Alle vet at det er umulig å knuse akne, men kan ikke følge denne regelen. Tross alt, hvis det er en viktig begivenhet foran, og det er en stor pimple på pannen, er det ganske enkelt umulig å ikke klemme det ut. Og så snart en er presset ut, er det nødvendig å ta opp resten. Som et resultat kan millioner av jenter og gutter i løpet av årene ikke løse problemet med utslett og spor av dem. Men hvordan å handle forskjellig, trenger du virkelig å vente til pimpleen helt helbreder seg selv?

Er det mulig å trykke på akne i ansiktet?

Pimple er ikke et enkelt utslett, men en inflammatorisk prosess, som ofte er komplisert av andre sykdommer i kroppen. Ikke gled deg over seieren over et par tre-ekstruderte ål om morgenen, siden om kvelden kan de virke dobbelt så store! På stedet har akne dannet et sår, som er helt åpent for ulike typer infeksjoner, og konsekvensene kan være forskjellige.

Det er mest farlig å presse akne på ansiktet i nasolabialtrekanten. Tross alt er et stort antall fartøy som fôrer hjernen konsentrert der. Klemming forårsaker ofte en infeksjon av kokos, noe som manifesteres ved utseendet av små sår. I tilfelle av furunkulose, som er en smittsom sykdom, er det nødvendig med alvorlig behandling under veiledning av en spesialisert lege.

Hver presset komedie provoserer fremveksten av nye, siden væsken som er inneholdt i den, smitter nærliggende vev. Hvis du klarte å unngå infeksjon, ikke gled deg - effektene i form av arr og flekker vil ikke pynte noe ansikt, men vil kreve en lang og kostbar behandling etter akne.

Hva akne kan klemme ut?

Du kan fjerne akne, som har et hvitt hode og fullt modnet. Bestem "modenhet", du kan røre - hvis betennelsen ikke gjør vondt, så kan du klemme komedien. Purulente utslett med demodikose bør ikke fjernes - det vil ikke gi et positivt resultat, uten at pasienten behandler bare sykdomsforløpet. Det er forbudt å klemme ut indre akne, da dette er fulle av spredning av hudinfeksjon.

Ikke press utslaget fra vannkopper. Innen kort tid vil de passere på egenhånd, og etter ekstrudering blir arr igjen. Du bør ikke klemme ut utslett som dannet på tatoveringen i helbredelsesprosessen. Dette kan forårsake infeksjon eller betennelse fra malingen. Svaret på spørsmålet om det er mulig å klemme hvite kviser i ansiktet avhenger av årsakene til utslett. Hvis de er ikke-smittsomme i naturen og fullstendig modnet, så følger alle antiseptiske regler, de kan fjernes.

Hvordan klemme akne?

Hvis comedo er full moden og ikke er en følge av en smittsom sykdom, har den et hvitt hode, det kan fjernes forsiktig, følger instruksjonene. I dette tilfellet skal den viktigste oppmerksomheten til hygiene gis.

Acne fjerning prosess:

 1. Vask hendene og behandle dem med et antiseptisk middel. I det området hvor utslett er plassert, bruk kalandertinktur.
 2. Wrap indeksfingrene med sterile kluter, begynn å sette press på stammerotten, skyve den ut. En sucker vil danne, danne en skorpe.
 3. Behandle såret en gang med hydrogenperoksid og deretter med et av antiseptika.
 4. Hvis pus har dannet seg under skorpen, må prosedyren gjentas, hvis den ikke eksisterer - ikke skyll av skorpen, men vent til såret er helt overgrodd.

Klemming av akne er utført på en lignende måte, bare pre-raspariv hud. For å gjøre dette kan du bruke kompresser eller dampbad basert på kamille eller kalendula.

Er det verdt å klemme på akne?

Individuelle utslett på ansiktet er normen, spesielt under puberteten. Hvis det er mange av dem, behøves behandling, som vil bestå i å rense sebaceous kjertlene og redusere betennelse i hårsekkene. Kun en spesialist kan velge riktig behandlingsregime, basert på kroppens generelle tilstand og resultatene av tester som vil bidra til å identifisere årsaken til utslett.

Imidlertid vil behandlingsprosessen vises i ansiktet, som du må slåss på, og tvinge deg selv til ikke å presse dem ut er ekstremt vanskelig. Enhver hudlege vil si at dette bare vil forverre situasjonen og anbefale å bli kvitt denne forferdelige vanen. Men vi vil fortsatt klemme ut den hatet pimpleen, ikke tenke på de skrekkigste konsekvensene.

For å unngå negative konsekvenser i form av blodforgiftning, infeksjon med patogene bakterier, skal utslett knuses riktig under betingelser med fullstendig sterilitet. Hver person bestemmer selv om akne skal knuses eller ikke, men før det bør du alltid tenke på konsekvensene av denne prosedyren.

Er det mulig å trykke på akne i ansiktet?

Hver person i sitt liv minst en gang møttes med akne, akne, svarte flekker, wen. Men få mennesker vet at det er mulig å legge press på akne i ansiktet.

Analfabetisme i denne saken og selvbehandling kan føre til irreversible konsekvenser, så det er viktig å sette alt på hyllene. I denne artikkelen sammen vil vi forstå om det er mulig å sette press på purulent akne i ansiktet, klemme ut svarte flekker, wen, akne, hvite og subkutane kviser.

Betennelser i ansiktet er ikke bare ubehagelige, men også veldig smertefulle. Behandlingen kan utføres ved hjelp av både mekaniske og medisinske effekter. Vurder reglene og begrensningene for ekstruderingsprosedyren.

Er det mulig å klemme akne på ansiktet, avhengig av type?

Purulente pimples

Eksperter-dermatologer anbefaler å presse ut purulent akne i området av pannen, kinnene, haken. De er motivert av det faktum at et gjennombrudd av betennelse kan oppstå uventet og forårsake skade på menneskers helse. Tips som vil bidra til å presse akne kvalitativt og uten etterfølgende gjentatte reaksjoner:

 • For klemme passende modnet, hovent kvise med tørket gulgrønt hode.
 • Før prosedyren er det viktig å sanitere hendene, akne og avfett med ansikts hudlotion.
 • Kraften påføres innover for å klemme formasjonsroten.
 • Når det er på tide å fjerne (ingen hvite spor), betraktes prosedyren som komplett.
 • Sett crush nødvendigvis cauterize alkohol løsning for desinfeksjon.

Svarte prikker

På spørsmålet om det er mulig å knuse de svarte flekkene på ansiktet, gir kosmetologer et positivt svar. Når du klemmer dem ut, er behandling av hender med alkohol eller antimikrobielt såpe viktig, ellers vil smuss fra hendene falle inn i såret og mikrobial betennelse vil begynne.

Før prosedyren såres en steril bandasje på fingrene, som er fuktet i 1 eller 2 prosent salicylsyreoppløsning.

