Huden rundt øyelokkene og øynene er veldig tynn og sårbar. Det er derfor det er under stor innflytelse av eksterne og interne faktorer. Kvinner spør ofte spørsmål: "Hvis du har tørr hud på øyelokkene, hva skal du gjøre? Hun er så øm og mister veldig elastisitet. Hvilke hudpleiebehandlinger bør du utføre? " Alt er veldig enkelt, mye enklere enn det virker. Vi snakker om dette i artikkelen.

Hva forårsaker tørr hud på øyelokkene?

Ulike årsaker kan føre til tørrhet i huden rundt øynene: øyesykdommer, allergier, upassende pleieprodukter.

Den første og vanligste årsaken til tørre øyelokk er blefarit, med andre ord kronisk øyelokkbetennelse.

Du kan finne den under rødhet, tørrhet, samt hud kløe og hevelse i øyelokkene. Det manifesterer seg i rødhet, kløe og tørrhet og generell irritasjon av huden rundt øynene.

Men dette er ikke den eneste grunnen.
• Hvis du er allergisk, er det sannsynlig at øyelokkene vil være et av stedene med intoleranse for noe produkt eller stoff.
• Problematisk hornhinne;
• I dag er det mye sjampo og rensemidler som kan forårsake tørr hud rundt øynene. Hvis du begynte å merke et slikt problem i deg selv, er det bedre å bytte til hypoallergeniske midler.
• Everyday sminke som du legger på øyelokkene eller øyevipper, kan også forårsake allergi i ansiktet eller en allergisk reaksjon på øyelokkene.

Se en av disse tørre forhold, bør oppsøke lege, slik at senere var det ingen problemer med synet. Tross alt er øyet og øyebollet koblet sammen.

Tørr øyelokk hud, hva å gjøre

Hvis øyelokkhuden blir tørr, er det først å kontakte en øyeleger som vil foreskrive

Hvis øyelokkhuden begynner å tørke ut på grunn av en slags sykdom, er det første å gjøre med en lege, nemlig en øyelege.

En erfaren lege vil foreskrive riktig behandling for deg, og alle problemer vil forsvinne.

I så fall, hvis den tørre huden rundt øynene ikke har noen spesiell skade, bør du bare følge noen viktige regler.
• Drikk væsker med minst 1,5 liter om dagen fordi tilstanden til huden må opprettholdes ikke bare utenfor, men også fra innsiden;
• Spis riktig og følg et bestemt diettregime;
• Bruk fuktighetskrem til øyelokkene, mens du trenger å nærme seg valget av kosmetisk produkt. Husk å lese sammensetningen og holdbarheten til kremer for området rundt øynene;
• Huden til huden rundt øynene bør utføres med produkter som inneholder naturlige ingredienser;
• Sørg for å vaske av sminke før du går i seng, det er bedre å bruke mycelvann til dette;
• Unngå kontakt med øynene når du bruker forskjellige typer ansiktsmasker på huden.
• På kvelden må du bruke en beroligende og fuktighetsgivende krem. Under søvn vil han forsiktig gjenopprette huden.
• I tillegg til dagkrem for området rundt øynene, er det også tilrådelig å kjøpe nattkrem.
• Du bør forlate dårlige vaner som påvirker tilstanden til ansiktets hud negativt. Det er nødvendig å besøke oftere i friluft, for å ta vitaminer til hud.

Tørr hud rundt øynene behandles ganske raskt, og det tar ikke mye arbeid og kostnader. Ikke glem at den beste måten å unngå et slikt problem på er regelmessig og skikkelig omsorg for øynene og huden rundt dem.

Folk oppskrifter for tørr øyelokk hud

For tørr hud rundt øynene, kan du bruke folkeknikker, masker eller komprimerer.

Hva er noen populære oppskrifter for å bli kvitt tørre øyelokk?

Når våre bestemødre og farmemødrene ikke engang visste at det er spesielle kremer, kremer for ansiktspleie. De brukte de enkleste folkemidlene, som i vår tid kan bli funnet på kjøkkenet av noen vertinne. Og lage sine egne pleieprodukter for huden rundt øynene: masker, komprimerer.

Bananøymask
Det er nødvendig å knede en moden banan og i like mengde blandet med smør, forsmeltet. Påfør på øyelokkene med lette massasjebevegelser i 15-20 minutter. Vask av med varmt vann. Denne masken nærer huden og beriker den med vitaminer.

Mask fra hytteost
2 ss. ostemasse bland med melk, krem ​​og honning til 1 ts. hver. Legg til noen dråper olivenolje og rosmarin eterisk olje til blandingen. På samme måte som forrige maske, bruk på ansiktet i 15-20 minutter og skyll med varmt vann.

For å eliminere tørrhet av koi i øyet, kan du lage en honningmaske som nærer og fukter huden.

Honey Mask
For en slik maske må du blande litt smeltet honning, slått egghvite og mel. Påfør ansiktet og la det gå til tykt. Skyll med varmt vann forsiktig og forsiktig.

Urte komprimerer
Det er nødvendig å fylle kamilleblomster og tørr persille med kokende vann. Insistere om 1 time. Stam gjennom osteklær og legg i kjøleskapet.

Prosedyren må begynne med påføring av en oljeoppløsning av vitamin E, som finnes i apoteket. Etter det må du fukte øyelokkene infusjon av medisinske urter og la i 20 minutter. Vask av med varmt vann.

Ikke glem at tørr hud på øyelokkene, dette er en konsekvens av feil hudpleie rundt øynene. Ta vare på ansiktet ditt regelmessig og bare da vil du kunne holde henne ung i svært lang tid, til tross for påvirkning av eksterne og interne faktorer.

Ofte stilte spørsmål

Anna, 19 år gammel:
- God ettermiddag. Fortell meg hvor mange ganger om dagen du kan nærme huden med oljer for huden rundt øynene?

Spesialist svar:
- Hei. Å nære tørr hud på øyelokkene og rundt dem er nok 3 ganger om dagen. Det er best å bruke olivenolje, kakaosmør, sesam og valnøtt.

Alla, 25 år gammel:
- Hei. En venn fortalte meg nylig at røyking også kan påvirke ansiktets hud. For øyeblikket har jeg tørr øyelokk hud, hva skal jeg gjøre? Kan dette føre til røyking? Jeg har røyket i nesten 3 år.

Spesialist svar:
- Hei, Alla, først og fremst må du bli kvitt denne avhengigheten. Og umiddelbart gå til en øyelege for å sjekke synet ditt.

Hud rundt øynene

Med alderen står kvinner og menn overfor mange problemer med utseende. Men hvis den mannlige delen av befolkningen ikke er så omhyggelig å reagere på alle endringene i ansiktet, så er den kvinnelige delen forferdet av dette. Pigment flekker, rynker, edderkopper på ansiktet - alt trenger oppmerksomhet. Hudpleie rundt øynene - En av hovedfaktorene i ren hud i ansiktet i alle aldre.

Huden er et menneskelig organ

Til å begynne med er det verdt å klargjøre (plutselig husker noen eller ikke dette i løpet av skoleprogrammet) at huden er kroppens største organ, som har et areal på ca 2 m² (dette er hos en voksen, hos en baby er det litt mindre). Den består av 3 lag:

 • den aller første kalles epidermis;
 • etterfulgt av dermis;
 • Subkutant vev ligger dypere enn de andre.

Av dens tetthet er huden forskjellig - et sted tykkere, et sted tynnere.

Den har mange funksjoner, for eksempel, det regulerer temperaturen til en persons kropp, beskytter mot forskjellige mikrober og så videre. Evnen til å utføre dette avhenger av hvor sunn huden er. Hvis du ikke bryr seg om henne, begynner hun å skrelle, hun vil hele tiden bli irritert og kløe, rynker vil dukke opp på henne tidlig. Derfor er det viktig å gi vår hud oppmerksomhet og omsorg.

I tillegg er det det såkalte speilet av alle prosesser som skjer i kroppen. Og hvis det er noen problemer - for eksempel, et brudd på fordøyelsen - alt dette vil påvirke huden er ikke den beste måten.

Hvorfor er det viktig å ta vare på huden

Som nevnt ovenfor er måten huden ser ut, avhengig av to faktorer:

 • stabilt arbeid av alle indre organer (og som et resultat av dette, trivsel);
 • kompetent, regelmessig omsorg for huden selv.

Omtrent 60% av fuktigheten i menneskekroppen er inneholdt i den. Uten skikkelig omsorg blir den tørr og betent, og slutter å bli fuktet i tide. I tillegg har stor innflytelse på utseendet og miljøet, økologi, klima der mennesker bor. Og hvis disse faktorene etterlater seg mye å være ønsket, vil huden ikke kunne utføre noen av sine funksjoner (for å beskytte eierens kropp, puste, oppdatere og så videre).

