Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Jeg liker ikke lukten av bukbladet, etter tørke synes det meg at lukten har spist inn i huden og ikke kan fjernes. Videre må du tilbringe tid på sin brygging. Jeg tok 1 ark, stor størrelse og helles et glass kokende vann og insisterte i 2 timer. Avkoket viser seg å være konsentrert, men jeg har ikke observert et meget effektivt resultat. Akne som de var, og ble igjen. Men lukten fulgte meg hele tiden. Verktøyet er billig, og kjøp det vil ikke forårsake problemer, men i medisinskapet er det mer effektive midler. For eksempel, jod eller hydrogenperoksid. Tidligere ble babyer badet i laurbærboks bouillon.

For å bekjempe akne med lavrushka lager jeg tonic, lotion og bad. For å få tonic trenger du bare å helle kokende vann på en beholder tett pakket med laurbærblade (jeg legger det vanligvis i en flaske), så brett gassbindet i flere lag og spenne tinkturen. Etter det legger jeg vanligvis teetreolje der, slik at betennelsen kan fjernes raskere. Med denne hjemmelagde tonicen tørker jeg ansiktet mitt hver dag med en bomullspute. Verktøyet hjelper godt mot fet hud, da det fjerner glans, strammer porene, og over tid reduserer dannelsen av akne.
Lotion er tilberedt på alkohol. For å gjøre det bare hell lavrushkaen med vodka og fyll det. Men du må tørke ansiktet med en bomullspinne hver annen dag, fordi alkoholen tørker huden veldig mye, du kan få peeling.
Til slutt lager jeg badekaret ganske enkelt ved å koke 4 laurbærblad i en kasserolle. Vann trenger omtrent en liter, og det er tilrådelig å velge en panne med bred bunn. Dette er nødvendig for å puste over det. Vel, og så dekk meg selv med et håndkle og pust laurbær, dampende huden. Etter det tørker jeg det med laurbærkrem.
Generelt er laurbæren selvsagt ikke et paradis, men det virker sparsomt. Huden er ikke skadet og tørker ikke ut, men den er godt rengjort.

Jeg prøvde forskjellige måter å bruke løvblad til hudbehandling. Jeg likte avkoket, som jeg kokte lavrushka i vann i ca 30 minutter med beregning av ca 2 ark per 1 kopp vann. Først dampet jeg ansiktet mitt over en bolle med kjøttkraft, og deretter renset det. Så vasket hun dem og dro til å suge. Jeg liker ikke lukten hans, kjent for alle, spesielt i god konsentrasjon. Jeg gjorde prosedyren ofte og la merke til tørrhet - peresyshila. Jeg måtte redusere antall vasker.
Nå bruker jeg regelmessig is fra et avkok av et blad, som jeg gni et renset ansikt om morgenen. Porene lukkes umiddelbart og til og med ut farge. Effektiv og sparer tid om morgenen.

En av oppskriftene på tradisjonell medisin som er sjekket av meg, er ansiktslotion på grunnlag av et løvblad. Også, en maske og tinktur av Lavrusha fungerer bra.
Oppskrifter besluttet å sjekke når jeg leser mange positive vurderinger.
Jeg vil fortelle deg oppskrifter som jeg sjekket på meg selv.
1. For å forberede lotionen du trenger:
- 3 ss. skjeer av knust laurbærblad;
- 200 g vodka eller alkohol.
Lotion skal infusjonere i 7 dager. Deretter kan den brukes flere ganger i uken. Det er nødvendig å overvåke huden, for ikke å overdrive den.
2. For å forberede tinkturen trenger du 5 ark laurbær og 1 glass vann. Kok og hold på brann til fordampning av 2/3 av væsken. Tinkturen kan brukes daglig, etter at huden har blitt renset. Oppbevares i kjøleskapet i maksimalt 4 dager. Kok deretter frisk.
Tinktur kan legges til leire i forberedelsen av masker fra den.
3. Komponenter for å lage en maske:
- 1 ss. skje finhakket laurbærblad;
- litt varmt vann
- 1 skje med rømme.
Komponentene blandes. Påfør ansiktet i 15-20 minutter. Mask å gjøre 2-3 ganger i uken.
Ved hjelp av disse oppskriftene reduserte jeg antall utslett. Huden er blitt mer velpleid, glatt. Manifestasjonen av akne og akne har redusert.

Bay leaf er en av de mest rimelige og billige akne behandlinger du kan forestille deg, du kan finne den i ethvert hjem og kjøpe det i hver butikk. Sannsynligvis hvorfor han er så populær. For en tid siden brukte jeg det også på en ukonvensjonell måte - jeg prøvde å behandle akne. Ser frem til å si at jeg nesten ikke hjalp, reduserte porene litt og forbedret litt mer.
Anvendt løvblad og som avkok og som en tinktur av vodka. For å forberede tinkturen må du fylle glasset med laurbærblade (ikke hakk opp, ellers tinkturen blir for mettet), hell varmt vann der, insister i 2-3 timer, kan brukes både i varm og i kald form, kubene fra den frosne kjøttkjøttet brenner huden godt om morgenen. Men husk, lukten av laurbær er vedvarende og forblir på huden i lang tid. Alkoholtinktur kan bare brukes på områder med akne, det tørker litt og desinfiserer akne (selv om jeg hadde inntrykk av at dette skyldes alkohol, og ikke på grunn av laurbær). Så laurbærbladet er et annet folkemiddel som skuffet meg, den minimale effekten som oppstår når du bruker den, er ikke verdt innsatsen.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Ikke knekk!

behandling av ledd og ryggrad

 • sykdom
  • Arotroz
  • gikt
  • Ankyloserende spondylitt
  • bursitt
  • dysplasi
  • isjias
  • myositt
  • osteomyelitt
  • osteoporose
  • brudd
  • Flate føtter
  • gikt
  • radikulitt
  • revmatisme
  • Hæl anspore
  • skoliose
 • leddene
  • kne
  • brachialis
  • hip
  • ben
  • hender
  • Andre ledd
 • ryggrad
  • ryggrad
  • Osteochondrose
  • cervicalcolumna
  • Thoracic avdeling
  • Lumbal ryggrad
  • brokk
 • behandling
  • øvelser
  • operasjoner
  • Fra smerte
 • andre
  • muskler
  • pakker

Behandling av ledd med løvblad vurderinger

Behandling av ledd med et bladblad hjemme

Laurelolje bidrar til å kurere en rennende nese, drypper bare en dråpe under nesen din. For det første er det beskyttelse mot alle slags virus og infeksjoner, og flyktige, flyktige stoffer renser helt nesepassene! Husk at laurbærolje ikke kan påføres innvendig. Det kan være blødninger i mage og spiserør! Som du ser, er bay leaf behandling virkelig universell, og kan hjelpe deg i mange livssituasjoner.

