Moderne liv er for dynamisk og stadig forandre for å akkumulere i det hele "søppel" fra fortiden. Gradvis er det nødvendig å kvitte seg med alt unødvendig, og det handler ikke bare om ting og minner. For å bestemme og bestemme hva du trenger for å kunne bli kvitt, må du nøye prioritere ditt eget liv.

Hva lever en person for?

Ofte, når du blir spurt om meningen med livet, gir folk omtrent de følgende svarene:

 • Nyt foreldrene dine.
 • Å bære lyset rundt.
 • Legg igjen et minne bak.
 • Å ha barn og fortsette løpet.
 • Gjør noe virkelig enestående.

Basert på dette, viser det seg at flertallet lever bare fordi de ved en tilfeldighet har fått rett til livet og ikke har noen ide om hvordan de skal utøve denne rettigheten.

For mange er meningen med livet rent mekanisk vedlikehold av livsprosesser, siden de en gang ble født. Alt dette er veldig passivt og inert, noe som er ekstremt vanskelig å oppnå med slike holdninger i dette livet. Det er enda vanskeligere å ikke leve et liv forgjeves, det er synd på slutten av dagene å innse hvor mange feil det ble gjort og hvilke mange muligheter som ikke ble realisert.

Og "hemmeligheten til suksess" er ganske enkel, meningen med alles liv er å være lykkelig. Det høres egoistisk, men det er denne følelsen av lykke som er et slags mål for suksess. Og et fyrtårn som hver person aspirerer til, til tross for alle de "rasende bølgene" rundt.

Hvordan lage deg selv kaste bort unødvendige ting?

I din lange reise for å bli kvitt alle unødvendige ting, er det bedre å begynne med ting. Dette er det enkleste scenen som ikke krever alvorlig følelsesmessig innsats.

Sikkert i det fjerne hjørnet eller på loftet er det et skap der du finner:

 • Den gamle og absolutt ingen trenger sko.
 • Klær siden den kongelige regjeringen.
 • Brutte husholdningsapparater.
 • Støvete leker som ingen barn ville være enige om å leke med.
 • Rags og filler, det er ikke klart hvordan du kommer dit.
 • Et par gamle sett som for 40 år siden var et ekte luksuselement.

Slike små ting finnes i hvilken som helst sofa, på de øvre hyllene og på mesaninen. Alt det folk forlater fordi kaster elementær beklager. Det ser ut til at saken ikke er det verste, plutselig en dag "i økonomien vil komme til nytte."

Og så blir det til en samling, og å takle problemet krever hjelp fra spesialister. Det blir lettere å kaste ut søppel hvis en person kan legge opp med noe:

 1. Disse tingene i flere tiår er deres sikkerhetsmargin langt borte.
 2. Erstatning finner du i hvilken som helst butikk til en rimelig pris.
 3. Ingen vil noen gang bruke de gjenværende gjenstandene, de vil fortsette å samle støv til de blir hentet til deponi.
 4. Å kaste bort en ting, det vil være grunn til å kjøpe noe nytt og ta gjerne med dette oppkjøpet.

Hvilke minner trenger å bli kvitt lykke?

Mye vanskeligere å kvitte seg med minner, spesielt hvis de spiste i minnet. Ikke alle øyeblikk fra fortiden skal "vasket", selv om de ikke er de hyggeligste. Og ikke alle gode episoder er verdt å huske.

Hva trenger du for å beskytte barn?

Nå som samfunnet og de virkelige sosialbeskyttelsesmekanismer i sovjetperioden har kollapset, har samfunnet blitt utsatt for det stadig voksende behovet for å beskytte sine svakeste medlemmer, inkludert barn, fra flere og flere ulykker og farer. "Hva trenger vi for å beskytte barn fra i dag?" - Dette spørsmålet, før 1. juni, spurte våre journalister eksperter, lærere, psykologer, spesialister innen beskyttelse av mindreårige og presteskapere som arbeider med barn.

Tatyana Borovikova, formann for Rådet for den regionale offentlige organisasjonen "Fellesskap av store familier" Mange babyer - gode ":
"Vi må beskytte mot tjenestemennens likegyldighet!"
- For å beskytte barn i dag må vi først og fremst bryte deres konstitusjonelle rettigheter til et anstendig liv. Faktum er at fienden ikke er en bestemt person, som den en gang var, eller ikke en bestemt struktur. Mangel på lovgiving og passivitet - det er fienden! Den svært moderne situasjonen der barna våre faller er fienden. Det er nødvendig å beskytte barn mot det lovlige vakuumet innen barnevern. Utarbeide lover for barns interesser, og inspisere dem fra en stilling: Vil de ha nytte for barn, eller vil de skade barn. For eksempel, lover innen reklame eller propaganda. Jeg tror at de også har et direkte forhold til barn. Loven om boliger, på noen sosiale stillinger - relaterer seg på en eller annen måte til barns situasjon, fordi hvis de setter foreldrene i en dårligere stilling, så lider barn automatisk...
Og viktigst av alt, fra det du trenger å beskytte - det er fra tjenestemennene, fra deres likegyldighet. Når de bærer sine barn i utlandet, kjenner de ikke realiteten til det russiske livet og lager lover for seg selv, og ikke for interessene til barna som bor i vårt land. Det er derfor vår sosiale struktur har slått seg bak mye mer enn den tekniske sfæren. Det er nødvendig å beskytte mot uansvarlige og likegyldige tjenestemenn og fra folk som ikke gir forkjemning om russiske realiteter som ikke vet og ikke vil vite realiteten i det russiske livet.

