Ferskenfrøolje til ansiktet - En universell assistent for kvinner med hvilken som helst hudtype. Det bekjemper utslett, betennelser, fuktighet og forhindrer aldring. Ferskenolje kan brukes både i ren form og som en del av masker, scrubs og kremer.

Hva er nyttig ferskenolje?

Ferskenfrøolje brukes i matlaging, medisin og farmakologi. Men det har funnet størst anvendelse i kosmetikk. De er beriket med hud- og hårpleieprodukter.

Ferskenolje produseres ved kaldpressing. Beinene av frukten knuses, presses og filtreres. Du må kjøpe et verktøy som indikerer at produksjonsmetoden ble brukt første spinn.

Oljen er helt hypoallergenisk. Den brukes selv for spedbarn. Regelmessig bruk av produktet hjelper:

 1. Returner tonen til fading hud.
 2. Å helbrede sår, microcracks og klissete lepper.
 3. Cure acne, små kviser og bli kvitt svarte flekker på nesen, haken og pannen på grunn av antioxidant effekten.
 4. Mindre grov hud.
 5. Glatt ut rynker, stimuler kollagen og elastinsyntese.
 6. Eliminere betennelse og tørrhet, inkludert eksem og dermatitt.
 7. Fjern sorte sirkler og kråkefødder rundt øynene.

Nyansene til bruk for forskjellige hudtyper

Nyanser av bruk av essensiell olje

Ferskenolje er egnet for enhver hudtype. Det er lett, absorberer raskt og etterlater ingen fettete rester.

Den største fordelen med ferskenolje er vanlig bruk for problematisk og sensitiv hud. Det hjelper lindre kløe, peeling og andre allergiske reaksjoner.

Det myker tørr hud, gjenoppretter elastisiteten og stimulerer metabolske prosesser i cellene. Ferskenolje er spesielt bra for rynker i ansiktet. Etter noen uker med vanlig bruk, blir den frisk, får en sunn farge og ser ut til å passe.

Eiere av fet hud har ofte et spørsmål, er det mulig å bruke fersken pod olje? Ikke vær redd for noe - den har en lys tekstur og gir ikke fettete glans. Verktøyet renser tette porene og normaliserer talgkjertlene. Men i dette tilfellet er det bedre å bruke det ikke i ren form, men som en del av masker, lotioner og skrubber.

Hvordan søke ferskenfrøolje?

Hvordan søke ferskenfrøolje?

De største fordelene med ferskenkernelolje kan fås hvis du vet hvordan du bruker produktet riktig:

 1. Kjøp kun produkter som er anerkjente produksjonsfirmaer: "EcoLab, Green Doctor", "Aspera", "Aromatika".
 2. Fjern sminke og rens huden.
 3. Fjern håret fra ansiktet.
 4. Før du bruker ferskenoljen til ansiktet, blir huden fordampet over en varm urteavkok. Denne prosedyren vil bidra til å åpne porene, fjerne kåt vekter og forhindre hyppige klager av jenter: Jeg smmer huden regelmessig, men det har ingen effekt.
 5. Oljen oppvarmes i et vannbad til 35 ° C - 40 ° C.
 6. Verktøyet er flekk på ansiktet, og deretter spredt over hele overflaten.
 7. Hvis det er fettete spor etter en time, blir resteret fuktet med et tørt serviett.
 8. For å bekjempe akne blir ekstraktet påført problemområder flere ganger om dagen.
 9. Som hovedproduktet kan brukes daglig. For forebygging vil det være nok til å smøre huden en gang i uken.

Hudpleie Oppskrifter

Hudpleie Oppskrifter

Peach ansiktsolje kan bare smøre huden. Daglige prosedyrer vil mette cellene, returnere sunn farge og elastisitet. De beriker også den ferdige kosmetikken: natt- og dagkrem. Produktet er blandet med noen dråper oljeaktig væske rett i håndflaten.

