Utseendet til en kvise på nesen er vanligvis forbundet med hormonelle ubalanser eller urettferdig hygiene. Men det er mye mer interessante og mystiske versjoner av forekomsten av dette fenomenet.

Hva er tegn på et kvise på nesen?

Mange jenter er interessert i hvorfor en pimple på nesen kan hoppe, hva er tegn på dette ubehagelige tilfellet for mange? Det viser seg at den mest kjente og utbredte omen, knyttet til utseendet på en pimple på nesen, foreskygger ankomsten av kjærlighetsfølelser.

Mange skjønnheter, da de så et ubehag i speilet, satte straks nesen ned.

Et slikt tegn stammer fra oldtiden, og styrken av vifterens følelser avhenger direkte av størrelsen og metningen av pimple. Denne kjærlighetsforklaringen ble umiddelbart fanget blant våre folk, som har en tendens til romantikk.

Men mer erfarne eksperter forsikrer at denne tolkningen er langt fra den eneste og det er mange andre like interessante og spennende. Og med hvilket bestemt tegn å knytte utseendet til en uønsket "gjest" avhenger av type, antall og utdanningssted.

1 tommer - hvor mange cm kan læres fra publikasjonen vår på nettstedet.

I hvilken retning er det bedre å sove med hodet ditt, kan du lese i denne artikkelen.

Herfra lærer du hvordan du vasker rødvin fra klær og klær.

Hva vil fortelle plasseringen av kvise på nesen: folkeskilt

Uansett hvilken del av nesen en kvise hopper inn, forbinder de fleste med bare én grunn - noen er forelsket. Men stedet der han er sett spiller en betydelig rolle og kan også fortelle mye. Derfor, for ikke å feilberegne med prediksjonen, er det verdt å ta hensyn til stedet der akne dukket opp.

 1. På nesenes spiss. Bare et slikt arrangement av akne forutser en potensiell fan og mye kjærlighet. I dette tilfellet bør pimple være strengt i sentrum! Hvis han er partisk til siden - vil det allerede være et annet tegn. På samme tid i Irland er det en oppfatning at hvis en pimple dukket opp på nesen, ville det stave flaks. Derfor kan du trygt forandre livet ditt: Åpne en bedrift, reparer, bytt jobb. Hovedbetingelsen er å starte endringer så snart bumlen har gjort seg selv følt;
 2. På vingen av nesen til høyre. Et slikt pimple lover en rik brudgompike. Og jo mer merkbar og lysere koker, desto bedre blir saksøkeren. Men et annet tegn er også vanlig: en abscess på høyre side kan indikere din overdreven selvsikkerhet. Og forsøk på å tiltrekke seg en bestemt persons oppmerksomhet vil ha motsatt effekt. I dette tilfellet redusere ardor og utholdenhet for ikke å skremme bort mannen du liker;
 3. På vingen av nesen til venstre. Fortolkningen vil være motsatt av forrige tegn. Sikkert du har en ubesluttsom beundrer, og jo lengre vil han være redd for å vise sine følelser, jo mer vil pimple inflame. Så ta alt i egne hender og handle først. Slik bestemmelse vil føre til suksess og gi ny kjærlighet;
 4. Under nesen. Men denne pimple forutsier ubehagelige nyheter. Ta en nærmere titt på din sjelefrende, og kanskje forræderi og svik venter på deg;
 5. Nær nesen. Se en kvise på kinnet i nærheten av nesen? Vet: du beveger deg i riktig retning, og arbeidet startet vil sikkert bli preget av suksess. Og hvis store bedrifter ikke var planlagt, vær sikker: I den nærmeste fremtid vil skjebnen presentere en gave;
 6. På nesen. Akne i øvre del av nesen, nær øyet, er en forløper for gode nyheter. Hva slike rapporter vil være vanskelig å bedømme. Kanskje i nær fremtid vil du bli forfremmet, eller kanskje føler noen kjente følelser for deg.

To pimples på nesen: flaks

Eksperter anbefaler å ta hensyn til antall kviser. To eller flere ål som danner en rad, indikerer en lang vei og en spennende reise. Innen en måned etter begynnelsen av betennelse, vil du gå på tur, så du kan pakke vesker akkurat nå!

Akkumuleringen av komedoner eller rød akne på nesens vinger indikerer hjertets overveldende temperament. Dette tegnet er mer relatert til det mannlige kjønn, og det ville være mer riktig å redusere ardor for ikke å skremme den valgte.

Hva betyr en kvise på en manns nese?

Selv om mange representanter for det sterkere kjønn er overbevist om at mangler er nonsens og de ikke hører på dem, i dybden av deres sjeler tar de sin menneskelige faktor, og det blir også interessant for menn som forårsaker akne på nesen.

Generelt er tegn på dannelse av betennelse i nesegionen vanlige for både menn og kvinner. Men likevel er det forskjeller. Så, en pimple, "dekorere" nesespissen, gir grunn til å tenke på å finne en livs følgesvenn. I nær fremtid er sjansene maksimert og suksess i denne saken er garantert!

Et utslett på nesen kan ikke vær så snill. Tværtimod advarer hun om at flaks ikke er på din side nå, og det beste er for øyeblikket å utsette viktig virksomhet i et par uker.

Legg merke til en kvise under nesen din? I dette tilfellet er karrierevekst ute av spørsmålet. Tiden er kommet når du blir hindret av vanskeligheter og hindringer i arbeidet ditt.

Hvor sant er overtro?

Det er tilrådelig å begynne å snakke om det når akne på huden er et engangs fenomen, og det er ingen åpenbare grunner for utseendet. Plutselig opptrådte han og plutselig pensjonerte - akkurat situasjonen når tro på skjønnhet vil bli berettiget.

Hvis vi snakker om utslett knyttet til ungdom eller hyppige utslett forårsaket av forstyrrelser i kroppens funksjon, er det bedre å konsultere lege eller kosmetolog.

Motstandere av overtro til det siste for å argumentere for at omens - dette er en meningsløs øvelse, ikke verdt oppmerksomhet. Men troen dukket opp fra hedenskapens tid og til denne dag har ikke forandret seg mye.

For mange århundrer har våre forfedre observert en rekke hendelser og videre konsekvenser. På grunnlag av observasjon og sammenligning ble enkelte konklusjoner gjort, fakta ble sitert.

Derfor er det alltid noen sannhet i skjønnhet, og om å stole på dem eller ikke, er det en rent personlig og individuell sak.

