Behandling av furunkulose med folkemidlene hjemme er ofte mer effektiv enn den offisielle. Mest raskt slippe av med kjelen ved hjelp av bakt løk og folkemidlene på grunnlag av såpe.
Her er eksempler på hvordan å kurere koker tatt fra avisen "Vestnik HLS"
Folk rettsmidler for koker:

Slik behandler du kokes med bakt løk

Ved hjelp av bakte løk kan du raskt bli kvitt koktene. Bake løk medium størrelse (det er bedre å bake i deig eller i folie), kutt i 2 halvdeler. Halvparten satte på seg en koking, slips. Bytt bandasje hver 4. time. (2008, nr. 7, s. 30).

Tilbakemelding om dette folkemidlet. Koker jeg har behandlet bare bakt løk siden barndommen. Jeg knytter ham varm om natten med et tykkere lag slik at varmen varer lenger. Og om morgenen var det ingen pus i såret, bare en stang i midten står. Men det er lett å fjerne. Det viktigste - ikke tette såret. Og selve såret er raskt forsinket. (HLS 2010, nr. 8, s. 33)
Hvis kjernen av kjelen ikke kan fjernes etter påføring av bakte løk, vil en komprimering fra bladene på plantainen hjelpe deg - du må strekke dem og feste til såret, stangen kommer ut over natten.

Hvordan bli kvitt kyllingen ved hjelp av honningkaker:

En meget kjent folkemiddag for behandling av kokende hjemme - honningkake. Det er flere oppskrifter for å lage en slik healingskake.

 • Den enkleste oppskriften: honning og mel.
  På en liten haug med mel (helst rug eller lavvann) legg 1 ts. honning og knead deigen til elastikk. Gjør deigen ut av deig og legg den på det betente stedet. Dette er et svært effektivt folkemedikament for behandling av koke og er helt trygt. Det kan til og med brukes til behandling av nyfødte. Du kan legge en honningkake for hele natten.
  For å forbedre effekten på en abscess, kan du først sette gasbind i flere lag dyppet i varmt vodka, deretter en kake, deretter cellofan og et varmt skjerf. Men en slik komprimering kan ligge på kroppen i bare 3-4 timer (HLS 2001, nr. 13, s. 18).
 • Flapjack fra honning, mel og såpe.
  Oppskriften er mer arbeidsintensiv, men også mer effektiv. 100 g honning og 100 g revet på en rist av husholdnings såpe for å smelte i et vannbad og kombinere med 100 g mel for å lage en flat kake. Å pålegge denne flate kaken på en abscess. (HLS 2007, №14, s. 32).
 • Flapjack laget av honning, mel og fuglfett.
  Bland honning med mel til viskositet, legg til litt fuglfett (kylling, gås, and) - det er veldig nært i sammensetningen til menneskelig fett og absorberes raskt. En flat kake fra denne deigen påføres for å koke og koke, brenner og frostbit, sprekker og kutt. (HLS 2004, nr. 11, s. 18).

Folkemidlene for kjelebasert såpe:

 • Salve, trekke pus ut av kjele
  50 g svart vaskeri såpe, rist, tilsett 50 g rugmel, 1 ss. l. vegetabilsk olje, 1 ss. l. honning. Den resulterende massen helles 3/4 kopp kokende vann og kokes i 2-3 minutter, og tilsetter 20 g voks.
  Bytt dressingen med salve 1-2 ganger om dagen. Komplett trekking av pus fra kjelen skjer i 10-14 dager.
  Dette er den såkalte tibetanske "black patch", den brukes til alle slags abscesser og sår. (2008, nr. 7, s. 30).

Slik behandler du kokebrød.

Svart brød til behandling av kokos brukes også på flere måter.

 • Den vanligste metoden - et stykke svart brød, salt og kult, tygge for dannelse av vassel. På en pergament sett et stykke bandasje, deretter våt, deretter toppdeksel med den andre enden av bandasjen og fest den.
 • Tilbakemelding om behandling av kokebrød. Dette folkemidlet har hjulpet en kvinne til å kvitte seg med brystet på brystet. Det var en veldig sterk smerte, svulsten trekk, huden ble rød, men før åpningen av absessen var fortsatt langt unna. Kvinnen satte brødet, tygget med salt, kokte på brystet, sikret med tape. Allerede om morgenen var pus ute, men svulsten ble løst i en uke, men smerten var borte. (HLS 2002, nr. 17, s. 20, 2005, nr. 14, s. 4)
 • Bland svart brød (krummer) med honning i like deler, fest til sår, fikse. Kok renset perfekt. (2004, nr. 16, s. 25).
 • Du kan ikke blande det - smør brødet med honning og fest det til sårpunktet, fest det med et bandasje (2005, №15, s. 19).

Behandling av koker hjemme med medisinske planter:

 • Hjemmebehandling med ficus
  Raskt slippe av med koker vil hjelpe ficus rom. Det er nødvendig å ta 2 ark, en til å rulle i kjøttkvern, og den andre til å sette i kokende vann til det er mykt. På det varme bladet av ficus legger den resulterende mushen og festes til koker, fikse, la om natten. (HLS 2010, nr. 12, s. 31)
 • Kaninkål.
  Knead blader av hare kål for å lage juice, og fest ved å koke. Det vil være alt pus sammen med stangen. Såret vil raskt helbrede. (HLS 2008, nr. 23, s. 32, 2011, nr. 16, s. 32)
 • Behandling av aloe og brus:
  Mannen gikk for å hvile på sjøen, men likevel i toget hadde han en abscess på albuen. Etter to dager med svømming i havet, steg temperaturen til 39 grader. Hånden ble hovnet, striber gikk fra albue til skulder. Vertinnen tok henne pasienten til portlederen. Legen tok en kjepp med brus og helles på kjelen. Så tok han et blad av aloe, skrelt det sammen og satte det på brusetørket. Pribintoval og beordret ikke å vaske hånden sin i 2 dager. Etter 3 dager fjernet den syke hånden, kom temperaturen tilbake til normal. Siden da har han og hans venner gjentatte ganger brukt denne enkle måten å koke på. (2002, nr. 13, s. 23).
 • Slik behandler du kjele hjemme med persille
  Griser persille rot. Bland 2 ss. l. perle persille og 2 ss. l. innvendig fett. Påfør denne blandingen på furuncle, dekk den med en rød tulipan, deretter vokspapir og fest med tape. På innsiden av dagen, ta en sterk infusjon av persille - drikk et glass hver 2. time. Den siste delen av avkoket er ikke senere enn 16 timer (siden persille har en sterk vanndrivende effekt). (HLS 2002, nr. 19, s. 10-11)
 • Psylliumbehandling
  Fjern litt krem ​​fra overflaten av melken, smør det vasket bladet av plantainet og fest det til koker, fest det. Hvis det ikke er krem, kan du smøre plantainet med såpe. (HLS 2002, nr. 23, s. 20)
 • Hvordan helbrede en bokebark
  Kvinnen hadde en furuncle på benet hennes, hun brukte ulike folkemedisiner for behandlingen, men de hjalp ikke. Noen anbefalte å knytte en tallerken fra bjørkebark av vanlig bjørk, fjerne toppfilmen. Snart begynte han å forlate sårpussen, og såret begynte å smale og stramme seg. (HLS 2004, nr. 23, s. 32)
 • Dahlia blader
  Metoden er veldig enkel - du trenger bare å dekke kjelen med dahlia blader og sikre deg med et bandasje. Om vinteren kan du bruke tørre blader, forkjøl dem 15-20 minutter i varmt vann. Behandlingen går veldig fort, den inflammatoriske prosessen stopper.
  Bladene bør endres hver 1-2 time. Vanligvis er det nok dager til koking å modne og en stang kommer ut av det. En annen 1-2 dager er det nødvendig at såret er helt renset av pus. Da trenger du bare å sette et rent bandasje. (HLS 2004, nr 24, s. 24-25)

