Akne og akne er en vanlig estetisk defekt. Vanligvis lider tenåringer av deres tilstedeværelse, men voksne står også overfor dette problemet. For å fullstendig rengjøre huden krever en integrert tilnærming. Dette betyr at det er nødvendig å gjennomgå en medisinsk undersøkelse for å finne ut årsakene til utslett, bytte til et balansert kosthold og finne omsorgsfulle kosmetikk som oppfyller individuelle behov. For å rense huden i ansiktet, så vel som kroppen er å ty til folkemessige rettsmidler. Deres effektivitet har vist seg gjennom årene.

Fordelene med folkemetoder

Rettsmidler for akne, forberedt på grunnlag av naturlige ingredienser hjemme, har mange fordeler sammenlignet med konvensjonelle kosmetikk. Viktige fordeler er:

 1. Helt naturlig sammensetning - blant ingrediensene i populære oppskrifter er det ingen kjemiske tilsetningsstoffer, konserveringsmidler, kunstige farger eller smaker. Uten dem er det umulig å produsere vanlig kosmetikk, siden slike tilsetningsstoffer forlenger holdbarheten og gjør teksten mer behagelig. Selv organisk kosmetikk, plassert som naturlig, består ikke av 100% naturlige ingredienser. Den har kjemiske ingredienser som kan provosere irritasjon, forverre utslaget.
 2. Ingen bivirkninger, som ofte manifesterer seg når man bruker kosmetikk som inneholder kjemiske komponenter.
 3. Rimelig pris - ingrediensene som trengs for å lage populære oppskrifter er billige.
 4. Høy effektivitet i bruk - med regelmessig bruk av naturlige preparater utarbeidet uavhengig, er en god effekt garantert.
 5. Enkel forberedelse - forberedelse av hjemmemedisin krever minimum tid.
 6. Muligheten til hver gang å forberede kosmetikk som oppfyller de faktiske behovene til huden. Avhengig av hormonell bakgrunn, kan vær, næring, huden endre sin type fra tørr til kombinasjon eller fet. Ved å legge til visse ingredienser kan du alltid lage et verktøy som best tilfredsstiller hudens behov. Takket være denne tilnærmingen vil syrebasebalansen ikke bli forstyrret.

Erfaringen fra mange mennesker viser at det populære, beviste verktøyet ofte ikke er mindre effektivt enn dyre kosmetikk.

Folk oppskrifter

Vurder oppskrifter for effektive hjemmemedisiner som hjelper til med å rense akne og akne fra ansiktet.

cleanser

Hudpleie begynner med grundig rensing. For å fjerne smuss og spor av kosmetikk er det ikke nødvendig å bruke kjemiske skum og geler. Godt rent ansikt vil hjelpe folkoppskrifter. Selv om de ikke skummer veldig bra, renser de perfekt huden, eliminerer utslett, akne og forhindrer utseendet.

Oppskrifter rengjøringsmidler for vask, designet for forskjellige hudtyper:

 1. For fet hud - eliminerer svarte flekker, subkutan akne, renser porene. Bland 30 ml kefir med lav prosentandel fett, en teskje brus og 2 ss sennep. Tilsett 130 ml vann og bland blandingen. Når han slutter å skumme, er verktøyet klart. Bruk bedre om kvelden. Eiere av veldig fet hud kan påføres to ganger om dagen.
 2. For tørr hud - denne sammensetningen for vask renser rent porene, eliminerer utslett, følelser av tetthet og tørrhet.
  Legg på brannen 200 ml melk med høy prosentandel av fett og kok den. Legg til urter: 4 stek med persille og 2 ss calendula med kamille. Alle urter må først pundes i en mørtel til en tilstand av pulver. Tomite blandingen i ca 30 minutter, slik at den ikke kan koke. Den ferdige blandingen fjernes fra varmen og infiseres i flere timer. Det er nødvendig å filtrere, og deretter legge til en teskje honning. Vask dette verktøyet bedre om natten.
 3. For fet hud med spor av post-acne, bekjemper det utslett og konsekvenser av post-akne, reduserer betennelse. Bland en spiseskje med krem ​​med en teskje ferskpresset sitronsaft, samt 300 ml mineralvann. Den siste etappen - legg til 1 spiseskje saltvann, velg et fint malt produkt. Brukes en gang om dagen.
 4. For sensitiv hud - minimerer betennelse, bekjemper utslett, fremmer helbredelse av sår på huden. Forberede blandet 1 teskje leire (rosa), 2 ss aloe juice og 300 ml kokende vann. Alt blandes og oppvarmes i et vannbad til komponentene oppløses til en homogen masse dannes. Brukes to ganger om dagen.

Alle rensemidler vaskes med varmt vann. De må lagres i kjøleskapet.

lotions

Etter rensing, tørkes huden med lotion. Dette er et obligatorisk trinn av omsorg. Acne Control Lotion er lett å lage hjemme. Vurder de beste oppskriftene:

 1. En enkel oppskrift på akne - en kvart kopp med 40% alkohol helles 2 ss calendula, du må ta tørre blomster. Den resulterende infusjonen fortynnes med 1/5 kopp vann. I 2 dager insisterer han på et varmt sted. Deretter tilsettes 5 g borsyre med 5%. Klar lotion må filtreres gjennom gasbind med bomull 2-3 ganger og tilsett 4 ml glyserin.
  3-4 ganger i uken, bør denne infusjonen gnides områder av kroppen som har akne. Lotionen bekjemper akne og gjør mindre synlige flekkene igjen på huden etter utslettet forsvinner.
 2. Lotion fra flekker fra akne, samt ål - mellomstor agurk er knust og fylt med et glass vodka. Denne blandingen er plassert i en glassbeholder, fortrinnsvis en mørk nyanse, slik at den blir infundert i 7 dager. Denne effektive lotionen er nødvendig for å tørke ansiktet en gang om dagen. Det er beregnet på problemskinnet av både kombinert og fetttype.
 3. Lotion fra betent akne - lindrer huden, renser porene. For å forberede denne hurtige løsningen, gni pepperrotroten på en fin riper. Nok ¾ halv liter krukker. Fyll fartøyet til randen med vodka og la det stå i 10 dager. Denne ansiktslømen gnides en gang om dagen. Etter at det har vært på huden i 15 minutter, skal det skylles med varmt og kaldt vann. Da kan du fukte ansiktet.
 4. Lotion som hjelper til med å fjerne subkutan akne - hell et glass nettleblader, ta ferskt eller tørt, et glass vodka, og insister 10 dager på et mørkt sted. Klar lotion to ganger om dagen for å tørke renset ansikt.
 5. Nettle lotion designet for tørr hud - 5 ss nettleblader strømmes med en liter vann, du må ta kaldt og deretter koke. Når verktøyet har avkjølt, filtreres det. Brukt lotion to ganger om dagen.
 6. Acne lotion for tørr hud - hell 1 spiseskje mynte med kokende vann, 0,5 kopper er nok, og la i 15 minutter. Sammensetning filter, legg til en spiseskje med infusjon av calendula, borsalkohol, samt en teskje ferskpresset sitronsaft. Tørk huden hvor det er akne og hudormer.
 7. Sitron lotion - et glass kokende vann blandet med ferskpresset juice av halv sitron. Tørk ansiktet to ganger om dagen.

