Verdien av vaktelegg var kjent i middelalderens Japan og det gamle Kina, hvor dette produktet ble aktivt brukt ikke bare for gastronomiske formål, men også i kosmetikk og medisin. Det er kjent at vaktelegg ble en av de sparingproduktene som hjalp japansken til å gjenopprette seg fra atombombardement: takket være den unike kombinasjonen av komponenter kan vaktelegg selv fjerne farlige radionuklider fra kroppen.

I tillegg gir dette produktet ingen allergi og har praktisk talt ingen kontraindikasjoner. En hjemmelaget ansiktsmaske av vaktelegg fra rynker vil være din hemmelighet til den perfekte huden og bidra til å bevare ungdom i mange år.

Hva er bruken av en vaktel egg ansiktsmaske?

Til tross for lave kostnader, er quail egg - bare et funn for menneskelig hud. De er en stor kilde:

 • vitaminer (B1, B2, PP, A);
 • mineraler (fosfor, kalium, jern, kalsium, kobber, kobolt);
 • og aminosyrer (lysin, metionin, cystein, glutaminsyre, asparaginsyre, tryptofan).

Et slikt kompleks av stoffer har en utmerket foryngende effekt. I tillegg bidrar bruken av quail-eggmasker til å forbedre ansiktets hudfarge.

Som regel brukes til fremstilling av kosmetiske masker hvit og eggeplomme separat:

 • Quail eggeplomme masker brukes til tørre og normale hudtyper. Disse masker nærer, myker, tone opp og gjenoppretter hudens elastisitet.
 • mens for fett og kombinert hudtyper, brukes quail egg proteiner i kosmetikk. Disse masker gir huden en mer "livlig" nyanse, i tillegg til å stramme porene og effektivt tone huden.

Quail Egg Face Mask Oppskrifter

Det er ganske mange oppskrifter for å lage kosmetiske masker basert på vaktelegg. Faktisk kan du legge til noen komponent i eggbasen din som passer til din hudtype:

 • rømme, olivenolje og honning - for næring og foryngelse av huden;
 • havregryn eller rismel - for dyp rensing;
 • yoghurt eller melk - for effektiv hydrering.

Så i kampen mot rynker vil en uunnværlig assistent være:

Løftemaske med vaktelprotein og honning.

 • 2 ts honning;
 • protein av to vaktelegg.

For å forberede masken må du varme honningen i et vannbad til kroppstemperatur.

Slå grundig hvittene i vaktelegg.

Tilsett oppvarmet honning på proteinbunnen og bland masken godt.

Spred blandingen jevnt over ansiktet (unntatt øynene og håret).

Resten av "vaktel" masken kan påføres på nakken. Hold masken på ansiktet i 20 minutter, og skyll deretter resten av med varmt vann. For å forbedre tilstanden til huden, bør en slik maske utføres hver uke.

Mask av vaktelegg og solsikkeolje (oliven) olje

For å forberede en slik maske trenger du 3 eggeplommer og 1 ss olje (helst olivenolje, fordi den inneholder mye mer næringsstoffer).

Smør ølene grundig og tilsett smøret.

Maske med olivenolje anbefales å bruke på massasjelinjer med fingre dyppet i varmt vann (unngå området rundt øynene og håret).

Hold masken på ansiktet må være innen 10 minutter.

Denne prosedyren gjentas best to ganger i uken.

Quail Egg Protective Mask

Denne masken krever ikke mye innsats i matlaging: det er nok å slå proteinet av flere vaktelegg.

Påfør masken på huden skal være lag: Når det første laget tørker - umiddelbart påført det andre, og så flere lag.

Hold massen i ansiktet i 20-25 minutter, skyll med kaldt vann.

Quail egg masker for ansikt hud hjemme

Pleie av utseende krever søket etter nye formler og oppskrifter. Naturkosmetikk kan gi alt komplekset av mineraler og vitaminer. Quail egg i ansiktet - en kilde til viktige næringsstoffer. For friskhet og ungdom anbefales det å regelmessig referere til påviste oppskrifter.

Fordelene med vaktelegg for hud

 1. Den nærer og fukter;
 2. Eliminerer tørrhet og flaking;
 3. Hjelper å friske og hvite;
 4. Strammer porene.
 • vitamin A, B2, B6, B9, E, PP, kolin;
 • mineralsk kompleks.

Kontraindikasjoner - Individuell følsomhet og graviditet.

Søknadstips og matlagingsregler

Når du oppretter et hjem, bør kosmetikk følge følgende regler:

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

 1. Velg bare ferske produkter, før du bryter, vask grundig i brusoppløsning.
 2. For fremstilling og anvendelse av blandingen for bruk av keramiske retter;
 3. For oljeholdig, kombinasjonshud, bruk protein; for tørr og sensitiv hud, bruk eggeplomme;
 4. Kok i enkelte porsjoner, ikke oppbevares i kjøleskapet.

Hjemmelaget Quail Face Mask Oppskrifter

Folkemidlene gir deg mulighet til å nærme og mette huden med vitaminer gjennom hele året. De gode egenskapene til vaktelegg oppfrisker og glatter rynker, forbedrer hudens elastisitet. Ansiktspleie med påviste oppskrifter overstiger effekten av mange populære salongprosedyrer.

Anti rynke maske

Virkningen av å løfte masken strammer konturen til den ovale, styrker ansiktshodillene. Etter den første prosedyren blir antallet rynker merkbart redusert, dekslene mykner og blir mer elastiske. Etter 40 år, bruk vaktelegg for ansiktshud med et kurs som består av femten prosedyrer.

ingredienser:

 • vaktel egg;
 • 5 gr. tare;
 • 5 gr. spirulina;
 • 3 gr. kakaosmør.

Produksjon og anvendelsesmåte: Kryss spirulina sammen med laminaria, tilsett litt micellært vann eller vanlig mineralvann, i løpet av fem minutter, gå inn i egg og smeltet smør. Inhomogen grus er mer praktisk å påføre med en pensel i flere lag. Nyt anti-aldringsprosessen i omtrent en halv time, fullfør prosedyren på vanlig måte.

Mask for akne, hudormer og betennelser

På grunn av stramningseffekten strammer et kosmetisk produkt basert på vaktelegg betydelig porene og glatter lettelsen. Antiseptiske egenskaper av masken kan kurere akne, berolige betennelse. Healing oppskrift også whitens huden, fjerne spor av akne.

ingredienser:

 • vaktel egg;
 • 5 ml granateple juice;
 • 1 gr. calendula.

Produksjon og anvendelsesmåte: Slip marigolds på kaffekvern, bland med et slått egg og presset juice. Damp forsiktig dekslene med en varm komprimering, bruk med en børste og danner så mange lag som mulig. Masken er ikke fordelt på øyelokkene og i nærheten av leppene. Det tar omtrent tjue minutter. Etterbehandling med kontrastvask vil varmt vann bidra til å fjerne rester, kaldt - for å lukke porene.

