Populær laser nanoperforasjon av ansiktet refererer til prosedyrer med langvarig handling. Dets rettede handling på visse lag av huden kan betydelig slette spor av aldersrelaterte endringer. Hvis du trenger flere resultater enn fra din favorittkrem og massasje, er det på tide å tenke på maskinvarekosmetologi. Denne moderne foryngelsen har allerede blitt verdsatt av millioner av kvinner. Innovative teknologier returnerer fasthet og elastisitet til huden, oppdaterer hudflekk, utløser mekanismene for cellefornyelse.

Operasjonsprinsipp

Metoden fikk navnet sitt fra to komponenter. Ved å kombinere begrepet "nano" (dverg) og "perforering" (perforering), kan man forstå kjernen i prosessen. Laserstrålen, i dette tilfellet, spiller rollen som en nål som utfører mikroskopiske punkteringer til en strengt forhåndsbestemt dybde. Alt dette gjøres på høyteknologisk utstyr.

En spesiell enhet deler laserstrålen inn i mange mindre muligheter. Hver av dem, som har høy temperatur, forårsaker mikroskader på dermis. Størrelsen på hver spor kan bare forestilles, umulig å se. På et område som er lik tverrsnittet av et menneskehår, er ca. 2000 kanaler konsentrert. Laseren trenger gjennom dem.

Hudområdene som behandles på denne måten, begynner snart å regenerere naturlig. Dette skjer på grunn av utseendet av nye kollagen og elastinfibre. Produksjonen av hyaluronsyre blir også aktivert.

Hvordan utføres laser nanoperforasjonsprosedyren?

Nanoperforasjon kan planlegges når som helst på året. Etter det trenger du bare å begrense oppholdet i direkte sollys eller bruke et SPF-beskyttelsesmiddel.

Før pasienten setter på spesielle briller. De beskytter netthinnen. Håret holdes av en engangs medisinsk hette. Spesialisten utfører prosedyren og bruker hansker. Teknikken innebærer ikke sykehusinnleggelse, anestesi eller observasjon av medisinsk personell. Alle manipulasjoner utføres av en kosmetolog i en kosmetikkklinikk. Tradisjonelt består laser nanoparaforering av ansiktet av 2 trinn:

 1. Rensing. Kosmetologen bruker lotion på en bomullspute og tørker huden.
 2. Laser eksponering. Ved hjelp av en spesiell dyse blir alle planlagte seksjoner gradvis behandlet. Legen har en liten enhet i hånden og beveger den forsiktig rundt ansiktets omkrets. En liten prikkende følelse tolereres ganske enkelt.

Avhengig av hudtilstanden og alderen, er et individuelt antall økter foreskrevet. Vanligvis 2-3. Hver prosedyre varer i ca 15 minutter. Og etter den første økten er det en kraftig inkrementell og langsiktig effekt. Men denne prosedyren hjelper ikke å stramme det ovale ansiktet.

Recovery stadier

Umiddelbart etter perforering blir ansiktet rødt. Dette er en konsekvens av utvidelsen av kapillærene etter oppvarming. Dette aktiverer intracellulær metabolisme og blodsirkulasjon. Rødhet i det behandlede området reduseres gradvis over to dager.

På den femte og femte dagen begynner filmen dannet fra den gamle huden å skille seg fra. Den er lett fjernet. Men det bør ikke bli tvunget til å frigjøre alle områder samtidig. Dette kan utløse arrdannelse. Det er bedre å vente på den naturlige avvisningen. Da blir det ingen skade på overflaten av dermis. Kanskje interessert i å fjerne wen på ansiktet.

Etter 7-10 dager forsvinner tegnene på desquamation og separasjon av gamle celler. Gradvis vises et lag med ny, ung hud. Etter to uker er den helt oppdatert, og ansiktet tar et friskt utseende.

Forsiktig omsorg

Du kan vaske dagen etter prosedyren. Det er bedre å gjøre dette med varmt vann og en mild omsorgsperson. I tillegg to ganger i løpet av dagen, er ansiktet gjennomvåt med klorhexidin.

Etter tørking påføres kremet med antibakterielle og regenererende egenskaper. For eksempel, Sicalfat basert på termisk vann. Mens du peeling, bør du ikke bruke tonale verktøy, dekorative kosmetikk, aktive vaskegeler, kremer. På slutten av eksfoliering er det logisk å starte bruken av regenereringsmidler. Kosmetologer anbefaler ofte Bepanten. Den har et skjema i form av en krem ​​og påføres flere ganger om dagen med et tynt lag.

Hvem anbefales denne prosedyren

Kvinner fra 25 til 50 år kan vurdere denne metoden som en effektiv regenerering av huden for foryngelse. Personer med dermatologiske lidelser vil finne en løsning på flerårige problemer. Det er trygt, krever ikke trening, spesielle forhold, langsiktig rehabilitering.

Moderne prosedyre vises til de som vil løse problemer:

 • Ansikts- og middels rynker.
 • Forstørrede porer.
 • Akne eller dens konsekvenser.
 • Hyperpigmentering, omfattende fødselsmerke.
 • Manifestasjoner av vaskulære stjerner.
 • Arr.
 • Strekkmerker
 • Hovent ovalt ansikt.
 • Flabitet eller tap av hudens elastisitet.
 • Heterogen eller kjedelig hudfarge.

Risikoen for infeksjon reduseres til null på grunn av den minste punkteringsdiameteren. Beautician kontrollerer graden av penetrasjon av laseren og reaksjonen av kroppen. Eldre mennesker kan trenge flere økter. De holdes med intervaller på flere uker. Et signifikant resultat oppnås i 3-4 måneder. For forebygging anbefales det å reanimere huden på denne måten årlig.

Kontra

En forutsetning for manipulasjonen er tilstedeværelsen i hytta av sertifikater for profesjonelt utstyr. Også, en kosmetolog må bekrefte sin rett til å bruke enhetene. Det er vanligvis diplomer eller sertifikater for spesialisert opplæring.

