13. februar, 2017, 8:41 Ekspertartikler: Daria Dmitrievna Blinova 0 2.226

Permetrin salve brukes ofte til demodikose, da dette stoffet har evnen til å immobilisere flått som har bosatt seg i menneskekroppen, hvoretter de dør. Demodecosis er en parasittisk sykdom som er provosert av kvaler av slekten Demodex. Ved behandling av demodikose med perimetrisk salve skal det tas forholdsregler for å beskytte pasienten mot mulige negative konsekvenser.

Sammensetning, egenskaper og utgivelsesform

Det vurderte legemidlet inneholder i sin sammensetning som et aktivt stoff - permetrin, et element som er en kombinasjon av cis isomerer og transisomerer. I det første gram av salven av den aktive ingrediens er ca. 40 mg. Permetrin har en skadelig effekt på larver, voksen flått og noen insekter. Sammen med permetrin i sammensetningen av legemidlet er:

 • destillert vann;
 • vaskeservietter;
 • karbopor;
 • makrogol;
 • etylalkohol.

De aktive substansene i permetrin salve, som trer inn i kroppen, beveger seg til patogene mikroorganismer og bryter med jonpermeabilitet, samt forårsaker lammelse, noe som resulterer i flåttdannelse. Etter behandling av huden absorberes midlet, men går nesten ikke inn i blodet. Legemidlet er produsert i plastrør eller metallrør på 30, 50 eller 90 g. Under betingelse av forsvarlig lagring kan legemidlet brukt til demodikose brukes i 2 år. Det er viktig at det ikke får direkte sollys, og temperaturen i rommet ikke overstiger 25 grader Celsius. Etter utløpsdatoen er det absolutt kontraindisert å bruke denne terapeutiske tykke substansen.

Analoger av stoffet

Hvis det for en eller annen grunn ikke er mulig å bruke permetrinsalve, kan den erstattes med slike medisinske preparater som har lignende egenskaper:

 • Permetrin Pharma;
 • "Pedilin";
 • "Medifoks";
 • "Nix";
 • "First";
 • "Nittifor";
 • "Par pluss";
 • Wilkinson salve;
 • "Spregal";
 • løsning i henhold til Demianovich.

Det bør tas hensyn til at hvert medikament ligner på permetrinsalve, forskjellige doser, bruksmetode og varigheten av terapeutisk kurs. I tillegg har hver medisin kontraindikasjoner og bruksegenskaper. For å forhindre forverring av tilstanden, bør du ikke engasjere seg i selvbehandling, og du bør konsultere en spesialisert medisinsk spesialist for valg av erstatning av den antiparasitiske salven som anses.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Permetrin salve er foreskrevet for behandling av scabies, demodicosis og lus. Anbefales ikke til personer med overfølsomhet overfor stoffene i legemidlet, har inflammatoriske hudsykdommer, gravide kvinner og under amming. Legemidlet er kontraindisert for ekstern bruk til nyfødte opptil 2 måneder.

En metode for å anvende permetrinsalve for demodikose

Behandling av de berørte områdene av kroppen med demodikose permetrin salve skal utføres i henhold til instruksjonene og i samsvar med sikkerhetsforanstaltninger. Det bør huskes på at for fullstendig helbredelse fra demodikose er det viktig å bruke et antiparasittisk middel av tykk konsistens, ikke bare på de berørte hudområdene, men også på hele overflaten av kroppen. Et tynt lag med helbredende masse kreves, som gnides inn i dermis til den er fullstendig absorbert. Etter det kan den ikke vaskes av. Daglig behandling utføres kun en gang og helst om morgenen. Varigheten av terapeutisk kurs avhenger av sykdomsgraden og patogenet, men i de fleste tilfeller er det 30 dager, siden livscyklusen til Demodex-myten varer 4 uker. Effekten av behandlingen observeres i de første 4 dagene: kviser tørker opp, inflammatoriske reaksjoner senkes og området med betennelse minker.

Bivirkninger

I de fleste tilfeller er permetrinsalven godt tolerert, men sannsynligheten for negative effekter er ikke utelukket. Hvis man ved bruk av det beskrevne farmasøytiske preparatet observerer uønskede symptomer, bør ytterligere behandling av demodikose med dette legemidlet avbrytes og konsulter lege for å finne en erstatningssalve. Kan forekomme:

 • rødhet i huden;
 • kløe og brennende;
 • døsighet i det behandlede området.
Hvis du bruker stoffet, er det bivirkninger, så bør du konsultere en lege.

Hvis en salve svelges ved et uhell, blir bivirkningene mer uttalt og farlig. For å unngå tegn på beruselse, bør du skylle magen så raskt som mulig og ta aktivt kull. Hvis tilstanden forverres, er det nødvendig å gå til medisinsk institusjon og få hjelp av en kvalifisert medisin.

kompatibilitet

Før du fortsetter behandlingen med demodikose med permetrinsalve, bør du være kjent med muligheten for bruk sammen med andre medisiner for å unngå negative reaksjoner i kroppen og ikke forverre sykdomsforløpet. Den beskrevne tykke blandingen av fett anbefales ikke å brukes sammen med andre farmasøytiske preparater beregnet for overflatebehandling av huden. Det er kontraindisert å på samme tid bruke flere salver til det sted som er rammet av Demodex-myt, da hvert preparat inneholder egne aktive ingredienser, som i kombinasjon kan forårsake uønskede bivirkninger.

Før du bruker permetrinsalve, anbefales det å slutte å ta kortikosteroider. Dette skyldes muligheten for denne gruppen av legemidler til å øke mulige negative manifestasjoner, redusere effektiviteten av salven som brukes til å eliminere demodikose, og også muligheten for kortikosteroidmedikamenter forårsaker risikoen for forverring av den parasittiske sykdommen.

overdose

Produsenter av permetrinsalve hevder at overdose med dette legemidlet er umulig, siden komponentene ikke trenger inn i systemisk sirkulasjon. Men ved langvarig bruk av salven kan det være tegn på overdosering, manifestert i form av allergiske reaksjoner og utslett. I tilfelle uønskede symptomer, bør pasienten stoppe videre behandling av det infiserte området og gå til sykehuset for medisinsk hjelp og ytterligere anbefalinger for behandling av demodikose.

Sikkerhets forholdsregler

I prosessen med å behandle dermodekose med et eksternt preparat som er beskrevet, er det viktig å observere sikkerhetsforanstaltninger. Det er viktig å unngå å komme inn i stoffet i øyet og på andre slimhinner. I tilfelle kontakt med slimhinner, skyll straks de berørte områdene med rennende vann ved romtemperatur. Etter det må du vaske hendene grundig med såpe. Påfør permetrin salve for å bli kvitt demodikose, det er nødvendig i et rom med god ventilasjon eller på gaten.

