Miljøforurensning, kosmetikk av dårlig kvalitet, feil omsorg, hardt vann, "rask" ernæring - de viktigste faktorene som påvirker tilstanden til huden vår.

I forhold langt fra ideal er det vanskelig å oppnå en plettfri epidermis. Derfor er klar hud fortsatt den ultimate drømmen til de fleste kvinner. Med minimal innsats og innsats kan du rense ansiktet ditt hjemme ved hjelp av en spesiell Uno-skje.

Hvordan ser skjeen ut?

Uno skje har lenge vært praktisert i profesjonelle kosmetikk rom for å fjerne akne og svarte prikker. I hjemmet spredte kosmetikk relativt nylig.

Denne enkle oppfinnelsen er laget utelukkende fra derma-trygg medisinsk stål. Det er en langstrakt pinne med praktiske avlastningsdyser for å holde, i begge ender av hvilke spesielle tips er løst: i form av en miniatyrskje med ett hull i midten og samme kompakte skimmer med mange hull.

"Spoon" er designet for fjerning av store akne og åpne komedoner. "Skimmer" ("strainer" eller "scapula") er nødvendig for å eliminere akne og svarte flekker. I dag kan du kjøpe som en enhet, og ringe inn, med utskiftbare tips.

Hvem er enheten til?

Prosedyren kan være smertefull og forårsake etterfølgende betennelse assosiert med dårlig forberedelse av huden, behandling av brønner og verktøy. For å unngå skade må du følge reglene for bruk av enheten. Spesielt anbefales det ikke for total rengjøring av hele overflaten, men er effektiv i visse problemområder.

Det beste alternativet er fjerning av komedoner, svarte flekker og andre deksjonsfeil ved hjelp av en Uno-skje for jenter med en kombinert og fett type epidermis, utsatt for overdreven produksjon av talgkirtler. Sammen med de medfølgende kosmetiske preparatene for å begrense porene og bekjempe overdreven greasiness, vil produktet gi et utmerket resultat.

Hvordan velge

Kosmetiske tilbehør kjøper ikke i tvilsomme steder, produktet må ha et kvalitetsbevis og oppfylle visse standarder.

Også, før du kjøper en Uno-skje, må du sjekke dysene for grovhet, chipping, burrs og andre feil på metallet. Ellers vil huden bli riper under rengjøring.

De beste merkene som produserer slike produkter inkluderer:

 • Staleks. I det russiske markedet er det mer enn 20 år. Spesialiserer seg på egen produksjon av alle typer manikyrinstrumenter. Skjeen er laget av rustfritt kirurgisk stål, helt trygt for huden, ikke provoserende allergiske reaksjoner, utslett. Sterilisert ved en hvilken som helst metode, inkludert koking.
 • Singer.
 • Alton.
 • Mertz.

Uno skje: hvordan du bruker hjemme

Hvis området til personen som trenger rengjøring er relativt liten, kan Uno-enheten brukes uavhengig. Mekanismen for sin handling er tilgjengelig for alle kvinner:

 1. Etter forbehandling av huden og bearbeiding av instrumentet, er spissen i form av en sigte plassert i problemområder på kinnene, pannen, T-sonen.
 2. En lignende behandling foregår på "ekstrudering" av enkelt akne ved hjelp av en "skje". Tipset er satt slik at hodestøttens hode er i hullet, og trykk lett på sin subkutane del. Den dype spissformen forhindrer at pus kommer inn i sunne områder av huden, utslippet samles inn i skjeen.

Enheten er helt sikker for hjemmebruk. Det er imidlertid en rekke nyanser og regler som må følges før prosedyrens start og etter at den er utført. For effektiv rengjøring trenger du:

 • Å forberede huden. Ansiktet er ryddet av støv, smuss, kosmetikk, sebum. Etter en spesiell tonic eller emulsjon for vasking, kan du i tillegg utføre prosedyren for skrubbing eller peeling. Tilrettelegger rengjøringsprosessen ved forkoking med damp eller oppvarmet håndkle i opptil 20 minutter. Det anbefales å erstatte vanlige varmtvann med buljonger av medisinske urter og planter (nese, eikebark, salvie, kamille, etc.).
 • Fjern overflødig fuktighet med et tørt håndkle eller serviett.
 • Behandle tørt ansikt med antiseptisk middel. Du kan bruke tinkturen til calendula.

Hvordan klargjøre verktøyet

Det bør tas hensyn til forberedelsen av Uno-skjeen og de særegenheter som er knyttet til arbeidet med det:

 • Enheten og hendene desinfiseres med en alkoholholdig væske (for eksempel vodka), men ikke ren alkohol. Du kan utføre prosedyren i medisinske hansker.
 • Det første trinnet med rengjøring utføres ved hjelp av en "sil", som "samler" sebum. Flytt dysen jevnt, trykk litt på overflaten av ansiktet. Bevegelsesvektoren er langs massasjelinjene i retning fra pannebue til hodebunnen oppover, fra midten av nesen til dens laterale deler og videre til kinnene. Deretter ryddes haken.
 • "Skje" brukes etter at du har fjernet overflødig talg for dyp rengjøring. I spesielt vanskelige tilfeller brukes en ekstra enhet, kalt Vidal-nålen, nødvendig for å gjøre en utgang i en lukket pimple. Den frigjorte forurensningen er "fjernet" ved rask og enkel fjerning av dysen til siden.

Hva å gjøre etter prosedyren

Å rengjøre ansiktet med en Uno-skje er en ganske tøff prosedyre. Derfor, etter at den er gjennomført, trenger huden også omsorg. Du kan fjerne rødhet på de behandlede områdene og berolige dermis med en komprimering basert på dekoder og tinkturer av medisinplanter (kamille, coltsfoot og andre). Gitt epidermis individuelle egenskaper, er det tillatt å bruke alkoholiske infusjoner.

Hjemmelagde masker av agurk og rå poteter, knust i en blender til en slurry-tilstand, har en god beroligende effekt.

Massen fordeles på ansiktet så jevnt som mulig og inkuberes i 15-20 minutter. Skyll deretter med varmt rennende vann og tørk huden med en bomullspute fuktet med tonic.

For å eliminere den hurtige forurensningen og betennelsen i de rensede porene, må du bruke et middel til å begrense porene. I folkemessig kosmetologi brukes for dette formål ferskpresset sitronsaft, fortynnet med vann i forholdet 1: 2 eller 1: 3. I den tradisjonelle - på de nyopprettede brønnene pålegges små biter av bandasje eller gasbind gjennomvåt i klorhexidin. Tåle stoffet 25-30 minutter.

Etter slike manipulasjoner sprinkles de behandlede områdene med talcumpulver eller babypulver, over natten. I løpet av de neste 3-5 dagene er det ønskelig å utelukke aktiv trening og eksponering for ultrafiolett stråling.