Hudtyper

For å skape de nødvendige forholdene, er det nødvendig å avklare hvilken type hud å ta vare på. Det er fem av dem:

 1. På tørr hud er porene ikke merkbare, det er selv av en matt skygge, veldig tynn, tolererer ikke vind og kulde, umiddelbart rødmer, flak. Denne typen er karakteristisk for rettferdig hud. Det blir tørt på grunn av dehydrering, av samme grunn begynner den å bli for tidlig - de første rynkene virker ganske raskt.
 2. Fettstoffet er lett kjent med sin karakteristiske "fettete" glans på grunn av det store antallet talgkirtler. Slike mennesker er veldig godt synlige porer, spesielt nesen, pannen, haken påvirkes - akne og akne vises på dem nå og da. Denne typen hud er mer vanlig i mørkhudede mennesker. Den er mer motstandsdyktig enn tørr og alder langsommere.
 3. Sensitiv hud utskilles av kapillærer som skinner gjennom den. Dette skyldes at fartøyene ikke er elastiske på grunn av underernæring, alkoholmisbruk og så videre. Denne typen hud er veldig lett irritert.
 4. På normal hud er porene usynlige, til berøring er det glatt, visuelt rent. Og fett og fuktighet i det - den optimale mengden, så denne typen hud krever ikke spesiell forsiktighet. Men det er ekstremt sjeldent, de heldige kan bokstavelig talt regnes med fingrene. Og for gammel alder har denne huden en tendens til å bli tørr.
 5. Og til slutt inneholder den kombinerte typen tegn på både tørr og fet hud. Hun skinner på pannen, nesen og haken, kinnene hennes er som regel tørre. Denne typen er mest vanlig.

Det er viktig å huske at det som er det, for oss alle, med alder, så vel som i den kalde årstiden, blir huden tørrere og lettere irritert - og krever derfor mer oppmerksomhet.

Huden rundt øynene: funksjoner

Som nevnt ovenfor er huden rundt øynene den mest ømme. Dette skyldes det faktum at under det er det svært lite fettvev, og sebaceous og svettekjertlene er praktisk talt fraværende. Dens tykkelse her er bare en halv millimeter (!). Følgelig krever det også mye mer omsorg, fordi alle de første tegnene på aldring oppstår rett ved siden av øynene. I tillegg, siden en person blinker utallige ganger om dagen (mer enn 20 tusen!), Er hudspenningen i dette området mye større enn i noe annet område.

Edemas som vises under øynene om morgenen er kjent for mange, ikke av hearsay. Dette skyldes en overflod av væske som akkumuleres under huden om natten, og manifesterer seg så på en så attraktiv måte. Også dette kan og må bekjempes. I tillegg er det huden rundt øynene som først reagerer på ugunstige miljøforhold, dårlig vær eller tørr luft, samt til alle sykdommer som oppstår i menneskekroppen. Derfor må du ikke vente til alderen vil vite om seg selv og det første masken av rynker er indikert rundt øynene. Å ta vare på huden din i dette området fra din ungdom vil hjelpe deg med å holde det i god form.

Hud rundt øynene opp til 30

Av en eller annen grunn vurderes det at i 20 år ikke trenger å ta vare på huden din - det er perfekt uansett. Dessverre er dette en veldig vanlig misforståelse. Selv om hun i en alder av 20 år er perfekt, betyr det ikke at hun alltid vil forbli slik. Og for å utsette tegn på aldring og fading, er det nødvendig å begynne å ta vare på det fra en tidlig alder.

I tillegg er belastningen på øynene - og dermed på huden rundt dem - blant unge mennesker enorme. Daglig konstant å se på TV, "fryser" i datamaskiner, telefoner og andre gadgets, bringer ikke noe bra til øynene eller øyet. Og hvis du ikke tar vare på huden, kan de første uttrykksrynkene lett oppdages allerede i alderen 20-25 år. Og det er bra hvis det ikke er mange av dem, men det er tilfeller av polære motsetninger.

Men huden rundt øyeomsorgen hjemme krever leseferdighet. Så ikke bruk kremer, masker og andre midler med anti-aging effekt. I tillegg er det imidlertid banalt det kan høres, men i løpet av 20-25 år er et av hovedmiddelene til hudpleie etablering av riktig ernæring. Lette snacks, hamburgere, shawarma, pølser - alt dette er kjent for hvert tjue år. I mellomtiden gjenspeiles søppel i hudens tilstand - senere blir det veldig godt synlig. Så i daglig diett bør det sikkert være frokostblandinger, grønnsaker og frukt. Det er også veldig hjelpsom og få nok søvn.

I denne alderen anbefales det å utøve gymnastikk for øynene - bryte seg bort fra jobb, datamaskin, bøker og gjør enkle avslappende øvelser. Det er godt å bruke forskjellige oljer, men kremer bør ikke berøres før 25 år.

Huden rundt øynene: 30-40

Ta vare på huden rundt øynene etter 30 år skal være regelmessig og veldig grundig. I denne alderen er det spesielle regler som må følges:

 • Først av alt er det fjerning av øye sminke - det er strengt forbudt å bruke noe annet enn et spesielt middel til disse formålene.
 • I tillegg skal en gel eller krem ​​påføres huden rundt øynene hver morgen og kveld (det er ønskelig at denne prosedyren utføres ca. to timer før sengetid om kvelden).
 • Når du velger en gel eller en krem ​​for hudpleie rundt øynene (vurderinger anbefaler å stoppe på kremer for nattpleie og på geler til barnehage), bør du passe på at du ikke inneholder mye fett og inneholder koffein og vitaminer A, C, E..
 • I tillegg er det bedre å ta kremer med UV-filtre. For pleie av "etter tretti" hud rundt øynene, er det også tilrådelig å bruke produkter som inneholder shea smør, peanøt, avokado eller kongelig gelé. Men fra alkoholholdige lotioner er det bedre å avholde seg.
 • En viktig faktor i omsorgen for huden rundt øynene etter tretti er daglig vasking med kaldt (men ikke ist) vann og etterfølgende gjøring av det beskrevne området med is, som kan legge til frukt og bærjuice, samt urteinfusjoner. For øvrig inneholder vannet fra springen blekemiddel, så det anbefales ikke å bruke det: det er bedre å kjøpe rent filtrert vann - eller å filtrere det selv.

I den lyse solen om sommeren og vinteren anbefales det å bruke mørke briller. Vel, og fortsatt veldig viktig for å få nok søvn.

Hud rundt øynene etter 40

På om lag 40-45 år skjer hormonelle endringer i kvinnens kropp, noe som resulterer i at hudcellene begynner å regenerere ikke så fort som de pleide å (i deres ungdom - tjueåtte dager, nå sytti), bli tettere, fuktighet flyter bort " av dem blir huden tørr, for tynn - alle årer skinner gjennom. De såkalte edderkoppårene dukker opp, hudfarge blir gråaktig, og det er ikke noe sted å skjule fra rynker - men så vel som av hevelse under øynene. Alle disse aldersfunksjonene må tas i betraktning når du tar vare på huden rundt øynene etter 40 år.

Ingen nye stadier for omsorg for en person i denne alderen har blitt oppfunnet. Alt forblir det samme - rensing, toning, ernæring og så videre. Det er nødvendig å vaske fremdeles ikke med vann fra springen, men rent, filtrert eller kildevann. Om såpe for ansiktet i denne alderen bør allerede glemmes grundig: det tørker huden. Og hvor enda mer?

 • Hva er nødvendig å gjøre når du tar vare på huden rundt øynene i 40 år eller mer (og i tilfelle når du tar vare på hele ansiktet) - dette er delikat gommazhi to ganger i uken. Det er bedre å ikke kjøpe masker for rensing, men å lage mat selv er ikke så vanskelig.
 • Tonics og lotions, som før, bør kjøpes uten innhold av alkohol, og enda vakrere - å bruke urte dekokser: kamille, salvie, calendula. Grønn te er også utmerket for slike formål.
 • Når du bryr deg om huden rundt øynene om morgenen, bør du bruke kremer for kvinner etter førti, og alltid med løfteeffekt.
 • For kvelden er det verdt å ta et slikt middel, slik at det nærer og gjenoppretter huden godt.
 • I tillegg, om morgenen og om kvelden før du bruker krem, er det nødvendig å bruke anti-rynkserum.

I denne alderen er det veldig viktig å følge drikkeregimet, flytte mye. Vel, riktig ernæring og sunn søvn er alltid nødvendig.

Øyeomsorg: hva og hva

Avhengig av det eksisterende problemet kan ulike midler brukes:

 1. Fra blåmerker og mørke sirkler under øynene er en kjøling gel med obligatorisk koffeininnhold perfekt - dette vil gi huden en normal fargetone.
 2. En krem ​​med drueekstrakt og koffein er bra for edemas - takket være disse komponentene blir overskytende væske fjernet (og du kan også kjempe med ødem ved å bruke mer vann og mindre salt).
 3. Når rødhet virker med en bangkrem, som en del av dette er havre eller vitamin B3.
 4. Ulike nærende masker hjelper rynker - for eksempel med eggeplomme, en halv teskje honning og melkepulver. Til disse formål kan du lage banan- eller agurkmasker, samt havregryn eller potetmasker.
 5. Bruk teposer for å lindre hevelse, irritasjon, og for å fukte øynene er et annet sikkert middel. Og naturlige oljer er gode i stedet for nattkrem for huden rundt øynene (vurderinger anbefaler å velge mandel, ricinus eller til og med smør, så vel som druefrøolje).

