Natalia
Minsk Aktiv deltaker

Alle milde hilsener!

All sent høst og vinter, var jeg på jakt etter fuktighetsgivende masker.

Apoteket kom over denne lille masochkaen. Jeg husket at det virket som noe blinket gjennom Victoria og Zhenya, så hun kjøpte et utvalg.

So. Noreva Aquareva Express Fuktighetsgivende Mask Fuktighetsgivende Express Mask

Linje Aquareva.

Fra produsenten:

Idraporin støtter kontinuerlig huden med fuktighet,

hyaluronsyre gir vannreserver dypt i huden,

Hydrocomplex nærer huden med mineraler og sporstoffer

Zemea og glycerin beskytter huden, gir rask hudregenerering,

umiddelbart etter påføring fjerner tetthet. beroliger, gjør huden myk og smidig, gir umiddelbar og varig komfort.

Hvordan bruke: 1-2 ganger i uken, påfør et tynt lag på ansiktets hud, la det stå i 5-10 minutter. Tørk deretter overskuddet av med en bomullsstykke.

Aquarev maske - et ekspresverktøy for dehydrert hud med glaciale vannperler.

Sammensetning: aqua, glycerol, propandiol, natriumpolyakrylat, ammonium acryloyldimethyltaurate / vp-kopolymer, alkohol, klorfenesin, caprylsyre / caprinsyre-triglycerid, parfyme, lecitin, dinatrium EDTA, oktokrylen, natriumhyaluronat, butyl- metoksydibenzoylmetan, Salicornia herbacea ekstrakt, methylisothiazolinone, tokoferol, heliantus annuus (solsikke) frøolje, homosalat, kl 42090 (FDC blå n1)

Utgivelsesform: 50ml hengslet lokk

Fra meg selv:

Maske med helium, viskøs tekstur, gjennomsiktig blå. Den har en uttalt parfyme med vannnotater.

Det er lett påført på huden, det strømmer ikke (ikke glem at laget er tynt), og vaskes også uten problemer. For en heliummaske - dette er et pluss!

Masken fuktar huden virkelig. Jeg bruker om morgenen, og huden er behagelig hele dagen.

Det eneste som kanskje er nok for meg, er friskheten og utstrålingen av huden. Jeg vet ikke, kanskje jeg vil for mye fra en fuktighetsgivende maske? Og produsenten av friskhet og utstråling sa ikke noe. Men det ville vært bra.

Min vurdering: En god fuktighetsgivende maske, men uten glede.

[Redigert av forfatteren 29. mars 2016]

Kosmetikk Noreva - et kvalitetsfransk merke eller en annen puff?

Artikkelnavigasjon

Kosmetikkhistorie

Foto kilde: www.liveinternet.ru

Fransk Norev kosmetikk for ansikts- og kropps hudpleie. Det er nødvendig å google, tenkte jeg, og finne ut hva slags dyr det er. Den offisielle nettsiden til selskapet sprer seg og forteller historien om etableringen, som begynner i middelalderen fra apoteksholderen til i dag. Vel, ja, det er som Google stammer fra en rør-datamaskin. Det var også en mer plausibel versjon av fødselen, enten på 90-tallet, eller i begynnelsen av 2000-årene, det første salget av kosttilskudd og hårfarger. Det ser ut til å være Merck (Merck) i Tyskland, da de ble kjøpt av laboratoriet for Noreva fra Frankrike, som fortsetter å produsere hudpleieprodukter med samme sammensetning under eget navn. Deretter kjøper de flere sjømerker, som elcea (farmasøytiske hårfarger), LED Lab, Nutreov Labs, Physcience. De er overbevist om at deres kosmetikk er anbefalt av alle dermatologer i verden, gjennomgår kvalitetskontroller og alt i denne ånden. Generelt, for å få et konsept om hva kosmetikk er, må vi lese vurderingene først. Menneskelig mening er ikke lurt, det er den mest nøyaktige, men den mest individuelle tingen som gikk til en, vil være dårlig for den andre. Dette er faktisk en annen kosmetikk som nådesløs taler ord uten mening og grunn, har for mange biprodukter, hvis navn ikke kan uttrykkes, og prisen er bedre å ikke se. Gjennomgang av merket AVEDA kosmetikk kan også bli funnet på vår hjemmeside.

sortiment

Foto kilde: vk.com

Fra det faktum at selskapet har nå, er det den mest varierte måten, men merkelig nok, spesialiseringen er svært smal - ikke du sjampo eller dusjgel. Selv om sannsynligvis det er til det bedre, vil jeg ikke spise sjokolade etter sjampo (Dove). Ved å overføre alt annet, solkrem, anti-aging rettsmidler, og for rensing. Om alder - de var glad for alle, fra tenåringer med sine problemer til noreva kremer for unge damer over 40 år, og selve sortimentet er gels: geler, melk, masker, hele sett for dag og natt, balsamer, vann, serum, blyanter, lotioner, emulsjoner og andre gleder. Generelt er kosmetikk utformet for å undersøke og arbeide fullt ut med alle typer og problemer i huden, som bare er. Fra vanlig vask til riktig pleie og behandling. Alle hudtyper og mange hudsykdommer som behandles raskt og vakkert er velkomne. Ja, forresten, vil det koste deg en pen penny, en fjerdedel av lønnen din, men dette er det ofre som skjønnheten stadig krever.

Linjer og individuelle produkter

I Frankrike er det det mest populære merket med et hav av sidelinjer. Den aller første anti-aging produktlinjen EPISOFT A (en funksjon i fruktsyrer basert på AHA-komplekset er pH-kontrollert - som om det fortalte oss noe). Senere oppstod en annen - denne gangen spesielt for pigmentert hud - TRIO® D, som er basert på Glabridin-komplekset.

