For en tid siden ble hele dermatokosmetiske serien Merck Exfoliac (EXFOLIAC) kjøpt av NOREVA Laboratories, Frankrike.
Laboratorier av NOREVA vil fortsette å produsere Exfoliac uten å endre sammensetningen og hovednavnet til gammaen, men med en gradvis overgang til en ny pakke (i stedet for MERCK-logoen, blir det NOREVA-logoen).

FUNKSJONER
Exfoliating Exfoliating Gel er en dual action gommage designet for fet og ungdomslig problem hud. Det har en dobbel effekt:
- øyeblikkelig takket være eksfolierende mikrogranuler som forsiktig fjerner døde celler og urenheter;
- forlenget på grunn av ANA, regulerer funksjonen av epidermale celler, jevner hudtekstur og utjevning av defekter.
Huden blir merkbart jevnere og renere.

SØKNAD
Påfør eksfolierende eksfolierende gel 2-3 ganger i uken på fuktig hud, unngå øyekontur. Masser forsiktig i sirkulære bevegelser. Skyll grundig.

ingredienser:
Aktive ingredienser:
AHA - mikro peeling og peeling baller, aktive fuktighetsgivende ingredienser.

Noreva Exfoliac Exfoliating Gel med AHA 50 ml (Noreva, Exfoliac)

DOBBEL AKTION: FJERNER DØDCELLER, FORURENING; ALIGNER HUDRELIE OG SMÅDEKFEKTER.

Fjernet fra produksjonen

beskrivelse
Anmeldelser (3)
Skriv en anmeldelse

Exfoliac exfoliating gel med en dobbel effekt: Instant takket være eksfolierende mikrogranuler, fjerner forsiktig døde celler og urenheter; langvarig takket være AHA, gradvis utjevning av hudens lindring og utjevning av feilene.

AKTIVE KOMPONENTER

AHA-derivater 10% gir aktiv eksfoliering.
Ultrasoft overflateaktive midler: rensing.
Reparere komponenter.
pH = 3,5

HUDTYPE
STRUKTUR

Myk tekstur med glatte eksfolierende ovalformede mikrogranuler.

SØKNAD

Påfør 2-3 ganger i uken på tørr eller følsom hud på fuktig hud, og unngå øynets kontur. Masser forsiktig i sirkulære bevegelser. Skyll grundig

Jeg liker dette verktøyet veldig mye, selv om jeg praktisk talt ikke bruker skrubbe. Men det er en svært vellykket kombinasjon av syrer i en arbeidskonsentrasjon og svært små skrubbepartikler. Gjennomsiktig gel med små blågranuler, lukten av syrer, for amatøren Velegnet kombinasjonshud, ikke i det hele tatt irriterende og ikke for tørr.

En god gelskrubbe. Den er blå med blå mikrogranuler. Scrubs veldig forsiktig, huden etter at den er glatt, fløyelsaktig, øm. Den inneholder syrer, så jeg bruker den fra høst til vår, en eller to ganger i uken. På grunn av gelen er tekstur veldig økonomisk. For oljeaktig og kombinert hud anbefaler jeg.

Elsket den eksfolierende ansiktsgelen. Med dette merket var det ikke kjent, men etter å ha lest vurderinger bestemte jeg meg for å prøve. Og jeg kan si at jeg ikke var feil! Huden etter flere anvendelser av eksfolierende gel, vel, bare polert og fløyel! Huden tørker ikke. På grunn av syren som kommer inn i sammensetningen av gelen, bruker solcreme. Jeg likte gelen, pass på å kjøpe mer

NOREVA Exfoliac Gel Desincrustant Facial Scrub

Sannsynligvis det mest populære produktet av det franske merket NOREVA. Diskuter?


Du bør være oppmerksom på at Exfoliac-merket Merck (Merck) ble kjøpt av Noreva Laboratories. Noreva fortsetter å produsere Exfoliac uten å endre sammensetningen og navnet på serien. Bare emballasjen endres (i stedet for Merck-logoen, blir det NOREVA-logoen.

Full sammensetning. Aqua, polyetylen, glykolsyre, ammoniumlaktat, glyserin, PEG-40 hydrogenert ricinusolje, xantangummi, Polysorbat 20, Menthyl laktat, tetranatrium EDTA, Cl 42090, natriumbikarbonat, tokoferol, Methyldibromo Glutaronitrile, fenoxyethanol, Parfum (Fragrance), limonen, Alfa-isometylionon, butylfenylmetylpropionell, benzylalkohol.

Denne skrubbingen er det andre navnet scrab-desincrustant. Dette betyr at peeling skjer både på grunn av skrubbepartiklene, og på grunn av syrer i sammensetningen av dette produktet. Skrubbe inneholder 10,2% glykolsyre (AHA-syre). PH på skrubbe er 3,5.
Volumet av produktet er 50 ml, men gitt at produsenten anbefaler å bruke produktet innen ett år etter at pakken er åpnet, er dette volumet optimalt.

Skrubb av blå farge med harde skrubbepartikler, lukten er sur apotek, når det blandes med vann, skum ikke.

Produsenten anbefaler å bruke produktet på et tørt ansikt, la det stå i noen minutter for virkningen av syrer, og så riper forsiktig på ansiktet med skrubbepartikler. Jeg legger den i 7-10 minutter, men huden min har en problematisk, ufølsom kombinasjon, hvis huden er tynn eller reaktiv, så er det nødvendig å bruke denne skrubbe med forsiktighet. Jeg påminner deg om at sure produkter bare vaskes med kaldt vann! Hot kan ikke brukes.
Etter påføring, føler jeg en liten prikkende (sur handling), som går etter et par minutter. Skrubbende delikate partikler, huden gjør ikke vondt når du skrubber.
Denne skrubbe er veldig populær, betraktes som et godt, virkelig fungerende verktøy. Jeg verdsatt ham også. Med ufullkommenhetene bekjemper vellykket, er huden etter skrubbe myk og glatt. Produsenten anbefaler å bruke det 2-3 ganger i uken, jeg tror at det er nok å bruke det en gang i uken for et godt resultat. Og husk at sommeren ikke er tiden for syrer, du må nøye søke på syreholdige midler, det er bedre å konsultere med en spesialist.
Takk for din oppmerksomhet!

Peeling for ansiktet NOREVA Exfoliac Gel Desincrustant Facial Scrub

Det er det jeg forstår - et effektivt verktøy!

Hei, ser og bare kom!

Jeg har gamle hudproblemer - T-sonen er fet, betennelsene er svarte flekker, og i tillegg er det veldig tynt - noe som andre kan "gips" ikke kan virke for meg - den aknelignende humpede lindringen gir bort mine overgrep.

Nylig har jeg en ideeløsning - for å få huden til å bli perfekt (eller om ideell) tilstand.

