1 200 gni. rubler

Innhold [skjul]

Stiftelsen Noreva Exfoliac er et spesielt kosmetisk produkt med egenskapene til dekorativ kosmetikk og terapeutisk krem. Dette stoffet tar sikte på å maskere de viktigste ulempene ved den problematiske hudtypen, mens den har en anti-inflammatorisk og beroligende effekt, og har også en adsorberende effekt. Bruken av dette verktøyet vil tillate jenter med problematisk hudtype å skape en nydelig sminke uten frykt for huden deres.

egenskaper

Kvinner med problemhudtyper opplever mye ubehag hver dag. Dette skyldes at det er svært vanskelig å ta vare på problemhud. Det er spesielt vanskelig å skjule dagens feil, og skape den perfekte sminke i hverdagen eller spesielle anledninger.

Den beste løsningen er å bruke spesielle tonalkremer som er designet for problemhud. Disse er spesielle kosmetiske produkter som ikke bare maskerer ufullkommenhetene i huden, men også behandler dem. En av disse nyanser, som ikke bare er dekorative, men også omsorgsfull betyr, er grunnlaget Noreva Exfoliac.

Noreva Exfoliac er et spesielt fundament designet for å møte behovene til et problem hudtype. Det er et middel som ikke bare skjuler akne, men også kurer det. Noreva Exfoliac Tonic er basert på spesifikke teknologier som kombinerer tonale pigmenter og antiinflammatoriske stoffer. Exfoliac gjemmer perfekt hudfeil, noe som gjør akne, flekker og skjellende hud mindre uttalt.

Stiftelsen Noreva Exfoliac har et kompleks av positive egenskaper:

 • Skjuler feilene i problematisk hudtype;
 • Skaper et slitesterkt fargetone belegg på hudoverflaten;
 • Gjerne tonen i huden, gjør den jevn og naturlig;
 • Hjelper med å skape flott sminke;
 • Den har matteegenskaper, absorberer overskytende talg og forhindrer økt sekresjon.
 • Det skaper en tynn, men tilstrekkelig toning belegg, gjør ikke huden tyngre og ikke tette porene;
 • Det har antiinflammatoriske effekter og eliminerer hudirritasjon.

struktur

Exfoliac-fundamentet er et spesielt dekorativt verktøy som gir et elegant fargetone belegg og bryr seg om problematiske hudtyper. Kremet kombinerer flere positive egenskaper samtidig. Under oppretting av sminke bryr han seg perfekt for huden, gjenoppretter sin helse og attraktivitet.

Den effektive virkningen av Noreva toneren kan forklares av komponentene som er tilstede i sammensetningen:

 1. Ceramider og et vitaminkompleks har en adsorberende og antiinflammatorisk effekt. De tørker huden helt, eliminerer betennelse og rødhet i huden, og har også en antiseptisk effekt. Disse stoffene forhindrer det økte fettinnholdet i huden, reduserer arbeidet til talgkjertlene og renser porene av bakterier.
 2. Microsponzhi - en spesiell komponent av denne tonalnik, som er i stand til å absorbere overflødig talg. Mikro-pinger gir mat og naturlighet i huden, selv ut tonen og hudfarge. Effekten av disse sporelementene varer lenge.
 3. Fuktighetskomplekset trengs selv for problematisk og fet hud. Fuktighetsgivende ingredienser som er tilstede i Noreva Exfoliac-tonalbasen, metter epidermiscellene med fuktighet og holder den inne.
 4. Naturlige fargetone pigmenter, som er mettet med konsistensen av krem, gir ansiktet et lett og naturlig tonal belegg. Bruken av dette verktøyet forårsaker ikke en maskeffekt, som finnes i mange lignende stoffer.

Hele sammensetningen av dette produktet har en veldig lett og vektløs tekstur som ikke tetter porene og gjør det ikke vanskeligere å puste huden. Non-comatogenic formel gir mild omsorg for epidermis og sikker hud toning.

konklusjon

Noreva's Exfoliac Foundation er et spesielt tinting agent med egenskaper av medisinsk og dekorative kosmetikk. Denne tonalnik inneholder i sammensetningen et kompleks av aktive stoffer som metter huden med nyttige sporstoffer og gjenoppretter dens grunnleggende egenskaper.

Instruksjoner for bruk

Instruksjoner for bruk av stiftelsen Noreva Exfoliac:

 1. Før du bruker toneren, rens huden av talg med mildt rengjøringsmiddel.
 2. Påfør en liten mengde tonal fundament til tørr hud og bland det forsiktig.
 3. Vent til kremet tilpasser seg og fortsett til videre bruk av sminke.

Akne: hvordan å kurere akne

Hvor akne kommer fra og hvordan å kurere det. Gratis akne behandling hjemme. Anmeldelser av farmasøytiske kosmetikk.

Behandlinger Noreva Foundation

Jenter som lider av hudfeil i form av akne og akne, bør nøye vurdere deres ikke bare hudpleie kremer, men også tonale ressurser. De fleste av de vanlige merkene av produsenter tette porene, formere bakterier og bare komplisere situasjonen med akne. I dag vil vi se på den eksfoliacale soin anti-imperfections teinte clair fundament fra medisinske selskapet Noreva, som ikke bare maskerer akne, men også behandler dem.

Beskrivelse av stiftelsen Noreva Exfoliac

Noreva - spesialisert kosmetikk til behandling av akne og irritert hudpleie. Alle vet at hvis menn fortsatt avstår fra å gjemme sine hudfeil med tonale midler, kan jenter ikke ha råd til å gå ut med røde flekker, etc.

Spesielt for slike tilfeller ble det utviklet et Noreva-fundament, som gjemmer hudfeil, flekker etter akne, betennelse, forhindrer vekst av bakterier i ansiktet og regulerer sebumsekresjon.