Laser nanoperforation anbefales ikke under følgende forhold:

 • Forverring av noen sykdommer.
 • Oncology.
 • Lidelser i det endokrine systemet.
 • Hudlesjoner i det berørte området.
 • Blodforstyrrelser.
 • Graviditet eller babyfôring.

En hudlege kan stille andre restriksjoner. Bedre å følge hans råd.

fordeler

Den største fordelen kan betraktes som en fullstendig fornyelse av huden. For å oppnå effekten av foryngelse noen ganger er en prosedyre nok. Enkelheten i metoden og den korte varigheten gjør den tilgjengelig når som helst. Lokal eksponering gjør at du raskt kan komme tilbake til den vanlige livsstilen.

Laser nanoperforation er egnet for absolutt alle hudtyper og kroppsdeler. En erfaren spesialist kan alltid bestemme den nødvendige laserinntrengningsdybden. For kosmetiske formål vil det være ett nivå, for å kvitte seg med strekkmerker eller arr på kroppen - en annen.

Behandling av nano-perforering er smertefri og trygg. Det forårsaker ikke komplikasjoner og infeksjoner, krever ikke langsiktig rehabilitering og ekstra metoder for gjenoppretting. Den er perfekt kombinert med andre metoder og metoder som er rettet mot foryngelse.

På grunn av fraværet av utprøvde eksterne effekter i form av hematomer, ødemer eller blærer, er det etter et par timer allerede mulig å gå tilbake til normalt liv. Ingenting hindrer arbeid, går inn for sport, kommuniserer med venner.

Hva resulterer i å forvente

Korrigering av defekter etter lasernano-perforering er maksimert. Aldringsprosessen bremser ned, de tapt egenskapene til hudens retur:

 • Vakker farge gjenopprettes.
 • Selv tone og lettelse.
 • Mimic rynker forsvinner.
 • Strekkmerker og arr blir minimert.
 • Pigmentering retusjert.
 • Taper porene.
 • Økt turgor og elastisitet.

For unge kvinner er laser nanoperforasjon en seriøs måte å forhindre for tidlig hud aldring på. I en alder av 25-35 år er det nok å gjennomføre en prosedyre på 5 år. Resultatet fortsetter i flere år. Og selvfølgelig, ikke glem øvelsene for å forlenge ansiktets ungdom.

Laser nanoperforation prosedyren er vellykket brukt på andre deler av kroppen. Forbedrer tilstanden til den tynne huden i nakken og décolleté. Den tettere og sprø overflaten av lårene, magen og rumpene blir glatt og ensformig i farge.

Foryngende laserbehandlinger har lenge vunnet sin nisje, ikke bare i kosmetikk. Medisin bekreftet sine helbredende egenskaper og evne til å jobbe på mobilnivå. Laser nanoperforasjonsprosedyren er enkel å bruke, gir en synlig anti-aging effekt, er trygg og tar ikke mye tid. I mellomtiden, foruten bruk av nyskapende teknologier, kan man holde unge med sunn ernæring, aktiv hvile, god søvn og en positiv psykologisk holdning.

Hva er laser nanoperforasjon av ansiktet?

Laser nanoperforation har med hell eksistert i over to tiår. Metoden har blitt populær på grunn av fravær av termisk eksponering, noe som gjør at den kan brukes i de mest delikate områdene i ansiktet - øyne, hals, nakke.

Essensen av nanoperforasjon

Metoden er basert på cellens evne til å gjenvinne. På grunn av virkningene av titusenvis av nanostråler, hvor diameteren av hver av dem er mindre enn en human celle, oppstår øyeblikkelig fordampning av små områder av epidermis. Et område på størrelse med en human hårseksjon har mer enn 2000 kanaler som overfører en laserstråle. Samtidig er huden nesten ikke skadet, og beholder alle sine beskyttende funksjoner. Dybden av effekten av nano-stråler er ikke mer enn en tiendedel av tykkelsen av epidermis. Kraften til hver av dem lar deg lage en "mikroeksplosjon", bølgene som faller inn i de dype lagene i huden.

Kollisjonen av fronter av to og flere bølger fremkaller forekomsten av mikrotraumer av cellene i dermis som strekker seg til en dybde på 2 til 6 mm. Slik lanseres den naturlige mekanismen for regenerering av hudceller. Samtidig blir vevet gjenopprettet i henhold til informasjonen som er innebygd i DNA. Dette betyr at huden dannes uten tegn på aldersrelaterte forandringer og feil. Starter prosessen med forbedret produksjon av fibroblaster, noe som gjør huden mer elastisk. Kåt lag av det døde lag av celler elimineres, sammen med dette forsvinner alle defekter. Gjennom syntesen av hyaluronsyre normaliseres vannbalansen i huden.

Sammenlignet med laserpolering har perforering betydelige fordeler. Det er ikke så vondt, økter er raskere. Sliping forårsaker skade på de dypere lagene i huden, og nanoperforasjon har en mer delikat effekt og kan gjøres når som helst på året. Sliping anbefales kun om vinteren eller høsten.

prosedyre

Spesialisten renser huden med en spesiell lotion, setter en dyse på enheten som bryter laseren inn i mange nanostråler. Ansiktsbehandling varer ca. 20 minutter. Du trenger ikke å bruke smertestillende midler. Pasienten kan føle seg svakt brennende eller stikkende, noe som ikke er smerte. Du bør imidlertid først konsultere en spesialist om bruk av bedøvelse. Smerteprosessen av prosedyren avhenger av personlig smertegrense.

Rødhet som oppstår etter prosedyren, kommer ut neste dag. Det er forårsaket av utvidelse av kapillærene, indikerer aktivering av anti-aldringsprosesser i huden. Neste dag begynner den røde huden å skrelle av. I løpet av denne perioden er det nødvendig å behandle huden ved hjelp av "Bepanten", "Sicalfat", intensivere regenereringen, men selve avskalingsprosessen bør ikke akselereres.

