Hud aldring og utseendet på rynker er ikke alltid avhengig av alder. Ofte bidrar dette til en feil livsstil og utilstrekkelig hudpleie. Men det er mulig å forynge huden uten å bruke dyre kosmetikk og prosedyrer. Du trenger bare å vite hvilke hjemreparasjoner som kan takle hudens aldring.

Hvorfor huden er aldring

Det er mange årsaker til rynker, men de viktigste er:

 1. Stress, nervøsitet og kronisk søvnmangel. Disse to faktorene påvirker ikke bare utseendet, men også den raske aldringen av hele organismen.
 2. Sollys. Fremmer rask tynning og tørking av huden.
 3. Nikotin. Og andre skadelige stoffer som finnes i sigaretter påvirker tilførselen av oksygen til huden.
 4. Høye puter. Sov best på harde, lave puter. Faktum er at sove på en høy og myk pute er årsaken til det raske utseendet på rynker ikke bare på ansiktet, men også på nakken.

Hjemmelagde metoder for foryngelse

Du kan lett ta huden i orden uten å benytte seg av kosmetologer. Men du må starte så snart de første tegnene på aldring vises. For å gjøre dette er det nok å bruke flere metoder for foryngelse:

 • ansiktsmassasje for å fôre celler og forbedre blodsirkulasjonen;
 • urte komprimerer for å hjelpe rydde huden;
 • bruk av kosmetiske masker fra naturlige ingredienser;
 • gni ansiktet med isbiter.

Antioxidanter og oljer
Ved det første utseendet av rynker i ansiktet, anbefaler de fleste kosmetologer å bruke midler som nøytraliserer frie radikaler. De vises på grunn av overdreven virkning av ultrafiolette stråler, trenger dypt nok inn i huden og påvirker aldringen. Antioksidanter kan bidra til å kvitte seg med radikaler, spesielt vitamin C og E. I tillegg bør naturlige hjemmelagde oljer som olivenolje, jojobaolje, druefrøolje, ferskenolje etc. brukes i hjemmelagde masker for ansiktet.

For å oppnå større effekt, bør man også legge til en hvilken som helst essensiell olje til en av disse oljene. Eteriske oljer som neroli, jojoba, patchouli eller sandeltre anses å være de mest effektive i bekjempelse av hudvising. For å forbedre hudtonen kan du blande alle oljebaserte med essensiell olje av jasmin. Sammensetningen påføres huden og varer minst en halv time. Det anbefales ikke å vaske det av, det er bedre å fjerne resterne med en bomullspinne.

retinoider
Dette er de såkalte derivatene av vitamin A som fremmer produksjonen av elastan, samt kollagen. Deres bruk gir huden elastisitet, ungdom og elastisitet. Spesielt godt retinoider takler de første rynkene, og smelter gradvis ansiktets hud. Vitamin A trenger lett inn i de dypeste lagene av epidermis og provoserer utseendet til nye celler. Kvinner med fading hud trenger å velge bare de kosmetikkene, som inkluderer dette vitaminet.

Mens du forbereder hjemmelagde masker, er det viktig å legge til vitamin. Bare noen få dråper er nok til å forynge huden. På apoteket kan det bli funnet under slike navn som "Aevit" eller retinolpalmitat. Og for å oppnå rask effekt, må vitaminet brukes med naturlige produkter som inneholder det. Disse er egg og gulrøtter, som vellykket brukes i kosmetikk for utarbeidelse av hjemmemedisiner.

En av de mest populære masker med retinol er forberedt som følger: rist gulrøtter, klem saften og legg til litt havremel. Deretter må du i denne blandingen legge til oliven eller vegetabilsk olje og noen få dråper vitamin A. Du kan legge til eggeplomme og essensiell olje til produktet. Hold masken i en halv time.

Frukt syre
Du kan raskt forynge huden i ansikt og nakke hjemme ved hjelp av fruktsyrer. De bidrar til naturlig fornyelse av epidermis og fyller cellene med riktig mengde fuktighet. Det gjør det mulig å glatte små rynker. I tillegg har disse syrer eksfolierende egenskaper, slik at de fjerner gamle celler. På grunn av dette er huden raskere mettet med oksygen og andre næringsstoffer.

Ved hjelp av disse syrer gjør ofte forskjellige peeling. Og hjemme er det også mulig. Det er nok å lage en maske basert på disse syrer, gjelder ansiktet og hold i en halv time. Det er best å lage kosmetikk fra druer, appelsiner, ananas eller med fersk sitronsaft.

Hjemmelaget ansiktsmasker

Det anbefales å lage masker for fullstendig hudforyngelse ikke mer enn 2-3 ganger i uken, siden epidermis trenger tid for å bli fornyet. De forbereder seg ganske enkelt:

 1. Grind 20 gram havregrynsmel med kaffekvern og legg til 1 ss. l. noen olje. Alt bland og hell inn i verktøyet et glass oppvarmet melk. Masken påføres på hele ansiktet, samt på halsen og dekolleten i en halv time.
 2. 1-2 ts sennepspulver fortynnet i lunkent vann. Du bør få en konsistens med tykk krem. Deretter kan du legge til noen dråper vitamin A og olivenolje. Masken holder på huden ikke mer enn 5-7 minutter.
 3. 1 liten fersk agurkhakk i mush og legg 1 ss. l. gruel av svart currant. 3-4 dråper jojoba eller patchouli essensiell olje kan legges til masken, i tillegg til smør eller rømme. Påfør forsiktig på huden i ansikt og nakke, og skyll etter en halv time.
 4. Gjør vann fra aloe leaves (1-2 ss), tilsett melkepulver, eggeplomme og 2 ts. lime honning. La på ansiktet i 15 minutter.
 5. Smør 1 egghvite og legg til honning, oliven eller annen olje til den, samt 3 ts. mel. Å blande strukturen og holde på ansiktshuden før tørking.

Hjemmelaget ansikts kremer

Disse kosmetikkene håndterer effektivt ulike manifestasjoner av aldrende hud, for eksempel kjedelig hudfarge, rynker, etc. For å forberede trenger du litt tid og ingredienser som er på kjøkkenet av noen vertinne.

 1. For denne krem ​​trenger honning og lanolin. Det er nok å ta 1 ts. De oppløses i et vannbad og tilsett 2 ss. l. mandel (eller noe annet) olje og kokt (avkjølt) vann. Fjern deretter fra varme og forsiktig visp. Denne krem ​​er bedre å bruke om natten.
 2. Herbal krem ​​er vanskeligere å forberede, men fordelene er åpenbare. Det er nødvendig å ta kamille, mynte, calendula, linden, St. John's wort og grønn te i like store mengder. Du kan også legge til gult. En spiseskje av denne urteblandingen er fylt med 100 ml olivenolje, litt oppvarmet i et vannbad, nøye lukket og infundert i en uke. Deretter tilberedes 2 deler av kremet - 1 ts oppløses i et vannbad (separat). bivoks og samme furuharpiks. Ingrediensene er blandet, noen få dråper vitaminer D, E og A blir tilsatt. Urteekstrakten og basen blandes grundig.
 3. 1-2 Art. l. appelsinjuice eller sitron tilsett glycerin (1 ts). Deretter slo eggeplommen av ett egg, tsk. Honning og 1 ss. fersken smør. Bland forsiktig og tilsett 4-5 dråper kamferalkohol.

