Alle vet at det er umulig å knuse akne, men kan ikke følge denne regelen. Tross alt, hvis det er en viktig begivenhet foran, og det er en stor pimple på pannen, er det ganske enkelt umulig å ikke klemme det ut. Og så snart en er presset ut, er det nødvendig å ta opp resten. Som et resultat kan millioner av jenter og gutter i løpet av årene ikke løse problemet med utslett og spor av dem. Men hvordan å handle forskjellig, trenger du virkelig å vente til pimpleen helt helbreder seg selv?

Er det mulig å trykke på akne i ansiktet?

Pimple er ikke et enkelt utslett, men en inflammatorisk prosess, som ofte er komplisert av andre sykdommer i kroppen. Ikke gled deg over seieren over et par tre-ekstruderte ål om morgenen, siden om kvelden kan de virke dobbelt så store! På stedet har akne dannet et sår, som er helt åpent for ulike typer infeksjoner, og konsekvensene kan være forskjellige.

Det er mest farlig å presse akne på ansiktet i nasolabialtrekanten. Tross alt er et stort antall fartøy som fôrer hjernen konsentrert der. Klemming forårsaker ofte en infeksjon av kokos, noe som manifesteres ved utseendet av små sår. I tilfelle av furunkulose, som er en smittsom sykdom, er det nødvendig med alvorlig behandling under veiledning av en spesialisert lege.

Hver presset komedie provoserer fremveksten av nye, siden væsken som er inneholdt i den, smitter nærliggende vev. Hvis du klarte å unngå infeksjon, ikke gled deg - effektene i form av arr og flekker vil ikke pynte noe ansikt, men vil kreve en lang og kostbar behandling etter akne.

Hva akne kan klemme ut?

Du kan fjerne akne, som har et hvitt hode og fullt modnet. Bestem "modenhet", du kan røre - hvis betennelsen ikke gjør vondt, så kan du klemme komedien. Purulente utslett med demodikose bør ikke fjernes - det vil ikke gi et positivt resultat, uten at pasienten behandler bare sykdomsforløpet. Det er forbudt å klemme ut indre akne, da dette er fulle av spredning av hudinfeksjon.

Ikke press utslaget fra vannkopper. Innen kort tid vil de passere på egenhånd, og etter ekstrudering blir arr igjen. Du bør ikke klemme ut utslett som dannet på tatoveringen i helbredelsesprosessen. Dette kan forårsake infeksjon eller betennelse fra malingen. Svaret på spørsmålet om det er mulig å klemme hvite kviser i ansiktet avhenger av årsakene til utslett. Hvis de er ikke-smittsomme i naturen og fullstendig modnet, så følger alle antiseptiske regler, de kan fjernes.

Hvordan klemme akne?

Hvis comedo er full moden og ikke er en følge av en smittsom sykdom, har den et hvitt hode, det kan fjernes forsiktig, følger instruksjonene. I dette tilfellet skal den viktigste oppmerksomheten til hygiene gis.

Acne fjerning prosess:

 1. Vask hendene og behandle dem med et antiseptisk middel. I det området hvor utslett er plassert, bruk kalandertinktur.
 2. Wrap indeksfingrene med sterile kluter, begynn å sette press på stammerotten, skyve den ut. En sucker vil danne, danne en skorpe.
 3. Behandle såret en gang med hydrogenperoksid og deretter med et av antiseptika.
 4. Hvis pus har dannet seg under skorpen, må prosedyren gjentas, hvis den ikke eksisterer - ikke skyll av skorpen, men vent til såret er helt overgrodd.

Klemming av akne er utført på en lignende måte, bare pre-raspariv hud. For å gjøre dette kan du bruke kompresser eller dampbad basert på kamille eller kalendula.

Er det verdt å klemme på akne?

Individuelle utslett på ansiktet er normen, spesielt under puberteten. Hvis det er mange av dem, behøves behandling, som vil bestå i å rense sebaceous kjertlene og redusere betennelse i hårsekkene. Kun en spesialist kan velge riktig behandlingsregime, basert på kroppens generelle tilstand og resultatene av tester som vil bidra til å identifisere årsaken til utslett.

Imidlertid vil behandlingsprosessen vises i ansiktet, som du må slåss på, og tvinge deg selv til ikke å presse dem ut er ekstremt vanskelig. Enhver hudlege vil si at dette bare vil forverre situasjonen og anbefale å bli kvitt denne forferdelige vanen. Men vi vil fortsatt klemme ut den hatet pimpleen, ikke tenke på de skrekkigste konsekvensene.

For å unngå negative konsekvenser i form av blodforgiftning, infeksjon med patogene bakterier, skal utslett knuses riktig under betingelser med fullstendig sterilitet. Hver person bestemmer selv om akne skal knuses eller ikke, men før det bør du alltid tenke på konsekvensene av denne prosedyren.

Trenger jeg å presse hudormer og kviser?

Purulent akne i ansiktet - en alvorlig estetisk feil som bringer mye ubehag til en person. Uønskede utslett kan øke, vondt, kløe, rødme. De er vanskelige å skjule, men kan herdes eller klemmes ut. Akne vises i ansiktet spesielt i ungdomsårene hos jenter og gutter. For noen kan de være single, og for noen å spre seg ikke bare over hele ansiktet, men også til andre deler av kroppen. Faktisk er akne en sykdom som du må kontakte en hudlege og behandle, etter instruksjonene og anbefalingene fra legen.

Skal jeg trykke hvit akne, hudormer, komedoner, svarte prikker? Eksperter i en stemme sier at dette ikke skal gjøres, fordi du kan møte svært ubehagelige komplikasjoner - infeksjon, spor av post-akne. I tillegg er det i dag mange forskjellige kosmetiske og folkemessige løsninger som vil bidra til å raskt takle dette ubehagelige estetiske problemet. Hvis en person har alvorlig akne, er det nødvendig å konsultere en spesialist slik at han foreskriver behandling. Noen akne kan klemmes ut, men bare hvis det ikke er noen inflammatorisk prosess.

Hvorfor ikke presse akne?

Inflammede pimples vises på overflaten av huden på grunn av delvis eller fullstendig tilstopping av porene. Akne, purulent akne smertefullt, rødt, ganske ødelegge utseendet til en person. Det virker som om den enkleste måten å bli kvitt dem er å klemme ut innholdet. Dette er imidlertid ikke tilfelle: dermatologer tillater bare i ekstreme tilfeller, og så veldig forsiktig og nøye. Etter slike manipulasjoner kan følgende komplikasjoner forekomme:

 • rødhet av huden rundt kvise;
 • utviklingen av den inflammatoriske prosessen;
 • distribusjon av akne til nye områder;
 • av infeksjon.

I tillegg, etter ekstrudering kan være arr og arr, å bli kvitt som er nesten umulig. Etter fjerning av pus forblir huden skadet, og patogene mikroorganismer kan trenge gjennom et lite sår, noe som fører til adherens av den smittsomme prosessen. Den farligste komplikasjonen etter å klemme ut akne er blodinfeksjon.

Hvis du klemmer en pimple i området av den nasolabiale triangelen, hvor fartøyene befinner seg gjennom hvilket blod kommer inn i hjernen, kan en infeksjon trenge inn i dette vitale organet, som er full av utvikling av meningitt.