Foto kilde: dansmabulledesavon.blogspot.com

  • Chrono Regul HD-linjen er en linjal med oksygenberikte molekyler og et kompleks som ikke tillater sebum å bli produsert (hvis du tror dette ikke er veldig bra, fordi hvordan kan kroppen eliminere eventuelle skadelige effekter og beskytte huden?). Anti-aging linje.
  • MATIDIANE - spesielt for fet hud, for eldre kvinner, egnet for å bekjempe akne. Fukt huden, strammer porene, nærer oksygen, fjerner giftstoffer og helbreder tilstanden. Høy toleranse, ingen parabener, anti-aldring.
  • Exfoliac - for fet, men ung hud, inneholder fruktsyrer og ceramider (disse er molekylene som danner epidermisk barriere som holder vann i cellene, forhindrer huddehydrering). For øvrig inneholder kosmetikk noreva exfoliac mange fuktighetsgivende midler, er antiinflammatorisk, normaliserer produksjon av talg, forhindrer flass, irriterer ikke huden, renser og beroliger. Noreva exfoliac regenererende fuktighetskrem gikk fra ham, som renser dypere og grundigere med fuktighetskrem og gjenoppretter ikke bare det øvre lag av huden, men også en hydrolipidfilm, styrker barrieren og forbedrer beskyttelsesfunksjonene i epidermis, fjerner irritasjoner..
  • Iklen - denne linjen er spioneringen, den kjemper mot sterk hudpigmentering, sykdommer som letingo (brune flekker på huden i avrundet form) og melasma (samme pigmentering, bare spredt over ansiktet med ujevne flekker). På grunnlag av denne linjen ble produktet RUZINOL® opprettet, noe som undertrykker syntesen av melanin (som gir oss en brunfarge, men på grunn av hvilke det er slike flekker). Det er hypoallergent, inneholder ikke dufter, fører ikke til leucodermia. Den inneholder serum, krem, konsentrert krem ​​"Melano-ekspert" for kronisk pigmentering, og RadiansActive anti-aging og depigmentering krem.
  • Psoriane - omsorg for sensitiv, tørr, flaky, hudfølsom for kjemikalier, en rekke produkter fra den - Noveane 3D, spesielt for kvinner etter 40 år. Hypoallergen, på termisk vann, fuktes, forsiktig eksfolierer, beroliger, nærer. Passer til daglig pleie av hodebunnen på hode, ansikt og kropp. Ikke skadelig for barn fra 3 år. Noveane 3D - for alle hudtyper, anti-aldring, fjerner rynker, fjerner tretthet og puffiness fra ansiktet, er designet for å gjenopprette elastisitet, stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, noe som gjør huden smidig, inneholder dag og natt kremer, serum og gel. Paraben gratis.
  • Distinctive Gamma Xerodiane Plus - nyttig for dermatitt, atopisk hud og eventuelle sykdommer der huden tørker, flager, klør og blir forverret. Gjenoppretter, fukter, helbreder i løpet av dagen (vel, det er fortsatt nødvendig å sjekke). Hjelper celler til å bli oppdatert, fjerner ubehag, inkludert kløe.
  • Sesidiane - en linje for alle hudtyper, renser forsiktig, de kan til og med fjerne sminke, og i området rundt øynene fjerner du urenheter, inneholder ikke parabener, dufter, alkohol, fargestoffer.
  • Aqvareva er en linje for fuktighet, gjenoppretting og beskyttelse av huden, som inkluderer natt, lys og intensiv masker, kremer, melk, og også balsampinner.

Generelt slipper selskapet en ny linje hvert 2-3 år, så du kan bare liste de viktigste, og i hver linje finnes det flere muligheter for å løse ulike problemer.

Av de enkelte merkelige produktene, sannsynligvis Universal Cleansers, inkludert micellar lotion, som er egnet for alle hudtyper, egnet for irritert, problem, dehydrert, fet, tynn hud, med akne og eksem, uten alkoholer, løsningsmidler, parabener, vask, aromatiske stoffer. De tørker ikke, forsiktig omsorg, ikke forårsake klager.

  • Exfoliating Mask Noreva Exfoliac Deep Cleansing Mask. Dette er en maske med kaolin, fra eksponering - helbreder, renser, tørker ikke. Det er godt fordi det lett absorberes, tørker ikke ut i ansiktet, som det skjer med andre kremer, ikke etterlater en fettete glans og en følelse av film på ansiktet, ansiktsfarge utvetter, svarte prikker forsvinner, det er ingen rødme.
  • Noreva farget krem ​​for problematisk hud. Passer til kombinasjon og fet hud, maskerer ufullkommenhet, mattes, fuktighet, jevnt påført, utmerker hudfargen, kort sagt, god til alt.
  • Noreva Laboratories Exfoliac Foaming Gel - renser huden, fjerner urenheter, inkludert fra porene, hjelper normal funksjon av cellene, matt effekt, tørker ikke huden. Meget tykk, skummende, normalt, lukter ikke veldig dårlig, og kan brukes i stedet for melk sminke remover.

Meninger og vurderinger

Foto kilde: irecommend.ru

For øvrig inneholder norev-produktene syrer som kan skremme kunder. Og med god grunn. Deretter, ifølge noen brukere av denne kosmetikken, er bruken av syrer noen ganger veldig dårlig for huden, selv kjemiske forbrenninger. Mange klager over en forferdelig lukt, rullende og klebrig tekstur, som så skinner på ansiktet. Og hvis du ser på noreva kosmetikk kunde vurderinger, så er det en ren 50 til 50, som vanlig, noen er heldige, noen er ikke. Forresten, når "hypoallergenic" er skrevet på røret, betyr det fortsatt ingenting.

Noen ganger reagerer huden på uventede måter på alle de laudatory egenskapene til selv den ferskeste krem, for ikke å nevne skoene, som skjer med produkter som må rengjøres, og ikke ødelegge de øvre lagene i huden. For eksempel, hvor mange ganger har det oppstått at en "seriøs" krem, som er annonsert som å ha en sterk uttalt effekt og dypeste forstyrrelser i huden din, forårsaker faktisk alvorlig rødhet, irritasjon, akne, noen ganger alvorlige forbrenninger og andre tegn på utilfredshet. Og hva skal jeg gjøre hvis mye penger blir betalt for det? Og ja, prisene biter, og hvis noen roser høyt, og ikke sparer penger for gjenkjøp, har resten selv forlatt å se i sin retning. Og noen, forresten, selges kun i sett, tilsynelatende for omfattende omsorg og fullstendig behandling. Derfor anbefales det å først risikere probes, og bare på et lite område av hendens hud. Også det ville ikke gå inn i en allergi, det ville være nyttig å lese vår artikkel "Kontrollere kosmetikkens holdbarhet."

Noreva Cosmetics Anmeldelser

Vinopure er en enkel og effektiv løsning for å eliminere hudfeil.

Brands-D

POPULÆRE VARER

interessant

Dristig design og utrolig hyggelig SPA-omsorg i ditt hjem

Merker-E

POPULÆRE VARER

interessant

Elancyl Slim Design - jevnere, elastisk og strammet hud

Brands-F

POPULÆRE VARER

interessant

Filorga Hydra-Hyal - fuktig, glatt hud skinner med ungdom!

Brands-G

POPULÆRE VARER

interessant

GiGi - en kombinasjon av naturlige naturlige ingredienser og høy bioteknologi produkter

Brands-H

POPULÆRE VARER

interessant

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Ledende laboratorium for profesjonell kosmetikk i Israel

Varemerker - I

POPULÆRE VARER

interessant

Si "hei" til de nye assistentene dine - de revolusjonerende spiralbåndene - armbånd til hår

Brands-J

POPULÆRE VARER

interessant

Prøv toppkvalitet japanske stoffmasker.

Johnny's Chop Shop er en stilig kosmetikklinje for gutter som vil se bra ut!

Brands-K

POPULÆRE VARER

interessant

Plant energi for hårets skjønnhet

Brands-L

Brands-M

Brands-N

POPULÆRE VARER

interessant

Dermatokosmetikk for pleie og kombinert behandling av fet og ungdomslig problem hud

Nuxe - den optimale kombinasjonen av naturlige komponenter, effektiv teknologi og luksuriøse teksturer.