For å frigjøre porene fra blokkering, trykk rundt den svarte prikken.

Kanalen rengjøres av pus, ichor og hypodermic fett.

Det er viktig å ikke bruke overdreven sterk innsats - det er bedre å forlate en unyielding tid til senere.

wen

Wen - en svulst av godartet natur, har en tett eller flytende struktur. Ikke forårsaker smerte. Spoils utseendet.

 • Er det mulig å klemme wen på ansiktet? Eksperter anbefaler ikke å klemme dem selv.
 • For behandling av utdanning trenger du utstyr som bare dermatologer har.
 • Selvbehandling og behandling hjemme fører til utseende av alvorlige hudproblemer.

I motsetning til akne er akne en mindre farlig form for betennelse. De er forårsaket av fet hud og tilstoppede porer med overflødig fett. Det er 2 typer ål: åpen og lukket.

Åpen (hvit) - akkumuleringer av støvpartikler, smuss, svette i den utvidede porene.

Whiteheads elimineres ved mekanisk handling, da de ligger på overflaten av huden.

Lukket - opphopningen av sekresjoner i det subkutane laget.

Finn ut om du kan knuse lukkede ål på ansiktet. Ekspert mening er som følger: En mekanisk effekt på dyptliggende lukkede lommer av akne fører til infeksjon av porene, så det anbefales ikke å klemme dem ut.

Hvite pimples

Vel synlig på huden. Har en hvit farge og liten størrelse. Ofte dannet på overflaten av ansiktets hud, hals med hormonelle forandringer i kroppen. Formet på grunn av blokkering av kanalen med døde hudpartikler, fett.

 • For behandling av hvit akne, bruk kosmetiske masker, kremer som bryter ned blokkeringen og tørker huden.
 • Så er det mulig å klemme hvite kviser på ansiktet? Ikke anbefalt som arr og arr gjenstår etter mekanisk eksponering.
 • Påfør avkok av medisinske planter for å gni hvite faste betennelser.

Subkutant koiler

Ekstrudering av subkutan akne utføres ikke. Til behandling:

 • Behandling med antiseptisk subkutan utdanning.
 • Et kutt eller skudd er laget i stedet for kvise.
 • Produsert rensing fra purulent gjeter.
 • Det åpnede såret behandles med en oppløsning av 3% hydrogenperoksid.

Ekspertuttalelse

Sandra Lee, dermatolog ved American Clinic Skin Physicians Kirurger, mener at det er umulig å klemme på akne selv, da det er stygg arr som forverrer utseendet til en person.

Asel Alseitova, en kosmetolog fra Kasakhstan, mener at selvbehandling av akne og ekstrudering ikke vil føre til noe godt. Så, for behandling av sykdommen krever hjelp av spesialister og omfattende tiltak for å eliminere årsaken til betennelse.

effekter

Effektene av å klemme akne er oftere negative:

 • Infeksjonen faller lett inn i det åpne såret som er dannet av den nylig pressede pimpleen.
 • Trusselen om akne på grunn av spredning av smittede væsker fra 1 kvise til andre porer.
 • Utseendet til arr og flekker fra mekanisk stress.
 • Ekstruderingsstedet har en rød rød betent farge.

Ekstrusjonsregler

Før prosedyren blir det tatt tester og konsultasjon med en hudlege. Hvis utdanningen ikke har onkologisk karakter, så fortsett til forberedelsen til ekstrudering.

 • Desinfiser huden.
 • Desinfiser hendene og verktøyene.
 • Anesthetisert kviseområde etter behov.
 • Åpne pimple med en nål.
 • De rengjør porene i pus, fett, smuss.
 • Håndter operasjonsstedet.

Hvordan bli kvitt vana med å presse ufullkommenhet i ansiktet?

Vanen med å knuse akne bærer det med psykiske problemer. Den som presser akne, søker å løse problemet med ensomhet eller komplekser. I utgangspunktet eliminere de patologiske psykologiske kompleksene - lavt selvtillit, usikkerhet. For behandling referer til en psykoterapeut eller psykolog.

Forebygging og behandling

For å unngå svarte flekker eller kviser, bør du rengjøre ansiktet med lotion eller skum minst en gang om dagen. Såpe anbefales ikke fordi det tørker huden. Midler for tørking og rengjøring er valgt ut fra pasientens hudtype. For forebygging anbefales det å bruke mer tid i frisk luft og engasjere seg i aktiv fysisk kultur.

Hvordan klemme sår?

Reglene er enkle og klare:

 • Desinfeksjon av hudoverflaten.
 • Desinfisering av enheter og hender.
 • Åpning og rengjøring av porene.
 • Sårbehandling med antibakterielt middel.

Selvbehandling i sjeldne tilfeller slutter med ønsket resultat. For effektiv og sikker behandling er det nødvendig å kontakte kvalifiserte spesialister som foreskriver behandling av høy kvalitet.

Er det mulig å klemme akne med et hvitt hode

Hvordan klemme akne

Nesten hver og en av oss, minst en gang i sitt liv, sto overfor problemet med en plutselig pimple på ansiktet eller kroppen hans. Denne situasjonen er utvilsomt frustrerende, siden utseendet på huden umiddelbart blir uklart og smertefullt. Samtidig er det nesten umulig å skjule et kvise med kosmetikk. Uansett hvor mye tonalmiddel som brukes på ansiktet, vil et ubehagelig, betent tuberkel fortsatt skille seg ut og tiltrekke seg oppmerksomhet. Derfor, når det oppdages akne, er det eneste ønske om å kvitte seg med det så snart som mulig. Hender og "klø" klemmer ut en hatet pimple og gjemmer sporene av "kriminalitet" under et tykt lag av sminke. Men vil disse handlingene være riktige? Og generelt er det mulig å klemme på akne selv? Hvis ja, hvordan gjør du det riktig? Vi vil svare på alle disse og mange andre spørsmål i dagens publikasjon.

La oss begynne med det faktum at utseendet av akne på huden bidrar til mange faktorer: subkutan mite, forstyrrelse av fordøyelseskanalen, kontaktdermatitt, hormonforstyrrelser og mer. Derfor, hvis akne ser systematisk og i betydelige mengder, så uten hjelp av en erfaren kosmetolog eller en hudlege vil du ikke kunne takle dette problemet. Og først etter å finne ut den nøyaktige grunnen, kan man ty til eller ikke ty til å klemme akne. Faktum er at i de fleste tilfeller klemmer akne ikke bare ikke, men forverrer også sykdomsforløpet. Tross alt er vår hud et organ som tildeler en stor mengde forskjellige avfallsprodukter. Og hvis porene er tilstoppet med smuss, blir det normale arbeidet i huden ødelagt, noe som fører til indre betennelser og utseendet av akne. Og eliminere betennelse "lokalt" er veldig farlig. Det er derfor noen lege vil være imot å klemme pimples. Men kosmetologer tilbringer noen ganger denne metoden for å rense ansiktet, og eliminerer bare moden akne, som har et uttalt hvitt hode.