Hvilke kviser kan klemme ut?

Svaret på spørsmålet om det er mulig å klemme en pimple vil avhenge av type utslett. Det er strengt umulig å klemme ut de der den inflammatoriske prosessen oppstår. De kan identifiseres ved følgende tegn: sårhet, rødhet, pus er synlig. Tillatelse til å presse ikke-inflammatorisk utslett. Disse er ikke smertefulle hvite akne eller svarte flekker. Årsaken til dannelsen av slike komoneser er tilstopping av porer med talg og døde celler. Hvis det er på tide å tette innvendig, er det en milium - en liten støt med hvitt innhold. Klemme slike utslett selv er ikke verdt det.

Du kan bli kvitt akne med betennelse. Klem en slik pimple bør være svært nøye og bare hvis det er en hvit stang, er innholdet godt gjennom huden, og det er ingen rødhet. Det er umulig å knuse store, røde akne på nesen eller andre deler av ansikt og kropp. De kalles også noder. De er veldig smertefulle, og pus kan gå dypt under huden. I alvorlig og avansert stadium av akne, når det er mye akne og små flekker, er det også umulig å knuse for ikke å smitte infeksjonen.

Regler for klemming av akne

Så, du kan klemme modnet akne, ikke-inflammatoriske komedoner, svarte flekker. Imidlertid, selv etter fjerning av slike feil, er et åpent sår igjen på huden, gjennom hvilket smitte kan trenge inn. For å unngå komplikasjoner forbundet med å klemme ut lesjoner, bør du følge visse regler og anbefalinger.

 1. Før du utfører prosedyren, er det nødvendig å dampe huden godt, helst ved bruk av dekokser av medisinske planter, eller sette et håndkle på ansiktet, som er fuktig med varmt vann.
 2. Hvis du planlegger å fjerne akne, spred det med ichthyol salve for natten, da blir huden veldig myk og klemme vil bli mye lettere.
 3. Pass på å vaske hendene med såpe og huden der kvise er plassert, behandle med et antiseptisk, desinfiserende middel.
 4. Klem acne bør være forsiktig med at purulent innhold ikke forblir under huden, ellers kan den inflammatoriske prosessen utvikle seg eller forverres.
 5. Etter såret er det nødvendig å behandle med hydrogenperoksid, påfør en bomullsull fuktet med borsyre eller salisylsyre i flere minutter.
 6. Du kan ikke etter å fjerne akne, purulent akne for å bruke dekorative kosmetikk.
 7. Acne ekstrakter hjelper mye - Unos skje, en kosmetologisk løkke.

For å unngå komplikasjoner som kan oppstå etter analget eliminering av kviser, bør du gjøre det i hytta. Mekanisk rensing av ansiktet er en sikker prosedyre, hvor skjønnhetseksperten fjerner komedoner, svarte flekker, hvit akne. Allerede etter en økt blir huden friskere, ren og velstelt.

Behandling og forebygging av akne

Hvis du ikke kan bestemme, knuse eller behandle akne, gi preferanse til det siste alternativet, vil det ikke bare være tryggere, men også effektivt. Riktig utvalgte midler for behandling av akne vil bidra til å raskt takle denne kosmetiske feilen uten risiko for komplikasjoner. Dermatologer anbefaler farmasøytiske preparater. De mest populære er følgende:

 • Clindovit krem;
 • Differin;
 • Salisylsalve;
 • Sink salve;
 • Ichthyol salve;
 • Metrogylgel;
 • Zener Lotion;
 • gel hudorer og andre.

Slike rusmidler har en positiv effekt på tilstanden til huden, lindrer betennelse, rødhet, har en antimikrobiell, beroligende, smertestillende effekt. Som følge av bruken av slike verktøy er det mulig å fjerne akne på nesen, pannen, haken, kinnene og andre deler av kroppen om to eller tre dager. Til sammenligning, hvis du presser utslett, forblir små sår, røde merker og enda arr på huden mye lenger.

Effektiv i behandlingen av akne anses som tradisjonell medisin. Purulent akne, betennelse, svarte flekker kan elimineres ved hjelp av avkok av medisinske planter (løvetann, nese, calendula). Mot hvit akne, velg maske med essensielle oljer (tea tree, grapefrukt).

Pimples vises ofte på grunn av forstyrrelser i talgkjertlene, noe som kan føre til feil diett. Overflødig fet, stekt mat påvirker ikke bare formen, men også tilstanden til huden. De som lider av akne, anbefales det å erstatte skadelige retter med frokostblandinger, frukt og grønnsaker.

Er det mulig å klemme akne på ansiktet?

Akne og svarte flekker, spesielt på ansiktet, er en av de mest irriterende problemene. Akne ønsker å bli kvitt umiddelbart, spesielt hvis de ser plutselig opp før viktige hendelser. For å gjøre dette, mange ty til en nødmetode og klemme akne, håper at det vil hjelpe deres tidlige helbredelse.

Men i mange tilfeller kan en slik radikal metode ikke bare hjelpe, men også skade: en kvise er mer sannsynlig å bli betent, og mer tid og penger vil være nødvendig for behandling. Før du tar en beslutning, er det nødvendig å finne årsaken til utslett og håndtere dem i et kompleks.

Hvordan oppstår akne?

Mekanismen for utseendet av akne er blokkering av kanalene i sebaceous kjertlene eller munnene av hårsekkene med fett og keratiniserte hudcelleskalaer. Klemmer akne er fulle av infeksjon i slike kjertler, noe som får pus til å danne seg i dem. Over tid bryter den gjennom epidermis og kommer ut, men hvis såret var stort, er det sannsynligvis et arr på pimpleområdet.

Distingishing acne, som allerede har blitt infisert, er ganske enkelt. Alle av dem er delt inn i to typer - ikke-inflammatorisk og inflammatorisk. Ikke-inflammatorisk akne inkluderer:

 1. Svarte prikker. De opptrer når toppen av porene er blokkert. Disse akne "åpne", epidermis er ikke på dem. Den svarte fargen skyldes oksydasjon av fett ved oksygen.
 2. Hvite ål. Formet på bunnen av porene, under huden. Slike akne kan stige over huden eller bare føle seg, men det er ingen mulighet til å klemme dem ut.

Når akne er betent, kan papler (knuter) eller pustler (sår) dannes.

Nodler, som regel, vises i stedet for sorte prikker og er en formasjon med en diameter på opptil 3 millimeter, som kan forveksles med en mol. Suppuration i form av et hvitt betent hode, som en abscess, på bunken, er ikke merkbar.

Pustuler kan i sin tur dannes uavhengig eller på nodene og nå en diameter på opptil 10 millimeter. Innholdet i sårene - hvitt, gult, grønt eller grått. Når de oppstår, kan blodkarens vegger kollapse på grunn av infeksjon, så går blod inn i pus.

I tillegg kan årsaken til utslett være en rekke sykdommer, for eksempel tuberkulose i huden, rusmiddelutslett, ulike typer dermatitt, rosacea og andre. For å bli kvitt akne er det ofte nødvendig å konsultere ikke bare en hudlege, men også en allergiker, en endokrinolog, gynekolog, gastroenterolog og andre spesialister.

