Helt glatt hud finnes ikke. Det er bundet til å ha nålehull som er "ansvarlig" for termisk regulering av kroppen, frigjør svette og bløtgjøre den øvre lag av dermis, produsere talg. Det beskytter kroppen mot negative påvirkninger innvendig og utvendig.

Hvis syntesen av sebaceøsekresjon øker - disse hullene utvides, og det oppstår en kosmetisk defekt:

 • Overflødig sebum og desquamated epithel akkumuleres i munnen;
 • De er gjennomvåt med støv spredt i luften;
 • ål og komedoner dannes;
 • gunstige betingelser er opprettet for reproduksjon av patogene og betinget patogene mikroorganismer;
 • Den inflammatoriske prosessen begynner.

Ansiktet lider av utvidelse av porene - oftest i nesen, haken og pannen.

Hvordan fjerne store porer i ansiktet og returnere det til appell?

Årsakene til utvidelsen av porene

Problemet med estetisk ufullkommenhet kan håndteres raskere med en integrert tilnærming.

Og for dette er det nødvendig ikke bare å ta vare på ansiktet, men også å forsøke å eliminere årsakene som førte til utseendet til en kosmetisk defekt.

 1. Genetiske faktorer - i dette tilfellet er det nødvendig å begrense seg bare til ansiktspleie, hvis du har arvet fet eller kombinert hudtyper fra foreldrene dine - du kan bare tilpasse deg;
 2. Hormonal ubalanse eller hormonforstyrrelser - Kosmetiske inngrep utfyller kostholdet. I noen tilfeller må du kanskje konsultere en spesialist;
 3. Feil diett og som en konsekvens, et brudd på tarmmetabolismen - må tilpasse dietten.
 4. Metabolske sykdommer - uten besøk til legen kan ikke takle;
 5. Dysfunksjon i immun- og nervesystemet - igjen trenger hjelp fra leger;
 6. Misbruk av dårlige vaner - da må du bestemme hva som er dyrere - sigaretter og alkohol eller utseende. Hvordan ikke å ta vare på deg selv, noen år etter at du begynner å røyke eller regelmessig bruke alkoholholdige drikkevarer, vil alt bli "skrevet" på ansiktet.

Også på endringen i kvaliteten på ansiktets hud påvirker:

 • feil omsorg;
 • overdreven soleksponering
 • uhyggelig utvalg av kosmetikk.

Med de nyeste faktorene som forårsaker utvidelse av porene, kan du klare seg selv hjemme.

Hvordan fjerne forstørrede porer i ansiktet selv

Hudpleie hjemme bør omfatte følgende aktiviteter:

 1. Det er nødvendig å utføre vanlig full ansiktsrensing. Bare vask litt, du må velge et middel for vasking - bedre såpeskum, beriket med rensende ingredienser. Før du legger på huden, betyr det at du trenger å skumme. Deretter vaskes først med kaldt vann og deretter kaldt - slik at de forstørrede porene smelter. Påfør fuktighetskrem;
 2. Eksfoliering bidrar til å kvitte seg med smuss som akkumuleres i de forstørrede porene. Midler for skrubbe eller peeling skal brukes minst en gang i uken. Eksfoliering fjerner ikke bare døde hudceller, men øker også mikrocirkulasjonen av blod i de øvre lagene av dermis;

Før prosedyren må du fjerne håret og dampe huden. Deretter fuktes det med varmt vann og påføres for peeling eller gni med en skrubbe langs massasjelinjer med en svamp.

Hjem peeling med salicylsyre, natron, kroppsolje og hydrogenperoksid virker mest effektivt.

Slipende partikler i scrubs kan være malt skaller av mandler, havregryn, eggeskall.

 1. Hjemmelagde ansiktsmasker med komponenter som har tilspenningsegenskaper.
 2. Fukte. Det er nødvendig å velge middel for lysstruktur, ikke tilstopping av porene og ikke å utvide dem. Hvis du ikke kan lage en egnet hjemmelaget kosmetikk, kan du prøve industriell kosmetikk. Forhold bør gis til mineraler.

Oppskrifter hjemme rettsmidler, eliminerer forstørrede porene

 1. Honning er blandet med ris eller havremel - i 1/2 prosent, bringes til en homogen tilstand i et vannbad, tilsett 2 dråper enebær eller mynte til en spiseskje av blandingen. Masken smaler perfekt forstørrede porer og nærer huden;
 2. Hjem peeling - mashed surkål eller agurker fra fatet påføres ansiktet;
 3. En annen oppskrift på hjemme peeling - 2 ss sitronsaft blandet med en teskje med natron og pisket protein;
 4. Aldersmaske. Smør proteinet og bring til en puree-lignende tilstand med havremel, bygg eller rugmel;
 5. Tomatmaske - gjør det veldig enkelt. Bland tomatpølse med en liten mengde usøtet yoghurt;
 6. Rask handling maske. Bland det piskede proteinet med appelsinjuice. Deretter må ansiktet gni med frosne isterninger. For frysing er det bedre å bruke infusjoner av urter som har anti-inflammatoriske og antiseptiske egenskaper.

Hjemmelagde masker kan gjøres i 14 og 70 år, uansett alder.

Hvordan fjerne forstørrede porer på ansiktet i hytta

Kosmetiske prosedyrer som hjelper deg med å kvitte seg med forstørrede porer.

 1. Mesoterapeutiske cocktailer. Masker er laget av fosfatidylkolin, aminosyrer, hyaluronsyre og melkesyre, vitaminer og mineraltilskudd;
 2. Plazmolifting. Vanlig peeling i salongforhold;
 3. Iontophorese, påvirkning av strømmer - Darsonval prosedyrer, ultrafonophorese;
 4. Disincrustation - forstørrede porer renses ved hjelp av elektroterapi effekter - for eksempel elektroforese - og alkaliske midler for peeling;
 5. Microdermabrasion - salong polering;
 6. Laserprosedyrer - laser termolyse eller laser resurfacing. Laseren påvirker problemområdene, det øvre laget av dermis fordamper. Det bidrar til å stramme huden, smale store porer, fjerne fine rynker.

Laserpolering har antiinflammatoriske og antimikrobielle effekter, fjerner gamle arr fra akne.

Hjem og salong prosedyrer for å eliminere forstørrede porer kan gjøres ikke for alle og ikke alltid.

Med dermatologiske sykdommer av smittsom natur, forverring av den generelle tilstanden, forverring av herpes og den purulente naturen av akne. Ikke gå til skjønnhetssalonger under graviditet, forverring av kroniske sykdommer og med en tendens til å danne keloider.

Forstørrede porer på ansiktet: hva du skal gjøre, hvordan du fjerner?

Forstørrede porer oppstår ofte av mennesker som i naturen er eiere av blandet eller fet hud. Mindre vanlig er dette problemet observert hos eiere av tørre epidermier. For å fikse problemet, må du ha grunnleggende kunnskap om hvorfor utvidede porer vises. Du kan fjerne dem gjennom hjemme- eller salongteknikker, men først ting først.

Årsaker til brede porer

 • dårlig balansert kosthold, misbruk av fete og krydrede matvarer;
 • genetikk;
 • skjoldbruskkjertel og generelle endokrine forstyrrelser;
 • behandling med harde antibiotika;
 • tar prevensjonsmidler, hormonelle stoffer;
 • svekket metabolisme;
 • dysfunksjon av sentralnervesystemet;
 • svak immunitet
 • dårlige vaner (alkohol, alkohol);
 • mangel på vanlig hudpleie;
 • lang opphold i solen, solarium;
 • feil makeup;
 • bruk av dekorative kosmetikk av lav kvalitet.

