Pimples på penis ofte føre til at mennene konsulterer en lege.

Disse utslettene gjør at du mistenker det verste, noen alvorlig smittsom sykdom, men faktisk er de ofte helt ufarlige.

La oss prøve å finne ut når du skal høres alarmen og hva skal du gjøre hvis en mann la merke til pimples på kjønnsorganene hans.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Spesielle funksjoner

Under akne forstår vi vanligvis utslett på huden, som ligner tuberkler.

Imidlertid kan de være hvite eller røde, harde eller vassen.

Akne har ikke grensen for spredning på menneskelig hud, og regionen av de ytre kjønnsorganene er ikke noe unntak.

Pimples på penis kan dukke opp både på basen og på penisens kropp, og til og med på hodet.

Foto: lite utslett på hodet

 • Vanligvis er disse små elementer, de kan være større hvis de er lokalisert nærmere kjønnsdelen av kroppen.
 • Også, akne sjelden dekker tydelig hele huden på penis, det er vanligvis klynger på 3-5 stykker.

Utseendet på utbrudd på penis viser ganske klart årsaken til utseendet deres, men det er ikke overraskende at akne ser ut til å få menn til å bekymre seg.

Vanligvis setter en konsultasjon med en lege raskt alt på plass.

arter

Kviser på penis kan være rødt (med tegn på betennelse) eller hvitt. Hvit akne kalles så på grunn av det hvite hodet, som pepper gjennom hudlaget.

Vanligvis er de trygge, men du bør nøye se på utseendet deres.

rød

Rød akne blir ofte ledsaget av ekstra symptomer - kløe, brennende, ømhet.

Dette skyldes den inflammatoriske prosessen som begynner å utvikle seg i sebaceous kjertelkanaler eller de øvre lagene i huden.

Ikke alle er en helsefare, men de bør tas seriøst.

 • Røde utslett i bunnen av penis virker som en reaksjon på overoppheting eller hygiene. Det er nok å svette sterkt, og ikke å vaske i tide for slike kviser for å kaste den pubic delen og penisens hud. De utgjør ingen trussel mot helsen, men hygiene bør styrkes.
 • En stor rød pimple - en furuncle - kan dukke opp på bunnen av penis eller under huden. Det forårsaker smerte, temperaturen i kroppen kan stige, og inguinal lymfeknuter øker. Du bør umiddelbart konsultere en lege, fordi i de forsømte tilstandene, blir slike elementer fjernet kirurgisk.
 • Andre røde utslett av forskjellige typer (spottet, vassen, i form av sår, individuelle inflammerte elementer) er vanligvis symptomer på sopp- eller virusinfeksjoner. Så kan det være en sykdom, seksuelt overførbare sykdommer. I så fall, konsulter lege.

hvit

Hvite kviser på penis bør vanligvis ikke være en årsak til spenning.

De ser ut som små knuter eller lite lettere.

Foto: små hvite utslett

 • De fleste av dem oppstår på grunn av blokkering av talgkjertlene. I dette tilfellet er huden på penis dekket av små støt. Denne tilstanden gir ikke noe ubehag for mannen, og kviser forsvinner over tid, samtidig som det opprettholdes et tilstrekkelig nivå av renslighet av det seksuelle organet.
 • På penisens hud kan det forekomme og sebaceøse cyster. Deres grunn ligger også i blokkering av talgkjertlene, men deres hemmelighet akkumuleres i store mengder og blir tett. I dette tilfellet har bumpen en gulaktig fargetone. Disse cysterene forårsaker heller ikke ubehag og er trygge. I sjeldne tilfeller kan de bli betent eller vokse i størrelse, da må du besøke en lege.
 • Hos ungdom kan hvite utslett vises på penisens hode under huden som dekker det. De oppstår i løpet av den hurtige hormonelle tilpasningen og er forbundet med den aktive utviklingen av kjertlene, som i fremtiden vil frigjøre smøremiddel til hodet corolla. Noen ganger forblir disse kviser for livet, men de forstyrrer ikke samleie og gir ingen andre ulempe.
 • Hvit purulent pimple ved basen av håret snakker om betennelse i follikel. Dette kan oppstå på grunn av hygiene eller mekanisk hårfjerning.
 • Små tette vekst som kan oppstå på pennens hode, vil allerede være en alvorlig grunn til å gå til legen. De har en spiss spiss eller til og med flere av dem. Så kan det være en seksuelt overførbar sykdom - kjønnsvorter. De gir ubehag under samleie, og det er farlig å forlate dem uten tilsyn.

Video: "Genital Herpes"

lokalisering

Pimples kan vises på penis i noen del av det.

Større er plassert nærmere basen, på hodet har de vanligvis en liten størrelse.

På huden som dekker penis, er det en liten mengde hår, slik at det kan forekomme akne her av samme grunner som i andre deler av kroppen - blokkering av talgkjertlene, betennelse i hårsekkelen.

På hodet

Hvite og røde flekker på penisens hode kan vises med samme grad av sannsynlighet.

Men her skal de ha spesiell oppmerksomhet.

Og hvis den hvite kvise under forhuden fortsatt kan være trygg, betyr det rødt sannsynligvis et alvorlig problem.

Elastiske vekst, toppede kondylomer, opptrer også først og fremst på pennens hode, nær urinrøret.

Et utslett på hodet forårsaker vanligvis ubehag, fordi det er mye mer nerveendringer enn i andre deler av penis. Dette er en hyppig grunn til behandling av menn til legen.

Kviser på penis

Eventuelle utslett som oppstår på kroppen, forårsaker alltid varsomhet hos både pasienten og hans slektninger, spesielt hvis de ser på kjønnsorganene. Akne på penis - et ganske vanlig fenomen, og kan dukke opp i både en voksen mann og et barn. Eventuelle utslett krever omgående behandling til legen, da de ikke alltid er uskadelige. Et utslett kan dukke opp på noen del av penis, og det er nettopp ved lokalisering at man kan bedømme hvor farlig en sykdom kan være.

Akne, noe som viste seg ved basisdelen, eller egg, viser virkningen av mikro traumer av hud, kløende utslett på stammen av et medlem indikerer tilstedeværelse av parasitter eller en allergisk reaksjon, og hvis flekkene er å hoppe på hodet, er det mulig å anta at nærværet av seksuelt overførbare sykdommer.

Årsaker til akne

Utslett på slimhinnen og på penisens hud kan se annerledes ut, og er forårsaket av ulike patogene faktorer. Hovedårsakene er:

 • manglende overholdelse av personlig hygiene
 • syntetiske undertøy;
 • hormonelle lidelser;
 • seksuelt overførbare sykdommer;
 • allergiske reaksjoner;
 • effekter av hypotermi, etc.

Typer av akne

 1. Hvite pimples på penisens hud (akne).
 2. Purulent utslett.
 3. Vannhud.
 4. Pustulært utslett.
 5. Røde små kviser.

Hovedårsakene til lesjoner er seksuelt overførte sykdommer.

I tillegg avgir:

Våre lesere anbefaler

Vår vanlige leser ble kvitt PROSTATITIS en effektiv metode. Han sjekket det på seg selv - resultatet er 100% - fullstendig levering fra prostatitt. Dette er et naturlig middel basert på honning. Vi sjekket metoden og bestemte oss for å anbefale det til deg. Resultatet er raskt. EFFEKTIV METODE.

