Eiere av fet hud tørker ofte det til ørkenens tilstand og favoriserer ikke en nærende nattpleie til de første rynkene. Etter denne artikkelen vil de definitivt endre seg.

 • Hvorfor fet hud trenger nattkrem
 • Regler for valg av nattkrem for fet, kombinasjon, problemhud
 • Påføring av nattkrem
 • Typer nattkrem
 • Kosmetikk gjennomgang

Hvorfor fet hud trenger nattkrem

Fet hud er preget av overdreven glans, brede porer, en tendens til dannelse av svarte flekker og betennelser. "Hvorfor er det å bli smurt med krem ​​for natten? Om morgenen, garantert å våkne med et ansikt som en fettete pannekake? Vel nei Omtrent, jenter med fett hud type grunn som dette - og de tar feil. Nattkrem er nødvendig hvis det bare fordi søvntiden er den eneste gangen når huden kan roe seg, uten å bli distrahert av kampen mot negative faktorer som ofte påvirker det i løpet av dagen.

Om kvelden blir huden restaurert og starter fornyelsesprosessen. © iStock

Hvilke komponenter skal være i nattkrem, sier Vichy merkevareekspert Elena Eliseeva.

"Hud om natten krever dreneringsredienser (koffein brukes oftere, sjeldnere - escin eller dextran) for å aktivere detox prosesser og gjenopprette strålende hudfarge.

Antioksidanter er nyttige - vitaminer B og C, ekstrakter av rose og heksehassel. De hjelper huden å komme seg fra de aggressive effektene av miljøet det ble utsatt for i løpet av dagen.

Om natten bruker huden aktivt og fordamper fuktighet, så det er behov for fuktighetsgivende midler, og ikke bare glyserin, men hyaluronsyre og termisk vann.

Ikke forstyrre og exfolierende ingredienser som vil bidra til å kvitte seg med døde celler som hindrer tilstoppede porer.

Nattkrem inneholder ofte oljer for å nærme og gjenopprette lipidbarrieren. For fet hud bør imidlertid ikke-komedogene stoffer velges. "

Tegn på fet hud - fettete skinn, brede porer, en tendens til utseendet på ufullkommenhet. © iStock

Regler for valg av nattkrem for fet, kombinasjon, problemhud

Om natten trenger vi ikke UV-beskyttelse, og vi bruker ikke tonal basis heller før du går til sengs. Så, fra nattkrem krever ikke rask absorpsjon og solkremegenskaper. Tekstur av denne krem ​​kan være ganske tett, selv om huden din er en fetttype.

Hvis dagkremet virker for mettet til deg, la det stå om kvelden. Og mest sannsynlig vil han ikke skuffe deg.

Når det gjelder sammensetningen, er alt strengt individuelt her: noen trenger mer fuktighet, og noen mangler ernæring etter aggressive kosmetikk med syrer.

Antioksidanter er nødvendig av alle (doseringen avhenger av alderen), og de første anti-age-komponentene (peptider, kollagen, vitamin C) kan sikkert se etter som en del av produktene etter 25 år.

Nattkrem for fet hud kan ha en tett tekstur. © iStock

Påføring av nattkrem

Reglene for kvelds hudpleie er ganske enkle.

Før du bruker nattkrem, fjern sminke fra huden og vask med skum eller gel.

Ikke forsøm den tonic som normaliserer pH i huden og forbereder den til anvendelse på andre måter.

Det beste resultatet gir en kombinasjon av "serum + krem". Velg et serum i henhold til hudens behov (anti-aldring, fuktighetsgivende, vitaminiserende) og søk foran en nattkrem.

Typer nattkrem

Nattkrem for fet hud kan være av tre typer.

Mettet med aktive stoffer: antioksidanter, peptider, retinoider (vitamin A) - bidrar til foryngelse av celler eller reduserer aldring.

Rik på ceramider (lipidkomponenter i cellemembranen) eller andre stoffer som ligner i struktur til elementene i den naturlige cellulære sammensetningen.

De inneholder hygroskopiske midler (panthenol, hyaluronsyre, glyserin), som beholder fuktighet i cellene. Fuktighetskrem er nødvendig daglig - denne krem ​​løser ikke bare dagens problemer, men fungerer også for fremtiden, og reduserer hudens fading.

Optimals Hydra Mattifying Oily Skin Night Cream

Sunn hud uten irritasjon, uten akne, uten svarte prikker er drømmen til hver kvinne. Men nesten hver tredje kvinne lider av økt aktivitet av talgkjertlene. Denne typen hud er lett gjenkjent av den karakteristiske glansen i huden, ved tilstedeværelse av komedoner, akne og akne.

Et av de første tegn på aldring av huden vår er tap av fuktighet. Hud med høyt fett og forstørrede porer ser eldre ut og sannsynligheten for for tidlig rynker er økt.

Selvfølgelig, for slik hud trenger du riktig kompetent omsorg, noe som vil bidra til å se attraktivt ut i enhver situasjon.

I sommer er dette problemet spesielt relevant. Vårt firma forsøker alltid å tilfredsstille våre kunders ønsker, og ganske nylig har en nyhet dukket opp i vår katalog - lysmatte kremfluid fra naturlige aktive ingredienser for fet hud.

For eiere av fet hud bare en trollkarl, fordi den mindre produksjonen av sebaceøse sekreter, de allerede porene, mindre betennelse, den sunnere og friskere huden ser ut.

Hovedanbefaling for alle eiere av kombinert fet hud er å prøve å bruke lette teksturer av kosmetiske produkter. Optimals-serien oppfyller alle våre ønsker, og vi har allerede en dagskremkrem, og nå er det en nattmattekrem som har en utrolig lett tekstur.

Kremmatter huden, og du kan våkne om morgenen som en Hollywood-diva med helt matt, fløyelsaktig hud med smale porer.

Det er viktig å huske at våre porer blir kontrakt når de er rene. Derfor trenger du en god, ren hud. Forsiktig, men samtidig å bruke toning, masker og selvfølgelig er en av de endelige detaljene i nattpleie bruken av matkrem med en lett tekstur. Kremet inneholder heksehasselekstrakt, vitamin E, hvitt nudel. Perfekt fuktighet og reduserer fet hud. Et produkt for alle aldre for eiere av kombinert fet hud.

Aktive ingredienser

Hvit nettle

Den er preget av tilstedeværelsen av antioksidant og beroligende egenskaper. Det normaliserer fet hud utsatt for betennelse. Hvit nettle er et svært verdifullt multivitaminanlegg. Den inneholder en stor mengde askorbinsyre. Hvis vi sammenligner, inneholder den askorbinsyre mer enn i solbær eller sitronfrukter.

Imidlertid inneholder den en stor mengde karoten. Betraktelig mer enn havtorn eller gulrøtter. Totalt 20 neseblader kan gi kroppen vår den daglige prisen på vitamin A. Nettle har en kraftig antibakteriell effekt og regulerer salivasjon som er nødvendig for å ta vare på fet hud. Vitamin B5 reduserer forekomsten av overflødig sebum og glans.

Witch Hazel har beroligende og astringent egenskaper. Fremmer huden toning, myker overflaten laget av huden, reduserer porene, forhindrer utseendet av betennelse.

Heksehasselekstrakt inneholder glukose, gallonsyre og andre stoffer som gir en bakteriedrepende og astringerende effekt. Det toner huden og styrker veggene i blodårene, bidrar til å redusere puffiness og blodsirkulasjon, og reduserer selvsagt utskillelsen av talgkjertlene, som bare er nødvendig for fet hud. Witch Hazel Decoction anbefales for hudpleie, utsatt for fett og betennelse.

Light Mattifying Cream Gel med et kompleks av naturlige ingredienser Svensk Blend og E-vitamin tar vare på skjønnheten i huden mens du sover: smaler porene, regulerer sebumsekretjon, gir et friskt og sunt utseende.

Fuktar huden - 97% bekreft *;

Reduserer fet hud ved å regulere sebumsekresjonen;

Gjør porene mindre merkbare - 77% bekreft *;

Gir en sunn glød - 88% bekreft *

Skapet for omfattende omsorg for fet hud;

Testet under dermatologisk kontroll.

