Condyloma eller genital vorte (fra gresk. Kondyloma ?? razrashennost, vekst, svulst) ?? Dette er en begrenset papillær vekst av huden og slimhinnene til en person som har en betennelsessykdom. Det er brede vorter ?? sopp vekst, sitter på bred basis og ofte manifestasjon av sekundær syfilis eller gonoré; så vel som kjønnsvorter forårsaket av et virus som er patogen for mennesker og ligner på et virus som forårsaker utseende av vorter.

patogen:
Humant papillomavirus.

Reservoar og patogenkilder:
Personen, pasienten eller bæreren av sykdommen.

Mekanismen for overføring av patogenet:
Infeksjon oppstår når hygieneregler ikke følges, nær kontakt med en syke person, eller når utslipp av spisse kjønnsvorter rammer en persons slimhinner. Ved kjønnsorganer, oral eller anal kontakt med infeksjonskilden.

Inkubasjonsperiode:
Fra 3 uker til 10 måneder.

Viktigste kliniske symptomer:
Sykdommen begynner med utseendet på små, villi-lignende klyngede rosa knuter. Etter hvert som de vokser og smelter, blir det dannet svulstlikke vekstformer, som ligner på cockscomb, blomkål, bringebærbær, sitter på bunnen, smalret i form av et bein, og holder alltid en løftet struktur. En ubehagelig luktutladning akkumuleres mellom papilomatøse vekstene. Underkastet maceration, erosjon, genitalvorter blir smertefulle, og overflaten blir en lys rød farge.

Kvinnelige vorter er lokalisert på den indre overflaten av labia majora, på labia minora i området av vaginalåpningen, perineum og rundt anus. Hos menn? i penisens coronal sulcus, ved den utvendige åpningen av urinrøret, på innersiden av forhuden, i anusen.

Aldersgruppe av pasienter:
Personer i seksuell aktivitet fra 20 til 40 år blir vanligvis syke og svært sjelden barn.

Laboratoriediagnose:
Skraping fra mucosal lesjon til humant papillomavirus ved hjelp av PCR (DNA diagnostikk), eller cytologisk undersøkelse.

behandling:
Vorter forsvinner spontant og krever ikke omfattende behandling, som omfatter fjerning av den primære patologisk prosess (behandling av syfilis, gonore eller andre infeksjoner), så vel som en elektrisk diatermi, kulde eller skraping vorter selv.

forebygging:
Unntatt uformelt sex eller bruk av kondomer i slike situasjoner. Streng overholdelse av regler for personlig hygiene, rettidig behandling av sykdommer i urinorganene av en annen etiologi.

Forum om kondylomer

Jeg foreslår å revidere varianter av normen, som mange av oss, etter å ha lest, forveksler kondylomer og blir panikk.