Øyemask

Nærende delikat hud, takle mørke sirkler og etterligne rynker trene hjemme. Fuktighetsgivende oppskrift holder ungdom, fjerner overflødig fuktighet, gir uttrykksfulle utseende. Et naturlig middel er uunnværlig for aldersrelaterte endringer; det er verdt å holde et kurs på åtte omsorgsformer.

ingredienser:

 • 1 vaktelgule;
 • 5 ml persille juice;
 • 5 gr. yoghurt.

Produksjons- og påføringsmetode: kombinere persille med kjølt yoghurt og eggeplomme. Spred over øyelokkene, etter omhyggelig å fjerne alle sminkeprodukter. Virkningen av masken beregnes i femten / atten minutter etter fjerning av våt svamp, uten å strekke huden.

Nærende maske for tørr hud

Eliminerer flaking, etterfyller vitaminmangel, gjenoppretter elastisiteten til organisk kosmetikk. Det er nyttig å påføre ikke bare tørr, men også for normal hud. Utmerket forebygging av utseendet på for tidlige rynker, vil også oppdatere huden.

komponenter:

 • vaktel egg;
 • 10 gr. kakao;
 • 15 gr. rømme.

Produksjon og anvendelsesmåte: Bland bønnesmakepulveret grundig sammen med rømme, innfør et slått egg. Spred ferdig masse over hele overflaten av ansiktet, uten hull. La hjemforbindelsen stå i tjuefem / tretti minutter etter ferdigbehandling som vanlig.

Sensitiv hudoppskrift

Hjelper mot tørrhet, og fra peeling, lindrer den delikate følsomme derma-eggmasken. Dens handling gjør det mulig å myke og fukte, for å kompensere for mangel på fuktighet og fordelaktige elementer. Ved regelmessig bruk kan du forbedre immunforsvaret, for å fjerne giftstoffer.

ingredienser:

 • 2 vaktelegg;
 • 10 ml aprikos olje;
 • 15 gr. Borodino brød.

Produksjon og anvendelsesmåte: Kross kjøttkjøttet grundig i en mørtel sammen med eggeplommer, tilsett smør. Spred den kokte brønnen jevnt i et tykt, jevnt lag. Etter hvile i ca 18 minutter, kan du fullføre.

Oppskrift på fet hud

Rengjøringsrecept gir deg mulighet til å regulere sekretet av talgkjertlene, hvite huden. Glatt, matt farge gjenopprettes, glansen forsvinner, porene er betydelig smale. To applikasjoner per måned er nok til å hindre betennelse og utseendet av akne.

komponenter:

 • protein;
 • 10 gr. kaffe;
 • 5 dråper pantotensyre.

Produksjon og metode for tilførsel: Protein pisket med malt kaffe, angi en vitaminløsning. Spred i sirkulære bevegelser på overflaten, la i tolv minutter.

Whitening mask

Fjern pigmentering og fregner, gi elastisitet og glatthet av epidermis kan være takket være bevist oppskrifter. Naturkosmetikk strammer konturen, øker blodstrømmen. Regelmessig bruk bidrar til å oppnå en vakker farge.

ingredienser:

 • vaktel protein;
 • 10 gr. ris stivelse;
 • 5 ml sitronsaft.

Produksjon og anvendelsesmåte: kombinere kornspulveret med protein og sitrusvæske. Dekk stengene grundig med et varmt håndkle, og distribuér produktet med en spatel. Vent ca femten minutter, vask deretter av.

Tørking maske

Det er lett å legemliggjøre de populære oppskriftene med egne hender, og skape en helbredende kosmetikk. Naturlig maske hjelper oppdatere, lindre hevelse og puffiness. En stor effekt har et middel mot den oljeaktige og kombinerte dermis, eliminerer komedoner, gjenoppretter strukturer.

komponenter:

 • 2 vaktel protein;
 • 10 gr. leire;
 • 5 gr. Banan.

Fremstilling og anvendelsesmåte: Slip tørkplate, bland med leire og avkjølte proteiner. Massespredning på ansiktet, la være å handle i ti / femten minutter.

Quail egg og havremel rensing maske

En antioksidantmaske lar deg forynge og styrke ansiktsbeholdere. Økologiske kosmetikk er ikke vanedannende, og allergiske reaksjoner er utelukket. Løsningen bidrar til å dype og stramme kanalene dypt.

ingredienser:

 • vaktel egg;
 • 10 gr. havremel;
 • 2 dråper tangerin essensiell olje.

Produksjon og metode for tilførsel: Bland kornblandingen med et egg, innfør duftende sitrusdråper. Spred en homogen masse i massevis av massasje, nyt handlingen i ikke mer enn ti minutter.

Mask av vaktelegg og honning

Tonic er en utmerket forebygging av rosacea, forbedrer ansiktsblodsirkulasjonen. Øyeblikkelig anti-aging effekt, hjelper naturlig kosmetikk mot tørrhet, spesielt i perioden beriberi. For sensitiv hud, vær sikker på å teste for en allergisk reaksjon.

komponenter:

 • vaktel egg;
 • 10 gr. honning;
 • 5 gr. linser.

Gjør og anvendelsesmåte: koke linser og knuse i potetmos, tilsett flytende honning og egg. Tørk deksler med micellar vann, fordel det ferdige produktet i henhold til lymfestrømmen. Ikke hold lenger enn femten minutter, så kan du skylle.

Mask av vaktelegg og rømme

Regenererende maske av vaktelegg til ansiktet med eggeplommer gjør det mulig å akselerere alle intracellulære prosesser, mettet integumentet med oksygen. Effektiv oppskrift på ernæring i vintersesongen, slik at du kan tilpasse følsom hud til lave temperaturer.

komponenter:

 • 2 yolks;
 • 10 gr. rømme;
 • 5 gr. hytteost.

Produksjon og anvendelsesmåte: Slaktostost i en blender med rømme og eggeplommer. For å distribuere massen, trykk tett mot integumentet, legg en varm komprimering på toppen. Etter en halv time fjern rester av bomullsputer.

Interessant video: Medisinske egenskaper og hvordan man bruker vaktelegg

Egg Bruk Anmeldelser

For å oppdatere og forynge, vendte ansiktet til salongen. Jeg la ikke merke til noen spesielle resultater, så jeg kom tilbake til folkemidlene. Protein fra vaktel egg strammer konturen, gir mykhet og elastisitet.

Om morgenen våkner jeg ofte med hevelse, og det er vanskelig å skjule tegn på tretthet med kosmetikk. Jeg bruker en maske med vaktelegg. Ansiktet ser oppdatert ut, synlig lyser.

