Jeg pleide å bruke Ovesol kosttilskudd fra Evalar regelmessig, men jo lengre unna, desto mindre var jeg fornøyd med det: inntrykket var at hvis de første pillene var effektive, ville de helt sikkert ikke lenger legge til noe viktig. Det var ingen effekt i det hele tatt. Jeg hadde allerede helt bestemt meg for ikke å bli involvert i disse kosttilskuddene... Og så så jeg i apoteket "Ovesol enhanced formula" og bestemte seg for å prøve.

Jeg er veldig fornøyd med kosttilskudd. Det er veldig effektivt. bare om 10 dager Resepsjon med meg:
1. Forbedret velvære;
2. Huden ble renset (stygg akne på pannen passert);
3. Tarmens arbeid ble justert. Om det siste vil jeg si mer. Jeg anbefalte stoffet til en venn, og hun sverget i forferdelige ord: hun hadde fått sitt kosttilskudd kalt diaré. Jeg hadde ingenting av det slag, Ovesol handlet veldig, veldig forsiktig. I de første dagene i resepsjonen var det prikker i leverområdet, men prikken var mer behagelig enn smertefullt. Jeg forstår at det høres rart ut, og likevel: har bare følelsen av at leveren fungerer som den skal. Ingen smerte! Og nå om mangelen. Du må konsultere en lege! Selv om kosttilskudd og solgt uten resept, men du vet aldri... konsultasjon av en lege vil aldri skade. Instruksjonene anbefales spesielt til å konsultere en lege for de som lider av kolelithiasis. Og for å begynne å bruke stoffet, er det bedre i helgen, ellers blir det på samme måte som min venn. Men i alle fall er dette verktøyet bedre enn å prøve å rense leveren med olje. Jeg vet at mange mennesker gjør det, men å drikke olje kan være farlig. Hva en piller, som ikke har kontraindikasjoner.

Tablettets sammensetning inneholder (informasjon fra instruksjonene i dine egne ord):
Melk havre ekstrakt - 160 mg (fjerner giftstoffer, styrker strømmen av galle, gjenoppretter)
Rosehip ekstrakt - 50 mg (gjenoppretter, opprettholder, forbedrer immunsystemet, har anti-inflammatorisk virkning)
Immortelle ekstrakt - 30 mg (forhindrer stagnasjon av galle, danner ikke sand, antispasmodisk)
Peppermynte ekstrakt - 30 mg (smertestillende og antiinflammatorisk effekt, øker separasjonen av galle, reduserer glatt muskelton i biliøret)
Pære gress - 30 mg (anti-inflammatorisk effekt, forbedrer sammensetningen av galle)
Tørk curcumin ekstrakt - 15 mg (koleretisk og antiinflammatorisk effekt, reduserer risikoen for steindannelse. Behandlingsforløpet - 10 dager, 1 tablett om morgenen og kvelden med mat.

BAA Evalar Ovesol Forsterket formel - tilbakekalling

Renset leveren - akne forsvant (resultatfoto)

Jeg har lenge hatt vedvarende kviser på min høyre kinn. Det jeg nettopp gjorde, returnerte de sta. Legene har gjentatte ganger fortalt meg at problemet er mest sannsynlig i slaggeringen av leveren, som skal rengjøres. Jeg drakk gamle Ovesol (40 tabletter per pakke), men merket ingen effekt. Nylig fortalte legen meg at en ny Ovesol dukket opp, som om det var mer effektivt. Jeg bestemte meg for å prøve og kjøpte stoffet.

I pakningen med 20 tabletter. Administrasjonen er 10 dager, 1 tablett 2 ganger daglig med måltider. Jeg så allerede de første resultatene i speilet etter 5 dager: stor rød akne minket merkbart og ble blek. Og på slutten av kurset, det er, etter 10 dager, passerte de nesten! Bildet viser hva som er igjen av mange pimples.

Jeg likte stoffet. Jeg anbefaler det til alle som vil forsiktig rense leveren. Men - bare etter å ha konsultert en lege! Mange tror på en eller annen måte at kosttilskudd kan være full, akkurat slik. Grieve - ikke. En samtale med en lege er alltid nødvendig. Deretter vil alle slags uønskede effekter, som mange har skrevet i svarene på den gamle Ovesol, være mye mindre.

