Pentovit og Neuromultivitis er vitaminer fra gruppe B.

Hva kan de gjøre?

Forbedre tilstanden i nervesystemet, spesielt nyttig for de som har stress. Faktisk, under stress, bruker kroppen disse vitaminene til det maksimale. Det er også kjent at med mangel på vitaminer i gruppe B, vises tørr hud og hår. Hvis du merker at huden din plutselig begynte å skrelle og håret ditt har blitt kjedelig og faller ut, må du begynne å ta B-vitaminer.

B-vitaminer er direkte involvert i dannelsen av karoten, i dannelsen av melanin, og i metabolisme. Selv i noen biokjemiske prosesser, som hudpigmentering og hårvekst, etc. Mangelen på disse vitaminene påvirker ikke bare vårt nervesystem og fordøyelsesorganer, men også vår hud (sprekker i munnens hjørner og nær neglene, all slags tannbetennelse, dermatitt, etc.)

Pentovit

Sammensetning og utgivelsesform:
1 belagt tablett inneholder:

 • Nikotinamid (Vitamin B3, Vitamin PP) - 20 mg
 • pyridoksinhydroklorid (vitamin B6) - 5 mg
 • tiaminhydroklorid (vitamin B1) - 10 mg
 • folsyre (vitamin B9, sol) - 400 mcg
 • cyanokobalamin (vitamin B12) - 50 mcg

En blister på 50 tabletter, verdt 30-40 rubler rubler.

Dosering: Avhengig av sykdommen og alvorlighetsgraden er dosen av Pentovit hos voksne 1-4 tabletter 2-3 ganger daglig. Hos barn blir Pentovit påført 1 tablett 2-3 ganger om dagen.

Behandlingsforløpet fra 2 til 8 uker.

Neyromultivit

 • tiaminhydroklorid (vitamin B1) - 100 mg;
 • pyridoksinhydroklorid (vitamin B6) - 200 mg;
 • cyanokobalamin (vitamin B12) - 0,2 mg.

Blister, 20 tabletter, Pris 110-140 rubler

Neuromultivitt tatt 1 tablett 1-3 ganger om dagen. Den anbefalte varigheten av bruk av vitaminer Multivit 2-4 uker.

Alle B-vitaminer har følgende egenskaper: de er oppløselige i vann, er en del av enzymer eller aktiverer dem, noe som gir en effekt på livsprosesser i selv de minste dosene. Alle vitaminer i gruppe B, unntatt inositol, inneholder nitrogen, noe som betyr at de gir proteinbygging i kroppen. Denne gruppen av vitaminer er først og fremst nødvendig for å styrke de nervøse og endokrine systemene, men ikke bare! Med vanlig konsum av matvarer rik på B-vitaminer, kan aldringsprosessen bli redusert og til og med reversert. Brewer's gjær, lever og korn anses å være en god kilde til B-vitaminer.

Det er mangel på disse vitaminene som provoserer forekomsten av sprekker i hjørnene av munnen, den såkalte "zed". En ubehagelig lukt fra munnhulen, hyppige herpesutslett, aktivt hårtap er hovedtegnene for hypovitaminose i gruppe B. Gastrit, kolitt, magesår er viktige faktorer i nærvær av hvilken syntesen av vitaminer av mikroorganismen i organismen forstyrres.

I moderne medisin, spesielt aktivt, brukes B-vitaminene i behandling med antibiotika og ved bruk av anti-TB-legemidler. Under stress øker kroppens behov for B-vitaminer med ca 10 ganger. Dette fenomenet skyldes økt metabolisme i kroppen.

Så, hud tegn på hypovitaminose er:

 • akne og røde flekker på ansiktet kan bety
 • mangel på B-vitaminer og vitamin A;
 • hyppig dermatitt - mangel på vitaminer B2, B3, B6;
 • Eksem - B-vitaminer og vitamin A kan hjelpe;
 • flass - mangel på vitaminer i gruppe B og selen;
 • hårtap, kjedelig og sprø hår og negler;
 • ikke nok B-vitaminer og vitamin C;

La oss sammenligne nå hva som er bedre...
Sammenligningstabell

Pentovit

Skjema for utgivelse

Anmeldelser av leger om pentovitt

Et tilstrekkelig høyverdig produkt som inneholder vitaminer fra gruppe B, erstatter tydelig de dyrere og bredere annonserte importerte multivitaminkompleksene. Langvarig administrering er mulig, den kan brukes før forberedelse til graviditet.

Individuelle allergiske reaksjoner er mulige.

Sjelden brukt i min praksis.

Sammensetningen av vitaminer er ganske liten, men dette reduserer ikke sin positive effekt i tilfelle nervøse symptomer (angst, stress, TBI, psykiske lidelser, etc.). Mer overkommelig i forhold til andre kolleger.

Før bruk er det bedre å konsultere en lege. Resepsjon leder kurs.

Sammenlignet med de dyrere stoffene i denne serien er det ikke noe annet, og noen ganger hjelper det enda bedre.

Påfør forsiktig med sykdommer i mage og tolvfingertarm.

Pentovit har et bredt spekter av handling. Jeg foreskriver det for vitaminmangel, svekkelse av kroppen, stress, traumatiske hjerneskade, smerte syndromer. Det anbefales å ta et kurs på 1 måned to ganger i året.

Patientanmeldelser om pentovite

Sist gang helsetilstanden etterlot seg mye å være ønsket, konstant trøtthet, døsighet. Venner anbefalte Pentovit, og etter to uker økte tilstanden min markant.

Veldig gode vitaminer i gruppe B. De ble foreskrevet for meg av en lege for et problem i hodebunnen, det var skink og hår falt ut. Jeg tok dem i ca 3 måneder. Først var resultatet ikke merkbart, men etter en stund ble alt restaurert. Jeg kjøpte en wafer 50 stykker for 150 rubler. Vitaminer er billige og effektive.

Pentovitt har lenge vært kjent med det, siden den mest globale av alle problemene var å vokse hår. Med veksten av hår, men ikke takle, men problemet med tørr hud og sprø negler løst. Men med tiden, alder og stillesittende arbeid begynte osteokondrose. Begynte å ta igjen, og overraskende gi slipp på. Derfor drar jeg bort et kurs nå, 2 ganger i året, på høsten og om våren. I tillegg er mannen engasjert i boksing, og begynte å rive i søvnen. Treneren sa at han trengte å drikke et kurs med vitaminer B. Mannen var skeptisk til alle slags vitaminer og trodde ikke at stoffet ville hjelpe. Men ved hjelp av min tro drakk han pentovit, og her klarte han. Ektemann sov barnesøvn. Om pentovitt kan jeg bare si gode ting, og ikke bare rettferdiggjøre meg selv.