Hjemmelaget lotion for ansikt

Disse verktøyene kan også brukes til å effektivt bekjempe rynker. De er utarbeidet ganske enkelt:

 1. 1 ss. l. Persille persille (med røtter) må insisteres på et vannbad i 20 minutter. La deretter avkjøles. Tørk forsiktig og hell inn i lotionen 40 ml hvitvin.
 2. 4 ss. l. Frisk mynte bringes i kok i 500 ml vann. Cool og legg til noen skjeer med calendula tinktur av medisinske, samt 1 ts. sitronsaft og eple cider eddik.

Naturlig ansiktsskrubb

Fra tid til annen må huden rengjøres av døde celler. Scrubs kan brukes før du bruker masker og kremer. Så disse midlene vil gi flere fordeler. I tillegg påføres skrubemiddelet alltid på våt hud. For dette er det best å bruke naturlige ingredienser scrubs, som er gjort som følger:

 1. Hakk halvparten av papaya eller mangofrukt i mush. Deretter legger du til denne blandingen en halv teskje vanlig brunt sukkerrør og rør. Denne blandingen masserer forsiktig og forsiktig huden i ansiktet og nakken i 5-10 minutter, vask deretter.
 2. Du kan lage en skrubbe og saltbasert. For å gjøre dette, bør salt blandes grundig med floral honning eller rømme i forholdet 2: 1. Påfør huden komposisjonen bør være forsiktig så du ikke skader den.

Slik at ansiktets hud alltid forblir ung og vakker, trenger du ikke å hele tiden bruke penger på dyre produkter. Nok til å bruke hjemmelagde oppskrifter. Men riktig hudpleie hjemme må være vanlig. Og ingrediensene i alle maskerne - bare naturlige og sunne. Og så kan du glemme rynker og dårlig hudfarge.

Folk rettsmidler for ansiktsforyngelse

Moderne kvinner har lært å erstatte dyre butikkrem, ansiktsprodukter med folk, noen ganger enda mer effektive. Folkemedisiner for rynker rundt øynene, ansiktsrynker, aldersrelaterte mangler har blitt utbredt i medisinsk kosmetologi, ikke bare på grunn av sin billighet, men også på grunn av kvaliteten og nytten av ingrediensene.

En integrert tilnærming til å løse problemer

Området rundt øynene er mer følsomt. Derfor lider hun først. Ingen har klart å beskytte seg mot mimic rynker rundt øynene, derfor er du bevæpnet med kunnskap på forhånd.

For å holde huden ung, bli kvitt rynker rundt øynene er det viktig å ha en sunn livsstil, et komplekst kosthold. Full søvn, overvekt i kostholdet med frisk frukt, grønnsaker, nøtter og fet fisk, utelukkelse av tobakk, alkohol - har en positiv effekt på tilstanden til epidermis.

Bruk en gang et middel for rynker rundt øynene, og håpet på helbredelse er ikke verdt det. Dette problemet krever regelmessig, total kontroll og omsorg. For å løse dette problemet er det viktig å målrettet handling: strengt kosmetisk krem ​​for øyet området, kan du legge estrakty vegetabilske oljer (oliven, fersken), naturlige masker, folk rettsmidler for hudforyngelse og oppskrifter.

Konstant bruk av anti-aging kremer er heller ikke anbefalt, for ikke å undertrykke regenerativ funksjon av ansiktsceller.

Kosmetiske oljer - hjelp fra naturen

Hvordan fjerne rynker rundt øynene med folkemessige løsninger interesserer hver kvinne. Begynn med kosmetiske essensielle oljer (ekstrakter). Deres bekvemmelighet er i muligheten for uavhengig bruk (i ren form) eller kompleks (masker, komprimerer).

Olivenolje - fremmer intensiv fukting, oppdatering, mat inne i cellene gjennom et bredt utvalg av vitamin sammensetning (A, D, E, K) og tilstedeværelsen av store fettsyrer for hud (omega-3, omega-6).

Peach olje - øker metabolismen av hudceller, det er godt egnet til å fukte og fornye huden, på grunn av nærværet i preparatet av vitamin B 15, karotenoider, og mange mineraler.

Almondolje - holder konstant fuktighet i vevet, slik at aldringstakten reduseres, metabolisme vender tilbake til normal og elastisitet, elastisiteten i huden går ikke tapt. Den unike sammensetningen av ekstraktet består av viktige syrer (oljesyre, linolsyre), mineraler (magnesium, jern, etc.) og vitaminer (A, B2, F, E).

Terapeutiske masker

 • Fra revet ferske poteter: Gruel fra rotgrønsaker og tung krem ​​blir påført på problemområdet i 15 minutter, og deretter fjernet med romtemperatur vann.
 • Honning med havregryn: til 1 ts flytende naturlig honning, må du legge havregryn (knuste flager), svart te, 2 ts. fullmælk (du kan fettkrem). Sammensetningen omrøres og distribueres for alltid. Etter 15 minutter må masken vaskes av.
 • Jordbær: knus flere store bær, bland med honning (1 ts). Vri blandingen i osteklær, sett på øynene. Etter 20 minutter, fjern rester med vann (varm melk).
 • Fra kål (surkål): Spritt surkålen over gazet og legg over øynene. Etter 3-5 minutter, fjern fra ansiktet, tørk med varmt vann.

Etter konstant bruk av slike masker, vil spørsmålet om hvordan du fjerner rynker rundt øynene med folkemidlene, løses av seg selv.

Folk rettsmidler foryngelse

Honey mask med protein: laget av honning, mel (havregryn, hvete) 1 ss. Under omrøring konstant tilsettes en egghvite til blandingen. Masken påføres i 20 minutter, deretter fjernes med en bomullspute.

Honning-løk blanding: honning, melk, frø av friske løk blandes i like deler, deretter påføres i 8-10 minutter på nakken og ansiktet. Fjern maskeresten med en våt vattpinne.
Maske med tilsetning av pollen: En homogen blanding av hvit kosmetisk leire, olivenolje og pollen er infundert i 1 time. Derefter fordelt over huden i 18-20 minutter. Gjenta prosedyren i 7 dager anbefales ikke.

Sammensetningen av honning og aloe juice i proporsjoner på 1: 2 oppvarmes for å fullføre forbindelsen og fordeles over ansikt, nakke og décolleté område i 12-15 minutter.

Is Oppskrifter

Urteis er et av poengene for å løse problemet med hvordan man fjerner rynker rundt øynene med folkemidlene. Det er virkelig en effektiv og intens metode for rynkekontroll. Kokker med kamille, calendula, mynte og andre urter er frosset i form av kuber, og deretter tørker de problemområder under øynene.

Nødbortskaffelse av ødem, hudvann rundt øynene ved hjelp av is kan utføres flere ganger om dagen, noe som er veldig praktisk og gunstig for huden.

Uovertruffen Vitamin Greens

Bevare skjønnheten og ungdommen i huden er direkte relatert til urter, siden rynker under øynene til folkemidlene ikke kan fjernes uten deres deltakelse.