Hvordan søke permetrin salve med demodikose?

Demodecosis er en ubehagelig sykdom som forårsaker demodex, en mikroskopisk myte som forekommer i talgkjertlene i forskjellige pattedyr, inkludert mennesker.

Når stress, metabolske sykdommer, nedsatt immunstatus, begynner den aktive reproduksjonen av parasitten. Som følge av dette, lider pasienten av ubehagelige utslett, kløe og utseende av sår, og ganske naturligvis lurer på hvordan man kan kvitte seg med dette problemet, hva og hvordan man skal søke, hvor effektivt dette eller det rette. Og på slike øyeblikk er det verdt å bo.

Behandling av demodicose salver

Behandling for demodikose er tidkrevende og lange, nøyaktige anbefalinger og tid avhenger av det spesifikke kliniske bildet, aktualitet i behandlingen til legen, kroppsresistens. Strekk alt kan være opptil et år.

Ofte bruker legene en integrert tilnærming: Inntak av narkotika kombineres med ekstern behandling.

Ganske god hjelp til å lindre kløe, redusere eller fjerne salvets rødhet:

 1. Ihtiolovaya. Mest lindrer symptomer, men kurerer ikke.
 2. Benzylbenzoat fremstilles i forskjellige doseringsformer, inkludert i form av salve. Et effektivt stoff, men forårsaker allergier, derfor er medisinsk tilsyn nødvendig. Nå fra dette betyr nektet til fordel for sikrere komposisjoner.
 3. Svovelsalve. Utnevnt med en rekke hudsykdommer. Dræper tikk, akselererer hudhelbredelse. Likevel, på grunn av lav effektivitet og den periodiske forekomsten av allergier, mister den grunnen i det farmakologiske markedet.
 4. Salve Yam. Det har en bakteriedrepende effekt, utviklet for dyr, men tillatt for bruk hos mennesker. Det er vanskelig å vaske av, det har en skarp ubehagelig lukt.
 5. Ornizol. Undertrykker virkningen av mikrober og parasitter. Kan forårsake negative kroppsreaksjoner ved individuell intoleranse.

Markedet er nå et stort antall salver av kinesisk opprinnelse. De utstedes ofte for unike mirakelmedisiner, men de fleste er en kombinasjon av svovel og urte ingredienser.

Behandling med permetrinsalve

En av de mest effektive rettsmidler tilgjengelig i dag på markedet er permetrinsalve. De viktigste aktive ingrediensene er pyretroider, karakterisert ved minimal molekyler. Styrken av salven var den dype penetrasjonen av partikler gjennom pasientens hud, så vel som gjennom tippens skall. Dermed dreper sammensetningen parasittene.

Laboratoriestudier har vist at permetrinsalve er mer effektivt enn svovel. Imidlertid akkumuleres det ikke i kroppen, nesten ingen giftige effekter på huden.

Å bruke dette verktøyet er veldig enkelt: du må sette på de berørte områdene av ansikt og kropp om kvelden, forsiktig å gni verktøyet til det absorberes. Skyll ikke, gå til morgen. Huden før behandling må rengjøres.

Før første bruk er det verdt å sjekke om du har en allergisk reaksjon. Det er nok å salve håndleddet eller albueområdet og gå i en halv time. I fravær av irritasjon, hevelse, rødhet, kan du vaske av.

Resultatene av bruk av salve

Pasienter er ofte interessert i hvilke følelser de bør forvente. Så, omtaler av permetrinsalve for demodikose viser at hvis virkemidlet begynner å virke (diagnosen er riktig), så kan det i løpet av få minutter øke kløe og brennende følelse. Det varer opptil en halv time, nærmere bestemt er det vanskelig å si, fordi mye individuelt avhenger av hvor alvorlig organismenes nederlag er i en enkelt sak.

Du kan fortynne produktet med plantebasert babykrem.

Som alle andre legemidler hjelper ikke permetrinsalve for demodikose umiddelbart. Den skal brukes hver dag i en måned, men en merkbar forbedring begynner i midten av kurset, som regel.

Kontraindikasjoner og interaksjoner med andre medisiner

Verktøyet er ikke anbefalt for barn under 3 år, gravide og ammende mødre. Det er også verdt å vurdere en individuell negativ reaksjon. I alle andre tilfeller er sammensetningen trygg.

Bivirkninger er forbundet med allergier mot en av komponentene. Det er hevelse, rødhet, brennende, kløe. I denne situasjonen bør sammensetningen straks vaskes av og konsultere lege. Ofte nekter du å bruke denne medisinen.

Når det gjelder interaksjonen, er stoffet ikke kombinert med kortikosteroider. Derfor må de slutte å ta hele kurset for å bruke salven. Ellers øker sannsynligheten for allergi, reduseres effektiviteten.

Prisutstedelse

Legemidlet er oftest bestilt gjennom nettapoteker, fordi det er vanskelig å få det i ekte apotek. Og prisen på permetrin salve for demodikose avhenger av selgeren og volumet av boksen eller røret. De vanligste alternativene er 30 og 90 g. Litt mindre ofte kan du finne containere på 50 hver.

Dermed varierer kostnadene mellom 500 og 1000 rubler, avhengig av mengden midler og spesifikt apotek.

Anmeldelser fra personer som bruker permetrinsalve

Permethrin salve brukes ikke i det første året. Og dette er hva tidligere pasienter tenker på det:

Lisa, Moskva

Først prøvde jeg Yam... Men den salven viste seg å være veldig ekkel, det luktet ubehagelig, det var en konstant brennende følelse. Jeg likte ikke det, bestemte meg for at jeg skulle prøve noe annet. Jeg snudde meg til legen min og ba meg om å erstatte stoffet. Vel... Som et resultat, endret. Jeg merket ikke noen problemer med spyling. Jeg fikk ikke klærne mine skitne, jeg hadde bare litt tykkelse, men de fortalte meg at det skulle være slik.

Etter 1,5 måneder gikk alt. Som jeg skjønte, var jeg veldig heldig.

Olga, Krasnodar:

Hei alle sammen! Dermatologen ba meg om å skrive en anmeldelse av permetrinsalve fra demodikose, sa at ikke alle vet om henne, og hun behandler mye bedre enn svovel. Vel, nå skriver jeg, dele, så å si, personlig erfaring.

Salve hjelper virkelig mye, jeg har noe å sammenligne med, fordi jeg hadde denne sykdommen i en svært forsømt form da jeg begynte å bruke dette stoffet.

Fra svovelhud var ikke så rødt og betent, vel, og til og med det totale antall utslett redusert. Men veldig sakte, noen steder ble det mindre, og i andre - mer. Kløe passerte ikke, sår som de var, og ble igjen.