Så du kan klemme akne eller ikke? Det er uønsket, men mulig, og bare hvis alle anbefalinger følges. Hvordan klemme en pimple? Vi vil diskutere dette videre.

Så det er bare mulig å klemme en pimple bare hvis den dukket opp plutselig og i en enkelt mengde, og klarte å "modne" og forårsaker ikke smertefulle opplevelser når du berører den. Til å begynne med er det nødvendig å cauterize betennelse flere ganger med en alkoholholdig løsning av salicylsyre eller borsyre og vent litt. Hvis pimpleet i en eller to dager tørker ut og forsvinner av seg selv, vil det ikke være nødvendig å klemme det ut. Men hvis du venter til pimpleet selv passerer, vil du ikke, da kan du prøve å bli kvitt det ved å klemme. Prosedyren for å klemme akne består av flere trinn:

 • Vask hendene med såpe og gni fingrene med alkohol. Tørk av stedet for betennelse i ansiktet eller kroppen med en alkoholtinktur av calendula.
 • Wrap indeksfingrene med sterile kluter, ta en liten brett av huden og forsiktig klemme kimen, og skape trykk under stedet for "dislocation". Gjenta handlingen flere ganger til alle pus og hvite væsker er blitt presset ut. Fremveksten av blod fra pimple antyder at all "skitten" ut av den.
 • Vask såret med hydrogenperoksid og krymper med kalendeltinktur. Jodbruk for disse formål er ikke nødvendig.

Klem aldri ut indre akne, så vel som ømme kviser i nasolabialområdet. Faktum er at i dette området går blodstrømmen direkte til hjernen, og den minste infeksjonen kan være dødelig. Av den grunn døde den berømte komponisten Alexander Scriabin, klemte en kvise på ansiktet og forårsaket en alvorlig sykdom - sepsis.

Når det gjelder å presse hudormer (svarte flekker), blir de eliminert på samme måte som hvit akne, det legges kun foreløpig forberedelse av ansiktshuden til forberedelsesfasen. Dette er nødvendig for å åpne porene og myke "innholdet" av akne. Men i tilfelle av betent pimples (med et hvitt hode), er det helt umulig å dampe huden.

Hvis det, etter å ha klemmet pimpleet, blir det betennte området enda mer uttalt, kontakt lege umiddelbart! Sannsynligvis overtrådte du reglene for sikker fjerning av akne og brakte infeksjonen. I dette tilfellet må du ty til hjelp av en profesjonell, og jo raskere - jo bedre!

Vær forsiktig og vær sunn!

Er det mulig og nødvendig å knuse akne?

Er det mulig å trykke på akne i ansiktet? Leger, kosmetologer og til og med artikler på Internett gir et entydig svar på dette spørsmålet: det er umulig å knuse, men det er verdt å bli kvitt denne vanen. Men det er ikke alltid klart, og hvorfor, det er faktisk umulig.

La oss fortelle hvor ditt ønske om å raskt fjerne en stygg abscess...

Hva er betennelser og hva kan du gjøre med dem?

Hvis du liker å fjerne akne på en så ekstrem måte, studer informasjonen, hvilke betennelser du kan eliminere hjemme, og hvilke som er bedre å holde hendene unna.

 • Comedo med hvitt hode. Det er en konsekvens av tilstoppede porene. Du kan ekstrudere deg selv, hvis du bare gjør det riktig: ved desinfisering av hender og hud
 • Papule, eller kvise i den mest direkte forstanden av ordet. Trykk ned på rødhet. Hvis det blir hvitt, er papulen foran deg en tilstoppet periode der infeksjonen har fått. Ekstrudere kan ikke være kategorisk
 • Pustler eller betennelser med pus. Pustler kan ikke være selvklemt, dette fører til en subkutan infeksjon.
 • Cystic blisters. Tallrike utdanning. Når du berører dem, føles personen smerte. Behandlingen krever inngrep av en høyt kvalifisert spesialist. Bli kvitt dem alene vil ikke fungere. En alvorlig form for denne sykdommen kan endre nivået på hvite blodlegemer i blodet.

Er det noe poeng i ekstrudering?

Akne er et tegn på at det er noen problemer i kroppen. Den vanligste årsaken til disse problemene i ansiktet er mage-tarmkanalen. Kanskje de spiste noe galt eller spiste noe for mye (sjokolade, for eksempel). Så du må revurdere kostholdet ditt. Det ville være naivt å tro at hvis du forsiktig fjerner en kvise (selv om det er korrekt, i henhold til instruksjonene som finnes på Internett), vises det ikke igjen på dette eller et annet sted.

Blant de vanlige årsakene til utseendet av betennelser i ansiktet er svak immunitet, hormonelle forandringer, betennelser av noe slag i kroppen, stress.

Klemme en pustule, oftest på stedet får du et rødt sted eller et lite arr, som er mye vanskeligere å kvitte seg med. Og disse arrene ser enda verre ut enn en liten abscess.

Konsekvenser av en vane eller hvorfor det er farlig å bli kvitt akne

Hvis du ikke vet hvordan du skal gi opp denne dårlige vane, bør du finne ut hvordan denne aktiviteten fører til. Kanskje dette vil få deg til å tro at det vil være riktig å gå til en skjønnhetspleie for profesjonell hjelp, og ikke å prøve å bli kvitt akne alene ved å bruke press.

Ved å utøve trykk på blæren, frigjør du den betente sagen fra innholdet, noe som betyr:

 • Du åpner fri tilgang til kroppen din for en rekke infeksjoner, inkludert farlige. En infeksjon av meningitt eller encefalitt kan komme inn i det åpne såret. Men dette er for alvorlig en pris for din "Jeg elsker denne virksomheten og kan ikke nekte noe fra det"
 • Innholdet i inflammert sac - pus, vil dekke de tilstøtende porene med pus. Dette fører uunngåelig til fremveksten av ny akne.
 • Ved å klemme huden i akne for mye, vil du danne et arr på ansiktet ditt som helbreder mye lengre enn akne selv.
 • Spesielt farlig er vanen med å skyve i nasolabialtrekanten, da det er mange kapillærer. Du kan utilsiktet skade små blodkar, og dette vil føre til helseproblemer.

Er det en måte å ordentlig fjerne akne?

Å knuse er i utgangspunktet feil og ganske farlig. Men hvis du ikke klarer å bryte vanen, er det noen tips om hvordan du reduserer risikoen for infeksjon.