De første par ukene er det nødvendig å beskytte huden mot insolasjon, ved hjelp av beskyttende kremer med UV-filter. Det er nødvendig å unngå å være i kulde, besøke badstuen, solarium, bad. Bruk av dekorative kosmetikk i perioden med aktiv peeling bør også utelukkes. Den merkbare effekten av remodeling opptrer gradvis over en periode på to eller tre uker, med forbehold om forsiktig omsorg. Varigheten av kurset avhenger av de individuelle egenskapene til menneskelig hud. Allerede etter 2-3 økter, med en pause på en måned, kan det oppnådde målet oppnås. Hvis du overholder alle kravene til en lege for hudpleie etter implementering av nanoperforasjon, varer en stabil effekt opptil 5 år.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Hovedårsaken til nano-perforering er å forebygge aldersrelaterte endringer i ansiktets hud, samt kampen mot eksisterende tegn. Hun klarer perfekt med moderat uttrykte estetiske problemer. Den mest passende alderen for prosedyren starter fra 35 år, men om nødvendig kan du starte med 25 år. Teknikken brukes også til hudforyngelse på hendene, i decolleteområdet. Etter 55 år kan prosedyren utløse forekomsten av edderkoppårer. Dette skyldes en aldersrelatert reduksjon i cellers evne til å gjenopprette seg. Effekten av nano-perforering manifesteres i følgende tilfeller:

 • arr, strekkmerker, arr;
 • sterk pigmentering assosiert med alder eller sesong;
 • etterligne rynker;
 • ptosis, bløtvev sagging;
 • heterogenitet i hudstrukturen;
 • usunn hud;
 • overdreven fet hud, forstørrede porer.

Gjennomføringen av prosedyren kan begrenses av en liste over kontraindikasjoner som er karakteristiske for de mest komplekse effekter på huden:

 • graviditet, amming;
 • menstruasjon;
 • hemofili;
 • hepatitt, tyrotoksikose, diabetes;
 • onkologi;
 • forverring av kroniske sykdommer;
 • endokrine sykdommer i sirkulasjonssystemet;
 • infeksjon, høy kroppstemperatur;
 • psoriasis, herpes og andre hudsykdommer.

Fordeler med nanoperforasjon

Prosedyren er angitt for alle hudtyper. Den største fordelen med metoden er nesten 100% hud remodeling. Fraksjonal termolyse påvirker ikke epidermis, så rehabiliteringsperioden er svært kort. Etter 3 eller 4 timer etter nanoperforasjonen kan en person starte sin daglige virksomhet. På grunn av senking av aldringsprosessen varer effekten i flere år. Det er ingen ubehag og smerte. Ved å justere penetrasjonsdybden til nanostråler kan du eliminere ulike kroppsskinnproblemer. Resultatet av fjerning av arr og strekkmerker varer i livet. Laserbestråling utføres veldig raskt, maksimal prosesseringstid er 1 time.

Den unike egenskapen til nanoperforasjonsmetoden er basert på å styrke de naturlige prosessene for hud selvhelbredelse. Bevaring av skjønnhet krever innsats, tålmodighet og nøyaktighet av overholdelse av anbefalinger fra en spesialist. Det er akseptabelt å kombinere med slike kosmetiske prosedyrer som biorevitalisering, salicylsyre peeling, mesotherapy.

Funksjoner av laser nanoperforation

Moderne kosmetikk hjelper millioner av kvinner over hele verden forblir attraktiv og ung. I dag anses laserkorreksjon å være en av de mest populære metodene i kampen mot hudens aldring. Det finnes flere varianter av denne prosedyren, forskjellig i intensitet av eksponering og sluttresultat. I dag skal vi snakke om hvilken laser nanoperforasjon er, hvordan den adskiller seg fra andre teknikker, og i hvilke tilfeller har den størst relevans for pasienten.

Generell informasjon om prosedyren

Laser nano-perforering er den sikreste prosedyren som utføres på poliklinisk basis. Det utføres ved hjelp av en spesiell dyse som skiller laserstrålen inn i de tynneste kuleplater av lysstråling. Får på huden, de forårsaker microtraumas og helbredelse som fører til forbedret regenerering i de indre lag av dermis, cellefornyelse, akselerert syntese av fibroblaster, og som en konsekvens av dette, øke elastisiteten i huden. I tillegg tillater teknikken deg til å eliminere det øvre keratiniserte laget av døde celler, samtidig som du sletter alle feilene som dukket opp på den.

Avhengig av kompleksiteten til det opprinnelige problemet kan nanoperforasjon utføres enten en eller flere ganger (et kurs på 2 til 4 prosedyrer med en pause fra 2 uker til en måned). De første positive endringene er merkbare allerede 10 dager etter det første besøket til spesialisten. Maksimal effekt oppstår vanligvis etter 2,5-3 måneder.

Sammenligning av sliping og nano-perforering

Mange pasienter forvirrer de to konseptene, laser resurfacing og nanoperforation. Det skal bemerkes at selv om disse to prosedyrene har en viss likhet, som består i prinsippet om deres oppførsel (laserhandling), er forskjellene mellom dem signifikante.

Liste over hovedindikasjoner

Hovedformålet med en slik prosedyre er forebygging av aldring og eliminering av det som allerede viser tegn. Tilbakemeldinger fra eksperter bekrefter at nanoperforation er svært effektiv i følgende tilfeller:

 • Økt alder eller sesongpigmentering.
 • Den heterogene strukturen i ansiktets hud eller kroppens individuelle deler.
 • Kjedelig, usunn hudfarge, blek, cyanose.
 • Mimic rynker av ulike manifestasjoner.
 • Arter av forskjellig natur.
 • Ptosis, utelatelse av myke vev (unntatt et uttalt perspektiv).
 • Signifikant fet hud, overdreven produksjon av sebaceøse sekresjoner og forstørrede porer.