Analoger i hjemmet kosmetikk

Uten å ty til tjenestene til fagfolk, kan du kvitte seg med sorte prikker selv ved hjelp av alternative verktøy og enheter. Dette er:

Vidal nål

Det er forskjellig fra forrige versjon i fravær av "skimmere". I stedet for det er en spiss nålformet spiss plassert overfor "skjeen", som er nødvendig for å lette ekstruderingen av akne ved å åpne dem.

pensel

Fordelene ved rengjøringsporer med en kosmetisk børste er evnen til denne enheten til å fjerne hornhet og vekter. Også, forhindrer verktøyet tilstopping av porer, eliminerer utseendet av akne. Egnet børste til daglig bruk. Modellen er ganske bred, slik at du kan velge det beste alternativet, med tanke på funksjonene i epidermisene.

"Loop"

Dysen, som erstatter "skjeen", er utformet for å løse de samme problemene. Selges separat eller bundet med Vidal nål.

Med tanke på muligheten for hudtrauma på tidspunktet for prosedyren hjemme, anbefales Uno å bruke en skje ikke mer enn 1 gang på 30 dager.

Mellom "operasjoner" kan porer rengjøres med hjemmelagde masker basert på gelatin, aktivert karbon, grønn kosmetisk leire, etc.

Kontraindikasjoner til bruk

Manuell rengjøring (manuell) med spatel Uno har en rekke kontraindikasjoner, som inkluderer:

  åpne skader på huden på ansiktet (riper, friske arr, sår);

Prosedyren kan provosere smertefulle, ubehagelige følelser. Derfor er det bedre å stole på en profesjonell å rengjøre ansiktet med en Uno-skje på sensitiv hud.

anmeldelser

Det er viktig å ta hensyn til meninger fra fagfolk før du kjøper enheten.

hudpleiere

Tatyana Shevelyova kosmetolog av den høyeste kategorien

"Det vanligste hudproblemet er komedoner, som dannes som et resultat av" blanding "av dermal konstruksjonsrusk. (Mikrofiber, dårlig vasket dekorative midler som grunnlag, pulver, etc.) og fett produsert av talgkjertlene. Det er mange måter å kvitte seg med, men med feil eller utilstrekkelig omsorg for epidermis, kommer problemet raskt tilbake.

Profesjonell rengjøring av porene i kosmetikkkontoret er dyrt. Skje Uno kan rengjøres comedones og svarte flekker hjemme uten mye tid og penger.

I denne prosedyren har en rekke kontraindikasjoner. Kan skade huden hvis du ikke følger reglene for å forberede overflaten av ansiktet.

Høy risiko for forverring av inflammatoriske prosesser i tilfelle infeksjon og smuss i de rensede porene. Dette skjer hvis instrumentet ikke har blitt desinfisert, porene behandles hensiktsmessig med et antiseptisk middel og innsnevres med noen tilgjengelige spesialiserte midler. "

Elena Gromina, hudlege

"Det er en rekke patologier ledsaget av hudutslett, der det er forbudt å bruke en skje Uno. Dette er angitt i detalj i instruksjonene for enheten.

Du kan heller ikke bruke den i akutte betennelsesprosesser og stor forurensning av overflaten. Men generelt er enheten enkel å bruke, laget av høykvalitets hypoallergen materiale, og er et utmerket alternativ til profesjonell eliminering av svarte prikker. "

Utsikt over elskere

Visninger på kvaliteten på prosedyren er forskjellige, negative anmeldelser er ofte forbundet med feilaktig forberedelse av huden:

Anastasia, 21 år gammel

"Jeg har problematisk hud, men jeg har ikke råd til en permanent kosmetologs rengjøring. Jeg bestemte meg for å kjøpe Uno's skje for å spare penger, men jeg var skuffet: med lett trykk klarte hun ikke å få noe, men med sterkt press hadde hun fortsatt blåmerker. "

Ekaterina, 33 år gammel

"Hele prosedyren varer noen få minutter, men den foreløpige dampingen, rensing, etc. tar omtrent en time. Etter rengjøring ser huden synlig ut, uten uregelmessigheter og flak. Jeg er fornøyd med resultatet, men jeg anbefaler deg å pusse deg selv med denne trollstokken for natten, siden umiddelbart etter behandling blir ansiktet ditt rosa-rødt. "

Ansiktsrensing med en spesiell Uno-skje er et alternativ til salongbehandling for akne, komedoner, svarte flekker, akne. Enheten er enkel å bruke, men krever forsiktig forbehandling og etterbehandling av de rensede områdene.

Uno skje for ansiktsrensing - hvor effektiv er denne rengjøringsmetoden?

Uno skje for ansiktsrengjøring er en unik oppfinnelse på sin egen måte. Kosmetologer kaller verktøyet en av de beste for å rense ansiktet, og de sier at det kan fungere underverk. Men i søknaden er det visse nyanser som er viktige å vurdere. Det er også viktig å observere fasetrengjøring av porene: da er resultatet garantert utmerket. Fortell deg hva du trenger å huske. Som en skje bør brukes og enda bedre å vite.

Hvordan virker det

"Uno, uno, uno momento" - husk ordene til den berømte sangen Andriano Celentano. La sangeren og ikke oppfinneren av kosmetologi, men effekten av bruken er faktisk øyeblikkelig. Rengjør ansiktet med en skje Uno, som en mini støvsuger, trekker ut de mest gamle komonesene fra porene, og helbreder samtidig epitelet som helhet.

Fordelene inkluderer:

 • evnen til å kvitte ansiktet med svarte prikker;
 • komme til de mest problematiske områdene, hvor tetthet av dermis er høyt (dette er pannen, ansiktet, haken);
 • evnen til å forsiktig presse akne, purulent akne.

Med en viss grad av dyktighet er det lett å bruke hjemme, men det er bedre om økten utføres av en erfaren kosmetolog med full hånd. Hva er Unos skje, hvordan ser det ut? Enheten er en langstrakt, langstrakt, tett stålstang. I midten har den en grov overflate (det bidrar til å holde verktøyet mer fast, det glir ikke ut, gir god fasthet), og det er forskjellige dyser i begge ender. De kan se ut som en sil, en skje eller et øye: alt for den beste ødeleggelsen av utslett av forskjellige former. Det er også en skarp spiss. Nålen på enden gjennomsyrer lett pimpleen, men hvis du handler forsiktig, gjør ikke huden vondt. Det er mange tilfeller hvor en nål for aknebehandling er svært nødvendig.

Dette er interessant! Unos skje ble tilgjengelig for en bred forbruker nylig: tidligere ble den bare brukt i skjønnhetssalonger, erfarne håndverkere. Men nå selges det på apotek, det er enkelt å bestille det på spesialiserte nettsteder for å rengjøre ansiktet med en skje i hjemmet.