Masker med egg fra forstørrede porene

 1. Vaktel og kylling egg. Kylling eller vaktel egg - et rimelig middel som du kan eliminere problemet. Grunnlaget for maskerne er hvit, som er pisket inn i et tykt skum. Hyppigheten av bruk av midler - 3 ganger i uken.
 2. Med plantain. Samle friske blader av plantain og sorrel, måle ut 10 stykker. Vask greenene, pund blenderen i en homogen oppslemming. Forkjøl kyllingproteinet som er skilt fra eggeplommen, pisk det inn i et tykt skum og bland med bladene. Legg over hele ansiktet uten å berøre øyet. Oppbevares til tørr.
 3. Med sitron. Kom inn i et apotek sjøsalt, som ikke inkluderer fargestoffer. Det er bedre å kjøpe varer med kamilleinnhold. Kryss halve feber, kombinere med 25-30 ml. sitron eller lime frisk. Skriv inn det avkjølte polstrede proteinet, bruk på dampet hud. Gni og vent en halv time.
 4. Med havremel. Grind havregryn flak eller erstatte råvarer med hvetekli i samme mengde. Bland med to vaktelproteiner og arbeid godt med en mikser. Påfør det resulterende skummet over hele overflaten av huden, gni i en sirkulær bevegelse og la den tørke.
 5. Med kirsebær. I sesongen av modne bær kan du bruke friske bær av kirsebær eller vinrank for å forberede en maske. Mål ut bærene, gjør det til en mush med en blender. Her går du inn i egghvitt og visp med en mikser. Spred på dampet epidermis, vent til slutten av sammensetningen (en tredjedel av timen).
 6. Med aloe vera. Plukk opp en tett plantestamme for en maske, skyll den og slå den til en vassel med en blender. Separat, suge et halvt stykke svart brød i melk, etter 10 minutter, drenne væsken. Mashbrød, legg til aloe og en egghvite. Du kan legge til en klype brus. Påfør gruel til ansikt, vent 25 minutter.
 7. Med poteter. Rist en liten potetknol på den finkornete riven (vasket, med hud). Legg til 3-5 gr. salt, 2 pisket vaktelegg (hvit med eggeplomme). Utfør en preliminær damping av epidermis, gjør deretter en maske og vent en halv time.

Masker med tomat fra forstørrede porer

Midler med tilsetning av tomater tørker huden godt, normaliserer utslipp av fett, rene og smale porer. Også masker effektivt bekjempe betennelser av noe slag, akne, akne merker. De brukes ikke mer enn 3 ganger i uken, uavhengig av hudtype.

 1. Med sitronsaft. Klem saften fra 1/3 del av sitrusfrukter, bland med en vassel av en middels tomat uten hud. For tetthet, legg til litt gelatin og la det hovne. Etter 15 minutter, fortsett til distribusjonen, varigheten av eksponeringen - en halv time.
 2. Med en agurk. Masken er egnet for eiere av tørr hud, fordi det gir ekstra fuktighet. Kryss en fjerdedel av en agurk og en tredjedel av en tomat i en hvilken som helst tilgjengelig metode. Bland potetmos i en blanding, spredt over ansiktets hud. Ikke bruk øyeområdet, hold masken i 35 minutter.
 3. Med poteter. Skyll en potetknoll av den gjennomsnittlige størrelsen, gni den sammen med en peeling på et lite kornet rifler. Fjern huden fra en liten tomat, bla i en mos med en blender. Koble forbindelsene, legg til 7-10 gr. stivelse for tetthet. Lag en maske og vent i 40 minutter.

Masker med honning fra forstørrede porer

Honning masker er egnet for eiere av alle hudtyper. Preparatene anbefales å brukes 2 ganger i uken for personer med tørr dermis, 3 ganger for eiere av oljeholdig, blandet, normal hud.

 1. Med yoghurt. Ta sitronsyre på spissen av kniven, fortynn 20 ml. varmt vann. Når korn smelter, skriv inn 50 gram. tykk yoghurt, 30 gr. kandisert honning. Bland blandingen homogen og fordel problemområdene. Hold i minst 30 minutter.
 2. Med mandler. Ta 10-12 kjerner mandler, stek i en skillet uten olje, kjøl og rull blenderen. Skriv inn 5 dråper peppertinktur, 35-40 g. tykk honning, 15 gr. stivelse eller havremel. Når massen blir homogen, fordeler den og går i en tredjedel av en time.
 3. Med grønn te. Forbered tebladene på grunnlag av store teeblader. Mål ut 40 ml. Sterk infusjon, hell i en varm buljong 20 gram. grøt. Avkjøl og la partiklene svulme. Skriv inn 40 gr. smeltet lime honning, gjelder. Vent en halv time, fjern med kontrastvann.

Masker med leire fra forstørrede porene

Leireverktøy anses som den mest effektive og relativt billig. For å forberede, velg sammensetningen av grå, svart, hvit, gul, grønn, blå eller rosa. Masker kan brukes ikke mer enn 2 ganger i uken.

 1. Med aktivert karbon. Absorberende trekker helt forurensningen, og derved begrenser porene og normaliserer sekretjonen av fett. Telle ut 3-4 enheter kull, bli til støv med to skjeer. Bland med 20 gr. svart leire og fortynnet med vann til pastaen. Etter 10 minutter, gjelder, unntatt øyeområdet. Vent til det er herdet, fjern.
 2. Med spirulina. Spirulina tabletter (tang) selges på apotek. Du trenger 2-3 enheter. Vri produktet i pulver, bland med 20 gram. blå, rosa eller grønn leire. Fortynn med varmt filtrert vann, la pastaen stå i 8 minutter. Etter distribusjon, vent en tredjedel av en time.
 3. Med kjære. Kjøpe aloe vera tinktur på apoteket, måle 7 ml. Bland stoffet med 25 gram. honning, 30 gr. grå eller gul leire. Legg til litt drikkevann hvis masken er tykk. Påfør det, vent en halv time, fjern med kontrastvann.

Masker med havremel fra forstørrede porer

Havremel masker ikke bare rense og smale porer, men også eliminere betennelse fra allergiske reaksjoner. Flakene virker forsiktig uten å skade epidermis, slik at disse midlene kan brukes til eiere av sensitiv hud. Hyppighet av bruk - 3-4 ganger i uken.

 1. Med rømme. Kryss flak på en praktisk måte, hell deretter varm melk og la den gå i en tredjedel av en time. Fjern overflødig væske, havregryn, kombinere med 45 gr. rømme. Skriv inn 10 ml. juice av sitron eller kalk, lage en maske. Vent en halv time.
 2. Med et egg. Kjøl egghvitt, pisk inn i et veldig tykt skum. Hell 30 gr. fine eller mellomstore bakken flak. Legg til massen av gruel halvgummi, gjelder på huden. Massasje i en sirkelbevegelse, vask av etter 40 minutter.
 3. Med aspirin. Ta 2 ss, mos med en enhet av acetylsalisylsyre og 2 tabletter med aktivt kull. Hell 30 ml. vann, skriv en spiseskje med gjennomvåt havregryn. Etter søknad, vent 25 minutter.

Salon prosedyrer

Skjønnhetssalonger tilbyr mange tjenester innen maskinvare og invasiv kosmetikk, som du kan kvitte deg med forstørrede porer og stramme huden. Effekten av foryngelse er merkbar etter første økt.

 1. Ultralyd rengjøring. Alle har råd til ultralyd ansiktsrensing, fordi teknikken anses å være etterspurt og relativt billig. Prosedyren består i dyp rensing av porene, som et resultat av hvilken den komplette poleringen av huden utføres. Ultralyd hjelper til med å håndtere akne, komedoner, overskytende sekresjon av fett. Hvis du kjøper en retningsutstyr, kan prosedyren utføres uavhengig. Metoden betraktes som trygg og myk, fordi den ikke skader huden. Resultatet er merkbart etter første økt. Rengjøring bør gjøres 1 gang i 2-4 uker.
 2. Arsonvalisasjon. Prosedyren utføres ved hjelp av en spesiell enhet Darsonval. Utstyr microcurrent huden bidrar til å normalisere produksjonen av talgkjertlene, forbedrer blodsirkulasjonen i huden i ansiktet, fjerne den eksisterende betennelser og fjerne rynker. Lavfrekvent strøm øker alle metabolske prosesser, desinfiserer epidermis, så effekten er synlig med det samme. Fordelen er at Darsonval kan kjøpes til hjemmebruk. Dens kostnad starter fra 2500 rubler, for behandling krever 20 økter.
 3. Laser sliping. Terapi utføres ved hjelp av en laser, som exfolierer ujevnheten i huden, trekker ut fettpropper, strammer porene. En positiv kvalitet er effekten på de nedre lagene av dermis, ansiktet er merkbart yngre og dannes i det ovale (kampen mot sagging og rynker). Teknikken anses traumatisk, men effektiv. Etter prosedyren gjenopprettes huden innen 10-15 dager. Effekten varer i 2-3 år.

