Under behandling av akne, overtar huden. Dette kan ikke tillates, og det er verdt å kjøpe fuktighetsgivende regenererende krem ​​på forhånd. Kremet fra Noreva Exfoliac ble spesielt skapt for denne typen hud: tørket og dehydrert.

Hvordan påvirker Noreva Exfoliac krem ​​huden din?

Når huden gjennomgår en seriøs systematisk behandling av akne, begynner den nesten alltid å tørke, irritere, rødme. Dette er en normal reaksjon på nye stoffer, men denne prosessen og denne gangen vil bidra til å lindre det spesielle middelet Noreva Exfoliac Repair Cream.

Denne fløten er spesielt laget for slik hud. I kremens sammensetning er det stoffer som gjenoppretter lipidfilmen. Mangelen på lipider bringer huden til en tilstand av tørrhet, tetthet og irritasjon, men kremen inneholder fuktighetsgivende og beroligende ingredienser.
Noreva Exfoliac krem ​​inneholder: essensielle fettsyrer, ceramid 2, glyserin, shea smør, abyssin, kolesterol og andre stoffer. I dette tilfellet er kremet ikke komedogen, hypoallergenisk.

Hvem er Noreva Exfoliac Regenerating Cream egnet for?

Kremet er laget for hud utsatt for akne. Ofte er det ungdomsår, men det spiller ingen rolle. Hvis du behandler akne, blir huden strammet, dehydrert, flakket av - denne kremet er for deg.

Spesielt passende er Noreva Exfoliac Regenerating Cream i de første par månedene med behandling med Effezel. På grunn av den oljede strukturen, vil det umerkelig eliminere hudens peeling. Men når huden allerede blir vant til behandlingen, bør kremet skiftes til en lettere, for eksempel AquaPrecis krem.

Intensivt fuktighet, gir umiddelbart en følelse av komfort, eliminerer følelsen av tetthet, skaper en hydro-lipidfilm, lindrer irritasjon, gjenoppretter beskyttelsen av epidermis.

Hvordan bruke Noreva Exfoliac Cream

Påfør krem ​​på ren og tørr hud minst 2 ganger om dagen og resten ganger - om nødvendig. Tynt lag, jevnt. Kremet absorberes raskt og kan være grunnlaget for sminke.

Exfoliac-serien har også en veldig god og kraftig peelingskrubbe som eliminerer flekker etter akne og svarte flekker - Noreva Exfoliac scrub.

Anmeldelser av restaureringskrem Noreva Exfoliac

Jeg kjøpte denne kremet bare når huden begynte å tørke ut og skrelle av. Og jeg vet fortsatt ikke hvorfor jeg er 22 år gammel, min hud er litt problematisk, men ikke forferdelig. På apoteket kjøpte jeg Noreva Exfoliac Regenerating Cream på råd fra en konsulent. Prisen, selvfølgelig, bit meg (690 rubler), men jeg bestemte meg, fordi helse og skjønnhet er dyrere. Jeg er veldig glad for at jeg ikke ble grådig og huden straks sukket, spenningen gikk bort, det var en følelse av trøst, og det var ingen fettfilm igjen, som fra vanlige kremer.

Vurdert av: Marina

Jeg har gjennomgått Bazirons behandling i ca 2 uker, og jeg visste at huden ville flate av hardt. Jeg så straks etter gode fuktighetsgivende kremer for problematisk hud, valgte denne Noreva Exfoliac krem ​​og var fornøyd. Perioden med sterk peeling og tørrhet var veldig myk for meg, det var ubehag, men kremet jevnet det med en gang.

Gjennomgå forfatter: Elena

Noreva Exfoliac krem ​​har vært i min kosmetiske pose siden vinter - et ideelt middel for tonalc i en kald sesong. Moisturizes, nærer og har en utmerket base. Mine porer er rene etter ham, og huden min er frisk. Liker det

Noreva Exfoliac Regenerating Cream

Problemer hud, overdried og tynnet gjennom aggressiv dermatologisk behandling.
Konstitusjonell tørr og veldig tørr hud
Seasonal xerosis i høst og vinter
Som beskyttende, reduksjonsmiddel mot eksterne faktorer (kald, vind)

Gjenoppretter huden perfekt, gir en følelse av komfort.