Min condyloma selv var i skjeden, brent flere ganger, det er tilbakefall. I ansiktet så jeg ikke vorter. Men å lese forumet, står håret på slutten. "Jeg la merke til en villus på labia, plukket den av og i sin plass vokste en haug med andre villi." Naturligvis vokse opp, fordi slimhinne er forstyrret! Hvis du trekker ut på pipisk hår, vil 10 andre hår vokse på sin plass, mens den hormonelle bakgrunnen bidrar til det! La legen rette meg hvis jeg sier noe galt. * Den mest smertefulle tingen var å fjerne kondylomer på klitoris * (her ble en kald svette brutt gjennom meg). Herre! Slimhinner er generelt ujevnt vev, kjertler, papiller, villi - bare trenger ikke å plukke dem og tror at mellom beina må det være en forbrent ørken, eller parametrene til kjønnsorganene skal standardiseres. Noen ganger er det bilder der laser jevner støtene på labia. Dette er horror! Hva er disse legene, som cauterize en persons versjon av normen, og hva er disse pasientene som trenger satenglær? Og hvorfor trenger du - nærbilder i pornofilmer? Ingen annen måte! Du prøver å overbevise en mann om at hans testikler er for grove og må utjevnes med en laser! Hvor går verden? Nylig begynner jeg å mistenke at HPV skaper kondylomer som maskerer seg som en variant av normen, og ingen lege kan skille mellom dem. Villi i Barth kjertel har jeg nok, men uansett hvor brygga til gynekolog, sender hun meg til helvete med disse fibrene, og sier at det er strukturen i slimhinnen, men de vanlige vorter (vorter bestemt) Jeg er veldig prizhgu uten ditt råd! Nylig følte jeg for 2 svulster i anusen min. Vendt i lyset, så i speilet - helles klassiske kjønnsvorter, akkurat som i bildene! Forskrekket som må cauterize (anus ikke vagina!), Løp til proctologist, som han ristet tempel, sier at dette hemorrhoid knopper og beordret til å lede en balansert livsstil, og aldri klatre der uten mye trenger! Og dette er en ikke-statlig lege, for hvem det synes å være gunstig å behandle noe! Dette er hva som skjer: en cauterizes disse brystvortene som kondylomer, mens andre blir satt fri med et rolig hjerte, siden pasienten aldri vil gå for IT. I denne forbindelse oppstår spørsmålet: Hvor er garantien for at legen alltid vil skille kondyloma fra den normale strukturen til slimhinnen, fordi slimhinnen i teorien også kan modifiseres! Hvorfor vokser alle nettstedene som et condylo-bilde spesielt siphoznyh-manifestasjoner, og skremmer menneskene at de liker dette også? Hvorfor legge ut syfilistiske medlem, og det forstås at "og du vil få dette!" Folk oppdager et nytt verktøy, og aids er ikke lenger relevant? Og et mer globalt spørsmål: fra hva til slutt blir vi alle behandlet? Det gjenstår bare å håpe på anstendighet og opplevelsen av leger: det er ingen sunne mennesker, det er undersøkte. "Åh, du har ikke vorter? «De vil.» Vær så snill, ikke gjør noe selv, og Gud forbyder deg å ha normale leger, hvem vil vite hva du skal cauterize og hva du skal forlate... for minne.

Jeg er bare i sjokk! Er disse dumme legene praktiserende? Tross alt er kjedet for hver andre mann, det er ikke en sykdom i det hele tatt!

Som en alder av 15, fra seg av frykt løp til urolog (eksistensen av Andrologi og hva de zanimayutsya hun ikke var klar over (forvirret dem med gerontolagami) i en klinikk i samfunnet med spørsmålet, hva slags utvekster på kronen av penis. Jeg ønsker å vente (kanskje min immunitet har svekket seg, og dette er sannsynligvis min kondylom, tenkte jeg.) Etter å ha roet litt, er dette ikke kreft av penis, bestemte jeg meg for å prøve dem (kjønnsvorter som jeg trodde selv om det i noen klassifisering av disse elementene i den koronale sulcus ikke passet. Vel, det er, tror jeg, disse spesielle vorter (for liten for genital og på ingen måte ligner blomkål eller cockscomb), forårsaket av en slags stamme av HPV, foruten virus er veldig tropisk mot det nervøse vevet, og det er vanskelig å finne steder som er mer innerverte, vanskelige å finne på overflaten av kroppen, slik at alt ser ut til å være konvergert) ved hjelp av standardmidler (condilin, feresol, propolis, celandine). + Imunnokorrektory (imunofan (w / o selvfølgelig) glutoksim, proteflazidum, panavir, polyoxidonium + lokal bestråling av det infrarøde spekteret. Og så, når sunket inn i glemselen (fra jentene, selvfølgelig jeg (en karakteristikk av psyken antar jeg) skvatt unna og nekter å selv direkte setninger som skal møtes (vel, trivielle tanker som: hva vil hun si når hun ser denne feilen? men vil jeg ikke smitte henne hvis hun ikke engang merker?) 15 års kamp med varierende suksess (det er klart færre av dem), og da jeg bestemte meg for å bestille imiquimod i Ukraina (tross alt Jeg fortsatte å tenke på immunitet, jeg så dette http://www.venuro.info/Norma/penilepapules.php. Blandede følelser fanget meg. For det første, endelig lærte jeg diagnosen. For det andre viste det seg at det ikke var en diagnose, og dette er ikke en spesiell type condylo. For det tredje følte jeg meg lurt, og nå er det ikke helt klart hva jeg skal gjøre (Agree det ser ikke ut som en norm (fordømt perfeksjonisme) og oh, du vil bli kvitt denne normen (15 års bevegelse i ett, La feil retning gjøre seg kjent). Hvorfor vil du ha det, men fordi denne versjonen av normen ligner på "kviser" - områdene av brystvorten i brystvorten - ikke hver lege er kjent, enn si representanter for det motsatte kjønn. Jeg forstår ikke hvorfor jeg skriver alt dette, men det har blitt lettere (i den forstand at det ikke er så vondt).