Hvordan brukes dyser?

Om dyser er det fornuftig å snakke separat. Tross alt ble hver oppfunnet for en egen sone, og alt fungerer annerledes.

Tips utfører rollen som:

 • Nåler (de kalles Vidal nåler) - Plukkende "Hodet" med ål er punktert slik at innholdet kommer ut raskere, de gjennomsyrer også komedoner;
 • sang - buet tynn (men holdbar!) ledning fjerner røde kviser spredt over overflaten av dermis;
 • tynnere - små "skummere" med 1 mm hull, fjerner overflødig fett som tetter porene
 • spyd - de er mer delikate enn vanlige Vidal nåler, de kan fjerne og pierce store ål.

Etter eget skjønn kan du velge individuelle dyser eller kjøpe et sett der produsenten presenterte hele sorten på en gang. Vanligvis er de pakket i vakre tilfeller, og det er ekstremt hyggelig å bruke dem.

Indikasjoner for bruk

Rengjøring av ansiktet med en skje Uno er vist til ungdom av begge kjønn: under pubertet, hormoner raser, akne overveller ansiktet, forårsaker lidelse og komplekser om utseende. Samtidig er den optimale bruksfrekvensen 1-2 ganger per måned: Armaturet renser alt mekanisk, som ikke kan kalles en helt sikker metode.

Voksen eiere av fet hud utsatt for fettete skinn, med forstørrede porer, en overflod av svarte flekker, kan også rense ansiktet med en skje. Enheten er enkel å bruke tre ganger i løpet av måneden. Og for alle som lider av evig spenning, peeling, uendelig bruk av krem, anbefales det å gjøre en "generell" rengjøring hver annenhver måned. Hvis du bruker det oftere, kan huden bli tørrere. Ikke alle vil og kan utføre prosedyren alene. Vi gir råd: ikke nøl med å rengjøre porene med en spatel fra en skjønnhetspleie som tilbyr ham din individuelle enhet.

Til hvem prosedyren er forbudt

Som med enhver manipulasjon, har rensing sine kontraindikasjoner. De må tas i betraktning for ikke å forårsake komplikasjoner. Noen ganger gir inngrepet komplekse hudsykdommer, og det er vanskelig og dyrt å behandle dem.

Du kan ikke utføre prosedyren når:

 • rosacea;
 • kroniske fartøy problemer;
 • hjertesykdom;
 • herpes;
 • åpne betennelsesprosesser, sår og brannskader;
 • sykdommer på stadium av betennelse som er ledsaget av høy feber.

Skjeen for rengjøring av ansiktet brukes med forsiktighet under graviditet og amming. Noen ganger, hvis tillatt av en fødselslege-gynekolog, er unntak mulig. Men uansett hvilken trimester den fremtidige moren brukte enheten, må hun konsultere en terapeut, kosmetolog og gynekolog. Dette vil unngå risikoen for utvikling av fosteret.

Vi lærer å forberede huden

Den uno skjeen brukes som en mini spatel, børsting av smuss, akkumulerte fettete plugger, og for øvrig keratinøse lag av dermis. Men prosedyren vil ikke gå for fremtiden hvis du "hopper av flaggermuset" og begynner å rense umiddelbart, uten å forberede dermis til manipulasjon.

Slik forbereder du ansiktet:

 1. For en start er det viktig å fjerne rester av sminke, grunnkrem, rensemidler og enkle kremer. Det er best å bruke antibakterielle mousser eller skum. Selv kosmetologer roser den sterke tjære såpe.
 2. Den andre fasen - skrubbe. En lett peeling vil fjerne døde celler, vil bringe partikler av smuss som ikke har tid til å trenge dypt inn i dermis.
 3. Deretter er det viktig å dampe ansiktet. Dette gjøres over en bolle med varmt vann, hvor urter er tilsatt. Den anbefalte tiden er 10 minutter. Nå solgte apparater - vaporizers. De er hyggelige å bruke og åpner porene raskt.

Alternativt kan du velge en varm kompress med et vått håndkle. Bruk bare svært rene tekstiler, klem det, slik at vann ikke strømmer inn i nesen, øynene og munnen. Og oppvarmingsmaskene selges også: Å velge dem er hele historien, så bruk den gamle "bestemors" metoder. Vi går videre til rengjøring.

Home Bruk Regler

Padlen kan bare brukes hvis ansiktet er forberedt. Vi vil fortelle deg hvordan du bruker en Uno-skje hjemme. Det første vi skal gjøre er å slå seg ned i nærheten av speilet, juster belysningen slik at du kan se deg selv i detaljer.

Vi handler i etapper:

 1. Vi tar ut enheten fra løsnings-desinfektoren (eller koker et sett på forhånd). Tørk det tørt, legg det på et serviett.
 2. Vi fukter en bomullspute med alkohol - vi trenger det for å tørke huden. Forbered også noen få bomullspinner.
 3. Med en Vidal-nål eller med et spyd piercerer vi store lukkede, sorte prikker. Det er viktig å utføre prosedyren ekstremt nøye, og strekk huden forsiktig i de valgte områdene.
 4. Setter en skje tett til dermis. Hullet skal være tilstøtende til midten av hver kvise. Klikk nå på pinnen, og prøv å klemme pimple stangen. For selvrensende er det viktig å forstå: deres tette comedoner vil komme ut med en tykk, fettete kork av gulaktig farge. Papiller inneholder ofte flytende.
 5. Dip en bomullspinne i alkohol (70%) eller klorhexidinoppløsning. Vedlagt til behandlet punkt. Tørk med en bomullspute og fortsett.
 6. Med en dyse renser vi de forstørrede porene på ansiktet. Hvordan bruke verktøyet riktig for å gjøre prosessen så delikat som mulig? Bevegelsen må være nøyaktig, men glatt. Bevegelseslinjen går fra nesen til nesens vinger og deretter kinnene. Eller du må flytte enheten fra pannen til templene. Produsenter sier at hvis det er gjort riktig, forblir fettplugger i skjeen. Men faktisk er det viktig å tilpasse seg manipulasjonen.

Slik bruker du skjeen Uno neste? Hovedarbeidet, faktisk, ferdig. På dette stadiet er det viktig å begrense porene og lindre irritasjon (det følger alltid med en mekanisk effekt). Det er best å tørke ansiktet, lage en maske av hvit leire, og tørk deretter ansiktet med en isterning med kamille eller nettle.

Etter rengjøring, anbefaler kosmetologer ikke å bruke mye og ikke å smøre ansiktet ditt med tonalkremer. Prøv å beskytte ansiktet mot solen, bruk skum med Depantenol, babykrem.