Alkoholbaserte lotioner veldig tørr hud, så de er ikke egnet for sensitiv type. Det er ønskelig å bruke dem lokalt, bare på hudområdene som er berørt av utslett, og ikke på hele ansiktet.

masker

Den beste hjem rette for akne, samt blackheads er masker. Med regelmessig bruk bidrar de til å kvitte seg med utslett på et avansert stadium. Vurder de beste oppskriftene:

 1. Gurkemask - veldig enkelt å forberede. Det er nok å gni agurker og sette ansiktet på den resulterende massen i ca 20 minutter. Denne masken behandler akne, akne og lyser huden, og eliminerer de røde flekkene igjen etter utslett.
 2. Masken av leire - lindrer akne, spesielt betent. Leire har en utmerket tørkeeffekt, så masker basert på den er egnet for eiere av fet hud. For å forberede en maske, må en liten mengde leire fortynnes med calendula, kamille, salvie eller andre urter. Det ferdige produktet påføres på områder av huden hvor det er akne. Hold det opp til det tørker og skyll deretter. Du kan bruke masken to ganger i uken.
 3. Maske av poteter, bidrar til å kurere akne - kap potetene av middels størrelse og bland den med et protein av ett egg. Påfør sammensetningen på renset hud i 20 minutter. Brukes to ganger i uken
 4. Hydrogenperoksidmaske - eliminerer svarte flekker, strammer porene, lyser ansiktet. Bland hydrogenperoksidet og gjæren i forhold til å danne en kremaktig konsistens. Påfør blandingen i ansiktet i 1,5-2 timer. Den kan stå over natten, og deretter skylles av med varmt vann. Prosedyren gjentas en gang i uken.
 5. Maske med honning med sitron - gir anti-inflammatorisk, antibakteriell og tørkende effekt. For å forberede, bland 1 spiseskje honning med en teskje ferskpresset sitronsaft. Påfør masken i 10 minutter og vask den av. Det skal gjøres maksimalt tre ganger i uken.
 6. Anti-inflammatorisk maske for akne-blandet riven pepperrotrot og surt eple i like store mengder. Blandingen påføres i ca. 30 minutter. Lag en slik maske til behandling av akne bør være daglig før de forsvinner. For forebygging er det brukt 2-3 ganger i uken.
 7. Mask for akne, samt akne - bland flytende honning og løkjuice i like mengder. Den resulterende blandingen påføres hudområder hvor det er utslett i 30 minutter. Prosedyren gjentas daglig. Behandlingsforløpet er 2 uker.
 8. Mask for intern akne - med utseendet på intern akne, talkumbasert middel vil bidra til å kvitte seg med dem. Det er enkelt å forberede - bare bland 5 g talkum og hvit leire, og fortynn dem med en spiseskje melk. Masken påføres to ganger i uken i 20 minutter. Det vaskes av med varmt vann.
 9. Masken med svarte prikker - hvis det er svarte prikker på pannen, haken, nesen på nesen, vil denne masken bli kvitt dem. For å gjøre det, hogge en stor tomat, tilsett en skje olivenolje og en halv teskje stivelse. Påfør sammensetningen i ca. 15 minutter. Skyll deretter med varmt vann, sørg for å tørke ansiktet med tonic. Prosedyren skal gjentas maksimalt to ganger i uken. For hud med rosacea er denne masken ikke egnet.

Masken må velges i henhold til type hud. Eiere av tørr og sensitiv hud bør ikke bli involvert i mye tørkeanordninger. De kan bare påføres overflaten av betent akne.

Andre folkemidler for akne

Det er mange andre populære oppskrifter for behandling av akne og akne:

 1. Et par ganger om dagen, tørk rent hud med massen av rå gresskar. Det må kuttes av umiddelbart før bruk, da mengden nyttige stoffer reduseres ved kontakt med luft.
 2. Tørk renset hud med aloe juice daglig. Før du klemmer saften fra bladene på planten, må de være forberedt. For å gjøre dette, er kuttet blader vasket med varmt vann og lå i 7 dager på et mørkt sted. Etter det kan du klemme saften ut av dem, eliminere utslett, fremme helbredelse av huden.
 3. Komprimere av malurt, humle - bruk acne, akne. I ferd med matlaging blandes en spiseskje malurt, så vel som humle. Blandingen er fylt med et glass kokende vann. Når agentet infusjoner 1-2 timer, legg 1 teskje eddik, er det bedre å ta et eple. Holdere av tørr hud bør bruke glyserin i stedet for eddik. Infusjonen som er oppnådd, suge en bomullspute og fest den til huden, der det er utslett i 10 minutter. Prosedyren utføres daglig.
 4. Lotioner fra magesår - 0,5 liter kokende vann hell en spiseskje celandine for å stå i 2 timer. Soak en bomullspute med klar infusjon og lage lotioner i 7-10 dager.
 5. Viburnum juice - to ganger om dagen områder av kroppen som det er utslett, gnidd med viburnum juice.
 6. Akne Steam skuffer - Kok hop kjegler i en stor bolle. Etter å ha fjernet det fra varmen, vipp ansiktet over dampen. Det renser porene, nærer huden med gunstige stoffer. For tørre huseiere er det nok å holde ansiktet over dampen i 3 minutter. Ved normal hud utføres prosedyren i 5 minutter, med fet hud - 10 minutter. Dampbad er kontraindisert i nærvær av sår, eiere av huden utsatt for rosacea.
 7. Cure for akne - blandet like proporsjoner av honning, smør og hakkede løk. Blandingen kokes. Når det kjøler, legg til mel for å få konsistens som ligner leire. Fra denne sammensetningen er det laget kaker, som er lagt på huden dekket av utslett, akne. Prosedyren gjentas til utslett passerer. For å handle betyr det i kjøleskapet.

Ved å følge disse anbefalingene, vil du raskt kunne fjerne huden av akne og akne.

Funksjoner ved bruk av folkelige oppskrifter

For at hjemmehjelpemidler for akne skal gi maksimal fordel, bør du følge reglene for deres bruk:

 1. Før preparatet er det viktig å sørge for at du ikke har overfølsomhet overfor alle komponenter som er inkludert i sammensetningen. Dette er spesielt viktig for eiere av sensitiv hud.
 2. Hvis produktet inneholder slitende komponenter (havreklid, leire), skal det ikke påføres huden rundt øynene. De vil traumatisere den delikate huden, noe som fører til dannelse av rynker.
 3. Det er bedre å tilberede friske ansiktsmasker og ikke lagre kokte produkter lenger enn anbefalt i oppskriften. De inneholder ikke konserveringsmidler, så fort forverres.
 4. Ikke bruk penger for ofte. Selv om de er naturlige, virker de veldig aktivt, derfor kan de negativt påvirke tilstanden til huden.

Folkemetoder kan brukes som grunnleggende midler for ansiktspleie eller som tillegg, kombinere med konvensjonelle midler. Så de vil gi en merkbar effekt. Men du bør innse at utendørs hudpleieprodukter hjelper til med å løse problemet bare delvis. For maksimale resultater må du spise riktig og overvåke helsen din, da hudutslett er et signal om kroppsforstyrrelser.

Folk rettsmidler for akne

Akne og akne er en av de mest ubehagelige hudproblemer, og ikke bare for tenåringer og unge jenter, men også for kvinner som har lenge vært i puberteten. Dette problemet forårsaker ikke bare komplekser om utseendet og ubehag, men kan også være helseskadelig: spesielt når infeksjonen utvikler seg i pannen, nesen og leppene, og lett kan komme inn, noe som forårsaker jevn blodinfeksjon.

Hvis du feilaktig behandler eller klemmer på akne og akne, må arene som er igjen etter dem, fjernes ved hjelp av kosmetiske operasjoner.

Fordelene med folkemetoder

Tradisjonelle metoder for akne på ansiktet har flere fordeler:

 • Fraværet av konserveringsmidler og kunstige farger i blandingen, som tilsettes til kjemiske sammensetninger. Slike kosttilskudd bidrar til å forlenge kosmetikkens liv, men kan ha en allergisk effekt på huden, og med akne er det mest uttalt.
 • Du vet nøyaktig hva du bruker og kan være sikker på naturen til komponentene som brukes.
 • Ved bruk av folkemedisiner for maksimalt, er sannsynligheten for bivirkninger redusert, noe som observeres når man tar mange stoffer.
 • Kostnaden for ingredienser til behandling av akne folkemidlene er ikke veldig stor, de er tilgjengelige og solgt i et apotek, og noen trenger ikke engang å se - de er hjemme.

