Tsindol - et av de vanligste og allsidige stoffene for å bekjempe utslett på huden. Det regnes som det mest effektive utendørsmedikamentet, på grunn av sin sinkoksidbase. Med tanke på at stoffet brukes til å behandle et stort antall hudsykdommer, kan metodene for bruk av Zindol variere, avhengig av det spesifikke tilfellet.

Oppgaven av sinkoksid er å berolige irritert hud og sette i orden alle relaterte prosesser. Derfor brukes Cindol ikke bare for å behandle mange patologier, inkludert for eksempel dermatitt og eksem, men også for behandling av sår, riper, slitasje, trykksår og så videre.

I hvilken form produseres og selges Zindol

Folk hører ofte ordet "talker". Denne termen refererer til et spesielt middel for akne, som har blitt brukt i flere tiår av forskjellige generasjoner. Tsindol - dette er taleren. Legemidlet er en suspensjon med en bestemt konsistens.

Noen ganger kalles det en salve, men i dette skjemaet har Zindol aldri blitt produsert. På grunn av denne reservasjonen er det ofte forvirring blant pasienter og leger. Faktum er at salver basert på sinkoksid eksisterer, men har helt forskjellige navn. Blant dem er Desitin, som er nær Tsindol i effektivitet, men det er fortsatt helt forskjellig fra dette stoffet.

For enkel bruk, gjør enkelte mennesker selv den såkalte salven fra Zindol. For å gjøre dette, må du bare forlate flasken med suspensjon i flere dager for å danne et bunnfall i bunnen. Deretter dreneres væsken, og selve utfellingen brukes som en salve, for eksempel ved behandling av koke.

Sammensetning av Zindol

Hovedkomponenten av stoffet er sinkoksid. Ifølge standarden for 0,1 l av midler står for 12,5 gram oksid. Alle andre stoffer er hjelpestoffer. Sammensetningen omfatter også destillert vann, medisinsk alkohol, stivelse og talkum. Samlet gir komponentene ønsket konsistens og forbedrer den positive effekten av sinkoksid på huden. I utgangspunktet er Cindol solgt i tradisjonelle mørkede medisinske flasker på 125 milligram.

Hvordan Tsindol påvirker huden

For å forstå handlingsprinsippet av stoffet anbefaler vi at du gjør deg kjent med strukturen i menneskets hud. Først og fremst reduserer virkemidlet aktiviteten av patologien til huden som har kommet inn i kroppen. Dette skyldes det faktum at Zindol, gitt egenskapene til sammensetningen, a priori, kun har en positiv effekt på huden. Blant de viktigste effektene av stoffet er å fremheve:

 • Tørker huden.
 • Antiseptisk effekt.
 • Adsorberende effekt.
 • Anti-inflammatorisk prosess.
 • Bindende elementer.

I kombinasjon med stoffene på den menneskelige huden danner Zindol albuminatsalter, og demper samtidig ytelsen til andre salter. På grunn av dette er det en reduksjon i aktiviteten til den utviklende patologien. Porene blir gradvis ryddet, og sebaceous kjertlene gjenoppretter den optimale rytmen av arbeidet.

Således forsvinner akne jevnt, men det er verdt å forstå at det i fremtiden kan kreve ekstra behandling med andre stoffer. Alt avhenger av den spesifikke typen patologi som førte til utseendet av hudutslett.

Ikke mindre bra hjelper talker for allergi. Selvfølgelig må reaksjonsårsaken elimineres så snart som mulig, ellers vil konsekvensene komme igjen. Men den største forverringen Tsindol bidrar til å "glatte ut". Det er mulig at du med dette stoffet ikke føler de viktigste symptomene på en allergisk reaksjon. Men bare hvis det kommer til brudd på lagene i huden.

Zindols beskyttende funksjon

Proteinene, denaturert på grunn av albuminater, blir ikke bare brettet, men også raskt brakt til overflaten av huden, og danner dermed et slags beskyttende lag. Gjennom det kan infeksjoner ikke trenge inn i den berørte huden. Denne funksjonen er svært viktig, gitt at immunitet på dette tidspunktet kan svekkes.

Barrieren forhindrer også alle eksterne faktorer som kan påvirke huden negativt. Det er derfor mange leger foretrekker Tsindola, når de møter et valg mellom flere stoffer. Ikke alle verktøyene kan ikke bare ordne de nødvendige prosessene, men også danne et spesielt beskyttende lag.

Blant fordelene er det også verdt å markere det faktum at Zindol myker den berørte huden. Det er veldig nyttig og effektivt i å håndtere et slikt problem som for eksempel eksem. En slik funksjon anses også å være beskyttende.

Tsindol. Instruksjoner for bruk

Standard instruksjoner for behandling av vanlig akne

 1. Før du bruker stoffet, må du forberede den berørte huden. Uansett hvilken type patologi og utslett, skal huden skylles grundig med rent, varmt vann. Deretter må du tørke det våte området. For å fremskynde prosessen, er det lov å bare våt det med et håndkle for å absorbere hoveddelen av fuktigheten, hvorpå du må la huden tørke i seg selv. For å gjøre dette er det nok å ikke gjøre noe i 15-20 minutter.
 1. Sinkoksid utsettes hvis flasken forblir i vannet og i samme posisjon i 15 minutter, så før du bruker suspensjonen i en standardvideo, må innholdet ristes grundig.
 2. Når blandingen har blitt en homogen masse, kan Zindol påføres huden. Ikke gni verktøyet rundt omkretsen av huden. Det er nok bare å dekke de berørte områdene av kroppen med et tynt lag.
 3. Hvis det berørte området er lite, kan du enkelt spre et utslett med Zindol ved hjelp av en bomullspinne. Hvis du trenger å dekke et stort hudområde, anbefales det å bruke en bomullsstykke.
 4. Massen vil tørke på huden i løpet av noen få minutter, men den må stå i minst 2-3 timer. I løpet av denne tiden vil sinkoksid virke på den berørte huden.
 5. Etter det kan suspensjonen enkelt vaskes med vanlig varmt vann.

Behandlingsforløpet er individuelt for hver pasient. I gjennomsnitt, for fullstendig utvinning, i henhold til instruksjonene til Zindol, må du behandle huden fra 4 til 6 ganger om dagen. Den spesifikke varigheten av behandlingsforløpet finnes imidlertid ikke. Alt avhenger av hvert tilfelle. Noen ganger tar det flere dager for å gjenopprette huden helt. Hvis et stort område ble rammet, vil det mest sannsynlig ta minst en måned.