Utsikt fra leger om akne på nesen

Betennelser som opptrer i nesegruppen er av mange varianter:

 • betent støt;
 • uttalt utslett
 • pustler;
 • koke, koke;
 • pustler;
 • cyster.

Samtidig kommer leger til en felles mening: årsaken til akne ligger i kroppen.

Hvis du finner en avvik i ansiktet ditt, ikke nøl med og kontakt en spesialist til problemet har fått nytt momentum. Dermatologer identifiserer følgende vanlige årsaker til akne:

 • herpes utløst av en virussykdom;
 • pore clogging;
 • overdreven aktivitet av sebaceous kjertler;
 • funksjonsfeil i fordøyelseskanalen;
 • sykdommer i indre organer;
 • usunt kosthold og livsstil;
 • allergier;
 • stress.

konklusjon

Oppsummering, vi kan si at en pimple på nesen er et todelt fenomen: hvis man lover suksess, så for andre kan det være en forløper for falske nyheter.

Men i de fleste tilfeller snakker utseendet av slike pimples av ærbødige kjærlighetsfølelser som snart vil slå på døren din. Dette gjelder ikke bare drømmende natur jenter, men også menn.

Uansett hvilken betydning som bærer omenet, vil det aldri være overflødig å besøke en lege og ta vare på helsen din. Tross alt er ekstern skjønnhet en refleksjon av den indre fysiske og åndelige tilstanden.

Og hvordan det kommer i morgen, avhenger bare av deg, for helse, som lykke, er bare i dine hender.

Og en liten morsom historieparodi om emnet for artikkelen er i neste video.

Tegn - en pimple på nesen

I gamle tider var mange ting som er ganske vanlig for en moderne person, forbundet med handling fra de høyere krefter, med noen tegn eller tegn. Det er mange overtro som lar deg lære mye viktig informasjon. Skiltet som forklarer hva en pimple på nesen betyr er veldig populær.

La oss prøve å finne ut hva som ligger bak denne overtroen. Det er ingen hemmelighet at i ungdomsårene er det noen endringer i kroppen og omstilling av hormonet. Dette fører til utslett på huden, inkludert på nesen. Videre er denne alderen preget av første kjærlighet og manifestasjon av sympati for motsatt kjønn. Det er det som kan være grunnlaget for utseendet på ukjent.

Hva betyr et tegn hvis en pimple hoppet opp på nesen din?

Dechifiserende overtro avhenger av hvor pimple dukket opp, det vil si på nesen, på vingene eller på nesebroen. I tillegg er det nødvendig å ta hensyn til intensiteten av kvisefargen. Det vanligste tegnet, spesielt blant unge jenter, er "en pimple på nesen" betyr at noen har blitt forelsket i en person. Selv om det ikke er sant, forbedrer en slik positiv fortolkning stemningen bortskjemt av et uventet utslett. I antikken ble det antatt at jo mer rød det hovne tuberklet, jo sterkere følelser av en person. Størrelsen på pimple vil vitne til materialets situasjon, og jo større den er, jo mer velstående er viften. Jo flere pimples, jo flere fans rundt spinning. Ifølge en annen utgave av utslett på nesespissen vil det fortelles om opprinnelsen til sympati fra din side.

Et annet vanlig tegn på akne på nesens vinge, som er en indikasjon på at du overdimenterte det for å fange oppmerksomheten til personen du likte. Dette kan tas som en anbefaling at du bør begrense din ardor og bli mer begrenset. Når pimple dukker opp ikke på nesespissen, betyr det at du kan regne med flaks snart. I gamle tider trodde folk at det ikke var nødvendig å presse det ut for ikke å skremme bort lykke.

Hvis en pimple ikke ser ut på nesespissen, men litt høyere, det vil si på nesebroen, er dette en harbinger av å motta gode nyheter, og de kan røre både arbeid og personliv. Hvis ikke en, men flere kviser sprang ut på nesebroen og de dannet en rett linje, betyr det at du kan pakke vesker, for i nær fremtid må du gå på en lang reise.

Et annet alternativ tegn - en kvise inne i nesen eller under den, regnes som den mest negative. Ifølge tolkningen er det en forløper som indikerer muligheten for svik av en elsket.

Det er nødvendig å foreta en reservasjon at hvis det kommer utslag på nesen ofte, vil det ikke bekymre deg, og det er bedre å kontakte en skjønnhetspleie eller lege, da dette kan være et signal om at det er noen problemer i kroppen. I det rettferdige kjønnet kan akne oppstå under hormonelle endringer. Hvis pimple hoppet ut ved en tilfeldighet, betyr det at du trygt kan bruke overtro.

Hvis pimple hoppet på et annet sted?

Det er tegn som kan fortelle hva utslettene på andre deler av kroppen betyr:

 1. Akne på føttene er en harbinger av turen, som er å gå i nær fremtid.
 2. Rashes på kinnene kan tas som en advarsel om at misforståelser snart vil oppstå med nære mennesker, og dette vil føre til forskjellige konflikter.
 3. Hvis pimple hoppet opp på tungen, så løynet personen om noe.
 4. Rash på hendene gir et godt fortjeneste.
 5. En pimple på pannen er et annet tegn som lover utseendet i livet til en fan.

Ikke vær opprørt hvis omen fortalt om noe dårlig, fordi hver person trekker inn i sitt liv hva han tenker på.

Hva betyr en nese pimple?

De fleste av oss tror at en pimple på nesen er et tegn på hormonell ubalanse eller dårlig hudpleie. Imidlertid er dette fenomenet et godt tegn, foreskygging av lykke, som snart vil bryte inn i en persons liv. Vi lærer hva meningen med omene avhenger av og hvordan du kan nøytralisere et mulig negativt.

Hva betyr pimples på nesen

Ifølge overtro sier bumpen på nesen at noen har blitt forelsket i en person. Jo mer pimple - jo sterkere følelsen. Det er andre tegn på ugress, avhengig av plasseringen av huddefekten, noe som vil bidra til å forstå hvorfor den betente nodule dukket opp.

Pimple på nesespissen

Ofte snakker en pimple på nesespissen om lykke til i virksomheten. Det er på tide å ta en sjanse og starte noe nytt. Du kan trygt starte reparasjoner, registrere deg for manikyrkurs, bytte jobber og bekjenne kjærligheten. Lykke følger med personen på dagen da pimple dukket opp.