Interessant, jeg kom ikke til disse vitaminene av standard grunner. Etter å ha lest en anmeldelse på et nettsted som Pentovit er et utrolig verktøy for hårvekst, drakk jeg to kurs av disse vitaminene. Selvfølgelig var det ingen hårvekst, men hva en rolig og balansert person ble jeg, spesielt min mann la merke til! Og som et kontorplankton, vokst sammen med stolen min, sluttet jeg å lide av hodepine og ryggsmerter. Blisteren selv har 50 tabletter, gjelder i henhold til instruksjonene 2-4 tabletter 3 ganger daglig. Ikke veldig økonomisk, selv for en uke er ikke nok. Men et fantastisk verktøy med sterk sammensetning, som i noen stillinger overgår også den berømte nevromuskulitt i dosering. Jeg gir til og med et 10 år gammelt barn for bedre utholdenhet. En av de få russiske stoffene, hvor kvalitet jeg var overbevist om i min egen hud. Jeg drikker midt i arbeidsrapportering, stress og hodepine.

"Pentovit" kjøpt for å redde i stedet for nevromulvititt. Kunne ikke lagre. Etter at jeg startet en behandlingsforløp, innså jeg umiddelbart at det ikke var noen riktig effekt. Ja, og i magen er det ikke veldig fint. Et par dager senere er det generelt kvalmende oppstart etter piller. Som et resultat måtte fra "Pentovit" generelt bli forlatt. Den ynkelige følelsen av en utenlandsk motpart med et svært lite vitamininnhold, bivirkninger og andre problemer. Forgjeves brukt penger. Ikke lenger betraktet det som et alternativ. Det er umulig å behandle dem. Bare som en profylaktisk drink. Og så, hvis magen og tarmene er sunne.

Det er en god praksis i familien min - ikke å vente på sykdommen, men å ta vare på helsen din på forhånd. Derfor er vi ikke på vennlige vilkår med medisiner. Og for forebygging bruker vi bare en rekke vitaminer, blant annet pentovit. Noen anbefaler at han drikker et kurs, men personlig tar jeg alltid det (alltid i forbindelse med vitamin C). Pentovit har mange fordeler: det forbedrer neglenes og hårets vekst, det er lettere å holde nerverene under kontroll, og hjernen fungerer veldig bra, selv uten å forbruke magnesium. Og det er spesielt godt mulig å spore effekten av pentovit med høy fysisk og psykisk stress. Generelt anbefaler jeg sterkt å legge pentovit til listen over essensielle vitaminer. Sannsynligvis er dette en av de få farmasøytiske preparatene som skal være i hjemmemedisinskapet.

"Pentovit" begynte å ta 2 måneder siden, fordi ryggen min har skadet mye, og på Internett leser jeg en anmeldelse fra en jente som etter å ha tatt dette stoffet, gjør ryggen ikke vondt, stemningen er fantastisk hver dag, at øyenbrynene mørker. Vel, så jeg bestemte meg for å drikke det også. Jeg kan ikke si at ryggen min er borte, nei, nei, men det minner om seg selv, jeg kan ikke si om øyenbrynene at de har blitt mørkere, generelt kan jeg ha kommet over en falsk, men de hjalp meg ikke mye. Selv om jeg fortsatt drikker dem.

To ganger i året - i løpet av våren og høsten tar jeg et pentovit-kurs. Som sin overkommelighet. Effekten er også merkbar. Hår og negler vokser mye raskere. Sann, kvaliteten er ikke sterkt reflektert. Vitaminer i gruppe B er også foreskrevet for mange nervøse lidelser. Jeg har ingen problemer med dette, men det faktum at jeg begynte å sove bedre og stemningen min alltid er god er trolig verdien av disse vitaminene. Jeg hørte en versjon at våre hjemlige vitaminer har en dårlig grad av rensing og behandling, noe som påvirker kvaliteten. Jeg vet ikke, men for meg er effekten av pentovit den samme som for dyre analoge preparater.

Pentovit Anmeldelser

Utgivelsesform: Tabletter

Analoger Pentovit

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 124 rubler. Analog er dyrere for 1 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 248 rubler. Analog dyrere på 125 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 363 rubler. Analog er dyrere for 240 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Prisen er fra 515 rubler. Analog dyrere på 392 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 635 rubler. Analog dyrere med 512 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 989 rubler. Analog mer med 866 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 4199 rubler. Analog dyrere med 4076 rubler

Instruksjoner for bruk til Pentovit

Registreringsnummer:

Handelsnavn: Pentovit

Internasjonalt ikke-proprietært navn:

Doseringsform:

ingredienser:

Hjelpestoffer: sukrose (sukker), talkum, kalsiumstearat, potetstivelse;
skall: sukrose (sukker), voks, talkum, magnesiumhydroksykarbonat, hvetemel, povidon (Kollidon 25), gelatin, titandioxid, polysorbat (tvilling 80).

Beskrivelse:
tabletter, belagt, bikonveks, hvit med en bestemt lukt, 2 lag er synlige på tverrsnittet.

Farmakoterapeutisk gruppe:

KODATH: [А11ВА]

Farmakologiske egenskaper
Vitaminer som er en del av stoffet Pentovit, tilhører gruppen vannoppløselige vitaminer. Virkningen av stoffet på grunn av effektene av dets bestanddeler vitaminer.

Vitamin B.1
Det påvirker aktivt den nevromuskulære reguleringen, påvirker ledningen av nervøs excitasjon i kolinerge synapser, er nødvendig for syntesen av nevrotransmitteren acetylkolin.

Vitamin B.6
Nødvendig for normal funksjon av sentrale og perifere nervesystemet. Deltar i karbohydrat-, lipid- og proteinmetabolisme, deltar i syntesen av nevrotransmittere (dopamin, norepinefrin, adrenalin, histamin).

Vitamin B.12 (Cyanocobalamin)
Den har en gunstig effekt på funksjonene i nervesystemet og leveren, er en vekstfaktor og stimulator av hematopoiesis, aktiverer blodproppingsprosesser, metabolisme av karbohydrater og lipider, deltar i syntesen av forskjellige aminosyrer.

Folsyre
Nødvendig for syntese av nukleinsyrer, aminosyrer, er en stimulator for erytropoiesis.

Nikotinamid (Vitamin PP)
Deltar i prosesser av vevsmating, fett og karbohydratmetabolisme.