BAA Evalar Ovesol Forsterket formel - tilbakekalling

Renere Lever - Cleaner Face

Jeg vil snakke om hvordan Ovesol hjalp meg med å bli kvitt akne.

Min hud er fet, problematisk. Derfor har akne aldri vært nyheter, og jeg lærte å opprettholde huden min i en mer eller mindre akseptabel tilstand. Og så - en katastrofe! Huden på pannen og kinnene var dekket med et lite utslett, og så oppstod akne etter hverandre. Ingen av verktøyene jeg pleide å bruke hjalp. Akne kommer fremdeles tilbake.

Jeg vandret rundt litt på Internett og innså at årsaken sannsynligvis ligger i slaggeringen av leveren. Dessuten, ikke så lenge siden, måtte jeg "ta på brystet" et kurs av antibiotika og andre kjemikalier. medikamenter.

Etter å ha lest vurderinger, valgt Ovesol.

Han har en naturlig sammensetning - det var den viktigste tilstanden i valget av stoffet.

Kurset er designet for 10 dager. 1 tablett to ganger daglig med måltider.

Jeg vil merke at jeg ikke hadde noen smerte og ubehag i leverområdet hele tiden jeg tok Ovesol.

I dag, på den siste dagen i resepsjonen, kan jeg si med selvtillit: Akne har blitt mindre! Og det som gjenstår er heller ikke engang akne, men bare gjenværende flekker. Med hvilken (jeg håper) vil badyaga hjelpe meg å takle.

Jeg vil klargjøre at når jeg tok stoffet, endret jeg ikke noe i hudpleie, og ernæringen forblir også den samme.

Derfor synes jeg det er rimelig å gi laurbærene til Ovesol

BAA Evalar Ovesol Forsterket formel - tilbakekalling

Effekt på ansiktet

I forskjell fra vanlig Ovesol er pakken 2 ganger mindre, litt dyrere, men i teorien er den mer effektiv.

Sagt kurs i 10 dager, en tablett om morgenen og kvelden med måltider. Basert på resultatene kan jeg si at huden har blitt renere.

Det var ingen bivirkninger. For forebygging kan du drikke.

Hvis ungdomsåren er langt bak, og du plages av utslett, bør gastrointestinalen behandles. Skyll for eksempel leveren med oatsol.

BAA Evalar OVESOL - anmeldelse

Helt forandret deg om dette stoffet! Bare han var i stand til å kvitte meg med ACNE! Helt omskrevet anmeldelsen 04/27/2015 + FOTOER og hud, inkludert før og etter

Jenter, hei! Jeg rewrote helt en anmeldelse om denne Bade fra firmaet Evalar. Hvis jeg for første gang ikke følte noen effekt i det hele tatt, så andre gang han bare gjorde mirakler)))

Jeg ga ham en ekstra sjanse i håp om at han ville befri meg fra den hatet akne, fordi jeg var lei av å kjempe med dem. Jeg bestemte meg for å rense leveren med denne bada, selv om jeg ikke trodde på den positive effekten i det hele tatt.

Jeg kjøpte dette stoffet på apotek til en pris på 170 rubler per pakke, hvor 40 tabletter og hele kurset er i 20 dager, nesten tre uker. () apoteket fortsatt hadde Ovesol en styrket formel, men det var ganske dyrt og jeg bestemte meg for å ta den klassiske Ovesol))

Det er nødvendig å ta 1 tablett to ganger daglig med måltider. Jeg tar det om morgenen og om kvelden med en god drink med vann!

Små brune tabletter. De svelger uten problemer og smak av mynte.

Etter de første fem dagene med opptak, la jeg merke til positive resultater! Se på hva huden min var før og hva det ble etter (se bildet).

Akne og rødhet redusert, og alt takket være det faktum at jeg renset leveren! Jeg kan ikke uttrykke min glede!

Og med vår økologi, luft og mat, må du regelmessig rense leveren! Takk for oppmerksomheten din)))

BAA Evalar Ovesol Forsterket formel - tilbakekalling

Vil du bli kvitt akne og hudfeil? Skal leveren med Ovesol! Hvilken Ovesol å velge - den vanlige eller forbedrede formelen? + FOTO

Hei, hei, kjære leser! Akne og hud ufullkommenhet for meg er en ekte plage og et stort problem! Sukkelende, jeg tar av alt som er mulig! Jeg kjøper spesielle kremer, jeg kjøper vitaminer og til og med kjøpte pulver! Men de trekker seg ikke tilbake og trekkes ikke tilbake.