For noen sitater i kontakt med Madame Chanel "Hvis en kvinne på 30 år ikke er vakker, betyr det at hun er en idiot" gjør panikk

Jeg hadde et middel som passer meg perfekt - Exfoliac Acnemega 200, men det kan bare brukes om høsten eller vinteren, siden syre kremer og solstråler kan bli leopirdic - pigment flekker vil dukke opp.

Forsøk på å bruke lavpris innenlands krem ​​(beklager, Faderland) - forverret situasjonen.

Generelt vil «utlendinger hjelpe oss» - i den forstanden til fransk apotekets omsorgskosmetikk.

Jeg fortsatte å bli kjent med produktene fra laboratoriet Noreva.

Så, den beste peeling (skrubbe, gommage, exfoliating gel, drachka) - av alle tider og folk -

Gel i en beskjeden (mot størrelsen på skrubbe fra Agafi) rør av 50 ml. Luktspesifikke sure, litt igjen på huden. Hvis det ikke var for tilbakekallingen, ville hun ikke ha husket hva det lukter. Farge - vakker blå, bare på huden er blåmasserende korn igjen.

Praktisk dosert - hullet er lite, gjør at du kan bruke økonomisk.

Til berøring - gelen har ikke stor (som arikos skrubbe fra PL) deler, de blå granulene sprer seg i ansiktet fra hverandre langt unna - men denne skrubben renser perfekt!

Ved distribusjon og massering forblir ikke en enkelt millimeter. ikke i brann ikke avskallet - det er slike partikler i gelen - de er små, små, jeg ser dem ikke, de er like som fine fint tykk sand - disse kameratene er så tåre (i beste forstand) - samtidig sterkt og ikke irriterende, vi er med huden min i ren glede.

Jeg lar gelen på huden i 5 minutter. (siden det er syrer i sammensetningen, jobber de i tillegg - de løser fettplugger) og vasker dem av. Huden forblir en chill effekt og en uforlignelig følelse av hvordan renset hud.

Det er nok for et ansikt om gangen -

Jeg gjentar denne prosedyren 1-2 ganger i uken for hele ansiktet eller 2-3 ganger for T-sonen.

Etter å ha brukt micellarvannet (jeg vil også skrive om det!) Og en beroligende krem.

den vanlige dager (nå sommer, jeg påminner deg) - ved hjelp av solkrem! Dette er obligatorisk, siden UV-stråling og syrer er uforenlige.

Første gang - jeg gispet og trodde ikke! Nesen, overgrodd med høyder, som en gammel heks, ble jevn, porer merket ryddet, området med forstørrede porer (samler rundt nesen i form av en forferdelig fett sekk) - opphøyet og utjevnet. Denne effekten er siste gang jeg husker etter en times lang ansiktsrengjøring.

Både de første og påfølgende tider -

1. Skrub forsiktig "fjerner" det øverste lag av huden - huden blir tynnere (dette er ikke et pluss for meg, min skinner allerede gjennom), men generelt er den oljeaktige huden vanligvis tykk, så P L U S!

2. Eraser sletter effekten av pimply hud - presset scarts fra... ødelagt acne gå ned med et slag, utligner lettelsen generelt.

3. Fremskynder modningen av "fødte" pimples -

For meg er dette også et klart pluss, fordi noen ganger ser en tykk bump under huden - og heller ikke der eller her, selv med det du legger på det, men med en skrubbe, viser han seg å være på overflaten - jeg venter allerede på ham med ulike henrettelser.

4. Renser porene - på grunn av virkningen av syrer som oppløser fett. men! Ikke misfarve sorte prikker! Huden ser selvfølgelig merkbart bedre ut, men noe, men jeg har ikke blekemaling av de svarte prikkene.

5. Forsiktig! Irriterende betennelse.

Hvis det er et slikt fenomen som åpne inflammatoriske betennelser - enten gni ikke området eller ikke bruk gelen.

6. Smerter små rynker - etter 2 måneder med å bruke skrubbe og krem ​​fra samme produsent, forsvunnet mine nasolabiale folder nesten, og det var "Hvor er pengene" rynket (det ser ut når du rynker), og rynkene "Hvilke penger" har redusert (horisontale rynker vises fra å øke øyenbrynene opp fra oppriktig forbauselse).

7. Gelen myker og "sparker" kaku-bjaku ut - på steder der det er svarte prikker, etter skrubbe, bruker jeg med en spatel - den klatrer ut av huden...

Jeg bruker - 2 måneder.

Diagnose er en av de beste og mest effektive øyeblikkelige rettsmidler.

Prisen er i apotek 600-700 rubler. Jeg bestilte fra et fremmed sted - 421 rupees.

Ja, det er ikke veldig billig (jeg bruker vanligvis bare Oriflame), og selv nå faller den på billig omsorg - men effekten av billige midler er like mye som denne svært omhyggelig.

Men hvis hudtilstanden ikke forbedrer seg fra populære oppskrifter, russisk-hviterussisk kosmetikk og det allestedsnærværende nettverket, er det verdt å prøve noe dyrere.

Å, og jeg var lei meg for disse flere hundre rubler "for en slags gel", var jeg mentalt forberedt (og forberedte min pute) for kjøp av midler verdt over 400 stykker.

Men når det er et konkret resultat... Når du ser ham, i butikken foran et rør eller en flaske penger for 25 rubler. Det er ingen angrep av hamstere med håp, "hva om det hjelper?" - som det var med meg. Nå går jeg gjennom butikken, jeg vil ikke kjøpe fem ved tjuefem, fordi jeg vet at en flott franskmann venter på meg hjemme....

Takk hvis du leser disse linjene

Perfekt hud uten komedoner, svarte flekker og akne - det er ekte! (Trinn fire: spesiell omsorg)

Inntil nylig brukte jeg praktisk talt ikke scrubs. For omtrent 2 år siden kunne jeg ikke gjøre dem, fordi det var alltid betennelser i ansiktet mitt, forsømte jeg dette i et år, og til slutt skjønte jeg at scrubs er et fantastisk og effektivt verktøy i kampen mot komedoner. Med denne anmeldelsen, avslutter jeg mine lovende innlegg om Exfoliac Noreva-linjen, om omsorgen som forvandlet huden min og gjorde den nesten perfekt.

Den eksfolierende gelen med AHA har en dobbel effekt: øyeblikkelig takket være eksfolierende mikrogranuler, fjerner forsiktig døde celler og urenheter; langvarig takket være AHA, gradvis utjevning av hudens lindring og utjevning av feilene.

AHA: 10,2% Glatte eksfolierende ovalformede mikrogranuler. Ultra soft rengjøringsdel, fuktighetsgivende komponent. pH = 3,5

Ungdom problematisk hud. Oljeproblemer hud av voksne.

Påfør 2-3 ganger i uken på tørr eller, hvis huden er følsom, på våt hud, unngå øynets kontur. Masser forsiktig i sirkulære bevegelser. Skyll grundig.