Selvfølgelig kan prosedyren utføres som et forebyggende tiltak, men vurderinger og meninger, de fleste eksperter foreslår at det bør behandles med bestemte estetiske kompleksitet (herdet og mild). Basert på denne informasjonen kan vi konkludere med at den ideelle pasienten for en slik laserbehandling er en kvinne i alderen 35 år og eldre.

Det er også viktig å merke seg at laser nanoperforasjon vellykket brukes ikke bare for hudpleie. Det er relevant for decollete området, så vel som hendene.

Bivirkninger og anbefalinger for gjenoppretting

Pasienten vil kunne vurdere de positive endringene etter lasereksponering bare etter at rehabiliteringsperioden er avsluttet. Vanligvis er dets karakteristiske trekk manifestasjonen av ulike midlertidige bivirkninger, for eksempel:

 • rødhet i huden;
 • følelse av smerte og svakt kløe;
 • hevelse;
 • peeling.

I løpet av den første uken anbefales å følge standard liste over begrensninger, for ikke å besøke bad, solarium og badstue, mindre sannsynlighet for å bli utsatt for direkte sollys eller i kulda, ikke glem å bruke solkrem hvis det er nødvendig, å gå utenfor. På den første dagen etter eksponering bør du begrense bruken av dekorative kosmetikk og hygieneprosedyrer.

Brenner etter prosedyren

For å øke regenerering av huden anbefales det å bruke spesielle farmasøytiske eller kosmetiske salver, for eksempel, Bepanten. Verktøyet påføres problemområdet med et tett lag, etter 3 - 4 timer, gjentas manipulasjonene.

I løpet av hele utvinningsperioden (opptil 15 dager), bør du behandle huden din så følsomt som mulig. Ikke prøv å fjerne peeling, skrubbe, gni problemområder, behandle dem med fruktbaserte produkter. Delikat forsiktighet er nødvendig først og for fornyet hud.

Liste over hovedkontraindikasjoner

Til tross for all sikkerhet og ekstern delikatesse av prosedyren, faller lasernano-perforering inn i kategorien av ganske komplekse effekter og kan utføres bare i fravær av store kontraindikasjoner. Som regel er begrensningen på manipulasjoner pålagt av eksperter i følgende situasjoner:

 • Graviditet, første gang etter fødselen og amming.
 • Forverring av hudsykdommer, for eksempel psoriasis eller herpes.
 • Sykdom i det endokrine eller sirkulasjonssystemet.
 • Menstruasjon.
 • Økt kroppstemperatur, virusinfeksjon.
 • Forverring av kroniske plager av indre organer.

I tillegg gjør det ikke vondt ved den foreløpige konsultasjonen for å informere spesialisten så mye som mulig om kroppens egenskaper, tidligere skader og intervensjoner, erfaringer med å besøke kosmetiske prosedyrer.

Laser nanoperforation av huden kan utføres når som helst på året, for enhver hudtype, uavhengig av pasientens alder og kjønn. Den eneste kontraindikasjonen til gjennomføringen kan bare være funksjonene i kroppen din og de nevnte sykdommene ovenfor.

Laser effekt på huden

De viktigste fordelene ved teknikken

For de som fremdeles tviler på effektiviteten av laser nanoperforation, oppsummerer og gjentar alle sine viktigste fordeler. I en slik liste må du selvfølgelig inkludere:

 • Høy effektivitet.
 • Betydende sikkerhet og nesten ingen risiko for alvorlige komplikasjoner.
 • Fraværet av uttalt smerte under eksponering.
 • Tilgjengelighet av et bredt spekter av indikasjoner.
 • Ingen behov for tidligere forberedelser.
 • Universitet i forhold til hvilken som helst hudtype.
 • Ingen behov for langsiktig spesialbehandling etter prosedyren.
Gå tilbake til innholdsfortegnelsen ↑

Bilde før og etter

Bilde før og etter nummer 1

Bilde før og etter nummer 2

Bilder før og etter korrigering av strekkmerker

Kostnad for å holde

Nanoperforasjon bidrar til dannelsen av et positivt resultat etter den første søknaden, men det bør huskes at konsolideringen av den utprøvde effekten bare oppstår som et resultat av hele prosessen. Kostnaden for en enkelt økt kan variere betydelig og bestemmes av en rekke faktorer, blant annet:

 • kvalifisering av spesialisten som utfører manipulasjonen;
 • området som skal behandles (dets størrelse og plassering);
 • tilgjengeligheten av tilleggstjenester (disse kan være primære eller sekundære konsultasjoner, anestesi, etc.)

Du kan se de omtrentlige prisene for laserbehandling av denne typen i tabellen under. Ikke glem at alle beløp er gitt i forhold til ett besøk av en spesialist, og for å få et 100 prosent resultat vil du trenge et fullt kurs, hvor kostnadene kan nå 50-70 tusen rubler.

Nanoperforation - en revolusjon i foryngelse

Hvorfor velge Laser Line for laser hudforyngelse?

 • ledere av estetisk medisin i Russland
 • anerkjent som "Best Clinic" i 2017
 • Vi har utført over 100 000 vellykkede laserforyngelsesprosedyrer de siste 3 årene.
 • Vi er de første og eneste i Russland, vi garanterer resultatet
 • Vi vil gjennomføre den første testprosedyren gratis!

Hva er laser nanoperforation?

Nanoperforation er en ekte laserforyngelse av ansiktets hud uten kirurgi. Prosedyren fullstendig ombygger huden, sletter rynker og uregelmessigheter. Huden fornyes, det blir virkelig mer ung og tonet. Lær mer om den nye revolusjonerende metoden for foryngelse!

