Nikotinsyre fra akne på ansiktet lindrer godt. Men du må følge noen anbefalinger. Da vil dets effektivitet bli merkbar.

Mange jenter vet om fordelene med nikotinsyre for hårvekst og effektiviteten av flytende nitrogen fra akne. Sannheten i dette tilfellet er den brukt i flytende form. Og piller vil bidra til å bli kvitt akne. Men operasjonsprinsippet er en utvidelse av blodkar, mer aktiv blodstrøm til huden, bedre tilførsel av næringsstoffer og utflod av "unødvendig".

Hva er nikotinsyre

Det bør bemerkes med det samme at det ikke er noe nær sigaretter og nikotinene som finnes i den. Nikotin, som de kaller det i hverdagen, er et vitamin. Mange enzymer jobber takket være henne. Ja, og metabolske prosesser i kroppen er nødvendig. Ikke alltid med dietten, det kan komme i riktig beløp. Derfor anbefales det å ta det i "ferdig" form ved å kjøpe inn et apotek.

Bruken av "nikotin" for ansiktet

Selv plastikkirurger anbefaler det å ta i den postoperative perioden. Tross alt, takket være henne og grønn leire fra akne, blir huden gjenopprettet raskere. Blodstrømningen øker. Derfor er ansiktets rødhet ikke bare tillatt, men også nødvendig. Så, stoffet virker. For å bli kvitt akne er en slik tilstrømning også viktig. Flere næringsstoffer kommer inn, mer "avfall" flyter. Huden ryddes raskere fra innsiden.

Kurs er nødvendig. Så epidermis er fullstendig fornyet og restaurert til hele ansiktet. Minst 3 måneder. Men dette betyr ikke at alle disse månedene, dag for dag, må du ta vitamin PP. Bryter er virkelig nødvendig. Mangfoldet er annerledes. Noen anbefaler 2 tabletter i to uker, deretter en pause i samme periode. Andre anbefaler 3 ganger om dagen, vær sikker på at under måltidet, i en periode på ti dager. For jenter er hovedbetingelsen nøyaktig 10 dager før starten av de "røde kalenderdager". Hvis menstruasjonen startet tidligere enn 10 dagers inntak, må du slutte å ta pillene. Kroppen og så belastningen i bekkenorganene. Og nikotinsyre fra akne tar "makt" til seg selv.

Derfor, for å ikke bli fanget, kontakt en spesialist for råd. La han tildele deg ordningen du trenger.

Nikotinsyre mot akne

Nikotinsyre fra kviser på ansiktet har funnet bred anvendelse. Dens høye effektivitet er merkbar i de første dagene av bruk, derfor foretrekker flere og flere jenter det til denne akne når de bekjemper akne. Bruk niacin trenger spesiell omsorg og hvis det er en ren hit i ansiktet, og deretter begynte en sterk brennende følelse, må du umiddelbart vaske med såpe.

Hva er og hvordan har det det?

Nikotinsyre (Acidum nicotinicum) eller det populært kalles "nikotinka" er en vital vitamin PP, som er ansvarlig for fjerning av giftige stoffer, forbedrer blodstrømmen og å normalisere det "dårlige" kolesterol.

Det er implementert i tabletter og injeksjonsvæske. Ved interaksjon med huden stopper nikotinsyre dannelsen av akne, undertrykker betennelse og forhindrer spredning av patogene stoffer. Og mens du gjør med vitaminskallet, vil det være mulig å fjerne kroppens ytre hud fra døde celler og justere funksjonene til den eksterne sekretkjertelen.

Nikotinsyre brukes aktivt til ansiktshud. Etter påføring på dermis vitamin oppstår poreåpning og forbedring av blodstrømmen, noe som gjør at de gjenværende stoffer til å trenge inn i de dype lag av huden, multiplisere forsterkende mikroblodvæske og gjenopprette overhuden. Spesielt viktig er strømmen av blod i akne, fordi det kommer mer næringsstoffer og derma er renset fra innsiden.

Diverse applikasjon

Påfør nikotinsyre for å bekjempe akne kan være både eksternt og oralt. Dosen av vitaminet er valgt avhengig av forventet effekt. Hvis du vil unngå mangel på nikotin i kroppen, anbefales det å drikke 1 tab. tre ganger om dagen. For aknebehandling er nikotinsyre vanligvis foreskrevet som en del av en kompleks behandling av 2 tabletter, også 3 ganger daglig. I ekstreme tilfeller er injeksjoner foreskrevet. For å rense huden raskt og fullstendig forny epidermis, bør varigheten av behandlingsforløpet være minst 3 måneder. Ofte for å eliminere akne, foreskriver dermatologer kremer, masker og kremer som inneholder nikotinsyre og er ment for ekstern behandling av dermis. Du kan enkelt lage dem selv hjemme og uten å investere store midler.

I form av en maske

Nikotinsyre er mest effektiv for ansiktet, hvis du gjør masker på grunnlag. En av oppskrifter for fremstilling av et slikt kosmetisk produkt er som følger:

 1. Mål 1 ss. l. aloe juice og bland med en løsning av vitamin PP, tatt fra 2 ampuller.
 2. Ingredienser omrøres.
 3. Damp en bomullspute i helbredende væske og behandle huden, og vær særlig oppmerksom på de betente bakkene.
 4. Skyll med vann i 20 minutter etter en behagelig temperatur.

Det er en annen hurtigvirkende anti-akne ansiktsmaske oppskrift, og den er utarbeidet som følger:

En blanding av havregryn og bananer med vitamin er en rask måte å eliminere akne på.

 1. Kombiner 1 suppeske med melk havremel og banan.
 2. Legg til 10 dråper nikotin.
 3. Rør godt.
 4. Legg blandingen på inflammerte støt i huden.
 5. Etter 10 minutter, vask.

Masken tilberedt av 2 dessertskjeer med lavt fettkrem (friske må!), 1 ts, vil bidra til å begrense porene og få ut de sorte prikkene. sitronsaft og 2 små skjeer av bringebær. Til de listede ingrediensene må du legge til 1 ampul Acidum nicotinicum, bland og applicer på ansiktets hud. Etter 20 minutter skyll masken av med varmt vann.

Krem, lotion

Alternativer for å bruke en løsning av nikotinsyre i kampen mot akne er mange. Alle er enkle å gjøre og har ubetydelige kontantutgifter. Bruk vitamin PP for ansiktets hud kan være i form av sin egen håndlagde krem. Du må blande 2-3 dråper Acidum nikotinicum løsning med en halv spiseskje av noen baby krem. Komponentene blandes godt og sprer seg på ansiktet. Vask av en slik sammensetning er ikke nødvendig.

Nikotinsyre vil klare seg godt med problem hud, hvis du lager en lotion på grunnlag som kan brukes til å rengjøre kviser hver dag. Det vil ikke bare løse problemet med akne, men også eliminere den fettete glansen på ansiktet. Prosessen med å lage lotion tar heller ikke mye tid og krever ikke store kontantkostnader. Hans oppskrift er som følger:

Kontra

Som alle farmasøytiske midler har Acidum nicotinicum en liste over restriksjoner for bruk. Derfor, før du bruker vitamin mot akne, må du studere tilfellene der det kan skade og i stedet for en positiv effekt, provosere uønskede konsekvenser. Og for å unngå at nikotinsyre skal være i nærvær av en allergisk reaksjon på noen komponent i sammensetningen, så vel som om det er ulcerative lesjoner eller mekanisk skade på epidermis. Vitamin PP anbefales ikke for overfølsomhet i huden.

Vil nikotinsyre bli kvitt akne, overdreven fet hud, rynker og andre ufullkommenheter?

Vitamin B3, vitamin PP, "nikotin", niacin er alle navn for samme stoff. Forskere har vist at nikotinsyre spiller en avgjørende rolle i den menneskelige kroppens normale funksjon. Det deltar i mange redoksreaksjoner, i stoffskiftet av lipider og karbohydrater, dannelsen av enzymer. Vitamin B3 anvendes i behandlingen og forebyggingen av pellagra, kardiovaskulære sykdommer, gastrointestinale sykdommer, gastritt med lav surhet, for fjerning av vaskulære spasmer, hjerne og lemmer. Niacin er foreskrevet for personer med type I diabetes: stoffet tillater pasienter å redusere sin insulindose. I tillegg kan vitamin PP lindre smerter i slitasjegikt og forbedre mobiliteten av syke ledd.

Niacin fant bred distribusjon i kosmetologi. Som en del av de tallrike studier har funnet at vitamin B3 forbedrer blodstrømmen til hodebunnen, bidrar det til å normalisere transport av sporstoffer og oksygen, aktiverer metabolske prosesser i hårsekkene. Alt dette forhindrer håravfall, stimulerer veksten, gir krøllens styrke og vakker glans.

Forstå de fantastiske egenskapene til et stoff, mange lurer på hva som gjør nikotinsyre nyttig for ansiktets hud. Vi foreslår å hente dette aktuelle temaet i denne artikkelen.

Nikotinsyre i ansiktet: hvordan vitamin B3 påvirker huden

Kommer inn i cellene i epidermis begynner niacin å virke i flere retninger samtidig.