Instruksjoner for behandling av alvorlige patologier som påvirker et stort hudområde

 1. Akupressur av Zindol på individuelle kviser vil ikke ha noen effekt i dette tilfellet. For å bli kvitt problemet må du bruke en fullverdig maske for huden. Den mest praktiske måten å bruke den på før sengetid.
 2. Bruk en bomullspinne, bruk opphenget over hele det berørte området. Prøv å ikke gå glipp av en enkelt betennelse, da du kan forlate brannen for å utvikle og skade huden.
 3. Innen 5-10 minutter, vil masken tørke til ønsket nivå, avhengig av det bestemte området.
 4. Deretter må du dekke den behandlede huden med et bandasje.
 5. Om morgenen blir masken bare vasket av. Prosedyren gjentas daglig før sengetid.

I dette tilfellet, mest sannsynlig, vil kurset ta fra en til to måneder. Men alt avhenger av hva som spesielt forårsaket hudlesjoner og utseendet av betennelse.

Instruksjoner for behandling av sår og brannskader

 1. Ta et stykke gassbind og fukt det i suspensjon.
 2. Hold deg til såret og spol tilbake kompresjonen med et bandasje.
 3. Du bør ha en slags dressing gjennomvåt i Zindol.
 4. Det er nødvendig å bytte midler regelmessig. Frekvensen avhenger av egenskapene ved behandling av sår og brannsår, samt området av den berørte huden.

Vurder at du må endre ikke bare dressingen selv, men også en komprimering. Hver gang et nytt stykke gasbind er re-fuktet i Zindole. På grunn av dette helbreder hudlelene mye raskere, og etterlater færre arr.

Instruksjoner sinkprat for behandling av mindre riper og solbrenthet

 1. Hvis graden av hudlesjon er lav, anbefales det ikke å overdrive det med mengden av stoffet. For en god effekt er et tynt lag nok. Hvis vi snakker om riper, kan de behandles, som vanlig akne - med en bomullspinne.
 2. I denne formen blir de behandlede sårene over natten.
 3. Om nødvendig kan du dekke huden med et stykke gassbind.

Mindre riper, sår og brannskader passerer lettere om 1-2 dager. Huden forblir minimal spor som forsvinner innen en uke.

Instruksjoner for bruk Zindol for gravide kvinner og barn

Cindol under graviditet

For mange kvinner er dette stoffet en ekte livredder i den "interessante posisjonen". I denne perioden har flertallet av problemer med hud - dermatitt, eksem, vanlig akne, konstant kløe. Tsindol gjør det enkelt å håndtere disse problemene. Takket være sin enkle sammensetning og allsidige komponenter kan taleren brukes selv under graviditet, noe som er uvanlig for de fleste legemidler. Instruksjonene i dette tilfellet er helt i samsvar med alle listede.

Hvis du har hudproblemer under graviditeten, ikke rush å fly til apoteket for en flaske Zindol. Kanskje årsaken til disse problemene ligger i helt forskjellige prosesser. Først av alt, kontakt alltid legen din. Bare han vil være i stand til å gi deg individuelle trygge råd om hvordan du skal håndtere eventuelle problemer. Hvis legen har bekreftet muligheten for å bruke taleren, følg nøye alle instruksjonene.

Hvordan søke Zindol for akne hos nyfødte

I de første månedene av livet opplever barn utholdende hudproblemer. Det kan være stikkende varme hos babyer, miles, urticaria, det vanlige barnet utslett... I dette tilfellet er Tsindol igjen en stor hjelper. Det eneste spørsmålet er hvordan du skal bruke verktøyet.

Umiddelbart er det verdt å markere den største fordelen - stoffet har absolutt ingen negativ effekt på barnas hud. Sammensetningen bidrar til det faktum at selv en sensitiv og umoden kropp lett opplever fysisk kontakt med dette legemidlet.

Uavhengig av målene, anbefales behandling av nyfødte med Zindol i henhold til følgende instruksjon:

 • Fortynn kaliumpermanganat i vann (til en rosa fargetone) og bade barnet i det.
 • Tørk babyens hud forsiktig med myke håndklær og la den tørke i noen minutter.
 • Behandle utslett forsiktig med en bomullspinne eller -plate. Hvis du vil lage en maske, må du kontrollere at lagtykkelsen var minimal. Verktøyet skal tørke av seg selv, så barnet trenger ytterligere noen få minutter til å forlate i denne formen.
 • Det anbefales ikke å bruke bleier under suspensjonsbehandlingen. Siden prosedyren må repeteres flere ganger. Fest en baby. Så snart han begynner å svette og fikse sitt behov, kjøper han og bruker produktet igjen. Dermed, i løpet av dagen må du bruke Zindol på huden, minst 3-4 ganger. Varigheten av behandlingen avhenger igjen av hvilke resultater taleren viser.

Hvordan bruke Zindol til behandling av unge og eldre barn

Tsindol brukes i dette tilfellet oftest til behandling av:

 • Kjør, skrape, brenner, slitasje.
 • Utslett, vannkopper, diateser og så videre.

Instruksjonen i dette tilfellet er noe forskjellig fra alle tidligere alternativer. Behandlingen foregår i en bestemt rekkefølge:

 1. Uansett Zindols oppgave, må huden fortsatt skylles grundig først. Dette er et obligatorisk krav til dette stoffet. Hvis du trenger å behandle utslett fra kyllingpokker, kan du bare tørke den berørte huden med et varmt, fuktig håndkle.
 2. Suspensjonen påføres huden i et tynt lag og forblir på kroppen i flere timer. Etter det må Tsindol vaske av og tørke huden med et rent håndkle. Avhengig av hva du behandler, kan du bruke baby krem ​​til huden.

Det er bemerkelsesverdig at Zindol også bidrar til å lindre barnet fra ubehag med insektbitt, kammetakn og så videre. Du må bare utføre prosedyren for de ovennevnte instruksjonene.

Pris Zindol

Til tross for stoffets allsidighet og effektivitet har den en svært lav pris. En flaske Tsindola vil koste deg bare 120 rubler. Kostnaden kan variere med 10 rubler, avhengig av region.

Med alle fordelene ved et verktøy, ser folk ofte etter analoger av Zindolu. Årsaken er tydeligvis ikke i høy pris. I de fleste tilfeller bruker brukerne ikke bare konsistensen av stoffet. En suspensjon, for eksempel, er ikke alltid egnet for behandling av nyfødte eller småbarns hud. Selvfølgelig er det i dette tilfellet mer hensiktsmessig å bruke salve.

Blant verdige analoger kan identifiseres samme Desitin. Faktisk har salven samme egenskaper og har omtrent samme effekt. Selvfølgelig vil suspensjonen i noen tilfeller fungere mye bedre, men alt avhenger av den spesifikke situasjonen.