 • infeksiøs akne på penis, som er forårsaket av seksuelt overførbare infeksjoner;
 • Ikke-smittsomme kviser på lemmen, hvis forekomst skyldes en funksjonsfeil i enkelte organer eller kroppssystemer.

Hvite kviser på penis

Ofte er denne typen utslett forbundet med hormonelle endringer i ungdomsårene. Utslett oppstår når talgkjertlene ikke klarar av overdreven sebumproduksjon. Ungdommer blir rammet av denne sykdommen oftere enn eldre menn.

Hvite kviser på penis er preget av fravær av smerte, kløe eller rødhet. Disse er vanligvis subkutane kviser som har hvitt innhold. Noen ganger kan det være en enkelt ål, men i de fleste tilfeller dukker flere kviser opp på penis.

Spesiell behandling er vanligvis ikke nødvendig hvis den inflammatoriske prosessen ikke utvikler seg. Klemmer akne er strengt forbudt, da det er veldig lett å smitte infeksjonen. For å bekjempe dette utslettet, er det nødvendig å ta en dusj så ofte som mulig ved å bruke oljeholdige hudpleieprodukter. Dette vil gjøre det mulig for porene å ikke bli tilstoppet med talg.

Ikke bry deg om kviser på penis er lyse, har en liten størrelse på ca 2 mm i diameter, og ikke forårsaker absolutt ingen ubehag. Som regel forsvinner de på egenhånd innen få uker. Hvis utslett forblir på penisens hud, mens du begynner å skade eller klø, bør du umiddelbart kontakte lege. Mest sannsynlig har denne patologien blitt et sammenhengende symptom på systemiske forstyrrelser i kroppen.

Ikke vær bekymret hvis akne er lett, liten i størrelse og ikke forårsaker ubehag.

En annen grunn til utseendet på hvite kviser på penis er veksten av håret etter mislykket utmattelse. Slike utslett utgjør ikke en trussel mot helse. Men de må behandles med antiseptiske løsninger, da risikoen for infeksjon er mulig. Hvis spørsmålet oppstår, er det mulig å klemme akne dannet på penis, så svaret kan bare være en, det er umulig. Ved riktig behandling og overholdelse av alle forebyggende tiltak forsvinner utslettet gradvis.

Ganske vanlig utslett på penis er små hudfargede kviser. I de fleste tilfeller er deres utseende assosiert med dårlig hygiene, men også kan tyde på utvikling av en allergisk reaksjon, spesielt hvis acne er riper. Vanligvis går en slik utslett i seg selv hvis en mann begynner å ta seg av seg selv mer forsiktig. Noen ganger er det nødvendig å erstatte konvensjonelle hygieneprodukter med hypoallergene.

Forebygging av hvit akne

For å forhindre utvikling av utslett av denne typen vil være tilstrekkelig til å overholde noen enkle regler. Først av alt bør du være mer oppmerksom på personlig hygiene. Siden utviklingen av hvite kviser på penis i de fleste tilfeller forekommer hos unge mennesker i løpet av hormonal dannelse, er det nødvendig å forhindre at sebaceous kjertlene tettes. For å gjøre dette må du velge slike hygieneprodukter som er laget for å ta vare på fet hud.

Et annet viktig forebyggende punkt er valget av undertøy. Svært ofte er det syntetiske materialer som forårsaker irritasjon og allergiske reaksjoner. Spesielt hvis slike klær er også passende. Det gir ikke normal tilgang til oksygen, noe som fører til den såkalte drivhuseffekten. Innholdet i sebaceous kjertlene kommer ikke ut og deres blokkering oppstår. I tillegg, på grunn av konstant friksjon og fuktighet, blir penisens hud skadet, noe som fører til utvikling av irritasjon.

Det er verdt å merke seg at hvis det med riktig hygienisk omsorg med bruk av hypoallergen midler og velvalgt undertøy ikke forsvinner akne, betyr dette at årsaken til forekomsten kan skyldes andre faktorer som bare en lege kan bestemme.

Purulent akne

En fremtredende representant for purulente prosesser på penisens hud er en furuncle. Det er flere grunner til at den inflammatoriske prosessen i hårsekkelen utvikler seg, noe som forårsaker dannelsen av akne:

 • forstyrrelser i mage-tarmkanalen;
 • mangel på vitaminer;
 • metabolske forstyrrelser;
 • redusert immunitet;
 • sykdommer i nervesystemet.

En fremtredende representant for purulente prosesser på penisens hud er furuncle.

Utseendet til purulent pimple på kjønnsorganet antyder at purulent betennelse utvikler seg i hårsekkelen. Den vanligste årsaken til denne patologien er en stafylokokkinfeksjon. En sykdom dukker opp på huden på penishud nodulen, fylt med pus, og som har en skarp smerte.

Koket ser ut som en stor kvise på penis, og kan utvikle seg som en sammenhengende patologi i tilfelle av stafylokokskader, eller som en uavhengig sykdom. Patogenens gjennomtrengning er mulig gjennom mindre mikrotraumer, for eksempel gjennom mindre slitasje på grunn av friksjon av undertøy, spesielt i den varme årstiden. I tillegg kan det være skade på huden med eksem eller annen dermatose.

I tillegg kan hypotermi eller manglende overholdelse av grunnleggende regler for personlig hygiene provosere utseendet av en koke.

Det er nødvendig å begynne å behandle denne patologien så tidlig som mulig. Noen ganger forsinkelse kan forårsake mer alvorlig suppuration, som vil kreve kirurgi. Men i de fleste tilfeller, bli kvitt koker kan være konservative metoder. Selvbehandling i dette tilfellet er ikke tillatt, legen foreskriver en komplisert terapi, som inkluderer å ta antibakterielle stoffer og salver på grunnlag av midler som er i stand til å trekke purulent innhold. Mekanisk fjerning av akne er strengt forbudt.

Rød akne

Hvis en penis har hoppet på pimpleet eller det er flere utbrudd av rød farge, så vil sannsynligvis mannen bli diagnostisert med en kjønnsinfeksjon. Lokalisering, type og antall akne avhenger av hva slags sykdom forårsaket deres forekomst. I tillegg til utslett, kan bevis for en seksuelt overført infeksjon være symptomer som:

 • kløe i penis, så vel som urinrøret
 • trekker smerter i magen;
 • merkbar ubehag umiddelbart etter samleie.

En av årsakene til røde utbrudd er candidiasis.

En av årsakene til rødt utslett er candidiasis, eller som det kalles også trøst. Sykdommen hos menn gir ikke så lyse symptomer som hos kvinner, men manifesterer noen ganger noen ganger synlige tegn. Akne er lokalisert med denne sykdommen på huden på forhuden. Tilrettelegger diagnosen tilstedeværelse av osteaktig utslipp fra urinrøret. Men de kan ikke være, da candidiasis hos menn ofte er asymptomatisk. Derfor bør det røde utslett som vises på penis være et signal for øyeblikkelig legehjelp.

Hvis en eller flere røde vannpistler kom ut på pennens hode, kan det antas at mannen hadde herpesvirus. Dessverre kan denne sykdommen ikke helbredes helt. Viruset er konstant tilstede i blodet, og fra tid til annen blir det aktivt under påvirkning av provokerende faktorer. I løpet av utseendet av denne typen utslett bør en mann avstå fra sex, da det er en 100% risiko for å infisere partneren, og umiddelbart konsultere en lege.