Pleieprodukter: Hvordan velge

Distribusjonsnettverket tilbyr et bredt spekter av ulike midler for hudpleie rundt øynene hjemme. Å velge fra dem, bør du huske følgende ting:

 1. Du må ta de som ikke inneholder "spredning" oljer - de kan komme inn i øynene og forårsake irritasjon.
 2. Du trenger ikke å tro på teksten på emballasjen av krem ​​eller gel, slik at de fjerner ansiktsrynker. Sistnevnte befinner seg dypt i dermis, hvor det ikke vil trenge noe middel.
 3. Tøffer mellom gelen og kremet, du bør merke seg at den første er bedre for dagen, den andre - for natten; gel er bra for fet og ung hud, krem ​​- for tørr og alder.

Noen tips

 • For å redusere belastningen på øynene, er det tillatt å sove i en spesiell maske.
 • Kremet for hudpleie rundt øynene trenger ikke påføres på mobil øvre øyelokk. Men det anbefales å søke på området av det såkalte tredje øyet - dette senker utseendet på rynker der.
 • For å redusere aldring av huden, er det nødvendig hver dag å bruke produkter som er rettet mot dens visninger.
 • Kaldt vann og ismasker vil bidra til å forlenge ungdommens hud.
 • For å unngå allergier ved bruk av nye produkter, bør de først testes: Legg et lite smør på huden rundt øynene og se på reaksjonen. For å sikre at det ikke er allergi og muligheten for å bruke et nytt stoff, må du vente en dag etter testen.
 • Dekorative kosmetikk, som krem, må påføres uten å strekke huden.
 • Velge kosmetikk er helst ikke det billigste, slik at det ikke forårsaker allergier. Og å bli malt må også være moderat.
 • Fuktighetsgivende og nærende agenter i pleie av huden rundt øynene anbefales å bruke om morgenen.

Ta vare på huden rundt øynene er en viktig prosedyre, som skal startes fra selve ungdommen. Og så, i nærvær av god ernæring og sunn søvn, vil huden i mange år forbli ung og elastisk.

Kvinnelig ansikt gir aldri alderen i utgangspunktet takket være huden rundt øynene. Små rynker - en betaling for tårer og smiler. Hevelse - prisen på søvnløse netter og væskeretensjon. Huden rundt øynene er overraskende tynn (bare en halv millimeter), nesten uten muskler, talgkjertler og subkutan fett, lett strukket og svulmer. Som et resultat, mister det friskhet, og vi får det samme støtende resultatet: kråkefødder, rynket maske, poser og mørke sirkler under øynene.
Derfor må du begynne å ta vare på huden rundt øynene så tidlig som mulig.

Øyevern:

Rydd opp:
Obligatorisk regel: Daglig sminkefjerner.
midler: Kosmetisk melk, bifasiske væsker (topp - ultra-lette oljer for å fjerne vanntette kosmetikk og bunnen - for å fjerne enkle kosmetikk og lindre irritasjon) og flytende øye sminke remover. Bomullspotter, plater og wands.

Hvordan fjerne øye sminke: Rolige bevegelser. Ikke gni eller knuse, ikke strekk huden. Hvis du bruker bomullsputer og tamponger, må du sette dem på øynene dine og vent et minutt. Etter det er kosmetikk lettere å fjerne (fra bunnen opp), og huden er mindre skadet.
Et annet forsiktig alternativ - bomull knopper. Plus måte - mangelen på åpenbart trykk på øyelokkets hud. Minus - ikke veldig praktisk og lenge, dette er et alternativ for pasienten.

Lens wearer Det er bedre å ikke bruke vanntett mascara, og for rensing trenger du skummet lotion.

Fuktighet og næring:
midler: Kremer, lotioner og geler for huden rundt øynene. Vi trenger å opprettholde glatthet og elastisitet i huden. Takket være krem, får huden rundt øynene lipider (fett), det glatter ut fine linjer og rynker.
Obligatorisk regel: Bruk daglig
Hvordan søke:
Når du bruker krem, må du ikke nærme øyenvippens vekstlinje. Kremet er ikke smurt på øyelokkene, men med stiplede bevegelser blir det litt "drevet" inn i huden fra ytre kant av øyelokket til det indre.

Så du stimulerer blodsirkulasjonen og strekker ikke huden.

Mengden krem ​​skal være størrelsen på en ert.
Et alternativ til krem ​​er kremer (de absorberes lett og gjør huden jevnere) og geler (ideell for ofte hovne og følsomme øyne).

Obligatoriske regler:
- Prøv et nytt verktøy på den indre overflaten av håndflaten for å unngå irritasjon.
- Ikke bruk produktet i mer enn fire måneder hvis du ikke vil få konjunktivitt og allergi.

Toning opp
betyr: Lotioner, geler og tonics.
Hvordan søke: En bomullspinne er fuktet med en agent og påføres på øyelokkets hud i 5-10 minutter.

Løs problemer
Hovne øyne
- Etter søvn, bruk en kjøleeffekt på øyelokkene.
- Legg bomullspinner dyppet i kjølig svart te (eller kjølte teposer) på øyelokkene i noen minutter. Vent til huden tørker og påfør kremet.
- Bruk urte masker (for eksempel vann fra persille persille i 15-20 minutter) eller spesielle plastmasker som er lagret i kjøleskapet (du kan kjøpe dem i apotek og butikk).
- Lag gymnastikk for øynene.

Problemet: Vesker under øynene
- Under søvn skal hodet ditt være over kroppsnivå.
- Bruk produkter med en fettfattig tekstur.
- Se på kostholdet ditt: alkohol, krydret og salt mat kan samle væske i kroppen.
- Påfør på nedre øyelokk med et tynt lag av fundament litt mørkere enn det naturlige.
- Lag en spesiell massasje i skjønnhetssalongen som akselererer lymfen.
- Lag dine egne masker (vekk fra ristede poteter i ostekloth i 10-15 minutter på øynene) og komprimerer (fra salvie, kamille eller dill avkok alternativt varmt og kaldt i 10 minutter før sengetid)
Council: Hvis øynene dine svulmer regelmessig, besøk en nevrolog for nyrehelse.

Mørke sirkler
- Påfør en krem ​​med løfteeffekt, hvis det også er hevelse.
- Etter at krem ​​er fullstendig absorbert, bruk concealer - et spesielt verktøy for å maskere mørke sirkler under øynene.
- Pudder øyelokkene lett.

Tørr huden rundt øynene
- Analyser øyeomsorget ditt, kanskje det ikke får nok fuktighet.
- På sminke kan du bruke gelen til huden rundt øynene eller en spesiell eyeliner. De inneholder gunstige stoffer og glatter huden for en stund.

Irritasjon og betennelse.
- Øyedråper, men det er bedre å bruke dem etter å ha konsultert en lege. En vasokonstrictor-dråpe kan ikke brukes kontinuerlig.
- Øyne kan vaskes med urteinfusjon (kamille, linden).
- Besøk en øyelege.

Fint nett av rynker
- Prøv å blinke og skli, ha solbriller i solen,
- Bruk "aktive" kremer og superaktive konsentrater (for eksempel biohaluronsyre) som er i stand til å håndtere dette problemet.
- Uavhengig og i salongmassasje for denne sonen.

Selvmassemuligheter:
1. Etter rengjøring smør fingertuppene med en liten mengde olivenolje og masser øynets sirkulære muskler fra innsiden til utsiden med lette bevegelser. Deretter - med tappende bevegelser.
2. Lukk øynene og legg bøyde fingre på dem. Prøv å åpne øynene dine under fingrene. Føler spenningen? Løft øyenbrynene på samme tid.
- Lag masker og komprimerer for øynene. Du kan bruke tradisjonelle oppskrifter og ferdige produkter.
- Mask rynker ved hjelp av spesielle skjult og pulver med reflekterende partikler.

forfatter
Julia Prokhorova for kvinnemagasinet "Charm"

Du forstår ikke, hvorfor holde så mange kremer på bordet på badet, når du kan gjøre med en fuktighetskrem? Beskytt ikke øynene dine mot ultrafiolett stråling? Bruker du for mye eller tvert imot, for lite penger? Alt dette og mange andre feil kan føre til for tidlig aldring av huden rundt øynene, utseendet av pigmentering og uttalte gåspoter, som ikke lenger kan elimineres ved hjelp av en enkel tilnærming til en skjønnhetspleie og det riktige valget. For å forhindre at dette skjer med deg, snakker vi om riktig omsorg og de mest effektive midler for huden rundt øynene.

Riktig omsorg er grunnlaget

Mange tror feilaktig at opptil 35 år er nok til å bruke den enkleste fuktighetskrem, ikke glemme området rundt øynene. Bare dette er feil. Du bør begynne å ta vare på dette følsomme og delikate området fra minst 20 år, og enda bedre, fra det øyeblikket du begynte å bruke mascara. Faktum er at huden rundt øynene er den tynneste og mest følsomme. Ordinær krem ​​passer ikke på henne, selv om du ikke merker noen synlig forverring. Sammensetningen av spesielle kremer, geler og serum rundt øynene inkluderer milde og mest næringsrike komponenter som ikke tørker delikat hud, forårsaker ikke irritasjoner (med det sjeldne unntaket av intoleranse av en bestemt komponent), beskytter den mot fotoalder og forsiktig forhindrer utseendet på tidlige rynker. For å være ung og attraktiv uten Botox så lenge som mulig, bli vant til å gjøre de 7 enkleste omsorgspunkene rundt øyet.