Etter at jeg begynte å bruke permetrin, har mye endret seg. Først var det så helvete som det var, men da begynte utslett å passere, kløe sluttet helt, etter 2 uker var det nødvendig å se nøye for å forstå at jeg hadde noe der! Legen sa at ingen av de mer eller mindre tilgjengelige salver ikke ville ha en slik effekt.

Jeg kan ikke si at jeg anbefaler rett til alle, jeg trenger fortsatt å konsultere med leger og allergier. Men min personlige erfaring har vist at dette er virkelig et godt verktøy.

Vlad Astafyev, Samara

God salve til en normal pris, praktisk brukt. Smurt på kvelden - og gå deg selv. Jeg satte meg en krukke i nærheten av nattbordet, kom, smør. Dette er allerede en maskingevær på en eller annen måte. En måned senere, et sted som alt gikk. Jeg har fortsatt rettsmiddelet igjen.

Som du kan se, er permetrinsalve ikke et ideelt middel, det har kontraindikasjoner, noen har allergier. Men effektive stoffer passer aldri til alle 100%. Samtidig drar sammensetningen av unike molekyler som er i stand til å trenge inn i huden, uten sterk lukt og effektivitet.

I tillegg er den perfekt kombinert med de fleste andre legemidler som brukes i komplisert terapi.

Hvordan behandle demodikose med permetrinsalve?

Permetrin salve er et eksternt middel som brukes til symptomer på demodikose. Det har praktisk talt ingen kontraindikasjoner og kan brukes til barn fra 3 år. Du vil lære om regler for bruk av verktøyet og hvordan du kan unngå negative effekter når du bruker den ved å lese denne artikkelen.

Slett skjema, pris, hvor du kan kjøpe

Tilgjengelig i form av salve, konsentrasjonen av permetrin i hvilken er 4%. Pakket i rør eller bokser med 30, 50 eller 90 g.

Du kan bare kjøpe salve i nettapoteker ved forhåndsbestilling, siden det er gratis salg i Russland.

Prisen på salve, i gjennomsnitt, kan nå 600 rubler.

Indikasjoner for bruk

Det har vist seg at permetrinsalve er et effektivt middel for å eliminere symptomene på demodikose. Det kan også brukes i tilfelle av andre hudsykdommer, sekundær infeksjon, fremkalt av stafylokokker bakterier eller streptokokker.

Sammensetning og egenskaper

Hovedkomponenten er permetrin. Det har en lammende effekt på Demodex flått, som er den viktigste årsaken til sykdommen. Verktøyet absorberes perfekt i den berørte huden og penetrerer under parasittenes beskyttende membran. Dette fører til parasittens død og den etterfølgende forsvinden av symptomene på sykdommen. Samtidig absorberes det ikke i humant blod og har ikke eiendommen å samle seg i kroppen (det elimineres helt innen 72 timer etter påføring).

I tillegg omfatter strukturen:

 • makrogol;
 • etanol i høy konsentrasjon;
 • renset vann;
 • biter av toalett såpe;
 • karbomer.

Du kan lære mer om sammensetningen av permetrinsalve, hvordan du bruker den og effekten på huden som er berørt av sykdommen, ved å se på denne videoen:

Metode for bruk

Salven er beregnet for ekstern bruk. Som regel er det foreskrevet i forbindelse med andre stoffer for demodikose.

Bruk verktøyet skal være 1 gang per dag. Det er bedre å gjøre dette sent på kvelden, siden det var på denne tiden av dagen at tikkens største aktivitet ble observert. Permetrin salve skal forsiktig gni i den berørte huden og gå til sengs. Om morgenen blir produktet vasket av.

Kontra

Blant de viktigste kontraindikasjoner:

 • Allergier. Før bruk må du sørge for at pasienten ikke har en tendens til allergi mot komponenter. For å gjøre dette, brukes en liten salve på albuen bøye og vent ca 30 minutter. Hvis en negativ reaksjon ikke manifesteres, kan verktøyet brukes. Det er også spesielle tester for bestemmelse av allergier, som utføres i en medisinsk institusjon.
 • Graviditet og amming. Hvis omkretssalve er foreskrevet til en sykepleier, blir barnet raskt overført til kunstige blandinger.
 • Alder opptil 3 år. I sjeldne tilfeller kan salven bli foreskrevet for barn fra 2 måneder på anbefaling av en spesialist som tar ansvar for barns helse og liv.

Sikkerhets forholdsregler

Ved bruk av salve på problemområder i huden, bør du bruke følgende forsiktighetsregler:

 • Beskyttelse av slimhinner. I intet tilfelle bør permetrin salve påføres på overflaten av slimhinner. For eksempel, når demodekoz øyenvipper og øyelokk skal være veldig forsiktig med å bruke salve, slik at den ikke rammer øynene. Men hvis det skjedde, bør området vaskes med varmt vann.
 • Lufting. Salven har lav toksisitet, men fortsatt er langvarig innånding svært uønsket. Derfor, umiddelbart etter bruk, skal det gi frisk luft i rommet.
 • Riktig hygiene. Etter at produktet har blitt brukt på den berørte huden, må hendene vaskes godt med såpe.

overdose

Det var ingen tilfeller av overdosering av stoffet når det ble påført huden. Imidlertid er tilfeller av overdose med perimetrisk salve blitt rapportert ved inntak i magen, spesielt hos små barn med feil lagring av salven.

Hvis det oppstår negative symptomer som er karakteristiske for forgiftning, bør magesvikt utføres som et haster. I tillegg er pasienter tildelt sorbenter for å fjerne giftstoffer fra kroppen.

Mulige bivirkninger

Blant de negative manifestasjoner som kan oppstå under bruk av permetrinsalve for behandling av demodikose:

 • allergiske reaksjoner, manifestert i form av utslett på huden;
 • brennende følelse;
 • økt kløe;
 • nummenhet av individuelle hudområder;
 • rødhet områder av anvendelse av salve.

Noen av bivirkningene forårsaker lite ubehag under applikasjonen og forsvinner i de fleste tilfeller etter skylling. Men det var tilfeller der negative manifestasjoner vedvarende i lang tid, oppsto allergisk ødem. I denne situasjonen anbefales det å umiddelbart søke hjelp.

analoger

Det finnes flere legemidler som er egnet som erstatning for permetrinsalve når symptomer på demodikose oppstår.

1. Wilkinson salve. Den har en utpreget antiparasittisk og desinfiserende effekt. Finnes i spesialrør på 40 g. Du kan bare kjøpe medisin på forhåndsbestilling. Gjennomsnittlig pris er 100 rubler. og avhenger av produsenten.

