Etterspørselen og populariteten til estetiske prosedyrer for øyeblikket fører til at denne retningen i medisin er en av de mest utviklede. Hver dag gjennomføres en stor mengde forskning rundt om i verden, nye, mer og mer effektive forberedelser og estetiske prosedyrer blir utviklet.

Det er derfor nye utviklinger i kosmetikk interesserer hver praktiserende estetiker. I dag, på estet-portal.com, les et eksklusivt intervju med legen ved Institutt for skjønnhet "Fijie", legen til CLH, plastikkirurgen og geriatrist fra Russland Zarema Gazitaeva. Hva er prosedyrene for fremtiden for estetisk medisin - finn ut akkurat nå.

Hvilke nye produkter i kosmetologi forventer du i nær fremtid?

Faktisk er spørsmålet om hva som er nytt, og muligheten til å se litt framover, utover horisonten, alltid den mest interessante tingen i mitt yrke og aktivitet, og jeg liker alltid veldig mye noe derfra, fra over horisonten for å injisere, demontere, dekomponere, og gi våre spesialister en jobb, og dermed en liten hjelp i deres daglige praksis. Fra nyhetene i kosmetologien, som bekymrer meg nå, og er veldig båret bort, er det to ting. Den første er DNA-typing i hjertet av personlig medisin.

Dette er et fundamentalt nytt nivå og en metode for diagnose, som gjør det ikke bare mulig å finne ut hva pasientens hudtilstand er i dag, men tillater også at alle pasienter, før de utpeker ett eller annet behandlingsforløp, tester for hva som vil skje etter.

Hvis alle diagnosene nå svarer på spørsmålet om hva som er, eller hva som er endret, vil DNA-skriving tillate å svare på spørsmålet om hva som vil skje hvis vi tilordner denne eller den aktuelle behandlingen.

Og alle disse svarene vil være basert på den genetiske koden som krypterer alle våre levebrød. Jeg tror at dette er et veldig interessant emne, og det bør gå inn i vår industri, kosmetologi veldig massivt. I en slik grad er det masset at det skal bli en nødvendig, obligatorisk test ved hovedavtalen med en kosmetolog. Og dette vil tillate å oppnå høyere kliniske effekter, med en riktig valgt kombinasjon av terapeutiske metoder, som vi har et ganske stort utvalg i dag.

I dag lærer vi ikke lenger hva vi skal gjøre, siden det allerede finnes en million metoder i vårt arsenal, og hver spesialist, mer eller mindre anstendig nivå, eier et stort spekter av dem. I dag svarer vi på spørsmålet om hva du skal velge fra dette. Og dette spørsmålet er veldig godt besvart av en slik teknikk som DNA-skriving. Jeg håper at denne nyheten i kosmetikk vil bli svært aktivt brukt.

Hvilke andre innovasjoner i kosmetologi er fremtiden for estetisk medisin?

Den andre nyheten i kosmetologien, som fascinerer meg og bryr seg, og som vi nå er aktivt engasjert i ved Institutt for Fiji, er et produkt relatert til intim revitalisering. Spørsmålet om intimt estetikk er å få flere og flere spesialister, flere og flere tanker. Dette er en relatert bransje, hvor en kosmetolog, en hudlege, en dermatovenerolog, en gynekolog og en urolog jobber sammen. I dag er etterspørselen etter prosedyrer og manipulasjoner som gjør at vi kan bientify og gjenopprette estetikk i denne bransjen svært høy.

Som en del av skjønnhetsinstituttet Fijie, forbereder vi oss nå et prosjekt som gjør at vi kan jobbe i den intime revitaliseringsindustrien konservativt.

Det vil si at de fleste metodene vi bruker nå, er mer eller mindre invasive. Disse kan være injeksjoner, tråder, laser teknikker, sliping, og så videre. Vi ønsker å tilby et produkt som lar deg optimalisere alle disse teknikkene, og dette produktet er konservativt. Det er ingen smerte, bare en planlagt mottak, planlagt omsorg og utgangseffekter som er verdig til respekt.

Dette er slike virkninger som forebygging av soppinfeksjoner, en økning i fuktighetsnivået, og på grunn av dette er en økning i nivået på kjønnslivskvalitet, og en separat, veldig interessant effekt er en økning i vaginal muskeltonen. Dette er noe som er svært vanskelig å oppnå ved å bruke alle teknikkene som allerede eksisterer. Og her er en metode for å oppnå disse effektene sammen, i en pakke, er vi bare ved å forberede, og jeg vil gjerne bli ganske populær i vår bransje.

Ny teknologi i ansiktsforyngelse

For å være fornøyd med sitt utseende og se yngre ut enn sine jevnaldrende, i hver eneste kvinnes arsenal er det et par hemmeligheter for hudpleie. De mest moderne jentene stoler på omsorg for seg selv bare til erfarne kosmetologer. Kosmetologens sfære suppleres kontinuerlig med de nyeste maskinvareprosedyrene som er i stand til å forhindre og utsette øyeblikket for utseendet til de første aldersendringene. Ny teknologi innen ansiktsforyngelse tilbys av mange salonger, hvor kvalifiserte spesialister som studerer innovasjoner i markedet for kosmetologitjenester, jobber.

Kosmetisk akupunktur

Akupunktur i problemområder på ansiktet har vist seg effektiv og har allerede blitt vedtatt av de mest progressive spesialistene. Denne teknikken gjør det mulig å oppnå følgende resultater:

 • blodstrømmen til overflaten, midtre og dype lag av huden er aktivert;
 • ernæring av dermis er forbedret;
 • naturlig produksjon av naturlig kollagen gjenopprettes;
 • elastisitet og holdbarhet av et integument øker;
 • Mimic muskler slappe av raskt.

Resultatet av akupunktur-effekten på ansiktsområdene er den raske lanseringen av regenerative evner, noe som resulterer i at kvinnen kjøper en mer frisk utseende etter den første økten. Akupunktur kurset er sammenlignbare med botox eller dysport injeksjoner, men skader fra denne prosedyren er mye mindre. I tillegg er det ingen risiko for avvisning av de administrerte legemidlene ved kroppen.

Effektiviteten til denne kosmetiske teknikken er avhengig av profesjonaliteten til mesteren, som ikke bare skal være en kosmetolog, men må også ha en medisinsk utdanning.

Foryngelse ved innføring av fibroblaster og stamceller

Denne teknologien tar sikte på å gjenopprette mengden av hovedstoffene i de eksterne integritene i ansiktsfibroblaster og stamceller. Gjennom årene blir disse strukturene i det midtre og dype hudlaget mindre, noe som er årsaken til naturlig aldring.

For å forberede materialet i sterile forhold, tar en kvinne en minimal prøve av vev som multipliserer i laboratorieforhold. Fra det oppnådde materialet isoleres de mest aktive og unge fibroblaster og stamceller, som settes inn med en nål i problemområdene. Etter at de har gått inn i det naturlige habitatet, begynner de å starte veksten av de samme elementene i ansiktets hud.

Det umiddelbare resultatet er:

 • en markert reduksjon i dype rynker;
 • fullstendig forsvinning av grunne rynker;
 • toning og gjenopprette en sunn hudfarge.

Innen få måneder blir denne effekten forverret og ansiktet ser mer og mer elastisk ut.

Etter prosedyren fortsetter fornyelse og foryngelse aktivt i 2-4 år, og danner betydelig tilbake øyeblikket av aldring i huden.