Et annet alternativ er vanlig sink salve. Sammensetningen omfatter bare det ovennevnte sinkoksid, som har hovedvirkningen, samt et hjelpestoff - paraffin. Takket være ham har verktøyet konsistens av salve.

Bivirkninger av Zindol

Den eneste bivirkningen som dette stoffet kan forårsake er en allergisk reaksjon på applikasjonsstedet. Huden blir litt rød, kløe oppstår, en midlertidig liten utslett er mulig. Dette kan bare skyldes at du har intoleranse mot hovedkomponenten - sinkoksid.

I dette tilfellet er det presserende å slutte å bruke dette stoffet og forlate alle eksterne agenter som inneholder sinkoksid i fremtiden.

Hvis kroppen din normalt oppfatter dette stoffet, og du har brukt Zindol på riktig måte for akne, kan det ikke oppstå problemer.

En alternativ måte å bruke Zindol på for akne

Hvis du raskt trenger å fjerne pimples, som plutselig dukket opp i huden i små mengder, trenger du ikke å gjennomgå et fullt behandlingsforløp for patologi, og bruker suspensjonen til huden 6 ganger daglig i en måned. Hvis utslett er lite og det er få kviser, er det nok bare å bruke Zindol på huden en gang, etter å ha rengjort det grundig og la det tørke. Det kan bare vaskes av når det begynner å skrelle seg selv.

Som regel skjer dette innen 4-5 timer. Det vil være mer praktisk å bruke agenten til ønsket område før du sover. Like før sengetid, la det tørke på huden din. Ellers kan du bare tørke hele suspensjonen på sengen.

Lagringsforhold og holdbarhet for Zindol

Både i åpen og forseglet form lagres legemidlet i svært kort tid. Derfor vær forsiktig med tiden for å kjøpe Zindol. Produsenter angir alltid utløpsdatoen på emballasjen. Det er ikke tilrådelig å holde verktøyet åpent, selv om holdbarheten tillater det. Dosen beregnes spesielt for å bruke verktøyet i kort tid.

Godkjent lagertemperatur på stoffet - opp til 30 grader Celsius. Samtidig er direkte sollys og åpen varme utelukket. Du kan få stoffet på et apotek uten resept fra legen.

Tsindol. Reelle forbrukervurderinger

Et stort antall tekstanmeldelser og bilder har blitt publisert på Internett, hvor ektheten nesten ingen kan bekrefte.

Nedenfor kan du se en detaljert video gjennomgang, som tydelig viser resultatet av stoffet. Det er bemerkelsesverdig at hvert år øker verktøyets popularitet bare. Til tross for at det dukket opp på markedet i lang tid. Inkluder videoen akkurat nå:

Og her er det et stort utvalg av billige hudpleieprodukter som du kan kjøpe på et apotek. Selvfølgelig er Zindol suspensjon tilstede blant dem:

På det moderne markedet er det et stort utvalg av rettsmidler for akne. Disse er vanlige piller, geler, salver og til og med spray. I de dyre reklamefilmene på fjernsynet vises et utrolig resultat av slike stoffer, men dessverre er den uhyrlige kostnaden for dem skyldes nettopp de høye kostnadene ved annonsering.

Tsindol - en av de billigste midlene, som, når de brukes riktig i henhold til instruksjonene, gir resultatet ikke verre. I tillegg er verktøyet helt trygt og egnet for alle. Det eneste kravet er fraværet av sinkoksidallergi.

Acne Cindole

Zindol er et terapeutisk middel som har sinkoksid i sammensetningen. Den har to uttalt egenskaper - antiinflammatorisk og tørking, spesielt nyttig i behandling av akne. På grunn av sin egenskap for å myke irritert hud, brukes den ofte til eksem, all slags dermatitt, bleieutslett, sengetøy, traumatisk hudskade og mange inflammatoriske sykdommer.

Hva det er laget av og hvordan det produseres

Den eneste form for utgivelse er en suspensjon, i folket kalles det bare en chatterbox. Dette betyr suspensjon tsindol og talker tzindol - en og samme måte. Men tsindolsalve selges ikke hvor som helst, men det kan lett gjøres hjemme.

Kjøpt hetteglass skal settes på en hylle i tre dager ved romtemperatur. Deretter vil et bunnfall vises på bunnen av boblen. Så vannet som ble igjen på toppen, trenger du bare å renne. Sedimentet er den samme salve.

Hvis det resulterende sedimentet ikke kan påføres det berørte stedet jevnt, kan du legge til det vanlige barnekrem i like store mengder sedimentet. Men det anbefales ikke å handle på denne måten, da det ikke er verdt å prøve å gjøre noe annet ut av taleren.

Cindol og sink salve kan sies å være den samme løsningen. Og hvis det første stoffet er flytende, blir sink salve produsert i rør, og det er litt lettere å bruke det.

Samtidig er det ingen annen variasjon - krem ​​tsindol. Dette legemidlet, som kan ses på bildet, selges kun på apotek i en form - i form av en suspensjon.

Hvordan fungerer medisinen?

Tsindol - en av de beste rettsmidler for akne, og du kan bruke den i alle aldre. I følge instruksjonene har stoffet flere handlinger samtidig:

 • Anti-inflammatorisk.
 • Tørker.
 • Absorbent.
 • Snerpende.
 • Antiseptisk.

Alt dette skyldes en del av sinkoksydtaleren, så bruken av cyndol er så variert. Hva er så unikt sinkoksid?

I bruksanvisningen er det opplysninger om at dette stoffet ligner vevet i menneskelig hud. Ved påføring dannes det albuminproteinsalter som bidrar til å bekjempe betennelsesprosesser aktivt. På grunn av sin andre handling - denaturering reduserer stoffet signifikant utslipp av væske, reduserer betennelse og irritasjon.

Et lag av slike proteiner danner et beskyttende lag på overflaten av menneskekroppen som forhindrer reinfeksjon, og det blir et reelt beskyttelseslag, der helbredelsesprosessen foregår.

Hvis du bruker inflammet hud med cyndol regelmessig, kan du kvitte deg med den sterkeste akne på kortest mulig tid. Og dette er til tross for at prisen på stoffet er mye lavere enn kostnaden for de fleste annonserte kosmetikkene, som også anbefales for bruk i behandling av akne.

Når skal søkes

Hva hjelper tsindol? De viktigste indikasjonene på bruk er akne, akne, akne, akne, komedoner og mange andre betennelsessykdommer som vises på huden. Disse inkluderer:

 • Bleieutslag.
 • Sudamen.
 • Bleie dermatitt.
 • Kontakt dermatitt.
 • Allergisk dermatitt.
 • The bedsores
 • Sår.
 • Scratch.
 • Kutt.
 • Brenner fra solen.
 • Brenner fra kokende vann.
 • Trophic ulcers.
 • Eksem.
 • Utslett ved herpes.
 • Streptoderma.