For ikke å gå glipp av formue, ikke råd til å presse utdanning. Det er bedre å tørke det med alkoholtinktur.

Pimple på nesen til høyre

Hvis en abscess sprang opp til høyre for nesen, indikerer dette at personen beveger seg i riktig retning. Du må gjøre en liten innsats, og alt vil vise seg. Følgende hendelser venter på hudfeilholderen:

 • flytter til et annet land
 • forfremmelse;
 • ønsket kjøp.

Det er viktig! Tuberkelet i nærheten av høyre nesebor løfter kjærlighetsopplevelser og suksess i alle bestrebelser.

Den betente nodulen på nesens høyre vinge advarer mot utseendet til en motstander, en konkurrent. Familien er i fare for å bryte sammen forhold og uenighet. Det er viktig å forhindre konflikter og stridigheter. Denne verdien gjelder for gifte mennesker.

Pimple på nesen til venstre

Hvis det er betennelse på venstre side av nesen, betyr det at en melding snart vil bli mottatt fra en elsket. Nyheten vil bli overført av gamle venner eller slektninger. Nyheten vil bli mottatt med begeistring. En pimple på nesenes venstre ving kan komme opp på dagen før de følgende hendelsene:

 • fest;
 • helseproblemer;
 • underminere omdømme.

Det er viktig! Du må være forsiktig med alkoholholdige drikkevarer, ellers vil konsekvensene være skadelige for helsen.

Formasjoner nær nesen til venstre lover å motta en gave. Jo mindre pimple - jo rikere gaven.

Pimple nese

Den betent knutepunktet på nesen tolkes annerledes. Dette fenomenet er en forløper for følgende hendelser:

 • gode nyheter;
 • et røverkjøp;
 • tilbake av en elsket;
 • opprykk.

Hvis en hel bane av sår er synlig på nesen, vil en person snart ha en lang reise.

Et tegn lover å problemer som er knyttet til utsatte saker. Det er nødvendig å finne tid og håndtere problemer. Dette fenomenet betyr at du må handle umiddelbart.

Ikke forsink problemløsning

Pimple under nesen

Betennelse under nesen til høyre staver en svik i andre halvdel. Vi må se på en kjæres oppførsel. Det er nødvendig å gjøre alt slik at følelsene kommer igjen. Det er ikke nødvendig å lyve i beina til din elskede og be ham om å bli.

Hvis en pimple dukket opp til venstre under nesen, er personen ikke lenger mesteren i sin skjebne, forholdene avhenger av ham litt. Alt i hendene på en partner. Han bestemmer seg for å forlate eller gi en ny sjanse til forholdet.

Pimple inne i nesen

Inflammet utdanning i nesen skal varsle personen. Et slikt fenomen er et ugunstig tegn som foreskygger følgende hendelser:

Noen ganger påvirker omen ikke den personlige fronten og lover andre negative endringer i livet:

 • et strid med en blodrelatert;
 • svik av en nær venn;
 • konflikt med en forretningspartner.

Vi må være mer forsiktige og forberede seg på problemene, slik at en venns eller en venns handling ikke overtar dem.

Advarsel! Ikke vær redd for den negative prediksjonen. Menneskelig liv er alltid i hendene. Forskygging er bare en advarsel som bæres av populær visdom.

Pimple nese i en jente eller kvinne

Vanligvis er jenta opprørt på grunn av utslett på ansiktet hennes, men en pimple på nesen kan være ganske hyggelig forløper. Derfor bør du ikke bli opprørt på grunn av det bortskjemte utseendet, bør du referere til tolkningen av folkeskilt.

En ung jente, en tro, lover en uventet dato med en ung mann. Mest sannsynlig vant hun hjertet til en kjent fyr. Vi må se på mennene i deres omgivelser, før eller senere vil beundreren presentere seg.

Gift dame bør forvente følgende endringer i livet:

 • flytting;
 • forretningsreise;
 • reisen;
 • oppkjøpet;
 • gode nyheter.

Noen kviser på den fremspringende delen av ansiktet betyr en rask måte og et langt avreise. Hvis en person planlegger å reise for en kort stund i et annet land, kan han bli der for sin egen vilje for alltid.

Hvis absessen har en rød halo, indikerer den misunnelse av mennesker. Det er nødvendig å beregne den som ønsker ondskap. Ved tomgang vil vanskeligheten bli vanskelig å overvinne.

Pimple nese mann eller mann

Utseendet til en pimple på nesen er forbundet med ensomheten til en mann. Dette er et slags tegn, og sier at det er på tide å lete etter en kjæreste for livet. Det er tegn og andre negative verdier:

 • mangel på flaks;
 • depresjon;
 • forfengelighet;
 • problemer i virksomheten.

Hvis absessen hoppet ut på den voksende månen, lå en følelsesmessig riste frem som må være rolig opplevd. I nær fremtid må vi løse vanskelige problemer i en ekstrem situasjon. Det anbefales å puste ut og begynne å jobbe med nye krefter.

De fleste representanter for det sterkere kjønnet tar ikke hensyn til nasjonale tegn og vurderer utseendet til akne som vanlig.

Nøytralisering av negative verdier

For å nøytralisere det negative, er det nødvendig å desinfisere bumpen med alkohol, spredes med honning og påfør en steril dressing. Det er nødvendig å holde nesen i dette skjemaet til morgenen, neste dag vil alt bli bra.

Du kan bruke druefrøolje, som selges gjennom en apotekskjede. Der kan du også kjøpe andre produkter som raskt fjerner huddefekten og eliminere negative effekter.

Å bli kvitt kvise er nødvendig ved de første tegn på betennelse. Hvis du ikke tar hensyn til ham, så vil du ikke lykkes for å nøytralisere de skadelige effektene av en dårlig prediksjon. Derfor er det bedre å umiddelbart ta alle nødvendige tiltak.

Det er viktig! Hvis betennelsen ikke går bort i lang tid, betyr det at skjebnen forsøker å kommunisere noe viktig og advare personen. Det er presserende å rette opp situasjonen, og ikke å gjøre nye feil. I løpet av denne perioden er det nødvendig å leve etter regler og lover, for å utføre alt på tide, for å unngå stridigheter og misbruk.