* Ifølge resultatene av forbrukertesting

Slik bruker du:

På kvelden, gjelder på renset ansikt, unngå øyeområdet. For den beste effekten om morgenen, bruk en matte kremvæske til fet hud (32465).

! For å få den oppgitte effekten av å bruke midlene, anbefaler vi at du bruker dem i komplekset, og kjøper alle produktene i settet.

Vil du spare et familiebudsjett og kjøpe favorittprodukter til en rabatt?

My-krem

kosmetikk fra A til Z

Nattkrem for fet hud

Natura Siberica: tonic, serum og nattkrem for fet og kombinasjonshud

Jeg har hørt og lest mye om kosmetikk Natura Siberika i lang tid. Anmeldelser fra entusiastiske positive til nøytrale og, på noen steder, svært negative. For å være ærlig vekket merkevaren meg aldri særlig interesse, så jeg så ikke i hennes retning. Jeg har ennå ikke lært om eksistensen av et pigmentserum, som ifølge vurderinger reduserer porer mirakuløst. Og så kjøpte jeg dette serumet, og sammen med det tok jeg også en tonic med nattkrem (jeg liker å prøve ny omsorg sammen, det vil si flere produkter fra samme linje). Jeg vil fortelle deg om mine inntrykk og resultater i dag.

Det første jeg vil si er om emballasje. Utformingen er enkel, lav nøkkel, i mange henseender ligner andre organiske merker. Et klart pluss - dispensere, slik at midlene kan lagres lenger, og kremen trenger ikke å gå inn i krukken med fingrene / padlene. Minus - kremet med dispenseren tørker noen ganger ut og det faller ut i en slik koagulasjon som noen ganger forvirrer. Flip-top cap på tonic er også praktisk, du trenger ikke å skru av noe, men det flyter, som, selvfølgelig, en minus.
Natura Siberica Cleansing Tonic for fet og kombinert hud

For meg er det siste stadiet av rensing i lang tid tonic eller lotion. På grunn av spesifikasjonene i huden min (superfett, problem) bruker jeg hovedsakelig tonic med alkohol og salisylsyre. Men noen ganger skjer det at jeg vil ha noe mykere og roligere for å roe og ikke skade huden så mye som mulig. Og denne tonicen ble kjøpt nettopp fra slike motiver.

Tonic er et klart vann med en distinkt lukt av salvie. Ikke bake, skadet hud er ikke irriterende, ikke klebrig. Tonic brønner fjerner rødhet og betennelse. En annen produsent lover en antioksidant effekt, eliminering av huddefekter, etc., men alle forstår godt at det er minst naivt å forvente denne tonicen. Med sin hovedfunksjon - rensing og toning av huden - klarer han perfekt, som han takker. Av minusene, som jeg allerede nevnte, den lekkende hetten pluss stivheten i tonikken selv. Det er, på sensasjoner, vannet er vanskelig, og det er tydeligvis følt. Første gang jeg kommer over en slik tonic, er de vanligvis, tvert imot, så myke som mulig. Men du kan bli vant til denne stivheten.
Generelt, en god tonic for fet hud, beroligende, toning, for en stund å fjerne oljeaktig glans (å være ærlig, men for bare noen få timer).
Pris: 77 UAH.
Vurdering: 4+
Natura Siberica Serum for fet og kombinasjonshud, strammer porene

Jeg har aldri brukt serum før, så produktet ble en dobbel funn for meg (dobbelt fordi dette er min første økologiske kosmetikk). Alle eiere av fet hud lider av samtidig "sykdom" - forstørrede porer, jeg er ikke et unntak. Det er klart at det er svært få virkelig effektive midler på dette området (selv blant svært dyre). Men jeg bestemte meg likevel å prøve, det var vondt interessant, hva slags dyr.

Selvfølgelig lovet de mange ting - smalere porene, utjevne rynker, gjenopprette lipidbalansen og regenererende egenskaper av huden. Generelt, nesten en eliksir av skjønnhet.
Faktisk er serumet en gylden gjennomsiktig farge tykkaktig væske, noe som en gel, med en bestemt lukt, som i begynnelsen på en eller annen måte ikke likte meg, men over tid stoppet jeg nesten å føle det. Ved bruk av serumet, som krever en liten dråpe på hele ansiktet, er følelsene kontroversielle. På enkelte steder ser det ut til at serumet er litt klissete, så det ser ut til at det ikke absorberer i det hele tatt, og etter noen sekunder tørker det eller fordamper uten spor som det ikke var. Imidlertid er tilstedeværelsen av serum følt ved påføring av krem, som faller på serumet tettere, noe som er vanskeligere å distribuere.
Allerede gikk den andre måneden av daglig bruk av serum to ganger om dagen, så jeg kan godt dømme effektiviteten. Ak, mine porer var så store som de var. Ikke de minste skiftene, jeg har ikke sett (og faktisk så ønsket). På den annen side har huden endret seg. På en eller annen måte fikk jeg meg til å tro at jeg hadde utrolig jevn og myk hud uten å bruke skrubbe og peeling. Noe rynker dukket opp et sted, og betennelse og post-akne begynte å synke mye raskere. Generelt gjorde serumet alt det kunne, bortsett fra det jeg trengte mest.
Jeg kan ikke si at jeg ikke likte produktet. Liker, veldig mye. Jeg regnet ikke med at det skulle være så effektivt. Hun er klart bedre enn uten henne. Jeg kan ikke si sikkert om jeg vil kjøpe mer (trods alt, jeg vil ha midler fra utvidede porer), men jeg har aldri angret dette kjøpet.
Pris: 147 UAH.
Vurdering: 5-
Natura Siberica Night ansiktskrem til fet og kombinasjonshud

Lys nattkrem er utviklet for å fukte og myke huden, forhindre oljeaktig glans, fremme poreforstyrrelser og redusere rynker. Med porene, som du sannsynligvis allerede gjettet, gjorde kremet ingenting (hverken med serum eller uten det). Jeg har nesten ingen rynker, og de som ble skissert er borte. Men for meg personlig, for en eller annen grunn, ser det ut til at dette er mer verdien av serum enn av denne krem.

Pluss det, selvfølgelig, i en fettfattig lys tekstur, som passer godt til huden min. Den legger seg lett på huden selv, på serumet - med noen vanskeligheter opptrer noen hvite flekker, men akkurat til krem ​​er absorbert. Lukten er nesten den samme som den av valle. Først syntes det meg at flertallet av sovjetiske kosmetikk luktet på den måten, men over tid, igjen gikk aversjonen. Nå er lukten oppfattet av meg som nøytral.
Når det gjelder handlingen, fornøyd det meg definitivt. Det første som var utrolig overrasket var nesten fullstendig mangel på oljeaktig glans om morgenen (unntatt noen ganger på nesen). Med det overveldende flertallet av nattkrem, må jeg bruke mineralsk nattpulver for natten, slik at ansiktet ikke skinner om morgenen og porene ikke er tilstoppet. Den andre, enn kremen omkuttet, god ernæring og hydrering. Hudkremfelt uthvilt, frisk, betennelse er nesten usynlig (selv om dette er før første vask, men fortsatt). Krem forhindrer overdrying av huden fra Ugresol, som han også, takk.
Jeg skrev allerede i begynnelsen at kremet herdes litt i dispensernesen, noe som gjør det litt mørkere bruksprosessen, men dette er faktisk allerede nagging. Hvis jeg generelt likte kremet, bruker jeg det med glede.
Pris: ca 110 UAH.
Vurdering: 5-
Å konkludere med alle produktene sammen, kan jeg si at bekjentskap med merkevaren og økologisk kosmetikk var mulig. Selv uten mye entusiasme, men jeg likte alt. Selvfølgelig vil jeg personlig ha mer spesialiserte produkter spesielt for huden min (oljeproblemer med utslett), mindre anti-alder effekter og litt mer behagelig lukt. Vel, som etter min mening, alle de samme prisene, som for russisk kosmetikk, litt overskattet, kan koste halvparten så mye billigere.
Hva liker du om Natura Siberica? Uansett, hva synes du om økologisk kosmetikk laget i Russland?