Regler for å bli kvitt akne

Enn å håndtere akne og konsekvenser, er det bedre å hindre dem. Her er noen regler. Følg dem, og akne, hvis ikke trekke seg helt, vil det sikkert bli redusert.

Kosthold Du har sikkert hørt mange ganger at du trenger å spise mindre søtsaker, da vil akne bli mindre, og fettinnholdet i huden vil merkbart reduseres. Og dette er sant. Hyppig å spise søtsaker, kaker, paier og andre søte delikatesser gjør sebaceous glands jobber hardere. Porene blir tette og kviser ser ut.

Prøv å begrense ikke bare søt, men også "skadelig". Denne kategorien inkluderer ærverdig soda, pakket juice (som vanligvis har mye sukker), sjetonger og kjeks, pølser og andre fettstoffer, samt krydret mat. Det er ikke nødvendig å helt forlate alle ovennevnte gleder. Det er nok bare for å redusere bruken til et minimum.

Drikk rikelig med vann, gjærte melkprodukter, spis frukt oftere (men igjen, prøv å begrense veldig søte frukter) og grønnsaker.

Vask og hygiene. For hudproblemer anbefales det ikke å vaske for ofte: to ganger om dagen er nok. Noen vasker ansiktet deres nesten hver time, og tror at det ikke kommer noe smuss på huden og derfor ikke akne. Men dette er en feil. Vask ofte, vask deg gradvis det beskyttende lag av huden, og dette er ikke bra. Et annet poeng: for vask er det bedre å velge myke produkter, spesielle geler. Vask ansikt med såpe anbefales ikke.

Jenter, gjør det til en regel: Kommer hjem, vask straks av sminke og ikke under noen omstendigheter forlate hele "krigsmalingen" for natten. Uansett hvor perfekt og moderne grunnlaget eller pulveret ditt kan være, vil det store flertallet av disse produktene fortsatt tette porene dine. Og dette fører til dannelsen av nye komedoner, akne, akne.

Daglig bytte håndkle for ansiktet. Over tid samler en stor mengde bakterier på håndkleet. Hvis dette synes å være plagsom, tørk ansiktet med bomullsputer eller spesielle kluter.

Bytt pute tilfeller så ofte som mulig. På pillowcases, hele kolonier av bakterier multiplisere, som forårsaker kviser.

Tips for å aspirere for alltid

Hvis du følger de enkle regler for hudpleie, vil den normale tilstanden opprettholdes hele tiden. Eventuelle foreslåtte metoder bør brukes systematisk i lang tid. Først da vil effekten bli merkbar. Venter på endringer etter første eller andre bruk er en stor feil.

Rådet først. Morgen er best å starte med et glass kaldt vann. Således er slagger som har akkumulert om natten, vasket ut av kroppen. Et glass kaldt vann om morgenen vil hjelpe deg med å heve din tone og raskt våkne opp. Drikk minst 2,5 liter væske om dagen. Dette er en dusj for kroppen fra innsiden. Tross alt fjerner vann giftstoffer, som ofte er årsaken til akne.

Rådet for det andre. Legg til en liten mengde sitronsaft eller eple cider eddik til vannet ditt. Advarsel: Løsningen skal være veldig svak, ellers tørker du bare ut huden.

Rådet for det tredje. På morgenen tørker du ansiktet med en isbit. Kjøp en spesiell form for kosmetisk is, eller bruk de vanlige skjemaene som finnes i hvert kjøleskap. Du kan ta vanlig is, men det er bedre hvis det er frosset avkok av kamille, persille eller mineralvann. Under tørking kan kuben pakkes inn i en ren klut. Så du blir ikke kald og brenner ikke huden din. Ansiktet bør tørkes uten å trykke, men raskt nok.

Rådet for den fjerde. Masker for din hudtype vil bidra til å opprettholde sin helse. For å redusere betennelse, en eller to ganger i uken, lage kosmetiske masker. Den enkleste av dem - tynt skiver tomater eller agurker overlagret på ansiktet. Du kan lage en ostemasse, gulrotmaske eller en havremelmaske.

Å følge disse anbefalingene i lang tid (minst seks måneder), vil bidra til å forhindre forekomsten av akne.

Oppskrifter av folkemidlene

Hvit lermask

Ta tre spiseskjeer av hvitt leirepulver og tilsett 30 ml alkohol. Bland alt grundig og legg til blandingen 15 dråper sitronsaft, som vil tørke akne og ansiktshud perfekt. Igjen, bland alt sammen grundig. Påfør produktet på huden i 15 minutter, skyll det deretter av med kaldt vann. Spesielt effektiv er oppskriften til tradisjonell medisin for ungdomslig akne.

Akne hvitløk

Hjemmelaget hvitløk oppskrift har blitt brukt i mange generasjoner. Noen krybder må bli revet på en fin riper eller hoppet over en presse. Smør huden med petroleumjell eller vegetabilsk olje før prosedyren for å unngå irritasjon. Dekk acne områder med rikelig med hvitløk gruel og legg en gazet klut pre-fuktet med varmt vann på ansiktet ditt. Ta en horisontal posisjon i 10-15 minutter, fjern deretter massen fra ansiktet og vask med vann ved romtemperatur.

Bunting Against Acne

Havregryn er nyttig i å rense porene i huden, absorberer overflødig fett og eksfolierer også død hud. Alt dette bidrar til å bli kvitt akne på huden hjemme.

 1. I en kopp kokt havregryn, legg til en teskje honning og juice av halv sitron.
 2. Gni denne blandingen akne på huden.
 3. La i 30 minutter, skyll deretter med varmt vann.
 4. Gjør dette en eller to ganger i uken.

Havsalt vil avlaste akne

Oppløs 2 ss tang i 1 glass mineralvann og vask med denne væsken om morgenen og kvelden. Etter to uker renser den salte mineraloppløsningen hele porene i ansiktet fra urenheter, og det er ikke noe spor av den inflammatoriske prosessen /

Mask med gulrøtter

Ikke mindre effektivt hjelper med akne og gulrøtter. Du må klemme saften av en gulrot, bland den med eggeplomme i forholdet 1 til 1. Påfør mye masse en gang daglig, i ca. 15 minutter. I tilfelle at en person har tykk hud med store forstørrede porer, er det veldig nyttig å påføre en gruel av revet gulrøtter. Omtrent en måned med lignende prosedyrer vil tilstanden til huden endres uten anerkjennelse.

Svart temaske

En enkel, men veldig effektiv måte å fjerne akne på. Først, rengjør overflaten av smuss, det er en forutsetning, ellers er det ikke noe poeng i masken. Deretter må du ta to eller tre skjeer svart te og litt teblad. Gaze serviett vi suge i bryggen, og deretter distribuere te over den, og deretter sette på ansiktet, hvor akne. Hold i 20 minutter og skyll med kaldt vann.

Akne er ikke vanskelig å beseire folkemessige rettsmidler, spesielt hvis deres eliminering begynte i tide. I løpet av kurset er preparater laget med egne hender, både intern og ekstern bruk. Regelmessig gjennomføring av alle de ovennevnte anbefalingene vil gi en vakker hud, rent og behagelig ansikt.

Folk rettsmidler for akne

I dag skal vi snakke om hva som er de effektive folkemidlene for akne.

I tillegg gir vi mange oppskrifter for ulike masker, avkok og tinkturer for å bekjempe akne.