Det er mange måter å håndtere utvidede porer, men hjemmelagde masker og populære salongprosedyrer tar ledelsen. For å øke resultatet, er det nødvendig å gi opp dårlige vaner, bruk bare kosmetikk av høy kvalitet, og normaliser riktig diett. Ikke overflødig vil være bruk av lotioner med sitronvann eller kamilleavkok.

Hvordan fjerne forstørrede porer i ansiktet hjemme

Sunn hud uten kosmetiske feil - drømmen til hver kvinne. Huden har mange funksjoner, bidrar til å bevare kroppens helse. Dessverre bidrar miljømessige forhold til organsvikt, og problemer i form av forstørrede porer, rynker, akne og akne innrømmer selv sunne mennesker. For å takle dem, er det viktig å vite hvordan å bli kvitt forstørrede porer i ansiktet. Du kan gjøre dette hjemme eller ta til hjelp av spesialister-kosmetologer. Denne artikkelen inneholder nyttige tips, en beskrivelse av merkede produkter og kosmetiske prosedyrer, folkemessige oppskrifter som kan eliminere den kosmetiske feilen.

Årsaker til forstørrede porer i ansiktet

Huden til en person er en av de viktigste organene, som okkuperer det største området i kroppen. Han er ansvarlig for å puste, metning av små kapillærer med oksygen. Termoregulering, beskyttelse mot skade, ultrafiolett stråling, mikrober, akkumulering av hormoner, deltakelse i vann-salt metabolisme, utskillelse er de viktigste funksjonene i menneskelig hud. Vår deksel har også reseptorfunksjon, fordi konsentrasjonen av nerveender på den er den største i kroppen.

Vær oppmerksom! Dermatologer sier at porene er lungene i dekselet.

Den minste skade eller feil bruk av denne kroppen kan forårsake ikke bare estetisk ulempe, men også bli en inngangsport for infeksjon.

Sebaceous kjertlene fylle porene med en spesiell hemmelig sebum. Det beskytter mot de negative effektene av det ytre miljøet, myker og fukter. Under ugunstige miljøforhold slutter sebum å være et forsvar. På grunn av dette øker stomata og døde celler akkumuleres i dem, forurensning, overflødig fett. Dette fører til blokkering av follikler, fører til utvikling av akne, inflammatoriske prosesser. Innvendige bakterier aktiveres, dette næringsstoffet bidrar til sin aktive vekst. Som et resultat dannes akne, pustler og akne på overflaten av problemområdet.

Den primære kosmetiske feilen oppstår i ungdomsårene. Økningen i produksjonen av kjønnshormoner fører til mange feil i alle kroppssystemer. Økt sekresjon av talg utvider munn av ekskretjonskanalen. Når hormonene "avtar", lukker munnene seg ikke, er det viktig å hjelpe dem.

Advarsel! Hvis forsiktighetsforanstaltninger ikke tas i tide, vil munnene forbli utvidet, og med alderen blir overflaten av ansiktet ujevnt. Gjennom dem trenger toksiner, frie radikaler og andre skadelige stoffer lett inn i kroppen.

Hva er årsaken til økt sekresjon av talg, som forårsaker stomi ekspansjon? Følgende faktorer favoriserer henne:

 1. Overdreven sebumsekresjon er vanlig hos personer med fet hud. Her spiller arvelighet en stor rolle.
 2. Hormonale feil på grunn av funksjonsfeil i endokrine kjertler. De er forårsaket av hormonelle overfall under pubertet, graviditet og overgangsalder, så vel som sykdommer i det endokrine systemet.
 3. Metabolske sykdommer.
 4. Usunn livsstil, inkludert røyking og alkoholforbruk, usunt kosthold.
 5. Forstyrrelse av mage-tarmkanalen, immun- og nervesystemet.
 6. Overdreven påvirkning av ultrafiolett stråling, forårsaker dehydreringsprosessen den akselererte døden av epitelceller, reduserer produksjonen av kollagen.
 7. Bruk av kosmetikk av lav kvalitet, spesielt den daglige applikasjonen av pulver og fundament. Disse kosmetiske produktene bidrar til blokkering.

Det er viktig! Les omhyggelig de omtalte faktorene. Deres fullstendige eller delvise eliminering vil hjelpe til i kampen mot problemet.

Sunn livsstil og ernæring

En annen stor Hippokrates sa uttrykket som alle leger tar som utgangspunkt - "du er det du spiser". Denne uttalelsen gjenspeiler virkningen av forbrukte produkter på menneskers helse. De gjelder for det beskrevne problemet.

Overdreven fascinasjon med fete, stekte, salte og krydrede mat får kroppen til å oppleve stress. Mage-tarmkanalen bruker mye ressurser på fordøyelsen, og ekskresjonssystemet prøver å aktivt fjerne rester av skadelig mat. I dette tilfellet er det ikke bare nyrene og leveren som påvirkes, huden er også negativt påvirket av feil diett. Gjennom cellemembranene i dette organet slippes skadelige stoffer inn i miljøet. For å fremme overflødig salt og frie radikaler til "utgangen", øker membranen sekresjonen av talg.

Samme regel gjelder bruk av alkoholholdige drikkevarer og røyking. For å bli kvitt nedbrytingsprodukter av skadelige stoffer, blir stomata tvunget til å utvides. Kreftfremkallende stoffer i tobakkrøyk bidrar til ødeleggelse av kollagen. Kullmonoksyd reduserer ledningsevnen til karene. Inntaket av skadelige stoffer fra en røykt sigarett fra utsiden forårsaker tørrhet og irritasjon i ansiktet.

Vær oppmerksom! Hver røkt sigarett reduserer kapillær ledningsevne med 1,5 timer. På grunn av dette, blir respirasjon av huden forstyrret, bløhet og for tidlig aldring vises.

Vil du bli kvitt utvidede porer? Vi må revurdere livsstilen. Eliminer søppelmat fra kostholdet, ikke bruk alkoholholdige drikker og slutte å røyke.

Spis mer frisk frukt og grønnsaker. Vitaminer og antioksidanter inneholdt i dem bidrar til restaurering av elastisitet, styrke veggene i blodårene, forbedre cellulær immunitet. Bytt kaffe med grønn te, grønnsaksjuice, smoothies. Drikk mer ren filtrert og mineralvann. Disse drikkene bidrar til foryngelse og hydrering av huden, eliminering av toksiner.

Det er viktig å overvåke riktig drift av mage-tarmkanalen. Effekten av tarmmikrofloraen på hudhelsen har vært vitenskapelig bevist. Drikk meieriprodukter for å kolonisere tarmens nyttige flora.

Profesjonell kosmetologi prosedyrer for å begrense porene

Et kosmetisk besøk vil bidra til å overvinne en kosmetisk defekt. En kompetent spesialist vil diagnostisere og anbefale en egnet behandlingsmetode, basert på kroppens egenskaper.

Moderne kosmetologi teknologier representerer et bredt spekter av prosedyrer. Følgende metoder er mest effektive i bekjempelse av kosmetiske defekter av epidermis:

 • plasma løfting;
 • mesotherapy;
 • mekanisk peeling;
 • kjemisk peeling;
 • microdermabrasion;
 • bildeforyngelse;
 • kryoterapi massasje;
 • Desincrustation.

Husk! Salonprosedyrer har kontraindikasjoner. Hvis du er i tvil om effektiviteten av teknikken eller muligheten for bivirkninger, er det bedre å nekte behandling.

Og nå la oss ta en nærmere titt på hva de oppførte metodene er.