Teknologien for å introdusere fibroblaster og stamcelleelementer er ikke billig, for i tillegg til arbeidet til en kosmetolog-dermatolog er det nødvendig med en prøve å bli dyrket i et laboratorium hvor alle nødvendige forhold kan opprettes.

Gel laser masker

Denne teknologien har raskt fått en hær av fans i Europa, og begynte å bli populær i våre skjønnhetssalonger.

Teknologien er helt ny og helt trygg, noe som gunstig skiller den fra mange radikale metoder. En lett gel basert på bikarbonat anionbyttere påføres på ansiktet. Dette stoffet inneholder ikke fargestoffer og parfymer, derfor forårsaker det ikke allergier hos kvinner. Etter applikasjon utføres en spesiell biostimulering av gelen med en laser, som sikrer dyp penetrasjon.

Bruken av gelmasker i forbindelse med en laserstråle har følgende fordeler:

 • sikkerhet;
 • rimelig pris;
 • raske resultater (muskelavslapping, forbedring av nasolabiale folder og rynker på pannen, elastisitet av integumentarvevet).

En mer uttalt effekt blir observert i tilfelle når en syklus av prosedyrer brukes, kan de være fra 5 til 8, avhengig av opprinnelig tilstand.

Akvadermagenez

Denne nye prosedyren anbefales for de som ikke, av en eller annen grunn, kan utføre radikale kosmetologiske manipulasjoner, noe som gjør det mulig å forny dermis. Denne teknologien er fullt i stand til å erstatte aggressive kjemiske peeling, løfting, microdermabrasion, eller til og med kirurgi for slike indikasjoner:

 • foto aldring;
 • behovet for foryngelse;
 • dyp akne;
 • arr etter akne eller komedoner.

I alle disse tilfellene lar akvaremagenese deg i stand til å håndtere eksisterende problemer på en smertefri måte.

Foryngelsesprosedyren består av flere faser:

 • desinfisering og rensing av eksponeringssonen for bioabrasives;
 • avslappende massasje;
 • hudbehandling med mikro-stråler av aktiv oppløsning under trykk.

Sammensetningen av løsningen, som behandles ansikt, inneholder en høy konsentrasjon av aktive stoffer. Sammensetningen av denne løsningen er utviklet av en beautician individuelt for hver klient basert på eksisterende problemer.

Injeksjon hette av hest sener

Ledende farmasøytiske selskaper som utvikler produkter til kosmetisk industri, presenterte en ny teknologi for injeksjon av ansiktsforyngelse. Den består i introduksjonen i de dype lagene i huden av et spesielt preparat, hentet fra hestens sener.

Ifølge resultatene er denne teknologien sammenlignbar med Botox-injeksjoner, men det nye legemiddelet har en mer naturlig opprinnelse og er en spesiell form for kollagen. For en uttalt effekt er en enkelt injeksjon av hetten tilstrekkelig. Eksperter sier at eksperimentelt fant en umiddelbar effekt på huden.

Teknologien er basert på det faktum at den injiserte løsningen initierer en kraftig produksjon av fibrillar protein, som er ansvarlig for elastisiteten og elastisiteten i huden. Mengden ekstrakt som kreves for 1 økt er 3-4 ml.

Tripolar radioløfter

Denne teknologien er en ikke-kirurgisk metode for ansiktsforyngelse. Effekten oppnås ved å starte produksjonen av naturlige bioaktive stoffer.

Prosedyren tar svært lite tid: en økning varer opptil 20 minutter. Huden behandles samtidig av tre elektroder som fører radiobølger gjennom epidermisene. Avhengig av dybden som skal påvirkes, endrer skjønnhetseksperten kraften og intensiteten til bølgeområdet.

Som et resultat av samtidig penetrasjon av radiofrekvenser og den termiske effekten begynner elastin og kollagen å danne seg i behandlingsområdet.

Prosedyrene utføres en gang i uka, deres antall er vanligvis ikke mindre enn 5. Effekten etter anvendelse av denne kosmetiske teknologien for foryngelse, vises etter 2-3 måneder og varer i 4-5 år.

Den kosmetiske industrien fortsetter å vokse raskt, og tilbyr kvinner et stadig bredere arsenal av ny teknologi som effektivt vil motvirke de negative effektene av miljøfaktorer og mekanismene for biologisk aldring. For å finne ut og velge de nyeste moderne kosmetiske prosedyrene, må du kontakte de fagpersonene som stadig utvider listen over deres tjenester, og prøver å mestre de nyeste teknikkene som kan fjerne tegn på aldring i ansiktet.

Alle nyheter om HydraFacial MD® og den nyeste maskinvarekosmetologien i en blogg

Tilbakemelding på HydraFacial-prosedyren | Billboard Daily

Dagbladets redaktører har testet de beste prosedyrene for kosmetologiklinikker i Moskva. Sasha Petrova besøkte Renew Cosmetology, hvor hun gjennomgikk HydraFacial-prosedyren. Vi bringer deg oppmerksom på hennes anmeldelse og kommentarer fra den sertifiserte merkevaren trener Roman Basov.

Hvordan fjerne den andre haken, smal ansiktet, fjern hevelse og bli kvitt rynker

Hvordan endrer huden etter 30 år, og hvorfor blir den eldre? Kvinnedag

"Min favorittprosedyre er HydraFacial" | Sanger rita dakota

Den berømte sangerinne og rett og slett skjønnhet Rita Dakota vet nøyaktig hvordan man skal se bra ut, være en utmerket mamma og lykkes med å takle stress. Og også alltid se strålende takk til HydraFacial!

InterCHARM 2018: Sjekkliste for profesjonell besøkende

7 viktige tips for produktive besøk til en profesjonell skjønnhetsutstilling, som vil være nyttig for deg snart. Hovedaktiviteten til skjønnhetsindustrien - årsdagen InterCHARM - vil bli avholdt fra 24. til 27. oktober.

"Hemmeligheten til min skinnende hud er Hydrafacial® Care" | Diana Kubasova, Frøken Europa 2017

Vi fortsetter å dele med deg hyggelige anmeldelser om favorittpleie av Hollywood-stjerner og ikke bare. I dag snakker vi om inntrykk av modellen, eieren av tittelen "Miss Europe 2017" Diana Kubasova.

Medisinsk hemmelighet: Hvilke prosedyrer er de ledende kosmetologene på Krim å velge for seg selv?

Beauticians har åpnet alle kortene foran oss: hvilke prosedyrer de går gjennom seg selv og anser som de mest effektive. Her er favorittmetodene til leger - ta notat!

HydraFacial prosedyren for menn: hvem og hvorfor anbefales det?

HydraFacial prosedyren for menn blir stadig mer populær, og veksten av applikasjoner i skjønnhetssalonger bekrefter bare dette. Vi er glade for å dele en artikkel fra vennenes blogg, som beskriver alle fordelene med maskinvarepleie for menn.

Olga Tarasova, N1Beauty: "Etter HydraFacial ser huden straks ut frisk og skinner"

Når eieren regelmessig gjennomgår prosedyren i salongen, er dette det beste komplimentet til prosedyren. Og hvis vi snakker om Olga Tarasova, eier av N1Beauty salongen, så mer! Fordi hun er en ekte proff på hennes felt. For å se dette, publiserer vi intervjuet med PeopleTalk online glans.