Natura Siberica: tonic, serum og nattkrem for fet og kombinasjonshud

Jeg har hørt og lest mye om kosmetikk Natura Siberika i lang tid. Anmeldelser fra entusiastiske positive til nøytrale og, på noen steder, svært negative. For å være ærlig vekket merkevaren meg aldri særlig interesse, så jeg så ikke i hennes retning. Jeg har ennå ikke lært om eksistensen av et pigmentserum, som ifølge vurderinger reduserer porer mirakuløst. Og så kjøpte jeg dette serumet, og sammen med det tok jeg også en tonic med nattkrem (jeg liker å prøve ny omsorg sammen, det vil si flere produkter fra samme linje). Jeg vil fortelle deg om mine inntrykk og resultater i dag.

Det første jeg vil si er om emballasje. Utformingen er enkel, lav nøkkel, i mange henseender ligner andre organiske merker. Et klart pluss - dispensere, slik at midlene kan lagres lenger, og kremen trenger ikke å gå inn i krukken med fingrene / padlene. Minus - kremet med dispenseren tørker noen ganger ut og det faller ut i en slik koagulasjon som noen ganger forvirrer. Flip-top cap på tonic er også praktisk, du trenger ikke å skru av noe, men det flyter, som, selvfølgelig, en minus.
Natura Siberica Cleansing Tonic for fet og kombinert hud

For meg er det siste stadiet av rensing i lang tid tonic eller lotion. På grunn av spesifikasjonene i huden min (superfett, problem) bruker jeg hovedsakelig tonic med alkohol og salisylsyre. Men noen ganger skjer det at jeg vil ha noe mykere og roligere for å roe og ikke skade huden så mye som mulig. Og denne tonicen ble kjøpt nettopp fra slike motiver.

Tonic er et klart vann med en distinkt lukt av salvie. Ikke bake, skadet hud er ikke irriterende, ikke klebrig. Tonic brønner fjerner rødhet og betennelse. En annen produsent lover en antioksidant effekt, eliminering av huddefekter, etc., men alle forstår godt at det er minst naivt å forvente denne tonicen. Med sin hovedfunksjon - rensing og toning av huden - klarer han perfekt, som han takker. Av minusene, som jeg allerede nevnte, den lekkende hetten pluss stivheten i tonikken selv. Det er, på sensasjoner, vannet er vanskelig, og det er tydeligvis følt. Første gang jeg kommer over en slik tonic, er de vanligvis, tvert imot, så myke som mulig. Men du kan bli vant til denne stivheten.
Generelt, en god tonic for fet hud, beroligende, toning, for en stund å fjerne oljeaktig glans (å være ærlig, men for bare noen få timer).
Pris: 77 UAH.
Vurdering: 4+
Natura Siberica Serum for fet og kombinasjonshud, strammer porene

Jeg har aldri brukt serum før, så produktet ble en dobbel funn for meg (dobbelt fordi dette er min første økologiske kosmetikk). Alle eiere av fet hud lider av samtidig "sykdom" - forstørrede porer, jeg er ikke et unntak. Det er klart at det er svært få virkelig effektive midler på dette området (selv blant svært dyre). Men jeg bestemte meg likevel å prøve, det var vondt interessant, hva slags dyr.

Selvfølgelig lovet de mange ting - smalere porene, utjevne rynker, gjenopprette lipidbalansen og regenererende egenskaper av huden. Generelt, nesten en eliksir av skjønnhet.
Faktisk er serumet en gylden gjennomsiktig farge tykkaktig væske, noe som en gel, med en bestemt lukt, som i begynnelsen på en eller annen måte ikke likte meg, men over tid stoppet jeg nesten å føle det. Ved bruk av serumet, som krever en liten dråpe på hele ansiktet, er følelsene kontroversielle. På enkelte steder ser det ut til at serumet er litt klissete, så det ser ut til at det ikke absorberer i det hele tatt, og etter noen sekunder tørker det eller fordamper uten spor som det ikke var. Imidlertid er tilstedeværelsen av serum følt ved påføring av krem, som faller på serumet tettere, noe som er vanskeligere å distribuere.
Allerede gikk den andre måneden av daglig bruk av serum to ganger om dagen, så jeg kan godt dømme effektiviteten. Ak, mine porer var så store som de var. Ikke de minste skiftene, jeg har ikke sett (og faktisk så ønsket). På den annen side har huden endret seg. På en eller annen måte fikk jeg meg til å tro at jeg hadde utrolig jevn og myk hud uten å bruke skrubbe og peeling. Noe rynker dukket opp et sted, og betennelse og post-akne begynte å synke mye raskere. Generelt gjorde serumet alt det kunne, bortsett fra det jeg trengte mest.
Jeg kan ikke si at jeg ikke likte produktet. Liker, veldig mye. Jeg regnet ikke med at det skulle være så effektivt. Hun er klart bedre enn uten henne. Jeg kan ikke si sikkert om jeg vil kjøpe mer (trods alt, jeg vil ha midler fra utvidede porer), men jeg har aldri angret dette kjøpet.
Pris: 147 UAH.
Vurdering: 5-
Natura Siberica Night ansiktskrem til fet og kombinasjonshud

Lys nattkrem er utviklet for å fukte og myke huden, forhindre oljeaktig glans, fremme poreforstyrrelser og redusere rynker. Med porene, som du sannsynligvis allerede gjettet, gjorde kremet ingenting (hverken med serum eller uten det). Jeg har nesten ingen rynker, og de som ble skissert er borte. Men for meg personlig, for en eller annen grunn, ser det ut til at dette er mer verdien av serum enn av denne krem.

Pluss det, selvfølgelig, i en fettfattig lys tekstur, som passer godt til huden min. Den legger seg lett på huden selv, på serumet - med noen vanskeligheter opptrer noen hvite flekker, men akkurat til krem ​​er absorbert. Lukten er nesten den samme som den av valle. Først syntes det meg at flertallet av sovjetiske kosmetikk luktet på den måten, men over tid, igjen gikk aversjonen. Nå er lukten oppfattet av meg som nøytral.
Når det gjelder handlingen, fornøyd det meg definitivt. Det første som var utrolig overrasket var nesten fullstendig mangel på oljeaktig glans om morgenen (unntatt noen ganger på nesen). Med det overveldende flertallet av nattkrem, må jeg bruke mineralsk nattpulver for natten, slik at ansiktet ikke skinner om morgenen og porene ikke er tilstoppet. Den andre, enn kremen omkuttet, god ernæring og hydrering. Hudkremfelt uthvilt, frisk, betennelse er nesten usynlig (selv om dette er før første vask, men fortsatt). Krem forhindrer overdrying av huden fra Ugresol, som han også, takk.
Jeg skrev allerede i begynnelsen at kremet herdes litt i dispensernesen, noe som gjør det litt mørkere bruksprosessen, men dette er faktisk allerede nagging. Hvis jeg generelt likte kremet, bruker jeg det med glede.
Pris: ca 110 UAH.
Vurdering: 5-
Å konkludere med alle produktene sammen, kan jeg si at bekjentskap med merkevaren og økologisk kosmetikk var mulig. Selv uten mye entusiasme, men jeg likte alt. Selvfølgelig vil jeg personlig ha mer spesialiserte produkter spesielt for huden min (oljeproblemer med utslett), mindre anti-alder effekter og litt mer behagelig lukt. Vel, som etter min mening, alle de samme prisene, som for russisk kosmetikk, litt overskattet, kan koste halvparten så mye billigere.
Hva liker du om Natura Siberica? Uansett, hva synes du om økologisk kosmetikk laget i Russland?

Krem på huden oppfører sig godt. Men noe bortskjemt meg IMPRESSION.

Hei alle ser inn!

Som alle kosmetiske selskaper har Natura Siberica vellykkede produkter, men det er noen som ikke er. Jeg var fornøyd med dagen matting krem ​​og bestemte meg for å kjøpe ham en nattbror - Natura Siberica Night Face Cream for fet og kombinert hud "Sophora Japanese". Siden jeg allerede er i den alderen når jeg bare trenger bruk av nattkrem.