Maria Kapilina, barnepsykolog, nestleder for barnehjemmet:
"Når det ikke er noen intern moralsk lov, vil eksterne restriksjoner ikke hjelpe."
- Fra hvem i vår tid for å beskytte barn? Dette er faktisk et tøft spørsmål. Han setter opp for å søke etter trusselen, men det ser ut til at dette ikke er helt riktig uttalelse. Det virker for meg at barn må bli lært å være levedyktig. Det er på den ene siden å være velvillig, å lære høflighet, å dyrke godvilje og toleranse, slik at aggressoren fra barnet selv ikke kan læres, for å lære om det er en potensiell trussel om ikke å provosere det. På den annen side, et barn som er fremmed til mistenkelighet, som har en veldig god åndelig disposisjon, og som selv ikke provoserer aggresjon, ser fornuftig på verden og forventer ikke en trussel der det ikke finnes noen. Et slikt barn kan forklares i hva trusselen er og hva skal gjøres når det for eksempel er fare for seksuell vold eller korrupsjon av noe annet slag. Et barn må justeres for å være klar til å legge merke til at de prøver å få ham involvert i noe dårlig, han må bli lært å bli bestemt av sine egne indre følelser, som er bra og dårlig. Når en person har samvittighet og sunn fornuft - han vil legge merke til at noe er galt i sin sjel, og du bør ikke gjøre noe.
Det synes for meg at den virkelige faren ikke i vår tid kommer fra direkte vold, men bare fra situasjoner som kan involvere barnet i noen tilsynelatende ufarlige, men faktisk ødelegge og forstyrre sjelen.
Det er svært viktig at foreldrene selv er engasjert i å heve sine barn. Fordi det er nettopp intimitet med barn som gjør det mulig for foreldre å legge merke til en situasjon når noe galt skjer med et barn, en dårlig. Hvis barnet stoler på foreldrene sine nok, kan han fortelle og be om råd. Foreldres kjærlighet - dette er forebygging fra så mange farer i dette livet.
I tillegg er samfunnets åndelige helse veldig viktig, for når det ikke er noen intern moralsk lov, vil eksterne restriksjoner ikke hjelpe. Et samfunn må være gjennomsyret av en virkelig kristen ånd - ikke en ekstern kirke, men ekte barmhjertighet, godhet, tålmodighet og toleranse. Vi trenger noen institusjoner for foreldre, hvor de kan konsultere, for eksempel stille spørsmål til psykologer. Muligheten til å appellere til en troende psykolog... Selvfølgelig er det ikke hans kompetanse å engasjere seg i åndelig næring, men hvis psykologen er troende, bestemmer han sin holdning til mennesker, holdninger som han stoler på i sitt arbeid. Men dette er min personlige mening. Men for foreldre er for det første en samfunns åndelig helse viktig, men informasjon er viktig, og tilgangen til disse kildene til informasjon er viktig, slik at folk kan stille spørsmålet de er interessert i i tide og få svaret de trenger.

Ekaterina Chistyakova, koordinator for initiativgiveren Donors to Children:
"Den eneste måten å overvinne likegyldighet er ikke å være stille."
- Beskytt barn først og fremst fra menneskelig likegyldighet. Og den eneste måten å overvinne denne likegyldigheten er å ikke være stille. Chekhov skrev at lykkelige og velmatte folk trenger en liten mann med en hammer som vil vandre og stadig minne om at det er mennesker i nød, at vi kan hjelpe dem med noe. Nylig har det blitt litt lettere på sosialområdet, først og fremst på grunn av at mange har blitt mer aktive og engasjert i veldedige aktiviteter. Men vi må huske at alle våre suksesser vil komme til ingenting hvis vi hviler på våre laurbær, hvis alle bestemmer at alt han kunne ha gjort var allerede gjort. Det er bare å ikke gi opp og prøve å gjøre i det minste noe som avhenger av hver enkelt av oss, for ikke å være likegyldig for andres behov og sorg.

Elena Alshanskaya, prosjektleder "Frivillige til å hjelpe foreldreløse" (Otkazniki.ru):
"Vi må se deg rundt og forstå hva du personlig kan gjøre!"
- Beskytt barn trenger fra voksne. Først av alt, fra de voksne som stjeler barndommen fra dem, og fra de voksne som ikke gir mulighet til å danne mekanismer for beskyttelse av et barn. I vårt land er disse juridiske normer ikke utviklet. Et stort antall mennesker vokter interessen til en voksen, og barnets rettigheter blir ikke respektert. Store reformer trengs, men ting beveger seg ikke, fordi interessene til den "voksne verden" er for eksempel ikke så gode... "voksne".
Vi har barn - den mest sårbare kategorien av befolkningen, nettopp fordi det ikke er noe spesielt forhold til dem. Barn er glemt, barn blir forlatt. Det er ingen regjeringens politikk å beskytte sine interesser.
Hver av oss i dag må stoppe og tenke: Hva skal jeg gjøre? Hvordan beskytte barn? Gitt at mange problemer, må vi begynne med det faktum at barn har ingen steder å gå. Trenger du å lage sirkler! I din hage kan du samle gutter og lære dem å planlegge tre fra kvelden. Du trenger ikke penger eller høyere utdanning. Ta og adopt et barn forældreløst. Gå på fritiden for å hjelpe et sted. Lær barn noe, bli en valgfri lærer på skolen. Personen velger dagen, ordner og lærer barn, for eksempel, tegner gratis. Å skape en mulighet for barn å utvikle, kan alle. Vi må se deg rundt og forstå hva du personlig kan gjøre!

Boris Altshuler, leder av NGO "Right of the Child", medlem av det offentlige rådet under Russlands utdanning og vitenskapsdepartement:
"Vi må velge rasjonelle humane varamedlemmer..."
- Menneskerettigheter, særlig barns rettigheter, kan krenkes både ved direkte handling - vold mot barn og manglende handling, når myndighetene ikke griper inn i situasjoner der det er umulig å ikke gripe inn.
For eksempel, hengte 11-år gammel gutt i Kurgan regionen, to år visste alle som gjør narr av ham mor - ingen løftet en finger. I Moskva snakker de om en gutt som er i fengsel for å drepe sin far. Også her et par år, alle visste at faren gjorde narr av ham, hans far ville ha ham til å henge opp, så ville stikke gaffelen. Gutten rev revet og drepte sin far, gutten sitter. Jeg sier at det i dag, i Russland, er nødvendig å beskytte barn, figurativt sett, fra statens system, som ikke beskytter dem. Dette kan være en logisk komplisert konklusjon, men jeg tror faktisk dette er den eneste veien ut. Fordi i forhold når statssystemet for beskyttelse av et barn ikke virker, blir barnets rettigheter i stor grad brutt.
Det er nødvendig å velge intelligente humane varamedlemmer, jeg kan ikke si noe mer konkret! Dette er veldig alvorlig, fordi det ikke er noen lover, et lovlig vakuum. Hvorfor er det ikke noe statssystem, hvorfor er barns rettigheter krenket av passivitet? Fordi det ikke er noe riktig rettslig grunnlag for dette arbeidet! Og hvorfor er det ikke? Fordi vi har slike varamedlemmer.
Jeg vil fortelle deg dette: Vi trenger to ting. Beskyttelse og sterk forvaring. I dag er det bare en spesialist for fem tusen barn, og dette er ikke ennå overalt, ikke i alle kommuner. Formynderskap bør ha til disposisjon institusjoner, kraftige lag av psykologer, sosialarbeidere, leger som ville arbeide både for forebygging og beskyttelse av barn. Vanligvis fordi de slår barnet i familien, de scoff - og heller ikke noen legger merke til det, barnet dør eller dreper seg, løper ut i gata. Enten blir barnet tatt bort fra foreldrene, og da blir han foreldreløs. Og det ville ikke være et lovlig grunnlag for frelsen til familien, for restaureringen - det er ikke noe slikt arbeid, med sjeldne unntak. For det andre trenger vi bare å introdusere sosialt patronasje som en føderal norm, som gjør det mulig for de aktuelle tjenestene å jobbe med familien, men ikke å velge barnet hver gang. Vi har 200 tusen foreldreløse barn i førskolene og en annen 300 tusen foreldre barn som bor i kostskoler, fordi familien er dårlig eller langt, eller barnet er syk. Dette er heller ikke tilfellet, barnet bor i institusjoner for resten av livet, dette er en nedbrytning!