Så er det nok å utføre denne rengjøringen en gang i året.

Fortell meg, gjør beina dine sliten etter at du går gjennom hele dagen i hæler? Har føttene noen gang skadet mens du går ovenpå? Kan det være at noe knirket i fanget ditt? Har du benspikes? Hvis ja, bør du rengjøre leddene dine.

Infundert med silisiumvann - 200 ml.

2 vannbad;

Behandling med folkemidlene bør alltid ledsages av konsultasjon med legen din, spesielt når du bruker løvblad. Laurel har kontraindikasjoner, så ubegrenset engasjere seg i selvbehandling er strengt forbudt. Behandling av osteokondrose og rensing av leddene utelukker bruken av alkoholholdige drikker og animalske produkter.

I to år har jeg med jevne mellomrom tatt kurs av laurbærbearbeiding. Jeg er glad. Den eneste ulempen er plakk på pannen fra buenbladet. Men jeg tror at helse er viktigere.

Til tross for alle de positive egenskapene til behandling av leddene med et løvblad, har slik behandling også kontraindikasjoner.

Bay leaf te er en forebyggende metode for saltakkumulering i leddene.

Få en slags biologisk kalsium. Det bør tas en gang om dagen, samtidig som gelatin: en halv spiseskje knust skall og en klype gelatin skal vaskes med flintvann.

Tilstedeværelsen av phytoncides i planten, aktive biologiske stoffer som dreper eller undertrykker utviklingen av bakterier, fremmer fjerning av toksiner fra menneskekroppen, akkumulerte salteravsetninger, stoffer som har toksisk egenskap.

Laurbær-treet er selvfølgelig forbundet med det antikke Hellas, hvor laurbærkranser ble vevet fra eviggrønne busker for å belønne vinnerne.

Etter rengjøring vil leddene begynne å bøye seg lett, knase og knirkende vil forsvinne. Gangen blir lys og elastisk, figuren - bevegelige og ungdommelige.

Rengjør eggeskallet fra filmen og hell kokende vann over det. Deretter tørr og slip til et pulver. Tilsett 2-3 g gelatin til pulveret og fyll det med vann tilsatt silisium. Dette vil være en daglig del, så du må lage mat hver dag i en hel måned. I tillegg anbefales det å ta hvetegrassbuljong.

Måter å rengjøre leddene av salt

Mørk glassemballasje.

Bay leaf decoction - felles helse og ungdom

Bay leaf er kontraindisert hos gravide og barn under 6 år. Laurel bidrar til reduksjon av uterus og forårsaker dermed abort. Dette er en gammel måte å bli kvitt uønsket graviditet, så selv en liten dose avkok er farlig for den fremtidige moren. Det er uønsket å bruke dekoder av laurbær for barn under 6 år. Laurel er spesielt skadelig for et lite spedbarn. Anna Vladimirovna Sh.

Spesielt bør dette ikke brukes til de som lider av sykdommer i mage-tarmkanalen (sår, cholecystititt, pankreatitt og gallestein), nyresykdom, gravide og ammende mødre.

Det kan brygges med lokale urter.

Utfør denne prosedyren i 30 dager. Deretter blir bruken av skallet redusert, og mottaket er kun gjort hver annen dag.

Den terapeutiske evnen ligger i det faktum at salver og aksepterte tinkturer utvider mikrokarrene i det menneskelige kardiovaskulære systemet. Konsekvensen av dårlig blodtilførsel til blodkar bidrar til avsetning av salter i leddene.

Fra begynnelsen av det første århundre e.Kr. begynte løvbladene å bli brukt som krydder for å forbedre smaken av de tilberedte matretterene. Men det faktum at ikke mange vet at løvbladet fortsatt er anerkjent som et legemiddel.

Alle problemer med leddene er hovedsakelig forbundet med akkumulering av uorganisk kalsium i kroppen. Denne forurensningen løser salisylsyre. Det er med sin hjelp at vi må kvitte seg med kalsium i leddene. Denne metoden for rengjøring er som følger: Drikk halv liter fersk selleri juice daglig. Hvis du ikke kan lage en halv liter, lag så mye du kan og drikker. Utfør prosedyren i to uker.

For renseprosessen trenger du 30-35 gram laurbærblad (solgt i krydder- og krydderavdelingen).

Tilbakemeldingen på denne to-trinns behandlingen er positiv. Så etter overgangsalder er mange kvinner forsiktige med å gjøre skarpe bevegelser, fordi beinvevet blir veldig løs, noe som truer med brudd. Og dette folkemidlet styrker ikke bare ledd og ben, men tømmer også fra saltinntak, er et utmerket middel for osteokondrose.

Den enkleste oppskriften

Hell hele pakken med laurbærblade i en beholder og slett alle bladene i små biter. Fyll med vegetabilsk olje og legg i 1 time i et vannbad. Etter denne blandingen insisterer hele uken. Etter denne tiden, send igjen til vannbadet (samtidig). Etter alle prosedyrer skal den resulterende salven lagres på et kaldt sted.

Dårlig påvirker løvbladet på blodpropp, noe som kan provosere intern blødning. Pass på at folk med cholecystitis, et magesår og gallstonesykdom har det. Pasienter med kronisk forstoppelse må nekte denne metoden for behandling. Husk at løvblad i store doser er giftig!

Selvfølgelig er løvblad ikke et paradis.

Laurelbasert salve

Det er heller ikke nødvendig å anvende slik behandling hvis det er en sprekk i anus, det er en tendens til forstoppelse eller hemorroider.

For å lage te, legg laurbærblad (ca. 4-5 stykker) til en liter vann og kok i 20 minutter. For å brygge en ikke så sterk te, hakk bare bladene og hell kokende vann på den, og la den stå.

Eller du kan prøve denne metoden: Kok halvparten av bladene av laurbærbladene i et glass eller emaljestokk med 1,5 ss. vann i 5 minutter

Infusjon på vodka

Salt gradvis akkumuleres i leddene bryter mot deres mobilitet. Og i løpet av årene oppstår artritt, artrose, gikt og osteokondrose i slike ledd.

Bay leaf er også brukt til å behandle ledd.

Selleri inneholder en svært høy prosentandel av natrium, noe som bidrar til å holde kalsium i oppløst tilstand. Blodstrøm og lymf bære dette kalsiumet til tykktarmen - for å fjerne fra kroppen. For større effektivitet av prosessen, anbefales det også å drikke en halv liter av en blanding av laks og spinatjuice daglig. Hvis det ikke er spinat, drikk bare gulrotjuice. Selvfølgelig er kalsiumoppløsning og gjenopprettingsprosesser i brusk og ledd ledsaget av smerte. Vær tålmodig!

