Arr og arr er vevdannet på stedet for mekanisk skade på huden. De dannes etter behandling av akne, skader eller kirurgiske inngrep. I et slikt vev er det praktisk talt ingen nerveender. Det adskiller seg fra sunn hud i farger og tekstur. Derfor blir arrene svært merkbare for andre. Dette problemet er spesielt akutt hvis arr har dannet seg i fremtredende deler av kroppen. Mange metoder har blitt utviklet for å løse dette problemet. Resultatet av behandlingen vil i stor grad avhenge av de individuelle egenskapene til organismen, størrelsen på arret, årsakene til forekomsten. Nyere arr er mye bedre behandles enn gamle. En av de mest effektive metodene for å løse dette problemet er bruk av essensielle oljer.

Kamferolje

Denne essensielle oljen er hentet fra kamfertre. Denne planten vokser i Indonesia, Kina og Japan. Camphor olje har en uttalt lukt. Dette verktøyet er mye brukt både i medisin og i kosmetikk. Et godt resultat er behandling av arr og arr med kamferolje. Fra det må du regelmessig lage helbredende komprimerer. For å gjøre dette, ta et lite stykke sterilt medisinsk gassbind og fukt det rikelig med olje. Påfør komprimeren til arr og gå på hele natten. Et positivt resultat vil bli merkbart etter en måned med vanlige prosedyrer. Spesielt effektiv er denne oppskriften i behandling av arr dannet etter akne.

Havtorn olje

Havtorn har lenge vært kjent for sine helbredende egenskaper. Den essensielle oljen hentet fra det kan med rette kalles et unikt middel. Den inneholder en stor mengde vitaminer, sporstoffer og glyserider av fettsyrer. Havtornolje har en oransje-rød farge. Konsistensen er flytende. Med dette verktøyet kan du ganske vel håndtere arr og arr. For å gjøre dette må du først rengjøre den berørte huden grundig. Deretter bør du påføre en stor mengde olje på arret og påfør et bandasje fra en steril bandasje. Det er best å holde et slikt bandasje i løpet av hele behandlingen. Det viktigste å huske å forandre det hver dag med en ny.

Rosemary olje

Rosemary er en Middelhavet busk. Denne planten har funnet bred anvendelse ikke bare i matlaging, men også i medisin. Fra det får du en god helbredende olje. Dens bruk i kampen mot arr er svært vellykket. Dette skyldes evnen til å akselerere prosessen med hudregenerering.

Til behandling av arr med en blanding av rosmarin og grønn leire. For forberedelsen, ta en spiseskje med leire og tilsett 5 dråper olje til den. Etter det, bruk vann, ta blandingen til en slurry. Den resulterende sammensetningen skal påføres det berørte hudområdet og la det virke i 15 minutter. Deretter vaskes masken med rikelig med rennende vann. Etter denne prosedyren må du smøre huden med fuktighetskrem. Behandlingsforløpet skal være minst ti dager. Samtidig må kompressene gjøres daglig. Hvis det ikke er noen synlig forbedring i løpet av denne perioden, fortsett å lage masker for en måned.

Et godt resultat gir også smøring av skadet hud med rosmarinolje etter behandling av arr med peeling. Ikke glem også at slike prosedyrer er best ledsaget av å ta et kurs med vitaminer.

Hvordan fjerne arr etter vannkopper ved hjelp av bevist hjemmehjelp?

Hva ser et kolloidalt arr ut og hvordan du glatter det ut her.

Tea Tree Oil

Ved behandling av arr må du ikke ta te-treolje inne. Det er heller ikke nødvendig å bruke det i konsentrert form. Dette kan forårsake brannskader. Det er best å bruke en spesialisert antibakteriell såpe, som inkluderer te-treolje. Daglig vasking av denne såpen, du kan oppnå en betydelig forbedring i utseendet av huden, reduserer størrelsen på arr. For behandling av store arr skal såpe forsiktig gnides inn i dem. Skyll deretter av med rikelig varmt rennende vann. Etter vanlige prosedyrer vil arrene gradvis falme.

I alvorlige tilfeller kan du bruke tea tree olje i ren form. For å gjøre dette, bruk ferdige konsentrerte løsninger. Før du bruker en del av denne løsningen, fortynnes den i fire deler vann. Hvis du har påført det etter huden på huden, føler du en brennende eller kløefornemmelse, bør du straks vaske den av. Du kan prøve å gjøre løsningen mindre konsentrert. Hvis dette ikke bidro til å bli kvitt bivirkninger, er det bedre å velge et annet middel for arrbehandlingen. Hvis du etter oljen har følt følelsen av tetthet, betyr det at behandlingsprosessen har begynt, og du bør ikke stoppe prosedyren.

Castor olje

Denne oljen er hentet fra ricinusbønne. Den er rik på fettsyre triglyserider og vitaminer. Castorolje hjelper ikke bare å takle de ytre manifestasjonene av arr, men trenger også inn i vevet, og forbedrer regenereringen. Raske resultater fra slik behandling bør ikke forventes. For å oppnå effekten, må du gni oljen daglig i den berørte huden i lang tid. Du kan også bruke dette verktøyet i form av komprimerer. For å gjøre dette, fukt et lite stykke sterilt bandasje med ricinusolje og fest det til arret i to timer. Slike prosedyrer må gjentas hver dag.

Eggolje

Dette verktøyet vil bidra til å takle perfekt, ikke bare med arr, men også med brannsår. Du kan lage mat selv. For å gjøre dette trenger du fem friske befruktede egg. Kjøpte egg i supermarkedet vil ikke fungere for dette. Vi må finne landsbyen. Fra dette beløpet skal få omtrent et halvt glass olje. Egg skal kokes i kokende vann i 20 minutter. Etter det fra dem vil det være mulig å trekke ut yolks. De trenger å male og steke i en støpejernspanne til oljeaktig væske begynner å skille seg ut, som skal ha en rødaktig tinge. Stek best over lav varme. Den resulterende væsken kalles eggolje. Det må være forsiktig drenert og avkjølt.

For å bli kvitt arr, må du regelmessig tørke den berørte huden. Det er best å utføre denne prosedyren før sengetid. Synlige resultater kan oppnås i 3-4 uker. Dette verktøyet absorberes perfekt i huden, gjør det mykere og desinfiserer.

Kakaosmør

Denne oljen er hentet fra frukt av sjokolade treet. Ved en temperatur på ca. 180 ° C har den en tett struktur, men den forblir veldig sprø. Hvis den er oppvarmet, blir den til en oljeaktig væske. Sammensetningen av oljen inneholder en stor mengde antioksidanter. Disse stoffene er et utmerket naturlig immunostimulerende middel. I tillegg inneholder kakaosmør oljesyre og palmitinsyrer og tokoferoler som har fuktighetsgivende egenskaper og stimulerer produksjonen av kollagen.

For å bli kvitt arr og arr, er det nødvendig å regelmessig påføre et tykt lag med kakaosmør. Etter påføring bør oljen masseres massivt inn i huden. Et raskt resultat av slike prosedyrer bør ikke forventes. Behandlingsforløpet bør være minst en måned.

Mandel olje

Denne oljen er laget av mandel. Mange feilaktig kalle det en nøt, selv om det i virkeligheten er et ben som er hentet fra frukten. Den inneholder 40 til 60 prosent olje. Almondolje har et stort antall nyttige egenskaper. Svelging av dette legemidlet inne bidrar til å redusere nivået av kolesterol i blodet betydelig. Den har en beroligende, anti-inflammatorisk, beroligende og beroligende effekt. Utmerket resultat gir bruk av olje i kosmetikk. Med det kan du behandle mindre kutt, skader, brannsår, så vel som arr og arr.

Almondolje absorberes godt. Før bruk må den oppvarmes til kroppstemperatur. For å bli kvitt arr, er det nødvendig å massere de berørte områdene regelmessig. For å gjøre dette må oljen forsiktig gnides inn i huden. Behandlingsforløpet vil vare lenge. Men over tid vil arrene gradvis begynne å falme og krympe.

Eteriske oljer fra arr og arr

Arr og arr er ganske vanskelige problemer. For mange leverer de uttalt ubehag i kosmetikkplanen, spesielt til kvinner. Det er noen ganger umulig å takle disse hudfeilene. I dette tilfellet er preferanse gitt til bruk av kosmetikk, slik som essensielle oljer.

Fordelene med essensielle oljer

Arr og arr kan være postoperativ, posttraumatisk, etterbrent og keloid. De dannes på grunn av dyp skade på huden, under papillær dermis. I dette tilfellet strammes sårflaten ved hjelp av bindevev, særlig dets komponenter som kollagen og elastin. Dette bidrar til dannelsen av en brutto defekt - arret.

Dens separate form, keloid, dannes på grunn av overdreven vekst av kollagenfibre. Den går til sunn hud og trekker den i arrprosessen. Følgelig, for å fjerne eller i det minste redusere arr, er det nødvendig å handle på grunn av årsaken.

Enhver essensiell olje fra arr og arr har følgende effekt på huden:

 • Forbedre stoffskiftet, og hjelper huden å komme seg raskere på grunn av intakt basal lag.
 • Stimulere blodstrøm og stabil lymfatisk drenering fra arrdannelsesområdet.
 • Forhindre bakteriell infeksjon.
 • Reduser aktiviteten til den inflammatoriske prosessen, hvis den oppstår.
 • Stabilisere funksjonen av talgkjertlene.
 • De leverer huden med det nødvendige komplekset av vitaminer.
 • Fukt huden, returner turgor og elastisitet.
 • Gjør huden mykere.