Jeg forstår ikke hvorfor dette verktøyet i oversettelse har blitt en gel, og ikke en skrubbe. Dette er virkelig en ekte skrubbe.

konsistens: gjennomsiktig gel med blågranulat. Skrubbende effekt er uttalt, dette verktøyet er ikke egnet for sensitiv og tynn hud.

søknad: Jeg bruker den på våt hud og i en sirkulær bevegelse masserer jeg den i 4-5 minutter. Jeg prøver ikke å trykke hardt på ansiktet, siden skrubben selv er vanskelig. Huden blir rød, men er helt renset. Resultatet er synlig umiddelbart, porene blir renere, koniske. Gradvis er lettelsen nivellert. Jeg tilskriver den generelle hudavlastningen og rensing av komedoner til denne skrubbe og krem ​​acnemega100. Det er disse to verktøyene som jeg anser mest effektive av hele Exfoliac-serien. Jeg ser det største resultatet når jeg ser følgende rekkefølge:

- Exfoliac Exfoliating Gel Scrub

- Acid Peeling Planet Organic.

- Exfoliac Cleansing Mask

Jeg kjøpte denne gelskrubbe-peeling (hva er det?) i dette nettapoteket. Nå koster det 643 rubler der. I nettverket av apotek "Kalina" så jeg ham for 525 rubler.

Dagens hud:

Takket være Exfoliac, kan jeg si at jeg ble kvitt hypodermene på pannen og haken helt. Svarte prikker ble grå. Utslipp ser sjelden ut og på dager spesielt skreddersydd for dem. Huden lettelse er flatt.

Andre vurderinger på Exfoliac-linjen fra Noreva med eksempler på "før" og "etter" bilder:

Skumrende Gel Cleansing Gel

Creme Reparatris Face Cream

Acnomega 100 Face Cream

Dyp rensende maske

Jenter, kjære, igjen spør jeg spørsmålet, og ber om å dele din erfaring med bruk av farmasøytisk kosmetikk. Solen har allerede begynt å brenne, noe som betyr at det ikke er plass til syrer i hudpleie! Vi vil se etter en ny omsorg sammen!

Varm og solrik, du, våren og det samme humøret =)

Den eneste måten å opprettholde fraværet av svarte prikker i ansiktet (før og etter)

Når jeg kjøpte denne peeling, forsto jeg helt godt at sannsynligheten for at det ikke vil fungere for meg, er flott. Den er designet for fet, problem hud, min godt - kombinert med fett utsatt T-sonen, utsatt for dehydrering på kinnene, tynn nok, utslett i ansiktet er sjeldne og lokale + skrabiruyuschie harde granulater er ikke mitt emne. Det var bare interessant å prøve det oppsiktsvekkende produktet, tok på egen risiko.

Mengden peeling er 50 ml, prisen er ca 700 rubler. på apotek.

Aktive ingredienser: AHA (alfahydroksyre): 10, 2%. Glatte eksfolierende ovale mikrogranuler. Ultra soft rengjøringsdel, fuktighetsgivende komponent. pH = 3,5.

Det er også verdt å huske at når du bruker denne peeling, må du bruke solkrem før du går ut!

Peeling er plassert i et plastrør, nakken er smal, den var opprinnelig forseglet med en membran.

aroma- nesten lukter ikke, litt lukter av en slags chimosa og noe surt, ikke noe spesielt....

tekstur- gel, ganske flytende, med små blåpolymergranuler, som er svært mange. Skum ikke i det hele tatt. Vanligvis. Selv i det minste, ikke foment. Bare smurt på ansiktet. Granulatene er veldig følte, harde, spisse, på huden under bruk, oppløses ikke. Elskere av myke, stryke skrubber og peeling åpenbart trenger ikke å smake. Jeg selv liker ikke slike sterke skrubb, så når du bruker ikke gni ansiktet, men bare litt rørende, sakte masserer huden, og det er ikke spesielt uhøflig pomoglo- polering partikler er opplagt!

UTSKRIFT AV BRUK:

Fra samme serie, i et par år hadde jeg en vaskegel, på en eller annen måte var jeg ikke imponert... Jeg tørket huden min, av en eller annen grunn, det var raskere etter det. Dessuten er noen% av ANA-syrer også indikert der (hvilken jeg ikke husker, og som en del, forresten, fant jeg det heller ikke), men det var gelen som ikke skreller noe og generelt ikke gjorde noe.

Jeg bruker denne skrubbe en gang i uken, masser ansiktet i et halvt minutt og vask det av. Oftere for meg er det allerede også, fordi huden er ganske tynn, og dessuten ikke-fettete. Det er veldig vanskelig, men det virker virkelig! Dessuten vil jeg ikke si at det er tøft nettopp på grunn av dets sammensetning, tilsynelatende gir kombinasjonen av syrer og slike grove polymerpartikler en slik effekt.

 1. Produktet vaskes veldig lett, forlater ingen filmer og glatt, huden knuses litt. Følelsen av fullstendig renhet er åpenbar, huden puster
 2. huden er ikke irriterende, det er ingen røde flekker etterpå, det er rart, men jeg klarte ikke engang det (men generelt kan det synde på dette!). Det eneste er at etter å ha påført huden, baker den litt, og det føles som om det kommer fra harde granulater.
 3. hud skinn capitally! Hun ser veldig rent ut. Det lyser små flekker av akne, renser tilstoppede porene, løser normalt svarte prikker på nesen (men hvis alt er dårlig, vil det ikke rydde ut første gang). Hvis et sted er små overfladiske hypodermer, så er det nesten ingen! I alle fall, hvis noe ikke er rengjort skrubbe, etter å ha brukt det, presse ut noe bjaki på egen hånd mye lettere, fordi de ikke lenger sitter så dypt. Jeg har en ganske tynn hud, og generelt, ikke særlig problematisk, og kanskje derfor er det en merkbar effekt fra den første applikasjonen. Med problematisk hud, kan du trenge flere bruksområder for et synlig resultat, men jeg tror du ikke må vente lenge
 4. lyser huden, synlig strammer porene, gir tone. Til berøring er huden veldig jevn, som et egg)
 5. Jeg har sjelden flak, men det ser ut til at peeling er i stand til å rense dem til en lett, fordi de decently exfoliate det øverste lag av huden
 1. huden etter skrubbe er ikke strammet, men på en eller annen måte dehydrert og tørr. Føles som om du bare trenger en god fuktighetsgivende og nærende omsorg. Jeg legger på toppen av et tykt lag med en fett krem, eller tonic og olje, for en regenererende effekt. Videre, noen få dager etter bruk av peeling, krever huden en slags intensiv krem.
 2. la merke til at huden min skrubbe gjør tynnere, noe som ikke er bra. Det er nødvendig å ta merke til de som har tynn og sensitiv hud, i slike tilfeller bruker det flere ganger i uken, er uvirkelig! Og generelt, med tynn følsom, jevn fet hud, er det verdt å tenke hundre ganger før du kjøper det......
 3. veldig harde granulater! Det er bedre å glemme bruken hvis huden er betent eller det er noen åpne komedoner eller sår på det! Skrubbende partikler (enda mer grov) kan irritere huden veldig mye + bakterier kan spre seg over hele ansiktet. Derfor, hvis huden er svært problematisk, og det er på behandlingsstadiet, tror jeg ikke at dette er et passende alternativ.......