 • Som tidligere nevnt har vitamin PP muligheten til å øke blodsirkulasjonen. Stoffet utvider de dermale blodkarene og reduserer samtidig viskositeten til blodet. Resultatet reflekteres i hastigheten på blodstrømmen. I tillegg aktiverer niacin produksjonen av kollagen, slik at huden blir elastisk og stram. Derfor, ved å bruke nikotinsyre i ansiktet, kan du bli kvitt de konstante opplevelsene av tørrhet og peeling. Huden blir jevn og silkeaktig.
 • Niacin har en desinfiserende og tørkende effekt. Derfor er det ofte sagt at nikotinsyre for ansiktets hud er et effektivt verktøy i kampen mot akne, utslett og svarte flekker. Det helbringer fint mindre riper, sår, akne merker.
 • Det er også viktig at vitamin B3 bidrar til å normalisere arbeidet i talgkjertlene. Dermed blir huden fjernet av overflødig fett og tilhørende glans.
 • På grunn av sin evne til å stimulere celleregenerasjon og stabilisere fuktighetsnivået i epidermis, er nikotinsyre også effektiv mot rynker.
 • I tillegg kan niacin forbedre hudfarge. Kosmetologi bruker dette verktøyet til å fjerne pigmentflettene.
 • Også, nikotinsyre kan brukes til å beskytte huden mot ultrafiolette stråler, som er kjent for å provosere utviklingen av kreftceller. Det er derfor mange moderne kosmetikkprodusenter prøver å legge vitamin B3 til sammensetningene av deres produkter.

Hvordan bruke nikotinsyre?

I dag kan du kjøpe "nikotin" på et apotek. Verktøyet er tilgjengelig uten resept og har en svært rimelig pris. Vitamin B3 i form av ampuller og tabletter. I flytende form brukes legemidlet til injeksjoner, men tablettene tas oralt. I tillegg tilbereder man på grunnlag av niacin en rekke hjemmemedisiner for hudpleie. Populære oppskrifter for vasking av skum, en rekke masker, kremer og jevn kremer.

Men før du bruker nikotinsyre i ansiktet, må du avgjøre om du er allergisk mot dette stoffet. For å gjøre dette, bruk en dråpe penger på albuebukken. Har huden din rødmet, kløe og brennende? Føler du deg kvalm, svimmel? Skyll straks av med vann og bruk det ikke lenger.

Blant de vanligste måtene å bruke nikotinsyre til huden, er utarbeidelsen av en fuktighetsgivende maske. Sammensetningen er ekstremt enkel: ampullen av niacin, en teskje honning og en teskje oliven er liten. Selvfølgelig kan du bruke "nikotin" i piller, men du må jobbe hardt for å knuse dem. Oljen skal blandes med honning, og deretter oppvarme den resulterende massen litt. Der legger vi til nikotinsyre, bland forsiktig. Påfør masken utelukkende på ren hud. Produktet skal forbli på huden i ca 40 minutter. Deretter vaskes masken med varmt vann. Denne enkle hjemmelagde oppskriften vil bidra til å gjøre huden myk og fløyelsaktig, bli kvitt tørrhet og peeling.

En annen populær oppskrift er en nikotinsyremaske for akne. Hennes matlaging tar heller ikke mye tid og krever ikke mye innsats. Først må du blande en spiseskje bjørkeknopper med en spiseskje calendula, og få en sterk avkok. En teskje kokosnøttolje skal dampes. Bland deretter tre skjeer av vår allerede kokte kjøttkraft med oppvarmet smør, og hell deretter i nikotinsyre. En ampulle vil være tilstrekkelig. Masken påføres ren hud. Det betyr at det ikke spredte seg ved bruk av et tørt serviett. Dip et serviett i den forberedte flytende masken, klem og legg på ansiktet. Verktøyet med en kraftig desinfiserende effekt vil bidra til å takle betennelse og forhindre utseendet av ny akne.

For å forberede en rengjøringsmaske med nikotinsyre, i tillegg til vitamin B3 selv, trenger du en spiseskje sitronsaft og en spiseskje hvit leire. Først i en beholder, bland lemon juice med en liten mengde vann. Deretter legger du til "nikotin", og etter - leiren. Knead alt. Påfør en rensemaske er bedre på ren, dampet hud. Et slikt middel, tilberedt hjemme, vil bidra til å rengjøre porene, bli kvitt svarte flekker, forbedre ansiktet i ansiktet.

Nikotinsyre for hudpleie

Nikotinsyre til ansikt brukes i kosmetikk for å forbedre tilstanden til huden, behandle akne og forhindre tidlig aldring. Verktøyet inneholder i sammensetningen de stoffene som er nødvendige for å opprettholde ikke bare skjønnhet, men også kroppens helse.

Nyttige egenskaper av stoffet

Nikotinsyre i ansiktet er et kompleks av vitaminer i gruppe B og PP. De spiller en viktig rolle i metabolske prosesser og påvirker tilstanden til hud og hår. Disse stoffene finnes i mat, men oftest i deres daglige diett er de ikke nok. Nikotinsyre har ingen forbindelse med giftig nikotin fra tobakksprodukter.

Etter 20 år er behovet for vitaminer PP og gruppe B betydelig økt. Hvis opptil 12-14 år gammel, er det nok å bruke 10-13 mg per dag, da ved fylte 20 år, når dette tallet 20 mg per dag. Derfor, ved en alder av 30 år, begynner den permanente mangelen på disse sporelementene å manifestere seg på utsiden.

Det meste av nikotinsyren finnes i kjøtt- og sjømat, peanøtter, sopp, lever og solsikkefrø.

For kosmetiske formål brukes tabletter og ampuller med det aktive stoffet. De brukes internt og eksternt. De viktigste nyttige egenskapene til stoffet:

 • forbedrer blodmikrocirkulasjonen, bidrar til den aktive strømmen av næringsstoffer inn i hudcellene;
 • bidrar til å eliminere inflammatoriske prosesser;
 • påvirker hudfargen, forbedrer den, fjerner pigmentering;
 • fjerner overflødig væske fra kroppen, lindrer hevelse i ansiktet;
 • Beskytter mot aggressivt sollys;
 • deltar i redox prosesser;
 • fremmer produksjonen av en rekke enzymer som påvirker tilstanden til dermis;
 • deltar i syntese av hormoner som er nødvendige for sunn hud;
 • normaliserer sebaceous kjertlene, eliminere akne;
 • forhindrer utviklingen av tumor-neoplasmer;
 • returnerer elastisitet og fasthet til flassig hud i ansiktet, glatter små etterligne rynker.

Stoffer som ligger til grunn for nikotinsyre finnes også i medisinske planter. Det er mange av dem i salvie, hundrosen, ginseng, burdockrot, hopp og andre naturlige "healere". Kombinasjonen av plantematerialer og konsentrert medikament øker terapeutiske og kosmetiske effekter.

Bruk av nikotinsyre til ansiktet

Nikotinsyre for ansiktet brukes som additiv til forskjellige kosmetiske midler. Det legges til masken, serum, lotion. Når du tar et kompleks med vitaminer inni, må du følge anbefalingene fra en lege eller en kosmetolog. Tabletter er tatt på vanlig måte, drikkevann. Et flytende preparat i ampuller injiseres i kroppen.

Dosen og perioden for hudbehandling med nikotinsyre bestemmes av en kosmetolog eller en dermatolog.

I gjennomsnitt er behandlingsforløpet ikke mer enn to uker. Disse vitaminene foreskrives ofte i perioder før og etter plastikkoperasjoner, da de akselererer prosessen med reparasjon av vev og hjelper raskt å redusere betennelse i den skadede huden.

En overdose av vitamin B og PP kan ha ubehagelige konsekvenser. Tegn på overflødig opphopning i kroppen av disse sporelementene er:

 • utslett på huden, som ligner på allergier;
 • rødhet i enkelte deler av kroppen - hender, hode, nakke, bryst;
 • besvimelse;
 • nummenhet av fingre og tær;
 • svimmelhet;
 • kvalme.

Hvis du finner disse symptomene, bør du umiddelbart konsultere en lege! Alvorlige helseproblemer vil ikke forårsake overkapasitet av disse vitaminene, men i alle fall er spesialkonsultasjon nødvendig.

Det er ingen spesielle kontraindikasjoner for bruk av syre som en ekstra ingrediens av eksterne midler. Men det bør behandles med forsiktighet til de som lider av allergiske reaksjoner. Før du prøver et kompleks av vitaminer, er det ønskelig å teste for følsomheten til huden til komponentene. For å gjøre dette, bruk det på et lite område av huden på armen og vent i 20-30 minutter. Hvis ingen reaksjon følger, kan du trygt bruke nikotinsyre til kosmetiske formål.

Nikotinsyre Masker

For å lage masker er det bedre å bruke vitaminer i ampuller. De kan kjøpes på et apotek til en rimelig pris. Før masken påføres, blir ansiktet behandlet med et rengjøringsmiddel. Prosedyren bør utføres ikke mer enn 2 ganger i uken.