Bruk av essensielle oljer er spesielt nyttig for arr og arr dannet i ansiktet, fordi de er mest synlige og helbredende det verste. Den mest effektive er havtorn, kastor, kokos og kakaosmør. La oss se nærmere på hver av dem.

Havtorn olje

Dette verktøyet, i tillegg til arr og arr, hjelper også i helbredelsen av ulike sår, brannsår, brystkreft og akne. Den angitte handlingen skyldes det høye innholdet av antioksidanter i oljen og organiske flerumettede fettsyrer.

Havtorn har lenge vært brukt som en mykgjørende middel. For å bli kvitt arr med hjelp, er det nødvendig å bruke kaldpresset olje, noe som er svært viktig. Midler bør brukes på problemområder umiddelbart før sengetid, og en tynn gassbind eller bandasjedressing bør påføres på toppen av den. Prosedyren skal utføres daglig til den visuelle skade forsvinner.

Når det gjelder spor av akne, er det i dette tilfellet nødvendig å varme opp havtornoljen og smøre den med et arr. Etter 5-10 minutter skal produktet vaskes av med varmt vann og en lett massasje skal utføres på ansiktet.

Castor olje

Det er en naturlig måte å behandle bakterielle og soppinfeksjoner i huden, hjelper det å kvitte seg med byller, vorter, forynger ansiktet, slette fine linjer, stimulerer hårvekst og hjelper til bleking av pigmentflekker.

For å redusere arr og arr, er det nødvendig å komprimere med ricinusolje. For å gjøre dette, bruk en steril bandasje. Komprimering skal virke på ønsket hudområde i minst 2 timer. Det må gjøres daglig.

Det skal imidlertid huskes at bruken av ricinusolje skal være lang, da resultatene ikke blir umiddelbart merkbare.

Kokosolje

Den inneholder en stor mengde tokoferol (vitamin E), som er en naturlig antioksidant og hjelper huden til å komme seg raskt etter forskjellige arr, arrdannelse, dreper infeksjon tidlig. Kokosolje også takler brannskader mottatt i solen, forynger huden, glatter rynker og gir næring til huden mange nyttige vitaminer.

Det grunnleggende prinsippet om bruk: Kokosolje bør begynne å søke så snart som mulig. Selv vanlig smøring av såret vil bidra til å helbrede det slik at arret ikke er synlig. Eldre (gamle) arr vil bli løst mye sakte, og ikke det faktum at de vil bli fjernet helt.

For cicatricial endringer av noen reseptbelagte kokosnøttolje må påføres daglig, og du kan flere ganger om dagen. For dypere penetrasjon og langsiktig handling av agenten, kan applikasjonsområdet limes med en gips eller en tynn gassbind. I tillegg til denne prosedyren, bør du i tillegg utføre massasje av problemområder.

For å redusere arr igjen etter akne, bør kokosolje påføres på renset hud i 5 minutter, massere det parallelt. Da er agenten igjen hele natten, og om morgenen vaskes den av med rent, varmt vann.

Kakaosmør

Kakaosmør er vanligvis bevart i fast form, men når den er oppvarmet smelter den ganske raskt. Dette naturlige middelet er forskjellig fra andre essensielle oljer.

Kakaosmør er utmerket for bindevev, noe som gjør cicatricial forandringer lett absorbert. Foreløpig betyr det at det er nødvendig å varme litt i hender, og deretter å smøre et område med et arr.

Skyll ikke i en halv time. Samtidig anbefales det å massere huden lett, slik at kakao trenger dypere inn i epidermis. Det anvendte middel bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen og akselerere regenerering av keratocytter.

Kontra

Alle essensielle oljer er kontraindisert for bruk i følgende tilfeller:

 • Graviditet og amming.
 • Alder opp til 18 år, fordi mange oljer påvirker det endokrine systemet.
 • Patologi av kardiovaskulærsystemet.
 • Samspillet mellom essensielle oljer med solstråling.
 • Sykdommer i urinsystemet.

Eteriske oljer hjelper perfekt til å redusere ulike arr og arr, bare tålmodighet kreves, samt regelmessig og langsiktig bruk av midler.

Hvordan bli kvitt arr og arr i hjemmet

Scars, som alle vet, dekorere menn, men dette gjelder ikke for det rettferdige kjønn.

Mange jenter er bekymret for spørsmålet: "Er det metoder for å bli kvitt arr og arr i hjemmet?".

I denne artikkelen vil vi ikke bare gi svar på spørsmålet, men også gi effektive måter å løse den beskrevne ulykken på.

Typer arr og arr

På dette tidspunktet er det mange klassifikasjoner av deling av arr og arr, men blant de viktigste er de mest kjente følgende fem:

 1. Atrofiske arr. De er dannet etter et sterkt akneutslett, og som et resultat av å motta flere mindre skader - derfor blir huden eller muskler eksfoliert. Arter av denne typen går dypt inn i huden, skaper en følelse av frihet.
 2. Keloid arr. Årsaken til utseendet er overdreven produksjon av kollagen. Slike arr er høyt forhøyet over huden, ofte er de mørke eller røde. Keloid arr tilhører kategorien godartede svulster, som over tid kan de vokse på overflaten av huden.
 3. Hypertrofiske arr. Visuelt er disse rødaktige arr som skiller seg ut fra huden. De er veldig lett forvirret med keloid arr, men over tid kan de bli fargeløse eller få en jevnere form. Denne kategorien av arr er ikke utsatt for å vokse på huden.
 4. Stramte arr. Oftest vises etter brannskader, da huden på skadestedet er strammet og krøllet.
 5. Striae. De utgjør en svært spesiell form for arrdannelse som kan oppstå som et resultat av for hurtig vekttap, graviditet og så videre, uten skade eller ødelegge huden. Arrvev begynner å synke inn i huden og til slutt bli mindre merkbar.

Hvilke arter kan du bli kvitt deg selv

Dessverre, hjemme er det ikke mulig å fjerne store arr (gjenstår etter operasjon eller skade på huden).

Du kan selvfølgelig dra nytte av spesielle salver (f.eks Kontraktubeks og andre), men de er effektive bare på ferske arr og vil ikke hjelpe deg bli kvitt de gamle.

Du kan bli kvitt små arr igjen etter vaksinasjoner eller akne ved vanlig peeling. Prosedyren utføres med en vanlig slipepikfil, og deretter tas en fem-dagers pause for å gjenopprette huden.

Det er også mange andre metoder for å bli kvitt arr hjemme, lese om dem videre.

Hvordan lage mindre merkbar (lysere)

 1. Du må daglig tørke området med forandret hud med sitronsaft - den inneholder lysende stoffer som vil blegne stoffer. Bare klem et par dråper sitronsaft, tørk arret med dem, ikke skyll.
 2. Juice agurk har også lysende egenskaper, den kan brukes som komprimering. Du må gratulere en frisk agurk på et riveapparat, klem juice fra det, suge et stykke gassbind og legg det på arret.
 3. Du kan bruke stoffer som inneholder bodyagi. Bland badyga med leire i et forhold på 0,5 til 2, tilsett vann for å lage en pasty konsistens, spre arret med sammensetningen og la det tørke. Gjenta slike komprimerer med intervaller på en dag.
 4. Få spesiell absorberbar salve (som "Mederma", "Kontraktubeksa"). Som et resultat av langvarig bruk vil huden lyse.
 5. Bruk hudbleking kremer (de bør inneholde hydrokinon, frukt syrer, kojic syre).
 6. Følg muskatnekompressene - du må kombinere honning med muskatnøtt i forholdet 4 til 1, bruk blandingen til arret. Prosedyren prøver også å gjøre hver annen dag.

Video om selvpolering av ansiktet hjemme

Den perfekte kroppen er drømmen om de fleste jenter. For å oppnå dette trenger du hardt arbeid og mye arbeid. Ofte er det helt uforutsette hindringer, for eksempel strekkmerker. Vi inviterer deg til å lese i vår artikkel om hvordan du blir kvitt strekkmerker på paven.

Uønskede værforhold kan påvirke huden mest, og oftest er det obvetrivanie. Tips for behandling og forebygging i denne artikkelen.

Hvordan fjerne arr og arr i hjemmet

Det er så mange måter at du kan bli kvitt haterte arr. Hvis du ikke vil søke hjelp fra spesialister (du vil lagre, for eksempel) les listen nedenfor.

Tradisjonell medisin

Bivoksbasert salve er en av de mest effektive metodene. Du må lagre på solsikke, havtorn eller maisolje, varme opp oljen i et vannbad, og legg deretter bivoks.

Rør blandingen godt og varme den i ti minutter. Deretter fjerner du fra varme, kjølig og påfører arr på området hver dag (morgen og natt). Et merkbart resultat vil oppstå etter en eller to måneders daglig innsats.

Sol merking på huden kan forekomme på det mest avgjørende øyeblikket. Les mer om årsakene til fregner.

Hjelp urter

Herbal decoctions er også effektive for å bekjempe arrdannelse. For deres fremstilling må du ta i like stor andel slike urter: St. John's wort, yarrow, calendula, kamille og nål. Rør alle ingrediensene grundig og hell deretter to spiseskjeer av blandingen med varmt vann.

Insister avkokingen i ti minutter. Deretter pakkes det under et varmt håndkle og la igjen i ytterligere 60 minutter. Etter det bør du ta et serviett av ønsket størrelse, våt den i buljong, klem og fest på arret. Fra oven er stoffet dekket med plastfolie og festet med et varmt skjerf. Holdes ikke mindre enn tre timer.