Hvis kroppen bryter

Ta 5-6 gram bay leaf, hell 300 gram kokende vann og lag i 3-5 minutter på lav varme. Häll deretter vannet med bladene i en termo. La det insistere hele natten.

Te forebyggende

Bay leaf brukes i folkehelseoppskrifter i fersk eller tørket form. Det er best å kjøpe fersk laurbær på markedet, men i intet tilfelle ikke ta blader med svarte flekker. Hvis den kjøpte laurbæren er pakket tett - arket vil bli lagret i lang tid, men fra vanlig pakke er det bedre å sette bladene i en glassbeholder med lokket og lagre på et kjølig sted.

Anmeldelser av naturlige salver er nesten alltid positive. Folk bruker ofte salve for muskelsmerter, osteokondrose, og til og med for å berolige nervene. Før du bruker produktet, anbefales det å varme huden godt, fordi du bare kan gni den med hendene. Sett deretter salve. Ved gnidning brukes den i små porsjoner. Håndbevegelser skal ikke skade huden. Ved slutten av prosedyren, tørk huden med en fuktig klut.

For forberedelse av terapeutisk buljong trenger du:

Lavrushka olje

Men likevel anbefaler vi deg å bruke effekten av tinkturer, avkok og salver basert på det for å rengjøre leddene av salter.

Hvis du i nærvær av disse sykdommene fortsatt vil oppleve effekten av laurbær på leddene, ta deretter en kald kjøttkraft og vær sikker på at en kvart time etter å ha spist.

Forbedrer resultatet av bruk av laurbærolje. I et glass olivenolje, legg 1 ss. skje finhakket ark.

komprimere

Deretter plasseres en termo og etter 4 timer er tinkturen klar til bruk. Drikk det på en dag. Kjøttkraft må tas hver dag tilberedt frisk. Resepsjonskurs 3 dager. Etter en ukesferie, gjenta mottak av avkok.

Rengjøring av leddene av salt med løvblad kan gjøres ved hjelp av slike verktøy.

Oppskrifter for matlagingsbakkolje

Laurelblad inneholder 4,5 prosent av essensielle oljer. Av disse er halvparten pricel, for resten er pinene, garaniol, eugenol og phellandrene regnskapsført.

 1. 1. Klargjør 1,5 glass vann, legg til 15 stykker av løvblad. Over lav varme, kok opp, kok i 5 minutter. Hell i en termos, insister 3 timer. Stamme, drikke 1 ss. I løpet av dagen er infusjonen nødvendig for å drikke. Behandlingsforløpet i 3 dager, om nødvendig, etter 14 dager, kan du gjenta behandlingen. Oppskriften bidrar til å behandle bronkitt, hoste, kortpustethet og svakhet går raskt. 2. Ta 10 ark med laurbær, damp i varmt vann, påkjenning på ømme ledd. Fest, hold deg til kult. Det anbefales å bruke en komprimering 2 ganger om dagen, en gang helst for natten.
 2. Om morgenen, presser buljongen, får du en dose i 1 dag. Drikk avkoket i små sip mellom måltider, i 12 timer. Ikke bland med mat.
 3. 1 spørsmål: hva med separasjon av proteiner? Tross alt bør melkeproteiner ikke kombineres med kjøtt (for eksempel den velkjente kyllingsbrystet i stewed yoghurt), eller hva med egg? De kan ikke være med kjøtt eller lentils eller bønner å spise sammen? >>
 4. En annen oppskrift på behandling av osteokondrose og revmatisme basert på buktolje. Denne gangen må du fylle opp på smør og løvblad. Leaves å legge i en mørtel og bland med mykt smør (2: 1). Varm i et vannbad i omtrent en halv time, så kult. Salven er klar til bruk.

Gjør ingen skade

Bare bør følge reglene for søknad.

Du kan finne ut hvor effektiv rengjøring av leddene med løvbladene er ved å studere vurderinger av personer med hvem Internett er fullt.

Insistere på varmen om to uker. Sett deretter i kjøleskapet. Gni i ømme flekker, og pakk deretter varmen.

Hva sier om slik behandling i nettverket?

Det viktigste i denne behandlingen er gjentakelse. I 12 måneder gjennomføres dette kurset gjennom kvartalet. Så en gang i året. De beste resultatene oppnås om våren og sommeren.

Forbered en avkok i en emaljert beholder. I 1,5 kopper vann legges 5 gram av et blad og kokes i 5 minutter. Dekk ikke dekselet

Også inkludert er eddiksyre, valerianova og kaproinsyrer. Fra frøken av laurbær gjør helbredende salver og såper med antiseptiske egenskaper.

Sterke hodepine er kjent for mange, piller må brukes. Imidlertid er det populære oppskrifter som kan hjelpe priboli i hodet. En enkel oppskrift på hjelp er en laurbærtinktur som raskt lindrer og helbreder symptomene på smerte.

Umiddelbart drikke mye kjøttkraft kan ikke være! Den inneholder stoffer som sterkt utvider mikrobølgene. Og hvis du drikker mye på en gang, kan du føle deg svimmel, starte hjerterytme, osv. Derfor ikke rush og drikk litt. Smaken av buljongen er ganske hyggelig, som en svak urtete.

Når salver og decoctions er forberedt, kan du begynne å rengjøre leddene.

25-30 blader av laurbær;

Likevel er det bedre å bruke dem til forebygging av sykdom.

Først trodde jeg det var bare en annen oppfinnelse, om behandling med et løvblad. Men siden problemene med leddene plaget meg, bestemte jeg meg for å prøve denne metoden.

Eterisk olje er massert på forstukket ledd. Olje reduserer hevelse, reumatiske og artrittiske smerter.

For behandling er alle midler gode.

I tillegg er leddene rengjort fra salter med løvbladsalve.

Middelhavet betraktes som en laurbær og en laurbærbusk. Laurel vokser i Kaukasus og Krim, og brukes til dekorative formål. Levetiden til dette subtropiske treet eller busk er 300-400 år.

Ta 20 deler vodka, en del knust bay blad. Insister uke på et mørkt sted ved romtemperatur. Å akseptere en gang om dagen, på 15 dråper, før måltidet.

Fortsett å drikke kjøttkraft i 3 dager, hver gang du forbereder det fra kvelden. Ta en pause i en uke. Gjenta deretter 3-dagers mottakssyklus.

Slik utfører du bladbladets behandling av syke ledd

Tusen takk til forfatteren av artikkelen for informasjon! Til slutt ble nesten alt klart på bekostning av separat kraft)))

Rensing av leddene med laurbærdrikk skjer i 2 trinn: Direkte rensing av leddene fra salter og restaurering av bruskvev.