Hva sier medisin om det

Eksperter innen medisin anser følgende faktorer for å være de vanligste årsakene til akne:

 1. Hormonale lidelser. Akne forekommer ofte hos ungdom under ungdomsårene, kvinner i barnefødtiden og overgangsalderen. Hvis nesen er dekket av betent nudler, bør du kontakte endokrinologen.
 2. Fordøyelsesproblemer. Unhealthy diett forårsaker ulike sykdommer i fordøyelseskanalen. Det er viktig å overvåke avføringen din og konsultere lege ved alarmerende symptomer.
 3. Tette porer. I dette tilfellet hjelp mekanisk rensing av huden i hytta.

Eksperter er sikre på at hver del av nesen er forbundet med visse systemer i kroppen:

 • Øvre regionen er mage og bukspyttkjertel;
 • tuppen er hjertet og fartøyene;
 • nesevinger og nesebor - patologier i luftveiene.

For å minimere risikoen for akne bør følgende retningslinjer følges:

 • trenger mindre berøring ansikt med skitne hender;
 • ikke bruk andres håndkle;
 • for vask er det nødvendig å bruke kun kvalitetsprodukter;
 • nyttig å vaske urte infusjoner;
 • Det er forbudt å klemme akne;
 • trenger å spise riktig;
 • Det er nødvendig å nekte alkohol og røyking;
 • aktiv livsstil og hyppige turer i frisk luft anbefales.

Det viktigste - du kan ikke overse reglene for personlig hygiene og instruksjonene til behandlingslegen.

En kvise på spissen av nesen eller kroppssignalet

En kvise på nesespissen som dukket opp er ikke et veldig hyggelig fenomen, og dette er ikke overraskende. På hvilken alder en person har akne, er de alltid i stand til å skjemme ut utseendet og stemningen. Er det mulig å effektivt kurere disse typer betennelser og minimere risikoen for deres forekomst i fremtiden? Først, la oss ta opp årsakene til akne på nesespissen. Hva betyr dette?

Tegn knyttet til utseendet av akne på nesenes spiss

Forklarer årsakene til akne på nesenes spiss, folkemakter og overtroer sto ikke til side. Mange tror fortsatt at en kvise på nesespissen betyr et tegn på at en person er forelsket i noen, eller at noen venter på en kjærlighetserklæring. For en mer detaljert tolkning av dette "tegnet", må du også ta andre funksjoner: for eksempel tallet akne snakket om antall fans, fargen på intensiteten av følelser. Men dette er også sett av mange som for vanlige. Og om følelser fra siden av en annen person kan bare indikere en kvise, som er strengt i midten. Hvis det skiftes noe til høyre eller venstre, må du adoptere et annet tegn: det betyr noe annet og kan indikere at personen er for aktiv i hans forsøk på å tiltrekke seg oppmerksomheten til det motsatte kjønn. Og han skulle oppføre seg litt mykere.

Et annet tegn lover en person rask suksess eller en stor seier og anbefaler en person under ingen omstendigheter å savne gaver fra skjebnen.

Uansett hvor variert og nysgjerrig de tegnene som er forbundet med utseendet av betennelse i ansiktet, er det ikke vanskelig å gjette at de alle forfulgte et mål: å roe personen, noe som ikke bidro til problemer med utseende. Og fortvil ikke, selv om du har problemer med hud og utseende.

Etter å ha behandlet hva som kan bety slike betennelser i form av aksepterer, kan vi vende oss til mer moderne teorier. Hva betyr en kvise på nesespissen når det gjelder kosmetikk?

Hva forårsaker akne på nesen?

Akne på spissen av nesen kan dukke opp for en rekke årsaker. I ungdomsår er hovedrisikofaktoren forandringen i kroppens hormonelle bakgrunn, og dermed blir sebum tykkere og viskøs. Ved å fylle porene, skaper det et optimalt miljø for utvikling og reproduksjon av mange kulturer av patogene bakterier.

Det er bemerkelsesverdig at T-sonen som spesielt nesens hode tilhører, er mer utsatt for utseendet av akne. Årsaken til dette er den høye aktiviteten til sebaceous kjertler og nærhet av porene til det øvre laget av huden.

I noen tilfeller kan årsaken til akne være:

 1. manglende overholdelse av personlig hygiene
 2. Vitamin A-mangel i kroppen forårsaker at akne vises på nesen;
 3. bruk av kosmetikk av dårlig kvalitet som brenner hudånden, samt misbruk;
 4. generell forgiftning av hele organismen.

Svært akne på nesen

Avhengig av om det inflammatoriske elementet gir ut til porene, så vel som en rekke andre faktorer, er det:

 1. Akne hvit. Komedoner er som knuter som ikke er betent og ikke forårsaker ubehag for en person.
 2. Purulent, subkutan akne. Ofte er deres utseende forbundet med stafylokokkinfeksjon.
 3. Utslett av mettet rød farge blir oftest resultatet av inflammasjon av komedoner. Strukturen ligner indre akne, i noen tilfeller i stand til å fusjonere med hverandre, danner mer omfattende smertefulle formasjoner.
 4. Rosa akne kan utløses av en myte (demodecosis sykdom). Til tross for at nærværet i lagene i huden til denne organismen er notert hos nesten alle mennesker, gir visse forhold og faktorer det et incitament til å reprodusere mer intensivt.
 5. Svarte prikker på nesen dannes med utilstrekkelig daglig ansiktspleie.

Måter å behandle akne på nesen

Beauticians er enige om at uansett hvor effektiv kosmetisk behandling er, bør behandling av akne og enhver betennelse alltid begynne med en diagnose av tilstanden til hele organismen. Tross alt er det ikke tilfeldig at huden er en av de mest nøyaktige indikatorene for helse. Og utseendet på akne på enkelte deler av ansiktet kan bety at en person har en grunn til å være oppmerksom på dette eller det orgel. Spesielt kan en pimple som er dannet på nesespissen, ofte være et signal om problemer med kardiovaskulærsystemet. Det er nødvendig å sjekke om det er for alvorlig belastning? Er det daglige diett normalisert?

Obligatorisk tilstand for å opprettholde sunn hud i ansiktet, spesielt T-sonen - vanlig rensing.