Hvordan bli kvitt kylling hjemme hvitløk

Hvitløk brukes ofte til å kvitte seg med koker raskt. Den brukes på forskjellige måter:

 • Hvitløk komprimerer
  Når kjelen eller koker bare begynner å modnes, er det nødvendig å kutte hvitløkskiven og fikse den på sårpunktet. Hvis køyene allerede er gamle, bør du gni hvitløk, sett den i en liten beholder - for eksempel flaskehett, dreie innholdet til en abscess og fest det med en gips. (HLS 2004, nr. 18, s. 24)
 • Masser hvitløkskive
  Klipp tallerken fra hvitløksklær. Gni huden med denne tannen med urviseren rundt koker på grensen av rød og hvit hud flere ganger. Abcessen vil modnes og spre seg selv (2002, nr. 3, s. 16).

Slik behandler du raskt koker med salt:

En enkel folkemedisin vil hjelpe til med å kvitte seg raskt: Du må ta en bomullspute eller bomullsull, våt den i kologne, alkohol eller vodka, legg salt på en våt plate og tørk det stedet hvor kjelen hoppet. Ikke tørk, la det tørke ut og falle av. Hvis det ikke er noen bomull eller alkohol på hånden, og det er viktig å fange selve begynnelsen av sykdommen, så kan du bare dyppe en våt finger i salt og gni det ømme punktet. (HLS 2011, nr. 19, s. 30).

Tilbakemelding om behandling av koker med salt. En kvinne under kneet hoppet opp og koker størrelsen på et kyllingegg. Hun dyppet våte fingre i salt og masserte saltet sunt rundt flere ganger med massasjebevegelser. Om morgenen ble det bare et lite sted igjen fra absessen, som en myggbit. (HLS 2008, nr. 6, s. 8).

Noen flere folkemessige rettsmidler for koker

 • Slik behandler du kjele
  Ta en bomullspinne eller vind en fleece i en kamp. Dyp i kokende vann og trykk raskt mot koketoppen. Det viser seg en liten brenning. Det er ikke veldig smertefullt. Brenningen passerer, og furuncle løser seg. (HLS 2004, nr. 5, s. 24)
 • Behandling av koker hjemme med kamferolje
  Dette er et veldig effektivt og enkelt middel for koke. Smør bare sår kamferoljen. Dette bør gjøres 2-3 ganger om dagen. På den andre dagen begynner kjelen på ansiktet å forsvinne. Staphylococcus er forårsaket av furunkulose, og kamferolje klarer seg bedre enn antibiotikumet (HLS 2010, nr. 10, s. 31, 2013, nr. 24, s. 32)
 • Soda behandling
  1 ts. Bake sodavann 1 kopp kokende vann. Vent til løsningen er avkjølt. Fukt bomullsull i den, fest den til koker og fest den. I løpet av dagen må du gjøre denne prosedyren 2-3 ganger og koker tørker. (HLS 2004, nr. 12, s. 7)
 • Behandling av koker sår med propolis salve
  Mannen poppet 3 kokker på baksiden. På sykehuset ble de åpnet og rengjort. Sår 12 ble dannet med 16 cm, som ikke helbredet i 2,5 måneder. Vi utførte hudtransplantasjon. Pasienten ba om å skrive ham hjem, hvor han forberedte salven. Jeg tok frisk smeltet smør 150 g renset propolis. Kokte denne blandingen i et vannbad i 2 timer. Anvendt denne salven når du klær 1 gang per dag. I 10 dager ble det helbredet. (2002, nr. 2, s. 14).
 • Enkel behandling med rødbeter og rømme
  Bland 1 ss. l. rømme og 1 ss. l. ristede rødbeter, bland og fest den over natten til kjelen. På morgenen tørker du bare huden fra pus. Metoden har blitt testet mange ganger. (HLS 2005, nr. 5, s. 29)
 • Hvordan var det mulig å kurere furuncle hjemme med cottage cheese
  På jenta på 10 år på en skulder sprang den store kjelen opp. Hennes mor førte henne til en medisinsk assistent, som tok ut en skalpell. Jenta var skremt og løp bort, og heller ikke moren eller paramedikeren kunne fange henne. En nabo råde deg til å bruke varm hytteost til koking. Jenta gjorde nettopp det. Hun tok en varm hytteost fra ovnen (det var bare kokt fra yoghurt), presset litt og satte det på kjelen, ristet det med en trasa. Etter noen minutter svarte smerten, pus med blod løp ned i armen min.
  Nå er det vanskelig å få en god hjemmelaget hytteost. Derfor kan du ta butikken, 2 ss. l. Høstost 2 ss. l. melk, reheat, klem og fest til klumpen. (HLS 2006, nr. 6, s. 9-11)

Forebygging av koke

Furunkulose er forårsaket av stafylokokker, som inntrer en hårpute så dyp som 0,5 mm. I den første fasen føles en person prikker, noen ganger merker en rød prikk. På dette tidspunktet må du dyppe en bomullspinne i jod og trykke den på den røde prikken. Hold i 1 minutt. Få litt forbrenning av huden, men det er en liten ting. Det viktigste er at jod vil trenge inn i ønsket dybde og drepe stafylokokker, det blir ingen koke. Og hvis den allerede har dukket opp, kryss det med jod i flere dager på rad. Denne metoden har blitt testet 1000 ganger. (2011, nr. 2, s. 32)

Hvordan lage en salve fra kokos på basis av løk, såpe, terpentin?
Nedenfor er detaljert folkelig oppskrifter og vurderinger av bruken av dem. Til tross for sin enkelhet bidrar disse salverene til å bli kvitt i 1-2 dager. Det beskriver også eksempler tatt fra avisen "Vestnik ZOZH", som ved hjelp av disse salver var det mulig å raskt slippe av med koker.