Hvis du vil få det mest uttalt resultat, må du ty til denne manipulasjonen hver dag i to måneder.

Se en video om din egen opplevelse.

For å maskere feilene brukes vanligvis tonale midler. Les anmeldelser av Meibelin Affinity Powder.

Bruk av essensielle oljer

Ikke dårlig effekt på fjerning av arr og arr har essensielle oljer. De gjør en grov duk mykere, bidra til å forbedre de metabolske prosesser i den, så vel som næring til hele komplekset av vitaminer, har uttrykt desinfisering og blekeegenskaper.

Egenskapene som er nødvendige for fjerning av arrvev er iboende i disse typer oljer:

 • helichrysum;
 • lavendel;
 • rosa;
 • rosentre;
 • mandel;
 • røkelse;
 • nellik;
 • fennikel;
 • myrra;
 • rosmarin;
 • geranium;
 • peppermynte;
 • ginseng;
 • Echinacea;
 • orange;
 • rekkefølge;
 • salvie;
 • Johannesurt;
 • kakao;
 • sesam.

Den terapeutiske effekten vil intensivere når man kombinerer flere forskjellige essensielle oljer samtidig. Det skal bemerkes at før du bruker noen av ovennevnte oljer, er det nødvendig å legge til basoljen (rosehip, havtorn, hvetekimolje) i forhold - til to dråper eterisk olje en skje av baseolje.

Oljebehandling utføres også daglig i 3-6 måneder. Påfør blandingen bør være prikket på arret.

Før bruk er det viktig å finne ut om du er allergisk mot denne eller den oljen. Til dette formål vil det være nødvendig å smøre et lite område av huden og observere reaksjonen. Hvis det oppstår utslett eller rødhet, kasserer du denne typen olje.

Ta opp ansiktsløftende oppskrifter hjemme.
Nå gir vi deg noen oppskrifter for oljeformuleringer:

 1. Ta fire dråper roseolje, to dråper rosmarin og to dråper immortelleolje.
 2. Kombiner fire teskjeer hvete kim olje, to teskjeer calendula olje og fire dråper reker olje. Tilsett ti dråper lavendelolje og myrraolje, samt fire dråper palisanderolje.
 3. I samme forhold kombinerer du oljene av mynte, rosmarin og neroli.

Det er nødvendig å forlate oljebehandlingen under graviditet og i amming, så vel som barn under 7 år.

Bruk gåsfett

Gåsfett fra antikken har blitt brukt i Russland som effektiv behandling av forbrenninger i ansikt og kropp. Også, gåsfett tillater ikke utseende av arr og glatter huden (sammen med arrene på den).

Goosefett inneholder fettsyrer i sammensetningen, samt komponenter som har en lignende effekt som vitamin E og A. Det er disse to vitaminene som tar en aktiv rolle i prosessen med å reparere hudceller i huden og betydelig akselerere regenerering.

Du kan bruke rent goosefett eller tilberede blandingen ved å legge til havtornolje til det (en spiseskje per 100 g fett). I dette tilfellet vil effekten bli mer uttalt. Det anbefales å utføre en slik manipulering to ganger om dagen. Resultatet vil ikke holde deg venter - veldig snart vil du legge merke til at de hatet arr og arrene ikke er så merkbare og gradvis utjevnet.

Gåsfett er et naturlig stoff som nesten ikke har kontraindikasjoner, det er fullstendig absorbert av menneskekroppen.

Selvfølgelig må du forstå at ikke alle arr og arr kan fjernes uavhengig hjemme.

Hvis du vil bli kvitt volumetriske arr igjen fra kirurgiske inngrep eller skader (spesielt gamle), ville det være bedre å søke hjelp fra en spesialist.

I dag er laser kosmetologi ganske populær, og det finnes andre måter som kan gi deg jevn hud.

I nærvær av små friske arr kan du prøve hånden din ved fjerning, ved hjelp av våre anbefalinger og metoder. Vi ønsker deg en enkel og smertefri fjerning av arr!
Kanskje du er interessert i å vite hva ansiktsbørsting er, svaret er her.
Oppskrifter rengjør ansiktet hjemme i denne artikkelen.

Hvilken olje bidrar til resorpsjon av arr: en gjennomgang av viktige verktøy

Et arr eller arr er et merke på huden som skyldes skade eller betennelse. En kjent metode for behandling er den essensielle oljen fra arr og arr.

Hvorfor et arr er dannet

Menneskekroppen er i stand til å takle ulike skader, inkludert helbredende sår. Sårstramming er en alvorlig biologisk prosess som kan vare opptil et år. Det ender med dannelsen av et modent arr. Etter at såret har helbredet, ser huden på skadestedet seg annerledes hvis det var en inflammatorisk prosess i helbredelsesprosessen. Bindevevet som tillater regenerering vil være litt annerledes enn det vanlige - dets funksjonelle egenskaper er mye lavere. I stedet for arret blir det ingen svettekjertler og hårsekk.

Utseendet til arrvevet er heller ikke det samme som for normal hud. Fargen på de nylig dannede sporene er ofte mørkere enn basaltonen, og senere har arene en tendens til å lyse.

Nyttige egenskaper av oljer for sugende arr

Eteriske oljer fra arr har følgende fordelaktige egenskaper:

 • akselerere cellulær metabolisme;
 • forbedre blodsirkulasjonen, lymfestrømmen;
 • inneholder mange vitaminer;
 • har antibakterielle, anti-inflammatoriske effekter;
 • reguler sebaceous kjertler;
 • rettet mot fuktighet, fasthet og elastisitet i huden.

Havtorn

Havtorn olje fra arr - det inneholder essensielle fettsyrer og antioksidanter som hjelper resorbsjon av arr og lyser huden. Det bidrar til å kurere hudsykdommer. Sjøtornbaserte stoffer håndterer perfekt gjenoppretting av huden etter brannsår, med dårlig helbredende sår, beroliger, mykner huden. Havtornolje fra gamle eller nye arr skal brukes kun kaldpresset.

castor

Castorolje brukes som et anti-inflammatorisk, antibakterielt, regenererende, nærende og fuktighetsgivende middel. Nyttig og effektivt fra arr og arr, kviser på ansiktet, strekkmerker. På grunn av den unike muligheten til å trenge inn i vevet, vil ricinusolje være et utmerket middel for arr, eliminere det ubehagelige utseendet og trenge inn i epitelet. Å oppnå synlige resultater vil ha mye tålmodighet.

mandel

Almondolje kan med rette betraktes som en universell kosmetikk egnet for enhver hudtype. Inneholder oljesyre, lett å påføre, absorberes raskt. Det er rik på vitaminer og antioksidanter, derfor det nærer, forynger huden, har anti-inflammatorisk, beroligende effekt. Stimulerer blodmikrocirkulasjonen og derved akselerere regenerering. På grunn av denne egenskapen er mandelolje effektiv mot arr, merker og arr etter akne.

Gjennomgang av essensielle oljer fra arr

Når du velger naturlige oljer, vær oppmerksom på deres egenskaper: en mykningseffekt, forbedret blodstrøm og metabolske prosesser, et høyt innhold av vitaminer, antibakteriell virkning, bleking.

 1. Lavendel. Effektiv for sugende arr. Nærer, lyser, regenererer, glatter huden. Kraftig anti-inflammatorisk, antiseptisk. Har mange positive vurderinger i behandlingen av vanskelige å helbrede sår, sår, brannskader. Med vanlig bruk, arr fra masker etter operasjonen, blir spor av akne, arr fra ulike sår og kutt merkbart redusert. Ikke anbefalt når du tar jod og jern.
 2. Orange. Utmerket antiseptisk og antimikrobiell. Den har en bleking eiendom. Fuktar, toner huden, regenererer skadet vev. Hjelper med å oppløse arr, inkludert gamle. Kan også bidra til å redusere strekkmerker.
 3. Rosa. Populær blant produsenter av hudpleieprodukter. Du kan bruke den hjemme til forberedelse av blandinger. Rose olje fra arr på ansiktet glatter huden, kjemper rynker, har en utbredt anti-inflammatorisk effekt, helbreder akne, bidrar til å bekjempe arr etter akne.
 4. Rosmarin. Styrker metabolske prosesser i vev, akselererer regenerering. Påfør den for å behandle akne, eliminere arr. Perfekt toner og nærer huden.
 5. Tea Tree. Utmerket anti-inflammatorisk middel, bidrar til å gjenopprette epidermis, regenerering. Hvis de smører såret, kommer ikke arrene opp. Anbefales for behandling av vannkopper.
 6. Kamfer. Effektivt bekjemmer arr og arr. Legene snakker positivt om helbredelsesegenskapene til dette legemidlet. Hele akne, akselererer regenerering, beroliger, lindrer irritasjon. Utmerkede kamper med økt pigmentering.

Hvordan håndtere olje

Essensiell olje for suging arr er sjelden brukt i sin rene form, de blir ofte blandet med grunnleggende: ricinus, oliven, mandel, havtorn, kakao, calendula. Vi anbefaler å overholde en slik konsentrasjon: for en skje av base - to dråper eter. Gni forsiktig på de berørte områdene hver dag eller annenhver dag. Noen oljer (kamfer, castor, havtorn) kan brukes som komprimerer. For å gjøre dette, fukt dem med en steril bandasje, rengjør huden og påfør et bandasje i flere timer. Utfør denne prosedyren hver dag. Noen få dråper eter blir tilsatt til lotioner, tonics.