HydraFacial - mer enn hudhydrering

Hver dag finner avhandlingen i tittelen på denne artikkelen nye bekreftelser over hele verden. I dag, sammen med redaktørene for webressursen ejecentral.com.mx, vil vi forklare hvorfor de elsker denne fantastiske prosedyren i Mexico.

Hvordan bryr seg huden på ansiktet av engelsk prinsesse Megan Markle?

Prins Harrys kone er en vakker kvinne, med meislet kinnben og en klar hake. Ingen tvil om at hun har gode gener. Men det er en annen hemmelighet av hennes skjønnhet - kosmetologi. Han forsøkte å avsløre journalistene CBS New York.

Ansiktspleie under graviditet: Hydrafacial

Graviditetstiden er utrolig ansvarlig for hver kvinne, fordi hun forbereder seg på fremveksten av et nytt liv. Men selv på denne tiden vil du ikke glemme deg selv og ditt eget utseende.

HydraFacial Phenomenon: Hvorfor er alle besatt av denne prosedyren?

Allurejournalist Jolene Edgar gjorde den nåværende undersøkelsen på HydraFacial MD®-prosedyren. Etter å ha samlet utsikten fra anerkjente amerikanske dermatologer, fant Jolene ut hva fenomenet i prosedyren er, og hvorfor alle er galne om det.

Skjønnhetsprogram | Bryllup. Du og ditt bryllup 2018

Om fem må-ha prosedyrer for bruder som ikke har tid til global trening, men det er et ønske om å møte deres viktigste dag fullt bevæpnet, sier Victoria Roshchinova, skjønnhetsekspert @vikarkraftway og leder av Kraftway klinikken. Planlegg omformingen din med letthet!

HydraFacial® 2-i-1: Pasientanmeldelse + Doctor Kommentar

I år, under InterCHARM Professional-utstillingen, bestemte vi oss for å gå på et interessant eksperiment - å gjennomføre HydraFacial MD®-prosedyren, som både legen og pasienten vil kommentere på samme tid! Hva kom ut av det - les nedenfor.

Sunn hud: vann, HydraFacial og andre skjønnhetshemmeligheter av Darya Chebanova

På Instagram sosiale nettverk, fortalt den populære russiske sanger og blogger Daria Chebanova om prosedyrene som hjelper henne å ta vare på huden hennes. HydraFacial MD®-maskinvareprosedyren har blitt et uunnværlig hjelpemiddel til en kjendis, slik at Dasha kan fuktighetskjøle og rense huden på en trygg måte.

Redaktørens valg PEOPLETALK: Topp 5 sommerprosedyrer

Hvilke prosedyrer kan og bør gjøres om sommeren for å se ung og vakker ut? PeolpeTalk, sammen med eksperter, utarbeidet en liste over nødvendige "sol" -tjenester, som inkluderte HydraFacial MD®-prosedyren.

HydraFacial MD®-enheter - for første gang på IECTC-2018-kongressen i St. Petersburg

Ståden til Spaland International har vekket stor interesse blant gjestene på det internasjonale kurset for trening for kosmetologer. Selskapets spesialister møtte den legendariske legen Zein Obadji - en langvarig fan av HydraFacial-prosedyren.

Problem tilnærming | HydraFacial for tenåring

OSCAR Kids, et blankt magasin for foreldre og barn, snakket på sidene om et slikt vanlig problem som ungdoms akne. Og hvordan du effektivt løser det med HydraFacial®-prosedyren.

Handlingsplan: Harper's Bazaar Best Salon Behandlinger

Ifølge versjonen av Harper's Bazaar, de mest effektive kosmetologiske prosedyrene, som du definitivt må registrere deg for denne måneden. HydraFacial MD® er blant de beste!

Væske øyenbryn: innovasjon i kosmetikk

Tynne, uutviklede øyenbryn - en ulempe som er ganske enkelt å fikse. Spesialistene til kosmetologer kan gjøre utseendet uttrykksfulle, som ved hjelp av en rekke teknikker korrigerer øyenbrynens kurve på forespørsel fra klienten. Men salongmestertjenester er en glede som krever penger, som ikke alle kvinner har råd til. Et utmerket alternativ til dyre salong korreksjon prosedyrer er flytende øyenbryn. Dette er en spesiell gel som alle kan søke på. Programmet hjelper raskt [...]

Multimasking - løsningen på alle hudproblemer om 20 minutter

Moderne kosmetologi står ikke stille, men utvikler seg kontinuerlig og søker å tilfredsstille alle kundens behov. En av disse innovasjonene er multimasking, som er en omfattende hudpleiebehandling. Allerede i mange skjønnhetssalonger finner du spesielle kits for multimasking. Hvert slikt sett inneholder flere typer masker for forskjellige hudtyper, samt instruksjoner om hvordan de [...]

Den siste utviklingen i kosmetikk 2017

I vår tid er det fremgang på forskjellige områder av livet. Kosmetologi er ikke et unntak: hvert år utvikles nye produkter som er designet for å forenkle og forbedre prosessen med å ta vare på deg selv, ansikt og kropp. I 2017 har mange kosmetikk blitt utviklet, som er vellykket solgt. Nedenfor er de mest interessante utviklingen i kosmetikk.

Ansiktshud biomatrix - en nyhet i skjønnhetspleie

Det uimotståelige ønske om en kvinne å bevare ungdom og skjønnhet i huden så lenge som mulig stimulerer utviklingen av nye anti-aging metoder og produkter, hvorav den ene er biomatrix. Utført ved hjelp av den nye generasjonen Biomatrix-stoffet, hjelper biomatrix-prosedyren på kort sikt å korrigere aldersrelaterte endringer, for å løse problemet med dehydrert, sliten hud.

De mest populære kosmetiske prosedyrene 2017-2018

Ingenting vil forhindre at en kvinne strever etter perfektion. For tiden tilbyr skjønnhetsindustrien fantastiske prosedyrer som gjør at du kan se nydelig ut i alle aldre. Valget er så stort at det er vanskelig å stoppe ved en ting. I denne artikkelen vil du lære om den nyeste kosmetologien.

Mezoradiss: Hva er uniktheten i prosedyren for komplisert ansiktsforyngelse

Mange forskjellige teknikker er kjent i dag i kosmetikk, noe som kan hjelpe kvinner uten å utføre kompliserte operasjoner for å gjenopprette hudens ungdom og elastisitet. En av dem er mesoradia - og for å rette formen på leppene, nesen og andre aldringsområder i kroppen, er bare en økt nok. Huden til mange kvinner etter 40 år fades merkbart, blir dum og atonisk.

De siste nyhetene i kosmetologi 2016-2017

Siden det 21. århundre er et århundre med utvikling, er det ikke overraskende at ingenting står stille. Stadig er det nye gjenstander på alle områder. Inkludert innen kosmetikkområdet. Nedenfor er de siste nyvinningene.

Laennec terapi - en unik foryngelse av huden og hele kroppen.

Det japanske stoffet, en effektiv hepatoprotector og en immunmodulator - Laennec har funnet bred anvendelse i kosmetikk. Tillatt for bruk i Russland siden 2003 og har allerede bevist sin effektivitet. I farmakologi er stoffet et kosttilskudd - et kosttilskudd for bruk i en rekke forskjellige sykdommer. Prosedyren med Laennec er helt trygg og er i dag oppført i legemiddelregisteret.