Indikasjoner for bruk
Forebygging av mangel på vitamin B.
Kombinert terapi av astheniske tilstander av ulike genese.

Kontra
Økt individuell følsomhet for stoffets komponenter, barnalder, graviditet, amming.

Dosering og administrasjon
Pentovit tas oralt etter måltid, 2-4 tabletter 3 ganger daglig (etter måltider) i 3-4 uker. Gjentatte opptakskurs - på anbefaling av lege.

Bivirkninger
Allergiske reaksjoner på stoffets komponenter (kløe, urtikaria). I enkelte tilfeller kan kvalme og takykardi forekomme.

Interaksjon med andre legemidler
Vitamin B.6, inkludert i dette komplekset, reduserer den anti-parkinsoniske aktiviteten til levodopa.
Alkohol reduserer absorpsjonen av vitamin B dramatisk1

Spesielle instruksjoner
Mens du tar stoffet, anbefales det ikke å ta multivitaminkomplekser som inneholder vitaminer i gruppe B.
Det foreligger ingen data om bruk av stoffet under graviditet og amming.

Utgivelsesskjema:

Lagringsforhold:

Utløpsdato:

3 år.
Ikke bruk etter utløpsdato.

Salgsbetingelser for apotek
Over disken.

Krav fra kjøpere er akseptert av produsenten:
OAO Valenta Pharmaceutics 141101, Schelkovo, Moskva-regionen, Fabrichnaya str., 2.

Vitaminer PENTOVIT

Jeg kjøpte en pakke, drakk et par dager... Fra denne effekten, bare "utfelt", vil jeg gå til å kjøpe 10 flere pakker. (+ foto)

Hei til alle som er interessert i de mirakuløse vitaminene i gruppe B kalt "Pentovit". Denne vurderingen handler ikke om super-rask hårvekst og stentømmer, her er det sagt nok, det vil være et spørsmål om mer alvorlige helsemessige ting.

Min kjære leser, jeg advarer deg, min anmeldelse vil bli gigantisk. Det vil nok ikke engang være en anmeldelse, men en hel artikkel. Men jeg anbefaler deg på det sterkeste å lese alt fra begynnelse til slutt (EVENTUELT OM MITT LESER ER EN GIRL). Pentovit skaper bare ufattelige ting med menneskekroppen. Det ser ut til at etter at hele verden smuldrer før deg og en ny, ideell verden blir bygget.

OG ANDRE, JEG HAR EN STOR BEGRENSNING TIL DIG Etter at du har lest min tilbakemelding. MÅ LES DET NESTESTE TILGJENGET, AV GRUNNLEGGENDE AV RASKENE MED NAIL, HÅR, NERVER OG DIN BETINGELSE I ALMINDELIG KAN VÆRE I EN ANDRE

Hva jeg vil skrive, vil du ikke lese hvor som helst og aldri. Jeg vil beskrive alt i detalj, fordi i dette tilfellet er det bare nødvendig. Jeg vil sette mitt hjerte inn i denne anmeldelsen....

Kjøper Pentovit, jeg forfulgte et enkelt mål: å lette flyter med meg symptomer på cervikal osteokondrose.

Osteokondrose i dag er trolig den vanligste sykdommen i verden. De som ikke vet, vil jeg si det han blir ikke behandlet i det hele tatt. Men det er mulig (og nødvendig.) Å gjøre alt mulig, slik at det ikke utvikler seg.

Jeg tjente det selv for 2 år siden på mitt favorittarbeid (jeg jobber fortsatt der i dag). Som du forstår er arbeidet sittende. Og for folk som lider av kondros, fortsetter sykdommen på forskjellige måter, og symptomene er også forskjellige. Her er hva jeg hadde.

- i begynnelsen, da sykdommen fortsatt blomstret i meg, om morgenen våknet jeg opp med et hovent ansikt

- hvis jeg begynner å jobbe i en ikke veldig behagelig stilling (for eksempel når jeg sitter ved datamaskinen min og begynner å skrive, mens kroppen er vippet litt i feil retning) da ble hendene, beina og ansiktet mykt. Det hele startet med små gåsebumper (krypende) på fingrene og føttene. Så flyttet hun til ansikt og tunge. I toppene var det enda vanskelig for meg å snakke. Og når klienten dro og jeg tilbrakte på en stol, gikk alt.

- det ble verre. Hvis du ikke oppvarmer hver halve time på jobb, så Rygg begynte å vondt som helvete. Og hvis jeg satt på en stol, og samtidig lente ryggen min på baksiden av en stol, at smerten var uutholdelig. Så du måtte sitte lene på dine egne albuer. I denne stillingen, av en eller annen grunn, kunne arbeidsdagen opprettholdes.

- ryggen og nakken er fortsatt knust.

Generelt, på jobb, led jeg av ryggsmerter. Men når jeg har fridager, gjør det ikke vondt. Vel, dette er forståelig, der flytter jeg mer.

Naturligvis, i begynnelsen sprang jeg til legene. Det var mange ting: smertefulle injeksjoner (hele rumpa ble blåst fra dem, men det var lite forvirring), massasje for 400 rubler per økt (det vil bare hjelpe hvis du gjør det hver dag. Etter avskaffelsen av massasjen kommer alt tilbake. ). Gikk til bassenget, forresten, det hjelper ikke i det hele tatt. . Selvoppvarming om morgenen og kvelden. Litt senere meg anbefales å kjøpe en horisontal bar, og forresten hjelper det veldig bra, bare en stund. Det hjelper, la oss si, "sett" ryggen på plass. Jeg tar tak i tverrstangen og holder på den til hendene mine faller av: DDD. Han trekker seg ganske bra (og med kondros er det veldig nødvendig). Den horisontale linjen lagret meg fra vondt i ryggen i 3-4 timer. Men da begynte ryggen å synke igjen.

Så måtte vi redde oss ved oppvarming og en horisontal bar, stille og varig smerte og kjærlighet til arbeidet vårt. Men fra tid til annen søker jeg på Internett for ulike alternativer for å håndtere sykdommen min. Likevel står ikke medisin og moderne teknologi stille.

Og en fantastisk dag snubler jeg over en slik test

. Satt ned, tenkte... Vitamin C Jeg drikker i brusende tabletter, vitamin E kommer inn i kroppen min med en stor slurk av olivenolje fra en flaske om morgenen, men gruppe B........