Ceramides 2, basale fettsyrer og kolesterol gjenopprette epidermal sement, begrense transepidermalt vanntap.
Squalan, gul voks, sheasmør har en nærende, filmbasert, beskyttende, regenererende effekt. Glyserin, natriumhyaluronat fuktighet, sørg for bevaring av vann i epidermis. Abyssin har sårheling, beroligende, regenererende, antiinflammatoriske egenskaper. Alpha-bisabolol har en ekstra beroligende effekt.
pH = 5,2;
Klinisk testet av dermatologer på hud behandlet med isotretinoin. Har ikke en fotosensibiliserende effekt. Uten smaker og parabener. Ikke komedogenno. Meget tolerant.

Påfør 2-3 ganger om dagen eller oftere om nødvendig. Kan brukes alene eller i kombinasjon med systemisk dermatologisk behandling. Anbefalt den komplekse bruken av hygieneprodukter og aktiv medisinsk behandling EXFOLIAC.

Noreva Exfoliac Reconstructive Cream 40ml

Noreva Exfoliac Regenerating Cream 40ml

 • Originale varer
 • Levering over hele Russland
 • Gratis levering i Moskva fra 3 000 r.

Generell beskrivelse

Exfoliac regenererende krem ​​laget av Noreva laboratoriespesialister for å gjenopprette problem ungdommelig hud, skadet og tørket som følge av medisinsk behandling. Dette kosmetiske produktet er inkludert i Exfoliac-linjen for fet og ung hudpleie.

I dette tilfellet er stoffet ment for sensitiv hud. Det normaliserer hydro-lipidlaget og gjenoppretter hudavlastning. Kremen gir nesten umiddelbart symptomene på irritasjon og lindrer den ubehagelige følelsen av tetthet.

På grunn av de unike komponentene i Exfoliac Noreva regenereringskrem, som sheasmør, fettsyrer, kolesterol, bivoks, ceramid, dypintensiv fuktighet, restaurering og næring av den skadede epidermis, oppstår.

Alle kremets komponenter er hypoallergena. Den inneholder ikke parabener, er ikke årsaken til dannelsen av komedoner og samhandler perfekt med sensitiv problematisk hud.

søknad

Norev Recovery Cream Exfoliac anbefales for sensitiv eller skadet hud etter dermatologiske prosedyrer eller behandlinger. Påfør ren, tørr hud to ganger om dagen eller mer om nødvendig.

Ansiktskrem Noreva exfoliac Creme Reparatrice - anmeldelse

Noreva Exfoliac Creme Reparatrice Super Regenererende Face Cream - en utmerket etter-peeling omsorg og ikke bare

I dag vil jeg fortelle deg om et annet verktøy fra det franske merket Noreva laboratorier fra Exfoliac-linjen. Jeg skrev allerede en anmeldelse om gelen for vask og krem ​​Acnomega 200, peeling. Nå vil jeg fortelle om mine inntrykk fra restaureringskremmen.

Denne krem ​​er designet for å gjenopprette huden etter aggressive kosmetiske prosedyrer, inkludert peeling (både overflate og overflate-median, median). Følgelig fukter det, gjenoppretter hydro-lipidfilmen, gjenoppretter barrierefunksjonen i huden, eliminerer irritasjon, tørrhet, tetthet.

Hva jeg vil si. Jeg gjorde en gang med TCA median peels, og alle disse opplevelsene er veldig kjent for meg. På den tiden hadde jeg ikke en slik krem, jeg brukte en annen. Men å vite hvordan dette virker, anbefaler jeg absolutt det etter denne typen eksponering. Krem gjenoppretter virkelig. Jeg bruker den 2-3 ganger i måneden - etter peeling (overflate med fruktsyrer) eller hvis jeg gjør en hard skrubbe, for eksempel, børsting (men dette skjer sjelden). Passer også til chapped hud. Plus økonomisk bekostning. Derfor vil dette verktøyet fra hele min linje av exfoliac ende opp, tilsynelatende, sist. Lys, ikke klebrig, godt absorbert.