Kontra

 • Ikke anbefalt for bruk under graviditet. Mange kan påvirke fosteret negativt.
 • For barn kan behandling med essensielle oljer kun foreskrives av lege, da mange av dem kan påvirke hormonet.
 • Personer med hjerte-og karsykdommer bør også konsultere lege før bruk. Noen kan øke trykket.
 • Oljer som inneholder coumariner og furokoumariner (for eksempel, oransje, lavendel, mandarin, sitron, bergamot, grapefrukt) skal påføres huden minst 3 timer før sollys, da de kan forårsake forbrenninger og fototoxiske reaksjoner.
 • Kontraindikasjoner til bruk av essensielle oljer er også tilstedeværelse av alvorlig nyresykdom.

Når skal vente på resultatet og hvordan øke effektiviteten

For resorpsjon av arr, vil det være mer effektivt å bruke forskjellige blandinger av oljer, dette vil forbedre effekten av dem. Du kan forberede dem hjemme, det er lett å finne på apotek. Ved behandling med essensielle oljer er det viktig å opprettholde regelmessighet. Ved vanlig bruk varer behandlingsforløpet minst 3 måneder.

Vær tålmodig, følg alle anbefalingene, og resultatene vil sikkert vær så snill!

Slik bruker du havtornolje til å behandle huden

Havtornolje brukes i folkemedisin til ulike formål. En av måtene å bruke det er å helbrede sår, brenner, bli kvitt arr og ta vare på problemhud. Produktet gjenoppretter raskt skadede områder, gir hudens mykhet og friskhet.

Nyttige egenskaper til havtornolje

Havtornolje er kjent for sine regenereringskvaliteter som gjør at huden og slimhinnen kan helbrede på kort tid. Derfor er den aktivt brukt til brannskader, sår, sår, ulike sykdommer og hudlidelser, samt å kvitte seg med effekten av disse plager - arr, arr, blemmer.

Bruk produktet og bekjempe akne, dermatitt, eksem.

Havtornolje har følgende effekter:

 • anti-inflammatorisk;
 • smertestillende medisiner;
 • antibakterielle;
 • sårheling;
 • oppmykning;
 • tonic;
 • næringsrik;
 • fuktighetsgivende;
 • beskyttende.

Restaurering av huden leveres av steroler - naturlige forbindelser som er inneholdt i oljen i store mengder. De bidrar til akselerert celleregenerering. Vitaminer A og E fukter og nærer huden, noe som også sikrer rask gjenoppretting

Havtornolje ikke bare lindrer hudflekker, men undertrykker også ulike infeksjoner som forhindrer betennelse i å spre seg. Og hvis du bruker produktet umiddelbart etter skaden (når fokuset er liten), så blir det ikke arr på huden.

Havtornolje har egenskapene som er nødvendige for rask heling av huden.

Bruk av produktet for hudskader hos voksne eller barn

Fra brannskader (kokende vann, damp og så videre)

Før du bruker oljen, anbefales det å sterilisere det med et vannbad. Brennstedet skal være forberedt på behandling: Pass på å kjøle det skadede området, og da, når smerten faller, smør med havtornolje, fjern håret fra huden (om nødvendig). Umiddelbart etter brenning, kan produktet ikke brukes.

Det er forbudt å åpne blærene som vises etter brenningen. Denne prosedyren skal utføres av spesialister i et sterilt sykehusmiljø.

 • Ved forbrenning med kokende vann, er det nødvendig å suge en steril gassduk i olje, rulle dem i ett lag og legg dem på den berørte huden. I andre grad brenner, er en slik applikasjon plassert bare etter at blærene er åpnet. Forbindelsen er festet med et bandasje. En slik kompressor brukes i 8-10 dager under normal gjenoppretting.
 • I tilfelle en brenning, skal damp bli gjennomvåt med olje hvert par minutter til huden slutter å absorbere den. Prosedyren utføres hver 2. time, og øker tidsintervallet mellom smøring. Med denne terapien er gjenoppretting ganske rask, og brenningen forsvinner om et par dager.
 • Grunne åpne brannskader behandles med oljevann fra havtorn. Prosedyren anbefales som absorpsjon av midler, deretter - 2 ganger om dagen i løpet av uken.

Sårheling

For sår der det ikke er pus, kan du gjøre dressinger med havtornolje. En gauze bandasje gjennomvåt i produktet påføres det berørte området og festes med et bandasje. Hold fast til absorbert olje. Gjenta prosedyren daglig til fullstendig helbredelse.

Mot sprekker av ulike etiologier

Fra arr, arr, flekker etter akne

 • Arr og arr kan fjernes med en komprimering: Du må bruke mye olje på problemområdet og påfør en gauze eller bandasjedressing. En slik søknad må gjøres hver dag om natten, til skaden helt forsvinner.
 • Fra flekker etter akne bli kvitt som følger. Hvis huden er fet, bør havtorn olje bli litt oppvarmet og brukt til påføring. Etter flere dager vil resultatet bli merkbart. Med tørr hud skal en teskje olje blandes med samme mengde destillert vann, sammensetningen skal ristes og smøres med et sted. Etter noen minutter, fullfør prosedyren med en lysmassasje. Fortsett behandlingen til akne merkene forsvinner.

Mot korn

 • Korn kan reduseres trygt ved å behandle med havtornolje. Før prosedyren er det nødvendig å dampe ut bena i 10 minutter, skyll dem deretter med kaldt vann og påfør et kompresjon av gasbind dyppet i olje, og la det stå over natten. Gjenta behandlingen til kornene er helbredet.
 • Hvis kornet har åpnet, er ikke bare havtorn olje nyttig, men også juice for desinfeksjon. Først må du klemme saften fra 50 g bær og smøre dem med problemområdet, og så påfør en gasbind komprimering med olje for natten. Hvis callus ikke helbreder neste dag, må du gjenta prosedyren.

Olje kan smøres blør utslett som vises på huden av spedbarn. Brann i babyer håndteres av produktet på samme måte som voksne. Det er heller ikke forbudt å gi barn komprimerer med havtornolje, dersom barnet ofte faller og er skadet.

Video: Hvordan lager du havtornolje selv?

Kontraindikasjoner og mulig skade

Det er bare en kontraindikasjon for ekstern bruk av oljen: idiosyncrasy eller allergi mot produktet. Det er nødvendig å avbryte behandlingen ved bruk dersom følgende tegn blir lagt merke til:

 • kløe;
 • brennende følelse;
 • hudutslett;
 • bitterhet i munnen;
 • hyperemi av huden;
 • spasmodiske reaksjoner.

Resten av stoffet er et trygt verktøy for ekstern bruk, det er ikke kontraindisert for gravide og spedbarn.

Omtaler om bruk av havtornolje for behandling av hud

Havtornolje er egentlig det beste middelet for brannsår, jeg vet på forhånd. En datter på ett og et halvt år brente en penn veldig hardt. Jeg satte panthenol på brennestedet og løp med henne til kirurgen. Legen undersøkte stedet for brenningen, eller rettere blæren fra brenningen, og sa at det ikke var noe bedre middel enn havtornolje. Jeg gjorde dressinger med olje i omtrent en uke. Takket være disse bandasjer, ble datterens håndtak raskt helbredet. Nå er datteren vår 11 år gammel, og hun har ingen ar, havtornolje nå har vi alltid i førstehjelpsutstyret.

JULIA

http://aranetta.ru/zdorove/aromaterapiya-i-efirnyie-masla/oblepihovoe-maslo-pri-ozhogah.html

Sjøtornolje er et alvorlig antiseptisk middel som øyeblikkelig sårer sår, kutt og slitasje (barn trenger sykkel når de "går på" med en sykkel). Moren min våpnet mais fra nye sko, der hun tilfeldigvis måtte gå hele dagen, mens hun selvsagt ikke hadde tape i vesken hennes. Ved å sette en gauze tampong gjennomvåt i havtorn olje til kornstedet (ødelagte og skadede sko) og fikse en gips, om morgenen så de nesten et mirakel... Mørk fullstendig tørket, det virket som det allerede voksne "nye kjøttet" virket jevnt, glatt og ikke sårt! Følgelig ble det tilsatt et friskt gips, vannet det med havbunnshornolje for å fullføre restaureringen av huden og konsolidere effekten. Et par dager var problemet borte. Corn (og selv på sprukket hud) er et alvorlig problem, og det tok bare 2 hele dager (de satte det på for natten også).

Alena Kashirina

http://irecommend.ru/content/luchshee-naturalnoe-bystrodeistvuyushchee-sredstvo-dlya-vosstanovleniya-tselostnosti-kozhi-i

Etter fødselen av barnet, jeg, som mange mødre, stod overfor et problem - brystvorte sprekker. De oppstår fra feil festing av barnet til brystet. Jeg har matet barnet med tårer i øynene og med vill smerte. Min mann fortalte meg selv å stoppe. Jeg ga ikke opp! Ingen bepanthenes hjalp meg i det hele tatt. Et sted på forumet leser jeg om havtornsolje. Gud velsigne mor og helses helse for slike råd. Her deler jeg denne verdifulle informasjonen med deg. Nipples må oljes, du kan ikke skylles. Det påvirker ikke babyen. Det er veldig vakkert, men hele tiden gikk jeg med foringsrør for en bh, og bare de ble malt. Jeg smørte brystvortene mine etter hver fôring, og jeg spiste glutton hver 1,5-2 time. Hudflekker, men absorberes raskt og ikke synlig. Det hjalp meg 100%. Bare en slags mirakel. Og jeg ble glad for å mate barnet. Og jeg spiser henne fortsatt, men vi er allerede 1.2.