Men før du begynner å bruke suspensjonen, er det nødvendig å konsultere en spesialist.

Kontra

I tillegg til indikasjonene på bruk, er det kontraindikasjoner, men de er ikke så mange som man ville forvente. Den første er en allergisk reaksjon eller intoleranse mot en av komponentene som er en del av taleren. Bruk av salve tsindol, hvis du bare trenger et slikt skjema, vil ha samme indikasjoner og kontraindikasjoner.

Instruksjoner for bruk tsindola acne

Det er veldig enkelt å bruke en cindol chatterbox for akne. Mange spør om det er mulig å smøre på ansiktet? I denne metoden er det ikke noe forferdelig, fordi akne dukker opp på denne delen av kroppen.

Hvordan setter du en talker? Det første du må gjøre er å vaske med varmt vann og tørk godt. For fullstendig tørking etter vask, er det bedre å vente minst 15 minutter. En flaske Cindol suspensjon må ristes godt før bruk. Etter det, på en hvilken som helst praktisk måte å påføre væsken på den betente huden. Hvis det bare er noen få kviser på huden, er det mer praktisk å gjøre det med en bomullspinne.

Om nødvendig, gjelder hele ansiktet, kan du ta en bomullsstykke. Etter påføring av "masken" er det igjen i ansiktet i et par timer, deretter vasket av.

Det er en annen enkel metode for bruk, som er beskrevet i instruksjonene for bruk av suspensjonen tsindol.

Legemidlet påføres huden om kvelden, før sengetid og vaskes bare om morgenen. Men det er bedre å nekte en slik behandlingsmetode til de som har tørr hud, i så fall vil en sterk peeling begynne. Cindol for akne kan brukes ikke bare på ansiktet, men også på ryggen, på dekkete området, på skuldrene og på andre områder av kroppen der akne oppstår.

Bivirkning

Svar på spørsmålet om hvordan du bruker medisinen, bør du fortelle om bivirkningene. Som regel blir noen bivirkninger ikke observert, og bare noen ganger kan det oppstå en allergisk reaksjon, noe som uttrykkes i kløe, rødhet og utslett.

Dette betyr at en person har en allergisk reaksjon på sinkoksid, noe som betyr at noen stoffer med denne komponenten er strengt kontraindisert.

analoger

 • Desitin.
 • Diaderm.
 • Sink oksid, liniment.
 • Sink salve.
 • Sinkpasta.

Siden alle disse stoffene påføres direkte på huden og ikke trenger inn i kroppen, er tsindol, så vel som dets indikerte analoger, veldig praktisk å bruke under graviditet.

Forfatteren er Anna Mikhailova, en dermatolog-kosmetolog av den første kategorien, en spesialist i Vitenskapsakademiet. Spesielt for nettstedet "Behandle akne."

Akne cindole. anmeldelser

Andrei "Jeg prøvde mange ting for å takle disse akne, som jeg allerede nettopp har fått. Han gjorde et valg - calamine eller tsindol. Og han foretrukket sistnevnte. Bokstavelig talt etter første bruk, har min tilstand, inkludert mental, blitt betydelig forbedret. "

Kirill. "Hvor mange jeg husker, det var alltid akne. Kampen var med variabel seirende suksess, men kjøpte billig tsindol på apoteket og kunne ikke tro på øynene hans - han hjalp meg virkelig! "

Olga "Flott verktøy! Anbefalt kjæreste. Jeg prøvde. Nå bruker jeg bare dem. Billig og pålitelig.

Hvordan effektivt bli kvitt akne med tsindola?

Tsindol er et billig apoteksmiddel beregnet på behandling av ulike hudproblemer: dermatitt, bleputslett, herpes, eksem, kutt osv. Den mest populære med dette stoffet er dets høye effektivitet i bekjempelse av akne.

Hjelper cindol for akne?

Suspensjon tsindol er et svært effektivt verktøy som bidrar til å overvinne kviser i bare noen få applikasjoner. Selvfølgelig, problematisk hud, sterkt påvirket av betent bump og purulent utslett, må behandles mye lenger (1-2 måneder).

Hvis du bruker stoffet i samsvar med alle anbefalinger, vil behandlingen i de fleste tilfeller lykkes. Effektiviteten til cyndol er vist ikke bare av mange forsøk, men også av den positive erfaringen fra mennesker som lyktes med å bli kvitt akne på kort tid.

Terapeutiske egenskaper, mykgjørende effekt, beskyttende rolle

De terapeutiske egenskapene til cindol er lik de av den aktive ingrediensen i dette legemidlet, det vil si sinkoksid. Ved kontakt med huden har sinkoksid følgende virkninger på det:

Tsindol brukes ofte som et middel til å ha en utmerket beskyttende effekt. Det starter på hudflaten prosessen med denaturering av proteiner. De resulterende proteinene danner et beskyttende lag som beskytter skadet hud mot eventuelle bivirkninger. Takket være ham, kan en infeksjon ikke trenge inn i såret. I tillegg skaper det det gunstigste for et raskt helbredende miljø.

En annen viktig terapeutisk egenskap av tsindol er den mykende effekten som den har på inflammet hud umiddelbart etter påføring.

Sammensetning, utgivelsesform, pris

Den aktive ingrediensen i cyndol er sinkoksid. Den er inneholdt i suspensjonen i mengden 12,5 gram per 100 milliliter.

Hjelpekomponentene til cyndol inkluderer:

 • glycerol;
 • stivelse;
 • alkohol;
 • talkum;
 • vann.

Denne medisinen kan kjøpes utelukkende i form av en suspensjon, som i hverdagen brukes til å bli kalt talker. Til tross for de forskjellige navnene mener jeg samme form for stoffet.

Noen ganger er det mulig å høre at tsindol kalles en salve, men dette er ikke sant, siden dette stoffet aldri har blitt solgt som en salve. Sannsynligvis, i slike tilfeller menes en hvilken som helst salve som inneholder sinkoksid og har lignende egenskaper.

Suspensjon selges i standard mørke glassflasker, hvorav volumet er 125 milliliter.

Kostnaden for talker varierer fra 90 til 120 rubler.

Indikasjoner (når du skal bruke tsindol) og kontraindikasjoner

Indikasjoner for bruk tsindola er:

 • allergisk dermatitt;
 • kontakt dermatitt;
 • dermatitt hos spedbarn (bleie);
 • acne;
 • Hudskader hos sengetepper (bedsores);
 • bleieutslett hos barn;
 • brannsår som følge av et langt opphold i solen;
 • brenner fra åpen ild eller varme gjenstander (temperatur);
 • potnichka;
 • streptoderma;
 • eksem;
 • grunne kutt
 • noen ulcerative lesjoner;
 • herpes.