Oppskrifter effektive masker:

 1. For å forbedre farge og tilstand av huden. 2 ampuller vitaminer, 1 ss ingefærjuice. Bland og påfør ansiktet med en bomullspinne. Etter 20 minutter skylles med varmt vann.
 2. Bleking. 1 ss yoghurt, 1 ts syre. Rør, bruk på ansiktet, unntatt områder av munn og øyne. Etter 15 minutter, vask av.
 3. Næringsrik. 2 teskjeer av vanlig fuktighetskrem, 1 ampul med vitaminer. Kombiner ingrediensene i en homogen blanding og bruk på huden før sengetid. Du kan ikke skylle.
 4. Fuktighetsgivende. 1 ts honning, 1 ts drue eller olivenolje, 1 ampul av nikotinsyre. Kombiner honning med olje og varme i et vannbad til en flytende varm tilstand. Tilsett vitaminer til blandingen. Før ansiktsbehandling kan ansiktet dampes slik at næringsstoffer trenger dypt inn i epidermis gjennom de åpne porene. Hold masken i 30-40 minutter, skyll deretter med varmt vann.
 5. Rensing. 10 gram kosmetisk leire (hvit eller blå), 10 gram sitronsaft, 1 ampul med vitaminer. Sitrusjuice fortynnet med vann i forholdet 1: 1. Bland det med nikotinsyre. Støv leire, bland. Det bør få konsistensen av rømme. Påfør ansiktet i 30 minutter.
 6. Oppstrammende. Ta hyaluronsyre og nikotinsyre i like store mengder. Bland det opp. Påfør huden med bomullsputer. Vask av etter 20 minutter med kaldt vann.
 7. Fra fregner og alder flekker. 1 ss honning, 3 ss sitronsaft, 5 dråper syre. Alle blandet. Påfør huden to ganger om dagen i 20 minutter i 7 dager.
 8. For fading tørr hud. Ta 1 teskje glyserin, vitamin A, tokoferol, mineralvann. Kombiner dem i en kopp og varme i et vannbad. Legg 1 ampul med vitaminer til blandingen. Våt med en gasbind og legg ansiktet i 30 minutter. Pre-cover øyne med bomull pads.
 9. Fuktighetsgivende og toning. Kok havremel med melk. 1 ss kokt grøtblanding med 1 spiseskje myket banan og 10 dråper nikotinsyre. Spred alt jevnt over ansiktet ditt. Vent til masken tørker (20-30 minutter), skyll deretter.
 10. Foryngende. 1 kyllingegghvite, 1 teskje honning, en halv teskje vitaminer, 2 ss kjøtt av en moden banan. Alle blandes og påføres ansiktet i 15 minutter.

For maksimal effektivitet kan et dampbad til ansiktet gjøres før masken påføres. Etter prosedyren bør du ikke gå ut og bruke kosmetikk i 1-2 timer.

Oppskriften på en annen maske med vitaminer fra gruppe B for matlaging hjemme, se videoen:

Nikotinsyre og aknebehandling

Nikotinsyre brukes til behandling av akne, samt under gjenoppretting av huden etter en sykdom. Det faktum at verktøyet hjelper, indikerer mange vurderinger. For å eliminere akne og svarte flekker på grunnlag av vitaminkomplekset, kan du forberede en rekke kosmetikk.

Oppskrifter for problemhud med betennelser:

 1. Mask for fet problem hud. Bland 1 ss calendula med 1 ss birke knopper. Hell dem med vann og koker til en sterk avkok er dannet. Varm 1 ts kokosnøttolje i et vannbad. Bland 3 ss vegetabilsk avkok, olje og 1 ampul av nikotinsyre. Fuk gasbind eller bomullstoff i blandingen og påfør ansiktet. Når det er tørt, gjenta til blandingen er fullført.
 2. Acne Lotion Hell i en kinesisk tallerken med 1 ts nettle, salvie og kamille. Brygger urter med kokende vann og la det stå i 30 minutter. Stamme og legg til 2 ampuller med vitaminer. Tørk ansiktslotion 2 ganger om dagen. Oppbevar verktøyet i kjøleskapet i ikke mer enn 7 dager.
 3. Akne maske. Bland 1 spiseskje aloe juice og 2 ampuller av nikotinsyre. Påfør produktet i ansiktet med en bomullssvamp. Vask av etter 20 minutter.
 4. Maske fra forstørrede porer og svarte prikker. 2 dessertskjeer med fersk, lav fettkrem, 1 teskje sitronsaft, 2 ts fersk bringebærmasse, 1 ampul med vitaminer. Bland godt og påfør ansiktet i 15-20 minutter.

Allergi sufferers bør behandles med forsiktighet. Før du bruker masker og lotioner, er det tilrådelig å konsultere en skjønnhetspleie som vil foreskrive en omfattende behandling.

konklusjon

Nikotinsyre vil bidra til å bevare ungdommen og helsen til huden, hvis du bruker den som beskrevet og følger anbefalingene fra eksperter.

Nikotinsyre for akne

 • effekt
 • Sikkerhets forholdsregler
 • Brand kosmetikk vurdering
 • Søknadsmetoder
 • Vilkår for bruk
 • oppskrifter

Alle vet hvor nyttige vitaminer er for huden vår. En av dem, som har en foryngende, fuktighetsgivende og rensende effekt, er B3 eller PP eller niacin. I kosmetikk brukes nikotinsyre ikke bare til å maskere eksterne feil, men også å behandle alvorlige dermatologiske sykdommer.

effekt

De gunstige effektene av nikotinsyre på huden, bevist vitenskapelig. I dette tilfellet kan du drikke det i form av tabletter, pierce et kurs av injeksjoner, eller bare regelmessig bruk kosmetikk som inneholder det (både merkede og egen matlaging). Effekten vil være omtrent det samme som niacin, som faller inn i forskjellige lag av epidermis:

 • gjenoppretter beskyttelsesfunksjonen til huden;
 • fjerner overskytende vann fra vevet og fjerner dermed hevelsen på ansiktet;
 • fungerer som en mild kjemisk peeling;
 • helbreder små skader i form av microcracks;
 • Beskytter mot overflødig UV
 • lindrer akne i ansiktet, fordi det stopper spredningen av inflammatoriske reaksjoner;
 • behandler dermatologiske sykdommer;
 • har løfteeffekt
 • gjør løs hud smidig og elastisk;
 • glatter ut grunne rynker;
 • har en stimulerende effekt på celler;
 • oppdaterer hudens hud, gir det en sunn glød;
 • hindrer utvikling av kreftceller;
 • utvider porene;
 • renser poser under øynene;
 • fukter;
 • forbedrer tilstanden til blodkarene, normaliserer den generelle sirkulasjonen, på grunn av hvilken epidermis er mettet med forskjellige næringsstoffer, vitaminer og oksygen i tilstrekkelige mengder;
 • Det er en uunnværlig deltaker i redokscellulære prosesser som er svært viktige for hudforyngelse;
 • eliminerer alder flekker, fregner.

Så hvis du har noen av de ovennevnte problemene, er nikotinsyre det du trenger for å fikse dem raskt.

Sikkerhets forholdsregler

I løpet av forskningen ble det avslørt, og senere bekreftet av praksis, at niacin får blodkarene til å utvides. Dette forklarer en rekke kontraindikasjoner for bruk, samt tilstedeværelsen av bivirkninger.

Kontra:

 • allergier;
 • graviditet;
 • barns alder;
 • overfølsomhet overfor epidermis;
 • problemer med sirkulasjonssystemet;
 • intern blødning;
 • rosacea;
 • amming;
 • åpen skade;
 • leversykdom;
 • endokrine systempatologier;
 • magesår
 • ulcerative lesjoner i huden.

De fleste kontraindikasjoner gjelder injeksjoner og inntak av piller.

Bivirkninger:

 • hyperemi av det behandlede området;
 • hodepine;
 • svimmelhet;
 • brennende følelse;
 • kløe;
 • besvimelse;
 • følelsesløp av fingrene på begge lemmer;
 • temperaturøkning;
 • prikkende følelse;
 • trykkfall;
 • kvalme.

Langvarig bruk av dette stoffet kan utløse utviklingen av asteni og lipodystrofi i leveren.

Hvis nikotinsyre inn i ansiktet i ren form og sterk svie i gang, trenger kunnskap om kjemi: syre nøytraliseres med alkali. Derfor er den aller første hjelpen i en slik situasjon å vaske med såpe (bedre for husholdningsbruk). Deretter må alt gå.

Brand kosmetikk vurdering

Du trenger ikke å umiddelbart skynde deg å kjøpe nikotinsyre for å bli kvitt akne eller fregner. For å komme i gang er å prøve merkenavnet kosmetikk, som det er inkludert. De er trygge å bruke, inneholder den i en liten konsentrasjon, myknet med ekstra ingredienser.

I sortimentet vil du bli ledet av en spesiell vurdering:

 1. Hoch Akti Milky - høyt aktiv melkrem fra Hinoki Clinical (Japan). $ 82.
 2. Korrigerende øyekrem - korrigerende krem ​​fra det israelske bekymret Hellige Land. $ 40,5.
 3. Revigorating Face Mask er en regenererende og stimulerende maske fra Janssen Cosmetics (Tyskland). $ 39,6.
 4. Fuktighetskrem Aloe vera - fuktighetskrem fra Gigi (Israel). $ 35.5.
 5. Aqua frisk - dyp fuktighetsgivende fra Steblanc (Sør-Korea). $ 34,2.
 6. Ginseng og gulrot Сream - anti-aging krem ​​fra den israelske bekymringen Holy Land. $ 24.2.
 7. Skrub med syrer fra Isvara Organics (USA). $ 20,4.
 8. Ampule maskepakning bleking - bleking maske fra Blumei (Sør-Korea). $ 3,9.
 9. Apple løftende krem ​​fra Repharm (Russland). $ 3,6.
 10. Paprika Essence Mask - Junico stoff bomullsmaske (Sør-Korea). $ 1,4.