Og jeg vil også legge til: dette påvirker ikke helse. Dette er en kosmetisk feil, ekkel, men det er fortsatt ikke så skit som herpes, noe som klør, gjør vondt og klør. Dette påvirker selvsagt psykisk helse. Men det er bevis på at dette søppelet er eliminert fra kroppen som influensa. Immunitet dannes, så det er en topp av sykdommen, du gjenoppretter og sykdommen faller. Derfor, styrke immunforsvaret. Be leger om immunitet for å anbefale noe, samme Viferon, vitaminer eller hva som helst. Viferon er generelt billig, det viktigste som legen har foreskrevet, må ikke misbruke deg selv. Og epigen - og kan være uten leger.

Så Sergey, uten hysteri. Ikke vær deprimert. Jeg er ikke en lege for å svare på alle spørsmål, les om denne artikkelen. Det er bevis på at HPV utskilles fra kroppen i et par år. Sunn livsstil, rolig, ingen nerver. Det er tegn på at kondylomer er smittsom. Det vil si, før du engasjerer uten kondom, må du fjerne alt. Men likevel tror legene at det på en eller annen måte er smittsom (selv om du dreper alle), så det er bedre å advare din elskede jente. Men med HPV føder de barn, og dette forårsaker ikke skade på fosteret, men i avanserte tilfeller er det fjernet. Nitrogen er den mest humane måten, men som jeg forstår, fjerner laseren vorterrenser. Når du fjerner vorter, ødelegger du virusets fokus. Henvis til de kompetente spesialistene, hvis Peter - deretter Otto. Det er en lasersele. Jeg kan ikke forestille meg om de gjør anestesi på penis, de gjør det ikke på skjeden. Det er mulig å gjøre en god bedøvelse. Så når du er cauterized, er ideen at viruset blir mindre, og hvis du blir behandlet riktig, skal tilbakefallet være mindre og mindre. De resterende relapsene vil også brenne deg, men vær ikke trist: hvis du er godt behandlet, betyr det at sannsynligheten for tilbakefall er mindre og mindre - det viktigste er ikke å starte. Ikke vær gjerrig og kjøp deg selv epigen, spray og gel, dette verktøyet er uten resept og kan brukes uten skade. Skyv inn i urineren slik at den ikke vokser der. Hopping, før og etter behandling, i henhold til instruksjonene: Det er studier som epigen behandler og reduserer sannsynligheten for tilbakefall. Ikke angre epigener, det varer lenge! Og kontroller sårene, sørg for at alt er brent ut, og da blir det mindre virus i kroppen. Ikke nødvendig å freak out, alle gikk gjennom den.

PINEER OG LIPPER PÅ SEX LIPS

Med vennlig hilsen. A.Kotlyar

Tel.worker 1 -
8 (495) 616-39-11 m. VDNH, søndag)

Tel.worker 2 -
8 (495) 788-00-02 m. Novogireevo (ma, ti, under)

Hvis du har spørsmål til meg, skriv gjennom nettstedet.

"Aymed Medical Center" - screening for infertilitet, behandling av infertilitet, IVF, IVF / ICSI, IMSI, kunstig inseminering med mann / donor sperm, IVF med donor egg


Tlf: 8 (812) 777-05-03

SKAP EN NY MELDING.

Men du er en uautorisert bruker.

Hvis du har registrert deg før, så logg inn (innloggingsskjema øverst til høyre på siden). Hvis du er her for første gang, registrer deg.

Hvis du registrerer deg, kan du fortsette å spore svarene på innleggene dine, fortsette dialogen i interessante emner med andre brukere og konsulenter. I tillegg vil registrering gi deg mulighet til å foreta privat korrespondanse med konsulenter og andre brukere av nettstedet.

Hva er utslett på kvinners kjønnslepper

Problemer i det intime området bekymrer seg for mange kvinner. Utslett på kjønnsleppene hos kvinner er lokalisert til den store eller små labia, noen ganger som beveger seg til vaginal slimhinner. De varierer i farge og størrelse. Utslett oppstår av ulike grunner, en gynekolog eller en dermatovenereolog vil bidra til å diagnostisere den.