 • For å gjøre dette er det best å bruke myke produkter som ikke inneholder såpe eller alkohol. Den største ulempen ved bruk av såpe er relatert til det faktum at det strammer porene, hindrer dem fra å bli fullstendig renset, og alkohol tørker ofte huden og forårsaker betennelse.
 • Salver som brukes til å behandle akne, må velges av lege og ha minst kontraindikasjoner og bivirkninger.
 • I nærvær av purulente formasjoner på nesen, er det bedre å ikke røre huden med skrubbe. De faste partiklene i disse kosmetikkene, i motsetning til populær tro, kan bare forverre tilstanden av allerede irritert og betent hud.
 • For jenter på behandlingstidspunktet er det best å minimere bruken av dekorative kosmetikk. Stiftverktøy, fremkaller pulver ofte fremveksten av ny akne, tette porene og forhindre naturlig rensing av huden.
 • Som i andre tilfeller, bør ikke akne på nesespissen bli presset ut. Etter å ha utført denne prosedyren feil, er det mulig ikke bare å bringe infeksjonen inn i de dypere lagene i huden, men for å provosere risikoen for utseende av subkutan akne, noe som er vanskelig å behandle.

Et tegn på en nese pimple betyr å bli forelsket

Akne på nesen er merkbar umiddelbart. Derfor, utseendet på utslett på dette stedet saddens det rettferdige kjønet. Men hvis vi ser dette fenomenet ut fra folkets vilje, så er det bare skjebnen som sender deg et signal. Og når pimple dukket opp på det mest fremtredende stedet, må du være spesielt oppmerksom på dette skiltet.

Derfor, hvis du plutselig finner et kvise på nesen din, ikke ha det travelt med å bli lei deg. Kanskje vil nyheten om utseendet til din hemmelige beundrer lyse opp denne ubehagelige hendelsen litt. Og kanskje dette er en viktig advarsel. For riktig tolkning av tegn på en pimple på nesen, er det viktig å vurdere hvilken del av nesen det dukket opp og hvilke hendelser som gikk foran det.

Tegn en kvise på nesen

Overtro knyttet til utslett på nesen, lover oftest en slags begivenhet i kjærlighetssfæren. Dette kan bety at noen er seriøst interessert i deg og er ivrige etter å møte. Eller kanskje en harbinger av hva du selv vil føle for noen sterk sympati. Men på denne måten tolkes kunen for kvinner.

Unge jenter er spesielt fornøyd med kvise, med tanke på at antall støt på nesen indikerer antall fans.

Men ikke alt i dette vil akseptere så utvetydig. Tross alt, bare en kvise, som hoppet på nesen, kan snakke om kjærlighetseventyr til en kvinne.

Hos menn er akne på nesen ikke tegn på hemmelige beundrere. Tvert imot er det et tegn på at det er på tide å slutte å vente på oppmerksomheten fra kvinnen. Hvis du vil ha et seriøst forhold, så er det på tide å ta initiativet og begynne å lete etter en kjære. Destiny gir deg det grønne lyset. Men i helsessaker, favoriserer du nå ikke. Til pimple forsvinner, er det bedre å utsette viktige møter og turer. Lag store avtaler og start nye prosjekter bør ikke være.

Hvis en pimple ikke passerer lenge, må du tenke på om du gjør alt riktig. Skjebnen prøver så hardt for å nå deg og påpeke feilene dine for deg, men du fortsetter å ignorere sine signaler.

Hvorfor pimple på nesen

Fenomenet akne på nesebroen, folkeskilt tolket på forskjellige måter. Dette er en forløper for noen uventede gode nyheter. Denne nyheten er veldig oppmuntrende og vil glede deg. Nyheter kan forholde seg til hjertesaker, og kan være relatert til dine aktiviteter.

Hvis en hel "bane" med små flekker blir dannet på nesen, så må du snart gå på en lang tur eller reise. Et skilt lover deg en lang reise, og i nær fremtid.

En annen betydning av tegn på en kvise på nesebroen indikerer en vanskelig og ubehagelig virksomhet for deg, som du har utsatt for lenge. Så, nå er det øyeblikket når du må bringe det til slutten.

Pimple på nesen til venstre og høyre

Tolkning av tegn på hva som hoppet en kvise på nesen, avhenger av plasseringen av denne kvise.

Hvis en pimple vises på nesenes venstre ving, symboliserer den en etterlengtet melding fra en person som er viktig for deg. Nyheter kan sende slektninger eller en gammel venn. Det er mulig at nyheten blir knyttet til en elsket. I hvert fall vil du oppleve denne nyheten med entusiasme og skjelving.

Pimple på venstre nesebor kan dukke opp på torsdagens fest. I dette tilfellet bør du ikke misbruke alkohol. Du kan skade din helse og omdømme.

Pimple på nesevingen til høyre er ikke et godt tegn. Han advarer deg om at en rival eller rival kan vises i ditt liv. Ditt forhold til din kjære er i fare, og du må gjøre alt for å redde foreningen. Vær oppmerksom på andre halvdel for ikke å gå glipp av alarmklokken.

Generelt betyr utslett på høyre side av nesen alltid tilnærmingen til noen vanskeligheter i kjærlighetssfæren. Ikke umiddelbart forvent det verste. Du blir advart, noe som betyr at du kan påvirke hendelsen og ikke gå glipp av situasjonen ute av kontroll.

Hvis du ennå ikke er bundet av bånd av kjærlighetsforhold, så gir dette skiltet ingen trussel mot deg. Pimples på høyre nesebor lover deg suksess i forretninger og suksess i alle dine bestrebelser.

Pimple på nesespissen

Når en jente har en pimple på spissen av nesen hennes, betyr dette at hun har erobret andres hjerte. Det bør huskes at bare en pimple på nesen, som ligger midt i sentrum, snakker om utseendet til en vifte. Hvis du ennå ikke vet hvem det kan være, ta en nærmere titt på det motsatte kjønn fra ditt miljø. Før eller senere vil den hemmelige beundrer gi seg bort.

Denne omen kan tolkes annerledes. Det er mulig at en kvise på nesespissen vil være en harbinger av dine egne plutselige overspenninger.

Hvordan bestemme hvor sterke følelser lover deg et tegn - vil det være flyktig sympati eller sann gjensidig kjærlighet? I gamle dager dømte jentene dette ved pimpleens farge. En knapt merkbar rosa pimple lover bare en kortsiktig lidenskap, lyse rød - sterk kjærlighet og lilla - sterk kjærlighet og lidenskap.

Pimple på toppen av nesen av en fyr gjør ikke endringer i hans personlige liv. Tvert imot betyr det at han ikke trenger å håpe på gjensidighet.

Hvorfor pimple under nesen

Akne rundt nesen har også sin betydning.