Ifølge statistikk er niacin til stede i 50% av alle kosmetikk - bare i forskjellige konsentrasjoner. I de ovennevnte preparatene er innholdet ganske høyt.

Søknadsmetoder

Hjemme og salongbruk av nikotinsyre som et kosmetisk produkt involverer bruk i forskjellige former. Først av alt er det et farmasøytisk preparat, som er implementert i pilleform og som en løsning for injeksjoner. Det er oftest brukt til fremstilling av ulike masker og foryngelsesprosedyrer.

ampulle

 1. For introdusering av intramuskulær injeksjon.
 2. Vanligvis er nikotinsyre i ampuller foreskrevet for alvorlige dermatologiske sykdommer, før plastikkirurgi i ansiktet, slik at rehabiliteringstiden etter prosedyren forkortes og gjenopprettingsprosessene finner sted så raskt som mulig.
 3. Kan brukes som en aktiv ingrediens for å lage hjemmelagde utendørs masker.
 4. De fungerer godt i ansiktskrem, hvis du legger til en dråpe vitamin B3 før den påføres. Det samme kan gjøres med geler, skrubber, serum, kremer for å øke effektiviteten.

I piller

Ordningen med å ta bruk av piller innvendig for å forbedre tilstanden til huden:

 1. Begynn å ta 10 dager før menstruasjon: daglig dose er 50 mg.
 2. Den første dagen begynte de å slutte å ta stoffet.
 3. Ifølge denne ordningen er det nødvendig å drikke nikotin to ganger (kurset er 3 menstruasjonssykluser).
 4. Neste er intervallet på 2 måneder, og mønsteret gjentas igjen.
 5. Resultatet er en utjevning av rynker, eliminering av akne og alder flekker, forbedring av hudfarge.

Også, tabletter kan knuses, og det resulterende pulveret kan brukes til å lage hjemmelagde ansiktsmasker.

mesotherapy

Injiseringer av nikotinsyre er aktivt implementert i kosmetikk - for eksempel kan de brukes til mesoterapi. I sin rene form i dette tilfellet brukes det sjelden, for ikke å provosere allergiske reaksjoner. Oftest injiseres løsninger av forskjellige konsentrasjoner med ytterligere ingredienser under huden. Det anbefales å utføre denne prosedyren utelukkende i hytta. Indikasjoner inkluderer overdreven pigmentering, usunn hudfarge, omfattende akne, de første tegn på aldring, mislykkede resultat av plastikkirurgi.

Injiserbare fremskynder prosessene for mobil fornyelse og blodstrøm, fremmer rask foryngelse. Men du bør alltid huske at ved subkutan administrering av niacin øker risikoen for bivirkninger flere ganger.

Noen spesielt modige unge damer praktiserer denne metoden for å bruke niacin hjemme. Resultatet av et slikt eksperiment er imidlertid ofte mange bivirkninger, og ikke en fantastisk foryngelse i det hele tatt. Og fremfor alt må du forberede deg på at etter at du har injisert nikotinsyre, blir ansiktet rødt - og nesten alltid. Men i noen tilfeller ser det ut som en liten hyperemi, som raskt går, og hos andre - som en massiv solbrenthet. På samme tid kan man observere:

For å unngå slike problemer må du:

 • redusere doseringen av injisert stoff;
 • Gi en injeksjon bare etter et måltid;
 • en time før injeksjonen for å spise en eplepektin inkluderes i sammensetningen, forsinker absorpsjon av vitamin B3 i vevene;
 • en halv time før mesoterapi, ta en aspirinpille, ethvert antihistamin eller ikke-steroidalt antiinflammatorisk legemiddel;
 • Hvis ansiktet brenner for mye og mer enn en dag, bør du se en lege så snart som mulig.

Leger og kosmetologer advare sterkt: Noen metoder for å håndtere ufarlig rødhet er svært farlige og har mange bivirkninger (aspirin og andre medisiner). Derfor er det mye mer logisk å ikke utføre mesoterapi hjemme, men å bruke salongtjenesten.

For å oppnå gode kosmetiske resultater ved bruk av nikotin for ansiktet, er det bare mulig under visse forhold. Du må spise riktig, puste mer frisk luft og det er ønskelig å lede en sunn livsstil.

produkter

Hjemmelagde ansiktsmasker, som inkluderer produkter rik på niacin, stimulerer blodstrømmen til huden, forbedrer tilstanden. Så, hvis du er redd for at det er for mye kjemi i kosmetikk med vitamin B3, gjør du masker fra følgende ingredienser:

 • avokado;
 • bananer;
 • meloner,
 • ingefær;
 • poteter,
 • koriander;
 • kaffe;
 • gurkemeie;
 • grønne grønnsaker;
 • bringebær;
 • mango;
 • gulrøtter;
 • muskatnøtt, pinjekjerner;
 • tomat;
 • rødbeter;
 • selleri;
 • asparges;
 • humle;
 • svart te;
 • salvie;
 • rose hofter.

Noen av de beskrevne måtene å bruke nikotinsyre vil bli kvitt de fleste hudproblemer.

Regler for anvendelse

Nikotinsyre er et ganske farlig stoff som i sin rene form må kunne ordnes riktig, ellers kan det føre til forverring av ansiktets hud.

Generelle øyeblikk

 1. Daglig inntak for oral administrering: ikke mer enn 4 tabletter; til injeksjon - 2 ampuller.
 2. Etter å ha åpnet ampullen, bør den påføres så raskt som mulig, ellers vil alle de fordelaktige egenskapene til vitaminet fordampe.
 3. Doser av vitamin B3 og varigheten av bruken må samordnes med en kosmetolog eller en hudlege.
 4. I gjennomsnitt, for å eliminere risikoen for bivirkninger, er kurset 2 uker, men kan justeres på grunn av pasientens individuelle egenskaper.
 5. Styrke virkningen av niacin kan, hvis parallell med inntak av vitaminer fra en annen gruppe.

trening

 1. Før ansiktsmasken skal ansiktet rengjøres grundig av forurensninger: Det er viktig å vaske ansiktet ditt, damp over dampbadet og bruk en skrubbe - helst (for å forbedre resultatet).
 2. Nikotinsyre provoserer ofte allergiske reaksjoner, så når man utfører samme masker eksternt, er det viktig å først utføre en test: Påfør en liten mengde preparert blanding med vitamin B3 i sammensetningen til håndleddet. Hvis huden i løpet av 12 timer ikke kammer seg over og ikke blir dekket med utslett, kan du trygt bruke verktøyet til det tiltenkte formål.

infliction

 1. Masker kan påføres med en spesiell børste fuktet med bomullsputer eller fingerputer, ved hjelp av klappbevegelser langs massasjelinjer.
 2. Unngå kontakt med øyne og munn når det påføres.
 3. Handlingstidspunktet er fastsatt i hver oppskrift separat, da det avhenger av ingrediensene.
 4. For å fjerne rester, kan du ordne en kontrastvask for å forbedre effektiviteten av midler.

Hvis bruk av nikotinsyre fra den første dagen ledsages av ukarakteristiske eller langvarige bivirkninger, bør du stoppe prosedyren og konsultere en hudlege eller en kosmetolog for råd.

Hva er nikotinsyre?

Dette er en av vitaminene i gruppe "B", men heller vitamin B3. Svært ofte kalles nikotinsyre vitamin PP. Ovennevnte substans har en positiv effekt på epidermis, nemlig:

 1. Lindrer betennelse, stopper dannelsen av akne, forhindrer spredning av patogene bakterier;
 2. Exfoliates og fjerner forsiktig døde hudceller;
 3. Regulerer funksjonen til talgkjertlene.

Vitamin PP tabletter

Hvordan ta nikotinsyre tabletter? Dette vil avhenge av hvilken effekt du vil ha. For eksempel, for å bare øke nivået av dette stoffet i kroppen, anbefaler jeg å drikke 2 tabletter 3 ganger om dagen.

Hvis du ønsker å unngå mangel på det ovennevnte stoffet, ta deretter 1 tablett 3 ganger om dagen. I tillegg til tabletter kan nikotinsyre kjøpes i 1 ml ampuller. Injiser for behandling av akne er sjelden foreskrevet.

Ekstern bruk av nikotinsyre

Ofte for behandling av akne og akne, foreskriver dermatologer masker og lotioner som inneholder vitamin PP, som brukes eksternt. Muntlig administrasjon er kontraindisert for personer med individuell intoleranse og alvorlige sykdommer i fordøyelseskanalen.

Ekstern bruk har i sin tur ingen kontraindikasjoner. Jeg foreslår å bli kjent med de mest populære oppskrifter med hjelp som du rengjør ansiktet ditt fra akne raskt og permanent.

Maske av akne og akne for tenåringer

For forberedelse trenger du en spiseskje aloe juice, som må blandes med væske fra to ampuller av nikotinsyre. Den resulterende blandingen er lettest å påføre huden med en bomullspinne.

Masken tørker raskt og absorberes godt, slik at et positivt resultat ikke tar lang tid å vente. Etter påføring må du ikke holde mer enn 20 minutter, og skyll deretter med vann ved romtemperatur.