Skrubb godt og effektivt hvis riktig valgt en type hud) fungerer nesten fra første program, jeg sterkt anbefaler det til jenter med fet hud, og jo flere problemnoy- som lider permanente tilstoppede porer, hudormer og podkozhnikami. Hvem har tykk porøs hud. Jeg tror for fet hud utsatt for utseendet på ufullkommenheter, det kan vel være en godsend. Jeg anbefaler absolutt ikke tørr, tynn og følsom.

Jeg kjøper ikke skrubbe meg igjen, det virker for hardt på huden min. Men generelt gjettet jeg at jeg tok ((((... Jeg reduserer 1 poeng for overdreven aggressivitet!

Dette er et must-peeling =)

Min mester-hev, en av de mest favoritt betyr for meg å bekjempe post-akne, og kanskje en av de mest effektive!
Sammensetningen av skrubbe:
aqua (vann), polyetylen, glykolsyre, ammoniumlaktat, glyserin, PEG-40 hydrogenert ricinusolje, xantangummi, polysorbat 20, mentyl laktat, natrium-bikarbonat, tetranatrium-EDTA, tokoferol, ci 42090, 1,2 heksandiol, kaprylyl glykol, tropolon, parfyme (fragance), limonene.
AHA: 10,2% glykolsyre.

Således kan det sies at dette er en lett glykolisk peeling hjemme! Klarering av postacne skjer nettopp på grunn av eksponering for syre. Syre oppløser døde hudceller, oppløser sorte prikker, fjerner porer ansikts overflate glattes, nasolabial linjer blir mindre synlig med vanlig ispozovanii. Føl huden etter at applikasjonen er veldig myk, glatt, ren, frisk! Bare WOW-effekt!

Jeg bruker denne skrubbe-gommazh 2-3 ganger i uken, først jeg fukter overflaten av ansiktet med rent vann, så bruk skrubbe med massasjebevegelser og la i 10 minutter! huden brenner litt - det er bra, det betyr at skrubbe fungerer! Men. Hvis du har sensitiv hud, anbefaler jeg at du først utfører en standard håndledetest! Og for første gang anbefaler jeg ikke å holde 10 minutter! du må sakte vane huden til syrer. Først kan du bruke massasjebevegelser og skylle, neste gang holdes i et par minutter, og så videre, øker eksponeringstiden gradvis.
Syrer kan tørke huden, så det er tilrådelig å bruke en god fuktighetskrem. Jeg anbefaler ARNAUD HYDRA ABSOLU.

Når du bruker syrer - ingen solseng og gå utendørs bare med SPF fra 25! Det anbefales ikke å bruke syrer om sommeren.
For best effekt anbefales det å bruke med gel for vasking av samme serie.
Jeg anbefaler også badyagipulveret for å kvitte seg med flekkene på post-akne.

Cool, veldig kul!...

Hilsen kjære lesere!

Nedenfor vil jeg snakke om mine inntrykk etter bruk av ansiktsskalering fra merkevaren NOREVA: Exfoliac Gel Desincrustant Facial Scrub. Det er en representant for farmasøytisk kosmetikk. Det inneholder syrer og skrubbepartikler, derfor er det universelt: det kan brukes både som peeling og som skrubb, eller 2 i ett, som bare forbedrer resultatet.

Selve produktet har en gellignende tekstur, litt vannaktig, noe som bidrar til økonomien, siden den er godt fordelt over ansiktet. Skrubbepartiklene er polyetylen, elastiske, de støtter ikke eller skader huden, det er ikke mange og ikke noen få.

Litt om huden min: utsatt for fett i T-sonen, dehydrert på kinnene. Følsomt, men i moderasjon. Svært å pore tilstopping og kviser som langsomt går forbi.

Jeg møtte ham forsiktig: søkt på første gang i et par minutter, masset forsiktig og vasket bort. Deretter økte tiden gradvis hans nærvær på ansiktet og intensiteten av massering. Brukes annenhver dag. Ved 3-4 bruk allerede holdt den i ca 15 minutter, intensivt gnidd, sprinkling med termisk vann (det tørker raskt nok). Som et resultat rødmet huden på hennes kinn, litt brent.

Etter disse prosedyrene begynte huden å synlig flake av, spesielt i stedet for de tidligere kviser. Jeg anser dette for å være normalt, siden jeg ikke var glad i syrer før, og pleide å skrubbe huden ikke så intensivt før.

Hun fortsatte å bruke skrubbe 1-2 ganger i uken, og huden ble merkbart forvandlet. Peelingene er alle borte, porene blir betydelig mindre tette, og som et resultat har utseendet av betennelse blitt redusert. Rynkene rundt leppene litt glatt, huden ble mer strålende og jevn. Tonale verktøyene begynte å se mye bedre ut. Peeling nå nesten ikke vises. Generelt er jeg glad!

Mest sannsynlig passer dette verktøyet ikke med tørr, veldig sensitiv hud, med rosacea. Alle andre, jeg er sikker, vil elske den og hjelpe med å løse mange problemer!

Noreva Exfoliac Cleansing Scrub

Rensing og peeling av blandet, fet, problemhud

Sunn, ren hud

Noreva Exfoliac Gommage Purifiant (Noreva Exfoliac Scrub rensing) for problem, oljeaktig, blandet hud.

Forrige navn på produktet er Noreva Exfoliac Exfoliating Gel med ANA. Det ideelle middelet for å rense ung hud med ufullkommenhet fra Norev-laboratoriet er Exfoliac Cleansing Scrub. Verktøyet forsyner forsiktig og effektivt huden, fremmer aktiv eksfoliering. Fuktighetsgivende og kerato-regulerende komponenter bidrar til å bekjempe overflødig sebum og oljeaktig glans. Scrub bidrar til å fjerne huddefekter og jevner lettelsen på grunn av langvarig virkning av ANA-syrer. Dermatologisk testet. Inneholder ikke såpe, fargestoffer og parabener. Noreva Exfoliac Gommage Purifiant vaskes lett av, tørker ikke problemhuden, gjør det mykt og smidig.

 • glykolsyre fremmer peeling av døde celler, har en blekende effekt;
 • glycerin fukter;
 • Ammoniumlaktat har fuktighetsgivende, peeling og keratolytiske egenskaper.
 • uten såpe
 • parabenfri
 • nekomedogenno

Påfør 2-3 ganger i uken på fuktig hud med lett masserende bevegelser. Skyll grundig. Anbefalt kompleks bruk med aktive pleieprodukter fra EXFOLIAC-serien. Ikke bruk under eksacerbasjon av akne.

