For sykdommer og brudd på hudens integritet, brukes ulike stoffer avhengig av alvorlighetsgraden av patologien og ønsket effekt. Legen i hvert enkelt tilfelle må velge hvilken som er bedre: Oflomelide eller Levomekol til behandling av visse lidelser.

Skjemaer og formuleringer

For å sammenligne Levomekol og Oflomelide er det nødvendig å karakterisere deres sammensetning, virkning og indikasjoner.

Levomekol er et stoff i form av en hvit homogen salve, for hvilken tilstedeværelsen av yellowness er tillatt. Legemidlet inneholder 7,5 mg kloramfenikol og 40 metyluracil. Dannelseskomposisjonen er representert ved polyetylenglykoler med forskjellig masse.

Oflomelid blir også dispensert som en salve med et samlet innhold av 1 g ofloxacin, 4 g metyluracil og 3 g lidokain per hundre gram av legemidlet. I formasjonsblandingen er det polyetylenglykoler, parabener.

Legemidler til legemidler

Levomekol har en antibakteriell og anti-inflammatorisk effekt på grunn av stoffene i den aktive sammensetningen. Levomitsetin - antibakteriell substans som bryter med proteinsyntesen i bakteriene, og eliminerer dermed dem. Aktiv mot kokosinfeksjoner og Escherichia coli.

Metyluracil er et middel som er kjent i medisin for å helbrede sår og redusere inflammatoriske prosesser. Stoffer i den formdannende sammensetningen er i stand til å absorbere purulent utladning av sår og øke aktiviteten av aktive stoffer.

Oflomelid har en bredere farmakologisk virkning. I listen over dens effekter:

 • antibakterielle;
 • et anti-inflammatorisk;
 • regenererende;
 • plasser anestetiske effekter.

Ofloxacin i sammensetningen av stoffet - en antibakteriell substans som virker ved å blokkere DNA i cellene av bakterier. Lidokain utviser lokal anestetisk effekt, som forhindrer utseendet og ledningen av impulser.

Således eliminerer Oflomelide ikke bare bakterier og helbreder sår, som Levomekol, men lindrer også smertesyndromet som følge av brudd på hudens integritet og suppurasjon.

Indikasjoner for bruk

Forskjellen mellom salver, begrunnet av deres sammensetning, ligger i de diagnosene de er foreskrevet for.

Levomekol foreskrevet for følgende patologier:

 • sår infisert med bakterier, med frigjøring av purulent innhold;
 • ikke-helbredende sår;
 • seng sår;
 • brenner med infeksjon;
 • indre akne, karbuncler.

Bruk av Oflomelide kan behandle lignende sykdommer, men i tillegg er legemidlet også foreskrevet for behandling av fistler og sår dannet etter kirurgi, disseksjon av abscesser, atheroer og andre strukturer.

Kontra

Distinksjoner ved sammenligning av kontraindikasjoner til begge legemidlene er godt sporet.

Levomekol er forbudt i følgende tilfeller:

 • allergisk reaksjon på noen komponenter av salven;
 • psoriasis og eksemmatiske hudlidelser;
 • mycosis av huden.

Oflomelid er forbudt for bruk i slike tilfeller:

 • allergi mot komponentene i produktet;
 • periode med å bære et barn;
 • amming;
 • barn og ungdom.

Forskjellen er at Levomekol brukes i barn, dersom barnet har fylt 3 år. Oflomelid er kun tillatt fra 18 år. Levomekol er også godkjent for bruk av gravide kvinner fra andre trimester av å bære et barn under oppsyn av en lege.

Uønskede reaksjoner

Ved bruk av Oflomelide er overfølsomhetsreaksjoner mulige hos pasienter utsatt for allergiske reaksjoner. Levomekol kan provosere bivirkninger som hudutslett, dermatitt, kløe og hevelse.

Hvis du finner bivirkninger, bør du stoppe behandlingen og konsultere en lege - han vil foreskrive et annet legemiddel. For å forhindre utvikling av allergier bør du først utføre en følsomhetstest, bruke salve til tynne hudområder og se på reaksjonen om dagen.

Kombinert bruk

Levomekol sammen med Oflomelide er en uheldig kombinasjon i behandlingen av disse sykdommene. Narkotika vil ikke skade hverandre, og deres kombinasjon vil ikke bli ledsaget av en reduksjon i handling. Men i tilfelle tilstedeværelsen av disse bruddene på huden anbefales å velge en av dem.

Oflomelid vil være effektivt til ekstern bruk, når det berørte området er stort nok eller sykdommen er ledsaget av et sterkt smertesyndrom på skadestedet.

Hvis et sår eller brenning oppnås på husstandsnivå og med et lite område, er bruken av begge salver også upraktisk. Levomekol vil være tilstrekkelig til å hindre infeksjon, betennelse og helbredelse av hudskader.

Som er bedre

Ved husholdningssår er det bedre å velge Levomekol. Oflomelide har en bredere og sterkere aktivitet, fordi det anbefales at det brukes i tilfeller som krever pasientbehandling, samt i rehabiliteringsperioden etter operasjonen.

Levomekol, som en delvis analog av Oflomelide, vil takle helbredelsen av sår og eliminering av infeksjon, vil absorbere og utlede purulent-nekrotiske masser. Oflomelid er bedre enn Levomekol til behandling etter å ha åpnet abscesser og karbuncler.

Om Levomekol kan brukes i et enkelt tilfelle i stedet for Oflomelide, vil den behandlende legen gi råd om det kliniske bildet og tilstanden til huden.

Fant en feil? Velg den og trykk Ctrl + Enter

Hvilken er bedre: Oflomelide eller Levomekol?

Antibiotiske salver brukes til å behandle purulente prosesser på huden, forbrenninger, infiserte sår og andre patologiske forhold. Å velge riktig stoff er ganske vanskelig. De mest populære er Oflomelide og Levomekol.

Sammensetning og virkningsmekanisme

Oflomelide eller Levomekol: som er bedre? For å svare på dette spørsmålet, er det nødvendig å forstå egenskapene til virkemekanismen for hvert legemiddel.

Krem, gel eller salve for brannskader og sår har en effektivitet som er direkte avhengig av den aktive substansen.