Uttalelse fra leger

Det viktigste er faren for infeksjoner, som, når de slippes ut i kroppen gjennom en ekstrudert pimple, vil ikke bare føre til fremveksten av et nytt utslett, men kan også forårsake alvorlige sykdommer.

Det antas at den farligste delen av ansiktet i denne forbindelse er den nasolabiale triangelen. I dette området er det mange fartøy som direkte føder hjernen. Infeksjon i blodet i dette tilfellet er fulle av alvorlige konsekvenser, inkludert død. Blant de farligste infeksjonene som det er mulig å bringe inn i kroppen gjennom ekstrudert akne, - stafylokokker, er det sannsynligheten for å utvikle meningitt og encefalitt.

I tillegg må det huskes at under mekanisk handling på absessen, kan innholdet ikke bare gå utover, men omvendt komme inn i vevet, noe som vil føre til betennelse. I dette tilfellet vil det være sannsynlig at en permanent forsegling dannes på stedet, noe som ikke er så lett å bli kvitt.

Plasser kosmetologer

Moderne kosmetologer anbefaler heller ikke å klemme akne alene, men la muligheten for en profesjonell prosedyre - ansiktsrensing. I et spesialisert kontor, ved hjelp av profesjonelt utstyr og desinfeksjonsmidler, er infeksjonsrisikoen faktisk redusert. Imidlertid finnes det flere typer rensing på markedet for tjenester, som varierer i nivået på effektivitet og grad av sikkerhet.

 1. Mekanisk rengjøring. Denne typen betraktes som en av de mest effektive, men sikkerheten er avhengig av den bestemte salongen og ansvaret for skjønnhetseksperten. Under mekanisk rengjøring blir kviser klemt ut manuelt, samt bruk av en kosmetisk løkke og en Vidal-nål. Ideelt sett bør en spesialist bruke engangshansker og sterile kluter, og sløyfen og nålen må desinfiseres, og ikke bare skylles. Huden må først dampes, og etter prosedyren, bruk sedativer på huden.
 2. Støvsuging. For implementering er det brukt et spesielt apparat med en dyse, hvor luft injiseres under negativt trykk, slik at innholdet i pimpleet suges ut.
 3. Ultralyd rengjøring. I motsetning til de forrige, er bare overflatelagene av huden påvirket av ultralydrensing, derfor kan det være ineffektivt for å håndtere stor akne. På huden, pre-applied dezincrustante - spesiell kosmetikk basert på syrer. Deres mål er å forstyrre strukturen av akne, som deretter rengjøres under påvirkning av en ultralydsenhet som forårsaker høyfrekvente vibrasjoner.
 4. Renseri. Denne typen rensing utføres med minimal fysisk påvirkning på huden. Påfør ansiktet, som inneholder enten syrer eller enzymer. Begge typer stoffer rengjør overflatelagene i huden og bidrar til innsnevring av porene.

Til tross for populariteten til ulike typer rensing, har alle prosedyrer en rekke bivirkninger. Vanlige kontraindikasjoner for alle er herpes, diabetes, astma, eksem, alvorlige stadier av hypertensjon og epilepsi.

Mekanisk og støvsuging forårsaker alvorlig hudskade, på steder av presset akne danner ofte en skorpe, kan forårsake rosacea og små blåmerker. Som regel tar det minst tre dager å gjenopprette huden.

Kjemisk og ultralydrensing garanterer ikke et godt resultat i kampen mot store og "dype" akne, i tillegg kan kjemiske preparater forårsake en allergisk reaksjon på huden.

Eksperter anbefaler ikke lenge å være i direkte sollys etter rengjøring, samt bruk av dekorative kosmetikk.

Faren for sminke etter klemme prishchikov

I tillegg til alvorlige medisinske problemer som kan forårsake klemming av akne, må du huske om estetisk. De viktigste inkluderer utseende av arr og rosacea. Arr blir dannet ikke bare innen stor akne: til deres utseende fører til fjerning av "skorpe", som til slutt lukker den tidligere betent pore. Cuperose, det vil si utseendet på det vaskulære nettverket, som har oppstått på grunn av skade på karene ved mekanisk tiltak, må fjernes ved hjelp av profesjonelle prosedyrer, som for eksempel laserterapi. I dette tilfellet resulterer hundre prosent i kampen mot couperose ikke garantert.

Hvis ønsket om å presse en kvise, til tross for eksperternes kategoriske oppfatning om ineffektiviteten og fare for denne metoden for å håndtere utslett, er uimotståelig, må en rekke regler overholdes:

 • å desinfisere hender og ansiktshud,
 • bruk sterile kluter,
 • damp huden før prosedyren, noe som vil gjøre det mindre traumatisk,
 • bruk beroligende kosmetikk og medisiner som akselererer hudregenerering.

Er det mulig å trykke hvitt og pustulært akne?

Få av oss, som går forbi speilet, hindrer seg fra fristelsen til å berøre problemområdene i ansiktet. Vi foreslår å vurdere om det er mulig å trykke på akne i ansikt, nese, panne og hake, så vel som ekstruderingsprosessen er farlig under graviditeten.

Hvorfor er akne knust

Under overgangsalderen (opptil 14 år) og bare med problematisk ansiktshud, forekommer kviser, akne og komedoner (purulente sår) periodisk på epidermis. Disse formasjonene er en tilstoppet pore som, på grunn av den store mengden sebum, smuss og fett, begynner å øke.

Deretter oppstår en infeksjon i et bestemt område. Rødhet, kløe, betennelse vises på skadestedet, pus begynner aktivt å skille seg ut. Etter det går prosessen inn i aktiv fase når abscessene går dypt inn i huden. Avhengig av immuniteten din, tilstanden til ansiktet, livsstilen varer prosessen med rensing pus fra en dag til en uke. Det er i denne perioden at vi begynner å knuse modne pimples.

Hvorfor er det farlig å trykke på akne

Det er farlig å gjøre denne aktiviteten ikke bare under graviditet, men også i normal tilstand av kroppen:

 1. Med feil trykk og nærhet av fartøyene, kan du blokkere blodstrømmen, noe som kan skape ytterligere suppuration;
 2. Hvis du klemmer kviser med uvaskede hender, er infeksjonsrisikoen svært høy. Mange "eksperter" klemmer ut pus til blodet, i så fall kan du få en virkelig farlig sykdom;
 3. Det største problemet etter å klemme akne er dannelsen av arr, dette er spesielt uttalt på steder hvor huden er tynn og øm (under øynene, på leppene, templene). For å unngå dette, bruk spesielle verktøy for å knuse akne, arbeid bare med rene hender.

Mange eksperter, på spørsmålet om det er mulig å klemme akne, sier at det er mulig, spesielt pustulær på ryggen og ansiktet. Dette er ikke bare uæstetisk, men også farlig, det kan bryte på et uventet øyeblikk for deg, enn å true helsen. Men før du starter prosessen, sørg for at akne ikke er et signal om en alvorlig sykdom i indre organer.

