Svarte komedoner i T-sonen er ganske vanlig hos både menn og kvinner. Hyperaktivitet i sebaceous kjertlene, underernæring, hormonelle endringer er bare en liten liste over årsakene til at akne vises på overflaten av huden. Hjem masker for svarte prikker på nesen vil bidra til å stoppe løpet av akne og normalisere sebaceous glands.

Oppskrifter til hjemmelagde masker fra komedoner

Masken for akne, uavhengig av sammensetningen, skal bare brukes på den dampede huden, slik at desinfiserende og beroligende komponenter raskt når de dypere lagene av epidermis.

Det er ikke et dusin hjemmelagde oppskrifter for sorte prikker.

1. Når det ikke er tid til å lage komplekse sammensetninger, kan du bruke en-komponentmasker: Påfør hvit ler, aloe juice, kefir eller havremel i ansiktet ditt, vent 15 minutter og skyll med kaldt vann.

2. Masken til nesen av sorte prikker på grunnlag av egghvite er kjent for sin utmerkede innsnevring av porene, unntatt muligheten for videre spredning av komedoner. Du må piske kyllingeggehvite til konsistensen av skummet og på ansiktet på ansiktet i 3-4 lag.

3. Hvis du blander en teskje varmt vann i en spiseskje med natron, får du et utmerket ansiktsdesinfeksjonsmiddel. Soda maske bør ikke gjøres mer enn en gang i uken, for ikke å overdrive huden.

4. Blanding 5 Art. l. flytende honning med massen av et revet eple, kan du få en rensemaske som trekker støv, smuss og avfall fra sebaceous kjertler fra porene.

5. For å fjerne de svarte prikkene og lette de resterende flekkene, må du lage en maske med en teskje salt, en teskje sitronsaft, en teskje honning og en spiseskje kefir.

Kan masker fullstendig løse problemet med svarte prikker?

Oftest er problemet opprettet:

· Feil hudpleie

· Forstyrrelser i den nervøse reguleringen av talgkjertlene;

· Forstyrrelser i hormonbalansen

· Endokrine kjertelforstyrrelser

· Tilstedeværelsen av kroniske sykdommer i mage-tarmkanalen, skjoldbruskkjertelen, kjønkirtler.

Masken fra de svarte prikkene på nesen er bare et ekstra skritt mot en sunn og vakker hud. Men dersom grunnårsaken til dannelsen av komedoner ikke elimineres, vil det over tid forverres, og ål vil spre seg til andre områder av ansikt og kropp.

Hvis du nærmer deg problemet i et kompleks, ved hjelp av de siste prestasjonene av medisin og kosmetikk, er det en sjanse til å kvitte seg med akne en gang for alle.

Også interessant: hvordan lage maske fra svarte prikker.

Sort prikker ansiktsmaske

Folk kaller dem ål, i medisin de kalles komedoner. De liker å bosette seg på fete områder av huden - på nesen, på pannen og haken. Kamp med ubudne gjester er i stand til masker fra svarte prikker.

 • Hvorfor vises svarte prikker
 • Kan en maske bli kvitt sorte prikker?
 • Hvordan klargjøre huden for å påføre masken
 • Hvordan bruke en maske
 • Oversikt over midler

Hvorfor vises svarte prikker

Grunnårsaken er overdreven aktivitet av sebaceous kjertlene. Derfor ser du svarte prikker på den fete delen av ansiktet - i den såkalte T-sonen, hvor sebum produseres i overskudd, noe som gir huden en karakteristisk glød.

Svarte prikker er ikke noe mer enn oksydert fett fast i porene og omgjort til fettpropper. De absorberer smuss og støv. I tillegg inneholder hud sebum pigment melanin, som oksyderer og mørkner i luften. Herfra - mørk farge og dyster navn.

Ansiktsmasker mot svarte prikker er rettet mot å løse flere problemer samtidig: redusere fettinnholdet på hudoverflaten og rengjør porene. Handlingen er bare 5-10 minutter.

Svarte prikker er plassert på fet hud.

Kan en maske bli kvitt sorte prikker?

Kanskje, men ikke alltid første gang. Ved vanlig bruk av detox masken renser huden fra alt som fremkaller dannelsen av sebaceous plugger:

overskudd sebum;

døde kåte celler;

Gradvis blir sorte prikker i det minste lysere.

Som regel løses problemene med fet hud og tilstoppede porer ved hjelp av konsentrert mineralmasker basert på naturlig leire og gjørme. På listen over aktive ingredienser av masker til profesjonell og hjemmebruk vil du sikkert møte en rekke "mineraler".

kaolin

Hvit leire fikk navnet sitt fra byen Kaolin i den kinesiske provinsen Jiangxi, hvor den ble oppdaget. Det er et naturlig mineral basert på aluminosilikater. Inneholder silika, kalsium, kobber, kalium, magnesium, sink, nitrogen i en passende form for assimilering. Kaolin løser forskjellige problemer:

har en gunstig effekt på tilstanden til huden som helhet;

justerer tone og lettelse;

absorberer overflødig talg;

fungerer som en myk exfoliant, som er spesielt verdifull for betent hud, som ikke anbefales aggressive slipemidler.

Naturlig leire er rik på mineraler og sporstoffer.

montmorillonitt

Den mest populære leire for mild rensing og detox er i stand til mye:

absorbere forurensning og salter av tungmetaller, trekker dem ut av huden;

mettet vev med mikro- og makroelementer;

vis antioxidant egenskaper - nøytralisere frie radikaler og forhindre lipid peroxidasjon.

normalisere syrebasebalansen i huden;

bentonitt

Fungerer ofte som en aktiv ingrediens i masker. Denne mineralske leire inneholder minst 70% montmorillonitt.

Gassul (rasul)

Den legendariske marokkanske skummende leiren (ghassala - i kjørefeltet. Fra den arabiske "vasken"), blir kun utvunnet i ett felt nær Atlasfjellene. Det har lenge vært brukt i skjønnhetsritualer av kvinner i øst. Inneholder mineraler, inkludert silisium, magnesium, sink, natrium, jern, kalium. Den har allsidige evner.

Moisturizes huden og absorberer samtidig alt som forstyrrer sin skjønnhet: overflødig sebum, forurensning.

Med regelmessig bruk forbedres hudfarge.

Fremmer løfteeffekt, glatter fine linjer, reduserer hevelse.

Perfekt renser porene.

Det fungerer veldig mykt, derfor er det egnet for sensitiv hud.

Hjelpekomponenter

Sammensetningen av mineralmaskene på grunnlag av kurativ slam og leire kan inneholde ytterligere ingredienser som øker effektiviteten av verktøyet. De mest lojale allierte av rensende masker:

salicylsyre, som har en peeling og anti-inflammatorisk effekt;

slipende partikler som eksfolierer døde celler;

oppvarmingskomponenter, åpning av porer.

Hvordan klargjøre huden for å påføre masken

Grunnlaget for forebygging av svarte flekker - regelmessig pleie

Mineral detox masker til hjemmebruk krever vanligvis ikke spesiell forberedelse av huden. Men for å kvitte seg med sorte prikker så snart som mulig, er det bedre å holde fast ved en viss algoritme.

Påfør masken bare på ren hud.

Vask du må. Jo klarere ansiktet er, desto mer aktive og dypere virker mineralmasken.

Før du bruker, utfør en dyp renseprosedyre.

Ikke alle mineralmaskene inneholder exfoliants. Å bli kvitt gamle celler med skrubbe, vil øke effektiviteten til masken.

Varm huden med et varmt håndkle.

Dette er nødvendig hvis masken selv ikke har en termisk effekt. Varme, som du vet, åpner porene og fremmer bedre rensing.

Bruk salicylsyre tonic regelmessig.