Viktige notater

Tilpasningen av Uno hjemme er viktig å bruke kun kvalitet, laget av medisinsk stål, godt rustfritt stål. Kosmetologienheten må være ren, desinfisert.

Hvilke andre anbefalinger bør noteres:

 1. Du kan bare rense ansiktet med et verktøy med et sunt epitel. Ikke eksperimentere, selv om
 2. Kosmetisk skovl rensing, bare de områdene som er godkjent av skjønnhetsekspert er utsatt. Spesielt relevant råd for personer med omfattende utslett, oversvømmet hele ansiktet.
 3. Selvmedisinering kan føre til motsatt resultat når indre sykdommer blir årsaken. Ved rengjøring er akne i fare for å spre enda mer, og bokstavelig talt oversvømme hele ansiktet.

Det er derfor manipuleringen utføres som et omfattende tiltak i kampen mot problemdermis. Ofte kompletteres det med medisinske masker, medisiner, medisiner for å styrke immunsystemet, fysioterapi prosedyrer. Ta vare på deg selv, besøk legen, og Unos skje vil være uvurderlig hjelp.

Tegn konklusjoner

Som de sier anmeldelser kosmetologer, vanlige forbrukere, med en skje, Uno virkelig oppnå fantastiske resultater. Men en kosmetisk skje for rensing av ansiktet krever stor omhu og oppmerksomhet. Skynd deg her er rett og slett uakseptabelt. Hvis du føler deg usikker, redd for å skade huden din, må du stole på en skjønnhetspleie. Og så vil rensingen bli ulastelig, og resultatet blir vakkert.

Slik bruker du en skje Uno?

Skje Uno brukes til å rense utvidede porer.

Det brukes ikke bare i kosmetikkkontorer, men også hjemme.

Det er lett å lære å bruke en Uno-skje, så det er ingen hindringer for selvbruk.

Hva er det som?

Navnet snakker allerede om likheten med bestikk.

Tilstedeværelsen av små hull gjør imidlertid skjeen Uno mer som en skimmer.

Derfor ligner den bare en skje i form. Dette navnet er imidlertid mer behagelig for øret.

På motsatt side er en løkke. Det brukes til å fjerne store kviser og svarte flekker. Også takler Wen.

Unos skje er laget av medisinsk stål. En slik sammensetning er trygg for bruk i kosmetiske formål.

Du kan lære om hvorfor en ansiktsbørste er nødvendig i vår artikkel.

Hva er det for?

Ved hjelp av en Uno-skje kan du fjerne overflødig sebum, svarte flekker, små kviser og lukkede komedoner. Spesielt relevant for eiere av tilstoppede porene.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til huden din, bør du være spesielt oppmerksom på kremer du bruker. En skremmende figur - i 97% av kremer av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som metylparaben, propylparaben, etylparaben, E214-E219. Parabener har en negativ effekt på huden, og kan også forårsake hormonelle ubalanser. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig har eksperter fra redaksjonen vår analysert naturlige kremer, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra selskapet Mulsan Cosmetic, en leder innen produksjon av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Kan jeg bruke hjemme?

Når det brukes riktig, er det ingen begrensninger for å bruke Uno-skjeen hjemme.

Det er nødvendig å følge hygienevilkårene og bruke enheten på riktig måte.

Bruk heller ikke oftere enn forventet.

Hudforholdet vil forverres hvis du ignorerer disse reglene. I andre tilfeller vil det ikke skade.

Hvordan velge?

Før du kjøper, må du sjekke sammensetningen.

Det er bedre å kjøpe en skje i en spesialbutikk.

Det er også viktig at det ikke er noen grus og grovhet på skjeen.

Kanten på hullene skal behandles godt, ikke klamre og ikke riper på huden når det berøres.

Hvordan bruker du?

Den forberedende fasen er svært viktig. Det er nødvendig å rengjøre og desinfisere huden grundig. Også sanitized verktøy. Etter prosedyren må du lindre huden og lindre betennelse.

Trinn for trinn instruksjoner for bruk:

 1. Klar ansikt. Du kan bruke skrubbe eller lage peeling for å lette prosessen med rensing.
 2. Damphud med varme håndklær eller damp. Det anbefales å bruke fersk avkok av medisinske planter. Kamille, salvie, calendula, coltsfoot, eik bark, linden blomster, nettle vil gjøre. Du kan bruke essensielle oljen av eukalyptus, rosmarin, tea tree. Dampingen tar 10-20 minutter.

Hopp til løkken når skjeen er ferdig.

Det brukes til å fjerne store akne, hudormer, komedoner.

Det anbefales at du også bruker Vidal-nålen. Bruksordning:

 1. Pek nålen i midten av kvise og pierce. Fest en bomullspute fuktet med en desinfeksjonsløsning.
 2. Fest en løkke til huden. Pimple skal være midt i hullet. Trykk ned Innhold vil bli utgitt umiddelbart.

Hudpleie etter mekanisk rengjøring

Komprimering vil bidra til å berolige huden og fjerne rødhet. Utarbeidet på grunnlag av avkok av medisinske urter og tinkturer. Du kan også bruke alkohol, vodka.

Klorhexidin eller andre midler som desinfiserer sår. Det er nødvendig å kutte en maske ut av gasbind, våt den og legg den på ansiktet. Hold i en halv time.

I stedet for komprimering kan du lage en potet- eller agurkmaske. Grøt grønnsakene på en fin riper. Å ligge og distribuere puréen på ansiktets hud. Det vil ta et lite speil for å holde oversikt over ensartetheten.

La i 20 minutter. Fjern tiden etter masken og tørk ansiktet med tonic.

Du må også bruke et verktøy som begrenser porene. Egnet sitronsaft, fortynnet med vann.

Stryk deretter ansiktet med talkumpulver. Som et alternativ kan du bruke babypulver. La overnatte. Den har anti-inflammatorisk effekt og en tørkeeffekt.

Kontraindikasjoner og forholdsregler

Det anbefales ikke å bruke en skje Uno med alvorlig betennelse i ansiktet.

Det er også verdt å avstå fra å søke på personer med svært tørr, skjellete eller følsom hud. Det er også andre kontraindikasjoner:

 • skade på huden (sår, riper, slitasje og andre);
 • dermatitt;
 • irritasjon;
 • brannsår;
 • eksem;
 • fartøy problemer;
 • herpes;
 • brudd på gjenopprettingsprosesser;
 • demodicosis;
 • rosacea;
 • skrubbsår.
til innhold ↑

Frekvens i bruk

Hvor ofte kan du ty til bruk av verktøyet?

Det anbefales å bruke en skje Uno ikke mer enn en gang i måneden. Holdere av tørr hud bør øke perioden til 1,5 måneder.

Prosedyren er ganske aggressiv, så en gjenopprettingstid er nødvendig. Hvis du bruker skjeen Uno oftere, kan du skade huden skader. Da vil tilstanden i huden bare forverres.