 1. Under sminkefjerning av øynene, som skal gjøres daglig, og ikke gjør unnskyldninger for sen retur hjem etter jobb eller fest, er det viktig å ikke strekke huden. Bevegelsen skal være myk og glatt. For en mer forsiktig og rask sminkefjerning, bruk en bomullspute med melk eller væske i øynene dine, vent litt om et minutt og fjern sminken med en liten bevegelse. Her er det viktig å bruke spesielle øyeforebyggere, siden vanlig lotion eller melk, som du bruker til å fjerne fundamentet, kan tørke ut tynn hud.
 2. Rettelser for huden rundt øynene anbefales å påføres over orbitalbeinene, i en avstand på 1 cm fra øyenvippens vekst. I dette tilfellet er kremet ikke smurt, men påført med stiplede bevegelser, bare litt å trykke fingeren på øyelokket. Deretter lager du vibrerende bevegelser (tapping med fingertuppene) i retning av nesen. Denne anvendelsesmåten strekker ikke huden og stimulerer blodsirkulasjonen, noe som utløser den naturlige prosessen med elastin og kollagenproduksjon.
 3. Øyevern må påføres to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Hvis arbeidet ditt er forbundet med et lengre opphold på datamaskinen, må du ikke glemme å bruke en beroligende gel som ikke bare vil berolige og avkjøle sliten hud, men også lindre tretthet og spenning fra øynene.
 4. Ikke se bort fra solbriller. I aktiv solstid beholder de ikke bare god sikt og ikke blinde mens du kjører bil, men oppbevarer også ungdommen og skjønnheten i huden rundt øynene.
 5. Pass på å velge et verktøy med SPF-beskyttelse, selv om været er overskyet. Solen "kan" virke gjennom skyer, slik at hudfoto-aldring skjer i sommer, vår og høst og om vinteren.
 6. Bruk aldri bare ett hudpleieprodukt rundt øynene. De har alle forskjellige effekter. For eksempel reduserer en kjølevals under øyesirkler, patcher lindrer hevelse, og serum og kremer gir omsorg. Ruller og flekker har ikke beskyttende og ernæringsmessige egenskaper, så forvent et mirakel fra dem og håper at dette vil være nok, ikke verdt det.
 7. Mange bruker ikke midler til å ta vare på huden rundt øynene, fordi de en gang brent og våknet opp med hovne øyelokk - "poser". Dette kan bare skje hvis du har gjort feil omsorg. Alt skal være moderat, så mye penger kan ikke brukes. Under søvnen, kan overskytende komme på slimhinnen, forårsaker hevelse. Den optimale mengden krem ​​er lik et kornkorn.

7 beste pleieprodukter

Bio-Performance Glow Revival Eye Treatment, Shiseido

Den unike krem ​​fra det legendariske japanske selskapet har til hensikt å forbedre tilstanden til huden rundt øynene. Takket være massasjepapperen og det patenterte Multi-Capisolve 1124 ™ -komplekset, trenger verktøyet inn i de dypere lagene av dermis, gjenoppretter og styrker kapillærene, fremmer produksjonen av kollagen. Kremet inneholder et spesielt protein som består av 1124 aminosyrer, som nærer celler med oksygen og fordelaktige stoffer. Grønn te inneholdt i produktet forhindrer utseendet på rynker, beskytter huden mot rødhet, pigmentering og fjerner frie radikaler. Perlefrø ekstrakt regulerer og opprettholder væskeutveksling, reduserer poser under øynene. Som et resultat av daglig bruk av hudpleie rundt øynene, forvandler den øyeblikkelig, ser jevn, ungdommelig og elastisk ut.

E.G.F Hydrogel Golden Caviar Eye Patch, Orthia

Hydrogel patches rundt øynene aktivt nærer og gjenoppretter hudens elastisitet rundt øynene. De umiddelbart glatte ansiktsrynker, lindre puffiness, eliminere mørke sirkler under øynene. Den består av bare naturlige og aktive ingredienser som kjemper for skjønnhet og ungdom av delikat hud: et polypeptid, kolloidalt gull, adenosin og kollagenhydrolysat. Omkring 30 minutter, og du ser uthvilt og uthvilt, selv om du ikke har sovet i flere dager. Disse patchene blir en uunnværlig assistent under reiser og forretningsreiser, det er praktisk å bruke dem, og de vil finne litt plass i vesken din.

Eye Cream, Karin Herzog

Effektiv middel for komplekse hudpleie rundt øynene. Krem inneholder 0,5% av oksygenkomplekset og et multivitaminkompleks for næring, fuktighet, beskyttelse og foryngelse av huden rundt øynene. Konsistensen av produktet er myk, fløyelsaktig, delikat - gjør ikke huden tyngre, fremkaller ikke utseende av ødem, og danner fuktig huden. Kremens mirakuløse effekt består ikke bare i umiddelbar fylling av rynker og utjevning av huden, men også i en betydelig reduksjon av mørke sirkler under øynene. Daglig bruk av verktøyet forvandler huden rundt øynene, og du vil se ut som et pustet og lykkelig liv.

Hydra Beauty Micro Gel Yeux, Chanel

Forfriskende og dyp fuktighetsgivende gel, som består av kamelia mikrosfærer. Det har blitt spesielt formulert for tynn og sensitiv hud rundt øynene. Gelen glatter jevnt ut fine linjer og rynker som ble forårsaket av dehydrering, og eliminerer også puffiness og blåmerker under øynene. Tekstilens struktur er mild, luftig, med effekt av lyskjøling, absorberes den umiddelbart i huden uten å etterlate seg klær. Etter bruk av produktet blir huden strammet, utjevnet, blir strålende, noe tegn på tretthet elimineres. Det ideelle verktøyet for de som nettopp har begynt å dukke opp rynker, så vel som for de som ikke vil bære med seg en hel masse omsorgsprodukter.

Multi-aktivYeux, Clarins

Multi-korreksjonskrem for huden rundt øynene, bekjemper effektivt de første rynkene. Den består av antioksidanter av vegetabilsk opprinnelse, planteekstrakter, koffeinaminosyrer. Eliminerer hevelse forårsaket av stress, og spor av tretthet, spesielt sirkler fra søvnmangel, glatter mimic rynker, "kråke føtter", glatter epidermisk lag. Ekstrakter av teasel og hestkastanje stimulerer mikrocirkulasjon, "sprer" røde blodlegemer og forhindrer blåmerker. Reflekterende partikler synliggjør huden yngre, friskere og jevnere. Metalltipset har en kjøleeffekt, som gir ungdoms utseende, og huden har et friskt utseende. I tillegg fyller verktøyet huden rundt øynene med livgivende fuktighet, gjenoppretter vann-lipidbalansen, akselererer metabolske prosesser, fornyer den cellulære matrisen og blokkerer prosessen med naturlig aldring av huden. Ikke et middel, men en universell soldat alt i en flaske, i stand til å erstatte en god del av kremer, flekker og ruller for huden rundt øynene.

Min Payot Regard, Payot

Superhjelp for mild omsorg for øyet inneholder i sin sammensetning vegetabilske og fruktekstrakter, samt aktive stoffer som bidrar til stimulering av blodsirkulasjon og celleregenerering. Kremet blokkerer ikke bare utseendet på nykrympe og glatter de som allerede har oppstått, men beskytter også huden mot miljøets skadelige effekter, inkludert ultrafiolett stråling. Legemiddelet lindrer også effekten av tretthet: det reduserer hevelse og mørke sirkler under øynene, men erstatter rullene helt med dem og lappene virker ikke - effekten av hans er for uttalt og går om kvelden.

Alt om Eyes Serum De-Puffing Eye Massasje, Clinique

Massasje rulle, som umiddelbart kjøler og oppdaterer hovne øyne. Det spiller ingen rolle om du gråt hele natten, ferdig med et viktig prosjekt eller bare hatt det gøy i en nattklubb - et slag på en vals, og det var ingen tegn på tretthet! Rullerapplikatoren selv er laget av en medisinsk rustfritt stållegering, som gir en massasjeeffekt og bidrar til utstrømningen av overflødig væske. Et unikt verktøy er praktisk å ta med deg på veien og bruke absolutt hvor som helst, selv om du ikke har et speil på hånden. Ekspressivt utseende og ungdommelig hud er gitt for deg.

Fuktighet huden rundt øynene

Som nevnt ovenfor er den delikate huden rundt øynene spesielt utsatt for tørrhet og strekking, så det er vanskelig å undervurdere behovet for vanlig fuktighet. For å gjøre dette, brukes en rekke kremer, geler, lotioner, samt folkemessige rettsmidler hjemme.