Men bare hvis dette stoffet ikke er i maskenes sammensetning. Salisylsyre vil bidra til å løsne stratum corneum, og mineralavgift vil fullføre jobben.

Hvordan bruke en maske

Reglene for å bruke en maske mot svarte prikker er omtrent det samme som for masker til andre formål.

Mineralmasker drar bokstavelig talt forurensningen fra porene

Påfør det på et vått eller tørt ansikt med fingrene eller med en børste eller kosmetisk spatel.

Ikke hold masken lengre enn tiden som er angitt i instruksjonene, og vent ikke til leiret og smusset vil sprekke på ansiktet ditt: Selv fet hud trenger ikke overdriedness.

Bruk detoks masker 1-2 ganger i uken. Oftere anbefales det ikke: Overfetting av huden, det er mulig å provosere økt sebumsekresjon.

Etter bruk av masken, påfør en porefasthetsmiddel på T-sonen, og en fuktighetsgivende gel eller krem ​​på kinnene.

Oversikt over midler

Masker av Clay Magic-serien, L'Oréal Paris

De inneholder kaolin, montmorillonitt og rasoul pluss ytterligere ingredienser. Masken "Detox and Shine" er beriket med kull, som trekker ut av porene av forurensning, forbedrer hudfarge, gir skinn. Mask "Cleansing and Matting" inneholder eukalyptus for antiseptisk virkning, strammer porene. "Exfoliating and narrowing pores" inkluderer scarabingpartikler, røde alger ekstrakt, polerer huden ferskt.

Sjeldne Earth Pore Cleansing Masque, Kiehl's Pore Cleansing Mask

Amazonas hvit leire, havremel og aloe vera i sammensetningen gir en dyp detox og strammer porene.

Mineral pore rensemaske med leire, Vichy

Sammensetningen har to typer leire (kaolin og bentonitt), termisk vann og aloe vera. Midler absorberer talg, forurensning, tørker ikke, passer alle.

Clarifying Clay Masque Deep Pore Mask, SkinCeuticals

På grunn av dens sammensetning, inkludert kaolin, bentonitt og syrer, frigjør det porene fra forurensning, strammer dem og utmerker hudtekstur. Regulerer produksjon av talg.

Mineral Skin's Best Wonder Mask Mask, Biotherm

Midler med marokkansk gassul leire, aprikosfrøpulver og antioksidanter av marine opprinnelse renser huden grundig og kjemper sløvhet.

Hva er den mest effektive masken fra svarte flekker på nesen?

Det er forskjellige masker fra svarte prikker på nesen, men dette betyr ikke at noen av dem passer deg.

Det er verdt å prøve forskjellige oppskrifter for å finne en som vil gjenopprette skjønnheten i huden.

Hvor kommer de sorte punktene fra?

Å forstå handlingsprinsippet for hver maske mot svarte prikker, vil hjelpe deg med å velge den rette. For dette er det verdt å få en ide om hvorfor disse feilene synes i det hele tatt.

Som regel er de foran et brudd på aktiviteten til talgkjertlene på grunn av diettfeil (overflødig fett, søt, krydret, raffinert mat) eller på grunn av hormonelle lidelser.

I ungdommen, når kroppen har den største mengden hormoner, er huden vanligvis den mest fet, og i løpet av årene reduseres fettinnholdet i forhold til hormonene.

Ulike sensitivitet av epidermis til hormoner i forskjellige mennesker har ført til eksistensen av de tre hovedhudetyper, så vel som den kombinerte typen.

Økt greasiness fører til metabolske forstyrrelser, noe som innebærer flere fenomener avhengig av hverandre.

Det øvre kåte laget av epidermis, som består av døde celler, blir stadig oppdatert. Imidlertid forhindrer sebum at cellene skreller av i tid.

Blodforsyningen er svekket, huden mottar ikke nok ernæring, noe som gjør at huden blir verre, porene utvides.

I porene dannes "plugger" av limte hudflak, som oksidasjonsprosessen gir svart farge.

Ofte vises svarte flekker i T-sonen: På nesen, pannen og haken, men med sterk greasyhet kan huden også danne seg på kinnene.

Ved hjelp av en passende maske kan du løse en rekke problemer med fet hud:

 • eksfolierende masker fjerner overflødige celler i stratum corneum, som gir ansiktet en sunn farge og glatthet;
 • Alle masker som faller på huden i et tett lag, forbedrer blodsirkulasjonen. For å øke denne effekten under masken må du lyve, løfte foten over hodet;
 • rensende masker og masker-filmer hjelper mot svarte prikker. Den førstnevnte løsner eller absorberer innholdet i "pluggen", mens sistnevnte trekker det ut helt.

Det er vanskelig å gi et entydig svar på spørsmålet hvilke masker fra svarte prikker på nesen er bedre. Alt avhenger av dine ferdigheter (noen masker må kunne fjernes), individuelle egenskaper i huden og forberedende forberedelser.

Selv den mest effektive masken vil ikke gi den forventede effekten hvis du har det travelt, ikke følger de grunnleggende reglene.

For det første fjerner du svarte flekker, spesielt på nesen, hvor de bredeste porene, avhenger sterkt av hvor godt du damper huden.

Forbered et bad for ansiktet med beroligende urter med seboregulatoriske egenskaper for å forbedre effekten av prosedyren.

For det andre vil enkeltmasker gi kortsiktig effekt. For å forlenge det, må hudens skjønnhet konstant opprettholdes.

Velg den beste masken

For å forstå hvilken maske som er best for deg, er det tilrådelig å prøve forskjellige alternativer uten å stole på andres råd.

Legemidlet kan kjøpes på apotek eller butikk, og du kan prøve å bli deg selv en skjønnhetspleie og oppleve hjemmelagde oppskrifter.

Masker-filmer fungerer godt mot svarte prikker.

Det viktigste er å fjerne filmen på riktig måte. Proteinmasken skal fjernes med skarp bevegelse og gelatin - jevnt.

Slå hvittene av ett egg, legg på huden i et sjenerøst lag, dekk med et papirserviett og legg et annet tykt lag på toppen.

Etter 20-30 minutter, når filmen blir hard, fjern den skarpt fra huden, vask og tørk ansiktet med tonic for fet hud.

Gelatinemaske er tilberedt på basis av juice, avkok av urter, melk. Konsistensen skal være ganske tykk, slik at filmen er praktisk å fjerne.

Masken skal også påføres med et tykt lag, vent på herdingen og fjern forsiktig den frosne filmen.

En annen oppskrift lar deg kombinere egenskapene til masken og massasjen. Gni forsiktig proteinet med en spiseskje sukker til den er helt oppløst og bruk halvparten av sammensetningen på områder med svarte prikker eller på hele huden i ansiktet, hvis du har fet hud.

Når masken er tørr, bruk den andre delen av blandingen over det og begynn å klappe huden med fingertuppene til de slutter å stikke og vask deretter.

Fjerning av svarte prikker skjer mekanisk under klaffer.

Mange kosmetologer anser kaolin for å være en av de beste rettsmidler mot svarte flekker på nesen. Hvit leirepulver kan kjøpes på apotek, fortynnes med varmt vann til en tykk slurry, legg den på ansiktet ditt, vent på frysing og skyll med kaldt vann. Kaolin absorberer porene og renser dem.

Enhver kefir mask kan være effektiv mot svarte flekker på nesen, siden syrer i sammensetningen av kefir har en tendens til å oppløse kork i porene.

Du kan prøve et kurs av behandlinger mot svarte prikker basert på brus. Ved hjelp av varmt vann gjør en slurry, som er godt fordelt over huden, men det holder seg på det, og ikke strømmer.

Masken skal påføres i 40 minutter to ganger i uken i en måned.