Marina Motsakova

http://otzovik.com/review_1271835.html

Jeg har alltid hatt en rettferdig skepsis om alle slags folkemidlene: Jeg prøvde å kurere min forferdelige akne med ekstremt dyre rusmidler. Men skuffet i profesjonelle kosmetikk og leger bestemte jeg meg for å prøve havtornolje. Et mirakel skjedde: Etter den tredje påføringen av min maske med havtornolje begynte min flerårige akne å forsvinne. En måned senere forsvant vanlig bruk helt. Forresten ble mimic rynker utjevnet, som ganske uheldigvis begynte å vises på min allerede skadede hud. Generelt anbefales oljen til alle!

Natalia

http://webdermatolog.ru/pryischi/sredstva_ot_pryischey/oblepihovoe_maslo_ot_pryischey/

Havtornolje har helbredende og regenererende egenskaper. Derfor kan det brukes til å bli kvitt hudfeil av forskjellig art: friske sår, brannsår, kviser og spor av dem - arr og arr. Dette allsidige produktet er verdig til å være i alle førstehjelpsutstyr.

Havtorn olje fra arrene

Bruk til fullstendig resorpsjon av kolloidale arr. Havtorn, mais og rosehipoljer har en utmerket helbredende og absorberende effekt.

Bobler - dette er den andre graden av brenningen. Ingen selvbehandling! Til legen!

Umiddelbart etter brenningen må du avkjøle den brente overflaten med alt du vil, kaldt vann, alkohol, etc., for å senke temperaturen på huden og lindre smerten. Men så smør du allerede sårhelende salver og oljer, som livredder eller havtornsolje.

Kun kolloidalt sølv vil forhindre betennelse i såret, og deretter St. John's wortolje eller Kontraktubex, slik at det ikke er arr eller arr.

Jeg hørte - de lagde rå poteter

Etter seks måneder med aktiv bruk av denne metoden for behandling av kolloidale arr med folkemidlene, vil de gradvis forsvinne. Jeg anbefaler deg også å gni inn i huden mintolje, tea tree olje eller rosmarin.

Ikke hør på noen, vær sikker på at legen - faren for forbrenning i sin hurtige infeksjon. Ligger med barnet i brenningen, sa legene, etter brennstoffene, ikke å sette noe fra kulden, heller ikke redningsmenn eller panthenoler-ingenting. Førstehjelp er å avkjøle brennestedet. I går ble hun brent av et loddejern, hun rettet kjøleskapet ut av kjøleskapet om natten, nå er det ikke noe vondt. Lykke til!
og råd om Vishnevsky salve er bare ingen ord! ! Jeg vil gråte.

Fysiske manifestasjoner
En brenning er en skade på vev som følge av eksponering for høy temperatur, elektrisk strøm, kjemikalier eller stråling. Husk å finne ut hvilken funksjon den berørte delen av kroppen utfører.
Emosjonelle grunner
Hvis brenningen er et resultat av en ulykke, se beskrivelsen av DISASTER. Jo mer alvorlige konsekvensene av en ulykke er, desto sterkere er følelsen av skyld.
Psykiske grunner
I tillegg til det som er skrevet i beskrivelsen av UNHAPPICAL CASE, bør det legges til at fornemmelsen fra brenningen kan knyttes til en tanke som også brenner. Hvilken tanke gir deg trygghet, noe som gjør at du føler deg skyldig? I stedet for å brenne deg, prøv å være mer tolerant, både for deg selv og for andre. Bare på denne måten vil du slutte å straffe deg selv og forårsake deg selv lidelse.
Åndelige årsaker og eliminering
For å forstå de åndelige grunnene som hindrer tilfredsstillelsen av det viktige behovet for ditt oppriktige selv, spør deg selv de spørsmålene som er gitt i den materielle monadoterapien. Svar på disse spørsmålene vil tillate deg, ikke bare for å mer nøyaktig fastslå den sanne årsaken til ditt fysiske problem, men også for å eliminere det.

Spørsmål til de som møtte problemet med cervikal erosjon eller til gynekologene

[lenke blokkert av prosjektadministrasjonsbeslutning]

Det har lenge vært kjent at arrene healer godt fra eksponering for rosehip-, maisolje- eller havtornolje. Hvis du har lår etter alvorlig forbrenning, kan de herdes med tradisjonell medisin, fra kolloidale arr.

Ufødt kan være cauterized med laser erosjon, det forlater ikke arr.

Gynekologen fortalt meg umiddelbart at erosjon er en preserverøs tilstand. Derfor oppsto spørsmålet ikke engang. Har du prøvd konservativ behandling? Hvis lysene hjalp, bør du sannsynligvis ikke brenne den.

Det er nødvendig å cauterize og utføre alle avtalene som vil bli senere. Umiddelbart vil ikke fungere. helse for deg

Det er umulig å si entydig, her er avhengigheten ikke bare på størrelse, men også på betingelse. Følg de nødvendige undersøkelser og tester i tide, ikke start den inflammatoriske prosessen, og jeg tror du vil leve trygt til barnet er født, og deretter prøve å bli kvitt det så snart som mulig. Jeg fant henne også i en alder av 18 år, omtrent 3-4 cm i diameter. Og jeg brente den i en alder av 23 år.

Jeg ble også rådet til å cauterize, men jeg lagde havtorns oljetamponger - etter 2 måneder var erosjonen allerede liten

Bare det mest intelligente gjelder havtornolje fra akne og flekker etter dem! På grunn av den sterkeste regenererende og nærende handlingen er havtornolje en av de beste oljene mot flekker, merker og arr etter akne.

Ikke bekymre deg, de er også, er ikke dårer. Det er ubehagelig, men tålelig. Erosjon kan utvikle seg til en svulst. Hvorfor trenger du disse problemene, du har hele livet ditt fremover. Jeg brent 2 ganger, vær ikke redd. det er mulig å lide, cauterization oppstår 2-5 minutter. Gå.

Kjøp sølvflora gel med sølvkolloid. Veldig nyttig!

Prøv å kurere uten cauterization og diatermi. Cauterization kan forårsake problemer med svangerskap i fremtiden.

I 18 leker hun ikke, hun vil passere, denne hormonale

Brenning er ikke så smertefull prosedyre, du kan tolerere. Men det virker som om jeg kan prøve noen alternativ behandling - tamponger med helbredende salver (syntomycin) med havtornolje. Hvis dette ikke hjelper, så er det ingen vei ut. Og å føde ikke anbefalt cauterization av grunnen. hva er da dannet arr i nakken. Helse til deg!

Kolloidære arr forårsaker, symptomer og behandling. Kolloidal eller keloid arrdannelse på huden, som oppstår av flere årsaker. Havtornolje og en blanding av olivenolje med biavlsprodukter brukes til å forbedre.

Brenn det er ikke nødvendig, det var gode råd med havtornolje. Du må sjekke at det finnes STD-er. og bruk regelmessig havtorns oljepinner. Hver dag i noen timer gjorde jeg om en uke. og selvfølgelig, besøk regelmessig gynekologen. Legene fortalte meg også at erosjonen er veldig stor og det er nødvendig å cauterize. Men da et år gikk for å føde. Jeg fant ikke noe! HER

Det eneste spørsmålet er for mommier som noensinne har opplevd en 2. grad brenn med kokende vann med deres baby))))

Viktigst, les oppsummeringen til stoffet. Det står alltid for hvilken alder. Jeg vet, EPLAN salve gjenoppretter huden godt. Viktigst av alt, inneholder den verken antibiotika eller hormonelle stoffer. Bare skriv inn søkemotoren navnet på stoffet og les annotasjonen.
Bli bedre raskt.

Vanligvis utvikler et sekundært kolloidalt arr innen et år etter en skade, og på brannstedet om to måneder. Havtornolje forbedrer blodsirkulasjonen, samt en blanding av olivenolje og biavl med honning og voks.

Ikke bekymre deg, når du brenner en annen grad, er huden fullstendig restaurert. Legen foreskrev deg alt riktig. Panthenol brukes best i den første uken, og rosehip olje eller havtorn hjelper til med vevregenerering.

Og hvilke dadler er ikke egnede?
Jeg anbefaler bieprodukter. hvis du bare rett kjære godt spredt. og hvis med gleder skrive

Jeg håper at rådene vil hjelpe :))

Kjøp kolloidalt sølv med en spray og emu olje. Sikker og effektiv. Det er eksempler.

Jeg gjorde salven selv, som hjalp oss. Min 11 måneder gamle datter trakk en kopp te (kokende vann) og helles på seg selv, hele brystet ble brent, nå er det et lite merke igjen. Hvis du trenger å skrive meg en mail jeg kaster av, fordi jeg ikke husker oppskriften, må jeg se på postene.

Hva ser et kolloidalt arr ut? Det ligner på en svulstlikt arr etterpå. Du kan også behandle arr med oljer. Havtorn, villrose og maisoljer har vist seg å være spesielt gode.

Raskt skoldet, men ikke raskt behandlet. Vær tålmodig. Det er gelé Solcoseryl - gjenoppretter huden godt, kjølig, behagelig smurt. Bare nødvendigvis gelé, ikke salve.

Jeg vet fra min egen erfaring og opplevelsen av en kjent mamma, hun har et veldig skoldet barn, hele magen og brystet, jeg kan si at det er det beste fra OLASOL, det er i form av havtorns oljeskum, det anesteserer også, smerten går raskt og salven raskt helbreder. Og når en forbrenning brenner ut, vil den komme godt sammen, så gelen Solkorel, det helbreder og bidrar fortsatt til det faktum at det ikke er noen brennmerkmer igjen.

