Innhold [skjul]

Ikke-forårsakende ansiktsfløte absorberes godt og tetter ikke tannkjøttene i sebaceous kjertlene.

Komedoner (svarte prikker) - dette er et problem som nesten alle kvinner møtte. Forstørrede porer er en trussel mot betennelse, dannelse av komedoner og akne.

Spesielt akutt oppstår dette problemet på fet hud. Kremet for å redusere porene kan takle denne oppgaven, men du trenger også fuktighetskrem og ernæring.

Hvordan være de som har de vanlige måtene til ansiktet, forårsaker komedones utseende? De trenger å velge ikke-komedogene kremer som har en lett tekstur og ikke tette porene.

Hva vil være non-comedogenic?

En ikke-komedogen krem ​​er et verktøy som utfører sine hovedfunksjoner, men tetter ikke kanalene på kjertlene (små prikker på overflaten av dekselet).

I prinsippet kan ethvert verktøy betraktes som ikke-komedogen - alt avhenger av hudens individuelle egenskaper. Hvis verktøyet er perfekt for deg, vil det ikke tette porene, men en annen person som har prøvd det, kan merke seg single comedones. Samtidig kan den tredje ikke bare oppstå svarte prikker, men også akne og irritasjon.

Derfor er det bare deg som kan si med tillit om hva som er comedogenic for deg eller ikke.

Det er imidlertid verktøy som ikke tetter porene på noen hud. Hele hemmeligheten er i deres sammensetning, lys tekstur og spesiell tekstur.

Midler som er i form av væske, serum eller bare en lett ansiktskrem i seg selv har en ikke-komedogen egenskap. Hovedtrekk ved denne kategorien er rask absorbsjon. Dersom sammensetningen absorberes raskt etter sin søknad er ikke feit, det er riktig for deg og regnes nekomedogennym.

struktur

Verktøyet med ikke-komedogene egenskaper inkorporerer følgende komponenter:

• Salisylsyre og benzoylperoksid - de desinfiserer ansiktet, renser det og heler skade. I tillegg er disse stoffene er ikke bare trange porer, men også for å normalisere talgkjertlene, noe som reduserer produksjonen av sebum.

• Ekstrakter av kamille, calendula, tea tree og grønn te - disse stoffene renser ikke bare, men eliminerer også betennelser, inkludert komedoner.

• Allantoin - hjelper helbrede skader og rene porer.

• Solbeskyttelsesfaktorer.

Hvordan velge

For ikke å forveksle med valget, er det nødvendig å vurdere flere funksjoner:

• Produsenter gjorde det enklere å velge, så du kan se etiketten "non-comedogenic" på etiketten. Velg produkter med lignende påskrift som passer deg etter type deksel og sammensetning.

• Kontroller at sammensetningen ikke inneholder mettet fett som ikke kan trenge inn i huden.

• Konsistensen skal være lett og øm. Påfør en liten mengde på hånden (for dette formål, egnede prober som gir kosmetiske butikker), merk da tiden til den er helt absorbert. Sjekk etter en klebrig følelse.

• Fuktighetsgivende ikke-komedogen ansiktsfløde bør inneholde en stor mengde vann. I tillegg bør det ikke inneholde oljer og andre vektingskomponenter.

Gode ​​kremer

Lumene Arctic Aqua - intens fuktighetsgivende nattkrem

Det hjelper å myke huden, fuktighet og næring, styrke de beskyttende egenskapene og styrke. I komposisjonen er det et spesielt vann fra fjerdene i Arktis, som er fylt med nyttige komponenter - magnesium, natrium, kalium, bedre helsen til dekselet. Verktøyet bidrar til å beholde fuktighet i alle lagene av epidermis og forhindre dens fordampning.

Omtrentlig pris: 260 rubler.

Liv delano væske matting krem

Denne fuktighetsgivende dagkrem inneholder ikke parabener, oljer og raffinerte produkter. Ikke forårsaker komedoner, derfor kan den brukes til den problematiske og fete typen av dekselet.

Sammensetningen inneholder et ekstrakt av ingefær, hyaluronsyre, sinkoksid.

Omtrentlig pris: 140 rubler.

CLINIQUE Anti-Blemish Solutions Foundation

Stiftelsen passer for den problematiske og følsomme typen deksel. Perfekt toner feil og forårsaker ikke komedoner. Inneholder ikke oljer, så tekstur er lett og vassen, slik at porene ikke tetter seg. Toneren gir dekselet en fløyelsaktig og ømhet, og også overflaten.

Anslått pris: 1 900 rubler.

Video gjennomgang av krem ​​Vichy Normaderm:

Topp 5 fuktighetsgivende, ikke-komedogene kremer for problemhud

Fuktighetskrem forurenser hudporer, utslag ser ut? Mange kvinner (hovedsakelig eiere av fett og problem) i slike tilfeller nekter helt å bry seg om kosmetikk, og bruker kun produkter under øynene.

Men tross alt lider huden av dette, mangler nødvendig ernæring, hydrering og beskyttelse som truer skjønnhet og ungdom. Men det er en vei ut av situasjonen - det er nok å fylle opp din kosmetiske pose med en ikke-komedogen krem.

Hva er en ikke-komedogen krem?

Ikke-komedogen kalles en krem ​​som ikke tetter porene og ikke provoserer dannelsen av svarte flekker (komoneser). Typisk har disse produktene flytende form, myse eller annet lys som smelter tekstur, absorberes godt, uten å etterlate fet. Mange bedrifter produserer oljeprodukter som ikke inneholder oljer - de fører ofte til akne og akne.

Som regel skriver produsentene seg selv på emballasjen at krem ​​er ikke-komedogen. Strukturen inkluderer komponenter som renser, behandler, strammer porene, matting:

 • Salisylsyre, sink, svovel, benzoylperoksid med en antiseptisk effekt, som forhindrer utseendet på nye betennelseselementer og tørker gamle
 • Ekstrakter av medisinske planter - kamille, grønn te, tea tree, calendula, som renser porene, bidrar til eliminering av svarte flekker, nøytraliserer betennelse;
 • Hyaluronsyre og dets derivater - beholder fuktighet på overflaten;
 • Glyserin er en kontroversiell komponent, men det tillater ikke at celler mister fuktighet.
 • Algenekstrakter - regulerer ikke bare talgkjertlene, men også nærer seg;
 • Allantoin - helbreder, renser.

Vurdering av ikke-komedogene kremer

Her er utvalgte kosmetiske produkter som samler de fleste positive tilbakemeldingene på nettet. Blant dem, midler av forskjellige prisklasser - fra premie til budsjett.