Masken er bare en av stadiene av hudpleie, og ikke den siste. Behandlingen skal fullføres ved å bruke seboregulerende kosmetikk, inkludert mot svarte flekker og for å begrense porene. Bare en integrert tilnærming vil forbedre situasjonen betydelig.

Velg favorittoppskrifter og bruk dem to ganger i uken.

En integrert tilnærming til hudens skjønnhet

Daglig grundig rensing av huden, vanlig bruk av masker og skrubber, samt spesiell kosmetikk med seborrhea-kontrollhandlinger, vil bidra til å kvitte seg med svarte prikker på nesen og ikke bare der.

Dette er imidlertid bare en av tre retninger som utgjør den globale løsningen på problemet: feilsøkingsprosesser i kroppen som er ansvarlige for utseendet på sorte prikker.

Samtidig er det viktig å forstå at alle disse prosessene var ubalanserte ikke på en dag, og deres etablering vil også ta tid.

Dette er et av de tilfellene når du må bytte det vanskeligste - vaner. Det vil bli vanskeligere for noen, for noen lettere, men i gjennomsnitt skjer dannelsen av en ny vane i løpet av 21 dager.

Det er nok å gjøre anstrengelser i løpet av denne tiden, og da vil handlingen ikke lenger forårsake ubehag. Så, hva må endres for å gjøre huden vakker og ansikt frisk?

Først, dietten. Ernæringsfunksjoner påvirker hovedsakelig tilstanden til huden og påvirker gradvis de indre organene.

Overdreven oljeaktig hud vises ofte i søte tenner, elskere av fete og stekte matvarer, raffinerte produkter.

Bytte dem med fiber og meieriprodukter, du vil gradvis jobbe sebaceous glands og redusere fettinnholdet i ansiktet.

For det andre, hormonell bakgrunn. En stillesittende livsstil påvirker hormonbalansen i kroppen negativt.

Dette påvirker humør, helse og selvfølgelig tilstanden til huden. Daglig gange 7 kilometer, du kan gjenopprette hormonbalansen i løpet av noen få måneder.

Om ønskelig kan du gjennomføre et eksperiment og gjennomføre en blodprøve for hormoner før begynnelsen av et mer aktivt liv og etter seks måneder. Sikkert på denne tiden vil forskjellen være merkbar på ansiktet og i form av analyser.

Du kan gjenopprette skjønnheten i huden eller til slutt gjøre det vakkert selv uten dyre spa prosedyrer og skjønnhetssalonger.

Tilstrekkelig hvordan du vil og gjør en liten innsats for å sørge for - skjønnheten i huden din i hendene dine.

Svarte prikker maskerer med gelatin og trekull hjemme

Vakker hud er resultatet av lang arbeid og utholdenhet. Aknebehandling er bare det første trinnet i denne vanskelige oppgaven, masken fra svarte flekker på nesen og nesebroen er i andre rekkefølge. Vi vil fortelle deg hvilke populære oppskrifter som er mest effektive, hvordan du gjør dem riktig og advare deg mot feil.

Film masker

Det første som kommer til å tenke når det gjelder problemhud er en maskefilm fra svarte prikker. Det er hundrevis av oppskrifter, men vi starter med det enkleste, men dessverre den mest smertefulle.

# 1: Effektiv gelatinemaske for akne og svarte flekker. Vi blander melk og gelatin i like store mengder, vi oppvarmer det enten i mikrobølgeovn eller i vannbad, så bruker vi det på ansiktet. Hold i 20 minutter, og deretter begynner testen. Filmen fjernes ikke i et kontinuerlig lag, men forsinkes i bunker, det er ganske smertefullt, men det rydder egentlig huden. Etter at du trenger litt beroligende dermis nærende krem ​​eller havremel.

Årsaken til denne ubeleide metoden for fjerning ligger i det faktum at det ikke er nok ingrediens.

Gelatinemaske vil være svært vanskelig å fjerne hvis du ikke legger til det:

 • krem;
 • profesjonell maske (ganske litt);
 • kosmetisk olje.
Gelatin film

# 2: Svart prikkmaske med gelatin og brus hjemme. Dette er en peeling film, det er ikke egnet for bruk på betent hud, men det vil rengjøre oljeaktig derma veldig bra. Du må blande en skje av din favoritt krem ​​b pose med gelatin. La denne blandingen svulme, deretter tilsett en skje med brus og bland igjen. Hvis massen herdes, varme opp litt mer. Påfør ansiktet i sirkulære bevegelser, fjern etter innstilling.

# 3: Eggmask for akne og svarte flekker hjelper mye med tørr hud. Du må slå ett egg ved romtemperatur, tilsett litt essensiell olje av ylang-ylang til skummet og bland alt dette med sukker. Bruk igjen med myke massasjebevegelser på ansiktet, fjern etter 15-20 minutter.

# 4: Filmmaske med paraffin og papir. Forbered på forhånd tynn papir - sporpapir, kosmetisk voks. Vi oppvarmer fettet i badekaret, påfør det på det rensede ansiktet med raske bevegelser, legg papiret på toppen. Vi går i en halv time etter at vi har fjernet den sammen med papirbunnen. Husk at denne metoden ikke gjelder med økt sekresjon av talg. Som et alternativ kan du bruke en maske ikke på hele ansiktet, men på striper som må distribueres blant problemområdene.

Papir og parafinfilm

Video: Svart Mask Oppskrift Mask Oppskrift med Gelatin og Activated Charcoal

Rengjøringsmasker

# 5: En rensende hjemmelaget maske med honning. For å forberede et middel til dyp rensing hjemme, trenger vi:

Alle blandet, brukt på dermis i flere lag. Vask av etter tørking av topplaget.

# 6: Mask mot svarte flekker og akne med brus og egg. Dette er en veldig effektiv blanding, men den kan ikke brukes med et åpent sår, ømt akne eller sprekker i dermis. Bland en halv teskje soda med egget, slå, applicer på huden ved hjelp av en svamp. Gni forsiktig og skyll 5 minutter etter en slik massasje. Spesielt hjelper denne fantastiske blandingen fra tilstoppede porer på nesen. Bruk ikke mer enn tre ganger i uken.

# 7: Rengjørings- og fuktighetsgivende skrubbemaske med glyserin og stivelse for tørr hud. Du må blande aloe leaf juice, et hetteglass med glyserin og en skje med potetstivelse. Påfør slammet i et tykt lag på ansiktet og la det stå i 30 minutter.

Du kan ganske enkelt tørke dermis regelmessig med en løsning av glyserin, vann og sitronsaft. Dette vil bidra til å forhindre fremveksten av nye sorte prikker og rense huden fra overflaten.

# 8: Kanelmaske for tørr og sensitiv hud. Vi trenger frisk grønn te, kanel og havregryn. Alt bland, gjelder på huden, hold i ca 10-15 minutter og vask det forsiktig ut. Det anbefales å bruke krem ​​til dermis før bruk.

Mange folkemidler for vekttap inneholder kull, og hvorfor ikke bruke det som en skrubbe og en maske for problemhud?

# 10: Svart ansiktsmaske fra svarte prikker med aktivert karbon. Det bidrar til å fjerne giftstoffer fra huden og fjerne skadet epidermis. Kryss tre piller, legg en halv skje med melk til pulveret, svamp over ansiktet, gni i fem minutter og skyll.

Foto - Trinnmaske med kull

# 11: Den mest populære er en havregrynsmaske for akne, hudormer og svarte flekker. For forberedelsen kan du bruke flager som helles over med kefir eller rømme, eller havregryn for natten. Uavhengig av valg av havremel vil det gi en innsnevring av porene, og dermed deres rensing.