Men produktet er mer effektivt som en del av andre pleieprodukter. Basert på det, kan du lage scrubs, lotions, komprimerer, tonics for hudrensing og sminke, samt ansiktsmasker med ferskenolje.

Lotion for fjerning av smuss

 1. I sin rene form fuktes noen dråper ferskenolje svampen og tørker huden. Som forurensningspinne endres.
 2. Ferskenbasert hydrofil olje. For 80 ml av basemidlet blir 20 ml av noe emulgator tilsatt, for eksempel polysorbat-80. Eventuelt kan du legge til essensielle marc eller urte infusjoner.

pilling

 1. Honning skrubbe. 25 ml ferskenolje blandes med samme mengde flytende honning. Tilsett 15 g tørket, knust føtale nukleol. Påfør på ansiktet og gni med milde bevegelser i flere minutter.
 2. Skru med havremel. Det oppvarmede smøret blandes med en spiseskje havregryn. Påfør på ansikt, massasje og la i 15 minutter. Etter å ha blitt vasket av med vann. Denne pilling er egnet for tørr og betent hud.
 3. Skrub med havsalt. En spiseskje med fint salt legges til 30 ml av basisproduktet. Eventuelt kan du berike blandingen med 3-5 dråper essensiell olje. Smør huden, gnid og etter noen minutter skyll med varmt vann.

komprimerer

 1. Komprimer med sitroneter. Oljen er oppvarmet, tilsett 5 dråper sitron ekstrakt. Fukt en ren, tørr klut eller bomulls håndkle. Påfør ansiktet i 15 minutter. Resterne fjernes forsiktig med en svamp. Sitron aroma olje kan erstattes med andre citruseter eller fersk juice.
 2. Herbal kompress. 40 g tørkede kamilleblomster helles over 100 ml kokende vann. Insister 30 - 60 minutter, filtrer. Tilsett varm ferskenolje. Soak et lite håndkle og sett på ansiktet. Denne lotionen er effektiv i bekjempelse av betennelse, irritasjon, tørrhet og utslett.

Ansiktsmasker

 1. Mask med havremel og sitron for fet hud. Basisolje (40 ml) oppvarmes, tilsett samme mengde sitrusjuice og hakkede havremel. Om ønskelig, blandet med fersken eller aprikos, etter å ha strekket frukten med en gaffel. La agentet infusjonere i 10 til 15 minutter og påfør ansiktet. Etter en kvart time vaske av.
 2. Curd mask for problem og tørr hud. I en fett hytteost (1 ss Skje) legg til grunnverktøyet (15 ml). Påfør huden og la den stå i 20 minutter.

Øye masker

 1. Nærende maske. Noen dråper fersken, oliven og mandeloljer blandes. Impregnere de nedre og øvre øyelokkene med bomullspinner. Ta en horisontal posisjon og gi et middel til å bli absorbert. Etter en halv time blir resterene forsiktig blottet med en tørr klut. I ingen tilfelle kan ikke gni øynene - slik at du kan strekke eller skade huden.
 2. Maske med fiskeolje. I en teskje baseolje tilsett noen dråper fiskeolje. Fukt sponzhiki og brukes på øynene. Hold i 15 minutter. Blandingen kan berikes med rose, jasmin, ylang-ylang, patchouli etere.
 3. Maske med en bleking effekt. Den kjøttfulle bladet av aloe er kuttet, klemmet ut av det juice (minst en halv mateskje). Hak en haug persille, legg til ferskenolje og noen få dråper "Aevita". Påfør rundt øynene og vask av etter en tredjedel av en time. Dette verktøyet renser poser og mørke sirkler godt.

Olje brukes også til massasje. Det er nødvendig å smøre ansiktet med fersken ekstrakt, og deretter å knead hjørnene av øyelokkene, kinnene, pannen, samlinger. Produktet forbedrer anti-aging effekten på grunn av dets antioksidanter og løfteegenskaper.