Quail Egg Mask - Skin Fordeler

I den europeiske parfymeindustrien i mange premium merker med kremer og sjampo brukes ulike komponenter av vaktelegg. Dette skyldes at de inkluderer tyrosin, som fremmer cellefornyelse og forbedrer tilstanden til hud, hår og negler.

Protein-sitronmaske fra vaktelegg

Connoisseurs av naturlig kosmetikk, som lenge har oppdaget hemmelighetene i helsen til kropp og hår, basert på de fantastiske egenskapene til vaktelegg, slutter ikke å dele maskeoppskrifter for selvproduksjon.

Masker av vaktelegg er en ekte brønn for ansikt og hår, så det er ikke bare feil, men også rart å forsømme slik hjelp fra naturen. I mange århundrer brukte kvinner kosmetikk og magiske masker for å hjelpe deres skjønnhet, så følg med dem, og kjøp bare ferdige produkter.

Oversikt over quail egg masker for ansiktshud

Bruk av miljøvennlige hudmasker med vaktelegg har mange fordeler.

Også huden din vil få et forfrisket utseende og skinnende helse.

 • For fremstilling av masker for oljeholdige hudbrukerproteiner har de en utmerket tonic egenskap, tørker huden, og hjelper også å fade huden til å stramme.
 • Gyllene i sin tur vil hjelpe eierne av tørr hud, deres påvirkning vil bidra til å myke og nærme huden, samt returnere elastisiteten.

Hjelper kvinner med tørr hud med vaktelegg

 1. Ta tre vaktelgulv og bland dem med en spiseskje olivenolje.
 2. Vi fukter fingertuppene i varmt vann og påfør masken på ansiktet med lett massasjebevegelser.
 3. Virkningstiden er 15-20 minutter, hvorefter vi vasker ansiktet vårt med kaldt vann, slik at masken blir helt vasket av uten å bruke såpe. Prosedyren kan gjentas 1-2 ganger i uken i 8 uker, og deretter ta en pause. Olivenolje kan erstattes med rosehip olje, havtorn eller jojoba, avhengig av nødvendig tilleggseffekt.
 1. Smør tre vaktelguler, hell et par teskjeer havregryn til dem og en teskje fersk, ikke kandisert honning.
 2. Den resulterende masken påføres forsiktig på ansiktet med fingrene, kan kombineres med en lysmassasje.
 3. Ved eksponeringstid kan du ligge ned og slappe av, etter 15 minutter, vask masken av.
 4. En god slutt ville være en endelig komprimering med et forkjølt håndkle.
Quail Egg Masks

Redd oljeaktig hud

 1. Proteinmaske: Dette er praktisk talt den enkleste masken, for det må du skille proteinene og bruke dem uten å slå svampen på huden. Etter tørking av det første laget, bruk det andre og vent 15-20 minutter, vask med kaldt vann.
 2. Protein-sitronmaske: Hvite tre egg med en gaffel, legg deretter til en teskje ferskpresset sitronsaft. Den resulterende blandingen fordeles på ansiktets og nakkenes hud, påført i lag, som i forrige oppskrift. Eksponeringstid 10-15 minutter, skyll med kaldt eller varmt vann.

Nydelige vaktelegg i ansiktet vil kunne hjelpe ikke bare kvinner, men også unge jenter som lider av problemhud.

Akne forebygging

 • Fork et par vaktelegg med en gaffel og bruk den resulterende masken på ansiktet. Vi venter på 5-10 minutter, vaske ansiktet vårt med kaldt vann og påfør en lett krem ​​for problemhud.
 • Ta tre vaktelegg, en teskje knust agurk (kan piskes i en blender). Bland forsiktig proteinet med agurkmasse, legg produktet på ansiktet med en spatel eller svamp. Eksponeringstiden er 20 minutter.
 • Ta 2 vaktelegg, en spiseskje oliven eller mandelolje og 1 dråpe rosmarin eterisk olje. Pisk egg og smør med en visp, og slipp en dråpe rosmarin i finalen. Blandingen er bedre å sette svamp, og la i 15 minutter.

Støtte for normal hud

 1. Bland i en blender 1/2 del avokado med 3 vaktelegg og en teskje majones,
 2. Legg til en teskje honning og natron, samt 2 dråper sitron eller rose essensiell olje.
 3. Masken skal brukes straks etter produksjonen, bruk den på ansikt, nakke og bryst og legg seg til hvile i 30 minutter. Etter vask er det nyttig å skylle huden med avkjølt rosmarinekstrakt.
 1. Vi tar 10 ss havregryn (hvis du liker tykke masker, ta 12 ss) og hell 110 ml varmt vann, bland til glatt og sett til side i 5 minutter.
 2. Legg 3 vaktelegg, 2 ss hjemmelaget yoghurt, 1/2 apple (skrubber kjernen, rør ikke peeling) og 2 ss honning i en blender og slå i 30-45 sekunder, legg deretter melet med vann og slå i ytterligere 20 sekunder.
 3. Vi distribuerer masken og legger seg til hvile i 15 minutter, i slutten av tiden begynner huden å stramme litt.
 4. Vi vasker og påfører en lett fuktighetskrem.

Den beste hårmassen av vaktelegg

Å gjenopprette strukturen av svakt hår vil hjelpe:

 • Pisk 100-150 ml olivenolje, 4-6 vaktelegg og 4 ss honning i en mikser.
 • Den resulterende massen påføres håret og fordeles over hele lengden av håret, vi lager en lett hodemassasje, og vi vikler hodet i polyetylen og et håndkle.
 • Nå kan du gå i seng eller gå inn for pedikyr - du har 3 timer igjen, hvorpå du skal vaske av masken.

Dim og slitt hår vil spare:

 1. Bland 4 vaktelegg med 4 ss brennevin, og jevnt påfør blandingen på håret ditt, pakk et håndkle og vent 25 minutter.
 2. Følgende maske vil bidra til å nærme og styrke håret: Vi blander tre vaktelegg, en spiseskje castorca, en skje med holosas og fire dråper druefrø essensiell olje og rosmarin.
 3. Castorolje kan erstattes med kokos, mandel eller jojoba. Påfør den beregnede masken over hele lengden på håret og vent 10-15 minutter.
Quail egg for hår

Vakkert, sunt hår vil alltid være et symbol på helsen til eieren og det kjære ønske fra mange kvinner, slik at bruken av masker med vaktelegg for hår vil hjelpe deg med å få de verdsatte resultatene og utmerket spade av hår.

Ikke glem at noen ny maske ikke kommer direkte til huden din eller forårsake en allergisk reaksjon, så sjekk alle blandingene i håndleddet, bruk og vent en stund hvis du føler deg ubehagelig eller brennende, eller har utslett, ikke bruk maske.