# 12: Kefir maske fra poeng består av:

Dette er en veldig skånsom rengjøringsblanding som vil bidra til å normalisere blodsirkulasjonen i ansiktet, eliminere den oljeaktige glansen og rense huden fra punktene. Vi blander ingrediensene, la det gå for noen timer å svulme, etter å ha smurt gruelen på ansiktet.

Du kan forbedre oppskriften litt, og til kefir legg til litt kokt ris, en sitron og en skje med havremel. Vi blander alt opp, legger på problemområder, vent en halv time.

# 13: Proteinmassen har gode anmeldelser. For å gjøre det, må du slå eggene til det hvite skum, tilsett varm rømme (det betyr ikke fra kjøleskapet), og kjøkkensaltet (to eller tre klype er tilstrekkelig). Visp igjen, bruk på dermis med en bomullspinne. Fem minutter å massasje, skyll av etter 15 minutter.

Foto - Pisket protein

# 14: Hvitløk ekspress masken har en veldig spesiell lukt, men det vil hjelpe deg hvis du raskt trenger å bli vakker. Hak et par krydder av vegetabilsk og bland med essentielle oljer av te. Forhåndsover ansiktet med hekle (for tørr hud), bruk på dermis, hold i 10 minutter.

# 15: Det er et annet alternativ for hjemmelaget mat når du bruker apotekskomponenter. Det er nødvendig å blande gjæren med kamferalkohol og peroksid. Gjærmasker er kjent for deres stivningsegenskaper, mens kamfer og alkohol desinfiserer huden. Få en ganske kul blanding, som skal brukes i flytende form på dermis.

Oversikt over profesjonelle masker

Selv hjemme har vi sjelden nok ledig tid til å lage masker fra svarte flekker med egne hender. Heldigvis har mange kosmetiske selskaper tatt seg av å løse dette problemet.

Vi tilbyr en liten liste over effektive masker:

 1. Japansk film Shiseido Revital Refening Mask. Dette preparatet gjør huden perfekt, den inneholder naturlige urteekstrakter, egnet til daglig bruk;
 2. Herbal Clean Remover Nose Pore Mask med naturlige kinesiske urter. Dette er et veldig uvanlig verktøy verdt $ 1 for 6 pakker, det er svart og veldig smertelig fjernet, men tro meg, så langt er det ingenting mer rimelig og effektivt;
 3. En annen representant for Øst - kosmetikk "Secrets Lan". Dette er et kinesisk selskap, det er mest praktisk å kjøpe medisiner av dette merket i Russland engros, billig og munter. Vi anbefaler at du tar hele komplekset på en gang fra svarte punkter;
 4. gelmask CleanClear. Det er ikke nødvendig å si mye her, det mest kjente firmaet for folk med problemhud, brukervennlig og rimelig pris;
 5. meget respektert matrester, det anbefales av leger på TV, men dessverre lever det ikke alltid opp til forventningene;
 6. MIZON La meg ut Byebye Blackhead 3-Step Kit er et kompleks mot akne og svarte flekker, koreansk kosmetikk, relativt billig, finnes både i Republikken Hviterussland og i Russland;
 7. umiddelbar kosmetikk lumen. Så nær eliten betyr, hypoallergenic, hjelper med betennelse, virkelig renser huden, er over gjennomsnittet;
 8. Fleur De Sante er en god fransk kosmetikk, et verdig alternativ til eliteprodukter, du kan kjøpe det i nettbutikken, levering i Russland er gratis;
 9. Avon. På et tidspunkt, betyr Avon Clearskin blitt en godsend for folk som lider av akne og kviser, men dessverre, mange av huden blir vant til kosmetikk, og deretter bevege seg bort fra det er svært vanskelig, og kan kun bestilles gjennom agent (eller bli en agent selv);
 10. Patches mot svarte flekker fra Tiande, Vichi og andre produsenter; Akne gips
 11. Exfoliating mask med frukt syrer fjerner mer av det øvre problemet laget av huden enn renser den. Fungerer på prinsippet om fruktskalering;
 12. Choco Latte Black Fresh vs Black Dots er en naturlig, rimelig og ganske effektiv maske, det er et middel til rask handling;
 13. for moden hud "botaniske effekter" av Mary Kay hjelper voksne kvinner å løse problemet med akne og svarte flekker;
 14. Garnier gel fra svarte flekker og akne. Det er ønskelig å bruke sammen med andre midler i serien, men er også egnet for uavhengig bruk;
 15. "Markell" No Problem "- en skrubbemaske for problemhud, inneholder ganske store slipende partikler, det hjelper ikke mot akne;
 16. vegansk maske og rensende balsam fra de sorte prikkene "Holik". Disse produktene gir dyp rensing av huden, effekten er merkbar umiddelbart. Tips: for fjerning er nyttig mat serviett;
 17. skum mot svarte punkter "Propeller". Veldig mykt middel, hjelper følsom hud.

Enhver av de ovennevnte masker kan virke på forskjellige ansiktshud på forskjellige måter. Noen som passer, betyr noen, nei. Vi foreslår å diskutere kompatibiliteten til forskjellige hudtyper og kosmetiske preparater.

Mask fra de svarte prikkene på nesen - oppskrifter på matlaging

Mange mennesker, uansett alder, lider av svarte flekker på nesen. De kan vises av flere grunner. Dette er vanligvis arvelighet, miljøpåvirkning, hormonforstyrrelser. Dette problemet kan håndteres hvis du har viss kunnskap. For eksempel, hjemme for å forberede ansiktsmasker.

Fordelen er at alle komponenter er naturlige. Når du velger sammensetningen av masken, bør du gi preferanse til sammensetningen som ikke vil forårsake allergier. For å teste hudens reaksjon, ta en toleranse test.

Det er ganske mange oppskrifter for å lage masker. Vi presenterer for deg den mest populære. Mange komponenter er alltid hjemme. Derfor kan du ordentlig ta vare på problemhud med lavest pris.

Hvis du har problemer med nesens hud og begynt å dukke opp svarte prikker, prøv å opprette årsaken. Svært ofte vil akne oppstå på grunn av underernæring, personlig hygiene eller ungdom. Når årsaken er en metabolsk lidelse, hormonell bakgrunn eller komplekse sykdommer, bør du konsultere en lege. Årsaker må diagnostiseres og omfattende behandling. En av komponentene i behandlingsforløpet er bruken av masker tilberedt hjemme.

Svarte prikker vises på nesen og dets vinger, hake, kinn. Dette er de mest problematiske stedene. Porene på disse stedene er forstørret, og gjennom dem utløses fett og svette. I løpet av dagen oppstår blokkering når støv, smuss og krem ​​påføres. På grunn av dette er det akne.

Hos ungdom kan det forekomme utslett med en skarp forandring i hormonnivået og en voksenperiode. I denne situasjonen må du nøye og ordentlig ta vare på ansiktets hud for å forhindre dannelse av purulent akne.

Personlig pleieregler for alle

Pass på å ta vare på huden din etter sin type. Vanligvis oppstår svarte flekker i eiere av oljeaktig eller kombinasjonshud. Tonics, lotions og vann bør rengjøres om morgenen og kvelden. Men i denne prosedyren er det ingen dyp rensing av porene. Derfor vil masker og ansiktsskrubb bare være nødvendig. Hyppigheten av deres bruk avhenger av hudens individuelle egenskaper.

Trenger å vaske med spesialverktøy. Såpe tørker huden, noe som kan forårsake peeling og irritasjon. Det er nødvendig å hente en umyvalka etter type hud og alder. Du kan vaske ansiktet med vann eller tørke ansiktet ditt med is. For fet hudfarge som ikke inneholder alkohol. Ansiktscreme du må velge et lite fett, bedre lys og fuktighetsgivende. Du kan foretrekke en lett gel. Om sommeren er det bedre å nekte kremet for å unngå effekten av en maske på ansiktet. Økt svette og påført krem ​​vil skape gunstige forhold for dannelsen av svarte prikker.

