Olga (kosmetolog):

Jeg jobber med kosmetikk Anna Lotan, jeg er veldig fornøyd, fordi jeg ser positive resultater på mine klienter! glad med gels av kald hydrogenering, huden etter dem er myk, fløyelsaktig. Anna Lotta jobber veldig bra på problem hud. stort utvalg, peeling, masker + muligheten til å kombinere dem!

kosmetolog:

Kald hydrogenering gir gode resultater, jeg bruker ikke det første året. Etter den første applikasjonen av vaporizer nektet, som jeg forstår, for alltid.

Freya:

Liker nesten alt (noe mer, noe mindre). Jeg elsker deres geler og produkter fra Golden Line. Hydrofil olje brukes kun i kombinasjon med kollagelen.

yangoo:

Deres hoved- og langtidshest er Barbados-serien, for seborré, følsom, dermatitt-utsatt hud. Det fungerer fint, men ikke lenge siden, ble de gitt ut i denne serien, Air Cream, som kan brukes som etterhals, og som daglig. Resultatet er utmerket, og for menn er det utmerket for kvinner.
Kul hydrogenering er en vanlig israelsk praksis, i stedet for damping (som praktisk talt ikke praktiseres her), brukes peeling og spesielle geler. Med et pulver, for fremstilling av en slik gel, har jeg ingen komplett vennskap, men med deres andre produkter til dette formål er det bra.
Og de er en av de få som slipper ren aloe gel (ikke fra pulver og uten farger).

interes:

Jeg vet ikke hvem som kan bli bedre kald hydrogenering som sin utvikler Anna Lotan! Nå jobber jeg med å rengjøre forny. Det er en gitargel bare for kald hydrogenering, det er likhet med Anna Lotan, men for AL er det bedre. Jeg kjøper det helt fra Renew, jeg vil ikke bestille en gel på siden, jo mer så fungerer alt bra. Men uansett, hvis noen kom opp med hva hun hadde, ville hun være den beste!

elenaSP:

I tillegg til ovennevnte masker liker jeg å bruke Myrtle fra Alodem. Hun sørger for hyperkemi etter manuell rensing. Universell rensing: Kolagel + Hydrofil olje. Tonic komme seg rundt fra serien Barbados. Den er egnet for normal, fet og sensitiv hud.

Angelle:

Jeg har brukt denne sminke lenge, jeg har prøvd mange masker mye, men "Natural Aloe Vera Gel" har overgått alle tidligere. Jeg ble kjent med denne gelen av en skjønnhetspleie i løpet av prosedyren for ansiktsrensing ved hjelp av kald hydrogenering, behagelig lukt, moderat tykk gel, med konsistens i likhet med hårgeler), lett å påføre hvis den brukes som en maske, godt absorbert dersom den blir brukt som "ansiktscreme".

miledy20:

Jeg har lenge opphørt å bruke massemedia kosmetikk og helt byttet til profesjonell kosmetikk. En av mine all-time favoritt fuktighetsgivende ansiktsmasker og helbredende masker er Anna Lotan Aloe Vera Gel, Barbados Series /

surrok:

Jeg hadde Anna Renan tørr hudbalsam Renova tørr hudbalsam. fin tykk Jeg vil ikke si noe mer, jeg kjøpte den til høst-vinterperioden, jeg fukte det, jeg la det ikke tørke. verdig generelt. Jeg legger den rundt øynene mine.

jin_jit:

Jeg har øyebalsam (også Anna Lotan). Før dette var enten en gel, så noe sånt. med vekt på lys tekstur. det var ikke nok for meg.
Og som balsam kalt øyekonturbalsam (rørblå). Ikke fettete, lett å bruke. og fuktes godt.

olga:

Jeg Calming Whipped Cream er veldig egnet. Veldig myk, mild kremmousse, veldig lett å bruke, du trenger litt. Raskt absorbert. På ansiktet er det ingen følelse av krem. Perfekt mattes huden i lang tid. Det provoserer ikke akne, men tværtimot tørker det. Lindrer betennelse. Jeg anbefaler!

Elizabeth:

Cream "Barbados" (tykk oljeaktig hudbalm) er tykk, ikke tett, ikke fett, tetter ikke porer, perfekt fuktes og beroliger! Den har en enkel, uttrykkløs lukt. Passer til sensitiv hudpleie. Raskt absorbert. Den eneste feilen i det er mangelen på en solbeskyttelsesfaktor.

Irina:

Jeg lette etter en krem ​​til sommeren, som ikke ville tette porene, ikke forårsake oljeaktig glans, men samtidig fuktet min kombinert og noen ganger problematisk hud. Så, etter å ha lest ulike vurderinger på Internett, falt mitt valg på Barbados-serien (det er for problemhud). Åh, det var kjærlighet ved første blikk! Balsammen (Pure Balm Barbados) er hvit, har en liten behagelig lukt (for meg er dette aspektet ikke ubetydelig, fordi jeg er allergisk), det absorberer raskt og godt uten å forlate en film. Så, balm tilfredsstiller alle mine krav nevnt ovenfor: det tetter ikke porene, fuktighet, gir ikke oljeaktig glans. Krem på en solid topp fem!

Inga:

Jeg ble anbefalt av en skjønnhetspleie som regelmessig går til rensing. Huden i en motbydelig tilstand var betennelse, svarte flekker, akne og til og med arr etter akne. Så kosologologen lovet at propolis-lotion skulle redde meg) og sannheten er at det er veldig bra, i en måned etter bruk ble huden mer merkbar, betennelse virkelig helbredet raskere, og arrene forsvant. Huden var ikke så fet, forresten gliter det vanligvis med meg hele dagen. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, jeg bruker det i et år og mer. Jeg har ikke hatt slike problemer som jeg var da jeg kom til skjønnhetspleieren. Dette er en utmerket antiseptisk når en pimple dukker opp, jeg tørker den med denne lotionen, og etter noen timer blir det ikke) Vel, det tar lang tid, det er litt behov for å behandle ansiktet. Det er selvfølgelig ikke billig, men for kvalitet og økonomi Jeg tror du kan donere! Jeg anbefaler absolutt alle som har fet og kombinasjonshud, utsatt for utslett, dette er virkelig høy kvalitet, israelsk kosmetikk!

Juno:

Jeg bruker Crystal Peeling Ananas to ganger i uken. Jeg bruker en liten mengde skrubbe på det rensede ansiktet og masserer i omtrent fem minutter. Etter at huden "puster", er den ren og lys, dens porer merker seg smalere, lyser komedoner. Hvis det er pimples, trekker denne skrubbe hele bjaku (sannsynligvis på grunn av salter av Dødehavet som finnes i sammensetningen). Passer til alle hudtyper. Denne peeling kalles også "hurtigrengjøring for forretningskvinnere". Det er fantastisk og veldig økonomisk. Jeg anbefaler alle!