Noreva, eller bedtime historie

Prologue.

Jeg vil fortelle deg, mine venner, en forferdelig fortelling, og en lang en... Ja, om kampen, alt er for min skjønnhet!

Da jeg gikk, gikk, rød jente! Forresten, rødt er ikke fra bærene, ikke fra beets, oh, al tanning! Og rødmet noe, oh, for pimples så torturert! Comedoes tutte alle overgrodde, og porene, oh, hvor utvidet. Ay luli luli!

Kort sagt! Jeg rushed for noen år siden til en hudlege. Nei, jeg sier, pisse ser på deg selv i speilet. Allerede under de øverste tretti, og "fargen" som de ungdommelige årene, ble ikke "blomstrende". Så, undersøkelsen fant sted... Jeg fant ikke et figen og kom til den konklusjonen at huden reagerer på COC-avslaget på denne måten (jeg fortalte denne historien tidligere, men dagens episke er en forhistorie)))). Vel, doktoren utpekte meg en spesiell. Care fra merkevaren Noreva, som i dag og fortelle interesserte personer.

Selvfølgelig brukte jeg ikke hele linjalen, men brukte bare hva min "flotte" håndskrift skrev til meg på et stykke papir, min tante-lege.

Så, mitt program inkluderte syv Exfoliac-serien produkter (mer i linjen). Jeg vil beskrive dem og spesifisere underveis hva som skjer. Siden midlene er lange, og jeg samler ikke tomme banker, ser vi bare bilder fra nettverket.

Trinn ett. Oschischenie.

To ganger om dagen vasket jeg ansiktet mitt med Exfoliac Foaming Gel Cleansing Foaming Gel

Hva produsenten skriver oss:

Renser forsiktig huden og fjerner urenheter. AHA regulerer funksjonen av epidermale celler. Sinklaktat undertrykker overdreven sebumproduksjon og mattes huden. Har en nøytral pH, forstyrrer ikke gelen balansen av epidermis.

AHA: 4,7%, sinklaktat, super mykt overflateaktivt middel, lipidiserende komponent, pH = 6

Ungdom problematisk hud. Oljeskinn svekket av aggressiv dermatologisk behandling

Lett tekstur. Vaskes lett av med vann.

Påfør gelen om morgenen og kvelden på våt hud (ansikt, bryst, rygg), lett massasje. Skyll forsiktig og tørk huden uten å gni. Exfoliac Gel kan brukes som dusjgel.

Vel, det er helt klart... Nå fra meg:

Verktøyet lukter ganske bra. Den har en lysegrønn farge. Tekstur er gel, men skummet rasende, som såpe. Rengjør godt, men strammer ikke huden. Tørker ikke. Glatter porene, lyser pigmenteringen, fuktighet, gir en følelse av avslapning og komfort. Ikke klemme. Med daglig bruk to ganger i en og en halv måned, kanskje. Jeg likte denne gelen og forlot hyggelige minner om det. Det eneste jeg ikke kan si er at han vasker bort sminke... Jeg sjekket ikke, fordi jeg alltid gjør sminkefjerning med hydrofil olje eller micellært vann, og deretter brukes skinn eller geler til vask.

Trinn to. behandling:

Her hadde jeg to midler, en søkt om dagen, den andre for natten. Helt forskjellige ting, men like effektive.

Om morgenen etter vask, tørket den pug med Lotion med høy konsentrasjon av AHA og BHA (Exfoliac Lotion)

På boksrapporten:

Høy konsentrasjon av AHA lar deg aktivt håndtere ulike utslett, gjenoppretter balanse og helbreder huden. En merkbar forbedring skjer allerede i den første måneden av bruk, huden skinner mindre, blir jevn og ren.

AHA: 12,5% + BHA, sink salt, alfabisabolol, fuktighetsgivende komponent, hydroalkohol eksipiens. Ingen konserveringsmidler. pH = 3,5

Moderat oppbevaring og vedvarende utslett. Polymorf akne i ansiktet og ryggen. Folikkeratose.

Hydro-alkohol eksipient. Ingen konserveringsmidler. pH = 3,5

Påfør lotion om morgenen og kvelden med bomullspinner eller -plater på tidligere rengjorte og tørkede problemområder i huden (ansikt, bryst, rygg). Ikke bruk til hudpleie for barn under 3 år.

Det første som skuffet meg var det lille volumet (for et slikt produkt) (125 ml). Jeg kan ikke huske nøyaktig hvordan en flaske var nok... Tre uker? Litt mer eller mindre? Jeg husker ikke. Jeg husker bare at jeg snart var ferdig, du bastard! Og for å få denne sminke i byen vår var vanskelig.

Den andre sorgen var den ubehagelige følelsen av klebrighet. Filmen på huden kunne følges med en gang, som om det var fra nattlig "Frihet" kremer. Vel, ooooooochen ville gå og vaske! Dessuten glitret min edle ansikt etter at du har brukt denne lotionen. Nei, huden skinnet ikke, men det glitret på den svineste veien, som om det hadde blitt smurt med fettfett. Forresten, denne hendelsen skjedde om sommeren, men i høst og vinter ble problemet løst av seg selv. På sommeren led hun av svetten av pannen, både bokstavelig og figurativt.

Nå for det gode. Transparent vann, farge, husker jeg, har ikke. Det lukter fint. Med surt (vel ANA!), Men ikke motbydelig. Perfekt renser, oppdaterer, desinfiserer og polerer. Etter applikasjonen klemte jeg kraftig, fordi nivået av syreinnhold er høyere der, det virker for meg, enn i den velkjente masken fra merkevaren KORA. Ubehaget fortsatte i omtrent tjue til tretti minutter. Samtidig rødmer huden ganske godt. Men ingenting avskallet mye, det var ingen ødem... Kort sagt, Zhenya snappte ikke en dermatitt. Hva kan jeg si om resultatet? Veldig effektiv, sannsynligvis det mektigste produktet i linjen. En god lotion er verdt det å bruke skuffen på den. En annen ville være en økonomisk versjon, en og en halv liter!)))))))))

På kvelden, i stedet for denne lotionen, sprayte jeg Uryazh / Aven ansikt med termisk vann og påførte Exfoliac Acnomega 200 matifiseringspleie).

Cream Aknemega 200 er den siste utviklingen av laboratorier. Merck Medicacion Famigall, som er den oppdaterte forbedrede formelen av Creme 15 Exfoliac, kjent for deg. Den innovative komplekse ANA og BHA har en sterk langvarig keratolytisk og keratoregulatorisk effekt, samt anti-inflammatorisk og seborrhea regulering uten å irritere huden. En merkbar forbedring kommer fra den første måneden av bruk. Huden skinner mindre, blir jevnere og renere. Ikke komedogenno. Gir ikke lysfølsomhet.