Quail Egg Face Mask

Siden antikken er det kjent at vaktelegg er veldig nyttige for kroppen, fordi de inneholder vitaminer fra gruppe B og vitamin A, kalium, fosfor, jern, samt andre nyttige komponenter. I tillegg er de velkjente og som kosmetiske, viser det seg en vakker ansiktsmaske av vaktelegg. En annen stor fordel med disse eggene er at vaktel, i motsetning til kyllinger, blir ikke syk med salmonellose.

Fordelene med vaktel egg hud masker

Som mange naturlige produkter har vaktelegg gunstige egenskaper for ansiktets hud. La oss se hvilke.

 • takket være ansiktet, som finnes i vaktelegg, kan du eliminere små rynker og fjerne puffiness;
 • hudfarge blir jevn tone på grunn av tilstedeværelsen av aminosyrer;
 • Tilstedeværelsen av magnesium, kalsium, sink og jern vil gi foryngelse av huden;
 • gir hudens elastisitet vitamin A;
 • ved hjelp av denne masken er det mulig å bli kvitt akne;
 • Quail egg bidrar til normalisering av sebaceous kjertlene.

Slik bruker du en maske

For å forberede en quail-eggmaske, må du bruke hvitt og eggeplomme separat. Dette skyldes det faktum at for alle hudtyper er egen variant egnet:

 • Gyllen er ideell for tørr og normal hud. Denne masken nærer huden og gir den elastisitet;
 • For kombinasjon og fet hud er det bedre å bruke protein. Disse masker vil gjøre huden stram, bidra til innsnevring av porene og forsvinningen av akne.

Før du bruker verktøyet på ansiktet, må du bruke en rensende skrubbe. Dette vil øke effektiviteten av den anvendte prosedyren.

Det anbefales å bruke vaktelmasker regelmessig i 2 måneder fra 2 til 3 ganger i uken.

Hvis du er allergisk mot vaktelegg, er det bedre å ikke bruke masker tilberedt på grunnlag av dem.

Quail Egg Mask Oppskrifter

Quail Egg Face Mask, som vil hjelpe til med omsorg for tørr hud. Du må blande en spiseskje vegetabilsk olje og 3 vaktelegg. Det er ønskelig å bruke midler med fingrene fuktet med varmt vann.

Denne masken brukes ca 2 ganger i uken. Et fullt kurs av slike kosmetiske prosedyrer inkluderer å påføre masker minst 30 ganger.

Midler for tørr hud, basert på havremel og honning. Til de piskede ølene legger du til en liten håndfull havremel og en teskje honning. Etter 20 minutter, vask av blandingen og påfør en komprimering fra kaldt vann.

En maske som vil eliminere den oljeaktige glansen på huden. Det krever ikke mye innsats, fordi du bare trenger å bryte et egg og legge flere lag med protein på ansiktet ditt. Det er viktig at det første laget er litt tørket. Etter 20 minutter, vask det av med kaldt vann.

Det samme verktøyet kan tilberedes med pisket protein, som legger til en teskje sitronsaft. Teknologien for søknad og søknad er den samme som i forrige maske.

For å lage en maske som passer for alle hudtyper, må du slå 2 egg, en spiseskje vegetabilsk olje og en dråpe lavendelolje. Det resulterende produkt holdes i 20 minutter og vaskes bare av med varmt vann.

En ansiktsmaske av vaktelegg, som du kan fjerne akne og forhindre utseende på. For å forberede, ta 2 vaktelegg og slå dem med en gaffel. Den resulterende masken holdes på ansiktet i ca. 10 minutter og vaskes fra ansiktet med kaldt vann.

Det vil også bidra til å fjerne akne maske med agurk. En teskje finhakket agurk er pisket sammen med 3 proteiner. Ikke hold det mer enn 20 minutter.

Egg yoghurt maske med eple. Blender trenger et halvt minutt for å slå 3 vaktelegg, 2 ss yoghurt og honning, et halvt eple. Legg deretter litt mel med vann og slå dem i ytterligere 20 sekunder. Vi holder en maske på ansiktet i 15 minutter, vask av og gni kremet.

Næringsrik komponenter inneholder ikke bare egg, men også deres skaller. For forberedelse bruk følgende komponenter:
• sitronsaft - en teskje;
• Raffinert olje - en teskje;
• eggeplomme - 1 stk;
• revet sitronskall;
• Eggeskallpulver - en teskje.

Du må blande eggeplommen med sitronzest, dekke dem og insistere i 30 minutter. Deretter legger du til de gjenværende produktene og legger en maske på ansiktet.

Varigheten av prosedyren varer omtrent en halv time. Antall søknader bør ikke overstige 3 ganger per måned.

En blanding basert på mandelolje og rosmarin. Det er nødvendig å slå 2 vaktelegg med en spiseskje mandelolje, på slutten av en dråpe rosmarin. Den forberedte masken er igjen på huden i ca. 15 minutter.

En oppskrift som umiddelbart gjør enhver kvinne veldig attraktiv. For å gjøre det må du bruke 1 teskje honning og olivenolje, 1 vaktelegg og en spiseskje med hytteost.

For å eliminere pigmentering i ansiktet og forynge huden, kan du bruke vaktelgul og rømme. Oppskriften på å lage et slikt verktøy er veldig enkelt. Trenger å ta 2 yolks og en teskje rømme. Blander alt godt, masken påføres ansiktet. Etter femten minutter blir produktet skyllet av med varmt vann.

En blanding av egg og avokado. Den består av følgende produkter:
• vaktelegg - 3 stykker;
• Avokado - halv (forresten, du kan lage en avokado ansiktsmaske fra rynker);
• hjemmelaget majones - 1 ts;
• brus - 1 ts;
• honning - en teskje;
• Sitron essensiell olje.

Det er nødvendig å godt knuse den avskalte halvparten av avokadoen, legg til det separat slått vaktelegg. Hell deretter majones, brus, honning og sitronolje til dem. Den forberedte masken påføres ansiktet i 20 minutter og vaskes deretter av med kaldt vann.

Vi anbefaler også å bruke disse rensende ansiktsmasker i henhold til hjemmelaget oppskrifter.

Vegetabilsk maske, som vil bidra til å eliminere kapillærene som rager ut på huden. For forberedelsen må du ta:
• vaktelegg - 4 stykker;
• kyllingegulv - 1 stk;
• godt jordet gourd - 1 kopp.

Det er nødvendig å blande alle komponentene godt og påfør ansiktet i 20 minutter, og skyll deretter av produktet med varmt vann.

Quail egg, selvfølgelig, er ikke billig, men de kan ikke ta mer enn 3 stykker i uken. Og det er mye billigere enn å bruke forskjellige dyre verktøy. I tillegg inneholder de fleste av de samme eggene. Bruk derfor masker i henhold til HeirFace-oppskrifter.

