Rettsmidler for akne på ansiktet i apotek presenteres i forskjellige formater og varierer sterkt i pris. Et bredt spekter av rusmidler inkluderer ekstern og intern bruk. De fleste medisiner selges uten lege resept. Hvilket middel hjelper fra akne i ansiktet?

Ansiktsbehandlinger

Interne midler

Medisiner til intern bruk er delt inn i antibiotika og hormoner. De er det mest effektive middelet for akne i ansiktet, men bør brukes på anbefaling av en spesialist og strengt i henhold til instruksjonene. Slike legemidler er foreskrevet for nederlag av et stort hudområde eller ved langvarig mislykket behandling med eksterne agenter.

Du kan også være interessert i:

 1. Behandling av streptoderma hos barns folkemidlene hjemme
 2. Det er viktig å ikke forveksle denne sykdommen med en vanlig pimple. Carbuncle hva er det lest her
 3. Erytem hva er det? En annen ubehagelig hudsykdom
  http://idermatolog.net/boleznikogi/dermatiti/e-ritema-chto-e-to-takoe.html
 4. Hva kan være vorter i et intimt sted - symptomer og behandling, les her.

Utendørsanlegg

løsninger

Salisylsyre

Mange tror at dette er det beste middelet for akne i ansiktet - salicylsyre i en konsentrasjon på 1% eller 2%. Denne alkoholløsningen er påført prikk på betennelse. Prosedyren kan utføres flere ganger om dagen. For hyppig og rikelig søknad fremskynder ikke behandlingen, men forårsaker bare en brenning. De fleste leger anbefaler ikke bruk av narkotika under graviditet, som alle legemidler som inneholder salisylsyre.

klorheksidin

Dette er en antiseptisk, som presenteres i et apotek i forskjellige formater: ferdigløsning, konsentrere, flekker. Løsningen kan brukes i stedet for tonic for ansiktet. Irriterer ikke huden og har en uttalt desinfiserende effekt.

Alkohol tinktur av calendula

Tinktur - et folkemiddel for akne og kviser i ansiktet. Det har en tørkeeffekt, derfor påføres det på betennelsespunkt. Calendula reduserer fet hud og reduserer betennelse.

Salver og geler

Salve Levomekol

Levomekol er et billig middel for akne i ansiktet. Den har antimikrobiell; anti-inflammatorisk og regenerativ virkning. Det er effektivt i behandlingen av flertallet av inflammatoriske dermatologiske sykdommer. Salven påføres direkte på betennelsen eller påføres på et sterilt serviett. Tillatt under graviditet. Ikke effektiv mot merker, arr og blemmer etter akne.

Ointment Zinerit

Løsning for teenage akne på ansiktet. Legemidlet er basert på erytromycin og sink. Påfør 1 - 2 ganger om dagen. Denne salven kan kombineres med andre legemidler. Det er godkjent under graviditet. Ikke effektiv mot merker, arr og blemmer etter akne.

Skinoren salve

Løsning for subkutan, intern akne på ansiktet. Basis betyr - azelainsyre. Salve eller gel påføres 2 ganger om dagen, og gnides lett inn i huden. Når graviditet skal brukes bare etter å ha konsultert en lege. Hjelper mot merker, arr og blemmer etter akne.

Salicylo-sinkpasta

Zinkpasta har en utbredt antiinflammatorisk effekt, som forsterkes av salicylsyre. Produktet er effektivt for akne flekker på ansiktet og for betennelser på huden. Lim er påført på et tynt lag av betennelse. Ikke anbefalt for gravide. Effektiv fra spor, arr og flekker etter akne.

Kvotlan

Kremet påføres med et tynt lag flere ganger om dagen. Det anbefales for ulike hudsykdommer. Kan brukes under graviditet. Hjelper mot merker, arr og blemmer etter akne.

Dalacin gel

Gel basert på antibiotika av gruppen av lincosamider. Kontakt med slimhinner er ikke ønskelig. Tillatt under graviditet. Ikke effektiv mot merker, arr og blemmer etter akne.

Gel effesel

Består av to medisinske stoffer med forskjellige handlinger. Gelen påføres tynne lag en gang om dagen, helst om kvelden. Ikke anbefalt under graviditet. Hjelper mot merker, arr og blemmer etter akne.

Salve Baziron

Et sterkt middel for akne på ansiktet. Det er forløperen til gelen Effesil. Salve påføres i en sirkulær bevegelse, og gnides lett inn i huden. Ikke anbefalt under graviditet. Ikke veldig effektiv fra merker, arr og flekker etter akne.

Gel eclaran

Antimikrobielt middel med keratolytisk virkning. Gelen påføres i et tynt lag en gang om dagen i 2 til 3 uker. Når graviditet anbefales, rådfører du med en lege. Ikke veldig effektiv fra merker, arr og flekker etter akne.

Løsning for akne merker i ansiktet kan også kjøpes på apoteket. Det kan være salver som Kontraktubex og Mederma, eller sure kosmetikk.

Caring apotek kosmetikk

Apotek tilbyr produkter som er egnet for vanlig hudpleie som er utsatt for akne. Også søk en maske og rettsmidler for akne i ansiktet.

Avène

Produsent Avene har en serie Klinans og Triacneal, utviklet for hud med akne. Cleansing Gel anbefales ofte av dermatologer som et middel for ansikts acne for tenåringer. I tillegg til det kan du kjøpe krem, lotion, maske og andre produkter fra serien. Noen av kremer inneholder syrer. De behandler ikke bare akne, men fjerner gradvis spor fra dem. Under anvendelsen av slike kosmetikk er det ønskelig å bruke solkrem.

Uriage

Merket Uriage har en serie Hyseac, designet for fet og problem hud. For eksempel inneholder emulsjonen Hyseac K18 en stor prosentandel fruktsyrer og forbedrer raskt hudtilstanden.

Med riktig utvalg av legemidler for akne i ansiktet har det raskt en positiv effekt på huden. De fleste rusmidler kan være vanedannende. De må brukes strengt i henhold til instruksjonene.

Hvordan velge den beste salven for akne og akne på ansiktet?

Akne dukket opp i ansiktet - behandling hjemme, populære folkemidlene

Hva om akne i ansiktet, årsaker og behandling hos en voksen

For meg er den første regelen i bekjempelse av ulike utslett på ansiktet en god rensing av huden, morgen og kveld! For det første, skum renser for å rense ansiktet, vask det av med en svamp, som i tillegg samler og gjør en slags peeling, og tørk deretter ansiktet med lotion. 2-3 ganger i uken gjør jeg rensende masker, som jeg kjøper i kosmetiske serier for apotek. Og hvis problemet ikke er løst, bruker jeg salve Baziron.

Karina, vennligst fortell hvilke firmaer som renser produktene du vil anbefale? Jeg prøvde forskjellige Garnier-produkter, men de virket for aggressive for huden min, de tørket det bare ((jeg vil gjerne rense huden, men tørk den ikke med for aggressive komponenter. Og det samme spørsmålet om masker)

Akne er best egnet for Baziron, resten er også bra, men ikke dårlig, men bare Baziron har virkelig kvalitet her, han sjekket seg selv, i det minste tørker han pimples og fjerner dem med tiden, de andre er heller ikke dårlige, men de hjalp meg ikke, så valget for resten forlater jeg)

Hvor mange år har gått, og sink og salisylsalve med metrogylum har ikke oppfunnet noe, etter min mening. Alle disse moderne forberedelsene består av lignende komponenter.

Komponentene kan være andre, men fortsatt fungerer de ikke alene. Jeg tok en dyr differensial, og han fortalte meg å bruke den i kombinasjon med metrogelgel. Det virker som om dette er et moderne verktøy, så det burde hjelpe uten de "gamle" tilsetningsstoffene. Men nei, det hjelper ikke.

Min jente 14 og led av et slikt problem som kviser, utslett på brystet og tilbake selv, fant kremet i apotekets rydding, begynte å bruke det, og syntes å være til hjelp for henne, MEN apoteket rådde også til samme rensekrem, han alkohol, og han tok, akne redusert etter en uke med inntak, slik at noen kan hjelpe ham, se selv, vi likte denne serien og billig og lukter veldig bra.

For akne bruker jeg et apotekskrem for dyp rensing som er en god lotion.