En annen sykdom som forårsaker utseendet av røde utslett er det humane papillomaviruset. Dette er en infeksjon som i de fleste tilfeller er seksuelt overført. Sykdom vises på huden av kjønnsrødt vorte. Infeksjon av kvinnen med papillomaviruset under ubeskyttet samleie er alltid hundre prosent. Derfor krever sykdommen umiddelbar behandling, og for hele behandlingsperioden må seksuell kontakt stoppes.

Kviser på penis: diagnose, årsaker til små bobler og hudormer

Ofte blir urologer referert til av menn med ulike utslett i intime steder. Akne på penis bringer en mann så alvorlig uleilighet at de kan føre til en pause i forhold til en partner. Et utslett forårsaker panikkanker, men faktisk er det ikke alltid en indikator på en seksuelt overførbar sykdom. For å vite om akne er farlig, må du forstå deres varianter, som vil bli gjort i denne artikkelen.

DETTE ER VIKTIGT! Hvis du trenger å legge ikke mye i lengden, si opptil 7 centimeter, så vil de vanligste hjelpe. Les mer >>>.

Typer av penis utslag

Som utslett i andre deler av kroppen, varierer kviser på penis i type, masse, smerte og tilstedeværelse av pustler. I medisin klassifiseres de som følger:

 • Liten hyppig akne, lokalisert i lyskeområdet eller ved bunnen av penis. Det medisinske navnet på disse lesjonene er åpne komedoner. De er dannet av det faktum at det er på tide å fylle med fettete fettstoffer;
 • Pimples på penis av hvitt, ikke har mye betennelse og ikke forårsaker smerte. Slike utbrudd kalles komedoner, de dannes også når kjertlene er blokkert, men fettet ligger under huden, så det kommer ikke i kontakt med luft og har en gulaktig heller enn svart farge.

Disse to typer utslett kalles primær. Inntil de blir betent, ikke forårsake ubehag. Men en akne eller hvit flekk kan øke i størrelse, noe som resulterer i en stor abscess på penis. En kvise kan brytes gjennom seg selv om 3-5 dager, eller du må kontakte en kirurg for å åpne den.

Det er forbudt å klemme ut abscessene alene, da dette kan føre til blodinfeksjon eller infeksjon av sunt vev, og det vil være vanskeligere å takle slike komplikasjoner.

I tillegg til de primære lesjonene på penisens hud, kan andre vises som indikerer tilstedeværelsen av sykdommen:

 • Pekete pimples på hodet av penis med lys rosa eller rød farge er et tegn på papillomavirus. Et karakteristisk trekk ved slike utbrudd er at de samler seg rundt hodet;
 • Utfall, der ostemassehvileutslippet er tilstede på penisens hode, kalles trussel. Slike akne oppstår under påvirkning av en soppmikroorganisme;
 • Blærende utbrudd med en klar væske innsiden indikerer tilstedeværelsen av genital herpes i kroppen;
 • Små kviser på penis, ledsaget av alvorlig tørr hud. De kan være fargeløse eller lys rosa. Denne patologien er oftest psoriasis og atropisk dermatitt;
 • Enkelt stort akne er et tegn på trichophy - en soppinfeksjon. Det kan utvikle seg med fedme, overdreven svette, og ikke respektere regler for personlig hygiene;
 • Ikke-eroderende og sår krever spesiell oppmerksomhet, siden de kan være det mest alarmerende symptomet - forekomsten av kreft;
 • Små støt på penis og skrotum kan være et resultat av pubic lice;
 • Små kviser, som ofte er kløe, er et tegn på scabies infeksjon;
 • Små rosa vekst, som til slutt blir sår med glitter, ved kantene som det er tette kanter, indikerer syfilis. De kan dukke opp 3 måneder etter infeksjonstidspunktet. Hvis de ikke blir behandlet, vil de passere seg, men samtidig vil syfilis utvikle seg. Senere blir antallet utbrudd større, sår vises.

Når alle de ovennevnte unormale utslettene vises på intime steder, er det nødvendig med en urolog konsultasjon.

Årsaker til primære og sekundære patologiske formasjoner på penis

Primærakne, som ikke har noen forbindelse med infeksjoner, oppstår på grunn av ulike årsaker: det kan være forstyrrelser i selve kroppen eller det kan være andre utløsere:

 • Intoleranse mot bading;
 • Allergi til syntetisk og latex;
 • For sjeldent eller tvert imot, for ofte bading;
 • Tilstedeværelsen av små sår som skyldes gnidning eller irritasjon av huden, hvor infeksjonen begynner å utvikle seg;
 • Forstyrrelser i hormonsystemet og i enkelte indre organers arbeid, som bukspyttkjertelen eller tarmene;
 • Redusere beskyttelsesfunksjonen til kroppen forbundet med stress, usunt kosthold, tilstedeværelsen av kroniske sykdommer.

Utsløpet som følge av en smittsom sykdom overføres gjennom seksuell kontakt: Truss, syfilis og genital herpes er blant slike sykdommer.

Dette er grunnleggende! For å komme tilbake og gjentatte ganger styrke styrken, trenger du hver kveld.

Scabies, pubic lice og papilomovirus er ikke alltid seksuelt overført, de kan bli infisert ved kontakt med en infisert overflate, for eksempel i et bad eller et offentlig toalett.

Psoriasis og atopisk dermatitt er interne sykdommer, de kan ikke bli smittet av en syke person.

Hvis det er blærer, rosa eller røde kviser på hodet på penis eller i lysken, bør du kontakte en spesialist, for selv ved første øyekast kan sikker akne i en forsømmelsesnivå utvikle seg til en alvorlig patologi.

Kviser på penis: hvorfor de ser ut, hvordan de behandles

Forfatter: Igor Radevich, Androloog

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(3 stemmer, i gjennomsnitt: 2,7 av 5)

Penile utbrudd er en vanlig klage som menn refererer til urologer eller venologer. Artikkelen for generell referanse viser de vanligste sykdommene som kan forårsake betennelse på kjønnsorganet.

Rødsaker og behandling

Akne på huden av intime organer kan ha forskjellige størrelser, form, farge. Noen ganger blir de ledsaget av kløe og til og med smerte, og noen ganger forårsaker de ikke fysisk ubehag. Utseendet til akne avhenger av årsaken. Hun bestemmer også hvordan man skal behandle en mann.

 • Sycosis.

Såkalt akne, popup-menn på undersiden av penis-mennene rundt løkene av kjønnshår. Tilstrekkelig stor og hvit farge på grunn av akkumulert pus inni. Årsaken til akne er infeksjon (stafylokokker). Det observeres ofte hos personer med nedsatt immunitet og hormonforstyrrelser. Faktorer for utseende av utslett respekterer ikke hygiene, hypotermi og tidligere infeksjoner. Behandling innebærer å ta antibakterielle stoffer (vanligvis i form av kremer eller salver), UV-terapi kan bli foreskrevet.

Ofte er UFO-terapi foreskrevet for behandling av ostiofolliculitt.

 • Candida acne.

Fungal skader av penis er manifestert som utseendet på forhuden og penisens hode er nok store røde flekker og pimples. Det berørte området er kløende, huden flager av. I tillegg til akne på penis begynner menn å bli forstyrret av tykk hvitt utslipp fra urinrøret. Infeksjon kan oppstå ved seksuell kontakt med en smittet kone (candidiasis manifesteres i form av trøst) eller ved bruk av husholdninger (for eksempel hvis du bruker delte håndklær med en syke person). Behandling innebærer å ta antifungale midler.

Behandling av denne type akne innebærer å ta antifungale midler.

 • Genital herpes.