Quail Egg Masks for rynker

Vi tilbyr å bli kjent med følgende opplysninger: "masker av vaktelegg fra rynker" og diskuter artikkelen i kommentarene.

I den europeiske parfymeindustrien i mange premium merker med kremer og sjampo brukes ulike komponenter av vaktelegg. Dette skyldes at de inkluderer tyrosin, som fremmer cellefornyelse og forbedrer tilstanden til hud, hår og negler.

Connoisseurs av naturlig kosmetikk, som lenge har oppdaget hemmelighetene i helsen til kropp og hår, basert på de fantastiske egenskapene til vaktelegg, slutter ikke å dele maskeoppskrifter for selvproduksjon.

Masker av vaktelegg er en ekte brønn for ansikt og hår, så det er ikke bare feil, men også rart å forsømme slik hjelp fra naturen. I mange århundrer brukte kvinner kosmetikk og magiske masker for å hjelpe deres skjønnhet, så følg med dem, og kjøp bare ferdige produkter.

Oversikt over quail egg masker for ansiktshud

Bruk av miljøvennlige hudmasker med vaktelegg har mange fordeler.

Miracle testicles kjemper kjemper mot puffiness, fjerner ansiktsrynker og bidrar til å redusere mer alvorlige aldersrelaterte hudendringer.

Også huden din vil få et forfrisket utseende og skinnende helse.

 • For fremstilling av masker for oljeholdige hudbrukerproteiner har de en utmerket tonic egenskap, tørker huden, og hjelper også å fade huden til å stramme.
 • Gyllene i sin tur vil hjelpe eierne av tørr hud, deres påvirkning vil bidra til å myke og nærme huden, samt returnere elastisiteten.

Hjelper kvinner med tørr hud med vaktelegg

 1. Ta tre vaktelgulv og bland dem med en spiseskje olivenolje.
 2. Vi fukter fingertuppene i varmt vann og påfør masken på ansiktet med lett massasjebevegelser.
 3. Virkningstiden er 15-20 minutter, hvorefter vi vasker ansiktet vårt med kaldt vann, slik at masken blir helt vasket av uten å bruke såpe. Prosedyren kan gjentas 1-2 ganger i uken i 8 uker, og deretter ta en pause. Olivenolje kan erstattes med rosehip olje, havtorn eller jojoba, avhengig av nødvendig tilleggseffekt.
 1. Smør tre vaktelguler, hell et par teskjeer havregryn til dem og en teskje fersk, ikke kandisert honning.
 2. Den resulterende masken påføres forsiktig på ansiktet med fingrene, kan kombineres med en lysmassasje.
 3. Ved eksponeringstid kan du ligge ned og slappe av, etter 15 minutter, vask masken av.
 4. En god slutt ville være en endelig komprimering med et forkjølt håndkle.

Quail Egg Masks

Redd oljeaktig hud

 1. Proteinmaske: Dette er praktisk talt den enkleste masken, for det må du skille proteinene og bruke dem uten å slå svampen på huden. Etter tørking av det første laget, bruk det andre og vent 15-20 minutter, vask med kaldt vann.
 2. Protein-sitronmaske: Hvite tre egg med en gaffel, legg deretter til en teskje ferskpresset sitronsaft. Den resulterende blandingen fordeles på ansiktets og nakkenes hud, påført i lag, som i forrige oppskrift. Eksponeringstid 10-15 minutter, skyll med kaldt eller varmt vann.

Nydelige vaktelegg i ansiktet vil kunne hjelpe ikke bare kvinner, men også unge jenter som lider av problemhud.

Akne forebygging

 • Fork et par vaktelegg med en gaffel og bruk den resulterende masken på ansiktet. Vi venter på 5-10 minutter, vaske ansiktet vårt med kaldt vann og påfør en lett krem ​​for problemhud.
 • Ta tre vaktelegg, en teskje knust agurk (kan piskes i en blender). Bland forsiktig proteinet med agurkmasse, legg produktet på ansiktet med en spatel eller svamp. Eksponeringstiden er 20 minutter.
 • Ta 2 vaktelegg, en spiseskje oliven eller mandelolje og 1 dråpe rosmarin eterisk olje. Pisk egg og smør med en visp, og slipp en dråpe rosmarin i finalen. Blandingen er bedre å sette svamp, og la i 15 minutter.

Støtte for normal hud

 1. Bland i en blender 1/2 del avokado med 3 vaktelegg og en teskje majones,
 2. Legg til en teskje honning og natron, samt 2 dråper sitron eller rose essensiell olje.
 3. Masken skal brukes straks etter produksjonen, bruk den på ansikt, nakke og bryst og legg seg til hvile i 30 minutter. Etter vask er det nyttig å skylle huden med avkjølt rosmarinekstrakt.

Quail egg bidrar til sensitiv hud.

 1. Vi tar 10 ss havregryn (hvis du liker tykke masker, ta 12 ss) og hell 110 ml varmt vann, bland til glatt og sett til side i 5 minutter.
 2. Legg 3 vaktelegg, 2 ss hjemmelaget yoghurt, 1/2 apple (skrubber kjernen, rør ikke peeling) og 2 ss honning i en blender og slå i 30-45 sekunder, legg deretter melet med vann og slå i ytterligere 20 sekunder.
 3. Vi distribuerer masken og legger seg til hvile i 15 minutter, i slutten av tiden begynner huden å stramme litt.
 4. Vi vasker og påfører en lett fuktighetskrem.

Den beste hårmassen av vaktelegg

Å gjenopprette strukturen av svakt hår vil hjelpe:

 • Pisk 100-150 ml olivenolje, 4-6 vaktelegg og 4 ss honning i en mikser.
 • Den resulterende massen påføres håret og fordeles over hele lengden av håret, vi lager en lett hodemassasje, og vi vikler hodet i polyetylen og et håndkle.
 • Nå kan du gå i seng eller gå inn for pedikyr - du har 3 timer igjen, hvorpå du skal vaske av masken.

Dim og slitt hår vil spare:

 1. Bland 4 vaktelegg med 4 ss brennevin, og jevnt påfør blandingen på håret ditt, pakk et håndkle og vent 25 minutter.
 2. Følgende maske vil bidra til å nærme og styrke håret: Vi blander tre vaktelegg, en spiseskje castorca, en skje med holosas og fire dråper druefrø essensiell olje og rosmarin.
 3. Castorolje kan erstattes med kokos, mandel eller jojoba. Påfør den beregnede masken over hele lengden på håret og vent 10-15 minutter.

Quail egg for hår

Vakkert, sunt hår vil alltid være et symbol på helsen til eieren og det kjære ønske fra mange kvinner, slik at bruken av masker med vaktelegg for hår vil hjelpe deg med å få de verdsatte resultatene og utmerket spade av hår.