Fordeler med nanoperforasjon

Sikker, effektiv og komfortabel. Huden oppvarmes ikke og er ikke skadet. Ingen smerte og annet ubehag. Effekten oppnås etter den første prosedyren. Umiddelbart etter økten kan du føre et normalt liv. Det er ingen begrensninger.

Hemmeligheten til nanoperforasjon

Tusenvis av microbeams, hver mindre i diameter enn en menneskelig celle, fordamper øyeblikkelig små områder av epidermisene. Ved første øyekast er denne effekten svært overfladisk, fordi fordampning skjer i en dybde på ikke mer enn en tiendedel av tykkelsen av epidermis - det vil si at vi kan si at huden ikke er skadet og at beskyttelsesfunksjonen ikke reduseres. Samtidig er hver av disse strålene utrolig kraftig og en ekte "mikroeksplosjon" dannes under fordamping. Mekaniske bølger forårsaket av en slik "mikroeksplosjon", haster inn i dypet av huden. Hvor fronter av to eller flere bølger kolliderer med hverandre, oppstår mikrotrauma i cellene i dermis - opp til 3 millimeter i dybden. Vår kropp, som respons på eksponering, utløser mekanismen for akselerert hudregenerering. Samtidig blir huden restaurert i bildet og likheten lagret i vårt DNA - uten tegn på aldersrelaterte endringer og ekstern skade. I tillegg er arrvævet erstattet med normal, og normal hudpigmentering gjenopprettes.

Elena Malysheva - TV-presentatør av programmet "Helse", Kanal 1: "Magic laserstråling sletter alle rynker og uregelmessigheter. Hele dagen ser du hvordan huden fornyes og forynges. "

Hvordan ser huden ut like etter nanoperforasjonsprosedyren?

Umiddelbart etter prosedyren, blir huden rød. Neste dag begynner den gamle huden å skrelle av. Bruk av en spesiell krem ​​gjør at du kan øke hastigheten på peelingprosessen og fjerne følelsen av ubehag.

Hva skjer i huden?

Under påvirkning av laser hud begynner å aktivt produsere kollagen og elastin. Gammel hud er helt erstattet av en ny, uten rynker og uregelmessigheter.

Laser nanoperforation: ungdommens stråler

I rytmen til det moderne liv må en person hele tiden løpe et sted, skynde seg og ha tid til å gjøre mange ting. En kvinne skal være aktiv, mobil og velpleid. Men hvordan kan dette oppnås hvis det er svært lite tid igjen for selvbehov, og lange perioder med rehabilitering er helt en uoppnåelig luksus? Teknikker basert på å eksponere celler for laserstråling kommer til redning. En av dem er prosedyren for laser nanoperforation, som gir huden ungdommen og skjønnheten, samtidig som det tar svært lite tid.

Hva er laser nanoperforation

Den aldrende prosessen i huden er forbundet med tap av kroppen av kollagen og elastin

Laser nanoperforasjon refererer til enkle kosmetiske prosedyrer. Dette skyldes det faktum at det ikke krever lang gjenopprettingsperiode og livsstilsendringer - noen dager etter nanoperforasjonen, kan du gå tilbake til den vanlige rytmen.

Prosedyren for laser nanoperforation, eller fraksjonert laserforyngelse - dette er ikke den nyeste trenden med moderne kosmetologi, faktisk har den blitt brukt med vellykket bruk i omtrent tjue år. Prinsippet med metoden er at ved å virke på laserstrålens hud utløses mekanismene for regenerering, det vil si selvhelbredende.

En laser nanoperforation enhet har et spesielt optisk gitter som sprer en laser over hundrevis av tusenvis av nanostråler. Disse strålene trenger dypt inn i lagene i huden og forårsaker mikrodammer. De skadede områdene av dermis begynner nesten å regenerere, skaper nye fibre og starter foryngelsesprosessen.

Vår hud består av tre lag kalt epidermis, dermis og hypodermis. Størstedelen av kosmetikk, deklarert som "foryngende" (kremer, lotioner, tonics, etc.), har bare en ekstern effekt, trenger ikke inn i epidermis og når ikke dermis.

Den epidermis er det ytre laget som består av stadig døende epitel, i stedet hvor den nye er kontinuerlig syntetisert. På grunn av den konstante regenereringen mister vi om lag ti milliarder celler per dag. Således, i hele livet, skur vi om atten pund hud.

Effekten av foryngelse oppnås ved selvhelbredelse av skadede celler i dermis, nemlig dannelsen av nye kollagen- og elastinfibre, samt en økning i reproduksjonsnivået for hyaluronsyre. Eksternt uttrykkes dette av rødhet av huden, som ble påvirket av laserstråler, etterfulgt av peeling av døende epitel og utseendet til nye strukturelle proteiner i huden - kollagen og elastin.

 • Kollagen er et strukturelt protein, takket være at vår hud beholder glatthet og elastisitet. Det høye innholdet av dette proteinet i kroppen gjør at du kan holde ungdommen og skjønnheten lenger;
 • hyaluronsyre beholder fuktighet og er involvert i prosessen med vevregenerering;
 • Elastin er ansvarlig for å strekke og komprimere huden vår, det vil si dens elastisitet.

Med alder i kroppen reduseres produksjonen av kollagen, elastin og hyaluronsyre, noe som fører til at huden blir rynket og mister sin elastisitet. Begynnelsen av aldringsprosessen begynner litt over 20 år, men de åpenbare og merkbare tegnene på å virke vises etter 30 år.

Video: Laser nanoperforation

Fordelene ved laser nanoperforation

Etter bare noen få dager etter prosedyren, vil du kunne gå tilbake til din normale livsstil.

I tillegg til den viktigste positive effekten av prosedyren - selvhelbredelse, ligger dens verdighet også i det faktum at den passer for hvilken som helst hudtype og, når den er riktig utført, ikke har noen bivirkninger.