Varianter av akne

I medisin er det ulike grunner til at utslett oppstår. Men i utgangspunktet er det verdt å finne ut av utslippet.

Pimple er forskjellig i størrelse:

 • store utslett
 • små kviser;
 • interne.

Det andre viktige aspektet er fargen på utslett. Det skjer

Endelig adskiller utslett fra lokaliseringsstedet:

Hva betyr hvite pimples

De er små i størrelse, sjelden overskrider valmuefrø. Etter den endelige modningen er akne fylt med pus, brast og helbrede.

De vanligste årsakene til forekomsten er følgende:

 • Resultatet av hårfjerning eller barbering - huden på labia er veldig øm. Under hårfjerning er det skadet. Bakterier kan komme inn i en mikrotrauma, de fører til en inflammatorisk prosess;
 • hypotermi i kroppen - immunsystemet svekkes, blodsirkulasjonen forstyrres, noe som skaper gunstige forhold for utviklingen av purulente kviser;
 • Undertøy laget av syntetiske materialer, dårlig valgte trusser eller deres sjeldne forandring forårsaker hvit akne;
 • hvis utslett vises ved siden av slemhinnet i labia, indikerer de tilstedeværelsen av seksuelt overførbare sykdommer.

Hvis utslett er rødt

På bildet kondylomatose

Det finnes forskjellige typer røde kviser. Den første utslett er liten og smertefri. De kan ses på de store kjønnsleppene, de betyr akne eller akne. I andre tilfelle er det rødt utslett betent, og kviser er store.

Årsakene er i følgende faktorer:

 • dårlig hygiene av labia, sjeldne og uregelmessige spyling;
 • langvarig stress, være i permanent deprimert tilstand;
 • endokrine systemfeil - ofte forekommer kviser i overgangsalder eller under pubertet.

Hva sier hudfarvekviser

Hvis palpasjonene er tette, ligner små vorter, så snakker vi om papillomer. De er cauterized på sykehuset med en laserstråle eller tatt ut med farmasøytiske preparater.

Kviser kan være vassen, med væske inne i dem. Det kan være overskyet eller gjennomsiktig. I denne situasjonen er utslett forårsaket av herpesviruset. Sykdommen kan ikke behandles, men den generelle tilstanden kan forbedres og ubehagelige symptomer kan reduseres.

Hvorfor forekommer indre akne?

Utslett kan ikke sees visuelt, men de er palpable hvis du palpate labia.

Slike akne oppstår av ulike årsaker:

 • Når betennelse i sebaceous kjertler i kjønnsområdet forekommer Wen. De kalles også fete cyster, de vises med tykk og hyppig utslipp. Hvis de ikke er betent, er de trygge for mennesker. Inflammerte cyster fjernes ved kirurgi.
 • Med et svekket immunsystem begynner aggressive beskyttende celler aktivt å splitte seg hverandre. Som et resultat vises små kviser på den lille og store labia.
 • Noen kvinner har en fysiologisk funksjon - utvidede talgkjertler. Det er en trygg tilstand, men det forårsaker at akne vises på huden. De øker og reduseres i størrelse. Slike utslett krever ikke behandling.

Utslett på slimhinnen

Utslett på labia minora og i skjeden observeres med sjeldne og utilstrekkelig hygiene. Konstant stress påvirker også deres utseende. Det reduserer immunitet, fører til gunstige forhold for utslett.

Hvis akne har en smittsom natur, kan betennelse stige og føre til infeksjon av andre bekkenorganer.

Hvis utslett er plassert på de små leppene eller skjeden, bør du definitivt søke hjelp fra en gynekolog.

Hvorfor forekommer utslett hos barn?

Spedbarn har veldig delikat hud, det reagerer på alle aggressive miljøforhold. Noen ganger har jenter utslett på kjønnsleppene.