På emballasjen var det rart nok, det var ikke et eneste ord på russisk. Jeg måtte ta info fra det offisielle nettstedet:

Lys nattkrem til fet og kombinasjonshud Natura Siberica oppdaterer og nærer huden, gir den mykhet, bidrar til innsnevring av porene. Bisabolol, som er en del av det, beroliger og myker huden, elastin fremmer dype fuktighetsgivende, polypeptider forhindrer utseendet av rynker.

Pakking.

Natura Siberika tiltrekker seg alltid sin design. Min mening stikker kontinuerlig på produktene til dette selskapet.

Kremet er pakket i en liten boks.

 • Volum 50 ml
 • Prisen på 92 000 BYR - 4,5 $

Innsiden er en flaske, utstyrt med en pumpe.

Her ventet jeg på den chagriske nummer én. Tilsynelatende var jeg ikke heldig. Pumpen var litt defekt. Hvis i dagkremet gir det jevnt den nødvendige delen av kremet, så om natten spytter den enten, eller "farts". Generelt oppfører seg uanstendig og gir krem ​​med luften.

Konsistens.

Konsistensen av krem ​​er merkelig. Nei, han er ikke fett og ikke tung. Det ligner en tykk landsby rømme, som absorberes helt inn i huden, men dette krever litt tid.

Som du kan se, lot kremene ikke etterlate en fettfilm. Det tar omtrent 10 minutter å suge opp kremet. Og om kvelden spesielt ingen steder i en hast.

Mange sier at kremet lukter som urter. Jeg vet ikke hvor mye og hva parfyme er lagt til en bestemt sats, men kremet har en ikke veldig hyggelig lukt. Jeg ventet at kremet lukte fint eller i det minste nøytralt. Men her var jeg opprørt en gang, luktet en uttalt kjemisk lukt.

Sammensetning Bilder:

Jeg gjentar, jeg fant ikke et ord på russisk på emballasjen min. Men sammensetningen er ganske rik og den har mange organiske komponenter.

Egenskaper av krem.

Til tross for alle mine sorger var jeg vedvarende og tillot meg ikke å kaste krem ​​bort.

På huden virker det mer enn godt:

 • Ikke etterlater en fettete film og en følelse av tyngde
 • Vel fukter
 • Gjør huden myk og fløyelsaktig
 • Den har næringsegenskaper.
 • Ikke tette porene

Det viste seg å være en så tvetydig krem. Hvis du sammenligner det med dagen, var dagen for meg den perfekte krem.

Nattkremet i aksjon var også ganske bra, men lukten spoiler inntrykket litt. Vi antar at med pomp hadde jeg ikke flaks. Det ser ut til at andre jenter ikke hadde et slikt problem.

Jeg gir krem ​​fire poeng. Jeg anbefaler å kjøpe jenter med normal og kombinasjonshud.

Mine andre omtaler på produkter Natura Siberica

Dagkrem til ansiktet Natura Siberica "Care and moisturizing" med en matt effekt.

Wild Siberica Hand Cream for Elk Milk

Hårbalsam Natura Siberica Havtorn for alle hårtyper

Sjøhagtorn Natura Siberica Shampoo for alle hårtyper

Takk for din oppmerksomhet til anmeldelsen! Vi ses senere!

Face Cream Vitamin cocktail for fet og problem hud i ansiktet - sliter med peeling, nærende, fuktighetsgivende, tetter ikke porene og forårsaker ikke utslett. Min perfekte natt ansiktskrem funnet ❤

Hei alle sammen! ❤

Da min nattkrem Sativa nr. 37 avsluttet, tok jeg opp søket etter det neste, og mitt valg falt på ansiktscreme natkrem-skjønnhets vitamin cocktail for fet og problem hud. Face Cream Night Cream-Beauty Vitamin cocktail for fet og problem hud.

Generell informasjon:

Pris - 595 rubler

Du kan bestille i IM Cream Beauty - en link til kremet, (hvordan du finner krem ​​på nettstedet - Hjem> Katalog> Ansiktspleie> Naturlig ansikts cremer> Vitaminkrem)

Volum - 50 ml

Duften er behagelig, urte med en liten berøring av noe medisinsk.

Konsistensen er lys, som ligner en kremgel med grønn fargetone. Face Cream Night Cream-Beauty Vitamin cocktail for fet og problem hud.

Flasken har en veldig praktisk og velfungerende dispenser. Face Cream Night Cream-Beauty Vitamin cocktail for fet og problem hud.

Beskrivelse fra produsenten: Nattkrem til ansiktskrem-skjønnhet Vitamincocktail for fet og problem hud.

Fet hud i ansiktet: skinne, akne, akne, svarte flekker - dette er selvfølgelig et problem.

Men det er en fet hud og en betydelig fordel - det går mye langsommere. Det viktigste er ikke å ødelegge det. Ikke overdriver med alkoholholdige lotioner eller frukt / melkesyre, ikke overbelast med tonale midler. En av hovedoppgavene er å velge og kjøpe "riktig" krem ​​spesielt for fet hud. Hva kan du få til slutt?

Det ville være ønskelig, selvfølgelig, "alt på en gang", men hvis du har tålmodighet, så i 4-6 uker kan du få et mye bedre resultat. Selvfølgelig må du lider 7-10 dager, for i begynnelsen kan alt krype ut under huden og utseendet av dette vil ikke bli bedre. Men vi er for riktig omsorg og langsiktige resultater, så vi anbefaler alltid eiere av fet hud for å få litt tålmodighet. Som et resultat, kjøper du en nattkrem for fet og problem hud i vår nettbutikk, i 1-2 måneder får du vakker, velpleid hud.

Hva er han?

Vi har lenge hentet oljer og ekstrakter, prøvd, testet og til slutt funnet, etter vår mening, en vellykket balanse. Dette bekreftes allerede av våre faste kunder.

Så, vår håndlagde nattkrem for fet hud:

 • Fukt og nærer.
 • Regulerer aktiviteten til talgkirtler.
 • Strammer, men tetter ikke porene.
 • Reduserer betennelse, kløe, irritasjon.
 • Fremskynder hudregenerering om natten.
 • Ideell for pleie av problem, oljeaktig, og også blandet dehydrert hud.

Ingredienser: Nattkrem til ansikt Cream-Beauty Vitamin cocktail for fet og problem hud.

Renset vann, druekjerneolje, calendula-olje, Hypericum olje, glyserin, aloe ekstrakt, Fucus, celandine ekstrakt, ryllik, betain AP blanding av klorofyll fra bladene av eukalyptus, Aristoflex AVC, Campo Plantservative WSR, allantoin, sypress eterisk olje, hyaluronic syre.

Metode for bruk:

Jevnt påføre et tynt lag med krem ​​på et rent ansikt, nakke og øyelokk forsiktig massasje, tar seg ikke å strekke kvelden kozhu.Primenyat ikke mindre enn 1 - 1,5 timer før sengetid.

Holdbarhet: 3 måneder.

Oppbevares i kjøleskapet!

Jeg er eier av fet hud med hyppig peeling av huden. Nå i varmesesongen begynte huden å tørke mange ganger sterkere, men samtidig er det en forferdelig, fet film i T-sonen. Bare noen ganger sprinkler ansiktet mitt på pannen, kinnene og haken.

For meg er den perfekte krem ​​en som ikke vil provosere tilstopping av porer, akne og utslett, men vil fukte og nærme huden. Og denne fløtekremet klarte alle poengene perfekt, men første ting først.

Jeg brukte det som anbefalt av produsenten ca 1 time før sengetid. Før jeg påfører, vasker jeg alltid ansiktet mitt med skum.

På grunn av sin lette tekstur blir kremet påført og fordelt veldig bra og økonomisk. Jeg har vanligvis nok av en ufullstendig pressing av dispenseren for å distribuere den over hele ansiktets hud.