La Roche-Posay Effaclar mat

Det er en fuktighetsgivende, matte og seboregulatorisk emulsjon, som produsenten posisjonerer som terapeutisk. Det er ment for problem og utsatt for overdreven sekresjon av fett hud, preget av overfølsomhet. Produktet kan brukes av menn og kvinner.

Oppskriften inkluderte det komplekse Sebulyse, som smaler porene og gir en tåke. Ifølge produsenten er denne komponenten høyere i effektivitet enn sink.

Ulempen med krem ​​er at kvinner foretrekker å bruke det om sommeren, når fettproduksjonen øker.

Og legger også merke til at krem ​​ikke alle kom som grunnlag for sminke.

Den intensive fuktighetsgivende H2O Magic Moist Holy Land serum (India)

Veldig myk gel for premium oljeaktig og kombinasjonshud. Det er et gjennomsiktig flytende stoff med duften av grønt eple.

Urteekstrakter brukes i sammensetningen:

 • kamille blomster;
 • mansjetter vanlig;
 • vanlig eføy;
 • comfrey medisinske;
 • bord roser og andre urte ingredienser.

Allantoin, hveteproteiner er også til stede. Midler inneholder ikke vegetabilske eller animalske fettstoffer.

Noreva Laboratoires Exfoliac (Frankrike)

Dette er en regenererende fuktighetskrem for kvinner med fet og problem hud.

 • linolsyre - nærer, gir elastisitet;
 • shea smør - fuktighet, beroliger, helbreder mikrotrauma;
 • Bisabolol - lindrer betennelse, rødhet;
 • ekstrakt av marine proteobakterier - fjerner irritasjon, forhindrer reaksjon på kjemikalier.
 • hyaluronsyre - opprettholder vannbalanse, forlenger ungdommen.

Legemidlet inneholder bivoks, som tildeles 2 av 5 punkter av komedogenicitet. Derfor kan stoffet tette porene.

Day Cream "Oxygen Balance" fra Faberlic

Dette er en dag hudpleie krem ​​i budsjettpris kategorien. Det mattes, fuktes.

Sammensetningen inkluderer:

 • plankton ekstraktpulver - nærer, fukter, virker hudtone;
 • Kipreya ekstrakt - forhindrer utseendet av betennelse, styrker immunforsvaret;
 • oksygenkompleks Novaftem-O2 - gir celler med oksygen;
 • Tumerin mikrokapsler - gir en antioksidant effekt.

Krem kan fungere som grunnlag for sminke.

Noen brukere har merket at produktet strammer og tørker huden.

 • Hva er de mest komedogene oljene i bordet.
 • Og her er en liste over ikke-komedogene kremer.
 • Lær hvordan du skal håndtere utvidede porer.

REN Fuktighetsgivende Dual Action Emulsion CLEAR (USA)

Et annet kosmetisk produktmassemarked, som er tilgjengelig for alle. Emulsjonen tar vare på å opprettholde vannbalansen, selv om hovedoppgaven er rensing. Formuleringen inneholder ikke fett. Strukturen inkluderer:

 • glycerol;
 • salicylsyre;
 • kokosolje ekstrakt;
 • mentol.

Verktøyet har en flytende tekstur, absorberer raskt, etterlater ikke en fettete glans.

Brukere merker at det har en mild forebyggende effekt, tørker ut utslett, men er ikke egnet for alvorlige utslett.

Anmeldelser av kremer

Anna, 24 år gammel

"Jeg får av og til utslett, så jeg er forsiktig med å velge kosmetikk. Noreva Laboratoires Exfoliac krem ​​ble anbefalt av en hudlege. Jeg bruker den i to måneder. Ansiktet ser friskt, godt hydrert, mindre fett. Selv om røret er lite (kun 40 ml), forbruks Exfoliac sparsomt. Jeg anbefaler å prøve.

Irina, 22 år gammel

"Effaclar MAT av La Roche-Posay er det beste jeg brukte til kombinasjonshud. Matteffekten i T-sonen varer i 5 timer, og deretter fjerner jeg fettet med servietter og behandler disse områdene med pulver. Porene blir ikke glemt, akne hopper ikke ut. "

Elena, 35 år gammel

"Cream" Oxygen Balance "fra Faberlic Jeg bruker som base for sminke. Absorberer raskt, fukter huden. Men samtidig merket jeg ikke mattingeffekten, etter 2-3 timer må jeg bruke pulver. "

Inna, 31 år gammel

"Helliglands H2O Magic Moist er fint å bruke. I begynnelsen er det en liten klistrethet, men det forsvinner raskt, og huden blir fløyelsaktig.

Jeg kjøper gelen en gang, fordi det ikke var forurenset tid under bruk av den forrige pakken. Ansiktet har ryddet, fettinnholdet har gått ned. "

Hvordan øke effektiviteten til kosmetikk

Uansett hvor positivt vurderingene om kremer er, er det viktig å huske at effekten i mange henseender avhenger av hvor godt en kvinne bryr seg om ansiktet som helhet.

Det er flere måter å øke effektiviteten av ikke-komedogen kosmetikk og redusere risikoen for porekontaminering. Beauticians anbefaler:

 • å velge ikke bare krem, men også andre metoder for ikke-anbefalt handling (masker, tone, pulver, etc.);
 • bruk rensende masker, skrubbe, dampbad;
 • før du går i seng, rengjør huden fra kosmetikk.

Topp 8 beste fuktighetsgivende kremer for problemhud

For å sikre at omsorgsproblemet behandles forsiktig, betyr det ikke å forårsake ekstra skade for å eliminere de eksisterende manglene. I dag tilbyr kosmetiske selskaper ulike pleieprodukter (lotioner, geler, kremer, skum, salver, balsam, serum, oljer, væsker, emulsjoner) til daglig bruk. Fuktighetskrem for problemhud - Den optimale løsningsformen med sikte på å eliminere de eksisterende manglene. De beste produktene tilbys av VICHY, AVENE, GALENIC, BIODERMA, La Roche-Posay, Pharmateiss-kosmetikk, Bioderma, La Roche-Posay, Ducray, Phyto, Ahava, Sally Hansen, Anna Lotan, Noreva. Kosmetikk av merkevarer i Israel og Tyskland er fortsatt etterspurt i dag. Vurder rangeringen av de beste.

Når trenger jeg å bruke ansiktscreme?

Fuktighetskrem egnet for tørr, fet, sensitiv hud. Takket være den fettfattige konsistensen, vil ikke etterlate merker. Hvis du er bekymret for tørrhet av epidermis med overdreven aktivitet av talgkjertlene, mangel på mineraler og nyttige komponenter, så normaliserer verktøyet vannbalansen. Hvis huden er fet, regulerer krem ​​funksjonene til talgkjertlene, begynner å helbrede sår og sprekker, lindre irritasjon, betennelse.