Ikke dårlig hjelper flytende tjære såpe - reduserer hudbetennelse, tørker den (for problemer med veldig fet hud og bare fet), har antibakterielle effekter. Tørk din favoritt fuktighetsgivende lotion. Ved alvorlig betennelse gnidd jeg ansiktet mitt med vodka. Det tørker ikke huden som alkoholløsninger, og irriterer ikke betennelse, men desinfiserer dem. Plus renser tilstoppede porene. Jeg anbefaler deg en rekke ansiktsskrubb. De skader ikke huden, renser porene og fukter. Mitt budsjett finner "Ett hundre oppskrifter av skjønnhet" Apple scrub. Selv Qlinicue dyre lille skrubbe passet meg ikke og irritert huden. For å mette huden anbefaler jeg masker fra leire. Og komplisert fra Agafya (ja det koster fra 50 rubler, men les sammensetningen, og forstå - verdien er som et resultat). Og selvfølgelig reduserer kremchik porene. Pointwise å bruke salicylsyre. For nå behandles vi - et minimum av kosmetikk. Ikke tette porene og betennelsene.
Og systematisk) Nøkkelen til skjønnhet)
Dette er tips for fet og veldig fet hud.)

Eklaran og kvoten møttes ikke i det hele tatt, det er nødvendig å registrere seg. I vårt land er alt foreskrevet på gammeldags måte, i det siste er det sant, de begynte å skrive ut solantra, men de som har prøvd det, sier de, det er så vanskelig at det er umulig å bli behandlet. Og baziron, skinoren, etc. Jeg prøvde - hjelp, mens du satte den på.

Du bør regelmessig ta vare på ansiktets hud, spesielt hvis det er en problemhud. Jeg hadde alltid fet hud, utvidede porer og pimples ble regelmessig poppet opp. For å bli kvitt alt dette begynte jeg å tørke ansiktet mitt med avkok av toget og smøre huden med Ilon. Dette er en stor anti-inflammatorisk salve basert på essensielle salver. Etter hvert ble huden bedre. Nå har jeg ingen akne og glans.

Faktisk. Jeg vil gjerne finne et middel som må behandles i minst en måned, men ikke tre. Og alt som blir utnevnt nå - klenzitt, basiron, metrogil, zeneritt - alt må smøres i et halvt år. Hvem vil ha nok tålmodighet?

På en gang prøvde jeg så mange forskjellige ting... Fra talkers, tar såpe til dyre kremer av alle slag, og så videre. Faktisk gikk hendene ned, men heldigvis forsøkte Effezel (som jeg husker, for første gang jeg tok mentoys.com.ua/26-buy-differin-in-kyiv-price/308-effezel-30g.html for første gang. Og etter det har livet blitt veldig enklere. Jeg pleide å bruke den to ganger om dagen, nå en gang om en / to dager. Forresten, selgerne i den butikken er veldig godt informert, kort sagt Effesel råd!

Og jeg er fornøyd med Ilons salve! Det er rart at det ikke er på listen. Det helbreder perfekt kviser og fjerner betennelse. Ansiktet ble mindre fett etter denne salven.

Billige rette for akne og svarte flekker på ansiktet i apotek: en liste og priser


Er det billig. men et effektivt middel for akne og svarte flekker? Hvor mye koster det på apoteket? Nedenfor er en liste over de beste av dem.

Akne og svarte flekker er oftest resultatet av hormonelle forstyrrelser og overdreven aktivitet av sebaceous kjertlene, noe som til slutt fører til tilstoppede porer og opphopning av pus og smuss. For å eliminere dette problemet, er det ikke nok å ty til daglig hygiene ved hjelp av spesielle skum og tonics, men også til andre mer effektive anti-komiske produkter.

Spesialister på bruk av anti-akne

Før du begynner behandling, bør du opprette den nøyaktige årsaken til akne, da dette bidrar til å velge det mest optimale og nøyaktige behandlingsforløpet. Ikke alle tilfeller av akne blir provosert av et stort antall talg, noen ganger forekommer de på grunn av mangel på sekresjon. Derfor kan bruk av verktøy som salicylsyre og sink salve, forverre pasientens tilstand betydelig.

Dermatologer insisterer på at i behandling av akne og svarte flekker er det ikke nok bare å bruke kosmetiske preparater for ekstern eksponering. Det bør maksimere maten, fjerne fra kostholdet av søtt og mel. Hvis det er vanskelig å klare uten søtt mat, kan de erstattes med tørket frukt, marshmallows og usøtet frukt.

Du bør også følge nøyaktigheten av instruksjonene og ikke bruke stoffet mer enn anbefalt av en lege eller produsent. Overdreven eksponering for aktive stoffer kan forverre tilstanden betydelig. Hvis det er mulig, bør du forlate dekorative kosmetikk, spesielt, vi snakker om tonal rammeverk, rødme, primere og pulver.

Billig akne behandling for voksne

Erytromycin Salve

Legemidlet tilhører klassen antibiotika og bidrar til å eliminere sterk betennelse og forbedre funksjonen av talgkjertlene. Det er nødvendig å bruke salve på oftere to ganger daglig etter omhyggelig behandling av personen fra forurensning og kosmetikk. Erytromycin påføres i et tynt lag for å forhindre overdose.

Det er også tillatt å bruke stoffet i form av tabletter, men først bør de knuses og blandes med en liten mengde vann for å lage en kremaktig masse. Bruk denne metoden for behandling i ikke mer enn to uker. Gjenta kurset kan bare tre måneder. Pris Erytromycin Salve - 100 rubler.

Såpe med triclosan

Denne kosmetikken kan bare brukes med fet hud og ikke veldig lenge. Såpe med triclosan forårsaker en sterk drenering av huden, men samtidig desinfiserer den perfekt og eliminerer problemer med svarte flekker og akne. Bruk et kosmetisk produkt mer enn en gang daglig hver annen dag. Det optimale behandlingsforløpet er 14 dager. Etter bruk bør produktet alltid bruke fuktighetsgivende kosmetikk. Kostnaden for produktet er 100-150 rubler.

Ichthyol salve

Den gjennomsnittlige kostnaden for stoffet er 80-120 rubler. Det har en ganske ubehagelig spesiell lukt, men samtidig fjerner den pus, lindrer betennelse og eliminerer fettighet i huden. Påfør Ichthyol salve 1-2 ganger om dagen etter forvask.

Det er best å bruke stoffet før du går til sengs, fordi på grunn av dens tette struktur og mørke farge kan den gi merker på huden. Varigheten av behandlingen er ikke mer enn tre uker, hvoretter medisinen skal endres.

Advarsel! Disse medisinene skal brukes med stor forsiktighet til de som har nyreproblemer, spesielt i akutt stadium.

Billige akne behandling for tenåringer

Baneotsin

Ganske populært stoff, som i noen tilfeller forårsaker alvorlig hudirritasjon og hevelse av vev. Påfør verktøyet under medisinsk tilsyn, for å eliminere muligheten for disse ubehagelige symptomene. Hvis de ser ut, bør du ta et antihistamin.

Baneocin påføres ikke den rengjorte huden mer enn fire ganger om dagen. Varigheten av behandlingen er ikke mer enn en uke. Den gjennomsnittlige kostnaden for Baneotsin 310 rubler.

Klerasil Ultra

En fullstendig linje med omsorg for problemhud. Brukes i komplekset i opptil tre måneder, som bare i dette tilfellet viser et raskt og merkbart resultat. Strukturen på pleielinjen inkluderer krem ​​etter vask, gel for rensing, tonic og skrubbe.

Det forårsaker ikke allergiske reaksjoner, ideelt for tenåringshud. Kostnaden for en komponent Klerasil Ultra begynner i området rundt 150 rubler.

Krem 911

Den gjennomsnittlige kostnaden for stoffet er 200 rubler. Påfør stoffet etter grundig rensing av huden fra overflødig sekresjon, støv og smuss. 911 krem ​​brukes to ganger om dagen - om morgenen etter vask og om kvelden før du går og legger deg. Hvis du bruker andre kremer, må du ikke bruke dem innen 20 minutter etter bruk av legemiddelsalven. Behandlingen kan vare opptil fire uker.

Advarsel! Bruk av midler i ungdomsår er kun mulig etter å ha konsultert en hudlege.

Billige produkter for hjemmekino

Sink salve

Legemidlet virker forsiktig på den berørte huden, penetrerer inn i porene og talgkjertlene. Dette medfører en reduksjon i aktivitet, nedsatt sebum, pore rensing og fravær av purulent betennelse.

Sinksalve påføres ikke mer enn to ganger om dagen, for ikke å provosere en sterk drenering av huden. Det anbefales å bruke en fuktighetsgivende krem ​​etter bruk av aktiv sink før du legger deg til sengs. Du kan bruke medisinen i tre uker, kostnaden er 100 rubler.

Salisylsyre

Kostnaden for en flaske medikamenter når sjelden mer enn 50 rubler. Det anbefales å bruke løsningen om morgenen og kvelden etter å ha renset huden. Gni de berørte områdene med en bomullspinne.