Aquadermogenese: En rask løsning på hudproblemer uten skalpell og smerte

For ikke så lenge siden virket den kosmetiske kosmetiske prosedyren helt forandret ideen om estetisk ansiktspleie. Hudfeil, som tidligere ble fjernet kirurgisk, håndteres nå med høyteknologisk utstyr uten hjelp av en skalpell. I dette tilfellet overskrider resultatet selv de villeste forventningene.

Funksjoner og fordeler med vannstrålefettsuging på kroppstrålemaskinen

De fleste kvinner drømmer om å bli kvitt overflødig kroppsfett på karakteristiske områder av kroppen. Imidlertid har de kjente metoder for fettsuging laser, vakuum, mekaniske, ultralydtyper, som utfører lipomodelirovaniya-området av ansiktet en rekke ulemper. Mange pasienter nekter å utføre fettsuging ved hjelp av disse metodene på grunn av høy sannsynlighet for skade på nerveender og blodårer.

Nye trender innen maskinvarekosmetologi

Om den mest teknologiske retningen for estetisk medisin og dets innovasjoner

Fotoredaktør: Polina Poturemskaya

Apparatets kosmetikk begynte å utvikle seg aktivt i midten av forrige århundre, da metoder for fotorejuvenering, fotoepilering, laserepilering og fraksjonert fotorejuvenering dukket opp. Imidlertid tar retningen sin opprinnelse i det XVI århundre: deretter i medisin for første gang brukt fysioterapi. Populær radiofrekvensløfting (RF) dukket opp bare på 1990-tallet. Siden da har fundamentalt nye utviklinger i maskinvarekosmetologi ikke dukket opp, men dette betyr ikke at dette segmentet av estetisk medisin står stille.

Hvorfor trenger vi maskinvare kosmetologi

Hovedmålet med maskinvarekosmetologi er å forbedre kvaliteten på huden: dens tone, struktur, farge og tekstur. Den fungerer i dypere lag av huden enn profesjonell kosmetikk. Maskinvaremetoder brukes aktivt for ikke-invasiv administrasjon av legemidler inn i huden og for å redusere fettceller. Alt dette gjør at du kan gjøre ansiktet yngre, og en slankere figur uten intervensjon av plastikkirurger. Det kan ikke sies at maskinvare kosmetologi fungerer mer effektivt enn andre metoder for estetisk medisin, og det er nødvendig å stole på det bare. Maksimale resultater kan kun oppnås med en integrert tilnærming.

"Enhetene jobber med tone og kvalitet på huden, men gjenoppretter ikke beinstrukturen, for eksempel konturplastikk. Derfor anbefales maskinvarekosmetologi å bli kombinert med andre prosedyrer. Det er noen som utelukker tjenester utelukkende maskinvare kosmetologi, fordi de er imot injeksjoner eller bare redd for injeksjoner. Slike pasienter oppnår meget gode resultater, men i kombinasjon med andre metoder vil det være mye mer effektivt, sier Natalya Habas, en dermatokosmetolog ved Klazko estetisk kirurgisk klinikk.

Trender i maskinvarekosmetologi

I dag utvikler maskinvarekosmetologi seg mest dynamisk innen lasere, fordi det er ved hjelp av laserteknikker du kan få fullstendig hudfornyelse. Prosedyrene selv gjennom årene blir mindre traumatiske. "Laserstrålen er forbedret, det blir lettere for legen å kontrollere det, og pasienten opplever mindre smerte," sier Alexey Mimov, MD, en dermatokosmetolog og en laserterapeut ved Tori-kosmetologisenteret.

Også i dag er bredbåndslys (BBL-terapi) veldig populært, som påvirker hudcellene på gennivå og gjenoppretter aktiviteten av gener som har gjennomgått aldersrelaterte og patologiske forandringer. I moderne maskinvare kan kosmetologi kombineres i en prosedyre, forskjellige teknikker som tidligere ble utført separat. I en økt bruker kosmetologen teknikker som fungerer i forskjellige lag av huden og produktene, ingrediensene som ikke er i konflikt med hverandre. Ifølge de siste protokollene kan opptil tre metoder brukes i en enkelt prosedyre uten fare for pasientens helse.

"Det er nå tillatt å lage en ultralyd SMAS-løfteprosedyre (stramme overfladisk muskelkorsett og ansikts kollagenfibre), og deretter rette rynker i samme sone med overflatefyller og bruk en biostimulator i dypere dermis ved hjelp av en biostimulator, sier Alexey Mimov. "Det antas at en slik integrert tilnærming fungerer bedre enn mono-påvirkning, fordi dette er måten å maksimere stimuleringen av alle hudressurser med den etterfølgende maksimale effekten."

I tillegg utvikler laser hårfjerningsmaskiner aktivt. Moderne enheter for laser hårfjerning gir en kraftigere lyspuls, noe som gjør det mulig å redusere det nødvendige antallet prosedyrer. Det handler om spesielle sensorer som bestemmer hvilken type hår og hud av hver enkelt pasient, noe som reduserer risikoen for brannskader betydelig. De har også ekstra kjølemoduler, noe som gjør prosedyren mer komfortabel. "Da vi åpnet syv år siden, var lasere mindre perfekte, og prosedyren var smertefull. Effekten av stråler på menneskekroppen var ikke fullt ut forstått. Siden da har teknologiene gjort store fremskritt, og vi bruker bare de metodene som garanterer kvalitetsresultat og pasientkomfort, sier Maria Ginzburg, eier av Wax Hair Removal Salon Network. Go.

Nye laser enheter

Sciton Joule regnes som en av de mest avanserte laserenhetene. Det har mange forskjellige funksjoner: forbedre hudens tone og struktur, fjerne ar, strekkmerker, eliminere rynker, alder flekker, blodårer og rosacea. I tillegg er det flere vedlegg. Den første er for behandling med bredbåndslys, den andre er en Halo-hybrid laserdyse med to bjelker av forskjellige lengder. Med den første dysen kan du forynge huden, behandle akne og fjerne håret. Den har forskjellige lysfiltre, som er valgt for individuelle pasientproblemer, og kjølesystemet gjør prosedyren så smertefri som mulig.

Dyse Halo påvirker samtidig dermis dype lag, lanserer syntesen av nytt kollagen, og korrigerer de synlige tegnene på aldring på overflaten av huden, og tilpasser dens lettelse. Det integrerer også kjøle- og røykutvinningssystemer, et temperaturoptimaliseringssystem og et skannerhastighetsinnstillingssystem. Dette gjør at du kan behandle hvert område av huden, eliminere brannsår og redusere smerte i pasienten. Dysen brukes mot pigmentering, rynker (både små og dype), arr og strekkmerker.

Icoone Laser har blitt en annen favoritt med kosmetologer for hudforyngelse, løft og kroppskonturering. Den har 36 programmer til forskjellige formål - fra å forbedre hudtone rundt øynene for å redusere kroppsfett på magen. Enheten kombinerer flere teknologier: diode laser, LED laser og patenterte teknologi MMAS (Multi-Micro-Alveolar Stimulation). Alt dette stimulerer produksjonen av kollagen, elastin og reduserer antall fettceller i problemområder. I tillegg kan enkelte laserfunksjoner brukes under graviditet (i fravær av andre kontraindikasjoner) og med åreknuter. Spesialisten justerer programmet for hver klient, avhengig av smertegrensen.