Plasmolifting er den nyeste prosedyren basert på innføring av en persons eget plasma. Metoden refererer til invasiv, siden det er en injeksjon laget på grunnlag av blodplasma, kollagen og elastin. Plasmolifting er basert på aktivering av dermas egne ressurser, økning av cellulær immunitet, regenerativ kapasitet og forbedring av metabolske prosesser. Samtidig blir resultatet merkbart ikke umiddelbart etter prosedyren, men etter 2 uker. Mikroinjeksjoner vises ikke bare for å bekjempe det beskrevne problemet. De vil lett gjenopprette elastisitet, eliminere pigmentering, til og med lettelse av ansiktet. Allergiske reaksjoner, samt risikoen for avvisning, er helt utelukket.

Etter plasma-løft etableres syntesen av hyaluronsyre og kollagen. På grunn av gjenopptakelse av metabolisme oppstår hydrering naturlig. Blant minusene av plasmaløfting er det høy kostnad og smerte ved injeksjoner.

Mesoterapi er delt inn injiserbar og ikke-invasiv. Den første metoden er basert på innføring av mikrodoser av legemidler som forbedrer tilstanden til huden. Slike rusmidler kalles "cocktails", består av ett eller flere biologisk aktive stoffer.

Vær oppmerksom! Kosmetologen velger typen stoff, avhengig av tilstanden til dermis. Den hyppigst brukte hyaluronsyre, antioksidanter, aminosyrer, vitaminer og planteekstrakter.

Mesoterapi gir et raskt resultat, men krever et behandlingsforløp. Det har en rekke kontraindikasjoner, smertefulle og dyre. Men effekten fortsetter i lang tid.

Ikke-invasiv mesoterapi er basert på bruk av legemidler direkte til problemområdet, etterfulgt av virkningen av enheter som øker permeabiliteten av cellemembraner. Disse kan være ultralyd, mikrostrøm og iontophorese enheter. Den ikke-invasive metoden er dårligere enn dens andre effektivitet, siden enheten ikke tillater stoffet å trenge inn i de dype lagene i epidermisene. Kurset består av 5 prosedyrer som varer 20-30 minutter.

Mekanisk peeling er basert på å påføre peeling preparater med en spesiell enhet. En del leverer stoffet under trykk, og den andre straks "kutter av" døde celler. En mer forsiktig metode er basert på enheten med en poleringsbørste som behandles med overflaten av ansiktet. Det fjerner døde celler, stimulerer utviklingen av nye, forbedrer mikrosirkulasjonen av blodkar.

I hovedsak er en polering av overflaten av ansiktet. Det holdes i flere økter og krever korreksjon bare etter et år.

Advarsel! Mekanisk peeling er en svært smertefull prosess. Hvis du har lav smertegrense, bruk mer godartede metoder eller ta til lokalbedøvelse.

Kjemisk peeling utføres ved å bruke forskjellige stoffer til problemområdet. Avhengig av intensiteten av virkningen er delt inn i tre grader av rensing. Frukt syrer brukes til mild peeling, trikloreddiksyre for medium peels, og fenolderivater for dype peeling. Disse stoffene oppløser keratiniserte celler og fører til desquamation.

For å overvinne mangelen under vurdering, brukes en mild rengjøring. Bare noen få kurs med intervaller på 1 uke gir deg et friskt utseende. Dybere penetrasjon kan avlaste seg fra sterk pigmentering, men forårsaker faktisk en kjemisk brenning, i helbredelsesprosessen hvor det øvre laget av epidermis skreller av. Arrangementet utføres raskt, men krever helbredelse innen 4-15 dager.

Microdermabrasion er også en type peeling. Til produksjon brukes en slipende diamanthode som renser døde hudceller. Spesialisten velger graden av slitasje av hodet, avhengig av ønsket resultat. Microdermabrasion forårsaker ikke ubehag, forårsaker ikke allergiske reaksjoner.

Vær oppmerksom! Microdermabrasion anses som en mild måte, siden rødheten forsvinner om få timer. Men resultatet varer fra 8 måneder til ett år, hvoretter en korreksjon kreves.

Photorejuvenation er en type laser korreksjon. Virkningen av en lysstråle av en viss lengde utløser produksjonen av kollagen og elastin i dermis dype lag. Effekten er merkbar etter en økt, hele kurset vil kreve 3-7 økter med en to-ukers pause. Under økten føles pasienten en svak prikkende følelse; umiddelbart etter avslutning kan du bruke kjent kosmetikk.

Kryomassasje består i å anvende flytende nitrogen ved å bruke en pinne med en bomullsapplikator til overflaten av ansiktet. Tegning utføres på massasjelinjer. Det gir en rask effekt, da stomata under påvirkning av kald refleks er innsnevret. Praktisk smertefri teknikk krever 12-15 økter hver tredje dag.

Disincrustation er basert på forsåpning av fett under påvirkning av en elektrisk strøm med lav styrke. Et serviett fuktet med en spesiell alkalisk løsning er plassert på pasientens ansikt. Etter det blir overflaten i løpet av få minutter behandlet av katoden til fettoppløsningsapparatet. Deretter reverseres elektrodene, og en anode påføres som lukker stomata. Helt smertefri metode.

Advarsel! Det er en streng kontraindikasjon for deincrustation - tilstedeværelsen av en pacemaker. Også, metoden gjelder ikke i nærvær av tannkroner laget av gull eller platina.

Uansett salongteknikk du velger, bør du vite at den beste tiden å tilbringe det er vinter. Virkningen av ultrafiolett fører til rask tap av resultater.

Utvidet pore hudpleie

For at huden skal skinne, er det viktig å organisere riktig omsorg for det. Den er basert på 3 faser:

 • rensing;
 • innsnevring;
 • fuktighetsgivende.

Det er nødvendig å se en ujevn overflate som er spottet med porøse kratere under et mikroskop en gang, og du vil umiddelbart forstå at rensing er grunnlaget for omsorg. Inne i et slikt krater er et viskøst stoff av en mørk nyanse, bestående av talg, skitt og partikler av dekorative kosmetikk.

Det er nødvendig å treffe tiltak for å rydde opp så grimme produkter. Til dette formål benyttes geler, masker, peeling og scrubs. De kan kjøpes på kosmetikkbutikker eller lage deg selv. Disse produktene exfolierer forsiktig stratum corneum og fjern overskytende talg. Vasking med såpe for sensitiv hud er bedre å erstatte med en spesiell tonic eller melk. Skrubbe fjerner forsiktig laget av døde celler, men du bør ikke bli båret med dette produktet. Det påføres på massasjelinjer i 1 minutt, og deretter skylles av med varmt vann. nok til å skrubbe 1-2 ganger i uken.

Vær oppmerksom! Hyppigere bruk av rensemidler vil ha motsatt effekt - sebumsekretjonen vil øke.

Den andre fasen av omsorg - innsnevring av porene. Etter rengjøring er det viktig å "lukke" tilgangen til skadelige stoffer i tide. Til disse formål, brukte tonics. Det er bedre hvis de består av naturlige ingredienser. Tonic basert på rosevann eller planteekstrakter (maisblomst, aloe, tea tree, calendula, linden) fremmer lukking av stomata, øker mykhet og silke.
Et alternativ til å kjøpe tonic vil være vegetabilske avkok eller agurkjuice. Velge avkok, sørg for at du ikke har en allergisk reaksjon.

Den siste fasen - fuktighetsgivende. Fuktighetskrem og geler vil bidra til å balansere fuktighetsbalansen. Det er viktig å spore fraværet av for mye fettinnhold i kremet. Det beste alternativet hvis sammensetningen inneholder antioksidanter, vitaminer, planteekstrakter. Tilstedeværelsen av solbeskyttelsesfaktor beskytter ansiktet mot uttørking av solen.

Innsnevring av porene i ansiktet hjemme

Hvis en eller annen grunn utsetter turen til skjønnhetsseksjonen hele tiden, bør du ikke nøle med å løse problemet. Hjemme er det ganske mulig å bruke analoger av kosmetiske prosedyrer eller spesialverktøy. Vegetative kompresser vil hjelpe, vask med avkok av urter. I denne delen av artikkelen vil vi se på populære merkevarer for å eliminere en feil, samt prøvde og sanne populære metoder for å håndtere et problem.

Husk! Det er nødvendig å starte påføringsinnretningen først etter rengjøring av huden. På den endelige fasen av omsorg, vær sikker på å bruke en fuktighetskrem.