Masker og skrubber brukes best om kvelden. Glad kan, hvis du ikke trenger å gå ut. Etter dyp rensing av porene fra de svarte flekkene, pass på at du bruker en krem ​​som vil myke og fukte ansiktets hud. Hvis huden din er veldig følsom og trenger spesiell omsorg etter renseprosedyren, bruk en babykrem eller olivenolje til å myke. Ansiktshåndkle bør alltid være frisk. For å unngå spredning av bakterier og eliminere muligheten for irritasjon i ansiktet.

De enkleste oppskriftene maskerer fra de svarte prikkene på ansiktet

Eksempler på flere maskeoppskrifter for dyp pore rengjøring.

Disse er de mest populære om enkle maskeoppskrifter fra svarte prikker i ansiktet. Alle innsendte oppskrifter er ikke endelige. Du kan selvstendig gjøre justeringer til dem, med tanke på dine individuelle egenskaper.

For å oppnå den synlige effekten av masken må det gjøres regelmessig. Du kan bruke forskjellige oppskrifter eller velge de mest favoritt, ingen restriksjoner.

Hvis du har et problem poeng manifestert i voksen alder, vær oppmerksom på kostholdet ditt. Å drikke fett, salt, sterk te og kaffe kan bidra til utseendet av akne i alle aldre.

Svarte prikker på nesen

Sitron-honning maske mot svarte prikker

Denne masken anses å være den beste til å glemme sorte prikker for alltid. I tillegg vil det redde deg fra en så ubehagelig ting, da de svarte prikkene også hjelper huden din med å få en stor mengde næringsstoffer, spesielt vitamin C. Først må du lage juice fra en halv sitron. Legg ganske mye honning til det og bland alt grundig. Deretter kan blandingen du har fått påføres ansiktet. Det er nødvendig å forlate masken på huden i bare 10 minutter og skyll deretter godt med kaldt vann.

I intet tilfelle bør en slik maske gjøres hvis du har betennelser i ansiktet ditt. Syr, som er i sitron, kan bare forverre den allerede ubehagelige situasjonen med huden.

Protein Mask i kampen mot svarte prikker

For å lage en virkelig effektiv maske trenger du ikke å bruke store penger. Komponentene som kommer i masken er alltid til stede. For eksempel, hvit hvit. Anmeldelser om denne masken er veldig positive og tilsynelatende er de bare fordi masken virkelig hjelper til med å bli kvitt sorte prikker. Å forberede en slik maske er utrolig enkelt. For å gjøre dette, ta en egghvite og litt sukker og slå inn i et tett skum. Og det er det!

Den mest effektive masken mot svarte prikker er klar om noen få minutter. Sant, for riktig bruk, må du følge noen enkle regler. Ikke umiddelbart alt det du kan sette på ansiktet ditt. Påfør ett lag og når det begynner å tørke, så kan du spre resten av proteinet. Når du bruker masken en gang til, må du puste på huden på huden. En slik massasje bør gjøres til masken er helt tørr, og proteinet slutter å holde seg til hendene.

Det er også verdt å vurdere det faktum at masken tørker huden. Derfor, hvis du har tørr hud, så kan du bruke denne masken utelukkende prikket. For ikke å gjøre huden din enda mer tørr og dermed skade henne veldig mye.

Leremask i kampen mot svarte prikker

Ler for personlig pleie brukes i lang tid. Og med rette, fordi det bare spiller en stor rolle i problemene knyttet til skjønnhet og hudpleie. Leire er i stand til å fjerne svarte flekker, akne og hudormer - alt dette er ikke et problem for henne. For å glemme svarte flekker for alltid - kjøp en pose med hvit leire. Som, i motsetning til andre typer, er egnet for absolutt alle hudtyper uten unntak. Hjemme, følg instruksjonene og fortynn leiren med vanlig varmt vann. Påfør ansiktet og vent til masken er helt tørr. Etter det kan du vaske det av. Hvis du vil bruke en annen leire, må du forstå hvilken type hud du har og så kjøpe den aktuelle typen leire.

Soda-saltmaske i kampen mot svarte flekker

Selvfølgelig er denne masken mer som en skrubbe, men denne effekten blir ikke mindre. For å gjøre det, bland samme mengde brus og salt. Ta en bomullspute, fukt den i såpevann og dypp i blandingen. Deretter begynner du å lage sirkulære rotasjoner i ansiktet med denne platen. Før prosedyren er det bedre å dampe ansiktet.

16 oppskrifter masker for å fjerne svarte prikker på nesen

Vakker, ren, glatt og sunn hud er stolthet av eieren. Men naturen gir sjelden den ideelle. For å sikre at hennes skjønnhet må gjøre litt innsats. Masken for nesen med sorte prikker vil bidra til å takle dette problemet.

Det er visse områder av huden hvor denne kosmetiske feilen oppstår med stor sannsynlighet. Dette er den såkalte "T-sonen" i ansiktet - området av nesen, pannen, haken. Svarte prikker blir ofte også dannet på kinnene. De anbefalte formuleringene hjelper til med å håndtere dem, de har lov til å søke på overflaten av hele T-sonen i ansiktet.

Hva er comedo

Svarte flekker eller komedoner er tilstoppede hudporer.

I lumen av porene akkumulert sebum, eksfolierte overflate partikler av epidermis, faller fra det ytre miljøet, støv og smuss.

Ved interaksjon med luftens oksygen oksideres innholdet i de tilstoppede porene og blir svarte. Dette gjør forstørrede porer mer synlige.

Komedoner tilhører ikke inflammatoriske prosesser, men kan bidra til utseendet deres.

Årsaker til komedoner

Å bli kvitt de svarte prikkene på nesen er ikke lett. Bedre for å forhindre at de vises.

For å gjøre dette bør du gjøre deg kjent med risikofaktorene for dannelsen av komedoner:

Overdreven entusiasme (daglig bruk av skrubber, misbruk av alkoholholdige lotioner) forstyrrer balansen mellom separasjon av fett, får huden til å skrelle.

Årsakene til de svarte punktene er varierte. Løs problemet bør være omfattende. Du må kanskje besøke legen. Men det er hjemmemekanismer tilgjengelig for alle å fjerne svarte flekker. Disse inkluderer masker.

Generelle anbefalinger

Bruk av masker for å kvitte seg med sorte prikker vil være effektiv underlagt følgende regler:

 1. Fjern sminke - masker brukes kun på renset hud.
 2. Folie ansiktets hud - porene skal åpne.
 3. Du kan lage et dampbad - en lignende effekt vil gi en behagelig varm dusj, et besøk på badet, en varm komprimering til problemområdet. For et dampbad kan du bruke kamilleavkok (2 ss kamille. Brygg 1 liter kokende vann, la det brygge i minst 2 minutter. Bøy over beholderen med avkok, dekk hodet med et håndkle. Prosedyren varer opptil 15 minutter). Komprimer laget av samme buljong, pålegg om 10 minutter.
 4. Før du bruker sammensetningen, sett en allergittest - legg en dråpe av blandingen på baksiden av børsten. Hvis det ikke er rødhet, kløe eller brennende følelse innen 20-30 minutter, kan legemidlet brukes. Hvis du har matallergi mot en eller annen komponent i sammensetningen, kan ikke oppskriften brukes.
 5. Påfør masken på nesen eller hele T-sonen. De foreslåtte oppskriftene er egnet for fjerning av sorte prikker. Seksjoner av huden uten komedoner trenger ikke å håndtere. Unngå kontakt med området rundt øynene.
 6. Påfør en maske i 15 minutter, med mindre annet er angitt.
 7. Det er bedre å vaske av komposisjonen med varmt vann, vask deretter med kaldt vann - varmt vann renser og kjølig lukker porene. Dette bidrar til effektivt å kvitte seg med sorte prikker og forhindre deres etterfølgende utseende.
 8. Etter prosedyren kan du tørke huden med tonic. Påfør deretter en fuktighetskrem som du vanligvis bruker.
 9. Ikke masker oftere 2 ganger i uken. Etter å bli kvitt svarte flekker, kan du ta en pause i 1-2 måneder, mens du fortsetter å forsiktig ta vare på huden din.
 10. Du bør ikke bruke bare én oppskrift, det er bedre å prøve flere og velge den mest passende. Du kan alternere oppskrifter i løpet av kurset for å maksimere effektiviteten av prosedyrene.

