Små noduler hvitaktig farge, plassert rundt en penis hode, kalt papules. Disse utbruddene danner en lukket ring, som de ofte kalles et halskjede på kjønnsorganene. De fleste representanter for den sterke halvdel av menneskeheten anser feilaktig slike fenomen som tegn på tilstedeværelsen av en seksuelt overførbar infeksjon. Faktisk pearl neoplasms på penisens hud ikke utgjøre noen trussel mot kroppen. Det eneste ubehaget de bringer til eieren, har en rent estetisk betydning. De fleste menn prøver å kvitte seg med dette fenomenet, som ikke er forutsatt av den fysiologiske strukturen til personen.

Årsaker og symptomer

Fra et medisinsk synspunkt er det ingen eksakte indikasjoner, hvorved dannelsen av papler på kjønnsorganets hode blir provosert. Vanligvis er det perleutbrudd på hudoverflaten mellom 35 og 40 år. Det er to versjoner av medisinske spesialister som forklarer årsakene til utseende av svulster:

 1. Forstyrret funksjon av talgkjertlene, som er forårsaket av en rent aldersfaktor. Ingen infeksjon eller veneral sykdom har noe å gjøre med denne prosessen.
 2. På grunn av overdreven celleproliferasjon, oppstår den såkalte vevsproliferasjonen.
 3. For høyt nivå av mannlig hormon - testosteron.

Tilhengerne til begge ideene er imidlertid sikre på at utseendet på papules på hodet til det seksuelle organet ikke bærer noen kritisk fare for kroppen. Videre forårsaker utslett ikke noen smertefulle opplevelser og avviger ikke av noen symptomer, unntatt visuelle.

Ubehag bør ikke følges, selv når det trykkes.

Perle papiller oppstår i nærheten av hverandre, de danner et halskjede som omkranser forhuden langs deres utbruddssti. Det kan være en eller flere rader av steder, og papirstørrelsen er så liten at mannen kan være uvitende om deres tilstedeværelse.

Et viktig poeng er behovet for å skille ut ufarlige utslett fra tegn på en seksuelt overførbar infeksjon, som også ofte ledsages av ulike manifestasjoner på reproduktive organets hud. Legen vil som regel kunne bestemme diagnosen allerede under en personlig undersøkelse av pasienten og hans visuelle undersøkelse. De smertefulle opplevelsene og den lilla fargen på utslett kan varsle legen.

Vanligvis kan perlepimples på forhuden forveksles med tegn på følgende to seksuelt overførte infeksjoner:

 1. Genitalvorter. For denne typen infeksjon er preget av utslett "på benet", som ligger tilfeldig og i nærheten av hodet. I tillegg har condyloma, i motsetning til papules, en ujevn overflate, så vel som slurvete rader.
 2. Bløtdyret er smittsomt. Sammenligner han ofte perlekapsler. Denne varianten av kopper er også preget av kaotisk utslett, som ofte er lokalisert på overflaten av slimhinnene, mens ufarlige kviser er plassert utelukkende på huden. Når du presser, kan manifestasjonen av mollusk klemme ut luktfri, osteaktig utslipp og tykk konsistens og farge.

Behovet for behandling

Siden hvite perlefarvede pimples ikke bare utgjør noen trussel mot helsen, men også ikke forårsake ubehag, bortsett fra estetisk, er terapi ikke nødvendig i dette tilfellet. Likevel prøver de fleste menn med all sin evne til å kvitte seg med papulær manifestasjon, vurderer det en betydelig ulempe.

På grunn av medisinsk uvitenhet prøver de mannlige representantene ofte å fjerne ubehagelig hvitt utslett i form av en ring alene. Til dette formål er forskjellige metoder brukt, som spenner fra cauterization med jod eller alkohol og slutter med kutte pimples med saks eller til og med en kniv.

Å utføre en slik prosedyre er imidlertid ikke bare ubrukelig, men også farlig. Etter fjerning av papullen forblir en ubeskyttet del av vevet på hodet på hodet; enhver infeksjon som kommer der, kan gjøre en uskadelig kosmetisk effekt til en reell infeksjon. Den resulterende sepsis vil true ikke bare seksuell funksjon, men også helse.

Et interessant alternativ for fjerning av perlemorpapir hos menn er bruken av spesialdesignet tannkrem, som er designet for røykere. Denne metoden kan imidlertid bare brukes med et lite antall hvite pimples, og denne prosedyren vil ikke etterlate noen spesielle konsekvenser.

Profesjonelle behandlingsalternativer

I prinsippet er det vanskelig å ringe behandlingsprosedyrer for å fjerne papiller fra hodet på en manns penis, siden dette utslettet ikke gjelder for sykdommer. Likevel er det visse metoder for profesjonell fjerning av perler fra kjønnsorganets hud, som vil bidra til å oppnå en utelukkende kosmetisk effekt.

 1. Kryoterapi. Det er en cauterization av utslett med flytende nitrogen. Hovedtrekk ved prosedyren er den svært lave temperaturen av stoffet som brenner, det er 1800 grader. Påvirkningen på hudoverflaten skjer ved hjelp av en tynn nål, og nøytraliserer noder som vises på overflaten av penis. Flytende nitrogen har ingen lukt eller farge. Det bidrar til å påvirke huden, i løpet av hvilken kapillærene utvides og kontrakt, noe som igjen øker blodstrømmen. Slike handlinger påvirker vekstene i form av papiller av hvilken som helst type.
 2. Laser koagulasjon. Denne metoden er komplett motsatt av kryoterapi, fordi det er en effekt på godartede neoplasmer av godartet type ved hjelp av en termisk effekt. Til tross for laserens høye temperatur blir det ikke observert smerte under prosedyren. Kanskje dette skyldes bedøvelsesmedisin, som er obligatorisk introdusert før koagulering. Prosedyren varer i ca 10 minutter, og nøytraliseringen av knastene på overflaten av penisens hode skjer veldig nøyaktig, som om operasjonen utføres under et mikroskop. Siden det ikke er direkte kontakt med huden, er det fornuftig å snakke om steriliteten til denne prosedyren. På samme tid, på grunn av den høye temperaturen, oppstår naturlig desinfeksjon av det kirurgiske området.
 3. Koagulasjon ved elektrisk strøm. I dette tilfellet skjer virkningen på den ufarlige fysiologiske veksten ved hjelp av nåværende pulser. Siden huden på dette området av kroppen er overfølsom, er introduksjonen av pre-lokal anestesi en forutsetning for å forberede seg på å fjerne papiller. Hovedverktøyet til enheten for elektrisk koagulasjon er en spesiell sløyfe, som etter oppvarming kommer i kontakt med "problem" -området. Etter eksponering for svulsten faller knotten i seg selv, og etterlater en tørr skorpe. De omkringliggende vevene er ikke skadet, og såret blir dekket, noe som forhindrer at infeksjonen kommer inn i de dype lagene i epidermisene.
 4. Et annet alternativ for å fjerne papiller i et faglig miljø er å kirurgisk fjerne en perleperleutslett. Kirurgisk inngrep i dette tilfellet er en utelukkende kosmetisk prosedyre som kan utføres av spesialister i plastikkirurgi. For denne prosedyren brukes lokalbedøvelse.