For enkelhets skyld, siden artikkelen viste seg å være svært voluminøs, opprettet vi en meny for en rask overgang til forskjellige deler av artikkelen.

For å gå til materialet du er interessert i, klikker du bare på musen på ønsket menyelement.

Quick Jump Menu

Hvorfor tradisjonell medisin, men ikke kosmetikk av kjente produsenter

I dag skaper skjønnhetsindustrien flere og flere nye produkter som bidrar til å bli kvitt akne raskt. Også disse midlene er aktivt annonsert. Verdens berømmelse av produsenter spiller en rolle som fanger mange mennesker. Det er spesielt interessant å høre fra TV-skjermer at denne nyeste løsningen for akne bare er laget av naturlige ingredienser, og det er derfor dette stoffet koster bare fantastiske penger.

Hvorfor interessant? Ja, fordi vi ikke forstår, hvis stoffet består av naturlige ingredienser, hvorfor ikke i stedet for å betale mye penger og gi et vakkert liv til de ulike lederne av selskapene av produsenter og stjerner, som annonserer disse stoffene for akne, bare ikke bruk folkemidlene for akne.

Til tross for at oppskrifter for hjemmemedisiner, mot akne vil virke for mange å være for enkle, og prisen på alle ingrediensene vil være latterlig liten, er tradisjonell medisin ofte også mer effektiv, og noen ganger mer, men samtidig mye tryggere.

Ikke glem at grønnsaker, frukt og egg, som du for eksempel har kjøpt for en hjemmelaget aknemaske, ikke er forfalskning, mens forberedelsen koster 2-3 000 rubler - enkelt. Videre gjentar vi igjen, folkemidlene for akne er tryggere og like effektive som forskjellige dyre stoffer.

Hva er hjemme rettsmidler for akne

Alle verktøyene i tradisjonell medisin som brukes til å bekjempe akne kan deles inn i to typer, avhengig av hvordan de brukes: til ekstern bruk og til oral administrasjon.

Rettsmidler for ekstern bruk: Det er alle kjente masker for akne, forskjellige tonics, etc. De må bekjempe akne som direkte påvirker tilstanden til huden.

Folkemedisiner for inntak: avkok, infusjoner, etc., som de drikker, dvs. ta innsiden. De bekjemper akne, ikke påvirker huden, og ikke de prosessene og mekanismene i kroppen som bidrar til utseendet på dette problemet, forbedrer kroppens generelle tilstand og med den huden.

Folk rettsmidler for akne på ansiktets hud for ekstern bruk

Hjemmelagde masker

Klesvask såpe

Dette verktøyet, heller ikke engang en maske mot akne, men det er ganske effektivt, og metoden for bruk ligner på applikasjonen av en maske, så vi identifiserte den i denne kategorien. Så, for å bli kvitt akne trenger vi et stykke av de vanligste vaskevasken. Tørk hvert kvise med en fuktet såpestang og la den gå til morgenen. I morgen må du bare vaske med kaldt vann. En vanlig vaskesåpe har to dyder som tillater det å bli brukt. Som et effektivt middel for akne: Det renser perfekt oljeaktig hud, og tørker også kviser godt.

Folk rettsmidler for akne agurk

Et annet godt hjem rette for akne er en agurk maske. Ta en unpeeled fersk agurk og gni den på et rivejern. Häll nå tre spiseskjeer av agurkemassen med to briller med kokende vann, la det brygge, og bruk det jevnt på ansiktets hud.

Oppskriften er enda enklere. Ta en moden agurk, gni den på et riveapparat, sett på ansiktshuden i 20 minutter, skyll deretter med kaldt vann. Til tross for all sin enkelhet, forhindrer regelmessig bruk av denne enkle folkemedisinen akne i ansiktet.

Fra gjær

Oppløs en spiseskje gjær med varmt vann til en tykk krem, og bruk deretter blandingen på ansiktet i 20 minutter. Vent til masken er tørr, skyll deretter med kaldt vann. Hvis du vil ha denne folkemidlet på samme tid for å tørke pimples og hvite huden din litt, legg deretter til noen dråper sitronsaft.

Fra gulrøtter, eggeplomme og honning

For å forberede dette folkemidlet for akne i ansiktet, bland sammen i like store mengder vann av gulrøtter rullet gjennom kjøttkvern, eggeplomme og honning. Masken påføres ansiktet i 15-20 minutter. Deretter må det vaskes av med vann.

Folk rettsmidler for akne fra leire

Hvit leire

Ta tre spiseskjeer av hvitt leirepulver og tilsett 30 ml alkohol. Bland alt grundig og legg til blandingen 15 dråper sitronsaft, som vil tørke akne og ansiktshud perfekt. Igjen, bland alt sammen grundig. Påfør produktet på huden i 15 minutter, skyll det deretter av med kaldt vann. Spesielt effektiv er oppskriften til tradisjonell medisin for ungdomslig akne.

Grønn leire

Blande og male sammen til en homogen masse spiseskje grønn leire pulver, eggeprotein, teskje vegetabilsk olje (fortrinnsvis olivenolje) og papirmasse av moden kiwi uten hud. Påfør den resulterende massen på huden i 10 minutter, vask deretter med kaldt vann. Som en hvilken som helst leiremaske, et veldig effektivt folkemiddel for akne, som vil tørke fet hud godt og forbedre sin generelle tilstand.

Mask av vaktelegg, grapefruktjuice og jordbær - folkemidlene for akne

Bland sammen to spiseskje jordbær og en spiseskje med grapefruktjuice. Deretter legger du til ett vaktelegg pisket i skum. Bland godt og gni blandingen slik at den blir homogen. Bruk en bomullspinne, bruk blandingen i et jevnt lag på ansiktets hud i 15 minutter, og vask deretter denne folkemedisinen mot akne med kaldt vann.

Folk avhenger av vanlig hvitløk

Vanlig hvitløk gjør det veldig effektivt å bli kvitt akne og hudormer, spesielt hvis de er rosa. Å forberede denne masken er veldig enkel. Ta noen krydder hvitløk og knuse dem i mush. Husk at denne mush ikke kan utarbeides prokat, verktøyet må være forberedt hver dag umiddelbart før bruk. Påfør slurry på huden i 15 minutter, skyll deretter med kaldt vann. Gjenta prosedyren regelmessig to ganger i uken.

Quince mask - folkemessige rettsmidler for akne

Denne oppskriften er fra kategorien "folkemidlene for akne i fem minutter og uten anstrengelse." Oppskriften er veldig veldig enkel. Gni en moden kvede på en riper og legg oppslemmingen på ansiktshuden i 20 minutter, skyll deretter med kaldt vann. Fordelen med dette verktøyet er at det kan gjøres hver dag uten noen begrensninger.

Folkeslag av honning og sitron

For å forberede denne masken må du blande en til en honning og sitronsaft. I stedet for sitronsaft, kan du også bruke oransje, men med sitronstopping vil være mer effektiv. Påfør blandingen bør være som følger: Første prikk fett akne, vent til blandingen tørker, og påfør et andre lag av masken på hele overflaten av huden. Siden dette er en annen oppskrift fra kategorien folkemiddag for akne til daglig bruk, kan du lage en maske hver dag. Men vi anbefaler å gjenta prosedyren hver annen dag. Effektiviteten av denne tradisjonelle medisin for akne, fordi honning vil stoppe og undertrykke veksten av bakterier på huden, og sitronsaft vil tørke ut huden og kviser. Derfor anbefaler vi å bruke sitronsaft i stedet for appelsinjuice til matlaging.

Mudmask

Ta smørspulveret i mengden 50 g og omrør, tilsett noen matskjeer melk til det. Du bør ha en tykk vassel. Legg nå 0,5 g svovel i pulveret til blandingen. Bland alt grundig. Det resulterende middelet påføres på huden av den berørte akne i tretti minutter, skyll deretter med kaldt vann. Dette middelet er spesielt effektivt for å bekjempe ungdoms akne.