2. Speregal. Sammensetningen inneholder giftfri gift, rettet mot ødeleggelse av hudparasitter. Den er produsert i form av en aerosol, som må sprøytes på den berørte huden. Ett fat inneholder 150 g produkt. Verktøyet kan til og med brukes til å behandle små barn. Det er mulig å kjøpe medisin i gjennomsnitt for 850 rubler.

3. Svovelsalve. Det brukes til å behandle mange hudsykdommer som ledsages av kløe. Det er i form av en salve for påføring på den ytre huden. I røret kan være fra 15 til 70 g av midler. Det er den billigste tilsvarende. Kjøp 25 g svovelsalve kan bare være 40 rubler.

anmeldelser

For å lære mer om effekten av perimetrisk salve på huden som er rammet av demodikose, bør du lese vurderingene av personer som allerede har testet effekten av stoffet på seg selv:

 • Elena, 35 år. Kjempet med demodikose i ganske lang tid, men ingen av verktøyene hadde den ønskede effekten. Problemet virket uoppløselig for meg, til legen foreskrev permetrin salve sammen med andre midler. Jeg likte at medisinen ikke har skarp lukt og nesten ikke tørker huden. Symptomene på sykdommen ble mindre uttalt etter 1 uke av kurset.
 • Maria, 27 år. Ikke så lenge siden, led hun demodecosis. Det ble behandlet på forskjellige måter, inkludert permetrinsalve. Verktøyet var ganske effektivt. Fra de negative aspektene, kan jeg bare merke en prikkende og en svak brennende følelse på huden. Men for sluttresultatet kan du lide.
 • Alina, 29 år. Permethrinsalve virket ikke for meg å være ganske effektivt. Det var mulig å kurere demodikose ved bruk, men etter en stund oppstod kløe og peeling. Jeg tror at medisinen ikke passer for alle.

Permetrin salve selges uten resept. Men uansett, før du tar en beslutning om søknaden, bør du konsultere en spesialist. Dette vil bidra til å unngå mange bivirkninger. Ikke glem forsiktighetsregler mens du bruker produktet.

Permetrinsalve for demodikose

✓ Artikkel verifisert av lege

Nylig har demodexmitten i stadig større utstrekning dermatologiske problemer og utslett. Som regel ser folk ikke umiddelbart en lege, og starter behandling på egen hånd. Det er imidlertid en parasitt i menneskekroppen, og det er nødvendig å påvirke det med spesielle preparater. Høy ytelse i kampen mot demodikose viser Permethrin salve.

Permetrinsalve for demodikose

struktur

Den aktive bestanddelen er permetrin, som utviser acaricidal, anti-pedikulose, insekticid aktivitet. Det er i stand til å drepe slike menneskelige parasitter som Demodex, lus, flått og andre.

Permetrin virker ved å lamme membranen på overflaten av parasittenes nerveceller, noe som fører til deres død. Høy effektivitet opprettholdes når den blir utsatt for voksne, så vel som larver av parasitter.

At narkotika som tilhører gruppen av akaricider, skal brukes til behandling av demodikose.

Det er viktig! Permetrin salve har blitt brukt i mange år for å behandle sykdommer forårsaket av parasitter. Dette er et trygt og bevist verktøy.

Sammensetningen av permetrin salve

Metode for bruk

Salven brukes kun eksternt og påføres et tynt lag på områdene som er rammet av krysset, 2 ganger om dagen. Behandling av demodikose kan vare opptil 4 uker. Dette er nødvendig for å fullstendig kvitte seg med krysset, hvis livssyklus er 28 dager. Ifølge resultatene av mikroskopiske data, opphører tippen å bli oppdaget etter 2 ukers behandling.

Det er viktig! Den nøyaktige administrasjonsmåten skal foreskrives av lege, da ulike muligheter er mulige. Noen ganger blir salven påført en gang om dagen om natten.

Bivirkninger

Ved bruk av permetrin salve er det mulig å brenne sensasjon eller prikkende følelse. Mindre bivirkninger kan utelukkes for å få en effektiv behandling. Hvis bivirkninger manifesteres av allergiske reaksjoner, er ødem, erytem, ​​følelsesløshet i huden, stoppet bruk av legemidlet.

Overdosering, frigjøringsform og lagring av Permettisert salve

Kontra

Permetrin salve brukes ikke til:

For individuell følsomhet overfor hoved- eller tilleggskomponentene, anbefales det å erstatte Permetrine-salve med et lignende stoff.

Det er viktig! Overfølsomhet overfor permetrin kan forekomme hos personer som er allergiske mot krysantemum.

Søknadstips

Under behandling med permetrin salve vil følgende anbefalinger være nyttige:

 1. Påfør salven til alle berørte områder. Det var ikke tilfeller av overdose, så det er umulig å overskride dosen av permetrinsalve når den påføres topisk.
 2. Permetrin bør ikke komme på slimhinnene. Det bør være forsiktig når det brukes rundt øynene, munnen og nesen.
 3. Hendene etter påføring av salven skal vaskes grundig med såpe for å forhindre inntak av stoffet med mat. Gummihansker kan brukes til å beskytte hender.
 4. Salven har en bestemt lukt, så prosedyren anbefales å bli utført i et ventilert rom.

Demodex er en normal innbygger av menneskelig hudmikroflora. Den overdrevne reproduksjonen skyldes vanligvis funksjonsfeil i immunsystemet eller endokrine systemet. For at behandlingen med permetrin salve skal være effektiv, parallelt med behandlingen, er det nødvendig:

 1. Daglig bytte av sengetøy og hjemme klær.
 2. Bytt sengetøy daglig, spesielt putevar.
 3. Putetrekk, sengetøy og håndkle bør vaskes ved høye temperaturer og må strykes på begge sider med et strykejern.

Det er viktig! For ikke å provosere overdreven reproduksjon av krysset, er det nødvendig å holde seg til riktig diett, minimere stress og velge riktig kosmetikk for ansiktspleie.

Video - Rettsmidler for demodikose

Fordeler ved bruk av permetrin

Naturen beskytter parasittene fra døden med en spesiell kroppsstruktur. Ytre dekselet består av flere lag som ikke alle stoffer kan trenge inn i. Permetrinmolekylet har en minimumsstørrelse og er i stand til å passere gjennom parasittkutiklet. Det er derfor Permethrin salve har etablert seg som et effektivt akaricidalt middel.