Indikasjoner for bruk av ansiktscreme:

 • akne, akne;
 • betennelse, irritasjon;
 • tørr eller fet hud;
 • rosacea;
 • sprekker, sår.

Kremet absorberes godt, vil ikke føre til forurensning av porene, beholde fuktighet på overflaten, vil ha en tørke- og antiseptisk effekt. Vil begynne å opprettholde normal vannbalanse.

Regler for valg av midler

Når du velger et verktøy, bør du stole på følgende regler:

 1. Undersøk komponentsammensetningen, lagringsforholdene til et bestemt produkt når du går til apoteket eller en spesialforretning.
 2. Se at sammensetningen av krem ​​ikke avlyser alkoholholdige ingredienser.
 3. Det er bedre hvis tekstur av krem ​​ikke danner en ugjennomtrengelig film på ansiktet, så du bør foretrekke en delikat, lett tekstur.
 4. Det er viktig å velge midler basert på alder, årstid. I unge jenter er epidermis uformet, så det er uønsket å overmasse det med aktive ingredienser. I kvinner i alder, tvert imot, er det nødvendig å supplere huden med vitaminer og mineraler.
 5. Se emballasje og lese instruksjoner. Det er ønskelig at røret var økonomisk, uten en bestemt lukt.
 6. Ved bruk bør ytterligere mikrobiell infeksjon i hudens hud unngås.
 7. Les anmeldelser og meninger av dermatologer. På grunnlag av alle reglene samlet sett å velge selv den ideelle versjonen av krem.

Når du velger, bør du gi preferanse til naturlige produkter, uten skadelige dufter, fargestoffer, parabener. Også, før konsultasjon med en hudlege, undersøk vurderingen av de beste effektive produktene fra ledende produksjonsfirmaer, les kundeanmeldelser.

Hva skal inkluderes

Hovedformålet med fuktighetskrem er å eliminere tørrhet og irritasjon i ansiktet. Sammensetningen kan omfatte forskjellige kjente og spesifikke komponenter:

 • lipohydroksysyre for å justere epidermis mikrorelief
 • glycerin, hyaluronsyre for dyp intensiv fuktighetskrem;
 • absorbenter for å fjerne glans, nøytralisere subkutant fett;
 • salisylsyre med antiseptiske egenskaper for tørking, dyp rensing, lindrende betennelse;
 • vitaminer i gruppe A med tilveiebringelse av løfteeffekt for å akselerere prosessene for regenerering, gruppe B for å begrense porene, normalisere blodsirkulasjonen av blod, lindre irritasjon;
 • talk med absorberende og matte handling for å beskytte epidermis mot UV-stråling, myke huden;
 • fettsyrer, normaliserende lipidmetabolisme;
 • sinkoksid med antiseptiske, tørkeegenskaper;
 • planteekstrakter for å mette huden med gunstige ingredienser;
 • essensielle oljer for å myke og fukte epidermis, beholde fuktighet og lage en beskyttende film på overflaten, selv om det med stor olje ikke er usannsynlig å være nyttig.

Hvis hudtypen er tørr, krever det en radikal fuktighet. Hvis epidermis er fett, er det nødvendig å gi preferanse til en lett oljebasert sammensetning som ikke tetter porene. Kremet bør ikke inneholde stabilisatorer, emulgatorer, dufter og konserveringsmidler som forårsaker allergi, øker irritasjonen.

Topprangerte

Vi tilbyr deg å bli kjent med de beste ikke-komedogene kosmetiske kremer. Hvert av verktøyene har sine egne egenskaper og regler for bruk.

La Roche-Posay Effaclar mat

La Roche-Posay tilbyr en hel serie kosmetikk for å ta vare på problemhud. Sammensetningen inkluderer termisk vann, eliminere akne, utslett, komedoner, akne. Effaclar MAT er en terapeutisk emulsjon med en matt, fuktighetsgivende, seborrheating effekt.

Den er egnet til bruk for kvinner og menn, fordi den gir en matt hud og strammer porene. Sammensetningen inkluderer Sebulyse, som reduserer greasiness og oiliness, lindrer betennelse og peeling med en kombinert type ansikt.

Det intensive fuktighetsgivende H2O Magic Moist Holy Land-serumet

Premium naturlig krem-gel i form av en flytende, gjennomsiktig, smaksatt substans. Passer for blandet og fet hud.

Som del av ingen animalsk og vegetabilsk fett - bare urteekstrakter medisinsk comfrey, vanlige mansjetter, kamille. Hveteproteiner og allantoin er også inkludert. Ifølge brukerne har gelen en lett tekstur, fuktighet huden, er økonomisk, tetter ikke porene. Egnet til bruk på huden på leppene, rundt øynene.

Noreva Laboratoires Exfoliac

Restaureringsmidler laget på grunnlag av:

 • hyaluronsyre for å opprettholde vannbalanse;
 • bisabolol for å lindre rødhet, brennende, betennelse;
 • linolsyre for retur av elastisitet;
 • Shea smør med en helbredende, beroligende effekt.

Sammensetningen inkluderer også bivoks, så verktøyet kan føre til tilstopping av porene. Det tørker komedoner og utbrudd, løser fettete plugger på grunn av den høye konsentrasjonen av syrer.

CLEANCLEAR Fuktighetsgivende Dual Action Emulsion

Billig emulsjon bestående av mentol, glyserin, kokosnøttoljeekstrakt. Inneholder ikke fett, renser helt tette porer og opprettholder vannbalanse.

Kremens tekstur er ganske væske, så den absorberes perfekt, og gir ingen fettete rester. Ifølge kvinner tørker det porene godt, glatter huden, reduserer antall akne.

Kremet kan brukes til sensitiv hud, fordi den ikke inneholder dufter.

Uriage Aqua Precis

Ikke-komatogen agent for dyp hydrering av epidermis. Strukturen er fet, etterlater en behagelig lys aroma på ansiktet etter seg selv. I sammensetningen - mineral og organiske osmolytter, som holder fuktighet, aktiverer den naturlige hydrering av dermis, skaper vanntrykk på cellene. Uriage krem ​​helbreder fargen, beskytter mot mikrobens angrep, etterlater en bioprotektiv film på ansiktet. De aktive stoffene i blandingen har matteegenskaper. Termisk vann lindrer betennelse og irritasjon.

Før bruk må du rengjøre og tørke den berørte huden, behandlet med termisk vann.