Hvis pimpleen hoppet opp under nesen, vil det ikke være bra for deg.

Dette er et tegn på at din kjære er utro mot deg. Ikke umiddelbart gjengen opp på en sjelefrende med kostnadene. Se bedre på partnerens oppførsel og prøv å analysere forholdet ditt i det siste. Ikke bli motløs på forhånd, fordi omen kan være feil.

Ifølge skiltet, hvis kvise under nesen ligger litt til høyre - dette kan også dømme flørtingen til kjæresten din på siden. Men du kan fortsatt gjøre en forskjell. Prøv å gi den andre halvdelen mer oppmerksomhet, legg romanse til forholdet ditt, og så vil flammen av lidenskap mellom deg flare opp med en ny kraft.

Men hvis pimple under nesen er til venstre, så har du dessverre ingen kontroll over situasjonen. Du må bare håpe at din elskede ikke vil undergrave øyeblikkelig kjærlighet og forbli trofast.

Pimple inne i nesen

En kvise dannet inne i nesen skal varsle deg ikke mindre. Dette er et svært ugunstig tegn. Et tegn forteller at en slik pimple kan bety bedrag og bedrageri. Problemet kommer fra hvor de ikke hadde forventet: En person i nærheten av deg vil være en forræder og bedrager.

Det er imidlertid verdt å merke seg at hvis du har en kvise i nesen din, er dette ikke relatert til svik og påvirker ikke ditt personlige liv. Mest sannsynlig vil du motta en kniv i ryggen fra en nær venn, forretningspartner eller til og med en blodrelatert.

En negativ gjerning vil være en fullstendig overraskelse for deg og ta deg overraske. Derfor vær forberedt og ekstremt forsiktig. Husk at livet ditt er i dine hender, og bare du kan påvirke din skjebne. Og tegn - dette er bare et hint og en advarsel, som fra alderdomens alder gir oss visdommen til folket.

En kvise på nesen: årsaker og behandlingsmetoder

Ansiktsutslett utsmykker ikke en person. Spesielt ubehagelig er en kvise på nesen. Selv den eneste pimple her er veldig merkbar. Og rikelig utslett i nasolabialområdet og inni nesen er ikke bare et estetisk problem. De kan være et symptom på en alvorlig sykdom.

Hva er typer av akne på nesen

Det finnes flere typer utslett som vises i nesen:

 1. Hvit (prosyanka) - se ut som et lite bunt. De fjernes ved koagulasjon, eller snarere elektrisk strøm som er egnet for å bli kvitt betennelser i ansiktet.
 2. Rød akne - snakker om betennelse i porene. Ikke forårsake ubehagelige opplevelser, oppstår når du kombinerer flere kviser. Kanskje en liten mengde ichor. Rød utslett anbefales ikke å ekstrudere.
 3. Kløe - lokalisert på baksiden av nesen. Hovedårsaken er ansett å være herpes i ansiktet.
 4. Purulent - resultatet av rød akne. Nærmere bestemt, deres infeksjon med stafylokokker.
 5. Rosa - vises på grunn av subkutane kvaler, det er på hver persons hud.

For riktig behandling er det nødvendig å bestemme ikke bare årsaken, men også typen utslett.

Hvorfor vises kviser i nesen?

En kvise i nesen er ikke forbundet med akne, da den ikke ligger på overflaten av huden. Det er 2 faktorer av interne formasjoner: viral eller bakteriell infeksjon. Når et brudd på den naturlige mikrofloraen i nesen og et svakt immunsystem, forekommer risikoen for utslett alltid. Ofte er slike akne kalt "kaldt". Dette forklares av det faktum at kroppen før utsikten var utsatt for hypotermi. En kvise i nesen kan være et resultat av en primær infeksjon når et virus nettopp har skjedd. Pasienten lider av feber og feber.

Eksterne årsaker til feilen:

 • kroniske sykdommer i ENT organer;
 • allergisk rhinitt;
 • hyppig bruk av nesedråper og sprayer.

Pimples under nesen

I området av den nasolabiale trekant er et stort antall talgkirtler. Derfor er det akne oftest.

De viktigste utfellende faktorene:

 • ubalansert ernæring;
 • hormonproblemer;
 • stress, følelsesmessig stress;
 • kald eller allergisk rhinitt;
 • feil hudpleie.

Behandlingen må begynne med å bli kvitt årsaken til utslett.

Hele nese acne

I voksen alder er årsaken oftest forbundet med hormonforstyrrelser. Det er feilaktig antatt at årsaken til akne på nesen er forurensning av huden. Når den inflammatoriske prosessen i utslettet rødt skygge eller en liten opphopning av pus. Dette kan starte på grunn av problemer med immunsystemet eller det endokrine systemet. De kommer også fra kroniske sykdommer eller svake hjertemuskler.

Det er nødvendig å være oppmerksom på lokalisering. Hvis det kommer utslag på nesen eller vingene, er det problemer med kardiovaskulærsystemet. Et utslett på nesenes nese oppstår når overdreven belastning på leveren.

Pimples på neseslimhinnen

Alle grunner er delt inn i ekstern og intern. Den første gruppen inneholder følgende:

 • smuss hit. For eksempel, når du bruker en foreldet lommetørkle;
 • neseslimhinnen tørkes ut på grunn av rikelig bruk av antibakterielle midler;
 • ulike sykdommer. For eksempel rhinitt eller bihulebetennelse.

Hvis akne på neseslimhinnen skyldes et virus, kan andre bli smittet. Dette kan oppstå etter å kysse eller bruke et delt håndkle.

Hva skal jeg gjøre hvis en kvise er på nesen

På grunn av en liten kvise, vil få personer konsultere en lege. Imidlertid tvinge hyppige overflødige utslett oss til å ta til hjelp av en spesialist. Drogbehandling er foreskrevet av en lege etter diagnose og identifisering av årsaken. Det kan være som en spesiell salve og krem ​​med antibiotika i sammensetningen. Kvinner er foreskrevet hormonelle prevensjonsmidler som reduserer androgen syntese. Behandle utslett med hormonelle virkemidler som er nødvendige i tilfelle av store lesjoner i huden.