Hvis en mann har kjønnsherpes, oppstår det store vanlige akne på kjønnsorganene. Denne sykdommen er veneral, det vil si seksuelt overført. På andre måter gjelder ikke. Dessverre er det ikke mulig å få fullstendig utvinning fra herpes. Målet med terapi er å sette viruset i "sovemodus" (når akne forsvinner, og sykdommen forverres ikke og blir ikke-smittsom). For at herpes ikke skal "våkne opp", må en mann unngå provoserende situasjoner hele livet (styrke immunitet, følge hygieneregler, ikke superkjøl, spise riktig, etc.)

 • Papillomavirus.

Dette er en viral hudlesjon av kjønnsorganet. I noen tilfeller kan det bli ondartet (gå inn i kreft), så det er viktig å utføre en full undersøkelse av en lege. Det ser ut som tumorer med en humpete overflate. Akne kan være rødaktig, brun eller fargeløs. Ubehag (unntatt ekstern unattractiveness) leveres ikke. Kan oppstå på grunn av overføring av viruset fra den seksuelle partneren eller være ubestemt (oppstår uten tilsynelatende grunn). Behandlingen er ofte kirurgisk kombinert med antibiotika.

Sykdommen kan være ondartet, så det er veldig viktig å gjennomføre en full undersøkelse.

 • Urtikaria (kjønnsallergi).

Hvis det oppstår et lite, men ofte rødt utslett på huden på penis eller skrotum, så er det mest sannsynlig at det er urticaria. Det utvikler seg i tilfelle at huden mangler oksygen og er konstant våt. I fare er det overvektige menn som bærer stramme klær uten å puste, og ikke følger regler for intim hygiene. Noen ganger forekommer akne som en reaksjon på kremer, salver, smøremidler som påføres penisens hud. Som behandling er antihistamin medisinering indikert. Det er viktig å eliminere faktorene som forårsaket urticaria.

Så vi har listet opp vanlige årsaker til akne på penis, men dette er ikke en komplett liste over mulige sykdommer. Faktisk er det flere hundrevis av sykdommer, et symptom som er utslett i det intime området.

Den eksakte årsaken til akne oppdages først etter en komplett diagnose, og bare en kvalifisert lege kan foreskrive behandling som kan eliminere patologien. Det er bedre å ikke engasjere seg i selvbehandling, siden risikoen for å provosere komplikasjoner er for høy.

Detaljer om årsakene til og behandling av kjønnsrok hos menn

Akne på kjønnsorganene er ikke uvanlig blant menn, forsømmer personlig hygiene eller beskyttelse under samleie. Oftest er dette problemet konfrontert med menn som er seksuelt promiskuøse, selv om det er unntak. Årsakene til akne på kjønnsorganene til menn kan deles inn i to grupper: smittsomme og ikke-smittsomme. Den første inkluderer infeksiøse eller parasittiske sykdommer, den andre inneholder patologier forbundet med de smertefulle prosessene i kroppen.

Etiologi av patologi

De mest ufarlige kildene til akne er betennelse i sebaceous kjertler i huden av kjønnsorganene eller allergiske fenomener.

Når betennelse i sebaceous kjertler på huden i penis, skrot og lyske områder vises små hvite kviser, når presset, er det en tykk masse, konsistensen av hytteost. Slike akne forekommer oftest hos unge menn i perioden med den mest aktive puberteten. En allergisk reaksjon på syntetiske kjemikalier som brukes til å vaske klær, kan også forårsake liten akne på kjønnsflaten. I tillegg kan akne på kjønnsorganene snakke om endokrine lidelser eller være et resultat av dermatitt.

En svært vanlig årsak til akne i eller rundt penis er innføring av infeksjon i slimhinnen eller huden i kjønnsorganene. Ofte oppstår dette under ubeskyttet samleie med en smittet partner, ved direkte kontakt med infeksjonsslag eller ved bruk av husholdninger - ved bruk av vanlige håndklær, vaskekluter eller sengetøy som er forurenset av smittestoffet. Hos menn kan hvit eller rød akne på kjønnsorganene være symptomer på sykdommer som:

 • Trost.
 • Trihofitia.
 • Innginal dermatomykose.
 • Herpes.
 • Papillomavirus.
 • Smittsom mollusk.
 • Syfilis.
 • Pubic pediculosis.

Hvordan er problemet

Svært ofte er et utslett på kjønnsorganene ledsaget av andre symptomer, men det skjer ikke alltid i nærvær av infeksjon.

Følgende tegn skal varsle mannen:

 • Akne på kjønnsorganene klør og forårsaker brennende.
 • Inngangs lymfeknuter er forstørret.
 • Kroppstemperaturen er forhøyet.
 • Utslett er smertefullt når det berøres.
 • Slimhinnen i penishodet er hovent og hovent.
 • Akne er fylt med væske, og når det åpnes, forblir erosjoner og sår.

Hvis du befinner deg i minst ett av disse elementene, bør du umiddelbart kontakte en venerolog. Forsøk på selvdiagnostisering og selvmedisinering i dette tilfellet er uakseptabelt - dette er full av alvorlige komplikasjoner og overgang av sykdommer til avanserte stadier som er ekstremt vanskelig å behandle. Vurder hvordan hver av disse sykdommene manifesterer seg.

trost

Trush, eller candidiasis, er en vanlig soppinfeksjon. Det er forårsaket av gjær sopp, som aktiveres i kroppen av en mann mens svekkelse hans immunitet. Dette skjer i kroniske sykdommer og infeksjoner, med hyppige klimaendringer, alvorlige nervøse overbelastninger og følelsesmessig stress. I et slikt øyeblikk kan kroppens normale mikroflora skaffe seg skadelige egenskaper og forårsake sykdom, som oppstår i trøst. Sjelden, denne infeksjonen kan være seksuelt overført eller innenlands. Manifestasjon av sykdommen er utseendet på hvit plakett under forhuden og på pennens hode, kløe, brennende og ømhet når man urinerer. Samtidig kan det forekomme liten akne på hodet, og med høy intensitet i prosessen eller uten behandling, kan kroppstemperaturen stige og de inngående lymfeknutene kan øke.

Trichophytosis og inguinal ringorm

Disse sykdommene er nesten det samme. Årsak dem, som trøst, sopp mikroorganismer. Infeksjon oppstår ved direkte kontakt med syke eller husstand. Pasienter føler seg alvorlig kløe, brennende, ofte ømhet i lysken, pimples med lyse rød eller brun farge vises på kjønnsorganene, utslettene av utslett har en ringformet form. Huden i de berørte områdene flager og sprekker, får en rød farge, over tid blir akne til bobler fylt med væske.

herpes

Genital herpes overføres oftest gjennom seksuell kontakt og kysser med en smittet kvinne. Denne sykdommen manifesteres av et lite utslett på kjønnsorganene i form av bobler. Oftest forekommer akne på forhuden, litt mindre - på hele penis, skrot eller skam.

Mange tror at herpes er bare på leppene, men det kan også oppstå på kjønnsorganene.

I begynnelsen er boblene fylt med en klar væske, så blir den purulent og blir kjedelig. Etter 3-4 dager forblir vesiklene og små sår forblir i deres sted, som når de er helbredet, blir dekket med scabs. Blærestadiet er svært smertefullt for menn, på denne tiden føler de en sterk brennende følelse, kløe og smerte i de berørte områdene, spesielt under urinering og med store lommer med utbrudd. Temperaturen i kroppen stiger ofte, det er smerte og svakhet i hele kroppen, generell ulempe.

papillomavirus

Papilovirusinfeksjon går inn i den mannlige organismen hovedsakelig gjennom seksuell kontakt. Denne sykdommen manifesteres av utseendet på kjønnsflatene og rundt dem akne i form av vorter, som først har en kjøttfarget farge og deretter får en brun fargetone.