Noreva concealer inkluderer beriket naturlige pigmenter og mikrodruger som absorberer overskudd av sebum, men gir samtidig hydrering.

Kremsammensetningen Noreva Exfoliac Soin Anti-imperfections teinte clair

På grunn av lyse skygge og tekstur av krem, kan den lett vaskes av eller fjernes med bomullsputer.

Stiftelsen Noreva består av:

 • Vitamin PP og ceramider

Disse stoffene tørr akne, lindrer betennelse og reduserer spredning av bakterier, behandler epidermis.

Absorberer overflødig sebum, gir huden en kjedelig og jevn skygge i flere timer og ingen oljeaktig glans.

 • Fuktighetsgivende midler

For konstant og jevn fukning til enhver tid.

 • Ikke-medisinsk middel

Alle Noreva-produkter er ikke-komedogene, men her er denne eiendommen spesielt vektlagt, slik at kjøpere umiddelbart forstår fordelene og forkledninger i ett verktøy. Ingen tette porer, bare ren og sunn hud.

 • Berikte naturlige pigmenter

Takket være de naturlige pigmentene har Noreva Exfoliac Soin Anti-imperfections krem ​​teinte clair en lys og naturlig farge som ikke skaper en maskeffekt.

Hvem ville passe til Noreva-stiftelsen

Dette fundamentet er egnet for mørk hud og har en gylden nyanse, som kalles teinte clair. Hudtype: fet og kombinasjonsproblem hud.

Det er to nyanser av dette fundamentet: Teinté Doré (gylden for mørk hud) og Teinté Clare (litt lettere).

Kremens tekstur er veldig forsiktig og lys, bare brukt, gir ikke ubehagelige opplevelser. Huden er fuktig, matt, uten oljeaktig glans, jevn tone og ingen flekker. En behagelig og litt merkbar lukt som er til stede i hele exfoliac serien.

konklusjon

Ved å bruke dette tonalverktøyet, vil du ikke bare føle deg trygg, se vakker, men samtidig få en anstendig hudbehandling. Dette grunnlaget er verdig oppmerksomheten til jenter med problematisk hud. Det utfører sine uttalt funksjoner utmerket.

Hvor mye er Noreva grunnlag

Prisen på Noreva Exfoliac Soin Anti-imperfections krem ​​varierer fra 650 til 700 rubler, avhengig av apoteket du velger. Du kan kjøpe denne krem ​​i et moderne apotek med tilstedeværelse av medisinsk kosmetikk. Ring på forhånd og finn ut om tilgjengelighet.

Noreva har også mange andre terapeutiske midler, for eksempel,

Noreva Exfoliac Anti-Imperfections Cream Light Tonet 30ml

Noreva Exfoliac Foundation for problematisk hud med en mattende effekt Light 30ml

 • Originale varer
 • Levering over hele Russland
 • Gratis levering i Moskva fra 3 000 r.

Generell beskrivelse

Advarsel! Nytt navn og ny emballasje!

Navnet på stiftelsen Noreva Exfoliac lyssignal vil bli endret til BB-krem. Vær oppmerksom på at kremens emballasje vil endres (bilde på nettsiden). Som en del av BB-kremet vil det bli en endring: Vitamin PP vil bli erstattet av bisabolol.

Grunnlaget for problemhuden Exfoliac ble skapt av spesialister fra Noreva laboratoriet for omsorg for fet og kombinert ungdommelig hud utsatt for akne.

Stiftelsen tonic cream med Norev Exfoliac har en langvarig gunstig effekt på ansiktets hud, ikke bare å skjule feil og rødhet, men også å gjenopprette og nærer huden.

Keramidene, niacinamidet og kolesterolet i det kosmetiske produktet nærer og fukter problemhuden. Exfoliac-fundamentet regulerer og normaliserer sebumsekresjon, reduserer risikoen for spredning av bakterier. Beriket med naturlig pigment og mikrospon, matter kremet huden, absorberer overflødig talg, nærer og fukter huden hele dagen.

Som følge av konstant bruk av krem ​​blir hudavlastningen jevn, den oljeaktige glansen forsvinner, huden ser ren, sunn og blir kjedelig.

Alle komponenter i grunnlaget for problematisk hud Noreva Exfoliac er hypoallergene. Den inneholder ikke parabener, er ikke årsaken til dannelsen av komedoner og samhandler perfekt med alle typer problemhud.

søknad

Det anbefales å legge grunnlag for problematisk hud Norev Exfoliac en gang om dagen i morgen. Påfør jevnt på tørr, renset ansikt og nakke.

Noreva Exfoliac BB-Cream for problem hud

Korrigerende, toning omsorg for kombinasjon, fet, problem hud.

Huden er jevn, matt, uten oljeaktig glans.

Noreva Exfoliac BB Crème Claire (Noreva Exfoliac BB-Cream) for problem hud.

Forrige navn på verktøyet - Noreva Exfoliac Foundation for problem hud lys.

Exfoliac Exposure BB-Cream er spesialdesignet for å korrigere og skjule feil i problemhud. Verktøyet begrenser veksten av bakterier og regulerer sekretjonen av talgkjertlene, eliminerer fet skinn. Noreva Exfoliac BB Crème Claire inneholder naturlige pigmenter og mikropartikler som absorberer overflødig talg. I ett verktøy kombinerer healing og tonal effekt, gir ikke-fettete lyse tekstur rask påføring. Huden blir jevn og elastisk, huden er jevn, uten rødhet og oljeaktig glans.

Resultatene av kliniske studier etter påføring viste:

 • elastisk hud - 95%:
 • glatt hud - 96%;
 • følelse av komfort - 86%;
 • maskeringsfeil - 81%;
 • ingen limfilm - 91%.
 • nekomedogenno

Påfør på renset ansikts- og nakkes hud om morgenen.