Ikke glem at noen ny maske ikke kommer direkte til huden din eller forårsake en allergisk reaksjon, så sjekk alle blandingene i håndleddet, bruk og vent en stund hvis du føler deg ubehagelig eller brennende, eller har utslett, ikke bruk maske.

Forfatteren av artikkelen er Christina Sekushina

Kosmetiske masker fra vaktelegg forynger huden i ansiktet, noe som gjør den strålende, elastisk og full av energi. De gunstige egenskapene til vaktelegg er godt kjent i Asia, og bruken av masker fra dette produktet bidrar til å redusere dype rynker og gjenopprette hudfarge.

Innholdet av mineraler og vitaminer kyllingegg er dårligere enn vaktel. Og som er viktig for utendørs kosmetikk, er en allergisk reaksjon av huden når den interagerer med vaktelegg svært sjeldne. Derfor reagerer selv den mest følsomme huden godt på bruken av slike masker. Likevel bør en test for allergisk reaksjon før bruk av et middel utføres.

For å erstatte antall egg i masken, husk om nødvendig dette forholdet: ett egg i volum er lik 5-6 vaktel.

Quail Egg Mask Oppskrifter

Universal rynke maske med vaktelegg for alle typer ansiktshud:

 • for kombinasjonshud

Ta ett vaktelegg, noen dråper sitronsaft, 1 gram honning, to eller tre dråper oliven eller kokosnøttolje. Rør alle ingrediensene, rør blandingen på litt fuktig hud og vent 15 minutter. Deretter vaske masken av med varmt vann og påfør en fuktighetskrem.

Alle ingredienser som ovenfor, unntatt sitronsaft;

Alle ingredienser som i hovedmasken (inkludert sitronsaft), unntatt oliven eller kokosnøttolje;

Å fjerne huden av akne, en maske som dette: Pisk et vaktelegg inn i skummet, legg deretter til en spiseskje grapefruktjuice og to spiseskje jordbær. Bland forsiktig alt for å lage en jevn mos, og bruk masken på ansiktet med en bomullspute. Skyll med kaldt vann etter 15 minutter.

En beroligende, foryngende maske av vaktelegg: Legg til en teskje olivenolje til eggeplommer av fire rå vaktelegg og gni forsiktig inn. Påfør masken til ansiktet, unngå området rundt øynene og dekselet med gasbind. Etter 15 minutter, fjern masken med en fuktig bomullsstykke, bruk tonic og krem ​​på renset ansiktshud.

Maske av edderkopper på ansiktet: Bland et glass råhakket gresskarmasse med fire eggeplommer av vaktelegg, gjelder for renset ansiktshud. Vask av etter 20 minutter med varmt vann.

Akne maske med bleking effekt: For forberedelse, vil du trenge tre vaktel egg proteiner og en teskje fersk agurk, pounded i vassdrag. Protein preges av sin astringerende effekt og virker underverk med små kviser, og agurk gir myk hud perfekt. Denne masken kan brukes en gang i uken for profylakse eller en gang i ekstraordinære tilfeller. Uten å slå, rør forsiktig hvittene med revet agurk og la ansiktet stå i 20 minutter, skyll deretter med kaldt vann.

Mask for sensitiv hud med foryngende effekt: Ta to spiseskjeer av naturlig yoghurt, så mye honning, et halvt eple i en peeling uten kjerne, proteiner fra tre vaktelegg, 110 ml varmt vann og ti ss havregryn. Fyll havregryn med varmt vann og la det svulme i fem minutter. Rør de resterende ingrediensene med en mikser eller på en annen måte, legg havremelpastaen til dem og bland godt igjen. Masken skal påføres jevnt i huden i 10 minutter og skyll med varmt vann.

Mask for tørr hud: Slå tre eggeplommer med vaktelegg, legg til en liten mengde havremel og en teskje honning. Denne masken påføres det rensede ansiktet og forblir der i 15-20 minutter. Skyll masken skal være varmt vann, og etter at prosedyren skal brukes på huden kaldt komprimere.

En slik maske med vaktel egg er egnet for normal hud: Bruk en mikser, bland halvparten av avskallet avokado, tre vaktelegg, en teskje majones, og tilsett deretter en teskje soda, samme mengde honning og et par dråper sitronolje og bland igjen. Masken skal holdes på ansiktet i 15-20 minutter og skylles av med kontrastvann. Denne masken vil rense, fukte huden og glatte fine rynker.

Quail egg ansiktsmasker er kjent for sine gode hudeffekter.

 • Først fjerner de perfekt puffiness
 • For det andre gjenoppretter de et sunt utseende.
 • Tredje, de glatter rynker

Faktum er at de inneholder sporstoffer og aminosyrer, som gjør det mulig å bevare ungdom og attraktivitet i mange år. Hjemmelagde blandinger på grunnlag forynger ansiktet, gjør huden smidig, strålende og full av energi. Selv om du har veldig følsom hud, vil quail egg fjerne dype rynker og gjenopprette hud etter bare noen få applikasjoner.

Quail Egg Face Mask Oppskrifter

 1. La oss starte med den vanligste blandingen, som er ganske lett å bruke, uavhengig av hudtype. Slå to egg og bland med en spiseskje vegetabilsk olje. Til blandingen som er oppnådd, tilsett noen dråper lavendelolje. Påfør denne massen med en bomullspinne og etter 20 minutter skyll med varmt vann.
 2. For å forebygge akne, kan du bruke vår viktigste ingrediens, en dråpe lavendel essensiell olje og en spiseskje solsikkeolje. Bland alle ingrediensene og påfør med en bomullspinne på ansiktet. La det stå i 15-20 minutter, og vask det av med vann ved romtemperatur. Hvorfor nettopp lavendelolje? Faktum er at dette er den eneste essensielle oljen som kan påføres ufortynnet.
 3. Ikke haster for å kaste av skallet. Hun har også helbredende egenskaper. En teskje skallpulver, en eggeplomme, revet sitronskall, en teskje urevinnet vegetabilsk olje og sitronsaft er hovedrediensene i denne blandingen. Spred eggeplommen og legg lemonzest. Blandingen må insisteres i en lukket beholder i 30 minutter. Deretter tilsettes resten av ingrediensene og blandes grundig. Påfør alt i 30 minutter, og fjern rester av masken med en vattpinne. Bruk ikke mer enn tre ganger i måneden.
 4. For rensing kan du bruke en blanding av tre vaktelegg og agurk, knust på et rist (nok 1 teskje). Gurka vil myke og rense huden, og et protein med en astringent effekt vil begrense porene. Denne blandingen kan brukes både til profylakse og i tilfeller av akne og svarte flekker. Bland ingrediensene du trenger, ikke slår protein. Etter påføring, la massen stå i 20 minutter. Skyll med varmt vann.
 5. Har du en fetttype? Ikke bekymre deg! Det er to måter å eliminere glans og hindre mulige problemer. Først: bruk protein, ikke slå. Etter at det første laget tørker, legg følgende. Vask bort rester 20 minutter etter påføring med kaldt vann. For det andre: slå proteinet og bland det med en teskje sitronsaft. Som i forrige versjon, bruk blandingen i lag. Vask av 20 minutter etter påføring av siste frakk.