Oflomelide har i sammensetningen:

 • Antibiotikum ofloxacin, som tilhører gruppen av fluorokinoloner. Denne medisinen har et bredt spekter av antimikrobiell aktivitet.
 • Methylthiouracil er et stoff som er i stand til å akselerere helbredelse av vev på applikasjonsstedet.
 • Lidokain er en komponent som er ansvarlig for stoffets symptomatiske virkninger. Det reduserer alvorlighetsgraden av smerte og kløe på bruksstedet.

Som følge av samspillet mellom disse komponentene, kan salven få følgende effekter:

 1. Blokkerer enzymet DNA gyrase i bakteriene. Dette forstyrrer modning og deling av mikrober, noe som fører til det smittefulle stoffets død. Denne effekten uttrykkes mot gram-positive og gram-negative mikrober. Spekteret av antibakteriell virkning av stoffet er svært bredt.
 2. Restaurering av skadet vev på grunn av eksponering for metyluracil. Epitelisering og granulering av den skadede sonen er akselerert. Til skadestedet eller brannskader begynner å vokse blodårer, forbedrer lokal blodstrøm.
 3. Anestetisk effekt på grunn av blokkering av natriumkanaler med lidokain. Alvorlighetsgraden av alle symptomer på betennelse minker, pasientens trivsel forbedrer på grunn av smertelindring.

Vi vil prøve å sammenligne effektene med et annet legemiddel - Levomekol. Denne salven består av:

 • Kloramfenikol er et bredspektret antimikrobielt legemiddel.
 • Metyluracil - kjent for oss stoff, som er inneholdt i Levomekola.

De gunstige effektene av stoffet:

 1. Uttalte handling mot gram-positive og gram-negative mikrober. Kloramfenikol er i stand til å trenge inn dypt inn i vevet og ha en antimikrobiell effekt gjennom dem.
 2. Ytterligere dehydrerende effekt av kloramfenikol - lindrer symptomene på betennelse, slik som vevsvev. Det bidrar til innsnevring av blodkar og reduksjon av ekssudasjon inne i det skadede området.
 3. Metyluracil akselererer helbredelsen av hud og andre overflatevev.

Av det ovenstående kan det konkluderes med at stoffene preges av tilstedeværelsen av lidokain i Oflomelide, så vel som det aktive antibiotika.

vitnesbyrd

Når du bruker et legemiddel, må legene ta hensyn til de offisielle bruksanvisningene. Det spesifiserer de spesifikke indikasjonene for bruk av et stoff.

I bruksanvisningen for Oflomelida er det slike indikasjoner:

 • Purulente sår i den første fasen av sårprosessen - dette betyr at bøte er effektive når det gjelder purulent nekrotisk betennelse, når patogene mikrober er tilstede på huden, og helbredelsesprosessen er ennå ikke påbegynt.
 • Alvorlig smerte i brannskader, sårhår, sår i huden, fistler, sår etter åpning av abscesser og flegmon.
 • Postoperativ styring av koker, fistler, karbuncler, atheromer, limer og hydradenitter.

Levomekol bør brukes når:

 • Purulente sår i den første fasen av sårprosessen. Produsenten lister ikke de spesifikke nosologiske enhetene, men alle prosessene som behandles med Oflomelide, kan også inkluderes her (salven er god for brannskader og eventuelle purulente formasjoner på huden).
 • Purulente hudprosesser forårsaket av blandet mikroflora. Kloramfenikol kan ha en antimikrobiell effekt mot flere patogener samtidig.

Herfra kan vi konkludere med at smerte er en ytterligere indikasjon på bruk av oflomelid. Dette følger av egenskapene til stoffets sammensetning.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Et viktig kriterium ved valg av narkotika er dets negative side - kontraindikasjoner og bivirkninger.

Oflomelide salve skal ikke brukes under graviditet, under amming, hos barn under 18 år, og også hvis en person har en allergi mot noen av komponentene i produktet. Fluoroquinoloner er absolutt kontraindisert i svangerskapet og i barndommen på grunn av mulige teratogene effekter.

Verktøyet har bare en bivirkning - en allergisk reaksjon på bruken. De kan uttrykkes i varierende grad - fra urticaria og kløe til ødem og anafylaktisk sjokk. Det er viktig å eliminere forekomsten av overfølsomhet ved bruk av en liten salvefarge før full bruk.

Instruksjonene for bruk Levomekola indikerte kun en kontraindikasjon - overfølsomhet. Legemidlet kan ikke brukes hvis en av dens komponenter tidligere var en allergisk reaksjon.

Av bivirkningene fra legemiddelprodusenten notiseres kun allergier. Ingen andre bivirkninger ble observert under kliniske studier.

Konklusjon: Levomekol kan brukes til barn og under graviditet. Dette kan ikke sies om Oflomelide, siden sistnevnte inneholder et fluorokinolonibiotikum.

Fordeler og ulemper Ofomelide

Det er veldig vanskelig å entydig svare på spørsmålet hvilken av legemidlene er bedre. Hvert stoff har en rekke fordeler og ulemper.

Fordelene Oflomelida inkluderer:

 • Uttalt antibakteriell effekt mot et bredt spekter av patogener.
 • En spesifikk liste over indikasjoner i bruksanvisningen - letter arbeidet til legen og gjør det praktisk å bruke for pasienten.
 • Fremskynder helbredelsen av skadet vev.
 • Tilstedeværelsen av lidokain, som lindrer smerte og kløe i huden.
 • Tilgjengelig i form av salve med forskjellig volum - fra 30 g i rør til 2000 g i store banker. Dette lar deg velge den optimale mengden medisin for hjemmebruk og medisinske institusjoner.
 • Det er ingen rusmiddelinteraksjon med andre legemidler.
 • Legemidlet kan ikke brukes under graviditet og under amming.
 • Legemidlet er kontraindisert for barn under 18 år.
 • Verktøyet kan forårsake uønskede reaksjoner. Deres risiko øker på grunn av tilstedeværelsen av tre aktive komponenter samtidig.

Fordeler og ulemper med Levomekol

For å velge riktig middel, må du sammenligne de ovennevnte aspektene ved bruk av oflomelide med egenskapene til Levomekol.

 • Bredt antibakterielt spektrum. Produsenten indikerer også spesifikt i vitnesbyrdet om blandet infeksjon forårsaket av sammensetning av mikrober.
 • Den har en dehydrerende effekt, reduserer vevsoppsvulming.
 • Kan brukes under graviditet og amming, så vel som hos barn.
 • Beholder sin antibakterielle effekt i nærvær av pus og nekrose.