Hvis det er en betydelig mengde fysiologiske neoplasmer på kjønnsorganet, så vil det mest sannsynlig ikke være mulig å begrense oss til bare en prosedyre.

Uavhengig av den valgte metoden for å eliminere papiller, vil det være nødvendig med minst 3-4 økter for å fjerne flere raser av utslett.

Om folkelige måter

Det finnes flere oppskrifter for alternativ medisin, som ifølge tilhengerne av denne behandlingsalternativet, vil fjerne veksten fra penis. Den vanligste blandingen for å fjerne perleutslett inkluderer mumie, honning, havtornolje og aloe juice. Det er ment å bruke sammensetningen som er oppnådd som følge av blanding av alle naturlige komponenter som en salve.

Men for å bli kvitt hvite pimples på reproduktive organet ved hjelp av oppskrifter av tradisjonell medisin, vil det ikke fungere. Det maksimale som kan oppnås er å redusere dem i størrelse.

Papules er bare fysiologiske vekst på huden på glanspenis. De har ingen innvirkning på slimhinnen og gir ingen skade på kroppen. Vanligvis velger menn å fjerne dem utelukkende av estetiske årsaker.

Tips 1: Hvordan helbrede pearlescent papules

Innholdet i artikkelen

 • Hvordan helbrede pærepapir
 • Hva skal jeg gjøre hvis det kommer en blåmerke på penis
 • Hvordan bli kvitt perle papules

etiologi

Pearlescent eller perle papules - neoplasmer av liten størrelse opptil 2 mm, som kan vises på forhuden av hannen, som danner en ring rundt kronen på hodet. Denne sykdommen gjelder ikke for de sykdommene som overføres ved seksuell kontakt. Denne funksjonen eliminerer risikoen for infeksjon av den seksuelle partneren.

Unge menn av overgangsalder har sannsynligheten for papiller, men når de nærmer seg seksuell formasjon, forsvinner de. Ifølge eksperter bekrefter papules indirekte tilstedeværelsen av økt seksuell aktivitet av menn.

Det er også en antagelse at papulene er forårsaket av en blokkering av talgkjertlene som befinner seg på penisens hode. Men utsagnet om at perlepapir dannes under uregelmessig sexliv eller med utilstrekkelig hygiene, er feil.

Papir kan ikke fjernes alene, det kan forårsake infeksjon i penis. Hvis papulatene forårsaker kløe eller utslipp oppdages, bør du øyeblikkelig kontakte en venerolog for å diagnostisere eller utelukke muligheten for en hudsykdom.

I samme tilstand krever perlepapir ikke noen behandling.

fjerning

En pasient som ser en lege, og dette er vanligvis en urolog, blir fortalt at dannelsen av papiller på penisens hode er ganske trygg for helse og ikke krever terapeutisk og enda mer kirurgisk inngrep.

For pasienter som opplever psykologisk ubehag, er det måter å fjerne papiller. Moderne medisin tilbyr tre metoder for fjerning. Den mest effektive og vanlige metoden er laseroperasjon, etterfulgt av popularitet: fjerning av papiller ved hjelp av flytende nitrogen (kryoterapi), samt kirurgisk peeling av papiller. Terapeutiske metoder, det vil si stoffer som kurerer papiller, eksisterer ikke.

Selv om en av de tre metodene fjerner papules, er det en mulighet for at de oppstår igjen.

Dersom pasienten bestemmer seg for å bli operert, må legen advare om at pasienten etter operasjonen vil bli fratatt muligheten til å ha seksuell kontakt i flere dager. Den samme kirurgiske inngrep vil bli utført ved bruk av smertestillende midler, injisert direkte i penis.

Tips 2: Hvordan bli kvitt pærepapir

Foreløpig var det ikke mulig å fastslå årsakene til at perlepapirene skulle vises. Det antas at de dannes på grunn av forstyrrelser av talgkjertlene. Utseendet til perle papules er ikke forbundet med overholdelse av hygieniske tiltak og med særegenheter av seksuelt liv. Det eneste symptomet på patologi er en ring av små hvite noduler rundt penisens hode. Formasjoner er smertefri, de har en tett tekstur, kjedelig overflate. Papiller kan vedvare hele livet, men med alder blir de mindre merkbare.

Siden pearl papules ikke forårsaker fysisk ubehag for pasienten, er behandling ikke nødvendig. Noen spesialister anbefaler ikke noen behandling i det hele tatt. Disse utslettene kan imidlertid skape alvorlige psykiske problemer, da de er en kosmetisk defekt. I slike tilfeller er det mulig å fjerne papiller. Til dette formål brukes følgende metoder: elektrokoagulering (fjerning av papiller ved brenning med høy frekvens), kryoterapi (fjerning med flytende nitrogen), laserkoagulasjon (ved bruk av karbondioksid), kosmetisk kirurgi.

Ved bruk av disse metodene på huden dannede skorper, som forsvinner etter en stund. Etter å ha gjennomgått en behandling, vil pearly papules forsvinne for alltid. Terapeutiske tiltak for behandling av pærepapir er ikke utviklet. Elektrokoagulasjon utføres under lokalbedøvelse. Nye vekst på huden fjernes ved hjelp av en spesiell enhet, hvor arbeidsdelen er oppvarmet til høy temperatur. Varigheten av prosedyren er 10-15 minutter. Skorpen, som ble dannet etter fjerning av papiller, bør smøres med en 5% løsning av kaliumpermanganat i 3-4 dager. Healing skjer etter 8-10 dager.

Under laserkolagulasjonen blir paplene utsatt for en stråle av laserstråler. Som et resultat, fordampes vevet og etterlater en tørr skorpe. Under prosessen styrer laserstrålen eksponeringsdybden med mikron nøyaktighet. Laserkoagulasjon er en blodløs metode for å fjerne svulster på huden, det gir sterilitet og rask healing på grunn av mangel på hudkontakt med instrumentene.

Fjerning av perlepapir med flytende nitrogen utføres med en kryoapplikator, som er en rørbeholder for flytende nitrogen med tips av forskjellige diametre. Noen ganger brukes en teknisk applikator til prosedyren (en pinne av tre med bomullspinne). Etter prosedyren vises små blister på huden, som deretter blir til skorpe og forsvinner om 11-12 dager.

Pearly papules på penisens hode: årsaker, klinisk presentasjon og behandling

Pearlescent papules av glans penis ofte forårsaker angst hos menn, som de ligner manifestasjoner av visse seksuelt overførbare sykdommer. Utdannelsesdata er ikke en patologi, det er normalt hos et stort antall unge menn og krever ingen behandling. Problemet er differensialdiagnosen av perleelementer og smittsomme sykdommer, ledsaget av et karakteristisk papulært utslett.