Utslett fremkalle følgende faktorer:

 • Candidiasis er en soppinfeksjon som oppstår på grunn av utilstrekkelig omsorg, feil bruk av bleier (sjelden forandring) eller etter bruk av antibiotika. Røde finnkene vises på kjønnsleppene, pubene, baken og mellom beina. Ytterligere funksjoner inkluderer: kløe, rødhet i labia, puffiness, hvit utslipp.
 • Stikkvarme - oppstår i et barn når kroppen er overopphetet. Røde flekker og kviser ser ut på kroppen og labia, da systemet med termoregulering i kroppen ennå ikke er helt dannet, svette kjertlene ikke klare arbeidet.
 • Et utslett oppstår som følge av bleie dermatitt. Ved langvarig kontakt med våt bleie eller ble, urin eller væske avføring, er babyens hud irritert. En spredning av små kviser ser på kjønnsorganene, huden rødmer og irriterer.

Når skal du gå til legen

For å finne ut årsakene som forårsaket utslett på slimhinnen i labia, må du gå til en gynekolog eller en dermatovenereolog. Legen vil undersøke pasienten, ta de nødvendige tester og forklare hvorfor akne har skjedd, hvordan å behandle det.

Noen ganger er pimples trygge og de blir ikke behandlet, men i noen tilfeller indikerer utslett alvorlige sykdommer og krever terapi.

Leger næres i følgende situasjoner:

 • utslett ikke gå bort i lang tid (lengre enn 7 dager), de kan skade og klø eller ikke vise seg selv;
 • Akne skjedde etter ubeskyttet samleie med en ny eller tilfeldig partner:
 • utslett begynner å kløe og vondt, og labia hovne;
 • i tillegg til utbrudd hos kvinner flager det øvre laget av epidermis av;
 • pimple var borte, men et sår dukket opp i stedet, det heler ikke i mer enn to uker;
 • utslett på labia er ledsaget av feber, generell svakhet, høy tretthet.

Generelle behandlingsanbefalinger

 1. Terapi er foreskrevet bare av en lege, basert på årsaken til sykdommen.
 2. Det anbefales å bytte det syntetiske undertøyet til bomull eller linneunderbukser.
 3. Se etter personlig hygiene, skyll kjønnsorganene regelmessig. Det er tilrådelig å ta en dusj om morgenen og kvelden, men du kan en gang om dagen. Under menstruasjon må du vaske hver gang du har byttet pakningen eller tampongen.
 4. Hvis kviser forårsaker depilering, endrer du det til et mer gunstig utseende. For eksempel: barber eller bruk epilatoren med voksstrimler eller shugaring.

Til tross for årsakene som forårsaket akne, anbefales kvinner å drikke bort mineral- og vitaminkomplekset.

konklusjon

Utfall på labia kan skyldes eksterne eller interne faktorer. I det første tilfellet snakker vi om konsekvensene av barbering eller hårfjerning, allergier for undertøy, dårlig hygiene.

Legene advarer! En sjokkende statisk er etablert, som er mer enn 74% av hudens sykdommer - en parasitt av parasitter (Acacid, Lyamblia, Toccapa). Hydroxider gir sikkerhetsproblemer mot systemet, og den første slår fast vårt immunsystem, som skal beskytte systemet mot ulike sykdommer. Hodet til Institutt for parasittologi delte en hemmelighet, hvordan å bli kvitt dem raskt og rense dem med huden deres, det er nok. Les videre.

Den andre situasjonen handler om seksuelt overførbare sykdommer, herpesvirus, hormonforstyrrelser eller andre sykdommer. Hvis utslett ikke går bort i lang tid eller andre symptomer begynner å vises parallelt med det (kløe, brennende, utslipp), bør du konsultere lege.

Skal vi være redd for Fordice-granulat på labia minoraen

Fordyce granulat på labia minora er en godartet formasjon som ikke er en patologi. I tillegg til den estetiske ulempen ved andre kliniske manifestasjoner, forårsaker ikke og diagnosen bør ikke være redd. Små hvite flekker på kjønnsorganene er grunnen til å undersøke skjeden, vulva hos gynekologen.

Årsaker til kjønnslepper

Den nøyaktige årsaken til utseendet av Fordyce Granules medisin heter ikke. Disse svulstene er sebaceøse cyster. Favorittstedet er hjørnene i munnen, kjønnsområdet til kvinner og menn, noen ganger på munnslimhinnen.

Vitenskapen vet at Fordyce pellets:

 • er ikke en hudsykdom;
 • ikke overføres seksuelt eller på annen måte;
 • ikke betent
 • ikke fest
 • ikke klør
 • Det er ingen endringer i epitelvev. Huden fungerer i normal modus, biologiske mekanismer påvirkes ikke.