Vurder de negative aspektene ved stoffet når du velger:

 • Det har ingen symptomatisk analgetisk effekt.
 • Kan forårsake allergier på samme måte som Oflomelide.
 • Den har mindre emballasjemuligheter - rør på 40 gram hver og bokser på 100 og 1000 gram.
 • Instruksjonene viser ikke spesifikke kliniske situasjoner der det anbefales å bruke agenten.

Prisen på begge stoffene starter fra 125 rubler. Kostnaden for Oflomelide varierer sterkt avhengig av volumet av stoffet.

Hva skal du velge?

Vi vil forsøke å oppsummere all informasjon som er mottatt i noen konklusjoner:

 1. Det første du bør ta hensyn til - kontraindikasjoner. Det er viktig å velge et verktøy som du ikke har hatt allergi for. For å gjøre dette, studer sammensetningen av stoffet.
 2. Under graviditet, amming eller i barndommen, kan bare Levomekol brukes.
 3. Hvis en purulent prosess ledsages av alvorlig smertereaksjon eller kløe, bruk Oflomelaid.
 4. Hvis sykdommen har forårsaket vevsvekelse, velg Levomekol på grunn av dehydreringseffekten.
 5. Ikke endre stoffet hvis du er foreskrevet av legen din. Lytt til anbefalinger fra en spesialist, spesielt prisen på medisiner er omtrent det samme.

Disse enkle regler vil bidra til å gjøre et valg til fordel for det beste stoffet i en bestemt klinisk situasjon.

Hva hjelper Oflomelide salve

Salve Oflomelid refererer til antibakterielle og helbredende midler til lokal handling. Det kan brukes mot ulike inflammatoriske hudsykdommer, fra hemorroider og for en rekke andre indikasjoner.

Hva slags salve - Oflomelide: beskrivelse

Multifunksjonelt kombinert verktøy Oflomelid er tilgjengelig i form av salve. Preparatet har til hensikt å lokal tegning, representerer hvit eller hvitgrå vekt i en aluminium tuba eller i polymere banker. Massen av stoffet - 30,50,100 g.

Effektiv effekt av Oflomelida på grunn av tilstedeværelsen av tre aktive stoffer:

 • lidokain (3 g);
 • metyluracil (4g);
 • ofloxacin (1 g).

På grunn av tilstedeværelsen av lidokain, gir agenten en lokal bedøvelsesvirkning, metyluracil bidrar til å regenerere skadet vev, og ofloxacin er et antibiotikum fra fluorokinolongruppen. Ytterligere komponenter i verktøyet er nødvendige for å gi en osmotisk effekt på vev og normal fuktabsorbsjon:

 • makrogol 1500;
 • nipazol;
 • nipagine;
 • makrogol-400;
 • propylenglykol.

For et rør på 30 g i apotek må du betale ca 125 rubler, for 100 g - 280 rubler.

Egenskaper Ofomelide

Farmakologiske egenskaper av dette kombinerte stoffet tillater det å brukes i dermatologi, traumatologi og andre områder av medisin. Hvordan virker Oplomelide salve og fra hva? Hans handlinger er som følger:

 • anti-inflammatorisk;
 • regenererende;
 • bedøvelse;
 • antimikrobielle;
 • healing;
 • decongestant.

Ofloxacin er et bredspektret antibiotikum (fluorokinolon). Blokkerer i bakteriene av bakterier enzymet DNA gyrase, uten hvilket reproduksjon og reparasjon av mikrobial DNA er umulig. Som et resultat destabiliseres det genetiske materialet til infeksjonen, cellen dør.

Slike bakterier er sensitive for antibiotika:

 • grammatiske aerobes (Campylobacter, Brucella, Salmonella, Jersey, Shigella, Klebsiella, Hemophilus bacillus, Moraxella, etc.);
 • gram-positive aerob (forskjellige typer stafylokokker, streptokokker);
 • anaerob (Helicobacter pylori, clostridia);
 • mycoplasma, legionella, hladidia, etc.

Salve, i henhold til bruksanvisningen, fungerer godt med de fleste patogener som er resistente mot andre lokale antimikrobielle midler.

Den utprøvde effekten oppnås på grunn av tilstedeværelsen av høyaktive komponenter fra forskjellige medisinske grupper.

Metyluracil er en vevreparasjonsstimulator. Den har anabole aktivitet, øker hastigheten på celleutvinning, modning av granulasjonsvev, epitelisering. Lidokain er et bedøvelsesmiddel som blokkerer ledelsen av nervepineimpulser til nevroner. Forbedrer blodmikrocirkulasjonen, bidrar til å øke ernæringen av skadede vev.

Levomekol salve er veldig populær i legenes resept. Så hva er bedre - Oflomelaide eller Levomekol? Det sistnevnte verktøyet inneholder også et antibiotikum (kloramfenikol) og metyluracil, men inkluderer ikke bedøvelsesmiddel. Derfor er det bedre å bruke Levomekol i fravær av smerte og behovet for å "fryse" skadestedet. Ellers er Oflomelide mer egnet for behandling.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Hovedindikasjonen for bruk av Oflomelide er behandling av infiserte sår på huden av forskjellig opprinnelse. Spesielt vist å bruke et stoff for sår med purulent-nekrotiske prosesser, med et sterkt smertesyndrom. For behandling av forbrenninger av lokalisering er Oflomelide egnet til 4 grader av alvorlighetsgrad, inkludert de med infiserte brannskader.

 • trophic ulcers på nedre lemmer og andre deler av kroppen;
 • bedsores - initial eller purulent prosesser, med de første stadiene av vevnekrose;
 • purulent akne - enkelt og flere;

Oflomelide salve brukes ofte til behandling av hemorrhoidkegler i rektalområdet, både eksternt og internt. Ofloxacin undertrykker mikrobiell betennelse, og metyluracil bidrar til å helbrede sår, sprekker i slimhinnen.

Lidokain i sammensetningen av salven er et utmerket verktøy for rask fjerning av hemorrhoid smerte, det vil til og med hjelpe med et skarpt smertesyndrom.

Legemidlet kan ikke brukes til gravide, pleie, opp til 18 år, med overfølsomhet overfor komponentene.

