Hver mann bør overvåke deres hygiene og renslighet. Men jeg vil gjerne at dusj og såpe rette ikke bare for å takle svette og smuss, men også fukte huden og ikke forårsake irritasjon. Det er ikke så lett å finne slike produkter nå, da de fleste inneholder aggressive komponenter og smaker. Som et resultat vises rødhet og betennelse på huden.

Den beste såpen for menn: Hvordan velge?

I motsetning til kvinner bruker representanter for det sterkere kjønet ikke melk eller ansikts tonic, så vel som kroppsskrubb. Den mest populære middel til hygiene er såpe. Et kvalitetsprodukt fjerner smuss og fett fra huden, fukter det og gir det et sunt utseende. På hyllene i butikkene kan du se dusinvis av såpevarianter. De fleste av dem har en floral eller annen duft som ikke er sannsynlig å appellere til en mann. Men du vil ha så mye at såpen oppdateres og slapper av... Hvis du er ute etter et ansikts- og kroppsbehandling med en behagelig lukt og god sammensetning, sjekk ut vår vurdering.

Den beste såpen for menn: en liste

I en vakker rund krukke har den en god duft som det meste av det sterkere kjønnet sikkert vil. Skum når den brukes er ganske tykk, så en pakke er nok for deg i lang tid. I sammensetningen er det alger, konsistensen er forsiktig og behagelig.

Du finner den bare på Internett, laget av naturlige ingredienser. Aromaen er veldig lys, produktet er godt fuktet, da det er oljer i det. Passer til alle hudtyper.

"Blue ice" fra firmaet "Nevsky bathhouse attendent"

Konsistensen ligner på rette for Floresan. Til tross for at pakken sier at den kan brukes i badet, er verktøyet ideelt for dusjing.

Vakker, lys emballasje og ikke mindre lys lukt. Fordelen ved verktøyet er at den samtidig utfører funksjonen av peeling og renser huden enda bedre. Selv om noen sier at såpen er litt tørr.

Fra Aubrey Organics

Finn det vanskelig, og prisen for den er litt høyere. Men etter å ha kjøpt den, vil du sette pris på sin menthol-aroma. På grunn av den naturlige sammensetningen av verktøyet tørker ikke huden og nærer det godt.

Vel, nå må du bare velge riktig såpe. Alle alternativene som presenteres er forskjellige i smak, sammensetning og tekstur. Hva foretrekker du - tradisjonell solid såpe eller kremaktig?

Utvalget av menns produkter fra Dove Men + Care

American Dove merke neste år markerer 60 år. I løpet av denne tiden ble selskapet populært i mer enn 80 land rundt om i verden. Merket begynte sin reise med produksjon av sparsommende alkalisk såpe til personer med brannsår, men nå produserer Dove en hel serie hud- og hårpleieprodukter, inkludert en egen linje for menn.

Utvalget av Dove Men + Care er representert av følgende produkter: kremsåpe, dusjgeler, hårsjampoer og antiperspiranter med forskjellige parfymepreparater.

Dove Universal Cream Soap har en nøytral pH og inneholder en stor mengde nærende ingredienser, slik at den kan brukes til å rense hendene og ansiktet eller kroppen.

Rikelig skum fjerner all smuss, etterlater en behagelig følelse av friskhet og renslighet.

Kremsåpe vaskes lett av huden, forårsaker ikke tørrhet og irritasjon. Selv om mentol er fraværende i såpen, er det fortsatt en liten kjøleeffekt.

Det neste produktet av serien, dusjgel Extractions, fullt ut rettferdiggjør navnet sitt, har en diskret mentol-aroma som perfekt oppdaterer og stimulerer.

Gelen har en tykk gjennomsiktig konsistens, slik at den ikke sprer seg over svampen og skummet godt. MicroMoisture-teknologien gir dyp hydrering av huden, uten tetthet og tørrhet.

Dette er sant, etter å ha tatt en dusj, er huden fuktig og det er ikke behov for ytterligere næringsstoffer. Pakken åpnes fra bunnen, som er praktisk når gelen kommer til en slutt, fordi trenger ikke å vente på at den skal renne.

Sjampo Frisk Menthol med koffein.

Ifølge produsenten har koffein, som er en del av sjampoen, en stimulerende og styrkende effekt på hårrøttene, og mentol gir en avkjølende effekt og kjemper mot overdreven fet hår.