Enheten for laserfjerning Soprano XL Ice kombinerer bølgene av alexandrit- og diodlasere og teknologi In-Motion, som lar deg raskt og nesten smertefritt behandle forskjellige områder av huden. Med en slik "maskin" kan epilering gjøres når som helst på året, med hvilken som helst hårfarge, hudton eller tanning. Den store fordelen med laseren er at den kan brukes fra 14 år.

Hvis tidligere blå og røde fartøy ble fjernet ved hjelp av forskjellige lasere, kan dette nå gjøres i samme prosedyre. Den Candela Perfecta Vbeam + Nd: Yag har to typer lasere: pulsed Vbeam for små røde fartøyer og neodymium Nd: Yag for blå. Det er også egnet for å fjerne arr, strekkmerker, alder flekker, for akne terapi og for hudforyngelse. Kjølesystemet er bygd inn i enheten, som er effektiv for enhver hudfarge, inkludert solbrun hud.

Ny maskinvare kosmetologi

På samme måte som i et annet felt, kan den nyeste maskinvarekosmetologien overraske enhver erfaren spesialist som har jobbet i flere år innen vakker virksomhet. Hva å si om den vanlige mannen på gaten som faller inn i en prestisjetunge salong, faller inn i kosmetolog paradisets verden. Hva er bare ny maskinvare kosmetologi viste ikke de siste årene. Vitenskapen står ikke stille og utvikler seg i sprang. Skjønnhetssalonger og medisinske sentre kjøper utstyr ved hjelp av radiobølger, ultralyd, forskjellige lasere, fotosystemer og mer. Kosmetologi Russisk marked er fylt med ulike tilbud fra produsenter fra hele verden, og eierne av salongene "løser øynene" og går rundt hodet fra irriterende selgere. Hva vil vårt selskap overraske deg med? Les videre, kjære besøkende på nettstedet vårt, om alt for ikke mye.

Ny maskinvare kosmetologi fra gruppen av selskaper "Cosmo Mir"

Først og fremst vil jeg gjerne si om fremveksten av en ny epoke i kosmetikk - "plasmaskjønnologi". Dette er et multifunksjonelt PlasmaJet®-system, som ikke har noen analoger til dags dato, med bruk av argonplasma (fjerde tilstandstilstand) for behovene til kosmetologi, dermatologi og kirurgi. Du kan studere detaljert informasjon om hvordan PlasmaJet®-systemet brukes til plasmaforyngelse, kompleks behandling av hudsykdommer, koagulering og skjæring av vev i plastisk kirurgi, du finner på en av våre sider på www.plasmajet-r.ru. Der finner du bilder og videomateriale som reflekterer i detalj bruk av PlasmaJet®-systemet, supernyheter av kosmetologisk utstyr til skjønnhetssalonger.

En annen multifunksjonell enhet som jeg ønsker å henlede oppmerksomheten til, er CosmeStar Bi-Polar RF Body Shape System med vakuummassasje og RF-løfting. En eksklusiv funksjon av dette utstyret er at det for første gang bruker dyser over kroppen med rotasjon (rotasjon i forskjellige moduser). Du kan lære om hvor effektiv denne nye maskinvarekosmetologien er i følgende seksjoner: Body Shape System i fysioterapi, treningsutstyr, kroppsformer.

Alle nyhetene til kosmetologiproduksjonen som er plassert i denne delen, inneholder noe særegent, de inneholder sin egen spesielle funksjon. Les beskrivelsene på enhetene, og hvis du har spørsmål, vennligst ring oss på 8 (495) 646-13-92 eller send en e-post. Denne e-postadressen er beskyttet mot spambots, du må slå på Javascript for å kunne se den. E-postadressen er beskyttet mot spam bots, du må slå på Javascript for å kunne se den.

Enheten til SMAS-løft COSMOWORLD SMAS HIFU ULTRA II (Korea) er en innovativ teknikk, den synlige effekten, 100% sikkerhetsprosedyrer og moderne design. COSMOWORLD SMAS HIFU ULTRA II Ultrasonic Beauty Machine for SMAS Lifting er spesielt utviklet for anti-aging prosedyrer kalt hifu løfting. Forskere ved California Institute of Cosmetology fant at høyfrekvente vibrasjoner kan påvirke alle lag i huden, så vel som det fete og aponeurotiske muskulære laget. Takket være ultralydbølger er det mulig å trygt øke temperaturen på de indre lagene i huden og subkutant vev, og aktivere de grunnleggende komponentene - elastin og kollagen. Denne SMAS-stramming er smertefri, effektiv og har en kumulativ effekt.

Moderne plasmaenhet ved hjelp av den nøyaktige metoden for plasmagenerering. Enheten har høy elektrisk sikkerhet på grunn av at plasmageneratoren er skilt fra generatoren. PLAXPOT-enheten støtter pulsmodus på 10, 20, 40, 100, 200 Hz, samt kontinuerlig modus med muligheten til nøyaktig justering, kan utgangsenergien av plasmaet nøyaktig styres for å redusere skade på målvevet. For enkel betjening er PLAXPOT utstyrt med en 1,5-tommers fargeskjerm som gir en utmerket synsvinkel i alle retninger.

Moderne plasmaenhet med spesielle patenterte plasmamunnstykker for behandling av akne, som gir tilstrekkelig mengde radikaler og UV for behandling av akne. Bruk av PLAMERE-enheten så trygg som mulig, på grunn av hel hygienisk drift og bruk av en spesielt utviklet utskiftbar film. Plasmainnstramming på PLAMERE-enheten skjer i en pulserende modus på 500 Hz, så vel som i en kontinuerlig modus. Plasmapulserte behandlinger, optimalisert for å stramme, aktiverer kollagensyntese og som et resultat, effektiv rynkefjerning.

Nyhet! Apparater СosmoWorld 3D-lipo V9, som først ble introdusert på det russiske markedet, er en symbiose av de mest populære og ettertraktede metodene innen kroppsforming, kroppsskulptur og forbedring av hud- og hudkvaliteten hos pasientene. Den kombinerer funksjonene til kryolipolyse, roterende vakuummassasje med RF lipolyse, kald kavitasjon, roterende radiofrekvens lipolyse, fraksjonal radiofrekvensløfting. Selv etter den første prosedyren, vil pasientene se et merkbart resultat som vil vare lenge.

Diodelaser 808 nm CosmoWorld Speed ​​ICE Titanium er designet for rask, effektiv og sikker hårfjerning. Rytmene i den moderne verden og skjønnhetsstandarder dikterer sine egne regler til kosmetikk og 808 nm diode laser CosmoWorld Speed ​​ICE Titanium oppfyller fullt ut kravene til den moderne verden. CosmoWorld Speed ​​ICE Titanium 808 nm Diode Laser System bruker hårfjerningsteknologi basert på selektiv dynamikk og lysenergi av varme. Dette er verdens første laser hårfjerning, som er nesten smertefritt. CosmoWorld Speed ​​ICE Titanium bruker en 808 nm diodelaser. K8-M tilbyr en av de sikreste og mest effektive laser hårfjerning løsningene.

CosmoWorld X8 lasersystemet er en enhet som oppfyller alle krav til moderne kosmetikk: sikker teknologi, raske og garanterte resultater, smertefrihet og sikkerhetsprosedyrer. CosmoWorld X8 brukes til å utføre slike populære prosedyrer som: tatovering fjerning og permanent sminke, karbon peeling, fjerning av moles og hudforyngelse. Lasersystemet kombinerer mange års erfaring med eksperter på dette feltet, samt brukeropplevelse.