Priest Mikhail Rezin, åndelig leder av rehabiliteringssenteret "Tro. Håper. Kjærlighet ":
"Samfunnet må fordømme skruppelløse foreldre!"
- Jeg tror du trenger å beskytte barn fra foreldrene sine! Fordi 95% av barns problemer kommer fra foreldrene sine, fra deres familier. Hvis foreldrene selv var på en gang underutdannet, fikk mindre kjærlighet, så har de samme barn voksen opp, og mangler også kjærlighet. Den onde sirkelen.
Men for å beskytte barnet fra foreldrene må hele sivilsamfunnssystemet og forebyggingssystemet fungere veldig bra, slik at det ikke blir hørt eller rapportert til de relevante organisasjonene, ikke en eneste tilfelle av misbruk eller dårlig holdning til barnet. En familie som ikke er engasjert i foreldre bør vite at det er under sivil kontroll, og de vil etter hvert bli spurt.
Samfunnet må fordømme skruppelløse foreldre. Spørsmålet er hvordan? Bare rop til mor: Du er en idiot, er du dårlig? Eller hjelpe henne med å nå et annet nivå av forhold til barnet? Det er først og fremst å vise et eget eksempel, og bare da ta repressive tiltak. Om nødvendig, til og med ta med til administrativt, strafferettslig ansvar. Men her må vi ikke engasjere seg i hykleri. Det er klart at enhver form for skarp straffeintervensjon i familievitenskapsprosessen ikke alltid oppfylles av samfunnet. Men hva er viktig for oss? Deretter fikse barnets død fra hendene til sine egne foreldre eller ved denne skarpe straffeintervensjonen, i hvert fall for en stund, redde livet sitt? Her må du vite i navnet på hva du skal handle. Er det viktigere for oss et barns liv eller det ytre bildet av denne dårlige familien? Jeg tror barnets liv er viktigere her. Og så vil dette barnet en gang forstå oss riktig, forstå at vi handlet i hans interesser.

Vladimir Tsjernobrovkin, styreleder for ungdomsanliggender og beskyttelse av deres rettigheter under regjeringen i Saratov-regionen:
"Barnet skal behandles som en person, ikke som levende leketøy"
- Vi må snakke om hva som må gjøres slik at barna våre blir utdannet, utdannet, sunn, slik at de vokser opp trygt. Hva må gjøres slik at de lever i omsorg, forelsket, i oppmerksomhet?
Hvis du behandler barnet som foreldre, hvis du elsker ham, hvis du tar vare på ham, hvis du tenker på hva som vil skje med ham hvis han er ute av din kjærlighet - vil dette generelt være den beste beskyttelsen for ham. Selvfølgelig, hvis et barn blir forlatt, som en forferdelig kattunge eller hund, hvis foreldrene ikke legger merke til ham, ikke kommuniserer med ham, og hold ham til TVen slik at han ikke forstyrrer, så, selvfølgelig, etter en stund viser det seg at han er underlagt alle slags forskjellige negative påvirkninger av fremmede. Og barnet har forskjellige dårlige vaner: røyking, drikking, narkotika, etc., etc. Bare her trenger du ikke primitive svar, vet du? «La oss stå, bryst, la oss starte sammen...». Jeg tror at disse uttrykkene ikke er helt riktige.
Og ikke forveksle kjærligheten med at når et barn blir smurt, leker de med ham som med en dukke. Barnet skal behandles som en person, og ikke som levende leketøy. Det er kjærlighet, men det er kjeftende, ser du? Det er en slik oppfatning av sunn fornuft og måling. Vårt liv er ordnet på en slik måte at det må være sunn fornuft og måle. Enhver mor som elsker et barn ser hva som skjer med ham og ikke tolererer hennes ønsker. Noen ganger vet du hvordan? Jeg elsker babyen. Hva er kjærlighet? Jeg gir ham alt han vil, eller jeg vil at han ikke trenger noe, eller jeg vil at han skal være full - og jeg begynner å mate ham slik at han, fattig mann, sorterer sin vekt med to år. Dette er ikke kjærlighet. Det er nødvendig å tydelig angi de konseptene som eksisterer. Det som skjer med å bli bortskjemt i familien, er ikke kjærlighet.
Det er nødvendig å lære et barn å oppføre seg på en slik måte og å leve på en slik måte at han kan skille god fra onde, nyttige ting fra skadelige, og at han forstår at det er frihet i Kristus, og den friheten han kan motta innebærer ansvar. Fra den spontane holdningen til barnet - du trenger å beskytte mot dette. Og siden foreldrene våre, som de pleide å si, er en samfunnscelle, er det i prinsippet nødvendig at våre "celler" kommuniserer med hverandre, skape et slikt fellesskap der det vil bli opprettet gunstige forhold for å leve for voksne og barn.

Archpriest Viktor Gurov, direktør for Children's Youth Center "New Korcheva" i Konakovo, Tver-bispedømmet:
"Du må beskytte barn fra media"
- Fra hva du skal beskytte? Fra depravity og fra skruppelløse voksne.
Det er nødvendig å skape ulike forebyggende strukturer, lover om arbeid med street street barn. På samme måte bør også arbeid med foreldre i dysfunksjonelle familier bygges. Hvis det ikke er lov, vil de stenge dørene og nekte å kommunisere, drikke, gå og alt annet. Det bør være et juridisk rammeverk for å bekjempe den fordervende påvirkning av familien fra perspektivet til utdanningsmyndigheter, fra grunnskole med barnehage til høyere utdanning. Barn må beskyttes fra media. Der er tribunen nå tilgjengelig for alle og andre, bortsett fra den ortodokse kirken, som alene kan vise det som er bra og det som er dårlig. Hver dag blir vi konfrontert med uanstendighet, vulgaritet som hersker i skolene, og selv i barnehager og enda mer på tv.
Arbeidet med interesserte organer skal rettes ikke bare hos barn og ungdom, men også hos voksne. For uforsiktige foreldre som forlater barn, bør metodene som fortsatt var i Sovjetunionen innføres - obligatorisk behandling for alkoholisme, for eksempel og så videre. Hvis nasjonen ønsker å redde seg, må den kunne bruke tøffe tiltak mot at nasjonen korrumperer og ødelegger.