 • Pass på at kvise er moden. Etter å ha klemmet ut umodne sår, forblir forferdelige sår og arr ofte.
 • Alkoholfri lotion renser huden rundt problemområdet
 • Damp ansiktet eller vask med varmt vann. Prosedyren åpner porene og gjør rensing enklere.
 • Desinfiser hendene. Og for å beskytte deg selv mot infeksjon, lag en steril klut. Det er med hjelpen at du vil utføre en operativ intervensjon slik at innholdet i kvise faller på vevet (papiret) og ikke på naboporene.
 • Hvis såret er stort, kan det bli gjennomboret med en steril nål.
 • Pass på at den ekstruderte pimple kryper ut til slutten. Hvis selv et lite innhold av inflammet abscess forblir inne, vil dette føre til utseendet av ny akne på samme sted.
 • Etter at ekstruderingsprosedyren er over, må du behandle porene med alkohol, og forsiktig tørk ansiktet med en infusjon av urter eller vann med essentielle oljer av te

Vi håper at artikkelen bidro til å bli kvitt prinsippet "Jeg liker å klemme akne, så jeg skal gjøre det." Enig: Prisen er for høy. Så det er bedre ikke å prøve å overbevise deg selv om at prosedyren utføres riktig, noe som betyr at alt skal være i orden. Kanskje det vil, eller kanskje du vil sette deg i fare, som du vil angre veldig mye.

Er det mulig å knuse hvite akne og svarte flekker på ansiktet - regler og anbefalinger

Når akne opptrer i ansiktet, har folk en tendens til å bli kvitt dem med noen tilgjengelige midler. Det viktigste er at bryet forsvinner raskt og ødelegger ikke utseendet. Derfor prøver du oftest å presse akne, og tro at på denne måten kan problemet løses umiddelbart og permanent.

Sikkerheten til en slik prosedyre er imidlertid svært tvilsom. Tross alt er utslett et tegn på en betennelsesprosess i kroppen. Og akne er bare "toppen av isfjellet." For å fjerne utslett selv anbefaler du ikke noen kosmetologer eller leger! Og dette faktum bør ikke glemmes.

Hvorfor skjer dette

Akne indikerer ikke alltid alvorlig sykdom. Under visse forhold er disse bare naturlige manifestasjoner av huden. Sebaceous kjertlene secrete fett, og med forstørrede porer, akkumuleres det på huden, noe som fører til spredning av bakterier. Du kan bli kvitt problemer ved å justere forsiktigheten av ansiktet ditt. Ingen ekstra behandling er nødvendig her.

Men samtidig er det forhold når det er nødvendig å være oppmerksom på din egen kropp og, om nødvendig, ta til behandling. Dette er:

 • hyppig stress;
 • bivirkninger av miljøet eller økologien;
 • feil kosthold (i menyen, en overdreven mengde fett, søtt og mel retter);
 • redusert immunitet og forverring av kroniske sykdommer;
 • hormonforstyrrelser som er karakteristiske for graviditet, amming, ungdomsår og perioder med å ta hormonelle legemidler.

Selvekstruderingsfare

Leger og kosmetologer i en stemme erklære - for å behandle stedet før klemming er ikke nok til å unngå problemer. Noen ganger er det et veldig dypt sår. Og dette er inngangsporten for infeksjon.

De årsaksmessige midlene til alvorlige smittsomme sykdommer kan trenge inn i huden! Det var tilfeller da folk ble syk med furunkulose eller blodforgiftning. Og alt dette er konsekvensene av å klemme ut utslettene hjemme.

Hvis kvise har et hvitt hode, når det klemmes ut, er det stor sannsynlighet for at utslett vil spre seg. Faktisk, i ansiktet er det mange fartøy som bærer betennelse i tilfelle skade eller utilstrekkelig fjerning av purulent innhold.

Hyppige konsekvenser av selvbehandling er:

 1. Utseende av arr. Og fra denne feilen er det ikke mulig å redde en skjønnhetspleie! Selv om sterilitet har blitt observert, kan en betennelse forbli i huden - pus vil synke ned i de nedre lagene av epidermis. I en slik situasjon kan utseende av et arr ikke unngås. Narkotikabehandling løser ikke problemet på grunn av en feil i første fase.
 2. Infeksjon av blodet er en mer alvorlig situasjon, karakteristisk for å klemme ut utslettene med hvitt innhold (pus). Pus penetrerer kapillærene - mikrober smitter blodet. Enkel hudbehandling før prosedyren kan ikke forhindre infeksjon.
 3. Utseendet på feil. Som et resultat av selvbehandling, oppstår ikke arr alltid, men stedet for skade gjenstår. Kvinner prøver å gjemme det under grunnlaget og sminke. Eksperter anbefaler ikke å gjøre dette før såret har helbredet helt!

Er det mulig å klemme noe

Ja, mekanisk fjerning av lesjoner er tillatt, men bare under forholdene til et kosmetisk eller medisinsk kontor. Legen eller kosmetologen må bestemme typen av akne og tildele mekanisk ekstraksjon av innholdet.

 • Cystiske formasjoner. Disse er mange og svært smertefulle utslett. De diagnostiseres ikke bare i utseende, men også i blodbildet - nivået av leukocytter endres.
 • Pustler eller purulent utslett. Du kan bestemme dem ved dannelse av utslett med purulent (hvitt) innhold. Selvfjerning av en defekt sannsynligvis fører til infeksjon av blodet!
 • Papiller eller rødhet uten innhold. Disse er de klassiske akne - områdene av betennelse hvor huden porene er blokkert. De fjernes først når pus vises. I alle andre tilfeller fører ekstrudering til arrdannelse.
 • Komedoner eller fettete plugger er karakteristiske for fet hud. I utgangspunktet har fett en naturlig farge, men så oksyderer og mørker den uten oksygen - karakteristiske svarte flekker vises. De fjernes etter grundig desinfeksjon av huden.

Om rusmidler for akne, som kan kjøpes på apotek, les her.

Fjerningsregler

Ekstruderingsprosedyren innebærer flere viktige trinn:

 • først blir ansiktet behandlet med et antiseptisk middel;
 • hendene blir også behandlet med alkohol, men spesialister bruker vanligvis sterile hansker;
 • press er på roten av utslett;
 • huden kontrolleres for effektiviteten av prosedyren - det bør ikke være rester av pus eller fett i såret;
 • i sluttstadiet blir ansiktet igjen behandlet med et antiseptisk middel.

Som antiseptiske legemidler som brukes: "Levomikol", "Ithiol", "Metrogil", "Streptotsid", "Danzil T" - det vil si tonic, salve og geler med antibakterielle komponenter.

For forebygging er det nødvendig å observere hygiene og skikkelig omsorg for ansiktet. Det vil bidra til å bevare huden ren riktig ernæring og ordentlig hvile.

Klemme akne: Alle "For" og "mot"

Svaret på spørsmålet om det er mulig å presse akne på ansiktet, er ikke bare interessant for tenåringer. Ofte står dette problemet også overfor voksne i voksen alder. For å ta den riktige avgjørelsen må du avgjøre hvilken type akne og lytte til doktors mening.

Uttalelse fra leger

Inflammede støt på huden oppstår på grunn av blokkering av sebaceous kjertlene, som ligger i hårsekkelen. Dette fenomenet har flere navn, blant annet akne, hudormer, komedoner.