Oppskrift på ål fra poteter

For å forberede denne masken du trenger en mellomstor skrellet og revet potet, en teskje av havregryn, halvparten av pisket egg, en klype salt. Alle ingrediensene må blandes grundig til en homogen masse. Det resulterende folkemidlet må brukes på hudområdet som er berørt av akne eller på hele ansiktet i 20 minutter, og skyll deretter med kaldt vann. Slike folkemedisiner for akne er svært effektive som absorberbare med fet hud.

Svart temaske

En annen veldig enkel, men samtidig veldig effektiv måte for tradisjonell medisin, som du raskt kan fjerne akne. Før du bruker denne masken på huden, må ansiktet rengjøres grundig - dette er et must. Dyp gausen i en vanlig tebrygging. Ta nå tre skjeer med sovende te og spred jevnt over gazeen. Påfør det resulterende produktet på de områdene i ansiktet som har akne i 20 minutter, skyll deretter med kaldt vann.

Hjem Acne Lotion for Face Wiping

Nå skal vi snakke om de verktøyene som også er ment for ekstern bruk, men er ikke masker. Ofte er det et mangfold av folkemessige rettsmidler for spotbehandling på akne, bad, salver eller bare for å tørke ansiktets hud.

Infusjon av aloe vera blader

Friskt kuttet blader fra en plante, plasser på et mørkt og kaldt sted i 10 dager, og slip dem til en tilstand av vassdrag ved hjelp av kjøttkvern. Deretter helles oppslemmingen med kaldt vann med en hastighet på 5 deler vann til 1 del av oppslemmingen. La blandingen stå i en time, kok deretter i 3 minutter (ikke mer) og belastning. Påføring av den resulterende infusjonen er veldig enkel, de må tørke huden om morgenen og om kvelden. En av de mest effektive folkemidlene for akne.

Aloe leaf juice - folkemidler for akne

Husk at aloe juice er også en av de beste tradisjonelle medisinene for akne, men du kan ikke beholde den. Aloe leaf juice er ikke bare lagret for lenge, men ikke lagret i det hele tatt, siden det fort raskt mister alle sine fordelaktige egenskaper. Det skal brukes umiddelbart etter forberedelse og bør ikke reserveres for fremtidig bruk. Juften i seg selv er lett å forberede. For å gjøre dette folk rette for acne må kuttes aloe blader og suge dem i et mørkt og kjølig sted i 10 dager, og deretter hogge bladene og presse saften fra dem. Juice er nødvendig for å tørke huden 2-3 ganger om dagen. Flott for å bekjempe akne og akne.

Hydrogenperoksid

Ta gjæren og bland den med 3% hydrogenperoksid for å danne en krem. Påfør dette krempunktet på kviser, la det tørke, så rist, men ikke vaske av. Det er best å bruke dette folkemidlet på kvelden, siden det er nødvendig å legge det på ansiktet i ca 8 timer, dvs. til morgenen Også, i stedet for hydrogenperoksid, kan du bruke noen folkemedisiner for akne, som har antiinflammatoriske effekter.

Infusjonsblomstring calendula officinalis

Hell en spiseskje med tørkede blomstrer av calendula 0,5 liter kokende vann og la det brygge i omtrent en halv time. Etter dette, avkjøle infusjonen, belastningen. Denne infusjonen tørker ansiktets hud, men den er også egnet for å lage lotioner. Folk rettsmidler for calendula acne er sterkt anbefalt for de som har fet porøs hud.

Calendula lotion

Ta 2 ss tørkede blomster av calendula og fyll dem med 40 kopp 40% alkohol. Legg nå 1/3 kopper cologne og 1/5 kopper vann her. La lotionen stå på et mørkt, varmt sted. Deretter tilsetter 3 ml glyserin og 5 g 5% alkoholholdig løsning av borsyre til produktet. Lotion er nødvendig for å tørke huden 2 ganger om dagen: morgen og kveld. Imidlertid er det ved hjelp av slike folkemedisiner mulig ikke bare å kvitte seg med akne, men også flekkene etter dem, for å gjøre arrdannelsen fra akne mindre synlig. For å gjøre dette bør huden tørkes med lotion ikke 2 ganger om dagen, men 3-4 ganger.

Urte tinktur av akne

For utarbeidelse av slike folkemidlene for akne, kan du bruke tørt gress av malurt, og johannesurt og tørt gress av humle. Du kan også bruke en blanding av alle disse urter. Så hell en spiseskje av en av de ovennevnte urter eller en blanding av dem med ett glass kokende vann, og la infusjonen avkjøles. Nå er det nødvendig å filtrere den flytende delen og bland med 0,5 kopper vodka. Tilsett infusjonen en spiseskje drue eller eple cider eddik. Påfør denne folkehjelpen for akne er veldig enkel: det er nødvendig for dem å fukte pimples rikelig, vent 15 minutter og skyll med kaldt vann.

Decoction Hypericum perforatum

Hell et glass kokende vann med en spiseskje tørket blomster og blader av Hypericum, og kok deretter over lav varme i 15 minutter. Etter at buljongen er fjernet fra brannen, må den dreneres umiddelbart. Bruk til å tørke ansiktets hud, du kan også lage lotioner. Slike folk rettsmidler for akne er gode fordi de inneholder i sin tanniner sammensetning, pro-vitamin A, vitamin E og C. Dette avkok perfekt desinfiserer huden og effektivt behandler akne.

Sealer olje

Hell 200 g solsikkeolje tre spiseskjeer med hakket tørt gress St. John surt eller blomster og gi agenten av de foreliggende 3 uker i en tett forseglet glassbeholder. Rør blandingen regelmessig i 3 uker. Når rette for akne infundert, må det filtreres. Metoden for påføring er normal, bare smør akne oppnådd med smør, to ganger om dagen. Slike folkemedisiner er spesielt effektive mot akne vulgaris, men kjemper også mot akne.

Hypericum Herb Tincture

Ta 1 del tørr Hypericum urt og deksel med 5 deler 40% alkohol. La det stå hjemme i 2-3 dager. Det brukes ganske enkelt - tørk ansiktets hud med tinktur. Et veldig effektivt middel for tradisjonell medisin for fet ansikts seboré og akne.

Acne Lotion for problem hud

Hell et glass kokende vann en spiseskje tørr malurt og la den brygge i en halv time. Insister stamme og legg til en spiseskje juice av sitron, viburnum eller eple cider eddik. Nå legg til en teskje salt til lotion og bland alt godt. Forberedt lotion for akne er nødvendig for å tørke ansiktets hud.

Folk tinktur av akne fra hvite lilje kronblad

Ta en halv kopp knuste petals av hvit hage lilje og noen få kronblade, legg dem i en glassburk og dekk med et glass vodka. Kapasiteten må være tett lukket og satt i en måned på et mørkt, kjølig sted. Tinktur er nødvendig for å tørke huden. Enkel nok, men veldig effektivt middel for akne, som lett kan tilberedes hjemme.

Fir olje lotion

Bare kjøp i apoteket granolje og stiplet det på kviser. Du kan også bruke gresskarmassejuice eller viburnumjuice til samme formål, men disse folkemidlene for akne må tørke hele overflaten av huden.

Thistle urtesaft

Juice urter tatarnik kan også brukes som folkemassasje for akne. Bare tørk dem med akne. For å oppnå større effektivitet kan du også drikke det med en teskje 2 ganger om dagen, selv om disse allerede er folkemidlene for akne for inntak.