Brands-O

POPULÆRE VARER

Brands-P

POPULÆRE VARER

interessant

Balmer for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Varemerke Q

POPULÆRE VARER

Brands-R

POPULÆRE VARER

interessant

Revolusjon i verden av sjampo - en kvalitativt ny sammensetning i høyteknologisk vakuumemballasje

Brands-S

Brands-T

POPULÆRE VARER

interessant

Pålitelige dermo-kosmetologiske produkter for hudpleie av nyfødte, barn og voksne

TONY MOLY er en bolle fylt med stil og skjønnhet.

Brands-U

POPULÆRE VARER

interessant

Uriage - Hyseac - din ideelle behandling for problem hud 01.11.2017

Varemerker - V-Z

POPULÆRE VARER

interessant

Weleda fuktighetsgivende leppebalmer omslutter leppene dine med en glød av naturlig skjønnhet!

Styrkende effekt mot tegn på aldring

Varemerker AZ

Varemerke 0 til 9

POPULÆRE VARER

  1. anmeldelser
VURDERINGER
HELSEHUDSENTER
Anmeldelser av apotek kosmetikk
Noreva

Novikova Catherine Kazan | 11/23/2018 |

Exfoliating Exfoliating Mask, 50ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Masken er ikke dårlig, men uten entusiasme. Den har en kremaktig tekstur, absorberes som en krem, etter 3 minutter er den ikke synlig på ansiktet mitt. Hud litt, men jeg tror det burde være. Ikke mer å kjøpe, men masken takler, fordi det er vanskelig å forvente mirakler fra masken

Kolotova Maria Orenburg | 11/20/2018 |

Exfoliac Cleansing Scrub 50 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Jeg er helt enig med tilbakekallingen av Anastasia. Før gjenopplossingen var min favoritt. Til tross for at jeg ikke liker scrubs, kjøpte jeg alltid den gamle versjonen på forhånd.
Det nye formatet er ikke det samme, dessverre, og prisen er for høy. Jeg er skuffet.

Anastasia Rostov-til-Don | 11/13/2018 |

Exfoliac Cleansing Scrub 50 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Før produktet ble startet på nytt, var det en favorittgel med syrer for huden. For øyeblikket er konsistensen blitt mer flytende, granulatene er stive, det er absolutt ingen effekt på ansiktet! Huden renser ikke, ingen polsk, kjøper ikke lenger

Ilyina Ksenia Kirov | 11/13/2018 |

Exfoliac Cleansing Scrub 50 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Fra denne linjen i min omsorg bare dette skrubbe og maske. Skrub kjærlighet, passer til min kombinasjonshud. Lett å bruke, ikke etterlater rødhet, forsiktig peeling av. Det eneste er, jeg har litt kjeft i kinnene mine, men skjønnhetspleieren for andre stoffer har samme opplevelser. Huden etter det er fløyelsaktig. For hjemmepleier synes det meg et godt alternativ.

Galyuchok Tatyana Novosibirsk | 08.11.2018 |

Chrono-filler Firming Eye and Lip Care Cream 10 ml (Noreva, Norelift)

Konklusjoner: Jeg tok første gang, fordi jeg ikke prøvde noe fra dette merket. Det påføres lett, raskt absorbert ingen følelse av krem ​​under øynene etter bruk. Mens jeg bruker uken, liker jeg alt, jeg bruker det også på leppene mine, ettersom huden er veldig tørr.

Ivanova Elina St. Petersburg | 11/07/2018 |

Xerodian AP + Mild Cleansing Enriched Gel 745 ml (Noreva, Xerodiane AP +)

Konklusjoner: - Ideell for meget tørr og atopisk sensitiv hud i ansikt og kropp. Gelen inneholder ikke såpe!
- Kan brukes til å vaske nyfødte, barn og voksne!
- Teksturens struktur er gjennomsiktig i farge, den skummes godt og har gode vaskemidler (du kan til og med vaske av sminke), mens huden etter det ikke er anstrengt!
- Passer til vasking ikke bare kroppen, men også hodet!

Ivanova Elina St. Petersburg | 11/07/2018 |

Iclen + Intensive Corrective Serum 30 ml (Noreva, Iklen +)

Konklusjoner: Hateful pigmentering dukket opp i min graviditet. Håpet at hun ville gå på egenhånd, ble fading bort hver dag etter fødselen, selv om det ikke var en dag at jeg ville prøve å bli kvitt henne med noe.
Jeg brukte morgen og kveld, som beskrevet i instruksjonene, ble resultatet merkbart etter en måned. Serumet har absolutt ingen lukt, tørker ikke huden, konsistensen av vann som vanlig. Volum 30 ml. Jeg hadde nok av denne flasken i 2,5 måneder til å bare søke på områdene av hyperpigmentering, og dette er pannen og kinnene. Flekkene har falt betydelig, men de har selvsagt ikke gått bort i det hele tatt.
Men alt godt har en tendens til å ende, serumet er over, og jeg bestemte meg for å teste sin handling i fravær, så å si. To uker senere, uten å bruke den, kom mine flekker i all sin ære tilbake til deres sted, det var absolutt en komplett skuffelse.

Ivanova Elina St. Petersburg | 11/07/2018 |

Exfoliac Acnemega 100 krem ​​for fet, kombinasjonshud 30 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Kremet selv har en litt gelkonsistens av gul-gul farge, med en behagelig lukt etter min mening. Først synes det at det er ganske tett og klebrig, men det absorberes raskt i huden, jeg legger til og med sminke på toppen og alt er bra.
Bokstavelig talt etter 3 dager, ble betennelsen redusert, og jeg kunne ikke tro på dette miraklet. En uke senere var det allerede skorper på skadelig skadedyr, og nå er det akne, som han også må klare seg godt.
Generelt har denne krem ​​blitt min frelser. Og jeg anbefaler virkelig ham hvis du har akne-relaterte hudproblemer.

Ivanova Elina St. Petersburg | 11/07/2018 |

Exfoliac Acnemega 200 Krem for fet, kombinasjonshud med akne med moderat alvorlighetsgrad 30 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Fordelte seg godt, men etterlater seg en lang følelse av klebrighet. Derfor er det bedre å bruke om natten. Jeg søkte det om morgenen fordi jeg brukte basiron eller anti-aging nattpleie om kvelden.
På dagtid, brukes i forbindelse med pulveret, ellers ser ansiktet etter en time ut som en feit pannekake. Hvis du gni, ruller kremet ned - det er bare to store ulemper, og det er derfor du ikke vil bruke krem ​​lenger.
Jo mer irritert huden, desto sterkere vil verktøyet klemme seg. Berørt av nærvær av syrer i sammensetningen.
Lukten er kjemisk sur, som alle sure.
Tilstanden til huden i den første uken har forverret seg betydelig, alt som satt dypt inne, begynner å bryte ut aktivt. På grunn av dette virker det som at krem ​​ikke bare helbreder, men også forverrer problemet.
I den andre eller tredje uken, alt etterhenger gradvis, huden får en jevnere tone, post-acne lyser stillestående steder, hudtilstanden stabiliserer seg.
Det viktigste er å tåle den første reaksjonen av å strekke alt som satt inne.