Det er klart at akne må behandles ikke bare utenfor, men også fra innsiden! Tross alt, hvis du er plaget av problemer og utslett i ikke-ungdom, må du lete etter årsaken!

Jeg drikker ikke alkohol, jeg røyker ikke og prøver ikke å bære leveren, men dårlig økologi, ikke veldig sunn mat og andre negative faktorer påvirker sitt arbeid, og derfor på helse generelt!

Jeg renser også leveren etter å ha tatt mange potente antibiotika!

Jeg har allerede skrevet en anmeldelse om klassisk Ovesole, jeg rengjør dem med leveren med jevne mellomrom. Og fornøyd med resultatene, huden min reagerer umiddelbart - rødhet og akne forsvinner.

Denne gangen bestemte jeg meg for å rense leveren på grunn av mislykkede vitaminer for hud og hår, som jeg vil skrive om senere, og mottaket som ble reflektert i utslett på ansiktet mitt

Så bestemte jeg seg for denne gangen for å prøve Ovesol med en forsterket formel.

Hva er det forskjellig fra enkle Ovesola?

I Ovesole med en forsterket formel er konsentrasjonen av aktive stoffer større enn i klassisk ovesol.

Se på sammensetningen som er angitt på pakken. Sammensetningen er bra, ugress er alt nyttig! Men selvfølgelig oppstår nærværet av fargestoffer og annen kjemi

Man kan selvfølgelig bare drikke urter fra apoteket for å rense leveren, men Ovesol er enda mer praktisk å ta, fordi det ikke alltid er mulig og tid å bryte urter hjemme.

kurs Ovesola med forbedret formel designet for 10 dager med opptak. Det er nødvendig å ta 1 tablett 2 ganger daglig med måltider. Classic Ovesol er også tatt 2 ganger om dagen, men 1 tablett med måltider, det vil si at klassen Ovesol er designet for 20 dager.

De klassiske Ovesol-tabletter er mindre enn Ovesol-preparatet med en forsterket formel, og det var mer praktisk for meg å ta dem, da de ganske store Ovesol-tabletter med en forsterket formel var vanskelig for meg å svelge, noen ganger stakk de bare i halsen min

Fargen på tablettene er brun, jeg føler tydelig smaken av mynte.

Jeg merket ikke noen bivirkninger.

Jeg vedlegger et bilde av instruksjonen, der produsenten skriver om bruken av Ovesol, om behovet for å rense leveren:

Ovesol - anmeldelser

Jeg bestemte meg for å gå inn for mine cookies etter at hun begynte å plage meg så mye. Det skjedde så at langsiktig antibiotikabehandling ga et negativt inntrykk på arbeidet til en så viktig kropp. Etter å ha behandlet for konsultasjon til behandlende lege, ble jeg sendt for en rekke analyser. Smerten under ribbenene på høyre side og bitterheten i munnen min forstyrret meg mye. På sykehuset overheste hun to kvinner overhørt en samtale om det rette legemidlet, de snakket om Ovesol. Ærlig, for første gang hørte jeg dette navnet, selv om jeg i 49 år har drukket mange stoffer.

Mitt bekjentskap med Ovesol

God dag til alle! Jeg håper at min anmeldelse vil være nyttig for noen, jeg vet hvor viktig det er å få et detaljert svar på alle mine spørsmål, for ganske nylig var jeg på plass. Jeg heter Olga, jeg er 49 år gammel. Jeg jobber som økonom og leder en ganske normal livsstil.

Som mange liker jeg å spise velsmakende, ikke veldig sunne retter, jeg elsker stekt og krydret. Og så var det alle slags problemer med alderen, og jeg måtte ta alvorlige medisiner som gjenoppretter noen organers arbeid og ødelegge andre. Hør om Ovesol, jeg ønsket umiddelbart å lære mer om det.

Det er bra at nå, takket være Internett og moderne gadgets, kan du når som helst finne svar på dine spørsmål. Jeg fant en detaljert beskrivelse og ganske mye om Ovesol. Som det viste seg, er han et kosttilskudd og har en helt naturlig sammensetning. Produsenten anbefaler at den brukes til forsiktig rengjøring av leveren fra giftstoffer og toksiner. Jeg lærte at den kommer i form av tabletter og dråper, kundeanmeldelser bekrefter den samme effekten av hver form. Og viktigst, pakken varer nøyaktig det anbefalte opptaket i 20 dager.