Finn i apoteksalven CONTRACTUPE, påfør den skadede overflaten for å unngå grove arr og keloid

Hvilken krem ​​eller gel skal brukes til helbredelse og sår arr?

"Kontraktubex" ringte han.

Behandling av kolloidale arr ved hjelp av kirurgi utføres når trykk eller steroider allerede er forsøkt og ikke medførte det forventede resultatet. Midler med vegetabilske oljer. Bland 400 gram av en hvilken som helst korntornolje

Kolloidære arr svært dårlig helbredelse. Alt som annonserer, tror jeg dessverre ikke.

Kontraktubeks - tysk krem. han er dyr, men veldig bra. Du kan fremdeles redde livvakt.

Kontraktubex....Ja..... Men han hjalp meg ikke virkelig. Alas.
Generelt er det bedre å snakke om dette med en hudlege og en kosmetolog. Det er spesielle programmer som utføres på huden og alt oppløses og forsvinner. Og avhenger også av størrelsen på det arret.
http://www.ugrei.net/ Spør dem)

Jeg er enig med resten av kontrastbenet veldig bra, klirvin kan fortsatt brukes. også ikke dårlig)))

Kolloidal arr behandling og diagnose. Metoder som forhindrer veksten av arr, mens eliminering av de medvirkende faktorer, regnes som havtornolje ved behandling av keloider. Arvevev er oljert med rosmarin, mynte, røkelse, ros og grønn teolje.

Etter operasjonen hjalp jeg virkelig! nesten hele arret har forsvunnet, men i lang tid måtte jeg smøre den. noe om et år (

Malawi. og den enkleste er havtornolje. bare gjør det regelmessig trenger.

Sønnen hengte tilfeldig kokende vann. 15% brenningsområde. Behandle en furatsilinom. Hvordan akselerere helbredelse?

Klart solkoserylgel

Bruk av folkemedisiner for arr og arr i ansikt og kropp er ikke mindre populært som et alternativ til dyre farmasøytiske preparater. Imidlertid kan deres effektivitet være betydelig lavere. Havtorn olje.

Eplan hjalp alltid

I en varm stekepanne med kokt eggeplomme varme opp oljen (den blir brun) og smør den, det vil helbrede som en hund. Ikke vær oppmerksom på å brenne, åpne vinduet

Havtornolje hjelper mye, enn noen kjemi.

Havtornolje hjelper mye. sjekket for deg selv.

Den mest grunnleggende slik metode er resorpsjon av arr. Kolloidære arr er spesielt farlig. I stedet for solsikkeolje kan du bruke rosen hofter, havtorn eller korn.

Jeg husker ikke navnet, krigere har en krem ​​for å fremskynde helbredelsen. Tjenesten folk bør spørre

Inn, dette er vår del! På brenne Juice XanGo, og drikk naturlig! Dyrt, men helbredelse er dusinvis av ganger raskere enn noe annet. Alt er forårsaket av antioksidanter (xantoner) 39 versus 1 i eloe vera! Et vanlig eksempel! Bedøvelse er også flott!

Når det tørker litt (alle bobler vil åpne, vanligvis en uke etter brenningen) -Olazol, og før det, furatsilin

Smør med havtornolje. Det er bedre om det er hjemmelaget smør.

Keloid arr og hypertrofisk arr Hva er forskjellen, laser resurfacing av foto arr før og etter, video, hvilken salve for arr er bedre. Mange feilaktig kalle det begrepet kolloidalt arr, som er et grammatisk feil navn.

Emu Fett + Kolloid Sølv

Livredder kul ting

Panthenol-testet på deg selv. Jeg kokte vann i ansiktet sprutet. det er ingen arr igjen. Jeg sprutte panthenol hver 3. time. ca 5 dager. deretter smeltet smørefett (smøring for arr). Jeg anbefaler ikke menneskers midler, jeg vet ikke, og jeg prøver ikke det selv (fulle av

Propolis med smør (kokt salve) Jeg vet fra min egen erfaring, ikke engang et spor igjen

Hva er graden av brenning?
Generelt er det viktigste at det ikke er infeksjon, derfor er forband med furatsilinom, dermazinom, olazol (et kombinert preparat) foreskrevet.
hvis det er et skur - må du beholde det til det selv er avvist (påfør dressinger avhengig av hvilket skur: tørr tørr steril dressing eller våt-tørkende dressing - for eksempel med furatsilin), men først etter at skuret er avvist, hvis det ikke er ren utladning, salver akselerere helbredelse.

Produsent Russland. suger kolloidalt vev, forhindrer arrdannelse. Havtornekstrakt med solsikkeolje, som inneholder fettløselige komponenter 100 g havtorn bærer ca. 10% per 1 kg. olje.

Panthenol er en veldig fin ting. Skum i spray. Jeg vet ikke, kanskje det er noen andre alternativer, men jeg har alltid vært i sprøyten. I hvert fall vil det ikke være noe overskudd, for lenge siden anbefalte min mors venn Medic meg i alle tilfeller av brannsår, fra solbrenthet til alvorlige. Det brukes til hudtransplantater, så det er effektivt. Det er lett, raskt absorbert, ikke nødvendig å gni, etc., så det påføres uten noen spesiell ubehag.

For å øke hastigheten på helbredelse, berik ringen med vitamin C, B, spesielt A og E (innvendig og ut som en salve, bidrar til å unngå dannelse av arr) (hentet fra http://adustio.aptekaonline.ru/). Bli bedre!

Jeg trenger hjelp - min kjærlighet har en alvorlig tilstand, det er trykksår - hva skal jeg gjøre?

Om mulig, flytte oftere, og det er en salve fra bedsores. Bli frisk snart!

2.3 Anvendelse av essensielle oljer. 2.4 Bruk av gåsfett. Typer arr og rubtsov.Vam må hamstre på solsikkeolje, tindved olje eller maisolje, varme oljen i et vannbad og deretter legge bivoks.

Pentanol - Spray fra brannskader, og det hjelper også fra trykksår. Spred dette stedet og la det stå åpent.

Diagnose av trykksår
Det er viktig å undersøke pasienten hver dag. Et blekt eller rødt sted som ikke forsvinner innen 3-5 minutter etter å ha endret kroppens stilling, er en markør for det første, innledende stadium av dannelsen av en sengetøy. På hælene kan dannelsen av trykksår forekomme ubemerket på grunn av det tykke epidermale laget av huden. Signalet for å starte dannelsen av en sengetøy på huden av kalkbanen tubercles er tilstedeværelsen av et hvitt flekk; Fase 2 - En overfladisk defekt av huden (skade på epidermis, noen ganger med beslag av dermis) - kan manifestere seg i form av en blære mot bakgrunnen av erytem; Fase 3 - hudlesjoner gjennom hele tykkelsen; 4. - ødeleggelse av huden og dypere vev til fascia, bein eller ledd.
behandling
Målet med behandlingen er å gjenopprette huden i sengetøyets område. Avhengig av trinnet i prosessen kan dette oppnås ved konservative intervensjoner (rensing av sår, stimulering av dannelsen av granuleringer og å beskytte disse mot uttørking, og sekundær infeksjon) eller etter kirurgi (kirurgisk fjerning av nekrotiske sår og lukking decubitus). Ved valg av et produkt for å rense såret og danner en dressing vurdere nederlag dybde, tilstedeværelse av skabb, tilstanden av overflaten av det granulerte preparat og modenhet av granulering, tilstedeværelse av utslipp, farge, lukt og fri strømning. For dressing bruke kremer på basis av en vann-løselige hydrokolloide geler, midler, alginater dinger fra vev sorbenter. Ikke anbefalt garvemiddel (kaliumpermanganatoppløsning, brilliantgrønt), siden de bidrar til å overvinne den papillære laget av huden dyp utvikling av nekrose og ved overgang til mer alvorlige stadier av lesjon. For å stimulere granulasjonsvev, må sårbunnen hele tiden holdes fuktig med passende dressinger og vannemulsjonskremer. Samtidig er celledød forhindret som et resultat av tørking, og et mikroklima er opprettet der den nødvendige proliferative aktiviteten kan utvikles. Ved bruk av de vandige emulsjonskrempreparater gasbind bandasjer ikke fast i såret kantene og følgelig ikke skade det nydannede epitelet og granulering i løpet av deres fjerning.
Det har fungert godt i behandling av liggesår Argosulfan sølv-krem - et antibakterielt legemiddel for behandling av trykksår og venøse sår, som gir effektiv beskyttelse mot infeksjon, redusere sår smerte, fremmer sårheling og reduserer tiden for behandlingen. Preparatet inneholder 2% sulfatiazol sølv, som har et bredt spekter av antibakteriell virkning mot gram-positive og gram-negative bakterier. Virkningsmekanismen sulfatiazol - hemming av vekst og reproduksjon av mikroorganismer - forbundet med en konkurrerende antagonisme med para-aminobenzosyre og hemming digidropteroatsintetazy, som forstyrrer syntesen av dihydrofolinsyre og til slutt dets aktive metabolitt - tetrahydrofolsyre er nødvendig for syntese av puriner og pyrimidiner i den mikrobielle cellen. Til stede ved fremstilling av sølvioner øke tidobbelt antibakteriell sulfatiazol - de hemmer veksten og delingen av bakterier ved å bindes til DNA fra mikrobielle celler. Sølvioner i en konsentrasjon på 2% trener inn i nekrotisk vev og har en sterk bakteriedrepende effekt. På grunn av den hydrofile base med optimale pH-nivå Argosulfan gir en smertestillende effekt og viklet fuktighet, noe som bidrar til den raske helbredelse. I tillegg tillater forbedringen av de reparative prosessene i såret å oppnå en god kosmetisk effekt under helbredelse. sulfatiazol sølvsalt som finnes i preparatet ikke har en lav oppløselighet, hvorved etter topisk applikasjon av legemiddelkonsentrasjonen i såret lang opprettholdt på det samme nivå av baktericide. På grunn av den høye konsentrasjonen av sølv, opprettholder Argosulfan en konstant bakteriedrepende aktivitet i sårets sure miljø. Minimal resorpsjon av medikamentet gir ingen toksisk effekt.