Hva slags krem ​​og geler for å fukte huden rundt øynene, tilbyr populære kosmetiske selskaper:

 • Krem "Cora". Ingredienser: sheasmør, olivenolje, urteekstrakter, koffein, soyabønneolje. Resultatet er utmerket fuktighetsgivende, bekjemper utseendet på rynker og fjerner puffiness.
 • Krem "Vichy Aqualia Thermal". Ingredienser: hyaluronsyre, termisk vann. Resultatet er å fukte huden rundt øynene. Forsiktig - Ikke bruk for tørr og sensitiv hud utsatt for allergi.
 • "Topping gel". Ingredienser: olivenolje, hyaluronsyre, squalen. Resultatet er utmerket hydrering. Med undervisning blir huden elastisk og stram, rynker forsvinner.
Krympeplasser på området rundt øynene

Få mennesker tenkte på teknikken for å bruke krem ​​til området rundt øynene. Vi tilbyr en titt på bildet.

Her er poengene som det er nødvendig, mens du bruker kremet, for å utføre lette klappbevegelser. Kosmetologer anbefaler å utføre en lignende prosedyre med ringfingre, siden de har den minste presskraften. Pass på at bevegelsene dine ikke strekker huden rundt øynene, og var lette og myke. Husk også at du ikke kan bruke krem ​​på det mobile øyelokket. Den er bare på benet rundt øyebollet, som du enkelt kan finne med fingeren.

I folketerapi er de beste oppskriften for å fukte huden rundt øynene:

 • Smør. Smør litt smør, bruk olje skum på området rundt øynene. La overnatte.
 • Oljemask Bland et par dråper ferskenolje, oliven, aprikos, legg til Aevit. Å distribuere massen på huden rundt øynene. La overnatte.
 • Olivenolje. Smør huden rundt øynene med et tynt lag olivenolje. Fordelen med midlene er at den kan påføres epidermis når som helst på dagen og ikke ta vare på spyling.
 • Aloe juice Juice av planten har antibakterielle og beskyttende egenskaper, det påføres huden rundt øynene om natten.
 • Grønn te + jojoba olje. Oppskrift: bryg en liten mengde sterk grønn te, legg til noen dråper jojobaolje. Den resulterende massen er pent fordelt på huden rundt øynene om natten. Effektiviteten av produktet oppnås på grunn av egenskapene til hovedingrediensene - jojobaolje nærer huden, og grønn te beskytter pålitelig.

Toning huden rundt øynene

For toning huden rundt øynene, anbefales det å bruke tonics, lotions, geler, som inkluderer planteekstrakter. For å øke effekten, er det nødvendig å vaske en bomullspute i en tonic sammensetning og påfør den på overflaten av lukkede øyne i 5-10 minutter.

 • Krem "Aveda Botanisk Kinetikk Energizing Eye Creme fra Aveda". Ingredienser: lakris rot, kaffe ekstrakt. Resultatet - toning huden, eliminerer puffiness og mørke sirkler under øynene.
 • Mask "Clarins". Ingredienser: wild rose ekstrakt, aprikos, rosevann. Resultatet - justering av epidermis, eliminering av spor av tretthet.

For toning huden rundt øynene, kan du bruke billigere, men ikke mindre effektive midler. For eksempel tilberede hjemmelagde ernæringsmessige masker fra naturlige ingredienser:

 • Gurkemask. Oppskrift: 1 ss. l. agurk juice fortynnet 1 ts. pulverisert melk. Spred den resulterende massen på øyelokkets hud, hold i 10 minutter, vask deretter av med en fuktig bomullsstykke.
 • Mask av dill-avkok. Oppskrift: 0, 5 ss. kokende vann hell 2 ts. dill frø, insistere om 15 minutter. Fukt fuktig 2 bomullsplater i dillbuljong, klem ut overflødig fuktighet og legg til lukkede øyne i 15 minutter. Flush decoction er ikke nødvendig.
 • Mask av honning. Oppskrift: i 1 eggeplomme bland 1 ts. honning. Den resulterende massen fluffer forsiktig dermisområdet nær øynene. La i 15 minutter og fjern med urtete.

Husk at alle ansikts- og øyemasker skal brukes umiddelbart etter forberedelsen. Ikke lag blandingen for fremtiden, tk. nyttige egenskaper av komponentene deres, selv om de er i kjøleskapet, fordampes snart.

Rynker rundt øynene

Feil kosthold, dårlige omgivelser, dårlige vaner, stress og andre faktorer påvirker på høy grad hastigheten på visningen av epidermis. Rynker kan oppstå i alle aldre, så regelmessig behandling kan forhindre utseende av for tidlig tegn på aldring av dermis.

Det anbefales at følgende farmasøytiske preparater påføres øyeområdet før sengetid:

 • "Radevit". Farmasøytisk preparat, hvis hovedkomponenter er vitamin A, E og D, glatter og oppfrisker dermis, og har også antiinflammatorisk effekt.
 • "Aevit". De aktive ingrediensene i produktet er vitamin A og E, i en kompleks handling kjemper de mot rynker, slipper huden og fremmer hudregenerering.

Åpne kapselen, du kan nå og forsiktig bevæge bevegelser, uten å gni, gjelder den delikate huden rundt øynene. Det er bedre å gjøre det 1-1,5 timer før sengetid, slik at vitaminsammensetningen har tid til å bli absorbert i huden.

I tillegg til farmasøytiske preparater, tradisjonelt i kampen mot rynker rundt øynene, har velprøvde populære oppskrifter rush til redning:

 • Vitaminmask. Oppskrift: 1 ts. Olivenolje Bland et par dråper flytende vitaminer A og E. Påfør masken på huden rundt øynene. Løsningen kan stå over hele natten, for å eliminere overdreven glans, er det nødvendig å vaske huden med en bomullsstykke.
 • Maske på grunnlag av essensielle oljer. Oppskrift: 1 ts. Olivenoljer legger til essensielle oljer av rosmarin, geranium og verbena. Midler til å distribuere på huden under øynene, gå over natten. Masken håndterer "kragenes føtter" under øynene.

Mørke sirkler og poser under øynene

Tretthet og søvnmangel, mangel på vitaminer bidrar til utseendet på mørke sirkler under øynene. For eliminering av kosmetisk defekt krem ​​og salve brukes:

 • Gel "Clarins Eye Revive Beauty Flash".
 • Krem "Vichy Liftactiv Yeux".
 • Serum "Devita Under Eye Repair Serum".

Hovedårsaken til poser under øynene - et overskudd av væske i kroppen. Du kan bli kvitt en kosmetisk defekt ved å bruke følgende midler:

 • Krem "Bodyaga".
 • Krem på grunnlag av hormoner "Advantan".
 • Salve "Troxevasin".
 • Gel "Kuriozin".

Tradisjonell terapi tilbyr effektive oppskrifter for masker mot mørke sirkler og poser under øynene:

 • Persille maske. Cooking oppskrift: finhakk en liten mengde fersk persille. I 1 ts. grønn mussel legg til 1 ts. smør. Slå massen og søk på området rundt øynene. La i 15-25 minutter, og fjern deretter med våte bomullsputer.
 • Sage decoction. Bomullsputer dyppet i gressbuljong, gjelder i 30 minutter. til den lukkede overflaten av øynene.

Nyttige tips

Beauticians anbefaler deg å velge midler for å ta vare på huden rundt øynene, basert på alderskriterier. Så, hva er spesielt dårlig trengs i epidermis av kvinner i ulike aldersgrupper:

 • Fra 20 til 30 år trenger epidermis rundt øynene toning, rensing, fuktighetsgivende og nærende. Å bruke anti-aging rettsmidler i denne alderen er fortsatt tidlig. Jenter må nøye nærme seg valg av midler for å ta vare på huden rundt øynene, da feil omsorg kan provosere utseendet til de første mimic rynkene. Den beste omsorg for huden rundt øynene er kosmetikk basert på ekstrakter av planter og frukt, samt essensielle oljer.
 • Fra 30 til 40 år trenger huden rundt øynene alle typer ovennevnte, i tillegg til dette, er det nødvendig å begynne å bruke anti-aging rettsmidler. For å bekjempe de første tegn på aldring, er lyse og myke kremer egnet, som inneholder naturlige essensielle oljer. Påfør en krem ​​med mild tekstur til fuktighet. For ernæring av epidermis, anbefales det å velge produkter som inneholder vitaminer A og E.
 • Etter 40 år skal grunnlaget for hudpleieprodukter rundt øynene omfatte kremer og geler som fremmer cellefornyelse og reparasjon. Når du velger kremer, er det bedre å ta hensyn til slike produkter som inkluderer hyaluronsyre, siden Den fremmer aktiv hydrering av dermis.

Og til slutt

Noen få skjønnhetshemmeligheter som vil bidra til å forlenge den elskede ungdommen:

 1. Etter 30 år anbefales kvinner å bruke masker basert på kollagen.
 2. Regelmessig ansiktscreme kan ikke påføres rundt øynene, fordi det bare forverrer utseendet på tidlige rynker. For huden rundt øynene bør brukes spesielle verktøy.
 3. I varmt vær er det viktig å ha solbriller.
 4. Det anbefales ikke å kutte øynene dine ofte, da slike ansiktsuttrykk fremkaller rynker.