Sammensetningen av stoffet for leveren

I prinsippet likte jeg umiddelbart det faktum at Ovesol er et kosttilskudd til hovedmåltidet. Dette faktum satte min holdning til meg selv, fordi jeg allerede var lei av kjemi og tunge legemidler med bivirkninger. Jeg ønsket å vurdere sammensetningen mer detaljert.

  • frø havre;
  • sandy immortelle;
  • lang gurkemeie;
  • peppermynte;
  • volodushka ekstrakt.

I sannhet er nesten alle komponentene kjent for meg, i motsetning til volodushki. Men fra informasjonen om sammensetningen innså jeg at Ovesol egentlig bare inneholder urte ingredienser som hjelper til med å rense leveren. Planter har et rikt spekter av handlinger, og også gjensidig utfyller hverandres arbeid, noe som resulterer i en komplisert effekt:

  • anti-inflammatorisk;
  • krampeløsende;
  • choleretic.

Komplekset viste seg å være så populært at jeg på Internett kunne finne en god mengde ekspert tilbakemelding om Ovesol. De fleste leger er tilbøyelige til å tro at komplekset ikke er et stoff, og handlingen er hjelpemiddel under hovedterapien. Men hvis vi vurderer det ikke når det gjelder behandling, men for forebygging, så støtter de fleste bruken.

Anna Vladimirovna, generalpraktiker, Volgograd

Jeg likte anbefalinger og vurderinger av leger angående Ovesol, jeg tror ikke at jeg har en veldig forsømt situasjon. Mest sannsynlig slagging med alder og bivirkninger av antibiotika. I tillegg har jeg aldri renset leveren min for alle årene, det er bra selv nå å lese nyttig informasjon, og nå vet jeg at det må gjøres regelmessig.

Hva sier folk om verktøyet for lever Ovesol

Selvfølgelig roste kvinner i klinikken høyt på effekten og effekten av Ovesol, men visste at hvert legeme oppfatter denne eller den andre medisinen, jeg ønsket å vite flere menneskers oppfatning. På Internett fant jeg et stort antall grupper, lokalsamfunn og fora der folk diskuterer medikamenter, gir sin positive eller negative vurdering. Enig, det er veldig praktisk, før du spiser mye penger, for å finne ut om verktøyet er verdt pengene i det hele tatt. Jeg leste mange vurderinger om komplekset. Negativt, jeg har ikke møtt en enkelt, det var et par nøytrale, og resten til fordel for kosttilskudd.

Mange har tatt kurs i flere år på rad for å rense leveren. Fra anmeldelsene innså jeg at Ovesol lindrer smerter i leveren godt.

Jeg likte anmeldelsene, jeg skjønte at for mange familier er det en permanent medisin i førstehjelpsutstyret. Folk er fornøyd med mangelen på bivirkninger og rask lindring etter søknaden. Når det gjelder form av frigjøringen, var meningene like fordelt til fordel for tabletter og dråper; Jeg, ærlig talt, mer tilbøyelig til piller, det er lettere og raskere for meg.

Hvordan og hvor jeg kjøpte Ovesol

Etter at mine tester var klare og legen bekreftet at det ikke var noen alvorlige abnormiteter, lurte jeg på om jeg kunne ta Ovesol-kurset i bytte for den foreskrevne medisinen. Legen var enig uten problemer og sa at det var et godt kompleks, men det ville ta lengre tid å ta det. Kjøpe Ovesol kan være på apoteket, og reseptbeløpet er ikke nødvendig. Jeg var heldig, og jeg var i stand til å finne et middel i det første apoteket jeg skrev inn. Sammenlignet med mange moderne medisiner, hadde Ovesol en rimelig pris. Ikke for å si at det kostet en krone, men jeg forventet at det skulle bli dyrere.

Søknadsanvisninger og mine inntrykk av det naturlige komplekset

Ovesol til salgs i originalemballasjen i beige, med bilde av leveren. I en pakke var det 40 tabletter, liten størrelse, brun farge. Instruksjonene ble skrevet for å ta en tablett to ganger om dagen, under hovedmåltidet. Ifølge mine beregninger er dette nøyaktig 20 dager. Instruksjonene indikerer at for å oppnå maksimal effekt er det nødvendig å gjenta kurset flere ganger i året.