Pearlescent papules av penis (pearly penile papules, PPP) er små homogene koniske papiller av hudfargen, plassert på kronen av hodet og nakken av penis. Disse formasjonene er dekket med forhuden.

Synonymer: perle ring av penis, perle krone, perlesykdom.

Perle papulære elementer er ikke en manifestasjon av en veneral sykdom, overføres ikke gjennom kjønn, oppstår ikke på grunn av brudd på personhygiene regler. Disse endringene anses som en normal anatomisk og fysiologisk funksjon av penis hos mange menn av reproduktiv alder.

Følgende særskilte tegn er iboende i "perlekjeden", slik at differensialdiagnose med veneriske sykdommer:

parametere

funksjonen

På kronen og nakken av penis, dekket av forhuden av menn som ikke er blitt omskåret

Fargen skiller seg ikke ut fra den omkringliggende sunne huden, noen ganger litt lettere, overflaten er skinnende med en perle skygge

Papulene varierer i homogenitet (nesten alle samme størrelser), ikke fusjonere med hverandre. De kan ordnes i en eller flere rader, bøye seg rundt hodet.

De er angiofibromer (dannelser av bindevev som inneholder enkeltbeholdere)

"Pearl Necklace" penis

Ifølge amerikanske leger er utbredelsen av denne funksjonen blant representanter for det sterkere kjønn fra 8 til 48%. Ofte finnes pearly papules i følgende grupper:

 • Hos menn som ikke er omskåret (fjerning av forhuden) Prosentandelen av pasienter med og uten omskjæring er 12% til 22%. Det ble avslørt at etter fjerning av forhuden, i noen tilfeller regresserte papules.
 • Hos menn med mørk hud

For øyeblikket er ikke etiologien av perlemorformasjoner etablert. Kommunikasjon med seksuelt overførbare sykdommer er refuted. Det er ingen risiko for overføring til seksuell partner. Disse anatomiske egenskapene er rudiments arvet fra menneskelige forfedre. Mange primater har torner på kjønnsorganene. Dette forklarer den klare lokaliseringen av formasjoner på kronen av hodet.

Neoplasmer vises på stedet for okkluderte kanaler i talgkjertlene. Eksponering av smegma som akkumuleres i preputial sekken, forårsaker proliferasjon av epitelceller og dannelse av papiller. Derfor er papulære elementer i menn med omskjæring mindre vanlige.

Utseendet til papules er forbundet med en økning i androgener. Dermed finnes elementer på huden hos ungdom og i perioden med seksuell aktivitet, og etter eldre alder er det en liten nedgang i papirstørrelsenes størrelse.

Det bør ikke være subjektive symptomer i perlesykdom. Noen tegn på betennelse kan oppstå når papillen er traumatisert.

Hvis utseendet på papulært utslett ledsages av ubehag, brennende, smerte, kløe, hevelse eller utslipp av ulike væsker, er det høy risiko for tilstedeværelse av en seksuelt overførbar sykdom.

Pearly papules er ikke en sykdom, så behandling er ikke nødvendig. "Pearl Necklace" er ikke seksuelt overført, påvirker ikke reproduktiv funksjon, er ikke et tegn på sykdommen og har ikke potensial for ondartet transformasjon.

Noen ganger insisterer pasienten på fjerning av formasjoner på grunn av estetiske årsaker. I dette tilfellet er terapien lik den for genitalvorter. Siden medisinsk behandling av papiller er ineffektiv for å kvitte seg med perlekronen, bruk følgende metoder:

 • electrocoagulation;
 • laser fjerning;
 • kryoterapi;
 • kirurgisk excision.

Til tross for den minimale invasiviteten til de presenterte manipulasjonene (unntatt excision), er det en rekke komplikasjoner som legen må advare på forhånd:

 • skade på små fartøy, blødning;
 • tilsetningen av en ikke-spesifikk infeksjon;
 • hevelse;
 • arr, strengninger (med komplisert excision);
 • relapses - endelig fjerning av papiller er mulig med flere økter.

Det er ekstremt farlig å fjerne formasjonen på penis hjemme, samt å bruke behandling med ulike kjemikalier og folkemetoder.

Prognose for en gunstig tilstand for liv, reproduktiv funksjon. Kanskje noen påvirkning på emosjonell sfære - pasienter som er bekymret for utseendet på penis, anbefales det å behandle med bruk av estetisk kirurgi. Laser koagulasjon er teknikken med lavest risiko for gjentakelse.

Pearly papillomas persist gjennom livet, betydelig tilbakegang hos eldre menn. Spesifikke forebyggende tiltak finnes ikke. Det er mulig å redusere risikoen for papiller ved å bruke omskjæring.

Pearlescent papules på hodet

Pearly papules på penisens hode - en variant av normen eller en farlig patologi, som du trenger for å bli kvitt akutt? 30% av den mannlige befolkningen står overfor denne feilen, valgfriheten - for å beholde funksjonen og ikke være sjenert eller eliminere den, ikke la det være et intimt liv.

Hva du trenger å vite

Overflødig og hvitaktig farge på små knuter, som ringer på penisens hode, forårsaker frykt hos ungdom og voksne menn. Men ikke bekymre deg, denne funksjonen, ifølge de fleste hudlege, normen.

Ingen åpenbar grunn til utseendet er ennå blitt fastslått. Hypotesene for dannelsen av perlemorapulver hos menn er vanlige:

 1. Neoplasmer vises som et resultat av blokkering av talgkjertlene i problemområdet. Det er en økning i talgproduksjonen, som kroppen ikke kan klare på egenhånd, lagene av epidermis slutter å puste og som et resultat danner papiller.
 2. Krenkelse av metabolske prosesser. En overflod eller mangel på protein påvirker strukturen av epidermis negativt, og mangelen på karbohydrater fører til en nedgang i kroppens motstand mot ulike negative miljøpåvirkninger.
 3. Hormonal restrukturering på puberteten, hormonell ubalanse. En økning i antall androgener i ungdomslegemer fører til en kraftig økning i smegma. På grunn av dette øker risikoen for infeksjon og irritasjon av huden rundt penishodet.
 4. Avitaminose er også referert til som faktorer som bidrar til utseendet på knuter. Spesielt mangel på retinol og tokokolol, som er nødvendig for normal utvikling av epitelet, påvirker utseendet til ikke bare penis, men også hud i ansikt, hår og negler.
 5. Arvelighet. I 75% av tilfellene overføres anomali fra far til sønn eller en generasjon.
 6. Feil hygiene. I dette tilfellet spilles ikke rollen av katalysatoren av papler ikke bare av smegma som akkumulerer under huden, men også av partikler av kroppens vitale aktivitetsprodukter. I dette tilfellet overfører neoplasmaene seg selv når situasjonen er korrigert.