Han sliter sikkert ikke med overflødig fett, og stimulerer heller ikke hårveksten, men jeg tror ikke at noen seriøst venter på disse effektene fra et massemarkedsschampo. Men med sin direkte oppgave - rensende hår, gjør det en utmerket jobb. Etter påføring, hår kamme godt og ha en sunn glans.

Hvordan velge riktig menns sjampo du kan lese i denne artikkelen.

Antiperspirantrulle Ekstra beskyttelse uten hvite merker. Som hele linjen har den den typiske mannlige duften av "barberskum" :) Men lukten er ikke påtrengende. knapt fange og absolutt ikke overlapper parfymen.

Dessverre har emballasjen ikke overlevd, det ser slik ut

Deodoranten inneholder ikke etylalkohol, og på 1/4 består det av fuktighetskrem, og det overgår derfor ikke huden (mange antiperspiranter gjør det), men samtidig blokkerer lukten av svette. Om 48 timer med beskyttelse, kan jeg ikke si noe, fordi Det var ikke behov for en slik langvarig deodorant, men tåler rolig i 12-14 timer.

I tillegg til rullen er det også en aerosol (jeg liker ikke denne form for antiperspiranter på grunn av sterk lukt) og pinnen (ikke tilgjengelig).

Generelt, fra bruk av produkter, forblir bare et positivt inntrykk. Dove er etter min mening mye høyere i kvalitet enn mange merker i massemarkedet til en tilsvarende pris.

Floresan / Naturlig såpe for menn å ta vare på kropp og hår og myk barbering "3 i 1"
Såpe 3 i 1, eller hvordan du kan ta en mann!

Generelt, produktene gjemmer seg under merkevaren Floresan, veldig bra. Jeg ble overbevist av min egen erfaring. Men mens vi ikke vil røre på andre måter, om dem en annen gang. I mellomtiden går vi tilbake til helten i denne anmeldelsen og ser under dekselet)
Her vil jeg merke en liten minus. Dette er hva lokket skrues ut, det er vanskelig å åpne med våte hender, så det er bedre å ta vare på dette på forhånd.

Vel, åpnet lokket med tørre hender og se geléen lysegrønn.

Dette er tilsynelatende hint av alger)
Og hvis du tar nesen din nærmere banken, kan du lukte en hyggelig "mannlig" lukt)) Selv om du kan legge nesen på plass, vil den likevel fange lukten. Personlig er jeg glad for ham! Jeg elsker når menn lukter en slags parfyme med en slik mannlig duft. Dette gjelder også for sjampo og etterbearbeiding, og andre midler)
Derfor, for lukten fra meg er et separat stort pluss!

Banken ble vridd, innholdet ble undersøkt, luktet, nå er det på tide å gå videre til søknaden.
Som sagt, må du bruke ganske mye såpe, en halv valnøtt eller enda mindre - vel, det avhenger av formålet)
På meg selv prøvde jeg 2 måter å søke på - som sjampo og som barbergel.
Hår vasker såpen perfekt, til squeak, men litt forvirret dem. Men dette problemet løser hårbalsammen. Min mann etter dette såpe renslighet håret varer lenger enn fra andre sjampo.
Og som en barbering gel - perfekt! På grunn av dens tykke og gelélignende konsistens, gjør såpen barbermaskinen til å glide langs beina med letthet. Og det tørker ikke huden i det hele tatt.

En annen ulempe er at det, som det viste seg, er vanskelig å finne på salg. Vi selger bare i ett apotek.
Siste gang en slik bank kostet meg 137 rubler (spør ikke hvordan jeg husket det noen år senere), og denne banken koster 168 rubler. Gitt bekostning og egenskaper, prisen er veldig budsjett.

Generelt er det å kjøpe eller ikke din bedrift, men jeg anbefaler det. Vi liker det)

VELKOMMEN TIL DOVE MEN + CARE BRAND PAGE

Dove Men + Care introduserer en ny definisjon av "styrke" og mener at det er omsorg som gjør menn sterkere.

Sann makt manifesteres gjennom omsorgen som du gir til dine kjære mennesker og deg selv. Uansett hva du leter etter: deodorant for å holde deg frisk og gi beskyttelse mot svette hele dagen; eller huddusj gel som fukter deg - sørg for at Dove Men + Care-produkter er laget for å beskytte og ta vare på huden din.