Hjemmelaget koke salve basert på såpe
Ta like deler revet baby såpe, gni løk, smult. Bland godt, du kan varme opp litt i et vannbad. Påfør blandingen på gasbind, brettet i 4 lag, fest til koker over natten. Kan festes med gips. Smerten vil avta, pus vil strekke seg, såret vil helbrede raskt. Om morgenen kan du bytte bandasjen. (oppskrift fra sunn livsstil 2010, nr. 4, s. 31)

Her er en lignende populær oppskrift på kokesalve, men revet løk erstattes av sukker: 1 ts. knust såpe, 1 ts. sukker, 1 ts. druknet svinekjøtt. Alle maler til en jevn masse, spredes på et stykke bandasje og festes til koker. (oppskrift fra HLS 2006, nr. 5, s. 31)

I stedet for lard kan du ta krem: Gnidd såpe, hakket løkblanding, fortynn med krem, legg i vannbad og kok til blandingen blir homogen og fortykket. Såpe myker vev, løk trekker hele pus, kremen nærer den nye huden og myker effekten av såpen. (oppskrift fra HLS 2002, nr. 16, s. 19)

Salve av kokos fra terpentin
Varm smøret, fjern skummet, tøm rent olje. For 1 kopp ren ghee, ta en voks med et volum på 2 kampkasser og samme mengde salsap av sedertre, furu eller gran. All denne blandingen, varme ikke høyere enn 80 grader, til alt er oppløst, belastning. Når massen begynner å bli tykkere, legg til 1 ts. honning og rør igjen. Det vil være en helbredende salve med duften av furu nåler, litt bitter. Oppbevares i en fryser i en glassburk.
Egenskapene til salven er ganske enkelt ekstraordinære: helbreder sår, koiler, erosjon (tampong), hemorroider, trofasår, sprekker på hælene. Ved inntak hjelper det med magesår, halsbrann.
(2009, nr. 19, art. 26).

Varm 500 ml vegetabilsk olje og tilsett 100 g furuharpiks og 100 g voks. Kok 30 minutter. Klipp bunnen i 10 pærer med hud. I en blanding av olje, voks og terpentin, kast en bunn forsiktig, blandingen kan løpe vekk. Kok ytterligere 20 minutter. Kjøl litt og hell i glass gjennom 4 lag av gasbind. Denne salvebrødskjøttet koker og koiler. (oppskrift fra HLS 2004, nr 15, s. 24)

Hvordan lage en salve fra kokker hjemme.
Mannen hadde en furuncle på størrelse med en valnøtt under øret hans. I lang tid kunne han ikke bli kvitt ham før han, på råd fra sine bekjente, ikke forberedte en salve basert på såpe. Etter å ha brukt denne salven ble det bare et lite arr igjen. Her er en enkel populær oppskrift: bland 50 g revet husholdnings såpe, 50 g rugmel, 1 ss. l. vegetabilsk olje og 1 ss. l. honning. Fortynn alt dette med 150 g kokende vann, kok i 2-3 minutter, legg til 1 kirkelys uten veke. Rør. Påfør denne salven på et serviett og legg til koka, fest med tape. Forsmøring med salve skiftes daglig. Full gjenoppretting skjer i 2 uker hvis kjelen er stor. (oppskrift fra HLS 2008, nr. 7, s. 30, 2007, nr. 7, s. 30)

Salve for alle anledninger
Ta i like store mengder furu saft, medisinsk tjære, smør, aloe bladmasse, blomst honning. Sett denne blandingen i et vannbad og varm den der, rør til blandingen blir homogen. Hvis det viste seg veldig tykt, fortynnet med vodka.
Denne salven hjelper til med ikke-helbredende fistler, bein tuberkulose, abscesser, og hjelper til med behandling av kokos. Det er nødvendig å pålegge en salve på furuncle-dekselet med polyetylen og sikre med limpasta. (gjennomgang fra HLS 2003, nr 3, s. 25)

Kok og melkekjøtsalve
Kok 100 g melk, tilsett 1 ss. l. revet vaskeri såpe. Såpen skal være frisk, nystekte laget. Kok til fortykket, som kissel, etter avkjøling av salven vil tykkere litt. Denne salven behandler koker, kokker, koiler. (2002, nr. 16, s. 4).

Kok gips
Bland 10 g såpe, 10 g bivoks, 5 g kolofonium, legg på lav varme. Når alt er oppløst, tilsett 10 g smør. Kok og hell i en steril krukke. Salve er klar. Kutt polyetylen kvadrat servietter, jern dem gjennom stoffet med et strykejern for desinfeksjon. Sett en salve på denne servietten, legg den på furunclene, legg gassbind på toppen, forsegl med tape. Bytt dressings hver 2. time til full gjenoppretting. (gjennomgang fra HLS 2003, №6, s. 18,)

Furunculosis Salve
Ta interiøret fårekjøtt eller fettfett - 150 g, kolofonium, vaskesåpe og voks - størrelsen på en valnøtt, løk størrelsen på et egg. Slå på ild, slip andre komponenter. Når fettet koder kaster alt inn i det. Kok i 10 minutter på lav varme, belastning i en krukke. Oppbevares i kjøleskapet. Denne salven skal alltid være til stede, siden det hjelper mot koker, kokker, kutt, purulente sår. (Gjennomgang fra HLS 2008, nr. 12, s. 33)

Rask behandling av kjele hjemme

Furuncle kalt betennelse i hårsekkene med dannelse av pus inni, som følge av en reduksjon i beskyttelsesfunksjonene til immunitet, samt at de ikke overholder regelverket for personlig hygiene. Sykdommen er ubehagelig, da det gir en viss ubehag og smerte, og når den plasseres på ansiktet eller synlige områder av kroppen - et estetisk ubehagelig utseende. Men sykdommen kan herdes hjemme, ved hjelp av tradisjonelle metoder for behandling av furunkulose.

Abscess Furuncle - Hva er det?

For å bestemme at furuncle som er dannet på kroppen, er det nødvendig å foreta en visuell inspeksjon av det berørte området. Inflammasjon har utseendet på en kegleformet forsegling, rød i fargen, med en gul stang innsiden. Det er på disse grunnene at man lett kan skille en furuncle fra andre hudformasjoner. Ved stangens størrelse kan det nå 7 eller 10 centimeter, mens det på grunn av abscessens spesielle plassering i hårsekkelen, i midten av papulen, kan det oppdages hår.

Når det kommer inn i infeksjonsområdet av infeksjonen, dannes i de fleste tilfeller en abscess furuncle, noe som provoserer en stor opphopning av pus i papulen.

Denne prosessen er ledsaget av ubehagelige symptomer:

 • alvorlig smerte;
 • dannelsen av en solid knute;
 • rødhet og betennelse i det berørte området
 • økning i kroppstemperatur opp til 40 grader;
 • svakhet.

Samtidig brister denne kilden ikke alene, men fortsetter å samle pus i det subkutane området, og danner en sterk segl. Når et segl er dannet i en abscesskoker, er det nødvendig å konsultere en spesialist, siden denne komplikasjonen krever kirurgisk inngrep og ikke overfører seg selv.

Årsaker til furunkulose

Koker er betent og smertefulle hulrom i huden, fylt med purulente masser. Når flere slike formasjoner dannes på huden, begynner sykdommen kalt furunkulose. Slike subkutane koker kan ha forskjellige størrelser, med en ert eller til og med være en valnøtts størrelse. Slike formasjoner krever obligatorisk behandling, som med hell kan utføres hjemme.

Lokalisering av furunkulose er mangfoldig og kan påvirke enhver del av menneskekroppen, men de mest berørte områdene er:

 • hals;
 • aksillære huler;
 • baken;
 • lyskeområde;
 • ansiktet;
 • brystkasse.