Quail egg ansiktsmasker er mye brukt i mange land rundt om i verden. I dag inneholder alle de dyreste kosmetikk denne ingrediensen. Så hvorfor ikke lage masker hjemme?

Masken av vaktelegg er et relativt langt etablerte kosmetikk i tradisjonell medisin, men det har funnet en viss popularitet blant kvinner i forskjellige aldre i forskjellige aldre.

Hvordan er vaktelegg for ansiktshud ^

Bruk av vaktel egg masker for ansiktet hud ligger i effekten på det av noen svært effektive komponenter:

 • Litsetin trenger inn i subkutane lag, glatter rynker og lindrer puffiness;
 • Tyrosin forvandler hudfarge, bidrar til å lette aldersplassene;
 • Sporelementer forynge, forbedre hudtekstur, lindrer betennelse;
 • Vitamin A forbedrer elastisiteten;
 • Vitaminer i gruppe B lindrer irritasjon, jevn hudavlastning.

Hemmeligheten med vaktelegg i ansiktet er at eggeplommen og proteinet kan brukes separat: eggeplommen mykner og fukter tørr hud, og proteinet fjerner oljeaktig glans og jevner grunne rynker.

Bruk av vaktelegg i hjemmemasker i ansiktet bidrar til rask eliminering av en rekke ulemper:

 • Rynker og redusert tone;
 • Rikelig sebum, betennelse og akne
 • Vaskulære stjerner;
 • Mangel på fuktighet, tørrhet og flak;
 • Hevelse og tegn på tretthet;
 • Tidlig aldring.

Regler for bruk av masker med vaktelegg:

 • Hver gang du bruker midler du trenger for å rense huden, vaskes med gel og bruke en skrubbe.
 • Vaktel masker kan brukes i to måneder 2-3 ganger i uken;
 • Hvis du er allergisk mot vaktelegg i masker, er det bedre å forlate prosedyren.

Quail egg ansiktsmaske: oppskrifter, søknadsregler ^

Quail Egg Rejuvenating Facial Mask

For tørr hud er det en herlig oppskrift på foryngelse med bare noen få ingredienser:

 • Slå 2 egg, bland med 1 ts. vegetabilske oljer og legge til noen dråper lavendelolje;
 • Fordel sammensetningen på alle ansiktsområder, samt på nakken og dekollete;
 • Hold i 15 til 25 minutter, hvorefter det vil kreve vasking med vann ved romtemperatur.

Quail Egg Face Mask

Dette verktøyet kan brukes i stedet for å skrubbe selv for følsom hud i ansiktet. Den har en rensende og foryngende effekt, fjerner overskudd av subkutant fett med fetttype og gir tørr hud for tørr hud:

 • Skal et par egg fra skallet, tørk det og slip det i en kaffekvern. 2 ts. Det resulterende pulveret blandes med revet sitronskall. Insister i en halv time, rør deretter med vaktelgule, legg til 1 ts. fersk sitronsaft og solsikkeolje;
 • Påfør produktet til alle områder og la det stå i 30 minutter;
 • For å fjerne rester, bruk en bomullspinne og varmt vann.
 • Denne masken kan gjøres maksimalt 3 ganger i måneden.

Quail egg og vegetabilsk olje ansiktsmaske

For å gi intensiv hydrering, kan behandling av skumete områder på tørr hud være som følger:

 • Grind 3 vaktel yolks, deretter bland dem med 1 ss. l. noen vegetabilsk olje;
 • Legg blandingen langs massasjelinjer med et tynt lag og la det tørke i 20-30 minutter;
 • Skyll uabsorberte maskepartikler med vann ved romtemperatur.

Quail Egg og Sitron Facial Mask

Med en veldig fet hudtype, brukes dette middelet, noe som kan ha en gunstig effekt på sebaceous kjertler, behandle akne og akne, og redusere betennelse:

 • Slå 3 vaktelekker før skumning, legg til 1 ts til dem. ferskpresset sitronsaft og bland alt grundig;
 • Spred massen i et tynt lag og la det tørke helt (ca. 20 minutter);
 • Skyll den resulterende filmen med mediumtemperatur vann.

Quail egg og honning ansiktsmaske

Med dette verktøyet kan du fukte huden, gjøre den jevn og fløyelsaktig, helbrede betennelse og rødhet:

 • Bland 2 pundte vaktelgule med naturlig flytende honning og olivenolje (1 ts hver). bring blandingen til en tykk konsistens;
 • Påfør den ferdige massen til alle områder og hold den i 20 minutter;
 • For å skylle bruk varmt vann fra springen.

Mask av vaktelegg og rømme

En annen måte å fukte overdreven tørr hud, samt fjerne tegn på tretthet og blek pigmentering:

 • 1 ts. ferske rømme røre med to pounded eggeplommer;
 • Spre ut ensformig blanding på huden i en kvart time;
 • Påfør varmt vann for å skylle av rester.

Quail Egg og Avocado Face Mask

Denne sammensetningen har en mild foryngende effekt, eliminerer puffiness på normal hud:

 • Peel halvparten av avokado, knead massen og bland med tre pre-slått egg, 1 ts. hjemmelaget majones, 1 ts. brus og honning, dryppe litt sitron essensiell olje;
 • Påfør produktet til alle hudområder og la det stå i 20 minutter;
 • Vask ansiktet ditt i kjølig vann, tørk av rester av en serviett.

Quail egg og yoghurt ansiktsmaske

Denne oppskriften er egnet for mykgjøring, forbedring av hudflekk, glattning av rynker og eliminering av ødem på sensitiv hud:

 • Brygg 5 ss. l. havremel i kokende vann. K 2 Art. l. hjemmelaget yoghurt uten urenheter legg til 3 pisket protein, en halv spiseskje applesaus, 2 ss. l. smeltet honning. Bland alle ingrediensene med denne havregryn, om nødvendig, tilsett vann for å oppnå en homogen masse;
 • Å fordele sammensetningen på ansiktet med et jevnt tykt lag i en halv time;
 • Fjern masken med serviet og skyll med varmt vann fra springen.

Quail egg mask for ansiktet: anmeldelser, videoer, nyttige tips ^

Resultatene av quail egg masken for ansiktet hjemme er fantastisk:

 • Glatt, glatt og vakker hud uten rynker og pigmentering;
 • Mangel på betennelse, røde flekker, akne og akne;
 • Økt tone og elastisitet;
 • God hudfarge og å bli kvitt ødem.