Kontraindikasjoner inkluderer allergier mot noen av komponentene i cyndol.

Tsindol er godkjent for bruk av gravide, og kan også brukes til å behandle hudproblemer hos barn i alle aldre.

Instruksjoner for bruk: masker, komprimerer, salve, rensemiddel

Tsindol håndterer kviser, men det er veldig viktig å bruke det riktig. Det brukes utelukkende på problemområder med en bomullspinne, forlatt i 15-20 minutter (til tørr), vasket av med vann. Du kan også bruke tsindol før sengetid, og vask bare om morgenen. Denne anvendelsesmåten er mer effektiv, men kan føre til sterk peeling og tørking av huden.

I de fleste tilfeller bidrar tsindol til å eliminere akne i noen få prosedyrer. Hvis det er få akne, vil det være nok 3 økter, men hvis en stor overflate påvirkes, vil det trenge opptil 10 prosedyrer.

For å bli kvitt akne og andre purulente utslett, er det nyttig å lage masker-komprimerer med tsindol. Påfør tsindol på en ren og tørr hud med en bomullstuss, vent ca 8 minutter, bruk et annet lag. Påfør gasbind litt fuktet med vann over suspensjonen. La en komprimering stå i 20 minutter, fjern. Resterende på huden skal ikke vaskes i ytterligere 10 timer. Masken kan gjøres ikke mer enn et par ganger i uken. Behandlingsforløpet er 1-2 måneder.

Cindol brukes ofte som rensemiddel. Det er et utmerket forebyggende stoff mot akne, lindrer betennelse, regulerer funksjonen av talgkjertlene. Som et rengjøringsmiddel blir cyndol påført på hele ansiktet, alderen i 2 minutter og vasket av ved hjelp av en gel, melk, skum etc.

Gjør tsindol fra flekker?

Akne har en ubehagelig funksjon: De forlater ofte ganske merkbare stygge flekker som ødelegger hudenes utseende like mye som selve akne. Heldigvis hjelper tsindol-suspensjonen seg ikke bare med kviser og andre hudproblemer, men også med flekker igjen på huden etter at du har lykkes å bli kvitt akne, utslett, sår og lignende feil.

For å bli kvitt plager med tsindol, fortsett å gni den i de berørte områdene etter hovedforløpet. Det er nok å bruke det to ganger om dagen. Brukstid: til flekkene forsvinner helt.

Hvis det ikke var mulig å oppnå et positivt resultat innen en måned, er det verdt å kontakte en hudlege.

Bivirkninger

Bivirkninger fra tsindola få, og de utgjør ingen fare for liv eller helse. Etter seponering av suspensjonen forsvinner alle uønskede konsekvenser innen 3-7 dager.

Bivirkninger av tsindol inkluderer:

 • allergiske reaksjoner;
 • utslett;
 • liten kløe;
 • tørr hud;
 • rødhet.

Slike reaksjoner indikerer intoleranse overfor hovedkomponenten av stoffet-sinkoksydet. I denne situasjonen anbefales det å slutte å bruke produkter som inneholder dette stoffet.

Litt cindol akne: Effektiviteten av

Cindol talker anbefales ofte av kosmetologer til sine pasienter, da det bidrar veldig effektivt til å bekjempe akne, som har rammet huden i ansiktet eller kroppen. For å oppnå maksimal effekt ved bruk av dette legemidlet anbefales det å bruke følgende regler:

 • Påfør taleren ikke på hele ansiktet, men prikket, bare på de områdene der det er akne. Så du vil unngå overdreven uttørking av sunn hud.
 • For ikke å smitte infeksjonen, ikke bruk taleren med hendene, det er bedre å "holde deg" med en bomullspute eller stav.
 • Rist opp suspensjonen grundig før bruk.
 • Ikke skrell skorpe fra kviser tørket med tsindola. Vent til de faller av seg selv.
 • En gang i uka, gjør en maske-komprimere med tsindola.
 • Etter slutten av behandlingen, bruk Cindol som rengjøringsmiddel (daglig eller annenhver dag).

Hvis behandlingen med cyndol i ditt tilfelle ikke viste en synlig effekt, prøv å kontakte en hudlege. Kanskje du er mer egnet stoff med noen annen aktiv ingrediens. Les også våre anbefalinger om hvordan du blir kvitt akne i ansiktet.

Hvor effektivt tsindol bekjemper akne, er beskrevet i denne videoanmeldelsen av en berømt skjønnhetsblogger:

Kan jeg bruke Cindol under graviditet?

Under svangerskapet oppstår mange hudproblemer ofte. Av særlig bekymring for gravide kvinner er små kviser, som aktivt angriper huden på grunn av hormonell justering. Legemiddelet tsindol, godkjent for bruk under graviditet, vil ikke bare bidra til å redusere antall akne betydelig, men vil også være en utmerket hjelp til å bekjempe slike satellitter av graviditet som:

 • kløe;
 • inflammatorisk utslett;
 • peeling;
 • irritasjon.

Zindol brukes på problemområder i 4-10 dager. Hvis etter 9-10 dager etter begynnelsen av bruk av tsindol, var ikke forbedringen, anbefales det å konsultere en lege for en mer nøyaktig diagnose.

Under graviditeten vil tsindol også bidra til raskere helbredelse av sår igjen etter klemming av akne eller biter. Det beskyttende lag laget på hudoverflaten forhindrer infeksjoner i å komme inn i såret, noe som er spesielt viktig i den vanskelige perioden av babyens lager.

Siden huden blir tørrere under svangerskapet, bør en krem ​​brukes etter bruk av tsindol for å forhindre at den tørker ut enda mer.

Kan barn bruke?

Tsindol er godkjent for bruk til barn i alle aldre, inkludert spedbarn (for eksempel bleie dermatitt). Bruk av suspensjoner hos barn anbefales i nærvær av følgende hudsykdommer:

 • ulike diateser;
 • utslett av allergisk natur
 • herpes;
 • kylling pox;
 • inflammatorisk utslett;
 • peeling.

Tsindol håndterer bemerkelsesverdig sår og irritasjon igjen etter biter av gadflies, mosquitoes, bier, hveps og andre insekter, effektivt lindrer kløe og annet ubehag. Kutt og grunne sår er også indikasjoner på bruk av snakkere.

Bruken av cyndol i vannkopper

Suspensjon tsindol brukt til å behandle varicella utslett har en rekke fordeler i forhold til lignende stoffer:

 • tørker ut utslett forårsaket av vannkopper;
 • akselererer helbredelse;
 • hindrer arr av å danne i stedet for sår;
 • etterlater ingen merker på huden;
 • forårsaker ikke ubehag.