Fordelene ved laser nanoperforasjonsprosedyren er som følger:

 • har en bremsende effekt på aldringsprosessen, som følge av hvilken effekten varer lenge.
 • prosedyren er helt trygg, siden de naturlige prosessene for proteinproduksjon aktiveres under påvirkning av en laser i huden;
 • risikoen for infeksjon med laser nanoperforasjon er fraværende;
 • Prosedyren er oppgitt som smertefri. I praksis opplever pasienten ofte smerte, så en spesiell bedøvelse krem ​​blir brukt;
 • selve prosedyren, avhengig av størrelsen på behandlet hud, tar litt tid - fra 15 minutter til en time;
 • laser nanoperforation kan utføres et ubegrenset antall ganger, det viktigste er å opprettholde det nødvendige intervallet mellom økter;
 • kort gjenopprettingstid - fra 3 til 10 dager;
 • prosedyren kan utføres selv på de mest delikate områdene - for eksempel på øyelokkets hud;
 • De første resultatene vil bli synlige umiddelbart etter økten, og i flere måneder vil tilstanden til huden bli bedre.
 • Denne teknikken kan brukes både til å eliminere aldersrelaterte rynker og for å forhindre dem i ung alder.

Prosedyre video

Å passe

Laser nanoperforation kan til og med utføres på øyelokk, nakke og décolleté

Nanoperforasjon kan utføres selv opptil 30 år. Hvis huden ikke har dyp skade, er en prosedyre nok. For å bli kvitt alvorlige feil - arr, dype rynker, arr, effekten av akne, anbefales flere økter. Indikasjonene for laser nanoperforasjon er som følger:

 • Tilstedeværelsen av alder flekker;
 • kjedelig og ujevn hudfarge;
 • eksisterende akne og arr etter det;
 • økt fett og forstørrede porer;
 • Tilstedeværelsen av små ansikts-, middels og til og med dype rynker;
 • økt flabbighet og sagging av ansikt, hender, nakke og décolleté;
 • strekkmerker og arr etter kirurgi, traumer og graviditet;
 • ujevn hudtekstur.

Kontra

Bivirkningene av prosedyren kan bare tilskrives rødmen og flakering av huden, som er forårsaket av lasereffekten og den videre døden av epitelet, noen ganger er det en svak hevelse i ansiktet. Det er få kontraindikasjoner for laser nanoperforasjon. Disse inkluderer:

 • graviditet og amming
 • diabetes mellitus, thyrotoxicosis og andre sykdommer i det endokrine systemet;
 • akutte og kroniske hudlidelser forårsaket av sopp, virus og bakterier;
 • Tilstedeværelsen av en infeksjonskilde i kroppen;
 • brudd på prosessen med blodkoagulasjon;
 • menstruasjonsperiode.

Hudpleie etter prosedyren

Etter laser nanoperforasjon foreskriver skjønnhetssjef spesialagenter som akselererer regenerering av huden. Disse fondene selges som regel i et apotek og selges uten resept - for eksempel, Bepanten. Også etter at prosedyren ikke anbefales å forbli i solen. Hvis du fortsatt trenger å gå utenfor, bør huden din behandles med en krem ​​med et UV-filter på minst 50.

Regenereringsprosessen vil sikkert bli ledsaget av peeling. I intet tilfelle bør denne prosessen bli akselerert. Under restaureringen av huden er det bedre å ikke bruke dekorative kosmetikk, og faktisk sminke for ansikt og kropp.

Bilder "før" og "etter" prosedyren

Kostnad og frekvens av prosedyrer

Den mest merkbare effekten av foryngelse hos pasienter i alderen 50-55 år

For optimal resultat anbefaler kosmetologer 2-4 nanopunkturbehandlinger. Avstanden mellom dem bør være noen uker, helst en måned. Det antas at maksimal effekt av prosedyren oppnås tre måneder etter det. Som et middel for å forhindre forekomst av rynker og for å forbedre og opprettholde hudens generelle tilstand, kan laserperforering gjøres en gang i året.

Den gjennomsnittlige kostnaden for prosedyren i Moskva er:

Hvis du planlegger å gjennomføre et fullstendig foryngende kurs, må du regne med mengden i størrelsesorden 70 000-100 000 rubler. Naturligvis vil kostnadene ved prosedyrer i regionale klinikker være mye lavere enn i hovedstaden.

anmeldelser

Laget laser nanoperforasjon 2 måneder etter laserpolering, for å korrigere de resterende uregelmessighetene på kinnene. Jeg kan trygt si det med noen likheter - disse er i hovedsak to forskjellige prosedyrer. Og noen ganger er de forvirret og kaller det generelle begrepet "laser peeling". Nanoperforasjon er i seg selv en ganske svak prosedyre, men er ideell for å fjerne mindre hudfeil og for de som ikke har råd til en lang gjenopprettingsperiode. For å eliminere mer signifikante uregelmessigheter i huden, bør nanoperforasjon gjøres enten etter laserpolering eller ved et gjennomsnitt på 4-5 prosedyrer. Men effekten er fortsatt der, i motsetning til de ubrukelige kremer fra arr - gel Mederma, også gel Kontraktubeks, og enda mer krem ​​Klirvin.