Video: hvordan å behandle akne

Hvordan presse akne

Vurder de grunnleggende reglene for hudlege, hvordan å klemme akne:

 1. Vask, behandle hele ansiktet med avfettende tonics, vent til de tørker ut;
 2. Desinfiser hendene. Mange kosmetologer arbeider i sterile hansker og med bomullsull - det er mer praktisk og tryggere;
 3. Trykk forsiktig på pimple. Du bør se en liten pore spot, noe som betyr at "problemet" har modnet;
 4. Lukk fingrene så nær som mulig til kvise og trykk den ned. Ikke trykk på ytre delen, men innover, prøver å klemme ut roten;
 5. Når du rengjør porene, bør den klare huden være synlig. Hvis et stykke hvitt stoff er sett, er roten igjen inne og snart vil pimple minne om seg selv av et tilbakefall;
 6. Etter prosedyren, tørk ansiktet igjen med tonic. Avstå fra å bruke kremer, tonere og pulver, for ikke å tette de behandlede områdene, la porene puste.
Foto - Utvikling av akne

Det er verdt å huske at ikke alle kviser kan knuses. For eksempel er det strengt forbudt å klemme pimples fra vannkopper. For det første er det ubrukelig, fordi inne i kroppen er akkurat det samme. For det andre, hvis små vannige blærer selv går bort på egenhånd, etterlater ingen spor, så etter klemming vil du få arr som etter scabies. Smør problemområder med grønn maling og pust frisk luft så mye som mulig, dette vil hjelpe.

Det er ikke tilrådelig å trykke akne på en helbredende tatovering. På dette tidspunktet er dette området spesielt utsatt for infeksjon, i tillegg kan det være betennelse fra malingen. Vær forsiktig, behandle kviser og svarte flekker med Bepanten, Panthenol, Livredder.

Den mest stygge akne med demodikose, de er betente, purulente formasjoner som er svært ømme og kløende. Å kjempe med dem er nesten umulig. Det er nødvendig å gå til lege-dermatologen, som vil foreskrive deg en talker. Hvis du er i tvil om det er mulig å trykke hvit akne i ansiktet, er det bedre å spørre i klinikken, det er ganske mulig at dette er et tegn på leversykdom eller gastritt.

Klemme akne: Alle "For" og "mot"

Svaret på spørsmålet om det er mulig å presse akne på ansiktet, er ikke bare interessant for tenåringer. Ofte står dette problemet også overfor voksne i voksen alder. For å ta den riktige avgjørelsen må du avgjøre hvilken type akne og lytte til doktors mening.

Uttalelse fra leger

Inflammede støt på huden oppstår på grunn av blokkering av sebaceous kjertlene, som ligger i hårsekkelen. Dette fenomenet har flere navn, blant annet akne, hudormer, komedoner.

Når det er tid delvis eller helt tilstoppet, begynner den inflammatoriske prosessen. Konsekvensen er purulent akne som vises på huden. Dermatologer svarer på spørsmålet "om det er mulig å klemme akne" bare i unntakstilfeller. Uavhengig manipulasjon av sår i ansiktet kan føre til alvorlige negative konsekvenser.

Komplikasjoner som kan oppstå ved ekstrudering av pustler:

 • arr og arr;
 • utviklingen av betennelse;
 • kosmetiske feil.

En annen vanlig konsekvens av fjerning av selv små kviser er betennelse, noe som kan føre til blodforgiftning. Når du fjerner pus på huden, forblir et sår som blir inngangsporten til smittefarlige midler. Det inflammatoriske fokuset begynner å vokse, pus dannes, som kan spre seg gjennom blodbanen gjennom hele kroppen.

Det er derfor ofte etter å ha klemmet en pimple etter en stund, er det nye sår i store mengder. Bruken av dekorative kosmetikk, ved hjelp av hvilke kvinner maskerer nylig presset pustler, kan også føre til betennelse.

Ulike støt og støt i huden er også blant de vanlige effektene ved fjerning av kviser. Slike feil er mindre helsefarlige, men påvirker utseendet negativt. Deretter bruker kvinner mye arbeid for å skjule dem.

Med tanke på alle de ovennevnte, blir svaret på spørsmålet "om det er mulig å presse ut hvite kviser på ansiktet" blitt tydelig - det avhenger av sin type.

Hvilke typer akne kan presses ut

For å forstå om det er mulig å knuse akne i ansiktet, er det nødvendig å avgjøre hvilken type hudformasjoner som tilhører.

Etter struktur er all acne delt inn i inflammatorisk og de der det ikke er noen inflammatorisk prosess. De som faller inn i den første kategorien skiller seg ut på ansiktet på grunn av størrelse og hyperemi (rødhet). Purulent innhold kan sees gjennom huden, og på palpasjon forårsaker slik akne smerte og ubehag.

Pimples uten betennelse ser ut som små støt av hudfarge eller mørke flekker. De kalles komedoner og er dannet på grunn av tilstoppede porer på toppen av døde celler eller talg.

komedoner

  Open. De ser ut som mørke prikker, størrelsen på en - to millimeter. Farge varierer fra lys gul til svart. Intensiteten i skyggen avhenger av "alder" av komedien. Den i utgangspunktet lyse sebum-stopperen under påvirkning av luft oksiderer og mørkner med tiden.

Med forbehold om spesielle forhold kan comedones presses ut uavhengig. Ved den minste brudd på reglene er de smittet og den inflammatoriske prosessen begynner å utvikle seg. Derfor er det beste alternativet kosmetisk ansiktsrensing.
Lukkede komedoner (milia). Ser ut som små støt. De oppstår på grunn av tilstoppede porene, men fra bunnen. Utenfor kan de ikke være merkbare, men de er tydeligvis palpable. Når det er mange subkutane komedoner, blir ansiktet et rifler eller sandpapir. Klem slik akne i ansiktet kan ikke.

Milia kan kombinere med andre akne og danne et stort hulrom under huden, som begynner å fylle med purulent innhold. Ansiktsrensing av komedoner kan bare gjøres av en skjønnhetspleie, ved hjelp av spesialverktøy og verktøy for å åpne porene.

Akne med betennelse

 1. Papler. Oppstår når infeksjon trer inn i komedoner. Størrelsen på disse formasjonene kan nå en centimeter i diameter. Eksternt ser papulene ut som røde eller rosa støt. De har ikke hvitt purulent hode. Klemme slik acne bare forverrer situasjonen og kan føre til utvikling av betennelse.
 2. Pustler. Hillocks, hvis purulente innhold skinner gjennom huden. De kan være kegleformet eller i form av en halvkule. På toppen av pustlene er det en hvit prikk (gjennomsiktig pus), og huden rundt den er betent. I tilfeller der fargen på purulent innhold har en gul eller grønn fargetone, indikerer dette inngangen til en sekundær infeksjon. I noen tilfeller kan pustler bli fjernet av seg selv hjemme.

De som er interessert i om det er mulig å knuse hvit akne i ansiktet, bør være veldig forsiktig og observere følgende regler:
 • Bare små pustler kan ekstruderes (opp til fem millimeter i diameter);
 • trenger å fjerne pus etter at hudens rødhet avtar
 • Akne gul eller grønn farge kan ikke berøre.

Noder - en type inflammatorisk akne, som varierer i stor størrelse (fra en til tre centimeter i diameter) og en lys farge (rik rød, lilla, blåaktig). Noder er svært smertefulle, og deres base kan gå dypt inn i huden. Knuse slik akne er umulig.