Instruksjoner for bruk Oflomelida

Legemidlet er bedre å bruke med en lege resept, siden det inneholder et antibiotika. Behandlingsmetoden avhenger av typen patologi, alvorlighetsgraden av vevskader. Prosedyren for å håndtere ulike situasjoner er som følger:

 1. Purulente sår. Legemidlet brukes forsiktig til skadestedet med et tynt lag, en bandasje fra en steril bandasje påføres på toppen.
 2. Sår, smertefulle sår. Smør betyr på et bandasje fra en gasbind, legger det nøyaktig på nederlagstedet uten å smøre.
 3. Dype sår. Form en gasbind tamponger, impregnere dem med medisinsk salve. Sett forsiktig tampongene inn i såret og fyll det løst.
 4. Dyp fistel. Lange tårn er laget av steril gaze, impregnert med Oflomelide, fistelen blir introdusert i kanalene.
 5. Burns. Påfør forsiktig salve på det berørte området.

Vanligvis er det nok å bruke agent en gang / dag, men i henhold til indikasjoner øker antall søknader opp til 3 / dag. Behandlingsforløpet er 7-10 dager, ofte er det forlenget i ytterligere 1-2 uker. Ikke bruk mer enn 50 g salve per dag. Oflomelide salve kan brukes sammen (før eller etter) med andre topiske preparater, ingen endring i effektiviteten til sistnevnte har blitt observert.

Spesielle instruksjoner og analoger

Bivirkninger under behandling rapporteres svært sjelden. Disse kan være lokale overfølsomhetsreaksjoner - brenning, rødhet, utslett. Ingen systemiske reaksjoner ble observert. Ved utilsiktet inntak skal magen skylles ut.

Alvorlige konsekvenser av overdosering ble ikke observert, men ovennevnte dose bør observeres.

Analoger avomelid for tiltak som følger:

Oflomelid-analoger

En av de effektive antibakterielle midlene til ekstern bruk, som er inkludert i gruppen av fluorokinoloner og har antiinflammatorisk, antimikrobiell, regenererende, lokalbedøvende effekt, er Oflomelide-salve. Anmeldelser av narkotika pasientene forlater det meste positive. Les mer om dette verktøyet snakk i artikkelen.

1 g omeloid salve inneholder:

Betyr hjelpestoffer er: makrogol 400 (lav molekylvekt polyetylenglykol 400, polyetylenglykol 400), makrogol 1500 (lav molekylvekt polyetylenglykol 1500, polyetylen-1500), metylparahydroksybenzoat (metylparaben eller Nipagin), propylenglykol, propylparahydroksybenzoat (Nipasol eller propylparaben).

Salve "Oflomelide" inneholder stoffer som har følgende virkning:

 • Ofloxacin er et effektivt antimikrobielt middel med et bredt spekter av virkning. Under hans innflytelse er DNA gyrase blokkert i bakterielle celler. Stoffet er aktivt mot ulike mikroorganismer: intracellulær, gram-negativ og gram-positiv.
 • Metyluracil er et stoff som stimulerer reparasjon av vev. Under sin innflytelse akselereres celleregenerering i vev, vevvekst, dens granulasjonsmodning og epitelisering.
 • Lidokain - har en lokal bedøvelseseffekt som følge av blokkering av Na + -kanaler, forhindrer generasjon av impulser i endene av nevroner og forhindrer deres passasje gjennom nervefibrene. Når det brukes eksternt, sprer stoffet blodkarene, mens det ikke har lokal lokalirriterende effekt.

Salve "Oflomelide" (instruksjonene for bruk vil bli beskrevet nedenfor) brukes til purulente sår med forskjellige etiologier og lokalisering i den purulent-nekrotiske perioden av sårprosessen, inkludert med et uttalt smertesyndrom. Indikasjoner for bruk av stoffet er:

 • infiserte brannskader (klasse 2-4);
 • trophic ulcers;
 • seng sår;
 • posttraumatisk og postoperativ fistel og sår;
 • sår etter kirurgisk fjerning av karbunkler, furunkler, lipomer, festering ateros, hydradenitt, flegmon, abscesser.

Men ikke selvmedisinere, det kan påvirke ditt velvære negativt. Bruk av medisin, stoffet "Oflomelide" inkludert, starter kun etter samråd med en spesialist.

De pasientene som brukte Oflomelide-salve, går for det meste positivt. De bemerket at stoffet:

 • Egentlig har ikke bare en regenererende, men også en antimikrobiell effekt;
 • sår helbreder på kort tid;
 • effektivt eliminerer hevelse og lindrer smerte;
 • økonomisk brukt.

Påfør legemidlet eksternt, 1 gang per dag, minst 1-2 uker. Ved første behandling av sår og brannskader på vanlig måte, blir Oflomelide-salve påført på såroverflaten med et tynt lag og dekket med en steril dressing på toppen. Du kan bruke legemidlet til et gazebånd og søke på den berørte huden. Etter kirurgisk rensing av purulente sår, er tamponger impregnert med salve og løst fylle hulrommet med dem, injisert i fistulous passasjer med salve.

I tilfelle av purulente sår, brukes legemidlet "Oflomelide" en gang daglig, for brennstoff (avhengig av mengden av purulent innhold), medisinen brukes som foreskrevet av legen hver dag eller bare 2-3 ganger i uken. Maksimal dose per dag er 100 g.

Varigheten av behandlingen påvirkes av dynamikken i sårrensing fra purulent innhold og tidspunktet for lindring av inflammatorisk prosess.

Legemidlet "Oflomelide" (salve): analoger

Til dags dato eksisterer ikke strukturelle analoger av legemidlet, som har samme aktive bestanddel. Legen vil hjelpe deg å erstatte medisinen ved å velge en medisin med en annen aktiv ingrediens, men med samme egenskaper. Disse kan inkludere følgende stoffer: Viton, Vancocin, Xymedon, Desitin, Stellanin, Lemod.

Salve "Oflomelide" kan forårsake allergiske reaksjoner. Legemidler som ikke ville ha en skadelig effekt på kroppen, eksisterer praktisk talt ikke. Bivirkninger utvikler seg som regel ved bruk av maksimale doser av stoffet, bruken av stoffet i lang tid, og samtidig administrering av flere stoffer. Den individuelle intoleransen til en bestemt komponent av stoffet er heller ikke utelukket. I tilfelle avvik fra normen, er det nødvendig å umiddelbart avbryte bruken av medisinen og konsultere legen din angående videre behandling.

Tilfeller av overdose med dette stoffet har ikke blitt identifisert hittil. Det er også ingen kjente tilfeller av interaksjonen av stoffet "Oflomelide" med andre legemidler som ville føre til en reduksjon av sikkerheten og effekten av det brukte legemidlet.