Disse hudvekstene kan øke til noen få centimeter i høyde, i medisin kalles de condylomata. De kan være flate og på et tynt bein. Sammenslåing, flere utvoksninger ligner blomkål i form. Hvis de blir skadet, bløder de, klø og gjør vondt.

Molluscum contagiosum

Denne hudsykdommen forårsaker viruset. Infeksjon med dem hos menn skjer gjennom seksuelle eller hjemmelige midler. 2 uker etter infeksjon, vises små kviser av hvit farge på huden i kjønnsorganene og inngangsregionen, smertefri til berøring. I sentrum er en fossa, når den trykkes på som skiller ut hvit ostemasse. Noen ganger er det mulig å klø de berørte områdene, noe som øker med riper.

syfilis

En klar manifestasjon av syfilis er hard chancre.

Pubic Pediculosis

Denne sykdommen er forårsaket av hudparasitter - kaukasus. De overføres gjennom samleie og mindre ofte ved hjelp av husholdningenes midler. Sykdommen manifesteres av kløe i kjønnsområdet, lår, noe som er verre om natten. Samtidig dannes blåaktige flekker og et allergisk utslett på de berørte områdene. Lus eller larver kan ofte bli funnet på huden.

Hvordan behandles?

Behandlingen er foreskrevet av en lege, avhengig av den spesifikke diagnosen.

Behandlingen av hver av disse sykdommene omfatter to hovedpunkter: eliminering eller undertrykkelse av infeksjonsprinsippet og styrking av kroppens immunforsvar. For å øke immuniteten foreskrives menn komplekse vitamin- og mineralpreparater, immunostimulerende midler og immunmodulatorer. Å påvirke sykdomsfremkallende middel ved bruk av antifungale, antivirale eller antibakterielle stoffer:

 • For candidiasis, trichophytosis og inguinal dermatomycosis, er behandling av de berørte områdene foreskrevet med kremer og salver: clotrimazol, mycosporer, lamisil. Inne - piller griseofulvina.
 • For kjønnsherpes blir huden av kjønnsorganene behandlet med Zovirax salve eller Panavir gel. Innvendig - acyclovir, famciclovir, valacyklovir.
 • For human papillomavirusinfeksjon påføres aktuell behandling med salver og kremer (interferon, cykloferon, oksolin, Imiquimod, Epigen-intim). Inside - inosiplex, interferon, amixin. Condylomer blir cauterized kjemisk eller kirurgisk fjernet.
 • For molluscum contagiosum brukes ekstern behandling med Imiquimod, Retin-A, Tazorak-kremer og salver. Hudnokler fjernes kirurgisk, ved cauterization, ved laserbestråling, elektrocautery eller frysing med flytende nitrogen.
 • Syfilis behandles med kurs antibiotika. Behandlingen må utføres under streng tilsyn av en lege og ofte i sykehusinnstilling.
 • Pubic pediculosis blir behandlet med antiparasittiske midler (nitifor, pedillin, etc.).

I tillegg legges det særlig vekt på kjønnspleie og daglig vasking med svake oppløsninger av desinfeksjonsmidler (løsning av kaliumpermanganat, natron, furatsilin).

Utslett og akne på kjønnsorganene er svært ofte et tegn på farlige seksuelt overførbare sykdommer, slik at deteksjonen skal være en grunn til et øyeblikkelig besøk til legen, som vil gjøre en nøyaktig diagnose og foreskrive riktig behandling. Dette vil hjelpe deg med å unngå mange problemer og gi deg en sjanse til å bevare helsen din.

Penis akne

VIKTIG! Et effektivt middel for seksuelt overførbare sykdommer eksisterer. Les videre her >> Papillomer og snakk om tilstedeværelsen av parasitter! Drikk et glass på tom mage.

Kviser på penis: diagnose, årsaker til små bobler og hudormer

Ofte blir urologer referert til av menn med ulike utslett i intime steder. Akne på penis bringer en mann så alvorlig uleilighet at de kan føre til en pause i forhold til en partner. Et utslett forårsaker panikkanker, men faktisk er det ikke alltid en indikator på en seksuelt overførbar sykdom. For å vite om akne er farlig, må du forstå deres varianter, som vil bli gjort i denne artikkelen.

Typer av penis utslag

Som utslett i andre deler av kroppen, varierer kviser på penis i type, masse, smerte og sår. I medisin klassifiseres de som følger:

 • Liten hyppig akne, lokalisert i lyskeområdet eller ved bunnen av penis. Det medisinske navnet på disse lesjonene er åpne komedoner. De er dannet av det faktum at det er på tide å fylle med fettete fettstoffer;
 • Pimples på penis av hvitt, ikke har mye betennelse og ikke forårsaker smerte. Slike utbrudd kalles komedoner, de dannes også når kjertlene er blokkert, men fettet ligger under huden, så det kommer ikke i kontakt med luft og har en gulaktig heller enn svart farge.

Disse to typer utslett kalles primær. Inntil de blir betent, ikke forårsake ubehag. Men en akne eller hvit pimple kan øke i størrelse, noe som resulterer i en stor abscess. En kvise kan brytes gjennom seg selv om 3-5 dager, eller du må kontakte en kirurg for å åpne den.

Det er forbudt å klemme ut abscessene alene, da dette kan føre til blodinfeksjon eller infeksjon av sunt vev, og det vil være vanskeligere å takle slike komplikasjoner.

I tillegg til de primære lesjonene på penisens hud, kan andre vises som indikerer tilstedeværelsen av sykdommen:

 • Pekete pimples på hodet av penis med lys rosa eller rød farge er et tegn på papillomavirus. Et karakteristisk trekk ved slike utbrudd er at de samler seg rundt hodet;
 • Utfall, der ostemassehvileutslippet er tilstede på penisens hode, kalles trussel. Slike akne oppstår under påvirkning av en soppmikroorganisme;
 • Blærende utbrudd med en klar væske innsiden indikerer tilstedeværelsen av genital herpes i kroppen;
 • Små kviser på penis, ledsaget av alvorlig tørr hud. De kan være fargeløse eller lys rosa. Denne patologien er oftest psoriasis og atropisk dermatitt;
 • Enkelt stort akne er et tegn på trichophy - en soppinfeksjon. Det kan utvikle seg med fedme, overdreven svette, og ikke respektere regler for personlig hygiene;
 • Ikke-eroderende og sår krever spesiell oppmerksomhet, siden de kan være det mest alarmerende symptomet - forekomsten av kreft;
 • Små støt på penis og skrotum kan være et resultat av pubic lice;
 • Små kviser, som ofte er kløe, er et tegn på scabies infeksjon;
 • Små rosa vekst, som til slutt blir sår med glitter, ved kantene som det er tette kanter, indikerer syfilis. De kan dukke opp 3 måneder etter infeksjonstidspunktet. Hvis de ikke blir behandlet, vil de passere seg, men samtidig vil syfilis utvikle seg. Senere blir antallet utbrudd større, sår vises.

Når alle de ovennevnte unormale utslettene vises på intime steder, er det nødvendig med en urolog konsultasjon.