Er det mulig å klemme akne, hvis mange av dem

En viktig faktor i spørsmålet om selvfjerning av akne er deres nummer. I følge alvorlighetsgrad kan akne være:

 • enkelt;
 • moderat;
 • tung;
 • lansert.

For den første, enkle scenen er preget av tilstedeværelsen av flere komedoner av lukket eller åpen type. Tilstedeværelsen av en eller to små purulente akne er også tillatt. I slike tilfeller kan de ekstruderes med streng overholdelse av visse regler.

I moderat form kan komedoner og små akne med purulent innhold eller uten det være tilstede i ansiktet, samt på bryst, skuldre og øvre del av ryggen. Det totale antallet akne på dette stadiet overstiger ikke femten. I slike tilfeller må selvfjerning av pus og sebaceous plugger kombineres med behandling.

En alvorlig form for akne i ansiktet manifesteres av store pustler og papiller, hvorav antallet kan nå opptil førti. Ofte, på dette stadiet, blir hodebunnen påvirket. Å utføre selvbehandling eller klemme akne i slike tilfeller er strengt forbudt. Kvalifisert hjelp kan bare gi lege.

Running form er preget av et stort antall forskjellige typer purulente formasjoner. De er sammenkoblet og dekker tette hudområder med et tett lag. Ved kontakt med klær eller sengetøy bryter acne gjennom, og det utdrevne innholdet sprer seg og sprer infeksjonen ytterligere. Behandlingen av dette stadiet i de fleste tilfeller utføres i en sykehusinnstilling.

Regler for klemming av akne

For å klemme en kvise og dermed ikke forårsake skade, er det nødvendig å sikre sterile forhold og følge de følgende anbefalingene.

For å eliminere akne trenger du:

 • Hvis du skal ekstrudere komedoner, forvarmer huden;
 • pustelen er lettere å åpne hvis du smør den med ichthyol salve for natten;
 • Vask hendene og ansiktet med såpe. Smør akne lokaliseringssonen med alkoholholdig agent;
 • pakk indeksfingrene på venstre og høyre hånd med et tynt lag av gasbind;
 • pek fingrene for ål, og begynn å sette press på sin "root";
 • hvis det ikke var kommet flere spenninger på sebaceous plug eller pus, bør forsøkene stoppes;
 • prosedyren bør også bli avbrutt hvis den forårsaker alvorlig smerte;
 • bevis på at alt innhold er slettet, vises ichor;
 • Vask såret med hydrogenperoksid, trykk deretter ned med salisylsyre eller borsyre. Eventuelt antiseptisk kan brukes med unntak av jod;
 • i flere dager avstå fra å bruke pulver, rødme eller fundament.

Er det mulig å klemme akne på ansiktet

I kampen for vakker hud går mange kvinner for drastiske tiltak for raskt å kvitte seg med utslett. Det er en antagelse at å ha klemmet ut den forstyrrende absessen, vil den helt forsvinne. Dette er imidlertid ikke tilfelle, og når du blir spurt om det er mulig å knuse akne i ansiktet uavhengig, reagerer dermatologer og kosmetologer negativt. Denne kategoriske karakteren er ikke tilfeldig, det skyldes en rekke årsaker som presenteres nedenfor.

Hvorfor ikke presse

De som tviler på om det er mulig å knuse akne, bør være kjent med de mulige konsekvensene. Denne handlingen, utført uavhengig hjemme, kan føre til alvorlige problemer ikke bare med huden, men også med helse generelt.

Angiv de viktigste faktorene hvorfor du ikke kan klemme akne på ansiktet:

 1. Fare for infeksjon. I de fleste tilfeller er selvfjerning av akne og svarte flekker ved hjelp av en mekanisk metode ledsaget av skadelige bakteriers penetrasjon i det åpne såret. Faktum er at det er umulig å sikre fullstendig sterilitet hjemme. Det er spesielt farlig å knuse akne med hendene uten hansker og spesialverktøy.
 2. Øke antall utslett. Klemme fete akkumuleringer fra overflaten av epidermis fører til blokkering av de tilsvarende kjertlene. Komplikasjoner i form av en smittsom lesjon forverrer situasjonen, hudormer og svarte prikker kommer tilbake, og antallet øker.
 3. Grove hudfeil. Mekanisk eliminering av utslett passerer ikke uten spor. Helbredelsen av det resulterende såret fører til dannelsen av et arr eller arr. I noen tilfeller forstyrret lindring av epidermis. Selv etter regenerering av integumentet, er det ikke garantert at skadene vil bli fullstendig eliminert. Ofte å gjenopprette integriteten til vevet må vende seg til kirurgiske metoder.
 4. Flekker. Det er veldig vanskelig å kurere spor av post-akne, i noen tilfeller er det umulig. Pigmentplater av denne opprinnelsen er vanskelig å skjule og ødelegge utseendet.
 5. Alvorlige konsekvenser. En annen faktor hvorfor du ikke kan klemme akne er nærhet av kapillærmasket til overflaten av dekslene. Spesielt farlig er plasseringen i nasolabial og tidsmessige områder. Disse fartøyene er preget av nærhet til hjernen. Deres skade og infeksjon i blodet kan påvirke dette organet negativt eller føre til døden.

Hva akne kan klemme ut

Hver type akne krever en spesiell tilnærming. Vurder deres egenskaper og metoder for eliminering.

Comedones - utslett, der den inflammatoriske prosessen er fraværende. De stammer fra tilstoppede porene. Oftest forekommer i nasolabial trekant. Det er to typer:

 • Åpne - fettete plugger har ikke en uttalt farge når de blir dannet, men blir til slutt gule eller mørkere.
 • Lukket - subkutan type akne, utad ikke synlig på huden, men godt håndterbare fingre.

Fjern komedoner er bare mulig i skjønnhetssalongen, ved å åpne porene og trygt trekke ut innholdet.

Sår akne er den vanligste typen utslett. Svært vanlig i ungdomsårene. De blir ledsaget av smertefulle opplevelser, rødhet og ubehag.

arter:

 • papules - store lyse røde tuberkler på minst en centimeter. Synlig purulent foci på overflaten er fraværende. Tette og dype lesjoner kan oppstå på kinnene, ryggen og andre deler av kroppen hvor huden er veldig tett. Klemme slike formasjoner forårsaker betydelig skade på integumentet, store sår forblir, og senere arr;
 • pustler - betent områder av epidermis kegleformet med et hvitt hode. Hvis tuppen er grønn eller gul, så er infeksjonen sekundær. Fullmattede formasjoner kan fjernes manuelt, samtidig som steriliteten opprettholdes.

Hvordan bryte vanen

For mange mennesker, denne metoden for å bli kvitt akne utvikler seg til avhengighet. Selv å vite alle grunnene til at du ikke kan knuse akne, kan noen fortsatt ikke klare denne vanen. Det finnes en rekke tips for å lære, ikke å skade huden ved å klemme ut suppurations:

 • Utfør regelmessig dyprengjøring i skjønnhetssalongen, ta vare på ansiktet hjemme, bruk medisinsk kosmetikk;
 • Ikke å tenke på problemet, hver gang å bli distrahert av andre aktiviteter;
 • Ikke å røre huden, det er ikke bare ikke hygienisk (det er mange bakterier på hendene, du kan forverre tilstanden til epidermis), men det vil ikke tillate deg å føle kviser dannet
 • ansikt etter klemming ser rødt, hovent og betent. Det er verdt å huske dette hele tiden for ikke å gjenta en slik handling.