Etter bruk av salicylsyre, vent 15 minutter før du bruker krem ​​eller sminke. Bruk stoffet bør ikke være mer enn 14 dager med pauser i en måned.

Sintomycin salve

Vanligvis brukes verktøyet i form av kompresser, men i nærvær av svarte flekker og akne er det strengt forbudt å gjøre det, da bakterier begynner å samle seg under bandasjen, noe som kan forbedre inflammatorisk prosess på huden betydelig.

Påfør Sintomitsinovaya salve med akne med et tynt lag på ikke mer enn to ganger om dagen. Terapi varer ikke mer enn en uke. I mange tilfeller er behandlingen svært aggressiv, og pasientene må i lang tid gjenopprette vann-saltbalansen av epidermis. Prisen på Sintomycin er 61 rubler.

Calendula tinktur

Kostnaden for stoffet overskrider ikke 100 rubler, samtidig som den viser en god desinfeksjonsvirkning. Tinktur påføres en gang daglig før du går i seng etter forvask. Du bør ikke blande Calendula med andre kosmetiske og farmasøytiske produkter, sørg for å opprettholde en pause mellom søknaden på 20 minutter. Terapi varer ikke mer enn tre uker.

Advarsel! Før du bruker kosmetiske produkter, anbefaler pasienter med egen erfaring først å kontrollere hudreaksjonen på stoffet. For å gjøre dette, bør det brukes på et lite lukket område av hud og vente to dager. Hvis reaksjonen ikke følges, kan du bruke agenten til å behandle huden.

Det bør forstås at bare en integrert tilnærming til behandling av akne og svarte flekker kan virkelig bidra til å eliminere huddefekten. Det bør være obligatorisk å bli undersøkt av en endokrinolog, dermatolog og gynekolog, for å utelukke mer alvorlige årsaker til akne.

Beste Akne Behandlinger

For å bli kvitt akne, akne og akne, og gi oss enorm ubehag, må du velge riktig vare. Det må tilfredsstille hudens behov og eliminere det spesifikke problemet. Imidlertid er det ingen universelle rettsmidler for akne kontroll, alle bør finne sitt eget middel - disse kan være salver, kremer, geler og masker. Vurder det beste.

De viktigste årsakene til akne

For akne behandling for å gi maksimale resultater, må du eliminere årsaken til utdanningen. For utslett på huden:

 • følelsesmessige sjokk, stress, nervøs overbelastning, erfaringer;
 • hyppig kontakt med hender eller telefon, på overflaten som det er mikrober
 • hormonell ubalanse, skjoldbrusk sykdom;
 • arvelighet;
 • bruk av kortikosteroider, p-piller;
 • sykdommer i mage-tarmkanalen, spesielt tarmen;
 • feilaktig ernæring - innholdet i dietten av fastfood, fett og stekt mat, samt søtsaker og bakervarer;
 • allergisk reaksjon;
 • dårlige vaner - nikotin og alkohol provoserer metabolske forstyrrelser;
 • Feil valg av kosmetikk, bruk av for fet kosmetikk.

Å opprette den sanne årsaken til utslett vil hjelpe legen. For å gjøre dette, kontakt din gastroenterolog, endokrinolog, allergiker, smittsomme sykdommer spesialist, hudlege, hematolog. En ernæringsfysiolog og en kosmetolog vil også hjelpe. Etter å ha bestemt årsaken til utslett og eliminere det, kan du stole på at anti-akneprodukter vil være effektive.

Populære akne behandlinger

Som en del av kosmetikk for akne inneholder anti-inflammatoriske, antibakterielle komponenter som hjelper til med å bli kvitt akne. Vår anmeldelse vil hjelpe deg med å velge passende omsorgsmedisiner for ansikt og kropp.

Topp behandlinger for akne og akne toppen salver. Disse er hovedsakelig legemidler. Vurder den mest effektive:

 1. "Zenerit" er en salve som inneholder erytromycin antibiotika, som ødelegger propionibakterier og streptokokker, så vel som sink, som tørker huden og reduserer intensiteten av sekresjon av talgkjertlene. Verktøyet renser hudoverflaten, eliminerer hvit akne, svarte flekker, selv om utslippsområdet er veldig stort. Denne salven skal brukes nøye for personer med tørr og sensitiv hud. Behandlingsforløpet er 10-12 uker.
  → Anmeldelser av krem ​​"Zener" 1, 2
 2. Salisylsalve er et legemiddel som inneholder salicylsyre. Konsentrasjonen kan nå 2%, 5%, 10% og 60%. Det har en utpreget antiseptisk og antiinflammatorisk effekt. Cleanser for purulent akne. Det hjelper også å lette huden etter akne. Maksimal varighet av kontinuerlig bruk er opptil 3 uker.
  → Omtaler Salisylsalve 1
 3. "Levomikol" - en medisin beregnet på behandling av sår, utslett, fremmer rask healing av huden. Egnet for ungdom som ofte utvikler smertefull akne på pannen og andre deler av ansiktet. De aktive komponentene i salven er metyluracil og kloramfenikol. De har en kraftig anti-inflammatorisk, så vel som antimikrobielle effekter. Det er nødvendig å bruke betyr 2-4 uker.
 4. Erytromycin salve - brukes i kombinasjon med andre terapeutiske midler. Den aktive ingrediensen i Erythromycin ED bekrefter effektivt purulent akne. Påfør salve kontinuerlig i maksimalt en måned.
 5. Svovelsalve - inneholder utfelt svovel i blandingen, som har en tørke- og antimikrobiell effekt. Som følge av bruken er det mulig å raskt bli kvitt akne og utslett, fordi verktøyet reduserer intensiteten av subkutan fettproduksjon. Løsningen er effektiv mot subkutan akne. Sulfider som utgjør salven, fremmer helbredelse av sår, noe som bidrar til å jevne huden. Påfør produktet i 2-3 uker.
 6. Ichthyol salve er et sterkt middel for akne og inneholder Ichthyol. Dens bruk gir en omfattende behandling, fordi salven raskt fjerner inflammatoriske prosesser, minimerer de smertefulle opplevelsene som oppstår når utseendet på intern akne. Dette er et punktmiddel som er pent påført på overflaten av en kvise for å akselerere dens modning. Brukes en gang om dagen til problemet er løst.
 7. Sintomycin salve er et rensemiddel som raskt lindrer betennelse. Effektiv mot sår, akne, utslett, små flekker. Inneholder et antibiotikum som dreper mikrober som forårsaker akne. Behandlingsperioden med denne salven er maksimalt 5 dager. Dette er et billig verktøy.

Alle anti-acne salver brukes 1-2 ganger om dagen på renset hud. Ofte bør de ikke brukes, fordi apotekets sammensetning inneholder aktive ingredienser. Når du bruker dem, er det mulige bivirkninger som en allergisk reaksjon, rødhet, hevelse, men de oppstår sjelden. Akne salver er et billig produkt.

Akne geler har en lys tekstur og absorberes raskt. Det finnes kosmetikk og narkotika som selges i apoteket. Vurder de mest effektive acne gelene:

 1. Effezel er en effektiv gel som hjelper kurere akne og akne selv på det mest avanserte stadium. Inneholder basiron og differenerin, som raskt fjerner utslett, akne, fremmer helbredelse og utjevning av huden. Den har antibakteriell og anti-inflammatorisk effekt, renser huden overflaten godt.
 2. "Dalatsin" - apoteket gel mot akne, som inneholder et sterkt antibiotikum clindamycin. Det er et allsidig stoff som omhandler akne, akne, akne, rødhet og andre estetiske feil. Effekten av søknaden vises etter 2-4 uker. Varigheten av behandlingen bestemmes av legen, men den bør ikke overstige 5 uker, fordi kroppen blir vant til virkningen av dette legemidlet.
 3. "Metrogil" er en gel for rød akne, utslett, som har anti-inflammatoriske og anti-bakterielle effekter. Metronidazol brukes som en aktiv ingrediens. Denne gelen i kombinasjon med andre legemidler kan brukes til å behandle huddefekter, samt for å forhindre deres forekomst. Midler 3-6 uker blir brukt.
  → Anmeldelser av "Metrogil" 1
 4. Oksigel er en gel som er egnet for behandling av akne og akne av lett eller moderat alvorlighetsgrad. Den aktive ingrediensen i dette legemidlet er benzoylperoksid. Verktøyet bør brukes forsiktig til eiere av følsom hud, fordi den faller på overflaten, kan gelen forårsake brann og irritasjon. Varigheten av bruksområdet - maksimalt 2 uker.
 5. Skinoren Gel - dets aktive ingrediens azelainsyre gir en bakteriedrepende og tørkende effekt. Dette verktøyet normaliserer funksjonen av talgkjertlene, hjelper med å bli kvitt akne, akne, hudormer. Gelen klarar effektivt selv den mest avanserte stadien av utslett, men du kan bruke den i maks 14 dager, fordi den tørker huden for mye.
  → Anmeldelser av "Skinoren Gel" 1, 2, 3