Ved problemhud brukes kosmetologiske prosedyrer. Flere populære alternativer:

 1. Kryoterapi - betennelse behandles med flytende nitrogen.
 2. Ozonbehandling - ozonblandingen injiseres i det berørte området. Eller det er mulig å behandle nesområdet med ozonisert destillert vann.
 3. Mesoterapi - lar deg raskt begrense forstørrede porene. Dette minimerer starten på akne.
 4. Ansiktsrensing - bli kvitt utslett ved mekanisk handling.
 5. Peeling - nødvendig for spor av akne. Prosedyren er å forsiktig fjerne det øvre laget av epidermis.

For å raskt bli kvitt akne anbefales en kombinasjon av kosmetiske prosedyrer med medisinering.

Hvordan kurere rød akne

Denne typen utslett krever komplisert behandling. Hva å ta med i ansiktspleieprogrammet:

 • kosmetologs prosedyrer: kjemisk peeling, ozonterapi eller ultralyd ansiktsrensing;
 • hvis utslett ikke går bort i lang tid, er salver nødvendige (sink, heparin, zenerit, curiosin og andre.
 • middel for tradisjonell medisin: kremer, komprimerer, masker.

Det er viktig å berolige inflammet hud og redusere risikoen for infeksjon. For dette vil en dermatolog foreskrive et egnet desinfiserende lotion.

Hvordan kurere hvit akne

Denne typen akne kan ikke behandles uten å konsultere en lege. Stor risiko for å spre utslett til andre områder.

 • dampbad kurs;
 • spesiell diett (avvisning av fettstoffer, grønnsaker og frukt dominerer menyen);
 • maskinvare rengjøring av ansiktet.
 • Kontrastvask med urteinfusjoner;
 • renser huden med ulike skrubbe (ikke i perioden med betennelse);
 • masker fra naturlige ingredienser;
 • lotions.

Med hvit akne må du kombinere hjemmelaget kosmetikk med tradisjonell behandling.

Er det mulig å klemme akne på nesen

Ønsket om å knuse akne kan forekomme i perioden med aktiv modning av pus. Det varer vanligvis ikke mer enn en uke. Men mekanisk press forverrer ofte situasjonen. Profeten vet i hvilken vinkel å utøve press på betennelsen. Spesielle verktøy er også brukt. Alle eksperter insisterer på at klemt acne alene ikke er nødvendig. Dette provoserer enda mer betennelse. Som et resultat, vises en akne på stedet, flere. Arr kan også forbli på huden.

De som fortsatt bestemte seg for å klemme en pimple, burde følge disse reglene:

 1. Skal huden.
 2. Det er nødvendig å desinfisere hender.
 3. Trykk forsiktig på pimple. En liten prikk skal være synlig på den: dette betyr at den er moden.
 4. Fest fingrene til ål og trykk på basen (nederst).
 5. Hvis restene av pus er synlige inne, er roten igjen inni, og problemet vil snart bli gjentatt.
 6. Huden må tørkes med lotion.

Ikke knus akne med demodikose, vannkopper, på bakken hudskade. Ikke utsatt for ekstrudering og katarrhal akne.

Hvordan kurere akne fra forkjølelse

Det anbefales ikke å dampe slike formasjoner eller skrubbe huden. Også i løpet av denne perioden er det bedre å ikke bruke et tonalt middel i ansiktet ditt og ikke å berøre det med hendene igjen.

Medikamentterapi innebærer bruken av slike verktøy:

 • levomekol;
 • syntomycin salve;
 • Baziron AS (gel med antibakteriell effekt).

Med forkjølelse kviser foreskrevet multivitamin komplekser. Det er ønskelig å vaske med kaldt vann, tørk huden med rene papirhåndklær og svette.

For forebygging anbefales det å unngå hypotermi og rengjør huden grundig.

Årlige medisinske undersøkelser vil redusere risikoen for kroniske sykdommer.

Tenk på at huden reagerer umiddelbart på mat, alkohol og nikotin. Derfor er det viktig å gi opp dårlige vaner.

Folk rettsmidler og resept for akne på nesen

Det er et tegn: Hvis en pimple dukket opp på nesen, ble personen forelsket. Men få mennesker gleder seg over en slik ekstern manifestasjon av følelser...

Ved hjelp av hjemmelagde kosmetikk kan du raskt forbedre hudtilstanden. Men du må desinfisere hendene grundig og ikke skade huden. Ulike komprimerer og masker vil bidra til å bli kvitt akne på nesen. Samtidig er alle komponenter naturlige og rimelige.

Gurkemask. Dette er et ideelt alternativ for de som ikke bare vil bli kvitt akne, men også litt fukne, alder flekker. Samtidig er huden godt fuktet. Det er nok å gni en agurk på liten hud og legg vass på ansiktet i 15 minutter.

Honning-sitron maske. Honning kjemper mot bakterielle prosesser, og sitron gir en liten tørkeeffekt. Det er nok å legge til noen dråper sitronsaft til flytende honning. Hold blandingen til tørr (ca. 10 minutter). Skyll grundig med varmt vann.

Leremaske Det gir huden en behagelig tåke og tørker acne. Mot utslett er det bedre å velge svart leire. Det må fortynnes med varmt vann eller avkok av urter til konsistensen av tykk krem. Et viktig poeng: Du kan ikke gi leiret å tørke helt på ansiktet. For å gjøre dette kan det litt sprinkles med vann fra en liten forstøver eller vaskes tidligere.

Også når du renser huden, kan du tørke ansiktet med salvieavkok. Den har sterke antibakterielle egenskaper. Men fra bruk av tinktur av calendula i sin rene form er forlatt. Det overdriver huden, slik at problemet forverres. Behandling av tørr hud fra akne er vanskeligere enn fet.

Hva betyr neseborsten?

Folkemakter og overtro er populære hele tiden. Og når det er en pimple på nesen, sammen med irritasjon, bringer det ofte ideen om et populært tegn, som indikerer en kommende hendelse i livet.

Spesielt prøver de ofte å dechifrere jentene, og prøver å raskt finne ut den hemmelige betydningen av egenskapen. Faktisk er det flere tolkninger, og alle er fornøyd med de kjente.

Mest populære tolkninger

Ofte vises et rødt sted eller en pimple plutselig på nesen, og de fleste oppfatter dette som et negativt tegn. Og de prøver å kvitte seg med irriterende problemer så snart som mulig. Men folket ved denne anledningen er det flere tegn og advarsler.

De fleste av dem er redusert til en fellesnevner - utseendet på en kvise betyr rask kjærlighet.