Ferskenfrøolje er et uunnværlig middel for tørr og problem hud. Det er hypoallergent, eliminerer utslett og fyller cellene i epidermisene med kollagen. Den kan brukes både i ren form og som en del av forskjellige masker, kremer, skrubber og komprimerer.

Ferskenolje for ansiktsrynker: Hvordan du bruker hjemme

I arsenalet av naturlige hudpleieprodukter har hår, cilia, ferskenolje en ledende posisjon. Elastisk og lett, det gjør huden "så myk som en fersken." Basert på det, er sminkefjernere laget av øynene. Perfekt anbefalt ferskenolje til ansiktet av rynker på alle hudtyper. I denne artikkelen vil du lære i hvilke tilfeller du kan bruke et rent naturprodukt, hvordan du lager effektive masker basert på ferskenolje i kombinasjon med aprikosolje, kan du bruke klemmer av ferskenpits på ømhudets ømhud?

Hvordan fersken olje fra rynker?

Kosmetiske oljer er nødvendige for enhver type hud. Tørr hud er fuktet, får beskyttelse, cellefornyelse. Fett blir kvitt betennelse, akne og dermatitt.

Den mildeste konsistensen av ferskenkerner olje faller glatt på ansiktet, øyelokkene, øyevipper. Absorberes raskt, og gir ingen fettete rester. Samtidig nærer det dermis med vitaminer, aminosyrer, fyller med fuktighet, leverer vitaminer til vevet. Den beskyttende oljefilmen fungerer som en barriere for mikroorganismer, bevarer det øvre lag av dermis fra ødeleggelse, utglatter huden.

Med vanlig applikasjon på øyevipper, er veksten forbedret, tap av hår er redusert. De blir tykke og skinnende.

Disse fordelaktige egenskapene forklares av sammensetningen av frukten av frukten, som inkluderer:

 • vitamin C;
 • niacin;
 • vitaminer B1, B2, B5, B17;
 • karoten;
 • vitamin E;
 • pyridoksin;
 • mandelolje - opptil 50 prosent tørrstoff.

Sammensetningen av oljen

Etter kaldpressing av tørre ferskenfruer får de en olje lik mandel, men beriket med en unik vitaminsammensetning av selve frøet. Disse er B-vitaminer med indeks 15 - pangaminsyre. Hun er involvert i syntese av keratin, og gir celler med oksygen. Denne komponenten av det kosmetiske produktet fyller dermis med fuktighet, fjerner flak og tørr hud.

I denne gruppen bidrar B-vitaminer til flerumettede fettsyrer:

 • Palmitinsyre beskytter dermis mot bivirkninger.
 • Oljesyre gir næringsstoffer.
 • Linolsyre, som er en antioksidant, helbreder celler.
 • Fosfolipider er et naturlig emulgeringsmiddel. Mykner og fukter huden.
 • Tocopherol er et vitamin av ungdom E. Det gir hudens elastisitet og skjønnhet tapt med alderen.

Bruk av ferskenolje i ansiktet av rynker

Alle ingrediensene i ferskenolje brukes aktivt i produksjon av kosmetiske produkter: kremer, geler, lotioner. Hjemme er det uunnværlig for omsorg for fading og problem hud.

Kosmetologer anbefaler det å myke og fukte ansiktet, forynge og forhindre rynker, alder flekker.

De som regelmessig bruker naturlig kosmetikk, sier anti alder effekt:

 • huden blir elastisk, elastisk;
 • etterligne rynker er jevnet;
 • bleke flekker;
 • stramt ovalt ansikt.

Delikat ferskenolje er uunnværlig for pleie av tørr og sensitiv dermis:

 • næring,
 • toner opp
 • lindrer betennelse,
 • fjerner effektene av allergiske reaksjoner.