Hvis, til tross for all innsats, å slutte å klemme akne ikke virker, bør du kontakte en psykolog. Kanskje den viktigste grunnen ligger i nærvær av komplekser, frykt eller andre interne problemer som må tas opp.

Alternative metoder

Finn ut hvorfor det er umulig å trykke på akne i ansiktet, du kan løse dette problemet ved å henvise til kosmetikk. Det finnes en rekke dype renseprosedyrer der innholdet i hudormer og svarte flekker utvises uten å skade epidermiene. Imidlertid har de kontraindikasjoner og velges individuelt, avhengig av bekymringer. I nesten alle tilfeller er det også nødvendig med en midlertidig rehabiliteringstid, der det ikke må forekomme solskinn og bruke dekorative kosmetikk.

Mekanisk rengjøring

For de som er interessert i om det er mulig å presse akne uten alvorlige konsekvenser, er denne prosedyren egnet. Rengjøring med spesialverktøy, en høyt kvalifisert kosmetolog er riktig fjerning av lesjoner.

funksjoner:

 • Det er indisert for personer med akne, svarte flekker på nesen og haken, og lim ikke bare i ansiktsområdet, men også på andre deler av kroppen (bryst, skuldre, tilbake).
 • Arbeidsverktøy - Unna er skje. Den er laget som en metallpinne med to ender. På den ene er en buet spatel med et hull gjennom hvilket innholdet av kviseutgangen. En annen er representert av en sik utformet for å fjerne overflødig fett og døde hudpartikler.
 • Prosedyren utføres i samsvar med alle sanitære standarder desinfiserte enheter.
 • Bivirkninger inkluderer smerte, rosacea, blåmerker, skorper på behandlingsområdet. Derfor er det nødvendig med en rehabiliteringsperiode for å gjenopprette epidermis strukturer.
 • Det anbefales å utføre en gang i måneden for eiere av normal og fet hud. Ikke mer enn en gang hvert halvår med tørre deksler.

Støvsuging

Denne metoden betraktes som sikrere, et spesielt apparat brukes til rengjøring. Denne faktoren er svært viktig, siden kontakten i ansiktets hud med hendene til mesteren er fraværende i hulrommet, noe som garanterer å unngå infeksjon. Men hvis pimpleet ikke er modent og det ikke kan trekkes ut med et vakuum, kan skjønnhetspleieren fjerne det selv.

funksjoner:

 • egnet for eiere av fet hud, tilstoppet med fettete syltetøy, akne; kunne fjerne hvite kviser og åpne pustulært utslett
 • Å trekke forurensningen, skader ikke strukturen til talgkjertlene; brukes på vanskelige steder (i nesens vinger, ører);
 • forårsaker ikke ubehag og smerte, under prosedyren er det nesten ingen ubehag;
 • Det anbefales å utføre en så dyp rensing om en gang i måneden.

Ultralyd rengjøring

Det foregår i to etapper. Først, ved hjelp av kosmetiske sure midler, påvirker de strukturen av kvise, ødelegger den, og rengjør deretter integumentet med høyfrekvente vibrasjoner.

funksjoner:

 • Effektiv bare i forhold til overfladisk utslett, takle store og dype akne vil ikke fungere.
 • Passer for personer med kjedelig og fet hud, forstørrede porer.
 • Kan utføres på følsomme steder - på lepper og nakke.
 • Det regnes som den mest delikate og sikre form for rengjøring.
 • Det forbedrer blodsirkulasjonen, myker vev og gjør dermis mer utsatt for andre kosmetiske og pleieprosedyrer.
 • Hvis problemet ikke kunne elimineres umiddelbart, er det nødvendig med en slik fremgangsmåte i intervaller på en og en halv måned.

Kjemisk peeling

Basert på effektene av syrer på huden. Den påførte preparatet fjerner det cornified lag av celler, dermis fornyes, fettbalansen vender tilbake til normal.

funksjoner:

 • Det fjerner akne, betennelse, post-acne flekker.
 • Evner lettelse av akne-skadet hud, cures arr og arr.
 • Avhengig av alvorlighetsgraden av akne, velger de et produkt i henhold til graden av deres påvirkning på huden (overfladisk eller dypere).
 • Det finnes forskjellige typer narkotika, det er mulig å velge riktig for et bestemt problem.
 • Overfladisk eller median peeling har en gjenopprettingstid fra flere dager til en uke.
 • Etter dyp rensing skjer fullstendig regenerering av integumentet innen en måned.

De som fortsatt tviler på om det er mulig å presse akne i ansiktet, vil trolig ikke bare møte estetiske problemer, men også få mer alvorlige medisinske skader. Derfor er det verdt å nekte denne metoden og styre alle anstrengelser for å utrydde denne farlige vanen. Kompetent hudpleie og periodisk rensing i en spesialisert skjønnhetssalong gir henne et sunt og friskt utseende.

Er det mulig å trygt klemme akne i ansiktet: Hva truer intervensjonen?

Ansiktets skjønnhet begynner med en sunn hud. Selv de mest elegante funksjonene mister sin appell når akne angrep. Hvordan håndtere denne plassen? Noen foretrekker å maskere feilene ved hjelp av dekorative kosmetikk, og noen kan aldri motstå fristelsen til å klemme ut en annen sprattende akne.

Den vanligste er et ubehagelig fenomen blant ungdommer, i hvis kropp er det en sterk hormonell bølge forårsaket av puberteten. Men stadig oftere er det mulig å observere ganske voksne, hvis ansikter dekker de karakteristiske røde, hvite og svarte støtene. Er det mulig å klemme pimples på ansiktet - det er spørsmålet!

Dermatologer - mot!

Hvor ofte oppstår en irriterende situasjon når en ferie, avgangsfest, selskapsfest eller noe annet utseende er på nesen, og på samme nese - en motbydelig pimple, som et rødt trafikklys!

Det er rett og slett ingen måte å motstå, for ikke å klemme den ut, og når den klemmes ut, ser den ofte enda verre ut, stædig ikke vil bli skjult selv under et tykt lag av grunn og pulver. Men dette er ikke så ille. Når du gjør slike eksperimenter på ansiktet ditt, mistenker mange ikke eller bare ikke tenker på hvilke problemer som kan være bak slike tiltak i nær fremtid.

Faktum er at det vanlige ordet "pimple" ikke er et medisinsk konsept. Det er snarere et husstandsoppsummering som sammenfatter flere typer hudsykdommer, og enhver sykdom bør behandles utelukkende med den aktuelle spesialisten. På spørsmålet om det er mulig å sette press på akne i ansiktet, vil enhver kosmetolog eller dermatolog svare negativt, og det er derfor:

 • Klemmet ål blir den korteste måten å trenge inn i kroppen av ulike typer infeksjoner;
 • Når purulent akne presses ut, hvor infeksjonen allerede er lokalisert, trenger farlige bakterier også inn i de nærliggende hudområdene, og fremkaller forekomsten av ny akne;
 • Akne kan være av forskjellige typer, og hver av dem krever individuell behandling, som bare en lege kan plukke opp;
 • klemme ut alle akne på rad kan forverre situasjonen så mye at selv den vanskeligste og lange behandlingen ikke i alle tilfeller vil lindre slike effekter som arr og arr på huden.