Rør på 40 ml. Pris online apotek, unntatt fraktkostnader 705 p.

Generelt sett legger jeg 5, men for meg personlig er denne kremet neppe så nødvendig. Hvis det noen gang slutter, vil jeg ikke kjøpe mer.

Direkte link til produktet på den offisielle nettsiden

Ansiktskrem Noreva exfoliac Creme Reparatrice

Perfekt hud uten komedoner, svarte flekker og akne - det er ekte! (fase tre: fuktighetsgivende)

Den tredje fasen av hudpleie er utvilsomt fuktighetsgivende. Å finne en krem ​​som ikke bare skal ta vare på huden og fukte den, men heller ikke tette porene og ikke provosere akne, er ganske vanskelig. Men jeg fant ham! Jeg inviterer deg til å bli bedre kjent med ham - dette er Norevas Exfoliac Line Repair Cream.

Kremet er rettet mot å gjenopprette, beroligende og fuktighetsgivende tørr hud. Gir øyeblikkelig komfort og gjenoppretting hele dagen.

konsistens - tykk hvitkrem Uten hud toning, å bruke det er ikke et alternativ. Men etter noen lotion glir kremet lett over huden. Det trenger svært lite forbruket er ganske ubetydelig. Nok i 5-6 måneder med vanlig bruk, gitt volumet på 40 ml.

Lukten - mindre, lett, tilsvarende farmasøytisk kosmetikk.

Resultatet er god hydrering. Eiere av fet, problem hud påvirker ofte det aggressivt, noe som fører til dehydrering. Selv om jeg ikke har noe slikt, men det ser ut til at kremet ville ha løst enda alvorligere problemer med dehydrering enn min. Kremet gir faktisk en følelse av ro og komfort. Med sin ganske tette konsistens absorberer den raskt, og gir ingen fettfilm. Jeg bruker sminke om 5-10 minutter. Forresten som grunnlag for sminke oppfører seg perfekt. Med regelmessig bruk merket jeg at huden med den er mindre fett, som ikke kan annet enn glede seg.

På bildet er resultatet av bruken av hele linjen Noreva Exfoliac etter 1,5 måneders bruk!.

Andre mine vurderinger om den perfekte omsorg for meg i dag:

Fase 1: rensing.

Fase 2: toning.

Kjøpte linjen Noreva i dette nettapoteket. Krem kostet meg 615 rubler.

Jeg likte denne regenererende fløten. Som en del av omsorg Noreva Exfoliac, burde han sikkert være! Jeg anbefaler og legger en velfortjent 5!

Varm og solrik, dine dager =)!

Slik skal den perfekte krem ​​være.

Lav sløyfe til deg, kjære leser!

Min krig med akne og andre ujevnheter i huden fant en god motstander i form av Exfoliac Acnemega 200 krem.

For det første året smurt jeg kviser med frenesi med krem ​​uten ekstra spesielle farmasøytiske preparater. Og så ble det båret...

I det andre året med å bruke min favorittkrem, supplerte jeg hudpleie med en regenererende fuktighetskrem. Det gjenoppretter huden, utmattet av kraftig behandling av fet hud - alkohol, syrer, uttørking av leire og andre henrettelser, fukter huden, fremmer hudregenerering, forhindrer felling, lindrer rødhet.

Informasjon fra produsenten -

Kremet gir komfort umiddelbart etter påføring og gir en lang restruktureringseffekt gjennom hele dagen. Kremet er spesielt utviklet for regenerering av ungdommelig problemhud, svekket under påvirkning av dermatologisk behandling. Dens aktive relipiderende og restrukturerende stoffer gjenoppretter hydrolipidfilmen, fuktighetsgivende og beroligende komponenter gjenoppretter hudbarrieren, eliminerer irritasjoner og tetthet assosiert med lipidmangel. Kremet har vellykket hudprøver under og etter behandling med isotretinoin.

Ceramider, essensielle fettsyrer, kolesterol, squalan, karittolje, glyserin, abyssin®, alfa-bisabolol, pH = 5,2

Overdried, delipidized, svekket hud - under og etter behandling med systemiske preparater.

Jeg brukte kremet bare om morgenen, fordi jeg om natten brukte en klebrig og slem Acnemega 200.