Ivanova Elina St. Petersburg | 11/07/2018 |

Exfoliac Cleansing Micellar Lotion 250 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Verktøyet stenger ganske enkelt fryktelig øynene, mens du samtidig vasker bort selv enkle skygger og en blyant, for ikke å nevne liner eller mascara, er dårlig! Jeg var i stand til å bruke den bare for å rense ansiktets hud, og selv da lotteriet vasker bort minimal sminke, må den resistente concealeren gnides. Jeg prøvde ikke å rense dette ansiktet med denne lotionen siden morgenen uten å skylle, ideen om å vandre rundt hele dagen med overflateaktive stoffer på huden er ikke nær meg.
Jeg vasker alltid sminkefjerner, men jeg gjør det ikke med en gang, i prinsippet, føles nesten alt micellært vann eller melk på ansiktet mitt komfortabelt, men denne lotionen forlater en klebrig film, nesten umiddelbart vil jeg vaske den av med minst rennende vann, som jeg gjorde.

Darina Moskva | 10/30/2018 |

Exfoliac Cleansing Scrub 50 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: i tillegg til syrekrem. brukes en gang i uken, fordi det i utgangspunktet ikke er veldig scrubs holdning. Lett peeling, ingen ubehag

Darina Moskva | 10/30/2018 |

Exfoliac Acnemega 200 Krem for fet, kombinasjonshud med akne med moderat alvorlighetsgrad 30 ml (Noreva, Exfoliac)

Konklusjoner: Som en syrepleie tar jeg om vinteren. Søk om natten. ingen rødhet, brennende, peeling og andre ting blir lagt merke til. Selv om de på internett skriver at "200" er veldig sterk og brukes med forsiktighet. Den eneste tiden er å blande med forsiktighet med annen omhu, jeg har skrevet inn med tilfeldige rester av et annet middel i ansiktet mitt og et komplett sett - brennende rødhet.

My-krem

kosmetikk fra A til Z

Norava kosmetikk vurderinger

Et par Noreva Exfoliac. Wrestlers med hudfeil som mislyktes

Hei til alle som så! I mange år har jeg slitt med mitt hovedproblem - tilstoppede porene.
Jeg har hørt mye om Noreva Exfoliac, så jeg bestemte meg for å prøve noen av deres midler for å bekjempe min ulykke også. Alle vet at syrer er et paradis for problemhud. Til å begynne med bestemte jeg meg for å ta 2 produkter på prøve: NOREVA Exfoliac Gel Desincrustant Facial Scrub-ansiktskjøling og Noreva exfoliac Creme Reparatrice regenereringskrem. Så, jeg vil fortelle om hver mer detaljert:
NOREVA Exfoliac Gel Desincrustant Facial Scrub.
● Fra produsent:

● Emballasje - rør av matt plast med skruehett. Dispenseren er i utgangspunktet beskyttet av en beskyttende membran. I boksen er det et lite sammendrag av de andre måtene i serien.

● Konsistensen av gelen med et stort antall skrubbende blåpartikler.
● Lukten av apoteket, frisk og ikke irriterende, etter min mening er ganske egnet for dette verktøyet.

● Sammensetning:
Ikke glem at etter så sterkt sure må huden beskyttes mot solen! Selv om vinteren, bruk kremer med SPF.
Utvidet mening:
Min hud: tynn, med forstørrede porer som blir tilstoppet veldig raskt. Blek og ujevn hudfarge, lettelsen er også ujevn. Betennelser oppstår, men ikke ofte.
Mine forventninger fra peeling: Over tid, reduksjonen i antall svarte prikker, gradvis rensing av porene. Jeg gjør en mekanisk rengjøring av ansiktet hver uke og håpet at ved hjelp av peeling vil porene være tilstoppet sakte og etter hvert blir de tilstoppede porene mindre. Jeg har også forventet justering av lindring og farge.
Anbefalinger for bruk: Påfør 2-3 ganger i uken på tørr eller, hvis huden er følsom, på fuktig hud, unngå øynets kontur. Masser forsiktig i sirkulære bevegelser. Skyll grundig.
Jeg brukte peeling på en dag eller to (det viste seg bare 2-3 ganger i uken) på dampet hud, påført med et tykt lag, aktivt massert, forlatt i 5-10 minutter. Når det tørker ut på huden, våtger jeg fingertuppene mine og masserer igjen, og vasker det av.
Som skrubbe viste det sig å være ganske svak for meg, men etter tørking og re-massering blir det allerede roligere (sannsynligvis fra effekten av glykolsyre).

Når den først ble brukt, klemte huden, men nå er det ikke flere slike opplevelser. Produsenten advarer om at dette er normalt ved begynnelsen av bruken.
Etter bruk føles det utrolig friskhet, en liten chill og en følelse av absolutt renhet. Huden er jevn til berøring, matt, men litt strammet (jeg eliminerer dette problemet med en hydrolat og en regenererende krem).
Det er alt. Følelsen av renhet og glatthet varer ikke lenge, og de svarte punktene forblir på plass, ikke engang lyser, porene er ikke innsnevret. I 3 måneder så jeg ikke noen forbedringer, selv mindre. Vel, sannheten er å rengjøre porene mekanisk etter det litt enklere.
Porene er fortsatt tilstoppet så fort, tonen og lettelsen er uendret.
Med peeling kan ikke takle.

Syresesongen slutter allerede, og peeling min er ikke over ennå (selv om jeg ikke lagret), så jeg vil fullføre den i høst
Pris: 700-800 rubler i apotek, volum - 50 ml.
Testperiode: 3 måneder
Vurdering: 3
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ••••••••••••••••••••
Noreva exfoliac Creme Reparatrice.
Jeg kjøpte denne kjekke mannen for å hjelpe peeling, men det viste seg at krem ​​ikke inneholder syrer og at den har en annen retning - for å gjenopprette. Jeg bruker det så langt, jeg liker det veldig mye.
Fra produsenten: Soothes, fukter og gjenoppretter huden, tørket i prosessen med aktiv dermatologisk behandling.
● Emballasje - flatt mattrør, design som i hele serien.
En tynn dispensertuit ble beskyttet av en beskyttende membran. Dispenseren er veldig praktisk, forresten.
Røret er plassert i en boks der en liten merknad er festet om andre måter i serien.

● Tekstur er tykk, men ikke fettete. På huden distribueres veldig enkelt, ikke skaper effekten av filmen. Fargen er hvit.
● Det lukter ganske intens, lukten er apotek, hyggelig. Med huden forsvinner umiddelbart etter absorpsjon.

● Sammensetning:
Som en del av kremet Squalane! hva er squalane?
Dette er hovedbestanddelen av lipidbelegget på hudoverflaten, dannet ved sekretjon av talgkjertlene og keratinocyt-produserte lipider. Takket være squalane utfører lipidbelegget funksjonen for å bevare integriteten til stratum corneum, samt opprettholder nivået av elastisitet, fuktighet og mykhet i huden. Vannlipidmantel gir huden vannavstøtende egenskaper, regulerer fordampning av vann, forhindrer mikroorganismer, toksiner, allergener fra å komme inn i huden og har anti-sopp og anti-bakteriell virkning. Enkelt sagt, som svar på fuktighet og hudbeskyttelse, er squalane, eller heller mangel, en av de viktigste koblingene i den indre mekanismen for aldring. På grunn av sin affinitet med huden, kan squalane trenge inn dypt inn i den, med andre ord, squalane er et transportmiddel som er i stand til å fange de aktive ingrediensene i krem ​​og levere dem til de dype lagene i huden.