Og dette er ikke det verste! I det minste måtte hver andre person håndtere kviser i nærheten av nesens vinger og på haken. Hvis du spør en lege hvis du kan legge press på akne på denne delen av ansiktet, vil han bli forferdet og forbudt å forby det.

Det viser seg at det er i nasolabialt trekant at karene som direkte leverer hjernen med blod, befinner seg. Det vil si en infeksjon som kommer gjennom såret i blodet, går straks til et av de viktigste vitale organene. Tilfeller av meningitt etter slike manipulasjoner er ikke uvanlige. Betennelse i hjernen er noen ganger forferdelige komplikasjoner som kan vare i livet, og behandling av glede leverer ikke.

Hva er de forskjellige typer akne?

For å avgjøre hvilken akne som kan presses ut, er det nødvendig å forstå arten av deres utseende og forskjellen mellom dem. Først og fremst er det en blokkering av talgkirtler, noe som provoserer akkumulering av talg og begynnelsen av inflammatorisk prosess. Resultatet er akne kalt komedoner.

En komedo kan være åpen, så er hodet synlig. Det er først hvitt eller gulaktig. Over tid, under påvirkning av oksygen i denne fettete blodproppen, oppstår oksidasjonsprosessen, og hodet får en mørk, til og med svart farge.

Lukket komedo er ikke alltid merkbar på overflaten av huden, men det kan føltes. Dette betyr at det er tilstoppet bunn. Hvis det i det første tilfellet er noen ganger mulig å presse en kvise uten konsekvenser under sterilitetstilstand, er det i denne situasjonen ikke nødvendig å gjøre dette på noen måte. Slike betennelser er farlige fordi de gjemmer seg under overflaten av huden, de kan fusjonere med sine medmennesker og danne hele kolonier fylt med pus. Bare en lege skal kjempe mot dem!

betennelse

Enhver betennelse er et tegn på infeksjon. Hun får en kvise når et analfabeter forsøker å presse det. Som et resultat er det ikke et lite rosa tuberkel som stiger på huden, men en ekte bakke med rød farge, med en diameter på en centimeter. Papiller er tidligere komedoner, hvor en inflammatorisk prosess allerede er i gang. De har ikke et hvitt hode, og det er umulig å klemme dem ut. Alle forsøk vil bare føre til en økning i problemet.

Pustulen er en "modnet" pimple, hvis hvite purulente hode er synlig gjennom et tynt lag av hud som er rødt og betent. Når purulent innhold er støpt med greener eller gulning, er det mulig å fastslå tilstedeværelsen av en sekundær infeksjon i pustulaen.

Er det mulig å klemme hvite kviser på ansiktet - alle bestemmer seg for seg selv, på egen risiko og risiko, men for fans av så ekstremt er det noen tips.

 • Likevel er det verdt å vente på rødheten til å avta, noe som vil bety at den inflammatoriske prosessen opphører, og kimen kan presses ut relativt smertefritt og trygt.
 • Stor acne på ansiktet (mer enn 5mm) bør ikke fjernes selv.
 • Ikke bli forstyrret hjemme og gulgrønne pimples.
 • Før prosedyren skal du sanitere både hender og ansikt.
 • Bruk sterile kluter, legg press på stamme rot, men ikke på toppen.
 • Fjern pus med en bomullspute fuktet i et desinfeksjonsmiddel og behandle såret med det.
 • Ikke velg en tørket skorpe og bruk ikke kosmetiske korrektorer på dette stedet.

Før du begynner, bør du tenke igjen om du trenger å gjøre dette?

Oppmerksomhet: Ved gjentatt betennelse i kvise, økning i størrelse eller misfarging, er det nødvendig å kontakte en lege som, selv om han ikke roser for uautorisert behandling, vil bidra til å takle problemet.

Hvilke tiltak kan tas selvstendig?

Klemmer akne er alltid en risiko, og denne risikoen er ikke begrunnet av noe! Hvor det er mer fornuftig å forstå årsaken til sykdommen! For eksempel, ungdoms akne i mild form, når det ikke er mange kviser, regnes som normalt og krever bare overholdelse av grunnleggende hygieniske normer, noen ganger en liten justering i kosten. Hvis ansiktet til en ung mann eller jente bare blir rød fra overflod av utslett, er det nødvendig med en tur til en spesialist.

Noen ganger forekommer akne på ryggen eller brystet. Hvis alt er i orden med hygiene, så er det sannsynligvis en diett, en livsstil. Mange negative faktorer kan forårsake akne:

 • fett, krydret, stekt eller hermetisk mat;
 • dårlige vaner;
 • stillesittende livsstil;
 • feil modus;
 • forurenset drikkevann;
 • dårlig kvalitet kosmetikk;
 • kjemiske tilsetningsstoffer i produkter.

Akne er en ekstern manifestasjon av kroppens indre disharmoni. Så er det verdt å bekjempe symptomene, hvis det er tryggere å gjøre unna årsaken en gang for alle?

Kviser på ansiktet klemmer ut eller ikke

Tror du det er mulig å trykke på akne i ansiktet? Nesten alle som hoppet i første pimple hørte ikke på voksne og klemte dem ut. Hormoner raser i ungdom, men fristelsen er å kvitte seg med en kosmetisk defekt hos voksne også. Klem og bruk jod for akne og la det helbrede. Er det mulig å klemme akne på ansiktet? Eller ikke alle? Du vil si at jeg skammer meg over min stygge kropp, når hele ansiktet er i akne og hva skal jeg gjøre? La oss se.

Hvorfor forekommer akne

Huden fremhever hemmeligheten. Dette er fett. Hvis du ikke vasker med såpe og vann i tide, må du ikke gni den betente pimpleen og huden ved siden av den med en lotion, så porene kan bli blokkert. Fett fra huden må fjernes, ellers under en slags kork under påvirkning av mikrober, for eksempel stafylokokker. Suppuration begynner. Utfall oppstår av andre grunner:

 • Svak immunitet.
 • Betennelse et sted i kroppen.
 • Du spiser feil. For eksempel, spis fett, mye mel, etc.
 • Ofte utsatt for stress i det umiddelbare miljøet.
 • Ufordelt miljø.
 • Problemer med magen eller andre syke organer som er involvert i å fordøye mat.

Gjør akne akne

Du må ta denne avgjørelsen på egen hånd. Er du flau for din ufullkomne kropp? Du kan klemme ut betent comedo, dekke det med alkoholholdig middel. Det er best å bruke jod acne eller greener. Erytromycin er effektiv mot akne. Såret vil helbrede og glemme denne plassen, og du kan legge til en infeksjon med skitne fingre. Så, du kan få meningitt eller encefalitt. Dette er en alvorlig sykdom.