De helbredende egenskapene til laurbær og kontraindikasjoner

En liten gryte og et varmt teppe.

Tradisjonell medisin kan forhindre enda alvorlige sykdommer i leddene. Etter to uker med avkokingen føler jeg ikke lenger ubehag i leddene før været endres. Jeg tilbød denne oppskriften til min venn. Hennes resultat var det samme.

I tilfelle smerter i leddene, kan du lage en komprimering fra bakkebladet og ricinusbladene, knytte det rundt inflammet ledd for å redusere smerte og hevelse.

For å forberede en slik salve blandes nok knust løvblad med smør oppvarmet til romtemperatur.

Eteriske oljer som løvblad inneholder vil fordampe. De må fjernes for å eliminere bivirkninger på nyrene. Fjern deretter buljongen fra buljongen og dekk med et stort håndkle.

Med alderen bryter en person styrken og elastisiteten til leddvevet. Dette er en konsekvens av akkumulering av salter.

Hvordan lage en avkok

Olje er ikke bare solsikke, alle vet om det. Det er mange oljer, og du kan faktisk lage dem fra nesten alle planter. Alle oljer laget av planter er ekstrakter. De er gunstige for en bestemt sykdom.

 • Etter en måned er alt igjen: 3 dager - Drikkebuljong, 1 uke - pause, deretter 3 dager - Drikkebuljong igjen. Dette vil være hele løpet av rensing leddene.
 • 03/04/2016 2:13:33 PM
 • Første fase er rensing og samtidig behandling av ledd. Kjøttkraft må tilberedes daglig i tre dager. Tilberedt avkok delt i porsjoner. Den må være full hver time i løpet av dagen. Etter det, en pause i 3 uker. Så igjen 3 dager med å ta kjøttkraft.

Legg ark i en panne og deksel med vann. Sett potten på brannen, uten å lukke lokket. Dette bidrar til fordampning av skadelige eteriske oljer. Kok blandingen i noen minutter og fjern fra varmen, dekk med et lokk og pakk et varmt teppe.

Smerter i nakken, knærne, skuldrene eller ryggene - dette er de ubehagelige symptomene som alle i stand til moderne mennesker ønsker å bli kvitt. Sittende arbeid og stillesittende livsstil bidrar til avsetning av salter. Du kan bli kvitt ubehag enkelt og billig hjemme. Prøv å rense leddene med et løvblad. Denne krydder har en rekke meget helbredende egenskaper og brukes til behandling av mange sykdommer, som hun fortjener mange takknemlige tilbakemeldinger.

Laurelbasert salve

Hvis du har ømme ledd og hevelse rundt dem, er oljemassasje med bladbladolje effektiv for å hjelpe nærmeste ledd lindre smerte og hevelse i ulike ledd i kroppen.

 • Denne blandingen oppvarmes deretter i et vannbad og avkjøles. 14 dager til smøring av preparatet felles to ganger om dagen med den fremstilte sammensetningen.
 • Tre timer senere drikker infusert kjøttkraft i små søppel i 12 timer. Du kan ikke drikke denne dosen på en gang. Denne mengden sterk kjøttkraft kan forårsake blødning i mage-tarmkanalen.
 • Salt, utsette i de delene av leddene som gni mot bevegelse, forårsaker smerte, fører til osteokondrose eller til og med polyarthritis.
 • Hvorfor vil jeg fortelle deg om buktolje? Jeg tror det vil være nyttig for mange. Rygget gjør noen ganger til og med sårbare mennesker. Hva gjør vi når det er umulig å rette ut? Sannsynligvis vil ikke alle gå til legen med en gang. Vi går til apoteket og kjøper oss en salve, og så smør og gni ryggen. Og du kan prøve å behandle det ved hjelp av buktolje. Nå skal jeg fortelle deg hvordan du lager den.

Ikke dårlig under rengjøring for å gjøre enemas med normalt vann, det hjelper å fjerne giftstoffer.

Ja, og 10-12 dråper inni er også ganske rart. En slik oppskrift vil føre til uønskede konsekvenser. Du kan drikke 1-2 dråper i et glass væske. >>

Dette kurset tillater 1-2 ganger i året å helbrede og rense syke ledd. Fasting eller et rensende diett på dagene for å ta avkjøling vil være nyttig. Dette er gjort for å lindre nyrene, noe som er svært vanskelig i denne perioden for å utelukke urin og salt fra kroppen. Hvis det er problemer med nyrene, betyr det at dagene for avtakingen skal reduseres.

Faser av rensing og gjenoppretting av ledd

La den pakkede pannen over natten, ta deretter av arkene og hell væsken i en beholder gjennom en sil. Avkoket er klart - du kan begynne behandling med et løvblad. Del væsken i like store deler og konsumere innen 12 timer. Umiddelbart er all drikking forbudt! Under hele eksistensen av medisin er et stort antall avkok og salver blitt opprettet. I 7-10 dager lindrer krydderet smerte. Hvis du trenger å rense ikke bare leddene, men hele kroppen, så er dette det mest optimale og rimelige alternativet. Men som et legemiddel har laurbær sine egne kontraindikasjoner. Jeg prøvde uten entusiasme å behandle med tinkturer og salver som er forberedt med et løvblad. Min kone gjorde dem i henhold til beskrivelsene. Jeg bestemte meg for å konsultere en lege.

Vi tilbyr flere oppskrifter:

Det er også veldig effektivt for behandling av ledd tinktur av løvblad.

 • For behandlingsforløpet er det nødvendig å bruke en slik avkok i tre dager. Du trenger ikke å følge et spesielt diett i denne perioden.
 • Mange som pleide å rense leddene med ris var fornøyd. Tips og oppskrifter som de brukte deg, finner du i vårt materiale.
 • Ta en vanlig pakke med løvverk, rive dem i stykker. Fyll med 0,5 liter vegetabilsk olje. Nå inn i vannet badet i en time. Insister 1 uke, så igjen i et vannbad, filtrer. Oppbevares i kjøleskapet.
 • Kanskje vil du ikke umiddelbart føle resultatet av rensing, først ser det ut til at ingenting har endret seg. Ikke haste til konklusjoner - om noen dager vil du føle en klar forbedring, og så helt glemme smerten i leddene.

I tilfelle av alkoholavhengighet, hvordan lage en avkok eller infusjon av gyldne mustasjeforhold >>

Etter fjerning av salter, som ble gjort i første fase, må bruskene i leddene gjenopprettes. Derfor er den andre fasen behandling av løvbladskirurgi. For dette vil du trenge:

Ikke glem at maten i løpet av perioden med drikkevann bør inneholde en betydelig mengde grønnsaker og frukt. Etter slik behandling av leddene med et løvblad, blir smerte symptomer under bevegelser redusert, knasten forsvinner.