Når jeg måtte møte en veldig sterk mangel på vitaminer i denne gruppen. (på den tiden tok jeg bare en pause i å ta vitaminer). Og dette faktum ble reflektert i ansiktet mitt, det var bokstavelig talt vridd. Jeg begynte å drikke Selmevit "intensiv" og med tiden gikk alt bort. Du kan lese mer om dette her, (det er også et bilde av ansiktet "før" og "etter").... Denne magiske løsningen presset meg også litt for å kjøpe flere vitaminer fra gruppe B.

I "Selmevita gruppe B, men til stede, men doseringen for normal vedlikehold i kroppen, er tilsynelatende ikke nok. Det har anbefalt daglig inntak av 1 tablett per dag. Du kan ikke drikke mer, du kan ikke joke med store doser vitaminer, jeg vet om dette ikke av hearsay.

Det var slik jeg bestemte meg for å kjøpe vitaminer, hvor bare gruppe B er til stede. Spørsmålet ble igjen, hvilke? Google for å hjelpe meg. Jeg finner ut om Neuromultivit og dens analolog Pentovit, takket være Ai Recommended (hvordan jeg elsker ham). Jeg kjøper (prisen er ca 50 rubler) først 3 tabletter svelges til lunsj (til frokost har jeg "Selmevit", men det er umulig å blande vitaminer). Jeg sitter på jobb, bastard, venter på ryggen min til å skade (på dette tidspunktet hadde smerten kommet) MEN IKKE HAPPEN I MEG. Jeg ble overrasket, vel, jeg sitter på... Uansett, i løpet av dagen drakk jeg 10 tabletter (han har en dose på 10 til 12 tabletter per dag), og jeg har ingen tilbakebetaling i alminnelighet. Jeg presipiterte nettopp fra denne effekten. Satt bare sjokkert, hvordan så? Er det noen penny penguerer som reddet meg fra ryggsmerter? JA! Og for å være presis, ryggsmerter (Jeg fant ut senere) lindre spesielt B1, B6 og B12. Som det viste seg, gjenoppretter de vevene som utgjør de intervertebrale diskene.

Siden da drikker jeg det hver dag og ryggen min bryr meg ikke lenger. Og selv om jeg sitter på en stol litt ujevn, da Ansiktet mitt er ikke engang numme, og følelsen av kryper på mine hender og føtter er forsvunnet. Takket være Pentavit.

Men dette er ikke slutten på mirakler.

Totalt er det 5 vitaminer i Pentavite: B1, B3, B6, B9 og B12. Nå vil jeg vise deg hva slags plager en person kan møte hvis det er mangel på noen av dem. Og understreke hva som plaget meg

Jeg understreket ett punkt RØD, det er "selvtillit".... Jeg er bare fra denne kategorien av mennesker. De som ikke lider av dette og som har alt i orden med selvtillit, så er du veldig heldig. Og hvis leseren har kvaliteten på "selvtillit", så vil han forstå meg.

Denne menneskelige mangelen forhindrer ærlig leve. "Usikkerhet i meg selv" dukket opp i meg fra 16 år (Jeg er 23 år nå). Jeg alltid prøvde å senke hodet ned, når gikk et sted. begrense (enda mer redd) av mennesker. Jeg prøvde å holde meg stille så de ikke ville legge merke til meg. I tillegg, Jeg smilte ooooochchchchen sjelden. Hun var ikke veldig sosial og prøvde å isolere seg fra folk. Lav selvtillit, selv om jeg er langt fra stygg. Tvert imot fikk jeg et veldig uvanlig utseende. Ser i speilet, skjønte jeg at jeg var vakker, men selvfølelsen stod likevel ikke. Menn feiret også min skjønnhet og ga meg ofte komplimenter, men jeg nektet alltid fordi jeg egentlig ikke elsket meg selv.

Øynene hans var triste og kjedelige. Jeg har det var alltid et seriøst (enda litt sint) ansiktsuttrykk. Da jeg gikk nedover gaten og mine bekjente så meg, spurte de alltid: "Hvorfor er du så sint?" Eller "Hva er så alvorlig?" (Derfor registrerte jeg meg selv på dette nettstedet under navnet "Nastya Evil"). Selv om det ikke skjedde noe forferdelig i mitt liv, var det mulig å dømme motsatt av ansiktet mitt. Da jeg så noen smilende folk på gata (mens de bare gikk et sted), lurte jeg alltid på: "Hvordan? Vel, hvordan de gjør det. Hvorfor kan jeg ikke tvinge meg til å smile akkurat slik. Bare fordi alt i livet mitt er bra? " Og viktigst, hva bokstavelig talt drepte meghvis noen ikke veldig godt reagere i min retning, så gjorde det meg vondt i sjelen. Og så tenkte jeg veldig lenge på andres ord eller andre menneskers unfriendly utseende. Og det reduserte selvtilliten min enda mer.

Men så snart jeg begynte å ta Pentovit, IN ME, HVORDAN VAR DENNE VERDEN VEKNAT OVER. Jeg har ingen anelse om hvorfor gruppe B påvirket meg så mye men endringene i kroppen er bare globale: Jeg sluttet å være redd for folk, jeg bryr meg ikke om andres oppfatning fra det høye klokketårnet (men negativ det kan være) selvfølelse ruller bare over, stemningen bare på høyden av hele dagen og hele natten. Jeg endelig begynte å smile (Jeg begynte å gjøre dette mye oftere), akkurat som det, jeg vil bare smile på det faktum at alt i livet mitt er bra og jeg sitter i mitt favorittarbeid (jeg elsker henne veldig), mitt ansikt er tilfreds og glad, jeg bli mye mer sosialt. Jeg begynte å akseptere komplimenter fra menn og øynene mine brenner. Den gnisten dukket opp i dem, som burde være i øynene til enhver jente. Og på grunn av dette begynte jeg å motta komplimenter mye oftere. Jeg forteller deg ett tilfelle. Når jeg kjørte hjem på t-banen etter jobb. Hun jobbet 5 skift på rad i 10 timer, trøtt, sov disse 5 nettene i 7-6,5 timer. Men til tross for dette hadde jeg gnist i mine øyne, og jeg smilte litt ("pentovita" arbeidet). Lør i slutten av bilen. Og noen fyr kom opp til meg (han satt midt i bilen). Sier: "Hei, hvordan har du det, hvorfor ser du så trøtt ut?". Jeg sitter, jeg stirrer på ham, som hvem er. Jeg ser fyren for første gang, og han kom opp som om vi hadde kjent hverandre lenge (kanskje noen galning: DD). Jeg sa til ham: "Jeg kjenner deg ikke engang, hvorfor nærmet du meg?" Og han: "Jeg ville bare si at du har veldig vakre øyne og uttrykksfulle øyenvipper" (jeg har virkelig lange øyenvipper, jeg bruker dem med ricinusolje), og bokstavelig talt forlater på min stasjon. Selvfølgelig var det utrolig fint. Men hvis det ikke var for Pentovit, da under det ovennevnte scenariet, ville jeg ri på t-banen med et slikt krus, som om alle mine slektninger hadde dødd: DD. Og i dette tilfellet, selv i nærvær av vakre øyne og nydelige øyenvipper, ville jeg ha en figen som kom opp for å gjøre komplimenter. Her er et lite bevis på at "PENTOVIT LITER DU"

Dessuten, Han begynner å handle veldig fort, bokstavelig talt 20 minutter etter å ha tatt det første paret piller. Jeg forteller deg om dette med 100% sikkerhet, fordi jeg selv føler at etter omtrent denne tiden stopper ryggen min og humøret stiger.