Samtidig er dannelsen av dype kuller - karbuncyler, som raskt kan utvikle seg, spredt over overflaten av kroppen og trenge inn i blodet, og forverrer pasientens allerede farlige tilstand, veldig farlig. For å bestemme graden av furunkulose nøyaktig, er det nødvendig å kontakte en spesialist som skal gjennomføre en undersøkelse og foreskrive riktig behandling, med evnen til å utføre det hjemme.

Den mest effektive og raske måten å fjerne koker er bruken av bakte løk mens denne metoden ikke utelukker bruk av narkotika.

Årsaker til dannelsen av furunkulose eller enkelt chiryakov anses å være nederlaget for hudinfeksjonen av Staphylococcus aureus, med mulige skader og streptokokker type A og B, epidermale streptokokker og andre patogener.

Furunkulose kan danne når det er noen sykdommer i kroppen:

 • patologiske tilstander i fordøyelsessystemet;
 • endokrine forstyrrelser;
 • nyresykdom;
 • reduksjon av beskyttelsesfunksjonene til epidermis;
 • redusert immunitet;
 • kroniske smittsomme sykdommer i historien.

Infeksjonssykdommer som forekommer i kronisk form inkluderer faryngitt, bihulebetennelse, tonsillitt og tarmdysbiose. Dessuten kan patogener som utfordrer utviklingen av koke, trenge inn i kroppen gjennom huden mikrotraumas, på det sted der koktene dannes. Derfor er en viktig faktor som påvirker forekomsten av koker immunitet, og med en reduksjon i sine beskyttende funksjoner, oppstår en høy sannsynlighet for å utvikle sykdommen.

Hvis immuniteten er på riktig nivå og beskytter kroppen mot infeksjoner, kommer utviklingen av furunkulose til ingenting, siden de penetrerte bakteriene ikke har noen sjanse for utvikling og reproduksjon. Samtidig øker ikke-overholdelse av regler for personlig hygiene sjansen for overlevelse av patogen mikroflora under uhelsemessige forhold.

En koking oppstod på menneskekroppen indikerer en nedgang i de beskyttende funksjonene i kroppen, og en alvorlig svikt i immunsystemet. Dette kan oppstå ved utvikling av enkelte avvik:

 • nedsatt blodgass;
 • stressende situasjoner;
 • psykologisk, fysisk og følelsesmessig overbelastning.

I tillegg kan en reduksjon i immunitet utløses av forstyrrelser i metabolske prosesser som påvirker arbeidet til hele organismen.

For å bli kvitt ubehagelig koking må du først kontakte en spesialist som vil anbefale effektive metoder for fjerning av kjelen. Samtidig anbefales det ikke å fjerne, klemme eller kutte abscessen hjemme, da du bare kan forverre tilstanden. Legen under undersøkelsen vil avsløre graden av kompleksitet av sykdommen og anbefale medisinbehandling, der du også kan bruke de populære metoder for behandling av koke hjemme.

Imidlertid anbefales det ikke å engasjere seg i selvbehandling, eller å utelukkende utelukke behandling med folkemidlene, uten bruk av farmasøytiske preparater. Bare i den komplekse behandlingen kan du oppnå varige resultater og fullstendig fjerning av koke.

Behandling av koke hjemme

Koket, og når flere fokser av betennelse akkumuleres - furunkulose, ledsages av suppuration, feber og kan føre til alvorlige konsekvenser, og noen ganger kirurgisk inngrep.

Hjemme kan du kvitte deg med stor suksess, hvis du bruker velprøvde metoder og overholder spesielle anbefalinger.

Først bør du vaske hendene med såpe og vann før du berører kjelen, samt etter kontakt med hodet og stammen. For det andre, antibakterielle midler, hvis foreskrevet av en lege, blir brukt forsiktig, uten å påvirke det berørte området, 3 eller 4 ganger om dagen.

Også en fin måte å varme og provosere på et naturlig gjennombrudd av kjelen er å bruke kompresser som legges over på det berørte området i 10-15 minutter, flere ganger om dagen, for eksempel med bakt løk eller honningkaker. Dermed er det mulig å redusere smerten i furuncle, og for å akselerere perioden etter modning. Etter det anbefales det å dekke det betente området med en ren gauzeforbinding og vente på at den skal bryte. Samtidig er det umulig å stikke, ripe og klemme seg selv, da dette kan forverre tilstanden og forårsake infeksjon.

Etter at kjelen har åpnet seg, bør du forsiktig fjerne alle akkumulerte pus, behandle det åpne såret med hydrogenperoksid og påfør et tørt og tett bandasje. Slike ordninger for behandling av åpnet kjele bør utføres daglig til det er fullstendig helbredet.

Som en folkebehandling av koker, bruk en rekke infusjoner, salver og komprimer, preparert uavhengig. For å gjøre dette kan du bruke velprøvde verktøy:

 • Yolk-honning masse vil bidra til å bli kvitt i kort tid. For forberedelsen er det nødvendig å kombinere 2 råblommer, 1 ss honning, 0,5 teskje brus og litt hvetemel. Alle ingrediensene blandes og den resulterende massen påføres på absessen før åpningen;
 • Aloe brukes ofte til å behandle kokos, for å gjøre dette, er det nødvendig å vaske, hogge og klemme saften ut av et nyskåret blad av en plante. En bandasje dyppet i aloe juice er festet til området som er berørt av furuncle og forlatt i 4 timer, hvorpå det erstattes. Hvis det ikke oppstår kokende kjele, forsvinner betennelsen.

I tillegg kan du i hjemmet bruke legemidler til behandling av koker. For eksempel på et apotek kan du kjøpe en rekke eksterne og lokale antibakterielle stoffer:

 • Ved oppmaling av kjelen kan det berørte området behandles med en løsning av borsyre eller salisylalkohol ved å påføre varmt vev fra oven for å varme og akselerere dens modning;
 • i den systematiske dannelsen av koker på kroppen, er det nødvendig å bruke vitaminkomplekser, kosttilskudd og medisinske preparater som øker kroppens naturlige motstand;
 • når du åpner kjelen, er det nødvendig å fjerne stangen med pus og en del av det infiserte blodet, deretter behandle såret med hydrogenperoksid, og påfør en steril dressing med Vishnevsky salve.

I dette tilfellet anbefales bruk av denne typen salve ikke med uåpnet furuncle, ellers kan cellulitt utvikles.

Det er viktig å huske at hvis en stang ikke oppstår i koker, i 4-5 dager, er det nødvendig å umiddelbart konsultere en spesialist. Dette kan tyde på utvikling av komplikasjoner i løpet av sykdommen, siden normal maksimumstid for fullkoking er 7 dager. Den dannede klumpen brister ikke, men begynner å vokse, og den eneste måten å kvitte seg med er kirurgi.

Koker av øregangen

En furuncle i den hørbare kanalen kan oppstå som følge av infeksjon av hårsekkene, svovel- eller svettekjertlene av stafylokokker. Det er slike lesjoner med skade på ørevæv med:

 • rensende hulrom fra akkumulert svovel;
 • klør når kløende dermatoser;
 • beriberi;
 • purulent utstrømning fra mellomøret
 • redusert immunsystemresistens;
 • diabetisk sykdom;
 • tretthet i kronisk stadium;
 • tuberkulose;
 • allergiske manifestasjoner.