Det absorberes ikke umiddelbart, tilsynelatende på grunn av dette, anbefaler produsenten at den bruker 1-1,5 timer før sengetid.

Hva jeg liker om denne kremet:

♡ Det fukter og fôrer huden i ansiktet og samtidig tetter ikke porer og forårsaker ikke betennelse - akne.

♡ Etter å ha brukt det på huden, vises en liten, fet film, men da jeg våknet hver morgen så jeg perfekt matt hud.

♡ For hele måneden med å bruke krem, hadde jeg ikke stor og smertefull akne, kanskje det bare ikke tillot dem å vises. Når jeg er parret med krem, bruker jeg en tørke / rensemaske, og jeg antar at verdien også er tilstede i dette.

♡ Kremet klare akkurat med peeling. Dette er mitt store problem på området på pannen, nesen og vingene i nesen - det ser ut til at huden er fet der, men det flager fortsatt grusomt. Og nå har denne kremet fjernet alle disse flakingene og tillater ikke at en ny vises, noe jeg er veldig glad for

Jeg fant ingen feil i kremet - for meg har det blitt en utmerket nattkrem for ansiktet, og jeg vil fortsette å bruke den og kanskje for tiden vil jeg velge den

Jeg vil også legge merke til andre positive punkter, men dette gjelder sannsynligvis alle produkter fra denne produsenten:

1. Naturlig kosmetikk og produsert i henhold til GOST

2. Laget kosmetikk rett før frakt, jeg bestilte krem ​​og det kom til meg helt frisk. (bestillingen ble gjort 27. september)

3. Deres midler selges ikke i vanlige butikker, igjen, pluss fordi de er laget før frakt. Face Cream Night Cream-Beauty Vitamin cocktail for fet og problem hud.

Jeg var veldig fornøyd med denne krem ​​og ville definitivt anbefale det til deg.

Takk skal du ha for din oppmerksomhet! ! ! Jeg håper min tilbakemelding var nyttig

Takk for at du leser meg og for dine kommentarer. Jeg har ikke alltid tid til å svare, men jeg leser alltid

Se deg igjen 

Hvis noen er interessert:

Om min siste svarte maling med Kapous Professional maling

Min lille fremgang i voksende hår

Nattkrem med fytosteroler "Cleon" - min mest forferdelige skuffelse med naturlig kosmetikk. Kanskje produsenten ikke er skyld i det hele tatt? +++ PHOTO, link

Som en hvilken som helst eier av fet og problemhud, forsøker jeg å sikre at den ikke har røde flekker som forblir etter akne (post-akne); Jeg bruker naturlige rettsmidler for å bekjempe dem.

Da jeg lagde en bestilling i nettbutikken 4okei.ru, hentet jeg straks en nattkrem til fet og problemhud med Kleona phytosteroler.

Varemerket er allerede kjent for meg, vurderingene om rettsmidler er for det meste bare positive, og beskrivelsen av kremet indikerte at det eliminerer virkningene av betennelse. Great! Jeg sover, og kremet fungerer!

Direkte link: ____ tyk ____

Prisen er 310 rubler for 30 ml.

Slik ser en flaske ut:

Informasjon fra produsenten:

Handling: naturlig krem ​​for omsorg for fet hud i remisjon. Inneholder naturlige fytosteroler, ekstrahert av lakris og solbærblad, effekten av disse blir forsterket av plante-antiinflammatoriske komponenter av calendula blomster, vilt rosmarin og BIM-frø. Krem reduserer kongestiv inflammatoriske prosesser. Hjelper med å normalisere hudens fysiologiske egenskaper, stimulerer regenereringsprosessen. Det har en løsnings effekt, reduserer sannsynligheten for arr og arrdannelse. Oppstår hudtekstur, forbedrer hudfarge, bidrar til å redusere pigmentering.

Sammensetning og metode for anvendelse:

Ingredienser: deionisert vann, shea smør (Shea), risolje, olivenolje, stearinsyre, lakrisekstrakt, solbærblad ekstrakt, oljesyre, cetearylalkohol, Campo Neem Voks-frø voks, kalendula ekstrakt, vilt rosmarinekstrakt, laktat natrium, omega-3 og omega-6 fettsyre kompleks (vitamin F), biosakkarid tyggegummi, muskatmosfære salpeterolje, ricinusolje, allantoin, benzylalkohol, glycerylkaprylat, guargummi, tokoferolacetat (vitamin E), xantingummi, eter, eter roser, cognac mannan.Spo for bruk: Påfør om kvelden jevnt, tynt lag på ren hud. Vær spesiell oppmerksom på problemområder i huden.

Dispenseren er veldig praktisk, gir små porsjoner av krem:

 • Første skuffelse.

Da jeg mottok dette produktet, så jeg at holdbarheten skulle ende på mindre enn seks måneder. Det var tanker at jeg ikke ville ha tid til å bruke den til desember, men jeg kjørte dem bort.

 • Den andre skuffelsen.

Kremet er veldig merkelig i tekstur. Allerede senere, i anmeldelser av andre jenter så jeg at den ikke skulle være flytende, hvit i fargen og uten sediment, men jeg hadde dette:

Nattkrem med fytosteroler "Cleon" eksfolierte, og selvblanding hjalp ikke, det viste seg konsistens med "bobler" og "flager":

 • Den tredje skuffelsen.

Kremet er veldig flytende med barnebarns aroma. Det er ikke lett å distribuere det på huden, fordi det bare lekker fra fingrene selv før jeg klarer å få hånden min til ansiktet mitt:

 • Den fjerde skuffelsen.

Etter flere bruksområder innså jeg at legemidlet bare ble opprettet for akne! Hvis du vurderer det med rød, purulent akne, har jeg allerede sagt farvel i lang tid, og til og med glemt hvordan de ser ut, da forårsaket denne krem ​​dem etter hver bruk!

Bildet viser allerede resterne av nesten herdede, pulveriserte betennelser på haken, som dukket opp om morgenen etter kvelden med kremen med fytosteroler:

Jeg er redd for invasjoner av akne som brann, så jeg sluttet å bruke bøyden så snart jeg skjønte at det bare gjør ting verre!

Jeg vet ikke hvem som skal skylde på at kremet ble bortskjemt. Forresten forstod jeg ikke med det samme at han var bortskjemt. Fra naturlige produkter kan du forvente konsistens og aroma. Senere, etter å ha lest andre vurderinger på det, gjettet jeg at noe var galt her!

Først trodde jeg at denne nattkremet med fytosteroler burde være slik.

Selvfølgelig vil jeg ikke anbefale! Selv om du er heldig å finne ikke en rancid krem, så er det mest sannsynlig at effekten av det blir synlig. Vel, jeg var ikke heldig!

Superkrem! Oppfyller alle løfter! Jeg forteller deg min hemmelighet hvordan du står opp om morgenen med en delikat, ren og jevn hud.

Nylig har jeg kjøpt 25% rabatt i Magnet Kosmetisk for ansiktet av Natura Siberika-natt og dagkrem for fet hud.

Og hvis mitt forhold til dagkremet ikke trente, så møtte nattkremet alle mine forventninger! Jeg har brukt det i mer enn en måned, og i løpet av denne tiden kan jeg vurdere tilstanden til huden min om morgenen som utmerket: om natten er det ingen nye utslett, huden skinner ikke fra fett, som før føles det jevnt, mykt og mykt!

Kremens emballasje er også veldig praktisk - du trenger ikke å bruke fingeren for å komme inn i det, dispenseren gir ut en liten mengde, antall klikk kan justeres av deg selv. Har dette produktet oppfylt løftene som er oppgitt på emballasjen? - Ja, ja, og igjen JA.

 • huden er fuktig og næret om morgenen;
 • det er ingen spor av peeling;
 • myk og øm på berøring;
 • porene strammet;
 • Ansiktet skinner ikke, men har et normalt fettlag;
 • Ingen nye utslett!