Egenskaper av papiller

Ofte ser gutter papler i alderen 10-13 år. Men noen ganger utvikler uregelmessigheten først etter 20-25 år, i løpet av intensiv seksuelt liv. Antall knuter endres over tid, de blir mye mindre. Ved alderen 40-45 blir neoplasmer nesten usynlige eller forsvinner helt.

Kone-lignende eller sfæriske små formasjoner, i gjennomsnitt fra 1 til 5 mm, spredt langs kanten av koronar sulcus eller på penisens hode. I tillegg til utseendet på uvanlige små vekst, manifesterer uregelverket seg ikke. Smerter, kløe, hevelse, rødhet, blødning fraværende.

Nodulene overføres ikke av luftbårne eller seksuelle eller innenlandske. En mann hvis penis er innrammet av slike tumorer, er ikke smittsom. Noen eksperter mener at en slik "dekorasjon" gir kvinnen i samleie en enda større glede.

Et karakteristisk trekk ved en kosmetisk defekt fra en sykdom er ensartet utseendet av bobler av samme størrelse, dette er en lesjon av hele omkretsen av penis, noen ganger i flere rader. Derfor er et slikt fenomen ofte kalt perlekjede eller perlekjede.

Noen menn merker disse skinnende boblene på stammen av penis, pubic eller scrotum - disse er ikke Pearlescent papules, men Fordyce granulater. Neoplasmer er representert av sebaceous kjertlene med nedsatt fettutslipp i lagene av epidermis. Ta heller ikke med ubehag, unntatt estetisk.

Hvis du avviger fra beskrivelsen, bør du kontakte din venerolog (dermatolog).

Diagnose av anomali

Pearlescent papules på penis skiller seg fra farlige patologier: kjønnsvorter, sarkomer, gonoré. Mangelen på behandling av slike sykdommer vil føre til uopprettelige konsekvenser for kroppen.

En erfaren dermatolog bestemmer utslagets art under den første undersøkelsen, men for å forhindre en feilaktig diagnose, utfør en liten studie:

 1. Dermoscopy. Målet - for å finne ut hvilken type tumorenes opprinnelse er.
 2. Biopsi av neoplasmer. Histologi vil også vise sannsynligheten for en ondartet knute. I tillegg vil studien bidra til å bestemme løpet av behandlingen.
 3. Mikroskopi av innholdet i papulene. Det er nødvendig å finne ut tilstedeværelsen av ekssudat i knutepunktet: pus, blod og andre væsker.

I tillegg er det tatt generelt blod- og urintester, noen ganger er det nødvendig med en blodprøve for hormoner og en balanse av vitaminer.

Etter at en alvorlig sykdom har blitt diagnostisert, foreskrives et optimalt behandlingsforløp i en individuell situasjon. Perlekjeder behandlinger er tillatt, men ikke nødvendig.

Perlehalskjeder er funnet hos menn som ikke har benyttet seg av prosedyren for omskjæring av forhuden, 2,1% oftere. Omskåret er den eneste relativt effektive måten å unngå feil på.

Hvordan bli kvitt

Siden pearl nodules ikke er farlig for kroppens helse, blir fjerning utført bare på forespørsel fra pasienten.

Noen ganger ty til hormonbehandling og utnevnelse av vitaminkomplekser for å gjenopprette kroppen. Medisiner er foreskrevet av smalprofile leger, velge type stoff og dosering på individuell basis.

Følelsen av ubehag på grunn av at utseendet på penis er forskjellig fra de fleste andre, fører noen ganger til problemer i sengen. På grunn av tetthet, er seksuell funksjon svekket.

Derfor oppstår spørsmålet hvordan man skal behandle en slik anomali hjemme?

Bestefarens oppskrifter

Det finnes ingen medikamenter av konservativ terapi (salve og krem) i farmakologi. Men takket være populært råd, er mange hjemmelagde oppskrifter som lover å bli kvitt "halsbåndet" vanlige.

Oppskrifter av komprimerer, salver som bruker slike komponenter er populære:

 • vegetabilske og essensielle oljer;
 • medisinske planter;
 • avfallsprodukter fra insekter og dyr.

Det er ikke pålidelig bevis på at slike midler førte til et vellykket resultat. Behandling med folkemidlene er en lang prosess som krever en mann med maksimalt ansvar for sin egen helse.

For eksempel fører en salve på grunnlag av honning, mummie og havtorn olje, tatt i like store deler, i henhold til dem som har opplevd stoffet, til en reduksjon i tumormengden. Behandlingsforløpet, som er 2 uker, bør gjentas 3-4 ganger etter en stund.

Siden noen estere og andre komponenter av selvfremstilte preparater ofte fører til en allergisk reaksjon og jevn hudforbrenning, bør bruken av dem avtales med hudlege.

I intet tilfelle bør du prøve å fjerne knuterne selv: det er forbudt å klemme, stikke og kutte dem på grunn av mulig traumer og mulig infeksjon.

Bruk av antifungale stoffer eller bruk av antivirale legemidler er også upraktisk - det vil ikke være noen effekt, og selvbehandling vil føre til komplikasjoner.

Moderne hjelp

Hvordan å fjerne "kjede" kjenner sikkert kirurgen. Det er flere måter å bli kvitt uønskede perler, hver har noen spesielle funksjoner.

Det beste alternativet er bestemt etter at pasienten har fullført en full undersøkelse og utelukker kontraindikasjoner til operasjonen.

 1. Laser terapi. Fordampning av knastene eller delene av laserstrålen krever ingen anestesi. Prisen på en slik prosedyre varierer i området fra 200 til 600 rubler for eliminering av en enhet. Kontraindisert i nærvær av kreft.
 2. Fjerning med flytende nitrogen. Kryoterapi er populær, effekten av kulde på neoplasmen har nesten ingen bivirkninger. Kostnaden for et gjennomsnitt på 9000 rubler for eliminering av bobler.
 3. Electrocoagulation. Ved hjelp av en elektrode blir hver papul brent ut, og hvis det er resterende elementer, blir de eliminert manuelt. Metoden, ifølge vurderinger, menn, smertefull, men billig - fra 150 rubler for hver knute.

Fortsatt brukt fjerning av svulster med en skalpell, denne metoden er den mest smertefulle og krever en lang rehabiliteringsperiode.

Prosedyren foregår innen en time, krever ikke sykehusopphold. Gjenopprettingsperioden er 10 dager. Seksuell hvile og regelmessig behandling av det berørte området med antiseptika er indikert på dette tidspunktet. I tillegg foreskriver forsterkende legemidler og vitaminkomplekser.

Som et resultat, vil bare mindre spor av knuter være igjen etter bare 2 uker etter operasjonen.