De viktigste symptomene på en koke i den eksterne hørskanalen er:

 • irritasjon og kløe inne i øret;
 • smerte av skarp natur;
 • smerte med rebound i kjeveområdet, øyne, hode, forverret under tygging og gjentakelse;
 • feber og feber;
 • mangel på appetitt;
 • økte ubehagelige symptomer under søvn;
 • søvnløshet og søvnforstyrrelser;
 • dårlig lydflyt til auditoriene;
 • dannelsen av et gul hode over hevelsen;
 • delvis hørselstap i det berørte øre;
 • Hvis økets vekst er skadet, kan det være rikelig og pus kan lekke.

For å få koke i øret kan du søke hjelp fra en lege, og du kan ty til populære metoder for behandling av koke hjemme. En av de raskeste og sikreste måtene å kurere på er å bruke bakt løk i en ovn eller mikrobølgeovn. For å gjøre dette, lage en trakt i løk, hell linolje inn i den, lukk den formede bolle med et stykke brød og bake i flere minutter. Etter det blir den klemt juice innpodet i den syke øregangen.

Også, du kan bruke tinkturen av jod, med utseendet av de første symptomene på å koke i øret, smøre det berørte området til fullstendig kur. Hvis du tar en linduk og suge den i vegetabilsk olje, gni hvitløk, rull den opp og legg den i øregangen, kan du raskt behandle kjelen. For å gjøre dette, anbefales det å bruke denne metoden to ganger om dagen, hjemme.

Kok på halebenet

Kokdannelsen oppstår etter smitte i hårsekkelen. Gitt at i dette området et stort antall hårfollikler må du nøye følge regler for personlig hygiene eller forsiktig fjerne overflødig vegetasjon, gjennomføre desinfeksjon etter slike prosedyrer. Utviklingen av kjelen på halebenet skjer når patogene mikroorganismer injiseres i hudporene.

Hovedårsaken til kokingen på kokesen, som i andre soner, er en reduksjon i immunitet, fordi i dette tilfellet kan kroppen ikke bekjempe infeksjoner. Derfor er det nødvendig å gjøre alt for å eliminere negative faktorer som utfordrer en slik stat:

 • mangel på hvile;
 • mangel på hygiene prosedyrer;
 • stressende stater;
 • autoimmune og kroniske sykdommer;
 • dårlige vaner.

Behandlingen av koker avhenger direkte av modningstrinnet. Først av alt, hvis du mistenker å koke, bør du umiddelbart konsultere en lege for en nøyaktig diagnose, og vellykket behandling kan utføres hjemme.

Som en integrert behandling kan du bruke antiseptiske salver foreskrevet av lege og folkemidlene. Samtidig er det umulig å klemme, trekke ut eller på noen måte prøve å fjerne furuncleen selv, ellers kan du oppnå komplikasjoner av sykdommen og tiltredelsen av en sekundær infeksjon.

De beste kokekurene er følgende oppskrifter:

 • honningkake - laget av mel og honning, som er kombinert i proporsjoner for å danne en stiv deig. Den støpte kaken påføres på kjelen, dekket med gasbind såpe i alkohol eller vodka og festet med en gips. Denne metoden gjør at du raskt kan trekke ut av kokerrotten, vanligvis i 1-5 økter;
 • En av de effektive måtene å behandle koke hjemme er å bruke bakt løk. For å forberede tilberedningen er det nødvendig å bake 1 stor løk i ovnen, kutte den i to deler og påfør et varmt kutt i kjelen, fikse det med en tett bandasje og la den stå i 20-30 minutter. Det er et annet alternativ når en oppslemming av bakt løk og et par dråper kamferolje påføres. Denne oppskriften tillater deg å trekke de akkumulerte purulente massene fra svulsten;
 • En rask metode for å øke kjelen er bruken av svartbrød. For å gjøre dette, er brødssnittet myket, en klype salt er tilsatt den og påført til formasjonen, dekket med et serviett og fikset.

Tradisjonelle behandlingsmetoder tillater kjelen å passere så raskt som mulig, spesielt siden de anbefales å brukes sammen med medisiner.

Ansiktsskjel

Et furuncle på ansiktet er ikke bare et estetisk problem, men også en farlig sykdom, da den har nær lokalisering fra hjernen. Samtidig oppstår koger i regionen av nasolabial trekant av særlig fare. Denne sonen er mest intensivt forsynt med blod, og det er stor sannsynlighet for infeksjon i blodet, noe som forårsaker skade på hele kroppen.

For å diagnostisere koking i ansiktet, er det nok å sammenligne bildene og bildene av pasientene med den nøyaktige diagnosen, og også å sammenligne symptomene:

 • en støt dypt i huden, med en gul stamme i midten;
 • smerte og betennelse i det berørte området;
 • Den gradvise utvidelsen av sonen av betennelse;
 • dannelse av purulent hode (etter 2-3 dager).

Det er mulig å behandle en furuncle hjemme bare under veiledning av en spesialist og etter å ha konsultert ham. Det er forbudt å klemme, trekke og knuse koker, det er heller ikke anbefalt å smøre en lukket koker med Vishnevsky salve, til dens gjennombrudd.

I begynnelsen av abscessdannelsen kan det betente området behandles med jod. En slik begivenhet reduserer smerte og reduserer betennelse. Samtidig er det mest effektive stoffet som brukes hjemme, stoffet Dimexidum, i form av væske.

Behandling med dette legemidlet bør utføres daglig, da stoffet trer inn i de dype lagene i epidermis og har antiinflammatoriske og antibakterielle effekter. Hvis det oppstår koker på nakken, ansiktet eller baksiden din, kan du bruke ichthyol klistremerker, men du bør ikke hygiene det berørte området, da det er en mulighet for at problemet sprer seg over ikke-infiserte områder.

Som en kombinasjonsterapi med folkemidlene kan du bruke følgende oppskrifter:

 • En av de effektive metoder for behandling av kokere er løkkaker med såpe. For utarbeidelsen av dette verktøyet er det nødvendig å kombinere den bakte løk med sjetonger av vaskesåpe og fest den resulterende kaken til formasjonen i forholdet 2: 1 og fikse det med et gips i et par timer;
 • også raskt kurere kjelen vil hjelpe propolis, som er nødvendig for å insistere på alkohol, og smøre den med purulent betennelse;
 • Infusjonen av calendula blomster har den sterkeste antimikrobielle effekten, derfor anbefales det å vaske kjelen.

I tillegg bekjempes i kampen mot koker på ansiktet vitaminer, særlig brygger gjær, de renser ansiktets hud, hindrer penetrasjon av infeksjoner i vev og øker kroppens generelle tilstand.

Under graviditet

Kok som har oppstått på kroppen, er et ubehagelig fenomen, spesielt under graviditeten. Kurset og dannelsen av koker under graviditeten fortsetter i henhold til standardordningen, uten unntak. Det skal huskes at kvinnekroppen i en slik delikat tilstand gjenoppbygges på hormonnivå, noe som kan skape noen komplikasjoner, pluss det meste av bruk av de fleste medisiner, og til og med nesten alt, anbefales ikke. I denne situasjonen vil nasjonale metoder for behandling av furunkulose hjemme komme til redning.