Nyhet! CosmoWorld iMED + 808nm 800 W Diode Laser Hair Removal er en sikker og effektiv fjerning av alle hårtyper på alle hudtyper, inkludert garvet. Enheten vil anvende gullstandardbølgelengden til en lang halvlederlaser på 808 nm basert på prinsippet om selektiv fototermolyse. CosmoMir iMED + 808nm passer perfekt inn i skjønnhetssalongen. Dette profesjonelle utstyret for kosmetikk er basert på prinsippet om selektiv dynamikk av lys og varme.

Bruken av DL 1 Dioden er et raskt, ufarlig, smertefullt tippende hår for hele sitt liv, i et mørkt volum, med et mørkt volum. Begynn for eventuelle uønskede frivillige på enhver kroppsdel, inkludert alle andre hvelv (biinini, tenkning, forkropp). Ved hjelp av en diodelaser kan hår av tykkelse, farge og tykkelse elimineres, med unntak av vellus, veldig lys og grått hår. DL 1 Dioden har et kraftig, optisk avsatt kjølesystem.

Kosmetologenheten LFS-K3 er en multifunksjonell enhet for å utføre et bredt spekter av tjenester innen kosmetikk. Moderne teknologier kombinert med effektive teknikker tillater bruk av LFS-K3-maskinen for permanent å fjerne hår av all pigmentering på alle hudtyper, inkludert solbrun hud hele året, for å fjerne tatoveringer og permanent sminke av alle farger og å utføre ikke-invasiv foryngelse uten arr og arr.

PlasmaSpot-Spotless bruker plasmaenergi. Under prosedyren fordampes de berørte cellene i molene, slik at friske celler blir intakte, noe som sikrer rask helbredelse av sår og minimerer arrdannelse. Avhengig av størrelsen og dybden på flekkene kan to typer tips brukes. En tynn spiss brukes i høyfrekvens for effektivt å fjerne myke fibroider, angiomer, vorter, etc., mens en tykk spiss brukes i høyfrekvens for å fjerne store flekker.

Nyhet! PLASMATIC Skin Health-enheten er en ikke-invasiv analog blepharoplasty ved hjelp av elektrisk plasma, ikke bare forårsaker komplikasjoner, men gjør det også mulig å gjenta prosedyren så mange ganger som klienten trenger. En kort rehabiliteringsperiode (ikke mer enn 7 dager), en liten liste over kontraindikasjoner, et stort antall indikasjoner på bruk, kompatibilitet av elektrisk plasma med andre metoder for hudforyngelse, gjør ABLASE-enheten til en uunnværlig assistent til en kosmetolog som praktiserer anti-aldringsmetoder. Interagerer ikke med vann, en liten termisk effekt.

PlasM-enheten er en innovativ prosedyre innen medisin og kosmetikk. Grunnlaget for hans arbeid er teknologien for å arbeide med ionisert gass (nitrogen og oksygen). Innovasjon Plasma Technologie er primært ikke-invasiv (ikke-kirurgisk) løfting av øvre og nedre øyelokk, samt rynkebehandling, tatovering fjerning, fjerning av pigment flekker, arr-korreksjon. Plasmaløftemaskinen PlasM er en sann representant for tysk kvalitet, som ble utviklet av en erfaren produsent sammen med leger og brukere.

Epil Evo 808 nm diode laser - basert på mange års erfaring og moderne teknologi, et laser system for hårfjerning på alle hudtyper. Rask og sikker epilering! En diodelaser som opererer ved en bølgelengde på 808 nm, gjør det mulig for laserstrålen å oppnå et høyt inntrengningsnivå i dermis og dets absorpsjon av hårlampens melanin. Epil Evos mange års erfaring innen laserteknologi har gjort det mulig å skape en komfortabel ergonomisk manipulator ved å bruke bare høyverdige ABS-materialer for å gjøre det enkelt, slik at operatøren kan utføre flere prosedyrer uten mye innsats.

SENSATION! Hit salg! Enheten for fjerning av fartøy CosmoWorld VenaMED-diode laser 980nm for endovent laserbehandling av vener. Dette er et unikt system for behandling av edderkoppårer og ulike vaskulære lesjoner. Systemet er basert på mer enn 5 års forskning og testing. CosmoWorld VenaMED-systemet bruker en smertefri høyfrekvente teknologi til å behandle kar, som kan produsere termisk koagulasjon av hemoglobin og endotelceller inne i en utvidet kapillær i en millisekund, noe som fører til umiddelbar lindring.


Cosmo World Ulterapy HIFU er et nytt konsept for hudspenningsteknologi, ved hjelp av høyintensitetsfokusert ultralydutstyr - HIFU-kniv, for ikke-kontaktgjenoppretting av hudens elastisitet og rynkefjerning. Hovedforskjellen fra andre ikke-kirurgiske foryngelsesmetoder er at effekten av HIFU-stråling faller direkte inn i elastin- og kollagenfibrene i det overflatiske muskulosapoturotiske laget (SMAS). Tidligere kunne dette SMAS-laget kun bli påvirket kirurgisk. På grunn av effekten av ultralyd på fibroblaster, som øker dannelsen av nytt kollagen, vil løfteeffekten gradvis øke.

En kraftig, effektiv Cosmoworld NdMED laser designet for å fjerne tatoveringer og permanent sminke (tatovering). Denne typen laserapparat er den mest effektive og sikre måten å eliminere tatoveringer på, uten å ødelegge hudens integritet. Bølgelengden til laserstrålene er 1064 nm. På grunn av dobbel frekvens (KTP) kan enheten også operere ved en bølgelengde på 532 nm. Q-svitsjemodulatoren genererer lyspulser, noe som gjør deres varighet svært kort med høy effekt av lysenergi. Selektiv fototermolyse av pigmenter, som er lokalisert i hudens dermale og epidermale lag, oppstår ved en slik eksponering.

HIT! Apparatet for gass-flytende peeling og oksygen mesoterapi O2 Jet Peel Plus (Korea) bruker en dyse med høyhastighets supersonisk tofasestrøm av væske og gass, slik at du kan fjerne laget etter lag av epidermis og mette vevet med oksygen, fukter huden. Saltvannet som brukes når man arbeider på enheten, er en isotonisk 0,9% løsning av natriumklorid. Om nødvendig, i stedet for saltvann, kan du bruke flytende doseringsformer beregnet til injeksjon eller ekstern bruk. Pakken inneholder også en dyse for oksygen mesoterapi. Sensol-oksygeninjeksjonsteknikk muliggjør presis injeksjon av spesielle kosmetikk, sammen med medisinsk oksygen, til problemområder i huden.

NY! Kosmetologiutstyret SLIMTEK MULTIFORM og SLIMTEK MULTIFORM + er et effektivt tredimensjonalt alternativ til fettsuging. Enheten SLIMTEK MULTIFORM er ferdig med to dyser for RR-ansikt og kroppsløft og en dyse for kavitasjon. SLIMTEK MULTIFORM + -enheten er ferdig med to dyser for RR-ansikt og kroppsløft, en dyse for kavitasjon, to dyser for kryolipolyse av forskjellige størrelser, og en dyse for å holde en pulserende vakuumrulle massasje. Utstyret er beregnet for kroppsforming, fjerning av fettavsetninger, fjerning av cellulitt, løfting og løfting av ansikt og kropp.