Mask Oppskrifter

Til tross for sin rike fettsyre-sammensetning har ferskenolje en delikat tekstur. De kan rense ansiktet før sengetid, fjern sminke fra ansiktet. Det ville være fint hvis du legger til en dråpe filtrert spin av ferskenpits til din favorittkrem, tonic, lotion. Tørr hud vil reagere på kveldens bruk av den naturlige sammensetningen.

Et par timer før sengetid, bruk et oppvarmet produkt på det. Utfør prosedyren daglig, uten avbrudd - du vil bli overrasket over hva ansiktet ditt vil være: mild, som en ferskenhud. Farge og turgor vil bli bedre hvis du lager dine egne masker-scrubs basert på ferskenolje.

 1. Mask-Skrubb på basis av mandel kli og forvarmet fersken olje fremstilles i et forhold på 1 til 1. Bruk på fuktig hud langs massasje linjer. Impact - til en liten rødhet av huden. Som regel, to eller tre minutter. Fordel deretter ansiktets sammensetning jevnt. La opp i 10-15 minutter, og vask deretter masken med varmt vann.
 2. Kaffe og oljeskrubb. Bland malt kaffe med gel- og ferskenolje for å lage en tykk vass. Begynn å massere ansiktet med forsiktige bevegelser, og gradvis øke trykket. Ansiktet ble jevnt å røre ved - vask av skrubbe med rikelig med kaldt vann.
 3. Tonic masken med fersken og krem ​​etter kaffe skrubb vil forbedre turgor. Ingredienser: ferskenmasse (2 deler) en etter en - steinpresset og tung krem. Påfør ansiktet i 20 minutter. For oljeaktig derma, erstatt kremet med yoghurt eller hytteost.

Ofte er "ricinusolje" smurt med øyenvipper og øyenbryn, som alle vet at det forbedrer strukturen og veksten. Men ikke alle vet hvor effektiv ricinusolje er mot rynker. Det er viktig å bruke dette effektive og rimelige verktøyet.
Hvordan søke jojoba olje fra rynker finner du her. Følg instruksjonene og huden din vil skinne.

Fersken og aprikosolje for rynker rundt øynene

Naturen som om de spesielt skapte disse naturlige produktene for pleie av den raffinerte dermis rundt øynene og øyelokkene. Stenfruktklemmer er en av de få komponentene som kan påføres på øyelokkene i ren form.

Fersken og aprikoskjerneolje, selv om næringsrik, trenger inn i dermis, "veier ikke den ned". Kosmetologer legger merke til de regenererende egenskapene til aprikos og ferskenpits. Den tredje i denne effektive linjen er mandelolje fra rynker under øynene.

I sin rene form kan du gjøre en massasje rundt øynene, fange øyelokk. Etter prosedyren, blett lett massasjeområdet. Morgenprosedyren vil lindre hevelse, om kvelden - glatt huden, gjemmer rynker.

For permanent forebyggende omsorg, anbefaler vi deg å "kjøre inn" et naturlig produkt rundt øynene med fingertuppene. Lett tekstur perfekt nærer dermis, du vil forsinke tidspunktet for aldring av den delikate sonen.

For å forbedre regenereringseffekten, anbefaler eksperter deg å kombinere steinfrukten med essensielle komponenter som er i stand til å levere næringsstoffer til de dype dermislagene.

Topp 3 effektive masker

Du kan forbedre effekten av ferdige kosmetikk for å ta vare på aldrende hud rundt øynene ved å legge til steinolje. Du vil oppnå de beste resultatene ved å kombinere flere komponenter hjemme.