 1. Formen av salven lar deg bruke stoffet spesielt på stedet for betennelse.
 2. Ikke mer enn 2% permetrin absorberes i systemisk sirkulasjon.
 3. Etter en enkelt søknad kan effekten vare opptil flere uker. En enkelt applikasjon er tilstrekkelig i behandlingen av scabies eller lusinfeksjon. For demodecosis vil terapi kreve gjenbrukbar anvendelse.
 4. Legemidlet har lav toksisitet for mennesker, kan brukes uten frykt. Permethrinsalve har en skadelig effekt bare på Demodex-myt, uten å ødelegge menneskelige egne celler.
 5. Veldig rimelig pris.
 6. Legemidlet tilhører OTC-gruppen. Dette gjør det mulig å kjøpe det gratis på et apotek, og angir dess sikkerhet.
 7. Salven absorberer raskt og etterlater ingen rester.

Før og etter bruk av Permethrin-salve

Det er viktig! Kjøp Permetrin salve kan være deg selv. Hvis det passer deg, vil effekten bli merkbar etter første søknad.

Hvis krysset allerede er aktivert, er det nødvendig å behandle demodikose. Mangelen på riktig behandling vil føre til økt betennelse og kvalitative endringer i vevet. Tippens avfallsprodukter kommer inn i kroppen og forårsaker allergiske reaksjoner, kan provosere nedsatt syn og hørsel. Komplikasjoner er også purulent betennelse og tap av øyevipper.

For behandling av demodikose kan også brukes følgende stoffer:

Anmeldelser av permetrinsalve for demodikose, effekten og sammensetningen av stoffet

Årsaken til smittsomme sykdommer er virkningen av patogene organismer. En av de vanligste parasittiske sykdommene er demodecosis, hvis årsaksmiddel er en farlig kryss-demodeks. Moderne medisiner tilbyr mange måter å behandle en plagesjukdom på, men det finnes et universelt middel mot parasitter - permetrinsalve for demodikose, hvor vurderinger er meget positive.

Sammensetningen og effekten av stoffet

Permetrin salve håndterer effekten av bitt av et patogent tick - akne; Et kryss som bor i sebaceous kanaler av mennesker og forskjellige pattedyr, multipliserer og forårsaker ubehagelige symptomer. Infeksjon med demodeks er ledsaget av rikelig utslett, kløe og utseendet av sår på huden. Hver pasient, som står overfor dette problemet, ønsker å kvitte seg med de negative symptomene på demodikose så snart som mulig.

Den kjemiske sammensetningen av medikamentet innbefatter de følgende komponenter:

 • aktiv ingrediens - permetrin;
 • etanol 96%;
 • mykgjørende gelkarbomer;
 • bindemiddelkomponent makrogol 400;
 • toalett såpe;
 • renset vann.

Farmakologiske egenskaper av salven er i sine kjemiske effekter på den patogene scabies-myten, som er distributør av sykdommen. Permetrin-stoffet ødelegger cellemembranen av modne larver og reduserer den totale veksten av patogenet i kroppen. Komponentene som utgjør permetrinmedikamentet påvirker nerveender av subkutane insekter, noe som fører til forlamning og død av parasittene.

Den gode absorpsjonen av permetrin salve inn i huden til en person er dens særegne trekk. Dyp penetrasjon av permetrinmedikamentet i huden og skallet av tippen øker sannsynligheten for å eliminere sykdommen.

Demodecosis er farlig fordi den har en kronisk form for utvikling. Med hormonforstyrrelser, metabolske sykdommer og nedsatt immunitet, kan dermatologisk sykdom komme tilbake. Behandling av demodikose er en tidkrevende og lang prosess. Legene praktiserer ofte en kombinasjon av legemidler til oral administrasjon med ekstern behandling av huden.

Narkotikabruk

Legemidlet er indikert for bruk i demodikose, scabies og pediculosis - dermatologiske sykdommer, hvor årsaksmidlene er subkutane mikroskopiske parasitter. Etter en bakteriell diagnose foreskriver en hudlege en brukskurs for dette legemidlet.

Permetrinmedikament er en viskøs sammensetning for ekstern bruk. Det anbefales å bruke permetrinsalve for demodikose med et tynt lag på de berørte områdene av kroppen. Før behandling må hudområdet rengjøres. Salven gnides forsiktig inn i huden med masserende bevegelser og forlater for en dag. Etter å ha utført en lignende prosedyre, vaskes den tørkede blanding med varmt vann, og det behandlede området av huden vaskes med såpe.

Sanitære krav til hendelsen innebærer også en forandring av klær for pasienten. Det generelle løpet av behandlingen innebærer gjentatt gjentakelse av slike prosedyrer. Hvis manifestasjonen av symptomer ikke er fullført, er det nødvendig å behandle behandlingsforløpet ikke før før 14 dager. Hvis bruken av permetrinsammensetning ikke gir resultater innen en måned, er det verdt å konsultere med en spesialist.

Demodecosis involverer langvarig og kombinert behandling, derfor, når det er smittet med tick-demodex, er det nødvendig å diskutere betingelsene for å bruke salven med en lege. Ved eliminering av scabies er stoffet vanligvis effektivt etter den første prosedyren.

Kontraindikasjoner og bruksegenskaper

I eksepsjonelle tilfeller er permetrin salve irriterende for huden. Utseendet til kløe, prikking og irritasjon på huden etter påføring av salven antyder at pasienten har økt følsomhet overfor kjemikaliepreparatet av legemidlet. Dette fenomenet kan være forbundet med individuell intoleranse mot de enkelte komponentene i sammensetningen. I denne situasjonen er det verdt å stoppe bruken av salve.

For å unngå allergiske reaksjoner er det verdt å teste salven før første bruk, salve håndleddet og forlate sammensetningen i en halv time. Legemidlet er godkjent for bruk i tilfelle at huden ikke virker irritasjon og hevelse. Kontraindikasjoner gjelder for flere pasientgrupper:

 • gravide kvinner;
 • sykepleier mødre;
 • barn opptil 3 år;
 • sterke allergier.

Behandlingsperioden for demodikose inkluderer ikke bare ekstern anvendelse av permetrinsammensetningen, men også overholdelse av hygieniske normer for behandling. For å unngå reinfeksjon er det nødvendig å foreta varmebehandling av klær, sengetøy og andre personlige eiendeler til pasienten. Bruk av salve med andre potente legemidler bør tidligere diskuteres med legen din.

Hvis salve kommer i øynene, vask det skadede området grundig med rennende vann. Skal passe på kontakt med stoffet på slimhinnene i hul organer. Bruk av stoffet bør utføres i et godt ventilert område. Legemidlet er forbudt å bruke etter utløpsdatoen. Medisiner som Nittifor, Knicks, Medifox, Pervit og Pedilin kan tilskrives de verdige motstykkene til behandlingsmiddelet.

Er det mulig å kurere demodikose med permetrinsalve?

Permetrinsalve for demodikose er etterspørsel etter kontroll av subkutane kvalster. Parasitter bor i hårsekkene og sebaceous kjertler av overveiende ansikt (på kinnene, nasolabial folder, hake, øyelokk, øyenbryn), mindre ofte - på baksiden, knær, bryst, ører, forhuden.