Et annet stort pluss jeg fant rett neste morgen. Siden jeg begynte å drikke det Uansett hvor mange timer jeg sover om natten, ser jeg hver morgen fantastisk ut. Før introduksjonen av "Pentovit" for å opprettholde skjønnhet, så jeg bare "Selmevit intensiv" (ovenfor, jeg forlot en lenke til den). I fravær av 8 timers søvn (7 timer klager jeg å sove, og dette er maksimumet, noen ganger enda mindre), han lagde mitt hånddukk. (det vil si, jeg sover 7 timer, jeg ser ut til 8). Men han, la oss si, "visuelt dekket bare 1 times søvn i ansiktet hans". Hvis jeg sover 6-5 timer, så er ansiktet ikke lenger det...

Men etter "Pentovit" om morgenen, etter å ha våknet (7 timer ble satt til side for en drøm) ser jeg i speilet, og jeg ser ikke lenger ut som en Queen of Beauty, men som "The Queen of Beauty". Jeg hadde et perfekt ansikt, som om jeg hadde sovet alle 10 timer.. Vurderer meg overrasket, for egentlig, så fantastisk, ser jeg bare ut i tilfelle at jeg sover mer enn 8 timer. Det var øyeblikk med Pentovit da jeg sov bare i 5 og 4 timer. Men dette faktum, generelt, påvirket ikke utseendet. Fra dette konkluderer vi: Hvis du alltid vil se "UTMERKET", forutsatt at du har liten tid til søvn, drikk Pentovit.. Forresten, gruppe B har ikke en tendens til å akkumulere i kroppen i det hele tatt, men det blir ødelagt umiddelbart (og av mange livsfaktorer vil jeg skrive om det i detalj senere). Så jeg har en slik mistanke om at søvnmangel også "ødelegger" dem (utganger), ellers hvorfor begynte jeg å motta en slik effekt fra gruppe B. Selv om slik informasjon på Internett, har jeg aldri møtt.

Resepsjonen av Pentovit hadde også en positiv effekt på min m. H. På grunn av det faktum at jeg alltid har et godt humør (jeg stoppet freaking ut, nervøs, etc.) da Jeg vil ikke "utføre sin hjerne". Kjære damer, vi ofte "synd" i denne saken, men mennene lider enda mer enn oss. Faktum er at når vi begynner å "kutte" vår mann, så i øyeblikket ønsker han hirse å løpe vekk fra oss. For å gjøre alt, hvis han bare ikke er ved siden av oss i slike angrep av "hysteri", kan de rett og slett ikke bære dette. Derfor gjør vi bare denne oppførselen verre. Også, jeg var bare så sjalu (på grunn av sjalusiangrep, led han enda mer) og her er denne følelsen nesten "borte". Og min libido økte... slik at han var glad enda mer))

Utvilsomt førte alt av det til meg til en glødende glede. Og jeg begynte daglig inntak av anbefalt daglig dose Pentovita (igjen er dette fra 10 til 12 tabletter per dag, 3 tabletter 3-4 ganger daglig, under eller etter måltider). Og det ville være nok for meg at han "ga ut" til meg i de første dagene i resepsjonen. Men miraklene fortsatte...

Selv om jeg sa at det ikke handler om hår, men det er rett og slett umulig å ta seg av det. Så raskt, og på en helt naturlig måte, vokste de aldri. I seg selv vokser håret mitt, oooocchchchchen sakte. Hvis du ikke tvinger dem til å vokse "kunstig", da deres naturlige vekst er ca 1 mm per måned. Tenk deg hvor lite det er. Derfor tvunget jeg dem til å vokse med essensielle oljer. Forferdelig brennende og smertefullt (kanel) og chilling (mynte). Dette la dem "over" et par mm i lengde per måned. Damn, for lite, men i det minste noe. Og hvordan "Pentovit påvirker hårveksten, jeg vil vise deg på bildet. Dato for opprettelse av dette bildet er 19. desember

Dette bildet ble tatt 9. januar.

. Pentovit Jeg begynte å ta fra 27. desember 2013. Det er på 21 dager (mindre enn en måned), de har feid ca 1 cm fra meg. Det er en hyggelig overraskelse.

Han til tider reduserte antall svarte flekker og fettete glans på ansiktet hans.. Jeg begynte å ha problemer med ansiktet mitt fra 14 år etter at hormonforandringene ble omorganisert (jeg håper jeg sier det riktig). Min hud var (før innføringen av "Pentovita") "Super-fet." Jeg løste dette problemet eksternt, jeg kjøpte kosmetikk bare for denne typen hud. Og de svarte punktene var bare unmetered... På nesen, kinnene, på pannen. Jeg klemte dem ut nesten hver dag. Jeg vet at det er uønsket å gjøre dette, men du kan ikke trekke dem ut derfra med noe annet (de sitter dypt under huden). Og "Gjennom" gode matting kremer og pulver, fortsatt den oljede glansen, så du måtte ty til å bruke matte servietter 3 eller 4 ganger om dagen og deretter pulver igjen. Men Pentovit påvirket dette problemet på noen få dager. Først og fremst la jeg merke til at det er praktisk talt ingen fettete lys for hele dagen. Han viser selvfølgelig gjennom, men han er så liten, og ikke over ansiktet hans, som vanlig, men bare i T-sonen. Og jeg begynte å rydde ansiktet mitt med et serviett bare en gang for hele dagen. (og det på sen ettermiddag). Og de svarte prikkene har krympet mange, mange ganger. Og jeg klemmer dem ikke engang (fordi det egentlig ikke er noe å presse.

Men da begynte oddities...