Sage Home Acne Lotion

Hell to spiseskjeer av tørket, knust salvia blader over et glass kokende vann og la det stå i 2 timer. Etter dette må infusjonen forsiktig dreneres og tilsett en teskje honning, blande. Rengjør denne acne lotion med problemområder av huden i morgen og kveld hver dag.

Folk rettsmidler for akne fra bjørk knopper og bjørk sap

Birksap er nødvendig for å vaske.

Fra bjørkeknopper vil vi forberede en god folkekrem til akne. Så, hell en spiseskje bjørkeknopper med et glass kokende vann og koker over lav varme i 15 minutter. Vent til avkokingen er fullstendig avkjølt, og stram den deretter.

Birksap og birkeknopper er svært effektive, og samtidig forbedrer de generelle tilstanden til huden. Problemet er bare en, folkemidlene for akne fra bjørk kan bare utarbeides om våren, ettersom birkesap ikke er lagret, og det er bedre å bruke knopper som ikke er tørket, men friske.

Folk lotion for akne fra medunitsa medisinske

Hell et glass kokt vann med en spiseskje knust tørt gress av lungwort og kok over lav varme i ytterligere 5 minutter. Deretter la kjøttbøten avkjøles og spenne den. Folk lotion for akne fra Lungwort er nødvendig for å tørke huden med en bomullspinne 2-3 ganger om dagen.

Hjemmelaget infusjon av akne fra gresset av horsetail og linden blomster hjerteformet

En halv spiseskje med tørt gress av hestetail og en halv ss tørket lindeblomst hjerteformet, hell et glass kokt vann og la det brygge i en halv time. Etter dette påfør infusjonen, og bruk for å tørke ansiktets hud.

Infusjon av bringebær

Fyll med 2 kopper kokende vann tre spiseskjeer av bringebær bær (kan være frisk, og du kan, og tørket). La det brygge i 2-3 timer, og tørk det med ansiktshud og ansiktsvask.

Tinktur av jordbær - folkemedisiner for akne

Hell 0,5 kopper vodka med to glass friske modne jordbær og la den stå i en mørk og varm plass i en måned. Før du bruker tinkturen, fortynn den med vann i forholdet 1 til 1. Fra jordbær får du svært effektive folkemidlene for akne. Denne tinkturen kan brukes til å tørke ansiktets hud og for lotioner.

Oppskriften på et folkemiddel for akne celandine

Ta 2 ss tørr krydderjord og fyll dem med 0,5 liter kokende vann. La stå i ca 3 timer, og belast deretter infusjonen. Bruk til å tørke acne-dekket områder av ansiktet.

Folk lotion for akne fra gresset myr myr

Hell et glass kokende vann med en spiseskje tørt gress av marshweed og legg det på en langsom brann. La mediet sitte i mer enn 5 minutter, og dekk og la det stå i 1 time. Nå er det nødvendig å spenne kjøttkraft og legge til en teskje honning og en halv teskje soda. Rør alt godt og la folkehjelpen for akne fra sumpmosen for å infuse i ytterligere ti minutter. For å raskt bli kvitt akne, tørk ansiktshuden med avkok 2-3 ganger om dagen.

Et veldig effektivt middel for tradisjonell medisin for akne fra tomatjuice

Tomatjuice blandet med glyserin og bruk blandingen helles for å tørke huden. Resultatet vil komme om et par uker.

Bli kvitt akne med et enkelt stykke gresskar

Det er veldig nyttig å tørke problemområder av huden med et stykke gresskar. Veldig effektiv.

Persille juice - folkemedisiner for akne

En annen enkel populær oppskrift for å bli kvitt akne. Finhak persillebladerne ferskt og klem saften fra dem. Den resulterende juice tørker huden. Folkemidler for akne i sammensetningen, som inkluderer persille eller sin juice, kan ikke bare bli kvitt den hatet akne, men generelt helbrede og lette huden raskt.

Kamille akne lotion

Svært ofte, som et folkemiddel for akne ved bruk av kamille ekstrakt. En spiseskje tørket kamilleblomster er nødvendig for å helle et glass kokende vann. Kok infusjonen over lav varme i ytterligere fem minutter, hvorefter infusjonen får lov til å brygge i 40 minutter og belastning. Tørk huden din med denne infusjonen hver dag, morgen og kveld.

Folk rettsmidler for akne lotions og komprimerer hjemme

Folk lotion fra akne elecampane

Hell et glass kokende vann en spiseskje med elecampane gress og vent til infusjonen er helt avkjølt. Fukt nå en bomullspinne og søk på problemområdene i huden i 30 minutter. Etter prosedyren smøres ansiktet med fuktighetskrem. Ikke glem at en slik lotion kun kan gjøres en gang om dagen. Ikke bekymre deg, i de første dagene etter starten av prosedyrene, kan huden skille av og skrelle, men dette vil passere raskt.

Folk rette for svart elderbær akne

Hell et glass kokende vann en spiseskje tørkede blomster av svart elderbær og la den brygge i en halv time. Du kan lage lotioner med en bomullspinne, og du kan bare smøre pimples 2-3 ganger om dagen.

Folk oppskrifter lotion

Fyll et glass kokende vann med to spiseskjeer med tørr gressvolum og dekk godt med lokket, vent til infusjonen er helt avkjølt. Nå belastning, men vi trenger bare våt. Bruk deretter den resulterende vassdraget til en bomullspinne eller gasbind og bruk på problemområdene i huden med akne i 15 minutter. Etter prosedyren, tørk huden med en bomullspinne dyppet i den gjenværende væskeinfusjonen av strengen.

Oppskrift betyr av tradisjonell medisin for kremer fra blomstrer av calendula

Hell to spiseskjeer av tørkede blomstrer med kokende vann og la det stå i en halv time. Etter dette, avkjøl infusjonen (hvis det fortsatt er varmt) og belastning. Dette er en veldig effektiv populær oppskrift på akne lotioner, spesielt for de som har fet hud med store porer.

Folk lotion fra akne fra avkok av Hypericum

Hell et glass kokende vann en spiseskje tørket blader og blomster av Hypericum perforatum, kok i 15 minutter på lav varme, og straks strain. Bruk for kremer.

Infusjon av akne fra salvieblader

Hell 0,5 kopper kokende vann med en teskje tørket salvieblader og la den stå i en halv time, deretter belastning. Gjør varme kremer to eller tre ganger om dagen.

Folk oppskrift lotion fra akne salvie forlater med honning

Hell et glass kokende vann en spiseskje med tørket salvieblad. Deretter legger du blandingen i et vannbad i fem minutter, og deretter insisterer du i en halv time. Etter dette belastes infusjonen, og tilsett 0,5 teskje honning. Lag varme kremer to eller tre ganger om dagen ved å bruke den resulterende folkemidlet for akne. Svært effektivt renser huden av akne og akne, er også svært effektiv for seborrheisk dermatitt.

Effektive folkemedisiner-lotioner fra betent akne fra røttene til Althea medisinske

Hell et glass kaldt kokt vann med 6 g Althea medisinske røtter, og la det gå i 7 timer, og press deretter på infusjonen. Ved hjelp av fuktede servietter i infusjonen, lage lotioner. Spesielt dette folkemidlet er effektivt for betent akne.

Lyon gress vanlig - folkemedisiner for akne

Hell to kopper kokende vann med 20 g tørket gress av Lnjanki ordinært, og la det gå i 5 timer, og trykk deretter på infusjonen. Veldig effektivt hjemmehjelp for akne, hudormer og pustler på ansiktets hud.

Lotioner fra akne infusjoner av urten celandine

Hell et glass kokende vann med en spiseskje tørr urt av større celandine og la i to timer, hvorefter infusjonen må dreneres. Veldig effektiv lotion for akne, hudormer og pustulære utslett på ansiktets hud.