Alexander Petrynin, direktør for den kommunale utdanningsinstitusjonen for barn som trenger psykologisk, pedagogisk og medisinsk sosialhjelp, Senter for psykologisk og pedagogisk rehabilitering og korrigering, Khabarovsk By:
"Vanligvis sparer de på barn og skoler..."
Det er nødvendig å beskytte barnet mot likegyldighet. Og hvis hver av oss, ser det uheldige barnet, ikke mentalt legger sitt barn i stedet for det uheldige barnet, så er personen likegyldig, og det lidende barnet vil forsvinne. Dette er et mangesidig og komplekst problem, siden det er mye å snakke om her. På den ene siden kan du prøve å endre situasjonen på statnivå. Tross alt, for en eller annen grunn, hvis vi forfaller en politikk for å redde budsjettet til en region, så sparer de som regel de på barn og på skolen. De kutter sirkler, kutter lønn for lærere - det slår hele industrien veldig mye, og fremfor alt slår barn, fremtiden til Russland. Fordi hvis lærere ikke blir betalt, går talentfulle mennesker ut av skolen, det er enten tapere eller entusiaster som er mindre og mindre. Og så kommer politiet til skolen, hvorfor en slik ting som en skoleinspektør er i dag fasjonabel. Folk i uniform kommer til skoler i stedet for folk som ledet idrettsforeninger og seksjoner. Dette er en ulykke. For det andre er det veldig vanskelig for oss å ha et familieoppholdsprogram, en velstående familie. Det gjøres mye for de uheldiges familier - og med rette. Men jeg tror at du trenger å stimulere økonomisk og velstående familier. Fordi ved å stimulere familier med dysfunksjonelle, spesielt ikke-arbeidende foreldre, øker vi avhengighet: du kan ikke jobbe, du kan gi barnet ditt til staten, og staten vil støtte ham og foreldrene sine. Dette er også likegyldighet, åpenbar likegyldighet.
På den ene siden er dette en statspolitikk som støtter utdanning, kultur og sport for barn og støtter en lykkelig familie. På den annen side er det en frivillig bevegelse. Vi, vanlige folk fra gaten, vil frivillig hjelpe noen andres barn. Hjelp ham med klær, ta ham med på skolen, trene med ham, organisere noen sirkler på gårdsplassen. I noen regioner er det fedres tips, som er svært nyttige i utdanningen.

Oleg Petruk, en tidligere forretningsmann, leder av barnas landsby i "Family Hearth Community":
"Alle i hans sted må gjøre det han kan!"
- Beskytt barn trenger fra umoral. Det spenner overalt - fra TV-skjermer, fra programmer på skolen. Hvis vi ikke beskytter våre barn mot denne volden, vil det være problemer. Fordi nå er det normalt å være blå, og å være ortodokse er kriminell, derfor er det nødvendig å beskytte barn mot umoral. Jeg ser for eksempel ikke på TV-kanaler i dag, men mine barn kjenner til alle sovjetiske tegneserier, alle populære vitenskapsfilmer, alle bibelske filmer, de kjenner historie. Betydningen er dette: alle gjør det han kan i hans sted. Hvis du er borgmesteren, fjern pornografien fra plakaten. Hvis du er redaktør av avisen, skriv ikke ut ekkel ting. Men jeg kan ikke svare for hele landet. Jeg er ansvarlig for familien, for landsbyen. I vår landsby, ingen røyker, drikker ikke, jeg tror at dette er det som skjedde i Russland før revolusjonen. Vi må returnere våre røtter til den ortodokse, jeg snakker nå om moralske kanoner: om hardt arbeid, respekt for eldste, respekt for en kvinne - om alt som skjedde før. Dette er det viktigste, ingen penger er nødvendig for dette, eneste ønske.

Alexey Golovan, ombudsmannen for barns rettigheter i Moskva:
"Vi må beskytte barn fra forsvarere..."
Jeg tror at barn må beskyttes mot mange fristelser som i dag kunstig pålegges oss og korrumperer våre barn. De ødelegger barndommen, lager barneselskaper, egoister, som aldri har vært karakteristiske for vår kultur, for vårt verdensutsikt.
Vel, på min egen erfaring vil jeg si at det ofte er nødvendig å beskytte barn fra de som skal beskytte barnet selv: fra foreldre og fra de strukturer som i kraft av loven skal beskytte barnets rettigheter. Paradoksalt sett behandler vi veldig ofte klager om verneforvaltningsmyndighetene, påtalemyndighetene mv. Vi må beskytte barn fra samme domstoler, fra politiet, fra skrupelløse ansatte i utdanningsmyndighetene.

Nadezhda Drobyshev med Kaya, barnepsykoterapeut, 6 år arbeidet i barneavdelingen på det hviterussiske republikanske psykiatriske sykehuset, forfatteren av boken "Barnens sannhet" (Minsk, Hviterusslands ekspertutgave, 2003). Nå er den ledende spesialisten av det viktigste ideologiske direktoratet i Minsk Regional Executive Committee:
"Alt må gjøres i tide og ikke med makt, men ved personlig eksempel"
- I dag må barna beskyttes, først og fremst fra foreldre som ikke vet hvordan de skal høste barn riktig, de setter et dårlig eksempel. Deres ord er en, men deres gjerninger er forskjellige. I ord vil de at barna skal oppføre seg selv, men de blir selv fylte, de vet ikke hvordan man skal holde fred i familien og så videre. I sosialt mer velstående familier er barn nå bare fokusert på studier, og de vet ikke om livet, problemene som finnes i familien, hvordan man løser dem. Vi forbereder ikke barn på livet.
Hvis det ikke finnes et personlig eksempel, vil ingen ord beskytte: "Ordene er oppbyggende, eksemplene tiltrekker seg."
Det er også nødvendig å beskytte barn fra media, som har en ødeleggende effekt på den psykiske og psykiske utviklingen av en person.
Men hvis jeg begynner å beskytte min sønn når han blir 16, kommer ingenting av det. I barndommen, opptil 5-7 år, må du innpode gode vaner i det - det er som bagasje, som en passebok. Hvis han har åndelig erfaring, så vil det være styrke å gjøre godt. Hvis det ikke er slik opplevelse fra tidlig barndom, så la det være et ønske, men det vil ikke være i stand til å realisere det.
I dag er det et akutt problem med personell som er i stand til å beskytte barn fra søppelfulle foreldre. Og du kan ikke lage dem kunstig. Tross alt må læreren gjøre sitt arbeid "som før Gud", da vil han kunne gjøre noe. Og i alle fall vil ordren ikke oppnå noe - barna føler seg hykleri.
Dette er en ekte prestasjon - å opplære de moralske lemlestede barna vi har i dag. Hvorfor vil jeg jobbe litt med dem? For det første er det svært få åndelig orienterte spesialister. For det andre er arbeidet deres ikke betalt.