Felles rensing: metoder og resultater.

Bay leaf - krydder, samt et unikt antimikrobielt og anti-inflammatorisk middel. På grunn av sin tart lukt, laurbær er vellykket brukt i matlaging. Mettet aroma grunnet tilstedeværelsen av essensielle oljer i sammensetningen av arket. Laurel er rik på vitaminer og sporstoffer som er nødvendige for mennesker. Blant dem er kalium, jern, sink, kobber, selen og mangan, vitamin A, C, B og PP.

Legen reagerte godkjennende på disse oppskrifter av tradisjonell medisin. Bare anbefales å bruke dem som et ekstra verktøy i behandlingen av ledd. Så gjorde jeg det.

30 g knuste blader plassert i 200 g linfrø eller annen olje i 7-10 dager på et varmt sted (samme effekt kan oppnås hvis denne blandingen holdes i 1 time i et vannbad), deretter belastning.

For å forberede denne tinkturen trenger du ca 17 ark med gjennomsnittlig størrelse, hell 500 gram vodka. Tett tett stoffet og insister i tre dager på et mørkt sted.

Men en mer effektiv handling, hvis du følger en vegetarisk diett.

I folkemedisin er mye brukt behandling av pepperrot ledd. Med pepperrotbaserte produkter må du være spesielt forsiktig så du ikke setter medisinen i gift.

Hvis ryggen din gjør vondt, varme litt olje, legg til litt olivenolje. Vi ber familie til å gni ryggen og nedre ryggen. Ryggraden rører ikke! Vi legger deg litt, tørk ryggen med et vått håndkle. Prosedyren beroliger nerver, lindrer muskelsmerter. Slike prosedyrer er nyttige for leddgikt, revmatisme, leddgikt. Gjør dem forsiktig og forsiktig, gni litt olje.

Når denne rengjøringen utføres for første gang, er helsestatus kanskje ikke viktig. Du kan oppleve hodepine, svimmelhet, hjertebank, hyppig vannlating, svakhet, oppkast, ledd, etc.

Felles rensing: metoder og resultater.

Innhold:

Felles rengjøring

Når osteokondrose og reumatisme gjelder salver som varmes og forbedrer pasientens generelle tilstand. For ikke å kjøre til apoteket for en mirakuløs og dyr salve, kan den tilberedes hjemme. For dette vil du trenge:

Rengjøring med avkok av løvblad

I folkemedisin behandler løvbladet fordøyelsesbesvær, forstuvning og blåmerker, forkjølelse, ondt i halsen, diabetes, osteokondrose, vitaminmangel og sykdommer i genitourinary systemet.

Når jeg tok medisin og medisiner fra løvløv, gikk jeg raskt på mend. Takket være tradisjonell medisin.

En pakke eller 10 gram bladhakk og hell olivenolje. Hold blandingen varm i 30 dager. Etter en måned, kok i et vannbad. Etter avkjøling, belastning

Ikke glem å jevnlig riste for bedre kvalitet. Merk den ferdige tinkturen i form av en komprimering på sårforbindelsen og pakk den med noe varmt.

Etter 20 dager må løpet av avkokingen gjentas. Det anbefales å pre-rengjøre tykktarmen, samt galleblæren, før du begynner rengjøringen med avkok av løvblad. Dette er bare 1. trinn i behandlingen av leddene.

For å unngå forekomsten av slike alvorlige sykdommer, har lenge blitt brukt salver og avkok som er tilberedt på grunnlag av løvblad.

Er du veldig trøtt, eller har du nerver? Laurelolje vil komme til redning igjen! Bare legg til noen dråper til oljebrenneren, eller til noe varmt. Vent et øyeblikk. Meget snart vil et godt humør, munterhet komme tilbake til deg, tonen øker, tretthet vil passere.

Den første rengjøringen er alltid det vanskeligste, så går det mye lettere!

Kroppsreaksjoner

Takknemlig for den nyttige artikkelen! Jeg var interessert i å bruke uåpnede solsikkepotter til mat. Ikke første gang jeg møter slik informasjon. I dag vil jeg definitivt kjøpe frø av flere varianter av forskjellige varianter, jeg vil så og teste. De sier det er en interessant tallerken, og velsmakende og ganske nyttig. God sesong på nesen bare. Igjen, takk for forfatterens arbeid! Yours! >>

Emballasje av laurbærblad;

For å unngå slike sykdommer, anbefaler tradisjonelle healere å tildele tid til å rengjøre leddene av salter.

Rengjøring selleri juice luktende

30 g bakken forlater for å koble til 250 g vegetabilsk olje. Bland, sett på et mørkt sted i 7 dager. Deretter belastning.

Laurel hjelper til med å lindre kroppssmerter. Lag en avkok på 4-5 blader per liter vann og legg til badet, det vil lindre smerten i musklene, hjelper med leddgikt i leddene.

Infusjoner av løvblad

I 2. etasje gjenopprettes beinvev og brusk. Det er nødvendig å rengjøre eggskjellet av det kokte egget fra den indre filmen og, etter tørking, slip den i en kaffekvern.

Tinktur av Bay Leaf

Bladets evne til å rense saltets salte brukes i både tradisjonell og tradisjonell medisin.

Vi må ikke glemme at dette legemidlet kan gi en allergisk reaksjon. Og slik at dette ikke skjer, gjør en liten test. Sett en dråpe olje på phalanxen på fingeren, og se om du har noen allergier. Irritasjon ikke vises, da kan du begynne å søke.

Bay olje

Første gang det er bedre å bruke 2-3 rensingsruter, med et intervall på 1 måned - til smerten i leddene forsvinner helt.

Vil du flette hele dagen uten å bli sliten? Rengjør leddene dine!

Gelatin pulver;

Vegetabilsk olje - 0,5 l;

For gravide er infusjonen i bukt kontraindisert.

Jeg tror virkelig på tradisjonell medisin. Ta alltid hennes råd. Jeg fant oppskrifter for avkok av løvblad på Internett.

Grind 40 g malet blad og 6 g knuste enebror med 80 g smør.

Bay leaf: hvordan å brygge og drikke bay te

Det kjente og kjente løvbladet er ikke bare en krydder som brukes til matlaging. Laurelbladet brukes også i kosmetikk og tradisjonell medisin.

Og de nyttige egenskapene til avkodingen tillater:

 • Å rengjøre kroppen av giftstoffer
 • Fjern overflødig væske
 • Reduser puffiness

På grunn av disse egenskapene er avkok av laurbærblader inkludert i kostholdet med lavt kalori diett.

 • De vanndrivende egenskapene til buljong bidrar til å kvitte seg med to - tre ekstra pounds. Men dette "forlater" bare vann. Bay leaf er ikke bidrar til å brenne fett.