For å fullstendig kvitte seg med utslett med vannkopper, er det nødvendig å bruke suspensjonen flere (minst 2) ganger om dagen.

analoger

Tsindol har ingen analoger (det vil si produkter med lignende effekt, men inneholder et annet aktivt stoff). Synonymer (legemidler som inneholder sinkoksid som et aktivt stoff) av cindol inkluderer:

 • sinkpasta eller salve;
 • øl gjær med sink;
 • desitin krem ​​for barn;
 • diaderam krem;
 • sink oksid liniment.

Anmeldelser, bilde før og etter

På Internett finner du mange anmeldelser om chatterbox tsindol. Nedenfor kan du lese noen av dem.

"Akne har vært mine trofaste følgesvenner for nesten hele livet. Jeg prøvde mange forskjellige verktøy for å bekjempe akne, men resultatene passet meg ikke veldig mye. I min erfaring var dyre stoffer sjelden mer effektive enn billige, så jeg ventured å prøve tsindol. Jeg brukte den i henhold til instruksjonene: Vasket, tørket ansiktet mitt med klorhexidin, med en bomullspinne med prikk med cindol. Jeg vasket det av bare om morgenen med en vanlig vaskeleg. Før behandlingen så huden min ut som bildet til venstre. Etter ca 2 uker klarte jeg å oppnå et godt resultat (se bildet til høyre).

Det virker for meg, effekten er merkbar for det blotte øye. Selvfølgelig er tsindol ikke et magisk middel som vil redde deg fra akne over natten. Det vil ta flere uker før hudtilstanden blir bedre. Jeg likte snakeren, jeg vil fortsette å bruke den. "

"Tsindol hjalp meg med å bli kvitt akne, men i returnerte jeg" presentert "tørket og irritert hud i ansiktet, som jeg måtte sette for mer enn en måned. Kanskje min feil var at jeg satte den på hele ansiktet (selv der huden er veldig tørr og det er ingen flekker) og venstre for natten, og om morgenen er ikke alltid tenkt på som ville være nødvendig å vaske av noen rensemiddel og ikke bare vann. Som et resultat ble jeg kvitt akne, men ødela huden min. "

"Her er min foto gjennomgang av mirakel taleren tsindol. Effektiviteten av dette middelet for akne er åpenbart! Jeg brukte det i en måned, jeg gjorde alt strengt i henhold til instruksjonene:

Jeg kan si at resultatet ikke bare gjorde meg glad, han overrasket meg! Tsindol anbefaler til alle med hudproblemer. "

hvordan du bruker cyndol

Når akne ikke hjelper moderne medisiner, som er populære, er svært dyre og de kan ikke alltid bli funnet i frimarkedet, så ser vi med vantro og ironi på billige, lett tilgjengelige rettsmidler for aknebehandling. Et av disse legemidlene er Zindol suspensjon - et effektivt og billig middel som bidrar til å bli kvitt ikke bare ulike skader og hudsykdommer, men også en god måte å bli kvitt akne.

Hvordan virker stoffet på akne

Penetrerer inn i det betente vevet, ødelegger Tsindol mos de bakterier og bakterier som forårsaket inflammatorisk prosess, slik at hun ikke bare kjemper mot eksisterende akne, men hindrer også utseendet til nye formasjoner. I tillegg til det faktum at stoffet har en desinfiserende og antibakteriell effekt, er den i stand til å myke og oppløse arrvev, stimulere stoffskiftet i epitelcellene, rense, tørke og helbrede sår.

De astringente effektene av stoffet bidrar til å beskytte huden mot ulike ytre irritasjonsfaktorer, da det når det kommer i kontakt med huden, oppstår visse fysiske og kjemiske reaksjoner som komprimerer overflaten av epidermis og reduserer permeabiliteten.

Når disse reaksjonene danner en beskyttende film, som bidrar til innsnevring av kapillærene, komprimering av blodkarets vegger, reduserer hypermi, reduserer aktiviteten av enzymer og kjertelsekresjon. Denne filmen har også lokalbedøvelse, tørking og anti-inflammatorisk effekt.

Først må du sørge for at ingen bivirkninger av dette legemidlet i form av rødhet, utslett og kløe ikke oppstår etter at du har brukt Zindol. For å gjøre dette, er det nødvendig å utføre en følsomhetstest: Påfør litt Zindol på stedet der huden er spesielt følsom (på albuens skur). Hvis det ikke skjer noen endringer i huden etter en time, betyr det at du ikke har kontraindikasjoner for stoffet, og du kan bruke det på store hudområder. Hvis reaksjonen oppsto og huden ble rød, begynte å klø eller bake, bør du nekte å behandle akne med dette legemidlet, enten å bruke det bare på det betente området eller direkte på selve akne.

Det er nødvendig å bruke Tsindol 5-6 ganger om dagen, innen en til to måneder. Gjelder kun eksternt:

Vi renser og tørker huden.
Rist hetteglasset med suspensjonsbrønn.
Vi fukter en bomullspinne med preparatet og påføres med et jevnt lag over hele ansiktet (bak, nakke, bryst, hender, etc.). Hvis det er uønskede reaksjoner - fuktes en bomullspinne og påføres kun legemidlet på de betente områdene i huden.
Legemidlet bør ikke vaskes av, men hvis du ikke har muligheten til å være hjemme i løpet av hele behandlingen, og du må gå "til folket", kan stoffet bare vaskes ut etter at det tørker helt på huden og begynner å "smuldre".
Kontra

Legemidlet er kontraindisert hos personer som har allergiske reaksjoner på: etylalkohol, stivelse, medisinsk talkum, glyserin, sinkoksid.

Dette er ZINDOL - et legemiddel i form av en suspensjon basert på sinkoksid. Du kan kjøpe på apotek uten resept. Pakket i flasker vanligvis 100 eller 125 g og koster 30-40 rubler.

Cindol-brukerhåndbok:

Tsindnolnosyat tynt lag på de berørte områdene av huden 2 til 3 ganger om dagen.

Bivirkninger: allergiske hudreaksjoner - hyperemi, utslett, brenning, kløe.

Kontraindikasjoner: Overfølsomhet overfor stoffet.

Tsindol kan brukes under graviditet og amming.

Hold Tsindol må være utilgjengelig for barn, beskyttet mot lys, romtemperatur, ikke mer enn 2 år.

Bruk Zindol etter bruksanvisningen.

Farmakologisk gruppe:
Antiseptiske midler og desinfeksjonsmidler

ingredienser:
Zindol inneholder aktive og hjelpestoffer - glyserin, sinkoksid, talkum, stivelse, etylalkohol, destillert vann.