Bioderma Sebium

Den fettfrie gumming-kremgelen. Flott for problem, fet, kombinasjonshud. Bioderma normaliserer funksjonen til talgkjertlene, strammer porene, helbreder sprekker, akselererer prosessen med å reparere skadede vev.

Består av:

 • salicylsyre for dyp rensing og utvidelse av porene;
 • Zink - et antiseptisk middel for å lindre betennelse, beskytter huden mot oppgjør av pustler.

Bioderma krem ​​gir aktiv fuktighet av myke vev, beskytter huden mot negative ytre påvirkninger, utfører en firkantet tilnærming for å eliminere problemet. Gir effekt av peeling, eksfolierer døde hudceller, hindrer opphopning av fett på overflaten av dermis.

Clinique Anti-Blemish Solutions Clearing Fuktighetskrem

Kremet passer for alle typer hud og regelmessig omsorg for hver dag med 2 ganger. Gir hydrering og fjerning av betennelse, avfett, nærmer huden med fuktighet. Egnet til behandling av akne, akne i ansiktet. Aktivt lindrer betennelse, forhindrer reproduksjon av bakterier, normaliserer produksjon av fett, har en eksfolierende effekt, eliminerer døde celler fra overflaten. Perfekt absorbert og fører ikke til blokkering av porene i fremtiden.

Krem av klinikker Anti-Blemish lindrer perfekt betennelse, forhindrer nye utbrudd i fremtiden. Det er godt påført og absorbert, fuktighet og tetter ikke porene.

Pharmateiss kosmetikk watsons

Varemerke opprettet ved hjelp av ny teknologi. Dette er en gelkrem for intensiv omsorg for problemområder. Den inneholder bare naturlige ingredienser: lavendel ekstrakt, rød-violet alge, calendula, termisk vann. Også olivenolje, som forhindrer tørrhet og vanning av hudceller, beskytter mot frie radikaler.

Normaliserer lipidmetabolismen, bidrar til å beholde fuktighet i hudlagene, forhindrer utviklingen av betennelser og oppgjør av komedoner i ansiktet i fremtiden.

video

For mer informasjon om fuktighetsgivende problemhud, se videoen.

konklusjon

Før du kjøper den beste krem ​​for problemhud, er det først og fremst nødvendig å identifisere årsakene til akne, fregner, for mye fett, flak, betennelse i ansiktet. Eksperter anbefaler:

 1. Gi preferanse til merkenavn apotek medisiner fra ledende produsenter, løse eventuelle problemer i ansiktet, forhindre tetthet og tørrhet, redusere rynker.
 2. Kremer er utformet for ikke å maske, men for å løse problemet, som handler om årsakene, utstyre dehydrerte epidermis med nyttige komponenter.
 3. Gode ​​produkter fører ikke til bivirkninger. Løs problemer som overfølsomhet, vanning, pigmentering, aldring i huden og de negative effektene av ultrafiolett stråling.
 4. Healing kremer er de beste ansiktspleie kosmetikk hver dag.
 5. Når du velger et godt verktøy, bør du først rådføre deg med en hudlege.
 6. Ved bruk er det viktig å følge instruksjonene nøye, ikke forsøm dosene.

Ikke-komedogen ansiktscreme - hvordan å bekjempe problemhuden

Noen ganger er det svært vanskelig å velge en ikke-komedogen ansiktscreme. For en synd å skjule - mange vet ikke engang om eksistensen av et slikt verktøy. Selv om de fleste produsenter på emballasjen til deres produkter gjør det rette merket. Dette forenkler søket sterkt.

La oss forstå nyansene. Vurder hva som egentlig kommer seg selv, deres årsaker og metoder for å håndtere dem. Og vi vil også være interessert i de mest populære måtene i dette segmentet.

Årsaker til komedoner

Og så komedoner. Tatt i betraktning disse formasjonene fra medisinens synspunkt, finner vi ut denne informasjonen. Dette er en type cyste som dannes på grunn av blokkering av hårfollikelens munn. Hornete partikler av epitel blandet med sebum deltar i prosessen.

Blant årsakene til komonesene heter:

 • genetisk predisposisjon. Det vil si at utdanningen kan være "arvet", og uavhengig av kjønn;
 • hormonforstyrrelser. Dette fenomenet er ofte kjent i ungdomsårene og under graviditeten;
 • nervøse lidelser. Disse er hyppige belastninger, psykologiske overbelastninger, som fører til feil i hele systemet;
 • kroniske sykdommer i indre organer;
 • endokrine patologier;
 • mat - spiser store mengder fettstoffer, muffins, søtsaker;
 • avhengighet (røyking, alkohol);
 • overdreven påvirkning av solstråling - intens soling om sommeren, å besøke solariumet i den kalde årstiden;
 • upassende eller dårlig kvalitet kosmetikk. Produkter som inneholder vegetabilske oljer kan tette porene.

I noen kilder er det nevnt at comedoner er ikke-inflammatorisk akne. Dette er ikke helt sant. Huden kan bli sett med hvite og svarte ål. Sort - åpen, ganske lett hentet til overflaten. Hvit - lukket. Et slikt nettsted er ofte betent.

Fordelen og effektiviteten av ikke-komedogen ansiktscreme

Ikke-komedogen fuktighetsgivende ansiktscreme er et verktøy som utfører de oppgitte funksjonene, men tetter ikke porene. Ethvert produkt kan betraktes som sådan dersom det er ideelt tilpasset individuelle indikatorer.

Det er mulig å ta vare på ansiktet med problemhud ved hjelp av væsker, serum, lunger på tekstur av kremer. Men for å gi råd til vennene sine til omsorg for kosmetikk som passer deg, burde det ikke. Kun egen erfaring vil vise om verktøyet er effektivt.

Egenskaper av ikke-komedogene kremer:

 • fuktighet, nærer, forbedrer transporten av oksygen inn i cellene;
 • bidrar til å takle mangler i huden;
 • Effektiv i omsorg for fet hud utsatt for utslett;
 • gunstig effekt på den kombinerte epidermis;
 • eliminerer fettinnhold ved å normalisere arbeidet i talgkjertlene, men hindrer ikke deres funksjon;
 • har en matt effekt.

Vær oppmerksom på! Finn en god krem ​​vil bare hjelpe en spesialist. Trenger å finne årsaken til komedene. Hvis interne patologier er tilstede, vil eksterne midler ikke gi noe resultat. Kanskje i dette tilfellet trenger du medisinsk behandling av hovedproblemet.

Anbefalinger fra kosmetologer

Vi tar som et faktum at du er somatisk sunn. Deretter kan eksterne feil korrigeres ved hjelp av ikke-komedogene kremer for problemhud. Men kosmetologer tilbyr en rekke tips. Deres gjennomføring, sammen med bruk av kosmetikk, sikrer et godt resultat.