Ilya Berdyshev, universitetslektor ved fakultetet for psykologi, St. Petersburg statsuniversitet, barnepsykiatraterpsykoterapeut, spesialist i krisesituasjoner, en av de eldste medlemmene av krisetjenesten for barn og ungdom (St. Petersburg, 13 Chapygin St.):
"Fra innblanding på barndommen deres!"
- Barn må først beskyttes mot urimelige voksne. For det andre, fra å krenke deres rettigheter til en lykkelig barndom. Det er veldig trist å se på når førskole- og ungdomsskolebarn ikke har noen anelse om hvilke gode, interessante utendørsspill, hvilke spill er med en slags menneskelig tomt, og dessuten er de ikke engang interessert i det. For det tredje er det nødvendig å beskytte barn mot det jeg ser her, tilsynelatende, som en huleemann, fra en hegemon-datamaskin, som suger intellektet, suger sjelen, alle de klareste tingene som fortsatt har et barn. Det er nødvendig å beskytte barn mot utvidelse av samme Internett og borte fra bøker. Det er veldig trist at barnet føles som en helt hvis han beseiret de fire sidene "Krig og fred". Det er nødvendig å beskytte mot det de opplever i stadig større grad - dette er manipulasjon, dette er utnyttelse (i alle forstandsordene). Det er nødvendig å beskytte barn mot økonomisk diskriminering når det gjelder deres rett til å motta høyeste utdanning. Det er svært få skoler som er klare til å velge talentfulle barn med lukket øyne, uansett størrelsen på foreldrenes lommebok. Det er også nødvendig å beskytte barn mot manglende muligheter til å engasjere seg i favorittaktiviteter for noen materielle forhold. Ellers viser det seg at talentfulle barn ikke har råd til noe, fordi foreldrene ikke har råd til det. Dette er urettferdig og urettferdig. Kultur kan ikke være selvbærende, det er absurd. Det er umulig for et barn å tilby en lavverdig, gjenværende kultur (spesielt lavkvalitets tv-kunst, hvilke moderne barn kan tenke på hvilken som helst time på hvilken som helst kanal) bare fordi det er billig. Vi må beskytte barn mot illusjoner. Det foreslås at en person at hvis han passerer "Star Factory", vil han allerede være en kunstner, en person som har kjent og produsert kultur. Også - fra ensomhet. Vi må redde fra familiens egoisme. Dette er veldig dårlig når ett barn er oppvokst i en familie. Bedre tross alt, når flere barn, når det er en overføring av stafettpinnen fra generasjon til generasjon, støtte for yngre eldre, respekt. Jeg tar selvfølgelig en god versjon av den patriarkalske familien. Og for å si hva som er mest relevant her, og hva som kan vente er ikke helt riktig, siden barndomsverdenen er uendelig.

Elena Chechetkina, seniorlærer i Ryazan VC for jenter:
"Fra kriminell romantikk"
- Basert på vår erfaring med å jobbe med ungdomsforbrytere, bør barn sannsynligvis først og fremst være beskyttet mot påvirkning av kriminelle elementer. De fleste av jentene våre er allerede smittet med den såkalte kriminelle romantikken. Foreldre en gang savner det øyeblikket når venner og gata blir dyrere for tenåringer enn hjemme og slektninger. Selv om det i enkelte tilfeller er nødvendig å beskytte barn fra foreldrene selv, for eksempel når foreldrene misbruker alkohol.
I beskyttelse av barn spilles hovedrollene av lærere - skole og til og med barnehage, og selvfølgelig familien. Vi trenger å kommunisere mer med barnet, passe på omgivelsene hans, legge merke til de minste endringene i hans oppførsel. Og barn hvis foreldre fører en feil livsstil, bør beskytte verneforvaltningsmyndighetene. Men i prinsippet bør hele samfunnet, naboer, enhver borger som ser feil holdning til barnet, noen form for systemiske brudd i oppdragelsen, ikke legge til side.

Utarbeidet av Dmitry REBROV, Igor LUNEV, Elena NESLEDYSHEVA, Mikhail AGAFONOV

Hvordan forstå hva du trenger i livet

For mange mennesker er "å ha det du vil" synonymt med lykke. Men ikke alle tenker på hva de virkelig trenger i livet.

De fortsetter å pløye på ubøyd arbeid og tilbringe to tredjedeler av livet forgjeves, og tro at de vil ha penger og karrierevekst. Og hvordan er det i virkeligheten?

Åpne døren til fantasi

Psykologer sier at det moderne samfunn er redd for suksess, selv om det er rettet mot det. Folk er redd for å bli lykkelige og bli realisert til tross for den typiske "karma av tapere".

Ja, og verden har en alvorlig innvirkning på våre ambisjoner og vindstød. Venner sier "du må gifta deg", foreldre vil bli vellykkede, rike og respekterte.

Men det er veldig viktig å stoppe, kaste bort det overfladiske og bekjenne i sine dype, sanne drømmer.

Et barn på fem vet nøyaktig hva han vil være en kokk eller en ballerina - ikke for anerkjennelse av publikum, men for selvuttrykk. Den trette moren til tre gutter vil sove, slappe av i et sanatorium og lytte til kyststolen.

Ikke alle moderne kvinner er i naturen karriere og feminister: Et sted i sjelens cortex, de er ivrige etter å starte en familie og vokse blomster i hagen.

Smak livet

Den beste læreren er din egen opplevelse. Det er bare en måte å forstå hva du trenger i livet, å smake de mest forskjellige tingene og trekke konklusjoner.

Så drømmet min nabo hele livet for å reise verden. Men etter tre matforgiftninger i Nord-Afrika, to røverier i Europa og en kollisjon med en giftig frosk i Bali, innså hun at hun elsket sitt trygge sommerhus - og hun viser ikke mer av nesen hennes.

Nøyaktig forståelse av hva du virkelig ønsker, hjelper deg med å finne ditt kall.

Når du oppfører deg etter dine nåværende impulser fyller du livet ditt med følelsesmessig komfort og harmoni, og oppnår suksess raskere.

For å forstå hva du trenger i livet, må du bli egoistisk. Det er som å smake oster eller delikatesser. Selv om alle sier at parabolen er fantastisk, kan organismen ikke bli lurt. Han vet sikkert om han liker det eller ikke.

Du tør ikke å spise noe som gjør deg syk? Du må også vurdere arbeid, hobbyer og relasjoner.

Registrer deg for det beste, avmeld deg for mye

Unge mennesker abonnerer ofte på sosiale nettverk på sider og emner som interesserer dem. Prøv å lage den samme prøven i ditt eget hode, og bedre på et stykke papir.

Lag en pyramide av prioriteringer. Hva blir høyere - familie eller karriere, selvforbedring eller finansiell stabilitet, selvuttrykk eller åndelig vekst.

I den første kolonnen angir du hva som gjør deg euforisk. Hvilke hendelser og handlinger forårsaker en storm av positive følelser: Møte med venner, forretningsreiser til andre byer, praksis av fremmedspråk i fremmed miljø, prosess med å spille musikk, kjøre bil, reparere huset, lese en klassebok, gjøre det selv, heve en baby?

Den andre kolonnen er for byrdefulle, kategorisk ubehagelige øyeblikk. Foreldremøter, køer på klinikken, ydmykelse fra myndighetene, "kalde" samtaler, direkte salg, arbeid "til fots", kontakt med mange mennesker.

Tvert imot: Hvis du i den andre blokken skrev "en åtte-timers arbeidsdag i et tett kontor", betyr det at du har en freelance og gratis timeplan nær din kropp.