ANA: 7,7%; Estere av ANA: 12,3%; Ω-hydrosyrer: 0,13%; Vectorisert B - ANA: 0,25%; Sinkglukonat: 0,5%; Enoksolonderivat; bisabolol; pH = 4

Vedvarende ikke-inflammatorisk og inflammatorisk utslett. Polymorf ansikts acne (rygg, bryst

Påfør 1-2 ganger om dagen på tidligere renset tørr hud i ansiktet, baksiden eller brystet, bortsett fra området rundt øynene. Det brukes som monoterapi eller i kombinasjon med andre eksterne legemidler.

Min kommentarversjon:

Kremet er hvit, silikon i tekstur, mer som et serum (vel, Filorga Mezo + er lik). Det er noe gel, tynn, lett, komfortabel, raskt absorbert. Lukten er ubestandig, som hele linjen. Kremet tippet huden, men ikke så ivrig som ovennevnte lotion, og bare et par minutter. Og om vinteren på ansiktet følte jeg det ikke i det hele tatt. Vel, unntatt om sommeren, litt fettig. Men dette er mitt kystklima å skylde på. Med slik fuktighet, selv uten krem, er "fett" og "klebrig" og "våt". Forresten hadde hun det flere ganger under sminke. Ingenting glir overalt, glir ikke, hvis ikke brukt "fra hjertet". Ellers vil selv kremet raskt bli en helt uattraktiv KATYSHKI, uten deltakelse av dekorative materialer. Porer denne kremik ikke tilstoppet og nye kviser ikke provoserte. Ento gud! Volumet for "healing" kremer standard - 30 ml.

Denne krem ​​har en "yngre bror", krem ​​Aknemega 100. Det samme er bare syreinnholdet lavere der, og det er beregnet for korreksjon og behandling av UB av lys (1) grad og ungdommelig hud. Jeg brukte det ikke lenge (jeg var i sampler et par ganger), så jeg kan ikke rapportere om dets helbredende egenskaper. Men jeg tror det for ungdom - det eneste... Vel, igjen, med en mild grad av sykdom.

Så, la oss gå videre.

Trinn tre. Lokal korreksjon av betennelser:

Etter vask med gel, morgen hudbehandling med lotion og kveldsbehandling av Acnemega 200 krem, brukte jeg Exfoliac NC gel lokal pleie

Boksen sier:

Egenskaper: Formelen er basert på niacinamid. Det hemmer dannelsen av akne og akselererer deres forsvinning. Emulsjon EXFOLIAK NC-gel har en ikke-fettete tekstur som gjør applikasjonen enkel og behagelig.

Niacinamid 4%; gni og absorberende partikler; Hydro-alkohol eksipient, tørker raskt på huden

Lokal behandling av utslett.

Lett, ikke-fettete tekstur

Påfør Exfoliac NC-gel, morgen og kveld, lokalt til sonen av defekter etter bruk av Exfoliac Acnemega 100, Exfoliac Acnemega 200 eller Exfoliac Lotion.

Hypoallergen, ikke-medisinsk, forårsaker ikke fotosensibilisering.

Hva vi egentlig har:

Muddy, luktfri gel. Noen få minutter etter at applikasjonen er helt absorbert i huden, og etterlater ingen "gelkapsel" og andre spor av dets tilstedeværelse på huden. Hva er viktig her! Og det faktum at denne gelen brukes på toppen av midlene som jeg skrev over. Selvfølgelig, etter at de selv er absorbert. Som en selvstendig måte er denne gelen helt ubrukelig. Men dette er ikke hans feil. Her er det laget av produsenten nettopp som en "ekstra måte for lokal applikasjon." Med denne ordningen forsvinner de inflammatoriske bastardene fra ansiktet veldig raskt, uten å forlate ekkel flekker etter akne. Forresten, utfordrer han heller ingen brennende, prikkende, rødhet, peeling og irritasjon. Som om akne ikke hadde noen effekt, som for eksempel ved behandling av salisykler. Jeg vet ikke hvem som har det, men sminken min rullet ikke ut av det, hvis ikke grådig og gjør en dråpe. Og når mer tett dekning er nødvendig, anbefaler jeg deg å gjøre det om natten. Gelen hardner som en gummi og tonen på toppen faller ikke. Generelt, et godt produkt! Volumet var også fornøyd - 30 ml. Godta at for et punktbelegg eller til og med for behandling av et problemområde (vel, hvis en aknepatch har gått ut), vil dette røret vare lenge! Skje av tjære i laudatory ode, tross alt, blurt ut. Dette produktet må holde lokket oppe (som, hvis du ser fra bildet, er veldig problematisk). Hvorfor? Men fordi ellers, når du fjerner hetten, begynner innholdet å krype ut av røret før øynene, som en sliten plommeorm. Det kan sees at gelen er for tett kløvd i tuba, og hun, den fattige, er liten og presser på knærne. Forresten var det samme samlingen fortsatt på en slags krem ​​av denne linjen, men jeg hadde allerede glemt hvilken.

Trinn fire. Beskyttelse og hydrering:

Akkurat nå begynner du å skrive til meg: "Zhenya, du er syk. Hvem bruker syre om sommeren. pigmentering

det vil klatre! "Det var akkurat slik jeg gikk inn i en lege da jeg fikk en" oppskrift på skjønnhet og friskhet. " Men min tante og det ga. For å komme seg ut av huset, ble jeg beordret å søke på huden "surgjort" med lotion

SPF50 Mattifying Sunscreen Emulsion (Exfoliac Matifying suncare fluid SPF 50+)

Annotasjon fra franskmenn:

Spesifikk solpleie for fet, problem hud.

- Beskytter effektivt mot UVA og UVB

- Forhindrer reaktiv hyperseborea

- Tinosorb M og Tinosorb S (UVA-UVB bredspektret solbeskyttelsesfiltre) + BMBM: UVA-filter med SPF-effektforbedrende effekt

- Meadowsweed ekstrakt rik på polyfenoler - seboregulatory action

- Nylon-12 matting mikrosfærer

Fet hud, fet hud eller hud utsatt for oiliness

Enkel emulsjon. Den har en behagelig, lett, ikke-fettete tekstur.

Hypoallergenic - Ikke medisinsk - Ingen parabener - Har ingen risiko for fotosensibilisering

Påfør huden i 20 minutter før eksponering for direkte sollys.

Anlegget oppdateres etter behov (helst hver 2 timer), spesielt etter bading, toweling og mosjon.

Denne emulsjonen ligner veldig på sine motstykker fra Vichy, La Rocher Pose, Aven og deres ilk.

Hvit renset surkrem minimum fett. Pug lyser litt. Eller tror du - "whitens." Men for meg er dette i FIG, fordi jeg har "aristokratisk blek" og kan spille i newfangled såpeoperaer om vampyrer uten sminke. ))))))

Videre... Lukt... Vel, hva er det å skrive lenge? Jeg ble trukket fra denne lukten. Fikk det. Noen ganger åpnet hun dumt røret, klemte en dråpe på håndflaten og luktet. Selv om jeg sikkert vet at mange entot duft obscenities forbannet uanstendig.