 1. Riktig vasking. Prosedyren bør utføres to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Bruk for dette er ikke en enkel toalettsåpe og kosmetisk. Du kan velge skum, gel med rensende effekt. Disse produktene irriterer ikke huden. Vannet skal være varmt eller kjølig. Varm væske stimulerer sebaceous kjertlene. Med forstørrede porer er det bedre å vaske med kaldt vann og tørk deretter ansiktet med et isstykke. Tørk av med et bomulls håndkle. Intensiv gnidning er ikke nødvendig, bare våt overflaten.
 2. UV-stråling. Før du går ut på gaten, påfør et beskyttelsesmiddel på ansiktet. Hvis huden din er utsatt for irritasjon, rødhet, pigmentering, kan du bruke solkrem. Tilgang til solarium er begrenset til et minimum. Ikke bruk kosmetiske produkter med alkohol i sammensetningen.
 3. Mat, sport. Du må starte med gymnastikk for ansiktet. Enkle øvelser vil bidra til å gjenopprette blodstrømmen, øke hudens elastisitet, forhindre rynker. Aktiviteter, som går i frisk luft, vil sport ha en positiv innvirkning på hele kroppen. I dietten må være til stede ferske grønnsaker og frukt, frokostblandinger, kjøtt, fisk. Unngå pickles, røkt mat, for fettstoffer, overdreven mengder søtsaker, bakverk bakverk.
 4. Kosmetikk. Passion for tonale grunnleggende, pulver, innebærer blokkering av porene. Som et resultat vises akne, irritasjon og andre feil. To eller tre ganger i uken, må du bruke skrubbe eller peeling komposisjoner. Dette vil bidra til å bli kvitt død hud, rengjør porene. Hvis det er inflammerte områder, purulent akne, sprekker i ansiktet, er det bedre å bruke lotion med antibakteriell, astringent, myknende effekt.
 5. "Uten hender!" Ikke rør ansiktet med skitne hender, ikke gni eller skrubbe. Patogene mikroorganismer kan komme inn i mikrokretser. I intet tilfelle kan du ikke uavhengig avkjøle noen akne, pierce huden på formasjonsstedet. Så du kan bringe infeksjonen, styrke de inflammatoriske prosessene.

Nå er det på tide å gå til reglene for å velge de beste midlene.

Lær hvordan du velger en fuktighetskrem for problem hud:

Kompatibilitet av krem ​​med huden din

Som vi allerede har nevnt, vil kremet ha en komedogen eller ikke-komedogen effekt på ansiktet ditt, bare du vil bestemme. I kosmetiske butikker er valget av produkter stort. Valget av midler skal imidlertid utføres i henhold til følgende regler:

 • se etter påskriften "ikke-komisk" på pakken. Dermed forenkler produsentene vår søkeprosess;
 • Husk å vurdere hudtype, alder. Av dette avhenger av ytelsen;
 • les komposisjonen nøye. Det bør ikke være mettet fett som ikke er i stand til å trenge inn i cellene i epidermisene. I tillegg lager slike stoffer en film på overflaten, tette porene;
 • Tekstur er lett, øm. For å sjekke dette, bruk sonden. Påfør en liten mengde krem ​​til håndleddet og følg tidspunktet for absorpsjon. Legg merke til om det er klistret rester;
 • Sammensetningen av fuktighetskremet bør være en tilstrekkelig mengde hyaluronsyre (ikke banalt vann eller annen strukturert væske!).

Legg også merke til nærvær av vegetabilske oljer. Det er bedre at de ikke er der i det hele tatt. Eteriske oljer er velkomne, men ikke alle.

Søknadsregler

For at de valgte ansiktspleieprodukter skal kunne produsere den forventede effekten, må du følge noen regler for å anvende dem:

 • rengjør huden med kosmetisk såpe, skum, gel;
 • gni med en lotion eller tonic uten alkohol i sammensetningen.

Ikke glem at du må bruke skrubbe to ganger i uken. Denne prosedyren vil bidra til å kvitte seg med døde hudceller.

Hvorfor krem ​​er ikke egnet?

I kosmetikk opptar ikke komedogen ansiktscreme et spesielt sted. Verktøyet skal være lett å påføre, absorberes raskt, ikke etterlate en klissete følelse. Selv en erfaren kosmetolog vil ikke kunne si hvorfor krem ​​ikke passer. Det er bedre å være oppmerksom på slike manifestasjoner, som indikerer feil valg av produkt:

 • ubehagelig lukt. Dette kan indikere både kremets kvalitet og individuell intoleranse;
 • Utseendet av rødhet, irritasjon, utslett;
 • følelse av tetthet;
 • effekt av "fettmaske", skinne, flekker på hudoverflaten.

Hvis midlene ikke forårsaker negativ manifestasjon, blir de valgt riktig.

De beste non-comed ansiktskremer

Populære ikke-komedogene kremer trenger ikke ytterligere reklame. Derfor vil vi bare gi en liste over midler i ulike priskategorier.

billig

Navn på budsjettkrem:

 • Lumene Arctic Aqua
 • Liv delano
 • Garnier Pure Leather Active

Midtsegment

Fuktighetsgivende komedoner - et viktig poeng i omsorg for problemhud. Vi presenterer en krem ​​med denne effekten:

 • Noreva exfoliac Creme Reparatrice
 • Avene SPF 50
 • Anna Lotan

Premium segment

Listen over de beste produktene fra kjente produsenter:

 • Vichy Normaderm. Alle produkter er gode for sensitiv hud;
 • La Roche-Posay Effaclar DUO (+);
 • Sebium Hydra Bioderma.

Problem hud er ikke en grunn til fortvilelse. Bare finn det perfekte verktøyet for deg selv.

Navn og egenskaper av ikke-komedogene ansikts kremer

Problem ansikt hud gir sin elskerinne en masse problemer. Ta vare på denne typen hud er ikke lett.

Men spesialister og kosmetologer har laget en spesiell serie produkter designet spesielt for slike tilfeller. Hovedproduktet i denne serien for pleie av problemhud er en ikke-komedogen krem.

Ikke-komedogen krem ​​er et middel for hudpleie, utsatt for akne, samt til inflammatoriske prosesser og overdreven utsöndring av fett.

Regelmessig bruk av ovennevnte krem ​​hjelper nære og rense ansiktets hud mot akne. Ikke-forårsakende krem ​​har en lett tekstur og tetter ikke de tilstoppede hudporene.

På hvordan du bryr deg om fet hud, kan du lære av vår artikkel.

Effektiv sammensetning

Ovennevnte pleieprodukt for problematisk hud kan ha en annen sammensetning.