Først og fremst bør du søke hjelp fra en spesialist, fordi bare legen vil identifisere årsaken til kjelen, og dette kalles en infeksjon som kan skade ikke bare kvinnen, men også fremtidens baby.

For behandling av årsaken til sykdommen, kan legen foreskrive sikre antibakterielle midler, i kombinasjon med naturlige preparater tilberedt hjemme.

Virkningen av populære metoder er rettet mot å redusere betennelse og rask gjennombruddskoking:

 • bakt eller kokt løk knust inn i en slurry, tilsett hakket hvitløk og påført det berørte området;
 • komprimerer av tomatsaft vil bidra til å raskt bringe kjelen til modenhet. For å gjøre dette, tilsett 250 ml tomatjuice, tilsett 2 spiseskjeer glyserin og rør. Blandingen påføres på gasbind til koking 3 ganger om dagen, til kjelen er fullt åpnet;
 • urte komprimerer vil lindre betennelse og smerte. Forbered dem fra kamille og salvie, som blandes i like mengder, brygges og påføres furuncle i 30 minutter.

Samtidig er det nødvendig å gjennomføre immunforsterkende tiltak - ta vitaminer, mineraler og spis et balansert kosthold.

Hos barn

Behandling for furunkulose bringer noen ganger foreldre til ekstreme tiltak. Noen til og med ty til konspirasjon, men det kan bare ikke gjøre for å kurere deres barn. I dette tilfellet vil det mest korrekte være å gå til en lege og observere hygienestandarder.

Behandling av furunkulose hos barn kan vellykkes utføres hjemme, under medisinsk tilsyn. Koker i barn med stafylokokkinfeksjoner i huden dannes, og behandlingen bør være spesifikk - rask, effektiv og sikker. Det er derfor mange eksperter anbefaler, sammen med medisiner, tillatt for bruk av barn å ty til tradisjonelle behandlingsmetoder.

For sikker behandling av babyen, bør du ikke prøve å fjerne koker, klemme den ut eller følge anbefalingene fra provoserende videoen. Først av alt er det nødvendig å forstå graden av modning av kjelen, om det er en tett støt under huden eller en kjele går gjennom første utviklingsstadium, og snart vil det bli et pustulært hode.

For behandling av koke med lokalisering på hvilken som helst del av kroppen, det være seg baksiden, ansiktet eller barnets rumpe, kan du bruke en burdock-avkok. Det renser barnets kropp fra giftstoffer, toksiner og infeksjoner. Det anbefales å ta barnet tre ganger om dagen, i 5 dager. Echinacea er også et effektivt middel til å forbedre immuniteten hjemme. I tillegg til å øke beskyttelsesfunksjonene, har den en antiviral effekt, og eliminerer årsaken til kjelen.

Eksterne og interne midler for samtidig behandling av kjele, med høy effektivitet, er gulrot. Det er nødvendig å brygge i en andel av 2 ss tørt pulver per 250 ml kokende vann, insister i 30 minutter og ta oralt 2 ts per dag, eller smør med koker. Det må huskes at selvekstrudering, kutting av fjernelse av koke, kan føre til reinfeksjon og videre spredning av suppuration på huden.

Helse som et forsøk på vilje

Helsedagbok for Olga Smirnova

Behandling av koker folkemedisiner

Hei, kjære lesere!

Jeg kjenner mange mennesker som lider av koker og vil fortelle deg om tilbakemeldingene fra vennene mine som ble kvitt denne plassen som plaget dem i årevis. Hjalp dem hovedsakelig med behandling koker folkemessige løsninger. Og selv om det er umulig å engasjere seg i selvbehandling, vil det likevel være nyttig å ha flere råd til behandling av koker hjemme, for anbefalinger fra legen din, tror jeg.

Hvordan ser furuncle ut?

Hva er en furuncle, hvordan ser det ut?

I begynnelsen er denne betennelsen på huden litt som en vanlig kvise. Hvis en kvise i tide umiddelbart blir cauterized med alkohol eller alkoholisk tinktur, for eksempel kalendula, eller propolis, eller en gylden whisker, vil den forsvinne trygt om to eller tre dager.

Det er umulig å trykke akne i alle fall! Dette er veien til dannelsen av koker og utviklingen av sepsis!

Med en koker, alt vanskeligere. Fra det ser det ut som en pimple, bare mye større - 1 cm eller mer, og under huden i tykke lag inneholder det hovedfokuset på betennelse.

Sykdommen begynner med det faktum at hudområdet rødt, hovent, blir smertefullt. Etter 2-3 dager, kokes ytterligere økning i størrelse, tar form av en kjegle, i midten av hvilken en purulent stang dannes, smerten øker, temperaturen stiger. Etter en stund åpnes abscessen og pus helles fra kjelen.

Furuncle er en inflammatorisk sykdom i hårsekkelen forårsaket av mikrober, oftest stoffilokokami.

Det er av hensyn til hygiene samsvar, redusert immunitet på grunn av mikrosprekker og riper, vitaminmangel, metabolske sykdommer, ofte skrubbsår forekommer ved diabetes.

Boils kan ikke kamme, klemme, pierce!

Sett press - og pusen gikk ikke utover, men inni, og hvis blodkarene ligger i nærheten, kjører vi alle mikrober på denne måten inn i blodet, infeksjonen sprer seg enda mer, og alvorlige komplikasjoner oppstår i utviklingen av miningitt.

Feil behandling av koker kan føre til en mer alvorlig sykdom - et karbunkel, når temperaturen stiger til 40, er kroppen helt beruset. I dette tilfellet kan hjemmebehandling ikke utføres, bare sykehusinnleggelse og behandling under oppsyn av lege.

Siden kokos er forårsaket av mikrober, må du først kvitte seg med dem, for det vil legen foreskrive at du skal motta antibiotika.

Og i tillegg til dem, etter rådgivning med legen, kan du også bruke utendørs folkemidler som forskjellige lotioner og bandasjer.

Av salver er vanligvis effektivt brukt Ichthyol salve.

Folkemidlene for behandling av koke

Hjemme, behandling av kokos med folkemedisin rettsmidler er ganske effektiv hvis gjort riktig. Jeg vil gi en liten liste over helt enkle, rimelige verktøy som folk ofte bruker hjemme.

Salt dressing

Det enkleste antihistaminet er en høyt konsentrert saltløsning som dreper mikrober.

For behandling av kokos trenger en matskje salt oppløst i et glass vann ved romtemperatur. Vi våt et lite stykke klut (bandasje) i løsningen, klem forsiktig slik at vannet ikke strømmer, og påfør den berørte overflaten til den tidligere vasket med såpe. Fest bandasjen. En slik salt dressing vil trekke pus fra såret.

Aloe vera

Vår favoritt lege - innendørs aloe blomst, som inneholder naturlige antiseptika, bidrar også til å trekke av pus og den raske modningen av furuncle.

 1. Aloe-bladet er kuttet i lengderetningen og innsiden av skiven påføres det berørte området. Når det tørker, skift arket til frisk.
 2. Aloe juice blandet i halv med linfrø eller olivenolje har en god bakteriedrepende og helbredende effekt. Gaze bør være våt i denne sammensetningen og lage et bandasje.

honning

 1. En spiseskje honning skal blandes med en skje med mel, knead deigen, rull den inn i en flat kake og påfør den betente huden, hold til den åpnes.
 2. Du kan også prøve å blande honning (en spiseskje) med en halv teskje salt og to rå eggeroller.