Utvidet mening:
Min hud: tynn, med forstørrede porer som blir tilstoppet veldig raskt. Blek og ujevn hudfarge, lettelsen er også ujevn. Betennelser oppstår, men ikke ofte. Tidligere om vinteren ble huden min veldig følsom og tørr, ikke nå løst jeg dette problemet ved hjelp av gode fuktighetsgivende og nærende kremer.
Produsenten anbefaler å bruke minst 2 ganger om dagen. Jeg brukte den som en dagkrem (som en nattkrem - denne), men senere begynte jeg å bruke den for natten.
Dette er en utmerket fuktighetsgivende og beskyttende krem! Visninger er bare positive.
Det er ikke fett, men tvert imot - enkelt. Ikke tette porene. Det er lett fordelt over huden og absorberes veldig raskt. En ubehagelig film på overflaten av huden danner ikke og er ikke i det hele tatt håndgripelig. Umiddelbart etter påføring av huden blir komfortabel, fuktes den umiddelbart og blir fløyelsaktig.
Det er en god base for sminke, beskytter mot tørking og dehydrering.
Fet skinn. Dette er ikke en matte krem, så hvis huden er utsatt for utseendet på oljeaktig glans, vil det raskt vises.
Påvirkning på peeling. Dessverre, i kampen mot peeling, var han ikke den beste assistenten, huden flager noen ganger litt, spesielt etter mekanisk rengjøring.
Effekter på betennelser, svarte flekker, post-akne og andre ufullkommenheter. Han påvirket ikke noen av disse punktene på noen måte, han fukter bare utmattet hud, men helbreder ingen ufullkommenhet.
På bildet "før" huden straks etter peeling, i bildet "etter" er det fuktet med krem.

Cream Noreva exfoliac Creme Reparatrice likte meg mye mer peeling fra samme serie. Den fukter perfekt, gir huden en følelse av komfort, lindrer tørrheten.
Egnede eiere av kombinasjonen og utsatt for fett, problemhud, fordi den har en lett tekstur (til tross for oljene i sammensetningen) og ikke tetter porene.
Siden det ikke er noen syrer i sammensetningen, kan den brukes ikke bare i kaldt vær. Konsumet er svært økonomisk.
Pris: 800-900 rubler i apotek, volum - 40 ml.
Testperiode: 5 måneder (jeg bruker fortsatt)
Vurdering: 5
Slike ting :)

Langt langt innlegg om hudpleie

God ettermiddag, jenter!
Lang tid jeg ikke skrev om pleieprodukter, er det på tide å fylle dette hullet og snakke om min oppdaterte ansikts hudpleie.
Jeg inviterer alle under katten.
Litt om huden min: Oljete om sommeren og kombinert om vinteren, henholdsvis, er det alle problemene som er forbundet med denne typen. Svarte prikker, forstørrede porer, fet skinn - dette er alt kjent for meg på første hånd. Betennelser forekommer ikke ofte (i hvert fall takket være dette), men de plager fortsatt omtrent fem ganger i måneden.
Jeg har lett hud, akne flekker tar svært lang tid, og dette er mitt hovedproblem. Ingenting plager meg så mye som disse mørke merkene som ødelegger hele utseendet på huden og som må forsiktig tettes hver morgen.
Det jeg nettopp ikke prøvde, for å finne "deres" betyr. Det hele startet med produkter for problem hud, som inneholder en stor mengde alkohol. Da det endelig oppsto meg at de ikke gir mye nytte for huden min, hadde jeg ganske mye tørket det opp. Så begynte en lang periode med utvinning, og jeg gikk til den andre ekstremen: Jeg begynte å bruke fuktighetsgivende og nærende agenter i store mengder.
Huden ble selvfølgelig forvandlet, ble mer livlig, peeling var borte, men det ble ubehagelig grovt å røre, porene vokste til størrelsen på cracatau krateret og en stor mengde sorte prikker dukket opp. Dessuten var disse ikke engang svarte prikker, men dype fettete trafikkorker. Generelt, nå skriver jeg selv om det ikke er veldig fint.
Nå forstår jeg at alt er bra i moderasjon, jeg har balansert avgangen min og jeg vil dele med deg mine funn.
Jeg vil begynne, kanskje, med sminkefjerner. Jeg fjerner øye sminke med spesielle midler, jeg fjerner også permanent sminke fra ansiktet mitt. For å fjerne daglig sminke fra ansiktet trenger jeg ikke ekstra midler, jeg fjerner det med en gel / ansiktsvask.