Gelen påføres på renset hud flere ganger om dagen.

kremer

Kremer er svært populære i kampen mot akne. Vurder listen over de mest effektive:

 1. "Differin" er et godt ansikt og kroppskrem som inneholder adapalen, som bekjemper akne og komedoner. Det brukes til behandling og forebygging av akne og poreforurensning.
 2. Baziron er den beste aknebehandlingen for tørr hud. Det gir ikke bare en antibakteriell effekt, men regulerer også prosessen med sebumsekresjon, fuktiggjør huden epidermis. Kremet er mer effektivt mot akne, utslett. Bruksperioden er 3-3,5 måneder.
  → Anmeldelser av "Baziron" 1, 2
 3. "Ren hud" fra Garnier - et kosmetisk produkt til daglig bruk, som bekjemper svarte prikker, røde flekker. Egnet for eiere av fet hud, fordi den tørker det sterkt. Tørr hud etter flere dager med å bruke dette produktet kan begynne å skrelle av.
  → Anmeldelser "Ren hud" av Garnier 1
 4. "Boro Plus" - består av plantekomponenter: sandeltre, gurkemeie, aloe og andre komponenter. Den har en god antibakteriell og antiseptisk effekt. Brukes når utseendet på abscesser, utslett, egnet for ungdom og voksne. Kremet må påføres tre ganger om dagen til den estetiske defekten forsvinner.

Det er mange akne kremer på markedet for daglig hudpleie. Kontinuerlig kan de påføres i 1,5-2 måneder etter at det er nødvendig å ta en pause, og begynner å bruke en annen kosmetikk. Dette vil bidra til å unngå avhengighet. Derfor er det tilrådelig å se på flere alternativer samtidig, slik at du kan skifte dem - en oversikt over akne kremer for forskjellige hudtyper finnes her.

Andre Acne Behandlinger

 1. Masker "Keraknil" Ducray - har en trippel effekt: absorberer overflødig talg, renser porene og forhindrer forurensning. Den består av leire, polyhydroksyre, mikropartikler av voks. Masken påføres to ganger i uken i 5 minutter. Den vanlige bruken eliminerer akne, sår.
 2. Payot rensepasta - designet for behandling av subkutan akne. Inneholder lanolin. Verktøyet påføres på renset hud før sengetid. Fra oven er det nødvendig å feste en gips, og om morgenen fjern den og vask. 3-5 applikasjoner er nok til å forsvinne subkutan pimple. Produktet kan forårsake flaking av huden.
  → Anmeldelser av Payot Cleansing Paste 1
 3. StopProblem Therapeutic Masking Corrector er et antibakterielt middel som inneholder salicylsyre som tørker acne. En hudfargekorrigator påføres over kvise for å maskere utslett. Samtidig bidrar de aktive komponentene av legemidlet til resorpsjonen av abscess og pore-rensing. Etter 2-4 dager med vanlig søk forsvinner pimpleen.

Hvis du gjør opp haken av de mest effektive rettsmidler for akne, Differin, salicylsalve, Skinoren Gel, Baziron, Keraknil Ducray, Ichtiol Salve, Zinerit, Boro Plus, StopProblem, "Oksigel".

Hvordan velge riktig verktøy for deg

For å velge et godt eksternt verktøy for å rense huden mot utslett, må du ta hensyn til en rekke parametere. De viktigste er:

 1. Hvorfor vises akne? Hvis formasjonen er provosert av overdreven ekspansjon av porene, trenger vi midler som begrenser dem. Når årsaken til tilstedeværelsen på huden av visse bakterier, hjelper antibakterielle kremer og salver.
 2. Hudtype - det er viktig at kosmetikken passer til hudtype. Tørkemidler er egnet for fet hud, men for tørr vil de være for aggressive. Bruken av omsorgsfulle kosmetikk som ikke passer for en bestemt hudtype, kan forverre estetiske problemer. Spesielt forsiktig bør velges rettsmidler for sensitiv hudtype. De burde sikkert ha en mild effekt.
 3. Hvis du har allergier, er det bedre å gi preferanse til hypoallergen midler.
 4. I sammensetningen av gode kremer inneholder ikke raffinerte produkter, så vel som syntetiske tilsetningsstoffer, kunstige smaker. Deres tilstedeværelse kan ytterligere irritere huden, og fremkalle utseende av nye lesjoner.

Det er svært viktig at anti-akne-produkter ikke tetter porene, ellers vil huden få en utilstrekkelig mengde oksygen, og dette forverrer sin tilstand, utseende, bidrar til spredning av lesjoner.

En effektiv løsning hjelper mot akne, fordi det virker i et kompleks. Det gir en god rensing, reduserer betennelse, har en antibakteriell og tørkende effekt. Også, reduserer narkotika sebumproduksjon, smale porer, som et resultat av hvilket det er mulig å fjerne akne. Huden blir sunn og godt preparert. Det viktigste er å velge et verktøy som passer til hudtype og bytte til et balansert kosthold.

Ved hjelp av lokale rettsmidler for akne gir bare 50-60% av resultatet. Ellers bestemmes effektiviteten av behandlingen av helse og livsstil.

Den beste billige akne rettsmidler

Ingen kommentarer enda. Vær den første! 12,666 Visninger

Billig akne behandlinger er for tiden tilgjengelig på apoteket i et bredt spekter. Akne er et problem for mange unge mennesker. Spesielt i overgangsalderen lider både jenter og gutter av akne.

Hvilke billige medisiner kan kjøpes på apoteket

For å finne ut hvilke virkemidler for akne er, hvordan de skiller seg fra hverandre, må du vite mye informasjon. Først av alt, vil en hudlege hjelpe deg med å velge en medisin for akne.

I tillegg til overgangsalder er det andre årsaker til akne, og rettsmidler som behandler en type hudbetennelse, kan absolutt ikke være egnet for å eliminere en annen form for dannelse.

Billige og høyverdige rettsmidler for akne kan kjøpes på apoteket.

Det er selvsagt dyre akne salver, men som du vet er prisen ikke alltid en kvalitetsindikator.

Den mest effektive rettsmidler for akne i dag:

 1. Legemidlet Zener, dets grunnlag er antibiotikum erytromycin, sink. Erytromycin reduserer betennelse, dreper bakterier som forårsaker akne, sink tørker huden. Legemidlet er ikke ment for langvarig bruk, fordi det er vanedannende.
 2. Gel Effezel, dets viktigste aktive ingredienser - basiron, differenin. Eliminerer akne av varierende alvorlighetsgrad, brukes til ansikt og kropp. Gelen er i stand til å oppløse akne arr. Kundeanmeldelser om stoffet bare positivt.
 3. Dalatsin, aktiv ingrediens - antibiotika clindamycin. Universelt middel for eliminering av ulike inflammatoriske prosesser. Legemidlet er ikke holdbart, er vanedannende.
 4. Baziron - et stoff som fremmer fornyelsen av hudceller, fjerner fett på ansiktet. Hvis du bruker Baziron hver dag, kommer effekten i 1-2 uker.

Hvordan velge et middel for akne

Det finnes følgende stoffer for behandling av akne:

 • Salve Levomekol - brukes til å eliminere purulent akne, reduserer betennelse, akselererer cellefornyelse.
 • Skinoren-gel - et middel mot akne i ansiktet. Fjerner betennelse, renser huden, men er raskt vanedannende.
 • Ichthyol salve er et gammelt billig middel mot alle typer akne, trekker ut pus, fjerner arr fra koke.
 • Differin er en salve for akne i ansiktet som bidrar til å eliminere sår. Som del av ingen antibiotika, ikke vanedannende. Forbrukerens tilbakemelding på dette stoffet er den mest positive.
 • Zindol er en sinkbasert salve som tørker huden og eliminerer betennelsesprosesser.
 • Laktofiltrum er en salve for akne i ansiktet, som dukket opp som et resultat av dysbakterier i matssystemet. Antibakterielt legemiddel.
 • Sink salve er et billig produkt som tørker betennelse fantastisk.
 • Salisylsyre er et billig, men svært effektivt middel for akne. Det er brukt prikk på betennelse 2-3 ganger om dagen.
 • Salicyl-sinkpasta - inneholder sinkoksid og salisylsyre. Eliminerer betennelse, påføres 1-2 ganger om dagen.

Behandling av akne folkemidlene

Aloe - en mirakel kur for akne. Eliminerer betennelse, renser og forynker hudceller. Det finnes ulike oppskrifter for masker med tilsetning av aloe, som vil bidra til å bli kvitt akne og hudormer for alltid og på kort tid.