Om matting... Vel, ja... Matte i flere timer... Få timer... Ganske. I varmen (i Vladivostok leser "med stuffiness") uten støtte av pulver eller kluter ble det ikke i prinsippet i seg. Men det kunne overleve. Det viktigste er at de dårlige freglene ikke kunne komme seg ut på min stolt hevede fysiognomi. Og dekorative kosmetikk gikk ikke på lange reiser... Nei, jeg visste ikke hvordan bb-krem oppførte seg på toppen, eller hvor mye pulver ble holdt. Jeg mener at sminken fra emulsjonen ikke ruller når den påføres. Og mange av disse verktøyene synder, er Che der for å gjemme seg. Og jeg likte det faktum at, i motsetning til stipendiater fra andre merker, ble denne sanhuden ikke tilstoppet porene. Røret inneholder så mye som 40 ml, som er mer enn nok til en "sommer" krem.

Vel, hvis jeg ikke var nødt til å gå hvor som helst, så var det etter morgenhygiene og om vinteren - og etter kveldsomsorgen med Aknemega 200 (i en time) - Exfoliac Reconstructive cream brukt (Noreva Exfoliac Reconstructive cream)

Kremet gir komfort umiddelbart etter påføring og gir en lang restruktureringseffekt gjennom hele dagen. Kremet er spesielt utviklet for regenerering av ungdommelig problemhud, svekket under påvirkning av dermatologisk behandling. Dens aktive relipiderende og restrukturerende stoffer gjenoppretter hydrolipidfilmen, fuktighetsgivende og beroligende komponenter gjenoppretter hudbarrieren, eliminerer irritasjoner og tetthet assosiert med lipidmangel. Kremet har vellykket hudprøver under og etter behandling med isotretinoin.

Regenereringseffekt - Ceramid II, fettsyrer, kolesterol;

Ernæringseffekt - Squalan, triglyserider;

Fuktighetsgivende virkning - Glyserin;

Beroligende effekt - Abyssin, alfa-bisabolol.

Pereushennaya, delipidnaya, svekket hud - under og etter behandling med systemiske legemidler

Påfør minst 2 ganger om dagen

Hvit krem. Ganske lett, ved første øyekast, men absorbert lenger enn Aknemega 200. Men det lindrer, fuktighet, utfordrer ikke utseendet av komedoner og betennelse... Det glir derfor ikke mindre silikoner i det enn i fellows. Som andre kremer lukter det godt. Om vinteren kan det virke litt svakt for noen, men jeg har fått nok. På ansiktet etter absorpsjon ble det ikke følt. Likte det. Jeg brukte veldig økonomisk, og 40 ml av meg var nok i omtrent fire måneder, eller til og med seks måneder.

Og til slutt!

Trinn kan ikke huske hva... Sist. Peeling.

Da jeg ble kvitt betennelser, ble Exfoliac lagt til den vennlige bygningen

ANA Exfoliating Gel (Noreva Exfoliac Facial Scrub)

Hva produsenten hevder:

Den har en dobbel effekt: Instant takket være eksfolierende mikrogranuler, fjerner forsiktig døde celler og forurensninger; langvarig takket være AHA, gradvis utjevning av hudens lindring og utjevning av feilene.

AHA: 10,2% Glatte eksfolierende ovalformede mikrogranuler. Ultra soft rengjøringsdel, fuktighetsgivende komponent. pH = 3,5

Ungdom problematisk hud. Oljeproblemer hud av voksne.

Myk tekstur med glatte eksfolierende ovalformede mikrogranuler.

Påfør 2-3 ganger i uken på tørr eller, hvis huden er følsom, på våt hud, unngå øynets kontur. Masser forsiktig i sirkulære bevegelser. Skyll grundig.

Mine ord til denne effekt er:

I et rør av 50 ml er det en blå gel med små blågranuler. Hvis noen brukte Klerasil daglig skrubbe, så kan han forestille seg det. Utad nesten tvillinger. Bare Exfoliac har en bedre, mer aktiv sammensetning. Derfor anbefales verktøyet å bruke 2 ganger i uken. Selvfølgelig, hvis det ikke er noen pustler på pug som kan skrape og spre denne "skjønnheten" over hele overflaten av huden.

Lukten av skrubbingen er nesten unnvikende, under peeling prosedyren det tingles litt, men det er ganske tolerabelt. Polerer kjølig, å pusse. Men det kjemper ikke. En slik delikat skrubbe. En del av eierne av merkevaren gjorde svært beskjeden, men verktøyet ble brukt ganske økonomisk. To måneder kan strekke seg. Og du kan ikke strekke og kjøpe en maske. De samme eggene, bare fra siden. Det er veldig lik analogen av Aven (jeg og mange jenter skrev om en slik maske, baby).

En liten påminnelse til de som har glemt, og VIKTIG INFORMASJON for de som ikke vet!

Jenter, kjære! Her er alle disse verktøyene, unntatt vasken, påført på tørr hud. Ellers vil syrene bare oppløses i vann, og det vil ikke være noe fornuftig fra produktene. Vasket, tørket ansikt, - påført lotion. Acnemega 200 krem ​​og gelskrubbe påføres på samme måte. Jeg fant ikke dette opp. Dette er et faktum. Legemidler, ala Differin, Skinoren, peelings som Slip & Peel og Aj Peel fra Filorg gjelder også.

Det er enda en ting! I de første tre til fire ukene (og dette skjer i de fleste tilfeller), kan produkter med syrer og retinoider provosere UB-gevinst. Omtrent den tredje uken kan problemssonen være ganske berømt. Og i begynnelsen kan det være sterk rødhet, peeling, mens huden tilpasser seg. For eksempel, i den første uken hang jeg bare opp fra lotionen, det var en så sterk prikkende følelse. Dette er normalt, situasjonen endres snart. Men hvis en person ikke vet slike finesser, klatrer han seg inn på Internett, etterlater en sint kommentar om at kosmetikk er dårlig, ikke hjelper, og disfigures at en kosmetolog er en idiot! De skriver at midlene tørker opp i ansiktet veldig mye, at huden brenner nådesløst, at den klør og blir rød og skiller seg ut som etter solbrenthet.. Som et resultat, tårer, snø, nerver, mye penger brukt, og produktet flyr inn i søpla. Og faktisk måtte du bare vente. Kose gjør det klart at dette ikke gjelder for personer som ikke bærer syrer eller retinoider. Ved allergi er det nødvendig å slutte å bruke og besøke en lege for å velge en annen behandling. Og generelt, vær ikke lat, gjør på forhånd en test for bærbarhet. Og så grip deg til noen ekte atopisk dermatitt, og så vil alt rundt være å klandre.

I teorien indikerer disse nyansene på boksen med beskrivelsen. Men oversettelsen av teksten avhenger ofte av leverandøren til Russland, og noen små ting kan bare glemme å skrive ut.