Populær oppskrift på varme poultices av infusjoner av salvie, horsetail og kamille

I like deler, bland sammen infusjoner av salvie, horsetail og kamille. En blanding av infusjoner må oppvarmes, dypp et serviett inn i det og legg på akne på huden. Etter at serviet er avkjølt, må det dypes i infusjonen igjen, eller byttes ut med en annen. Hovedregelen for slike folkemidlene for akne, som deilig poultices - servietter skal alltid være varme, så endre dem når de er kule.

Folklotion fra salvieblader og kamilleblomster

Hell et glass kokende vann med 0,5 ss tørket kamilleblomst og 0,5 ss tørket salvieblad. Påfør på lotioner.

Lotion for akne og hudutslett av veronica urt og buda eføyformet gress

Hell et glass kokende vann med 0,5 ss tørr Ivy-formet gressgress og 0,5 ss Veronica officinalis urt, koker nå blandingen i ytterligere 10 minutter. Deretter belastes og insisterer i to timer. Påfør i form av lotioner.

Folk rette for akne kremer fra jordbær

To briller med modne jordbær fyller med et glass vodka og forlater i en måned. Etter at infusjonen er klar, fortynn den med vann i forholdet 1 til 1. Påfør på kremer.

Folk rettsmidler for akne for kremer og komprimerer av vanlig agurk

Finhakk den friske agurken. Ta 4 ss av agurkmassen og hell 1,5 kopper kokende vann. Insistere på 3 timer, deretter belastning. Dette folkemidlet for akne brukes til lotion.

Folk komprimerer for akne calendula tinktur med honning

Bland et glass varmt kokt vann og en teskje calendula tinktur. I blandingen legger du til en teskje honning og blander alt grundig. Dette er et flott folkemiddel for akne komprimerer. Fukt en bomullspinne eller et serviett i en varm blanding, bruk på problemområdene i ansiktets hud og deksel med en plastfilm på toppen i 30 minutter.

Tradisjonelle oppskrifter av komprimerer fra infusjon av kamille

Hell 0,5 spiseskje tørkede kamilleblomstrer med et glass kokende vann og la det stå i en halv time, og deretter stram infusjonen. Denne folkemedisinen brukes til varme kompresser. Dip et serviett i en varm løsning og bruk den på de acne-dekkede problemområdene i huden. Etter at serviet har avkjølt, fjern det og vent 5 minutter. Gjenta prosedyren igjen 6 ganger. Disse kompresstene for akne hjemme bør gjøres gjennom hele måneden: først, hver dag, så hver annen dag. Slike folkemedisiner for akne er svært effektive, da de påvirker de metabolske prosessene i ansiktets hud som normaliserer dem, dvs. eliminere selve årsaken til akne.

Kamille og linfrø Komprimer oppskrift

Ta 4 ts flaxseed og 1 ts kamille, pund dem i pulver. Fortynn blandingen med en liten mengde varmt kokt vann til en tykk slurry. Påfør den varme vannet på aknebelagt ansiktshud, deksel med folie og håndkle. Etter 20 minutter kan kompressoren fjernes og vaskes med varmt vann. Et veldig effektivt middel for tradisjonell medisin for ungdomslig akne.

Rosehip komprimere

Krymp 20 gram vildrosenbær og fyll dem med et glass kokende vann, og ta 15 minutter i infusjonen i et vannbad. Etter at du har fjernet infusjonen fra et vannbad, insisterer du på det i en time, deretter belastning. Noen folkemidler for akne i sammensetningen, som inkluderer rosen hofter, er svært effektive. Infusjon brukes til komprimerer.

Folk komprimerer fra akne tinktur av gress hestetail

Hell et glass kaldt kokt vann med to spiseskjeer av knust tørt gress av hestetail og la etter en dag. Etter dette, spenne tinkturen og komprimerer. Kompressbehovet må endres fire ganger, fra varmt til kaldt.

Komprimer med vanlig humle

For utarbeidelsen av denne komprimeringen vil det være like effektivt å bruke slike folkemidlene for akne som tinktur av humlekegler og avkok av dem.

For å avkjøle, hell en spiseskje hopkegler med en halv liter kaldt vann og kok opp over svært lav varme.

For å forberede tinkturen, hell en spiseskje hopkegler med en halv liter kokende vann og la det stå i to timer.

Og avkok og tinktur for å lage kompresser må dreneres. Alternativ varm og kald komprimerer.

Oppskriften på tradisjonell medisin komprimere med agurk

Gni 200 g av en fersk agurk på en fin riper og la et glass vodka på et mørkt sted i en uke. Ved slutten av uken må tinkturen være godt filtrert. Komprimering på en gang gjøres tre ganger i 5 minutter. Etter prosedyren, vask av rester av akne behandling med varmt vann.

Folk rettsmidler for akne - hjemmelagde salver og kremer

Hjemmelaget smør

Kryss 3 ss tørt gress eller St. John's wort blomster og dekk med en halv kopp vegetabilsk olje. Hell blandingen i en glassfat og lukk tett med et lokk, la det stå i 3 uker. Rist blandingen hver 2-3 dager. Etter 3 uker, press blandingen og applicer akne og hudormer om morgenen og kvelden hver dag. Behandlingens varighet er 10 dager. Utmerket folkemedisin for akne og hudormer.

Fir olje

Pippe det på kviser to ganger om dagen: om morgenen og om kvelden.

Folksalve for akne fra saften av bringebærblader

Bland 4 deler smør eller petroleumsgelé med 1 del frisk bringebærbladjuice og bland godt sammen. Salvebutikk på et kaldt sted (f.eks. Kjøleskap). For å bli kvitt akne, må du bare bruke denne enkle folkehjelpen til ansiktets hud 1 gang per dag (helst om natten).

Selleri salve - folkemidlene for akne

Hakkel selleri forlater duftende, og bland i et forhold på 1 til 1 med smør (du kan bruke smeltet). Salve skal være akne oppdaget 2-3 ganger om dagen. Så, som selleri har gode antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaper, er en slik salve et veldig effektivt folkemiddel for akne, noe som raskt gir resultater.

Salve for akne Ural healer Ivan Prokhorov

Bland 25 g bor vaseline og 10 streptocid tabletter (du må først gni den), tilsett et par dråper jodtinktur til blandingen. Til tross for det faktum at i denne oppskriften er det ingen urter og tinkturer, tilhører denne salven folkemidlene for akne.

Svovelkrem til akne

Bland 4 deler smult og 1 del svovel i pulveret, bland alt grundig. Slik bruker du: smør salven i problemområdene i huden etter et bad eller bad. Dette folkemidlet er spesielt effektivt mot store, betente akne.

Steam skuffer - folkemidler for akne

Dampbad er et veldig effektivt verktøy, men når du bruker dem, må du følge visse regler for ikke å skade på noen måte.

Regler for bruk av hjemme dampbad fra akne på fet hud

Det er best å lage nasjonale dampbad ved sengetid, dvs. om kvelden.

Før prosedyren er det nødvendig å rengjøre ansiktets hud med en lotion grundig.

Tenk at ansiktet er svært følsomt for høye temperaturer, så vær forsiktig når du bruker dampbad, ikke brenne deg selv. Som foreslått av den nasjonale erfaringen med å bruke disse rettsmidler for akne, spesielt når du bruker dampbad, er det nødvendig å ta vare på øynene dine, det er best å binde dem helt.

Før du bruker dampbad som folkemidlene for akne, er det nødvendig å beskytte huden rundt leppene og øyelokkene fra høye temperaturer ved å bruke en rik krem ​​på dem før prosedyren.

Hår er bedre å gjemme under hetten.

Etter et dampbad må du ligge ned i ca. 20 minutter, og deretter vaske ansiktet med kaldt vann, til hvilket noen få dråper sitronsaft blir tilsatt.