Brand fond for å bekjempe utvidede porer

Produsenter av kosmetikk produserer en rekke smalt målrettede stoffer som raskt kan eliminere hudens porøsitet. Vi foreslår at du skal utforske flere populære merker for å håndtere problemet hjemme.

Den POREfessional maskeringsbalsammen fra Benefit. Det lille røret er fylt med en lett strukturert balsam. Passer til applikasjon på ren hud eller på toppen av dekorative kosmetikk. Balsammen har en beige fargetone, men når den påføres blir gjennomsiktig, er tekstur gel. Absorbsjon raskt, oljeskinn og effekten av filmen er fraværende. Den tjener utelukkende til rask maskering av problemet, det har ingen helbredende egenskaper. Hvis du er nødt til å komme til en viktig begivenhet, vil den bringe en "ordre" på ansiktet ditt perfekt, selv ut tonen, gi en jevn og sunn glød.

Porene ikke mer gel for å smale porene fra dr.brandt. Blant hovedingrediensene i sammensetningen av denne fantastiske middel inkluderer te-treolje og lin ekstrakt. Gelen har en lett tekstur, er malt i en lys beige fargetone. Det tjener til å eliminere skinne, matting, regulering av talgproduksjon, stomata-lukking og tonejustering.

Kvinnene bemerket at gelen har en behagelig aroma, absorberer øyeblikkelig og fullstendig takler de lovede funksjonene. Matteffekten varer til kveldstid. Praktisk format på et lite rør gjør at du kan passe den inn i en reise kosmetisk veske.

Tips! Dr.brandt-linjen inneholder også en rensemaske og gel, anti-aging matting lotion. Effekten er helt i samsvar med beskrivelsen av produsenten.

Masken i den aktive renhetsmasken fra Comfort-sone består av grønn leire, grønnsakskomponenter og propolis. Bidrar til fjerning av giftstoffer, rengjøring og normalisering av talgkjertlene. Kundene noterer seg en god tørkingseffekt, fjerning av oljeaktig glans, en hyggelig menthol-aroma. Det forbrukes veldig økonomisk, det kan bare brukes på problemområder.

Eisenberg Masque-purifiseringsmasken er laget på grunn av leire, har en bleking effekt, renser og myker huden, gir tone, lukker stomata. Enkel applikasjon, ingen tetthet, fløyelsaktig, ingen kosmetiske feil - de viktigste fordelene ved Masque-rensemiddelet.

Anti-inflammatorisk tonic refining Spesielt fra Vyon er designet spesielt for fet hud utsatt for betennelse. Ved vanlig bruk gjør antibakterielle komponenter en utmerket jobb. Renser og gir tone, har en behagelig aroma.

Intensiv rensing konsentrere Reducteur porer fra Biotherme. Konsentratet er egnet for kombinasjon og fet hud. Soothes, løser problemet, mattes. Den har en klebrig tekstur, men etter noen minutter blir den helt absorbert, noe som gjør overflaten tørr. Selv med nøye vurdering, er porøsiteten betydelig redusert. Fordelene med forbrukere bragte en interessant fruktsmak og en svært økonomisk utgift.

Instant Instant Mattifying Correction Corrector, Pore raffinering løsninger fra Clinique tjener bare til å maskere problemet. Men klarer oppdraget med 100%. Utjevning av tone, det totale fraværet av porøsitet, oppnås den matte effekten på grunn av de optiske diffusorer som utgjør korrektoren.

Vær oppmerksom! Som angitt av produsenten, varer effekten bare 4 timer. Etter denne tiden trenger du en ny del av korrektoren, men en liten kostnad vil tillate lenge å nyte et luksuriøst utseende.

Garniers "Clean Skin" Exfoliating Scrub with Coal inneholder en av de mest effektive komponentene for å bekjempe inflammatoriske prosesser - salicylsyre. Små kullkuler fjerner stratum corneum forsiktig. Skrubbe vil ikke tillate overdreven sekresjon av talg, reduserer porøsiteten betydelig. Forbrukerne sier at stykker kull er egnet i størrelse for myk peeling. Skrubb når du bruker to ganger i uken, vil raskt få ansiktet tilbake til normalt. For midler kjennetegnet av en følelse av tetthet. Duften av mynte og urter fornøyelig oppdateres, beroliger irritasjon.

Fra farmasøytiske preparater gode anmeldelser samlet salisylsyre (løsning), Apilak, hydrogenperoksid, Differin krem, Baziron salve. Utrolig populær og svart maske-skrubbe basert på kollagen, til og med verdsatt stjernene i show-virksomheten sin effektivitet.

Vi kjemper med forstørrede porer med isbiter

Du kan erstatte den moderne kryomassasjen ved hjelp av isbiter. Til disse formål, bruk mineralvann uten gass, avkok av helbredende urter, frossen frukt eller grønnsaksjuice.

Kontakt med overflaten av ansiktet er minimal. Hvis iskuben blir utført langs massasjelinjer, lukkes stomata raskt, og deretter vil innholdet åpne og skille ut, og øke strømmen av blod og oksygen til epidermis.

Tips! Hvis du bruker frosset juice eller avkok av urter, tørk ikke ansiktet, la væsken suge.

Komprimerer og urte avkok for å beskytte helsen til epidermis

Komprimerer basert på urte dekokser, grønn te, rosehip infusjon er i stand til å lukke stomata raskt, men for dette må du bruke dem riktig. Forbered noen avkok, for eksempel kamille. Dip et stykke rent bomullstoff i en varm løsning, gjelde ansiktet. Bare ikke brenne deg selv! Hold i 3 minutter og fukt i kald oppløsning. Gjenta 2 ganger, ikke tørk ansiktet ditt. Denne metoden vil dampe ut og åpne munnen, og deretter lukke dem raskt.

Det er nyttig etter vask å vaske med mineralvann eller infusjon av bjørkeknopper. De brygges i henhold til instruksjonene som er angitt på pakken. Som råmateriale kan du bruke avkok av burdock, lavendel, kamille, calendula, timian, mynte. Velg en komponent som du ikke har en allergisk reaksjon på.

Hvordan bli kvitt utvidede porer på en dag, for alltid

Så du vil dele med feilen for alltid, eller i det minste glemme det for en dag. Annonsører bør imidlertid ikke falle for agn, et universelt middel eller prosedyren er ennå ikke oppfunnet. Selv de mest populære kosmetiske prosedyrene og profesjonelle kosmetikk kan ikke så raskt løse problemet. Du kan bare gjøre en innsats for å eliminere den og følge en rekke forebyggende tiltak.

Vær oppmerksom! Ikke alle tilfeller av økt porøsitet kan fullstendig herdes. Tilstedeværelsen av spesifikke sykdommer (autoimmun) vil ikke eliminere problemet helt.

Forhindre utseendet av forstørrede porer

For å forhindre utseendet på en feil, er det noen nyttige tips:

 • Ansiktet skrubbe regelmessig;
 • Pass på å bruke fuktighetskrem;
 • vask kun med kaldt vann;
 • plukk opp myke rengjøringsmidler;
 • sunn mat og unngår dårlige vaner vil vende tilbake til ditt lille ansikt et sunt, strålende utseende;
 • Unngå turer til solarium, spesielt etter kosmetiske prosedyrer;
 • pass opp for langvarig eksponering for sollys;
 • overvåke helsen til hele kroppen;
 • Bruk kun høy kvalitet dekorative kosmetikk.

Hjemmelagde masker fra forstørrede porer, oppskrifter

Masker gir hurtige resultater i stomata-innsnevring. De brukes 1-2 ganger i uken, forårsaker 15-20 minutter. Skyll forsiktig med rent vann etter bruk. Det er ikke nødvendig å bruke de kjøpte masker, de folkeoppskrifter som følger med nedenfor, håndterer problemet effektivt.

Frukt og grønnsaker masker

Nesten enhver frukt og grønnsaker er egnet for å begrense stomata, men det er å foretrekke å velge produkter med høyt innhold av tanniner. De eliminerer ikke bare gradvis problemet, men lindrer også irritert hud, nærer, kompenserer for mangel på vitaminer.