De mest effektive komponentene i kremets sammensetning er følgende:

 1. Alger - Bidra til regulering av utslipp av fett gjennom hudporer.
 2. Glycerin - skaper en tynn beskyttende film på huden som hindrer fuktighetstap.
 3. Squalane er et effektivt middel mot fuktighetstap.
 4. Ceramider er spesielle "beskyttere" som hindrer inntrengning av miljøgifter i huden.
 5. Salisylsyre - renser porene fra forurensning.
 6. Svovel.

Krem kan inneholde et stort antall andre komponenter. Det kan imidlertid ikke være fullt ut, men må være nødvendig.

Du kan finne hjemmelagde ansiktscreme oppskrifter på vår hjemmeside.

arter

Ovenstående krem ​​er tilgjengelig i flere varianter.

De er designet for forskjellige hudtyper, så vel som for å løse et annet utvalg av hudproblemer:

 • fuktighetsgivende - designet for å fukte epidermis, og skape en barriere mot fuktighetstap. De mest populære produktene i denne serien er kremfirmaer: Lumen, Liv Delano, CLINIQUE, VICHY, Noreva, Planeta Organica;
 • for problem hud - hjelper å ta vare på huden, toner det, forhindrer utseendet av komedoner. Denne serien av krem ​​er også produsert av firmaet CLINIQUE, Lancome;
 • Næringsrik - hjelper til med næring og fuktighet av huden, og forhindrer også fuktighet fra hudceller. De mest populære er nærende kremer fra Lumene, NatureSiberica, Nivea;
 • for kombinasjon hud - designet for å forbedre eksfoliering av døde celler, bli kvitt akne og betennelse. Produsert av: Korres, Caudalie;
 • BB Cream er et multifunksjonelt hudpleieprodukt.

De mest populære er de produsert av: Garnier, L'Oreal, Nivea og Eveline.til innhold ↑

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til huden din, bør du være spesielt oppmerksom på kremer du bruker. En skremmende figur - i 97% av kremer av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som metylparaben, propylparaben, etylparaben, E214-E219. Parabener har en negativ effekt på huden, og kan også forårsake hormonelle ubalanser. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig har eksperter fra redaksjonen vår analysert naturlige kremer, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra selskapet Mulsan Cosmetic, en leder innen produksjon av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Hvordan lage det riktige valget?

Hovedkriteriet ved hvilken ikke-komedogen krem ​​er valgt er dens kvalitet.

Gode ​​produkter som vil ha en positiv effekt fra applikasjonen og ikke vil skade huden, kan bare kjøpes i apotek og spesialiserte kosmetiske butikker.

Det første du bør være oppmerksom på når du kjøper ovennevnte midler er dens sammensetning. Det bør ikke være strengt mettet fett.

Det er ønskelig at alle eller nesten alle komponenter er naturlige. Sammensetningen må inneholde vitaminer (for eksempel vitamin E).

I spesialiserte kosmetiske butikker er det vanligvis prøveversjon, engangsemballasje med kremer. Dermed, før du kjøper, kan du legge en liten mengde krem ​​på håndleddet ditt, vurdere dens ensartethet, farge, lukt.

Ikke haste å velge. Etter at produktet er påført huden, må du vente 15 minutter for å kontrollere tilstedeværelsen eller fraværet av en allergisk reaksjon på den påførte krem.

Før du velger et ikke-komedogent middel, er det anbefalt å konsultere en kvalifisert kosmetolog.

Kun en spesialist kan kompetent vurdere tilstanden til huden og gi råd til en individuell krem ​​som passer til kvinnen nøyaktig.

sammendrag

Non-comanageal kremer er individuelle midler, og en som er ideell for en kvinne kan ikke passe den andre. De velges individuelt, med tanke på hudtype og tilstand.

Når du velger en krem, må du være spesielt oppmerksom på sammensetningen og holdbarheten. Før du bruker et ikke-komedogent middel, må du grundig rense huden med skum eller gel for vask og smal porene med tonic.

Først etter å ha utført disse prosedyrene, kan det påføres ansiktet med et tynt lag med krem. Hvis rester av uabsorbert krem ​​på slutten av 15-20 minutter forblir på huden, bør de lett blottet med serviett.

Ikke-forårsakende ansiktscreme

Det er viktig for eiere av problemhud å vite at ikke-komedogen kosmetikk ikke bare er for å maskere akne. Det er en del av behandlingen og omsorg for en slik derma. Begrepet "non-comedogenic" er hentet fra ordet "comedones", som på medisinsk språk betyr åpne og lukkede ål. Spesielt designet anti-akne kosmetikk gjør det mulig å rengjøre, ta vare på ansiktet ditt. Det er også viktig å velge riktig sminke, som ikke tetter porene, ikke skaper en film på ansiktet, og bidrar til dermal pust.

Produkter for fuktighetsgivende problem hud

Ofte lider problemhuden av mangel på fuktighet, flak. Dette skyldes brudd på vann-lipidmetabolismen og de spesielle forholdene til omsorg for en slik dermis. Ukorrekt utvalgt kosmetikk til ansiktspleie, som rensende såpe, dermatologiske helbredende kremer, dekorative maskeringsprodukter forverrer ofte problemet. Dermed må fett, problem, inflammet epidermis mer enn noen andre være hydrert. Tilstrekkelig hydrering er ikke et supplement, men en nødvendig betingelse for behandling av akne.

Farmasøytiske kremer

Dehydrert dermis kan ikke utføre barrierefunksjonen. På linjen av medisinsk kosmetikk for problemhud er det en fuktighetskrem. Det beste av selskapene, kundeanmeldelser og meninger på forumene kalles franske merker Bioderma, Uriage, Noreva, Vichy, Ducray. Men selv disse farmasøytiske kremer er ikke egnet for alle, og mister profesjonelle midler.

De lider av en stor ulempe. Faktum er at de er basert på petroleumsprodukter, fett av animalsk opprinnelse. Komponenter av petroleumsprodukter på emballasjen er vanligvis oppført som:

 • mineraloljer;
 • butylenglykol;
 • propylenglykol;
 • dimetikon;
 • Vaselin.

Animalfett inkluderer stearin, palmitinsyre, lanolin. Alle disse oljene og fettene danner på overflaten av epidermis en tett film som gjør det vanskelig å puste, tette porene. En slik ikke-komedogen ansiktscreme kan føre til utvikling av betennelse. Disse komponentene i form av de franske merkene Vichy, Ducray, La Roche-Posay går straks etter vannet, noe som betyr at de er deres grunnlag og handler aktivt, og løser sebum. I dette tilfellet er vann-lipidmantelen skadet. Best av alt er tilfellet med firmaene Bioderma, Uriage, Noreva.