Krem for overdreven fet hud

For å forberede et slikt stoff, ta noen barnekrem i mengden 0,5 ss. l. I denne mengden krem ​​må du legge til et par dråper vitamin PP. Bland kremet grundig og påfør huden. Skyll det unødvendig.

Bananmask for sensitiv hud

Hvis du har peeling på ansiktet eller andre deler av kroppen (for eksempel på ryggen, brystet, skuldrene) og med jevne mellomrom små røde kviser ser i store mengder, anbefaler jeg deg et slikt hjemmemedisin. Den inkluderer:

 • 1 ss. l. kokt havremel med melk;
 • 1 ss. l. bananmasse;
 • 10 dråper nikotinsyre.

Masken skal påføres inflammet hud i 10 minutter.

Lotion for problem hud

Lotion, som inkluderer vitamin PP, kan du tørke den berørte dermis utslett hver dag. Det er enkelt å bruke og forberede, og også rimelig. Lotionen vil bidra til å eliminere fet skinn på ansiktet, fjerne vedvarende akne og akne.

For å forberede trenger du farmasøytiske tørre urter:

Ovennevnte urter skal blandes (ta 1 spiseskje hver) og brygge på vanlig måte. Det resulterende avkoket anbefales å filtrere slik at det ikke kommer over stykker av blader eller blomstrer.

Når det avkjøles, legg til et par nikotinsyre hetteglass. Den resulterende lotionen kan brukes både om morgenen og om kvelden. Den har nesten ingen duft og absorberes raskt av huden.

Kostnaden for vitamin PP

Denne medisinen har en klar fordel - en billig pris. En pakke med ampuller eller tabletter vil koste deg 20-40 rubler. Enig, denne behandlingen er rimelig for hver enkelt av oss.

anmeldelser

Nikotinsyre er trygt og allsidig. Det er umulig å skade helsen din ved å bruke den eksternt. Derfor møtte jeg nesten aldri med negative vurderinger.

Jeg bruker stadig nikotinmasker, når huden på ansiktet før menstruasjonen er dekket med små røde kviser. Mask med aloe hjalp meg best. Jeg satte den før sengetid, holdt den i 20 minutter og vasket den av.

I morgen forsvant akne mirakuløst! Ja, jeg hadde ikke akne og alvorlig akne, men mindre som førte til ubehag. Jeg tror at slike resultater er vanskelig å slå. Jeg anbefaler alle nikotinsyre med aloe juice!

Jeg prøvde en maske med vitamin PP og en banan. For å være ærlig, syntes det for første gang at hun ikke ville hjelpe, siden prisen på stoffet var for forsiktig. Men heldigvis var jeg feil. Masken virker forsiktig, irriterer ikke huden, lindrer rødhet og kløe, eksfolierer døde hudpartikler.

Jeg drakk dette vitaminet i piller på anbefaling av en hudlege siden jeg trengte å behandle kroppen på en komplisert måte. Jeg merket ikke noen bivirkninger. Spesielt rask handling også, men jeg kan med sikkerhet si at vitamin PP har en positiv effekt på problemhud.

Etter en ukes lang behandlingstid begynte ansiktet mitt å skinne mindre fra talg, takket være at porene sluttet å bli tilstoppet. Følgelig begynte akne å passere gradvis.

Ønsker du å prøve nikotinsyre for aknebehandling? Ikke haste! Før du begynner å ta stoffet, anbefaler jeg at du kontakter legen din.

Han vil avgjøre om du har kontraindikasjoner, så vel som å fortelle hva du kan og ikke kan kombinere medisinen du har valgt.

Liker du artikkelen? Deretter abonnerer du på oppdateringer på nettstedet. Del artikler med vennene dine via sosiale nettverk. Kanskje dette er hvordan du vil hjelpe dem til å takle dermatologiske problemer som angår dem. Jeg ønsker deg god helse! Vi ses igjen!

Artikkel forfatter: Elena Smirnova (dermatolog)

De helbredende egenskapene til nikotinsyre

 1. PP-vitamin fukker huden godt.
 2. Fremmer aktiv rensing av porene i ansiktet.
 3. Nikotinsyre for ansiktet er et utmerket anti-inflammatorisk, helbredende og hudregenererende middel.
 4. Vitamin PP ekspanderer og aktiverer blodstrømmen i blodårene. Det bidrar til å forbedre hudfarge betydelig.
 5. Vitamin PP har gode løfteegenskaper. Med det kan du bli kvitt rynker, stramme huden, gjør den mer elastisk og frisk i utseende.
 6. Nikotinsyre fremmer aktiv fjerning av vann fra vevet, noe som reduserer puffiness og bidrar til å eliminere poser under øynene.
 7. Nikotinsyre i ansiktet er en sikker måte å holde huden fra de skadelige effektene av direkte sollys.

Funksjoner for bruk av nikotinsyre i kosmetikk

Bruken av vitamin PP krever at noen regler overholdes:

 1. Før du bruker et kosmetisk med vitamin PP på ansiktet, er det viktig å få godkjenning av en medisinsk faglig. Vitamin PP for ansiktets hud er kontraindisert for de som har individuell intoleranse overfor produktet. Det er også en hel liste over sykdommer der bruk av nikotinsyre i kosmetikk er uakseptabelt.
 2. Et kurs med kosmetisk terapi ved bruk av vitamin PP bør vare minst to uker. Dette er den eneste måten å stole på en visuell positiv effekt.
 3. Det anbefales ikke å bruke et kosmetisk middel med vitamin B3 på ansiktet i mer enn 30 dager. Det er mulig å konsolidere den positive effekten av de utførte manipulasjonene ved å ta inne vitaminpreparater fra en annen gruppe.
 4. Etter å ha tatt medisiner eller ansiktsmasker med vitamin B3, har mange kvinner rødmet hud og en brennende følelse. Ikke vær redd for en slik reaksjon av kroppen. Det er midlertidig og vil gå innen noen få minutter etter at prosedyren har startet.

Indikasjoner og kontraindikasjoner til bruk i kosmetikk

Vitamin PP er et mirakel kur for å forynge og helbrede ansiktets hud.

Damer, hvis alder allerede kan bestemmes av huden, kan ved å bruke i praksis masker med nikotinsyre, gjenopprette ungdom og skjønnhet, glatt ut rynker i ansiktet og forbedre hudtonen.

For de som har fet hud på ansiktet, vil nikotinsyre være et godt tørkemiddel.

Når tørr hudtype Vitamin B3 i kombinasjon med kremer bidrar til å normalisere fuktighetsnivået i huden, eliminerer ansiktets peeling og rødhet.

Et forløb av kosmetiske prosedyrer ved bruk av nikotinsyre er indisert for pasienter før plastikkirurgi i ansiktet. Slike handlinger vil bidra til å raskt gjenopprette strukturen i huden i den postoperative perioden og redusere risikoen for arr og arr.

Masker med vitamin PP vil hjelpe tenåringer bli kvitt akne og andre utslett på huden. Men det er veldig viktig å huske om aldersgrensene for bruk av nikotinsyre.

Kontraindikasjoner til bruk av nikotinsyre (i hvilken som helst form) er:

 • individuell intoleranse
 • sykdommer i det vaskulære systemet;
 • levercirrhose;
 • endokrine sykdommer;
 • alder opptil seks år;
 • graviditet og laktasjon hos kvinner.

Mulige bivirkninger ved bruk av kosmetikk med vitamin B3:

 • rødhet i huden, brennende følelse og prikker i ansiktet;
 • liten hodepine;
 • abrupt administrasjon av legemidlet intramuskulært kan forårsake svimmelhet og lavere blodtrykk;
 • Meget langvarig bruk av vitamin B3-produkter kan føre til asteni og fettlever.

Eksperter bemerker at slike bivirkninger er kortvarige og forsvinner 10-15 minutter etter at prosedyren er startet.

Bruk av nikotinsyre

Vitamin B3 brukes aktivt i kosmetikk. Det er lagt til krem ​​og masker, tonere for ansikt og lotioner. Legemidlet kan injiseres.

Hjemme er vitamin B3 oftest brukt til fremstilling av masker og kremer.

Forskjellen mellom nikotin og nikotinsyre

Før vi finner ut hva som er nyttig nikotinsyre i ansiktet, la oss bestemme hva som er vanlig mellom nikotin og en slik syre. Hvorvidt bruk av stoff med så tvilsomt navn vil skade?

Først blant disse to forbindelsene, identifiserte kjemikere nikotin, et derivat av tobakk, og navnet ble hentet fra personens etternavn, tobakk, importert til Frankrike, forretningsmann Niko.

Hvis imidlertid produsere en reaksjon og oksidere nikotin, få nikotinsyre. I utgangspunktet ble dette stoffet ansett som nytteløst, og bare et århundre senere oppdaget legene at et nikotinderivat er i stand til å kurere en sykdom som pellagra, forårsaket av mangel på vitamin PP.

Er nikotinsyre skadelig for kroppen?

Virkningen av nikotin og syren med samme navn, til tross for den tilsynelatende lignende molekylære strukturen, er slående forskjellig. Nikotin er veldig skadelig. Den kommer inn i menneskekroppen når du røyker tobakk og kan drepe i mengden 0,1 mg. Her har du samme beryktede dråpe for en hest. Hvorfor røykere ikke dør så fort, er på grunn av nyrens arbeid - nikotin utskilles umiddelbart og kan ikke konsentrere seg om en dødelig dose.