Eteriske oljer, nemlig te-treolje, lavendel, etc. Oljene blir brukt direkte på akne flere ganger om dagen, eliminere betennelse og glatt huden.

Urte tinkturer - tinktur av mynte, kamille, celandine, grønn te. Brew gresset, insistere, og deretter komprimere eller tørke problemområder med disse tinkturene. Verktøyet må lagres i kulde.

Tinktur av calendula trekker pus, fjerner arr, forbedrer og renser huden.

Gisemassen med hydrogenperoksid er i stand til å fjerne sebum, renser huden. Masken påføres problemområder, holdt i 10-15 minutter og vasket av. Mask gjør minst to ganger i uken.

Rensing av ansiktet med havremel eliminerer akne og eliminerer svarte flekker. Havregryn brukes som såpe for ansiktet. I en måned vil du ikke gjenkjenne huden din - den blir ren og perfekt.

Bruk tjære såpe til vask. Når som helst på dagen er det nødvendig å vaske ansiktet med tjære såpe, kan denne prosedyren i 2-3 uker skape et mirakel og gjøre huden ren og glatt uten betennelse. 30-40 minutter etter vask, skal huden smøres med ansiktsfløde for å fukte godt.

Omtaler om bruk av akne behandlinger

Tatyana, Khabarovsk, 24 år

Jeg lider av akne i flere år. Ulike stoffer bidro ikke veldig effektivt til jeg prøvde sinkolje. Det tørker puber helt, eliminerer betennelse. Legemidlet er utmerket. Jeg anbefaler det til alle.

Victor, Smolensk, 23 år

På råd fra en hudlege har jeg brukt Levomicol salve for akne i 2 uker. Et utmerket middel, behandler purulent akne, reduserer betennelse. Akne har blitt mindre og de gjør ikke vondt, som før.

Elena, Stavropol, 19 år gammel

Akne brukte forskjellige medisiner, men de hjalp ikke før mamma rådde Differin salve. Denne løsningen behandler betennelse i akne, de går veldig fort.

Det er mange gode og rimelige behandlinger for akne, og for et bedre valg må du korrekt finne årsaken, siden hver type akne har sin egen behandling. Det er selvsagt universelle midler, men du bør ikke stole på effektiviteten av slike stoffer, det er bedre å konsultere en spesialist.

Billig og effektiv rettsmidler for akne

Akne er et ganske vanlig hudproblem. De kan oppstå uansett alder og nivå på hudpleie, og årsakene til utseendet kan være mange.

Ofte forekommer akne, svarte flekker og akne på hormonell bakgrunn, men andre faktorer kan også forårsake dem. Nøkkelen til seier over akne er å etablere årsaken til forekomsten deres.

årsaker til

Årsakene til akne kan deles inn i to store grupper:

Hormonale årsaker inkluderer hormonfluktuasjoner på grunn av alder (vanlig teenageakne), kroppssykluser (utseende av utslett under kritiske dager hos kvinner) og andre hormonelle svingninger i kroppen (graviditet, bruk av prevensjonsmidler eller hormonelle midler).

De ikke-hormonelle årsakene til akne og akne kan være:

 • utilstrekkelig rensing av huden (fra sminke, støv);
 • bruk etter vask av skitne håndklær;
 • individuell reaksjon på noen matvarer (oftest - sukker eller melk);
 • bruk av kosmetikk av dårlig kvalitet.

apotek agenter

Farmasøytiske midler for å eliminere oftest hjelper kroppen å kjempe med eksisterende betennelse. De er rettet mot å fjerne eksisterende og forhindre utseendet av ny akne.

På grunn av at årsaken til betennelse ofte skyldes patogene bakterier som akkumuleres på overflaten av huden, er mange midler rettet spesielt mot desinfeksjon.

Noen preparater konsentrerer seg om å tørke betennelser og forhindre videre utvikling. Den mest effektive av de billige prissegmentmedisinene er presentert nedenfor.

Salisylsyre

Salisylsyre - kanskje det mest populære budsjettet rette for akne i mange år. I ulike mengder blir det også ofte lagt til dyre hudprodukter. Søknaden i sin rene form kan også gi resultater.

Verktøyet kan ligge i forskjellige konsentrasjoner - fra 1 til 10%. Dette må vurderes ved kjøp.

Syr brukes på inflammatoriske eller inflammatoriske hudområder. Du trenger ikke å behandle hele overflaten av ansiktet. Hyppigheten av bruk - opptil 3 ganger per dag.

Salisylsyre har følgende effekt mot akne:

 • tørker;
 • kamper etter akne (post-akne);
 • ødelegger bakterier på overflaten av huden;
 • regulerer sebum sekresjon;
 • bekjemper svarte prikker.
Bruk av salicylsyre krever ikke ytterligere konsultasjon med lege. Dette bør imidlertid gjøres strengt i samsvar med instruksjonene.

Tsindol

Sammensetningen av stoffet tsindol inkluderer ganske enkle komponenter - sink, talkum, glyserin, etanol. Men deres kombinasjon lar deg effektivt bekjempe betennelse.

Sink spiller en nøkkelrolle i denne virksomheten. Det desinfiserer huden, og etanol tørker betennelsen.

Tsindol er et billig verktøy og kan kjøpes på ethvert apotek.

Det har følgende effekt på akne:

 • antibakterielle;
 • anti-inflammatorisk;
 • podsushivayuschee;
 • healing.

Video: Doktorens vurderinger på Zindol

Sink salve

Sink salve er mye brukt i medisin og veterinærmedisin på grunn av sin desinfiserende egenskaper. Det er lett å gjette, det er basert på sink (som i tilfelle tsindol).

Sinksalve påføres i punktvis og anbefales ikke til påføring på store hudområder som ikke påvirkes av betennelse. Slik misbruk av stoffet vil føre til overdreven sekresjon av talg og utseendet av ny betennelse.

Salicylisk sinkpasta

Den aktive komponenten av pastaen er den samme sinken. Salisylsyre fungerer som et hjelpelement. Også i pastaen legg til flere stoffer - stivelse og petroleumjell.

Vishnevsky salve

Vishnevsky salve - et stoff som er rettet mot å bekjempe bakterier og betennelser som de forårsaker. Det bidrar til den raske "utgivelsen" av pus akkumulert i vevet (hvilke bakterier er og akkumulert akne).

Salve akselererer åpningen av akne og har en desinfiserende effekt på dem. Komprimering av Vishnevsky salve bidrar til å fremskynde utviklingen av akne og eliminere årsaken til utseendet.

Ichthyol salve

Ichthyol salve er rettet ikke bare mot bekjempelse av akne som finnes på overflaten av huden, men også hos sine subkutane "brødre". Denne salven er i stand til å "trekke ut" pus fra subkutan pimple og akselerere helbredelse.

Erytromycin Salve

Erytromycin er et antibiotikum som kjemper mot patogener. Det er fra betennelsen forårsaket av slike mikroorganismer som salven kan hjelpe.

I tilfelle av akne forårsaket av hormonelle årsaker eller feil ernæring, vil salven ikke være like effektiv. Selvfølgelig vil foci av betennelse bli tørket, men fremveksten av ny salve kan ikke forhindres.

Sledotsid

Sledocid blir ofte referert til som en krem ​​som kan kvitte seg med akne merker. Til dette formål brukes det oftest. Sledocid har en tørking og bleking effekt. Det er derfor oftest det brukes til å behandle post-akne.

Sammensetningen av testociden inneholder også sink, som driver den til en gruppe med alle sinkholdige preparater for akne. Effektiviteten av stoffet er den høyeste i den siste fasen av modningsbetennelse.

Alt om fet akne. Les mer her.

Zinerit

Zeneritt er den mest populære sinkbaserte aknemedisinen. Også stoffet inneholder antibiotika. Han håndterer betennelse, selv på et stort hudområde.

Effesel gel

Effezel gel er like effektiv i både åpen og lukket form for akne. Det er også ekstremt effektivt for akne. Essensen av stoffet - antimikrobielt. Derfor er stoffet ikke i stand til å eliminere hormonell akne eller akne.

Dalatsin

I hjertet av verktøyet - et antibiotika. Det påvirker bakteriene og ødelegger det skadelige miljøet på overflaten av huden. Dalatsin har en ganske uttalt effekt og kan brukes ikke bare fra akne og akne, men også til behandling av koke.

Salve Levomekol

Salven har en gunstig effekt på huden som er rammet av utslett:

 • reduserer rødhet;
 • tørker acne;
 • fjerner irritasjon;
 • forbedrer hudens elastisitet.

Legemidlet er solgt uten resept og kan kjøpes på et hvilket som helst apotek.