Kvelden min omsorg består av dobbel vask med hjelp av spesielt designet for dette formålet, tørker ansiktet med hjemmelaget tonic basert på grønn te og kamille blomster og ikke tillater huden å bruke nattkrem. Kremet ble opprinnelig presset ut på kanten av pekefingeren (to kraner er nok), jeg blander litt og bruker den prikket i ansiktet - på pannen, kinnene, nesen og haken, kan du også på nakken (da bruker jeg 3 kraner). Uten anstrengelse gnier jeg kremet over ansiktet mitt langs massasjelinjene, det absorberes raskt på grunn av den lette tekstur, på slutten kjører jeg den i huden med tappende bevegelser av fingrene.

Hvis på en dag pimples hoppet ut noen steder (takket være en dagkrem fra samme serie!), Så bruker jeg salicyl-sinkpasta på dem med en bomullspinne (selges på apotek, det koster 20 rubler!), Så gni jeg litt med fingeren min. Men jeg advarer deg om at når det blir påført ansiktet, blir det hvite flekker, men det er veldig effektivt.

Om morgenen vil du gjerne se deg selv i speilet!

Også i pakken fant jeg 2 sonder, som var veldig hyggelig!

Jeg anbefaler til alle eiere av oljeaktig og kombinert hud å prøve denne krem.

Jeg anbefaler deg å lese mine andre vurderinger på pleieprodukter:

for dagskrem for fet og kombinasjonshud Natura Siberika-http: //irecommend.ru/content/kupila-radi-matirovaniya-kozhi-nalichiya-spf-i-naturalnogo-sostava-no-vyyavila-sushchestvenn

på baby tannkrem Natura Siberika -http: //irecommend.ru/content/lyubimaya-zubnaya-pasta-synapomogla-ochistit-chernyi-nalet

på en anstendig billig nattkrem Clean Line-http: //irecommend.ru/content/7-let-ya-ne-polzovalas-kremom-dlya-litsa-no-nachitavshis-otzyvov-reshila-nachat-snova-i-chto

på rengjøringsmelksrensemiddel-http: //irecommend.ru/content/moe-nezamenimoe-sredstvo-dlya-demakiyazha-moi-mnogoletnii-opyt-delikatnogo-umyvaniya

på Eye Makeup Remover fra Nivea-http: //irecommend.ru/content/super-delikatnoe-i-effektivnoe-sredstvo-test-draiv-i-mnogo-foto

på kjeden av butikker Magnet Kosmetisk-http: //irecommend.ru/content/prilichnyi-magazin-khoztovarov-kosmetiki-malovato

Flott fuktighetskrem for fet hud! Det beste!

Jeg har ennå ikke blitt revet med nærende krem ​​fra L'Oreal, da jeg prøvde en annen krem ​​fra dette merket, som jeg også likte.

MISTURISERING EXPERT krem-gel for normal og blandet hud

Denne fuktighetskrem er perfekt for min oljeholdige hud.

Ikke tette porene, ikke etterlate ubehagelige følelser i form av klebrighet, glans, for mye fettinnhold. Fuktighetsgivende er veldig delikat - ikke mer, ikke mindre er nødvendig - helt til dags i sommervarmen. For vinteren kan det ikke være nok, selv om du må prøve.

Og nå om alt i orden.

Kjøpssted og pris.

Kremet ble kjøpt i Rive Gauche for aksjer - kostet meg 200 rubler. Jeg tror dette er en veldig fin pris for dette produktet.

Pakking.

Emballasje på toppen! En eske med papp. All informasjon om krem ​​er presentert på esken. Det er også forskningsresultater - jeg tror på dem.

Glassburken er en sjeldenhet for kremer av en slik priskategori. Lokket er plast, skrudd ut. Det er en permanent beskyttende membran, som er praktisk å trekke ut takket være håndtaket.

Glass er et pluss, men med design - Jeg liker fortsatt dispensere - de er mer hygieniske.

På selve krukken er indikert med holdbarhet, serie og metode for påføring.

Utløpsdato, festen angitt på krukken. Metoden for påføring er angitt på krukken.

Konsistens og lukt.

Konsistensen karakteristikk av fet hud kremer er turkis-blå gel - veldig hyggelig. Gelen sprer seg ikke og smelter ikke ved kontakt med huden, holder sin form. Jeg holder i kjøleskapet, det er veldig hyggelig å sette kul gel på huden i sommervarmen.

Lukten av kjemiske og urte. Ikke skarp. På huden føles ikke.

Fargen er veldig forsiktig og behagelig. Cream-gel perfekt holder sin form og smelter ikke fra varme. Cream-gel perfekt holder sin form og smelter ikke fra varme.

struktur

Fra produsenten

Blandet hud i ansiktet trenger spesiell forsiktighet på grunn av at enkelte områder er utsatt for tørrhet, mens andre - til oljeskinn. L'Oreal Paris skapte fuktighetsgivende ekspert - en smelte lys krem ​​gel designet spesielt for blandet hud. Den har en trippel effekt:

1. Moisturizes for hele dagen.

3. Toner og oppdateringer.

Huden er perfekt fuktig, som om den er fylt med energi og gir en følelse av tone og friskhet.

Aktive ingredienser

Formelen, beriket med vitaminer (CG, E, B5) og mineraler (Magnesium, Kalsium), toner huden betydelig, som om den fyller på energi og gir den en friskhet for hele dagen.

Mine inntrykk

Som allerede nevnt ovenfor fukter krem ​​perfekt oljeaktig hud. Men jeg vil legge merke til at jeg bruker det i minste mulig grad - jeg distribuerer bokstavelig talt en eller to dråper krem ​​på ansiktets hud, jeg sparer ikke på nakken. Med vanlig bruk som en dagkrem i takt med en nærende krem ​​av samme merke, var alle eksfolieringene borte, etter vask er det ingen følelse av tetthet og tørrhet i huden. Jeg kan si at hydrering er langvarig. Huden er blitt elastiskere. Forbedret hudfarge.

Det tetter ikke porene helt - det er veldig viktig.

Ikke etterlater ubehag etter påføring. Veldig lett.

Får ikke mat, men fremkaller ikke ekstra fettinnhold.

Det påvirker heller ikke betennelsen.

Ingen solbeskyttelse.

Sammendrag:

Krem oppfyller løftene sine perfekt, fuktiggjør min oljeholdige hud, selv om den er designet for å bli blandet. Det fremkaller ikke utseendet på svarte flekker og ekstra fet hud. Toner og oppfrisker huden - forbedret hudpleie og turgor.

Det ser ut til at sommeren er et godt behandlingsalternativ for oljeaktig / kombinasjonshud. Krem definitivt anbefale. Den første krem ​​som ikke vil endre og se etter fuktighet i en annen. Selvfølgelig, for å opprettholde fet hud, er det behov for spesiell omsorg og denne kremet vil ikke være nok, men det oppfyller de deklarerte løftene med 100%!

13 beste kremer for fet hud

Fet hudpleie er den konstante bruken av masker, skrubber, kremer og kremer. Krem er igjen betraktet som de mest effektive, fordi de har de fleste komponentene som har en positiv effekt på fet hud. Også valget av ansiktscreme er en svært komplisert prosess. Han krever en seriøs holdning.

I artikkelen vil vi se på 13 populære kremer av forskjellige priskategorier for fuktighetsgivende og nærende hud.