Likte i regenereringskrem:

fantastisk, deilig krem! Ved å bruke det har jeg gjentatte ganger fått meg til å tro at dette er akkurat det som en ideell krem ​​skal være - den er godt fordelt over huden, absorberer raskt, den umiddelbare effekten er næret, fuktig hud; det er en behagelig aroma.

Nok for hele "kald og solløs" sesong og fortsatt litt igjen.

Et rør med en så sjarmerende nese bidrar også til besparelser.

3. Fungerer bra.

Det forlater ikke en film på huden, til tross for min oljeaktige T-sone, var det ingen følelse av pore blokkering, tyngdekraften eller film. Ja, jeg sier, krem ​​magi!

Jeg merker at kremens overflate selvfølgelig ikke er matt, jeg trenger i tillegg pulver, matte servietter, men jeg vet ikke det rette som ville behandle det, var praktisk som sminekrem, hadde fantastiske organoleptiske egenskaper og matte det. Hvis du vet, vennligst informer meg, jeg vil umiddelbart kjøre opp

Vel, hvis du så mine "før" bilder i anmeldelsen om Aknemeg 200, nå ser min hud ut som dette -

Selvfølgelig er idealet veldig langt unna, men fremgangen i forhold til fotografier for et og et halvt år siden er åpenbart.

Ja, og prisen på problemet - gjennom joint venture - 450 rubler, på apotek - fra 700 rubler.

Vær vakker! : kjærlighet:

Noreva Exfoliac Creme Reparatrice Super Regenererende Face Cream - en utmerket etter-peeling omsorg og ikke bare

I dag vil jeg fortelle deg om et annet verktøy fra det franske merket Noreva laboratorier fra Exfoliac-linjen. Jeg skrev allerede en anmeldelse om gelen for vask og krem ​​Acnomega 200, peeling. Nå vil jeg fortelle om mine inntrykk fra restaureringskremmen.

Denne krem ​​er designet for å gjenopprette huden etter aggressive kosmetiske prosedyrer, inkludert peeling (både overflate og overflate-median, median). Følgelig fukter det, gjenoppretter hydro-lipidfilmen, gjenoppretter barrierefunksjonen i huden, eliminerer irritasjon, tørrhet, tetthet.

Hva jeg vil si. Jeg gjorde en gang med TCA median peels, og alle disse opplevelsene er veldig kjent for meg. På den tiden hadde jeg ikke en slik krem, jeg brukte en annen. Men å vite hvordan dette virker, anbefaler jeg absolutt det etter denne typen eksponering. Krem gjenoppretter virkelig. Jeg bruker den 2-3 ganger i måneden - etter peeling (overflate med fruktsyrer) eller hvis jeg gjør en hard skrubbe, for eksempel, børsting (men dette skjer sjelden). Passer også til chapped hud. Plus økonomisk bekostning. Derfor vil dette verktøyet fra hele min linje av exfoliac ende opp, tilsynelatende, sist. Lys, ikke klebrig, godt absorbert.

Rør på 40 ml. Pris online apotek, unntatt fraktkostnader 705 p.

Generelt sett legger jeg 5, men for meg personlig er denne kremet neppe så nødvendig. Hvis det noen gang slutter, vil jeg ikke kjøpe mer.

Direkte link til produktet på den offisielle nettsiden.

Hva du trenger!

Etter å ha prøvd en gjeng fuktighetskrem for fet hud, håpet jeg ikke engang at jeg ville finne noe sånt! Denne krem ​​ble anbefalt til meg av en konsulent, jeg skjønte med en gang at hun ikke ville gi noe dårlig, jeg lurte på at jeg var rolig med henne og ikke ble nervøs igjen, og trodde ikke at de ville gi meg noe søppel igjen. Denne krem ​​fuktbar, nærer, legger ikke i fet pannekake i ansiktet hvis det brukes i moderasjon, og ikke i et tykt lag. Det er godt å bruke det og under kosmetikk, men det er nødvendig å la det absorberes til slutt slik at ansiktet var fløyelsittet og ikke rullet eller skilt. Jeg brukte det bare et par ganger under kosmetikken, fordi jeg har en annen krem ​​til disse formålene. Og jeg bruker hovedsakelig Noreva for natten, det er veldig, veldig bra for ernæring. Etter masker er det mest! Jenter, hvis du også er på jakt etter en fuktighetskrem, så anbefaler jeg dette!