Metrogil gel

Den aktive ingrediensen i legemidlet er metronidazol. Metronidazol er et antimikrobielt og antiparasittisk middel. Derfor kan det betraktes som et utmerket verktøy i tilfelle akne eller kviser skyldes utilstrekkelig hudrensing eller tilstoppede porer.

Skinoren gel

Riktig bruk av gelen vil føre til tørking av betennelse, samt desinfeksjon av huden i tilfelle av bakteriell natur av akne.

Alzelaic syre i sammensetningen av hudoren har en desinfiserende effekt og bidrar til å bekjempe betennelse i forskjellige grad av modenhet.

Differin

Differin har en annen virkningsmekanisme på huden. På grunn av derivatet av vitamin A i sammensetningen akselererer det metabolske prosesser i cellene og bidrar til å rense vevet av hindringer som forårsaker akne.

Den positive kvaliteten på produktet er manglende evne til å tørke ut huden (i motsetning til mange sinkbaserte produkter).

Cream-gel "før og etter"

Kremet fremmer post-acne healing og anbefales ofte av hudlege for bruk for akkurat dette formålet. Den har en behagelig lukt og har en liten tørkeeffekt.

Liniment-syntomycin

Legemidlet er trygt å påføre på ganske store hudområder og kan brukes på et stort overflateareal.

Blant downsides av dette effektive verktøyet, kalles brukerne en ikke veldig hyggelig, spesiell lukt. For å oppnå ønsket effekt er det imidlertid mange brukere som er villige til å sette opp med ham.

Cream "Clean Line"

Kremet er en representant for linjen for problemhud og kan ha en ekstrem hjelpevirkning ved generell anti-aknebehandling.

Naturlige rettsmidler billige rettsmidler for akne

Naturlige billige midler kan presenteres i form av salver, tinkturer, midler for vasking, serum. I alle fall kan effekten av dem ikke være verre enn dyre.

Planter og urter

Det er praktisk talt ingen kontraindikasjoner for bruk av planter og urter. De kan til og med brukes av gravide kvinner (etter forutgående konsultasjon med lege).

Den eneste kontraindikasjonen kan være individuell intoleranse. Det er sant, den terapeutiske effekten er mindre uttalt.

Sitron og agurk

Sitron og agurk har en tørkeeffekt og bidrar til rask modning og helbredelse av akne. Bruk sitron og agurk kan være i form av masker og komprimerer.

Calendula tinktur

Tinktur har en tørkeeffekt (vi snakker om alkoholtinktur). Hjemmelaget tinktur krever ikke tillegg av ekstra urter. Ikke egnet for kompleks behandling (konflikter med mange stoffer).

Eteriske oljer

Eteriske oljer med tørkeeffekt (for eksempel teetreolje) kan gi et positivt resultat når de oppdages. Ved påføring skal oljer være oppmerksom på overholdelse av maksimal tillatt konsentrasjon.

De beste rettsmidler for akne på ansiktet. Billige kremer, kremer, salver på apoteket

Akne i ansiktet er oftest en patologi som trenger behandling. Du kan kjempe med akneprodukter kjøpt fra apotek.

Funksjoner av apotek

Det viktigste kjennetegn ved legemidler mot akne er deres helbredende egenskaper. Kosmetikk har ikke denne funksjonen.

Det er primære midler som er nødvendige for å løse problemet med akne:

 • anti-rotte stoffer;
 • antibiotika;
 • antiallergiske stoffer;
 • stoffer med biologisk aktive hormonelle stoffer.

Alle de ovenfor nevnte legemidlene er nødvendige for behandling. I dette avviger de fra kosmetikk og parfymer.

Interne løsninger for behandling av akne i ansiktet

Apoteket har mange navn for akne rettsmidler som må deles inn i flere kategorier:

1. Antibakterielle midler:

 • stoffet hjelper med purulent utslett på ansikt og kropp;
 • legemidler av denne gruppen av stoffer er antibiotika av forskjellige klasser, som har en skadelig effekt på reproduksjon av bakterier og mikrober;
 • For bløtvevsinfeksjoner er det nødvendig å ta 0,25 mg - 0,5 mg av legemidlet 3 ganger daglig. Varigheten av medisinen skyldes forsømmelse av den patologiske prosessen.

2. Retinoider - Vitamin A:

 • stoffet må konsumeres for å normalisere aktiviteten til de eksterne sekretkjertlene, hvilken overdreven aktivitet fører til dannelsen av akne. Det samme stoffet bidrar til å gjenopprette skadet hud etter akne;
 • Vitamin A-baserte legemidler er biologisk aktive dehydro-ritenoler som bidrar til å forbedre immunsystemet og metabolisme;
 • for behandling av vitamin A må du ta om morgenen og kvelden - 1 stk. Varighet - 1 måned.

3. Hormonale midler:

 • ha evnen til å gjenopprette hormonbalansen og som et resultat, kjemper mot hormonell akne;
 • legemidler av denne gruppen er et østrogenholdig legemiddel som er nødvendig for det kvinnelige endokrine systemet for å redusere nivået av mannlige hormoner som fremkaller akne;
 • Behandlingen av hormonelle legemidler kan kun beskrives av en lege Selvmedisinering er uakseptabelt.

Typer av utendørs produkter

Midler til lokal bruk bør brukes i følgende tilfeller:

 • å redusere produktiviteten til ytre sekresjonskirtler;
 • redusere antall mikrober;
 • kutter svette kanaler på ansiktet.

Farmasøytiske preparater med lokal virkning bør inkludere salver, kremer, tinkturer, geler.

1. Salver for akne. En egenskap av stoffet er å redusere antall mikrober som forårsaker den inflammatoriske prosessen, samt kampen mot suppuration på ansiktet.

2. Kremer for akne fra apoteket bør påføres i henhold til instruksjonene.

Vil være i stand til å hjelpe med akne provosert av:

 • Climacteric endringer i kroppen;
 • på grunn av ubalansert ernæring;
 • feil hudpleie
 • alkohol og nikotinavhengighet.

Kremet må påføres på en ren kropp i henhold til instruksjonene.

3. Farmasøytiske tinkturer for akne inneholder planteekstrakter og medisinsk alkohol.

Ved bruk av flytende produkter skal man vite effekten og effekten på huden:

 • kjemper bakterier
 • har en skadelig effekt på patologens patogene prosesser;
 • planteekstrakter aktiverer cellulære prosesser i hudvev;
 • Medisinsk alkohol har en tørke- og desinfiserende effekt.

Midler bør brukes til purulent, betent akne, tørke renset hud i ansiktet med tinktur, og brukes også i komplisert terapi.

4. Farmasøytiske geler for akne er stoffer som ikke har en fettbasert base som tetter porene. Det er et mildt, hydrofytisk middel. Ikke forlater en film på huden.

Apotek geler må påføres på en renset og tørket kropp. Det er nødvendig å bruke en liten mengde medikamentet på utslettsområdet og la det tørke. Kan brukes som en base for sminke.

Zinerit

Løsning for akne i ansiktet (apoteket presenterer en rekke medikamenter som må brukes til å behandle akne). Zenerit er et legemiddel for lokal bruk i form av suspensjon:

 • stoffet består av makrolid antibakterielt middel, eddiksyre sink, rengjøringsvæske;
 • I en blokk er det to flasker, den første er et fint pulver, den andre består av en blanding av ekstra væskeelementer, samt en anordning for å påføre en suspensjon i ansiktet;
 • stoffet har en ødeleggende effekt på en rekke mikroorganismer - aerotroler bakterie, epidermal stafylokokker;
 • det er nødvendig å søke med akne;
 • Ved hjelp av en anordning for påføring av en spray på ansiktet med en suspensjon, er det nødvendig å dekke akneområder om morgenen og om natten. Terapi bør utføres i 14 dager;
 • Kostnaden for stoffet Zinerit varierer fra 600 rubler. opptil 680 rubler for 1 blokk.

Skinoren

Skinoren er et legemiddel til ekstern bruk i form av et gellignende stoff:

 • Sammensetningen inkluderer azelainat, viskøs væske, etoksylert sorbitan, fettliknende substans, karbopol, TSC, natriumalkali, dinatriumsalt, karboksylsyre, vann;
 • Skinorens gelélignende stoff er pakket i en plast, myk rørformet beholder på 5,0 g hver og 30,0 g i 1 stk. 1 plastbeholder er pakket i en boks med tykt papir;
 • stoffet har en desinfiserende egenskap og har en direkte effekt på fornyelsen av det berørte hudlaget;
 • Skinoren behandler komedoner, pustler i ukomplisert form;
 • Skinoren skal spres på skadet hud om morgenen og om natten, masserer, lette bevegelser. Varigheten av behandlingen er 30 dager;
 • Prisen på gelen varierer fra 1100 rubler. opptil 1400 rubler

Adaklin

Medikamentkrem Adaklin - farmakologisk farmasøytisk middel.