Hva kan bli erstattet?

I stedet for en skje, Uno, kan du bruke en sløyfe og en brednål. De hjelper å rengjøre porene av smuss. Men det er verdt å vurdere at Vidal-nålen brukes i nærvær av store ål.

I tillegg, ved hjelp av en skje, er det problematisk å rengjøre de utvidede porer av overskytende talg.

Skje Uno muliggjør pleie av fet og problem hud. I en prosedyre kan du rense porene, fjerne svarte flekker og kviser. Imidlertid er hyppig bruk umulig, så du må bruke ekstra midler for å opprettholde resultatet.

På hvordan du kan bruke en skje Uno, kan du lære av videoen:

Et verktøy for rengjøring av ansiktet og porene Staleks Spoon UNO - anmeldelse

Skje for rengjøring av ansiktet Uno. Jeg likte det. Men det er noen bruksregler. Slik bruker du trinnvise instruksjoner. Hva er hullene til. + Mange bilder

Slik rengjør du leiligheten mellom generell rengjøring. For meg er Unos skje en fin ting for å rense porene i perioden mellom den mekaniske rensingen i hytta, som jeg skrev om tidligere og til neste.

Jeg kjøpte en skje i en spesialisert nettbutikk. Min skje selskap Staleks, les før du leser vurderinger og bestemte deg for å ta dette selskapet. Skje kvalitet. Det var pakket i et tilfelle. Overalt er akkurat rotfestet og ingen chipping.

Å holde en skje er veldig praktisk på grunn av den grove metalloverflaten på stedet der fingrene ligger. Det glir ikke og faller ikke ut av hendene på det avgjørende øyeblikk.

Skjeen har 2 tips-sider. På den ene siden en skje med ett hull.

Med hjelpen blir store modne komedoner fjernet. Jeg trodde at det var denne siden av skjeen som var den viktigste og at jeg ville bruke den. Men nei. Hun passet meg ikke i det hele tatt. Jeg hadde akne og jeg prøvde å legge press på dem med denne skjeen. Ja. Byaka kom ut, men hvor det var runde grenser på dette hullet, dannet en mini blåse på huden i form av denne sirkelen. dvs. Min kvise har også funnet en rød bezel i tillegg til den røde. Ser frem til sot at denne kvise i morgen ble igjen betent. Men i hvert fall er det borte og takk.

Men den andre siden var bare en gave for meg. Dette er en slags mini-colander, en skje med en haug med små hull.

Og hun jobber underverk. Når du begynner å rengjøre porene med den og du ser hvordan skjeen gjennom hullene fyller seg med sebum som spaghetti, forstår du at effekten definitivt finnes.

Jeg vil beskrive prosessen med rengjøring mer detaljert.

1. Steam ansikt.

Jeg vet at mange brygger nyttige urter, som et tog, og sitter sånn, og dekker meg med et håndkle i ca 20 minutter.

Det er også en annen måte. Denne bruk av spesiell oppvarming og poreåpning betyr. De sies å være ganske effektive. Jeg kan ikke si noe om dem. Jeg har ikke prøvd.

Jeg er lat. Jeg gjør det enklere. Jeg gjør rengjøring umiddelbart etter dusjen. Ansiktet er allerede dampet, rent, porene er åpne for deg for et møte))

2. Desinfeksjon

Dette er et svært viktig, viktigste punkt. Ikke forsøm det på noen måte. Ellers kan du smitte infeksjonen og spre bakteriene over hele ansiktet ditt. Og neste dag, vent på problemer. Og vel, hvis de er begrenset til bare noen få ekstra kvise. Men det kan bli verre.

Derfor. Miramistin / klorhexidin / peroksid for å hjelpe deg.

Gni hele ansiktet, hender og instrument med en bomullspute. Og først etter det kan du gå videre til punkt 3.

3. Rengjør ansiktet med en skje

Jeg tar en skje den siden i et lite hull og bruker litt press på problemområdene, helst langs massasjelinjene.

Mine problemområder er panne, nese og hake. Tiden tar meg 3-5 minutter. Jeg renser forsiktig og uselvisk))

Som et resultat får jeg rene porer i ansiktet.

4. Desinfeksjon. Ja. Igjen.

Se 2 poeng.

Gjenta ikke mine feil. Første gang jeg fikk 5 nye akne på grunn av min uforsiktighet. Da jeg skjønte feilen, ble alt perfekt.

5. Lag en beroligende ansiktsmaske. Pass så på forsiktige masker. For eksempel fra leire. Jeg bruker fortsatt masken fra Mary Kay.

Jeg tar av masken ved hjelp av svært komfortable svamper fra den vanlige Fixprisen.

6. Smør ansiktskremet ditt.

Noe lett, fuktighetsgivende og nærende, kan helbrede. Ingen syre kremer!

So!

For en prosedyre har jeg rekruttert en hel skje med bjaki nesten med et lysbilde. Ikke et veldig hyggelig emne, selvfølgelig, men dette er livet. Til hvem det er interessant og ikke squeamish, vil jeg gjemme bildet byaki i sitatet. Jeg ville aldri trodd at så mye skitt skjulte meg under huden min!

Denne prosedyren jeg bruker som forurensning. 1-2 ganger i uka for nå. I fremtiden vil jeg prøve å gjøre uten å rengjøre hytta i det hele tatt, jeg vil velge riktig omsorg.

For klarhet legger du til bilder før og etter sammen.

Panne før og etter. Det kan sees rett hull tomt fra da. Bildet er ikke spesielt klart selvsagt.

Hvordan bruke en skje "Uno" for å rense ansiktet ditt?

Mange kvinner og jenter står overfor et problem som bringer ubehag i livet: tilstedeværelsen av akne og tilstoppede porer på ansiktets hud. Selvfølgelig kan du besøke salongen, og gjør en ansiktsrengjøring. Men etter prosedyren kan personen ikke se den beste måten, og veien hjem vil ikke være en hyggelig, og salongprosedyrene er dyre.

Ikke alle vet at du kan rense ansiktet ditt hjemme med en Uno-skje.

Hva er det

Skje "Uno" - en liten metallanordning, spesielt designet for å rense huden fra komedoner. Enheten kalles en skje, fordi den i virkeligheten ligner: i den ene enden av enheten en liten avrundet skje med et hull i midten, og på den andre - en liten skimmer, kalt en spatel.

Spatel fjerner overskytende talg, døde celler fra pannen, T-sonen, kinnene. En kule med et hull er nødvendig for å rense akne. Den er plassert på en slik måte at hodens hode kommer inn i hullet og presses. Innholdet av ålen faller ikke på huden, som forblir i skjeen, og dermed forhindrer infeksjon i tilstøtende områder.