Husk at dampbad for akne skal gjøres ikke mer enn en gang hver annen uke, og varigheten av hver gang bør ikke være mer enn 10 minutter.

Nå den faktiske oppskrifter av folkemidlene for akne for forberedelse av dampbad.

Det beste dampbadet mot akne med vanlig hopp

For utarbeidelse av dette populære dampbadet fra akne, er emalje nødvendig. Oppskriften selv er veldig enkel. Hell en liter vann i parabolen, legg den på ilden og legg til en spiseskje med finhakkede hoppkegler. Etter at vannet har kokt, fjern oppvaskene fra varmen, vipp ansiktet på det (ikke for nært, se, ikke brenn deg selv), og dekk hodet med et stort terryhåndkle. Varigheten av prosedyren er 10 minutter. Etterpå må du vaske ansiktet med kaldt vann og oppdatere huden med toalettmelk. Dette folkemidlet for akne vil forbedre epithelisering av huden, bidra til å takle rødhet, utslett av en nervøs natur, og selvfølgelig med kviser.

Folk dampbad fra akne fra eikebark, kamille, limeblomst og mynteblader

Oppskriften er like enkel som en vannkoker. Ta en spiseskje lime blomst, kamille, eikbark, mynteblader og legg dem i en termo. Hell i en termos 1 liter kokende vann og la det brygge i en halv time. Tretti minutter senere, hell en ferdig remedy for akne i en bred tallerken, vipp ansiktet over det, dekk hodet med et stort håndkle og sett i 10 minutter.

Steam bad med kamille blomster, enebær bær, bjørk knopper og bark, calendula blomster - folkemidler for akne

Ta en spiseskje kamille blomster, calendula blomster, bjørk knopper, bjørk bark, enebær bær, og finhakk alt (du kan bruke kjøttkvern), sett det i en emalje bolle. Hell deretter en liter vann i oppvasken og la blandingen koka. Fjern oppvaskene fra varmen, og vipp ansiktet over det og ha dekket med et stort terryhåndkle, sitte i 10 minutter. Etter dette populære dampbadet for akne, må du oppdatere huden din med kaldt vann.

Dampbrett med essensielle oljer

Tradisjonelle healere anbefaler følgende i forhold til behandling av akne med improviserte midler: bad med essensielle oljer av teetre, lavendel, salvie, furu er nyttige for fet hud.

Folk rettsmidler for akne for inntak

Brennbart svovel

Mange tradisjonelle healere (og ganske rimelig) foreslår å bruke følgende enkle middel for akne. Brukes til å vaske huden av ansikt mineralvann fra svovelkilder. For behandling og forebygging av akne, spis hver dag til 0,25 ts brennbart svovelpulver. Til tross for all enkelhet av råd, er brennbart svovel et av de mest effektive folkemidlene for akne, noe som gjør at du kan glemme dem om en uke.

Brewer's Yeast

For å raskt bli kvitt akne, må du bruke 2 ts ølgjær før måltider eller under det. Spesielt dette middelet er effektivt mot ungdoms akne og kviser.

Medisinske urter

Tinktur av neseblader

Hell 2 kopper kokt vann med 2 ss knust nettleblad, og la i to timer. Etter to timer kan infusjonen bli full. Det er nødvendig å drikke det på 100 ml 3 ganger daglig før måltider i 4 uker. Nettle er et utmerket folkemiddel for akne og akne, da det har gode blodrensende egenskaper.

Folk tinktur av hvitløk mot akne

Svært ofte forekommer akne og andre utslett på ansiktets hud ikke som følge av noen prosesser i kroppen, men bare på grunn av mangel på ulike fordelaktige stoffer. Hvis saken din er akkurat det samme, så anbefaler vi et svært effektivt middel for akne hjemme.

Avkjøling av løvetannrot

Hell et glass varmt vann (ikke kokende vann) med en spiseskje pre-hakkede løvetannrøtter og kok i 15 minutter over lav varme. Køl kjøttbøtta i 45 minutter og spenne. Det er nødvendig å drikke kjøttkraft tre ganger om dagen 15 minutter før et måltid i varm form, et halvt glass.

Infusjon av vill rosmarin urt - folkemidlene for akne

Hell en spiseskje av hakket gress av vill rosmarin i en termos og hell 2 kopper kokende vann over det. Insistere 8 timer, og deretter påfør infusjonen. Dette vil være den daglige dosen av nødvendige midler, som må tas i løpet av dagen i like deler.

Oppmerksomhet: På tross av det faktum at myren vilde rosmarin er ganske populær folkemidlet for akne, er denne planten dårlig tolerant, derfor er det forbudt å ta det til gravide med pankreatitt, nefrit og hepatitt. Vær oppmerksom.

Folk avkok fra akne fra burdock rot

Kok 0,5 liter vann og uten å fjerne vannet fra brannen, hell en spiseskje av grunnrøttene til burdocken inn i den. La kjøttbøllen koke i ytterligere 10 minutter, la den brygge i 3 timer, og deretter spenne. Ta 4 ganger daglig for 100 ml. Til tross for at denne oppskriften av tradisjonell medisin er ekstremt enkel, er avkok av burdockrot et svært effektivt middel for akne.

Tinktur av gressfioler tricolor - folkemidlene for akne

Hell 3 kopper kokende vann 2 ts hakket urte tricolor, kjølig og belastning. Dette vil være daglig dose. Ta lik doser over hele dagen, kjølt.

Avkjøling av urtespolen

Fyll brillene med kokende vann 8,5 g hakket gressspole, vent til kjøttboks kjøler til romtemperatur og belastning. Dette er den daglige dosen av legemidlet, som må være full i løpet av dagen i like store deler.

Medisinske kostnader for akne i henhold til tradisjonelle medisinske oppskrifter

En avkok av nettle, bjørk og hengende salvie

Bland i like deler fint knust blad av salvie, bjørk og nettle. To spiseskjeer av blandingen helles to kopper kokende vann og satt på sakte brann, kok i ytterligere 15 minutter. Etter dette belastes belastningen, og ta glasset om morgenen og kvelden for behandling av akne.

En avkok av akne fra urte Hypericum perforatum og rot elekampan

Hell en spiseskje med finhakkede urt av Hypericum perforatum og en spiseskje med hakkede rot elecampane med to kopper kokende vann, kok over lav varme i en halv time, la den brygge i 15 minutter og belastning. Det er nødvendig å drikke kjøttkraft tre ganger om dagen etter måltider et glass om gangen.

Infusjon av løvetannrot, burdock, lakris, dillfrø og buckthorn bark - folkemidlene for akne

Bland i like deler prehakket løvetannrot, lakris, burdock, dillfrø og buckthornbark. Hell 2 kopper kokende vann 2 ss av blandingen, la den brygge. Etter dette presser infusjonen og drikker varm for halvt glass i en halv time før måltider.

Folk avkok fra akne fra roten av devyasila, burdock, urt St. John's wort og valnøtt blader

Forbered en urteblanding, ta like fordelt ristet rot av elecampane, burdock, ristet urt av St. John's wort og blader av valnøtt. Hell et glass kokende vann med 1 spiseskje av den tilberedte blandingen, kok deretter over lav varme, legg deretter kjøttkraft i vannbadet i 15 minutter. Det er nødvendig å drikke kjøttkraft tre ganger om dagen. En av de mest effektive måtene til tradisjonell medisin for akne.

Folk avkok fra akne fra urt av Hypericum, burdock root og elecampane

Forbered en blanding av urter fra: urt St. John's wort - 4 stykker; root devayasila - 3 deler; burdock root - 3 deler. Klargjør blandingen en avkok, som må være full i to ganger om dagen. En avkok av disse urter er utarbeidet på samme måte som fra andre folkemidlene for akne.

Flere Artikler Om Typer Acne