Persille - eieren av mange nyttige vitaminer A, C, E, uunnværlig for toning og jevning av huden.

Aloe og spinat er lederne av urtemedisin med en unik sammensetning av fordelaktige komponenter. Aktivert øyeblikkelig alderproblemer, tørrhet og sløvhet i huden.
Kamille, salvie - Ha en beroligende, toning og fuktighetsgivende effekt på epidermis, forhindrer dannelsen av etterligning, alderfold.

En annen løsning på spørsmålet om hvordan man fjerner rynker med folkemidlene er følgende produktgruppe: melk, tung krem ​​(rømme) og smør. De myker intensivt, fuktighet, fremmer dyp penetrasjon av nyttige stoffer i epidermis, har en foryngende effekt. Spesielt anbefalte folkemedisiner mot problemene i det følsomme området i ansiktet.

Hvordan forynge huden din hjemme?

Innholdet

Selv med den perfekte figuren viser vår alder tilstanden til ansiktets hud. Det er mest av alt utsatt for ytre påvirkninger, noe som betyr at det krever økt oppmerksomhet og omsorg.

Hvordan forynge ansiktet ditt hjemme

For å tilbringe foryngelsen av ansiktets hud, kan du bruke de populære oppskriftene og bruke hjemmemedisiner som alltid er til stede. Vår hud krever konstant og grundig pleie. Det er ingen hemmelighet at jo eldre vi er, jo verre blir hennes tilstand, og dette reflekteres først og fremst på ansiktet.

Årsaken er ikke bare alder:

 • Forstyrrelse av søvn, spising;
 • Mangel på vitaminer;
 • Misbruk av sminke;
 • Dårlige vaner.

Alt dette gjenspeiles i vårt utseende. Bare ved å innse de sanne årsakene til forverring av hudtilstanden, kan noe korrigeres.

Hvor skal du begynne? Ikke straks rush til ekstremiteter, prøv å forynge ansiktet ditt med dyre kremer, maske feilene som har dukket opp med lag med grunnkrem eller løp for hjelp til plastikkirurger. Hvis du virkelig bryr deg om problemet med foryngelse av ansiktets hud - først gjennomgå livsstilen din.

Generell kroppshelse

Ønsker å gjenopprette den tidligere skjønnheten, for å forbedre tilstanden i ansiktets hud, er det verdt å tenke først og fremst om gjenopprettingen av hele organismen, siden vår hud er et speil av vår helse.

 • Pass på å normalisere søvn
 • Organiser rasjonell ernæring
 • Gi opp dårlige vaner, minimer bruken av alkoholholdige drikker og tobakk
 • Berik maten med vitaminer med frukt og grønnsaker.
 • Drikk daglig minst 1,5 liter rent vann uten gass
 • Gi kroppen din en god fysisk belastning, gradvis øke dem.
 • Tilbring mer tid utendørs ute
 • Unngå unødig sollys i den varme sesongen.

Antique Anti-Aging Infusions

For å oppnå en varig effekt av foryngelse, ikke glem folkoppskrifter som kom til oss fra tidens dyp, som ble brukt av våre bestemødre. For eksempel kan en fantastisk vin som kan tilberedes hjemme, være en fin måte å forynge kroppen og presse tilbake den nærende alderen.

 • Så: Ta femti gram tørket lavendelblomst og salvia kronblade, legg dem i en keramikkburk eller en flaske mørkt glass og hell 1 liter god tørrvin fra røde druer. Sug infusjonen på et mørkt sted ved lav temperatur i en halv måned, og rist så mye som mulig. Etter tiden, press vinen og hell den i flasken. Drikk en forfriskende drink to ganger om dagen, en halv time før måltider. Enkeltdose - 50 gram.
 • Det er en annen like unik oppskrift som ikke kan overses: hvitløk balsam på hvitvin. Peeled gressløk av ett hvitløkhode hell 200 gram hvitvin, kok og stek etter koking over lav varme i 30 minutter. Uten å tømme, etter kjøling, hell inn i en resealable glassfat og oppbevar i kjøleskapet. Det er nødvendig å bruke balsam i henhold til ordningen: en teskje en halv time før måltider tre ganger om dagen. Du må drikke i tre dager, ta en pause i en uke, og gjenta alt igjen før du tar en drink. Denne balsamet bremser ikke bare aldringsprosessen - det stimulerer de kvinnelige reproduktive organene og har en forfriskende effekt på ansiktets hud.

Plantevern

Urter er de beste hjelperne til en kvinne som strever etter å se ung og vakker ut. Urteekstrakter, ekstrakter brukes i profesjonelle legemidler, kosmetikk. De er favoritt folkemidlene for mange av det rettferdige kjønn, som fra generasjon til generasjon bruker oppskrifter av mirakuløse kosmetiske preparater fra urter. De kan lett kokes hjemme. De er ikke verre i effektivitet enn profesjonelle kosmetikk, men mye billigere og mer miljøvennlige, ettersom de brukes friske, uten forskjellige konserveringsmidler, kjemiske tilsetningsstoffer og dufter.

 • Beroligende, hudrensende infusjon: Ta en spiseskje tørkede blomster av kamille, lind, horsetail og salvegress. Lag en liten mengde kokende vann og sett i 45 minutter. Stamme, hell i en glassfat og bruk til å tørke huden to ganger om dagen om morgenen og før sengetid. Hold best i kjøleskapet.
 • Whitening, forfriskende lotion: en spiseskje med hakket dillurt, persille, comfrey og primrose blandes i en glassbeholder, hell 200 - 300 gram kokende vann. Insister 3 timer, belastning, bruk som tonic.
 • Fuktighetsgivende lotion for tørr hud: Kamilleblomster, lindens, wild rose, dill paraplyer og mynteblader er tatt i like deler. Fyll gresssamlingen med vann, kom til koking og deretter over lav varme, varme i ytterligere fem minutter. Tørk avkjølt kjøttkraft og tørk ansiktet etter rengjøringsprosedyrer.
 • I tillegg til lotioner, tonics, decoctions av urter til ekstern bruk, gjør urtete tilberedt hjemme fra å samle like deler av grønn masse og skudd av bringebær, jordbær og villrosen, en fantastisk foryngende effekt. De aktive substansene som inneholder planter, stimulerer kroppens produksjon av østrogen, et hormon som er ansvarlig for produksjonen av kollagen, samt forbedrer blodsirkulasjonen og cellehydrering. Forbered bladene i sommersesongen - nyt den mirakuløse drikken hele året.

Ansiktsmasker hjemme

De mest populære folkemidlene for hudpleie av ansiktet hjemme, er selvfølgelig masker. Deres sjarm og fordel ligger i det faktum at de er utarbeidet utelukkende fra naturlige produkter som ikke har gjennomgått industriell behandling med konserveringsmidler.

Som regel brukes honning, gjærte melkprodukter, fersk melk, havregryn, gjær, egg, epler, agurker og andre produkter som praktisk talt alle vertene har på hånden, oftest til masker.

Det er imidlertid ikke nok å ha de nødvendige ingrediensene til masken: Du bør vite noen regler, uten hvilken masken vil være ineffektiv.