Noen produsenter kan tilby andre tips.

Staven kan ha en sløyfe på enden, dannet av en ledning eller en tynn metallstrimmel. Og det kan også ende med Vidal nål. En nål er gjennomboret med ål for lettere fjerning av innholdet, sløyfen tjener til å fjerne ikke-inflammatoriske forurensninger. Noen ganger tilbys et sett: en pinne med utskiftbare tips.

Hvis du kjøper et verktøy fra en pålitelig produsent, vil den bli laget av medisinsk stål som er godt desinfisert. Det kreves etter bruk av verktøyet.

Først blir det rengjort av synlige urenheter med serviett eller bomullspinne. Soaking i hydrogenperoksid vil bidra til ytterligere rensing: en 3% løsning er ganske egnet. For endelig avhending av bakterier, varm instrumentet i ovnen i 15-20 minutter eller koke i samme lengde.

Periodisk må staven rengjøres og desinfiseres under bruk, da skulderbladet alltid samler inn innholdet i akne og sebum. For å rengjøre, bruk våtservietter i en desinfiserende løsning. Klorhexidin, hydrogenperoksid, alkohol eller alkoholholdige forbindelser kan anvendes. Hvis de ikke er til stede, kan du bruke vanlig kologne eller vodka.

Det er også nødvendig å behandle verktøyet før du starter prosedyren for å unngå betennelse.

Oppbevar det rensede og tørke instrumentet i et spesielt tilfelle som en hygienisk enhet for individuell bruk.

Skje "Uno" vil være spesielt nødvendig for eiere av fet og kombinasjonshud, utsatt for dannelse av akne. Det er ikke vanskelig å bruke det til å rengjøre ansiktet, og den nødvendige prosedyren kan utføres i praktiske hjemforhold og på et passende tidspunkt.

Hvordan velge?

Oppnå en skje "Uno" skal være på spesialiserte steder for å være sikker på kvaliteten på materialet. Enheten laget av medisinsk stål vil ikke deformeres under bruk, vil ikke bli utsatt for korrosjon eller oksidasjon under bearbeiding, vil ikke ha negativ innvirkning på ansiktets hud. Hvordan en billig enhet oppfører seg fra en ukjent produsent kan ikke forutsies.

Veletablerte merker som Mertz, Zinger, Staleks, Leader og mange andre. Deres produkter er ikke den billigste, og skjeen tilbys ofte i et sett med dyser.

Men du kan også bestille et budsjettalternativ av god kvalitet i selskaper som Oriflame eller Avon.

Det er like viktig at verktøyet er behagelig å holde i hånden, og at det ikke glir i den. Derfor er enten en ribbet overflate på den sentrale delen av instrumentet eller tilstedeværelsen av et anti-slipbelegg ønskelig.

Før du kjøper, hold skjeen i hånden, kontroller om hånden din er komfortabel - fordi du må utføre prosedyren i ansiktet ditt.

Et annet viktig poeng er kvaliteten på arbeidsflatene. De skal være helt glatte. Krymping, grovhet kan skade den dampede huden under rensing, noe som er svært uønsket på grunn av mulig sårinfeksjon.

Bør ikke være på arbeidsflater og uregelmessigheter. Siden verktøyet du vil bruke på ansiktet med en innsats, legger disse uregelmessighetene press på huden enda mer.

Hvis huden er veldig øm, vil presse forårsake dannelse av små blåmerker.

Det er ønskelig å ha et deksel for lagring av verktøyet. Gode ​​produsenter har en tendens til å ta vare på riktig emballasje. Hvis det ikke er noe deksel, må du ta vare på det selv.

Hvis du kjøpte et kvalitetsverktøy, kan du bruke det i lang tid. På skjeen angir "Uno" ikke utløpsdatoen. Dessuten trenger de ikke å bli skjerpet, de krever ikke spesielle lagringsforhold. Alt som må gjøres er å rengjøre og desinfisere i tide.

Vilkår for bruk

Du har kjøpt et flott verktøy for å rengjøre ansiktet, og du kan ikke vente å prøve det i aksjon. Men i en hast, bare en langvarig sterk rødhet og betennelse, vil du ikke lykkes. For å unngå disse ubehagelige konsekvensene og få et godt resultat, må du ordentlig forberede prosedyren.

Husk at prosessen er ganske tidkrevende, og at mekanisk rengjøring, selv om den er den mest effektive rensende kosmetiske prosedyren, fortsatt etterlater spor på ansiktet. Derfor er det nødvendig å planlegge for en fri dag. Men hvis du for eksempel på lørdag kveld skal delta på en festlig begivenhet, er det ikke nødvendig å rengjøre om morgenen.

Rengjøring består av flere trinn.

 • Først må du forberede alt for arbeid. Du trenger et speil, helst med en økende effekt, som kan installeres vertikalt, bomullspinne, desinfiserende forbindelser. Og du må også vaske tappen og vaske hendene grundig.
 • Hvis du har sminke på ansiktet, vask det av med kosmetikk, og vask deretter ansiktet ditt med varmt vann ved hjelp av en antibakteriell gel, skum eller spesiell såpe. For kosmetiske formål er bruk av tjære såpe berettiget.
 • Det neste trinnet vil være bruk av skrubbe eller peeling. Det påføres på renset fuktig hud og gnis med lette sirkulære bevegelser langs hudlinjene. Skrubbe eller peeling vil rense huden på døde celler, slippe tilstoppede porer og bidra til bedre kvalitet på den etterfølgende rengjøringen.

For dette stadiet kan du bruke ferdige kosmetikk, de er produsert i et bredt spekter av moderne industri.

Egnede midler av noe merke. Men du kan også bruke folkemessige rettsmidler. For eksempel gir skrubbe med havregryn, som er i noe hjem, en god effekt.

 • Nå skal ansiktet dampes. I skjønnhetssalonger for dette er det en spesiell enhet.

Hjemme vil det erstatte bekkenet eller en annen metallbrettbeholder. Den er fylt med varmt vann. Kokende vann bør ikke tas - du kan brenne ansiktet. En passende temperatur er 60-65 ° C. En person med hår trimmet holdes over damp, mens hodet og beholderen skal dekkes med et håndkle.

Å legge til gunstige urter vil ha en god effekt. For tørr hud kan du ta sitronbalsam eller dill, blomstrer av lavendel eller kamille, calendula og coltsfoot blader. Hud utsatt for betennelse, fet eller kombinasjon, spesielt anbefales salvie eller kamille, linden blomster og eik bark. Peppermynte, hest kastanje nøtter, bjørk eller pilblader vil gjøre. Du kan også gjøre avgifter fra disse plantene. En spiseskje av samlingen vil være nok. Eteriske oljer kan også legges til vannet.