Noreva Exfoliac BB-Problem Hudkrem - Anmeldelser

anmeldelser

Noreva Exfoliac BB Crème Claire sammensetning:

AQUA (WATER), FARGE, CETYL PEG / PPG-10/1; OKSIDER), kaliumsorbat, KLORFENESIN, PARFUM (FRAGRANCE), natrium-lauroyl- laktylat, dinatrium EDTA, CI 77499 (jernoksyder), xantangummi, glyserin, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, DIMETHICONOL, dinatriumhydrogenfosfat stearoyl glutamat, farnesol, CERAMIDER NP, fenoksyetanol, aluminiumhydroksyd limonen, CERAMIDER AP, fytosfingosin, linalool, kolesterol, karbomer, hydroksycitronellal, CITRAL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, benzylsalicylat, ALPHA-ISOMETHYL ionon, heksyl Cinnamal, sitronellol, pentaerytrityl-TETRA-di-t-butyl-hydroksyhydrocinnamat, CERAMIDER EOP, triisopropanolamin, CI 77492 (IRON OXIDER), DIMETYKON, MAGNESIUMSULFAT, TOCOPHERYL ACETAT, CAPRYLYL GLYCOL, NATRIUMBENZOAT.

Perfekt satt for skjønnhet av hud og hår som gave til bestillingen din i mengden 9900 rubler. Pakken inneholder 5 sonder.

Produkter med stor rabatt, rabattert på grunn av skadet emballasje eller utløpsdato.

Vi setter probes i hver ordre slik at du alltid kan prøve noe nytt. Antallet prøver avhenger av størrelsen på bestillingen og antall stillinger i den.

I hver bestilling legger vi katalogene og brosjyrene til favorittmerkene dine.

Noreva Exfoliac Foundation

Vinopure er en enkel og effektiv løsning for å eliminere hudfeil.

Brands-D

POPULÆRE VARER

interessant

Dristig design og utrolig hyggelig SPA-omsorg i ditt hjem

Merker-E

POPULÆRE VARER

interessant

Elancyl Slim Design - jevnere, elastisk og strammet hud

Brands-F

POPULÆRE VARER

interessant

Filorga Hydra-Hyal - fuktig, glatt hud skinner med ungdom!

Brands-G

POPULÆRE VARER

interessant

GiGi - en kombinasjon av naturlige naturlige ingredienser og høy bioteknologi produkter

Brands-H

POPULÆRE VARER

interessant

Ledende laboratorium for profesjonell kosmetikk i Israel

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Varemerker - I

POPULÆRE VARER

interessant

Si "hei" til de nye assistentene dine - de revolusjonerende spiralbåndene - armbånd til hår

Brands-J

POPULÆRE VARER

interessant

Prøv toppkvalitet japanske stoffmasker.

Johnny's Chop Shop er en stilig kosmetikklinje for gutter som vil se bra ut!

Brands-K

POPULÆRE VARER

interessant

Plant energi for hårets skjønnhet

Brands-L

Brands-M

Brands-N

POPULÆRE VARER

interessant

Nuxe - den optimale kombinasjonen av naturlige komponenter, effektiv teknologi og luksuriøse teksturer.

Dermatokosmetikk for pleie og kombinert behandling av fet og ungdomslig problem hud

Brands-O

POPULÆRE VARER

Brands-P

POPULÆRE VARER

interessant

Balmer for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Varemerke Q

POPULÆRE VARER

Brands-R

POPULÆRE VARER

interessant

Revolusjon i verden av sjampo - en kvalitativt ny sammensetning i høyteknologisk vakuumemballasje

Brands-S

Brands-T

POPULÆRE VARER

interessant

Pålitelige dermo-kosmetologiske produkter for hudpleie av nyfødte, barn og voksne

TONY MOLY er en bolle fylt med stil og skjønnhet.

Brands-U

POPULÆRE VARER

interessant

Uriage - Hyseac - din ideelle behandling for problem hud 01.11.2017

Varemerker - V-Z

POPULÆRE VARER

interessant

Styrkende effekt mot tegn på aldring

Weleda fuktighetsgivende leppebalmer omslutter leppene dine med en glød av naturlig skjønnhet!

Varemerker AZ

Varemerke 0 til 9

POPULÆRE VARER

 1. anmeldelser
VURDERINGER
HELSEHUDSENTER
Anmeldelser av Exfoliac tonal matting krem ​​med AHA lys tone, 30 ml (Noreva, Exfoliac)

Anna Dmitrievskaya 03/21/2018 |

Exfoliac farget matting krem ​​med AHA lys tone, 30 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Jeg forventer ikke engang at dette produktet jeg liker så mye. Stiftelsen er meget godt fordelt og absorbert, tilpasser seg hudfargen. Vel skjuler betennelse. Huden tørker ikke, faller ikke inn i porene og rynker.

Redko Anastasia Volgodonsk | 03/16/2018 |

Konklusjoner: Jeg likte denne fløten, tekstur er hyggelig, det er praktisk å distribuere selv med fingrene. Den manifestasjon av oljeaktig glans holder tilbake, jeg håper og helbreder. Det eneste er at det er vanskelig å kalle ham lys, heller midtbeige.

Dorofeeva Elena Petrozavodsk | 03.02.2018 |

Konklusjoner: Den beste concealer som jeg hadde. For min problematiske hud passer den perfekt, jeg har allerede brukt det i 4 år. Jeg tar en lys nyanse, det er synd at det bare er 2 toner i linjen, jeg vil gjerne se et større valg. Den har en lett, ikke-påtrengende lukt, den er godt fordelt over huden og faller ikke inn i porene. Utmerket matting og masker mindre feil. Det er økonomisk nok, volumet på 30 ml er nok i 5-6 måneder. Jeg anbefaler.