 1. Forsiktig rengjør ansiktet med gel eller kosmetisk melk fra sminke, støv og fettlag.
 2. Bruk en skrubbe eller peeling for å rense huden fra epidermis døde celler.
 3. Masser huden din med en varm kompress eller et urte dampbad. For dette kan du bruke salvie, kamille, calendula, linden.
 4. Påfør en av dine favorittmasker til renset, dampet, litt fuktig hud med åpne porer. Den vanlige tiden som kreves for eksponering for masken er 15-20 minutter.
 5. Ikke glem etter at du har tørket av masken for å tørke ansiktet med tonic og bruke en nærende krem. Slike prosedyrer gjøres best om kvelden.

La oss se på de mest populære maskeoppskrifter:

 • På grunn av sin enkelhet er den mest elskede masken basert på epler og melk. I en liten mengde melk, kok peeling av epleskiver til det er mykt. Fra den resulterende massen, lage en puree, som etter avkjøling til en varm tilstand, gjelder for ansiktet ditt.
 • Agurk - Et annet populært produkt, rikt på sporstoffer, bidrar til å motstå aldrende hud. Agurk agurk eller bare tynne skiver på ansiktet, står for en kvart time. På samme måte kan du lage en maske jordbær eller bringebær. Dette er en fin måte å fukte på huden, mette det med næringsstoffer med effekten av foryngelse.
 • Perfekt for tørr hud egg-sitron nærende maske. For disse formål brukes bare eggeplommen. For fet er det bedre å ta protein - det strammer porene og tørker litt på huden. Klem litt sitronsaft i en frisk eggbunn og legg til en skje olivenolje, bland godt og applicer på ansiktet. Etter at du har tømt massen om tjue minutter, kan du se hvor effektiv denne metoden er.
 • Poteter er ikke bare en favoritt rett på bordet vårt. Kokt i uniform, bundet til en varm vassel, vil den tjene som et utmerket anti-rynkemiddel. Påfør den resulterende vasselen på et serviett, bruk det på ansiktet. Dette er en rask og effektiv måte å garantere foryngelse på.
 • Effekten av foryngelsen av fet hud har en honning-proteinmaske med tilsetning av mel. Du kan beholde det ikke mer enn 15 minutter, gitt de allergeniske egenskapene til honning. Allerede etter første søknad kan du se hvordan huden strammes, og skaffer seg en delikat fløyelsaktig.
 • Tørr hud vil reagere med takknemlighet for effekten av en havremelmaske. Fyll flakene med varm melk, la det svulme, avkjøle seg til romtemperatur, ansiktsbehandling for en kvart time. Denne metoden renser huden perfekt, og gir en behagelig mykhet.

Kryoterapi og Shiatsu

Det har lenge vært kjent for å stimulere effekten av kulde og massasje på kroppen: Den erfarne stressen vekker beskyttende funksjoner, øker blodsirkulasjonen og dermed øker tilførselen av næringsstoffer og oksygen til epidermis.

 • For å opprettholde huden turgor hjemme, tørk det hver morgen med isbiter laget av urtedekk eller mineralvann, og legg til noen dråper sitrusjuice - sitron, lime, oransje, grapefrukt. Du vil få en utmerket ansikts tonic.
 • Japanske kvinner bruker unike metoder for å bekjempe hudens aldring. De er berømte for sin vakre hud, som de beholder til alderdom. Dette forklares av det faktum at når de tar vare på seg selv, sammen med folkemessige rettsmidler, for å forynge, bruker de daglig shiatsu massasje teknikker hjemme. Teknikken sin er enkel, hver moderne kvinne kan mestre denne metoden hvis ønskelig.

Det er fortsatt et stort antall oppskrifter som bruker folkemessige rettsmidler for å forynge huden, noe som gir lang tid å beholde sin appell. I dette tilfellet er ikke bare kunnskap viktig, men fremfor alt - en fokusert tilnærming, ansvar, systematisk foryngende prosedyrer hjemme.

Effektive måter å forynge ansiktet hjemme

Det anses å opprettholde huden i godt preparert tilstand og ha et fantastisk blomstrende utseende, er en kostbar nytelse. Faktisk - det er det ikke. For å forhindre og stoppe for tidlig aldring, gjenopprett attraktivitet og tørk av ansiktet i flere år, kan du bruke tilgjengelige midler. Det finnes effektive metoder for å forynge ansiktet hjemme. Bruken av en tekniker vil ikke gi et alvorlig slag mot budsjettet, og samtidig gi et synlig resultat.

Generelle anbefalinger

For å opprettholde et godt preparert ansikt, stopp aldringsprosessen og unngå tidlig forvitring, bør du vite hemmelighetene og følge noen enkle tips:

 • Røyking og alkohol hindrer blodkar, og forårsaker at epidermis får mindre oksygen og næringsstoffer, noe som fører til tap av fuktighet. Dette fører til en nedgang i tonen av flabbhet, dannelsen av rynker, forverring av ansiktsfarge. For å forsinke alder, må du gi opp dårlige vaner.
 • Stress og søvnmangel påvirker huden rundt øynene. Mørke sirkler vises i det nedre øyelokkområdet, dimmen og en slags blåmerker vises. Det er viktig å gi kroppen fullverdig fullverdig søvn og avslapping for å unngå stress. Det er nødvendig å sove på ryggen med en behagelig pute.
 • Solens stråler tørker huden, noe som fører til rask og tidlig koordinering. Før du går ut, er det viktig å bruke verktøy i SPF-filtre i komposisjonen.
 • En person trenger daglig pleie: rensing, fuktighetsgivende, ernæring. For dette kan du bruke profesjonelle eller populære oppskrifter.
 • For å mette epidermis med oksygen, er det nødvendig å trene regelmessig og ta turer. Dette fører til en forbedring av blodsirkulasjonen og stimulering av regenereringsprosesser i kroppen.
 • Epidermis og dermis trenger vann. For å unngå tørrhet, redusere turgor og andre ubehagelige konsekvenser, må du drikke et par liter rent filtrert vann hver dag.

For å opprettholde ungdom og attraktivitet er riktig ernæring nødvendig. Kroppen bør få vitaminer, mineraler, omega flerumettede fettsyrer, protein og andre stoffer som har en positiv effekt på epidermis.

For å oppnå et godt preparert utseende, hjelp ulike prosedyrer som utføres hjemme med en viss frekvens. Alt avhenger av graden av forsømmelse av problemet og de valgte metodene.

Fordelene med hjemmebehandlinger

Bruk av selvfremstilte formuleringer har mange fordeler:

 • Enkelhet. I kjøleskapet og baderomshylleinnehaveren er det ingredienser som kan brukes til å nærme huden og mette de nødvendige stoffene.
 • Sikkerhet. Hjemmet kosmetikk inneholder ikke konserveringsmidler, fargestoffer og andre farlige stoffer som påvirker tilstanden av hud og helse generelt. Det er laget på grunnlag av naturlige ingredienser.
 • Convenience. For å utføre manipulasjonene er det ikke nødvendig å gå til salongen, kaste bort tid og bli distrahert fra andre ting. Prosedyrer kan utføres under matlaging, surfing etc.
 • Besparelser. Hjemmelaget kosmetikk - det er billig og rimelig. Ingredienser er kjøpt i en tradisjonell matbutikk og har en lav pris.