Dampbadets varighet er 5-10 minutter.

Damping kan gjøres med en varm, våt komprimering. Soppet i varmt vann og viklet ut et lite håndkle på ansiktet. Det avkjølte håndkleet fuktes med varmt vann igjen. Gjenta handlingen må være flere ganger.

 • Nå kan du begynne å rengjøre. Skruen påføres huden og bæres langs ansiktet langs hudlinjene. Deres hovedretning er fra midten av ansiktet til sidene. Forurensninger som akkumuleres i bladet må fjernes periodisk og selve bladet skal tørkes med en desinfiserende løsning.

Det er ikke nødvendig å presse skulderbladet sterkt i ansiktet for ikke å forlate unødvendige merker på huden. Av samme grunn, ikke bli borte med prosedyren, og ikke bruke det for lenge.

Store ål fjernes med en løkke eller skje som ligger på den andre siden av pinnen. Hvis hullet i skjeen er liten, sett det på hodet på en ål, klikk på pimpleet med hele ytre overflaten på skjeen. Hvis det er en løkke på en pinne, så er den plassert på en slik måte at pimple er i den, og så sløyfes den over det og trykker lett på.

En lukket ål er pre-punktert med en Vidal-nål. I mangel av en spesiell dyse kan den erstattes med en nål fra en sprøyte, som er å foretrekke, eller en vanlig syål. Nålen er desinfisert og gjennomsyret med blackheads i skarp vinkel mot overflaten av huden.

Etter prosedyren

Når ansiktsrensingen er fullført, er det et annet trinn i sin tur som ikke kan ignoreres. Uansett hvor nøye du er, er det rødhet på huden, og porene er fortsatt forstørrede og utsatt for infeksjon.

Tørk ansiktet med antiseptisk oppløsning. Du kan bruke salisylsyre, klorhexidin, calendula tinktur, alkoholoppløsning av kloramfenikol. De vil begrense porene, forhindre betennelse.

For å berolige huden og fjerne rødhet, kan du lage en maske. Bruk en leire eller en annen beroligende maske. Påfør bedre ferdig kosmetisk. I motsetning til mange tips, er masker som bruker sitronsaft, poteter og andre midler i dette tilfellet ikke egnet. De er gode, men ikke nå, når huden renses dypt - du kan ikke garantere den perfekte renheten av produktene.

Den første dagen etter rensing, unngå å vaske med vann, og prøv også å gjøre det uten sminke.

Uno skje - hvordan du bruker hjemme

God ettermiddag, kjære damer! Turen til skjønnhetssalonger er noen ganger nødvendig. Spesielt hvis du har problemhud. Skje uno for å rengjøre ansiktet, vil du være spesielt nyttig. De som ikke liker å besøke en skjønnhetspleie, eller bare ikke kan finne tid, en alternativ løsning. Nå, for å utføre en mekanisk ansiktsrengjøring, er det ikke nødvendig å kontakte en skjønnhetspleie. Det er nok å kjøpe en slik enhet som en skje for å rengjøre ansiktet. Dette vil drepe to fugler med en stein. Spar tid og effektivt ryd ansiktet. Derfor vil vi i dag forstå hva en skje er og hvordan du bruker den selv hjemme.

Hvordan gjør verktøyet for rengjøring av ansiktsskjeen uno

Den representerer en metallstang i begge ender, som er forskjellige skjeer. Man kan være i form av en sil, den andre i form av en løkke eller en skje med ett hull. Alle disse tipsene er designet for alle slags akne. Det er også et tips med en skarp nål, for spesielle anledninger, som du må være forsiktig med.

Spoon uno dukket opp relativt nylig. Selvfølgelig bruker profesjonelle skjønnhetspleiere det i lang tid, men i massebruk er det blitt kjent bare nylig. Nå kan det kjøpes fritt på apotek eller bestilles online.

Varianter av dyser skje uno

Hver skje med uno har i den andre enden av spissen en ekstra dyse laget for spesielle formål:

 1. Strainer - en skje i form av en skimmer med millimeter hull over hele overflaten. Brukes til å fjerne overflødig sebum i porene.
 2. Sløyfen er en buet metalltråd i form av en løkke. Hun fjerner overfladiske ikke-betente pimples.
 3. Vidal nål - designet for piercing komedoner, i utseende, en tynn, spiss nål.
 4. Spydet ligner Vidal-nålen, men den er skjerpet med en triederkant. Funksjonene er de samme som Vidal.

Noen produsenter tilbyr en rekke alternativer, og i ett sett kan du få flere tips. På forespørsel kan du samle hele settet.

Mekanisk rensing av ansiktet med en skje Uno

Hvis du regelmessig utfører mekanisk rensing, bør du vite at etter en slik prosedyre, er huden skadet i noen grad uansett, derfor er ikke slik rensing anbefalt for hyppig bruk. Hvis du tenkte på det samme, bruk en skje uno, så må du følge visse handlinger.

 • Det er nødvendig å verifisere kvaliteten på materialet som dette verktøyet er laget av. Det må være laget av høykvalitets medisinsk stål, fordi over tid kan material av dårlig kvalitet ruste. Og vi trenger ikke en ekstra infeksjon på huden. Derfor, kjøp et verktøy i klarerte butikker eller apotek.
 • Ved begynnelsen av hver prosedyre er det nødvendig å behandle ansikt, hender og selve instrumentet med desinfeksjonsmidler.
 • På slutten av prosedyren, ikke glem å rengjøre instrumentet også.
 • Rengjøring med en skje uno bruke ikke mer enn en gang, to ganger i måneden. Ikke glem at det gjør vondt i huden, gi det tid til å gjenopprette.
 • Hvis du har et avansert stadium av akne, er det bedre å avstå fra en slik prosedyre, det anbefales å konsultere en spesialist for alvorlig behandling. Ellers kan en slik prosedyre bare forverre situasjonen.
 • Utfør prosedyren bedre med hansker, og behandl deretter ansiktet ditt med et antiseptisk middel.
 • Etter rensing, bruk en krem ​​med et beskyttende PF-filter og avstå fra solbrenthet i en uke.

Hvordan bruke uno skje hjemme

1. Før du starter prosedyren, velg en passende dag for dette, husk at huden etter rengjøring vil se ut, er ikke helt presentabel, det vil ta litt tid å gjenopprette. For å lette manipuleringen og forhindre dannelsen av nye utslett på ansiktet, følg sekvensen i prosedyren. Rengjør ansiktet ditt med et antiseptisk middel, og du kan begynne å rengjøre. Det er nødvendig at porene blir bedre forstørret, for dette formål brukes ansiktshudstøving. Men i det siste anbefaler kosmetologer ikke det. Og det er bedre å bruke masken - med virkning av kald hydrogenering. Det åpner porene perfekt og forbereder innholdet for rengjøring. Profesjonelle skjønnhetseksperter har lenge siden ikke vært i bruk av enkel damping. Ikke utfør prosedyren på kritiske dager.