Myke frukter, grønnsaker og bær anbefales å bli knust til en tilstand av potetmos, forsiktig på ansiktet og dekselet med gasbind. Faste produkter ruller i kjøttkvern eller gni. Som råvarer vil nærme seg:

 • tomater, agurk, poteter;
 • appelsinmasse, eple, banan;
 • jordbær, kiwi, fersken;
 • granateple, kirsebær plomme, kvede.

Advarsel! Hvis du føler deg ubehag eller brennende følelse, må du straks vaske det med vann. Ikke ta komponenter som du er allergisk overfor.

Til de beskrevne komponentene er det akseptert å legge til hvithvite, havremel. Disse ingrediensene bidrar til å stramme huden og holde stomata lukket i lang tid.

For å lage en oransje maske trenger du 1 frukt og 1 egghvite. Kryss av pulpen i oransje ved hjelp av en tolkushka eller kjøttkvern. Til oppslemmingen legg til egg pisket i skum. Legg forsiktigt på ansiktet, og dekk med gasbind. Etter 15 minutter, fjern rester og skyll med varmt vann. Ingenting komplisert! Andre masker basert på frukt, grønnsaker og bær er tilberedt på samme måte.

Leirebaserte masker bidrar til å rense, matte og redusere porøsiteten raskt. Strukturen av leire lar deg absorbere avfallsprodukter fra celler.

Leire blandes med mineralvann, forsyner forsiktig væske. Du bør få en konsistens med tykk krem. Leireblandingen påføres i 15 minutter og vaskes deretter av.

Det er flere tillegg til denne grunnleggende oppskriften:

 • en teskje glycerin, fennikel olje eller peppermynte (bare et par dråper);
 • en teskje sitronsaft, 2 dråper tea tree olje (lavendel, oransje, bergamot, grapefrukt);
 • eggeplomme;
 • melk, whey;
 • protein.

Tips! I stedet for mineralvann, kan du ta en urteinfusjon eller brygget grønn te uten dufter.

Gelatin er rik på naturlig kollagen. Det trenger dypt inn i lagene av epidermis, trekker ut det akkumulerte smusset, kompenserer for kollagenmangel, strammer ansiktskonturen, fjerner sorte prikker.

Det er viktig ikke bare å ordne gelatinebasen riktig, men også å bruke den. Det brukes langs massasjelinjene. Legg ned og la det tørke. Fjern behovet etter å ha returnert gelatin til sin opprinnelige tilstand. For å gjøre dette, hold ansiktet over en beholder med varmt vann eller deksel med et varmt håndkle. Deretter vaskes med varmt vann og påfør en fuktighetskrem.

Sett et spiseskje gelatin i et glass vann. Vent på opptaket av væsken. Oppløs geléet i et vannbad eller i en mikrobølgeovn. Etter avkjøling til en behagelig temperatur, fortsett til applikasjonen. Til dette grunnlaget kan du legge til sitron, appelsin, agurkjuice eller bruke melk i stedet for vann. Innføringen av pisket protein, smeltet honning, to tabletter av knust aktivert karbon, en spiseskje glyserin, forbedrer effektiviteten av produktet.

Havregrynsmaske

For å rengjøre, stram konturen og mettet dermis med næringsstoffer kan havremelmaske. Å forberede grunnleggende vil trenge havremel. De er grundig malt i en kjøkkenprosessor til en tilstand av mel. Fortynn med vann eller melk til en tykk slurry.

Tips! Det er mulig å berike et grunnlag med sitronsaft, brus, kefir, vitaminer, introduksjon av fruktpuré.

Etter grundig blanding, bruk med en vattpinne. Det bør vente på tørking og skyll deretter med varmt vann.

Forbered en avkok fra samlingen av urte råvarer - lind, kamille, elderbær, furuskudd. To spiseskjeer av råvarer, hell et glass kokende vann, la i 15 minutter, belastning. Kryss mandelene, du trenger en spiseskje av ingrediensen. Løs opp mandelmel med varm urtekok, legg til en teskje havregryn og 5 g honning. Sug verktøyet på ansiktet i en halv time, vask med kaldt vann.

 • kalkblomst - 1 spiseskje;
 • et halvt glass kokende vann.

Brew råvarer og sett på en liten brann. Fordamp til tilstanden "kondensert melk". Hold den varme basen i 15 minutter, fjern den med en bomullspute og vask.

Egnet for fading derma. Utarbeidet på grunnlag av oppvarmet melk, havsalt, potetstivelse og honning. Alle komponenter er tatt i like store mengder, blandet til en pasty-tilstand. Legg ut massen i lag, suge i 25 minutter.

Svartbrødsmaske

Ta 100 gram svartbrød av høy kvalitet. Fjern skorpen, hell et glass kokende vann over det. Etter avkjøling til en behagelig temperatur, mash og sett krummen i 15 minutter.

Vær oppmerksom! En slik komponent som egghvite kan trygt legges til enhver oppskrift eller brukes uavhengig av hverandre. Skum tåler tørking.

anmeldelser

Flere vurderinger av personer som har prøvd ulike måter å eliminere porøsitet.

Natalia oppdaget gelen Pores No More fra dr.brandt. Kvinnen har en liten grad av porøsitet og bruker stadig gelen til å lukke stomata. Hun bemerket den lette tekstur og gode resultater.

Victoria lærte sin bestemor å bruke pisket protein med en dråpe sitronsaft for å rengjøre dermis. Selv som en tenåring opplevde jenta konstant ulempen med en overflod av akne og akne. Stabil bruk av egghvide førte raskt dermis tilbake til normal.

Catherine prøvde mange muligheter til å skjule en meget stor porøsitet i nesområdet. Kvinnen bestemte seg for å bli hos konsultatøren. Spesialisten anbefalte henne å bruke den nyeste teknikken - plasmalifting. Nå anbefaler Natalia alle vennene sine til å bruke denne metoden for behandling.

Forstørrede porer på ansiktet kan forvride bildet ditt, men nå vet du hvordan du kan bli kvitt dem. Det gjenstår bare å velge et verktøy for sjelen og lommeboken og gjenvinne tilliten. Ikke glem å opprettholde en sunn livsstil og skinn med skjønnhet!

Forstørrede porer på ansiktet

Det maksimale programmet for eiere av forstørrede porene er å gjøre dem usynlige en gang for alle. Og så er det spørsmål: Hvordan velge egnet kosmetikk til dette formålet, og eksisterer det i prinsippet? La oss prøve å finne ut det akkurat nå.

 • Hvorfor porene forstørres
 • Brede porer hudpleie stadier
 • Hvordan å begrense porer: kosmetiske prosedyrer
 • Nyttige tips for hudholdere med forstørrede porer
 • forebygging

Hvorfor porene forstørres

Så hva kan være årsaken til økt porestørrelse?

Hudtype

Olje og kombinasjonshud karakteriseres vanligvis av mer uttalt porene, dette skyldes behovet for å bringe flere produkter av kjertlene til overflaten.

arvelighet

Det er bevist at porestørrelse er genetisk innarbeidet, og genetikk, som det er kjent, er en sta ting. Så hvis arvelighet er å klandre, gjør deg klar for omhyggelig hudpleie. Hvis huden er problematisk eller utsatt for fett, må du opptre i to trinn:

bli kvitt overflødig sebum som konsentrerer seg i porene;

eksfolierer døde celler i "risikosonen".

Vanligvis er brede porer blant eiere av fet hud. © IMG

hormoner

En annen grunn til forstørrede porer er hormonell ubalanse. Marina Kamanina, en Garnier-ekspert, sier: "Sunn hudutstråling betyr at kjønnshormoner fungerer normalt. Men en unaturlig fettglans kan tyde på at sebaceous kjertlene er følsomme overfor det mannlige hormonet testosteron, noe som stimulerer produksjonen av talg. "

Brede porer hudpleie stadier

Hvis du vil redusere porestørrelsen og opprettholde denne effekten, må du regelmessig bruke spesiell kosmetikk. Men for hva porene vil definitivt være takknemlige for deg, så er dette for delikat peeling og god rensing.

rensing

Om morgenen bruker du en rensegel merket "for å begrense porene". Slike midler inneholder vanligvis ingredienser som eliminerer døde celler og komponenter med kjente antiinflammatoriske egenskaper for forebygging av lesjoner. Scrubs, peeling og rensende masker misbruker ikke.