Maria:

Min hud er følsom med couperose, utsatt for allergiske reaksjoner, blandet og tynt, peeling på steder om vinteren, spesielt på nesen. Så, "Ananas" peeling er bare en finne for meg, scruber huden forsiktig, fjerner alt peeling og samtidig som det fukter og tørker ikke huden helt. Jeg forventer ikke engang et resultat, fjerner alle unødvendige skall, det er ingen irritasjon, saltpartikler oppløses og ikke skader huden, svarte prikker på nesen lyser, huden blir lettere. Anbefale til alle!

arriwa:

Jeg hadde et multivitamin serum. Ikke likte. Jeg merket ikke noen spesielle effekter, og da en tredjedel ble igjen i hetteglasset, brøt pumpen.
Jeg foretrekker alderen CONTROL Firming Serum (forsterkende serum). Jeg er 35, hvis det.

Julia:

Rensende flytende såpe inneholder syrer. Konsistensen er en tykk gel. Vel skum, renser og lyser huden. Kosmetikk vaskes ikke. Jeg bruker om morgenen 2 - 3 ganger i uka. Jeg har kombinert hud, om sommeren - fet, og om vinteren tverr det tverr. Gelen tørker litt (men ikke strammer) huden, derfor er det bedre å ikke bruke det hver dag. Vask godt.

Inna Aronovna:

Jeg vil begynne med å si at Liquid Gold - Solid Gold ikke er en krem, konsistensen av den, som for Vaseline, smelter den fra varmen av huden og forvandler seg til smør. Sammensetningen av naturlig fullstendig, hovedrediensene: havtornolje og bivoks. Verktøyet er profesjonelt, men ganske rimelig. Flaske på 30 ml. Det er nok for en veldig lang tid, jeg har omtrent et år nå og tenker ikke engang på å løpe ut. Den er egnet for tørr hud og for de som elsker veldig tette teksturer. Dette verktøyet er til kveldsomsorg, det absorberes i lang tid, men det nærer huden godt. Jeg anbefaler denne krem ​​til alle elskere av naturlige produkter.

Ira:

Som et resultat av å bruke Aloe gel (Aloe Pure Natural Gel Greens), ble jeg kvitt skinnet på pannen fra dehydrering og tørrhet på kinnene, min hudfarge jevnet ut. Jeg bruker også en krem ​​fra Barbados-serien. I totalen gir en positiv effekt.

Arina:

Camellia Tinted Day Cream SPF 30 er en veldig interessant dagkrem. Kremet har en lett tekstur, det absorberes raskt og raskt. Utsetter hudtonen og tilpasser seg hudfarge. Med Camellia-krem, ser huden ut som sin egen, men samtidig har den en jevn farge og lettelse, er fuktet og pålitelig beskyttet mot solen.

Anna Lotan - om kosmetikk

Lucky
Moskva Aktiv deltaker

Det siste og et halvt år har vært vanskelig for meg. Selvfølgelig passerte det konstante stresset ikke for huden uten spor. Hun begynte å kaste meg overraskelser i form av rødhet, peeling, utslett. Kort sagt, det som er kjent med klare ord, kalles nedsatt barrierefunksjon i huden.

Jeg har allerede fortalt at med dette problemet ble jeg ikke dårlig hjulpet av maskoten fra Fresh Look (Mark Fresh Look - "datter" A. Lotan) hjalp meg. Derfor, kremet i paret hennes, begynte jeg å lete etter Anna Lotan. (Svetik, tusen takk).

Det viste seg å være en krem ​​med liposomer / Lipo Soft Cream (Classic Series)

Klassisk serien er egnet for alle hudtyper, den kan trygt brukes til hjemmebruk, så jeg gjorde det uten å konsultere en skjønnhetspleie.

For bildet, som alltid, beklager.

Vel, og et bilde fra IM:

Krem hvit, tykk, nesten luktfri. Til tross for dens tette tekstur er kremet veldig forsiktig og lett, absorberer umiddelbart.

Praktisk emballasje - en krukke med tykt glass, padle festet.

Kremet er beregnet for tørr, forvitrende hud eller for dehydrert, irritert, fet hud. Jeg har kombinert hud, oppdraget med denne krem ​​var å berolige huden og gjenopprette beskyttelsesfunksjonene.

Aktive ingredienser: fuktighetskrem, soyesterol, gulrotolje, acetylert lanolin, glyserin, sorbitol, linolsyre, linolensyre, arakidonsyre, lecitin, hyaluronsyre, vitamin E.

Inneholder ikke voks i sammensetningen.

Påfør det om morgenen / kvelden eller etter behov. Jeg brukte det to ganger om dagen. Som allerede skrevet, absorberes det veldig raskt, sminken på ham ligger perfekt. Produsenten anbefaler å sette på toppen med SPF. For meg var dette ikke noe ulempe, siden nesten alle mine tonale ressurser har et UV-filter.

Jeg la merke til resultatet i en uke eller 10 dager, og etter 2-3 uker opphevet det alle irritasjoner, rødhet, peeling. Skinn, tilstoppede porer og andre ubehagelige fenomener forårsaket ikke fet hud. Som allergi.

Pris: rundt 2000 rubler, volum: 50 ml.

PS! Ta vare på huden din, ta vare på helsen din, ta vare på dine nerver.

Jeg møtte dette merket takket være en skjønnhetspleie. Forsøkt en serie Barbados, for sensitiv hud med peeling og utslett, utmerket hudskum Barbados og balsam Barbados, for høst og vår. Om vinteren er denne typen hud utmerket med Ana-syre krem ​​og Barbados skum. For normal hud, Barbados tonic og Barbados mousse. Alle midler av høy kvalitet og verdt pengene.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 4 · Nei 0

Natalia
Minsk Aktiv deltaker

Hei sommer til alle.

Jeg forlater min anmeldelse, som lovet.

Beskyttelsesdagkrem med SPF 30 (Hvit perlebeskyttelseskrem) av Anna Lotan

Krem fra Classic-serien - for alle hudtyper med nedsatt epidermal barriere. Å gjenopprette huden med tegn på fotografering og stress.

Fra produsenten:

funksjoner:

Beskytter mot UV-stråler

Produktet er beriket med perlepulverekstrakt og hyaluronsyre for å binde og beholde fuktighet i huden; grønn te og vitamin E-derivat fungerer som antioksidanter

Kremet absorberes raskt og raskt, og gir ingen fettete følelser

liten lette effekt oppnås på grunn av tilstedeværelsen av mikroniserte partikler av titandioksid i sammensetningen (fysisk solkremfilter)

søknad:

Bruk stoffet på huden i ansiktet og nakken i 20 minutter før du går ut.

Kremet kan brukes hele året og går bra under sminke.