Salve "Oflomelide" kan ikke brukes til barn og ungdom under 18 år, så vel som med:

 • graviditet;
 • amming;
 • Overfølsomhet overfor komponentene i verktøyet.

Mange medisiner kan ha en negativ effekt på fosteret og til og med forårsake utviklingsfeil hos det ufødte barnet. Medisinene tatt sammen med melk kommer inn i barnets kropp og handler på det. Av denne grunn bør gravide kvinner og kvinner under amming bruke medisiner med særlig forsiktighet og utelukkende på anbefaling av behandlende lege.

Legemidlet skal oppbevares på et sted som er beskyttet mot direkte sollys og utilgjengelig for barn, ved en temperatur ikke høyere enn 15-20 ° C. Legemidlet er gyldig i to år fra fremstillingsdatoen.

Bruk under ingen omstendigheter legemidler som er utløpt. Slike rusmidler vil ikke ha den ønskede terapeutiske effekten, og i noen tilfeller kan det forårsake uopprettelig skade på kroppen.

Så, hvor mye er stoffet "Oflomelide" (salve)? Prisen på stoffet varierer fra 100 rubler til 30 g. Legemidlet er utgitt på resept.

Ingen er forsikret mot kutt, brannskader og andre hudskader. I en slik situasjon er det svært viktig å starte behandling med riktig medisin i tide. Dette sikrer rask gjenoppretting med minimale konsekvenser. En av medisinene av høy kvalitet, som på kort tid gir en betydelig forbedring av pasientens tilstand, er Oflomelide-salve. Et slikt verktøy bør være i alle førstehjelpsutstyr. Velsigne deg!

Oflomelide - salve med kombinert sammensetning som brukes til å behandle infisert skade på hudens integritet. Den kombinerte virkningen gir samtidig en desinfiserende, anestetisk og regenererende effekt. Salven er tilgjengelig i aluminiumrør og glassbokser på 30 g, 50 g og 1000 g hver.

Virkningen av det ikke-hormonelle legemidlet Oflomelide er basert på en kombinasjon av flere aktive ingredienser:

 • Ofloxacin 1%;
 • lidokainhydroklorid 3%;
 • metyluracil 4%.

Ekstra komponenter av salven: makrogol 1500, 400, propylenglykol, metyl og propylparahydroksybenzoat. Legemidlet er produsert i beholdere med forskjellig volum - 30 og 50 ml hver i aluminiumrør til privat bruk, og i store polymerbokser for medisinske institusjoner - 200, 400 ml, 1 og 2 liter hver.

Legemidlet Oflomelide hjelper med slike problemer:

 • brenner 2-4 grader av hvilken som helst opprinnelse (kjemisk, termisk, solbrenthet) med tilsetning av infeksjon;
 • trophic ulcers;
 • purulente sår av enhver opprinnelse, infisert, med alvorlig smerte;
 • bedsores, inkludert den første fasen av nekrose og tilstedeværelsen av purulent utslipp;
 • sår etter kirurgisk fjerning av furuncles, foci av hydradenitt, phlegmon, etc.;
 • smittsomt eksem
 • effekten av tatoveringen;
 • forbryter;
 • hemorroider, betente noder;
 • purulent akne;
 • postoperative sår og fistler;
 • abscess parodontitt i tannlegen.

Effekten oppnås på grunn av særegenheter av påvirkning av hver av de tre komponentene:

 • Ofloxacin er en antimikrobiell komponent med et bredt spekter av aktivitet. Effekten skyldes å blokkere syntese av proteiner ved DNA fra bakterieceller, og det er derfor de dør. Komponentfølsomme mikroorganismer: Staphylococcus, hydrofile aeromonas, Brucella, Enterobacter, Streptococcus, Pseudomonas, Proteus, Chlamydia, Legionella, Mycoplasma;
 • lidokainhydroklorid - komponenten er ansvarlig for lokalbedøvelse ved å hindre ledningen av impulser langs nervefibrene. Lokal påføring av stoffet forårsaker dilatasjon av blodkar, økt oksygenforsyning og forbedret celleernæring;
 • Metyluracil - stimulerer gjenvinning av vevselementer, akselererer sårheling, akselererer veksten og modningen av granulasjonsvevet. Det er mye brukt i kirurgi for å akselerere helbredelsen av postoperative suturer.

Den komplekse preparatet undertrykker samtidig aktiviteten til patogene mikroorganismer, minimerer den inflammatoriske prosessen, akselererer regenereringsprosessene og har en smertestillende effekt. Spesielt verdsatt salve på grunn av egenskapene for raskt å fjerne rødhet, hevelse og gjenopprette komplisert skade.

Salve Oflomelide påføres eksternt til skadesonen etter antiseptisk behandling. Søknaden er laget med forsiktige bevegelser, i et tynt lag, hvorpå en steril dressing er tillatt. Den anbefalte behandlingsfrekvensen er 1 time per dag i 1-2 uker, avhengig av kompleksiteten av skaden. Brenneflater kan behandles oftere - opptil tre ganger om dagen. Per dag bør mengden av den påførte sammensetning ikke overstige 100 gram.

Hvis sårene er dype, legges de med gass tamponger gjennomvåt i salve. Inn i fistelen, skriv turunda av gasbind, også behandlet med stoffet. Muligheten for å utvide terapi bestemmes av legen basert på helbredelsesprosessens dynamikk.

Bivirkninger fra riktig bruk av salven blir sjelden observert, vanligvis er en negativ reaksjon utseendet på en allergi med typiske symptomer (rødhet, dermatitt, kløe, brennende). Det er nødvendig å nekte bruk av salve i følgende situasjoner:

 • barn under 18 år;
 • under graviditet;
 • amming periode;
 • idiosyncrasy komponenter av midlene.

Analoge salve Oflomelide

Det finnes ingen komplette strukturelle analoger, men avhengig av prioriteringene i behandlingen, kan legen erstatte Oflomelide med legemidler med lignende egenskaper:

 • Oflokain-Darnitsya;
 • Levomekol med kloramfenikol og metyluracil;
 • aktovegin;
 • Redningsmann.

Vic: Salve bare reddet meg fra en brenning - alt helbredet veldig raskt. Hun smet hånden sin etter blåmerke, selv om det ikke var noe i instruksjonene, men helbredelsen økte også markant!

Oleg: Legen utnevnte Oflomelid til å takle alvorlige trykksår og en lykkelig slektning. Overraskende nok ble et slikt vanskelig problem mindre forstyrrende.