Velg din deodorant og sjampo. Her finner du produktbeskrivelser og selvomsorgstips.

Den beste såpen for menn fra "Dove"


For 20 år siden, ville forbrukerne bli sterkt overrasket over å høre at såpe kan være maskulin eller feminin. Men nå har situasjonen endret seg dramatisk, og hvert medlem av det sterkere kjønet vet om behovet for å betale behørig oppmerksomhet til personlig pleie, for å ta hensyn til egenskapene til hudtypen og å skaffe seg ikke universelle, men spesielle midler,

som såpe ga. Dette handler ikke bare om forfengelighet, men også en nødvendighet.

Hvorfor trenger menn en spesiell såpe

Du tar feil når du antar at det ikke er stor forskjell mellom midler for menn og kvinner. Huden til representantene til det sterkere kjønn er tykkere, noe som innebærer slike egenskaper:

  • tendens til irritasjon;
  • større fettinnhold eller tvert imot overdreven tørrhet;
  • økt svette.

Alle disse egenskapene krever bruk av produkter designet spesielt for menn. På jakt etter de beste måtene, effektivt å rense huden og ta vare på det, ta hensyn til såpen, representert av merket "Dove".

Produktene fra selskapet "Dove" oppstod først på markedet i 1956, da selskapet utviklet en spesiell såpe til veteraner som hadde lidd av brannsår. Den berørte huden krevde spesiell forsiktighet, og effekten av alkali, som produsenter av andre merker generøst tilsatt til deres produkter, ble kontraindisert for personer med lignende problem.

I tillegg var merket Dove også involvert i utviklingen av et spesialprodukt for den amerikanske hæren. På 1940-tallet trengte soldater såpe, noe som ga skum, selv når badingen ble utført i sjøvann. Og etter krigens slutt har behovene forandret seg - nå trenger du et produkt som vil takle forurensning, ikke gi et rikt skum. Fram til 1995 besto produktspekteret av ulike typer såpe.

Funksjoner av såpe fra "Dove"

Enhver såpe av dette merket vil bidra til å nøytralisere den skarpe lukten av svette, lindre smuss, gi den nødvendige fuktigheten. Du vil like:

  • behagelig lukt, egnet for en sterk mann;
  • uvanlig, praktisk form;
  • effektivitet.

Hver representant for det sterkere kjønn, og i hvilken som helst alder, vil velge den mest passende såpe fra "Dove". Alle varianter er egnet for både kropp og ansikt, siden de praktisk talt ikke inneholder dufter. Du vil ikke bare se bra ut, men også føle deg bra, for en ekte selvtillit må en mann ta hensyn til absolutt alle aspekter av hans bilde.

Å gi såpe til menn

Hver mann bør overvåke deres hygiene og renslighet. Men jeg vil gjerne at dusj og såpe rette ikke bare for å takle svette og smuss, men også fukte huden og ikke forårsake irritasjon. Det er ikke så lett å finne slike produkter nå, da de fleste inneholder aggressive komponenter og smaker. Som et resultat vises rødhet og betennelse på huden.

Den beste såpen for menn: Hvordan velge?

I motsetning til kvinner bruker representanter for det sterkere kjønet ikke melk eller ansikts tonic, så vel som kroppsskrubb. Den mest populære middel til hygiene er såpe. Et kvalitetsprodukt fjerner smuss og fett fra huden, fukter det og gir det et sunt utseende. På hyllene i butikkene kan du se dusinvis av såpevarianter. De fleste av dem har en floral eller annen duft som ikke er sannsynlig å appellere til en mann. Men du vil ha så mye at såpen oppdateres og slapper av... Hvis du er ute etter et ansikts- og kroppsbehandling med en behagelig lukt og god sammensetning, sjekk ut vår vurdering.

Den beste såpen for menn: en liste

I en vakker rund krukke har den en god duft som det meste av det sterkere kjønnet sikkert vil. Skum når den brukes er ganske tykk, så en pakke er nok for deg i lang tid. I sammensetningen er det alger, konsistensen er forsiktig og behagelig.

Du finner den bare på Internett, laget av naturlige ingredienser. Aromaen er veldig lys, produktet er godt fuktet, da det er oljer i det. Passer til alle hudtyper.