Aktive ingredienser:

Perlepulver ekstrakt, hyaluronsyre, grønn te, vitamin E, titandioksid.

ingredienser:

Aqua (vann), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Titandioxid, C12-15 Alkylbenzoat, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glyserin, Cetearyl Alkohol / Cetearyl Glucosid, Ethylhexyl Stearat, Benzophenon-3, Simmondsia Chinensis (0), midt i det du trenger, og deretter påfør størrelsen og størrelsen på huden din., Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Glyceryl Stearat, Gluconolacton / Natriumbenzoat, Glyserin, Hydrolysert Pearl, Havsalt, Tocopheryl Acetat, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Yourimer, din, din, din, din

Volum 50 ml.

Fra meg selv:

Jeg fikk en miniatyr som en gave, og selvfølgelig nøt jeg å teste det med glede.

Krem hvit. Uten uttalt parfyme.

Absolutt ikke fett. Konsistensen er ikke engang en krem ​​eller gel. En slik liten hvit emulsjon som absorberes umiddelbart. Følelser klebrig forlater ikke.

Som angitt av produsenten, er det en lette effekt.

Jeg prøver å vise (jeg vet ikke om det er synlig eller ikke)

På huden fordeles godt.

Men uansett hvordan å holde seg i en hast, vil ikke fungere. Ellers kan hvite flekker forbli på steder der kremet akkumuleres.

Kremet mitt har forårsaket dobbel følelse.

Som fuktighetskrem er det ikke nok for meg. Kan påvirke tørr hud. Hvis du bare bruker den etter tonic, så er det vanskelig å bruke sminke. Kremik begynner å glide på steder. Men hvis du fukter ansiktet ditt (lyskrem eller serum) før du bruker det, går alt som urverk.

Men som sminkebase viste han seg i de beste kvaliteter. Og tonalka, og pulver sitte på det perfekt. Ikke fett, ikke skinnende. Ingenting flyter. Ærlig, det test i varmen på +30.

Vel, SPF 30 er et annet pluss. Videre likte jeg beskyttelsesfaktoren til Anna Lotan mer enn Matis eller Clarins.

Som en konklusjon: For tørr hud, vil den passe mer som en skjerm, det kreves ekstra fuktighet.

Jeg antar at det for kombinasjon og fet hud, som en sommerdagsomsorg, ville være utmerket.

Jeg er glad for å få fullt volum selv, tross alt, sommeren er ikke over ennå.

Hvis du er interessert i Anna Lotan, anbefaler jeg å prøve.

Natalia
Minsk Aktiv deltaker

I forlengelse av forrige gjennomgang, Anna Lotan, vil jeg fortelle deg hva jeg prøvde.

2. Gel peeling med Azulene (Azulene Peeling Gel)

Dette produktet er fra Alódem-serien. Virkelig volum 50ml.

Til referanse: Alódem-serien for sensitiv, "skjøre" hud med rødhet (rosacea). Løser problemene med forberedelse for sliping og kjemisk peeling, rehabilitering etter dermabrasjonsprosedyrer, fotoforyngelse, fototermolyse, laserterapi og fraksjonell plasmabehandling.

Jeg hadde ingen planer om å prøve peeling av gel, siden jeg ikke engang tenkte på denne serien. Men med ordren setter sonden. Det ble interessant.

Fra produsenten:

Naturlig mild gelskalling, som gir en myk, ikke-traumatisk peeling av den mest følsomme huden. Rik på luksuriøse mykgjørende midler som oppløser overflødig sebum, sminkerester og urenheter, myk lipogel smelter på huden, oppvarmer seg fra kroppstemperatur.

Den hydrofile strukturen av stoffet (emulgeringsmiddel av planteopprinnelse) gjør at du raskt og enkelt kan fjerne gelen fra huden med enkelt vann.

funksjoner:

- renser forsiktig følsom hud

- mykgjørende frøolje (oliven, jojoba og macadamia), beskyttet av vitamin E, gir mykhet i huden

- Blomsterekstrakter av calendula og kamille (azulene) forsiktig beroliger huden

søknad:

Påfør et tynt lag på områdene av ansiktet som trenger en myk peeling. Masser forsiktig i sirkulære bevegelser til det blir glatt. Det kan føle seg en liten oppvarming av huden. Legg litt kollasje eller vanlig varmt vann for å danne en melkaktig emulsjon, og til slutt vaske og tørk huden.

Aktive ingredienser:

Blomsterekstrakt av calendula og kamille (azulen), olivenolje, jojoba og macadamia, vitamin E.

ingredienser:

Ingredienser: Caprylic / Capric Triglycerides, Glycerin, Polyglyceryl-Oleat, Olea Europaea Fruktolje, Macadamia Ternifolia Frøolje, Havvann, Aqua;

Fra meg selv:

I lang tid snudde jeg denne peeling i hendene mine og prøvde å finne en anstendig bruk.

Jeg bestemte meg for å bruke før masken ble påført.

Peeling var helt gjennomsiktig gel med unexpressed light fragrance. Gelen er veldig tykk, uten noen granuler. Først på huden, prøvde å distribuere det uten vann, fungerte ikke. Med vann er vakkert. Når du masserer huden, kan du knapt få et snev av peeling i konsistensen.

Det viste seg en god forberedelse av huden for å påføre masken. Faktisk renser gelen veldig forsiktig og forsiktig huden. Og hans sammensetning er utmerket.

Det var veldig interessant å teste gelen. Jeg har omgått ansiktsscrubs i lang tid, huden er tynn. Og her og peeling, og uten granuler. Kanskje dette produktet vil være bra for huden, som med betennelse og skrubbe ikke kan gjøres.

Jeg ville være veldig glad hvis noen utfyller min anmeldelse og forteller deg mer om denne gelskallingen og dens anvendelse.

Natalia
Minsk Aktiv deltaker

Begynte bekjentskap med merkevaren Anna Lotan nylig. Renter oppstod etter gjennomgang av Svetlana. Ervervet flere produkter på prøve.

1. Mask "Pearl" (Pearl Mask) av Anna Lotan.

Mask fra Classic-serien.

Fra produsenten:

Klassisk skjønnhetsmaske med eksotisk tillegg - naturlig japansk perlepulver, som tradisjonelt brukes av japanske kvinner for å oppnå den perfekte hudfarge. Masken har en merkbar tilspenning, myknings- og letteffekt. Passer til alle hudtyper, spesielt normal, tørr og kombinert.

funksjoner:

Vel renser huden, har absorberende egenskaper

beroliger og lyser, har sårheling, regenerering, antioksidant effekt, forbedrer mikrosirkulasjonen

har en løftende effekt, gir huden et sunt utseende, en følelse av komfort

kan brukes som basispreparat i kombinasjon med modulære tilsetningsstoffer i henhold til indikasjoner eller etter tørr og normal hudhygienisk rengjøring

søknad:

Påfør et tykt lag på ansikt og nakke. La i 15-20 minutter. Skyll grundig med kaldt vann.