Tilbaketrukket er sannsynlig i 65% av tilfellene, forebyggende tiltak for å forhindre at det ikke er etablert.

konklusjon

Den sunne utseendet på penis spiller en viktig rolle for en mann. Papules rundt hodet gir ikke smertefulle opplevelser, påvirker ikke brukerens eller partnerens helse, men hver tredje mann prøver å kvitte seg med feilen.

Legene advarer! En sjokkende statisk er etablert, som er mer enn 74% av hudens sykdommer - en parasitt av parasitter (Acacid, Lyamblia, Toccapa). Hydroxider gir sikkerhetsproblemer mot systemet, og den første slår fast vårt immunsystem, som skal beskytte systemet mot ulike sykdommer. Hodet til Institutt for parasittologi delte en hemmelighet, hvordan å bli kvitt dem raskt og rense dem med huden deres, det er nok. Les videre.

Det er viktig å forstå at det er umulig å takle problemet selv. Helse skal overlates til fagfolk! Derfor, når det oppstår en defekt, er det bedre å kontakte en hudlege eller en kosmetolog.

Pearly papules hos menn - en sykdom eller kosmetisk defekt?

Små kroppshyller rundt penisens hode er ofte grunnen til å vende seg til en urolog. Menn anser pære papler et tegn på en seksuelt overførbar sykdom. Er dette sant, og i hvilket tilfelle trenger du virkelig å besøke en lege?

Hva er perle papules?

Pearlescent (perle) papules er knuter som ikke har hulrom inni og stiger over overflaten av huden. De har en konisk form og en diameter på ikke mer enn 3 mm. Overflaten deres er glatt med en strålende fargetone, som de ble kalt perle.

Til berøring er papulene helt smertefrie, når de trykkes, er det ingen utslipp fra dem. De ligger på undersiden av penisens hode, som om de dekker den med en ring i en eller to rader. I noen tilfeller dannes de på selve hodet.

Perle papiller vises i 10 - 45% av mennene. Det avhenger av etablerte nasjonale og religiøse tradisjoner - menn som gjennomgår omskjæring, har utslett mye sjeldnere.

På bildepearl papules på hodet av penis.

Hvorfor vises

Legene kan bare gjette om årsakene til utslett. Det er flere meninger:

 1. En av dem er det intensive arbeidet til talgkjertlene og deres blokkering. En delvis bekreftelse på denne versjonen er det sjeldne utseendet av papiller hos menn med beskjære ark av forhuden.
 2. En annen teori om dannelse av papiller hos middelaldrende menn er celleproliferasjon. Deres forbedrede reproduksjon forårsaker så ufarlig vekst av epitelet. Utseendet på papiller er helt uavhengig av seksualitetens orden eller utilstrekkelig hygiene.
 3. Hos ungdom er perlekapsler forbundet med hormonell forandring og frigivelse av smegma-sebum, blandet med fuktighet og døde celler av overflatelaget av huden. Den dannes i store mengder i løpet av den største seksuelle aktiviteten.

Kosmetisk defekt eller sykdom?

Pearly papules på penis er ikke bare manifestert av noen symptomer. Noen ganger er de ikke synlige for det blotte øye, og de er bare funnet når man prøver. En mann blir redd vurderer papules et tegn på en kjertel sykdom. Hvilke smittsomme sykdommer skiller dem med?

Utslett tilsvarende lokalisering er mulig med primær syfilis, kjønnsvorter og molluskum contagiosum. Spesialist nok vanlig undersøkelse for å skille perlepapulen fra manifestasjonene av disse sykdommene.

Syfilomer (primære syfilitiske sår) har en lys rød farge, overskrider størrelsen på en papule og avviger fra den i utseende. De har milde kanter, en jevn bunn, under hvilken forseglingen er håndgripelig. De er lokalisert ikke bare på penisens hode, men også på andre deler.

Genitalvorter er et resultat av infeksjon med papillomaviruset. De skiller seg fra papiller ved lokalisering. De befinner seg ikke bare på hodet selv og rundt det, men også ved bunnen av penis, på brystet, i nærheten av anus og på slimhinnen i urineren.

Det er mulig å skille kondylom fra papler og utseende. Det er en hudvekst festet til overflaten av huden med et tynt bein.

Molluscum contagiosum har heller ikke så tydelig lokalisering som perlepapir. Sfæriske formasjoner med en hul i midten kan helles på kjønnsorganene, på pubis, skinker og indre lår. Når du klikker fra formasjonene, vises cheesy innhold.

I så fall se en lege?

Faktisk kan pearly papules bare betraktes som en kosmetisk defekt.

Men dette betyr ikke at du bør overse symptomene som kan oppstå sammen med papulene:

 • kløe og brennende følelse i kjønnsområdet;
 • patologisk utslipp med en dårlig lukt;
 • smerte i området av papules;
 • problemer under sex

diagnostikk

For diagnosen er nok til å gjennomføre en primær undersøkelse. Noen ganger, for å avklare det, utføres histologisk undersøkelse av papiller.

Kjennetegn ved papules:

 • dilaterte tynnveggede hudbeholdere;
 • tilstedeværelsen av multi-kjerne fibroblaster eller stjerner
 • økt mengde bindevev.

Pearly papules overføres ikke gjennom seksuell kontakt.

Er det nødvendig å behandle

Hvis en mann ikke bryr seg om tilstedeværelsen på medlemmet av papulene, er det ikke nødvendig med behandling. For de som er bekymret for seksuelt organs "unattractive" utseende, tilbyr legene flere måter å fjerne papiller på:

 • kryoterapi - effekten på papiller med flytende nitrogen;
 • moxibustion elektrisk strøm;
 • laser koagulasjon;
 • kosmetisk kirurgi.

Noen dager etter cauterization dannes en skare i stedet for papulene, som ikke bør berøres, den skal skille seg fra seg selv.

Metoder for tradisjonell medisin for behandling av pærepapir gjelder ikke på grunn av deres ineffektivitet. Hvis utslett ikke forårsaker fysisk og moralsk ubehag, er det bedre å ikke berøre dem, da de ikke kommer til skade.
På videoen om hvilke nacreous papules er på penis:

Papiller på mannlige kjønnsorganer: årsaker, symptomer og behandlingsmetoder

Papules på hodet er hvite utslett på mannlige intime organer, som er en grunn til bekymring for den sterke halvdelen av menneskeheten. Nye vekst som ser ut som små perler anses av leger som normen og anbefaler ikke behandling. Men det er sykdommer som dette fenomenet kan forveksles med.

Årsaker og symptomer på utseende

Papiller kalles også pearlescent for deres utseende: de har en karakteristisk glanset matt overflate. Rashes av samme størrelse i en eller flere rader danner en ring rundt penis, du kan høre det tredje begrepet - en perlekjede av penis.