Hva skal være i sammensetningen

Krem for fet hud bør inneholde:

 1. Niacinamide. Tørker acne og gir dem ikke mer til å virke, beroliger og reduserer betennelse, desinfiserer.
 2. Salisylsyre, benzoylperoksid. De renser og krymper porene, beskytter mot miljøfaktorer og bekjemper akne.
 3. Koffein. Det påvirker ikke bare våre blodårer. Som en del av krem, smalner den porene, gir hudtonen og forhindrer at akne oppstår.
 4. Retinol og svovel. Vitamin E for ansiktet forhindrer spredning av hudsykdommer, utslett, som ofte står overfor eiere av fet hud.
 5. Hyalurinsyre. Det passer godt med akne, komedoner og ulike irritasjoner. Hyaluronsyreinjeksjoner fukter og renser epidermis.
 1. Vitaminkomplekser A, E. De nærer huden, fukter, bidrar til rask gjenoppretting og helbredelse av hudskader. Selv tone og gi et sunt utseende.
 2. Mineralkomponenter. Oftest er de oksider av magnesium, kalium, sink og sjømineraler. De nærer og fukter, renser porene og beskytter mot de skadelige effektene av eksterne faktorer.
 3. Eteriske oljer og planteekstrakter. Oftest: tea tree, sitrus, kamille, iris. I tillegg har de en god effekt på oljer med calendula, sitron, cedar og rosmarinekstrakter. Berolig, utjevne tone, behandle akne, fuktighet, næring.
 4. Melkesyre og fruktsyrer. Nyttige naturlige stoffer som beroliger, lindrer betennelse, bidrar til å absorbere andre komponenter bedre.
 5. Koenzymer. Komponenten som forynrer cellene returnerer epidermis naturlige elastisitet, og forhindrer dermed rask aldring. Foruten det faktum at fet hud er mindre tilbøyelig til å aldre seg, takket være koenzymer, vil eiere av denne typen epidermis gå ung i lang tid.

Forrens huden, det er noen ganger ønskelig å gjøre en dyp rengjøring før verktøyet påføres. Spesielt må du vurdere hvilke ingredienser som er en del av krem, i tillegg til nyttig. Jo mer skadelige komponenter (fargestoffer, silikoner, dufter, etc.), jo mer dekker de effektene av de ønskede komponentene og derved bare skader huden. Det er verdt å velge dyrere kremer, de har mindre skadelige stoffer.

Fuktighetsgivende vurdering

Påfør fuktighetskrem for fet hud er ikke mindre viktig enn for andre. Til tross for flytende fett som dekker epidermis, påvirker det ikke fuktighetstilstanden i cellene. Derfor, fuktighetsgivende - det viktigste i omsorgen for enhver hud.

Hovedkomponentene for fuktighetskrem: glycerin, hyalurinsyre. De smaler perfekt porer og fukter epidermisene. De trenger dypt inn i cellene og nærer dem fra innsiden. I dette tilfellet hjelper flytende fett bare - det beholder fuktighet inne i cellene i mye lenger tid.

De mest populære produsentene av fuktighetskrem - KIEHL'S, LA ROCHE-POSAY, VICHY, LANCME, Mulsan Cosmetic. Deres produkter finner du nedenfor.

Gel-krem for ansiktet uten oljer ULTRA FACIAL OIL-FREE GEL CREAM, KIEHL'S

Anbefales av dermatologer, en sterk rensemiddel. Passer for alle aldre.
Dette kosmetiske produktet fra firmaet KIEHL'S - fukter og nærer huden. På grunn av den lette og forfriskende tekstur, vil fuktigheten i cellene sulte lenge. Fjerner fet skinn, tørker akne, bekjemper akne. Gjelder ansiktet i ansiktet. Passer for enhver type epidermis, spesielt for de som er utsatt for fett. Inneholder ikke fargestoffer, kjemiske tilsetningsstoffer og andre allergiske eller skadelige for huden.

struktur

søknad

Forrens huden i ansiktet. Påfør krem ​​på problemområder. Bruk to ganger om dagen, unngå kontakt med området rundt øynene.

Revitalizing Night Cream EFFACLAR H, LA ROCHE-POSAY

Kosmetisk bidrar til å gjenopprette huden om natten. Nærer, fukter, lindrer irritasjon, har antiinflammatorisk og foryngende effekt. Det anbefales å tørke ansiktet med en tørr klut for å fjerne gjenværende krem.
struktur

 • koeenzimy;
 • tea tree essensielle olje;
 • vann;
 • hyalurinsyre.

søknad

Pre-damp og rengjør porene. Søk om en halvtime før søvn i sirkulær bevegelse, unngå kontakt med området rundt øynene. Kan brukes på halsen, halsen. Påfør en gang om dagen. For forebygging eller fjerning av betennelse kan ikke brukes mer enn en gang hver femte dag.

Nattkrem NORMADERM NIGHT DETOX, VICHY

Fuktighetskrem fra VICHY, har helbredende egenskaper: nærer, beroliger og strammer porene. Det toner opp, tonerivå, fjerner fet skinn, normaliserer arbeidet med talgkjertler, erstatter fuktighetsgivende tonic før sengetid. Anbefales for jenter over atten år gammel. Passer for alle typer hud. Spesielt bra for oljeaktig epidermis.
struktur

 • glycerol;
 • mineral komponenter;
 • koffein;
 • niacinamide;
 • vann;
 • essensielle oljer.

søknad

Påfør huden i en halv time før sengetid. Unngå kontakt med området rundt øynene og bunnen av håret. Du kan bruke hver dag. På grunn av lysstrukturen blir det ikke flekker eller fete merker. Gjør øyeblikkelig, og effekten varer hele dagen.

Les også om Vichy Ideal krem ​​natten peeling her.

Matte krem-gel PURE FOCUS, LANCME

Utmerket krem-gel, som ikke bare fukter huden, men også matter dem, gjemmer tegn på oljeaktig glans. Den har anti-aging effekt, forynger celler, gjenoppretter hudens elastisitet. Dette er en utmerket anti-aging behandling for fet hud, da det fjerner fet skinn, fuktighet - og dermed også hjelper huden å forbli ung i lang tid. Normaliserer talgkjertlene. Dræper bakterier, slik at de ikke sprer seg over overflaten av epidermisene. Anbefales av dermatologer og kosmetologer.

struktur

 • tang ekstrakt;
 • glycerol;
 • termisk vann;
 • essensielle oljer.

søknad

Forrens huden. Påfør problemområder med tynt lag, lette sirkulære bevegelser. La det tørke. Kan brukes som en base for sminke. Påfør 15 minutter før du legger grunnlaget. Bruk ikke mer enn to ganger om dagen.

Les også om ansikts kremer for fet hud på denne adressen.

Den maksimale effekten på å bruke gelkremet etter bruk av rengjøringsgel PURE FOCUS og rensepremie PURE FOCUS.

Dag med vitaminer Dag Vitamin Cream, Mulsan Kosmetisk

Et annet godt verktøy for fuktighet av epidermis. Rik på vitaminer, nærer, beskytter mot ytre faktorer, lindrer, lindrer rødhet, irritasjon, behandler akne og fjerner overflødig talg.

struktur

 • vann;
 • olivenolje;
 • ekstrakter av grønn te, kamille, aloe, nettle, burdock;
 • glyserol.

søknad

Forvask med varmt vann og vaskemiddel. La huden tørke, ikke tørk med et håndkle. Bruk i sirkulære bevegelser på problemområder, samt på nakke, nakke, skuldre. Unngå kontakt med øyeområdet. Etter en halv time, blett gjenværende uabsorbert krem ​​med en tørr klut..

Etter 30

Opptil 30 år er huden smidig, glatt, silkeaktig og sunn. Dessverre begynner en gradvis aldringsprosess etter 30 år. På grunn av feil kosthold, livsstil og hudpleie - denne prosessen kan akselereres. For å forhindre utseende av rynker, gjenopprette elastisitet og forynge cellene, må du bruke kremer med foryngende effekt. De mest populære produsentene innen anti-aging kremer: SKINCEUTICALS, Vichy, Cora, Avene.

Anti-aging ingredienser: glycerin, retinol, vitaminer A, C, E.

Les også om de beste ansikts kremer for rynker på lenken.

Dagkrem for fet og normal hud med tegn på aldring FACE CREAM, SKINCEUTICALS

Anti-aging krem ​​for jenter etter 30 år. Moisturizes, nærer huden, forynger cellene, bremser aldringsprosessen, gjenoppretter hudens elastisitet, behandler akne. Beskytter mot miljøpåvirkning. Egnet for oljeaktig og kombinasjonshud. Godkjent av dermatologer.

struktur

 • termisk vann;
 • glycerol;
 • naturlige ekstrakter og oljer.

søknad

Forbered dyp rensing av ansiktet. Bruk i sirkulære bevegelser på problemområder. Vent til tørr (20-30 minutter). Deretter vaskes med varmt vann. Det anbefales ikke å bruke mer enn en gang hver tredje dag. Lett tekstur absorberer raskt, etterlater ikke fettete flekker eller merker.