Oppskrift samling

Masker for å kvitte seg med svarte flekker kan ha peeling (skrubbing), rensing og porestrammingseffekt.

Med kyllingprotein

 • Slå 1 protein, bruk 1 lag på huden, la det tørke lett, og bruk deretter det neste. Du kan bruke 3-4 lag totalt. Tillat å legge 1-2 dråper sitronsaft for en trekkende effekt.

Masken strammer og lukker porene.

Hvit leire

 • 1 ss. l. hvit kosmetisk leire løses med varmt vann eller ananasjuice til konsistensen av rømme.

Masken renser porene.

Med havremelmel

 • Fynd 1 ss. l. havremel 1-2 ss. l. varmt vann, la det hovne.

Masken renser og nærer huden.

Med brus

 • Bland 1 ss. l. natron med samme mengde varmt vann. Påfør med masserende bevegelser.

Masken har en eksfolierende effekt.

Med aloe juice

 • 1 ss. l. juice gjelder for problemområdet av huden. Varigheten av prosedyren er 10-15 minutter.

Ubehandlet aloe juice er egnet for fet hud. For tørr må saften fortynnes med en lik mengde nøytral vegetabilsk olje, for eksempel olivenolje.

Hvis det ble uttrykt en stramningsfølelse etter prosedyren, i neste applikasjon, fortynne saften med like mye vann.

Masken har en antiseptisk, anti-inflammatorisk og rensende effekt.

Med kefir

 • Smør huden kefir. Varigheten av prosedyren er 20-25 minutter. Masken kan brukes til hele overflaten av ansiktet.

Kefir har en rensende og nærende effekt, noe med nesens hud.

Med kjære

 • 1 ss. l. honning bruke massasje bevegelser.

Masken har en rensende effekt.

Med ris

 • 2 ss. l. ris fylle med kokende vann til full dekning av frokostblandinger. La det stå i 12 timer. Drenke vann. Rismos til en grøtaktig konsistens, gjelder huden.

Masken har en rensing og bleking effekt.

Med tomat

 • Skyll moden tomat fra huden og frøene. Mash til en puree-stat. Påfør huden. Varigheten av prosedyren er 5-10 minutter.

Masken renser porene.

Med poteter

 • Grist en liten potet på et middels rivetrykk, klem lett. Påfør gruel til problemområder.

Masker porene, astringent og anti-inflammatorisk effekt.

Med kanel og honning

 • Bland 1 ts. kanel med 1 ss. l. honning.

Masken har en eksfolierende effekt.

Med aloe og honning

 • Pund massen av 1 mediumblad aloe med 1 ss. l. honning.

Mask renser huden.

Med havremel, agurk og honning

 • Kryss halvparten av den gjennomsnittlige agurk, legg til 1 ss. l. honning og havregryn.

Masken renser og fukter huden.

Med salt og brus

 • Ta 1 ss. l. brus og salt, oppløs i 1 ss. l. vann. Gni med lette masserende bevegelser, etter å ha påført en babykrem. Varigheten av prosedyren er 5-10 minutter.

Masken anbefales kun for fet hud. Du kan ikke gjøre det mer enn 1 gang per måned.

Betyr dyp rensing.

Med gelatin

 • Hell 1 ts. gelatin 8 ts. varmt vann eller melk, la hovne. Varm deretter blandingen i et vannbad til gelatinen er oppløst. Ikke kok! Sammensetningen anvendes fortrinnsvis i flere lag. Fjern hele filmen, vask deretter.

Før du legger på komposisjonen, kan du legge til 1 knust tablett med aktivert karbon - dette vil øke rengjøringseffekten.

Mask porene.

Med gjær

 • Kvarte pinner med rå gjærmose med en halv ts. 3% hydrogenperoksid til en grøtaktig tilstand. Varigheten av prosedyren er opptil 10 minutter. Ikke anbefalt for sensitiv hud.

Masken renser dypt porene.

forebygging

For å redusere risikoen for svarte flekker på nesen, følg reglene nedenfor:

 • regelmessig ta vare på nesens hud, utfør prosedyrer for problemområder;
 • omtrent to ganger om dagen
 • Fjern alltid fargekosmetikk før sengetid.
 • velg høy kvalitet, egnet for hudpleieprodukter;
 • prøv å ikke berøre ansiktet ditt igjen, ikke rør ansiktet med uvaskede hender;
 • få et eget håndkle for ansiktet, skift det minst en gang i uken;
 • gå inn i kostholdet flere grønnsaker, urter, frukt; gi preferanse til fettfattig mat, bruk salt og krydder sparsomt; unngå søtsaker og bakverk;
 • hvis det ikke er kontraindikasjoner, drikk rikelig med vann;
 • prøv å unngå stress;
 • Bruk i hvert fall ikke hormoner uten lege resept - for deres valg er det nødvendig å undersøke nivået av hormoner.

funn

Med hjelp av tilgjengelige improviserte midler kan du kvitte seg med sorte prikker. En hud utsatt for dannelsen av komoneser krever spesiell omsorg, inkludert masker for problemområder. Hjemmeprosedyrer anbefales å kombinere med rengjøring av nesen, noe som er bedre å betro til en spesialist.

Vi lager effektive masker fra svarte punkter

De svarte prikkene i ansiktet (eller de såkalte komedonene) er, - den første fasen av akne. Med aktivt arbeid i talgkjertlene, dette gjelder spesielt i ung alder, jobbet ut fettet tetter kanalen, og deretter lagt til det skitt og støv (dette betyr ikke nødvendigvis gå ned til kullgruve, og det er nok til å gå på en favoritt by) og... en svart prikk, så merkbar på rett hud, der. Det virker som om det er lettere enn å klemme ut en mørk stang og bli kvitt defekten? Men ifølge eksperter, dermatologer argumentere klemme kviser og sorte punkter kan ikke minst fordi utsiden (i beste fall) vil bli frigjort bare en del av talg plugger resten av innholdet vil bli brukket opp og infisere tilstøtende friskt vev. Med dette blir akne bare større!

Enkel vasking gir ikke det ønskede resultatet, fordi bare overflatenes smuss er vasket av. Men en ordentlig forberedt maske med svarte prikker på nesen, er i stand til å lim svart svette til seg selv og forsiktig trekke stangen ut uten å påvirke sunt vev. En slik maske kan lett fjernes med en film eller bare vasket av, og med den en svart prikk!

Svarte prikker masker tilberedes hjemme

I dag er kosmetologimarkedet så rik at du kan kjøpe riktig produkt i en spesialbutikk. Men den stiltiende regelen, "jo dyrere jo bedre" i kosmetikk, sørger dessverre ofte for seg selv. God effektive ansiktsmasker er ikke en billig godbit. Og stripene med sorte prikker klistremerker er dyre, men det er mange av lav kvalitet erstatninger. I dag klager jentene i økende grad at stripen ikke tørker riktig eller ikke stikker i det hele tatt, men hvilken effekt etter en slik feilaktig prosedyre kan vi snakke om? Og pengene har allerede blitt brukt. Derfor har amatørhåndverkere av tradisjonell medisin og hjemme-kosmetologi kommet opp med sine egne oppskrifter for å fjerne gale punkter, som allerede har samlet inn millioner av positive anmeldelser.