Nodler på pennens hode, på presten og på eggstokkene hos kvinner, observeres hos bare 1/3 av befolkningen. Den nøyaktige årsaken til nodulene på seksuelt organ ble ikke identifisert, og meninger fra leger om dette problemet ble delt inn i flere versjoner. De viktigste er:

 • ignorerer regler for personlig hygiene;
 • Den spesielle plasseringen av talgkjertlene på huden og slimhinnene, hvor kanalene er blokkert, og hemmeligheten til talgkjertlene blir utskilt og akkumulert.
 • hormonell økning i kroppen i ungdomsårene;
 • effekten av utsöndret smegma på det tilstøtende vev av penis.

Hos menn som har gjennomgått en omskjæringsprosedyre, finnes det ikke slike utslag på penis som pearlescent papules på hodet. Faktumet viser innflytelsen av sekretjonen til prekusens talgkjertler, etter at de ikke har akkumulert smegmaet og ikke irriterer slimhinnet i penisens hode.

Spørsmålet som oppstår i en fyr når en neoplasma er funnet, er relatert til hvordan man skal behandle utslett. Fenomenet er ikke preget av tilstedeværelse av en smittsom eller seksuelt overførbar sykdom. Behandling av utslett kan ikke være. Nodler rundt hodet gir ikke menn ubehag. Pearl papules forårsaker ikke symptomer som kløe, brennende eller smerte. De øker ikke i størrelse og er trygge, både for halskjederens holder og for sin seksuelle partner. Den eneste indikasjonen for fjerning er et kosmetisk problem.

Diagnose av sykdommen

Utseendet til svulster er trygt, men å gå til legen ville ikke være overflødig. Penisens pearl papules må differensieres fra manifestasjoner av ubehagelige og farlige sykdommer. Utslett kan være:

 • kjønnsvorter
 • smittsom mollusk.

Condylomas på penis er funnet så ofte som perle papules. Deres forskjell er alvorlige symptomer (kløe, smerte, brenning, ubehag under samleie). De, i motsetning til ufarlige neoplasmer, danner ikke en avrundet form, men er ordnet på ordet på en kaotisk måte.

Molluskum contagiosum er en smittsom sykdom som sjelden påvirker hodebåren, men lokalisering er ikke utelukket. Utslett noen ganger kløe og avvike fra perlekorn i deres navlestreng form. De ligner på papules etter biorevitalisering.

Vi anbefaler å lese:

For å få en diagnose må du kontakte din urolog eller venerolog. Som regel er en ekstern undersøkelse av en neoplasma tilstrekkelig for en lege å bestemme arten av utseendet. I noen tilfeller utføres en biopsi.

Behandlingsmetoder

Hvordan bli kvitt? Et kjede av perlemorpapir er utelukkende rundt hodet. Hvis det vises hvite eller gullige smertefrie knuter på paven, pubis, skrotum, tralle, stamme av penis eller på forhuden, så kalles disse formasjonene Fordyce granulat.
Pearlescent papules er en type såkalt Fox-Fordyce sykdom og utgjør ikke en risiko for helsen til en mann. Nodler oppstår ikke bare i det intime området, men også på ansiktet, særlig på leppene, på puben under armhulen, på paven. Disse behandlingene krever ikke behandling. Med pasientens personlige ønske kan du kvitte seg med papules ved å benytte seg av en av metodene for fjerning.

Laserterapi brukes til lokalisering av noduler. Metoden er den mest effektive, og sårene heler raskt og ikke etterlater merker på huden. Elektrokoagulasjon og kryoterapi brukes også til å fjerne papiller på hodet og på paven. I hjemmet, bruk stoffet Retin A og jojoba olje. Disse midlene bidrar ikke bare til reduksjon av akne, men hindrer også fremveksten av nye formasjoner. Fordyce granulat kan også vises på puben. Fjernelsesmetoden for dem er identisk med metodene som brukes for andre lokaliseringssteder.

Pearlescent Papules

Svært ofte er menn bekymret for utseendet på deres penis, hvor perlemorapulene dannes, eller, som de ofte kalles, perlekapsler. På egenhånd utgjør ikke papules på hodet noen fare og skade for brukeren, men har bare en kosmetisk defekt. Papulene ser ut som små formasjoner, som ligner papillomer. Denne ulempen ligger som regel nær penisens hode, girdling den og lukker den i en sirkel. Pearlescent papules på hodet gir ikke helseskader, utgjør ikke en farefare og blir ikke seksuelt overført.

Et perlekjede på penisens hode finnes i nesten halvparten av mannens befolkning. Det er vanligst hos menn med uomskåret forhud.

årsaker til

I moderne forhold har det hittil ikke vært mulig å fastslå årsakene til utseendet på denne kosmetiske mangelen, men eksperter er delt inn i to mulige alternativer:

 1. Papules er en konsekvens av utvidelsen av epitelvev, celleproliferasjon;
 2. Papules på hodet hos menn vises som følge av feil i sebaceous kjertlene.

Hvis vi ser på statistikken, er papulene i 40% av mennene funnet i 7,1 prosent av menn som er omskåret og 32,9 prosent av "uomskåret". Dette faktum antyder at utseendet på papules påvirkes av sirkulasjon. Saken er at sekresjonen stadig slippes ut fra penis, det seminalvæske som akkumuleres på den uomskårne penis under laget av epitelet, noe som fører til veksten av celler.

Symptomer på utvikling

Penispener i penis utvikles asymptomatisk. De representerer en liten helvetesild hodevævsproliferasjon av vev, som har en klumpete base. For å berøre papillene er harde, kan størrelsen nå flere millimeter, vises tett til hverandre. Overflaten har en briljant matt farge som ser ut som en liten perle. Vanligvis vokser papirene i en ring, vanligvis i flere rader. Eieren av en hudfeil kan ikke engang merke dette fenomenet. Hvis du også vender deg til statistikk, observeres den raske veksten av papuler under puberteten, når en tenåring har hyppig sekresjon av kjertlene i penis. Etter puberteten, i en alder av 25, er utslettene betydelig redusert.

diagnostikk

Nacreous papiller hos menn krever bare diagnose for å kunne identifisere dem nøyaktig og eliminere sannsynligheten for å utvikle andre seksuelt overførbare sykdommer. Som regel utfører en spesialist kun en ekstern undersøkelse. Legen daler til dype analyser svært sjeldent.

Hvilke sykdommer ligner lilla papiller:

 • Genitalvorter, papillom - plasseringen av papillomhodene på et skarpt bein, i spredt form (og ikke i rader, som papiller). Utslett har forskjellige størrelser
 • Kostagiozny mollusk er en koppevirus sykdom. Skiller seg fra papiller ved at det har et traktformet inntrykk. Det kan også påvirke slimhinner. Samtidig, når du presser på et slikt utslett, kan det oppstå en ostemasse.

Pearl papules hos menn: bilde, hvordan ser det ut?

I dagens artikkel skal vi snakke om hvilke perlekapsler som er på hodet av penis, perlemorapulver hos menn på dekkflaten på penis. Et utslett er en liten knute, hvis diameter er tre, fire millimeter. Perlemorpar er vanligvis plassert i rader nøyaktig penisens hode. I dag er perleblodene ofte feilaktig for en smertefull utslett, noe som er et symptom på veneriske sykdommer. For eksempel, ofte pearly papules av penis ligner kjønnsvorter.