Mine øyenvipper og øyenbryn har blitt mørkere. Hvordan klarte jeg å mørke håret mitt, jeg har ingen anelse. Fordi jeg førte meg til Pentovit, lette dem med 3% hydrogenperoksid fra apoteket. Jeg har mørkt hår, og jeg ønsket lys blond. Her er en lenke til denne anmeldelsen...

Og de mørket veldig sakte, slik at jeg først ikke engang merket det. Jeg skjønte bare for hårets farge bare når de nådde, la oss si toppen av deres mørke. Endringer i farge begynte å skje omtrent en uke etter utseendet av Pentovita i mitt liv. Jeg så i speilet, vel, noe var galt med fargen, det syntes å være lettere. Men kanskje er belysningen ikke slik, etc. Men nei, de ble virkelig mye mørkere.. Jeg rushed til min anmeldelse om lightening, nøye sett på bildet "før" og "etter", og nok en gang var jeg overbevist om action av "Pentovita" på hårfarge. Og min naturlige hårfarge er blitt nesten svart.

Jeg måtte løpe til apoteket for en flaske peroksid for å returnere den fantastiske hårfargen som jeg hadde søkt etter så lenge. Hun strømmet på håret, men dro til virkningen ikke i 40 minutter, men for hele natten, slik at det ville lyse så snart som mulig.

I denne "misforståelsen", mest sannsynlig, å klandre B3. Med sin mangel kan det bli observert "hårblegning" (tidlig grått hår). Vel, dette betyr ikke at du bare blir grå som en bestemor, men det er ganske mulig at håret kan lyse (som min).

Vel, sammen med håret, cilia og øyenbrynene også mørket.

Jeg hadde lenge vært vant til det faktum at mine naturlige øyenbryn er praktisk talt usynlige for meg. Og cilia er bare litt mørke på røttene, og på tippene er de lyse. Men dette er ikke veldig viktig for meg. Øyenbryn jeg maler med blyant, øyenvipper med mascara, jeg går ikke ut på gaten i det hele tatt. For de som trodde at jeg bare malte øyenbrynene med øyenvipper med spesiell maling, ville jeg si dette: For noen måneder siden kjøpte jeg meg en god og høy kvalitet maling for øyenbryn og øyevipper "Estel". Jeg begynte å bruke den, men bare med det formål å gjøre det bare hyggelig å se på meg selv i speilet når jeg er "uten sminke". Og uten kosmetikk får jeg følelsen av at jeg ikke har den ene eller den andre. Men, til tross for superkvaliteten, vasket jeg det på om et par dager. Og dette er fordi jeg bruker veldig harde servanter til ansiktet (jeg må ty til dette på grunn av den meget oljete huden i ansiktet og tilstedeværelsen av akne). Jeg vasker med tjære såpe (noen ganger selv med husholdnings såpe), geler med salisylsyreinnhold, hellish peels, ansiktslotioner med alkoholinnhold (og alt dette hjelper meg virkelig). Og samtidig slettes malingen fra øyenbrynene og øyevipper. Derfor snakket jeg raskt på malingen.

Det gjenoppretter hårstrukturen, og fra innsiden. Alle shmaski hår restaureringsmasker fungerer bare på overflaten. "Pentovit" er det som virkelig sparer håret ditt. I begynnelsen begynte jeg å legge merke til at krøllene på hodet mitt delte inn i "en to tre". Selv om metoden for installasjon, har jeg ikke endret seg. Og stylingen hele dagen holdt jeg (i større grad) på grunn av at håret mitt var bortskjemt. Når jeg kammerer, berører jeg dem, og de er blitt mer smuldre, myke, glatte, splitte ender som har oppstått etter eksponering for peroksid, tilsatt glans

På bildet er belysningen annerledes, men forskjellen i hårets kvalitet er tydelig synlig.

Hans mottak hadde en positiv effekt på hjernens arbeid.. Den "intellektuelle" begynte å jobbe bedre med ham. Ny informasjon er fanget bare på fluen. Arbeidet har blitt smart, lydhør raskt.

Og selv utover begynte jeg å se mye yngre og mye bedre. Et sted der veldig fine rynker glattet ut.

Nå er du overrasket, men til tross for den lave prisen, klarer de fortsatt å falle den. En gang var jeg "heldig nok" til å kjøpe en pacifier. "Pentovit" kjøpte alltid i samme apotek. Men en fin morgen gikk jeg på jobb på et annet tidspunkt, og apoteket jeg besøkte ofte var ikke på vei, bestemte jeg meg for å gå til en annen. Trakk en blister og stemte prisen: 39 rubler "(og jeg kjøpte det alltid for 59, en gang for 50 rubler). Først var jeg glad for en så lav pris, og jeg tenkte på å gå til dette apoteket oftere for å spare penger. På jobben svelg jeg dem i en standarddose, men ryggen min skadet igjen (bare denne gangen på sen ettermiddag holdt tilsynelatende gårsdagens piller tilbake på dagtid). På den andre dagen matte jeg meg igjen med 39 rubler "Pentovit", til og med litt overgått doseringen, men likevel virket de ikke i det hele tatt. Og det var en følelse av at ryggen min falt helt sammen (de har nok bare mistet vanen med den smerten). Jeg ser nøye på pakken, jeg finner ikke noe mistenkelig, selv produsentfirmaet er det samme. Men på en eller annen måte trengte prisen på det, det var smertelig billig. Ok, jeg vil ikke bryte hodet mitt, jeg går bare til et bevist apotek etter jobb. Når jeg kjøpte en ny pakke, spurte jeg apoteket et spørsmål: "Vel, de sier, jeg kjøpte Pentovit, bare på et annet apotek, men det virker ikke i det hele tatt, hva kan det bli knyttet til?". Han viste henne den dårlige blæren, hun sammenligner dem, hun finner ingen forskjell i pakkene, men spurte hvor hun kjøpte dem. Jeg snakker "Apotekstandard" . (Farzevt er ikke ung), og hun forteller meg hvordan hun engang kjøpte ett legemiddel der for å senke noen hormoner (først kjøpte hun også "seg selv", og i "apotekstandarden" viste de sig å være mye billigere). Men da hun avsluttet behandlingen med "deres" stoff, passerte hun tester og hennes hormoner steg til forrige nivå. Og her ble det klart for meg at apoteket er "dumt", selger såmere, og deres "Pentovit" var også sømmer. Jeg gir deg en foto-sammenligning av original og dummy

Se for deg selv at de er helt identiske i utseende. Men for ikke å snuble på en "tom blister", kjøp bare varer i påvist apotek. Men bortsett fra det faktum at ryggen min gjorde vondt for de to dagene, min stemning også senket. Etter å ha besøkt det "normale" apoteket hjemme, kom jeg inn med en "liten stemning". Min m. H. Bemerket dette øyeblikkelig. Jeg svelger 3 piller og drikker dem med juice (bare med dem bør noe kalorier oppløses i magen, og om kvelden jeg spiser ikke) og jeg sier til min fyr: "Vent 20 minutter, når pillene løser seg, så blir jeg ikke grusom." Og egentlig, det tar 20-25 minutter, ryggen min vil peresetaet (selv om det har plaget meg i 2 dager), stemningen stiger og vi begynner å joke og le.