Slike neoplasmer vises i pubertalperioden med skarpe hormonforandringer i kroppen. I området av leppene, er små labia, rett under det øvre laget av epidermis, mange sebaceous kanaler. Et slikt sted er genetisk bestemt. Derfor er det fornuftig å betrakte dette som medfødte kosmetiske feil, noe som ikke umiddelbart er tydelig.

Hva kan påvirke utviklingen av sebaceous cyster? Leger skiller en rekke provokerende faktorer:

 • skade på sebaceous kjertlene;
 • hormonell ubalanse;
 • noen påvirkning har dårlige vaner;
 • ignorerer personlige hygienekrav.

Diagnose av utdanning

Utseendet til Fordy's papules er lite - ikke mer enn 2 mm, og oftest mindre, granuler med hvit, gulaktig eller skitten gul farge. Cyster er smertefri og øker ikke i størrelse. Hvis du åpner en svulst, vil en tykk hvitgul masse skille seg ut. I dette tilfellet dannes et lite hematom, og det oppstår en dotblødning.

Leger skiller mellom 2 typer Fordys papiller:

 • perlemorapulver - påvirker mannlige kjønnsorganer, kvinner oppstår ikke;
 • Fox-Fordyce sykdom - papules ligger på kjønnsleppene til kvinner, pubis, rundt brystvorten. Ikke smertefullt, men det kan være en liten kløe før menstrual blødning.

Kosmetisk defekt bør differensieres med følgende patologier i kjønnslemmen og slimhinnen:

 • molluscum contagiosum;
 • neurodermatitt av ulike etiologier;
 • rød lav planus;
 • eksem.

Diagnostiske tiltak er visuell inspeksjon, analyse av pasientklager, utelukkelse av andre patologiske prosesser på huden. Ytterligere studier, hverken kliniske analyser eller ultralyd, utføres ikke med denne estetiske defekten.

Metoder for behandling og fjerning

Hvis svulstene ikke plager kvinnen, anbefales det at de ikke berører dem. Ved alder 30 går Wen forbi seg selv. I denne perioden stabiliseres hormonelle statuser. Ved 40 år er hormonaktiviteten synkende. Leger tilskriver forsvinden av Fordyd granulat med en reduksjon i produksjonen av androgener og østrogener i kroppen.

Hvis en kosmetisk defekt forårsaker estetisk lidelse, anbefales det å fjerne fettpapir.

Hva kan ikke gjøres kategorisk? Uavhengig presse wen. Helt fjerne fettkapselen vil ikke fungere. Og risikoen for en bakteriell infeksjon er enorm. I tillegg dannes et hematom ved papulesiden.

Vi anbefaler å lese:

Hva tilbyr legene:

 1. Smør Wen Cream Retin-A.

Legemidlet påføres det berørte området 2 ganger om dagen. Under virkningen av de aktive komponentene i salven løsner fettete plugger. Brukere oppmerksom på at de første tegn på forbedring vises etter 3-5 prosedyrer.

 1. Behandling av det berørte området med calendula alkohol løsning.

En tampong gjennomvåt i tinktur påføres det berørte området i 20 minutter. Men etylalkohol tørker huden og i stedet for en kur, kan du få tørr hud og omfattende vevforbrenninger.

Denne metoden er uakseptabel når du finner Fordyce-granulat på reproduktive organer, og enda mer på mageslimen i labia. Etylalkohol vil brenne ømområdet og ødelegge den fordelaktige mikrofloren av kjønnsorganene. Hva kan forårsake inflammatorisk prosess på grunn av ubalansen i gunstig og betinget patogen flora.

Papirene behandles med flytende nitrogen. Under påvirkning av lave temperaturer oppstår forbrenningen av fettdannelse. Risikoen for infeksjon og utvikling av blødning er minimal, da det ikke er noen kontakt med huden under prosedyren.

For å fjerne wen bruker høyfrekvente strømmer. Prosedyren er smertefull, så smertelindring er nødvendig. Selv om manipulering er minimal invasiv, kan arr oppstå på huden etter helbredelse. Derfor anbefales det ikke å bruke denne teknikken til å fjerne leverskader.

Prosedyren ligner på elektrokoagulasjon. I stedet for nåværende brukes en laserstråle. Etter eksponering for lyskvanta dannes en skorpe på slimhinnen. Om noen dager vil den forsvinne. Under det blir ren, frisk hud.