Faktisk er utseendet på perle manifestasjoner ansett som normalt for menns helse, da de er helt trygge for menneskers helse. Deres eneste ulempe - utseendet og leveransen av ubehag til deres eier (foto).

DETTE ER VIKTIGT! Midler for kraftig styrke, som virker umiddelbart. Les mer >>>.

Hva er disse manifestasjonene?

Pærepipuler av penis hører ikke til seksuelt overførbare sykdommer, fordi de ikke kan smittes gjennom kjønnsorganene. Derfor bør du ikke bekymre deg for at denne manifestasjonen blir overført til din seksuelle partner. Det er viktig å huske at selvbehandling i dette tilfellet også ikke er verdt å gjøre. Ikke prøv å rive dem av eller fjerne dem på en annen måte som kan komme i hodet fra frykt!

Hvis tilstanden av manifestasjoner er normalisert, er de ikke dekket av mucus, har ikke blodlekkasje og gir ikke et sterkt ønske om å klø dem.

I motsatt rekkefølge, når disse symptomene følger med utseende av pærepapir, er det nødvendig å ikke forsinke besøket av en kvalifisert fagperson, som skal foreta en profesjonell undersøkelse og nøyaktig bestemme diagnosen. Tross alt er det mulig at manifestasjonene blir ledsaget av utseendet av sykdommer som har en veneral karakter.
I tilfelle når pasienten har smertefulle lesjoner, har en gruppe karakter, det vil si at de er konsentrert enten i skrotet eller i bunnen av penis, er det nødvendig å konsultere en profesjonell lege, siden disse svulstene ikke er perlemorøse papiller. Ofte er disse manifestasjonene Fordyce-granuler. Slike egenskaper hos en person betraktes ikke som patologiske, og moderne medisin behandler disse manifestasjonene av talgkjertlene på overflaten av det mannlige kjønnsorganet som normen. En slik reaksjon av kroppen trenger ikke medisinsk inngrep.

Denne versjonen av den kosmetiske feilen er ganske vanlig. En slik diagnose er bestemt av nesten halvparten av de som søkte om kvalifisert medisinsk rådgivning. Disse egenskapene til organismen og dens reaksjoner er ofte gjenstand for forskning. Som resultatene viser, er uomskårne hanner utsatt for utseendet til perlemorpapir. De representanter som har gjennomgått en ekstrem behandling av omskjæring, er mye mindre sannsynlig å møte med pearlescent manifestasjoner på penis. Det er også nødvendig å si at disse papulene er mer vanlige hos personer i Negroid-rase enn kaukasoid.
Imidlertid er det i motsetning til dette faktum at utseendet på perlepapir ikke er avhengig av den geografiske plasseringen av personen!
Som regel er menn i en alder av tyve til førti år underlagt en lignende reaksjon. Selv om forskerne frem til slutten ikke klarer å bevise det oppnådde faktum av forekomsten av karakteristiske manifestasjoner i en viss aldersgruppe. Det er tilfeller av påvisning av perle manifestasjoner hos unge gutter i alderen fra tolv til fjorten år.

I dag har forskere ikke klart å bestemme de spesifikke årsakene til roten til nacreous papules.

Det er en hypotese at "kornet" av problemet er begravet i nærvær av edematøse og inflammatoriske prosesser i den mannlige kjønnsorganet, samt hindringen av talgkjertlene og porer i penis. Selv om denne hypotesen ikke har tilstrekkelig begrunnelse for det, forklarer det likevel på en eller annen måte årsakene til utseendet til perlemorapulene.

Dette er grunnleggende! For å komme tilbake og gjentatte ganger styrke styrken, trenger du hver kveld.

Det skal også bemerkes at et slikt fenomen ikke er avhengig av arten av seksuelt og intimt liv, samt et sett med hygieniske tiltak.
De fleste mennene har perlemorapuler på penis unnvikende med det menneskelige øye under epidermis. Noen av dem kan bare bli funnet under en grundig studie av kjønnsorganet. De fleste representanter for den sterke halvdelen av menneskeheten kan ikke engang ha en anelse om at i deres liv er det pære papules på hodet av penis. Dette skyldes deres lille størrelse og den totale mangelen på ubehag i kjønnsområdet.

Symptomer på patologi

Som vi beskrevet ovenfor, anses pærepapler som normen. Deres utseende er ikke ledsaget av noen spesifikke og spesifikke symptomer. Men ofte er deres eiere bekymret for hvor de kom fra, og hva er årsaken til perleutslett? Bare av denne grunn registreres representanter for det sterkere kjønn i resepsjonen til venereologen for å utelukke enhver sannsynlighet for manifestasjon av veneral sykdom.

I tillegg er perlekapsler ofte forvekslet med spiky papules, hvis utseende er en konsekvens av papillomavirus påvirkning.

Også denne manifestasjonen ligner molluscum contagiosum, som forvirrer noen leger.

Herfra kan vi konkludere med at når utseendet på perlemorfarve på overflaten av penis oppstår, er det først og fremst å avgjøre den nøyaktige diagnosen og årsaken til manifestasjonen. Når det gjelder kjønnsvorter, vil deres hovedtrekk være forskjellen mellom manifestasjoner, pluss alt, de har et tynt "ben". I tilfelle av en smittsom bløtdyr har de en form presset inn mot midten, og når de presses, utskiller nodulen en ostemasse.

Fjerning av pære papules i menns foto, hvordan bli kvitt?

Pearly papules er små bulger som kan danne seg på toppen av menneskets hode. De er en enkel anatomisk forandring. På en linje må jeg si at penile-relaterte papiller er en naturlig del av anatomien til penis.

Du kan leve med dem, fordi de ikke forstyrrer deg og ikke er forbundet med noen trussel mot helse.

Før du dykker dypere inn i essensen av problemet, må du glede deg over at utseendet på perlemorøse papiller er et helt normalt fenomen for de fleste menn, og et lite antall av dem er en helt normal fysisk tilstand.

Også selve sykdommen kan ikke føre til noen farlige konsekvenser for både seksualitet og menns helse generelt.

Les videre for å lære om årsakene til symptomene, samt diagnosen og riktig behandling av perlemorapulver hos menn!

Pearly papules hos menn

Å bli kvitt akne i 3 dager er mulig! Etter det vil de forsvinne for alltid! Les mer >>>

Generelt ser perlemorapulene ut som små kviser på toppen av penisens hode. De vises i flere rader i en liten gruppe i mindre enn 1 mm til 3 mm, og danner en enkelt eller dobbel rad på eller rundt penisens hode.

De kan endres i farge og kan se rosa, gul, hvit eller noen ganger gjennomsiktig i utseende og i form som ligner perleperler.