Aktive ingredienser:

Utdrag av Centella Asiatica, Lithospermum Extract, Pearl Powder, Vitaminer A og E, Algen Utdrag.

ingredienser:

Aqua (vann), Capryl / Capric Triglycerid, Dicaprylyl Eter, Isopropyl Palmitat, Glyceryl Stearat, Cetyl Alkohol, PEG-40 Stearat, Glyserin, Titandioxid;, Isopropylmyristat, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolje, Centella Asiatica (Hydrokotyl) Ekstrakt, Hydrolysert Pearl, Hydroksyetylcellulose, Lithospermum Erythrorhizon Root Extract, Sea Salt, Carthamus Tinctorius, Linolsyre, Søk:, Tokoferol, kaprylylglykol, parfum (duft), klorfenesin, beta-sitosterol.

Volum 60 ml.

Fra meg selv:

Masochka krem, med en lett aroma. Det blir brukt veldig enkelt, ikke strømmer. Masken virker forsiktig og delikat. Ingen følelse av tetthet, prikking. Jeg holdt masken i 20 minutter. Det var en følelse av at huden under masken ble jevnet. 100% komfortabel.

Og full avslapning. Og aromaen, tekstur og oppførsel av masken gjør prosedyren bra, veldig hyggelig. Hvis du lyser hennes duftende stearinlys og legger til musikk i stilen "lounge" - du er i hytta.

Absorbert perfekt, min, tørre type, huden tok det med et smell. Rester kan enkelt fjernes med en fuktig klut.

Etter masken blir huden ekstremt glatt og fløyelsaktig. Hvordan ville lyset. "Og du er så frisk."

- renser huden godt - ja

- beroliger og lyser - ja,

- har en løftende effekt, gir huden et sunt utseende, en følelse av komfort - ja. ekte løfteeffekt er ikke tydelig uttalt.

Min vurdering er 5+. Forblitt så glad.

Jeg bruker kosmetikk Anna Lotan serien Barbados. Veldig fornøyd)))), huden var problematisk, gikk for å rense ansiktet, kosmetologen ga meg råd om denne mirakel sminke, ansiktet ble mye renere))).

2 måneder bruker jeg kosmetikk Anna Lotan.

Kombinert hud. Det er porer.

Skjønnhetspleie utnevnte meg:

1 Soap "New Era" exfoliate.

2 Kremsolbeskyttelse Camellia (serie Grinn)

3 Lotion Barbados for tørr og sensitiv hud.

Jeg er glad. Jeg vil gjerne kjøpe Insil-serum fra Grinn- og Vitaminized Drops-serien fra Grinn-serien.

Fortell meg hvem som brukte det, er du fornøyd?

Dette serumet er det eneste middelet som virkelig hjalp meg i det første i mange år. Kinnene hadde flekker i form av allergi, i 17 år var djevelen ute på gaten uten fot. Gjennom årene, hvor jeg ikke har vært, sjekket jeg leveren for parasitter, gynekologen hadde varme, varme drikker, jeg drakk vitaminer, og hvor mange kremer jeg gikk gjennom var horror! Jeg bruker serum i ca to måneder, ansiktet mitt var rent. DETTE ER SUPER.

Jeg likte ananas peeling, men bare tilpasset den fra tredje gang. Aloderm beroligende maske er veldig bra etter peeling eller oppholder seg i solen.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 21 · Nei 6

Girls! Hvem brukte seriens "instant lift" av greenens serien, vennligst skriv en anmeldelse

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 12 · Nei 7

Israels kosmetikk brukte ikke før. Jeg lærte om det fra en hudlege som jobber med slike kosmetikk. Min hud trengte et fuktighetsgivende middel med en beroligende effekt, men på en ikke fettete basis, siden huden min er utsatt for fett i T-sonen. Etter peeling med syrer, når huden er irritert og flakket, reddet panthenol krem ​​de første dagene. Men det er veldig fet og fukter ikke huden veldig mye (det hjelper regenereringsprosessen).

For å gjenopprette tørr hud etter peeling, så vel som under behandling av hudproblemer (akne, demodikose, etc.), når honning brukes, er det aggressivt mot huden. narkotika, salver, talkers - det hjelper mye, som det viste seg denne gelen (bildet nedenfor). Sann å finne det i Krasnodar viste seg å være vanskelig. I vanlige butikker, apotek er det ikke. Jeg fant den i en skjønnhetssalong på avstanden til et vinterhus hjemme (på Internett). Ved den første applikasjonen var det en liten prikkende, jevn smitte på huden (legen sa at det skulle påføres en gel under matfilmen slik at masken ikke ville tørke ut), og jeg tvilte på at jeg gjorde alt riktig (eller det var det riktige verktøyet for meg). Men etter 5 minutter passerte ubehaget og de neste 30 minuttene følte seg behagelig varm. Når masken ble vasket bort ble jeg overrasket over at gelen virker første gang! Ingen av remediene bidro til å takle tørr hud og dehydrering. Hvis noen vet mer betyr, dele, vil jeg være takknemlig.

Fordeler: Som en del av naturlig juice av Aloe Vera Barbados, fuktes, beroliger huden + har en anti-inflammatorisk effekt; som det er en gel, ikke en fettete krem, ikke-komedogen; effekten er synlig umiddelbart etter første søknad

Minuser: Det finnes parabener i sammensetningen (men holdbarheten er 2 år, uten dem vil holdbarheten være et år eller mindre på styrke); litt ubehag umiddelbart etter påføring; prisen er 1360 gnid. (selv om 250 ml skal være nok i lang tid). Jeg har vurdert det 4 fordi det er noen ulemper.

Anna Lotan er god sminke?

Jeg er ikke en ekspert på kosmetikk, så jeg appellerer til deg.
hvem brukte?
sann kvalitet og om det er resultater?

var nylig en skjønnhetspleie ved rengjøring. Hun sa at huden min er god, selv om det er nyanser og foreslo kosmetikk som den bruker


ps eller er det verdt å lete etter bedre kosmetikk

Jeg har ikke hørt om slike. Hvis israelsk, så tullet, ikke det i det hele tatt, men disse pengene er ikke verdt det. Disse marzhirei, Christina, etc. prøver ofte å pålegge kosmetologer, de har en veldig god prosentandel fra dette.

og hva om israelerne er dårlige?

Jeg har ikke hørt om slike. Hvis israelsk, så tullet, ikke det i det hele tatt, men disse pengene er ikke verdt det. Disse marzhirei, Christina, etc. prøver ofte å pålegge kosmetologer, de har en veldig god prosentandel fra dette.

Brukte du det? Eller så bare fuknut her? Og å spørre, hva foreslår du? Og hva bruker du, hva slags sminke?
Israelsk kosmetikk - flott! Men du må kjøpe i Israel, ikke detaljer.