"Blue ice" fra firmaet "Nevsky bathhouse attendent"

Konsistensen ligner på rette for Floresan. Til tross for at pakken sier at den kan brukes i badet, er verktøyet ideelt for dusjing.

Vakker, lys emballasje og ikke mindre lys lukt. Fordelen ved verktøyet er at den samtidig utfører funksjonen av peeling og renser huden enda bedre. Selv om noen sier at såpen er litt tørr.

Fra Aubrey Organics

Finn det vanskelig, og prisen for den er litt høyere. Men etter å ha kjøpt den, vil du sette pris på sin menthol-aroma. På grunn av den naturlige sammensetningen av verktøyet tørker ikke huden og nærer det godt.

Vel, nå må du bare velge riktig såpe. Alle alternativene som presenteres er forskjellige i smak, sammensetning og tekstur. Hva foretrekker du - tradisjonell solid såpe eller kremaktig?

Floresan / Naturlig såpe for menn å ta vare på kropp og hår og myk barbering "3 i 1"
Såpe 3 i 1, eller hvordan du kan ta en mann!

Generelt, produktene gjemmer seg under merkevaren Floresan, veldig bra. Jeg ble overbevist av min egen erfaring. Men mens vi ikke vil røre på andre måter, om dem en annen gang. I mellomtiden går vi tilbake til helten i denne anmeldelsen og ser under dekselet)
Her vil jeg merke en liten minus. Dette er hva lokket skrues ut, det er vanskelig å åpne med våte hender, så det er bedre å ta vare på dette på forhånd.

Vel, åpnet lokket med tørre hender og se geléen lysegrønn.

Dette er tilsynelatende hint av alger)
Og hvis du tar nesen din nærmere banken, kan du lukte en hyggelig "mannlig" lukt)) Selv om du kan legge nesen på plass, vil den likevel fange lukten. Personlig er jeg glad for ham! Jeg elsker når menn lukter en slags parfyme med en slik mannlig duft. Dette gjelder også for sjampo og etterbearbeiding, og andre midler)
Derfor, for lukten fra meg er et separat stort pluss!

Banken ble vridd, innholdet ble undersøkt, luktet, nå er det på tide å gå videre til søknaden.
Som sagt, må du bruke ganske mye såpe, en halv valnøtt eller enda mindre - vel, det avhenger av formålet)
På meg selv prøvde jeg 2 måter å søke på - som sjampo og som barbergel.
Hår vasker såpen perfekt, til squeak, men litt forvirret dem. Men dette problemet løser hårbalsammen. Min mann etter dette såpe renslighet håret varer lenger enn fra andre sjampo.
Og som en barbering gel - perfekt! På grunn av dens tykke og gelélignende konsistens, gjør såpen barbermaskinen til å glide langs beina med letthet. Og det tørker ikke huden i det hele tatt.

En annen ulempe er at det, som det viste seg, er vanskelig å finne på salg. Vi selger bare i ett apotek.
Siste gang en slik bank kostet meg 137 rubler (spør ikke hvordan jeg husket det noen år senere), og denne banken koster 168 rubler. Gitt bekostning og egenskaper, prisen er veldig budsjett.

Generelt er det å kjøpe eller ikke din bedrift, men jeg anbefaler det. Vi liker det)

Såpe for menn

Ingen søkekriterier funnet.

 • 115
 • 1941
  • England
  • Bulgaria
  • Storbritannia
  • Hellas
  • Israel
  • Nederland
  • Russland
  • USA
  • USA
  • Japan

  Ingen søkekriterier funnet.

  Ingen søkekriterier funnet.

  Overholdelse av hygienevilkårene er en svært viktig betingelse for å opprettholde vår helse, for hvert trinn rundt oss gjennom dagen lever levende farlige bakterier som kan forårsake alle slags smittsomme og dermatologiske sykdommer som kommer på huden og inn i kroppen. Representanter for det sterkere kjønn forsømmer ofte dette problemet, og tror at ingenting av den typen truer dem.

  Mannsåpe - En av de viktigste hygienene for det sterkere kjønn

  De kan komme til hjelp av menns såpe, som har antiseptiske egenskaper og tillater ikke skadelige mikroorganismer å trenge inn i menneskekroppen.