Tsikusheva Margarita Maykop | 01/02/2018 |

Konklusjoner: Krem er bare nydelig! smelter sammen med huden, du må bli vant til den, litt gul, en veldig rettferdig jente vil ikke fungere. lett, vektløs, effektiv. Naturligvis vil det ikke blokkere åpenbare post-acne flekker, tekstur er gjennomsiktig. Jeg har brukt nesten hele spekteret av exfoliac i mange år og skal ikke forandre noe annet.

Klimova Anastasia Orenburg | 08/25/2017 |

Konklusjoner: Stiftelsen ble anbefalt til meg av en kosmetolog (jeg har problemkombinasjon med comedoner). Jeg liker det veldig godt! Mattes bra, lukter godt (noen ganger presser jeg ut mer enn nødvendig, og blir lei)) Det er lett fordelt på huden og masker feilene godt. Jeg liker også det faktum at det ikke er flytende, ikke sprer seg, konsistensen er perfekt! Husk å bestille mer når dette er over.

Pisarenko Nadezhda Moskva (i utkanten av Moskva) | 05/23/2017 |

Konklusjoner: For meg virket det dristig, pluss problemet med all apotek tonal, at de er nådeløs mørke. Kanskje om sommeren vil jeg sette den under tan igjen, jeg vil gi ham en sjanse, men han har ikke SPF, og på andre tider av året er det ubrukelig for meg i det hele tatt. Vel det var en sampler, fordi vi så på de positive vurderingene jeg tenkte å bestille det mer enn en gang. Hvis du er snøhvit, så ikke engang bruke penger.

MASLOVSKAYA JULIA NORILSK, | 04/17/2017 |

Konklusjoner: Stiftelsen har en gellignende tekstur og en behagelig frisk lukt. Aromaen holder på huden i ca 1,5 timer. Ved påføring er kremen perfekt fordelt over ansiktet uten mye anstrengelse, er økonomisk å bruke, faller ikke inn i porene og folder over hele dagen, absorberer raskt, etterlater ingen klebrighet, tørker ikke huden, flekker ikke klær og ikke eksfolierer fra ansiktet. Fargen er litt mørk, men ikke dårlig tilpasser seg hudtonen. Et godt fundament.

Natalia Anatolievna Orenburg | 09/01/2016 |

Effektivitet, vurdering 5

Den beste concealer for combi hud med ufullkommenhet. Han skjuler ikke bare feil, men også helbreder dem, provokerer ikke nye og tetter ikke porene. Matting på 5+

Tekstur 5 vurdering

Tykk krem, ikke tett, faller jevnt på huden

Lønnsomhet / kostnad, vurdering 5

Med daglig bruk var det nok i 3-4 måneder

Konklusjoner: Denne krem ​​er ikke verdt og lukker selv med luksus tonale midler. Med dette verktøyet ser huden frisk ut, velpleies, skinner ikke

Knyazeva Anastasia Nizhnevartovsk | 08/04/2016 |

Effektivitet, vurdering 5

Jeg har en kombinasjonshud, det er utslett. Belegget er middels, huden farge evens, men det blokkerer ikke akne. Masken lyver ikke, den er godt fordelt på huden. Men det viktigste er at det virkelig måler oljeete hudområder ganske bra! Faktisk skinner huden ikke på 5 timer nøyaktig, uten bruk av mattservietter og pulver! Dette er imponerende! Men på tørre områder av huden, kan han sikkert legge vekt på peeling, så du må bruke fuktighetskrem. For sommeren kom kremet, men om vinteren vil det trolig være mørkt

Tekstur 5 vurdering

Lett krem, med en behagelig aromatisk lukt. Godt distribuert.

Lønnsomhet / kostnad, vurdering 5

Forbruket som noe annet grunnlag

Konklusjoner: Ikke sikker på om jeg vil kjøpe et fullstort produkt på grunn av fargen. Det er synd at en så liten palett. Også en minus - det er ingen beskyttelse mot solen. Alle som ikke har hvit hud som krever matting - jeg anbefaler absolutt ;;

Girich Catherine 07/03/2016 |

Effektivitet, vurdering 5

Stiftelsen blander seg helt inn i huden min. I dette tilfellet ser porene mindre ut, skjuler rødheten, kviser er mindre synlige. Men det vil ikke helt blokkere akne.

Tekstur 5 vurdering

Konsistensen av kremet er vannaktig og lett. Det distribueres godt og ruller ikke ned. Herdes ikke raskt, du kan rolig skygge.

Lønnsomhet / kostnad, vurdering 5

På grunn av den lette tekstur er det ganske økonomisk.

Konklusjoner: Min poengsum er "5-".
Ansikt etter søknad ser friskt og naturlig ut. Porene ikke tette og forårsaker ikke ny betennelse. Minus for det faktum at huden min mattes et sted i en time. Definitivt kjøpe mer!

Krasnykh Elena Alexandrovna Ruza | 06/22/2016 |

Konklusjoner: Jeg har brukt denne kremet lenge! Bedre enn tonalverktøyet har ennå ikke funnet. Hvis huden blir tørrere, bruk bare et fuktighetsgivende serum under det. Ulemper: Begrenset fargevalg og ingen fotobeskyttelse (men jeg er en god passform), og gylden bare etter en sjøferie.

Manafova Dalvina 06/08/2016 |

Effektivitet, vurdering 5

Kremet er ikke dårlig, det mates godt i ca 5-6 timer. Lys farge er litt mørk for meg, middels tetthet, ikke et hulrom når det brukes. Akne utfordrer ikke selv de motsatte avlyttinger på eksisterende.

Tekstur 5 vurdering

Gjennomsnittet er tykt, satinfinish, setter seg ned etter en halv time og matter huden, og selv fargen tilpasser seg litt nærmere min skygge. Lukten er hyggelig, ikke sterk.