Utmerket effekt vil være når kombinert med andre anti-aging kremer og tonics.

Retinol Nattkrem med Retinol 0.3, SKINCEUTICALS

Nattkrem har en foryngende effekt. Den aktive ingrediensen - retinol, senker aldringsprosessen, forynger cellene, gjenoppretter hudens elastisitet, beroliger, behandler akne, komedoner, fjerner overflødig flytende fett og desinfiserer huden. Bekjemper med utseendet på alder flekker. Tett tekstur gir en varig effekt. Full absorpsjon skjer i en halv time.

struktur

 • retinol;
 • termisk vann;
 • te og peppermynte essensielle oljer.

søknad

Rengjør huden, det er tilrådelig å dampe og åpne porene. Påfør en halv time før sengetid, i en sirkelbevegelse. Kan brukes i to lag. På grunn av sin lette, ikke-fete tekstur, absorberes den raskt. Første halvtime ikke å vaske og ikke tørke ansiktet ditt. Påfør ikke mer enn en gang om dagen. Holder en lang og varig effekt.

Vichy Aqualia Termisk lys fuktighetsgivende

Lett fuktighetskrem med anti-aging effekt fra Vichy vil vare 24 timer, og opprettholder et optimalt fuktighetsnivå på huden. For fet hud er veldig bra. Strammer porer, glatter rynker, behandler akne, nivåer tone, returnerer den tidligere elastisiteten til overflaten av epidermis. Det gir en sunn glans, glatthet og silke. Fjerner åpenbare tegn på fett.

struktur

søknad

Rengjør huden, legg et tynt lag på problemområder, unngå huden rundt øynene. Etter tjue minutter, skyll med varmt vann og tørk ansiktet med fuktighetskrem.

Den maksimale effekten vil være ved påføring av andre rensemidler og fuktighetsgivende midler fra Vichy.

Antistress Cream Bark

Multifunksjonell anti-rynkebehandling. Intensivt bryr seg om hud etter eksponering for miljøet eller stressfaktorene (temperaturendringer, kulde, støv, varme, sterk vind, dårlig kosthold, utilstrekkelig mengder mineraler og vitaminer, brannsår). Fjerner betennelse, forynger celler, beroliger, renser porene, fjerner fet skinn, normaliserer talgkjertlene.

struktur

 • vitamin C;
 • naturlige polysakkarider;
 • aloe vera juice;
 • avokado;
 • shea smør;
 • kalk;
 • vann;
 • granater.

søknad

Skal huden. Påfør i sirkulære bevegelser. La igjen i fem minutter, og legg deretter på et andre lag. Hold i femten minutter. Vask av med varmt vann. Det anbefales å bruke ikke mer enn to ganger om dagen. For profylakse kan du bruke den en gang hver tredje eller fire dager.

Avene Eluage Regenerating Cream

Universell anti-aging krem, gjenoppretter og forynker cellene. Det lindrer, lindrer irritasjon, betennelse, allergiske manifestasjoner, behandler akne og svarte flekker, fjerner tegn på fet og problem hud. Copes med rynker etter 40 år. Produsent - Frankrike.

struktur

søknad

Forrens huden. Påfør i sirkulære bevegelser på ansikt og nakke. Vent til helt absorbert (10-20 minutter). Deretter vaskes med varmt vann. Resultatet vil bli synlig etter to ukers daglig bruk.

Det er bedre å søke før sengetid.

For fett og problem (kombinert)

Største omsorg krever fet og problem hud. Det er en spesiell linje med omsorg bare for denne huden. Fjerner oljeaktig glans, mattes, fuktighet og næring. Det anbefales å bruke hver dag. For behandling av egnede produkter fra bedrifter: Vichy, Cora, Avene.

Komponenter: koffein, salicylsyre og hyalurinsyre, niacinamid.

Artistry Essentials

Universal kosmetikk med fuktighetsgivende og rensende effekt. Fjerner betennelse, renser og strammer porene, fjerner fet skinn, nærer og holder fuktighet i cellene. Produsent: Amway. Anbefales til bruk sammen med andre fuktighetsgivende og toningmidler fra Amway.

struktur

 • glycerol;
 • kamille ekstrakt;
 • tea tree olje;
 • vann;
 • salicylsyre.

søknad

Påfør på renset tørr hud. Unngå kontakt med øynene. Det er bedre å søke om morgenen og kvelden. På grunn av sin lette tekstur absorberer den seg raskt. Skyll ikke. Ikke bruk mer enn to ganger om dagen. Ellers, vanedannende, og effekten vil ikke være.

Skin Relief Cream

Universelt middel for fet og kombinert hudpleie. Strammer porene, tørker acne, fjerner fet skinn, har en liten matteffekt. Kan brukes til profylakse hver tredje dag.

struktur

 • kastanje ekstrakt;
 • vitaminer A, E.
 • aloe vera ekstrakt;
 • glyserol.

søknad

Påfør på renset hud. Ikke fall på området rundt øynene. Den kan brukes på hals, nakke og skuldre. Det er bedre å bruke med rensende geler og tonics. Tjue minutter senere, blett gjenværende uabsorbert krem ​​med et tørt serviett. Synlig resultat etter tre uker daglig bruk. Godkjent av dermatologer.

Normaderm

En stor omsorgsperson fra Vishy. Tørker acne, hindrer dem i å komme tilbake, renser og strammer porene, fjerner oljeaktig glans, fuktighet og næring. Godkjent av dermatologer. På grunn av sin lette og ikke-fettete tekstur absorberer den raskt, og gir ingen flekker. Kan brukes før avreise. Langvarig effekt.

struktur

 • vann;
 • glycerol;
 • Tea Tree Extract;
 • hyalurinsyre;
 • essensielle oljer.

søknad

Påfør på renset hud. Smør tynne lag i problemområder. Skyll ikke. Vent 10 minutter til helt absorbert. Bruk ikke mer enn to ganger daglig under behandlingen. De første resultatene vil bli synlige om noen uker. Kan brukes til profylakse en gang i uken eller som en base for sminke.

Tips for å velge

 1. Det er nødvendig å sjekke kremen for tilstedeværelse av skadelige komponenter (fargestoffer, dufter, oljeraffineringsrester, silikoner).
 2. Kremet bør fuktighet, nærme litt, og også beskytte huden mot eksterne faktorer.
 3. For dagtid bruk, er det bedre å velge en krem ​​med en lys tekstur, for nattpleie - med en tett struktur.
 4. Hvis det ikke er utslag og akne, er det bedre å velge krem ​​uten høy konsentrasjon av syrer og retinol.
 5. Før påføring utfør lys eller dyp rensing av ansiktet, dampende, åpne porer.
 6. Sjekk om individuell intoleranse for stoffets komponenter.

Vi anbefaler også at du gjør deg kjent med de beste solkremkremene for hver dag i dette materialet.

video

I denne videoen vil kosmetologen fortelle deg hvordan du velger riktig krem, avhengig av hudtype.

funn

 1. I en god krem ​​for fet hud er det en eller flere komponenter fra listen: retinol, koffein, glyserin, essensielle oljer, vitaminer A, E, C, mineralkomponenter, koenzymer.
 2. Valg av krem ​​for fetttype er en kompleks prosess.
 3. Feil omsorg kan føre til aktivering av sebaceous kjertler og utseendet på ulike typer utslett.
 4. I fuktighetskrem er hovedbestanddelen glyserin og hyalurinsyre.
 5. Matting krem ​​kan brukes som en base for sminke.
 6. De mest populære hudpleiemerkene er Avena, Vishy, ​​KIEHL'S, LA ROCHE-POSAY, LANCME, Mulsan Cosmetic.
 7. Det er bedre å kjøpe fra pålitelige produsenter.
 8. Anti-aging ansikts kremer redusere aldringsprosessen og gjenopprette hudens elastisitet.
 9. For fet hud trenger du konstant pleie.

Les også om ansikts kremer for kombinasjonshud her.

Flere Artikler Om Typer Acne