I den tredje kolonnen beskriver du noe uten hvilket du ikke føler livets komfort, din personlige må ha for universell lykke.

For eksempel, "stillhet om morgenen", "mangel på kontakt med fremmede", "stille mobiltelefon", "vakker utsikt fra vinduet", "to fullverdige fridager med familien".

Og selv om alle skriver i oppsummeringen om den mytiske stresstoleransen, er nervøs overstyring ikke veldig nyttig for noen.

Hva er nødvendig i livet og hva som ikke er

Tenk på situasjonen der du vil bli ledsaget av alt fra tredje kolonne, maksimumet fra det første og det minste fra det andre.

Selv om en slik blanding virker fantastisk for deg, tror du det er mulig.

En annen motiverende teknikk er å forestille seg at du har flere liv, omtrent fem eller seks.

Husk at ideen er ikke å forandre noe i dagens skjebne. Du tilbys andre versjoner av deg selv, ekstra.

Hva ville hypotetisk kunne gjøre fantastiske kloner? Plutselig ville man bli mote designer, og den andre - en interiørdesigner, den tredje ville sikkert ta vare på hagen og bygge et hus, og den fjerde - kjøpte en yacht og tok et cruise.

Et fantastisk faktum: Hvis en person forestiller seg virkelig glad, er han vanligvis langt fra bildet av Scrooge MacDuck dykking i gullgruver.

For mange er rikdom en valgfri betingelse for indre harmoni, og flertallet er fornøyd med gjennomsnittlig rikdom.

Så det er verdt det å jage etter millioner hvis din personlige lykke er rolig og enkel, uten en daglig servering av kaviar på en tallerken, men med favorittkatten din neste dør.

Siden du leser denne artikkelen, betyr det at du ikke føler deg helt glad og vil forstå deg selv.

Tenk på hva som irriterer deg for øyeblikket. Det som virkelig irriterer deg: lav lønn, arbeidsbelastning, mangel på tid til en hobby, strid med familien din, behovet for å jobbe "for en onkel"?

Noen nyanser kan korrigeres selv i dag - bare vil. For å løse andre problemer trenger du en lang og detaljert plan.

Still deg mikromål og se etter måter å oppnå dem på. Reiser gjennom dette livet bevisst og fyll hver dag med personlig mening!

Det du trenger å bli kvitt på veien til selvforsyning

Tilsynelatende vil vi ha veldig, veldig lang tid å vente på globalisering og de dager da vi vil være jordboere, ikke uzbeks, tadsjikere, tyskere og andre. Innbyggerne på planeten er for forskjellige mentalitet, utsikt over livet, og dette er normalt. Bevaring av ens identitet er viktig og nødvendig, men man må bare gi opp drømmen om å leve i fred, kolonisering av planeter og en lys fremtid.
Vi kaller ikke for globalisering, Gud forbyder - vi har sett at antiglobalister gjør, og vi vil leve. Vi så bare på den mest forståelige og samtidig mystiske mentalitet - russisk. De så og trodde at alt som ble sagt om ham, var enten trist sannhet eller vaner som hadde sunket i glemsel. Så, kanskje, alle våre problemer fordi med mentaliteten av problemer, kanskje noen synspunkter og vaner må forlates, slik at livet vil skinne med nye farger? For eksempel:

Russisk kultur, fremfor alt, er bygget på følelse og hjerte, på kontemplasjon, om samvittighetsfrihet og bønnens frihet. At de er de primære styrker og holdninger til den russiske sjelen, som setter tonen for deres kraftige temperament. Vil, bevisst tanke, juridisk bevissthet og organisatoriske funksjoner fungere som sekundære krefter. Følgelig er det russiske folket - hjertets og samvittighetenes folk. Her er kilden til dets styrker og svakheter. I motsetning til den vestlige mannen er alt her basert på fri vennlighet og på en noe drømmende, noen ganger inderlig overveielse. Derfor er tålmodigheten, den nesten "guddommelige styrke" av den russiske mannen, enkelhet og verdighet, "en overraskende rolig holdning til døden" som den ultimate form for ondskap.
- Ivan Ilyin -

Fra overdreven følelsesmessighet

Dessverre velger mannen vår i den evige konflikten mellom "grunn og følelse". På den ene side, hvis vi snakker om den moralske siden av problemet, så er dette fantastisk. En russisk person er i stand til selvoppofrelse, en heroisk impuls, og ikke en bevisst oppførsel designet for et langsiktig resultat. På den annen side, å bli ledet av deres følelser, er det samme som å følge den magiske fløyten fra det berømte eventyret. I den russiske mentaliteten er "hensiktsmessighet" praktisk talt synonymt med selvbetjente, egoistisk oppførsel, og ikke æret som noe "amerikansk". Det er vanskelig for den gjennomsnittlige russiske filistinen å forestille seg at det er mulig å handle rasjonelt og bevisst, ikke bare for seg selv, men også for en persons skyld, derfor er uselviske handlinger identifisert med handlinger "fra hjertet", basert på følelser uten et hode.

Selvfølgelig tvinger veien til fornuft til å være mer stiv og beregne, noe som resulterer i at man må behandle folk mer stivt. Men se deg rundt: Ser du hvor mange mennesker er lydhør, klar for selvoppofrelse? For det meste egoistiske avskum, at selv tid ikke spør, og fra den "sensuelle" har de bare muligheten til å gjøre utslett og være uhøflig. Hver dag ser vi noen voldtatt, drept, slår eller ydmyker noen. Og hva er så åndelig? Forklar er ikke klart. Så mens ingen forklaring på menneskelig inferioritet fulgte, er valget åpenbart.

Fra tro på freebies og la alt gå fri

Folket her har aldri vært spesielt nydelig, enten å forstyrre seg med brød og vann diett, eller leve i beskjeden velstand. Dette handler selvfølgelig om de brede massene - hvis du spiser jamon og drikker den ned Chianti 3 ganger om dagen, så er det ingen spørsmål, ta vår misunnelse til å merke seg. Resten ser nøye på hoppene i fattigdomsnivået i landet, som hopper som et kardiogram av kjernen, tegner et mønster av ustabilitet i fjellene. Dette forklarer vår lidenskap for freebies. Vel, det er en synd å passere ved muligheten til å få noe gratis. Og generelt, ikke noe dårlig om det. I noen tilfeller lærer jakt på en freebie oppfinnsomhet og utvikler tjenerens instinkt. Men samtidig sløser sansene og forverrer latskap. Vi er så vant til freebies og det faktum at alt før og da vil alt godt og så falle inn i den åpne munnen, og vi må bare vente at befolkningens masse har fullstendig tørket opp hender og ønsket om å gjøre noe. Tro på freebies er sterkere enn tro på ens styrke. Denne delen av den genetiske koden. Og konsekvensen av freebies - mangel på disiplin og nedstigning av alt til sjanse. Men hvis du ser med et nyktert utseende og tenk, hvorfor i helvete, fortjener vi denne freebieen? Ta minst vanlig piratkopiering: folk prøvde, filmet, opprettet, og du laster ned og kritiserer gratis. Kanskje vi har så mange problemer fordi vi tror at vi alle må, akkurat slik, fordi vi ikke gjør noe? Selvfølgelig. Og så blir vi irritert når det ikke er noen freebie. Derfor anbefaler vi sterkt at du tar for seg prinsippet om at det ikke er noen freebie, det er bare ærlig lønn for arbeid. Og jo før du forstår dette, desto raskere vil du oppnå suksess.