Bli vant til å ta vare på ansiktet ditt regelmessig. Besøk kosmetologen, prøv forskjellige kremer, skjem deg bort med masker. Prøv å være mindre nervøs, sove minst 8 timer om dagen.

Årsaker og symptomer på å miste blendende utseende

Tiden går ubemerket, og i en alder av førti på ansiktet får vi påtrykket av tidligere år, som alle gikk annerledes, så resultatet er annerledes.

Riktig omsorg for huden fra ungdom, kan du se bra ut etter førti.

Uregelmessig omsorg eller mangel på det fører til katastrofale resultater, fordi omsorg for eget utseende krever materielle og tidskostnader.

Vet du hvordan du lager en maske for akne hjemme? Les om hjemmelagde oppskrifter fra tradisjonell medisin etter å ha klikket på linken.

Om den beste folkehjelpen for hårvekst, les denne artikkelen på siden under lenken.

De viktigste feilene i hudpleie, forårsaker tap av elastisitet og sunn farge:

 • Påfør ansikts kremer, ikke beregnet på tynn øyelokk hud. Kremer for ansiktet kan inneholde flytende oljer, irriterende øyne og andre aggressive ingredienser.
 • Bruken av øyelokk på grunnlag av fett, som ikke tillater oksygen å trenge inn i huden, akkumulerer derfor væske, og huden ser ut som oljeaktig glans.
 • Øyekrem brukes av gnidningsbevegelser som strekker huden. Det er nødvendig å forsiktig legge krem ​​på den delikate huden med lett kjøring og tapping av bevegelser.
 • Før du går i seng, er ikke fjernet kosmetikk.

Folkemidlene

Huden på øyelokkene har funksjoner du trenger å vite:

 • øyelokkhuden er bare en halv millimeter tykk,
 • økt følsomhet for effekter
 • subkutant fettlag mangler,
 • kollagen og elastin finnes i små mengder,
 • minimum svette og sebaceous kjertler.

De mest effektive naturlige produktene for øyelokk hudpleie:

 • Beskyttelse tar først og fremst i øyeomsorg etter førti år, spesielt i den kalde årstiden. Et utmerket verktøy for dette formål kan være olivenolje, som kan påføres når som helst på dagen.
 • Aloe med antibakterielle og beskyttende egenskaper danner en tynn beskyttende film på huden på grunn av de unike stoffene i juiceen.
 • Om morgenen eller før sengetid, bruk aloe juice hvis olivenolje ikke er tilgjengelig.
 • Jojoba grønn te hjelper fuktighet og beskytter huden mot virkningen av toksiner.
  Denne beskyttelsen hindrer effektivt tørr hud og kråkefødder.
 • Kastorolje bør påføres på øyelokkets hud i 20 minutter hver dag.
  Den jevner jevnt rynker rundt øynene, samtidig som veksten av øyenvipper og øyenbryn øker, noe som gir en mørk farge og et sunt vakkert utseende.
 • Vitamin E, oppløst i olje, er det nyttig å tørke huden på øyelokkene.
  Oljen vil glatte etterligne rynker og forhindre utseendet til nye.
 • Teebrygging brukes til trette øyne og hovne øyelokk.
  Det brukes ved å bruke wadded disker fuktet i en frisk te brygge eller brukt teposer over øynene.
 • Den toniske effekten av isbiter er praktisk å bruke om morgenen etter vask, slik at huden tørker i seg selv.

Vet du hvordan du vasker håret hvis det ikke er sjampo? Du finner svaret på dette spørsmålet ved å lese en nyttig artikkel.

Hvordan lage en kroppskrubbe fra kaffe og honning er skrevet her.

På siden: http://netlekarstvam.com/krasota/uhod-za-kozhej/udalenie-volos.html er det skrevet om en krem ​​for håravfall på intime steder.

Effektive masker

Nesten alle oppskrifter av masker laget med egne hender, kan du bruke i alle aldre, selv i de svært unge.

Naturprodukter kan ikke skade huden din. Spesielt forfriskende huden på masken, som inkluderer:

Minst en gang i uken må du bruke forfriskende og nærende masker for huden rundt øynene:

 • Oliven, ricinus og jojobaolje er egnet for fuktighetskrem.
 • Oppdater huden dill maske.
  Skje med en bakke dill hell 100 ml kokende vann, insister 15 minutter og sett tamponger på øynene, fuktet med buljong i 20 minutter.
  I stedet for dill kan du bruke persille.
 • Hud tonic agurk juice.
  Agurk "hjul" gjelder i 10 minutter på øyelokkene, eller bland agurksaft med pulverisert melk og hold på huden i 10 minutter.
 • En nærende maske er tilberedt fra eggeplomme, 5 teskje tomatsaft og to skjeer med spedbarnsformel.
 • Den beroligende masken består av havremel omrørt i melk. Blandingen, plassert i osteklær, lå på øynene i 20 minutter.
 • Den enkleste masken består av juice av noen bær, for hvilke det ikke finnes noen allergiske manifestasjoner.
  Utmerket effekt vil gi vannmelon, druer, fjellaske, bringebær, jordbær.
 • Masken for tørr hud er laget av honning og eggeplomme.
 • Den spanske masken glatter og nærer huden.
  Kokte og pureed bønner skal blandes med sitronsaft og tilsett vegetabilsk olje i like deler.
 • Anti-rynke masken er laget av like deler av honning, teblad og havregryn. Det bør holdes på huden i ca 20 minutter.

Daglig pleie Tips

Ingen sminke kan erstatte et godt humør, noe som gjør ansiktet ekstremt attraktivt.

Chase bort de triste tankene.

Sett en "pålitelig barriere" for sladder og altfor følelsesmessige diskusjoner, smil oftere!

Hemmelighetene til effektiv omsorg

 • Krem med vitamin C er i stand til å styrke blodårene og er svært effektiv i mørke sirkler rundt øynene.
 • For hyppig hevelse i øyelokkene, bruk kjølte hudpleieprodukter rundt øynene.
 • Det er nødvendig å avskaffe bruken av fettkrem, hvis det er poser under øynene. Bruk gelprodukter.
 • Arbeid på datamaskinen krever regelmessige pauser i en 5-minutters hvile.
  Å være foran skjermen blinker vi mye sjeldnere, så øyebollet er ikke fuktet nok. Mange vet denne følelsen av sand i øynene, noe som får dem til å skli.

Dette strekker den delikate huden rundt øynene.

 • Gi opp dårlige vaner.
  Under røyken, forstår nikotin blodkar. Dette er veldig dårlig for ikke bare de indre organene, men også tilstanden til huden og håret.
  Samtidig forbrennes produktene hele tiden på huden.
 • Gå inn for sport: gå til bassenget, dans, fitness - det fremmer godt humør og øker stoffskiftet.
 • Spis riktig, optimal planlegging av dietten, med tanke på aldersrelaterte endringer.
 • konklusjon

  Mens du ser på videoen, lærer du flere oppskrifter for masker rundt øynene for å bevare ungdommen og skjønnheten i huden din.

  Hva er de viktigste prinsippene for hudpleie rundt øynene?

  Det er en rekke enkle regler, hvorav overholdelse vil forlenge ungdommen og sjarmen til sjelspeilet.

  1. Hver dag, fjerner sminke, er det forbudt å skape øyne, strekke huden på øyelokkene. Ved bruk av skygger, eyeliner, anbefales mascara å slappe av.
  2. Fra en ung alder er det viktig å kontrollere dine følelser. Vi snakker om ansiktsrynker som kan vises så tidlig som tjueårens alder.
  3. I varmt og solfylt vær kan du ikke gå uten å bruke UV-beskyttelse krem ​​og solbriller på øyelokkene dine.
  4. Etter 30 år bør du regelmessig bruke kollagenbaserte næringsmasker. Dette er en rettidig støtte til elastisitet.
  5. Det er forbudt å bruke en krem ​​utformet for ansiktet i øyet. For øyelokkene gjelder utelukkende spesialiserte midler for huden rundt øynene. Bruk av stoffet til andre formål kan føre til forverring av tørrhet, dannelse av tidlige rynker.
  6. Opprettholde skjønnhet og ungdom er umulig uten riktig ernæring, avvisning av stress. Konstant nervespenning stopper strømmen av naturlige prosesser.

  De listede reglene for hudpleie rundt øynene vil unngå utseendet på tidlig tegn på visning av epidermis. Men det grunnleggende prinsippet forblir: daglig rensing, påføring av fuktighetsgivende eller anti-aging krem ​​i henhold til alderen; vanlig og full søvn.

  Hovedårsakene til tretthet og mørke sirkler i sonen av de nedre øyelokkene

  Mørke sirkler, puffiness - en ekte gener, som er vanskelig å gjemme seg fra andre. Det ser ut til at alt ble gjort etter behov, sov godt, og om morgenen i speilet så jeg en sliten mann. Årsaken til mangelen kan være:

  • mangel i kroppen av vitamin C;
  • sykdommer i indre organer (nyrer, tarmene, tarmkanalen, hjertet);
  • kronisk tretthet eller langvarig depresjon
  • allergier;
  • lenge arbeid på datamaskinen;
  • nærhet av fartøyene;
  • dårlige vaner: røyking, drikking av alkohol;
  • overdreven væskeinntak før sengetid
  • Genet.