1. Ett hundre skjønnhetsrecept-lotion for å fjerne sminke fra agurkøye.
Med dette merket er jeg i prinsippet venner. Jeg liker deres tonics og ansiktsrensing, så jeg bestemte meg for å prøve dette verktøyet, spesielt siden prisen er mer enn demokratisk.
Lotionen er i en pen flaske på 100 ml, laget av myk og tynn plast. På grunn av sin lille størrelse og vekt, er det praktisk å ta med deg på turer. Dekorasjonen er enkel, men hyggelig for meg. Lokket er lukket til det klikker, i posen / kofferten vil bare ikke spilles.
Duften er behagelig kosmetisk, men du kan ikke kalle det naturlig. Det er ikke påtrengende og forsvinner raskt.
Verktøyet er et gjennomsiktig vann, det er ikke klissete.
Med øye sminke fjerner lotionen dårlig, det klare seg lett med skygger, men det oppstår problemer med eyeliner fra Mac, for ikke å nevne Chanel's slagtekroppe. Derfor fjerner jeg vanligvis øyenbryn skygger, rødme og concealer. Lotion fungerer bra med disse produktene.
Forresten knuser han ikke øynene i det hele tatt, forlater ikke en klebrig film eller annet ubehag.
Bruk periode: 1 flaske, ca 2 måneder.
Pris: ca 60 rubler.
Vurdering: 3.
2. Følgende midler - Clarins Instant Eye Make-Up Remover - betyr for rask fjerning av vanntett og mettet sminke fra øynene.
Dette produktet er i en myk plast gjennomsiktig flaske med en skruehett, som er veldig sikkert skrudd. Volum 125 ml, laget i Frankrike. Jeg kjøpte det spesielt for å fjerne slaktkroppen fra Chanel, som jeg ikke kunne takle.
Duften er sinnsykt hyggelig, mild og diskret. Dette er hvordan roser lukter, særlig ettersom produsenten angir utdrag. Sørg for å riste flasken godt før bruk.
Verktøyet er et gjennomsiktig, litt oljeaktig vann som lett glir over øyelokket, og gir helt rent hud.
Det er lett å klare seg med sminke jeg har. Ikke etterlater en følelse av klistrethet og oiliness på huden. Øynene stikker ikke.
Generelt er det et godt verktøy for daglig sminkefjerning.
Bruk periode: ca 2 måneder.
Pris: ca 1000 rubler.
Vurdering: 5.
3. Hver morgen og kveld vasker jeg ansiktet mitt. Noreva Exfoliac Foaming Gel - eksfolierende gel for vasking. Dette er mitt første middel for merkevaren, men nå vet jeg at det ikke er det siste.
Gelen er i et stivt plastrør med et volum på 200 ml. På lokket er dispenser, lukkes det sikkert til det klikker. Du kan trygt ta med seg på turer, hundre prosent vil ikke flyte ut. Men i pakken er det fortsatt en liten minus. For å klemme på verktøyet, må du snu flasken og trykke, fordi den er laget av svært hard plast, må du presse hardt. Jeg har fortsatt rundt 2/3 av pengene igjen, så det flyter lett. Men jeg kan ikke forestille meg hvordan du får gelen ut av pakken når den begynner å løpe ut.
Produktet er en gjennomsiktig gel (i vanlig forstand) med middels tykkelse, litt glatt. Det skummer godt, men skummet er ikke lyst og luftig, som for eksempel Clarens med bomull, men også ikke såpe med bobler. Dette er et veldig spesielt skum, utrolig mykt, som glir veldig lett på huden.
Gel parfymen er hyggelig kosmetisk, uten et tydelig hint av en bestemt lukt. Det føles bare under påføring, det er ikke bevart på huden.
Gelen stikker ikke øynene i det hele tatt. Han vasker også sminken perfekt, ikke bare fra ansiktet, men også fra øynene. Han vasker bort mascara Chanel Le Volume Ultra-Noir De Chanel, som ikke alle sminkefjernere gjør. Selvfølgelig bør du ikke bruke gel for å fjerne øyeforming for ofte, da det kan tørke ut delikat hud. Men i nødstilfeller er det ganske mulig å bruke.
Vaskeprosessen ble til en ren glede. På grunn av syrer i sammensetningen, er huden etter å påføre gelen veldig jevn og jevn, jeg vil røre og berøre den. Rensingen er bare fantastisk, etter vask har jeg virkelig følt hvordan huden begynner å puste og jeg ønsker ikke engang å ta vare på omsorg, så hyggelig følelse av renhet og friskhet. Til tross for en slik rensing av høy kvalitet, knuser huden ikke, som med den samme (tidligere min favoritt) huden fra Clarence. Etter vask er det selvfølgelig en tetthet, men det vises bare etter 5-10 minutter. Jeg pleier ikke å vente, men jeg bruker omsorg umiddelbart.
Jeg kan ikke evaluere effekten separat fra gelen, siden alle agenter jobber komplisert, men jeg merker at dette er et utmerket middel for fet hud, noe som vil bidra til å holde det i god stand.
Dette er ikke min første syre rengjøringsmiddel. Alle verktøyene jeg har testet fungerer bra, nå uten dem er jeg ingensteds. Selvfølgelig, for mangfoldets skyld, kjøper jeg vanlige (syrefrie) produkter, men jeg bruker dem bare i tandem.
Bruk periode: ca 2 måneder.
Pris: ca 1000 rubler.
Vurdering: 5 (Jeg vil gjenta med glede).
4. Etter vask kommer turtallet. For øyeblikket har jeg en tonic - Humphrey's, Witch Hazel Astringent. På den måten er jeg ikke snillig i det hele tatt. For meg er det viktigste at produktet lindrer huden etter vask, fjerner følelsen av tetthet og er ikke klissete. Jeg bruker vanligvis tonic 1-2 ganger om dagen, vekslende med sure midler.
Denne tonikken kom til meg fra Amerika. Emballasjen er veldig enkel, laget av myk plast, volum 237 ml. Tonic er et gjennomsiktig vann med en killer lukt. Først kunne jeg ikke tvinge meg til å bruke det og gjorde det, for å si, med kraft. Verktøyets duft er veldig veldig spesifikt. Mannen sier at han lukter som gress. For meg er det lukten av noe røkt. Dette er lukten av campfire klær. Noen ganger virker det til og med meg at han (oh, horror!) Lukter som røkt fisk.
Første gang jeg brukte tonic uten å puste, nå er jeg vant til det, og lukten gir meg ikke så mye følelser. Heldigvis forsvinner det veldig fort og føles bare når det brukes.
Tonic frisker huden godt, tørker ikke i det hele tatt, fjerner følelsen av tetthet.
Generelt, et kvalitetsprodukt. Jeg bruker denne flasken, men jeg vil ikke fortsette slike offer lenger og vil kjøpe noe mer behagelig.
Bruk sikt: litt mer enn 2 måneder.
Pris: ca 200 rubler.
Vurdering: 4 for morderen smaken.
5. Neste produkt er kjæledyret Stridex Single-Step Acne Control Maksimal alkoholfri. Disse er peeling plater impregnert med en spesiell forbindelse med salisylsyre.
Skivene er i en stor plastkanne med en skruehett. Under lokket er det en beskyttende film som er veldig sikkert limt, så sikker at det er svært vanskelig å fjerne. Jeg fjerner vanligvis ikke filmen helt, men bare rive den, og i tillegg beskytter platen fra tørking ut.
Det er 90 pent pakket plater i banken.
Skivene er veldig tynne, men samtidig holdbare, ikke bry deg og ikke klatre, om størrelsen på en vanlig bomullspute. På den ene siden er platen dekket av små kviser, designet for å gi ekstra peeling, og på den andre, helt glatt. Jeg føler ikke forskjellen mellom de to sidene på huden.
Impregnering av produsenten selvfølgelig ikke angre. Skivene er så våte at hvis du klemmer dem litt, vil impregneringen bare begynne å dryppe. For å søke på hele ansiktet, ville halvdelene av disken være nok, men jeg er for lat for å kutte dem, så jeg bruker hele. En enkelt plate er mer enn nok for hele ansikt og nakke, samt for hals og skuldre (hvis dette er selvsagt nødvendig).
Skivene lukter som noe medisinsk (sannsynligvis salisylsyre lukter sånn), lukten er ikke påtrengende og forsvinner raskt.
Skivene fullfører fullstendig renseprosessen, noe som gjør huden utrolig jevn og jevn. Når den påføres, stikker den ikke i det hele tatt, selv om det er betennelse. Etter søknad, oppstår en liten astringent følelse som går fort.
Skivene har en god effekt på huden, de svarte flekkene blir mindre og mindre, porene er smalere, og den generelle hudtonen gradvis justeres. Disker bidrar også til å bekjempe betennelse, så de heler raskere.
Først brukte jeg dette produktet hver dag, og nå en gang i to dager. Alt betyr så aggressiv og kan lett tørke huden. Eiere av tørr og normal hud bør brukes med forsiktighet, og enda mer for personer med sensitiv hud.
I linjen er det andre plater med et lavere innhold av salicylsyre, beregnet på tørr og sensitiv hud, tror jeg, neste gang jeg vil bestille et par andre for en prøve.
Dessverre kastet jeg ut boksen, så sammensetningen er hentet fra Internett.
Ingredienser: salicylsyre 2% + ammoniumlaurylsulfat, ammonium xylensulfonat, sitronsyre, DMDM ​​hydantoin, duft, mentol, PPG-5-ceteth-20, renset vann, simetikon, natriumborat, tetrasodium EDTA.
Generelt har disse platene blitt permanent bosatt på badet mitt, uten dem jeg ikke kan forestille seg min omsorg. I kombinasjon med andre verktøy fungerer fint.
Bruksperiode: andre bank, omtrent syv måneder.
Pris: ca 500 rubler.
Vurdering: 5 og min kjærlighet.
6. Kilde Naturals Hud Eternal Hyaluronic Serum - Serum som inneholder hyaluronsyre.
Serumet er i en tyngre 30 ml glassflaske. Dispenseren er laget av høy kvalitet, spytter ikke. For å få produktet du trenger å klikke på pumpen. Ved å dreie dispensertuiten kan du blokkere trykket, slik at produktet ikke lekker ut i posen eller kosmetikkposen. Det eneste negative er at en del av produktet forblir i denne nesen, og på grunn av konsistensen av serum som tykner i luft og tetter opp dispenseren. Selvfølgelig er dette lett løst, når det trykkes opp, vises en kork av frossen whey først, og deretter selve produktet, men det er fortsatt ikke så behagelig å se disse blodprotene hele tiden.
Dette er mengden produkt som vises med ett klikk, jeg trenger to eller tre slike klikk.
Serum karamellfarge med perlemor. På ansiktet gir ikke noen nyanser. Tekstur er ganske flytende og litt glatt, den distribueres enkelt.
Jeg har ennå ikke hatt hyaluronisk serum. På Internett leser jeg at serumene som inneholder hyaluronsyre, ikke kan være klissete, så når jeg bestiller, var jeg klar for at serumet vil være litt klissete. Men hun var veldig klebrig. Etter påføring forblir ansiktet klebrig og glitter i omtrent 20 minutter, så det er problematisk å bruke det om morgenen.
En annen ulempe for meg var en sterk søt lukt som fortsetter på huden i en time etter påføring. Denne duften er en av de som kan forårsake hodepine, så jeg skal ikke gi råd til folk som er følsomme for lukter.
Umiddelbart etter påføring kan det oppstå en liten prikkende følelse, men bare hvis huden mangler fuktighet.
Etter påføring av huden skinner i lang tid, så er serumet bedre å bruke om kvelden. Jeg gjør det.
Serum fjerner følelsen av tetthet. Jeg bruker det som et ekspresverktøy når jeg ser peeling. For daglig bruk er den bare egnet for meg om vinteren.
Nå bruker jeg serum et par ganger i uken for natten, i helgene kan jeg søke om morgenen.
Serum er ikke i konflikt med kremer, ruller ikke, danner ikke en følelse av film på ansiktet.
Det er veldig godt og føtter huden raskt med fuktighet. Peeling fjerner bare et par applikasjoner.
Generelt, en god arbeidshest.
Pris: ca 700 rubler.
Bruk periode: 3 måneder.
Vurdering: 4 (for sterk lukt og klebrighet, men dette er bare min ydmyke mening. Serum fungerer veldig bra).
7. Reviva Labs Eye Complex Firming Cream - strammende øyekontur krem.
Jeg har ett krav til øyekrem - god fuktighetsgivende og ernæring, jeg kan tilgi alt annet. I fem år (akkurat 5 år siden begynte jeg å bruke slike midler) Jeg kunne ikke bare finne mitt ideal, men i det minste noe i nærheten av det.
Til tross for den unge alderen (jeg er 24), har jeg små rynker forårsaket av tørrhet og etterligning, det er med dem jeg prøver å kjempe.
Kremet er i en lett plastburk, veier 21 gram. Alle produktene i merkevaren er pakket her i slike enkle og søte krukker, som på grunn av deres lave vekt er praktisk å ta med deg på turer. Lokket er skrudd ut. Det er ingen spatel i settet, men jeg bruker Darfan fra forrige krem.
Selvfølgelig er emballasjen i form av et rør mer hygienisk, men jeg bruker pleie etter vask, så hendene mine er alltid rene.
Også i kremen har en beskyttende plasthette, beskytter i tillegg kremen fra bakterier.
Kremens tekstur er lett, men ikke gel eller vassen. Det er lett fordelt på huden, det er ingen effekt av smelting, som i noen kremer. Kremet er ikke fettete, ikke fet og ikke klebrig. Det absorberes raskt, opptil 5 minutter. Kosmetikk på ham ligger perfekt, er ikke i konflikt med noe fundament eller med concealer. Kremet ruller ikke og skaper ikke effekten av filmen. Huden puster med den.
Han fjerner følelsen av tørrhet og tetthet veldig godt og raskt, forårsaker ikke øyeirritasjon. Jeg bruker det ikke bare under øynene, men også på det øvre, bevegelige og immobile øyelokket, ikke kremen kremer ekstra sebum sekresjon, noe som er veldig viktig for meg, siden øyelokkene er oljete. Skygge motstand påvirkes ikke.
Fuktighetsgivende og nærende meg fra krem ​​er nok, men kanskje for jenter med tørr hud, vil ernæring ikke være nok, da kremen er mer fokusert på fuktighetsgivende. Med mine rynker gjorde han absolutt ingenting. Jeg vet ikke om det er mulig å redusere dem i det hele tatt.
Kremens aroma er veldig lett og ikke påtrengende, naturlig - det lukter av urter. På huden er ikke følt, og når den brukes også. Føl deg bare hvis du får nesen i krukken.
Bruk periode: ca 2 måneder.
Pris: ca 500 rubler.
Vurdering: 5, kanskje kjøpe mer.