Tick ​​utviklingsbiologi

Demodecosis er en parasittisk sykdom forårsaket av to typer subkutane flått, parasitter på en person - akne jernkjertel (D. folliculorum) og Demodex brevis.

Demodex er en liten ormformet myte med en gjennomsiktig liten kropp med en størrelse på 0,2-0,5 mm. De spiser på parasitter hudceller, sekreter av talgkjertlene, hormoner.

Tippen er i stand til bevegelse, den kan bevege seg langs huden med en hastighet på 8-15 mm / time, infisere områder av huden som ennå ikke er påvirket av sykdommen. Kolonisering av nye rom forekommer vanligvis om natten, i løpet av dagen er de forårsakende agensene av demodikose gjemt fra det lyse lyset i dybden av folliklene og talgkjertlene.

Den ferske livssyklusen av tippen tar omtrent 3 uker. Hunnen legger egg i folliklene eller talgkjertlene, hvorfra de immobile, men våte larvene, etter tre dager, klekker seg, blir nymfer etter smelting.

Nymfer blir i sin tur forvandlet til unge, seksbenede individer som er i stand til bevegelse. Således tar hele syklusen av transformasjoner fra et egg til en voksenkake 2-3 uker. I dette tilfellet forlater parasitten ikke follikel- og talgkjertlene. Selvinfeksjon gjør kampen mot demodikose vanskelig.

Med en svekkelse av immunforsvaret og / eller andre ugunstige endringer i vertsorganismen, blir mytene aktivert og forårsaker demodikose med uttalt symptomer, som krever medisinsk behandling.

Demodex infeksjon skjer ved kontakt med en syke person. Behandling av demodikose utføres med ulike legemidler av systemisk og lokal virkning. Permetrin salve er blant de mest kjente aktuelle preparatene.

struktur

Permetrin gel inneholder:

 • Det aktive stoffet permetrin (permetrin, C2.1H2QCl2O3) er et insektmiddel av pyretrin-gruppen (pyretroider), en gul substans med en oransjebrun nyanse.
 • Hjelpekomponenter: 96% etylalkohol, renset vann, toalettsåpe, karbomerstruktur, makrogol.

Utgivelsesskjema

I mange år har jeg studert tarmproblemer, spesielt salmonellose. Det er forferdelig når folk ikke kjenner den sanne årsaken til deres sykdommer. Det viser seg at hele grepet i bakteriene Helicobacter Pylori.

Disse bakteriene er i stand til å leve og reprodusere ikke bare i tarmen, men også i magen. Å bli introdusert dypt inn i veggene, blir larver båret av blodstrømmen gjennom hele kroppen, inn i hjertet, leveren og til og med hjernen.

I dag skal vi snakke om Notoxins naturlige produkt, som viste seg å være utrolig effektivt i behandling av salmonellose, i tillegg til å delta i det føderale programmet "Healthy Nation", takket være at produktet kan fås gratis ved å sende inn søknad før 27. november.

Legemidlet er tilgjengelig i form av en 4% salve (1 g gel inneholder 40 mg permetrin). Produktet er pakket i aluminiumrør på 90, 50, 40, 30 g. I esken med røret er bruksanvisningen.

Virkemekanismen for permetrin

Den antiparasitiske effekten av permetrin er basert på nerveffekter. Insekticid bryter ledningsevnen til natriumtubuli i membranene til parasittceller, noe som resulterer i deres lammelse og død. Den lave molekylvekten av permetrin bidrar til rask inntrengning av akaricid i tikkvæv.

Indikasjoner for bruk

Permetrin salve er foreskrevet for akariasis (demodikose, scabies, tikkbåren dermatitt, ixodiaser, etc.), pedikulose og andre sykdommer forårsaket av ektoparasitter.

Metode for bruk

Leserne våre skriver

De siste årene følte hun seg veldig dårlig. Konstant tretthet, søvnløshet, en form for apati, dovenhet, hyppig hodepine. Det var problemer med fordøyelsen også, om morgenen var det dårlig ånde.

Alt dette begynte å samle seg, og jeg skjønte at jeg beveget meg i en feil retning. Jeg begynte å lede en sunn livsstil, spise riktig, men det påvirket ikke helsen min. Legene kunne heller ikke si noe. Det virker som alt er normalt, men så føler jeg at kroppen min ikke er sunn.

Så gikk jeg til en dyr klinikk og besto alle testene, så i en av testene fant jeg parasitter. Disse var ikke vanlige ormer, men noen spesielle arter, som ifølge leger, er nesten alle smittet, i større eller mindre grad. Å fjerne dem fra kroppen er nesten umulig. Jeg drakk et kurs av antiparasitiske legemidler som jeg ble foreskrevet på klinikken, men det var nesten ikke noe resultat.

Etter noen uker kom jeg over en artikkel på Internett. Denne artikkelen har bokstavelig talt forandret livet mitt. Jeg gjorde alt som det står skrevet der, og etter noen dager følte jeg betydelige forbedringer i kroppen min. Hun begynte å få nok søvn mye raskere, energien som var i hennes ungdom dukket opp. Hodet gjør ikke lenger vondt, klarhet i bevissthet, hjernen begynte å jobbe mye bedre. Fordøyelsen forbedret, til tross for at jeg spiser akkurat nå tilfeldig. Jeg besto testene og sørget for at ingen bor i meg lenger!

Hvem ønsker å rense kroppen for parasitter, uansett hva slags skapninger lever i deg - les denne artikkelen 100% sikker på at du vil!

Demodecosis, hvis den allerede har utviklet seg, kan vare i mange år. Ofte, for fullstendig avhending av flått krever omfattende behandling med lokale og systemiske midler.

Permethrin salve påføres eksternt, påføres 1-2 ganger om dagen på den berørte huden med et tynt lag og forsiktig gnidd til helt absorbert. Behandlingsforløpet varierer fra 2 til 4 uker.

Anmeldelser av personer som er behandlet for demodikose, indikerer at det er en rent individuell prosess å kvitte seg med krysset. Noen ganger er det mulig å bli kvitt demodikose raskt, og noen ganger er behandlingen forsinket i mange år.

Hvis behandlingen er vellykket, gir mikroskopi av skraping av hud og cilia et negativt resultat.

Sikkerhets forholdsregler

Vask hendene grundig etter bruk av salven. Det er nødvendig å unngå å få midler inn i synlighetens organer, slimhinnene i munn- og nesehulen. Ved kontakt med øynene, skyll grundig med rennende vann.

Kontra

Antall kontraindikasjoner til bruk av perimetrisk salve er liten.