Fra en negativ syn på ting

Negativisme av atferd og negativisme av tenkning er mer sannsynlig en konsekvens av bildet og nivået av livet, snarere enn noe mentalt trekk. Men dette er et faktum, dette er hva vi må møte og møte hver dag - dystre ansikter, skremmende knep, mistenkelig syn og fullstendig vantro, at når alt kommer til å bli bra, overraskende kombinert med en naiv tro på et mirakel. Jeg vil ikke sitere som et eksempel Europa, men det vil være nødvendig. Igjen er hun ikke her som et objekt å følge, bare for å sammenligne. Men der smiler du (om enn disingenuously), og hvis Gud forbyr, et forbipasserende ved et uhell berører en annen person, beklager han med et smil, og hendelsen regnes som avgjort. I Russland, for dette kan du få en knust nese.

Negativ - det er overalt, vi diskuterer ofte det dårlige, i stedet for det gode. Ikke fordi det er mindre dårlig, legger vi bare mer oppmerksomhet til det. Selv om vi dømmer i forhold til dette livet, er vi virkelig veldig dårlige. Og vil du i det minste forsøke å ikke kritisere, for ikke å forbanne alt fra under gulvet: fra «kongenes far» til det nye albumet til favorittgruppen din, men å tenke på, se etter noe godt og prøv å bli en verdig person selv, da trenger du ikke å kritisere. Dette er den mest latterlige tingen - for en eller annen grunn kan vi ikke selvkritisk svare på oss selv.

Det er mer enn nok pessimister blant europeerne, men det har ikke ført til noe bra heller. Tro på alle dårlige ting, så snart en krise rystet, - dette er debilizm, maktløshet. Se på verden mer positivt, tro på det gode, slik at livet ikke slår deg med hoven din i snuten.

Fra forsømmelse av deres helse

Zololo i siden? Knust i brystet? Hodet syk? Og nyrer skyter? Det er alt tull, hvis blodet ikke flyter, og beina går - så er alt ikke så ille. I alle fall tror våre medborgere det. Det antas at helse er en sak med redusert slitasje, at influensa ikke er en sykdom, men kolikk og kramper er ikke symptomer. Først må du tjene penger og helse å gjøre - når tiden kommer. Og generelt er det normalt å bli syk med en slik økologi. Og så klager vi på at dødeligheten er høy, at kreft begynner å helbrede sent, og i kronisk forsømte sykdommer er vi foran resten. Men mange problemer kunne vært unngått hvis vi bare begynte å ta vare på oss selv, ikke å starte oss selv, gi opp dårlige vaner og forstå at ikke alle leger ønsker å få penger ut av deg.

Fra kollektivisme og gregarious følelser

Teamet og samfunnet er fremfor alt. Alt er vanlig, og det er viktig hva folk tror, ​​og ikke hva som er gunstig for deg. Du jobber for mye - du kan gjøre det. Det er ikke noe slikt som personvern. Ingen steder i verden er det, kanskje i noen land er dette litt enklere, men bare fordi det er andre kulturelle verdier. Enhver manifestasjon av unike er oppvarmet i knoppen, og enhver halvkornig bestemor har rett til å avgjøre en dom. Livet på begrepet "og hva folk vil si" - ikke den beste måten å stole på noe godt. Spytter på folk, spytter på alle. De fleste av dine kolleger og landsmenn er folk så fremmede og ikke nær deg som du ikke bør bryr deg om deres mening. Ja, la dem tenke hva de vil ha, vær oppmerksom på at folk som karriere favoriserer med noe og strever etter noe, ikke liker hvor som helst. Men så snart de tar høye stillinger, hører de umiddelbart: "Godt gjort, oppnådd." Så til helvete med laget. Det er ingen kollektiv, bare en pakke ulver er sint på hverandre.

Fra liv til løgner og manglende overholdelse

Men ikke så ille. For eksempel har vi et fantastisk ønske om å leve av sannheten. Når begrepet "sannhet", som ofte finnes i gamle kilder, betydde de lovlige normer på grunnlag av hvilken retten ble bestemt. Reglene forandret seg, men lovene forble og vokste til en følelse av rettferdighet. Ikke alle, dessverre, fortsetter å følge dette ekstremt nyttige prinsippet. Men hvis vi klarer å stå på denne skjøre barrieren mellom moralsk og juridisk sannhet, så kan vi se at nå er det mye lettere å leve. Hvis du tror på rettferdighet, så ser du, det kommer.

Fra insincerity og hykleri

Noen skjuler oppriktighet, sier at oppriktige mennesker alltid lider, bruk dem. Men for å fortelle sannheten, bruk de som ikke har nok hjerner til å vurdere situasjonen. På grunn av dette smiler vi ikke, men i teorien, siden vi er så seriøse og korrekte, bør vi ikke lyve. Men av en eller annen grunn er alle løgnene og fawning på gatene fulle. Tilsynelatende, ikke nok i oss av denne kvaliteten, må du legge til.

Riktig (sunn) mat (PP) - tilbakekalling

Riktig ernæring er en livsstil! En liste over hva du skal gi opp! I tillegg til en oppskrift på hvordan å få gutter til å spise sunne matvarer.

God dag, kjære lesere!

I seks måneder nå har jeg satt på riktig ernæring og skal ikke komme seg av det))

Om hvordan jeg tapte, fortalte jeg her.

Nå mister jeg ikke, vekten holdes på plass og vokser ikke. 57-58 kg med høyde på 170 cm.

I denne anmeldelsen vil jeg liste opp produkter som jeg ikke bruker i det hele tatt, så vel som de som alltid er i kostholdet mitt. Vel, litt om det faktum at noen ganger kan du tillate deg selv noen friheter))

Så, jeg bruker ikke i det hele tatt:

 • pølse
 • wienerpølser
 • Hurtigmat
 • Hvit brød, boller
 • chips
 • Kullsyreholdige drikker
 • Halvfabrikata
 • majones
 • Oppbevar juice (de har mye ekstra sukker)

Hva er alltid tilstede i kostholdet:

 • grønnsaker
 • frukt
 • Meieriprodukter
 • ost
 • Korn (havremel, bokhvete, hirse, bygg)
 • ris
 • Kylling kjøtt
 • fisk
 • egg

Hva jeg spiser noen ganger:

 • honning
 • Nøtter
 • Tørket frukt
 • sjokolade
 • poteter
 • storfekjøtt
 • smør
 • Fullkornsbrød
 • brød
 • flak
 • Jam, syltetøy

Vel, også en gang påminner jeg deg om at du må drikke minst 2 liter vann per dag! Dette er loven.