Årsaker til primære og sekundære patologiske formasjoner på penis

Primærakne, som ikke har noen forbindelse med infeksjoner, oppstår på grunn av ulike årsaker: det kan være forstyrrelser i selve kroppen eller det kan være andre utløsere:

 • Intoleranse mot bading;
 • Allergi til syntetisk og latex;
 • For sjeldent eller tvert imot, for ofte bading;
 • Tilstedeværelsen av små sår som skyldes gnidning eller irritasjon av huden, hvor infeksjonen begynner å utvikle seg;
 • Forstyrrelser i hormonsystemet og i enkelte indre organers arbeid, som bukspyttkjertelen eller tarmene;
 • Redusere beskyttelsesfunksjonen til kroppen forbundet med stress, usunt kosthold, tilstedeværelsen av kroniske sykdommer.

Utsløpet som følge av en smittsom sykdom overføres gjennom seksuell kontakt: Truss, syfilis og genital herpes er blant slike sykdommer.

Scabies, pubic lice og papilomovirus er ikke alltid seksuelt overført, de kan bli infisert ved kontakt med en infisert overflate, for eksempel i et bad eller et offentlig toalett.

Psoriasis og atropisk dermatitt er interne sykdommer, de kan ikke bli smittet av en syke person.

Hvis det er blærer, rosa eller røde kviser på hodet på penis eller i lysken, bør du kontakte en spesialist, for selv ved første øyekast kan sikker akne i en forsømmelsesnivå utvikle seg til en alvorlig patologi.

Diagnose av akne på penis

For å klargjøre årsakene til utseendet av patologiske lesjoner på hannorganet, er det nødvendig å gjennomføre en rekke kliniske undersøkelser:

 • Kontroller blod og urin
 • Lag skraping;
 • Overfør stroke fra urinrøret.

I sjeldne tilfeller der årsaken ikke kan bestemmes, kan det være nødvendig med ytterligere tester. Hvis urologen mistenker kreft, utføres en kvise biopsi.

Akne behandlingsmetoder i intime steder

Avhengig av årsakene til akne, utføres kompleks terapi eller lokale preparater brukes:

 1. I tilfelle av hudsykdommer, manifestert av utbrudd på penis, er midler for ekstern anvendelse foreskrevet;
 2. Hvis små kviser på penis er et resultat av funksjonsfeil hos de indre organene, er terapien rettet mot å eliminere selve sykdommen, og utslettet går allerede forbi av seg selv;
 3. Hvis irritasjon er forårsaket av allergier, foreskrives antihistaminer, er en diett foreskrevet og det anbefales å velge nytt sengetøy;
 4. Hvis røde flekker på penisens hode er forårsaket av venerale sykdommer, er antibiotika uunnværlig;
 5. I tilfeller av trichophy og candidiasis utføres antifungal terapi. Geler og salver brukes vanligvis, men noen ganger er det behov for immunostimulerende midler.
 6. Hvis en rød pimple på det reproduktive organet er et hudproblem - akne, er antiseptika foreskrevet for å lindre betennelse og rense huden og hormonelle kremer for å normalisere funksjonen av kjertlene. Antibakterielle midler er også foreskrevet for å ødelegge de patogene bakteriene.

På tidspunktet for behandlingen bør mannen ikke drikke alkohol, i tillegg bør holdningen til ernæring overskattes, det er ofte nødvendig å følge en diett og ta mye væske.

Det er verdt å huske at du ikke kan bruke andres oppskrifter, fordi en annen person kan lide av en annen sykdom som har lignende symptomer. I dette tilfellet kan feil behandlingsløp føre til komplikasjoner.

forebygging

For at en mann ikke skal bli plaget av kviser på hodet på penis og ved basen, må han observere følgende forebyggende tiltak:

 • Vær forsiktig med duftende såper. Kvinnens intime hygieneprodukter er heller ikke egnet for menn. Det beste alternativet er en luktfri antibakteriell såpe;
 • Tilstanden av penisens hud kan sterkt påvirkes av tøyets kvalitet. Den skal være laget av naturlig stoff, fri rase. I dette tilfellet bør sengetøy skiftes regelmessig;
 • Etter tung svetting må du ta en dusj hver gang;
 • Det er nødvendig å avstå fra promiskuert sexliv;
 • Hver dag anbefales det å bruke fuktighetskrem med vitaminer B5 og E eller shea smør;
 • Vær forsiktig med å besøke offentlige steder hvor kontakt med huden på intime steder er mulig.

En mann bør huske på at noen form for utslett på huden, og spesielt på intime steder, ikke kan overlates uten kontroll.

Federal Program Against Impotence

Hva kan forårsake dannelse av akne på penis?

Pimples på penis kan være av forskjellige farger, forskjellige størrelser, har flytende innhold eller se ut som tørre papler. De kan være symptomer på seksuelt overførbare sykdommer og signaler om patologiske forandringer i kroppen. Hvis en pimple hoppet opp på kjønnsorganene og ikke forsvinner i seg selv innen 2 uker, er det nødvendig å konsultere en lege.

Faktorer som fremkaller utslett i kjønnsområdet

Årsakene til hvilke det er utslett, betinget oppdelt i 3 kategorier.

 1. Forsømmelse av personlig hygiene.
 2. Manifestasjonen av en allergisk reaksjon
 3. Forekomsten av infeksjon

Infeksjon er forårsaket av systemiske sykdommer, seksuelt overførbare sykdommer ved direkte kontakt. Infeksjon kan skje gjennom "tredje hender" - gjennom gjenstander som brukes av den syke personen. I dannelsen av akne på penis er skyldig og begynner onkologiske prosesser.

Diagnosen begynner med et klinisk bilde av sykdommen.

Akne klassifisering

Små hvite kviser på penis er av flere typer.

Akne er stadig til stede, øker med jevne mellomrom, når presset fra dem kommer en tykk ostemasse.

 1. Hvis det er kviser i nærheten av bunnen av penis, så sannsynlig. Denne osteofollikulitt, betennelse i hårsekkene, etterfulgt av suppuration.
 2. På hodet forekommer slike utbrudd i de fleste tilfeller i løpet av den hormonelle utviklingen av unge menn. Dette øker kjertlene som produserer et smøremiddel for å fukte penis corolla.

Når akne med hvite hoder dukket opp på penis, er det ikke nødvendig med behandling. Det er nok å være mer oppmerksom på hygieniske tiltak, for å vaske kjønnsorganene ikke bare om morgenen og om kvelden, men også etter bruk av toalettet.

Hvite kviser på penis kan signalere utviklingen av kreftprosesser, en allergisk reaksjon på vaskemiddel eller undertøy. Hvis de medfører ulempe og ikke forsvinner lenge, bør legen avgjøre hvorfor slike utbrudd har oppstått og behandle hvite pustler.

Røde kviser på penis indikerer en rekke ubehagelige sykdommer forbundet med den seksuelle sfæren. Deres årsaker kan være følgende sykdommer:

 • soppinfeksjoner, trøst og eksem-grenser eksem - trichofytose;
 • parasittiske infeksjoner, slik som skumluksus;
 • human papillomavirusinfeksjon;
 • genital herpes.

Hvis det er en pimple på kjønnsorganet, som har en karakteristisk rik farge og vanskelig å ta på, kan dette fenomenet være bevis på oppstart av en svært alvorlig sykdom - syfilis.

Allergier, urticaria og stikkende varme kan også være forbundet med rød akne på penis.