 1. Alder opptil 2 måneder, i noen tilfeller opp til 3 år (bestemt av legen).
 2. Graviditet og amming. Når det er et presserende behov for å bruke salve, bør fôring av barnet på tidspunktet for behandlingen stoppes.
 3. Individuell intoleranse mot komponentene i gelen. I dette tilfellet erstattes permetrinsalven med et annet medikament som ligner i virkeligheten.

Bivirkninger

 1. Allergiske reaksjoner i form av hyperemi og hudutslett er mulige.
 2. Det kan være ubehag i stedet for bruk av salven: prikking, følelsesløshet og forbrenning av huden, kløe. Vanligvis er de ikke veldig uttalt, og de er ikke vanskelige å tåle.

Hvis bivirkninger ledsages av betydelig ubehag, alvorlig erytem, ​​alvorlig hevelse og andre forstyrrende symptomer, bør bruk av salven stoppes, og konsulter lege for utnevnelse av et annet middel.

overdose

Aktuell bruk eliminerer nesten permetrin overdosering. Ved utilsiktet inntak av salve, utføres magesvikt, blir enterosorbenter tatt. Hvis det er en betydelig forverring i helsen, er det nødvendig å konsultere en lege.

Video om funksjonene ved lokal behandling av demodikose:

Lagringsforhold

Permetrin salve kan lagres ikke mer enn 2 år fra produksjonsdatoen i et rom med en temperatur på ikke over 25 ° C.

Bruk av permetrinsalve for demodikose

1 Sammensetning av permetrinsalve

Den terapeutiske effekten skyldes en unik komponent - permetrin. På 1 g av kremet av dette verktøyet står for ca 45 mg. Det dreper ikke bare voksne parasitter (lus og flått), men påvirker også larver, som forårsaker deres død. Ekstra komponenter av salven inkluderer duftende toalett såpe, vann, etanol 9%, karbomer.

Permetrin salve tilhører gruppen av aktuelle preparater. Dette terapeutiske legemidlet har ingen toksisk effekt på humane celler. Effekten av eksponering kan ses etter første bruk av legemidlet. Permetrin salve til behandling av hudproblemer bør bare foreskrives av en hudlege.

Hovedprosentdelen av aktive ingredienser som er inneholdt i legemidlet, omdannes til metabolitter i menneskekroppen og utskilles i urinen. Dette legemidlet er tilgjengelig i EU-land i spesielle plastkrukker eller metallrør av forskjellige doser. Salven er effektiv i 2 år fra utstedelsesdatoen, dersom alle lagringsbetingelser er oppfylt. Røret bør ikke lagres i sol eller i et vått miljø. Det optimale lagringsalternativet er et mørkt, kjølig sted der barn ikke har tilgang. Hvis salven er utløpt, er det strengt forbudt å bruke det. For å kjøpe produktet, er det ikke nødvendig med en lege resept, det vil bli solgt uten problemer på et apotek.

2 Spesialrekommendasjoner

Dette stoffet er mye brukt i tilfeller av hode lus eller scabies. De aktive komponentene av permetrin påvirker små parasitter negativt. Ofte er denne salven brukt i kompleks behandling. Samtidig med behandling med perimetrisk salve, foreskrives administrering av svovelbaserte antibiotika. I noen tilfeller vil trihopol salve hjelpe, det er mange kremer til salgs.

Det er verdt å merke seg at hudparasittskader fører til utvikling av gjentatte smittsomme prosesser, som allerede er forårsaket av stafylokokker og streptokokker-bakterier. Denne situasjonen er komplisert av smertefulle utslett, utseendet på purulent akne. I dette tilfellet anbefalte legen behandling med permetrinsalve med et bakteriedrepende middel. Den inneholder en spesiell komponent - hinifuril, som aktivt påvirker patogener.

Dette legemidlet er aldri foreskrevet for standard sykdommer av pedikulose eller kryssbårne lesjoner. Bare med komplikasjonen av sykdommen kan man ty til en så kraftig måte. Det er nødvendig å begrense deg selv fra bruk hvis det er risiko for individuell intoleranse av hovedaktiv ingrediens. Anbefales ikke til bruk under amming eller under graviditet. Permetrin salve skal ikke foreskrives for barn under 3 år. Ikke bruk salven samtidig som andre aktuelle midler.

Er det noen bivirkninger ved å bruke? Negative situasjoner som kan oppstå ved bruk av permetrinsalve er ekstremt sjeldne. Det er verdt å stoppe bruk hvis følgende reaksjoner observeres:

 • følelse av nummenhet i området med å bruke kremet;
 • kløe og rødhet;
 • lang brennende følelse.

I enkelte tilfeller har legene notert situasjonen for erytem. Ekstern bruk av salven gjør ikke skade, noe som ikke er tilfelle når stoffet kommer inn i kroppen. Hvis dette skjer, er det nødvendig å gjøre en magesekke så raskt som mulig.

3 Bruksanvisning

Avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen og graden av utvikling, vil instruksjonene for bruken av dette middelet avvike. I tilfelle av scabies, er stoffet påført bare 1 gang. Laget skal være tynt og fange bare det berørte området. Salve må gnides med milde bevegelser til den er fullstendig absorbert. En dag etter påføring av stoffet, skal det behandlede området vaskes grundig med såpe og vann. Pass på å endre alt klær, håndklær og sengetøy. Alle ting må vaskes og strykes godt med et varmt strykejern. Det neste trinnet av påføring må utføres om 14 dager, hvis nye parasittiske lesjoner har oppstått på kroppen.

Ved demodecosis er bruken av dette stoffet litt annerledes. Permetrinkrem med et bakteriedrep ser ikke ut som et uavhengig terapeutisk middel, men som en komponent i kompleks behandling. Legemidlet brukes ikke bare på det berørte området, men også på de tilstøtende friske områdene i huden. Ikke vask det under noen omstendigheter. Du kan fjerne medisinen når området som krever intervensjon, blir kurert.

For å utføre behandlingsprosedyren bør være 1 gang per dag, er det best å gjøre det tidlig om morgenen.

Varigheten av behandlingene bestemmes av alvorlighetsgraden av sykdommens utvikling. Som praksis viser, er gjennomsnittlig behandlingstid ikke mer enn 30 dager. Effekten av behandlingen med permetrinsalve blir merkbar i 2-3 dager. Akne med pus begynner å tørke ut og stramme, betennelsen i huden minker, det infiserte området reduserer sitt område.