  Såpe anses å være det mest populære personlig pleieprodukt for menn. Den er veldig allsidig og praktisk fordi den kan utføre mange forskjellige funksjoner. For eksempel kan vanlig såpe erstatte en dusjgel når du bader, og til og med sjampo. Av denne grunn, produsenter av produkter som brukes til å opprettholde renslighet og personlig hygiene, gjør såpe til menn med forskjellige formål. Spesialister av nettbutikken JOY BY JOY brukte mye tid på å analysere alle produktene som eksisterer på det moderne markedet, for å sammenligne dem med hensyn til effektivitet og praktisk, samt når det gjelder fordeler for den mannlige kroppen. Som et resultat er de klare til å gi deg viktige tips og anbefalinger som vil forandre holdningen til personlig hygiene.

  Før du kjøper såpe for menn, er det viktig å forstå hvilke typer det er og hvordan det skiller seg fra hverandre:

  • Mannlig, intim såpe. Dette er en fin løsning for intim hygiene. Den er mild mot de mannlige kjønnsorganene, i motsetning til vanlige såpeprodukter, som inneholder aggressive kjemiske komponenter som bryter mot den naturlige balansen i huden.
  • Mannlig barbersåpe har nylig blitt populær blant menn som liker å følge ansiktshår. Fordelen med dette spesielle verktøyet for barbering er at det er laget utelukkende av naturlige ingredienser som er svært nyttige for delikat ansiktshud. Et slikt produkt, i motsetning til standardskum og mousses for barbering, tørker ikke huden og forårsaker ingen allergiske reaksjoner. Naturlig såpe til menn produseres kun for hånd, fordi det er den eneste måten at den beholder alle de fordelaktige egenskapene til vegetabilske og dyre ingredienser. Det kan bestilles fra mestere i såpeproduksjon, samt i kosmetiske butikker som selger håndlaget såpe til menn.
  • Mannlig ansiktssåpe er en av de viktigste pleieprodukter. Spesialister innen kosmetikk anbefaler sterkt bruk av individuelle rengjøringsprodukter laget for huden på ansiktet. Hvis du har en problematisk type, anbefales det å bruke en spesiell såpe til fet hud for menn for vasking. Sammensetningen inneholder som regel ingredienser som normaliserer sebaceous kjertler og reduserer talg. Menn som er "heldige" å ha problemhud, mistenker ikke engang at de vasker ansiktet med vanlig såpe hver dag, de forverrer bare problemet. Aggressive kjemikalier tørker ut epidermis, og som et resultat blir fett frigjort enda mer for å gjenopprette vannbalansen.

  Det er også tjære såpe for menn, den viktigste komponenten er bjørk tjære. Det har antiseptiske egenskaper og effektivt håndterer betennelse, lindrer akne, samt overdreven sekresjon av talg i ansiktet. Forresten er former for håndlagde menns såpe svært forskjellige og uforutsigbare.

  En annen populær ansiktspleie kosmetisk er bulgarsk såpe for menn. Den er basert på rosenvann, med andre ord en avkok av rosenblad. Den inneholder en svært verdifull og nyttig essensiell olje som perfekt fuktiger og strammer huden. Og knuste blomster av lavendel og hvete fungerer som en skrubbe.

  Hvordan velge en såpe for menns hygiene?

  Siden kosmetiske produkter av denne typen må være av meget høy kvalitet for å effektivt opprettholde menns helse, må man være følsom overfor sitt valg. Intim såpe for menn bør ikke inneholde alkohol. Den inneholder melkesyre, glyserin, vegetabilske oljer og naturlige ekstrakter som forsiktig bryr seg om det intime området. I sortimentet av nettbutikken JOY BY JOY, finnes det også fantastiske såpesett for menn til rimelige priser!

  Såpe due

  Soap Dove kjøpe i nettbutikken Gradmart

  For første gang opplevde fuktighetskrem såpe på markedet for hygieneprodukter, takket være oppfinnelsen av merkevaren Dav. Dette verktøyet dukket opp som et hjelpemiddel for rehabilitering av huden etter brannskader. Det er imidlertid så elsket av kunder i mange land at merkevaren er blitt et husstandsnavn. Over tid har produktutvalget for kosmetiske og hygieniske formål utvidet seg. Doveprodukter kan kjøpes i mer enn åtti land.

  Hvis du er eier av et problem, følsom eller tørr hud, så kjøp Dove såpe. Produsenten garanterer en merkbar forbedring av tilstanden til huden etter en uke med konstant bruk.