Ofte i kjøleskapet lagres restene av mat, som ikke er nok til å forberede et fullt måltid, og kaste dem bort - beklager. For fremstilling av kosmetikk nødvendige ingredienser i en minimumsmengde. Lagrede rester er nok til dette.

Måter å ansiktsbehandling

Det finnes ulike metoder for ansiktsforyngelse tilgjengelig ved folkemessige rettsmidler. Så, du kan lage masker, scrubs, tonics, urte isbiter med medisinske planter i sammensetningen, etc.

Ved oppstart skal det tas hensyn til å rengjøre overflaten av smuss, sebum, sminke grundig.

For å gjøre dette, bruk olivenolje, druefrøolje eller annen grønnsak. I tillegg er en skrubbe basert på honning, jordbær, surkrem brukt til å fjerne stratum corneum.

Rester av rester blir fjernet med mineralvann. Det anbefales ikke å vaske med vanlig væske fra vannforsyningssystemet.

komprimerer

For å utvide porene, fjern sebaceous plugger, tone og øke elastisitet - ulike komprimerer brukes. Den ferdige sammensetningen påføres huden i varm form. Derved oppnås maksimal effektivitet.

Det finnes ulike metoder for å lage kompresser som fremmer foryngelse. For å gjøre dette kan du bruke følgende komponenter:

 • Grønn te. For matlaging trenger du et arkprodukt. Te er nødvendig for å helle kokende vann og avkjøles til en temperatur på 40 grader. Sammensetningen i poser for komprimering er ikke egnet. En teskje te brygges i et glass væske.
 • Kamille. Gresskoker kokende vann. Hell i en termos. La det brygge i 20 minutter. Strain. Bruk varm. Verktøyet toner og beroliger huden. Som et resultat oppretter applikasjonen en følelse av kulhet og renhet. Forberede den nødvendige 1 ts. urter og 250 ml kokende vann.
 • Aloe. Juice planter hælde mineralsk ikke-karbonert vann i forholdet mellom ts / per kopp rent vann.
 • Nype. Tørket bær brygges i kokende vann og infunderes i 30 minutter. For å forberede blandingen trenger du 2 ss. bær i 200 ml vann.
 • Agurk. Vegetabilsk er et universelt anti-aldringsprodukt. Det brukes til å lage tonics, masker og komprimerer. For komprimeringen trenger du juice av en moden frukt, blandet med et glass renset vann uten gass.

Før påføring av kompresjonen, er stoffet ytterligere impregnert med vegetabilsk olje og bare etter det med den resulterende blanding.

For å forbedre ytelsen, etter bruk av varm komprimering, anbefales det å vaske med kaldt vann eller behandle huden din med en isterning. Dette vil bidra til å lukke porene og gi tone.

massasje

For å forynge ansiktet og akselerere blodsirkulasjonen, brukes spesielle massasje teknikker. De bidrar til å stramme muskelrammen, redusere rynker, eliminere bryle og dobbel hake.

Massasjebehandlinger utføres daglig på et passende tidspunkt for en person. Det er imidlertid tilrådelig å gjøre dette om morgenen. Bevegelsene utføres langs massasjelinjer, starter fra pannen og går gradvis til haken. Det er viktig å unngå å strekke huden.

For å eliminere aldersrelaterte endringer kan du bruke det mest enkle og vanlige settet av manipulasjoner:

 • Fingre skal plasseres på nesen. Padsene utøver trykk på overflaten, tegner en slags linje fra midten av pannen til templene, og deretter tilbake, men uten trykk. Prosedyren gjentas 5-7 ganger.
 • Gentle tapping bevegelser er massasje rundt øynene. Utførelsen begynner i øvre øyelokk, hvorpå den beveger seg til den nedre.
 • Bruk indeksfingrene til å lage sirkulære bevegelser i nasolabiale folder. Eksponering utføres til en følelse av varme eller forbrenning oppstår.
 • Trykk langs kontur på underkjeven 7-10 ganger.

I siste etappe utføres en liten tinning. Det er viktig å gjøre det strengt i henhold til de riktige linjene.

masker

Ansiktsmasker - det vanligste middelet for foryngelse. For forberedelsen kan du bruke nesten alle produktene i kjøleskapet.

Så, oftest brukt til denne honning, rømme, egg, gjær, mel og mer.

Før du fortsetter å bruke masken, bør huden rengjøres grundig. Det er tilrådelig å skrubbe og fjerne kåt områder.

Etter at huden er nødvendig for å dampe. For å gjøre dette, en komprimering basert på urter.

Masken påføres på dampet hud. Dette øker effektiviteten og fremmer penetrering av næringsstoffer i de dypere lagene av epidermis. Manipulering anbefales å gjøre om kvelden. Etter at det er holdt, blir en nattkrem påført med et tykt lag.

Ved bruk av masker basert på komponenter som forårsaker allergier, må sammensetningen først testes i et lite område, helst på håndleddet. I fravær avføres reaksjonsblandingen på ansiktet.

Effektive formuleringer

Det er en masse oppskrifter og teknikker for å forynge ansiktets hud hjemme med bruk av ulike masker. Så det anbefales å bruke følgende forbindelser:

 • Juster hudtonen og lys pigmentpunktene vil hjelpe sitronsaft eller fersk agurk. Frukten kan bli revet og satt på ansiktet eller kuttet i tynne sirkler. La i 20-30 minutter. Vask av med vann. Når du bruker sitron, er huden forsynt med vitamin C, som har en antioksidant og regenererende effekt.
 • For å eliminere overdreven tørrhet, brukes en maske med vanlige kokte poteter. Frukten kokes og knyttes til tilstanden av vassel. Massen påføres varm i 15-20 minutter, deretter vaskes av.
 • For å forbedre elastisiteten og normaliseringen av talgkjertlene, brukes en blanding fremstilt av fettkjær, kyllingegg og honning. En teskje honning krever 3 skjeer kefir og protein av ett egg. Komponentene blandes for å danne en homogen masse og påføres ansiktet i 15 minutter. Skyll deretter blandingen med varmt vann.
 • Til 2 ss forvarmet melk tilsetter 5 gram tørr gjær. La det komme i 10 minutter. Rør og påfør sammensetningen på ansiktet. La i 30 minutter. Gjær øker blodsirkulasjonen og stimulerer celledeling, gjenoppbygging av strukturen.

Masker er ikke forberedt på forhånd. Det anbefales at du bare bruker den friske blandingen og ikke lagrer sammensetningen i kjøleskapet i mer enn et par dager.

For å få resultatet, anbefales anti-aging masker å gjenta en eller to ganger i uken. Etter prosedyren brukes ikke dekorative kosmetikk i flere timer.

Masker kan byttes ut.