Og en ekstra "bagatell". Her appellerer jeg først til unge lesere. Gutter, vel, det er ingen slike rettsmidler som behandler problem hud i en uke. Akne er en veldig ubehagelig ting, og behandles i flere måneder, og noen ganger i et år. Generelt, lang og kjedelig. Det er nødvendig å samle all vilje i en knyttneve og tåle, tåle, utholde. Ofte ser folk en varig forbedring etter tre måneders behandling. Noen ganger raskere eller omvendt. Det er alt for seg. Jeg ønsker å ønske de modne damene ikke å selvmedisinere, og hvis det er en UB, gå der de skal gå, bli testet og finn ut grunnen til et slikt bakhold! Jeg vil si det samme om langvarig intensiv hårtap (ikke i det hele tatt innenfor det normale området), unntatt "sesongmessige" og post-generiske. Tro min personlige erfaring: å bruke penger på tester og foreskrevet behandling - det er mye billigere enn å kjøpe alt til bunken med håp om at det vil hjelpe. Her er systemet viktig. Og resultatet blir raskere!

Totalt.

Hva jeg vil si... Denne behandlingen virkelig herdet huden min! Og ganske raskt. Det tok omtrent to måneder for terapi, så fortsatte å bruke den til glede for resultatet og for formålet med forebygging. I tillegg har syrer en positiv effekt, ikke bare på problemet, men også på den gamle huden. Og i løpet av behandlingen med Exfoliac-serien fra Norev, hadde jeg fortsatt porene strammet, som allerede ble trukket nedover av tyngdekraften, og hudens turgor forbedret, og mindre ansiktsrynker forsvant. Men jeg anbefaler ikke å kjøpe denne linjen av voksne damer, hvis det ikke er noe spesielt behov. Med tørr og veldig tørr hud, vil jeg ikke engang råde. Vel, hun er veldig aggressiv i følelser. Overlevelse av tilpasningsperioden er ikke så lett. Jeg var heldig, huden min elsker syrer og overfører ganske enkelt prosedyrene for kjemisk peeling fra en skjønnhetspleie. Hvis du allerede vil kjøpe dette produktet som en behandling for fet følsom hud, utsatt for små betennelser eller komedoner, så ta en gel for vask, Acnemega 100 krem ​​og en gel for lokal pleie. Nok er nok for deg, og det er greit hvis effekten vises senere enn min! Det er absolutt ikke nødvendig å trykke hele huden på en gang. Fordi linjens middel kan brukes som monoterapi, det vil si uavhengig av hverandre.

Jeg forlot det viktigste (hvorfor, forresten?) For finalen. Denne sminke var perfekt for meg som en allergisk person, mens Vichy, La Rosh Pose, Bioderma og Aven merker med jevne mellomrom "ta en gris på meg", og sender meg til apoteket for Claritin. Hvorfor stoppet jeg vennskapet mitt med denne linjen? Ja, alt er enkelt... Math, jenter! For syv midler i min by, hver gang jeg måtte gi om syv tusen treblodspenger... Og Skinoren, som jeg senere ble overført, koster 1000. Og han alene gjorde jobben for seks (san-skjermen er nødvendig for ham). Og utført riktig. Og tilbrakte seg langsomt til tider. Men, som vår Svetulya sa, er vi ikke ute etter en lysrake. Og en gang i året bestiller jeg hele mitt arsenal av Norev via Internett og tar et forsiktighetsopphold med min favoritt kosmetikk!

Epilogue.

Jeg fortalte deg, vakre jomfruer, min episke, jeg er veldig lang. Men jeg håper at det er minst nyttig, men ellers bortkastet tid bortkastet. Ja, du anstrengt øynene dine, på datamaskinen zasidayuchi....

Generelt elsker jeg og kysser alle, inviterer deg til å chatte i kommentarene til innlegget!

NOREVA Exfoliac Exfoliating Gel med ANA 50ml

Noreva Exfoliac Gel exfolierer med ana 50 ml (art 531387)

Mulige produktnavn

 • Noreva Exfoliac Gel exfolierer med ANA 50 ml art.531387
 • MERK EXFOLIAC EXTINING GEL MED ANA 50.0
 • Noreva Exfoliac Exfoliating Gel 50 ml Ana
 • Noreva Exfoliac Gel exfolierer med ana 50 ml
 • NOREVA EXFOLIAC ANTI-AGAINING GEL MED ANA 50.0

kjøpere

Produktkatalog

Bli med oss:

Kontaktinformasjon

Det er nok å spesifisere dataene dine en gang under registreringen, og i fremtiden vil de automatisk bli erstattet.

På listen over pickuppunkter er det bare de apoteker hvor du kan bestille ditt valgte produkt eller produktgruppe.
Du kan klargjøre tilgjengeligheten på apoteket, samt bestille varene på et hentingspunkt som er praktisk for deg, ved hjelp av "rask bestilling" eller via "Help Desk" ved å ringe 8 800 222-53-53.
Alle reseptbelagte legemidler selges strengt med reseptnummer 148-1 / y-94.
Oppskriften trekkes tilbake. Ved ukorrekt forberedt resept, er legemidlet ikke utgitt.

Exfoliac Exfoliating Gel - Et annet uunnværlig middel for Noreva Exfoliac Exfoliating Gel eller bare en skrubbe.

verdighet

mangler

detaljer

Et annet flott verktøy som jeg virkelig liker er Exfoliac Exfoliating Gel, eller du kan bare kalle det en skrubbe.

Med dette verktøyet møtte jeg også da jeg først lærte om dette merket av kosmetikk.

Hva produsenten skriver!

Exfoliating gel: de-crusting, renser og jevner epidermis.

Egenskaper: gelen har en dobbel effekt.
1) Instant takk til eksfolierende mikrogranuler som forsiktig fjerner døde celler og urenheter.

2) Forlenget - takket være ANA, utjevning av hudtekstur og utjevning av defekter.

Huden blir merkbart renere og jevnere.

Det anbefales å påføre gelen 2-3 ganger i uken i stedet for en rensende skumrende gel, for å unngå øynets kontur.

Hvilket resultat får vi? Faktisk, alt som produsenten lover! Huden blir jevn og renset av døde celler!

Oppriktig, kjøpe noen kosmetikk, jeg stoler aldri helt på produsenten og ikke forvent mirakler. Men selskapet Noreva for meg er det eneste som alle løftene er fullt og ikke delvis berettiget til.

Denne gel inneholder også ANA-syrer.

Foto: 1-boks og et rør av gel

2-På boksbeskrivelsen av gelen på russisk

3-annotasjon om Exfoliac-produkter og anbefaling av hvilke produkter som er nødvendige for forskjellige hudtyper (hvis du forstørrer bildet du vil se godt)

4-Sam gelskrubbe

6-Alle mine kosmetikkene som jeg bruker i dag fra selskapet Noreva Exfoliak

Flere Artikler Om Typer Acne