Jeg drakk piller under frokost og middag, vasket med et glass vanlig renset vann. En ganske liten form gjør at du kan svelge kapselen raskt og enkelt, og smaken er litt mynte. Jeg kan si at smerten og sannheten umiddelbart avtar etter påføring, har bitterhet i munnen gradvis forsvunnet. Jeg la ikke merke til noen spesielle resultater, jeg håper at leveren min har blitt renset, og nå vil det være lettere for henne å takle hennes funksjoner. Etter å ha drukket hele løpet av Ovesol, har min helse blitt bedre, og jeg planlegger å gjenta kurset i et halvt år. Jeg tror at naturlig rensing av leveren to ganger i året vil være til nytte for meg.

Ovesol for akne vurderinger - Rengjør leveren - bli kvitt akne

Jeg pleide å bruke Ovesol kosttilskudd fra Evalar regelmessig, men jo lengre unna, desto mindre var jeg fornøyd med det: inntrykket var at hvis de første pillene var effektive, ville de helt sikkert ikke lenger legge til noe viktig. Det var ingen effekt i det hele tatt. Jeg hadde allerede helt bestemt meg for ikke å bli involvert i disse kosttilskuddene... Og så så jeg i apoteket "Ovesol enhanced formula" og bestemte seg for å prøve.

Jeg er veldig fornøyd med kosttilskudd. Det er veldig effektivt. bare om 10 dager Resepsjon med meg:
1. Forbedret velvære;
2. Huden ble renset (stygg akne på pannen passert);
3. Tarmens arbeid ble justert. Om det siste vil jeg si mer. Jeg anbefalte stoffet til en venn, og hun sverget i forferdelige ord: hun hadde fått sitt kosttilskudd kalt diaré. Jeg hadde ingenting av det slag, Ovesol handlet veldig, veldig forsiktig. I de første dagene i resepsjonen var det prikker i leverområdet, men prikken var mer behagelig enn smertefullt. Jeg forstår at det høres rart ut, og likevel: har bare følelsen av at leveren fungerer som den skal. Ingen smerte! Og nå om mangelen. Du må konsultere en lege! Selv om kosttilskudd og solgt uten resept, men du vet aldri... konsultasjon av en lege vil aldri skade. Instruksjonene anbefales spesielt til å konsultere en lege for de som lider av kolelithiasis. Og for å begynne å bruke stoffet, er det bedre i helgen, ellers blir det på samme måte som min venn. Men i alle fall er dette verktøyet bedre enn å prøve å rense leveren med olje. Jeg vet at mange mennesker gjør det, men å drikke olje kan være farlig. Hva en piller, som ikke har kontraindikasjoner.

Tablettets sammensetning inneholder (informasjon fra instruksjonene i dine egne ord):
Melk havre ekstrakt - 160 mg (fjerner giftstoffer, styrker strømmen av galle, gjenoppretter)
Rosehip ekstrakt - 50 mg (gjenoppretter, opprettholder, forbedrer immunsystemet, har anti-inflammatorisk virkning)
Immortelle ekstrakt - 30 mg (forhindrer stagnasjon av galle, danner ikke sand, antispasmodisk)
Peppermynte ekstrakt - 30 mg (smertestillende og antiinflammatorisk effekt, øker separasjonen av galle, reduserer glatt muskelton i biliøret)
Pære gress - 30 mg (anti-inflammatorisk effekt, forbedrer sammensetningen av galle)
Tørk curcumin ekstrakt - 15 mg (koleretisk og antiinflammatorisk effekt, reduserer risikoen for steindannelse. Behandlingsforløpet - 10 dager, 1 tablett om morgenen og kvelden med mat.

Olesol for akne: forholdet og årsaken til effektivitet

Det virker som en slik medisin som oatsol for akne kan hjelpe, hvis de fleste vanlige mennesker er vant til å bruke den til å normalisere leverfunksjonen. Faktisk er dette forholdet ganske forståelig. For stort utslett på huden er ikke alltid forbundet med et brudd på hormonell bilde av kroppen. Akne blir ofte ubehagelig i alle henseender resultatet av feilaktig funksjon av leveren. Legen vil imidlertid kunne bekrefte dette. Kosmetolog kan ikke gjøre det. Etter å ha bestått visse tester blir årsaken helt gjennomsiktig. Og hvis alt er bra med helse, kan akne herdes med paraffin.