Du kan lære mer om å bruke produkter basert på hjemmelagde produkter og skjønnhetsoppskrifter ved å se på videoen:

Fordeler ved bruk

Regelmessig bruk av masker til hjemmet har et betydelig antall positive aspekter:

 • Normalisering av sebumproduksjon. Oljeskinn elimineres.
 • Glattende rynker. Små jevn, stor - blir mindre uttalt.
 • Forbedret oval. Det ovale i ansiktet er merkbart strammet, huden blir elastisk, dets elastisitet øker.
 • Fukte. Cellene mottar de aktive stoffene og fuktigheten, noe som fører til utjevning av overflaten, forbedrer turgor.
 • Bli kvitt tørrhet og flak. Følelsen av tetthet og ubehag er eliminert.
 • Forhindre tidlig aldring. Hud, rik på vitaminer og fuktighet, svinner sakte.
 • Regenerering. Som et resultat av eliminering av cornified hud og stimulering av metabolske reaksjoner, dannes celler ganske raskt.
 • Skyggejustering. Masker bidrar til å eliminere hyperpigmentering og forbedre hudfarge.

Ved vanlig bruk av husholdningsprodukter kan bruk av profesjonell kosmetikk minimeres.

Programbegrensninger

Det er viktig å vite ikke bare hemmelighetene til å lage hjemme masker, men også å følge anbefalingene fra profesjonelle dermatologer:

 • For maksimale raske resultater skal masker gjøres 2-3 ganger i uken. Etter en to-måneders syklus må du ta en pause i 4-6 måneder. Videre kan kurset gjentas.
 • Maskerne vaskes av med usaltet mineralvann. Bruk av kranvann anbefales ikke. Den inneholder blekemiddel og andre skadelige komponenter som forverrer tilstanden til epidermis.
 • Allergenbaserte produkter brukes så nøye som mulig. Sammensetningen kan ikke holdes i mer enn 20 minutter.

I nærvær av herpes, eksem, utslett og annen overflateskade fra bruken av slike forbindelser bør midlertidig forlates.

Kontraindikasjoner for bruk er også allergiske reaksjoner, alvorlige nyre- og leversykdommer og blodproppssykdommer.

Farmasøytiske preparater

For å redusere manifestasjonen av aldersrelaterte hudendringer, brukes billige midler som selges i tradisjonelle apotek butikker. Produkter kan løse mange problemer. Det brukes ikke bare for å hindre aldring, men også for å eliminere betennelse, stimulere cellefornyelse, kvitte seg med svulster.

Disse verktøyene inkluderer:

Om hvert av varianterne verdt å nevne separat.

Oljer og syrer

Oljer har en positiv effekt på tone og turgor, forbedrer oval, bidrar til å redusere rynker.

Preparatene anvendes ikke i ren form. 2-5 dråper olje legges til det tradisjonelle pleieproduktet. Den resulterende substansen blir påført overflaten.

For å holde skjønnheten og gjøre ansiktet ung igjen, må du bruke følgende oljer:

 • Fersken. Verktøyet eliminerer overdreven tørrhet og utløser metabolske prosesser i celler.
 • Rosmarin. Sammensetningen øker blodsirkulasjonen, fremmer fremveksten av nye celler, glatter fine rynker.
 • Orange. Oljen metter epidermis med vitamin C, forbedrer nyanse og eliminerer puffiness.
 • Geranium. Planten reduserer rødhet, øker elastisiteten, tillater ikke epidermis å bli gammel.

Ulike syrer returnerer også ungdom. Den mest populære er hyaluronat eller, som det også kalles, hyaluronsyre. Verktøyet bidrar til utviklingen av sitt eget kollagen og beholder fuktighet i cellene. Som et resultat blir huden elastisk.

Produktet brukes ved sengetid. For å forbedre effektiviteten til de brukte mezorollene. Dermed trer syren inn i dermis dype lag.

Du kan forynge ansiktet ditt og returnere friskhet til det med melkesyre. Produktet eliminerer sagging, sagging og fine rynker. Syr gir en oppdatering på mobilnivå.

Kremer og salver

Apoteksalver og kremer hjelper til med å gjenopprette glatt struktur. For dette kan brukes:

 • Heparin salve. Sammensetningen eliminerer mørke merker og puffiness under øynene.
 • Lettelse. Legemidlet brukes primært til behandling av hemorroider. Når produktet påføres ansiktet, fremmer produktet helbredelse og stimulerer celleregenerering.
 • Solkoseril. Salve fremmer dannelsen av kollagen i cellene, forbedrer blodmikrocirkulasjon og metabolske prosesser.
 • Panthenol. Legemidlet eliminerer hudutslett, helbreder og fremmer aktiveringen av metabolisme i cellene.
 • Baby krem. Et produkt som mange urettferdig omgår sin oppmerksomhet, gir næring, beroliger og forynger huden.

Det finnes andre produkter som er basert på vitaminer, essensielle oljer og syrer. Slike produkter har en positiv effekt på ansiktet og har en anti-aging effekt.

Ytterligere måter å forynge ansiktet hjemme

Hjemmelaget anti-aging oppskrifter er ikke i stand til å gi en øyeblikkelig effekt. For å forbedre egenskapene til hudens folkemedisiner må du bruke dem i lang tid.

Men noen ganger er resultatet kreves på kortest mulig tid. For å forynge ansiktet raskt, brukes ulike moderne prosedyrer.

For å gjøre dette kan du ty til følgende kosmetiske prosedyrer:

 • Mesotherapy. Prosedyren bidrar til å gjøre huden ung på bare noen få økter. For å gjøre dette, bruker en tynn nål under huden forskjellige cocktailer. Sammensetningen avhenger av ønsket effekt.
 • Botox injeksjoner. Innføringen av botulinumtoksin reduserer muskelbevegelsen. Muskler slapper av, huden rynker er redusert.
 • Laser foryngelse. Prosedyren innebærer fjerning av det øverste lag av huden. Så stimulert hennes oppdatering. For å få resultatet, er en manipulering nok.
 • Radio bølgeheis. Ansiktet er utsatt for korte og lange radiobølger. Dermed øker blodsirkulasjonen, turgor øker. Effekten er merkbar etter den første prosedyren.

De fleste salongprosedyrer har en rask, varig effekt. For å forbedre ytelsen anbefales det å kombinere hjemmeteknikker med profesjonelle forberedelser og manipulasjoner, behandle overflaten grundig med en krem ​​og overholde generelle anbefalinger for pleie. Som et resultat vil ansiktet i løpet av årene se ut frisk og ung.

Med en integrert tilnærming, blir den ikke eldre og har et fantastisk, strålende utseende.

Ansiktshudforyngelse hjemme er en flott mulighet til å spare penger og tid. I denne prosedyren, ikke forårsake fysisk og psykisk ubehag. En person trenger ikke å lytte til en kosmetologs klager om et hardt liv og utakknemlige kunder, som ofte skjer når man besøker en salong.

Ansiktshudforyngelse med folkemessige rettsmidler hjemme

For å bevare ansiktets skjønnhet og ungdommelighet er det ikke nødvendig å kjøpe dyre kremer og masker. Foryngelse av folkemidlene gir ikke de verste resultatene, og noen ganger overstiger deres effektivitet selv de moderne kosmetikkene til populære merker.

Før bruke ansikts rejuvenation folk rettsmidler, må du gjøre deg kjent med noen av reglene for bruk, som vil hjelpe deg å unngå hudproblemer i fremtiden.