  På grunn av røyking oppstår vasokonstriksjon. Huden rundt øynene slutter å motta den nødvendige mengden oksygen. Hvis en person hele tiden lever under påvirkning av stress, spiser mat av dårlig kvalitet, giftstoffer og slagger samles innvendig. Ansiktets hud blir smertelig blek. På denne bakgrunn blir mørke sirkler og poser enda mer merkbare.

  En annen grunn til utseendet på en mørk nyanse under øynene er tynn hud i øyelokkene. Når vi blir eldre, blir huden i sjelens speil sone tynnere, fartøyene blir mer merkbare. Kollagen masker vil hjelpe i denne situasjonen.

  Måter å bruke produkter til hudpleie rundt øynene

  Som en forsiktighet bruker næring av øyelokkene oljer, kremer, nærende masker. Vurder fordelene og metodene for bruk av hvert av disse verktøyene.

  Olje for huden rundt øynene er et uunnværlig verktøy i kampen mot rynker. På grunn av sin fettsammensetning, fuktes oljen, myker og nærer den tørkede huden. Oljer og vitaminer i kapsler er praktiske og nyttige for bruk som hjemmepleieprodukt.

  For utvidelse av ungdom passer den mest vanlige smør. Før det påføres, må det smelte litt i mikrobølgeovnen, sett på den rensede huden med patting bevegelser før du går i dvale.

  Hjemme er det lett å lage et forsterket kompleks bestående av en spiseskje olivenolje i kombinasjon med vitaminer A og E. Blandingen påføres om morgenen og før sengetid 20 minutter før tonalrammen (det er nødvendig å motstå tid for fullstendig absorpsjon av produktet).

  En lett løfting av huden rundt øynene gir en ny tilberedt blanding av flere oljer. Du kan ta noen som er hjemme, men de mest nyttige er fersken, aprikos og oliven. Til blandingen legger du effektivt til aevit (E + A).

  For å bli kvitt små rynker, som ligner kråks føtter, anbefaler kosmetologer å blande en spiseskje olivenolje, to dråper rosmarin, geranium og verbena. Den resulterende sammensetningen bør fuktes daglig delikat område. Det er like effektivt å lage en blanding av mais og avokadoolje. For en behagelig lukt legges noen dråper av dine favorittoljeoljer til de tilberedte produktene.

  Spesialisert øyelokk hudpleie kremer

  Øyekrem er det viktigste middel mot uønskede rynker og aldersrelaterte endringer. Det bidrar til å takle ikke bare "kråkefotene", men også med edemas, blåmerker. Mange kvinner foretrekker å kjøpe ferdige produkter i kosmetiske butikker. Men det er mye mer effektivt og mer fordelaktig å bruke selvlagde blandinger. Vi gir eksempler på flere oppskrifter.

  1. Å bekjempe mørke sirkler: Ta fersk persille (ca 50 gram); Tilsett smeltet smør til greener. Blandingen påføres forsiktig til området under øynene i noen minutter.
  2. Herbal krem: Ta tørre urter av kamille og linden blomster. Hell kokende vann over. Infusjonen står i omtrent en kvart time under lokket. Strain. Deretter skal du ta en spiseskje smør, og uten å smelte den, slip den i den filtrerte buljongen til en homogen konsistens dannes. Påfør før sengetid på øyelokkets hud.
  3. Kakaobasert øyelokkrenser: For å lage en krem, må du finne kakaosmør på forhånd. En teskje av stoffet skal helles i et krus og legg beholderen i et vannbad. Når komponenten smelter, legg til en dråpe fennikel olje, Santana. Ingredienser blandes grundig. Fjern fra vannbadet og la det kurere.
  4. Krem til øyelokkene fra svinekjøttfett. Det bidrar også til å ta vare på området rundt øynene. For matlaging trenger du et stykke usaltet svinekjøttfett, som smelter i et vannbad. Fra det totale beløpet vil det være nok å ta en spiseskje. Tilsett 50 gram vegetabilsk olje til fett. På øyelokkområdet må ikke påføres mer enn tre ganger på syv dager.

  Oppskrifter for masker for epidermis rundt øynene

  I tillegg til daglig pleie med kremer, komprimerer effektive og nyttige masker. Før prosedyren er det viktig å rengjøre huden som vanlig. Oppskrifter masker for omsorg av øyelokkene florerer. De hjelper til med å håndtere ikke bare med tidlige og dype rynker, men også å maskere mørke sirkler; bli kvitt ødemer.

  1. Gurkomprimering er den vanligste og rimeligste form for omsorg. Skiver av friske grønnsaker er kuttet i sirkler og satt på rene øyelokk i noen minutter. En slik kompress er laget av banan, rå poteter;
  2. En liten mengde frisk cottage cheese er plassert på det nedre øyelokkområdet. Vask av med kaldt vann etter tjue minutter;
  3. Masken på eggeplomme setter seg tydelig på huden;
  4. Å spise havregryn er en av de mest effektive måtene å kvitte seg med rynker. Liten havregryn blir satt i melk. Etter hevelse gjelder ansiktet, hold i tjue minutter.

  Effekt av aevita og vitamin E for ungdom og sunn øyelokk

  Mange kvinner vet at vitamin A og E er veldig gode for huden. I denne forbindelse har hver representant for det rettferdige kjønet en tendens til å kjøpe en krem, der det vil være nok av disse vitaminene. Men for det første er det ingen garantier; For det andre er det mye billigere og mer effektivt å bruke aevit eller vitaminer E separat, kjøpe billige kapsler på et apotek.

  Aevit er mer praktisk å bruke, siden det er et kompleks av retinol (A) og tokoferol (E). Komponent A er uunnværlig for fuktighet av overflaten av epidermis, ernæring og cellefornyelse. Vitamin A kurerer øyelokkets sykdommer. Komponent E fungerer som løft; eliminerer både små og dype rynker. Aevit er egnet til å brukes enten alene eller i kombinasjon med kremer. Ervervede kapsler blir pre-ekstrudert i et eget hetteglass.

  I motsetning til aevita, er vitamin E tilgjengelig umiddelbart for å kjøpe i flytende form. For området rundt øynene påvirker det:

  • foryngende - visningen avtar;
  • regenerere - fremmer selvproduksjon av cellene av elastin og kollagen;
  • stramming - huden blir elastisk og glatt;
  • tonic - vitamin E beskytter hudceller fra de negative effektene av miljøet;
  • fuktighetsgivende - opprettholder en normal fuktighetsbalanse;
  • terapeutisk - beskytter vev fra ødeleggelse, fjerner giftstoffer.

  Bruken av vitamin A og E er viktig i alle aldre. De legges vanligvis ikke bare til kremen, men også nærende masker.
  Ved hjelp av de anbefalte tipsene, kan du oppdatere utseendet, gjøre huden ungdommelig eller forhindre aldringsprosessen.

  Øyepleie mål

  Jo før jenta skjønner at tiden er nådeløs til kvinnelig skjønnhet, jo før hun lærer å ta vare på huden rundt øynene. Tross alt er det denne delen av ansiktet som først påvirker aldringsprosessen. Først er det "kråkefødder" - en spindelvev av små etterligningsrynker, som utstråler fra øynets ytre hjørner. Da vil oftere og oftere i morgen mørke sirkler avsløre seg, spesielt etter søvnløse netter. Etter fester, vil helligdager og sammenkomster puffiness vises. Ubeskyttede fettlag, huden nær øynene begynner først å miste verdifull fuktighet og elastisitet. For å hjelpe henne i kampen mot aldersrelaterte endringer, trenger vi hjemmepleje. Han vil gi denne ansiktssonen:

  • forebygging av tidlig aldring;
  • beskyttelse mot ytre støt i form av atmosfæriske faktorer (frost, varme, ultrafiolett, bystøv, temperaturendringer) eller feilaktig omsorg (bruk av kosmetikk av dårlig kvalitet, mascara igjen over natten på øyevipper, dårlig utvalgte linser);
  • bli kvitt røde øyne;
  • elastisitet;
  • ungdom;
  • fasthet;
  • rikelig fuktighet;
  • vanlig vitamin ernæring;
  • eliminering av fine rynker - både etterligning og alder;
  • advarsel om morgenpuffiness, poser og mørke sirkler under øynene.

  Først da vil det skape et ideelt og godt preparert utseende som vil gjenspeile seg i helhetsinntrykket av personen som helhet. Resultatene er ikke alltid øyeblikkelige, da kvinner ofte blir oppmerksomme på disse problemene for sent, etter 35 eller til og med etter 40 år, når mange av aldringsprosessene blir irreversible. Imidlertid vil et velvalgt sett av produkter som passer for området rundt øynene, tillate deg å korrigere utseendet på defekter, selv i voksen alder. Unge jenter trenger å huske å bevare ungdommen så tidlig som mulig og begynner å ordne en skjønnhetssalong hjemme for sine vakre øyne fra 25 år.