Hun er ikke verdt slike penger som de ber om det, vel, virkelig. Jeg prøvde mange israelske kosmetikk, med samme klinikk eller mer budsjett førstehjelpsutstyr og ved siden av det lyver ikke. Hvis kosmetologen er mindre ansvarlig, bør du gi en sampler (eller selge, de ofte tjener penger for ofte), bør du velge kosmetikk individuelt. Gå til et apotek der apotekets kosmetikk presenteres (Aven, Vichy, La Rosh pohe) eller Letual, og be om å velge en krem ​​og ta en gratis prøveperiode og kjøp deretter et kjøp

hun insisterte ikke, men tilbød probes. Selvfølgelig tok jeg det, det er bare vanskelig for meg å plukke opp en krem ​​og alt det. kløe begynner ofte, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det.

Og jeg brukte Anna Lotan med innlevering av en skjønnhetsekspert. Jeg husker ikke navnet på linjen, i grønne krukker med penger. Det var 4 år siden, husket jeg godt kostnaden på 1200 UAH. Vel, ikke imponert i det hele tatt, jeg beklager. Jeg er enig med tidligere kommentarer, litt dyrt. Nå bastard fra L`Erbolario (Larbari) Italia.

Vel, hvis hele serien skal kjøpe et sted, og det viser seg: ()

Over skrev, luksus, førstehjelpskasse, massemarked. 2 alt som passer meg. ikke nødvendigvis kosmetikk bør være dyrt og høye kostnader er ikke en garanti som passer for deg. Jeg har kremer av klinikker på hyllen, Avene, Ella Bash, Melk og Roche, Borjoux Scrub, Vask basseng)) Clean Line Foot Cream) Ikke bite på ett merke, hvert merke har gode og ikke veldig gode produkter. hvis ett merke er pålagt deg og at alt er utmerket, er det verdt å bli varslet - for reklame)

Og hva har du fra Israels kosmetikk akkurat prøvd? Hvilke produsenter, hvilken serie? For eventuelle hudproblemer, dvs. hva er indikasjonene på bruk? Hvor lenge?
Bare skriv ikke "godt mye". Skriv navnene og svar klart på spørsmålene slik at det ikke er ubegrunnet (fordi du har nok tid til å skrive en negativ anmeldelse).
Jeg har brukt denne sminke i mer enn 10 år, jeg er veldig fornøyd. Med det er huden min problematisk, og jeg har noe å sammenligne med.
Israel i rangeringer på naturlighet i topp ti. Så, så mange produsenter som er oppført av deg selv i hundre er ikke inkludert.

Takk for tilbakemeldingene jeg vil prøve og søke etter "min" kosmetikk

Anna Lotan er veldig bra for huden din, hvis det er problemer med blodårene (det er en tendens til rosacea).
Vær oppmerksom på Alodem-serien. Hvis du skjønnhetspleie tilbyr probes - dette er flott. Prøv det, se resultatet. Det er Anna Lotan at mange anbefaler hud som er utsatt for rosacea. Hun er mye mykere enn Christina (selv om Christina er uunnværlig for problematisk fet hud, peeling og bleking, her Anna Lotan hviler) virker. Jeg vil også anbefale deg å prøve et engangsrengjøringsskum / vask fra Barbados-serien. Jeg tror at du vil like det).

Du har ikke skrevet noe i saken ovenfor. Pitchfork på vannet og kastet den.

hun insisterte ikke, men tilbød probes. Selvfølgelig tok jeg det, det er bare vanskelig for meg å plukke opp en krem ​​og alt det. kløe begynner ofte, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det.

spesielt hvis huden er så følsom. Helt enig, kosmetologen vet hva han tilbyr.

Christina, Marzhirey, Sia of Spa, noe annet i navnet Dødehavet, Hellige Land. Hvis jeg husker, vil jeg også skrive Christina og Margirey til meg 'foreskrevet' med problematisk hud og utvidet porh - hvilken radio lyttet til, Marzhire kjøpte selv prober for 5 UAH, Christina uten penger bortkastet. Sia of Spa kjøpte scrubs og dusjgeler, ikke bedre enn Yves Rocher eller Dolce Milk. Og om naturen av tull ikke skrive) Umiddelbart kan du se en mann, alle g.. og min kjære

Anna Lotan kosmetikk (Israel)

Utvalgte innlegg

For å legge inn meldinger, opprett en konto eller logg inn

Du må være medlem for å legge igjen en kommentar.

Opprett en konto

Registrer en ny konto i vårt fellesskap. Det er veldig enkelt!

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn på systemet.

Videokanal YAKOSMETOLOG

Tre hemmeligheter for å begynne kosmetologer vil bli avslørt av kosmetolog Alex Skoptsov

Ikke-kirurgisk korreksjon av fettavsetninger på ansikt og kropp

Foryngelse av aldrende stamceller - Fremgangsmuligheter

MESO-BARIC XO2: LEVERING AV OXYGEN SOM EN METODE FOR Å FORBYTE ÅRE OG STØTTE HJEMMELSEN AV HUDEN

Nytt på forumet skjønnhetseksperter

Kosmetikk Carita (Frankrike)

 • 0 svar
 • 36 visninger
 • Angelina145175
 • I går klokken 14:58
 • alginatmasker
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 51

  • 866 svar
  • 900.286 visninger
  • Marishka147
  • I går klokka 13:11
 • Profesjonell kosmetikk MAVEX.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 18

  • 304 svar
  • 26,228 visninger
  • Art et beaute
  • I går klokka 12:16
 • Gi Gi profesjonell kosmetikk
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 177

  • 2,993 svar
  • 1.584.756 visninger
  • gigispb
  • I går klokka 12:15
 • Spørsmål: Salver og kosttilskudd til helbrede arr

  • Venter på et bedre svar
  • 0 stemmer
  • 0 svar
  • KseniyaYud
  • I går klokken 10.30
 • Spørsmål: Hjelp meg å finne en måte å fjerne arret på

  • Venter på et bedre svar
  • 0 stemmer
  • 0 svar
  • akrasko
  • Torsdag klokka 18:56
 • Kosmetologi i Hellas

  • 1 svar
  • 2,869 visninger
  • liliya906090
  • Torsdag klokka 12:21
 • VI ER 10 ÅR ATTRAKTISERING MENNESKER AV KVALITETINNEHOLDET PÅ KOSSMETOLOGI
  Vi har muligheten til å dele publikums oppmerksomhet med firmaet ditt.
  Samarbeid med prosjektet YAKOSMETOLOG
  PRIS LISTE OG PRESENTASJON

  • Ny hos jeg kosmetiker
  • Plakat COSMETICIAN
  • Forum jeg kosmetiker
  • aktivitet
  • hoved~~POS=TRUNC
  • Jeg KOSSMETOLOGIST - forum
  • Profesjonell kosmetikk
  • Anna Lotan kosmetikk (Israel)

  Alle rettigheter reservert - Jeg COSMETICIAN registrert varemerke 2008 - 2018 Drevet av Invision Community
  Invision Fellesskapsstøtte i Russland

  Anna Lotan hvilken av disse kosmetikkene gir virkelig gode resultater?