Fornøyde ønsker!

Jeg valgte denne kremet mer enn bevisst, og jeg hadde en rekke krav til det: dyp hydrering, uten glycerin i basen (huden min puster ikke fra den og porene er tett til tider), uten silikoner og mineraler i basen, i et rør, men ikke i en krukke. Forresten har jeg nylig funnet en passende (om dette nedenfor), men for denne krem ​​er det så gode anmeldelser, og sammensetningen er bedre at jeg bestemte meg for å ta denne, fra det da ukjente merkevaren Noreva.

Litt om huden min: Normal med oljeaktig T-son, forekommer jevnlig utslett. Ikke jage dullness og svart død kamp akne aggressive betyr, det er i fortiden. Nå er bare hydrering og ernæring, dvs. forebygging av aldersrelaterte endringer (jeg er 22).

Kremet har en god emballasje: Et rør er flatt, nesen og selve åpningen er liten, alt dette sikrer hygiene og kostnadseffektivitet i bruk.

Tekstur: Krem, delikat. Lukten er lett. Kremet absorberes raskt, men det etterlater seg en litt fuktig glans, men dette er ikke spesielt. effekten av sparkles, de er ikke i den.

Den første følelsen etter påføring er komfort (påført på et renset, tonet ansikt, om kvelden). Da ble huden mykere myk og syntes å strekke seg fra fuktighet. Jeg tror det ble levert av to gode fuktighetskremer i basen - squalane og isononyl isononanoat, og shea olje myknet huden. Men etter å ha bløt på huden, er det fortsatt en følelse av tilstedeværelsen av krem ​​(på en god måte) på grunn av den samme lysutstrålingen og fullheten av huden med fuktighet.

Jeg kan ikke fullt ut vurdere effektiviteten, siden vi brukte huden min i god fuktighet. Ja, og jeg vil mest sannsynlig ikke bruke det permanent, men etter behov (etter soling, i høst-vinterperioden etter peeling). Hver dag for meg selv fant jeg denne typen krem.

Jeg anbefaler deg å sette den på natten, siden den ikke har SPF-beskyttelse, og om dagen kan noe lettere brukes under sminke.

Generelt er kremet veldig anstendig! Jeg vil gi råd til de som har utslitt huden med aggressive akne rettsmidler og alle som er ute etter høy kvalitet fuktighetsgivende og lett næring. For prisen er kremet rimelig (600-700 rubler), uten reklamepremie og med ubestridelig effekt (sammenlignet med de fleste "luksus" kremer).

Mer om merket Noreva: ansikts- og øyekrem.

Noreva Exfoliac Regenerating Moisturizer 40 ml (Noreva, Exfoliac)

RESTORERER LÄDERBARREN, MULIGHETER OG ELIMINERER RELIEF OG STRØMHET

beskrivelse
anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Kremet gir komfort umiddelbart etter påføring og gir en lang restruktureringseffekt gjennom hele dagen. Kremet er spesielt utviklet for regenerering av ungdommelig problemhud, svekket under påvirkning av dermatologisk behandling. Dens aktive relipiderende og restrukturerende stoffer gjenoppretter hydrolipidfilmen, fuktighetsgivende og beroligende komponenter gjenoppretter hudbarrieren, eliminerer irritasjoner og tetthet assosiert med lipidmangel. Kremet har vellykket hudprøver under og etter behandling med isotretinoin.

AKTIVE KOMPONENTER

Ceramid II, fettsyrer, kolesterol: reduserende effekt.
Squalan, triglyserider: nærende effekt.
Glyserin: fuktighetsgivende effekt.
Abyssin, alfa-bisabolol: beroligende effekt.
pH = 5,2

Noreva Exfoliak Regenerating Moisturizer, 40ml

Returnerer hudkomfort umiddelbart etter påføring, og gir en langvarig restruktureringshandling hele dagen.