Lønnsomhet / kostnad, vurdering 5

30 ml varer i tre eller fire måneder.

Konklusjoner: Ikke en dårlig krem, minus det er ingen spf-faktor, og fargen kan være litt lettere. Hvis jeg ikke finner det bedre, så kjøp igjen.

SampleSociety

Kompetent tilnærming til sminke av problemhud med BB-krem NOREVA Exfoliac 1

Den nye BB-kremformelen maskerer ikke bare hudens mangler, men hjelper også til å kvitte seg med utslett, regulerer selvbalansen, og opprettholder også hudens fuktighetsnivå gjennom dagen.

Om sommeren kan hudproblemer forverres. Selv en vanlig hudtype er preget av økt utskillelse av oljeaktig glans, forurensning av porene, og som et resultat av periodiske utslett på ansiktet.

Spesielt for problemhud har Noreva brand lansert BB-krem Exfoliac, som ikke bare maskerer hudfeil, men kjemper også på et dypere nivå. Det patenterte komplekse systemet bidrar til å kvitte seg med lesjoner, reduserer spredning (reproduksjonsprosessen) av bakterier og regulerer frigjøringen av talg.

Kremet er pakket, pent rør, konsekvent dekorert i stilen til merkevaren; Produktvolumet er 30 ml. BB krem ​​kommer ut gjennom en smal nakke. Jeg liker å bruke den umiddelbart på huden fra emballasjen. Denne metoden er ikke bare praktisk, men også hygienisk - du unngår kontakt med hender, noe som reduserer sannsynligheten for bakterier i ansiktet, og du sparer tid ved å hoppe over håndvasken før og etter bruk.

Kremet har en veldig behagelig blomsterduft, lukten er tynn og ikke skarp. Tekstur er silkeaktig, kremet ligner en elastisk balsam, som som om strømmer over huden og innhyller den. Du kan bruke kremet med en børste eller hender.

BB krem ​​Exfoliac krever forsiktig distribusjon. På grunn av glidende kremaktig tekstur under påføring kan du merke mindre flekker. Dette betyr at du har påført det mer enn nødvendig. En stor fordel med produktet er dens fuktighetsgivende egenskaper. Jeg bruker ikke fuktighetskrem under BB-krem - det passer perfekt på renset tonic hud, legger ikke vekt på flaking og andre feil.

Dette bildet viser den endelige finishen. BB-krem satte seg på huden og fikk en matt effekt. Kremet jeg brukte - i lys skygge. Imidlertid, rettferdige jenter, jeg kan ikke anbefale det. Som du kan se, hadde jeg allerede klart å få en god solbrenthet og kremet fusjonerte perfekt med huden min. Kanskje dette er den eneste nyansen av dette produktet.

Hud uten sminke. Hva ser vi? Ujevn hudfarge, rødhet, gjennomsiktig blodkar, forstørrede porer. Jeg gjentar, jeg bruker ikke fuktighetsgivende omsorg for denne BB-kremet, da dens rike tekstur og fuktighetsgivende egenskaper er nok for sommeren.

Jeg bruker kremet umiddelbart fra røret:

Det siste bildet viser den endelige finishen. BB-krem Exfoliac utjevnet merkbart tonen, nøytralisert rødhet, glatte porer. Belegget gir en naturlig, ikke overbelastet. På problemområdene kan kremet lagres og maskeres av mer alvorlige feil.

Til tross for det lette belegget holdes kremet vakkert i varmt vær, det strømmer ikke og ruller ikke. Bonusen er dens terapeutiske og profylaktiske egenskaper. Utseendet til oljeaktig skinne er betydelig redusert, kremen kremer ikke betennelse, det tetter ikke porer. Som en endelig berørings- og sikkerhetsnett kan du også bruke fikserende pulver. Makeup med denne krem ​​vil fortsatt være lys og vektløs.

Exfoliac BB Cream er ikke bare en visuell transformasjon av huden din. Med denne NOREVA-løsningen puster huden og er konstant under kontroll av det patenterte behandlingskomplekset. I den varme sommeren vil du ikke føle ubehag, som om det er fra tett tonal betyr. Nyttige sminkeprodukter? Ja det er mulig!

Min anmeldelse av EXFOLIAC matting tone krem ​​(EXFOLIAC) NOREVA for problematisk hud

Bokstavelig talt et halvt år siden begynte forferdelige problemer med huden min: hyppige utslett, lukkede komedoner og så videre. I lang tid visste jeg ærlig ikke hva jeg skulle synde og på grunn av hva dette kunne skje, fordi det ikke var noen koordinerte endringer. Mest sannsynlig skyldes dette økte nivåer av prolactin (dømmes ved analysen). Men det er ikke poenget. Dette problemet presset meg til å fullstendig endre avgang fra massemarkedet til apoteket. Hvis du leser mine vitnemål om toneverktøy, kan du forstå at det å være et problem å velge en veldig god tone. Derfor, etter å ha prøvd dette produktet fra en venn, ble jeg hyggelig overrasket og kjøpt meg selv. Jeg har brukt det siden begynnelsen av sommeren, og jeg er glad for denne dagen.

Utseende:
Kremet er plassert i et lite rør med en skruehett, et volum på 30 ml, som igjen var i en eske. På nesen var opprinnelig en beskyttende folie. Formen er behagelig, det eneste negative er at topplakken raskt blir skitten, spesielt når den bæres i en kosmetisk veske.

Tekstur, lukt, farge:
Valget av nyanser i denne tonen er ikke bra: enten gull eller lys. Jeg valgte Teinte Clair (lys). Overraskende, selvfølgelig, når du klemmer ut kremet, virker det mørkt nok, men det passer perfekt til min rettferdige hud.