8. Reviva Labs InterCell Day Cream med Hyaluronsyre - Hyaluronsyre dagkrem.
Valget av ansiktscreme er et reelt problem for meg, så langt, av alt jeg har testet, var Kodalis sorbetkrem det jeg likte mest, men min sjel lengter etter noe nytt. Og som sådan ble en ny krem ​​kjøpt. Jeg kjøpte den spesielt for vinteren, for han nærmet meg i prinsippet. Men om sommeren vil jeg ikke risikere å bruke den.
Kremet er i en lett plastburk, som veier 42 gram. Dekselet er vridd. Det var ingen beskyttende filmer og membraner, så vel som Spatel. Selvfølgelig er det mye hyggeligere å bruke produkter i tyngde glassskruer med graveringer av kjente merkevarer, men i dette tilfellet forsikrer jeg meg selv om at produsenten ikke har spart penger på innholdet, etter å ha spart på emballasje. Lukten er nøytral, det lukter akkurat som krem ​​(samt produkter fra klinikkene), uten et snev av noen parfymer.
Kremens tekstur er mer tett enn øyekremets, kremaktig og, som det virket for meg, litt fløyelsaktig. Denne følelsen oppstår vanligvis når det er silikoner i sammensetningen. Kremet fordeles godt, det absorberes helt på 7 minutter, hvoretter du trygt kan bruke sminke. Det er ikke i konflikt med sminke, forårsaker ikke økning i fet hud, tetter ikke porene. Det er ikke klissete, filmen forlater ikke.
Fuktighetskrem er nok for meg, og ernæring, selv med hevn. Jeg bruker det en gang om dagen - om morgenen. Hele vinteren visste jeg ikke noen problemer med peeling, huden er jevn og glatt.
For sommeren vil denne krem ​​fortsatt være tung for meg, i løpet av våren må jeg se etter en erstatning for den.
Bruk periode: 3 måneder.
Pris: ca 600 rubler.
Vurdering: 5 (god krem, men ikke ideell. Kanskje gjenta).
9. Reviva Labs 5% Glicolic Acid Cream - krem ​​med 5% glykolsyre.
Jeg har nylig møtt syrer, men jeg kan ikke forestille meg livet mitt uten dem. Merket har en krem ​​med høyere innhold av glykolsyre (10%). Men jeg, etter å ha lest vurderinger, bestemte meg for å begynne med det faktum at det er lettere, så mange jenter skrev om forekomsten av brannskader og peeling.
Kremet er i samme plastkanne som ansiktskrem, som veier 42 gram. Lukten er til stede, det lukter noe surt, men ganske fint.
Konsistensen er lys, kremaktig, som med de fleste fuktighetsgivende kremer. Det er lett fordelt over huden, det er helt ikke-klebrig og forlater ikke en film. 5 minutter absorberes, huden etter påføring er ikke våt, men heller matt. I morgen skinner ansiktet ikke.
Når det påføres, stikker huden ikke i det hele tatt, bare hvis det er betennelse. Jeg hadde ikke tinende og prikkende følelser selv ved første bruk. Huden rydder ikke og klør ikke, alt er som om du bruker en vanlig fuktighetskrem.
Jeg merket ikke noen effekt på betennelse, men de svarte prikkene ble mye mindre. Spott fra akne er raskere, den generelle hudtonen er langsomt utjevning. Wow effekter fra det vil ikke, kremen gjør jobben sakte men sikkert.
Neste gang vil jeg bestille en krem ​​med høyere innhold av syrer, som jeg vil ha en uttalt effekt.
Generelt er det en god krem ​​for de som bare begynner å bli kjent med syrer. Jeg tror det passer jenter ikke bare med fet, men også med normal og tørr hud, da det har en ganske mild effekt på huden.
Bruk periode: 3 måneder.
Pris: ca 1000 rubler.
Vurdering: 5.
Her er en slik omsorg jeg har i dag. Jeg er fornøyd med alle hovedinnretningene, de har en gunstig effekt på huden min og bidrar til å gjøre det bedre og bedre hver dag. Så - jeg er på rett spor.
Takk skal du ha for din oppmerksomhet og for å ha mestret et slikt voluminøst innlegg.