Må brukes til å behandle akne:

 • Kremet inneholder vitamin A metabolitt, naftalen karboksylsyre, oljeaktig base, parfyme, salve;
 • Adaklin krem ​​er tilgjengelig i rør av en tynn stålplate, vekt 1 stk. - 30 g. Pakket i en boks med tykt papir;
 • narkotika krem ​​lindrer betennelse på huden;
 • behandler alle typer akne;
 • Du bør bruke en liten mengde krem ​​om kvelden, på ren hud - en gang om dagen. Behandlingsforløpet opptil 4 måneder;
 • Adaklin krem ​​koster mellom 450 rubler. opptil 540 rubler

Retasol

Løsning for akne i ansiktet (i apoteket er alltid tilgjengelig) Retasol er en løsning som bør brukes til hudpatologier:

 • løsningen består av cis-retinsyre, et vokslignende matadditiv, en viskøs væske, en antioksidant, etyl-enverdig alkohol;
 • Retasol medisin har form av en alkoholvæske, helles i en flaske mørkt glass, som er pakket i en boks med tykt papir;
 • alkoholløsning Retasol fjerner betennelsesprosessen på den skadede huden, peeling døde hudceller;
 • stoffet må brukes i alvorlige typer akne;
 • Produktet må påføres på rengjort, skadet hud i ansikt og kropp ved hjelp av en svamp - om morgenen og om natten. Varighet av behandlingen opptil 90 dager;
 • Kostnaden for Retasol-løsningen varierer fra 250 rubler. opptil 480 rubler

Aziks-Derm

Løsningen for akne på ansiktet av Azix-Derm kan kjøpes på et hvilket som helst apotek:

 • Kremet inneholder azelainat, karboksylsyre, monoglyserid, fettvoks, silikonpolymer, viskøs væske, trihydrisk alkohol, destillert vann;
 • Azix-Derm krem ​​er produsert i form av et rør av tynn stålplate, pakket i en boks med tykt papir;
 • stoffet har en skadelig effekt for aerotolerante anaerobe bakterier og epidormal stafylokokker;
 • Krem bør brukes til alle typer akne;
 • Påfør på rengjorte skadede områder av kroppen i små mengder - om morgenen og om natten. Varigheten av behandlingen er minst 90 dager;
 • Kostnaden for krem ​​Azix-Derm varierer fra 570 rubler. opptil 620 rubler

Apotek Badyaga

Badyag - kjent middel for å bekjempe hudbetennelser:

 • produktet har form av fine partikler med en spesiell aroma av grønn farge, som er pakket i papirhylster;
 • fine partikler av medisin Farmasøytisk Badyaga består av tørket, fint malt, storcelle svamper;
 • stoffet har evnen til å fjerne den inflammatoriske prosessen og bedøvelse;
 • verktøyet bør brukes til akne hyperpigmentering;
 • For å klargjøre løsningen, skal de fine partiklene fortynnes med varmt vann til en grøtaktig konsistens dannes og påføres den skadede overflaten til den er helt tørr. Deretter må verktøyet vaskes av. Det kan være rødhet med peeling av huden. Varigheten av behandlingen bestemmes av eksterne indikatorer på huden;
 • Kostnaden for stoffet. Apotek Badag varierer fra 55 rubler. opptil 91 rubler. for 1 konvolutt.

dimexide

For purulente kviser på kroppen er det nødvendig å bruke Dimexide medisinvæske:

 • stoffet inneholder DMSO i flytende form;
 • Legemidlet Dimexide har en flytende form, pakket i flasker med mørkt glass med metalldeksel. Verktøyet er pakket i en boks med tykt papir;
 • stoffet har en kraftig anti-inflammatorisk og desinfiserende effekt;
 • Det er nødvendig å bruke med purulent akne på kroppen. På ansiktet kan ikke brukes;
 • Dimexid bør brukes som en dressing på de berørte områdene på kroppen om kvelden. Prosedyren tar omtrent 25 minutter. Behandlingsvarigheten er ikke lenger enn 14 dager (på grunn av stoffets sterke toksisitet);
 • Kostnaden av stoffet Dimexide varierer fra 35 rubler. opptil 55 rubler

Regetsin

Ansiktsbehandling med akne (du kan kjøpe et gellignende stoff til en overkommelig pris på apotek) Rezecin er et legemiddel for lokal bruk:

 • Legemidlet inneholder hyalurinsyre, sink med klor, kaliumsorbinsyre, alkali, akrylsyre, medisinsk væske;
 • Regetsin-stoffet har en geléform. Produktet er pakket i et rør laget av en tynn metallplate med en boks med tykt papir;
 • Den komplekse sammensetningen av stoffet har en skadelig effekt på mikrober som forårsaker dannelsen av akne, hvittens etter akne hyperpigmentering;
 • bør brukes til alle typer akne sykdommer;
 • Det er nødvendig å bruke det om morgenen og om kvelden, smøre huden skadet av akne i små mengder. Behandlingsforløpet bestemmes av eksterne indikatorer;
 • Prisen på gel Regetsin varierer fra 150 rubler. opptil 220 rubler.

Chlorophyllipt

Legemidlet Chlorofillipt i form av en oljeløsning bør brukes til behandling av akne:

 • stoffet består av et ekstrakt av bladets tre skamløse;
 • Den er produsert i form av et oljeaktig middel hellet i en mørk glassflaske med en ikke-metallisk hette;
 • Hovedkomponenten i verktøyet har en skadelig effekt på mange varianter av mikrober og bakterier;
 • må brukes til stor purulent akne, så vel som for små utslett;
 • Løsningen bør brukes til stor akne - i form av dressinger med klorofylliptolje over natten, for små utslett - smør det skadede området med olje. Varigheten av behandlingen er 14 dager;
 • Kostnaden for klorofylliptolje varierer fra 120 rubler. opptil 140 rubler.

Salisylsyre

Farmakologisk stoff - Salisylsyre brukes på mange områder av medisin og i hudsykdommer:

 • produktet består av wilinsyre og metylkarbinol;
 • væsken er lagret i farget glassflasker med et ikke-metallisk lokk;
 • har evnen til å stoppe putrefaktive prosesser, tørke, desinfisere;
 • må brukes til sår på huden og akne;
 • betyr å behandle områder av skadet hud om morgenen og om natten. Varigheten av behandlingen avhenger av helbredelsesløpet og er ikke begrenset av tiden;
 • Kostnaden av stoffet Salicylsyre varierer fra 10 rubler. opptil 30 rubler.

klorheksidin

Chlorhexidin topisk væske brukes mye i behandling av inflammatoriske hudlidelser:

 • Legemidlet inneholder diklorholdig biguanid, medisinsk vann;
 • Tilgjengelig i forseglede plastflasker med luktutløp;
 • medisinsk væske har en uttalt desinfeksjon og antimikrobiell virkning;
 • må brukes til purulent, betent akne;
 • Klorhexidin-oppløsning bør tørke den berørte huden av ansikt og kropp om morgenen og om kvelden. Behandlingsforløpet avhenger av sykdomsforløpet. Kan brukes i komplisert terapi;
 • Kostnaden av stoffet Chlorhexidin varierer mye - fra 10 rubler. opptil 175 rubler

Alkohol tinktur av calendula

Drug Calendula tincture er svært mye brukt i dermatologisk praksis:

 • stoffet består av et ekstrakt av marigold og vinalkohol;
 • stoffet kommer i form av væske, flaske i mørkt glass med plastikkhette;
 • fysiologisk aktive stoffer i ekstraktet av marigold har en uttalt desinfeksjon, tørking, sårhelende effekt. Legemidlet har en skadelig effekt på mange mikroorganismer;
 • stoffet må brukes til purulent og betent akne, akne;
 • i tilfelle av akne, bør huden rengjøres med calendula alkohol tinktur om morgenen og kvelden. Varigheten av behandlingen er ikke begrenset;
 • Prisen på medisinering Calendula tinktur varierer fra 20 rubler. opptil 27 rubler.

levomekol

Salve Levomekol brukes i mange områder av medisin, samt i behandling av hudsykdommer:

 • Levomekol salve inneholder antibakterielt actinomycete middel, dioksometyltetrahydropyrimidin, PEG 400, PEG 1500;
 • salve melkaktig, pakket i en karbonformet beholder av et tynt lag av stål med en plasthette. Har en boks med tykt papir;
 • multi-ingrediens-salven Levomekol er skadelig for mange mikrober og bakterier;
 • verktøyet bør brukes til stor purulent akne med en sekundær infeksjon;
 • For å bruke salve på en kvise, er det nødvendig å suge et stykke bandasje med salve og bruke det på skaden. Sikre med tape. Forbandet bør endres en gang om dagen. Varigheten av behandlingen er til fullstendig gjenoppretting;
 • Kostnaden for salve Levomekol varierer fra 130 rubler. opptil 170 rubler.