NY! I kosmetologisk utstyr til skjønnhetssalonger bruker IONO MED-enheten en helt ny teknikk, kalt Dermionology, utviklet og patentert i Tyskland. For første gang ble ion-løftteknologien presentert for verdenssamfunnet i våren 2010 av Weyergans, og som følge av dette skapte en stor interesse for Europa blant kosmetologisentre og forbrukere. Grunnlaget for denne metoden er de siste funnene fra kvantefysikkfeltet om den ypperlige effektive effekten på huden og menneskekroppen som en hel del aktivt oksygen, forbedring av metabolismen av luftstrømmen mettet med negativt ladede ioner.

PlasmaJet®-systemet er utførelsen av de nyeste prestasjonene innen vitenskap og teknologi, og ble utviklet av Plasma Surgical, Inc. (UK), grunnleggeren og lederen i det nye medisinske feltet, kalt "plasmamedisin". Dette systemet er vellykket brukt i USA og Europa. Behandling av huden med en plasmastrøm er en unik prosedyre basert på gjensidig forsterkning av flere typer plasmastrøm-energier, som overgår de kjente radiofrekvens-, lys- og lasersystemene.

ETouch Mod-350-enheten er konstruert for å utføre prosedyrene for fraksjonell RF-løfting, Tripolar RF og Multi-RF løfting. Den mest avanserte teknologien i en enhet. Enheten er ferdig med Tripolar RF-dyse med tre elektroder, Multi-RF-dyse med fem elektroder og tre brøkdyser i forskjellige områder. Enheten har en stilig elegant design, en berøringsskjerm, opererer med en frekvens på 1 MHz, har 16 språk (inkludert russisk).

Kosmetikkutstyr til skjønnhetssalonger CosmeStar Body Shape PLUS ved hjelp av vakuummassasje, RF-løft, teknologi HIFU. Enheten er utformet for å fungere på kroppen, der du kan utføre prosedyrer for å eliminere overflødig fettinnsats, cellulitt, stramming og foryngelse av huden. HIFU-teknologi (High Intensity Focused Ultrasound) er en høyfrekvent fokusert ultralyd som selektivt påvirker fettceller uten å skade blodårer og hudceller. Kombinasjonen av disse tre faktorene gir raske, imponerende resultater, merkbar etter den første prosedyren og øker etter hvert som kurset utvikler seg.

Kosmetikkutstyr til skjønnhetssalonger CosmeStar Body Shape MAX ved hjelp av vakuummassasje, RF-løfting, HIFU-teknologi og kavitasjon. Enheten er utformet for å fungere på ansikt og kropp, hvor det er mulig å utføre prosedyrer for å eliminere overflødig fettforekomster, cellulitt, stramming og foryngelse av huden. HIFU-teknologi (High Intensity Focused Ultrasound) er en høyfrekvent fokusert ultralyd som selektivt påvirker fettceller uten å skade blodårer og hudceller. Kombinasjonen av alle anvendte faktorer gir raske, imponerende resultater, merkbar etter den første prosedyren og øker etter hvert som kurset utvikler seg.

Lasersystemplattformen "APOLLO V +" er en multifunksjonell enhet som opererer med lys, som inkluderer lasere og intense pulserende lyssystemer (IPL). Den pulserende lysfunksjonen i enheten er kombinert med et høyfrekvente (RF) system, på grunn av hvilket APOLLO V + har et bredt spekter av anvendelser innenfor hudforyngelse, hårfjerning, vaskulær fjerning og pigmenteringsforstyrrelser, etc. Ved behandling av disse problemene, apparatet "APOLLO V +", basert på effektene av laser og lys. Etter å ha kjøpt en gang noen teknologi, i fremtiden kan du gradvis kjøpe noen andre til et mye lavere beløp og til enhver passende tid. Dermed kan man gradvis samle flere lasere på en plattform.

CosmeStar CRYO X-enheten gir deg den nyeste medisinske løsningen for ikke-invasiv fjerning av fettavsetninger av visse kroppsdeler og cellulittfjerning ved hjelp av metoden for strengt kontrollert og lokalisert avkjøling av den behandlede overflaten, som er basert på kryolipolysteknologi. Som en av de mest effektive fettfjerningsteknologiene setter kryolipolyse en ny standard for fart, sikkerhet og effektivitet. Bruken av kryolipolyse eliminerer fullstendig skade på kald hud, nerver, blodårer og indre organer, utføres med selektiv avkjøling av fettvev uten fysisk ødeleggende celler under prosedyren.

Fraksjonalt lasersystem TRIXEL CO2 - ved hjelp av den nyeste utviklingen av posisjonering og optimalisering av laserstrålen RF-Excited, kan du oppnå ufattelige resultater som tidligere ikke er tilgjengelige for CO2-systemer. Gjennom bruk av et laserrør produsert i USA, gir produsenten en 5 års garanti, noe som muliggjør kontinuerlig drift uten nedetid for reparasjoner. Tilstedeværelsen av produsentens autoriserte servicesenter, med nødvendig tilførsel av forbruksvarer, gjør det mulig å minimere den diagnostiske tomgangstiden til enheten. Fullstendig russifisert meny gjør det lettere å konfigurere og betjene enheten

Ny i kosmetikk

Hver jente drømmer om å være vakker. Og selv om naturen ikke har utpekt noe spesielt, vil de vakre damene strebe etter perfektion. Tross alt kan de alltid bestille tjenester på en skjønnhetssalong. Har noen lyst til å gå ned i vekt eller gjøre huden mykere og håret er mer luksuriøst, når som helst til deres disposisjon - en rekke prosedyrer i skjønnhetssalongen.

Hva ny tilbyr oss? Hva er de mest trendingstjenestene? Hvilke prosedyrer er kontraindisert for deg?

Vi leser vår nye artikkel!

RECYTOS-Skin

Den unike RECYTOS-Skin-prosedyren, som du også vil høre om i skjønnhetssalonger, vil bidra til å oppnå hudforyngelse.

Prosedyren er angitt for tap av elastisitet i ansiktets og nakkens, décolleté og hender, med rynker, forstørrede porer, strekkmerker etc.

Den brukes til foryngelse og regenerering av huden, så vel som for behandling av alopecia eller hårtap.

Goodies

 • Effekten av volumetrisk løfting.
 • Dannelse av det subkutane skjelettet av egne nye kollagenfibre;
 • Forbedret hudtekstur.
 • Restaurering av hudens elastisitet, forbedring av cellulær ernæring og respirasjon.
 • Gå tilbake til "ung" modus, funksjonen til regenerering av hudceller.

Fra 32 tusen rubler.

MERK: Prosedyren er ikke angitt for personer med pacemaker, herpes i utslettstadiet, med pustulære elementer i behandlet område, under graviditet og amming.

Polymer depilation SKIN`S

La oss fortsatt ha lange strøk og varme bukser, ikke utsette depileringen! Skjønnhetsindustrien gleder seg over nye produkter.

Møt Polymer Depilation System SKIN`S. Voksene er gode for en rekke, inkludert - delikat, områder for ulike hudtyper.

Goodies

Et system som inneholder flere kvalitetsprodukter vurderes:

 • raskere, mer effektiv og mindre traumatisk metode for sensitiv hud sammenlignet med eksisterende;
 • den mest smertefrie håret depilering prosedyre;
 • egnet for både kvinner og menn;
 • ikke har kontraindikasjoner
 • spennende selv super korte hår;
 • hyggelig selv når det gjelder høy plastisitet og behagelige aromaer, etc.