Laurelblader: bra for å miste vekt

Dekoksjoner og infusjoner av tørket bladlaurell kan tas:

 • Før du begynner en diett, for å eliminere giftstoffer, saltinntak og slagg.
 • Før du går på et riktig og balansert kosthold.
 • Som et middel for raskt vekttap, før en høytidelig begivenhet eller en tur til sjøen.
 • For å fjerne overflødig væske fra kroppen når prosessen med å miste vekt har bremset eller stoppet (platå effekt).

For hvem er skadelig

Det er strengt forbudt å ta bay leaf:

 • Barn under 12 år
 • Sykepleier og gravid
 • Pasienter med alvorlig diabetes
 • Personer som har problemer med nyrene, leveren og urinveiene
 • Personer utsatt for allergi og forstoppelse
 • I inflammatoriske sykdommer i indre organer

Hvordan bruke avkok eller infusjon av laurbær

Opptaksregler

Miste vekt og ikke skade kroppen din - dette er viktig. Derfor, når du tar avkjenning av løvblad, for å opprettholde helse, må du overholde visse prinsipper:

 • Infusjon av laurbærblade kan føre til dehydrering. Derfor må du drikke mer enn to liter væske per dag (renset eller mineralvann).
 • Overdreven bruk av laurbærinfusjon kan forårsake døsighet, svakhet, irritasjon av tarmslimhinnen og mage. Den ideelle mengden er fire bryggede blader i en liter vann.
 • Å akseptere kjøttkraft ikke mer enn 3 dager.
 • Drikk avkok før du spiser tre eller fire ganger om dagen.
 • Det er nødvendig å ta en pause, mellom opptakskurs, i fire til seks måneder.
 • For å lagre resultatet, bør du ordne "sultne" dager, for eksempel på epler eller kefir.
 • Bare ett løvblad hjelper ikke med å gå ned i vekt. Sørg for å følge en kalori diett og mosjon.
 • I løpet av krydret buljong må du ta et vitaminkompleks.

Strømfunksjoner

For maksimal effekt skal måltider under kurset være som følger:

 • Fullstendig avvisning av mel, søtt, røkt, fett og salt
 • Nektende salt (du kan erstatte det med tørket hvitløk)
 • Avslag på kjøttretter og alkohol
 • Kostholdet skal være fisk og sjømat.
 • Pass på å ta med tørket frukt på menyen, samt spise en eller to bananer daglig
 • Grønn te og kaffe er utelukket fordi de har en vanndrivende effekt.

Kursresultater

Hvis du følger alle opptaksregler i kombinasjon med et kaloriedyr, kan du oppnå følgende resultater:

 • Tap av to eller tre ekstra kilo
 • Styrke immunforsvaret
 • Forbedret fordøyelse
Laurel leaf foto

Hvordan lage en løvbladsinfusjon

Det er mange oppskrifter for å lage en fantastisk drink. Derfor kan alle velge selv den mest egnede.

 • Husk! Ukontrollert inntak av en krydret drikke kan føre til alvorlige helseproblemer. Ta avkoket ikke mer enn tre eller fire dager.

Dekoksjon av laurbær for vekttap

 1. Skyll godt med fire eller fem krydderblad
 2. kotelett
 3. Sett inn en emaljepanne
 4. koker 300 ml vann
 5. å helle
 6. sett tanken i brann
 7. koke i fem til syv minutter
 8. stå i fem timer
 9. belastning
 1. tre til fire ganger om dagen
 2. to spiseskjeer
 3. før hvert måltid

Slanking av infusjons bukblad

 1. vask og hakk tretti krydderblad
 2. hell dem i en termos
 3. Hell en liter kokende vann
 4. la stå for en dag
 5. belastning
 1. infusjon ta en spiseskje
 2. tre til fire ganger om dagen
 3. før du spiser

Bay infusjon med honning

Kokende vann - 250 ml
Bay leaf - 2 stk.
Honning - 1 ts.

Leaves koker vann, la det brygge i ti minutter. Legg til honning og ta tre ganger daglig før måltider.

Bay leaf og kanel

Bay kanel avkok

Kanel er et aromatisk krydder som reduserer appetitten, lindrer forstoppelse og øker stoffskiftet. Kombinasjonen av blad av laurbær og kanel - øke effekten av vekttap.

 1. I en liten tank, varme en liter vann
 2. bring det til koking
 3. sett i kokende vann: kanelpinne og fire eller fem krydderblad
 4. koker alt på minimum varme i femten minutter
 5. la i fire timer
 6. Häll buljongen i en glassburk
 1. ta på en tom mage
 2. en kvart kopp (du kan halvparten)
 3. 20-30 minutter før måltider

Te med kanel og laurbærblad

 1. Legg to eller tre krydderblad i tekanne
 2. legg til en teskje kanel og vanlig svart te
 3. hell kokende vann
 4. la stå tjue minutter
 1. drikke te om morgenen
 2. Etter frokost bestående av ostegryte eller havregryn med epler

Infusjon av laurbærblad, nellik og ingefær

Svart te - en klype
Bay leaf - stk.
Krydderi (krydder) - 2 stk.
Fersk ingefær - 1 stykke
Kokende vann - 250 ml

Legg alle ingrediensene i en beholder, hell kokende vann over det, dekk med lokket og la det brygge i 30 minutter. Drikk tre ganger om dagen før måltider.

Nyttige kosttilskudd

For å gjøre kjøttkraft mer duftende og velsmakende, kan du legge til forskjellige krydder til det: ingefær, spidskommen, nellik, kardemomme.

For å øke effekten av å miste vekt, legg til rød pepper og ingefær.

For å kvitte seg med tart og bitter smak - kan du legge til en teskje honning og et par sitronskiver.

Anmeldelser av bay leaf

Irina, 38 år gammel, diettist:

Natalia, 43, gastroenterolog:

Ksenia, 33 år gammel, diettist:

Hvis du ikke forandrer dietten, vil avkoket av et laurbærblad ikke gi noen resultater. Bare i forbindelse med diett, vil en avkok eller infusjon av løvblad bidra til å kvitte seg med ekstra pounds og få lyshet og harmoni.

Forsiktig!

Ikke start kurs uten å konsultere lege. Det er tilrådelig å ta en avtale, bli testet.

 • Det kan være at årsaken til overflødig vekt ikke bare overspiser eller et brudd på vann-saltbalanse, men hormonelle sykdommer eller hjertesykdommer.

Husk: å miste vekt på avkok av laurbær er egnet for friske mennesker, med liten overvekt.