  Og jeg brukte denne hydrogeneringen, jeg likte det ikke. dårlig damp ut. Kanskje forstod jeg ikke! Du legger ikke noe under gelen?

  Vel, jeg er ikke enig i det hele tatt.
  Av all den eksisterende israelske kosmetiske produksjonen - dette er en av de mest verdige og avanserte selskapene, ikke bare Israel.
  Jeg tror de bare prøvde - uten å tenke og uten å vite hva og hvorfor.
  og for fett og blandet - de har bare et "hav" av narkotika.

  Sannsynligvis argumenterer jeg ikke. Jeg skrev at jeg personlig ikke likte det jeg prøvde. Selvfølgelig, alle prøvde ikke, sjelen lyver ikke, men jeg vet at det er mange fans av dette merket.

  Ikke rart at de sier at "det er ingen profet i sitt eget land."

  Jeg liker New Age-serien, spesielt Pell Of mask. Sammensetningen av denne serien er ANA-syre. Men Barbados, Golden, C White, Renova-linjene er også egnet. For fading hud, er en Golden Scrub egnet.

  Jeg fant ikke knappen på det russiske språket, du kan spesifisere en lenke. takk

  Perlemasken inneholder perlepulver og kaolin. Derfor vil jeg ikke anbefale det for tørr hud. Men for en normal eller alder - passer perfekt! Masken renser og beroliger huden. Det er ikke nødvendig å bruke en alginatmaske, du kan lage bandasje fra bandasjer og bruke en maske - en veldig god løfteffekt!

  Anna Lotan Cosmetics - en profesjonell serie med selvpleieprodukter fra Israel

  Anna Lotan Cosmetics er en profesjonell serie hudpleieprodukter fra et israelsk selskap kjent for sine innovative utviklinger og patenter innen kosmetikk. Varemerket produserer et bredt spekter av kosmetiske produkter for alle hudtyper og designet for å løse noen av problemene, som tørrhet, peeling, akne, seborrhea, rosacea, rosacea, hyperpigmentering.

  Selskapet har i sitt produktspekter både salongpleieprodukter og hjemmepleieprodukter. Deres gjennomsnittlige pris er 1000-2500 rubler.

  Anna Lotan produserer slike nødvendige produkter for kvinner som:

  • Natt og dag krem.
  • Perlemasker.
  • Lotions.
  • Rengjøringsgeler og skum.
  • Balsamer.
  • Mineral såpe
  • Løfte gel.
  • Væsker.
  • Aktive emulsjoner.
  • Milky.
  • Naturlig essens.
  • Scrubs.
  • Øyekrem.

  Et spesielt sted i serien av merkevaren tar en serie dekorative kosmetikk Make Up, som inkluderer fundament, pulver og grunnlag for sminke.

  Brand historie

  På 70-tallet åpnet hun sitt eget laboratorium, hvor hun studerte behovene og problemene til ulike hudtyper, utviklet kosmetikk og testet effekten på eliminering av ulike hudfeil.

  Senere i 1983 grunnla hun et selskap oppkalt etter eget navn og produserer kosmetikk basert på naturlige ingredienser. Nå er det ikke bare en produsent av kosmetikk, men også et av de ledende bio-kosmeceutiske laboratoriene i Israel, som har et stort antall patentutviklinger som har blitt anerkjent i verden. For eksempel inngår den samme metoden for kald hydrogenering i det obligatoriske avanserte treningsprogrammet i mange kosmetologisentre, inkludert russiske.

  Varemerkene er mye solgt i Europa, Asia, Canada, USA, Australia. I Russland ble det kun mulig å kjøpe det bare fra 1995.

  Fungerer kosmetikk Anna Lotan

  Den spesielle behandlingen av plantekomponenter og metoden for kald hydrogenering muliggjør betydelig økning av preparatets effektivitet og for å oppnå maksimal hudmetning med gunstige stoffer, vitaminer og mineraler.

  Selskapet har utviklet flere kosmetikklinjer for ulike hudtyper og for å løse individuelle problemer - tørrhet, aldring, økt sekresjon av talgkjertler, seborrhea, rosacea, vanning og andre. Brandpreparater har ikke bare en medisinsk effekt, men også en kurativ effekt - de eliminerer årsaken til hudsykdommen og forbedrer tilstanden til huden.

  Sammensetning og aktive ingredienser

  Grunnlaget for merkevarens kosmetiske produkter er:

  • Aloe juice
  • Sea buckthorn ekstrakt.
  • Ekstrakter av kelp, kaprifol, echinacea, hvete, bokhvete, calendula, grønn te.
  • Multivitaminkomplekser (spesielt vitamin A og E).
  • Eteriske oljer (lavendel, rosmarin, damaskrose)
  • Oljer (shi, macadamia, granateplefrø).
  • Perlepulver.
  • Dødehavet produkter (salt, medisinsk leire, mineraler).
  • Alpintmos.

  Kosmetikklinjen Anna Lotan

  Selskapet Anna Lotan har skapt 13 linjer kosmetikk som er forskjellige i deres formål.

  En serie produkter designet for å ta vare på fet, sensitiv hud, som er utsatt for betennelse og rødhet. De forbedrer tilstanden, normaliserer sekresjonssekretjonen av talgkjertlene, har en antibakteriell effekt og har antipruritisk effekt. Fuktighet, næring med vitaminer og sporstoffer, helbrede og akselerere hudregenerering.

  Preparatene inkluderer slike aktive ingredienser som ekstrakter av kelp, havtorn, kaprifolje, lavendel og rosmarinoljer, Dødehavet og aloe juice.

  En linjal utformet for fading hudpleie. Den har en foryngende effekt, nærer, fukter, skaper naturlig beskyttelse mot miljøets aggressive effekter. Senker aldringsprosessen, forbedrer metabolske prosesser i hudceller, fyller dem med energi.

  Den viktigste aktive ingrediensen er sibirisk havtorn, som har en høy konsentrasjon av fytosteroler, som har en foryngende effekt.

  En unik linje av israelsk kosmetikk, Anna Lotan, som glatter rynker og hindrer utseendet deres, på grunn av at det har en avslappende effekt på ansiktsmuskler og lindrer etterligningstrening. Gjenoppretter ansikts kontur, strammer huden, returnerer ungdom.

  Sammensetningen av midlene inkluderer et kompleks av aminosyrer, mineraler og organiske syrer, ekstrakter av hvete og bokhvete, spesielle proteinkomponenter avledet fra hibiskusfrø.

  En serie medikamenter som er ideell for tenåringer. Hjelper med å eliminere ulempene med problem hud - akne, betennelse, akne, økt talg.