Det kan ikke være verdt en representant for Premium-klassen, som er Skin's, som ikke har noen analoger, billig.

Gjør deg klar for det faktum at for den moderne praktiske metoden må du gaffel ut.

Wire manikyr

Hvem, hvis ikke du, vet ikke at trendene innen manikyr er svært forskjellige fra hverandre.

Men denne gangen tilbyr vi ikke bare bekjennelse med en nyhet, men med et nytt pust av en fasjonabel manikyr. Den faktiske trenden i ansiktet av en manikyr med wire, oppfunnet av skaperen av mote for en manikyr med knust glass, vil bidra til å skape en utrolig form og design av neglene.

Goodies

 • Minimalister blir forelsket i denne manikyren, fordi alt er enkelt her - bare grenser neglene med den tynneste ledningen, noe som gir dem noen form.
 • Alt som trengs, unntatt lakk eller neglelim, er et tynt metalltråd! Dette "båndet" "trekker" alt du trenger (hieroglyfer, hjerter, blomster, etc.), opp til 3D-bilder.

Denne ferskeste manikyrtendensen ser kul ut med en lys og nøytral lakk.

Men den enkleste og mest stilige er oppnådd med en fargeløs lakk. Og det ser kult ut om spikens del forblir transparent.

Det er klart at den har sin egen i hver hytte. Men du må sikkert vite at dette delikate og omhyggelige arbeidet er dyrt.

BTW: Vakker, original - ja. Men mange unge damer hevder at de har prøvd denne nyheten, ikke veldig behagelig i hverdagen.

Kroppskontur

Ønsker du å "tilbakestille" noen år, bli kvitt cellulitt, løs hud, arr og andre øyeblikk?

Konturplast vil bidra til å løse disse og andre problemer og gjøre figuren vakrere for ferien. Dette forslaget til moderne kosmetologi er fortsatt relevant i år.

Goodies

 • Raskt oppnåelse av ønsket resultat (opptil en halv time).
 • Mangler eller minimerer bivirkninger.
 • Smertefri.
 • Langsiktig effekt.
 • Tilstedeværelsen av et stort arsenal av fyllstoffer, etc.

Under kampanjen kan det utgjøre 5 eller flere tusen rubler.

HUSK: Prosedyren er ikke angitt for gravide, så vel som i nærvær av en pacemaker, diabetes, blodforstyrrelser, svulster, åpne sår på huden.

Øyenbryn Microblading

Trøtt av tinting dine øyenbryn? Så er denne spa salong tjenesten for deg.

Den nye teknikken er basert på implementeringen av de fineste hårene ved hjelp av manuell tatovering. Du får den mest naturlige kanten.

Goodies

 • Den perfekte formen på øyenbrynene.
 • Alle materialer er disponible.
 • Individuelt utvalg av farge.
 • Lavere infeksjonsrisiko.

Gjør i hovedstaden fra 6 tusen rubler. Pluss for korreksjonen - 3-4000.

VET: Prosedyren er smertefull og varierer ikke i varigheten av effekten. Du kan ikke ty til denne skjønnhetssalongstjenesten for onkologi, hepatitt, syfilis, HIV, en insulinavhengig diabetes, dårlig blodpropp, akutte inflammatoriske sykdommer, psykiske lidelser, epilepsi

Carbon peeling - dyp hudrensing

Dette er ikke en foryngelse! Carbon peeling er behandling av akne og dyp rensing av huden med karbon peeling er utbredt i kosmetikk.

Goodies

 • Høy effektivitet ved behandling av komedoner, akne, fet hud, forstørrede porer.
 • Smertefri.
 • Kort kurs, avhengig av problemet og dets alvorlighetsgrad.
 • Kombinasjon med andre prosedyrer (injeksjon, pleie, etc.).
 • All sesongmessighet.

Avhenger av lokalisering - panne, hake, nese, etc. Det starter fra 3000 gni.

MELLOM ANNET: Ikke bruk denne prosedyren hvis du har onkologi, forverring av kroniske hudsykdommer, hvis du er gravid eller ammer.

Ikke-kirurgisk fjerning av klumper av Bish

Enkel prosedyre lover å skape den ønskede formen på ansiktet.

Av estetiske årsaker utføres prosedyren av de som ikke liker pendulous cheeks, asymmetri i ansiktet, feil i ansiktskorreksjon, etc.

Goodies

 • Manglende kirurgi.
 • Smertefri.
 • Kort rehabilitering.

DET ER NØDVENDIG Å VITE: Prosedyre er ikke nødvendig i ung alder. Og mange eksperter anser det for unødvendig og farlig.

Hvis du skal til en skjønnhetssalong for denne tjenesten, bør du ikke ha onkologi, diabetes, bindevevsdysplasi, blodproblemer (dårlig koagulasjon, lavt hemoglobin), epilepsi, nevropsykiatrisk, suppurativ, inflammatorisk sykdom, immunsvikt, overvekt og t.d.

Det avhenger av kvalifikasjonene til klinikken og den praktiserende plastikkirurgen, på kompleksiteten av intervensjonen, hvor mye fett som skal fjernes. Varierer i dette intervallet: 25000-50000 rubler.

Ultra Rebuilding Serum hårpleie

Rollands hår restaurering rask prosedyre består av å bruke en maske med mineralsalter og ceramider på vasket hår.

Etter vask av en kvart time blir serum påført håret for å gjøre det glatt og skinnende.

Goodies

 • Enkelhet.
 • Kort tid - alt skjer om 30 minutter.
 • Sikkerhet.
 • Resultatet er glatt, tøft hår for en bestemt tid.

I noen salonger når 1500 rubler. (pluss for legging du må betale ekstra 2900).

Trenger å vite: Til tross for nyheten, er ikke alle jenter fornøyd med manipulasjonen. De sier dette kan gjøres hjemme. Det er ingen kontraindikasjoner, bortsett fra at maten er intoleranse.

electroporation

Er du redd for skudd, men du vil se nydelig ut? Da er denne moderne, ikke-injeksjons mesoterapi-metoden for deg.

Goodies

 • Ingen smerte
 • Hudgenerering.
 • Søknad i alle soner (decollete, kropp, lemmer, etc.).
 • Løsningen på problemene med cellulitt, hår tap, flabbiness, sagging hud, akne, rynker, hevelse, etc.

Det avhenger av kroppens del - det er ansiktet, eller nakken, dekolleten eller alt sammen. Starter fra 2500 og over.

BTW: Langsiktig resultat på hudforyngelse oppnås bare med hele kurset.

Multimasking

En annen ny skjønnhetsutvikling. Og essensen av denne innovative komplekse løsningen på problemene i ansiktets hud ligger i den samtidige applikasjonen til forskjellige områder av flere ansiktsmasker.

Goodies

 • Løse flere hudproblemer samtidig (alt i alt brukes flere masker til forskjellige soner samtidig).
 • Høy effektivitet (kraftig løfteeffekt, lymfatisk dreneringseffekt, etc.).

Det avhenger av merket av materialene som brukes, utøveren og antall økter.

LES: Ja, lønnsomt og praktisk. Men denne prosedyren, sier dermatologer, er ikke så ufarlig. Faktisk kan et av de påførte midlene forårsake en allergisk reaksjon, og i en slik situasjon er det vanskelig å fastslå hvilken av dem som er skylden. Påfør hver maske separat før multimasking og se!

Flere Artikler Om Typer Acne