Forresten, de som skriver her, at Pentovit ikke påvirket dem i det hele tatt, sannsynligvis de kjørte inn i dummies.

Jeg føler at jeg vil sitte på Pentovit lenge, kanskje enda mer enn ett år. Som jeg allerede har sagt, samles ikke gruppe B i kroppen (bortsett fra B12, men den er til stede her i det minste

) Det faktum at vitaminer i denne gruppen kan bli full i år uten bivirkninger (men bare hvis doseringen er observert) Jeg vet fra min egen erfaring. Fra 17 år har jeg satt på "jern" forberedelsen "Fenuls" (det er bare gruppe B). Jeg drikker det hver dag, det viser seg, i ca 5 år. Og hvis jeg savner minst en dag, kan jeg bare ikke gå ut på grunn av den forferdelige svakheten. Jeg har bare hellish anemi, og fenoler hjelper meg å leve. Hvis gruppe B ikke opprettholdes i kroppen hver dag, så vises de bokstavelig en dag. De blir også ødelagt umiddelbart av ulike faktorer: alkohol, nerver, stress, dårlig ernæring, kosthold, økt fysisk anstrengelse. Og eksempler på deres ødeleggelse, jeg vil gi deg:

- Selvfølgelig merket du at etter å ha drukket (ikke engang veldig stormfull), om morgenen ser du bare forferdelig ut. Ansiktet er hovent, rynket, hjernen koker ikke.

Og ekte alkoholikere ser alltid slik ut. Det har lenge vist seg at alkoholikere lider av en katastrofal mangel på gruppe B.

- Har du noen gang lagt merke til at hvis en person (kanskje du har hatt det) har globale problemer i livet, fordi du må være veldig nervøs (og ikke engang en dag), så er han (i bokstavelig forstand av ordet ) begynner å leve rett før øynene våre. I noen uker, som om i flere år. På grunn av hyppige belastninger, vises rynker tidlig. Fordi de ødelegger gruppe B

- Naturligvis har du også lagt merke til dette: Når du begynner å begrense deg selv i ernæring, sett deg ned på et veldig stivt kosthold, spis kalorier og ensformige matvarer osv. Deretter har du et godt humør...... (noen ganger vil du ikke engang leve...), Jeg har problemer med hår, negler, og du begynner å freak ut ofte.

Pentovit anbefaler alle å prøve (men bare kjøpe i et godt apotek). Selvfølgelig kan det hende at det ikke passer deg. Men om lag 1 person av 100 lider av individuell intoleranse mot dette legemidlet. Hvis du er en av disse, vil du føle det veldig raskt, samme dag fra begynnelsen av administrasjonen.

OBS TIL ALLE LESERE

LES DENNE MÅSTE

Jeg supplerer min anmeldelse for å beskytte leseren min (som etter å ha lest til apoteket for Pentovit) fra de svært ubehagelige effektene av INCORRECT å ta disse vitaminene.

Hør aldri? Drikk dem aldri på en fast mage. Hvis det er skrevet på pakken med noen vitaminer for å ta etter eller under måltidet, må du følge denne regelen. OG SELV OM DU ALDRI DRYKKER DER NÅ, OG DU SPESIERER I 10 ELLER 15 MINUTTER, DER DU IKKE VIL REDE DET.

Hvem bryr seg hva som vil skje med deg, hvis du forsømmer denne regelen, vil jeg fortelle deg nå))

Vel, selvfølgelig, ble hovedrollen spilt av min egen dumhet. Jeg bestemte meg for å drikke Pentovit rett om morgenen. De første par dagene drakk jeg det med yoghurt, og en time etter at jeg hadde en full frokost. Men en gang tok jeg ikke vare på lageret av yoghurt i kjøleskapet, og jeg tenkte: "Vel, jeg vil drikke dem med rent vann, det blir ikke noe fryktelig". For første gang, virkelig, skjedde ingenting forferdelig, og jeg begynte å handle denne måten hver morgen. Og et eller annet sted på den tredje dagen etter slike eksperimenter, begynte franklydskapet (i form av velvære): hodepine, et hjerte danset (noen ganger det gjorde vondt), stemningen stod ikke opp (uansett hvordan), smerte dukket opp på venstre side, hele tiden ønsket å sove, Det var svakhet i hele kroppen, bena syntes å være tung, min rygg vondt, smilet mitt forsvant fra ansiktet mitt og øynene mine sluttet å brenne. Alle disse symptomene dukket opp etter å ha spist.

Generelt, hvis du tar det til en sulten mage, vil han handle på deg akkurat det motsatte. Selv om du gjorde det en gang om dagen (ie. E. Selv om du drikker den på tom mage om morgenen, og resten av dagen å drikke etter eller under et måltid, du fortsatt vil være svært dårlig.)

Hele dagen gikk jeg død og tenkte veldig dårlig. Om kvelden gikk nesten alt forbi, bortsett fra hjertet.

Jeg var redd, jeg trodde at jeg hadde startet fra min favoritt overdose "Pentovita" og begynte å drikke det bare i morgen, en tablett (men da igjen, på tom mage). Men det hjalp ikke. (selv om jeg allerede har tatt 5 tabletter hver gang, har jeg redusert doseringen i lang tid, først har jeg 10-12 tabletter)

Jeg fortsatte å tenke, hva gjør jeg feil? Og så spurte hun Google. "Hva skjer hvis du drikker vitaminer på tom mage? "Så det viser seg i dette tilfellet at du kan tjene deg selv" Irritabel tarmsyndrom ".

Jeg leste hvilke symptomer som kommer ut under denne sykdommen, og alt sammenfalt med meg.

Jeg sluttet å mocking meg selv slik, nå drikker jeg det utelukkende under et måltid (eller etter). Og jeg følte meg 100 ganger bedre, og Pentovit virker på meg som det pleide å. På de sultne risikerer ikke lenger EVER

Jeg igjen oppdaterer din tilbakemelding, jeg også veiledning ALLE LES DETTE TILLEGGET. Fordi du kan ikke, og (ikke) til slike problemer, men kanskje noen fra venner eller slektninger med disse ofte kolliderer.