2.Rør av rensing av ansiktet ditt, desinfiser de instrumentene du arbeider med. Du kan fordype dem i en desinfiserende løsning eller klorhexidin. Etter 15 minutter kan du få og tørke verktøyet til det er tørt. I prosessen trenger du en gasbind eller et par bomullsdyner dyppet i alkohol for å behandle de rensede porene. Bruk i utgangspunktet en skjefilter. Gå det over hele overflaten av problemområdene for å fjerne overflødig fett fra huden. Spesielt på vingen av nesen.

3. Bruk deretter en enkelt-hulls skje for å rengjøre komedonene og tørkede pimples. For lukkede komedoner trenger du en foreløpig punktering med en Vidal-nål, som vanligvis går sammen med en spiseske. Dette vil lette effekten på vev av epidermis. Hvis det ikke finnes noen, bruk en vanlig nål, men ikke glem også å sanitere det med alle verktøy. Strek huden rundt komedonen og forsiktig lage en lett punktering. Lene skjeen mot huden slik at komedien er motsatt dette hullet i skjeen, og trykk lett på huden med et sideskift. Deretter desinfiserer dette stedet.

4. Når du er ferdig, behandle forsiktig hele ansiktet med et antiseptisk eller klorhexidin (et utmerket alkoholfritt antiseptisk middel, tilgjengelig på et apotek som et alternativ til et antiseptisk middel for problemhud). Vask med vann satt til side til neste dag, om nødvendig tørk ansiktet med et antiseptisk inntil porene taper litt. Du kan gjøre en infusjon av kamille eller calendula og tørke ansiktet med det.

Operasjonsprinsippet for uno skjeen

Prinsippet med et slikt verktøy er at det er så enkelt som mulig og minimerer muligheten for at bakterier kommer inn i området av ekstrudert pimple, fordi skjeen er plassert slik at kvise er rett i selve hullet. Og når presset, kommer alt innholdet ut på overflaten av skjeen uno, ikke faller inn i blodet, det påvirker den omgivende huden sikkert uten å provosere ytterligere betennelse og utslett på ansiktet.

Rengjør ansiktet med en skje uno video

Fordelene ved å bruke uno skjeer

 • Takket være dette verktøyet er det mulig å gjøre dyp rensing av ansiktet.
 • Ved å bruke det, kan du unngå smertefulle klemmehender.
 • Spoon Uno lar deg enkelt rense akne på vanskelige steder (for eksempel i auricleen og på vingene på nesen).
 • Sannsynligheten for infeksjon i såret reduseres til null på grunn av at klemt pimple helt kommer til overflaten av skjeen, ikke kommer i kontakt med huden og går ikke inn i blodet. Derfor er sannsynligheten for betennelse utelukket.
 • Ved håndrensing blir tilgrensende kapillærer skadet og flekker og arr kan forbli. Takket være rengjøring med verktøyet uno, oppstår en punktekstrudering og tilstøtende vev er ikke skadet. Derfor er rødhet raskere og uten etterfølgende betennelse.

Uno skje - hvordan du gjør det riktige valget av verktøy

Før du overlater ansiktet til dette instrumentet, vurder nøye kvaliteten. Igjen, vær oppmerksom på verktøymaterialet, hvordan hullene blir maskinert. Overflaten skal være glatt for ikke å skade og skrape huden. Uno skje bør være praktisk plassert i hånden, ikke å skyve. Den skal være utstyrt med lettelsehakk for bedre oppbevaring. Tilstedeværelsen av et deksel til en skje er også en integrert faktor, som gir bekvemmelighet ved lagring av verktøyet og forlengelse av brukstiden. Hvis du vil at instrumentet skal tjene deg så lenge som mulig, vær oppmerksom på de mest gjenkjennelige merkene til produsenter: Zinger, Mertz, Staleks.

Ikke bruk frekvensen for mekanisk rengjøring med en skje Uno. Ikke mer enn en gang i måneden for fet hud og ikke mer enn en gang i måneden og en halv, for tørr.

Behandlinger etter hud etter rengjøring med skje uno

Vi forstår alle at enhver mekanisk rengjøring er et stress for ansiktet. Enkel å ta vare på huden etter prosedyren, vil bidra til å redusere det til et minimum og forhindre ubehagelige konsekvenser, i form av rødhet eller betennelseshudder. Rengjør porene med sminke regelmessig. En gang i uken, bruk leiremasker, de rydder rent epidermis fra døde celler og hindrer dem i å samle seg i porene. Lag syre peeling, de exfoliate de overfladiske lagene av huden og nærer dem effektivt med alle slags vitaminer.

Kontraindikasjoner til bruk av en skje uno

Før du bruker skjeen uno for ansiktet, bør du konsultere en skjønnhetspleie og eliminere alle mulige farer. Først av alt anbefales det ikke å bruke den til jenter med tørr hud og tilstedeværelse av rosacea. De som lider av alvorlig utslett, har en inflammatorisk natur, er denne prosedyren ikke vist kategorisk. Ikke bruk under utslett av herpes og ulike sår i ansiktet.

Uno skje for ansikt vurderinger

Alla er 32 år gammel. Å ha for store porer, var problemet med rengjøring alltid i min første plass, så kjøp av en slik skje uno hjalp meg ut entydig. I følge mine følelser kan jeg si at ikke et eneste kosmetisk produkt kan rense huden i lang tid. Veldig enkel og enkel å bruke.

Maria er 27 år gammel. Første gang, rengjøring av en slik skje, gjorde jeg min skjønnhetspleie. Jeg opplevde ingen spesiell smerte, bortsett fra punktering med en nål, men selv dette kan opprettholde for ren hud. Nå har jeg tenkt å kjøpe dette til hjemmebruk, bare i tilfelle det ikke gjør vondt.

Elizabeth er 39 år gammel. Dette er den beste hjelperen i å fjerne svarte flekker på ansiktet, spesielt for problemhuden min. Jeg fant ut om eksistensen av en slik enhet ved en tilfeldighet på et kvinners forum, da jeg så på nytt for å håndtere problemer i ansiktet mitt. Etter det deler jeg ikke med en skje uno. Jeg får ikke denne effekten fra noen måte.

Når du gjør en mekanisk rensing av ansiktet med en skje i hjemmet, er det nødvendig å følge alle foreskrevne regler, ellers er det mulig å få motsatt resultat. Hvis du ikke har nok erfaring og ikke vil risikere, er det best å kontakte en profesjonell skjønnhetspleie for å unngå ubehagelige situasjoner.

Del "Uno skje - hvordan du bruker hjemme"

Flere Artikler Om Typer Acne