Utseendet til akne hos ungdom fremkaller hormoner. Når du klemmer en kvise på alle sider, blir sebaceous kjertlene skadet, og infeksjonen kommer i neste. Det vil bli nye fokaliteter i betennelse og snart kan hele ansiktet bli dekket med akne, noe som er vanskelig å fjerne. Du må vite hvilken akne som kan knuses, og som ikke bør berøres.

Hvis du behandler fingrene med alkohol eller verktøy, vil risikoen for infeksjon reduseres. Hvis en vanlig pimple dukket opp - det er halvparten av problemet, men kokker kan danne seg. De trenger dypere inn i hudlagene og betennelsen er omfattende. Ofte er det nødvendig med kirurgi for å fjerne inflammet akne, skrelle, legge Vishnevsky salve eller annen salve og helbrede såret.

Akne kan klemme

Pimple er ikke honning. begrepet. Leger skiller forskjellige typer akne. Hva er de?

komedoner

 • Eller på annen måte hvit akne. Dette er fettete trafikkorker. Disse vises i ansiktet når hormoner raser i en tenåring, og huden er fet eller kombinasjonshud. De blokkerer sebaceous kanaler og porene kan ikke puste, tilstoppet. Fett har en tendens til å oksidere og derfor ser vi at komedoner ikke er hvite på huden, men svarte. Er det mulig å klemme akne? Hvis comedo er i det øvre laget av huden, så kan det fjernes. Hendene må vaskes grundig, og kroppen, hvor du vil ekstrudere, smør gelen med antibakterielle egenskaper, for eksempel. Utmerket erytromycin for akne. Erytromycin for akne er spesielt nyttig. Legemidlet er anbefalt av mange spesialister. Comedo, som er ganske dyp under huden, anbefaler leger ikke å klemme. Et papir kan danne seg.

papule

 • Dette er den store kvise som er så irriterende. Og hormoner er også skyld i hans utseende. En infeksjon kom inn i porene, og suppurasjon dannet. Det må fjernes. Fargen er fra rød til ubehagelig blåaktig. Du klikker på den, den blir blek, og da vil den gjenvinne sin farge. Papuls push-leger forbyder. Betennelsen kan øke og det kommer et sår på det stedet. Hun vil helbrede, men det lille arret vil forbli. Og når det er mange arr på ansiktet, er det allerede nødvendig å behandle huden med en spesiell krem, for eksempel Contratubex.

pustler

 • det er festering akne. De kan utvikle seg på basis av papiller. I pustula ser du pus og et hvitt hode. Hvis en lignende pimple hoppet på nesen eller ryggen? Hormoner her har sine effekter. De vil raskt fjerne. Her kan de ikke være kategorisk forelsket. Pus kan gå til dypere hudlag og akne vises på stedet av en.

Akne er knottende cystisk

 • De dannes når pustler blir betent. Hvis du klemmer slik, gjør en stor feil. Det er vanligvis mange pustler og de gjør vondt når de presses. Mellom dem er det fistulous passasjer. Hvis en er infisert, vil infeksjonen raskt spre seg til dette området og det vil bli enda mer slik purulent akne. De er dype. Erytromycin acne salve er bra.
 • Den mest alvorlige og ubehagelige graden av akne er lynrask akne. Alle vil si med slik at jeg skammer meg over min syke kropp.
 • De dekker betydelige områder av huden, og ikke bare en hud gjør vondt vondt, men til og med muskelsmerter føles og sprer seg til beinene. Du vil føle seg uheldig, temperaturen vil stige og til og med antall hvite blodlegemer.

Spor på kroppen

Hvorfor bør du ikke klemme ut stor akne? Du kan forlate det litt pus og det vil være sekundær betennelse, som vil dekke enda et større område. Selv om du konsulterer en lege og han foreskriver en talker, så etter slike akne blir det mindre arr, som danner arr. De er vanskelig å fjerne, men du kan bli kvitt friske raskere. De er mer mottagelige for behandling. Men det er bedre å gjøre alt riktig, gå straks og konsulter en erfaren dermatolog eller kosmetolog. Spesialisten vil ta hensyn til at du har en overgangsalder eller av en annen grunn, hormoner raser osv. Og du vil foreskrive noen medisiner, og dette vil være den rette behandlingen.

Blodinfeksjon

Det skjer at en person klemmer en kvise, som har et hvitt hode, og det vil være et sår på det stedet. Gjennom det kan blod bli smittet. Veggene i blodårene er skadet, og infeksjonen sprer seg gjennom blodet. Så det viser seg, selv når du forsiktig forsøkte å desinfisere huden din. Når hormoner provoserer et utslett, hopper nye ål på stedet. Du må kjempe med medisiner.

Klem akne rett

Mange vet at det er umulig å knuse akne, men få mennesker lytter. Tenåringen tenker, la voksne snakke, og jeg tøver med en slik kropp. Men tross alt er risikoen for å plukke opp infeksjonen og deretter behandle akne i lang tid ganske høy. Vi bestemte oss for at denne kvise må fjernes, klemme ut, vask, desinfiser hendene og ansiktet, og fortsett til ekstruderingsprosedyren.

Legene sier at det er lettere å hindre noen acne profylaktisk enn å behandle det senere. Mange mennesker plages av slike utslett med tanken på at jeg er flau av den ufullkomne kroppen. Vil du klemme en pimple? Følg visse regler:

 • Å rengjøre huden kan være et middel som ikke inneholder alkohol. Få denne tonicen. Kamille ekstrakt er egnet for dette formålet. Kjøpe det på apoteket. Hell i en tallerken 2 ss. l. og hell et glass kokende vann. Insister. Når det er kaldt, filtrer og infusjonen er klar til bruk.
 • Huden må ikke tørke ut.
 • Ikke bruk kosmetikk som kan tette porene, for eksempel pulver eller fundament.
 • På dette tidspunktet må du drikke rent vann mer enn 1,5 liter. Unngå matvarer som inneholder mye karbohydrater. Dette er mel, søtt og mer.
 • Prøv å jobbe produktivt, og ha en god hvile. Så, du vil være mer sannsynlig å være i et jevnt humør og vil unngå noen stress i arbeidstiden og i personlig kommunikasjon.
 • Besøk gynekologen din minst 1 gang om 6 måneder. Det vil være nødvendig å bestå ulike tester for akne, for eksempel blod og finne ut av hormoninnholdet i det.
 • Du kan ikke slik at disse stygge akne ikke presser ut? Prøv å gjøre det sjeldnere.
 • Har du mye akne i ansiktet ditt, er det på ryggen din, du ser på brystet og nakken? Tenk på det. Mest sannsynlig i kroppen din alvorlige brudd. Må passere de nødvendige testene for akne. Ikke nøl med, det beste alternativet, gå til dermatologen din, og han vil utpeke et effektivt behandlingsforløb basert på hans erfaring. Det kan være inkludert som medisiner for ekstern eller intern effektiv bruk, som legen anbefaler og populære oppskrifter. Som du kan se, kan du gjøre mye, og det er måter å fjerne koker, og du er så plaget av tankene som jeg skammer meg over denne kroppen.

Nå vet du hvilke typer akne og at noen små kan bli presset ut, mens andre ikke kan. Prøv å ta vare på huden slik at utslett ikke forekommer. Du vil være trygg på deg selv og kommunisere fritt på jobben og personlig.

Flere Artikler Om Typer Acne