Anastasia: Et godt kombinasjonsmedikament, hjelper i alle sine handlingsområder.

Analoger av stoffet av lomelid presenteres, i henhold til medisinsk terminologi, kalt "synonymer" - utveksles med hensyn til effektene på legemidlet som inneholder en eller flere av de samme aktive ingrediensene. Når du velger synonymer, vurder ikke bare deres pris, men også produksjonslandet og produsentens rykte.

 1. Narkotikabeskrivelse
 2. Liste over analoger og priser
 3. anmeldelser
 4. Offisielle bruksanvisninger

Ofloxacin er et bredspektret antimikrobielt middel fra fluorokinolongruppen. Den har en bakteriedrepende effekt på grunn av blokkasjonen av DNA-gyrase i bakterielle celler. Meget aktiv mot gram-positive mikroorganismer: Staphylococcus spp. (inkludert Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis), Streptococcus spp.; Gram-negative mikroorganismer: Pseudomonas aeruginosa, Acinetobacter spp., Escherichia coli, Klebsiella spp., Proteus spp., Enterobacter spp., Citrobacter spp.; anaerober: Propionibacterium acnes; intracellulære mikroorganismer: Chlamydia spp. (inkludert Chlamydia trachomatis), Legionella spp., Mycoplasma spp.

Metyluracil er en vevreparasjonsstimulator. Den har anabole aktivitet. Fremskynder prosessene av cellulær regenerering i sår, akselerere veksten og granulasjonsmodningen av vev og epitelisering.

Lidokain har en lokal bedøvelsesvirkning på grunn av blokkering av natriumkanaler, som forhindrer generering av impulser i termineringen av sensitive neuroner og ledning av impulser langs nervefibrene. Ved påføring utvides blodkarene eksternt, har ingen lokal irriterende virkning.

Vannløselige hydrofile (hyperosmolar) salvebasis er en blanding av polyetylenoksid (polyetylenglykol) med molekylvekt 400 og 1500, og gir dehydrerende (engangsabsorberende) virkning på stoffet 20 ganger overlegen i styrke hyperosmotisk effekt på 10% natriumkloridoppløsning.

Vær oppmerksom på! Listen inneholder synonymer Oflomelide, som har en lignende sammensetning, slik at du kan velge en erstatning selv, med hensyn til form og dose medisinering som legen har foreskrevet. Gi fortrinn til produsenter fra USA, Japan, Vest-Europa, samt kjente selskaper fra Øst-Europa: Krka, Gedeon Richter, Actavis, Egis, Lek, Geksal, Teva, Zentiva.

For tiden eksisterer ikke strukturelle analoger av Oflomelide med samme aktive substans. Kontakt legen din for valg av et erstatningsmedikament med lignende egenskaper, men med en annen aktiv ingrediens.

Handelsnavn for stoffet: Oflomelide®

Doseringsform: Salve for ekstern bruk

Sammensetning per 100 g:

aktiv substans: ofloksacin - 1 g, dioksometiltetragidropirimidin (methyluracil) - 4 g Lidocain-hydroklorid-monohydrat (i form av lidokain hydroklorid) - 3 g;
Hjelpestoffer: metylparahydroksybenzoat (metylparaben Nipagin eller), propylparahydroksybenzoat (Nipasol eller propylparaben), propylenglykol, makrogol 1500 (polyetylenglykol-1500 er en lav molekylvekt, polyetylenoksyd-1500), makrogol 400 (polyetylenglykol-400-lav molekylvekt, polyetylen-400).

Beskrivelse: salve av hvit eller nesten hvit farge.

Farmakoterapeutisk gruppe: antimikrobielt kombinasjonsmiddel

Produsent / organisasjon som godtar krav:

Åpen aksjeselskap "Kurgan Joint Stock Company of Medical Preparations and Products" Sintez "(OJSC" Synthesis ").
640008, Russland, Kurgan, pr. Konstitusjon, 7

Salve Oflomelid refererer til antibakterielle og helbredende midler til lokal handling. Det kan brukes mot ulike inflammatoriske hudsykdommer, fra hemorroider og for en rekke andre indikasjoner.

Hva slags salve - Oflomelide: beskrivelse

Multifunksjonelt kombinert verktøy Oflomelid er tilgjengelig i form av salve. Preparatet har til hensikt å lokal tegning, representerer hvit eller hvitgrå vekt i en aluminium tuba eller i polymere banker. Massen av stoffet - 30,50,100 g.

Effektiv effekt av Oflomelida på grunn av tilstedeværelsen av tre aktive stoffer:

 • lidokain (3 g);
 • metyluracil (4g);
 • ofloxacin (1 g).

På grunn av tilstedeværelsen av lidokain, gir agenten en lokal bedøvelsesvirkning, metyluracil bidrar til å regenerere skadet vev, og ofloxacin er et antibiotikum fra fluorokinolongruppen. Ytterligere komponenter i verktøyet er nødvendige for å gi en osmotisk effekt på vev og normal fuktabsorbsjon:

 • makrogol 1500;
 • nipazol;
 • nipagine;
 • makrogol-400;
 • propylenglykol.

For et rør på 30 g i apotek må du betale ca 125 rubler, for 100 g - 280 rubler.

Egenskaper Ofomelide

Farmakologiske egenskaper av dette kombinerte stoffet tillater det å brukes i dermatologi, traumatologi og andre områder av medisin. Hvordan virker Oplomelide salve og fra hva? Hans handlinger er som følger:

 • anti-inflammatorisk;
 • regenererende;
 • bedøvelse;
 • antimikrobielle;
 • healing;
 • decongestant.

Ofloxacin er et bredspektret antibiotikum (fluorokinolon). Blokkerer i bakteriene av bakterier enzymet DNA gyrase, uten hvilket reproduksjon og reparasjon av mikrobial DNA er umulig. Som et resultat destabiliseres det genetiske materialet til infeksjonen, cellen dør.

Slike bakterier er sensitive for antibiotika:

 • grammatiske aerobes (Campylobacter, Brucella, Salmonella, Jersey, Shigella, Klebsiella, Hemophilus bacillus, Moraxella, etc.);
 • gram-positive aerob (forskjellige typer stafylokokker, streptokokker);
 • anaerob (Helicobacter pylori, clostridia);
 • mycoplasma, legionella, hladidia, etc.