Farmasøytiske, kosmetiske selskaper bruker billige syntetiske råvarer for å øke produksjonen, men øke holdbarheten til produktene. Forskjellen er alltid merkbar når en person etter et dyrt apotek begynner å bruke profesjonelle verktøy.

Profesjonell kosmetikk

Ikke-comatogene luksus kosmetikk skiller seg ut av lette teksturer, lave konsentrasjoner av petroleumsprodukter og fettstoffer. De er basert på vegetabilske oljer og emulgatorer som er vennlige på problemhud og ikke forstyrrer vevets respirasjon. Listen over omsorgsdeler av profesjonelle produkter er mye bredere og mer interessant.

På en hvilken som helst profesjonell kosmetikk kan du oppnå gode resultater. Ikke alltid den avgjørende faktoren er prisen eller merkevaren. Hjemmehjelp med bruk av profesjonelle verktøy vil velge en skjønnhetspleie. Blant produktene som er egnet for sensitiv og problematisk dermis som arbeider hjemme er:

 1. Kremer, serum, geler fra firmaet Cosmoteros samproducerte Russland-Frankrike inneholder hyaluronsyre og en betennelsesinhibitor. Berolig noen dermis, ikke bare problemet etter peeling, rensing, solbrenthet.
 2. I likhet med det tidligere merket Limani fuktes og toner epidermis perfekt til en pris to ganger billigere.
 3. Collagene 3D inneholder ansiktsolje, vitaminer, helbredende komponenter, panthenol, lecithin. Gir en lipidbarriere mot den skadede epidermis.
 4. Det russiske selskapet Alpika lager produkter basert på ekstrakter fra planter, vitaminer, hyaluronsyre, som er relevante for den unge problemdermen.
 5. Patriotisk merkevare Arcadia utviklet en omfattende omsorg for problemhud i alle aldre. Midler av denne linjen har en annen konsistens og er egnet for enhver hudtype, utsatt for utslett.

Ikke-komedogen fuktighetsgivende krem ​​kan berikes med aktive ingredienser:

 • svovel;
 • salicylsyre;
 • benzoylperoksid.

Svovel fjerner talg og døde vekter, og også litt whitens epidermis. Du bør ikke være redd for ingrediensens spesielle lukt, siden den blandes med andre produkter, blir usynlig. Salisylsyre har egenskapen til et løsningsmiddel, derfor bidrar det til eliminering av sebum, døde celler og poreforurensning. Benzoylperoksid er en antibakteriell komponent. I motsetning til de to foregående, bekjemper den aknebakterier, men kan forårsake alvorlig irritasjon og tørrhet i epidermis. Den brukes i kombinasjon med hydrokram, gel eller som en del av et kompenserende virkemiddelprodukt.

Dekorativ kosmetikk for akne utsatt hud

Riktig valgt maskeringsprodukter og sminke for akne eller akne gir tillit, skape et sunt, attraktivt utseende. Det moderne markedet er fylt med produkter og en rekke navn på komponenter som har maskeringseffekter og helbredende egenskaper. For å gjøre det lettere å forstå det enorme spekteret, bør du vurdere funksjonene i grupper av midler beregnet på ulike nivåer av problemer.

Med vanlige utslett

Forsøker å skjule mangler i dermis, mange feriested til fundament, pulver, korrigatorer. Ofte har disse produktene en tett tekstur, dekker ansiktet med et tykt lag, noe som forårsaker fødsel av ny akne. For daglig bruk bør ikke-komedogent pulver, basetone være lett i tekstur og inneholde antiinflammatoriske, antibakterielle ingredienser:

 • salicylsyre;
 • maisstivelse;
 • titandioksid;
 • azulene.

Et ikke-komedogent fundament bør ha en solbeskyttelsesfaktor, og for å oppnå en estetisk effekt, være identisk eller en skygge lettere enn den naturlige dermis. I tilfelle av akne type II, er det bedre å nekte fra et fettmatteringsprodukt helt, bruk pulverisert pulver.

For hud utsatt for irritasjon

Denne typen epidermis tilhører også kategorien av problem, slik at feil utvalg av dekorative verktøy og deres bruk forårsaker betennelse. Kosmetikk er utformet i dette tilfellet for å utføre følgende oppgaver:

 • beskytte mot miljøets skadelige virkninger - sol, vind, frost;
 • nærme og styrke epidermis ved hjelp av vitaminer C, E, K, planteekstrakter;
 • berolige og raskt gjenopprette dermis på grunn av inkludering av sink, magnesium i produktet;
 • fuktighet, ta på hyaluronsyre, aminosyrer, algenekstrakt, panthenol, avokadoolje.

Høykvalitets ikke-komedogen grunnlag, pulver for sensitiv epidermis, bør testes av dermatologer, som angitt på etiketten. Når du kjøper midler, vær oppmerksom på notatene "hypoallergenic" eller "antiacne." Hvis sikkerheten eller kvaliteten på produktet med et notat er tvilsomt, kan du referere til sammensetningen der:

 • ingen parabener, løsningsmidler (dietylftalat), propylenglykol;
 • høye konsentrasjoner av fargestoffer, dufter, smaker er ikke inkludert;
 • ingen essensielle oljer, bi-produkter til dermis, utsatt for irritasjon.

Det beste alternativet er å kjøpe og bruke naturlige ansiktspleieprodukter med den forventede terapeutiske effekten, som er representert av merkene Natura Siberica, Green Mama, Korres, Yves Rocher. Dekorative og medisinske kosmetikk av indiske og koreanske produsenter AASHA, Marico, Mizon, Baviphat er basert på gamle skjønnhetsrecept med naturlige ingredienser. I tillegg inneholder den ikke kjemiske forbindelser og oppfyller internasjonale kvalitetsstandarder.

Forbrukeromtaler

Svetlana K., 27 år gammel

I det siste bruker jeg regelmessig Bioderma omsorgsmedisin, da huden er fet, utsatt for utslett. Kremet la meg ikke, men jeg bruker ikke lenger Vishy og Roschey-Posay, staten etter dem forverret.

Oksana Skvorets, 19 år gammel

Makeup med min problematiske hud sparer ikke verre enn helbredelse. Det er bedre å velge naturlig, og sørg for å rengjøre og skikkelig fukte huden.

Ikke-forårsakende ansikts kremer: En oversikt over de beste merkene

Ikke-forårsakende ansiktscreme er et kosmetikk som utfører sine grunnleggende funksjoner, men lukker ikke kanalene til talgkjertlene. Ikke-tilstoppende kosmetikk er indikert for problematisk hud med overdreven sebumsekresjon.