Jeg ventet 3,5 måneder for å skrive dette

Han løste meg fra den "søvnige lammelsen".

"Sleep lammelse" Det er en slik stat, tilsvarende, sannsynligvis, at du er i helvete. Faktisk er denne gutten så skummelt! Han har besøkt meg veldig lenge siden barndommen, systematisk, en eller to ganger i måneden. Hvis du lider av en slik "diagnose", så misliker du virkelig ikke. Og i verden er det en ganske stor prosentandel av mennesker som står overfor denne horroren. Hvor det kommer fra, og hvorfor noen mennesker lider av dette og andre ikke, kan ingen gi et eksakt svar. Noen mener at dette er mentale abnormiteter, noen mener at dette er en slags "GIFT" (aha !! selvfølgelig! rysting fra frykt og horror i sengen er det vakreste talentet som naturen kunne gi til mannen)

For de som ikke vet hva det er. "Sleep lammelse" hos mennesker som lider av det er nesten det samme. Det skjer med meg slik: i midten av natten våkner jeg meg og jeg føler at i et rom noen er der, men etter mitt syn, "OH" savner (ie. e. jeg har "det" ikke se når dette skjer, jeg alltid liggende på magen). Jeg prøver å snu hodet mitt, flytte lemmer, en eller annen måte flytte fra et sted, men ingenting kommer av det. Hele kroppen virket lammet og tannhud kjørte over den. Når du prøver å åpne munnen din, er det som om det er sydd. Prøver å skrike, ring for hjelp den som sover i nærheten, men igjen skjer ingenting. På dette punktet, kan du bare ligge med en lammet kroppen, åpne upålitelig øynene og fortsatt føler en veldig sterk følelse av frykt og terror. Når det slutter, hopper jeg ut av sengen, våkner min unge mann og forteller ham i skrekk at dette "søppelet" kom til meg igjen. Og denne "forlamningen" forfulgte meg hvor jeg var (nærmere bestemt hvor jeg ikke ville overnatte). Hjemme, i sommerleirer, på ferie da jeg dro til bestemoren min. Og selv nå, da vi flyttet til ECB og leide innkvartering, var han alltid hos meg. Og på grunn av ham ble jeg redd for mørket, også siden barndommen. Dette er unnskyldbart da jeg var barn. Men når voksenpersonen er død av mørkhet på 23 år, er det sannsynligvis allerede latterlig.

Forresten, jeg er en troende, og når dette skjer (bevisstheten forblir og personen er i stand til å tenke) begynner jeg å be. MEN det hjelper ikke. Det er bare at du føler deg som om djevelen selv besøker deg fra nettverdenen, og du begynner å vende deg mot den Allmektige.

Det er hva søvnparalyse er. Skummelt, ikke sant?

For det første har en måned gått siden begynnelsen av mottaket av Pentovita. Og i løpet av denne første måneden min favorittlammelse ikke deltok på meg. I den andre måneden er opptaket det samme. Jeg tror "noe for lenge siden kom han til meg. Og vitsen er, at så snart jeg begynner å tenke på det, kommer han til meg akkurat den kvelden.

Det tok 3 og en halv måned, og det har fortsatt ikke vært. Selv om han i teorien måtte besøke meg minst 4 ganger. Den første tanken er selvfølgelig Pentovit, Pentovit. Utvilsomt påvirket han på en eller annen måte mine månedlige "nattopplevelser", full av horror og frykt.

Men for fullstendig tillit forblir det bare å knytte disse to faktorene sammen: forsvinden av "søvnparalysen" og inntaket av B-vitaminer.

Siden da ideen, "søvnparalyse" 100% kan tilskrives den faktor på psykisk lidelse, fordi det er åpenbaringen av glitches og det er ikke normalt.

Jeg fant svaret på spørsmålet mitt raskt. Duck her vet at vitaminer gruppe B De behandler ikke bare nevrologiske sykdommer, men også de blir behandlet (eller det kan sies profylaktisk) nevropsykiatrisk Sykdommer og Lidelser.

Så "sove lammelse "er ikke en fig nei nei" DAR", og ikke dine døde slektninger som kommer for å besøke deg om natten, og selv Satan selv, som bestemte seg for å skremme deg denne kvelden. Disse er bare mindre psykiske eller psykiske lidelser som, som det viste seg, er veldig enkle å eliminere.

Ja, måten for å kvitte seg med "søvnparalyse" nok til å drikke GROUP "B" (si) bare om morgenen. DET ER NØDVENDIG Å VÆRE DRIKKET MED MINST 1 TABLET PÅ NATEN (OM 7-8 TIMER PÅ AFTEN).

Nå sover jeg godt.

Et tillegg til de som så, drikke eller kommer til å drikke disse vitaminer og venter på "mirakel av mirakler", men i begynnelsen av deres opptak du ikke føler noen positive følelser, eller du har begynt pobochki lese følgende

Jeg kan ikke love deg at du vil oppleve de samme følelsene jeg opplevde. Og jeg kan ikke forutsi hva som vil skje med deg hvis du begynner å ta dem. Kanskje jeg bare var heldig. Men jeg var heldig fordi jeg bare var et mangel på mangel i B-vitaminene, så jeg følte meg full effekt av effekten på kroppen.

Jeg beskriver bare hva jeg føler.

Skal jeg prøve Pentovit? Verdt........ Han har en pris på 50 rubler per pakke, du vil definitivt ikke angre på pengene.

Passet ikke? Gi til de trengende.

Hva er ulempen? Så snart du stopper mottaket, vil alle bivirkningene forsvinne.

Bare begynn å ta det, og hvis det ikke hjelper, så gå til neste stadium.

HVIS ALLE DEN SAMME PENTOVITIS IKKE GJELDER PÅ DER, SKAL DET MÅ FORESLOKKE I EN ANNEN. De fleste symptomene på vitamin B-mangel sammenfaller med MAGNESI-mangel. Les denne anmeldelsen her... (når det er mangelfullt, kan stress, tretthet, søvnforstyrrelse, problemer med hår og negler også forekomme, men det jeg sier, les denne anmeldelsen....

Du ser, de fleste symptomene er like.

Eller kanskje har du ikke nok jod? BLes en anmeldelse om dens mangel og igjen, ganske liknende symptomer.

Hvordan finne ut hva du trenger? Du kan gjøre dette med "spyd", eller du kan bare konsultere en lege.

Og bare for interessens skyld kan du lese om hvert enkelt vitamin fra dette komplekset.

Flere Artikler Om Typer Acne