Verktøyet har en struktur av middels konsistens. På grunn av det som er lett fordelt over huden og samtidig brukes det ganske økonomisk, synes det i det minste for meg. Lukten er lett, diskret, litt følt på huden.

ingredienser:
Det er festet til boksen, som jeg klarte å kaste bort. Så se på internett. Det imponerte meg nærvær av titandioksid, som perfekt beskytter huden mot UV-stråling, både A og B. Faktisk hvorfor jeg klarert denne kremen i sommer.


Mitt inntrykk:
Krem er perfekt fordelt over ansiktet og ganske økonomisk. Absorberer raskt. Maskeringsevnen er gjennomsnittlig, det vil si hvis den klare rødhet med et knall, så er det bare småfeber. Når det påføres, er hudflekten behagelig. Matting evne er ikke dårlig. Forresten, ifølge produsentens løfter, er krem ​​designet for å regulere sebaceous utskillelser. Så holder kremet i 6 timer, hvoretter jeg fremdeles pulver ansiktet mitt.

Med konstant bruk av huden blir det virkelig renere, men det er en medisinsk kosmetikk. Jeg er fornøyd med produktet, jeg vet ikke om jeg skal kjøpe det igjen, men det faktum at min neste tone kommer fra farmasøytisk kosmetikk, er sikkert!

Jeg håper det var minst litt nyttig. Farvel, farvel.

Noreva exfoliac krem ​​d / ansiktslys 30 ml

 • Dosering: -
 • Emballasje: -
 • Utgivelsesform: Krem d / ansikt
 • Emballasje: -
 • Produsent: -
 • Aktiv ingrediens: -

Andre former for produktutgivelse

Andre former for utgivelse (3)

  Produktinformasjon
 • Dosering: -
 • Emballasje: -
 • Utgivelsesform: Krem d / ansikt
 • Emballasje: -
 • Produsent: -
 • Aktiv ingrediens: -

Noreva Exfoliac Gel for Facial Cleansing Foaming 200ml

Noreva exfoliac rulle blyant 5 ml

Noreva exfoliac kremtone gylden 30ml

Gi tilbakemelding på Noreva exfoliac d / face cream light 30ml Legg igjen tilbakemelding på Noreva exfoliac d / face cream light 30ml

Gi tilbakemelding på Noreva exfoliac d / face cream light 30ml Legg igjen tilbakemelding på Noreva exfoliac d / face cream light 30ml

Legg igjen telefonnummeret ditt
Vår operatør vil ringe deg selv!

I utgangspunktet kan du søke i hele databasen med narkotika, uten referanse til tilgjengeligheten og prisene på et bestemt apotek.

Ved å velge et bestemt apotek kan du søke etter produkter etter utvalg og tilgjengelighet, samt se eksakte priser og informasjon om spesialpriser under ASNA-Savings-programmet.

Apotek tilknyttet programmet er merket med

Noreva / exfoliac Exfoliac foundation matting krem ​​med AHA lyssignal, 30 ml

MASKER OG KORREKTER HUDFEKT. ALIGNS FACE COLOR, LEVERER MAT.

Produktbeskrivelse

Matter tonal Eksfoliak krem, spesielt formulert for fet og problematisk hud, noe som gir langvarig korrigering og matteringseffekt: masker og korrigerer hud urenheter og diffus rødhet; utvikler hudfarge, gir dullhet i huden gjennom dagen. Viktig informasjon: Merck Company Scales (Frankrike): Exfoliac (EXFOLIAC), ICLEN (IKLEN), PSORIAN (Psoriane) ble nylig kjøpt av NOREVA Laboratories, Frankrike. NOREVA lab vil fortsette å produsere alle disse kosmetiske produkter uten å endre struktur og hovedtittelen av skala, men med en gradvis overgang til den nye emballasjen (i stedet MERCK logo vil NOREVA logo). Dette produktet er allerede utgitt en ny sats, i en ny emballasje!

Søknadstips

Aktive ingredienser

Del din erfaring med oss! Vennligst legg igjen anmeldelsen din nedenfor. Tilbakemelding fra uregistrerte brukere vil være i kø for gjennomgang av nettstedadministratorer og vil bli publisert etter godkjenning.
For å hoppe over godkjenningsprosessen, kan du registrere deg her.
Hvis du har spørsmål om produkter, vennligst kontakt vår support.

Gi tilbakemelding

For øyeblikket tilbyr CosmeticPoint deg tre måter å levere:

 • levering ved kurertjeneste på
 • levering til den valgte og praktisk til deg forsendelsessted på egen bekostning eller postomat
 • levering av russisk post

Vi samarbeider med et av de beste transportselskapene i det russiske markedet. Blant dem er DPD, OZONE, BoxBerry og andre.

Kundeservice velger alltid transportselskapet for hver bestilling individuelt. Slik at den er den mest praktiske og raske kjøperen.

Gjennomsnittlig leveringstid i Moskva og Moskva-regionen er 2 virkedager, i St. Petersburg og Leningrad-regionen - 3 virkedager. Den gjennomsnittlige leveringstiden til andre regioner i Russland er fra 4 til 7 dager. Leveringstider ved hjelp av russisk post er avhengig av avstanden til bosetninger, men i gjennomsnitt kommer pakker 12-15 dager i forveien.