VIKTIG Å VITE! Fortune-telleren Nina: "Pengene vil alltid være i overflod hvis de legges under puten." Les mer >>

I dagens marked utsteder mange selskaper midler med ordene "non-comedogenic". De kan bli funnet både blant ansiktskremer i ansiktet, og blant tonal- og bb-kremer i forskjellige priskategorier.

Når du kjøper et nytt produkt, bør du være oppmerksom på forekomsten av komedogene komponenter:

 • Lanolin alkohol. Det brukes ofte i kosmetikk.
 • Fettsyrer. De kan bli funnet på motorsagen eller -taten. For eksempel, myristat, isopropyl.
 • Ikke-naturlige fargestoffer.
 • Oljesyre.
 • Vaselin.
 • Ulike oljer - fersken, mandel, druefrø.

Komedogene stoffer påvirker tilstanden til huden negativt, forårsaker akne, akne og andre betennelsesprosesser.

Ikke-medisinske midler inkluderer komponenter som hjelper til med å fjerne døde celler og rene porer. Dette er:

 • Salisylsyre. Det bekjemper akne og tetter ikke porene. Denne komponenten er en del av kremer og geler.
 • Benzoylperoksid. Forhindrer overdreven sebumproduksjon.
 • Sink og svovel. Dette er produkter som er kjent for deres rensing og omsorgsfull egenskaper. De fjerner talg og regulerer kjertelens funksjon.
 • Hyaluronsyre. Holder fuktighet på overflaten av epidermis.
 • Ekstrakter av kamille, calendula, grønn te. De rydder porene, eliminerer betennelse.
 • Allantoin. Renser porene og helbreder skade.

I ikke-komedogen kosmetikk bør konsentrasjonen av stoffer ikke være høyere enn det normale området.

Tilstedeværelsen av mineralolje i sammensetningen av kosmetikk forårsaker kontrovers blant spesialister. Noen kosmetologer tror at de er forebygging av tilstoppede porer. Andre anbefaler å være forsiktig med dem, fordi de, som andre oljer, provoserer forekomsten av akne.

For å lette utvalget på emballasje av kosmetikk produsenter indikerer "nekomedogenno."

For 10 år siden var det ikke et bredt utvalg av ikke-komedogene kosmetikk. I dag produserer mange bedrifter omsorg og dekorative verktøy som ikke tetter porene.

En liste over merker og en oversikt over pleieprodukter presenteres i tabellen.

Kremet har en trippel effekt:

 • styrker strukturen på huden på de dype lagene;
 • strammer porene;
 • nøytraliserer betennelse i talgkjertlene

Bruk av non-comedogenic ansikts kosmetikk

Betennelser på huden er forbundet med livsstil. For å bli kvitt dem har kosmetologer utviklet verktøy som kalles "non-comedogenic cosmetics". Hun skjuler ikke bare feilene på huden, men kan også kurere hver feil i ansiktet. Tillater epidermis å puste, ikke skape et tett lag på den. Beauticians insisterer på valg av slike pleieprodukter for hudproblemer.

Hva er en ikke-komedogen kosmetikk?

Dette produktet, som er beregnet for ansiktets dermis. Det er i stand til å helbrede og kvitte seg med åpne og lukkede komedoner, det vil si de med et åpent hode i hvite og sorte prikker. Slike kosmetiske produkter tette ikke porene, og derfor ikke forårsake nye utslett og akne på ansiktet. Ikke-komatogen grunnlag bidrar til å fukte den tørre dermis, lage en beskyttende film som forhindrer utseendet av støv på epidermis. Comedos bør behandles umiddelbart etter utseendet, det vil bidra til å holde huden frisk, uten feil på den.

Hvilke stoffer er ikke komedogene?

Listen over narkotika som er inkludert i komponentene av krem ​​for komedoner, kan kosmetiske merker endre sammensetningen:

 • Salisylsyre. Tørker betennelser på dermis. Fjerner overflødig hudsekresjon. Strammer porene. Renser opp urenheter. Eliminerer døde partikler på dermis.
 • Svovel. Renser huden uten å skade det eller forårsake irritasjon. Lyser huden, eliminerer postacne. Fjerner overflødig fett på dermis. Den har en ubehagelig lukt, men det er ganske effektivt.
 • Benzoylperoksid. Bidrar til fjerning av betennelse. Bærer en antimikrobiell, antiseptisk effekt. Tørker huden. Med vanlig bruk er effekten av å bli kvitt akne, akne, svarte flekker merkbar. Advarer deres utseende igjen. Det skal brukes med forsiktighet, det kan føre til forbrenning i ansiktet.
 • Mineral olje. Dette er et naturlig produkt som gjør at du kan holde huden i god stand. Eliminerer utseendet av overflødig fett på toppen av dermis i ansiktet, og sparer dermed fra starten av akne, komedoner, akne.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Brand sikker kosmetikk

Ikke-medisinske kosmetikk produsert av slike selskaper:

Hvert produkt har et kvalitetsbevis, det garanterer god omsorg for problemhud.

Før du bruker slike kosmetikk, er det verdt å henvise til en skjønnhetspleie. Han vil plukke opp noe som vil bidra til å løse problemet forbundet med utseendet på akne eller tilstoppede porer i ansiktet. Det er nødvendig å bruke midler hele tiden, uten avbrudd, dette vil føre til et utmerket resultat. Ikke selvmedikere, selv om det er en liten inflammatorisk prosess.

Liste over midler

Kosmetikk inkluderer også ikke-komedogene tonale midler, de bidrar til å unngå forurensning av ansiktet. I løpet av perioden med bruk av kosmetikk vil være en utmerket erstatning for grunnlaget for sminke design. Beauticians garanterer at grunnlaget, pulver og ansiktsskygger ikke inneholder vektoljer og dufter i deres komposisjoner. Ikke ha parabener og fargestoffer.

Problem Hud Fuktighetskrem kan:

 • fuktighet den tørre dermis;
 • redusere betennelse
 • kvitt sår og utslett
 • Beskytter mot ytre faktorer som irriterer huden og UV;
 • nærer huden med ulike vitaminer og mineraler.

Ikke-forårsakende krem ​​er i stand til å rengjøre dermis. Fjerner den keratinøse delen av huden med benzoylperedoksid, som nødvendigvis må være en del av et slikt verktøy for ansiktet. På grunn av svovelen har en ubehagelig lukt, men denne aktive ingrediensen hjelper til med å kurere problemet. Noen ganger forårsaker det tørr hud, det anbefales å brukes sammen med et fuktighetsgivende middel for ansiktet.

Flere Artikler Om Typer Acne