Salve, i henhold til bruksanvisningen, fungerer godt med de fleste patogener som er resistente mot andre lokale antimikrobielle midler.

Metyluracil er en vevreparasjonsstimulator. Den har anabole aktivitet, øker hastigheten på celleutvinning, modning av granulasjonsvev, epitelisering. Lidokain er et bedøvelsesmiddel som blokkerer ledelsen av nervepineimpulser til nevroner. Forbedrer blodmikrocirkulasjonen, bidrar til å øke ernæringen av skadede vev.

Levomekol salve er veldig populær i legenes resept. Så hva er bedre - Oflomelaide eller Levomekol? Det sistnevnte verktøyet inneholder også et antibiotikum (kloramfenikol) og metyluracil, men inkluderer ikke bedøvelsesmiddel. Derfor er det bedre å bruke Levomekol i fravær av smerte og behovet for å "fryse" skadestedet. Ellers er Oflomelide mer egnet for behandling.

Hovedindikasjonen for bruk av Oflomelide er behandling av infiserte sår på huden av forskjellig opprinnelse. Spesielt vist å bruke et stoff for sår med purulent-nekrotiske prosesser, med et sterkt smertesyndrom. For behandling av forbrenninger av lokalisering er Oflomelide egnet til 4 grader av alvorlighetsgrad, inkludert de med infiserte brannskader.

 • trophic ulcers på nedre lemmer og andre deler av kroppen;
 • bedsores - initial eller purulent prosesser, med de første stadiene av vevnekrose;
 • purulent akne - enkelt og flere;

Oflomelide salve brukes ofte til behandling av hemorrhoidkegler i rektalområdet, både eksternt og internt. Ofloxacin undertrykker mikrobiell betennelse, og metyluracil bidrar til å helbrede sår, sprekker i slimhinnen.

Legemidlet kan ikke brukes til gravide, pleie, opp til 18 år, med overfølsomhet overfor komponentene.

Instruksjoner for bruk Oflomelida

Legemidlet er bedre å bruke med en lege resept, siden det inneholder et antibiotika. Behandlingsmetoden avhenger av typen patologi, alvorlighetsgraden av vevskader. Prosedyren for å håndtere ulike situasjoner er som følger:

 1. Purulente sår. Legemidlet brukes forsiktig til skadestedet med et tynt lag, en bandasje fra en steril bandasje påføres på toppen.
 2. Sår, smertefulle sår. Smør betyr på et bandasje fra en gasbind, legger det nøyaktig på nederlagstedet uten å smøre.
 3. Dype sår. Form en gasbind tamponger, impregnere dem med medisinsk salve. Sett forsiktig tampongene inn i såret og fyll det løst.
 4. Dyp fistel. Lange tårn er laget av steril gaze, impregnert med Oflomelide, fistelen blir introdusert i kanalene.
 5. Burns. Påfør forsiktig salve på det berørte området.

Vanligvis er det nok å bruke agent en gang / dag, men i henhold til indikasjoner øker antall søknader opp til 3 / dag. Behandlingsforløpet er 7-10 dager, ofte er det forlenget i ytterligere 1-2 uker. Ikke bruk mer enn 50 g salve per dag. Oflomelide salve kan brukes sammen (før eller etter) med andre topiske preparater, ingen endring i effektiviteten til sistnevnte har blitt observert.

Bivirkninger under behandling rapporteres svært sjelden. Disse kan være lokale overfølsomhetsreaksjoner - brenning, rødhet, utslett. Ingen systemiske reaksjoner ble observert. Ved utilsiktet inntak skal magen skylles ut.

Alvorlige konsekvenser av overdosering ble ikke observert, men ovennevnte dose bør observeres.

Analoger avomelid for tiltak som følger:

Hva du skal velge: Oflomelide eller Levomekol?

Ofte, hvis huden er skadet, kommer en infeksjon i såret, noe som resulterer i purulent ekssudat. Oflomelid og Levomekol er antibakterielle midler som kan brukes til å behandle purulente sår.

Oflomelid og Levomekol er antibakterielle midler som kan brukes til å behandle purulente sår.

Karakteristisk Ofomelide

Oflomelid - salve beregnet for ekstern bruk. Kombinerte legemidler har antimikrobielle, antiinflammatoriske, lokalbedøvende og regenererende effekter.

Salvenes sammensetning inneholder slike aktive ingredienser som:

Ofloxacin er et bredspektret antibiotika som tilhører gruppen av fluorokinoloner. Aktiv mot gram-negative og gram-positive mikroorganismer.

Metyluracil stimulerer vevreparasjon. Det bidrar til forbedring av proteinsyntese, akselerasjon av vekst og granulasjonsvevsmetning.

Lidokain har en lokal anestetisk effekt. Forstyrrer generasjon av impulser i termineringen av sensitive neuroner og ledning av impulser langs nervefibrene.

Oflomelid er foreskrevet for infiserte sår i den purulent-nekrotiske fasen av sårprosessen, ledsaget av et alvorlig smertesyndrom. Disse inkluderer:

 • brenner II-IV grad;
 • seng sår;
 • postoperative og posttraumatiske sår og fistler;
 • sår etter åpning av abscesser og phlegmon;
 • abscessing furuncles, carbuncles, hydradenitt, festering atheroma, etc.

Et annet middel bekjemper trofasår av venøs etiologi.

Antibakterielt middel påføres med et tynt lag. Før dette er det nødvendig å behandle det skadede området med antiseptiske midler, og sett et sterilt gassbind over det. Du kan umiddelbart bruke salven på en gauze bandasje, og deretter feste den til lesjonen.

For dype, purulente sår, brukes vattpinner som er gjennomvåt i romtemperatursalve. Ved behandling av purulent foci brukes legemidlet en gang daglig, ved behandling av brannskader brukes salve daglig eller 2-3 ganger i uken. Maksimal daglig dose bør ikke overstige 100 g. Varigheten av behandlingen varer fra 1 til 2 uker.

Oflomelid er kontraindisert ved individuell intoleranse mot stoffene i legemidlet, så vel som under graviditet, amming og barn under 18 år.

Ved intoleranse av stoffet kan allergiske hudreaksjoner forekomme i form av kløe, brenning, rødhet, urtikaria.

Karakteristisk for Levomekol

Levomekol er et effektivt kombinert legemiddel som brukes til å behandle eksterne purulent-nekrotiske prosesser i åpne sår. Verktøyet har en antibakteriell og regenererende effekt uten å gå inn i systemisk sirkulasjon.