Jeg hevder ikke å være 100% korrekt. Men i mitt tilfelle fungerer det hele.

Siden jeg byttet til riktig ernæring, begynte jeg å føle meg mye bedre, jeg har aldri vært syk, og min energi og styrke økte også markant.

Jeg fant ingen ulemper.

Og nå om hvordan man skal lære menn til riktig ernæring. Tross alt, de som regel, som en sandwich laget av hvitt brød, smør og pølse til frokost)) De liker ikke sunn frokostblanding. Mange menn liker ikke akkurat den typen grøt, dens gelatinøse tekstur.

Så jeg bruker permolta havremel som et mel for baking.

Mye mer nyttig det viser seg!

Jeg bake pannekaker, muffins, paier.

Her, for eksempel, oppskriften på pannekaker:

1 egg, et glass melk, 1 ss. skje med sukker, en klype natron, et glass jordet havregryn. Bland alt og bake i en skillet. Det viser seg veldig velsmakende. Med honning eller rømme og frokost er deilig.

Hva du trenger å gi opp og gå ned i vekt med helsemessige fordeler

I dag på portalen om å miste vekt "Løs vekt uten problemer" la oss snakke med deg om hva du trenger å gi opp, miste vekt slik at det blir lettere tusen ganger!

Nei, ikke i det hele tatt fra mat, mer presist, ikke fra noe mat. Og likevel, alt mer detaljert.

Hva du trenger å gi opp å gå ned i vekt: ødelegge stereotyper

For eksempel hevder mange at de er fulle, fordi metabolismen er langsom. Mens statistikken bokstavelig talt "skriker" om noe annet - om lag 90% av de overvektige har en helt normal metabolisme. Faktum!

Hva mangler de? Tilstrekkelig kunnskap om riktig ernæring og "slank" livsstil, tillit til at harmoni er nærmere enn det virker, besluttsomhet!

Vi jobber med bugs

Hva skal forlates for å miste vekt til de som har prøvd mer enn en gang uten suksess? Fra tidligere metoder!

Ikke gå på samme dietter som var før. Generelt, la setningen og dristig, ikke se deg selv noen harde dietter. Ikke kjør deg selv inn i rammen, men utvikle deg selv et kompleks av øvelser, riktig ernæring og diett.

Virker vanskelig? Begynn liten!

Hvorfor bør du ikke gå på en diett? Fordi etter de tildelte "2 ukene", "2 dager", "10 dager" er over, vil du knuse og plukke opp igjen, og noen ganger selv med en slik "hale" vil depresjonen begynne senere. Trenger du det? Nei, og derfor i stedet for smertefulle dietter med forstyrrelser - sunn mat og vanlige måltider! En liten bit.

Bare prøv å ekskludere fra din meny noen produkter du vil lese om i denne artikkelen under på portalen hudeem-bez-problem.ru.

Mer kjærlighet til det du gjør!

Nå er det fasjonabelt å registrere seg for ulike treninger og gruppeklasser, yoga, basseng, dans bare fordi et sted i bladerne er skrevet at disse tingene vil bidra til å bli slankere.

På den ene siden er alt så, men på den annen side... Ikke prøv deg selv ulovne ting, hvis sjelen ikke tilhører dem!

Anta faktisk i en trening du mister litt ekstra, men vil du bli lykkeligere? Hvis ja, hvis du lærer å danse kancan - din elskede drøm, og du ville gå på kursene, selv om du ville være slank - så er du på rett spor!

Hvis ikke, se etter de aktivitetene som vil bringe ikke bare vekttap, men også glede! Ikke ta en slutt i seg selv kaste av ekstra pund. Så livet vil passere forbi, i dietter, depressioner og triste tanker.

Det du trenger å gi opp mens du mister vekt, så er det også fra alle slags kosttilskudd.

Hvilke produkter må gi opp, og gå ned i vekt vil være lett?

Tro ikke på reklame triks, spesielt om lavmette meieriprodukter. "Lette" surrogater bør ikke brukes i stedet for deres "fulle" kolleger.

Melk, cottage cheese og andre meieriprodukter med tilstrekkelig fettinnhold er verdifulle leverandører av vitaminer, kalsium og proteiner som kroppen din trenger. Men i surrogater - med et overskudd av stivelse, fortykningsmidler og andre komponenter, hvilke produsenter flittig legger til sine produkter for å kompensere for mangel på fett.

Så det viser seg at du gir opp fullverdig melk, "prøv" deg selv å være fettfri, og effekten er noen ganger akkurat det motsatte: et sett med ekstra kilo.

Avvis fettfattig hytteost. Spis hjemmelaget, men halvparten av delen - ikke 100, men 50 gram.

Hvilke produkter må bli forlatt, og gå ned i vekt ubemerket, men sikkert:

 • fra produkter der enkle karbohydrater er konsentrert er søtsaker og brus,
 • fra retter med høyt innhold av modifiserte fettstoffer, samt stivelse - pølse, pølser, røykeprodukter, etc.,
 • fra fast food, mat, som i dag bokstavelig talt fylles med tellere - øyeblikkelig mysli, halvfabrikata, frokostblandinger,
 • fra juice fra pakken.

Hva skal jeg gi opp å gå ned i vekt? Kaster overskytende "bagasje"

For slankhet må vi forlate ikke bare mat, men også noen handlinger og ting:

 • store retter,
 • lange pauser mellom måltider, snacks - mer enn 6 timer,
 • shopping på tom mage,
 • shopping "for te"
 • ser på TV-programmer og en film "på en hunk", bedre på dette tidspunktet, gjør øvelser for harmoni,
 • lese bøker på frokost / ulykke / middag - tenk på mat mens du spiser!
 • snacks "på farten", stående,
 • mangel på søvn - prøv å sove i 8 timer og se at vekten begynner å avta flere ganger raskere - fra 2 til 5!

Likevel er det sannhet i de kjente ordene at for å miste vekt må du spise naken og foran et speil. Ikke leser eller ser på TV, men med tanken på at et produkt kan ta med kroppen din: god eller skade.

Og dessuten, hvis det er, uten å tenke på hva, men hvis bare å "okkupere seg", er det stor risiko for å spise mer enn det kroppen din egentlig trenger.

Når du går for å se en film, ikke kjøp popcorn og brus! Og hvis du vil ha noe å spise, for eksempel når du går på kino etter jobb, ta med deg noen av de veldig nyttige snacksene og tilfredsstille din sult før du ser på en film.

Kort sagt, hva du trenger å gi opp, da blir det lettere å gå ned i vekt!

Forfatteren - Eva Rainbow, en portal om å miste vekt LOSE uten problemer!

Flere Artikler Om Typer Acne