Julia Balashina

http://irecommend.ru/content/sravnitelnyi-analiz-lazernoi-nanoperforatsii-i-lazernoi-shlifovki-foto-cherez-2-chasa-3-i-5

Historien er ren. Etter at babyen ble født, ble hele magen dekket med strekkmerker, og huden på den sank som Shar Pei. Alle fortalte meg i en stemme at det ville passere og nesten ingenting ville være synlig, men etter et år med venter ble det åpenbart at situasjonen ikke endret seg radikalt. Et par måneder etter fôringens slutt bestemte jeg meg for laserjustering av strekkmerker, det skjedde om et og et halvt år etter fødselen. Prosedyren krever ikke spesiell trening. Jeg hadde ikke briller, fordi de gjorde det på magen min. På forhånd ikke fett. Da jeg, midt i prosedyren, avklarte om det var mulig å lindre lidelsen, ga de meg kald luft fra en annen laser, i det minste noe. Prosedyren er å feste en dyse på huden, og laseren gjør mange små brannsår på kroppen. Etter dette forblir et rektangel av poeng. Deretter flyttes dysen til et annet sted. Når det gjelder fornemmelser, er det veldig smertefullt, og når du ikke første gang det virker mer smertefullt, fordi du vet hva du kan forvente. Det er en merkelig lukt av brennende hud. Det tar 20-25 minutter på magen min, du kan lide. Etter prosedyren, smør brenningen med Bepanten eller Rescuer-krem og bruk en serviett. Du kan gå hjem! Legen anbefaler at du ikke bade i 24 timer og ikke sole deg i to uker, ikke gni krem ​​på brennestedet, spesielt i løpet av de første dagene. Jeg forventet en større effekt, selv om strekkmerker blir vurdert som gamle. Nå har huden blitt mindre nodulær og jevnere, men lindringen av strekkmerker med et visst lys er sterkt synlig. Men brettene ble definitivt mindre, i en rolig tilstand er de nesten usynlige, men når du bøyer eller strekker magen din, blir det som en kyllingør, huden er veldig tynn og samler seg umiddelbart i bretter. Nå har jeg allerede gjort tre ganger, og jeg tror jeg vil gjøre mer. Siden resultatet fortsatt er synlig, og kostnaden er ganske tålelig, mener jeg at prosedyren er anbefalt.

akula_pera

http://irecommend.ru/content/ozhidala-bolshego-effekta-pri-udalenii-rastyazhek-para-sovetov-iz-lichnogo-opyta-foto

For å være ærlig lovet de at det ikke ville skade. De ga et rør med kald luft i hånden min, satte stålbriller på øynene mine og fortsatte til perforeringen selv. Hvordan er prosedyren selv, jeg så ikke, men jeg vet at laserkraften kan justeres. Og jo tykkere pasientens hud, desto høyere er strømmen. Min hud viste seg å være plump... så i begynnelsen var det ikke smertefullt, tvert imot, hyggelig varme, men da med ordene "Huden reagerer dårlig. Vi må legge til litt. "Legen min startet noe der oppe og det startet... Det brente veldig hardt. Spesielt nær øynene. Ærlig, tårene rullet ned som hagl. Kjølerøret var av liten hjelp. Så snart det ble tatt fra det behandlede området, begynte det å brenne dobbelt så mye. Derfor er det bedre å lide. Alt denne gjennomføringen varede omtrent en halv time. Etterpå ble ansiktet dekket med hvit blomst, som hoarfrost, og under den var huden en lys rosa farge. Etter noen minutter begynte ansiktet å svulme litt. Hjemme ble den brennende følelsen på ansiktet stadig økende. Huden ble rødere. Om kvelden svingte den brennende følelsen litt, men det var fortsatt skummelt å ligge på puten med kinnet mitt. Etter prosedyren kan første gang med huden ikke gjøre noe. Bare om kvelden fikk jeg lov til å salve krem ​​"Bipanten". Følgende dager, du må bruke denne krem ​​når du føler seg tett i huden. For å fortelle sannheten hadde jeg denne følelsen hver halv time eller time. Mellom applikasjonen av krem, bør huden behandles med en løsning av klorhexidin. Allerede på den tredje dagen etter prosedyren begynner mørke (bronsefarvede) områder i ansiktet - dette er død hud. På den tredje eller fjerde dagen kan du begynne å vaske dine vanlige midler. Bare det er nødvendig å utelukke traumatisering av huden - ingen sterke syrer og eksfolierende granulater i vaskenes sammensetning! Bare myke geler, skum, mousses. Og fortsett å bruke Bipanten. Denne cremic var ganske fet for min allerede unormale hud, så jeg hadde lokale betennelser. Ved undersøkelsen sa legen at dette var et hyppig tilfelle, og ga meg sonder av en annen fuktighetskrem. Etter noen dager forsvant bumlene uten spor. Etter at alle den brente huden (den samme bronsehuden) hadde kommet ned fra meg, ble ansiktet blekrosa. Jeg holdt denne nyansen i omtrent en og en halv time. En halv og en halv har allerede gått fra prosedyren, og jeg begynner med å legge merke til resultatet. Huden er blitt mer uniform, mer uniform. Selvfølgelig skjedde miraklet ikke, og jeg så ikke ut som en jente på forsiden, men det var allerede fremgang. For de som vil gjennomgå prosedyren for nanoperforation, vil jeg si: Ikke vent på en øyeblikkelig effekt! Det er som å miste vekt! Jo raskere du går ned i vekt, jo verre vil effekten holde! Det er også: du kan gå gjennom prosedyren for kjemisk peeling, og i en uke får du ny hud på ansiktet ditt. Men etter en måned eller to, vil alt tilbake til det normale, fordi du bare trimmet topplaget. Nanoperforasjon virker også fra innsiden. Jeg vil definitivt gå til den andre laserprosedyren.