De grunnleggende reglene for foryngelse hjemme

Folk oppskrifter for foryngelse er bare effektive hvis de brukes riktig. Ordet "korrekt" innebærer følgende regler:

 1. Alle ingredienser som brukes må være friske. Ellers vil du forvente betennelse og irritasjon av huden.
 2. Bruk ferdigstilt hjem rettsmidler bør være umiddelbart etter utarbeidelsen. Den maksimale holdbarheten er 3 timer.
 3. Før du bruker det tilberedte produktet, bør du vaske ansiktet grundig med antibakteriell såpe. De aktive ingrediensene som utgjør preparatet, går nesten umiddelbart inn i epidermis gjennom porene og "samles langs veien" alt som er på overflaten av huden. Hvis det er urenheter på det, vil deres mikropartikler trenge inn i huden. Resultatet - rødhet, betennelse, akne, etc.
 4. Når matlaging masker ikke kan bruke metall kjøkken verktøy. I kontakt med metallet og utsatt for oksygen, produktene begynner å oksydere hurtig og forringes, noe som resulterer i redusert holdbarheten av den fremstilte masken og reduserer dets effektivitet.

Dette er enkle regler som krever samsvar med folkemidlene for hudforyngelse. Nå som du vet hvordan du bruker "bestemors" skjønnsmetoder, la oss snakke om deres forberedelse.

Anti-Aging Mask Oppskrifter

Folkmetoder for ansiktsforyngelse krever ikke sterke økonomiske kostnader. Masker er laget av forskjellige ingredienser som er tilgjengelige i alle hjem. Så la oss komme i gang.

Den første bestemorens rynkeoppskrift, som jeg vil gjerne fortelle, bidrar til å forbedre hudtonen, fukte og hvite den. Og dette er vanlig rømme. Og jo fatter det er jo bedre. Hvis det er krem ​​hjemme, kan du bruke dem.

Disse meieriprodukter inneholder en stor mengde vitaminer, mineraler og fettsyrer, som bare er nødvendige for at huden forhindrer aldringsprosessen. Rømme eller krem ​​kan brukes som et selvstendig verktøy. De skal tas ut av kjøleskapet og legge på bordet i minst en halv time slik at de kan varme opp til romtemperatur. Etter det, bør surkrem påføres huden et sted i 25-40 minutter. Deretter skal rester av maxi fjernes med en bomullspinne, som tidligere er gjennomvåt i varm melk.

En annen bestemor oppskrift på ansiktsforyngelse som fortjener respekt. Dette er en applikasjon av aloe leaves med honning. De kjøttfulle bladene av aloe inneholder i deres sammensetning stoffer som bidrar til regenerering av huden og øker kollagensyntesen. Og honning reduserer betennelse og har en antiseptisk effekt på huden. Men før du begynner å forberede en maske av disse ingrediensene, er det nødvendig å forberede aloe-bladene på forhånd.

De må pakkes i et ugjennomtrengelig stoff og legges i kjøleskapet i 10-14 dager. Deretter kan de brukes. Bladene kan svinge litt svart, det er ingenting å bekymre seg for. Bare kut av delene som er mørkede. Klem juice fra aloe bladene og bland den med honning i like store mengder. Påfør blandingen på ansiktet i 15 minutter, og vask deretter rester av masken med varm kamilledekok.

Multikomponent masker for ansiktsforyngelse

Det er multikomponent bestemødre rynke skjønnhet oppskrifter som også er veldig effektive. For eksempel, en foryngende maske bestående av:

 • aloe leaf juice - 1 ts;
 • rå eggeplomme (hvis huden er fet, brukes protein);
 • oljeløsninger A og E - bokstavelig talt på ½ ts;
 • fersk sitronsaft - 1 ts;
 • honning - 1 ts;
 • apotek glycerin - 1 ts.

Alle disse komponentene skal blandes grundig sammen og påfør huden på ansiktet i ca. 15-20 minutter. Du kan vaske av masken med vanlig varmt vann.

En annen like stor mormors oppskrift på rynker krever bruk av følgende ingredienser:

 • havremel;
 • krem;
 • olivenolje;
 • eggeplomme;
 • hvetemel.

Fra havregryn til å lage mat. For disse formål kan du bruke en kaffekvern. Bland havremelmel med 2 ss. krem. La den resulterende massen stå en stund, slik at den er litt oppsvulmet. Etter det kan du legge til eggeplomme og 1 ss. olivenolje. Hvis massen er ganske tykk, trenger du ikke å legge til hvetemel til det. Hvis du har det væske, så legg til mel "for øye". Maskens konsistens skal likne rømme.

Den resulterende blandingen skal påføres på huden i ansiktet og la stå i eksponerings minutter 30. Etter det, kan masken vaskes av med varm melk eller rent vann.

Det finnes andre oppskrifter for å lage anti-aging masker. Alle er gode på sin egen måte, men er effektive bare hvis de brukes regelmessig og i lang tid. Husk at folkemessige rettsmidler for foryngelse av huden virker gradvis, men gi varige resultater.

Hvordan forynge huden raskt: effektive metoder

Forynge ansiktets hud kan være presserende ved hjelp av ulike metoder, teknikker, som ved bruk av folkemidlene, og ved hjelp av de nyeste salongprosedyrene. Valget av teknikk og metode for foryngelse avhenger av hvor raskt effekten er og på nivået av rynkeutjevning (liten ansiktsbehandling eller dyp senil).

Folk rettsmidler for akutt foryngelse

Folk rettsmidler vanligvis trenger tid for å oppnå en foryngende effekt ved hjelp av enkle manipulasjoner med ansiktets hud. Men det finnes også slike midler som viser løfteeffekt etter noen gjentakelser.

De populære metodene for rynkeutjevning og hudforbedring inkluderer:

Ulike typer masker;

Mange variasjoner av glattende massasje teknikker;

Kontrasterende med avkok

Uavhengig bruk av essensielle oljer og kremer for foryngelse.

Men hvilken av disse passer best for presserende rynkeutjevning? Tross alt er det nødvendig å finne en universell måte å nære huden på, fremme regenerering, glatt selv de dypeste rynker og fjern pigmentering.

Hvordan bare forynge huden i ansiktet? Du kan snarest gjøre dette ved hjelp av folkemessige rettsmidler:

masker

Hvis du utfører komplekse masker flere ganger i uka, så vil løfteeffekten bli merkbar i løpet av denne tiden. Men for rask foryngelse er det behov for universelle og litt aggressive ingredienser: rå poteter, bryggergær, meieriprodukter, honning.

Maskoppskrift:

Brygger gjær blandet med ostemasse (3: 1 forhold), gjelder etter 1 dag, gjenta 7 dager.

I tillegg kan du bruke brus blandet med flytende såpe, og neste dag bruker du en maske revet poteter. Resultatet vil også bli merkbart etter 7 dager.

Kontrast med urte avkok

massasje

Ved å bruke essensiell olje av mandel eller anti-aging krem ​​som grunnlag for massasje, kan du forynge ansiktets dermis uten mye innsats. Haster og effektivitet av prosedyren - nesten et bevist faktum. Det er nødvendig hver dag å gjøre glattebevegelser fra midten av ansiktet til sidene, fra topp til halslinje.