Hvordan oatsol hjelper med akne

Hvis resultatene av undersøkelsene bekrefter det faktum at funksjonsfeil i leveren skyldes utseendet av akne, vil oatsol hjelpe som assistent i kampen mot denne feilen. Siden leveren virker konstant og intensivt, når den står overfor mange skadelige faktorer, trenger den å bli hjulpet i sitt arbeid. Oatsol er bare et slikt avgiftningsmiddel. Midler varierer i tilgjengeligheten både i finansplanen og i direkte forstand. Du kan kjøpe det på hvert apotek. Det er imidlertid ikke bare bra. De som bruker det, vil kunne evaluere effektiv antiinflammatorisk effekt og delikat koleretisk rensing.

Således hjelper bare ett kurs for behandling av oatsol mot akne å håndtere rikelig utslett på huden. Når kroppen forynges i en viss forstand, fornyes huden, huden renser seg, som etter tsindol fra akne. Akne, svarte flekker og andre formasjoner som ikke kan bidra til skjønnheten i ansiktet og kroppen forsvinner.

Subtiliteter av mottak og handling av ovesol

Det er imidlertid verdt å huske at livet i et enkelt stoffinntak ikke kan endres radikalt. For å aktivere prosessen med fornyelse av leverfunksjonen, og samtidig å normalisere utseendet på huden, må du drikke stoffet. Produktet selges i tabletter og dråper. Men å eksperimentere med dem er ikke verdt det. Det er bedre å spørre legen hvilken form for frigjøring det er bedre å velge, og hva vil være riktig dose.

Ikke mindre viktig, ingen allergiske reaksjoner på dette legemidlet er blitt identifisert. Havre av melkefull modenhet, peppermynte, immortelle sandy, gurkemeie og røtter, volodushki gress er multicoated separat og sammen er helt naturlig og trygt. Men deres handling er ganske kraftig og gunstig for organismen som helhet.

Medisiner> Ovesol forsterket formel (tabletter)

Selskapet Evalar raffinerte det tidligere utgitte kosttilskuddet og oppfylt det farmasøytiske markedet med et nytt middel for å rense leveren av giftstoffer og slagger, hvis navn er Ovesol-forbedret formel. Det er laget på grunnlag av havre, som er i stadium av melaktig modenhet, ved hjelp av bare naturlige ingredienser. På grunn av dette tilfører additivet forsiktig og nøye "leveren", renser det dypt, normaliserer gallsammensetningen og forhindrer dermed dannelsen av steiner i galdekanaler.

Ovesol er produsert forbedret formel i tabletter, som i deres sammensetning skiller seg fra Ovesol tabletter. En tablett av dette biologiske supplementet inneholder ekstrakter av havremelkferske (160 mg), rosehip (50 mg), volodushki (30 mg), immortelle (30 mg), mynte (30 mg), gurkemeie (15 mg). Handlingen av hver av disse plantene har lenge vært kjent, bekreftet mange ganger av vitenskapelig forskning. Og alle sammen gir de en kompleks effekt utøvet av denne biokomplekset på menneskekroppen. Tillegget renser leveren av giftstoffer, fortynner galle, forbedrer utløpet, fjerner metabolske produkter fra kroppen, forhindrer utviklingen av gallstonesykdom.

På grunn av denne forbedrede sammensetningen kan behandlingsforløpet vare 10 dager, ikke 20, som det var før. Derfor inneholder papppakker der kosttilskuddene kommer inn på apoteket, inneholder 20 tabletter. Dette skyldes at en voksen skal ta en tablett to ganger om dagen. Det anbefales å kombinere bruk av kosttilskudd med måltider.

Før du begynner å rense leveren med dette biologisk aktive supplementet, unnlater du ikke råd fra en lege (lege eller gastroenterolog). På apotek, er legemidlet solgt uten resept, men det er kontraindikasjoner for bruk, som er angitt i instruksjonene vedlagt den. Ikke ta piller for de som minst en gang har hatt en overfølsomhetsreaksjon til en av komponentene i tillegget. Det anbefales ikke å rense leveren på denne måten for gravide og ammende kvinner.

Flere Artikler Om Typer Acne