Det er umulig å redusere størrelsen på porene for alltid, men det er ganske mulig å rette det på en stund. © IMG

fukting

Selv om du har fet hud, ikke ignorere fuktighetskrem. Det gjenoppretter lipidbarrieren og beskytter huden om dagen.

For dehydrert hud, lager opp med glykolsyre og hyaluronsyreprodukter. Denne kombinasjonen vil gi både peeling og hydrering.

Eiere av problem hud bør være oppmerksom på midler for å bekjempe akne. Men først diskutere behandlingsprogrammet med en hudlege.

Uansett hudtype i løpet av dagen, sørg for å bruke mattservietter for å fjerne urenheter og overflødig fett fra overflaten av epidermis. Spesielle sprayer kan også komme til nytte for å begrense porene (for eksempel Serozinc fra La Roche-Posay) som kan påføres direkte på arbeidsplassen.

Pleie krem

Når du velger en krem, les dens sammensetning. For eksempel bidrar koffeinformler til sammentrekning av porene.

På tidspunktet for smale porene vil det hjelpe kosmetiske prosedyrer. © IMG

Hvordan å begrense porer: kosmetiske prosedyrer

Ikke press innholdet av porene på egen hånd - du strekker og traumatiserer huden bare. Kontakt din skjønnhetspleie.

Mest sannsynlig vil den første prosedyren, som kosmetologen anbefaler, være en klassisk mekanisk rengjøring. Det begynner med rensing og peeling med bruk av kosmetikk, etterfulgt av damping, og først etter at skjønnhetspleieren begynner å rense porene ved hjelp av spesialverktøy.

Eksponering for laserstråling er ikke bare effektiv med brede porer. Slik polering som helhet bidrar til å jevne ut hudavlastningen, for å kvitte seg med post-akne arr. Det er bedre å utføre slike prosedyrer i høst-vinterperioden.

Flytende nitrogenkryomassasje

"Kald massasje" gjøres ved hjelp av en enhet som under høyt trykk leverer flytende nitrogen til huden. Som et resultat forbedrer blodstrømmen og aktiverer metabolske prosesser i huden. Sammen med utvidede porer, er indikasjoner for kryomassasje akne, betennelse og tap av hudtone.

Denne fysioterapeutiske metoden virker på porene med høyfrekvente elektriske strømpulser. Prosedyren normaliserer blodsirkulasjonen, akselererer prosessen med celleregenerasjon, og stimulerer også produksjonen av sin egen hyaluronsyre.

Nyttige tips for hudholdere med forstørrede porer

Nedenfor er en liste over produkter som vil hjelpe porene å opprettholde renhet, samt redusere diameteren for en stund.

Hvordan bli kvitt forstørrede porer i ansiktet

Det er fire typer hud: tørr, kombinasjon, normal og fet. Eierne av fet hud er litt heldige - de trenger ikke å bekymre seg for ytterligere fuktighet i ansiktet. Denne typen er mindre utsatt for aldring, rynker vises mye senere enn blant eiere av tørr eller normal hud. Om vinteren beskytter sebum ansiktet mot uønskede effekter av lave temperaturer, kald vind.

Imidlertid fremkaller overdreven sekresjon av fett spredning av bakterier. Konsekvensen av dette er svarte flekker, akne, betennelse. For fet hud preget av forstørrede porer og uttalt glans. Hvordan kan du eliminere de negative egenskapene til fet hud og smale porer i ansiktet? La oss svare på disse spørsmålene i detalj.

Først av alt bør du håndtere årsaken til dette problemet. Overdreven mengde sebum utvider porene, smuss og støv kommer inn i dem. Over tid forurenser forurensningen, sorte prikker danner på huden, kalt komedoner. Dette miljøet er gunstig for reproduksjon av bakterier som forårsaker akne. For å forhindre utseendet på sorte prikker, er det nødvendig så snart som mulig å begynne å utføre et sett med kosmetiske prosedyrer for å begrense porene og redusere sebaceous utskillelser.

Det er veldig viktig å utføre prosedyrene ikke bare regelmessig, men også moderat. Det er ikke nødvendig å hele tiden rense huden med aggressiv kosmetikk, for å overdrive den med alkoholholdige lotioner. Slike handlinger vil medføre dårligere konsekvenser over tid.

Årsaker til forstørrede porer i ansiktet

- Arvelig predisposisjon Alle kosmetiske prosedyrer kan bare begrense slike porene i kort tid, og riktig daglig behandling vil bidra til ikke å forverre situasjonen.

- Hormonale lidelser. For det første bør årsaken elimineres, og konsultasjon av endokrinologen er nødvendig.

- Seksuell identitet. Hos menn er porene på ansiktet bredere enn hos kvinner.

- Pubertal alder, fet problem hud.

- Virkningen av uønskede miljøfaktorer, feil kosthold og dårlige vaner.

- Feil hudpleie og bruk av lav kvalitet eller ikke egnet for hud sminke.

Behandling av forstørrede porer i ansiktet

For å lykkes med å håndtere utvidede porer, må du følge følgende regler:

1. Du må prøve å spise riktig, begrense forbruket av søte og fede matvarer, næringsmiddel.

2. Det vil være nyttig å holde seg til daglig behandling, gå til sengs samtidig, unngå stress og overarbeid.

3. Besøk regelmessig kosmetologen, gjør en dyp rensing av ansiktet med profesjonelle metoder.

4. Utfør regelmessig kosmetiske prosedyrer for å begrense porene hjemme.

Sunn livsstil og ernæring

Mange vet om fordelene med riktig ernæring for helse, men svært få mennesker holder seg til et slikt regime. Behandling av problemhud bør begynne med en gjennomgang av dietten. Det er nødvendig å eliminere eller i det minste begrense forbruket av fete, stekte matvarer, søtsaker, næringsmidler, matvarer som inneholder store mengder tilsetningsstoffer.

Preferanse i mat bør gis til frokostblandinger, grønnsaker, meieriprodukter, magert kjøtt, frukt. Spis regelmessig, ikke overspising og ikke tillater faste. Mange jenter hud blir fet når de spiser mye søt (kaker, kaker).

Forbedre generelle helse og bli kvitt hudproblemer kan, hvis du ikke tillater stress og overarbeid. Det er nødvendig å hvile mer, å gå inn for sport, å gå i frisk luft, for å lede en aktiv livsstil. Styrker nervesystemet kan, har mestret noen åndelige praksis, for eksempel yoga, meditasjon. Det er nyttig å gjøre pusteøvelser og lett gymnastikk.

Profesjonell kosmetologi prosedyrer for å begrense porene

Hjem hudpleie for effektivere tiltak bør suppleres med regelmessige besøk til skjønnhetsekspert. Bare en profesjonell kan gjøre et dypt ansikt som renser riktig, det bør inkludere manuell ansiktsrensing og ultralydsskalering. Deretter må skjønnhetssektoren pålegge porosuzhivayuschuyu maske og krem.

I tillegg er det fysioterapiprosedyrer som bidrar til å forbedre tilstanden og utseendet til fet hud, gjenopprette normal syrebasebalanse. Disse inkluderer: kryoterapi, elektroforese, darsonvalisering, galvanisering, ultralydsbehandling og noen andre kosmetologiske tiltak.

Darsonvaliseringsprosedyre tørker huden og smalker forstørrede porer. På grunn av sin helbredende effekt, bidrar det til å behandle akne. Det utføres på en tørr maske. Metoden er basert på effekten av høyfrekvent vekselstrøm. Ved langvarig bruk kan det forårsake forbrenning i huden.

Bruken av galvanisering forbedrer renseprosessen på grunn av lokal stimulering av blodsirkulasjon. Metoden er basert på virkningen av likestrøm. Det kan ikke brukes hvis huden har sår og skade.

Det påskynder helingsprosessen, dreper bakterier og strammer porene ved mikrobølge terapi. Den er basert på virkningen av et elektromagnetisk felt.