Proteinmask

En av de økonomiske og enkle å forberede masker fra svarte flekker i hjemmet er en maske av bare en egghvide. For preparatet blir protein av ett egg forsiktig separert fra eggeplommen og påført på nesen eller til hele t-sonen, om nødvendig (panne, nese, hake). Deretter påføres et tynt serviett på samme område, og et annet lag av protein spres på toppen. Etter at blandingen er helt tørr, fjernes den med en film, fjerner de sorte prikkene.

Soda maske

En annen av de enkleste oppskrifter for å lage masker fra svarte prikker. Bare ved å blande en teskje brus med samme mengde kokt vann, få en veldig effektiv maske. Sammensetningen påføres på nesen med lett masserende bevegelser og forlates i 10 minutter. Skyll deretter av under rennende vann. Denne masken fungerer også som en skrubbe, og fjerner de døde hudceller fra nesen.

Kefir maske med honning

Maskinen tilberedt i henhold til følgende oppskrift: Hvitens en teskje salt, honning og sitronsaft og hvitløk grundig whitens huden og whitens porene. Ved siden av sammensetningen legges en spiseskje av kefir. Massering av sammensetningen påføres problemområder. Etter 10-15 minutter kan masken vaskes av ansiktet. En slik nyttig sammensetning kan ikke bare påføres t-sonen og nesen, men også på hele ansiktet. Honning har stor effekt på huden, og kefir vil gjøre ansiktet ditt enda jevnere.

Maske med aktivert karbon og gelatin

Dronningen blant maskerne-erstatninger for dyre og populære butikkvarer! For å forberede et annet budsjettalternativ for en maske hjemme, blir en aktivert karbontablet knust inn i et pulver i en bolle. Deretter legger du til en halv teskje tørt gelatinpulver til det. En spiseskje melk helles i den tørre blandingen og alt omrøres grundig. Deretter sendes oppvasken med blandingen til mikrobølgeovnen i 15 sekunder, eller sett på dampbad til gelatin er fullstendig oppløst. Den resulterende viskøse substansen avkjøles til en komfortabel romtemperatur og påføres på nesen. Her er forresten en interessant video for en slik maske:

Det er mer praktisk å gjøre dette ved hjelp av en kosmetisk børste, og så snart som mulig blir massen forberedt og raskt herdet. Etter fullstendig tørking (10 minutter) fjernes masken med en film. Dette gjøres ganske enkelt. Denne hjemmelagde masken samlet de mest positive anmeldelser på nettet!

Leremaske

Veldig bra renser huden fra de svarte flekkene og leiremasken. Hvis du fortsatt har hvite leirerester i din kosmetiske pose, kan du lage en annen effektiv maske. For å gjøre dette blandes to spiseskjeer av leirepulver med samme mengde naturlig vitamin fersk juice. Ti minutter på ansiktet og masken kan vaskes av.

resultater

Skrubbing og rensing av huden kan gjøres hjemme ved å blande mel oppnådd ved sliping av havregryn, melkepulver og kokt vann. Men damping er bedre gjort over en gryte med avkok av kamille, i stedet for et enkelt vannbad. Hvis det ikke er tid for slike kosmetiske prosedyrer i det hele tatt, er det mulig å forstørre porene litt ved å holde på ansiktet fuktet i varmt vann og skru ut et håndkle.

Etter påføring av masker, er huden på ansiktet vanligvis strammet, så det er bedre å påføre en nærende krem ​​umiddelbart etter å ha fjernet filmen eller en vanlig maske.

Er billig Og viktigst, effektivt og trygt! Her er hovedindikatorene for hjemmemasker. Vær vakker og la huden på ansiktet ditt ikke skremme noen svarte prikker!

Ritty.ru

Kvinner online magasin for flotte damer

Hvordan fjerne svarte prikker på nesen: rensende masker

 • skjønnhet
- 03/04/2016 01/15/2017 3 6616


Fet hud, akne og svarte prikker på nesen og ansiktet - ødelegge livet til ikke bare ungdommer, men også voksne. Disse problemene finnes hos både menn og kvinner. I dag vil vår artikkel snakke om komedoner.

Comedones - akne i ansiktet og kroppen i begynnelsen, den karakteristiske forskjellen ligger i sin form. Komedoner er åpne og lukkede.

Lukket comedo - tilstoppet tid, akkumulert fett kan ikke gå utenfor, danner en karakteristisk tuberkel. Noen eksperter anser ikke disse formasjonene akne. Imidlertid leverer de ubehag til unge gutter og jenter. Om hvordan å bli kvitt lukket comedo-snakk neste gang.

I dag snakker samtalen om åpne komedoner, folk kaller dem "svarte prikker". I dette tilfellet er det på tide å åpne, men på grunn av støv og smuss ble toppen svart.

Det mest populære stedet hvor svarte prikker kan vises er nesen. Men faktisk er det ikke. Panne, rygg, kinn - på nesten hvilken som helst del av kroppen. Men en ting er når denne delen av kroppen er dekket av klær, og du kan leve uten ubehag, en annen når du ser det på ansiktet og alt. Noen ganger kan du misunne ungdommen i Japan, som bærer en maske, ikke fordi de er redd for å bli smittet og bli syk, men som et tilbehør som gjemmer akne.

Men i vårt land vil dette trikset ikke fungere, akkurat som sløret, som lenge har blitt brukt av damer, elegant gjemmer hudfeil.

Jeg vil fortelle deg hvordan du fjerner de svarte prikkene på nesen og på ansiktet, og det vil ikke være nødvendig med maske eller slør.

Fjern de svarte prikkene på nesen og ansiktet for alltid vil ikke fungere. Men hvis du regelmessig tar vare på huden din, kan den generelle tilstanden bli mye bedre.

For å rengjøre og begrense porene er disse to oppgaver som du må gjøre hver dag. Du kan også regelmessig besøke en skjønnhetspleie, men hjemmeomsorg er svært viktig, og uten det blir resultatet kortvarig. Tenk på noen hjemmelagde oppskrifter for å kvitte seg med svarte prikker på nesen.

Svarte prikker på nesen - klar

Reningsprosessen omfatter to: forberedelse og fjerning (ekstrudering). Forbered huden må være sikker på at ellers i andre fase kan alvorlig skade huden og helsen.

Den enkleste måten å forberede huden på prosedyren er å dampe ansiktet.

Steaming bidrar til utvidelsen av porene, og det akkumulerte fettet med minimal innsats vil komme ut av blokkene, og det er enkelt å fjerne de svarte prikkene på nesen. Hvilke prosedyrer av damping vil du velge, avhenger bare av deg og dine evner. Her er noen eksempler:

 • Dampbad. Det kan gjøres noen, hovedkomponentene: pannen, varmt vann og sengeteppe. Lene over gryten, dekk hodet med et teppe og pust i 10 minutter. Du kan legge til forskjellige urter og essensielle oljer til vannet. Fra urter egnet: kamille, salvie og St. John's wort. Eteriske oljer - eucalyptus, tea tree og sitron. Et slikt bad vil ikke bare forberede huden din, men kan også hjelpe til med visse sykdommer i øvre luftveier.
 • Hot masker. Dette er en industriell produksjon, og du kan ikke selv gjøre det. Sammensetningene av disse masker inneholder en dampende effekt. For eksempel i apotek og butikker kan du kjøpe ferdige blå leire masker, "hot" scrubs og strips med en spesiell dampende effekt.
 • Varme komprimerer. Selv om den har et slikt navn, skal det brukes med forsiktighet etter avkjøling. Brygger kamille. Komprimering kan gjøres av bomullsstoff. Dyp i kjøttkraft og klem. Når du går på bad, badstue eller bad, gjelder denne komprimeringen til ansiktet ditt. Takket være damp og vann, begynner fete porer å åpne.