Når du kjøper dette produktet kan du få opptil 87 bonuspoeng. Din handlevogn vil til sammen 87 poeng som kan konverteres til en rabattkupong på 17 rubler.

14 andre produkter fra denne delen:

NOREVA EXFOLIAC Regenererende Fuktighetskrem, 30 ml

effekt

Kremet er spesielt utviklet for regenerering av ungdommelig problemhud, svekket under påvirkning av dermatologisk behandling.

Dens aktive relipiderende og restrukturerende stoffer gjenoppretter hydrolipidfilmen, fuktighetsgivende og beroligende komponenter gjenoppretter hudbarrieren, eliminerer irritasjoner og tetthet assosiert med lipidmangel.

Kremet har vellykket hudprøver under og etter behandling med isotretinoin.

struktur

Essensielle fettsyrer

vitnesbyrd

Pereushennaya, delipidnaya, svekket hud - under og etter behandling med systemiske legemidler som forårsaker tørr hud

tekstur

Har en lett, ikke-fettete tekstur, gir kremet trøst umiddelbart etter påføring og gir en langvarig restruktureringseffekt gjennom hele dagen.

søknad

Påfør minst 2 ganger om dagen på ren, tørr hud.

Funksjoner av Exfoliac Cream, Gel og Lotion

De fleste problemene med huden skyldes det faktum at dermis ikke har tid til å regenerere når noen patologier forekommer i kroppen. Det finnes en rekke medikamenter utviklet for å akselerere denne prosessen. Men deres bruk er ikke alltid hensiktsmessig. Faktum er at noen ganger ganske mindre aggressive prosedyrer som ikke er mindre raskt, bringer huden i orden. Kosmetiske verktøy - et godt alternativ for å løse problemet. Noreva exfoliac creme reparatrice er et stoff som har bevist seg i det moderne markedet.

Hvordan påvirker Noreva exfoliac creme reparatris nøyaktig huden?

Dermatologiske stoffer bekjemper effektivt de patologier som utvikler seg i kroppen. Men samtidig påvirker disse stoffene immunsystemet og tilstanden til epidermis. Ofte - for verre. Denne krem ​​er designet for å kompensere for effektene av behandlingsmidler og gjenopprette den normale hastigheten på regenerering av huden, eller til og med akselerere den om nødvendig.

Hva er Exfoliac krem

Sammensetningen er den viktigste fordelen med dette kosmetiske preparatet. Men du må forstå at tilstedeværelsen av mange aktive ingredienser i sammensetningen øker antallet kontraindikasjoner betydelig. Det anbefales derfor å rådføre seg med en hudlege eller en kosmetolog (avhengig av hudtilstanden for øyeblikket) for muligheten for å bruke stoffet i ditt tilfelle.

Krem inneholder:

 • ceramider;
 • fettsyrer;
 • kolesterol;
 • squalan;
 • shea smør;
 • glycerol;
 • Abyssinia;
 • alfa-bisabolol;
 • pH = 5,2.

En av de viktigste kontraindikasjoner er individuell intoleranse mot kroppen. Hvis huden din reagerer negativt på en av disse komponentene, må du straks slutte å bruke dette produktet.

Indikasjoner for bruk av Exfoliac krem

Kremet er spesielt viktig for pasienter hvis huden er for tørr på grunn av aknebehandling. Nivået på naturlig fuktighet øker etter bare noen få bruksområder. Dermed trenger du ikke å stadig behandle huden med ekstra kremer og lotioner, enda mer irriterende på huden. Samtidig forblir nivået av fettinnhold på det optimale nivået, noe som utelukker utseendet på nye betennelser.

Det er av denne grunn at Exfoliac er en del av mange akne behandlingskurs. Det brukes samtidig med medisiner, som gjør at du kan opprettholde dermis i god stand.

Også dette middelet er en utmerket assistent i tilfelle når huden svekkes under påvirkning av visse stoffer.

Utviklerne har laget en hel rekke medikamenter, med hver av dem du kan bli kjent med i detalj før bruk.