Omtaler av vakteleggmasken for ansiktet til våre vanlige lesere:

"Quail egg er et magisk verktøy for de som ønsker å forynge! Jeg forsto dette etter å ha gjennomført en hel serie masker. Rynker er borte! "

"Så langt har jeg bare gjort 3 masker for fet hud: effekten er selvsagt, men jeg vil gjerne mer"

"Jeg valgte vaktelegg som en foryngende maskert ingrediens og tapte ikke! Hvor mange midler har jeg prøvd før jeg kom over oppskrifter som bare hjalp meg til å forynge! "

Men quail egg er nyttige. Oppskrifter masker basert på dem

Masken av vaktelegg er god når det gjelder kosmetikk. Quail egg har en unik sammensetning, så quail egg ansiktsmaske kan forbedre hudfarge, glatte rynker og til og med ut huden overflaten. Eggeplomme brukes tradisjonelt for tørr hud i ansiktet - det virker mykgjørende, nærer huden i ansiktet, noe som gir det fløyelsaktig. Men protein er bedre egnet til fet - i stand til å regulere sebaceous kjertler, fjerne overflødig glans og tørke ansiktets hud.

Hva er gode vaktelegg i form av kosmetikk:

 • tyrosin bidrar til å forbedre hudfarge
 • lecithin penetrerer dypt inn i huden, og eliminerer dermed fine rynker og hevelse;
 • Retinol eller vitamin A lindrer betennelse, takket være hvilke eggbaserte masker som kan brukes mot akne, er en antioksidant;
 • Riboflavin eller vitamin B2, vitaminer B1 og B12 bidrar til å takle peeling og akne;
 • Nikotinsyre eller vitamin PP har en gunstig effekt på hudfargen, noe som gjør den sunn og strålende;
 • Andre sporstoffer som utgjør vaktelegg er involvert i metabolske prosesser, generelt forbedrer tilstanden til ansiktets hud.

Quail egg brukes i ansiktsmasker og hår masker.

Vaktel, i motsetning til kylling, lider ikke av salmonellose. Denne faktoren er en konkret fordel med vaktelegg sammenlignet med kylling. De kan bli konsumert rå, uten frykt for å bli syk. Kosmetologer anbefaler å bruke ikke bare til fremstilling av masker. Det viser seg at 2 vaktel egg spist hver dag er veldig sunt. Det viktigste at disse eggene var friske.

I europeiske land har vaktelegg lenge vært brukt i kosmetisk industri. På grunnlag av dem, tilberede sjampo, kremer og mye mer.

Anbefalinger for fremstilling av masken.

Hvordan lage en maske av vaktelegg.

Det er flere anbefalinger som må følges i fremstillingen av pleieprodukter, da vaktelegg har noe spesifisitet i forhold til tradisjonell kylling.

 • det er svært vanskelig å skille den hvite fra eggeplommen på grunn av sin lille størrelse;
 • til tross for bevisst mangel på salmonellose i dem, er det tilrådelig å kjøpe egg fra pålitelige leverandører eller oppdrettere og sørg for å overvåke produktets friskhet;
 • prosessen med å slå egg opp til skum bør ikke stole på med en mikser eller en blender, det er bedre å gjøre det manuelt ved hjelp av et tre kjøkkenobjekt - en skje, en spatel. Dette er nødvendig for å forhindre oksidasjon;
 • Det må tas hensyn til at blandingen av produkter er jevn og ikke inneholder ublandede klumper, det blir bedre påført og legger seg ned på huden;
 • Mask bør bare brukes på renset hud, da alt smuss som er igjen på overflaten, sammen med næringsstoffer som kommer fra masken, kan trenge inn i epidermis. For rensing, bruk en skrubbe eller tonic. Det er nyttig å lage dampbad;
 • når du forbereder en maske, kan produktene ikke oppvarmes, da egg i komposisjonen kan krølle opp;
 • masker med vaktelegg kan påføres rundt området rundt øynene, det anbefales til og med å gjøre det, da det bidrar til å bekjempe kråkenes føtter i øynene.
 • eksponeringstid masker - de tradisjonelle 15-20 minutter, men på grunn av fravær i sammensetningen av aggressive komponenter, kan du holde på huden og lenger;
 • For å bekjempe visse problemer kan masker gjøres nesten annenhver dag. Hvis kosmetisk prosedyre utføres bare som en vanlig pleie, vil det være tilstrekkelig å utføre det en gang i uken;
 • Kursbehandling inkluderer 10-15 masker. Du bør ikke gjøre mer, fordi huden kan bli vant til sammensetningen. Det bør ta en pause i 2-3 uker;
 • vask masken med varmt vann, og bruk deretter en fuktighetskrem;
 • Et annet viktig poeng. Hvis det er allergi mot vaktelegg, så er det selvsagt umulig å bruke masker basert på dem.

oppskrifter

Nå, avhengig av problemet, vil vi vurdere flere sammensetninger av masker for ansiktet av vaktelegg.

Hvis du bekymrer deg for alder rynker, bør masken inneholde anti-aging ingredienser, for eksempel vitaminer, som selges i apoteket, frukt og grønnsakspuré. Hvis målet er å fukte huden i ansiktet, blir vaktelegg kombinert med fettmelk, surkrem. I hvert tilfelle er det nødvendig å nærme seg hverandre og justere sammensetningen i henhold til dine egne følelser.

Tørr hud

For ansiktsrynker er følgende sammensetning egnet:

 • 2 yolks trenger 1 ts. naturlig honning og 1 ts. olivenolje. Etter masken kan du ikke bruke krem, huden blir jevn, strålende, virkelig forvandlet. For tørr hud - det du trenger.
 • Selv for tørr hud er en blanding av 1 egg (eller 2 eggeplommer) med havremel kokt i melk egnet.

Sammensetningen vil bidra til å eliminere flaking:

 • 1 egg (eller 2 eggeplommer) bland, og bedre slå med 2 ss. l. surkrem høyt fett. Du kan legge til litt aloe juice. Det er ikke obligatorisk å søke på alle ansikter, det er mulig å være begrenset bare til peelingsteder.

Fet hud

I sammensetningen av disse masker bruker vi hovedsakelig protein.

 • 1 protein bør piskes og legges på forsiden av det første laget. Når den tørker, på samme måte - den andre, da - den tredje. Dette vil bidra til å eliminere fet skinn og gi huden en matt overflate.

Hvis det er betennelse på huden, er det utsatt for akne, så prøv følgende:

 • Protein to egg blandet med 1 ts. sitronsaft og 1 ts. masse fersk agurk.

En annen hudtørkesammensetning:

 • 2 proteinblanding med 1 ts. sitronsaft og 30 ml god brandy. Denne masken vil fjerne ubehagelig glans.

Flere Artikler Om Typer Acne