Ved behandling av scabies eller pedikulose hos barn, anbefaler leger at permetrin salve skal holdes på huden i ikke lenger enn 12 timer. Hvis huden etter påføring begynner å kløe alvorlig, bør behandlingen suspenderes i minst 2 dager. Det er viktig å sikre at salven ikke faller på slimhinner i øyne, nese eller kjønnsorganer. Hvis en slik situasjon oppstår, bør produktet vaskes av så snart som mulig under vanntrykk. Påfør stoffet kan bare være i et godt ventilert område, og best av alt - på gaten.

Resultatene av de som allerede har prøvd helbredende effekter av salven på seg selv, er for det meste positive. Til tross for det faktum at instruksjonene fra produsenten er knyttet til preparatet, utviklet pasientene en litt annen ordning for å påføre agenset. Den spesielle effektiviteten av bruken av dette verktøyet er notert ved behandling av små barn.

4 Analoger av stoffet

Terapeutiske midler som vil kunne erstatte dette stoffet helt, eksisterer ikke. I tilfelle av akutt behov, vil erstatninger komme til redning, men de har ikke den kurative effekten som permetrin salve kan ha. Vilkinson's salve er en av de sikreste medisinene som brukes til å behandle sykdommer av pedikulose. Midler fjerner godt sopp og parasitter, lindrer betennelse, fører til normal blodsirkulasjon av det berørte området, bidrar til rask regenerering av huden. Wilkinson salve inneholder ved basen naftalen salve, noen ganger petroleum gelé. Tilsetningsstoffer er vann, såpe, tjære, svovel og kalsiumkarbonat.

Dette verktøyet kan brukes både uavhengig og i kombinasjon med andre behandlingsmetoder. Dosen bør velges av en hudlege. Hvis etter 2 ukers behandling, er resultatet ikke bra, du bør øke dosen på den påførte anordningen eller endre den til en annen.

Sammensetningen av permetrin salve er unik, en slik effektiv analog har ennå ikke blitt utviklet, slik at du trygt kan bruke dette verktøyet i behandlingen.

Permetrin fra demodikose

Den mest brukte permetrinsalven for demodikose, da dette stoffet kan påvirke de subkutane mites paralytisk, forårsaker parasitter å dø. Patologi er en lesjon av huden med aknejern eller andre medlemmer av slekten Demodex. Karakteristisk for disse flåttene er lokalisering på ansiktet, mindre vanlig på ryggen, knærne, brystet, i auriklene eller på forhuden.

Sammensetning, utgivelsesform og handling

Den neuroparalytiske egenskapen til permetrin salve oppnås ved hjelp av den aktive ingrediensen - permetrin. Salven er en gul substans med et snev av oransjebrun. Konsentrasjonen av hovedkomponenten er 4%. Hele resten er opptatt av ekstra tilsetningsstoffer, som for eksempel etylalkohol, vann, toalett såpe og andre strukturelle ingredienser. Verktøyet er tilgjengelig i aluminiumrør i dette volumet: 90, 50, 40 og 30 g.

Indikasjoner for avtale

Permetrin salve har en skadelig effekt på parasitter av slekten Demodex, slik at legemidlet brukes i slike sykdommer som:

Hvordan søke?

Behandling av demodikose i forsømt form er en ganske komplisert prosess. Forløpet av sykdommen kan vare i flere år. I dette tilfellet brukes kombinert terapi. Ved første fase av parasitter er det mulig å nøytralisere i 2-4 uker, dette er hvor lenge behandlingen med permetrin varer. Verktøyet påføres på det berørte området med et tynt lag og gnidd til helt absorbert. Prosedyren utføres 1-2 ganger daglig gjennom hele behandlingsforløpet. Varigheten av denne perioden skyldes modningscyklusen til parasitt larver, som er 3 uker.

Hvem er kontraindisert?

Parasitter kan infisere mennesker i alle aldre, så før du bruker det, er det nødvendig å bli kjent med de som ikke kan bruke permetrinsalve. Kontraindikasjoner til bruk av midler er følgende parametere:

 • Age. Bruk av permetrin hos små pasienter opptil 2 måneder er ikke tillatt. Opptil 3 år, er legemidlet kun brukt på resept.
 • Graviditetsperioden og amming. Hvis det er absolutt nødvendig å administrere permetrin på dette tidspunktet, stopper amming for hele behandlingsforløpet.
 • Allergi. Hvis noen komponenter i et medisinsk preparat er intolerante, velges et annet verktøy fra listen over analoger.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Bivirkninger

Ved bruk av permetrin anbefales det å overvåke tilstanden til huden, da medisinen forårsaker slike bivirkninger:

 • Mulig allergisk reaksjon på salven.

Allergisk reaksjon. Oftest sett i allergier mot krysantemum pollen. Dette skyldes det faktum at i produksjon av midler brukte krysantemum syre.

 • Mindre ubehag på huden. Dette er vanligvis manifestert i brenning, kløe, følelsesløp i huden. Ofte er effekten ikke veldig uttalt, og du kan tåle den.
 • Hvis bruk av permetrin bringer betydelig ubehag eller forårsaker en allergisk reaksjon, anbefales det å slutte å bruke salven og konsultere en lege om å forskrive en annen medisin.

  overdose

  Gelen brukes til lokale effekter på ektoparasitter, som utelukker muligheten for overdosering. Hvis permetrin er i kontakt med slimhinner i nese, munn, øyne og urinveier, anbefales det å vaske området med rikelig med rent vann. Muntlig medisinering er ikke tillatt. Ellers utføres magesviktet og pasientens ytterligere tilstand overvåkes. Betydelig forverring av helsen er en indikasjon på å konsultere en lege eller på sykehusinnleggelse.

  Hvordan blir det solgt og lagret?

  Permetrin salve kan kjøpes på apoteket. Legemidlet er tilgjengelig uten resept, men dets bruk anbefales ikke uten resept. Når du lagrer et medisinsk produkt, må du følge disse reglene:

  • Unntatt tilgang til narkotikabarnene.
  • Overvåk lufttemperaturen i rommet der stoffet er lagret. Det bør være mellom 15 og 25 ° C.
  • Ikke bruk etter utløpsdatoen, som er 2 år.
  Tilbake til innholdsfortegnelsen

  Hva skal du erstatte?

  Hvis det oppstår en allergisk reaksjon på permetrin ved behandling av demodikose, anbefales det å utpeke en av disse analogene:

  • "Nix";
  • "Nittifor";
  • "NOC";
  • "Medifoks";
  • Permetrin Pharma;
  • "Par pluss";
  • "First";
  • "Pedilin".

  Ved parasittisk infeksjon av menneskelig hud, bør behandlingen starte så snart som mulig. Riktig valgt terapi i de tidlige stadiene hindrer spredning av sykdommen. Derfor er utseendet på akne i ansiktet eller andre deler av kroppen en grunn til å konsultere en lege og ikke å selvmiljøere.

  Flere Artikler Om Typer Acne