Nikotinsyre er et vitamin som kroppen trenger. PP er et vitamin som forbedrer blodstrømmen, er involvert i fjerning av giftige stoffer, forhindrer dannelsen av blodpropp og normaliserer nivået av skadelig kolesterol. Hvis du sitter på et ubalansert kosthold, kan du tjene pellagra, mangel på vitamin PP i kroppen. Dette vitaminet kommer vi fra å spise kjøttprodukter og biprodukter, kli. Men bør du spise nikotinsyre i store mengder? Det er ikke nødvendig å løse dette problemet alene, det er bedre å konsultere en lege.

Det viktigste å vite: Nikotin og nikotinsyre er direkte proporsjonale i deres effekt på kroppen. Nikotin er vanedannende, det er gift og i sin rene form kan føre til døden, selv ved bruk av små mengder. Nikotinsyre er et nødvendig og nyttig vitamin, og hvis kroppen ikke mottar den i riktig mengde, er det forskjellige funksjonsfeil i arbeidet.

Nikotinsyre for ansiktet

Anmeldelser av de som foretrekker hjemmelaget kosmetikk kjøpt, angir de unike egenskapene til nikotinsyre for huden. Med dette stoffet kan du lage masker og kremer for ansikt, nakke og hår, mens du får et merkbart resultat.

En stor fordel med vitamin PP er prisen. Etter å ha besluttet å prøve en maske med nikotinsyre i ansiktet, vil du bli overrasket over hvor billige ampuller er. På russiske apotek koster produktet fra 40 til 150 rubler, avhengig av produsent og volum. Det er ganske enkelt å forberede en slik maske hjemme, resultatet, ifølge vurderinger, kan overstige noen ikke-injeksjonsprosedyrer.

Mask Oppskrifter

Hvem trenger hudpleie med vitamin PP? Hvis du er over 30 år, har rynker, fregner, akne eller utslett fra tid til annen, vil en omsorgsmaske være til nytte. Det anbefales ikke å bruke nikotinsyre i ren form for å gni inn i huden. Faktum er at dette stoffet er veldig aktivt, og du kan satiere huden din med vitamin PP. Bruk derfor ikke mer enn 5 dråper syre om gangen i formuleringen av noen ansiktsmaske, skyll deretter med varmt vann og påfør en fuktighetsgivende dag eller nattkrem.

Bedømmelse av vurderinger, masker med nikotinsyre for ansiktet vil definitivt appellere til de som lenge har ønsket å jevne ut hudfarge, kvitte seg med fine rynker, og også behandle akne.

Mask for å fukte huden. Ta noen vegetabilsk olje (solsikke, oliven, linfrø), bland med nikotinsyre. Proportjon - en teskje 3 dråper syre. Masken påføres i 15 minutter.

Bland 1 ts honning, 1 egghvite og 4 dråper nikotinsyre. Påfør huden i 10-15 minutter. Lag en maske ikke mer enn 2 ganger i uken.

Mask for utjevning av rynker. Ta 1 ampul av hyaluronsyre og bland i like store mengder med nikotinsyre. Fukt bomullsdiskene med den resulterende væsken, og legg dem på ansiktet i 20 minutter. Bruk en gang i uken.

Mask for utjevning av pigmentering. 1 dessertskje med honning blandes med 10 dråper sitronsaft og 5 dråper nikotinsyre. Påfør ansiktet i 10 minutter, gjelder 3 ganger i uken.

Hvordan lage en sunn krem ​​for hver dag?

Med nikotinsyre kan du forbedre effekten av natt- eller dagkrem. Legg innholdet i en ampulle i en krukke med ditt daglige pleieprodukt og bland godt. I denne formen vil nikotinsyre for ansiktet ha en gunstig effekt på huden daglig i små mengder. Etter en uke fra starten av anvendelsen av en slik krem ​​(vurderinger bekrefter dette), vil du legge merke til at huden har blitt mer fuktig i løpet av dagen, og antallet utslett eller akne på grunn av eksponering for vitamin PP vil redusere.

Hvordan virker nikotinsyre "ansikt" for ansiktet?

Bruken av vitamin PP gjør det mulig å åpne porene i huden og øke blodstrømmen. På dette tidspunktet trer en annen substans av masken inn i dermis, og dens virkning blir multiplisert med mikrosirkulering av blodet. Umiddelbart etter at masken er rødt, er det mulig, men dette fenomenet er midlertidig.

Nikotinsyre for ansiktet i ampuller er mest effektivt når det gjelder effekter på huden, men det er mulighet for å bruke stoffet i tabletter. Forløpet av bruk av vitamin PP er utviklet i 2 uker, det anbefales å overskride brukstiden bare i samråd med legen din.

Egenskaper ved bruk av syre i sammensetningen av ansiktsmasker

Det er også kontraindikasjoner for behandling av huden med nikotinsyre. Først og fremst er det mennesker som har en intoleranse mot vitamin PP; de med kronisk hjerte-, nyre- og leversykdommer.

Etter masken, har du en følelse av brennende følelse eller er huden rødt? Ikke bekymre deg, nikotinsyren i ansiktet forårsaker en slik effekt i 7 av 10 tilfeller, ettersom blodstrømmen øker. Men det kan være en manifestasjon av en allergisk reaksjon. Utfør en test før du lager en maske. Påfør en dråpe nikotinsyre i ren form på håndleddet og la det stå i 20 minutter. Hvis det ikke er rødhet, kan man lage en maske.

Vær forsiktig med bruk av masker. Vitamin PP i sin rene form er veldig aktiv, og derfor er det mulig å lette huden med dette stoffet. Ansiktsmaske skal gjøres en gang i uken i en måned, hvorpå det anbefales å bruke det en gang hver annen uke.

Vitamin PP for hår

Kvinner bruker nikotinsyre til huden i ansikt, nakke og hodebunn. Får du ofte flass og håret ditt er sprøtt og tørt? Kanskje det er mangel på vitamin PP. Uten det vil selv naturlig godt hår bli splitte ender, miste sin glans og vitalitet, og det vil være umulig å hjelpe dem ved hjelp av vanlige butikk klimaanlegg.

Nikotinsyre i dette tilfellet påvirker hårrøttene, derfor er det bare brukt på hodebunnen. Håret skal være tørt og rent. Syr med olivenolje vil være mest effektive. Ta to ampuller med stoff, gni inn i hårets røtter, og gni deretter en spiseskje varm olje på toppen. Wrap hodet med et håndkle og la i 30 minutter skyll. En slik maske blir brukt to ganger på 7 dager i de første to ukene, deretter en gang i uken i tre uker, hvoretter en pause i to måneder gjøres. Mange sier at resultatene vil bli merkbare etter de to første ukene, men for å konsolidere effekten, bør du ikke stoppe kurset. Under behandling av hår med nikotinsyre er det viktig å bruke sulfatfrie sjampoer, ikke forverret av silikon. Silikon forstyrrer virkningen av vitamin PP, og det vil ikke være mulig å oppnå ønsket resultat.

Nikotinsyre, eller vitamin PP for huden, er et ekstremt viktig stoff for kroppen som er involvert i oksidasjonsreaksjoner, celle ernæring og giftstoffer. Den høyeste konsentrasjonen inneholder poteter, melk, lever, bønner, gresskar, rødbeter, bokhvete og sopp.

Nikotinsyre for ansiktets hud - et paradis for mange problemer i kosmetikk - dette er et nyttig vitamin for kroppen, som er nødvendig for alle organer.

Dens hovedfunksjoner er å forberede kroppen til adopsjon av andre næringsstoffer, med andre ord, spiller nikotinsyre rollen som en katalysator. Hvis kroppen er lav i vitamin PP, så vil andre vitaminer (som kan være i overflod) ikke absorberes så godt.

Hvorfor trenger ansiktshud nikotinsyre?

Vitamin PP har en gunstig effekt på arbeidet i alle kroppssystemer, og bidrar også til å opprettholde skinnets skjønnhet og sunne utseende. Foto-elf magazine "Face Skin Care" gir deg en nærmere titt på unik nikotinsyre, som har følgende fordelaktige egenskaper:

 • utvider blodårene
 • bidrar til å forbedre blodtilførselen til organene
 • akselererer utstrømningen av overskytende væske fra vevet
 • har antioksidantegenskaper
 • eliminerer raskt betennelse
 • hindrer fuktighetstap, på grunn av at ansiktets hud forblir ung og elastisk lenger
 • stimulerer hudregenerasjonsprosesser
 • forbedrer hudtekstur og tone i ansiktet.

Ved mangel på "nikotin" i kroppen utvikler en person dermatitt, tørrhet og kløe i huden, tap av elastisitet, og alle typer hudutslett er vanlige.

For å eliminere slike problemer er det ikke bare nødvendig å bruke produkter som inneholder nikotinsyre, men også direkte ekstern bruk.

Anbefalinger for bruk av nikotinsyre for huden

Ansiktets hud trenger skikkelig og omfattende omsorg, så mange kosmetikk inneholder allerede dette stoffet i en mengde på 3-5%. Imidlertid kan forskjellige kremer, masker og lotioner bli beriket uavhengig.