Såpen

Regelmessig vaskesåpe kan også hjelpe med å koke.

 1. Såpen er gnidd på et riper, legg i en kopp slik at såpen dekker bunnen, hell melken i et volum dobbelt så mye såpe. Denne blandingen kokes på lav varme i omtrent en og en halv time til du får en tykk masse. De gjør også bandasjer med henne og bytter dem daglig.
 2. Eller gjør dette: et stykke stoff fuktet i vann, gni med såpe og drysset med salt.

poteter

Rå poteter tre revet (middels eller liten) og pålegger seg ved koke. Ca 3-4 timer bytter vi dressingen med tørkede poteter for frisk.

bete

Rødder er også i stand til å helle mye, så med en furuncle gjør de dressinger fra revet råbiter blandet med rømme, eller lotioner med sukkerroer.

Behandling av kokt løk

En kjent og populær behandlingsmetode kokes med løk.

 1. Løk må bake, kutte i halve og feste til koker. Du kan fremdeles smøre kuttet med honning. Bakt løk trekker den purulente staven og går raskere.
 2. En annen måte: Bland bakt løk med revet såpe (i forholdet 2: 1), denne blandingen bidrar også til den raske modningen, og renser godt. Bandasjer med en blanding av forandring hver dag.
 3. Råløk er også brukt. Den er kuttet uten å fjerne skallen for å lage en sirkel med en diameter på ca 2-3 cm og en tykkelse på ca. 0,5-1 cm. Kjernen er litt skrapt for å gjøre en vassel. Og denne siden er festet til koker i 6-7 timer eller over natten. Løk trekker ikke bare alt, men desinfiserer også. De sier at selv et spor etter en abscess forblir ikke.

Castor olje

Min favoritt rette er ricinusolje, som alltid er der, og helbringer koke. Det er nødvendig å påføre et bandasje gjennomvåt i det til sårpunktet og bandasjen.

Jeg fant interessante råd om behandling av kyllinger med folkemessige rettsmidler fra avisen med sunn livsstil, ifølge vurderinger etter bruk, ble de kvitt koker for alltid.

Noen jeg har nettopp beskrevet, og det anbefales å bruke urter, både eksternt og internt.

Allerede etter utgivelsen av denne artikkelen lærte jeg at koker helbreder og aktivert karbon og propolis. Jeg anbefaler deg å lese ved å klikke på linkene med interessant materiale.

Urter for behandling av koke

Sannsynligvis vet alle at når kokt, alle slags sår, og kokker bruker plantain. Hans ark skal vaskes, strekke og feste bunnsiden til den nylig oppførte raideren. Hold dressingen i tre timer og bytt til en ny.

Du kan også bruke et ark med coltsfoot.

Fra de samme to urter med tilsetning av flere peppermynteblader forbereder infusjonen. Bladene av alle urter er tatt i like deler, blandet og en spiseskje av samlingen brygges med et glass kokende vann. Insister 15 minutter og drikk tre ganger om dagen for et halvt glass.

Kamille, eller gress og løvetannrøtter, eller nettleblomster er effektive. Noen av disse urter ta en skje av et glass vann, brygge, insisterer og drikker en spiseskje 5-6 ganger om dagen.

Praktisk renser kroppen og fjerner løvbladet fra koker. 12 blader av laurbær helle en liter vann og koke i 10 minutter. Ta en tredjedel av glasset. Etter et par - tre dager med slik behandling koker forsvinne.

Hvordan bli kvitt kyllinger for alltid folkeslag

Hvis du har en furuncle, er det fortsatt halvparten av problemet, og de ovenfor beskrevne folkemidlene vil bidra til å kvitte seg med det.

Men hvis de skjer konstant i flere måneder, så er dette allerede et alvorlig problem. For å bli kvitt dem for alltid, må man kontakte en immunolog, bli undersøkt, ta blodprøver og bli behandlet.

I alvorlige tilfeller av kronisk furunkulose foreskrives autohemoterapi: pasienten tar sitt eget blod fra en vene og stikker det inn i baken i et bestemt mønster. Slik behandling gir ofte gode resultater.

Forresten, jeg prøvde å bruke denne metoden for å behandle allergier, jeg må si, helt uten resultat.

Jeg vet at ikke alle pasienter med kokos hjelper.

Jeg vil tilby deg utprøvde metoder for å behandle kokere med folkemiddagene mine ved hjelp av folkemidlene, takket være at de (bekjente) ble kvitt koker for alltid.

Og ikke bare de, jeg hørte og leste mange positive vurderinger.

Det viktigste i denne saken, som vi har sagt, er å ødelegge bakteriene som er i kroppen.

Den første måten. Medisinsk svovel. Det virker bemerkelsesverdig med bakterier, hindrer veksten, foruten svovel er aktivt involvert i kroppens metabolske prosesser, og i dette problemet er det også nødvendig å forbedre metabolisme.

Våre bestemødre og farmemødre visste om behandling av svovel.

Nå er det bare vanskelig å finne det på apotek, men det er mulig.

For behandling, ta 1 gram svovel 2-3 ganger om dagen under måltider, du kan dryss med et pulver med svovel et stykke brød og spise.

Behandlingsforløpet er 30 poser med pulver.

Den andre måten. Tørr brygger gjær. Også kjent for lang tid, og jeg drakk dem i min ungdom for å bli kvitt akne. I prinsippet er det et alternativ til medisinsk svovel.

Tørrbrygger gjær blir tatt i en spiseskje tre ganger om dagen med vann.

Den tredje veien. Malurt bitter. Malurt fullstendig utelukker alt ondt fra kroppen. Det er generelt nyttig å utføre rengjøring.

Du kan bare spise pulveret av tørr malurt, ta det på spissen av en skje og drikkevann.

Og det er også godt å lage mat og drikke denne sammensetningen:

malurt, yarrow, immortelle, St. John's wort, buckthorn, kamille, eikebark blandet, ta en teskje, bryg i en termos en halv liter kokende vann. Du må insistere 8 timer, deretter filtrer infusjonen og drikk om morgenen på tom mage for en kvart kopp. Skal ta 10 dager, ta en pause i 3-5 dager og gjenta kurset.

forebygging

Om behandling av koker folkemessige rettsmidler hjemme jeg fortalte deg, ikke bli syk og tenk på forebygging, som inkluderer:

 • hygiene regler. Huden skal alltid være ren, fri for støv og smusspartikler.
 • herding av kroppen
 • ingen dårlige vaner som å røyke først og fremst
 • balansert ernæring. Av særlig betydning bør gis tilstrekkelig inntak av vitaminer i gruppe B og sørg for å begrense mengden karbohydrater
 • Overholdelse av regimet for arbeid og hvile er også viktig. På dette emnet anbefaler jeg deg å lese "Hvor mye en voksen skal sove."

Behandling av koke hjemme

Kok eller koke er en av de vanligste inflammatoriske hudsykdommene.

Til tross for deres tilsynelatende harmløshet, kan de være en kilde til store helseproblemer hvis deres behandling blir forsømt.

Derfor, ved de første symptomene må du begynne å ta tiltak.