Acne Cindol - bruksanvisninger

"Da jeg prøvde alle slags stoffer, og den hatet acne fortsatte å ødelegge huden og stemningen, hadde jeg allerede sluttet å tro på å annonsere dyre produkter. Og hun begynte å lete etter nye oppskrifter: på internett, hos legen, blant venner og slektninger. Fra en hudlege lærte jeg om et billig verktøy som faktisk fungerer. "- Slik begynner et brev fra en av pasientene mine.

Dette er Tsindol - det er allerede legender om effektiviteten. La oss finne ut hvordan du bruker Zindol og om det er nyttig.

Hva er Zindol?

Dette legemidlet er i form av en suspensjon basert på sinkoksid. Du kan kjøpe på apotek uten resept. Pakket i flasker vanligvis 100 eller 125 g og koster 30-40 rubler.

Zindol har en aktiv tørking, adsorbering, antimikrobiell og astringent virkning. For meg var det bare et funn!

Stoffet ble velprøvde i behandling av ulike hud betennelser og sykdommer: akne, diatese, lichen rosa, dermatitt, miliaria, herpes simplex, sår overflaten. Tsindol hjelper også med vannkopper, i motsetning til grønne ting, øker det ikke kløe.

Sammensetning Zindol

100 g suspensjon inneholder følgende komponenter:

 • sinkoksyd - 125 g;
 • glycerin - 20 g;
 • medisinsk talkum - 12,5 g;
 • stivelse - 12,5 g;
 • etylalkohol 70% - 20 g;
 • destillert vann - opp til 100 g

Action av Tsindol på akne

Tsindol trenger inn i problemområder i huden og ødelegger de skadelige mikroorganismer som forårsaket inflammatorisk prosess. Legemidlet eliminerer ikke bare eksisterende akne og akne, men forhindrer fremveksten av nye formasjoner.

I tillegg er Cindol:

 • myker og løser arr
 • har antimikrobiell og desinfiserende effekt;
 • stimulerer epithelets metabolisme;
 • tørker og helbreder små sår.

Den astringente egenskapen til stoffet gir huden ytterligere beskyttelse mot ytre skadelige faktorer. Inntrer i kontakt med epidermis, kondenserer Tsindol sitt overflatelag og reduserer permeabiliteten.

Som et resultat av denne interaksjonen dannes en beskyttende film som bidrar til forseglingen av karetveggene, innsnevring av kapillærene, reduksjon av sekresjon av kjertler og enzymaktiviteten. Denne filmen har også lokalbedøvelse, tørking og antimikrobiell effekt.

Hvordan søke Zindol

Før du bruker Zindol, må du forsikre deg om at du ikke har noen allergiske reaksjoner på stoffets komponenter. Dette kan bestemmes ved hjelp av en test: Påfør en liten suspensjon på et spesielt følsomt område av huden (albuebøyning). Hvis det etter en time på huden ikke vises noen endringer i form av rødhet, kløe, utslett, etc., kan legemidlet påføres større områder av kroppen. Og hvis en allergisk reaksjon var, så er det bedre å nekte behandling med dette legemidlet.

Metoden for påføring er som følger:

Aknebehandling med Zindol bør utføres i en eller to måneder. Påfør stoffet kun eksternt fem til seks ganger om dagen i følgende rekkefølge:

 1. Rengjør og tørr problemområder i huden.
 2. Rist hetteglasset med suspensjonen grundig, og bruk en bomullspinne på de berørte områdene av kroppen (ansikt, bryst, nakke, rygg, etc.) med en bomullspinne over det berørte området. Hvis enkelt acne, kan du bruke en suspensjon med en bomullspinne direkte på dem.
 3. Trenger jeg å vaske av Zindol? Nei, det er tilrådelig å ikke vaske det av, det er bedre å vente til det tørker helt og smuldrer seg selv.

Det bør være oppmerksom på at det er tilstrekkelig merket og vanskelig å vaske av, så det er bedre å bruke gamle klær og sengetøy.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Som del av suspensjonen er det bare naturlige ingredienser, slik at stoffet er helt trygt. Legene anbefaler bruk, selv for spedbarn mot varmelekke. Også Zindol utgjør ingen trussel under graviditet og amming.

Den eneste kontraindikasjonen er individuell intoleranse mot stoffets komponenter. I dette tilfellet kan mulige lokale allergiske reaksjoner: rødhet, kløe, hyperemi, kløe.

Anmeldelser av Zindole

De fleste av dem som brukte stoffet for å bekjempe akne, er fornøyd med resultatet og snakker positivt om dette tilgjengelige verktøyet. I mange tilfeller forsvinner akne og akne etter 1-2 ukers behandling. Videre er suspensjonen påført bare 2-3 ganger om dagen (om natten og på noe annet praktisk tidspunkt på dagen).

De positive punktene inkluderer: Den demokratiske prisen på stoffet (kun 30-40 rubler per flaske!) Og effektiviteten i de fleste tilfeller.

Ulempene er ubeleilig emballasje og sterk marzime av preparatet, som ikke tillater bruk utenfor hjemmet eller under klærne. Og hvis huden er veldig tørr, tørker Zindol det enda mer.

Ofte er vi mistenkelige for billige midler, vurderer at de er av dårlig kvalitet og ineffektiv. Prisen på mange måter bestemmes imidlertid av "forfremmelse" og reklame, og ikke av effektivitet. Og kanskje bør du være oppmerksom på det beskjedne og rimelige stoffet, som ble brukt selv av våre bestemødre?

Handlingsprinsippet tsindola fra akne: vurderinger brukt og hvordan man skal bruke

Akne er et problem som må håndteres grundig. For å rense huden fra disse formasjonene, er Zindol-suspensjon (sinkoksid) en effektiv og rimelig medisin. Allerede 2 uker etter påføring av akne og akne i de fleste tilfeller kan du glemme.

Sammensetning og former for utgivelse

Tsindol er et medisin (populært talker) produsert i form av en suspensjon i mørke glassflasker på 100 g og 125 g hver. Dens kostnad er 40-60 rubler. Du kan kjøpe det på hvert apotek uten en lege resept. Oppbevar suspensjonen i 2 år på et kjølig sted uten direkte sollys.

Behandling av akne er ikke begrenset til dette legemidlet. Den håndterer mange andre hudutslag forbundet med ulike sykdommer: dermatitt, herpes zoster, herpes, diates, kyllingpoks, rubella, urticaria.

Hovedbestanddelen og aktiv ingrediens i suspensjonen er sinkoksid (12,5 g).

Hjeltekomponenter er:

 • glycerol (glycerol);
 • talkum;
 • stivelse;
 • etylalkohol 70%;
 • destillert vann.