Kombinere massasje med bruk av anti-aging krem ​​og daglig bruk av nærende, rensende masker, kan du oppnå et utmerket resultat på kort tid.

vasking

Mange jenter gjør kontrastvask om morgenen for å forynge huden. Men denne metoden er ikke rask, det er ganske forebyggende. Men fortsatt avkok av urter (kamille, sitronmelisse, rosenblad) kan forbedre hudtilstanden.

I tillegg til den vanlige vasken kan dekoder fryses, og is kan brukes som en kryoforyngelse hjemme. I kombinasjon med andre metoder har isen en ganske stor løfteeffekt.

Andre metoder for umiddelbar utjevning av rynker

Hvis folkemessige rettsmidler virker i en uke eller to, kan salongprosedyrer redusere antallet rynker, aldersplassene i bare 1-2 prosedyrer, betydelig. Denne metoden er ikke egnet for hver jente, det er ulike kontraindikasjoner, men det er så mange forskjellige prosedyrer som velges individuelt.

Hvordan forynge huden ved hjelp av salongprosedyrer, og oppnå et bra resultat raskt:

Radiobølgeoppheving

Fra første søknad er resultatet allerede merkbart, noe som gjør denne foryngelsen veldig rask og enkel. Effekten fortsetter i lang tid, noe som også er en fordel i forhold til tradisjonelle foryngelser.

Bio-revitalisering

Foryngelse ved hjelp av dyp penetrasjon av syre i lagene i ansiktshuden vil også bidra til å forynge ansiktets hud ganske raskt. Resultatet er også synlig etter 1 søknad, men du må passere kurs. Behandlingstilbud velges av leger, individuelt for hver jente.

Anti-aging kremer i kombinasjon med masker og massasje bidrar til å oppnå langvarige resultater.

Selvfølgelig er salongprosedyrene raskere, effekten av dem varer lenge, men samtidig er kostnadene fra 3.000 rubler per mottak, og noen ganger er det nødvendig å gjennomføre mer enn 5 behandlingsprosedyrer i en økt. Derfor velger mange mennesker fortsatt folkemidlene.

De bidrar til å forynge huden på ansiktet og for å oppnå et langt og presserende resultat av anti-aging kremer. For eksempel, Nature Siberika basert på snøklatonia eller SnailMe basert på svart slim slim. Prisen på slike kremer er mye mindre enn salongprosedyrer, og de er svært velegnet til akutt ansiktsforyngelse. Og hvis kombinert med masker og massasje, kan du enkelt oppnå et langvarig resultat.

6 KOMMENTARER

Faktisk, på hverdager er det rett og slett ingen tid for deg selv. Derfor, bare i helgene klarer jeg å sette bort et minutt slik at det i det minste på en eller annen måte, i det minste litt, men å stramme og forynge ansiktets hud. Og maskefilmen tilberedt av gelatin og aktivert karbon hjelper meg alltid. Endringer følges bokstavelig etter 15 minutter, så jeg anbefaler deg å prøve det.

Vi tilbyr deg samarbeid.

Vårt forskningsselskap fra Berlin utvikler ulike teknologier og instrumenter for foryngelse.

Som en del av et forskningsprosjekt med Universitetssykehus Charite har vi utviklet en teknologi og en enhet for effektiv foryngelse.

Dette er en miniature kryoprimer for å lage iskrystaller av spesiell kvalitet og en applikator for bruk i ansiktshudpleie.

Det innovative produktet BIO N 'ICE er laget av BioNice GmbH i Tyskland, og er unikt i sin type, slik at det kan helbrede, vitalisere og oppdatere hud og subkutant vev i ansikt, nakke og hals.

BIO N 'ICE-teknologien og enheten gjenoppretter og forbedrer vitens vital energi, kombinere de fire viktigste anti-aging-prinsippene: kryolift, lys, aktive stoffer og mekanisk virkning.

Prosedyren bruker en utviklet metode basert på fotohypothermia og har til formål å senke temperaturen og eksponering for lys av en viss frekvens i et lokalt område av kroppen for å oppnå en terapeutisk effekt på vev og organer.

På grunn av effekten av dosed cold, er det mulig ikke bare å introdusere visse aktive stoffer inn i vevet, men også for å forbedre mikrosirkulasjonen betydelig i dette området av ansiktet eller kroppen.

Hver av disse oppførte metodene har lenge vært brukt over hele verden - i Anti-Age-terapi, spesielt for å eliminere rynker, gjenopprette normal pigmentering, glatt arrvev, for vaskulære problemer og akne.

BIO N 'ICE-teknologien er et utmerket alternativ til mesoterapi, det kan også brukes hjemme. BIO N 'ICE påvirker intensivt huden og subkutan vev, øker permeabiliteten i huden, forbedrer mikrosirkulasjonen i vaskulærsengen; sikrer penetrasjon av aktive stoffer i sine dype lag og fører til aktivering av alle fysiologiske prosesser i huden.

Metoden gir en stabil foryngende, rehabiliterende effekt og forlenger effekten av andre kosmetiske prosedyrer.
Teknologiens unikhet ligger i det faktum at bruken av BIO N 'ICE-apparatet i kombinasjon med de aktive komponentene som utgjør is gjør det mulig å oppnå en foryngende effekt på en ikke-invasiv måte, noe som er spesielt viktig for pasienter som har kontraindikasjoner til invasive metoder.

Hvis du er interessert i samarbeid, skriv til oss og vi vil sende flere materialer.

Michael Zisser
Bionice GmbH, Berlin

Kjøpt nylig. Simulatoren er veldig godt modellert på de anatomiske egenskapene til ansiktsmuskulaturen og passer lett i munnen. Lulu Ultra er laget av veldig fin silikon, som hverken har lukt eller noen uregelmessigheter, noe som er et klart pluss! Etter de første klassene med Lulu, bare 10-15 minutter, innså jeg at en person kan være så lei av trening som hennes ben! Så langt en måned har gått, legger jeg ikke merke til noe, men folk rundt meg sier at jeg på en eller annen måte har blitt forandret og blitt finere. Så jeg vil jobbe videre med meg selv med Lulu-simulatoren. Og forresten er veldig kompakt (et lite rundt sak med Lula inni), kan du ta med deg på ferie.

Ingen dietter, du ødelegger huden din! Bare et balansert kosthold kan oppnå elastisk, vakker hud! Lavt fett (omega 3-6-9, animalsk fett), vitaminer, hyaluronsyre (jeg bruker 150 mg kapsler) - for å hjelpe deg!

Her er det riktig skrevet i artikkelen, hvis du gjør prosedyrer med masker 2-3 ganger i uken, så vil effekten bli veldig bra. Noen ganger er det selvfølgelig ikke nok tid til dette, men hvis du ikke er lat, kan du se bra ut uten å besøke salonger. Algana maskermineral med myoxynol har svært gode foryngelser og alginatmasker generelt har gode egenskaper, jeg anbefaler deg å ta hensyn til dem.

sørg for å drikke (.) drikke koenzyme q10, dette er det som hjelper hver celle så lenge som mulig å jobbe. Kjøp Evalar anti-linjal, dette er et svært kraftig anti-aging middel. Og kursene glemmer ikke propivta et par ganger i året.

Flere Artikler Om Typer Acne