Exfoliac Gel

Skummiddel, hovedformålet er å rengjøre de øvre lagene av huden fra døde celler og støv. Dette påvirker primært tilstanden til sebaceous kanaler. Fraværet av smuss i beskyttelseslaget forhindrer betennelse i porene. På grunn av dette er gjentakelsen av akne under behandling av huden praktisk talt utelukket.

Også forbedrer funksjonaliteten til det øvre laget av huden - epidermis. Som et resultat blir regenereringsprosessen akselerert, slik at hudtilstanden blir sterkt forbedret. I motsetning til de fleste lignende stoffer, anbefales dette verktøyet ikke bare for å vaske huden i ansiktet, men også for rengjøring av andre deler av kroppen - tilbake, skuldre, mage, nakke.

Du kan bruke Exfoliac Gel permanent. Det anbefales å vaske huden med det to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Massering i sirkulære bevegelser betyr at huden påføres til det blir skum. Deretter vaskes det av med rent, varmt vann.

Exfoliac Lotion

Har de samme indikasjonene og egenskapene som kremet. Selv formuleringer av narkotika har visse likheter. Forskjellen er at dette alternativet har en mer praktisk form for utgivelse. Påføring av krem ​​er en prosedyre som anbefales hjemme. Du kan bruke lotion på huden din når som helst og hvor som helst. Bare tørk ansiktet med en klar væske. For å gjøre dette, bruk en bomullspute.

Exfoliake kostnad

Alle typer narkotika er i omtrent samme priskategori. Kostnaden for krem, gel og lotion varierer i området fra 800 til 1000 rubler, avhengig av doseringen, regionen og apoteket selv.

Ulike produkter fra linjen er ofte inkludert i løpet av hudpleie for ulike pasienter. Selvfølgelig må de samtidig kombineres med andre stoffer som forbedrer tilstanden til dermis. Se mer om prinsippene om omsorg i videoen nedenfor:

Noreva exfoliac creme reparatris - et av de beste middelene for å forbedre regenerering av huden. Spesielt sant i ungdomsårene.

Krem gjenoppretting fuktighetsgivende Noreva Exfoliac

Katalog Noreva Noreva Exfoliac (Exfoliac) Moisturizing Regenerating Cream Noreva Exfoliac

pris:
880 gni

pris:
880 gni

Regenererende fuktighetskrem

Har en lett, ikke-fettete tekstur, gir kremet trøst umiddelbart etter påføring og gir en langvarig restruktureringseffekt gjennom hele dagen.

 • ceramider
 • Essensielle fettsyrer
 • kolesterol
 • squalan
 • Shea smør
 • glyserol
 • Abissin®
 • Alfa bisabolol
 • pH = 5,2
 • tørr, delipidisert, svekket hud - under og etter behandling med systemiske legemidler som forårsaker tørr hud
 • Kremet er spesielt utviklet for regenerering av ungdommelig problemhud, svekket under påvirkning av dermatologisk behandling. Dens aktive relipiderende og restrukturerende stoffer gjenoppretter hydrolipidfilmen, fuktighetsgivende og beroligende komponenter gjenoppretter hudbarrieren, eliminerer irritasjoner og tetthet assosiert med lipidmangel. Kremet har vellykket hudprøver under og etter behandling med isotretinoin.
 • Påfør minst 2 ganger om dagen.

Noreva Exfoliac Regenerating Cream

Gratis anrop fra russiske regioner
8 800 550-52-96

Moskva
8 (495) 642-52-96
Moskva, st. Verkhnyaya Radischevskaya d.7 bld.1 of. 205
Ved bestilling fra 9500 rubler. levering i Moskva gratis!

Hjem> Kosmetikk NOREVA> NOREVA Exfoliac Series> Noreva Exfoliac Regenererende Fuktighetskrem 40 ml

© 2009-2016 Transfaktory.Ru Alle rettigheter reservert.
Sitemap
Moskva, st. Verkhnyaya Radischevskaya d.7 bld.1 of. 205
Tlf: 8 (495) 642-52-96

© 2009-2018. Hypermarket-Health.RF. Alle rettigheter reservert. Sitemap

Moskva, st. Verkhnyaya Radischevskaya d.7 bld.1 of. 205 Tlf: 8 (495) 642-52-96

Flere Artikler Om Typer Acne