  Fuktighet, ren og næring!

  For tiden tilgjengelig ulike typer såpe Dove:

  • såpe "Figs og oransje kronblad" er egnet for eiere av tørr, overfølsom hud. Det fukter og fôrer huden perfekt, takket være den utsøkte eksotiske lukten, vil du lukte søt med en delikat aroma;
  • preparatet "Shea smør og vanilje" er perfekt egnet for de som elsker orientalsk lukter, produktet nærer huden, omsluttes med en sensuell sky;
  • "Skjønnhet og omsorg" vil appellere til de som foretrekker nøytrale lukt. Samtidig garanteres 100% hydrering med høy rensing av høy kvalitet.
  • "Lett peeling" vil bidra til å kvitte seg med døde hudpartikler av epidermis uten bruk av ekstra skrubber. Mikrogranuler bidrar til å opprettholde ømhet, fjern forsiktig døde celler;
  • andre måter, inkludert "Touch of freshness", "Awakening of the senses", hypoallergena forbindelser og mange andre.

  # 10004 flytende kremsåpe. Legemidlet er tilgjengelig med en praktisk dispenser i forskjellige varianter. Et fjerdedel består av fuktighetsgivende ingredienser, brukes som et alternativ til den tradisjonelle versjonen, anses å være økonomisk og praktisk. Det finnes følgende typer - "Energy Charge", "Gentle Silk", "Luksuriøs Velvet", etc.

  Du kan kjøpe et middel til Dove i vår nettbutikk Gradmart. I tillegg til den opprinnelige kvaliteten, gode priser, tilbys du gratis, rask levering.

  Såpe due

  Mark Dove (Dove) dukket opp i USA i 1956. Det var da at selskapets spesialister opprettet en unik formel av kremsåpe - hudrens, som hovedsakelig består av fuktighetskrem (fjerdedel) og inneholder ikke alkali.

  Det er bemerkelsesverdig at Dove såpe ble utviklet spesielt for hudpleie etter en brenning (for å rense huden av brennende pasienter). Det viste seg at en så myk såpe passer godt for alle. Tross alt, i dag har mange mennesker tørr hud. Og Dove såpe tørker ikke huden i det hele tatt.

  Dove fuktighetsformelen, utviklet for flere tiår siden, har fortsatt ingen analoger og fortsetter å vinne nye fans over hele verden.

  Dove såpe er populær i mer enn 80 land rundt om i verden. I dag er det mange varianter av denne såpen til salgs, og prisen er mer enn attraktiv!

  Og også - hår masker, deodoranter, lotions og andre personlig pleie og hygiene produkter.

  Dovecreme såpe for å rense huden, som har en myk, ikke-irriterende effekt og ikke skader det beskyttende lag av huden, egnet for alle, inkludert barn. Fugtiggjør huden effektivt, tørker ikke i det hele tatt. Passer for alle typer sensitiv hud, så vel som for spedbarn, ungdom og eldre, personer med hudproblemer.

  Hvis du legger litmus papir på denne såpen, vil det vise det det er ingen alkali i såpen. Dette er det beste bevis på nøytraliteten til Dove-såpe. Vanlig såpe har en uttalt alkalisk reaksjon, mens Dove gir en nøytral reaksjon på Litmus.

  Nedenfor i bildet - eksempler på såpe og andre midler til Dove.

  Såpe, Krem, Dove Lotion

  Gjøre såpe med kokosnøtt.

  Dove Cream såpe "Awakening the senses", med granatäpple og sitron verbena aroma, 135 g

  Dove Plum Shower Gel Cream og Sakura Flowers 250 ml.

  Dove Deodorant Antiperspirant Stick "Silver Charge", hann, 50 ml

  Kremsåpe med sheasmør og krydret vanilje renser ikke bare forsiktig, men gir også hudpleie og sansene - harmoni og ro. Bruk hver dag for dyp ernæring og blendende vakker hud.

  Gir utrolig friskhet og dyp hydrering av huden. Utsøkt aroma av saftige fiken og oransje blomster vil gi energi og gi styrke.

  Dove Deodorant blyant for kvinner Original 40 ml.

  Dove Deodorant aerosol Energiladning 150 ml.

Flere Artikler Om Typer Acne