Kryoterapi tørker og helbreder huden. Prosedyren innebærer behandling av hudområder med flytende nitrogen. Den har en behagelig kjøling og beroligende hudeffekt.

Kjemisk peeling - fornyer huden, strammer porene og fjerner oljeaktig glans. Utført i kosmetologikontoret, en kvalifisert kosmetolog.

Microdermabrasion (mekanisk peeling) - strammer porene, renser og glatter huden, fjerner fine rynker.

Smale porer hjemme

Du kan bli kvitt utvidede porer hjemme, uten hjelp av eksperter. Den største effekten kan oppnås hvis du gjennomfører kosmetiske prosedyrer regelmessig. Uten grunnleggende daglig pleie vil innsnevring av porene ikke fungere selv i de dyreste skjønnhetssalongene.

For å kvitte seg med forstørrede porer i ansiktet, må du rengjøre ansiktet to ganger om dagen med en spesiell gel for vasking, helst med fruktsyrer. Etter det skal huden behandles med tonic for fet hud. Sammensetninger basert på salicylsyre, agurk eller sitronsaft har en utmerket effekt av å redusere porene. Du kan kjøpe dette kosmetikk i en hvilken som helst butikk eller apotek, helst etter rådgivning med en skjønnhetspleie.

Fet hud trenger ikke ekstra intens fuktighet, men ernæring er også nødvendig. Dagkremet bør derfor ha en lett tekstur, en matt effekt og være passende for kvinnens alder. Nattkrem skal være næringsrik, men designet spesielt for fet hud. Bør være mer forsiktig når det gjelder valg av tonale midler og BB-kremer, da dette kosmetikket kløver de forstørrede porene og provoserer dannelsen av enda flere huddefekter. Maskeringsmiddelet må være ikke-gummiaktig og fri for silikoner. Om nødvendig kan du bruke lokale korrigerende midler.

Kursene bør bruke serum med en porosuzhivayuschim effekt en gang daglig i 1-2 uker.

En eller to ganger i uken er det nødvendig å bruke husholdnings kjemikalier peeling eller skrubber og masker for å begrense porene. Skrubbe er bedre å bruke med syntetiske ingredienser, de skader ikke huden. Skrubbeelementer av naturlig opprinnelse er knuste fruktben. De kan skade huden, provosere betennelse. Masker du kan kjøpe ferdige eller lage dem selv.

Fordelen med selvfremstillede kosmetikk er garantert produkt friskhet og naturlig sammensetning. Konsistensen av hele blandingen skal være tykk nok slik at den ikke sprer seg i ansiktet og ikke tørker. Sammensetningen bør fremstilles i glass eller keramisk tallerken. Masker brukes til rent ansikt, la i 15-20 minutter. Deretter vaskes de av med varmt vann og en piggerkrem påføres. Bruk av masker gjør at du raskt kan kvitte seg med forstørrede porer og forhindre utseendet av utslett. De er mest effektive etter dyp rensing av huden med skrubb, syre eller enzymer.

Oppskrifter masker for å begrense porene hjemme

Leirebaserte poremasker

1. Masker på grunnlag av kosmetisk leire

For forberedelse bruk blå, hvit, svart, grønn leire. Du kan kjøpe den på apoteket. Dette verktøyet renser, strammer huden, strammer porene. Masker påføres i et tett lag på renset hud. Det er noen enkle oppskrifter:

- Leir skal helles med varmt vann, blandes grundig til en tykk konsistens, jevnt spredt over ansiktet og la det stå i 15-20 minutter til det er helt tørt. Skyll deretter av den.

- bland leire likt med vann og solsikkeolje, legg til litt honning. Du kan berike sammensetningen med noen få dråper av en hvilken som helst naturlig essensiell olje.

- kombinere leire med aloe juice, grønn te og vann. Denne sammensetningen rydder rent porene, trekker ut smuss fra dem. Det reduserer også fettutslipp, fjerner glans, oppfrisker huden, reduserer betennelse og rødhet.

2. Porosuzhivayuschie masker på grunnlag av havremel

Disse rettsmidler bidrar til å kurere akne og utslett, eliminere rødhet og blemmer av problematisk hud og smale porer. Masker basert på havregryn er veldig myke og opptrer ikke aggressivt på huden, så du kan bruke dem uten skade 2 ganger i uken. Å gjøre en slik kosmetikk er enkelt:

- Bland 1 ss pre-steamed flak med samme mengde rømme. Legg til en liten mengde sitronsaft. Denne sammensetningen renser ansiktet godt, strammer porene.

- Kombiner de bankede egghvittene med to teskjeer havregryn. Legg til agurk-pickle. Større effekt kan oppnås ved å tilsette en skje av brus eller en aspirintablett til blandingen.

3. Masker for å begrense porene på grunnlag av egg

Dette er et svært effektivt verktøy tilgjengelig for alle kvinner. Grunnlaget for slike midler - hvite hvitt pisket opp til en tett masse, derfor kalles slike masker også skumrende. Disse forbindelsene bør ikke brukes for ofte, optimal bruk av dem 2-3 ganger i måneden. Det er mange muligheter for å lage en skummaske:

- Bland de piskede hvittene med bakken på plantainet. Den resulterende grønne massen smaler porene godt.

- I hvit hvit, legg til sitronsaft. Også i masken kan du inkludere en liten mengde alun, du kan kjøpe disse salter på apoteket. Dette verktøyet fungerer bra selv på veldig fet hud.

- havremel og pisket proteinblanding for å oppnå en tykk gruel.

- Kombiner et slått egg med aloe juice og en liten mengde dampet havremel. Denne masken vil bidra til å fjerne overflødig sebum, krympe porene og fjerne urenheter.

- bland frisk frukt eller bær juice med protein. Det er best å bruke naturlig juice av currants, sitron, viburnum, kirsebær. Frukt- og bærsyre renser rent porene av urenheter, og protein smaler dem, og forhindrer forekomsten av akne.

- Kombiner egghvide, pisket med tilsetning av et klype salt og finmalt rå potet.

4. Tomatbaserte masker

Tomater er veldig gode for helse, de er rike på vitaminer og næringsstoffer. Masker fra tomater bidrar til å normalisere fet hud, fjerne rødhet, betennelse. Også dette verktøyet stimulerer helingsprosessen av små sår. Påfør masker fra tomat i 15-20 minutter, rengjør med varmt vann. Bruk de fordelaktige egenskapene til tomater som følger:

- kutt rene tomater i sirkler, spred over ansiktet, unntatt området rundt øynene. Toppmaske kan dekkes med gasbind. Et slikt verktøy er det enkleste og samtidig veldig effektivt.

- Skal tomater, hogg med en rive eller passere en sikt. Inkluder i sammensetningen av en liten stivelse eller finhakket potet, litt olivenolje. Rør ingrediensene til en homogen tykk vell.

5. Honning masker for å begrense porene

Vel hjelp til å begrense porer og redusere oiliness av hudmaskene basert på naturlig honning. Du kan forberede dem på følgende måter:

- kombinere to dessertskjeer med gjær med flytende honning, legg til grønn te, aloe juice eller et vanlig ansikt tonic.

- 4 ss honning fortynnet i samme mengde rømme eller yoghurt. For å øke effekten er det nyttig å legge til litt sitronsyre.

- slip 1 spiseskje mandler i en kaffekvern, legg til varm urteavkok, som inkluderer 2 ss lindblomster, furuskudd, elderbær og kamilleblomster. Deretter legger du til 1 teskje honning og mel. Påfør masken i ansiktet ditt og la det stå i 30 minutter.

For å forbedre tilstanden og utseendet til fet hud, smale porer, bli kvitt akne og redusere glans, må du regelmessig overvåke tilstanden til ansiktets hud. Det er nødvendig å kombinere profesjonelle kosmetologiprosedyrer og riktig daglig hjemmebehandling. Det er viktig å følge et sunt kosthold, opprettholde en aktiv livsstil. Alle disse anbefalingene vil bidra til å kvitte seg med forstørrede porer og redusere fet hud.

Flere Artikler Om Typer Acne