Hva koker?

Et furuncle kan vises på hvilken som helst del av kroppen. Men oftest dannes de der det er mange talgkjertler, eller hvor huden ofte blir utsatt for friksjon. Som et resultat vises mikrokaster på den, hvor infeksjon kan trenge inn.

Svette øker risikoen for sår. Oftest opptrer kokos på baken, i lysken og armhulen, på hodet.

Hovedårsaken til dannelsen av koke betraktes som svekkelsen av kroppens beskyttelsesmidler.

Koker kan være:

I det første tilfellet ligger en abscess på hudoverflaten. I det andre modnes det i tykkelsen av vevet.

Tegn på

 • rødhet;
 • skarp smerte;
 • purulent innhold.

Etter at hodet blir synlig, øker smerten. På grunn av akkumulerende pus innhold, ser abscesshodet hvitaktig ut.

Som kjelen forfaller, kan det virke:

 • økt kroppstemperatur;
 • forstørrede lymfeknuter;
 • lokal endring i blodsirkulasjon.

Etter gjennombrudd av kjelen, strømmer pus ut og gjenopprettingsstadiet begynner. Etter helbredelse kan et arr ligge på plass.

Hva er farlig koking?

Den største faren er indre stormer.

Når de bryter gjennom, er det purulente innholdet i tykkelsen av vevet og kan føre til blodinfeksjon, utvikling av sepsis og til og med død i fravær av rettidig behandling.

Fra eksterne furunkler er de som befinner seg i ansiktet og først og fremst i nesen av stor fare. Her er huden riddled med et stort antall blodårer, noe som øker risikoen for å spre infeksjonen. I tillegg bidrar nærhet til hjernen til utvikling av mer formidable komplikasjoner.

Flaring i nesen kan føre til utvikling av meningitt - betennelse i meningene.

Særegenheter ved hjemmebehandling

Essensen av behandlingen kommer i første fase i akselerasjonen av disse prosessene, og deretter i akselerasjonen av vevregenerering og eliminering av sårinfeksjon.

Til dette formål gjelder:

 • Antibiotika.
 • Lokal salve.
 • Folkemidlene.

Den første fasen - et sår blir bare dannet.

På dette stadiet kan du synge for å lindre betennelse og forhindre dets utvikling. Med denne takten oppvarming. Til dette formål kan du søke:

 • Oppvarming med en blå lampe;
 • Bad og bad;
 • kirurgi alkohol

Den andre fasen - furuncle har allerede utviklet seg

På dette stadiet vil oppvarming ikke hjelpe og kan til og med være farlig. Det er nødvendig å akselerere modningen av hodet og oppnå gjennombrudd. Til dette formål, anvendt behandling med lokale salver. I alvorlige tilfeller kan du trenge et antibiotika som vil bli foreskrevet i form av salve eller injeksjoner.

Den tredje fasen - åpner absessen

Såret ryddes av purulent innhold og ble behandlet med antiseptiske midler. Deretter påføres en tørr dressing på den for å forhindre re-infeksjon.

I ekstremt sjeldne tilfeller fjernes kjelen.

levomekol

Medikamentet hjelper ikke bare kjelen til å modnes raskere, men bidrar også til helbredelsen.

Ichthyol salve

I tillegg har den antibakterielle egenskaper.

Hennes negative egenskaper er ubehagelig lukt.

Vishnevsky salve

antibiotika

Erytromycin og Cefalexin brukes som antibiotika.

Her er selvbehandling uakseptabel - legen foreskriver stoffer.

Probiotika og vitaminer er festet til antibiotika for å forhindre tarmdysfunksjon.

Folkemidlene

Koker blir ofte behandlet med folkemidlene. Og de gir en ganske god effekt, spesielt hvis de begynner å behandle den inflammatoriske prosessen i begynnelsen.

Medikert deig

For å akselerere modningen av kjelen kan gjøres ved hjelp av en medisinsk test. En tortilla er støpt av mel og honning og påføres såret. Pelleten må festes. Gjør det bedre om natten. Neste dag forandres bandasjen. Hver gang du trenger å lage en ny kake.

Du kan lage en kake fra honning, mel og tynt skrubbet vaskevann. Det er mye mer effektivt. Det vil ta flere prosedyrer.

Les mer om effektiviteten av såpe i bekjempelse av hudproblemer.

Brewer's Yeast

I flytende form blir de tatt 2 ganger om dagen i en spiseskje en halv time før måltider.

Brygger gjær bidrar til å styrke kroppens forsvar.

Hvitløk og løk komprimerer

For dette formålet blir hvitløk gnidd og påført såret i et par timer. Hvis hvitløk kommer i kontakt med huden i lang tid, er det fare for forbrenning, så det blir blandet med potetmos.

For løkkompress, blir løkene bakt i ovnen og påført absessen i form av varme. Forkleet er over natten. For å øke effekten, kan løk blandes med såpe. I dette tilfellet ta 2 stykker løk og ett stykke såpe.

Varm komprimerer akselererer modningen av absessen.

Som et middel kan du bruke honningkaker, bakt løk, oppvarmet saltløsning, noe som akselererer modningen av abscessen og forhindrer infeksjonen i å spre seg. Varme komprimerer gjør flere ganger om dagen, og pålegger dem i 2-3 timer. Det er viktig at de er varme.

Etter å ha fjernet komprimeringen på et sårt sted, påkaller et tørt bandasje.

gurkemeie

Legemidlet er full, to ganger om dagen i tre dager.

Samtidig påføres en varm komprimering på lesjonsstedet: bomullsull er gjennomvåt med salt bouillon av gurkemeie, ingefær og honning, og festet til en abscess for natten.

Beet juice

Rødjuice har gode trekk- og antiseptiske egenskaper. Det kan påføres abscess flere ganger om dagen.

Pine bad

Løsningen legges til badet. Dens varighet bør være 20 minutter.

Etter prosedyren påføres et tørt bandasje på sårpunktet.

Metoden er god i utgangspunktet.

Infusjon Dymyanki

Det bidrar til å styrke kroppens forsvar, blodrensing.

En spiseskje med røykflaske helles med et glass kokende vann og infunderes i 30 minutter. Deretter blir infusjonen full på en tredjedel av et glass daglig til kokene forsvinner.

Etter at furuncle har åpnet, kan et ark med aloe eller bomull fuktet med sin juice påføres såret for raskest mulig helbredelse.

Behandling av koke hos barn

Prinsippene for å behandle koker hos barn er de samme som hos voksne.

Du kan bruke ichthyol salve og folk oppskrifter. Behandle sår bedre med alkohol, hydrogenperoksid. Det viktigste er å binde stedet for betennelse godt for å forhindre infeksjon.

resultater

 • Kok kan ikke fuktes og klemmes.
 • For å øke modningen bør du bruke salver og folkemidlene ved hjelp av såpe, honningkaker, varme komprimerer.
 • Det er mulig å akselerere helbredelse ved hjelp av antibakterielle midler og aloe juice.
 • For å forebygge furunkulose kan du drikke et kurs av bryggergær.

Bli kvitt boils kan være ganske raskt. Det viktigste er å være tålmodig og nøye følge regler for behandling.

Flere Artikler Om Typer Acne