Paraparpar er også kjent som Hirsutoid Papillomas eller Crown Hirsutism Glandis. Folk gjør ofte feilen i å forvirre dem med genitalvorter, og også tenke at papulene blir seksuelt overført.

Siden penis er kanskje det viktigste organet for hver mann, kan ethvert problem forbundet med det ha en negativ effekt på menneskets psykologiske helse.

Folk bør ikke være redde! Siden dette ikke er en sykdom, sletter det eller ikke, er din personlige preferanse og kan betraktes som et kosmetisk trinn, og ikke en kurativ.

Et annet stort problem som kan skremme deg er bekostning av en kirurgisk behandling for å fjerne perlemorøse papiller, men du bør ikke velge kirurgi for å løse slike småproblemer som papiller.

Det er mye enklere metoder for å løse dette problemet, som vi vil diskutere senere i denne artikkelen.

Hvor vanlig er problemet med papiller på penis hos menn?

Legg merke til at du ikke er alene. Dette er et ganske vanlig problem, spesielt blant unge i tjue og tretti år. Papules vises eller vises i forskjellige perioder hos 30 til 48% av alle mennesker. Dette skjer også hovedsakelig blant den store kategorien uomskårne menn.

Etter mye medisinsk analyse konkluderte ledende amerikanske klinikker at papuler ble funnet i 33 3% av uomskårne menn og 7 1 prosent av omskårne menn.

Før du velger et behandlingsalternativ for Pearlescent papules, må du først diagnostisere tilstanden og årsakene til papirstørrelsen så mange ganger som mulig.

Den beste måten å gjøre dette på er å konsultere en lege om problemet ditt, samt gjennomgå hele behandlingsforløpet under hans strenge veiledning.

Pearly papules vanlige mennesker ofte feil for Genital Herpes, som er en tung feil i deres uavhengige behandling.

Det er vanskelig nok til å identifisere og skille disse to sykdommene selvstendig. Derfor må du kontrollere at diagnosen er korrekt, slik at du ikke bruker den riktige behandlingen, hvis diagnosen er feil.

Selv om de forkerte effektene av behandling er enkle å kurere, gjør det for deg selv, lovende behandling bare med godkjenning fra legen.

Perlemorpar til menn

Pearl papules behandling hjemme

Naturlige alternativer er alltid de beste for å bli kvitt papulelatert akne. Hjemmebehandling er mye bedre enn kirurgiske alternativer som er relativt farligere, mer kostnadseffektive og som krever konstant fysisk undersøkelse av leger.

Bruk ricinusolje.

For å starte prosedyren, sørg for at penis er tørr og ren. Bruk litt ricinusolje ved hjelp av bomullspinne til det berørte området 3-4 ganger om dagen. Prøv å fortsette behandlingen til alle papulene er helt fjernet.

Denne metoden er veldig trygg og garanterer fullstendig og permanent fjerning av perlemorapulver hos menn. Det er også viktig å finne en pålitelig produsent og ikke en falsk før du kjøper en flaske ricinusolje.

Bruk Trippel Antibiotisk Salve

Salve er nødvendig for en trygg måte å kvitte seg med slag og papler på penis. Denne salven, som bruken av bruken viser seg, er ganske effektiv.

Påfør det på det berørte området minst to ganger om dagen. La tolv timer mellom søknaden.

Genitalsalve

Tradisjonell medisin gir oss også mange oppskrifter for salver og masker som er redd for kjønnsproblemer hos menn.

For papiller er hjemmelaget salve fra en blanding av honning, aloe juice, havtornolje og knust mumume tabletter i pulverform den vanligste.

Forhold: 50 gram honning, 2 ts aloe, og en skje med havtorn, og også 3 tabletter av mumie.

Innholdet blir oppvarmet i brann, og deretter avkjølt til romtemperatur og påført på områder av perlemorpapirdannelse i 10-15 minutter.

Kirurgiske metoder for fjerning av perlemorpapir hos menn

Tilstedeværelsen av perlemorpapir er ikke en hemmelighet, noe som forårsaker angst hos de fleste menn og kanskje til og med stress og seksuell misnøye. Og ofte bestemmer en mann å fjerne papiller kirurgisk for en raskere og bedre behandlingseffekt.

Selvfølgelig er det i begynnelsen viktig å foreta en viss diagnose og bestå test for dermatologen for å gjøre en diagnose og påfølgende kurs og behandlingsmetode. Selv om det ofte er nok for en erfaren lege å bestemme pearlescent papules, er det nok bare å visuelt inspisere pasienten og pennens hode.

I sjeldnere tilfeller er det nødvendig med en biopsi fra pasienten.

Det er også verdt å merke seg at for en kirurgisk metode for fjerning av perlemorøse papiller, er en mann ikke nødvendigvis på sykehuset, bare tilfreds med regelmessige kontroller og konsultasjoner med en lege-dermatolog eller gynekolog.

Pearly papules i menn foto

De viktigste måtene å fjerne perlemorfar som kan tilby deg:

 • kryoterapi.
 • electrocoagulation;
 • laser terapi;

Vanligvis vil valget av behandlingsmetode avhenge av doktorgrads direkte anbefaling og pasientens økonomiske kapasitet. Hvis sistnevnte viser seg å ha flere sykdommer forbundet med perlemorapulver, og dette kan være en sykdom i vanndrivningssystemet, nyrer eller testikler, begynner behandlingen vanligvis med et mer alvorlig problem og ender opp med mer enkelt som papiller.

Når elektrokoagulering påføres, brukes anestesi som fjerner den smertefulle effekten, og ved hjelp av en enhet med en spesiell øyelokk på slutten, gripes papirene og deres etterfølgende fjerning. Sløyfen forvarmes til en viss temperatur og bare en skorpe forblir på plass der neste uke går.

Når du velger en lasermetode, blir anestesi ikke brukt. Prosessen er ikke veldig smertefull, og selve laseren fjerner papiller på hodet av penis. Prosedyren anses å være en av de mest effektive og trygge i behandling av slike sykdomsformer.

Ved valg av kryoterapi utføres fjerning med flytende nitrogen under lav temperatur. Det er verdt å merke seg at nitrogen er et kjemikaliesikkert menneske.

Det spiller ingen rolle hvilken behandlingsmetode du velger, men for å unngå komplikasjoner må du først og fremst ta vare på personlig hygiene og vaske penis kun med våte servietter og ikke våt sårene med vann. Ikke skyll skorpen fra prizheg som skal forsvinne i løpet av 1 - 1, 5 uker etter går gjennom prosedyren.

Å snakke ærlig og ærlig, ikke en lege og ikke en prosedyre kan gi deg en 100% garanti for at perle papules ikke kommer igjen igjen, og du trenger ikke å stå før valget mellom kirurgi, profylaktisk behandling eller ty til flere enn en av hvilke bo metoder og ikke å betale oppmerksomhet til dem.

Flere Artikler Om Typer Acne