Behandlingen av de fleste forhold hvor forskjellige former har oppstått i kjønnsorganene, gjøres av en hudlege og en urolog.

Diagnose av mannlige sykdommer

Hva om akne er funnet på den mannlige kjønnsorganene? Hvilken lege å kontakte?

Hvis akne har valgt hodet, bør du begynne å besøke en medisinsk institusjon fra venerologens kontor. Behandling av lesjoner ved bunnen av penis, som går til lyskeområdet, vil mest sannsynlig måtte håndtere en hudlege.

Spesifikke tester på venerologens kontor består i å ta et smet fra urinrøret eller en preputial sac og kanskje en skraping. Dermatologer er ofte begrenset til å skrape fra den berørte huden. Generelle tester - blod, urin - må passere.

I så fall, hvis årsakene til utseendet på akne på penis av "mannlige" problemer ikke gjelder, vil legen sikkert henvise deg til videre konsultasjon til endokrinologen og til og med onkologen. Men for å begynne behandling er nødvendig fra disse kontorene.

Kort informasjon om behandling av sykdommer

Selvbehandling av sykdom er farlig, men du må ha en ide om hva du skal gjøre hvis det oppstår akne på kjønnsorganene.

Kanskje du først oppdaget små røde pimples på penis, og deretter sluttet:

 • cheesy patina;
 • ubehagelig lukt;
 • kløe eller brennende.

Mest sannsynlig, den skyldige i denne tilstanden av candida. Hos menn er behandling av trussel rask og smertefri, antifungale legemidler brukes i de fleste tilfeller kun ekstern handling.

Trichophytosis begynner med akne på penis i bunnen, og deretter flytter de til lyskeområdet. Ledsaget av kløe, dannes røde økende sirkler på huden. Tilordne antifungal midler rettet handling.

Pubic lice trekke seg på dagens nivå av utvikling av medisin er veldig enkelt. Antiparasittiske stoffer produserte mye, det er nok å behandle det berørte området en gang. Akne på kjønnsorganene etter ødeleggelsen av deres årsaker vil gå vekk raskere hvis du bruker lokale antiinflammatoriske stoffer.

For å bestemme forverringen av genital herpes kan være akne på penis, der det er en flytende komponent. Når pimple åpnes, vises en ganske smertefull kløende sår.

Begynnelsen av humant papillomavirusinfeksjon blir lagt merke til om en hard liten pimple, som ligner et vorte, vises på penis. Ingen ubehagelige øyeblikk er knyttet til hans utdannelse, men han er sjelden forbli alene. Formasjoner av forskjellige fargestoffer slutter seg til det, de øker gradvis i størrelser.

Human papillomavirusinfeksjon og genital herpes har forskjellige patogener og manifesterer seg på forskjellige måter, men begge disse infeksjonene er forenet med det faktum at det er umulig å fullstendig gjenopprette fra dem. De kan bare bli innbydet.

Hvordan gjør du dette?

 1. Drikk unna narkotika som styrker immunforsvaret: immunmodulatorer, immunokorrektorer. Det kan være naturlig og farmasøytiske produkter.
 2. Ta et kurs med antiviral terapi - herpevir, acyclovir, virolex.
 3. Unngå hypotermi.

Resten av behandlingen foregår etter ulike metoder.

Samtidig med immunkorreksjonen, behandles manifestasjoner av kjønnsherpes ved hjelp av eksterne midler med en antiviral komponent.

Å fjerne kondylomer hos menn ty til kirurgisk inngrep. Hvorfor må de nødvendigvis slettes? Over tid kan vorter bli en ond form.

Hvordan behandle syfilis? Bare en lege skal etablere en diagnose og foreskrive behandling. I noen tilfeller må pasienten bli sendt til sykehuset.

Hvis akne på penis er forårsaket av allergier, vil det være nødvendig å drikke antihistaminer, stikkpærer - å tenke på behovet for å bære lettere.

På menns kjønnsorganer kan akne forårsake:

 • diabetes mellitus;
 • dermatologiske sykdommer;
 • innføring av parasitter, for eksempel vanlige eller scabies-myter.

Når noe uforståelig utslett dukket opp på penis og hvis akne ikke går bort i lang tid, bør du ikke lage eksperimenter på din egen kropp.

Det er bedre å spille det trygt og gå til lege på et tidlig stadium og leve fredelig, i stedet for å bruke mye energi og ressurser på å behandle en forsømt sykdom, noen ganger livstruende.

Kviser på penis: ikke panikk!

Hvis du har akne på penis, er dette ingen grunn til å umiddelbart begynne å bli panikk. Faktisk er slike utslett ikke alltid et symptom på en smittsom sykdom. Omfanget av årsakene til deres forekomst er bredt: fra ungdomsutslett til mangel på riktig hygiene. Det er imidlertid umulig å utelukke fra denne listen og seksuelt overførbare sykdommer - ofte ser de ut på denne måten.

Hvorfor vises akne på penis?

For å forstå hvilken spesialist som skal gjøre en avtale for og om det er mulig å unngå å besøke en lege i det hele tatt, må du finne ut årsaken til utslett på et intimt sted. Akne er preget av farge, utseende og plassering.

Hvite kviser på penis

Hvite utslett er vanligst på penis. Noen ganger blir de ledsaget av ubehagelige og til og med smertefulle opplevelser. Årsakene til slike utbrudd varierer fra ufarlig til alvorligste:

 • Hvis utslett er liten i størrelse, ikke inneholder pus inni og okkupert ikke bare penis, inkludert hodet, men også dukket opp på skrotet, er årsaken til forekomsten svært banal - manglende overholdelse av intim hygiene.
 • Små, ikke-purulente pimples, plassert på stedet av penishår, skrot og jevne pubis, indikerer follikulitt, noe som er en elementær hudirritasjon på grunn av ikke særlig vellykket mekanisk epilering. Slike utslett for å unngå infeksjon, er det bedre å umiddelbart proizenfits.
 • Purulent akne, ledsaget av utgivelsen av en uvanlig hemmelighet fra urinrøret, som har en ubehagelig lukt, indikerer dessverre en mulig gonoré. Hvis det er enda den minste tvil, er det bedre å umiddelbart ta en avtale med en lege.

Noen ganger er disse utslettene ledsaget av rødhet av penisens hud, hevelse av vev og ubehagelige opplevelser etter intimitet. Det er verdt å huske at hvis det er enda den minste mistanke om en seksuelt overførbar sykdom, er det bedre å midlertidig avvise seksuell kontakt til en nøyaktig diagnose er blitt gjort.

Gul utslett

Lysegul eller kremfarget akne er vanlig. De bringer ikke ubehag og smerte, men til tross for dette, forårsaker de også angst hos menn. Oftest har slike akne ingen fare, og selv er en variant av normen.

 • Akne melkeaktig, noen ganger gulaktig, som representerer små halvkugler av ikke-purulent innhold, indikerer hyperaktiv sebaceous kjertel. Slike utslett er karakteristisk for ungdomsårene.
 • Noen ganger er årsaken til et slikt utslett elementært for trangt undertøy.

Kroppsfarget akne, konsentrert langs konturen av glanspenis, kalles pearlescent papules, og krever ingen behandling, da dette er en variant av normen. Men hvis disse kviser har en langstrakt form og ligner vekst, så er dette mest sannsynlig en human papillomavirusinfeksjon.