Tsindol har konsistens, der spor av sengetøy og klær forblir. Derfor brukes stoffet hovedsakelig hjemme, det er bedre å bruke gamle klær, noe som ikke er synd for jord. En annen ulempe er en økning i tørrhet i huden etter påføring av suspensjonen.

Analoger av Zindol er:

 • Desitin salve;
 • Dyaderm krem;
 • Liniment sink oksid;
 • Sink salve;
 • Sinkpasta.

Slik fjerner du rødhet akne før en viktig hendelse? Lær effektive metoder.

På denne siden kan du lese en artikkel om hvorfor strekkmerker vises på kroppen.

Handlingsprinsipp på huden

Tsindol trenger raskt inn i inflammerte lag av epidermis, hvor det dreper bakterier og mikrober som forårsaker akne. Verktøyet eliminerer patogener, bidrar til å forhindre nye utslett på huden.

Talker (suspensjon) har en antibakteriell og desinfiserende effekt. Andre handlinger:

 • tørker huden
 • helbreder små skader;
 • renser porene;
 • stimulerer stoffskiftet i lagene av dermis;
 • mykner huden
 • bidrar til å stramme arrene.

Når Zindol påføres huden, dannes albuminater (albuminsalter), midlet hjelper til med denaturering av andre proteiner. Dette forårsaker anti-inflammatorisk, tørking, absorberende effekt.

Denaturerende proteiner, Zindol reduserer ekssudative sekresjoner, reduserer alvorlighetsgraden av irritasjon og betennelse i huden. En beskyttende film dannes på overflaten, som er en barriere for penetrasjon av patogen mikroflora inn i såret. Inne i acne skaper et miljø som er optimalt for regenerative prosesser. Suspensjonen brukes derfor som et legemiddel som utfører en beskyttende funksjon.

Kommer i kontakt med huden, gjør Zindol dens overflate tettere, og reduserer dens innsiktige egenskaper.

Forsegling av huden, bidrar suspensjonen til:

 • kapillær innsnevring;
 • tetting av blodkarets vegger
 • forbedre blodstrømmen til karene;
 • reduksjon i kjertel sekresjon;
 • svekkelsen av den enzymatiske aktiviteten.

Beskyttelsesfilm tørker ikke bare og reduserer betennelse, men har lokal analgetisk effekt.

Hvordan fjerne goose støt på beina? Vi har svaret!

I denne artikkelen lærer du om effektive måter å behandle komedoner på.

Etter å ha klikket på lenken http://vseokozhe.com/bolezni/natoptyshi/na-nogah.html les om behandlingsmetoder for corns hjemme.

Instruksjoner for bruk

Hvordan søke Zindol for akne? Før påføring av suspensjonen på den berørte huden, bør en sensitivitetstest utføres. Påfør produktet på albuebukken, etter en time, vurder tilstanden på huden. Hvis ingen reaksjon fulgte, kan Zindol påføres andre deler av kroppen. Ellers kan du forvente en rekke bivirkninger: utslett, kløe, rødhet, allergi.

Innholdet skal ristes før flaskene påføres. For single acne, er verktøyet påtrykt prikket med problemområdet med en bomullspute eller pinne.

Huden må først rengjøres og tørkes. Skyll stoffet er ikke nødvendig, det bør være godt absorbert og tørt. Etter tørking begynner han å smuldre.

Behandlingsforløpet med Zindol for akne bør være 1 måned, etter en pause på 4-6 uker, bør mottaket gjentas. På suspensjonsdagen må det brukes 4-6 ganger avhengig av graden av inflammatorisk prosess.

Hvis utslett er betydelig, kan du lage en maske av Zindol:

 • spre et tynt lag på det berørte området;
 • vent på at den tørker ut;
 • dekke med gasbind eller serviett.

Når huden er utsatt for tørrhet, hold masken i 15-20 minutter, med olje og kombinasjon det kan ikke vaskes av. Raidet vil vaske av hvis du bare vasker ansiktet om morgenen.

Du kan også finne ut om andre effektive midler på vår nettside. For eksempel er det skrevet her om økonomisk såpe fra akne, om borsyre i denne artikkelen, om polysorb på denne adressen, om Vishnevsky-salve mot akne her, om Bazirona her, om Skinoren på denne siden.

Hudpleie tips

Etter behandling med Zindol, krever huden forsiktig forsiktighet:

 • Hver dag om morgenen og om kvelden for å rense, tone og fukte huden.
 • Om sommeren, i varmt vær, har alltid servietter med antibakteriell impregnering tilgjengelig.
 • Så sjelden som mulig, berør ansiktet med hendene.
 • Ikke glem å regelmessig bytte svampen til pulver og fundament, kosmetiske børster.
 • Normalisere mat - forlat raske matvarer, utvide kostholdet av vitaminholdige matvarer.
 • Før menstruasjon, bør kvinner bruke kosmetikk som reduserer aktiviteten til talgkjertlene.

Anmeldelser brukt

Elena, 27 år gammel
"Etter å ha født et barn ble jeg møtt med et langt glemt problem - akne. Jeg prøvde mange dyre rusmidler, men pustler dukket opp igjen. En hudlege sa at dette problemet er relatert til hormonelle forandringer i kroppen. Da Zindol ble foreskrevet til et barn fra bleputslett, rådde legen meg til å bruke den på akne. Noen uker senere kjente jeg ikke ansiktet mitt. Fra utslett forblir bare mindre flekker, som snart igjen. Selv om jeg først var skeptisk til dette verktøyet. Taleren hjelper virkelig. "

Julia, 21
"Fra en alder av 13 år har jeg blitt forfulgt av stor rød akne. Alle dermatologer og kosmetologer i byen vet ansiktet mitt, jeg har besøkt alle i resepsjonen. Ved en tilfeldighet anbefalt en venn å kjøpe Zindol. Jeg trodde ikke at et slikt billig verktøy kunne endre situasjonen på en eller annen måte. Tross alt brukte jeg så mye penger på dyre rusmidler til ingen nytte. Etter en uke med å bruke taleren, følte jeg et reelt resultat - huden ble virkelig renere. "

Maria, 20 år gammel
"Jeg er 20 år gammel og de siste 4 årene har jeg hatt en kontinuerlig kamp mot akne. Alt du kan prøve, har jeg allerede prøvd. Jeg hadde dyre kosmetikk fra USA, og den vanlige tjære. Og ytelse - minst. For en kort stund kom lettelse, og med en ny kraft begynte å strømme ut. Mor sa prøve Zindol. Først tok jeg rådet med ironi. Kan ikke et godt middel koste så mye. Men jeg tok feil. Suspensjonen hjalp veldig raskt. Sann, ble huden tørr etter den. Nå fukter jeg henne med masker og kremer. "

Flere Artikler Om Typer Acne