Når det er tid delvis eller helt tilstoppet, begynner den inflammatoriske prosessen. Konsekvensen er purulent akne som vises på huden. Dermatologer svarer på spørsmålet "om det er mulig å klemme akne" bare i unntakstilfeller. Uavhengig manipulasjon av sår i ansiktet kan føre til alvorlige negative konsekvenser.

Komplikasjoner som kan oppstå ved ekstrudering av pustler:

 • arr og arr;
 • utviklingen av betennelse;
 • kosmetiske feil.

En annen vanlig konsekvens av fjerning av selv små kviser er betennelse, noe som kan føre til blodforgiftning. Når du fjerner pus på huden, forblir et sår som blir inngangsporten til smittefarlige midler. Det inflammatoriske fokuset begynner å vokse, pus dannes, som kan spre seg gjennom blodbanen gjennom hele kroppen.

Det er derfor ofte etter å ha klemmet en pimple etter en stund, er det nye sår i store mengder. Bruken av dekorative kosmetikk, ved hjelp av hvilke kvinner maskerer nylig presset pustler, kan også føre til betennelse.

Ulike støt og støt i huden er også blant de vanlige effektene ved fjerning av kviser. Slike feil er mindre helsefarlige, men påvirker utseendet negativt. Deretter bruker kvinner mye arbeid for å skjule dem.

Med tanke på alle de ovennevnte, blir svaret på spørsmålet "om det er mulig å presse ut hvite kviser på ansiktet" blitt tydelig - det avhenger av sin type.

Hvilke typer akne kan presses ut

For å forstå om det er mulig å knuse akne i ansiktet, er det nødvendig å avgjøre hvilken type hudformasjoner som tilhører.

Etter struktur er all acne delt inn i inflammatorisk og de der det ikke er noen inflammatorisk prosess. De som faller inn i den første kategorien skiller seg ut på ansiktet på grunn av størrelse og hyperemi (rødhet). Purulent innhold kan sees gjennom huden, og på palpasjon forårsaker slik akne smerte og ubehag.

Pimples uten betennelse ser ut som små støt av hudfarge eller mørke flekker. De kalles komedoner og er dannet på grunn av tilstoppede porer på toppen av døde celler eller talg.

komedoner

  Open. De ser ut som mørke prikker, størrelsen på en - to millimeter. Farge varierer fra lys gul til svart. Intensiteten i skyggen avhenger av "alder" av komedien. Den i utgangspunktet lyse sebum-stopperen under påvirkning av luft oksiderer og mørkner med tiden.

Med forbehold om spesielle forhold kan comedones presses ut uavhengig. Ved den minste brudd på reglene er de smittet og den inflammatoriske prosessen begynner å utvikle seg. Derfor er det beste alternativet kosmetisk ansiktsrensing.
Lukkede komedoner (milia). Ser ut som små støt. De oppstår på grunn av tilstoppede porene, men fra bunnen. Utenfor kan de ikke være merkbare, men de er tydeligvis palpable. Når det er mange subkutane komedoner, blir ansiktet et rifler eller sandpapir. Klem slik akne i ansiktet kan ikke.

Milia kan kombinere med andre akne og danne et stort hulrom under huden, som begynner å fylle med purulent innhold. Ansiktsrensing av komedoner kan bare gjøres av en skjønnhetspleie, ved hjelp av spesialverktøy og verktøy for å åpne porene.

Akne med betennelse

 1. Papler. Oppstår når infeksjon trer inn i komedoner. Størrelsen på disse formasjonene kan nå en centimeter i diameter. Eksternt ser papulene ut som røde eller rosa støt. De har ikke hvitt purulent hode. Klemme slik acne bare forverrer situasjonen og kan føre til utvikling av betennelse.
 2. Pustler. Hillocks, hvis purulente innhold skinner gjennom huden. De kan være kegleformet eller i form av en halvkule. På toppen av pustlene er det en hvit prikk (gjennomsiktig pus), og huden rundt den er betent. I tilfeller der fargen på purulent innhold har en gul eller grønn fargetone, indikerer dette inngangen til en sekundær infeksjon. I noen tilfeller kan pustler bli fjernet av seg selv hjemme.

De som er interessert i om det er mulig å knuse hvit akne i ansiktet, bør være veldig forsiktig og observere følgende regler:
 • Bare små pustler kan ekstruderes (opp til fem millimeter i diameter);
 • trenger å fjerne pus etter at hudens rødhet avtar
 • Akne gul eller grønn farge kan ikke berøre.

Noder - en type inflammatorisk akne, som varierer i stor størrelse (fra en til tre centimeter i diameter) og en lys farge (rik rød, lilla, blåaktig). Noder er svært smertefulle, og deres base kan gå dypt inn i huden. Knuse slik akne er umulig.

Er det mulig å klemme akne, hvis mange av dem

En viktig faktor i spørsmålet om selvfjerning av akne er deres nummer. I følge alvorlighetsgrad kan akne være:

 • enkelt;
 • moderat;
 • tung;
 • lansert.

For den første, enkle scenen er preget av tilstedeværelsen av flere komedoner av lukket eller åpen type. Tilstedeværelsen av en eller to små purulente akne er også tillatt. I slike tilfeller kan de ekstruderes med streng overholdelse av visse regler.

I moderat form kan komedoner og små akne med purulent innhold eller uten det være tilstede i ansiktet, samt på bryst, skuldre og øvre del av ryggen. Det totale antallet akne på dette stadiet overstiger ikke femten. I slike tilfeller må selvfjerning av pus og sebaceous plugger kombineres med behandling.

En alvorlig form for akne i ansiktet manifesteres av store pustler og papiller, hvorav antallet kan nå opptil førti. Ofte, på dette stadiet, blir hodebunnen påvirket. Å utføre selvbehandling eller klemme akne i slike tilfeller er strengt forbudt. Kvalifisert hjelp kan bare gi lege.

Running form er preget av et stort antall forskjellige typer purulente formasjoner. De er sammenkoblet og dekker tette hudområder med et tett lag. Ved kontakt med klær eller sengetøy bryter acne gjennom, og det utdrevne innholdet sprer seg og sprer infeksjonen ytterligere. Behandlingen av dette stadiet i de fleste tilfeller utføres i en sykehusinnstilling.

Regler for klemming av akne

For å klemme en kvise og dermed ikke forårsake skade, er det nødvendig å sikre sterile forhold og følge de følgende anbefalingene.