Ikke stole på hjelp av salver, pulver og andre stoffer, før du frigjør de berørte stedene fra kompresjon, slik at blodet kan strømme fritt til stedet for den dannede bedsore.
Når det gjelder behandling av trykksår, er det først og fremst nødvendig å si noen ord om sår generelt. Hvordan ser et sår fram og utvikler seg? I første omgang er vevet påvirket av en skadelig kraft (i tilfelle av trykksår, er denne skadelige kraften representert ved kompresjon), som forårsaker underernæring og deretter vevnekrose. Den skadelige kraften virker ufullstendig. Hvis handlingen er svekket eller stoppet, vil blodsirkulasjonen i stedet for skade bli gjenopprettet. Dette vil føre til avvisning av den resulterende nekroseen (bedsore) og gradvis helbredelse. Behandling av trykksår, koker derfor ned til tre prinsipper:
så mye som mulig for å gjenopprette blodsirkulasjonen i stedet for skade;
fremme avvisning av nekrotiske masser (sengen selv);
Fremmer raskere helbredelse av et renset sår..
For avvisning av nekrose bruk:
mekanisk fjerning av nekrotiske masser ved kirurgi;
bruk av legemidler som akselererer selvavvisning: Iruxol salve. Som et godt hjemmiddel kan du bruke våte dressinger med en løsning av salt i brennevin (30 g natriumklorid og 150 ml brandy). For avvisning av nekrose må bandasjen påføres under kompresjonspapir og endres etter behov. Før du påfører en ny dressing, må du vaske såret for å unngå å øke saltkonsentrasjonen.
Sårrensing Behandling
Man må opprette et fuktig sår innhold betingelser ved anvendelse av, for eksempel, alginater (i form av våtservietter og et pulver for fylling av sår) hydrokolloidbandasjer, (Hydrocoll, DuoDerm, Hydrosorb et al.) For å lette rensing og sårlukking. Dressings er ganske dyrt. Du kan bruke en rekke helbredende agent for healing sår: salve "Levosin", "levomikol", "Aktovegin", "Solkoseril" tindved olje og mange andre. Ofte liggesår komplisert sammenføyning sekundær infeksjon og krever deretter bruk av antiseptiske og antibakterielle midler, slik som borsyre, streptocid hvitt pulver, 3% hydrogenperoksydoppløsning furatsillina 1: 5000, salver "levomikol" "Levosin". I alvorlige tilfeller, hos sviktede og eldre pasienter, indikeres oral antibiotika.
Ved behandling av trykksår er det nødvendig å påføre bandasjer. Når det er mulig, bruk et bandasje for å fikse bandasjene, i andre tilfeller bruk en båndstøtte. Ikke alle oppdateringer passer for dette. Det er nødvendig å behandle sengetøy i lang tid, noe som betyr at gipset må påføres i lang tid. Hvilke problemer kan oppstå? Plasten forhindrer normal funksjon av huden (respirasjon, utskillelse, etc.). Når du fjerner plasteret, kommer overflatelaget av hudcellene av, noe som kan føre til ytterligere sår i stedet for langvarig bruk av plasteret. For å unngå slike komplikasjoner, bruke teip på et papir basis - huden puster godt under ham, og plaster gode poster, men ikke skille celler fra hudoverflaten når du fjerner plasteret. Pålegge en patch, ikke trekke det vanskelig å unngå at det dannes små hudfolder, samt ta hensyn til det faktum at når posisjonen til pasientens myke vev vil bevege seg og strekke seg, noe som kan føre til uønsket rynker i huden.
Det er viktig å forbedre blodsirkulasjonen: Masser rundt sengetøyene, skru den hver 2. time på siden, ikke la den svette, ventiler teppet, skru den over ofte på den andre siden.

Hvis en person er lang tid og sengeleie er nødvendig, er den daglige kroppen gni ikke bare vann, ta en baby shampoo for babyer, litt vann for å løse opp og tørke daglig. Vri pasienten fra side til side flere ganger om dagen. eller endre kroppens posisjon. Sannsynligvis må du tørke kroppen og om natten for å smøre steder med salve. mest sannsynlig i apotek, vil apotekere anbefale en nøyaktig salve. Bytt undertøyet oftere. Lett massasje ryggen i form av slag for å strekke musklene litt. Så, hvis en liten pasient kan flytte hans ben, armer og en lett gymnastikk, er det ønskelig, for eksempel bøyde ben, knær oppløses i hånden, og sammen flere ganger, og deretter med hendene litt mosjon. eller bena vekselvis bøye og unbend. Økt blodgass til muskler og muskler får en liten tone.

Kjæledyr er hvem? smør med kolloidalt sølv og la innsiden, men jeg vet ikke hvem som... det må teller dosen.

Kolloidære arr er spesielt farlig. Hvis du har arr etter en skade, ikke gi opp. Heldigvis, behandling av arr. I stedet for solsikkeolje kan du bruke rosehip, havtorn eller korn. Salver virker raskere enn decoctions.

Hvis mulig, flytt og legg ruller under ryggen! Jeg gjorde det sånn! og gni huden med hendene

Jeg jobber med slike tilfeller. skriv til verden. Jeg vil svare deg.. Jeg kan prøve å hjelpe så mye som mulig. Jeg trenger en nøyaktig beskrivelse av decubitus. å forstå hvilket stadium det er

Enn å smøre et trofisk sår på en skinne. (85 år til bestemor) mange ting som leger prøvde å si alderdom. og hva skal man nå

Prøv havtornolje.

Hvem kjenner den viste smøreolven enn å smøre sømmen, slik at det ikke er arr eller arr igjen! Stå, hør. kommer også snart til nytte. og havtornet olje prøvd? - Jeg ville begynne med det.

Bandasje Branolind N
bandeocin pulver

Solkoseryl - det beste middelet

La ham prøve naphta-dermen.
shungitt vann er enda bedre. helbreder alt.
i hvilken by du bor kan gi råd om hvor du skal finne.

Troféer, sår, helbredet ved påføring av dampet kakao
spydformet (Cacalia hastata). Når såret er rengjort, sovner du med tørt gressjordpulver og vikler det med et dampet ark, deretter en tett dressing i 12 timer. Muskel og epitel er fullstendig restaurert. Sjekket.

Kolloidalt sølv, om et par minutter, Emu fett.

Havtornolje med kjemiske forbrenninger, solbrenthet, kokende vannforbrenning, hos barn. Det bemerkes at en lang septisk sårtilstand, kronisk betennelse bidrar til utseendet av keloid arr, men dette er bare toppen av isbreen.

Hvordan helbrede en sterk forbrenning i hånden? Panthenol hjelper ikke mye.

Havtorn olje. Jeg hadde en stor forbrenning på beinet mitt, og selv om vinteren måtte jeg gå på jobb, dette er tortur. Smurt rikelig med havtornolje, dekket med film, festet. Så dager for 7 har gått, og til og med spor igjen.

Havtorn er en medisinsk plante. Ifølge innholdet av vitaminer inneholder den vitaminer C, E, P-vitaminer, karoten og vitaminer fra gruppe B. Havtorn er solgt på apotek.

Kefir hvis brenne 1 eller 2 grader.

Ointment Rescuer hjalp

Fortsett å smøre Panthenol - noen hjemmelagde rettsmidler for brannskader er fulle. Salven er veldig bra, bare hvis brenningen er dyp - tiden må passere, tar huden regenerering lengre tid..

Liniment syntomycin hjelper godt, det er billig og veldig effektivt, Actovegin salve eller gel er også et kor. -in.

Det beste av anti-brennende midler er lavendel essensiell olje (som for øvrig er en del av ** Panthenol ** (ca. 15%). Det er bedre å ikke gjennomsyre brennblæren, suge et bandasje med denne oljen og fikse det på brenningen. Dag 2. Behandler, selv kjemiske forbrenninger.

Det er geler, salver og kremer for kolloidale arr. Til deres utvalg skal vi referere til behandling av arr med olje. For denne fit solsikke, mais, rosehip, havtorn olje.

Hvorfor har arrene vondt? For 7 år siden hadde jeg operasjon på beinet mitt og venstre arr, og de skadet noen ganger noen ganger. Hva å gjøre

Phantom smerter. til psykoterapeut.

Avhending av kolloidale arr er mer bestemt av estetisk synspunkt, siden de ikke har noen fare. Havtornolje anses å være et utmerket middel for å normalisere blodsirkulasjonen.

Kanskje etter operasjonen, blir pigger dannet der, noen ganger blir de betent. slik at det beste du kan gå til legen og gå gjennom ultralydet. Gå til kirurgen som kutter.
Du kan tjene hemorroider for livet.
Feilekretisert sutur er en diagnose for reoperasjon.

Prøv å smøre havtornolje. Desinfisere, myke og gjenopprette huden..