Klassisk kirurgi ved behandling av Fordy papules er ikke aktuelt. Prosedyren er invasiv, det er fare for blødning og utseende av arrvev på cysteområdet.

Alle behandlinger er midlertidige. I 85% tilfeller oppstår sykdommen innen 1-2 år etter fjerning av sebaceous cyster.

 1. Behandlingsapparat Darsonval.

Dette er en fysioterapeutisk prosedyre i stedet for en behandling med neoplasma. Under virkningen av svake pulser av vekselstrøm, forbedrer mikrosirkulasjonen i hudvev, og sebumproduksjonen avtar. For å oppnå en bærekraftig effekt vil det kreve minst 10 prosedyrer.

Bruken av denne metoden for behandling for å finne papiller på labia bør diskuteres med gynekologen. I tillegg har darsonvalisering en rekke kontraindikasjoner, for eksempel skjoldbruskkjertelpatologi, kupperose og tilstedeværelsen av hjerte rytmestimulerende midler i kroppen.

Forebyggende tiltak

Fordyce granulat er en variant av normen som er forbundet med de genetiske egenskapene ved plasseringen av talgkjertlene, og ikke patologien til huden. Spesielle forebyggende tiltak for å hindre blokkering av sebaceous kanaler eksisterer ikke.

Dannelsen av de minste vekstene på kroppen krever nøye oppmerksomhet til dem og riktig diagnose. Spesielt hvis noen papiller dukket opp i kjønnsområdet.

Hvite fibre, vekst i skjeden

Konsultasjon med gynekolog

Velkommen! Jeg er 19 år gammel. Jeg har sex med 18. Partner en. For omtrent 2 måneder siden, før menstruasjonen min, var det en hvitgul rikelig utslipp, alvorlig kløe, da dukket opp som sår, kutt i skjeden. Hun gikk ikke til gynekologen fordi hun var på ferie, det var ingen mulighet. Etter menstruasjonssymptomene gikk alle bort. Nå har jeg løs hud, villi, hvit blomst ved inngangen til skjeden. og på den lille seksuelle leppen, også tett hudformasjon, med villi som vekst så hvit. Og det var igjen hvit utslipp. Hva er det og hvordan å være? Takk på forhånd.

Villi på labia minora

Relaterte og anbefalte spørsmål

2 svar

Søkeside

Hva om jeg har et lignende, men annet spørsmål?

Hvis du ikke fant den nødvendige informasjonen blant svarene på dette spørsmålet, eller hvis problemet ditt er litt annerledes enn det som presenteres, prøv å spørre det ekstra spørsmålet på samme side hvis det er hovedspørsmålet. Du kan også stille et nytt spørsmål, og etter en stund vil våre leger svare på det. Det er gratis. Du kan også søke etter nødvendig informasjon i lignende spørsmål på denne siden eller gjennom sidesøkingssiden. Vi vil være veldig takknemlige hvis du anbefaler oss til vennene dine på sosiale nettverk.

Medportal 03online.com utfører medisinsk konsultasjon i modus for korrespondanse med leger på nettstedet. Her får du svar fra ekte utøvere på ditt felt. Foreløpig kan området få konsultasjon på 45 områder: allergolog, veneriske, gastroenterologi, hematologi og genetikk, gynekolog, homeopat, hudlege barne gynekolog, barn nevrolog pediatrisk kirurgi, barne endokrinologen, ernæringsfysiolog, immunologi, infeksjonssykdommer, kardiologi, kosmetikk, talespesialist, Laura, mammolog, medisinsk advokat, narkolog, nevropatolog, nevrokirurg, nephrologist, onkolog, onkolog, ortopedkirurg, øyelege, barnelege, plastikkirurg, prokolog, psykiater, psykolog, pulmonolog, reumatolog, sexolog og androlog, tannlege, urolog, apotek, phytotherapist, phlebologist, kirurg, endokrinolog.

Vi svarer på 95,24% av spørsmålene.

Villi på kjønnsleppene - humant papillomavirus?

Hei, Anna! Det er nødvendig for deg å nødvendigvis virke til gynekologen. Og noen av dine unnskyldninger som: Jeg er redd, da vil den passere seg selv - skal ikke skje. Fordi, dømme etter beskrivelsen din, kan det nå toppen av kondylomer, eller som de sier humant papillomavirus.