For å eliminere akne trenger du:

 • Hvis du skal ekstrudere komedoner, forvarmer huden;
 • pustelen er lettere å åpne hvis du smør den med ichthyol salve for natten;
 • Vask hendene og ansiktet med såpe. Smør akne lokaliseringssonen med alkoholholdig agent;
 • pakk indeksfingrene på venstre og høyre hånd med et tynt lag av gasbind;
 • pek fingrene for ål, og begynn å sette press på sin "root";
 • hvis det ikke var kommet flere spenninger på sebaceous plug eller pus, bør forsøkene stoppes;
 • prosedyren bør også bli avbrutt hvis den forårsaker alvorlig smerte;
 • bevis på at alt innhold er slettet, vises ichor;
 • Vask såret med hydrogenperoksid, trykk deretter ned med salisylsyre eller borsyre. Eventuelt antiseptisk kan brukes med unntak av jod;
 • i flere dager avstå fra å bruke pulver, rødme eller fundament.

Er det mulig å trykke hvitt og pustulært akne?

Få av oss, som går forbi speilet, hindrer seg fra fristelsen til å berøre problemområdene i ansiktet. Vi foreslår å vurdere om det er mulig å trykke på akne i ansikt, nese, panne og hake, så vel som ekstruderingsprosessen er farlig under graviditeten.

Hvorfor er akne knust

Under overgangsalderen (opptil 14 år) og bare med problematisk ansiktshud, forekommer kviser, akne og komedoner (purulente sår) periodisk på epidermis. Disse formasjonene er en tilstoppet pore som, på grunn av den store mengden sebum, smuss og fett, begynner å øke.

Deretter oppstår en infeksjon i et bestemt område. Rødhet, kløe, betennelse vises på skadestedet, pus begynner aktivt å skille seg ut. Etter det går prosessen inn i aktiv fase når abscessene går dypt inn i huden. Avhengig av immuniteten din, tilstanden til ansiktet, livsstilen varer prosessen med rensing pus fra en dag til en uke. Det er i denne perioden at vi begynner å knuse modne pimples.

Hvorfor er det farlig å trykke på akne

Det er farlig å gjøre denne aktiviteten ikke bare under graviditet, men også i normal tilstand av kroppen:

 1. Med feil trykk og nærhet av fartøyene, kan du blokkere blodstrømmen, noe som kan skape ytterligere suppuration;
 2. Hvis du klemmer kviser med uvaskede hender, er infeksjonsrisikoen svært høy. Mange "eksperter" klemmer ut pus til blodet, i så fall kan du få en virkelig farlig sykdom;
 3. Det største problemet etter å klemme akne er dannelsen av arr, dette er spesielt uttalt på steder hvor huden er tynn og øm (under øynene, på leppene, templene). For å unngå dette, bruk spesielle verktøy for å knuse akne, arbeid bare med rene hender.

Mange eksperter, på spørsmålet om det er mulig å klemme akne, sier at det er mulig, spesielt pustulær på ryggen og ansiktet. Dette er ikke bare uæstetisk, men også farlig, det kan bryte på et uventet øyeblikk for deg, enn å true helsen. Men før du starter prosessen, sørg for at akne ikke er et signal om en alvorlig sykdom i indre organer.

Video: hvordan å behandle akne

Hvordan presse akne

Vurder de grunnleggende reglene for hudlege, hvordan å klemme akne:

 1. Vask, behandle hele ansiktet med avfettende tonics, vent til de tørker ut;
 2. Desinfiser hendene. Mange kosmetologer arbeider i sterile hansker og med bomullsull - det er mer praktisk og tryggere;
 3. Trykk forsiktig på pimple. Du bør se en liten pore spot, noe som betyr at "problemet" har modnet;
 4. Lukk fingrene så nær som mulig til kvise og trykk den ned. Ikke trykk på ytre delen, men innover, prøver å klemme ut roten;
 5. Når du rengjør porene, bør den klare huden være synlig. Hvis et stykke hvitt stoff er sett, er roten igjen inne og snart vil pimple minne om seg selv av et tilbakefall;
 6. Etter prosedyren, tørk ansiktet igjen med tonic. Avstå fra å bruke kremer, tonere og pulver, for ikke å tette de behandlede områdene, la porene puste.
Foto - Utvikling av akne

Det er verdt å huske at ikke alle kviser kan knuses. For eksempel er det strengt forbudt å klemme pimples fra vannkopper. For det første er det ubrukelig, fordi inne i kroppen er akkurat det samme. For det andre, hvis små vannige blærer selv går bort på egenhånd, etterlater ingen spor, så etter klemming vil du få arr som etter scabies. Smør problemområder med grønn maling og pust frisk luft så mye som mulig, dette vil hjelpe.

Det er ikke tilrådelig å trykke akne på en helbredende tatovering. På dette tidspunktet er dette området spesielt utsatt for infeksjon, i tillegg kan det være betennelse fra malingen. Vær forsiktig, behandle kviser og svarte flekker med Bepanten, Panthenol, Livredder.

Den mest stygge akne med demodikose, de er betente, purulente formasjoner som er svært ømme og kløende. Å kjempe med dem er nesten umulig. Det er nødvendig å gå til lege-dermatologen, som vil foreskrive deg en talker. Hvis du er i tvil om det er mulig å trykke hvit akne i ansiktet, er det bedre å spørre i klinikken, det er ganske mulig at dette er et tegn på leversykdom eller gastritt.

Er det mulig å trykke på akne

De fleste under 30 år er utsatt for akne. I noen er de smertefulle, i andre gir de ikke ubehag.

Det er svært forskjellige typer akne. Men i alle fall ødelegger de alle utseendet til en person og forårsaker skade. Derfor foretrekker mange å fjerne dem. Er det mulig å trykke på akne, og i så fall hvordan å utføre en slik prosedyre?

Årsaker til

Akne kan forekomme hos mennesker i alle aldre. Men særlig de er underlagt de unge. Hvorfor vises akneutslett i ansikt og kropp?

Dette skjer av flere grunner:

 • Smink tilbehør er ikke skyllet ut og blir ikke erstattet i tide. Da samler de bakterier som er overlappet på ansiktet når et middel blir påført (for eksempel pulver eller rouge).
 • Økt svette. Dette skjer for eksempel på grunn av sport. For å beskytte deg selv, er det bedre å engasjere seg i løse klær laget av naturlige materialer.
 • Genetisk predisposisjon. Denne grunnen hersker i åtti prosent av befolkningen som lider av akne.
 • Hos kvinner kan en aktiv akneutbrudd være forbundet med menstruasjonssyklusen, graviditeten eller hormonelle abnormiteter.
 • Tendens til utslett på grunn av allergisk reaksjon.
 • Klimaendringer, for eksempel en tur til sjøen, etc.
 • Stressfulle situasjoner og søvnmangel fører til en økning i kortisol, som er acne provocateurs.
 • Utilstrekkelig hudhygiene. For å beskytte kroppen mot infeksjoner og akne, er det nødvendig å bytte sengetøy to ganger i måneden, rengjøre ansiktet daglig med spesielle midler, fjern sminke til tiden, desinfiser håndsettet etc.
 • Feil ernæring. Kostholdet skal balanseres. Det er ønskelig å redusere mengden koffein, meieriprodukter, søtsaker, soyabønner, jordnøtter, etc.