Jeg tror at årsaken til dette er en slags forandring i kroppen. Kanskje naturlig og fysiologisk, og ingenting bør ikke fryktes, kanskje. Jeg trenger råd fra en hudlege eller en endokrinolog, vel, jeg tror det, selv om jeg kan gå galt om medisinsk profil.
Hvis arene allerede har helbredet og de har mye tid, er det lite sannsynlig at det er noe som er direkte relatert til vevet i sømmen, sannsynligvis en slags vanlige prosesser.

Si, er middel for rask helbredende sår, kutt og camping på D.

Om sjøtornolje er de generelt stille, de sier at de smelter kelo-cat eller fermenkol. Vi hemmer spredning av kolloidale fibroblaster. I forsøket ble det vist at indikasjoner for bruk - forbedring av det kosmetiske utseende av de dannede arrene.

Sudokrem hjelper godt med allergier, bleputslett. Åpne sår, hvis det ikke er nødvendig å sutere, dryss med baneocin, behandle med fucorcin, etc. med fargestoffer. Havtornolje fungerer godt på sårene.

1. Salve "Rescuer" - finnes på apotek. Godt, bevist verktøy.
2. Havtornolje - hjelper med hundrevis av sykdommer: for kutt, brannskader, for stomatitt, etc., på grunn av tilstedeværelsen av en stor mengde vitamin "A".
3. Valnøttolje.

Kolloid sølv og emu fett

Jeg hadde vannkopper, otkovyryat alle skorpene, nå over hele kroppen sår. Folk forteller meg hva som skal smøres slik at det blir mer sannsynlig

Ikke urinere (ikke gå i dusjen ennå. Ha tålmodighet i flere dager. La det tørke ut)
må ikke
Prøv havtornolje. helbreder godt

Diagnostisering av kolloidale arr er ikke et problem. Kirurgen eller dermatologen ved primær opptak bestemmer utseendet på arret på grunnlag av ytre tegn og anamnese med ordet Utmerket betyr, for å stabilisere blodsirkulasjonen av blod er havtornolje.

Forgjeves otkovyryal skorper.. nå vil det være små arr.
Gå til apreku, be om effektiv gel / salve.

Kolloidalt sølv inne og lokalt og myretreet, det var nødvendig å ta disse stoffene fra den første dagen av sykdommen, da sykdommen fortsetter i mildeste form og etterlater ingen spor i det hele tatt.

Krem "Chilidonia"
Struktur: Pagus-komponent fra propolis, furuharpiks, celandine ekstrakt, vegetabilsk olje, bivoks, honning, originale baser av animalsk og vegetabilsk opprinnelse.
Pine harpiks har meget sterke bakteriedrepende egenskaper for desinfeksjon av ulike bakterier og mikroorganismer. Honning nærer og regenererer hudceller. Vassen, som er en del av krem, beholder fuktighet på overflaten av huden, og dermed øker den kosmetiske effekten av å påføre kremet. Celandine har lenge blitt behandlet med mange hudsykdommer.
Det har en naturlig keratolytisk (eksfolierende), regenererende, anti-inflammatorisk, antimikrobiell, anti-brennende, antifungal og analgetisk effekt.
søknad:
 å gjenopprette huden med eksem, psoriasis, nevrodermatitt (i disse tilfellene er sykdommene forbundet med tilstanden i nervesystemet, leveren og tarmen, derfor er det først og fremst nødvendig å ordne og rense disse organene). samtidig med programmet for å rense mage-tarmkanalen;
I tilfelle av soppsykdommer i huden og neglene, bruk krem ​​på de berørte områdene 2 ganger daglig til effekten (i slike tilfeller, for et stabilt resultat, bør bruk av Chilidonia-krem kombineres med inntak av vann propolis "AI-PI-VI" eller dragee "Extra Befungin ");
 For å forhindre komplikasjoner av frostbit hud, bruk en krem ​​i form av en applikasjon;
Т for trophic ulcers, hud sprekker, soppinfeksjoner av huden;
Gjør kremet straks til det berørte området, gjenta ettersom krem ​​absorberes i 2 timer (etter denne prosedyren, går smerten raskt, det er nesten ingen bølger, det er nesten ingen brennmerker);
 å fjerne vorter og papillomer, påfør krem ​​og deksel med gasbind servietter;
 For å forebygge periodontal sykdom og munnpleie, påfør en liten mengde krem ​​på en tannbørste, bruk deretter tannkrem og børste med en slik sammensetning 2 ganger daglig (applikasjoner er tillatt på tannkjøttet);
 Med oljeaktig hud og akne i ansiktet, bruk krem ​​på den dampede huden, gni den inn, vask den av med varmt vann etter 1,5-2 timer (hvis det ikke er hudirritasjon, kan krem ​​bli overlatt over natten), med langvarig bruk gjør akneutslett ikke forlater arr og blå flekker;
I tilfelle erosjon av livmorhalsen - i form av applikasjoner på livmorhalsen (bare etter kolposkopi og slimhinnetest);
 for colpit - på en tampong eller i form av applikasjoner;
 i livmorhalskreft for deodorisering;
 Hvis du er intolerant mot kjemiske deodoranter, kan kremet brukes som deodorant - kremet irriterer ikke huden og eliminerer lukten av svette godt;
 med økt svetting av føttene for å eliminere lukten, påfør krem ​​på huden mellom fotens tær;
Som en foryngende og nærende kosmetikk.
ANVENDELSESMETODE: daglig i form av applikasjoner på de skadede delene av huden. Etter 2-3 timer vaskes resten av kremet med varmt vann. For kurset - 12-14 prosedyrer. Neste profylaktisk tilbringer 2-3 prosedyrer per uke. På fuktige områder av huden kan krem ​​ikke påføres. I slike tilfeller må sårene først tørkes med vannpropolis, da når huden tørker ut, bruk en krem.
Siden krem ​​inneholder svært sterke biologiske komponenter, anbefales det å bruke en hudtest før du bruker den. For å gjøre dette, bruk krem ​​på den indre overflaten av den øvre tredjedel av underarmen i 2-3 timer. Hvis det ikke er reaksjon, bruk kremet som angitt. Hvis det oppstår rødhet, kløe eller hevelse, fortynn kremet med vegetabilsk olje kokt i et vannbad 2, 4 eller 8 ganger.
Kontraindikasjoner: Ved individuell intoleranse av bi-produkter
Oppskriftskrem "Chilidonia" har et historisk rykte - slike kaldkremer laget i det gamle Roma. I kombinasjon med moderne vitenskapelig teknologi er denne kremmen seriøs.

Dessverre for deg vil sårene overleve og arrene fra dem vil forbli resten av livet ditt, du kan ikke bryte skorpe, men du kan svømme, bare kroppen skal bli gjennomvåt og ikke tørkes. Det er mulig og et bad, men ikke høyere enn 37 og ønskelig med avkok av urter

Rådgive et folkemiddag for trofebeinsår

"hodet mot veggen." bor i døv taiga. klinikk langt borte ?? ? her vil du gi råd. så torturerer du leger med konsekvensene.

For behandling av keloid arr, suge en del ren klut i ricinusolje og påfør aret hver dag i et par timer. Alternativt kan du tørke arret med ricinusolje daglig.

Folkemedisin kalles "lege".

Antiparasitisk rensing og styrking av immunsystemet, barken av myrtræet kolloidalt sølv på såret

Datteren min har skadet huden på nesen, 4x4 mm er ikke. Hvor lang tid å lukke bakteriedrepende gips? Eller renere i luften helbrede?

Jod smøre og det er alt. Hvis klatrer med skitne hender, lim med BF-6 hud lim. Det vil lukke filmen og vil ha en bakteriedrepende effekt.

Behandling av arr med olje. På stedet hvorfra de skyndte seg for å fjerne kolloidalt arr, vises et ar, enda større. Dannelsen av et kolloidalt arr kan ofte observeres med langvarige septiske forhold, kronisk betennelse.

På luften, oftere prosess med peroksid, under gipset vil ikke helbrede

I luften. Hvis det finnes panthenol hjemme, er det smertestillende (har tidligere behandlet med peroksid)

For ikke å gi et merke på huden for livet - behandle med våte flekker, vet jeg ikke om de er i Russland, kolloid, de lager en våt flora for såret... Spør på apoteket. Hvis ikke, etter å ha helbredet såret, fett stedet helt med enten Bepanten eller havtornolje, må du smøre det i lang tid, mer enn to uker.

Klipp huden kraftig med 1/3 av neglen. Det gjør vondt vondt, etc.

Smøre kan være lim BF, det selges på apotek. Han vil falle som en annen hud. Men jobber nå i hansker.

Havtorn olje. Havtorn har lenge vært kjent for sine helbredende egenskaper. Hvordan fjerne arr etter vannkopper ved hjelp av bevist hjemmehjelp? Hva ser et kolloidalt arr ut og hvordan du glatter det ut her.

Ikke lykke til deg. nå på denne fingeren er sannsynligvis å vokse en deformert spiker. Jeg har en zakomogo det var
Du kan salve med jod og strålende grønn, og til og med havtornolje, det tørker godt og helbreder. Å jobbe med det. kjøp en latex medisinsk hanske på apoteket. Bind en finger med et klebende gips og legg en bomull fleece på såret og ha på en hanske.

Yep og også hjerne av firbenet
Behandle med alkohol, gjør et bandasje med en steril bandasje og legg på fingertuppet. Hva ville ikke bli behandlet nå - det samme i morgen vil bli betent av vann - så vi trenger beskyttelse for helbredelsestiden. Såret blir behandlet med alkohol, jod (grønn maling kan ikke), du kan strø med streptotsidom.

Flere Artikler Om Typer Acne