Behandling av ledd med løvblad

Gikt, artrose, osteokondrose, bursitt er vanlige sykdommer som reduserer livskvaliteten og kan føre til funksjonshemning. Disse sykdommene manifesterer ubehag, smerte, nedsatt mobilitet av artikulasjonen, hevelse. For å stoppe ubehagelige symptomer og unngå farlige komplikasjoner av sykdommer i muskuloskeletale systemet, må du starte behandling i de tidlige stadiene. Da kan du gjøre med konservative metoder.

Som en del av komplisert terapi kan du bruke folkemidlene, for eksempel løvblad. Denne planten inneholder næringsstoffer som fordelaktig påvirker hele kroppen. Bay leaf for leddene bidrar til å øke hastigheten på vevregenerering, redusere betennelse, hevelse og akselerere utskillelsen av salter. Men det betyr at med laurbær bare brakt, må du vite hvordan du skal bruke den på riktig måte.

De helbredende egenskapene til laurbær

Behandling av ledd med et løvblad er ganske populært blant fans av folketerapi. Ved hjelp av disse inkonsekvente brosjyrene kan du kvitte deg med de ubehagelige symptomene på alvorlige sykdommer i muskuloskeletalsystemet. Selvfølgelig kan løvbladet ikke erstatte tradisjonell terapi, men i begynnelsen av sykdommen, i kombinasjon med medisiner, diett, fysioterapi, kan du gjenopprette normal funksjonalitet i leddet.

Laurel er effektiv for leddgikt, slitasjegikt, gikt, osteokondrose, bursitt og andre sykdommer.

De healende egenskapene til laurbær skyldes den rike sammensetningen:

 • Phytoncides ødelegger patogene mikroorganismer, svekker den inflammatoriske prosessen.
 • Tanniner hjelper med smerte, betennelse, hevelse, akkumulering av salt i leddene, brudd på deres mobilitet.
 • Takket være oljesyre, linolsyre, palmitinsyre, laurbær nøytraliserer virkningen av frie radikaler, styrker immunforsvaret.
 • Cineolom er et kraftig antiseptisk middel som lenge har vært brukt til å behandle inflammatoriske sykdommer.
 • Myresyre og eddiksyre hemmer også aktiviteten til patogene mikrober.

I tillegg er buenbladet rik på sink, selen, jern, kalium, kobber, mangan. Den inneholder vitamin C, A, gruppe B.

Bruken av anlegget har lenge blitt bevist, så det brukes aktivt i folkemusikk og offisiell medisin.

Typer av rettsmidler for behandling av ledd

I folkemedisin for forebygging og behandling av leddpatologier, bruk følgende verktøy:

Alle de ovennevnte verktøyene kan brukes hjemme.

Valget av form av stoffet avhenger av sykdommen. Men for å øke effektiviteten av behandlingen anbefales det å bruke både eksterne og interne midler.

Laurel dekoder

For å stoppe den inflammatoriske prosessen, smerte, å rense leddene og gi dem mobilitet, må du bruke en to-trinns behandling. Først påføres laurbærbaserte dekoder, og deretter kalsiumholdige legemidler, samt kondroprotektorer. Dette akselererer restaureringen av bruskputene.

For å lage avkok, lag en emaljepanne. 400 ml vann, 5 g blader. Fyll bladene med vann, legg på brannen, og når det koke, hold igjen 5 minutter.

Hjelp. Koking hjelper med å bli kvitt essensielle oljer som forstyrrer nyrene.

Deretter fjernes pannen fra varmen, dekket med et lokk, slik at buljongen blir infundert. Etter 3 timer filtreres mediet, fordelt på 12 like store deler, og forbrukes innen 12 timer i små sip. Det er umulig å drikke alt på en gang, da risikoen for gastrisk blødning øker. Behandlingskurset varer 3 dager.

Etter 20 dager etter slutten av første kurs, blir agenten tatt igjen. Men før dette må du rense tarmene og galleblæren. Dette er den første behandlingsfasen.

I andre fase er det nødvendig å håndtere restaurering av bein og bruskledd. For å gjøre dette kan du ta eggskjellene, som er forhåndsmalt i en blender eller kaffekvern. Ta pulveret med gelatin på ½ ss. skje, presset mineralvann med silisium. Kursets varighet er 4 uker, deretter blir kalsium og gelatin tatt annenhver dag i samme dosering.

Det plantebaserte produktet fremmer utvidelsen av blodkar, normaliserer blodstrømmen, som følge av at leddene blir renset med et løvblad. Senere blir smerte og betennelse svekket. Under løpet må pasienten tilpasse kostholdet: det er nødvendig å forlate stekt, fett, krydret, salt mat, røkt kjøtt, forgjengelig konfekt. Honning vil bidra til å forbedre smaken av kjøttkraft.

Rengjøring av beinleddene utføres ved hjelp av en enklere avkok:

 • Fyll i ½ pakke løvløv med 350 ml vann.
 • Sett væsken på brannen, kok i 5-7 minutter.
 • Stiv væsken og hell den i en termokolbe i 4 timer.

Da er medisinen delt inn i flere like store deler og tatt i løpet av dagen. På den andre dagen må prosedyren gjentas. Som i forrige oppskrift drikker de væsken i 3 dager, ta en pause i en uke og gjenta kurset igjen.

Infusjon av laurbær er forberedt lettere, men fungerer som avkok. Dette verktøyet har en mer delikat effekt på leddene, så det er bedre å bruke det til forebygging.

 1. 10 ark hell 600 ml kokende vann.
 2. Wrap beholderen, la i 2-3 timer.
 3. Deretter filtreres væsken, tilsett 50 g honning.

Ta medisinen 100 ml 3 ganger om 24 timer. Opptaksfrekvensen er den samme som avkokingen.

For å forhindre artikulære patologier anbefales det å lage te med laurbær og andre planter. For å gjøre dette, hakk 5 løv, legg til noen urter (etter smak), hell 1 l vann, koke i 20 minutter. Drikken kan være full eller kald.

Utvendige produkter

Bay tinktur hjelper til med å eliminere smerte, betennelse. For å lage mat, følg instruksjonene:

 1. Fyll 18 blader med 0,5 liter vodka eller alkohol (70%).
 2. Lukk beholderen (helst en krukke) med et tett deksel, sett på et kjølig sted i 3 dager.
 3. Rør væsken fra tid til annen slik at alle komponenter blir omrørt.

Tinktur brukes som komprimering, den kan også brukes til å gni pasienter med artikulasjoner. For å kvitte seg med smerten, suge et serviett eller gasbind i væsken, fest den til den berørte skjøten, fikse, varm. Varigheten av bruken av komprimerer - 4 uker.

Du kan også bruke alkoholtinktur i henhold til følgende oppskrift:

 1. Bland 25 g laurbær, blomster av lilla, pilbark.
 2. Fyll opp samlingen med 500 ml vodka.
 3. Insister 14 dager, så filtrer, lagre på et kjølig, mørkt sted.