Hva sier leger

Eksperter anbefaler sjelden klemming av akne. Men de forbyder ikke dette kategorisk. Saken er at det finnes forskjellige typer akne: noen kan knuses, andre ikke.

I tillegg reagerer alle deler av kroppen forskjellig på denne prosedyren. Du må også vite de generelle reglene for hvordan du skal klemme akne riktig.

Først av alt er det nødvendig å forstå hvilken akne som er egnet til sikker ekstrudering.

Det er to typer komedoner som ikke er i inflammet form:

 1. Lukket. Inne i kanalen vises en poreformasjon i porene som ikke har direkte kontakt med luften og derfor ikke blir betent. Det gir ikke smerte i denne tilstanden. Modningstrening tar lang tid. Gjennom denne perioden vil en pimple se ut som en bulge på overflaten av huden uten et hvitt hode og betennelse. Slike akne bør ikke klemme seg. Dette vil ikke føre til suksess, men kan forårsake betennelse.
 2. Outdoor. Når formasjonen har avansert til utgangen fra kanalen, kommer den i kontakt med luften. Under oksidasjonsprosessen dannes en svart prikk. Et slikt pimple modnes raskere og blir kvitt pus. Smerten går også fort. Det kan presses ut, men bare ved å følge alle reglene.

Inflammet akne er av følgende typer:

 1. Papirtype. Denne røde eller rosa pimple uten et hvitt hode når en halv centimeter. Det er en konsekvens av mislykket ekstrudering eller betennelse i lukket comedon. Etter helbredelse forlater det ingen arr.
 2. Papulen er av den dype typen (kalles også nodularen). Dens størrelse starter på en halv centimeter. De kommer til en dybde på tre centimeter. Årsak mye smerte og er veldig synlig. Maskisk klemme dem urealistiske. Hvis du prøver å presse en slik pimple, kan du skape enda mer betennelse.
 3. Cystiske formasjoner. De befinner seg i det dype, subkutane laget. Akne kosmetiske metoder er ikke fjernet. Mekanisk fjerning forlater arr.
 4. Pustler kalles purulent akne. Deres størrelse og form kan være annerledes, men deres kjennetegn er et hvitt hode med pus. Deres grunne plassering og purulent fylling er grunnen til at det er mulig å klemme slik akne, men med den riktige metoden.

På ansiktet

En person er det første folk legger merke til når de møtes. Derfor viser utseendet til akne umiddelbart oppmerksomhet, så de prøver ofte å fjerne så snart som mulig. Men er det mulig å trykke på akne i ansiktet?

Hvis komed er åpen eller papulen er overfladisk, kan den klemmes ut.

Imidlertid er det områder av ansiktet som den mekaniske fjerning av akne er forbudt, nemlig:

 • Areal av nasolabial folder;
 • Lip området.
I dette området, kan et annet arrangement av blodkar, slik at man klemmer ut akne, forårsake alvorlig betennelse og arr.

Med hvitt hode

En hvite hodet har vanligvis en svart prikk, noe som indikerer at den har blitt modnet til ekstrudering. For å fjerne det på riktig måte, bør man observere fullstendig renslighet av ansikt og hender under prosedyren og kjenne noen få viktige regler.

purulent

Hvis den purulente massen har en overfladisk form, kan den klemmes ut og observere sterilitet. Det er imidlertid en funksjon.

Hvis mer enn fem purulent akne er konsentrert i ett område av kroppen, vil deres mekaniske fjerning ikke gi det ønskede resultatet.

Et stort antall akne antyder at under huden er det en omfattende infeksjon, som bør bekjempes med medisinering og kosmetiske midler.

På nesen

Akne på nesen oppstår ofte som følge av tilstoppede porer. De kan også oppstå på grunn av akne betennelse. For å unngå dannelse av pus, må du ta vare på daglig rensing av ansiktets hud, samt bruk verktøy for å bekjempe svarte flekker.

Akne på kinnene, årsaker og behandling. Les mer her.

subkutan

Cystiske og dype purulente formasjoner må ikke fjernes mekanisk. Opprinnelsen har en intern kilde, så behandlingen bør også være mer omfattende.

For å gjøre dette må du kontakte en hudlege og følge hans avtaler, samt observere hudhygiene, for ikke å provosere betennelse og infeksjon.

På medlem

Inngangsområdet i kroppen er utsatt for aknebetennelse ved dårlig hygiene eller etter barbering. Å trykke på akne på penis og i lysken er forbudt.

De kan behandles med spesielle akneprodukter. Det er også nødvendig å øke personlig hygiene. Kan brukes til å vaske avkokingen av kamille, calendula.

På brystet

tenårings

Utslipp av akne hos ungdom er vanligvis omfattende. Derfor fører deres ekstrudering til enda større betennelse. Derfor er det bedre å konsultere en lege for anbefalinger om lokal og intern behandling av teenage akne.

Video: Tre grunner til at det er farlig å trykke på akne

Kan sepsis begynne

I tilfelle mislykket ekstrudering av akne kan det oppstå alvorlig betennelse. Hvis en infeksjon ble introdusert under fjerningsprosessen, kan det oppstå en svulst. I dette tilfellet trenger du hjelp fra en lege. Hvis du ikke tar de nødvendige tiltakene, er det fare for blodforgiftning.

Slik rengjør du hjemme

Grunt og modent akne kan fjernes selv.

Det er flere regler for hvordan dette gjøres:

 • Før du starter prosedyren, må ansiktet rengjøres av sminke og behandles med tonic. Vent til huden tørker.
 • Hendene skal vaskes og desinfiseres. Enda bedre - arbeid med hansker og bomull.
 • Du må trykke nær pimplegrensen, skyve den inn så mye som mulig for å fjerne formasjonsroten.
 • Etter å ha klemmet det indre innholdet, må du se inni porene: hvis det er et hvitt stoff i det, er et tilbakefall uunngåelig. Det er nødvendig å fjerne pus til huden er synlig når du leser.
 • Som konklusjon er det nødvendig å behandle det betente området med et desinfeksjonsmiddel eller tonic.

På kontoret

Den mest populære metoden for å eliminere akne i kosmetikkkontoret er en laserprosedyre. Som et resultat av denne behandlingen elimineres om lag sytti prosent av de svarte punktene.

I tillegg er sebaceous kirtler arbeidet normalt, graden av dannelse av subkutan fett avtar, porene blir smalere.

Denne metoden gjelder for hudormer og hudormer. Det hjelper å rense ansiktets hud for å forhindre forekomst av purulente formasjoner.

For å fjerne purulent akne, kan du henvende seg til kosmetologer som utfører mekanisk fjerning i henhold til fullstendig sterilitet.

Hvordan rense deg selv

For å overvinne dype pusformasjoner, er det nødvendig å overvåke ernæringen, observere ansikts- og kroppshygiene, behandle ansiktet og hudområdene som er utsatt for betennelse med spesielle lotioner og tonisk rensing.