Etter forberedelsesfasen kan du gå videre til neste, men det er også noen nyanser her. Likevel er dette ansiktet ikke verdt risikoen, og derfor må du klemme de svarte prikkene på nesen og ansiktet riktig.

Hender skal alltid vaskes før noen kosmetisk prosedyre. Når du fjerner sorte prikker på nesen, bruk medisinske hansker og steriliser hender, for det er det nok å dyppe i en løsning av hydrogenperoksid eller andre lignende midler. Velg en komedo og trykk med fingrene fra begge sider av den. For et dampet ansikt, er denne metoden meget godt egnet. Kvise skal umiddelbart gi vekk og alt det fete innholdet kommer ut av det. Gjør denne manipulasjonen med hver svart prikk. Hvis noe ikke gir inn og trykket ikke virker, gå og ikke rør. For mye press vil skade huden, og arr og hudormer kan oppstå. Etter å ha fjernet de svarte flekkene på nesen, må du behandle huden. For å gjøre dette, egnede verktøy som salicylsyre, noe tonic for problem hud og du kan hente et ekstrakt med en stramningseffekt. Alle prosedyrer gjøres best om kvelden, slik at huden kan slappe av for å få en naturlig farge, og du trenger ikke bruke kosmetikk.

Kosmetikkmarkedet tilbyr mange forskjellige muligheter for å fjerne huden fra comedo, og et av disse produktene er et rensepasta. Det vil unngå bading og manuell fjerning av hver svart prikk på nesen. Instruksjoner for bruk vedlagt, men det virker på prinsippet om voksstrimler: lim, vente, skarpt ujevn. Å lage en slik patch hjemme og bli kvitt de sorte prikkene på nesen er veldig enkelt. Forbered en blanding av gelatin og varm melk. Plasser beholderen i mikrobølgeovnen i 8 minutter eller mer, avhengig av strømmen. Når massen svulmer, bruk den på nesen. Vent nå til masken tørker, du kan trygt fjerne med alle komedoner som har sittende fast på det.

Du kan kjøpe en enhet med vakuumeffekt, som kan brukes hjemme. Negativt trykk på huden, som skaper en spesiell dyse, lar deg trekke alt fettete fettet fra porene.

Rengjøring av svarte prikker på nesen og ansiktet ved hjelp av damping og klemming anbefales ikke mer enn en gang i uken, men det er bedre å vente to. Hvis du gjør det oftere, vil porene kunne øke i størrelse og situasjonen vil vende fra en positiv til en beklagelig.

Svarte prikker på nesen - lyser

Hvordan fjerne svarte flekker på nesen, hvis den ikke er betent? Kan lette dem. Forbered en såpeoppløsning i en liten beholder. Såpe, bruk den vanligste, det er bedre å ta barnet, det inneholder ikke dufter og fargestoffer. Tilsett salt og brus til denne løsningen. Salt bør være bra i mengden av en halv skje, bruk så mye brus. Våt en bomullspute i den forberedte løsningen, fjern overflødig vann fra platen, og behandle problemområder uten å presse på huden. Etter prosedyren skyll ansiktet ditt med en behagelig romtemperatur med vann.

Du kan også bruke sitronsaft for å bekjempe komedoner. Hvis det ikke er juice, ta en flytende løsning av askorbinsyre. Det viktigste å blande med vann i samme proporsjoner. Denne løsningen er nok til å tørke ansiktet en gang i essensen.

Hvis huden på ansiktet er veldig fet, kan du tørke den en gang hver annen uke, og helst en gang hver tredje uke med hydrogenperoksidoppløsning. Under prosedyren oftere blir vannbalansen i huden forstyrret.

Rengjør ansiktet jevnlig, og ta vare på huden din under pauser. For dette kan det hende du trenger praktiske oppskrifter av enkle masker, de hjelper ikke bare med næring av huden, men også fuktighet og holde rent:

 • Mask av havremel. Kryss kornblanding og tilsett varm melk for å lage en blanding av tykk grøt. Spred denne masken over ansiktet ditt og vent noen minutter. Vask av med varmt vann.
 • Leremaske Eventuelt leirepulver som selges på apotek, fortynnes med vann og påføres ansiktet. Vent til det er tørt. Fukt den porøse svampen med vann og rengjør ansiktsmasken.
 • Honning maske. Du vil trenge sparsom honning, bruke den på nesen, og deretter trykke med fingrene, masser problemområdet. Når hvite pellets dannes på håndflatene, kan du fullføre prosedyren og vaske, men ikke med varmt vann.
 • Rismask. Forbered deg på natten gjennomvåt i vann ris i mengden 1 spiseskje. På morgenen, hell ut vannet og fordel slammet på ansiktet, vask det om 10 minutter.
 • En løsning av korianderjuice og gurkemeie, kokt i like deler, egnet til daglig bruk i problemområder.

Lightening Mask Oppskrifter:

 • Såpe skum for vasking erstatte kefir eller yoghurt. Kefir-produktet er egnet som en maske, spre problemområdene i nesen og la tiden tørke, skyll deretter.
 • Tørk problemområder med en blanding fremstilt av rømme og grovt marint salt salt i forholdet 2: 1.
 • Maske fra aloe, hvit og sitron. Forbered en egghvite og to teskjeer sitron og aloe juice. Del masken i to deler. Først, bruk en del, da den tørker, kan du sette resten på toppen.
 • Tomatmaske. Vri fersk tomat i vassdrag og spre den over ansiktet ditt. Varigheten av prosedyren er ikke mer enn 5 minutter. Skyll med varmt vann.
 • Mask fra friske poteter. Grind de revet poteter ved å velge de minste cellene. Spred masken på ansiktet ditt og vent 10 minutter. Vask av med vann.

Jeg vil gjerne merke at vannkvalitet spiller en ubetydelig rolle. Flaske, kokt eller mineralvann - velg alternativet for vasking. Godta hvorfor huden i ansiktet skal ta vann fra springen, hvis du ikke drikker dette vannet selv.

Bruk alle masker som er beskrevet ovenfor, når du har dampet ansiktet, på denne tiden er huden følsom overfor alle komponenter. Eller maskerer separat fra andre prosedyrer. På slutten tørk du alltid ansiktet med et desinfiseringsmiddel.

Svarte prikker på nesen - porer

Klarte å fjerne huden fra åpen komedie, men hvordan å forhindre et nytt utseende? Her er det nødvendig å utføre prosedyrer som vil redusere porene, dvs. de er strammet og dermed forhindrer et mulig nytt utseende eller infeksjon etter prosedyrene for rensing av ansiktet. Vurder noen nyttige tips om hvordan du begrenser porene og renser huden din:

 • pisket hvit hvitt når det påføres huden, vil skape en tynn film;
 • tørk ansiktet med et isstykke som er laget av bryggede urter (kamille, celandine);
 • rengjør huden om dagen med et desinfiserende lotion laget av agurk og vodka juice i forholdet 2 til 1;
 • spiseskjeer av tinktur av calendula i et glass mineralvann, og det er en utmerket antiseptisk.

Kjære lesere, jeg vil gjerne si, eliminere konsekvensene, du kan ikke legge merke til årsakene. Hvis de foreslåtte alternativene ikke hjelper deg, kontakt legen din, fordi noen merkelige manifestasjoner på huden antyder at noe er galt inne i kroppen.

Flere Artikler Om Typer Acne