Salicylo-sinkpasta

Midler til lokal bruk Salicylo-sinkpasta har et stort utvalg av applikasjoner - både i kirurgi og i dermatologi:

 • stoffet inneholder fenolsyre, sinkoksid, en blanding av amylose og amylopektin, en vokslignende, melkefarget blanding;
 • stoffet er tilgjengelig i plast bokser;
 • Den spesielle sammensetningen av legemidlet har en effekt på kjertlene av ekstern sekresjon, så vel som skadelig for mange bakterier og mikrober;
 • lime skal brukes til rosacea, akne, ungdommelig akne;
 • Løsningen bør spres på kroppen skadet av akne i morgen og kveld. Påfør en liten mengde. Behandlingsforløpet fra 1 uke til 3 uker;
 • Kostnaden for stoffet varierer fra 30 rubler. opptil 70 rubler.

Kvotlan

Gel Kvotlan er et innovativt farmakologisk middel for akne:

 • Kvotlan gel inneholder organisk lantan, monoetyleter, propantriol;
 • Den produseres i form av en gel i en plast tuba-formet beholder med et stort svart lokk;
 • verktøyet har en skadelig effekt på mange mikrober, har regenererende egenskaper, tillater ikke å bli med i en sekundær infeksjon;
 • Gel Kvotlan må brukes til alle typer akne;
 • betyr at det er nødvendig å søke på den rydde kroppen som påvirkes av akne om morgenen og om natten. Behandlingsforløpet er 14 dager;
 • Kostnaden for Kvotlan gel varierer fra 140 rubler. opptil 250 rubler

Dalatsin

Løsning for akne i ansiktet (i apotek, kan du kjøpe ikke bare lokale former, men også oral medisiner) Dalatsin har bred anvendelse:

 • Sammensetningen av Dolatsin inkluderer en syntetisk analog av lincomycin, polysakkarid, melkekarbohydrat, silikatmineral, magnesiumsalt, titan-hvitt, hydrolysert kollagen;
 • stoffet er tilgjengelig i form av kapsler, pakket i platene av et tynt lag av metall, 2 platina per boks tykt papir;
 • verktøyet har en skadelig effekt på mange typer mikrober;
 • gjelder med akne på ethvert tidspunkt;
 • Legemidlet bør tas i 2 kapsler - om morgenen, ettermiddag, kveld. Behandlingsforløpet bestemmes av legen, men ikke mer enn 14 dager;
 • Kostnaden av stoffet Dalatsin varierer fra 700 rubler. opptil 850 rubler for 1 boks.

Effezel

På apotek kan du kjøpe gel Effezel - et stoff som vil bidra til å takle akne:

 • Gelen inneholder syntetisk retinoid, diacylperoksid, polymer, dosatat salt, dinatriumsalt, tykk væske, pluronics, medisinsk vann;
 • verktøyet er tilgjengelig i en plastkanne, som er plassert i esker med tykt papir;
 • stoffet stimulerer cellemetabolisme og har en negativ effekt på mikroorganismer;
 • gel må brukes til alle typer akne;
 • Legemidlet bør brukes på renset akne-utsatt hud over natten. Behandlingsforløpet er 60 dager;
 • Kostnaden for gel effesel varierer mye fra 980 rubler. opptil 1650 rubler for 1 krukke.

Baziron

Den farmakologiske industrien produserer et middel for ekstern bruk - Baziron gel, som håndterer akne i ansikt og kropp:

 • Gelen inneholder dibenzoylperoksid, karboksylsyre, Pluronics, Carbopol, TrilonB, dosatatsalt, Polysorb, medisinsk vann;
 • Gel-midler er pakket inn i plast tuboobrazny-beholdere som er lagt i bokser fra tett papir;
 • medisin behandler alle typer akne;
 • Verktøyet må spres på den rensede overflaten av den berørte kroppen, litt å gni - om morgenen og om natten. Varigheten av behandlingen fra 90 dager;
 • Kostnaden for gel Baziron varierer fra 500 rubler. opptil 900 rubler

Eklaran

På apotek kan du kjøpe et middel mot akne med lokal effekt - økologisk gel:

 • Gelen inneholder diacylperoksyd, ricinusolje, lineær polymer, karbapol, alkali, vann;
 • Produktet er produsert i form av et gelélignende stoff pakket i plastrørformede beholdere pakket i en boks med tykt papir;
 • stoffet bekjemper bakterier og bakterier, avviser døde hudceller;
 • Agenten må brukes til hormonelle typer akne;
 • gel bør påføres 1 gang om natten. Påfør en liten mengde til den berørte kroppen. Varigheten av behandlingen er til fullstendig gjenoppretting;
 • Kostnaden for Eclaran gel fra 1800 rubler. opptil 2150 gni.

metrogil

Farmakologisk verktøy Metrogyl gel er et middel for lokal behandling av utslett på kroppen:

 • Metrogyl inneholder et antiprotozoalt stoff, propyleter, viskøs væske, karbopol, natriummetabisulfitt, alkali, metyleter, vann;
 • gelen er pakket i en rørformet metallfoliebeholder med et plastlokk;
 • stoffet har antimikrobiell og sårhelingseffekt;
 • medisinering bør tas for alle typer akne;
 • Lokalt rusmiddel bør brukes med lette bevegelser på den rensede kroppen - om morgenen og om natten. Varighet av terapi i minst 30 dager;
 • Kostnaden for Metrogil gel varierer fra 150 rubler. opptil 190 rubler.

Zerkalin

Liquid Mirror - en god assistent i kampen mot akne:

 • Sammensetningen innbefatter en halvsyntetisk analog av lincomycin, metylkarbinol, en viskøs væske, medisinsk vann;
 • Produktet er pakket i en mørk glassflaske;
 • stoffet har biotilgjengelighet i lagene i huden og har en katastrofal aktivitet til mikrober og bakterier;
 • behandler akne, ungdommelig akne;
 • flytende midler må påføres med bomullsull og svamp for å påføre et tynt lag på overflaten av den skadde kroppen om morgenen og om natten. Varigheten av behandlingen er 30-40 dager;
 • Kostnaden for løsningen Zerkalin varierer fra 380 rubler. opptil 450 rubler for 1 flaske.

adapalene

Adapalen er et farmakologisk middel for aktuell bruk i behandling av akne:

 • gelen omfatter et retinoid, viskøs væske, akrylsyre, metylester, trilonB, pluronics, glykoleter, alkalisk vann;
 • Gelatinøse midler er pakket i en plast-tuba-formet beholder med en skruehett, pakket i en boks med tykt papir;
 • stoffet påvirker cellens metabolisme av huden, samt lindrer den inflammatoriske prosessen;
 • dette verktøyet må være foreskrevet for alle typer akne;
 • midler skal brukes på renset, berørt hud før sengetid (i små mengder). Behandlingsforløpet i minst 90 dager;
 • Kostnaden for gel Adapalen varierer fra 190 rubler. opptil 270 rubler.

Izotretinoil

Isotretinoil er en oral medisin som behandler alvorlige former for akne:

 • kapsler inkluderer cis-retinolsyre;
 • stoffet er tilgjengelig i form av kapsler på 10 stk. i en tallerken, pakket i en boks med tykt papir, 3 plater hver;
 • inntak har antimikrobiell effekt og stimulerer cellens metabolisme av huden;
 • Legemidlet bør tas med komplekse former for akne;
 • å ta stoffet bør startes med minimumsdosen, og etter 1 måned er det nødvendig å justere dosen, avhengig av resultatet. Varighet av behandlingen opp til 6 måneder;
 • Isotretinoyl koster i området 3000 rubler. opptil 3800 rubler for 1 boks.

Caring apotek kosmetikk

De vanligste farmasøytiske kosmetikkene inkluderer:

 • Garnier Cream-Gel for Problem Skin - skal brukes daglig. Beskytter huden forsiktig mot betennelse;
 • Garnier maske for problem hud - renser og smalker forstørrede porer;
 • Garnier Cleansing Gel for Problem Skin - forsiktig bryr ansiktet mens du vasker, fuktighet og ikke overdriver.

Farmasøytisk industri produserer i dag mange acneprodukter på ansiktet, som kan kjøpes på apotek.

Artikkeldesign: Mila Fridan

Farmasøytisk video for akne

Mega billige og effektive rettsmidler for akne:

Flere Artikler Om Typer Acne