Røde kviser på penis

Utslett på kjønnsorganene med rødaktige fargetoner, har oftest en viral eller sopp-natur, noe som betyr at de er et av symptomene på veneriske sykdommer. Derfor er deres utseende et signal for et øyeblikkelig besøk til klinikken.

 • Litt utslett, som ledsages av kløe og utslipp, konsistensen av cottage cheese, indikerer at årsaken til utslett - candidiasis.
 • Røde kviser på penis på bakgrunn av kløe, noen ganger smertefulle opplevelser under vannlating og spesiell utslipp fra urinrøret med en ubehagelig lukt kan være et symptom på en rekke seksuelt overførte sykdommer: klamydia, ureaplasmose, mykoplasmose og til og med trichomoniasis.
 • En litt rødaktig utslett, hvor hver pimple har en toppet form, indikerer at papillomaviruset har bosatt seg i kroppen.
 • Hvis utslett av rød farge på penisens hode er et punktskarakter og er ledsaget av ødem, indikerer dette tilstedeværelsen av balanitt eller balanopostitt.

Det første en lege foreskriver i dette tilfellet er å ta tester for infeksjoner. seksuelt overført. Dessverre kan onkologi manifestere seg på en lignende måte, så hvis mistanke om seksuelt overførbare sykdommer ikke er bekreftet, så er det bedre å gjennomgå en histologisk undersøkelse for fullstendig hvile. Også i form av røde utslett, kan sjeldne tilfeller også forekomme psoriasis, selv om det vanligvis ikke forårsaker akne, men flekker på huden, og derfor, etter en test, må mannen konsultere en hudlege.

Klare blærer

Den vanligste årsaken til gjennomsiktige blærer er en mannlig infeksjon med genital herpes. Herpetic eruptions er små blærer av vannet, mindre ofte litt gulaktig innhold, gruppert i foci. De kan briste, etterlater kløende sår på huden på det mannlige organet.

Svært sjeldne, gjennomsiktige blærer har en annen opprinnelse:

 • Noen ganger er årsaken til dannelsen av slike bobler en allergisk reaksjon av kroppen til en hvilken som helst bestanddel av smøremiddelet eller til all feil i materialet som kondomen er laget av. Slike utslett kan bli ledsaget av rødhet og hevelse i penis, og noen ganger smerte.
 • En enkelt blister kan skyldes en liten mekanisk skade på penisens hud, for eksempel når du puter opp buksene, kan du klemme den delikate huden.

Uavhengig av årsaken til slike utbrudd opplever menn ofte ubehag forbundet med både dårlig fysisk velvære og en negativ tilstand av psykisk helse. Alt dette har en negativ innvirkning på det intime livet, og forårsaker mange seksuelle forstyrrelser. For å opprettholde et forhold til en partner og ikke bli deprimert, må du besøke en lege så snart som mulig, etablere den sanne årsaken til utslett, og ta tiltak som er nødvendige.

Ekspertens kommentar til naturen av akne på penis og graden av utbredelse av ulike årsaker til utslett presenteres i denne videoen:

Hvis utslett har vært forstyrrende i omtrent to uker, og samtidig har andre tegn på seksuelt overførbare sykdommer begynt å vises, bør du umiddelbart konsultere en lege.

Hvordan bli kvitt akne på penis?

Når akne oppstår, vil du umiddelbart bli kvitt dem, og når de vises i det intime området, jo mer. Selvfølgelig må enhver sunn mann med mistanke om alvorlig sykdom besøke legen og bli undersøkt. Men mens essensen er ja, til testresultatene kommer, og da vil spesialisten foreskrive behandlingen, og etter det vil de nødvendige legemidlene bli anskaffet i henhold til mottatt resept, vil jeg virkelig lindre de ubehagelige symptomene. Hvordan bli kvitt akne på penis hjemme?

Folkemidlene

Løs symptomene hvis du bruker følgende retningslinjer:

 • ta en varm (ikke varm!) dusj (ikke et bad!) om morgenen og kvelden i minst 10 minutter ved hjelp av en antibakteriell gel eller såpe;
 • etter vannprosedyrer er det nødvendig å desinfisere stedet for utseendet av akne med klorhexidin eller medisinsk alkohol;
 • sett på hver pimple salve, som i sin sammensetning har antibiotika, for eksempel tetracyklin eller erytromycin;
 • ha på seg naturlig størrelse undertøy;
 • vær nøye med å holde ren (rør ikke ømme hender med skitne hender);
 • eliminere bruken av alkohol og gi opp andre dårlige vaner som gir ekstra belastning på kroppen slik at det kan normalisere urinsystemet;
 • observere kostholdet, bare i kostholdet ditt bare sunn mat (øk mengden frukt og grønnsaker), ikke spis mat som kan forårsake en allergisk reaksjon;
 • bruk vitaminer.

Hvis kløe eller andre smertefulle symptomer, bør akne bli behandlet med sink salve.

Hvis du følger disse enkle reglene, vil neste dag lettelse komme. Og hvis akne ikke er et symptom på en alvorlig sykdom, vil betennelsen forsvinne om noen dager.

Narkotikabehandling

Slike behandlinger kan kun foreskrives av en spesialist på grunnlag av en omfattende diagnose: undersøkelse av pasienten og resultatene av testene.

Hvis utslett på penis er forårsaket av virus, bakterier eller andre mikroorganismer som har gått inn i kroppen, er det mulig å fjerne dem bare ved å kurere selve sykdommen. I dette tilfellet, utnevnt:

 • lokale antibakterielle, antifungale eller antivirale legemidler;
 • antiinflammatoriske legemidler;
 • antibiotika;
 • vitaminer;
 • legemidler som forbedrer immuniteten.

Vitaminer og andre legemidler, hvis tiltak er rettet mot den generelle styrken av kroppen, utnevnes om nødvendig etter den behandlende legenes skjønn.

Herpesutbrudd behandles med topiske preparater. I tillegg må pasienten være foreskrevet et kurs for å ta forsterke og styrke immuniteten av midlene, slik at kroppen finner styrken til å dempe og drive viruset i det fjerne hjørnet. Men det er umulig å helbrede denne sykdommen, fordi viruset som forårsaker det, forblir for alltid i bærerens celler. Det vil oppstå i form av utslett og milde plager i perioder med svekket immunitet, oftest på vår og høst.

forebygging

Hvilke tiltak for å forhindre forekomst av akne på penis tilbyr moderne medisin?

 • Hovedregelen for forebygging av akne på penis er bruken av kondom under samleie. Det vil pålidelig beskytte ikke bare fra uønsket unnfangelse, men også utveksling av mikroflora.
 • Personlig hygiene. Dette elementet kan med rette betraktes som universelt, da det er et forebyggende tiltak for å forhindre smittsomme sykdommer.
 • En sunn livsstil (ikke misbruk av alkohol og røyking), spiser helt og riktig for å opprettholde immunitet.
 • Bruk av sengetøy fra naturlige materialer, hvis vasking skal utføres ved høy temperatur.

Hvis en mann observerer disse enkle regler, vil risikoen for akne på hans penis bli minimert. Selv om denne muligheten aldri kan utelukkes.

Hvis akne på penis fortsatt dukket opp, er det nødvendig å bestemme først og fremst hvilken type og årsak til utslett. Noen grunner er lett å eliminere hjemme, bare å ta vare på personlig hygiene og bruke enkle farmasøytiske midler. I noen tilfeller er akne på penis et symptom på en alvorlig sykdom, og bli kvitt dem uten hjelp av en lege, vil ikke fungere.

Flere Artikler Om Typer Acne