Noreva datings historie

Løsning for hudproblemer (+ foto hudendringer)

Det skjedde så at en livsperiode på ansiktet mitt hele tiden akne. Ujevn utslett med abscesser, små og store, fra 1 til 4 betennelser i ansiktet var konstante. Samtidig er huden kombinert - pannen og nesen er fettete, kinnene peeling fra tørrhet. På apoteket ba hun nesten om hjelp, og det var det de ga meg.

Noreva Exfoliac er en serie med akne hudpleieprodukter. Disse produktene har høy surhet, som renser huden og inneholder ikke alkohol.

Brand apotek og ikke billig, men jeg var allerede desperat, fordi ingenting hjalp. Og så kjøpte jeg dette settet (i rekkefølge):

Rengjøringsgel Noreva Exfoliac Foaming Gel

NOREVA laboratorier Exfoliac ansikts lotion med høye konsentrasjoner av AHA og BHA

Acne Cream Noreva Exfoliac Acnomega 200

NC gel Noreva Exfoliac lokal omsorg

litt senere måtte jeg kjøpe

Ansiktskrem Noreva exfoliac Creme Reparatrice

Og nå i orden. Fra den ungdommelige perioden begynte ansiktets hud å bli fett, og akne begynte å vises på den. Men det var periodisk og litt etter litt, så det virket nesten ikke, og det ble oppfattet som "vel, i den alderen er alle som det". Men da det allerede var i 20 år, fortsatte dette, og på samme tid hadde det en massekarakter - noen ganger fikk det så mye betennelse at jeg ikke ville forlate huset i det hele tatt. Jeg brukte da og alle slags Garnier, og Klerasila, og Zenerita, og gjorde masker av populære oppskrifter. Og gjæren så og spiste vitaminer. Klem ut - en stygg skorpe ble dannet, glanset over - under sminken svulmet alt enda mer. Vel, ingenting reddes i det hele tatt. Og så ble jeg plaget, plaget, og da jeg måtte gå på ferie med en slik "bagasje", kunne ikke nervene mine stå, jeg ruste inn i apoteket og nesten brølte om problemet mitt. Apoteket så på meg, dro til hyllene og fortalte meg om et så flott merke som Noreva. Jeg lyttet med glede og venstre, ganske kjøpt (se. Hele listen over)

Og nå er jeg endelig hjemme og klar til testing. Exfoliac Foaming Gel Gel er i en høyvolumsbank, ganske voluminøs, forbrukes veldig økonomisk. Selv gjennomsiktig, middels konsistens. Det lukter godt med dufter (noen ganger virker det som roser, noen ganger - som epler, noen ganger - som kjemi, når, hvordan). En veldig liten mengde gel er veldig lett pisket i håndflaten i en skum, som renser ansiktet perfekt. (Viktig: Du kan ikke søke på huden rundt øynene eller bruke som sminkefjerner! I disse produktene, med høy konsentrasjon av syrer, skaper de prikkende eller prikkende effekter gjennom huden, så unøyaktig bruk kan forårsake brenning! Jeg vil fortelle deg erfaring når min mor er uvitende Jeg prøvde å vaske av sminke med dette verktøyet, øynene hennes ble rødmet! Dessuten var det hvite i øyet, det var rødt som om det blødte!

Gelen renser rent huden, fra hvilken den er fet, merket de sannsynligvis hvor vanskelig det er å vaske av følelsen av oljevann fra ansiktet og fingrene. Så denne gelen vasker bort! Jeg har ikke noe å forføre ham med. Ansiktet er rent og friskt. Imidlertid kan på grunn av syreinnholdet i huden igjen tørkes, spesielt i tørre områder av ansiktet eller i den kalde årstiden. Derfor kjøpte jeg Noreva exfoliac Creme Reparatrice Regenerating Face Cream.

Ved langvarig bruk av denne serien av produkter blir huden faktisk behandlet, utslettene blir mange ganger mindre, hudtonen kommer ut og de gamle flekkene av akne og utslett blir mindre synlige. Så min erfaring viste seg å være ganske vellykket, og jeg kan gi deg råd om disse midlene med en klar samvittighet!

Flere Artikler Om Typer Acne