For å gjøre dette må du kjøpe nikotinsyre i ampuller (de selges i et apotek), og bland det deretter med kosmetikk (krem, lotion, tonic) basert på beregning av 1 ml per 50 g krem.

Slike hjemmelagde kosmetikk vil beholde deres gunstige egenskaper i lang tid og bli mye mer effektive.

Det er også veldig nyttig å spise matvarer med høyt innhold av nikotinsyre: bokhvete, giblets (lever, hjerter), tomater, roser, rødbeter, sopp.

Myk nikotinsyre finnes i de gunstige tinkturene av ginseng, i te og buljonger av rosen hofter og salvie. Du kan tilberede disse drikkene selv uten mye problemer. Med riktig og fullstendig ernæring trenger kroppen ikke en ekstra del av vitaminer.

Nikotinsyre i apotek selges i det offentlige området og er relativt billig. Oftest produsert i form av tabletter, solgt uten lege resept. Vel, da er alt enkelt - løpet av disse pillene er full, avhengig av hvilke hudproblemer du trenger for å bli kvitt.

Hvis du er bekymret for ansiktets hud, følg disse reglene:

 1. Rådfør deg med legen din om mulig før du starter et kurs. Nikotinsyre i ansiktet er kontraindisert for de som har en individuell intoleranse mot dette vitaminet, det anbefales heller ikke å bruke stoffet som lider av sykdommer i lever og nyrer, kardiovaskulærsystemet.
 2. Les nøye regler for å ta stoffet. Behandlingsforløpet er som regel maksimalt to uker, og opptil to tabletter etter måltider skal tas per dag.
 3. Utvidelse av kurset selv anbefales ikke, foruten de første resultatene skal vises i en uke. For å forebygge etterfølgende hudproblemer kan du starte et parallelt inntak av andre vitaminer i komplekset, masken skal også hjelpe til med problemet - det kan gjøres fra en lotion som inneholder vitamin.
 4. Ikke vær redd for reaksjonen av huden til et nytt stoff: innen tjue minutter etter å ha tatt pillen i de fleste kvinner, begynner ansiktets hud å rødme, det er ikke den hyggeligste følelsen av å "brenne". Etter tjue minutter, bør alle symptomene forsvinne.
 5. Nikotinsyre fra akne virker på cellene på en slik måte at blodet begynner å sirkulere mer aktivt, nærmer det seg raskt porene, åpner dem opp, og forbereder huden til en ny gruppe næringsstoffer.
  Det er strengt forbudt å ta nikotinsyre tabletter til små barn.
 6. Blant annet hjelper dette vitaminet til å kjempe med andre ubehagelige kvinnelige problemer, for eksempel cellulitt. For større effektivitet av legemidlet anbefales parallelt for å øke forbruket av lavmette cottage cheese. Sammen vil disse stoffene absorbere et fettlag under huden.

Hvordan virker surt på huden?

Som nevnt ovenfor, får syre porene å åpne, og huden begynner å puste. Under prosessen med denne "pusten" renses det øvre laget: overskytende fuktighet forlater epidermis, og du vil snart bli tilgitt for daglig hevelse, enten på grunn av overdreven drikking eller ubehagelig holdning i søvnen.

Og nikotinsyre hjelper i kampen mot hudpigmentering. Selvfølgelig kan hun ikke bekjempe fregner av rødhårte jenter, men de med solflekker er et sesongmessig fenomen som vil bidra til å gjøre dem litt blekere og ikke så hyppige.

I kosmetikk er nikotinsyre kjent som et utmerket vitamin for hårvekst. Derfor, sammen med å ta piller for hud, vil du få sterke, sterke krøller.

Nikotinsyre for ansiktet mottar også tilbakemelding fra de som bruker den til generell helbredelse av kroppen. Vitamin A vil hjelpe til med behandling av diabetes, problemer med mage-tarmkanalen og sykdommer forbundet med hjerneaktivitet.

Og ikke glem at den effektive effekten av vitaminet bare vil vises i kombinasjon med andre tilsetningsstoffer. En viktig rolle vil bli spilt av normalisering av det daglige kostholdet, riktig livsstil, sport og (ikke bli overrasket!) Et godt humør!

På dette fotografiet står ikke ansiktshanskemagasinet til å si farvel til deg, men det forbereder nye, interessante materialer, som ansiktets hud vil takke med strålende utseende og fløyelsaktig, jevn tone.

Nyttige egenskaper av stoffet

Nikotinsyre i ansiktet er et kompleks av vitaminer i gruppe B og PP. De spiller en viktig rolle i metabolske prosesser og påvirker tilstanden til hud og hår. Disse stoffene finnes i mat, men oftest i deres daglige diett er de ikke nok. Nikotinsyre har ingen forbindelse med giftig nikotin fra tobakksprodukter.

Etter 20 år er behovet for vitaminer PP og gruppe B betydelig økt. Hvis opptil 12-14 år gammel, er det nok å bruke 10-13 mg per dag, da ved fylte 20 år, når dette tallet 20 mg per dag. Derfor, ved en alder av 30 år, begynner den permanente mangelen på disse sporelementene å manifestere seg på utsiden.

Det meste av nikotinsyren finnes i kjøtt- og sjømat, peanøtter, sopp, lever og solsikkefrø.

For kosmetiske formål brukes tabletter og ampuller med det aktive stoffet. De brukes internt og eksternt. De viktigste nyttige egenskapene til stoffet:

 • forbedrer blodmikrocirkulasjonen, bidrar til den aktive strømmen av næringsstoffer inn i hudcellene;
 • bidrar til å eliminere inflammatoriske prosesser;
 • påvirker hudfargen, forbedrer den, fjerner pigmentering;
 • fjerner overflødig væske fra kroppen, lindrer hevelse i ansiktet;
 • Beskytter mot aggressivt sollys;
 • deltar i redox prosesser;
 • fremmer produksjonen av en rekke enzymer som påvirker tilstanden til dermis;
 • deltar i syntese av hormoner som er nødvendige for sunn hud;
 • normaliserer sebaceous kjertlene, eliminere akne;
 • forhindrer utviklingen av tumor-neoplasmer;
 • returnerer elastisitet og fasthet til flassig hud i ansiktet, glatter små etterligne rynker.

Stoffer som ligger til grunn for nikotinsyre finnes også i medisinske planter. Det er mange av dem i salvie, hundrosen, ginseng, burdockrot, hopp og andre naturlige "healere". Kombinasjonen av plantematerialer og konsentrert medikament øker terapeutiske og kosmetiske effekter.

Nikotinsyre bruk regler

Nikotinsyre for ansiktet brukes som additiv til forskjellige kosmetiske midler. Det legges til masken, serum, lotion. Når du tar et kompleks med vitaminer inni, må du følge anbefalingene fra en lege eller en kosmetolog. Tabletter er tatt på vanlig måte, drikkevann. Et flytende preparat i ampuller injiseres i kroppen.

Dosen og perioden for hudbehandling med nikotinsyre bestemmes av en kosmetolog eller en dermatolog.

I gjennomsnitt er behandlingsforløpet ikke mer enn to uker. Disse vitaminene foreskrives ofte i perioder før og etter plastikkoperasjoner, da de akselererer prosessen med reparasjon av vev og hjelper raskt å redusere betennelse i den skadede huden.

En overdose av vitamin B og PP kan ha ubehagelige konsekvenser. Tegn på overflødig opphopning i kroppen av disse sporelementene er:

 • utslett på huden, som ligner på allergier;
 • rødhet i enkelte deler av kroppen - hender, hode, nakke, bryst;
 • besvimelse;
 • nummenhet av fingre og tær;
 • svimmelhet;
 • kvalme.

Hvis du finner disse symptomene, bør du umiddelbart konsultere en lege! Alvorlige helseproblemer vil ikke forårsake overkapasitet av disse vitaminene, men i alle fall er spesialkonsultasjon nødvendig.

Det er ingen spesielle kontraindikasjoner for bruk av syre som en ekstra ingrediens av eksterne midler. Men det bør behandles med forsiktighet til de som lider av allergiske reaksjoner. Før du prøver et kompleks av vitaminer, er det ønskelig å teste for følsomheten til huden til komponentene. For å gjøre dette, bruk det på et lite område av huden på armen og vent i 20-30 minutter. Hvis ingen reaksjon følger, kan du trygt bruke nikotinsyre til kosmetiske formål.

Nikotinsyre Masker

For å lage masker er det bedre å bruke vitaminer i ampuller. De kan kjøpes på et apotek til en rimelig pris. Før masken påføres, blir ansiktet behandlet med et rengjøringsmiddel. Prosedyren bør utføres ikke mer enn 2 ganger i uken.