For å redusere smerte, bruk en komprimering av laurbærblad og castorca. Ingredienser hell vann, koke i 5 minutter, og deretter insistere og filtreres. Kluten er fuktet i en væske og festet til det berørte området.

Bay leaf salve er indikert for slike sykdommer: leddgikt, artrose, revmatisme, osteokondrose.

 1. Grind med blender eller kaffekvern, legg til smør i forholdet 1: 2.
 2. Plasser beholderen på dampbadet og rør til blandingen er glatt.
 3. Deretter overfører massen til glassbeholderen, la den avkjøles.

Hold produktet på bunnen av kjøleskapet.

For å øke effektiviteten av salven for sykdommen, kan du bruke gelatinekomprimering, som er gjort før sengetid. For å gjøre dette dyppes dyppet i varmt vann, pulverisert med 5 g pulver, påført det berørte området. Overfra er det dekket med en film og et varmt skjerf.

Behandling av ledd med løvblad vurderinger

Behandling av ledd med løvblad: effektive oppskrifter

Herbalists i fravær av kontraindikasjoner hos mennesker, anbefales det at to eller tre ganger i året å drikke kjøttkraft fra løvbladet med et forebyggende formål.

Men uansett hvor god helsen er, bør vi ikke overse råd fra den behandlende legen - arthrolog, reumatolog, ortopedisk traumatolog eller terapeut.

For ledd er løvblad mest nyttig for personer i en stor aldersgruppe fra 30 til 70 år og enda eldre. Men jo eldre en person er, desto høyere er hans risiko for å ha kontraindikasjoner for å ta bay leaf inni eller som kremer og komprimerer.

Nedenfor er de vanligste oppskrifter for rengjøring og behandling av leddene ved hjelp av løvblad.

med vegetabilsk olje

30 g unike bay leaves,

200 ml høykvalitets vegetabilsk olje.

Hvis det av en eller annen grunn ikke er mulig å vente i 2 uker, så kan du lage kuleolje om en time. Kapasitet med olje og løv å sette i et vannbad, og hold over lav varme. Ta samme olje, laget i henhold til den tradisjonelle oppskriften.

å redusere sukker

10 laurbærblad;

 • Bay bladene ikke brettes i en glass bolle, hell vann.
 • Slå på brannen, koke, slå av.
 • Klar kjøttkraft helles i en krukke, lukk og insister i to uker.

Behandlingen utføres i henhold til ordningen:

10 blader friskt eller tørt

3 kopper kokende vann.

Legg buen blader i en beholder, hell kokende vann. Wrap noe varmt, la det brygge i 4 timer, akkurat den tiden kjøttkraft er nødvendig for beredskap.

Det anbefales å ta klar avkok hver dag en halv time før måltider for et halvt glass.

gikt avkok av laurbær

5 g laurbærblad (hakket);

Brett bladene i en emaljepanne, deksel med vann, sett på brann. Når det kokes, merk 5-7 minutter for sammensetningen å koke over.

Ikke dekk med lokket. Når ønsket tid er borte, fjern fra varme og deksel med lokket.

Insister 3 timer. Det er bedre å lage mat om morgenen, slik at den er frisk om dagen.

Deler skal være nok til en halv dag. Drikk avkok med 3 små sip per time.

I fravær av kontraindikasjoner, anbefaler herbalists 2-3 ganger i året for å ta korte forebyggende tiltak ved bruk av avkok av laurbærblad. Uavhengig av helsetilstanden, er spesialistråd nødvendig.

Bruk av fytomeaner bør løses av behandlende lege (arthrolog, ortopedisk traumatolog eller reumatolog) eller terapeut, hvis det ikke er noen alvorlige helseproblemer. Bay leaf er nyttig for leddene på 30, 40, 50-70 år og senere. Jo eldre en person er, jo mer nøye må man kontrollere om det er noen restriksjoner for ekstern og spesielt intern bruk.

Salt Deposjonskontroll

 • 25 blader av edel laurbær;
 • kaldt vann - 0,35 l.

Forberedelse og bruk:

 • Hell vegetabilsk olje, legg den i brann, kok den, hold den på høy varme i maksimalt fem minutter uten lokk;
 • Ta av pannen fra komfyren, dekk med et lokk, pakk en gammel pels eller et teppe, la det stå i 4 timer;
 • Etter at tiden er gått, må du tømme bukbladet for leddene;
 • Pasienten skal drikke den gjenværende væsken i små søppel innen 12 timer. Det beste alternativet: hver time - fra to til fire sips;
 • terapi varer 3 dager. Det er umulig å overskride kursets varighet: avkoket har en høy konsentrasjon av aktive ingredienser;
 • Du kan gjenta rensing av leddene i tre uker, ikke tidligere. Fytoterapeuter anbefales for året å ta to terapeutiske og forebyggende kurs.

Det er viktig! Under behandling er plantemat obligatorisk: kjøtt, melk, egg skaper en ekstra byrde på leveren, mage-tarmkanalen, forstyrrer kroppens rensing. Du kan ikke drikke alle typer alkohol.

Joint Pain Oppskrift

 • tørket eller friskt blad av laurbær - 10 stykker (middels størrelse);
 • kalk, bokhvete eller akacia honning - 3 ss;
 • vann - 750 ml.
 • koker vann i en emaljebeholder, sett duftende blader, slå av gassen, dekk pan eller skål med lokket;
 • varigheten av ekstraktet er 3 timer;
 • åpne beholderen, fjern brosjyrene, press verktøyet, for smak og forbedre de nyttige egenskapene må legge til honning;
 • bruksregler: tre ganger om dagen, 125 ml. Oftere kan du ikke drikke infusjonen, for å øke volumet av helbredende væske er også forbudt;
 • behandlingsforløpet er 3 dager, etter to uker blir terapien gjentatt;
 • Ved slutten av behandlingen vil smerten av middels intensitet bli svakere eller gå helt bort hvis avkoket kombineres med andre metoder for behandling av artikulære patologier.

Brusk reparasjon: løvblad pluss gelatin

 • mat gelatin - en teskje;
 • bakken eggshell - det samme;
 • silisiumvann - 250 ml.
 • slipp hvit og eggeplomme, vask skallene grundig fra alle sider, fjern filmen, skyll godt fra innsiden, tørk, slip til en tilstand av pulver;
 • hver dag for en måned å blande gelatin og eggpulver, drikke vann;
 • Den andre måneden for å utføre prosedyren på en dag;
 • kombinerte midler styrker brusk, saturates bein med mineraler, forhindrer bein demineralisering.

Flere Artikler Om Typer Acne