My-krem

kosmetikk fra A til Z

Noreva Foundation

Sammenligning av to toning olje / problem hud kremer: Noreva vs. L'erbolario

Norena Actipur- Anti-Imperfections Cream Light Tinted

L'erbolario-LemonCucumber Cream For OilyBlemished Skin

Tone korrigerende krem ​​for sensitiv hud Avène Couvrance Fluid Foundation Corrector 01 Porcelaine

Hilsener! Jeg presenterer for deg et innlegg dedikert til tonisk korrigerende krem ​​for sensitiv hud Avène Couvrance Fluid Foundation Corrector 01 Porcelaine

Fra produsenten: (oversatt fra kontorsiden) Korrigerer hudfeil og gir hudfarge.
fordeler:
* 5 nyanser av Porcelaine (01), Naturel (02), Sable (03), Miel (04) og Soleil (05) for å tilpasse seg hver hudtone.
* Høy motstand mot fuktighet og svette
* Inneholder SPF 15 og beskytter huden mot sollys
* Beskyttelse mot fotoaldering på grunn av pre-trekoferil (også kjent som vitamin E, som er en kraftig antioksidant)
* Naturlig finish, matt og uniform hudfarge
Det garanterer en vakker hud som passer for alle typer sensitiv hud. Skjul moderate betennelser.
Påfør med fingrene på ansikt og nakke.
Jeg vil legge fra meg selv at produktet ikke inneholder oljer og er ikke-komedogent (angitt på emballasjen).
Emballasje og sammensetning av krem:
Jeg har den letteste skyggen - porselen (01). Faktisk er det ikke så lyst. Beige farge med en gulaktig subton, men godt skyggelagt. Ikke egnet for snøhvit. Gir en gjennomsnittlig dekning.
Swatch:
Til venstre - solen, til høyre - skyggen:
Litt blåste en dråpe fløte:
Fortsatt skyggelagt:
Svette på ansiktet (overalt med fundament, løst pulver med Clinique 03 pulver og Shiseido Bronzer 01 bronzer på kinnben):
Lenger unna
en nærmere titt:
Super Makro (samme høyre kinn under pistolen):
Swatch på problemområdet mitt - hake (med Clinique 03 tonal og sprø pulver + en liten Lancôme Effacernes corrector):
Følg forskjellen (til venstre - uten alt, til høyre - med Clinique 03 foundation pulver og løs pulver):
På forespørsel fra jentene, en ekstra svovel (til venstre - uten alt, til høyre - bare tonal):
Fra meg: Krem gir en gjennomsnittlig dekning. Motstandsdyktig. Må ikke matte, men umiddelbart etter påføring er en matt overflate synlig. Jeg har skinnet med den om 1,5-2 timer (huden min er kombinert med en fett T-sone). Når det brukes rikelig, kan det understreke porene. Peeling, hvis noen, understreker også.
Som alltid vil jeg liste fordelene og ulemperne:
+ holdbarhet
+ SPF 15
+ egnet for sensitiv hud
+ porene stenger ikke (på meg)
+ godt skyggelagt
+ Ikke synlig i ansiktet hvis det ikke er flak på huden
- legger vekt på peeling
- kan falle inn i porene (det er ikke nødvendig å lagre krem)
- Ikke matting
Bunnlinjen: En god tonalkrem for sensitiv hud som bidrar til å oppnå en jevn hudfarge og godt gjemmer betennelse i lang tid. Dessverre er det ikke matte, men fordelen er matte servietter og pulver. Jeg er fornøyd med ham. Kanskje gjenta kjøpet.
Pris: ca 16 euro avhengig av apoteket
Volum: 30 ml.
Brukstid: 10 måneder.
Vurdering: 4 +++
Takk for din oppmerksomhet!
Masha.

Matter oljeaktig hud uten pulver og kluter hele dagen! Det perfekte fundamentet funnet! + Bilder før og etter

Hei alle sammen!

Siden jeg er eier av fet og veldig følsom hudforespørsler etter tonal betyr at jeg har en størrelsesorden høyere enn den for heldige kvinner som har råd til å bruke massemarkedet. Etter å ha gitt tusenvis av rubler til hudbehandling og etter å ha vært i en resepsjon med dusinvis av leger, slo det meg plutselig! Hvis tester og hormoner er normale, blir magen kurert, da. Alt på grunn av grunnlaget! Jeg trenger en krem ​​som ikke ville tette porene mine! Og jeg ble ikke forvekslet ved å bytte til ikke-komedogen kosmetikk og eliminere alkoholforbindelser i pleieprodukter, og huden ble mye renere. Det er rart at ikke en eneste fremtredende kosmetolog tok en interesse i hva kosmetikk jeg bruker.. og i et par år har jeg satt fast på apotekbaser.

En apotekskonsulent foreslo at jeg prøver Exfoliac-krem fra et nytt firma for meg, Noreva.

Jeg ble gitt prøver på ikke mindre enn 5 ml, som var nok for meg i en uke med daglig bruk.

Stiftelsen er designet spesielt for problemhud. Han lover å matte, desinfisere, regulere salivasjon og samtidig fuktighet. Laget i Frankrike. og en uke senere stolte jeg på og kjøpte en fullstørrelsesversjon

Kremet har en full størrelse på 30 ml. Kremet er i røret, og røret i esken er nålen i egget, egget i anden, anden i haren;) Ved røret synes røret å være gummiert, det er behagelig å holde i hendene, men dette belegget er raskt skittent. Tuba med en skruehett. Hullet var fullpakket med folie. positivt

Med emballasjen sortert ut. nå om kremet selv:

Kremet er presentert i to nyanser: Teinte Dore (golden) og Teinte Clair (lys). Valget er ikke bra, men lysskyggen passer godt sammen med den hvite huden min

Tonnasje har en gellignende tekstur og en behagelig frisk lukt. Duften holder på huden i ca. 1,5 time.

I det nedre bildet er fargen på tonen nærmere den virkelige.

Sammensetning for de nysgjerrige:

Mine visninger:

- når det påføres, er kremmet perfekt fordelt over ansiktet uten mye innsats

- økonomisk å bruke

- faller ikke inn i porene og bretterne hele dagen lang!

- Ikke følt på huden det samme hele dagen!

- absorberer raskt, etterlater ingen klæbrighet

- tonalnik har en gjennomsnittlig maskeringsevne: sterke blåmerker under øynene vil ikke skjule, med kviser er det også tilfelle

- gir huden et veldig friskt utseende. Selv etter å ha fjernet sminke om kvelden, ser huden veldig frisk ut.