Oppskrifter effektive masker:

 1. For å forbedre farge og tilstand av huden. 2 ampuller vitaminer, 1 ss ingefærjuice. Bland og påfør ansiktet med en bomullspinne. Etter 20 minutter skylles med varmt vann.
 2. Bleking. 1 ss yoghurt, 1 ts syre. Rør, bruk på ansiktet, unntatt områder av munn og øyne. Etter 15 minutter, vask av.
 3. Næringsrik. 2 teskjeer av vanlig fuktighetskrem, 1 ampul med vitaminer. Kombiner ingrediensene i en homogen blanding og bruk på huden før sengetid. Du kan ikke skylle.
 4. Fuktighetsgivende. 1 ts honning, 1 ts drue eller olivenolje, 1 ampul av nikotinsyre. Kombiner honning med olje og varme i et vannbad til en flytende varm tilstand. Tilsett vitaminer til blandingen. Før ansiktsbehandling kan ansiktet dampes slik at næringsstoffer trenger dypt inn i epidermis gjennom de åpne porene. Hold masken i 30-40 minutter, skyll deretter med varmt vann.
 5. Rensing. 10 gram kosmetisk leire (hvit eller blå), 10 gram sitronsaft, 1 ampul med vitaminer. Sitrusjuice fortynnet med vann i forholdet 1: 1. Bland det med nikotinsyre. Støv leire, bland. Det bør få konsistensen av rømme. Påfør ansiktet i 30 minutter.
 6. Oppstrammende. Ta hyaluronsyre og nikotinsyre i like store mengder. Bland det opp. Påfør huden med bomullsputer. Vask av etter 20 minutter med kaldt vann.
 7. Fra fregner og alder flekker. 1 ss honning, 3 ss sitronsaft, 5 dråper syre. Alle blandet. Påfør huden to ganger om dagen i 20 minutter i 7 dager.
 8. For fading tørr hud. Ta 1 teskje glyserin, vitamin A, tokoferol, mineralvann. Kombiner dem i en kopp og varme i et vannbad. Legg 1 ampul med vitaminer til blandingen. Våt med en gasbind og legg ansiktet i 30 minutter. Pre-cover øyne med bomull pads.
 9. Fuktighetsgivende og toning. Kok havremel med melk. 1 ss kokt grøtblanding med 1 spiseskje myket banan og 10 dråper nikotinsyre. Spred alt jevnt over ansiktet ditt. Vent til masken tørker (20-30 minutter), skyll deretter.
 10. Foryngende. 1 kyllingegghvite, 1 teskje honning, en halv teskje vitaminer, 2 ss kjøtt av en moden banan. Alle blandes og påføres ansiktet i 15 minutter.

For maksimal effektivitet kan et dampbad til ansiktet gjøres før masken påføres. Etter prosedyren bør du ikke gå ut og bruke kosmetikk i 1-2 timer.

Oppskriften på en annen maske med vitaminer fra gruppe B for matlaging hjemme, se videoen:

Nikotinsyre og aknebehandling

Nikotinsyre brukes til behandling av akne, samt under gjenoppretting av huden etter en sykdom. Det faktum at verktøyet hjelper, indikerer mange vurderinger. For å eliminere akne og svarte flekker på grunnlag av vitaminkomplekset, kan du forberede en rekke kosmetikk.

Oppskrifter for problemhud med betennelser:

 1. Mask for fet problem hud. Bland 1 ss calendula med 1 ss birke knopper. Hell dem med vann og koker til en sterk avkok er dannet. Varm 1 ts kokosnøttolje i et vannbad. Bland 3 ss vegetabilsk avkok, olje og 1 ampul av nikotinsyre. Fuk gasbind eller bomullstoff i blandingen og påfør ansiktet. Når det er tørt, gjenta til blandingen er fullført.
 2. Acne Lotion Hell i en kinesisk tallerken med 1 ts nettle, salvie og kamille. Brygger urter med kokende vann og la det stå i 30 minutter. Stamme og legg til 2 ampuller med vitaminer. Tørk ansiktslotion 2 ganger om dagen. Oppbevar verktøyet i kjøleskapet i ikke mer enn 7 dager.
 3. Akne maske. Bland 1 spiseskje aloe juice og 2 ampuller av nikotinsyre. Påfør produktet i ansiktet med en bomullssvamp. Vask av etter 20 minutter.
 4. Maske fra forstørrede porer og svarte prikker. 2 dessertskjeer med fersk, lav fettkrem, 1 teskje sitronsaft, 2 ts fersk bringebærmasse, 1 ampul med vitaminer. Bland godt og påfør ansiktet i 15-20 minutter.

Allergi sufferers bør behandles med forsiktighet. Før du bruker masker og lotioner, er det tilrådelig å konsultere en skjønnhetspleie som vil foreskrive en omfattende behandling.

Nikotinsyre vil bidra til å bevare ungdommen og helsen til huden, hvis du bruker den som beskrevet og følger anbefalingene fra eksperter.

Hva er og hvor er det inneholdt?

 • Hvitt kjøtt. Hvis du er en fan av kylling, vet du at hvitt kjøtt har en positiv effekt på huden din. Foruten det faktum at det er et fettfritt produkt, som anses å være kosthold, fører det hvite kjøttet til at kroppen aktivt produserer kollagen. Huden fordeler seg på dette - rosen, blir strålende og ungdommelig. Derfor er det ikke en synd til minst en gang i uken i helgen, gjør deg hyggelig i form av en dampet kyllingbensben;
 • Fish. Et annet nyttig produkt som er anbefalt av ernæringseksperter. Det er ikke ved en tilfeldighet at det inngår i diett av pasienter etter operasjonen. Fordi et av elementene er nikotinsyre, som er ansvarlig for rask regenerering av vev;
 • Rødbeter. Universelt produkt av tradisjonell medisin, som anbefales til behandling i ulike tilfeller. Juice fra rhizomes lindrer betennelse i tonsillitt, rhinitt. Faktum er at mengden niacin i produktet er høy, noe som gjør det mulig å bruke planten som et anti-inflammatorisk og rensemiddel;
 • Nype. Denne bæren har lenge vært glad for healere på grunn av vitamin C, som det er så mange i at det er nok å utvikle immunitet fra alle sykdommer. Men ikke bare dette er kjent for anlegget. Den har den syren vi trenger, noe som forbedrer fruktens egenskaper. Det er ingen tilfeldighet at villrose er en del av kremer, masker, lotioner. Etter å ha søkt på huden i kosmetikk med rosehip-ekstrakt, blir huden frisk, jevn og betent, da den fjerner for hånd.

Hvordan virker stoffet på huden?

Nikotinsyre løser samtidig flere problemer som er svært ofte kostbare kremer ikke kan gjøre. Hvis du har minst en av problemene som ødelegger utseendet, er det fornuftig å kjøpe dette magiske verktøyet i ampuller eller tabletter. Det er mulig å godta innsiden, bare det er nødvendig å gjøre det med doktors tillatelse. Fordi vitaminer har kontraindikasjoner, noe som betyr at det er umulig å bruke stoffet tankeløst. Vi vil forstå hvilke problemer i ansiktet løser "nikotin".

 1. Glatter rynker. Niacin øker kollagenproduksjonen, som har en positiv effekt på huden. Rynker blir glatt, ansiktet blir glatt, strålende. Det ser ut til at en kvinne er minst fem år yngre. Etter slike beskrivelser er det fornuftig å prøve dette billige verktøyet;
 2. Lindrer betennelse i akne. Uhelbredelig alder er en grunn til å prøve verktøyet. Faktum er at "nikotin" reduserer antall utslett, tørker acne og forhindrer at nye kommer fra;
 3. Lyser pigmentering. Dette er svøpet av moderne kvinner. Problemene på huden brun ødelegger utseendet, legg til en god fem år til alderen som er notert i passet. For å kvitte seg med dem, er det ikke nødvendig å registrere seg hos en kosmetiker for laserrengjøring. Prøv å lage en maske med nikotinsyre. Du vil føle effekten etter første gang.

Kontra

 • Stoffet forårsaker en økning i blodtrykket. Hvis du lider av høyt blodtrykk, tilordner du ikke selv en prosedyre med "nikotin" selv. Bivirkninger i dette tilfellet kan neppe kalles hyggelig - ansiktet blir rødt, huden brenner. Dette skyldes utvidelse av blodkar, så vær forsiktig hvis du er i fare;
 • Hvis du har blitt diagnostisert med et brudd på leveren, bør du ikke drikke ungdommens vitaminer til skade for deg selv. Kontakt en lege, hvis det ikke er noen forverring for øyeblikket, kan du prøve dette mirakelet av kosmetikk;
 • Magesår forverres, ikke utføre prosedyren. Syr har en negativ effekt på sykdomsforløpet, så du bør stoppe prosedyrene og utsette dem til bedre tider. Rådfør deg med lege når du starter
 • Hvis du er allergisk mot stoffet, må du ikke lage masker og ikke drikke piller. Midler som forårsaker en negativ reaksjon av kroppen, vil ikke gi fordeler. Prøv derfor ikke å forsøke å tvinge i en lege, du risikerer skade.

Rynke maske

Masker som reduserer rynker, akne er enkle å forberede og anvende. Du vil nære huden, lage en enkel blanding, komponentene som er i hvert hjem.

 • Bland en skje med krem ​​og et par ampuller av "nikotin";
 • Ta en bomullspute, dypp inn i blandingen og bruk på ansiktet;
 • Etter 20 minutter skylles.

Etter denne prosedyren ser huden frisk ut, fine rynker blir usynlige. Det er verdt et forsøk, og etter en uke kan du gjenta det igjen.

Maske av akne

Det er like lett å gjøre som den forrige. Prøv det, mengden av akne vil synke betydelig og huden din vil rydde.

 1. Klem aloe juice i en skje og legg til det nikotinsyre fra to ampuller. Mix, kan nå bruke;
 2. Ta en bomullspute og masker ansiktet ditt. Vent femten minutter og gå og vaske.

Flere Artikler Om Typer Acne