  Denne effekten oppnås på grunn av slike ingredienser i kosmetikk som sinkoksid, aloe juice, echinacea ekstrakt og andre.

  Denne serien av kosmetikk fra Israel av Anna Lotan er anbefalt for de som lider av fet hud og har problemer som seboré, akne, post-acne. Forberedelser av linjen reduserer irritasjon, normaliserer de fysiologiske prosessene i huden, reduserer mengden sekresjon av talgkjertlene. De har en terapeutisk effekt, og derfor vil regelmessig bruk tillate deg å ta ansiktet i orden og glemme betennelse, rødhet og utslett.

  • NYE ALDRE KONTROLL.

  Designet for å ta vare på alderen hud. De aktive ingrediensene i preparatene bidrar til dyp fuktighet i huden, utjevning av etterligning og statiske rynker, eliminering av pigmentflettene og retur av hudelasticitet og fasthet.

  Basen av midlene er fruktsyrer, hyaluronsyre, retinol, vitaminer, ekstrakter av en rekke planter (kamille, aloe).

  Hensikten med denne produktlinjen er å gjenopprette huden etter ulike prosedyrer som har en aggressiv effekt på det (for eksempel kjemisk peeling, fotorejuvenering, behandling av vaskulær hud med laser, sliping, etc.). Fremskynder celleregenerering, fukter og nærer huden, reduserer irritasjon og eliminerer desquamation.

  Inneholder naturlige healing ingredienser - ekstrakter av macadamia, grønn te, misteltein, Incan peanøtter, aloe, calendula, edelweiss og lakris.

  Kosmetikk-serien er laget for å ta vare på tørr og skadet hud (for eksempel, brent, tappet eller berørt av frost). Det forbedrer sitt utseende, gjenoppretter, normaliserer cellens funksjoner, forhindrer utseende av tørrhet, peeling og tegn på aldring.

  Preparatene inkluderer titandioksyd, et kompleks av vegetabilske oljer, vitaminer, aloe juice.

  Linje av hudpleieprodukter for å lette huden. De aktive ingrediensene i kosmetikk hindrer produksjonen av melanin, lyser pigmentflettene, fukter og har en bleking effekt.

  Inneholder ekstrakter av vannlilje, lakris, aloe, bjørnebær, sheasmør, kojinsyre, vitamin A-kompleks av aminosyrer.

  En serie kosmetiske produkter for normal hud som ikke har særlig uttalt problemer, for eksempel betennelse, seborrhea, tørrhet. De har fuktighetsgivende og toning effekt, øker beskyttelsesfunksjonene i huden, og fremmer fornyelsen av epidermis.

  Ingredienser inkluderer Dødehavet mineraler, perle ekstrakt, multivitamin kompleks, havtorn olje, shea, granateple frø.

  En av retningene til det israelske selskapet Anna Lotan - kosmetikk for delikat og tynn hud rundt øynene, noe som krever spesiell forsiktighet. Regelmessig bruk av produkter vil redusere alvorlighetsgraden av poser under øynene og kragenes føtter, fjerne mørke sirkler, øke beskyttelsesfunksjonene i huden.

  Serien er basert på naturlige ingredienser, inneholder fuktighetskrem og oljer, vitamin A og E, ekstrakter av grønn te og Hamamelis.

  Dekorativ kosmetikk fra Anna Lotan inkluderer tonalkremer, skjuler og pulver som til og med utgjør hudtekstur, gjemmer sine mangler, gir en jevn tone og friskhet i ansiktet.

  På grunn av urte sammensetning og fuktighetsgivende ingredienser, gir det mild hudpleie, fuktighetsgivende og beskytter den.

  • Profesjonell hudpleie.

  Profesjonell produktlinje designet for bruk i salonger for dyp hudpleie. Det har et bredt spekter av handlinger: renser, nærer, fukter, toner, øker gjenopprettingsprosessen, myker, forbedrer de epidermis beskyttende funksjonene, whitens og reduserer betennelse.

  Grunnlaget for preparatene er allantoin, sinkoksid, essensielle oljer, et kompleks av mineraler, sporstoffer og vitamin.

  skreller

  Det israelske selskapet tilbyr rundt 30 forskjellige behandlinger for ansiktet, men Anna Lotans rubin og ananas peeling er de mest populære.

  Ruby peeling

  Lipogel inneholder også salicylsyre, som har en peeling effekt, sibirisk granolje, som stimulerer fornyelsen av epidermis og vitamin C i en konsentrert form som reduserer pigmentflettene og styrker blodkarene.

  • Forbedre elastisiteten og elastisiteten i huden.
  • Glattende rynker.
  • Eliminering av ødem og konturering av ansikts konturene.
  • Healing av post-acne flekker og arr.

  Prosedyretiden er 30-45 minutter. Kostnaden for rubin peeling av Anna Lotan er 5-10 tusen rubler. Prisen avhenger av salongen og området der prosedyren utføres. I motsetning til andre peeling, traumer det ikke huden, og derfor er ikke gjenopprettingsperioden nødvendig. Svak rødhet som oppstår under prosedyren, går gjennom 6-8 timer. Anbefalt antall økter er 3. Varigheten av intervallet mellom behandlinger er 4 uker. Det kan utføres ikke bare på ansiktet, men også på nakke, dekolleté og bakside.

  Det er et utmerket alternativ til kjemiske peeling og laser ansikt resurfacing. I vurderingene er ruby ​​peeling rost, spesielt for det faktum at det ikke skader huden og ikke krever en periode for utvinning etter det, samtidig som den har en utmerket foryngende og stramningseffekt.

  Ananas peeling

  Sammensetningen av stoffet inkluderer: Dødehavet salter, calendula olje, jojoba voks, ananas ekstrakt.

  Den rydder perfekt, penetrerer dypt inn i huden, gjenoppretter tonen, eksfolierer døde hudceller i epidermis, strammer porene, og har en foryngende effekt. Det har en mild effekt.

  Bilder før og etter ananas peeling

  Anmeldelser av Anna Lotan ananas peeling er helt positive - de merker effektiviteten, en merkbar innsnevring av porene og mangel på tørrhet og tetthet i huden etter bruk, som ofte ledsages av lignende prosedyrer ved bruk av stoffer fra andre produsenter.

  Anmeldelser om kosmetikk Anna Lotan

  De fleste kosmetiske produkter fra firmaet Anna Lotan har positive vurderinger - de får høy karakter. De roser produktets høye effektivitet, fraværet av ubehagelige følelser etter bruk, terapeutisk effekt på huden og løsningen av mange problemer med den. Her er estimatene gitt av produktene fra det israelske merkevaren:

  Men det er verdt å huske på at det er en mulighet for at selskapets forberedelser kanskje ikke passer deg. Til tross for at de fleste kunder er ganske kosmetiske til dette merkevaren, er det noen ganger vurderinger som ikke har passformen til Anna Lotan hudpleie eller ikke har den ønskede effekten.