  Hvordan forberede og bruk hjemmelagde ansiktslotioner, hvilken oppskrift å velge og hvorfor: https://beautiface.net/uhod/za-kozhey/domashnij-loson.html

  For foryngelse av huden kan du bruke kosmetiske oljer. Lær hvordan du velger oljen til omsorg >>

  Grunnleggende omsorgsregler

  For å endelig og uopprettelig løse de fleste problemene knyttet til huden rundt øynene, er det nødvendig å gi dette området av ansiktet fullstendig omsorg i henhold til anbefalinger fra kosmetologer. Bare regelmessighet og forsiktighet vil oppnå størst suksess i denne saken. Hvis du ignorerer de grunnleggende regler for hjemmets hudpleie rundt øynene, kan du ikke bare hjelpe henne, men forverre også hennes tilstand. Vi må alltid huske på sårbarheten, følsomheten og usikkerheten - dette vil unngå irriterende feil og triste konsekvenser.

  1. Gjennomgå skjønnhetspleieren din, nemlig - mascara, kosmetisk blyant for øyelokkene, øyenskygge, eyeliner. Er de alle friske - eller husker du ikke på hvilket århundre du kjøpte dem? Oppfyller de kvalitetsstandarder - eller ble de kjøpt for en krone i en gateovergang fra en brett? De ble produsert av en kjent bekymring som var ansvarlig for sikkerheten til produktet deres, eller for første gang hører du forkortelsen av navnet på produsenten sin? Svar på disse spørsmålene for deg selv. Hvis du bruker billig, lav kvalitet, forsinket dekorativ kosmetikk for øynene, vil ingen masker og komprimerer lagre huden i dette området fra tidlig aldring.
  2. For å fjerne hele sminke fra øyelokk og øyevipper, er det ikke nok en vasking. Vi trenger spesialverktøy for rask, enkel og fullstendig fjerning av øye sminke - tonics, lotions, geler, væsker etc.
  3. Såpe - ikke den beste vennen til dette ansiktet. Det tørker ut huden, bryter med sin pH-balanse, bidrar til utseendet på peeling og følelser av tetthet. For å vaske ansiktet er det bedre å bruke spesielle geler eller melk med et nøytralt pH-nivå. Dette vil beskytte huden mot skade og tørrhet, ikke bare rundt øynene, men på hele ansiktet.
  4. De forlot dekorative kosmetikk foran dem om natten - vurdere at de tok alderdom nesten i en uke. Midler, fylt med kjemiske formler og syntetiske forbindelser, penetrerer dypt inn i huden, "drikker" all fuktighet ut av cellene, legg inn destruktive bindinger med forskjellige stoffer, "fortær" kollagen og elastin, som med alderen blir mindre og mindre i cellene. Derfor, uansett hvor sliten du er, uansett hvor sent du kommer hjem, aldri gå til sengs, vask ikke sminke fra ansiktet ditt, spesielt fra øynene dine.
  5. To ganger om dagen bør du behandle huden i denne delen av ansiktet med produkter som er spesielt utviklet for å ta vare på dette ansiktet, for eksempel krem, gel eller serum. Om morgenen bør dette gjøres minst 40 minutter før du går ut, slik at produktet kan suge i tid og ikke reagere med atmosfæriske partikler som flyter i luften.
  6. Full daglig omsorg for huden rundt øynene inkluderer også en lett, diskret selvmassasje på dette ansiktsområdet før sengetid. Han antar ikke noen spesiell teknikk for å gjennomføre video leksjoner. Bare i 1-2 minutter, trykk lett på hele omkretsen av øvre og nedre øyelokk, inkludert øynene med fingertuppene. Disse enkle bevegelsene vil forbedre blodsirkulasjonen, noe som vil gi økt tilførsel av oksygen og andre næringsstoffer til den tynne huden på øyelokkene.
  7. Etter et bad (bad, badstuer), en gang (fra 25 til 35 år) eller to ganger (etter 35 år) i uken, lage alle slags masker for huden rundt øynene, spesielt designet for det. Du kan bruke butikkverktøyene fra kjente merkevarer, kvaliteten og effektiviteten som det er ingen tvil om, men du kan - hjemmelaget, egen matlaging, 100% naturlighet, du vil være helt sikker på. Alle er fulle av vitaminer som er gode for huden, gir næring, fuktighet og beskyttelse mot ekstern aggressive faktorer.
  8. Med hjemmelagde masker her må du være spesielt forsiktig. Partiklene kan komme inn i øyet og forårsake irritasjon av slimhinnen. Vel, hvis saken er begrenset til bare midlertidig og raskt forbigående rødhet. Oftest kommer det til inflammatorisk prosess og konjunktivitt. For å forhindre dette, må du pre-pakke hjemmelagde øyenmasker i gasbind (1-2 lag). Og prøv å gjøre dem ikke så flytende, at saften (noen ganger veldig skarp og irriterende) ikke kommer inn i øynene dine.
  9. En av de verste fiender for hud i dette området er ultrafiolett stråling. Ikke bare må du hele tiden skli øynene dine, se på den lyse solen (og dette provoserer utseendet til nye etterligningsrynker), og selv huden din tørker ut veldig mye og mister kostbar fuktighet. Derfor, gå ut i solfylt vær, ikke glem å bære solbriller. Husk: Dette er ikke bare et mote tilbehør og en del av utseendet ditt. Dette er en pålitelig og sterk beskyttelse av huden rundt øynene fra tidlig aldring.

  Alle disse reglene med grunnleggende hudpleie rundt øynene er kjent for alle og er enkle å implementere. Men regelmessighet og forsiktighet forvirrer alle kortene: I dag sovnet jeg med sminke, jeg glemte å bruke krem ​​i går, i morgen må jeg være ute på gaten under den brennende solen uten mørke briller. Omstendighetene er forskjellige, og det er de som hindrer levering av delikat og sensitiv hud rundt øynene med full, regelmessig pleie.

  Bare i dette tilfellet kan du være sikker på at synspunktet ditt vil skaffe igjen renhet og mystikk, som i ungdommen. En viktig rolle i dette foryngelsesprogrammet spilles av alle slags hjemmelaget kosmetikk.

  Øyeoppskrifter

  Når du kjøper et butikkprodukt, kjøper du alltid en katt i en pose: du kan aldri være 100% sikker på at sammensetningen er trygg for huden. Spesielt hvis dette er området rundt øynene - minst beskyttet og mest følsomme og sårbare. Derfor er det mye lettere i denne forbindelse å håndtere hjemmelagde masker. På den ene siden er naturlige komponenter mer sannsynlig å forårsake allergier, men merket kosmetikk kan ikke konkurrere med dem i effektivitet. Hvis du lærer å forberede dine egne midler for å ta vare på huden rundt øynene, kan du ikke lenger kompleksere om kråkenes føtter og poser under øynene.

  • Løftemaske med stivelse

  Potetstivelse (nok 2 bord. Skjeer) hell tung krem ​​til en tykk, ønsket tilstand, la det hovne seg. Tilsett olje vitamin E (minst 2 ts. Skjeer). Sett det forberedte verktøyet i kjøleskapet i 2-3 timer. Før bruk, legg til finhakkede greener av mynte og persille (samlet sett skal du lage 1 te. Skje). Tocopherol, om ønskelig, kan erstattes med din favoritt kosmetiske (helst mandel, burdock eller oliven) olje.

  • Agurk fuktighetsgivende maske

  Klem ut den rensede og revet agurk, kombiner den (ta ikke mer enn 2 ss) med pisket protein, varm mandelolje (1 te skje, retinol (1 ampul), tokoferol (ufullstendig teskje) til tettheten av hvetemel.

  • Avocado Nourishing Mask

  Slå avokado-massen i en blender i en puree, kombiner den (ikke mer enn 1 ss. Skjeer) med varm, ikke-raffinerte olivenolje (nok 1 te. Skjeer).

  • Spenatgrønnmaske

  Fra knust spinat klemmer du saften, kombinerer den (nok 1 ts. Skjeer) med retinol (1 ampul), nærende øyekrem (1 ss.).

  • Whitening mask med persille

  Olivenolje (i mengden 1 ss. Bokser) for å kombinere med potetmel (ikke mer enn 1 teskje), tilsett finhakket persille (1 ts.).

  • Almond Oil Cleansing Mask

  Hver dag før sengetid, bør fingerputer forsiktig skyves inn i huden rundt øynene i 20-30 minutter i et minutt. mandel kosmetisk olje oppvarmet på et vannbad. Etter den angitte tiden, flekk resten med en ren klut.

  • Kornblomst komprimere mot poser under øynene

  Tørkede blomster av blå kornblomst (1 spiseskje) skal fylles med varm kosmetisk mandel eller naturlig olivenolje (100 ml). Fuktig bomullsputer i medisinsk kornblomstolje i 20 minutter. gjelder for trette øyne.

  Sikre huden rundt øynene en anstendig og fullstendig omsorg, du kan ikke være redd for å se i speilet om morgenen. Vesker og puffiness vil vises sjeldnere, rynker blir mer umerkelig, huden på øyelokkene vil stramme, vil ikke sakke med senile folder. Det er verdt daglig å gi dette ansiktet et par minutter for spesiell omsorg. Hvis du tenker på fremtiden, vil du og etter 10 år å se fortsatt så vakker og ung, må du huske å bruke de ovennevnte tipsene.

  Flere Artikler Om Typer Acne