Hovedkliniske egenskaper:

Sykdommen begynner med utseendet på små, villi-lignende klyngede rosa knuter. Etter hvert som de vokser og smelter, blir det dannet svulstlikke vekstformer, som ligner på cockscomb, blomkål, bringebærbær, sitter på bunnen, smalret i form av et bein, og holder alltid en løftet struktur. En ubehagelig luktutladning akkumuleres mellom papilomatøse vekstene. Underkastet maceration, erosjon, genitalvorter blir smertefulle, og overflaten blir en lys rød farge.

Hos kvinner forekommer condylomas oftest på de ytre genitaliene i regionen av labia minora, sjeldnere på labia majora, i skjeden, i livmorhalsen, i urinrøret, perineum og anus.

Det er ekstremt sjelden å ha kjønnsvorter i munnen og halsen.

Diagnose av kjønnsvorter

Når kjønnsvorter opptrer, trenger en spesialist kun ett blikk på utdanning for å forstå hva som blir sagt. Tvil i diagnosen er svært sjeldne.

I tillegg til inspeksjon med utseendet på kjønnsvorter, er det nødvendig å foreta en analyse for humant papillomavirus ved PCR. Dette er gjort med to mål. For det første tillater resultatet av analysen et omtrentlig estimat av mengden virus på tidspunktet for analysen. Og dette igjen gjør det mulig å foreslå om utseendet på vorter er resultatet av en engangs reduksjon i immunitet eller er det ganske en kronisk prosess.

For det andre vil PCR-diagnostikk vise hvilken type human papillomavirus som er til stede i dette tilfellet. Totalt er det ca 8 typer HPV som kan forårsake kjønnsvorter. De er vanligvis delt inn i arter med høy og lav risiko for onkogenitet. For behandling av sykdommen, betyr ikke denne informasjonen mye, men graden av risiko for onkogenitet er viktig å vite når man forhindrer utseende av vorter.

Lignende analyser av PCR gir mening og alle seksuelle partnere av pasienten med kjønnsvorter. Et positivt testresultat i fravær av manifestasjoner av sykdommen betyr behovet for å forhindre utvikling av viruset i kroppen.

Spørsmål # 59992 og svaret på emnet "Genital betennelse og seksuelt overførbare infeksjoner"

Fant anmeldelser: 1

 • Spørsmål: # 59992
 • Spørsmål: Karina (Mazyr)
 • 28.07.2010
 • 16:07
En slags sinne dukket opp i mine små kjønnslepper (i form av villi). og det var rødhet, kløe og utslipp! Hva det kan være og hva det handler om. Hvordan behandles? Emne: Genital betennelse og seksuelt overførbare infeksjoner

Medisinsk konsultasjon

Her kan du konsultere
med våre spesialister i
ditt spørsmål

Pasientanmeldelser

Her finner du
med vurderinger av behandlingsresultater
fra våre kunder

Servicepriser

Her finner du
med en fullstendig liste over priser for
tjenester som tilbys

Andros - urologi, oncourology,
gynekologi

Kontakt oss

197136, St. Petersburg
Lenin str. 34

Hva er årsaken til utseendet av ekstra bretter på labia minora?

Hva er årsaken til utseendet av ekstra bretter på labia minora? IGer Jeg har alltid vært litt økt og asymmetrisk, gikk utover de store. Et sted etter 20 år, på den ene siden, mellom de store og små leppene, oppstod en krone. Det viste seg som to små på den ene siden, bare en er litt kortere. Nå la jeg merke til at på den andre siden er det en krone og det oppstod litt av en brennende følelse på dette stedet og smerte når det ble rørt. Det er også et klebrig fett. Og så følte hun nesten en mutant, og nå vokser den fjerde PGM. Det er ingen penger for plastikkirurgi. Jeg vil virkelig gjøre om sommeren. Hvor kommer de fra? Og hva å gjøre for å ikke lenger vises?

publisert 03/30/2014 01:45
oppdatert 03/30/2014
- Dames helse

Berezovskaya Ye. P. svar

Kanskje overdriver du situasjonen, uten å vite den normale anatomien til labia minoraen, og alt er normalt med deg. Det anbefales å gå til legen. Les også denne artikkelen.

Flere Artikler Om Typer Acne