  Anmeldelser om kosmetikk Anna Lotan

  • 1
  • 5/5
  • 1
  • 1
  • 4/5
  • 18
  • 1
  • 5/5
  • 2
  • 0
  • 5/5
  • 4
  • 0
  • 13

  LadiesProject er en sosial kosmetikkguide. Et sted hvor jenter diskuterer kosmetikk, evaluerer produkter og merker, blir kjent med nye produkter, lærer om rabatter og salg, lærer å velge og kjøpe kosmetikk av høy kvalitet. Alle kan bli en del av vårt vennlige team.

  Bli med oss ​​akkurat nå, les, kommentere, del tilbakemelding og ideer, fortell om nye kjøp!

  Emne: Anna Lotan - din mening om dette kosmetikk

  Temaalternativer

  Anna Lotan - din mening om dette kosmetikk

  Hun er bare nei, heller ikke bra eller dårlig.
  Nei, og alt.
  Jeg prøvde en maske i røret, for fet hud og dag og nattkrem - jeg husker ikke navnet.

  Takk! Vel, det hadde ikke tid til å gaffel ut.
  "Nei" sminke i mitt halvpakkede bord

  Bare hjemme.
  I salongen har jeg til og med effekten av en babykrem sammen med en skjønnhetspleiers hender

  Nebel
  Med Intersharma.
  Spørsmål: Fortell meg hvor i St. Petersburg og i Moskva kan du kjøpe Anna Lotan kosmetikk. Takk

  Svar: Du kan klargjøre all informasjonen du er interessert i i representantkontoret til selskapet i Moskva: Anna Lotan Tlf: 252-5806, 252-5811, 252-5895 Adresse: ul. Bolshaya Gruzinskaya, 12 bld.1.

  Anna Lothan skjønnhetspleie vurderinger

  Kjøpet er åpent 02/20/2012. Kjøp på den nye plattformen https://sp.babyblog.ru/zakupka/8103 Jeg godtar bestillinger. STOP 25 juli (27-29 juli samle forskuddsbetaling). Forespørsler om konsultasjon fra en israelsk kosmetolog godtar til 21. juli! Svært berømte profesjonelle kosmetikk direkte fra Israel: Hellige Land, Renew (Renyu), Anna Lotan (Anna Lotan), OnMacabim (Han Macabim), Dr Kadir og andre. Kvalitet og friskhet av kosmetikk er garantert - produktene kommer under bestillingen direkte fra fabrikker i Israel. I Russland, mange feil, her får du originaler. Rabatter avhengig av størrelsen på bestillingen.

  Ikke min! Artikkelen. Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE?

  Kosmetikk og Parfyme Auriege Fransk kosmetikk. Kjøp cartier parfyme. Fotkremsalve av livet. Hårkrøllere i Almaty i ahbk. Kosmetikk navel hvor du kan kjøpe i Moskva. Kosmetikk og parfyme viburnum i Omsk engros. Hvor i Jaroslavl gjør en dyp peeling. Schwarzkopf hårbalsam. Profesjonell frisør kosmetikk. Parfyme yujin feroce gjennom nettbutikken. Dior kyss leppe glans kostnad. Toalett vann i Saratov bestille på Internett haster levering. Jansen kosmetikk i Rostov. Profesjonell kosmetikk til frisører i Smolensk. Online butikk parfyme hugo.

  Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE?

  Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE? Så snart vi publiserte det første innlegget om resultatene av 3D-korreksjon av fyllstoffene på EMC, da kommentarene hørtes: "Fortell oss om anti-alder i de tidlige stadier? Jeg er ikke tretti, men plutselig vil jeg bli sen? "," Jeg tror, ​​å stikke eller ikke å stikke? ". Dette ser ut til å være et evig spørsmål. Noe fra kategorien Hamlet.

  Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE? Så snart vi publiserte det første innlegget om resultatene av 3D-korreksjon av fyllstoffene på EMC, da kommentarene hørtes: "Fortell oss om anti-alder i de tidlige stadier? Jeg er ikke tretti, men plutselig vil jeg bli sen? "," Jeg tror, ​​å stikke eller ikke å stikke? ". Dette ser ut til å være et evig spørsmål. Noe fra kategorien Hamlet.

  Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE? Så snart vi publiserte det første innlegget om resultatene av 3D-korreksjon av fyllstoffene på EMC, da kommentarene hørtes: "Fortell oss om anti-alder i de tidlige stadier? Jeg er ikke tretti, men plutselig vil jeg bli sen? "," Jeg tror, ​​å stikke eller ikke å stikke? ". Dette ser ut til å være et evig spørsmål. Noe fra kategorien Hamlet.

  Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE? Så snart vi publiserte det første innlegget om resultatene av 3D-korreksjon av fyllstoffene på EMC, da kommentarene hørtes: "Fortell oss om anti-alder i de tidlige stadier? Jeg er ikke tretti, men plutselig vil jeg bli sen? "," Jeg tror, ​​å stikke eller ikke å stikke? ". Dette ser ut til å være et evig spørsmål. Noe fra kategorien Hamlet.

  Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE?

  Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE? Så snart vi publiserte det første innlegget om resultatene av 3D-korreksjon av fyllstoffene på EMC, da kommentarene hørtes: "Fortell oss om anti-alder i de tidlige stadier? Jeg er ikke tretti, men plutselig vil jeg bli sen? "," Jeg tror, ​​å stikke eller ikke å stikke? ". Dette ser ut til å være et evig spørsmål. Noe fra kategorien Hamlet.

  Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE?

  Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE? Så snart vi publiserte det første innlegget om resultatene av 3D-korreksjon av fyllstoffene på EMC, da kommentarene hørtes: "Fortell oss om anti-alder i de tidlige stadier? Jeg er ikke tretti, men plutselig vil jeg bli sen? "," Jeg tror, ​​å stikke eller ikke å stikke? ". Dette ser ut til å være et evig spørsmål. Noe fra kategorien Hamlet.

  Kjære jenter, jeg er en praktiserende skjønnhetspleie, samt en mester for shugaring. Jeg jobber i flere år, jeg har en medisinsk utdanning. Jeg deltar hele tiden på ulike seminarer og forbedrer mine kvalifikasjoner. Jeg elsker mine klienter veldig mye. I tillegg til disse prosedyrene vil nye produkter vises i høst, en av dem er Green Professional Peeling Green Marine. Og også, gjennom meg, kan du alltid bestille kosmetikk til hjemmet ditt billigere enn i butikker av slike selskaper som Christina (Israel), Klapp (Tyskland) og Anna Lotan (Israel). Mens du jobber på prislisten, er dette en lang prosess, så for tiden er prisene ved.

  Flere Artikler Om Typer Acne