Verktøy og behandlinger

For å bekjempe akne kan du bruke følgende rettsmidler:

 • Masker fra honning, kefir, pepperrot, tjære såpe.
 • Tinkturer av kamilleblomster, persillejuice, aloe, hvitlilje.
 • Peeling av kaffe og rømme, samt kosmetikk.

Hvordan klemme en pimple og om å gjøre det

Vi er glade for å møte deg igjen, kjære abonnenter! I dag vil vår kommunikasjon ikke bli viet til hudsykdommer eller rusmidler for behandling. Vi vil snakke om hvordan du skal klemme en purulent pimple, og når du kan gjøre det.

Akne kan virke som blant eiere av sunn, og eiere av problem hud. Det er mange grunner til dannelsen - fra vitaminmangel til alvorlig stress. Imidlertid er det ikke mulig å forhindre tilbakefall selv ved korrekt fjerning av absessen.

I tilfelle av progressiv dermatitt eller demodikose, som med dysfunksjonene i organene i mage-tarmkanalen, er klemmer akne ubrukelig. For at de skal slutte å plage, må du gå inn for komplisert behandling av kroppen.

Ekstraksjon av abscesser: fordeler og ulemper

Legene er nesten enstemmig enige om at de ikke bør fjerne det purulente utslettet selv. Hvis slik akne alvorlig kompliserer livet, bør du kontakte en hudlege eller en profesjonell skjønnhetspleie.

Negative argumenter fra leger har gode grunner. Hjemme, tar ikke forholdsregler når man klemmer sår, det er veldig lett å få infeksjonen i et åpent sår, og dermed utløse utviklingen av betennelse. Som et resultat, vil på stedet av en liten abscess være fornøyd med en stor kjele, som ikke går lenge og gjør vondt.

Det andre negative poenget - overdreven flid eller hastverk i klemme, purulent akne. Du kan bare fjerne fullt modne abscesser, som, med et lite trykk, ikke erklære seg smerte.

Alas, ikke alle mennesker er i stand til å roe og tålmodig vente til modningen av den purulente stangen er fullført.

Som et resultat blir klemming til en ekstremt ubehagelig, smertefull prosedyre, og det er ikke mulig å få all pus til slutten. En del av staven forblir gjemt dypt under huden, og den inflammatoriske prosessen fortsetter.

Gjentatte ekstruderingsforsøk ødelegger huden, slik at et stygg arr eller arr oppstår på stedet. Å bringe slike spor er vanskelig nok.

Klemmer sår har positive sider. Hvis det er riktig å trekke ut en enkelt, fullstendig modnet acne, ta alle forholdsregler, er det mulig å forbedre utseendet på huden og forhindre spredning av infeksjon.

Slik fjerner du sår: Noen viktige nyanser

Før du fjerner absessen, kan du prøve å akselerere frigjøring av pus eller tørke den. For å akselerere modningen av stamme og den uavhengige løsningen av en purulent stang, brukes applikasjoner med Vishnevsky's liniment eller Ichthyol salve.

PAY ATTENTION!

For raskt å kvitte seg med svarte flekker, akne og akne, samt å forynge huden i ansiktet, anbefaler vi at du gjør deg kjent med dette effektive middelet.

De første få prosedyrene anbefaler å bruke en gasbindasje eller bomullspute, smurt med salve i 10-15 minutter. Deretter kan bandasjen stå igjen hele natten. Om morgenen er det ikke spor av en grunne pimple.

Hvis salven ikke var til stede, eller du ikke kan tolerere sterk lukt, er applikasjonen laget av massen av aloe leaf. Planten vil også bidra til å raskt utvise pus ut, samt redusere betennelse og akselerere helbredelsen av et åpent sår.

For cauterization bruk noen antiseptisk:

 • jod (eller jod blyant);
 • salicylsyre;
 • borsyre, etc.

Verktøyet påføres en bomullspinne og legg forsiktig et "punkt" på det fremspringende pimplehodet.

Fra folkemedisiner for slike formål er egnet konsentrert essensiell olje av teetre.

Det er nødvendig å sørge for at bare absessen brenner seg selv, unngå å sprøyte alkohol på sunn hud.

Den farligste er sår i nasolabial-foldene og nær neseborene. Det er veldig enkelt å bringe en infeksjon i blodet når den klemmes ut, og å provosere utviklingen av sepsis.

Purulent kviseutvinningsteknikk

Sekvensen med ekstrudering av sår i hjemmet er enkel. Her er den fasede beskrivelsen:

 • Forbered arbeidsplassen og alt nødvendig tilbehør;
 • vask ansiktet grundig og deretter hender (med tjære eller annen såpe); ansiktets hud kan være litt dampet (hold det i 3-5 minutter over damp eller vask det med varmt vann);
 • gni fingrene med medisinsk alkohol eller Miramistin løsning;
 • Behandle huden på ansiktet rundt abscessen med et antiseptisk middel (kalendeltinktur på alkohol, klorhexidin eller salisylsyre);
 • Indeksfingrene i begge hender vikle med sterile kluter, og begynn å fjerne den purulente stangen (de presser seg litt under pimple slik at stangen kommer ut helt);
 • Den første av sårene er hvit pus, så blod og en nesten gjennomsiktig ichor; når den tørkes, blir den til en skorpe, som hindrer penetrering av smuss og støv inn i det åpne såret;
 • Etter ekstrudering behandles pimpleet med en 3% løsning av hydrogenperoksid eller borsyre (lett brennende, pinching - tegn på desinfeksjon).

Det er umulig å rive av tørket tørket blod, da dette er en sikker måte på en sekundær infeksjon.

Du kan bare skyve fullt moden akne, med hvite bukhodene. Hvis ømhet dukker opp når du presser utslett lett, gir det litt mer tid til å fullføre.

Metoden for fjerning av sorte prikker ligner ekstrudering av sår. Men foreløpig hud damping blir obligatorisk. For damping bruk rent vann, urte infusjoner eller decoctions.

Vi håper at anbefalingene fra artikkelen vil være nyttig for deg, kjære lesere!

Husk at hvis du ikke er selvsikker i din egen styrke, så er det bedre å betro pressen av akne til fagpersoner. Renhet og sterilitet er nøklene til vellykket utvinning av sår og komedoner.

Se deg igjen i bloggen vår, og ikke glem å anbefale artiklene våre i sosiale nettverk!

VÅRE LESER ANBEFALER!

For behandling av akne, akne, akne, svarte flekker og andre hudsykdommer forårsaket av overgangsalder, sykdommer i mage-tarmkanalen, arvelige faktorer, stressforhold og andre årsaker, bruker mange av våre lesere vellykket metoden til Helen Malsheva. Etter å ha gjennomgått og nøye undersøkt denne metoden, bestemte vi oss for å tilby det til deg.

Flere Artikler Om Typer Acne