Mulashka

http://irecommend.ru/content/strashno-dorogo-bolno-i-tak-rezultativno

Fra ungdommen hun led av akne og venstre akne på huden, disse er forstørrede porer, arr, pigmentering. Etter å ha prøvd peeling som bare ga en midlertidig effekt, bestemte jeg meg for å gå på en laserprosedyre. Kosmetologen hevdet at laseren på klinikken deres ville bidra til å takle slike hudproblemer. Prosedyren er ikke billig, spesielt hvis det gjøres 5-7 ganger. Men jeg vil merke det som i utgangspunktet problemet med arr på kinnene mine nær nesen. Først anvender kosmetologen anestesi for salven, deretter setter brillene på øynene slik at laserstrålen ikke trenger inn i øynene, og sender dette apparatet gjennom problemområdene på ansiktet. Jeg kan ikke si at det er en hyggelig prosedyre, det har vondt litt, og at denne smerten ikke gjør meg glad rett etter prosedyren, og det fortsetter i to dager, det er prikken, rødhet og tetthet. Under eksfolieringsperioden ble bepantinkrem påført på huden. Et sted i fem dager var det skorper. Så, ansiktet etter nanoperforasjon: glatt, porer er innsnevret, arrdannelse er mindre merkbar, huden er rosa. Først trodde jeg en så god effekt, men etter en stund kom alt tilbake som før prosedyrene. Jeg passerte totalt fem økter. Og de prøvde å fjerne pigment flekker, men til ingen nytte. Og det var også edderkoppstjerner på plass. Jeg anbefaler ikke deg å gjøre denne prosedyren, huden vil helbrede lenge og en veldig aggressiv metode, som også ikke virker. Skuffet.

shan

http://otzovik.com/review_3051517.html

Med alderen reduseres kroppens produksjon av elastin og kollagen, som er ansvarlig for ungdom, skjønnhet og elastisitet i huden. Huden mister fuktighet og blir rynket. Gjennom prosedyren for laser nanoperforation, kan rynker gjøres mindre merkbar, samt fjerne andre hudfeil. Etter den første prosedyren er avlastningen av ansiktet flatt, porene er innsnevret, og blodsirkulasjonen er forbedret. I tillegg varer prosessen med hudregenerasjon i flere måneder etter prosedyren. Imidlertid bør man ikke forvente et mirakel, siden effekten av laser nanoperforasjonsprosedyren ofte er svakere enn lovet. Derfor, hvis du har alvorlige hudproblemer, men er redd for kirurgisk inngrep, kan du kanskje vende deg til andre metoder for laser eksponering for huden - for eksempel til metoden for laser biorevitalisering eller ikke-ablativ laserbestråling.

Hva er laser nanoperforasjon og hvilke kontraindikasjoner har det?

Blant de mest avanserte metodene for å eliminere aldersrelaterte endringer i huden, bør laser nanoperforasjon, som stimulerer regenerative prosesser i huden, eliminere rynker, hevelse av epidermis og manifestasjon av ptosis, bør vurderes separat. Bruken av moderne utstyr for denne foryngende manipulasjonen gir et klart positivt resultat selv med en betydelig forringelse av huden, gir deg muligheten til å gi dem den nødvendige elastisitet og glatthet.

Hva er laser nanoperforation

Besitter høy grad. Effektivitet ved å eliminere manifestasjoner av aldersrelaterte endringer, nanoperforering, utført ved hjelp av en laser, sørger for, i tillegg til å stimulere cellene i det øvre laget av epidermis, også forsiktig fjerning av et lag med gamle døde hudceller. Dette gjør at du kan øke graden av påvirkning, den eksterne manifestasjonen av det første positive resultatet blir observert innen noen dager etter den første prosedyren.

Hva er laser nanoperforation vil fortelle denne videoen:

Konseptet og essensen

Dens essens ligger i bruk av en laserstråle, som ved hjelp av en spesiell dyse sikrer den hyppigste disseksjonen av den i de minste strålene. Disse strålene forårsaker den minste skaden på huden, noe som stimulerer regenerative prosesser i cellene i epidermisene. Et slikt mekanisk brudd på hudens integritet tillater i liten grad å aktivere sin egen restaureringsevne i kroppen.

Laser nano-perforering utføres på poliklinisk basis, og det utføres av en kosmetolog med en spesiell dyse for å spre en laserstråle. Prosedyrens varighet kan være annerledes, vanligvis blir den utpekt av kurset, som gjør det mulig å påvirke behandlingsområdet på huden mer nøyaktig og stimulere det til rask selvhelbredelse.

Laser nanoperforation (bilde før og etter)

I dag, kosmetikk sentre som spesialiserer seg i prosedyrer for foryngelse av huden i ansiktet og kroppen, tilbyr flere typer laser nanoperforation. De er hovedsakelig forskjellige i den typen hud som krever korreksjon. Dermed kan manipulasjoner gjøres ved bruk av kutting av en laserstråle på ansiktets hud, hvor et positivt resultat er mer uttalt på grunn av den største følsomheten av huden på grunn av sin spesielle tynnhet og fraværet av områder med betydelige endringer i nakke og hofter, skinker.

Uansett laserstrålens virkningsretning, kan en annen grad av effekt observeres. Dette skyldes forskjellig tykkelse og struktur av huden, som underkastes behandling ved hjelp av en spredt laserstråle, graden av manifestasjon av aldersrelaterte endringer. Avhengig av området som vil bli påvirket av prosedyren, kan forskjellige varighet av prosedyrene tildeles: 3-5 prosedyrer er ofte nok for ansiktet 4-6 for décolleté-området, for å få et positivt resultat når du behandler kroppens hud 4-8 prosedyrer med intervaller på flere dager for å gjenopprette skadede områder.

Sammenligning med lignende teknikker

I deres effekter på huden, kan laser nanoperforasjon være lik effekten av en rekke moderne kosmetiske prosedyrer. Hovedformålet er også foryngelse og helbredelse av huden, eliminering av manifestasjoner av aldersrelaterte forandringer på den, fjerning av arr og spor av dem. Essensen av prosedyren i seg selv er imidlertid noe forskjellig fra de lignende, og utførelsesmetoden har en rekke signifikante forskjeller.

For å sammenligne laser nanoperforasjon med andre kosmetiske effekter på huden for å eliminere manifestasjoner av virkningene av tid og alder, bør de viktigste egenskapene og resultatene analyseres. Nedenfor er en komparativ tabell som gir en generell ide om forskjellene i prosedyrer som laser nanoperforation, biorevitalisering og ansiktspolering, som ofte forveksles med hverandre.

Flere Artikler Om Typer Acne