I slike tilfeller sier gamle bestemødre: "Noen har blitt forelsket i deg!" Og spesielt de som kjenner, tar hensyn til den delen av nesen der det oppsto en irriterende problemer. Eller se på antall fans ved antall pimples dukket opp.

Det antas at redder bumpen, den elskede jenta, og hvis betennelsen er sterk, betyr det at fyren er veldig rik.

Men det er viktig å ta hensyn til den delen av nesen hvor pimple dukket opp, siden tegnet kan tolkes på forskjellige måter:

 • nesebro - den gode nyheten vil bli kjent snart;
 • flere kviser i kø bak hverandre - en nær vei;
 • på vingen av nesen eller på siden - det er nødvendig å temperere ardoren ved å vinne den utvalgte (den utvalgte);
 • rett under nesen - kanskje en kjære er feil.

Vanligvis hoppet en pimple opp på nesen, en god omen. Men hun burde absolutt ikke stole på. Folk tror ofte er feil, og tolkningen er ofte unøyaktig. I alle fall er alle i stand til å fastslå sin sannhet bare på seg selv.

Dekryptere Omens hos gutter

Selvfølgelig er utseendet på nesen av en slags "dekorasjon" i form av en pimple ubehagelig. Og mest av alt bekymret for denne vakre halvdelen av menneskeheten. Det er jentene som begynner å lete etter årsakene til bumpen, søke råd fra vennene sine og studere en rekke opplysninger.

Men unge gutter tenker ofte på utseendet på et ubehagelig problem.

I nasjonale tegn er det ingen klar grad av tolkning vil ta på seg kvinnelig og mannlig grunnlag.

Men for det meste, med utseendet på en pimple på ulike deler av nesen hos unge mennesker, bør tegnet deklareres noe annerledes:

 • på spissen av nesen - for å forvente at gjensidighet fra kjæresten hans ikke er verdt det;
 • påvirket høyre nesebor - mulig utseende av en motstander i kjærlighetsforhold;
 • på nesen - du må kjempe for din kjærlighet.

Av alle de ovennevnte blir en ting klar - i dette tilfellet er populære trosoppdrag ikke veldig støttende for det mannlige kjønn. Uansett scenariet, bør du ikke fortvile, fordi for det meste er det ikke en setning som ikke er en setning. Og for din kjærlighet må du kjempe, og ikke å tro på den vanlige akne på nesen.

Medisinsk mening

Selv vanlige og inkonsekvente tro krever litt leseferdighet. Det er nødvendig å kunne se forskjellen mellom omen og et bestemt problem. De sier om den første om pimple plutselig dukket opp og nesten umiddelbart forsvunnet, og den andre, når støtene i nesen vises jevnlig og ikke gå bort i lang tid.

Og her er det riktig å ikke glemme å se en lege dersom dette problemet plager systematisk.

Tross alt har leger en profesjonell oppfatning av utseendet til ulike ømme kviser i nesen, og ganske omfattende:

 • små kløende utslett på nesens vinger viser vanligvis en herpesinfeksjon;
 • en rød, smertefull utslett på nesenes overflate - en ovariecyst kan ha betent;
 • kviser har utseendet på hvite tette nudler som ligner hirse - mest sannsynlig forekom hormonforstyrrelser i kroppen;
 • hyppige pustulære utbrudd på siden av nesen indikerer økt produksjon av fett ved talgkjertlene;
 • forekomsten av store rosa humper indikerer alvorlige problemer med fordøyelsen.

Ofte viser utseendet på småpunktsutbrudd en allergisk reaksjon, og tynne prikker i spindelvæv er vanligvis et tegn på hjertesykdom. Den presenterte informasjonen bør få deg til å tenke seriøst og aldri ta de forskjellige utslettene i nesen for vanlig og helt ufarlig akne.

Det er bedre å gå til legekontoret enda en gang, snarere enn å skynde seg å behandle problemet på egen hånd og prøve å forstå meningen.

I tillegg er det ganske farlig å prøve å presse kviser. Ikke alle vet, men etter slike manipulasjoner kan en infeksjon fra det betente tuberklet spredes betydelig og forårsake mer skade enn en normal krangel. Derfor er det viktig å ta opp dette problemet til en spesialist.

Hvordan motstå tegnene riktig

Hele få mennesker i verden tror veldig mye på gamle tegn, og utseendet på en pimple på nesen blir ikke bare en liten plage, men en hel hendelse. Og noen prøver å raskt dechiffrere skiltet og i tilfelle et dårlig resultat forsøker de å bekjempe det.

Men her er det nødvendig å ta hensyn til flere viktige punkter:

 • Et tegn, enda en dårlig, er ikke en setning: Du bør ikke bygge hele livet på tro, ingenting vil komme av denne typen liv;
 • Noen ganger trenger du bare å gå til legen. Vanligvis viser utseendet på betente støt på nesen eventuelle problemer i kroppen;
 • du må bruke litt tid og se hvordan tegn fungerer: Vanligvis har trosretninger forskjellige effekter på forskjellige mennesker, og det som er dårlig for en person kan vise seg bra for den andre;
 • Det er nødvendig å spore hvor ofte kviser ser ut: Hvis de ubehagelige åsene på nesen ser for ofte, bør du konsultere en lege og ikke vente på terskelen til din elskede.

Derfor bør du ikke vente på et strid med din kjære eller følge jenta for å finne en rival. Det er nødvendig å handle forsiktig: Prøv å ikke snakke harde ord, provosere en konflikt, og vis mer kjærlighet og oppmerksomhet, slik at jenta tenker på andre gutter.

La et tegn si kjærlighet, men du bør ikke bare sitte og vente på en spesiell person for å komme til liv. Det er nødvendig å gå mer, kommunisere med folk og ikke sitte stille. Noen ganger vet en jente om en bestemt fyrs sympati, så hvorfor ikke komme først? Faktisk er det i det moderne samfunnet ikke noe forferdelig i en slik handling.

Og det vil sikkert være bedre enn å bare sitte på plass og "vente på godt vær."

Hvis kviser ser ut på nesen, føler mange seg forvirret. Men for noen mennesker er kvise et godt tegn, derfor, sammen med irritasjon, er det en viss glede. Og prøver å raskt kvitte seg med den ubehagelige kvise på et fremtredende sted, forventer samtidig raske endringer i livet.

Og ofte skjer endringer. Men hvis bare pimple er forbundet med dette, vet ingen fortsatt. Men omen fungerer fint.

Flere Artikler Om Typer Acne