De aktive komponentene i salven er:

 • kloramfenikol er en kjemisk forbindelse som har antibakteriell aktivitet mot stafylokokker, pseudomonas og Escherichia coli;
 • Metyluracil har anabole og anti-katabolske effekter. Den fremmer vevregenerering, øker lokal immunitet, reduserer hevelse og betennelse.
Levomekol er et effektivt kombinert legemiddel som brukes til å behandle eksterne purulent-nekrotiske prosesser i åpne sår.

Indikasjoner for bruk av stoffet:

 • infiserte purulente sår og sår i huden;
 • 2-3 graders brannsår;
 • skrubbsår;
 • carbunculosis;
 • acne;
 • hud abscesser;
 • seng sår;
 • nekrose;
 • frostskader;
 • bleieutslett;
 • purulent otitis media;
 • bihulebetennelse;
 • hemorroider (varicose hemorrhoidale vener i rektum).

Salven skal påføres med et tynt lag på de skadede områdene, og deretter dekkes med gasbind og festes med et bandasje. Prosedyren utføres 1-2 ganger om dagen. Varigheten av behandlingen er minst 5 dager. Uten resept, anbefales det ikke å bruke salven i mer enn 7 dager.

I dype, purulente sår legges gazepinne, gjennomvåt med oppvarmet til 37 ° C salve. Deretter er den skadede overflaten dekket med et bandasje og festet med en gips.

Salven skal påføres med et tynt lag på de skadede områdene, og deretter dekkes med gasbind og festes med et bandasje.

I mangel av skade på hudoverflaten (blåmerker, hematomer, etc.), må produktet påføres huden uten en dressing.

Når bihulebetennelse, purulent otitis, er bomullsbunter impregnert med salve og injisert i nese- eller ørepassasjen.

For hemorroider, før du bruker stoffet, er det nødvendig å vaske analområdet med kaldt vann og påfør salve til hemorroider før sengetid. Behandlingsforløpet er 10 dager. Maksimal daglig dose - 3 g.

Det er forbudt å bruke verktøyet i nærvær av:

 • overfølsomhet overfor salverens komponenter;
 • svampelesjoner i området som skal behandles.

Under behandling kan allergiske manifestasjoner forekomme i form av urticaria, brenning, kløe, rødhet i huden.

Under behandling kan allergiske manifestasjoner forekomme i form av urticaria, brenning, kløe, rødhet i huden.

Likheter av sammensetninger

Levomekol og Oflomelide inneholder samme aktive ingrediens, metyluracil. Den vannløselige basis for begge salver er en blanding av polyetylenoksyder med en molekylvekt på 400 og 1500, som har en dehydrerende effekt på stoffet. Dette fundamentet renser sår bedre enn fett eller lanolin.

Begge legemidlene er tilgjengelige i rør og bokser. Kostnaden for narkotika er også nesten identisk.

Forskjeller avomelid og levomekol

Oflomelide inneholder lidokain, som ikke er i Levomekol. I tillegg er det forskjellige antibiotika i disse preparatene. Levomekol inneholder floramfenikol (kloramfenikol), og oflomelid inneholder ofloxacin.

I mangel av skade på hudoverflaten (blåmerker, hematomer, etc.), må produktet påføres huden uten en dressing.

Hva er bedre Oflomelide eller Levomekol

Når du bestemmer deg for hva du skal velge: Oflomelide eller Levomekol, er det verdt å vurdere at begge legemidlene har en antibakteriell effekt. Ofloxacin har imidlertid flere kontraindikasjoner. Så under graviditet, amming og barn under en alder av flertall, er det forbudt å bruke denne medisinen. I dette tilfellet vil det beste alternativet være Levomekol.

Hvis det ikke foreligger kontraindikasjoner, anbefales det å foretrekke Oflomeloid i nærvær av en purulent prosess, ledsaget av sterkt smertesyndrom eller kløe.

Og i nærvær av vævssvelling og fravær av smerte, vil Levomekol være mer effektivt fordi det har en dehydrerende effekt.

Også når man velger en salve, tas det hensyn til individuell toleranse for de aktive og hjelpestoffene i salven. Før bruk, anbefales det å lage en allergisk test ved å bruke en liten salve på albuens indre fold. Hvis kløe, utslett eller rødhet ikke vises på huden i en halv time, kan legemidlet brukes.

Før du bruker salver anbefales det å gjøre en allergotest.

Legeromtaler om Oflomelide og Levomekole

Lyudmila Alekseevna, 55 år gammel, otolaryngologist, Volgograd

Levomekol er en effektiv salve som brukes til behandling av atrofisk rhinitt, sprekker og sårflater av neseslimhinnen. Legemidlet bidrar til rask fjerning av tørrhet og betennelse i nesehulen.

Igor Alexandrovich, 44, kirurg, Tver

Levomekol og Oflomelide er kombinasjonsmidler med antibakterielle og regenererende effekter. Designet for behandling av kompliserte sårprosesser. I tillegg egnet for behandling av visse dermatologiske sykdommer. På grunn av det brede spekteret av applikasjoner har de flere fordeler i forhold til deres analoger.

Marina Viktorovna, 38 år gammel, kirurg, Uglich

Jeg overfører Oflomelide til pasientene i traumer i huden, ledsaget av betennelse og smerte. Legemidlet er effektivt for kjemiske og termiske forbrenninger med suppuration. Salve akselererer regenerering, stopper betennelse og ømhet.

Pasientanmeldelser

Gleb, 28 år gammel, Kharkov

Brukt Oflomelide til behandling av brent brannskade. Laget med salve 3 ganger om dagen. Først behandlet han såret med et antiseptisk middel, og deretter påførte agensen og dekket med gasbind på toppen. Legemidlet fjernet pus i 3 dager. Etter det begynte såret å ar. Prisen og effektiviteten til midlene er fornøyde.

Olga, 52 år gammel, Mine

Brukt Oflomelide etter kirurgi. Legemidlet fjerner raskt ømhet og effektivt helbreder. Etter 14 dagers bruk helbredes sømmen. Anvendt salve 2 ganger om dagen under en gasbind bandasje.

Vitaly, 20 år gammel, Jekaterinburg

Jeg bruker Levomekol mot akne. Legemidlet reduserer inflammatorisk prosess, slik at akne helbreder raskt uten arrdannelse. Bivirkninger blir ikke lagt merke til.

Flere Artikler Om Typer Acne