- Ikke flekker otsdezhdu og eksfolierer ikke fra ansiktet

Foto før og etter. Krem jeg bruker med fingrene:

Som du kan se pimple gjemte ikke, men jeg liker virkelig hudfarge!

Jeg har veldig tynn og tørr hud under øynene mine, og siden øyekremet mitt ikke er veldig bra, vil jeg ha en mer fuktighetsgivende tekstur i dette området. Ja, og tonen selv er designet for å matte og redusere sebaceous utskillelser, så nå ser jeg etter en slags fuktighetsgivende concealer, eller generelt vet jeg ikke hva. Jeg håper på ditt råd jeg ikke vil ha for tidlige rynker! For meg er dette den eneste feilen i Noreva.

Og viktigst: MATHING

Kremet har ikke en sterk matte finish. Snarere blir ansiktet et naturlig dis. Bildene nedenfor ble tatt 20 minutter etter påføring av krem. uten pulver og rødme: naturlig lys og blits

Og her er et bilde etter en hard dag. Med blits og uten. I løpet av dagen brukte jeg ikke pulver (i en halv og en halv måned av vennskap med denne tonen, la jeg vanligvis ut pulver fra kosmetikk og vesker)

På bildet med blits kan du se at en liten "ansiktsglans" fremdeles ble dannet, men i virkeligheten ser alt ut på bunnfotografiet. Jeg tror et godt resultat, gitt mangelen på tillegg. matter.

Å anbefale:

Jeg anbefaler dette fundamentet til alle med fet eller kombinasjonshud (tørr hud sannsynligvis aldri glitter, glad). Tonen er perfekt justert til min snøhvit hud, og selv når jeg er under vårsolen litt solbrent, ser jeg ikke noen forskjeller med nakken og ørene.

Jeg er fornøyd med Noreva Exfoliac grunnlaget! Ved konstant bruk blir huden virkelig renere, og sebaceøs utskillelse reduseres betydelig. Så dette er ikke bare et kosmetisk produkt, men også en terapeutisk.

Nå blir det varmere og jeg er veldig interessert i hvordan krem ​​vil oppføre seg i varmen. Sørg for å oppnå med bilder. Men jeg tenker allerede på å kjøpe en gylden nyanse for sommeren, spesielt i vår by for den mørke skyggen, kjøpte Kremet rabatter for 800 rubler, hvis noen er interessert, men i et annet apotek så jeg for 600 uten noen rabatter.

Takk for din oppmerksomhet! sunn hud over alt!

Tilbakemelding på Vichy Mattifying Cream for fet hud

Super tonalik for fet problem hud.

Hei alle sammen! Jeg skynder å dele med deg mitt fund i grunnkremer. Jeg vet selv at det å finne den perfekte toneren ikke er lett, spesielt hvis du har problemhud. Min hud er langt fra ungdommelig, men det har problemer som ungdom. disse er forstørrede porer, glans og pimples. Derfor var jeg på utkikk etter en tonalnik som ikke bare forkler alt dette, men også helbreder. Og her er et mirakel jeg fant den. Jeg møtte selskapet Noreva ved en tilfeldighet. Jeg så og interessert i atera. Konsulenten anbefalte meg å prøve dag og natt kremer for problematisk voksen hud samt concealer for problematisk hud. Nå om hovedsiden. Tonen min er lys. Når den brukes, smelter tonalnik helt sammen med huden. en slik følelse at ansiktet hans bare ikke er der. mens masken maskerer alle feilene. porene virker mindre, det er ingen kviser i det hele tatt. Som for matting varer effekten i ca 5 timer.. da begynner nesen min å skinne.. men for meg er det ikke skummelt.. det er matting servietter og Jeg gjør det lett. Det viktigste er at det ser ut som om det ikke er i ansiktet og ansiktet ser veldig friskt ut. Jeg bruker denne tonalisten til en dagskrem av samme firma.. så skal jeg skrive om det. Kremet er veldig økonomisk, som også gleder. Jeg anbefaler det til alle.

Apotek Tonalnik Noreva Actipur. Teintée Dorée mørk skygge. FOTO på ansiktet

Jeg vil virkelig dele mine inntrykk av Noreva-stiftelsen. Ser fremover, den eneste ulempen er fargen. Men først om fordelene:

Tonen påføres veldig enkelt og jevnt, men ikke likevel flytende. Absolutt ikke flyter, men det er lett fordelt og faller ikke farget. Kun tone med forskjellig belysning (elektrisk og fra vinduet)

Lukten av et amatør-apotek, standarden for merkevaren. Men det føles bare når det brukes. Så forsvinner veldig raskt.

Dekningen er gjennomsnittlig. Om nødvendig kan du søke et andre lag, men så er tonen fortsatt merkbar.

Tonen uten base, påført fuktighetskrem, pulverisert på toppen, varte i 6 timer. Deretter trenger du igjen pulver. mer enn 6 timer har gått + støv

På ansiktet av krem ​​er nesten ikke følt. Det er ingen følelse av at huden ikke puster, og det er ikke noe ønske å vaske.

Nå om fargen. Så vidt jeg vet, er det bare 2 nyanser - lys og mørk. Jeg tok feilaktig den mørke. Og det viste seg å være mye mørkere enn ansiktet mitt, selv med en sørlig brunfarge! Lys skygge, hvis du ikke går til solarium, vil også være mørk. Jeg tenner tonen med et lettere pulver, eller jeg sprer bare en krem ​​med en lysere tonal.

Bildet er ikke skilt tone + lettere pulver.

Ifølge egenskapene til krem ​​er god. Jeg anbefaler mørkhudede kvinner og elskere av solarium;)

Flere Artikler Om Typer Acne