 1. Egg og olje maske. Bland eggeplomme med en skje med steinolje. Soaked bomullsskive og legges under øynene i 15-20 minutter. På slutten av overflødig sammensetning rengjøres med en fuktig klut.
  Masken glatter selv dype dynamiske rynker.
 2. Olje-essensiell maske. Dråper av eteriske ekstrakter fra sandeltre, rosenblad, eller neroli (oransjeblomst) tilsettes til basen. Phyto-sammensetningen påføres i form av en komprimering i 10-15 minutter.
  Suksessfullt sliter med flaskighet og rynker.
 3. Vitamin masker. Farmasøytisk vitamin E legges til steinbunnen (for mer informasjon om effekten av E-vitamin på rynker, les her). På 5 ml nok 3-5 dråper av en vitaminløsning. Sopp servietten i sminke og sett på øynene i 10 minutter. Kompress gjør to timer før sengetid. Prosedyrer utfører innen en måned hver annen dag.
  Et enkelt verktøy etter vanlig bruk vil fjerne "krabbenes føtter", forsinke dannelsen av dype rynker.

Kan fersken eller aprikosolje skade ansiktets hud?

Fordelene med steinolje er dens "allmenneske." På grunnlag av fruktkomponenter produserer medisiner, de beste kosmetikkene. Barnelege anbefaler å bruke fersken eller aprikosolje for å ta vare på den delikate kroppen av nyfødte. Med forkjølelse blir de begravet i nesen til spedbarn og voksne, da de har antiinflammatoriske egenskaper.

Frukt "balsam" er hypoallergisk. Det har ingen kontraindikasjoner. Bare i isolerte tilfeller kan individuell intoleranse noteres. Den delikate tekstur av komponentene trenger lett inn i huden, fyller den med næringsstoffer og helse. Perfekt base for massasjesammensetninger.

Fordelene inkluderer daglig bruk, uten "eksponering" for resten av personen. Alt dette antyder at steinen "balsam" ikke vil skade huden. Det kan brukes i forebyggende, kurative og anti-aging prosedyrer.

Ved vanlig bruk merker kvinner at rynker på øyelokkene, i øynene, øynene og nasolabialene er usynlige. Ansiktet blir sunt og fløyelsaktig.

Og i denne videoen tilbyr vi tre mer effektive ansiktsmasker med ferskenolje:

Stenolje skal alltid være i det kosmetiske settet av kvinner i alle aldre. Tidlig forebygging av rynker vil redusere tiden for dype aldersendringer. Akne, inflammatoriske prosesser blir raskt fjernet med naturlig kosmetikk basert på nukleolene av fersken og aprikos.

Du finner mer informasjon om dette emnet i delen Anti-Wrinkle Oil.

Peach olje for ansikt

Kosmetikk basert på naturlige oljer dukket opp lenge siden. I dag får de ny popularitet blant kvinner, da oljene har så uttalt næringseffekter at ingen kunstig analog kan erstatte dem.

Ferskenolje har sine egne unike egenskaper. Ekstern bruk av dette produktet gjør huden mykere, gir den en behagelig fløyel, gir et naturlig, sunt og vakkert utseende. Mange profesjonelle kosmetologer bruker dette verktøyet til å ta vare på huden deres.

Nyttige egenskaper

Et slikt verktøy er laget utelukkende av naturlige ingredienser, det vil si fra frø av ferskenfrukt. For å gjøre dette behandles de under tørr eller våt trykk, og deretter blir den resulterende suspensjon filtrert for å separere den tørre resten fra oljeekstrakten. I motsetning til lignende produkter er denne oljen veldig lett i konsistensen, og på grunn av lav risiko for allergisk reaksjon, brukes den ikke bare i kosmetikk, men også i medisin.

Ekstern applikasjon har en uttalt nærende effekt på de ytre lagene av dermis. Det skyldes sammensetningen av oljen, som inkluderer vitamin A-, E-, C-, P- og B-grupper. Selvfølgelig er det, som i mange andre naturlige oljer, også fettstoffer, mettede og umettede syrer, viktig, som kroppen vår ikke mottar svært ofte. På toppen av det, inneholder ferskenolje også et større antall sporstoffer, som bare er nødvendige for å styrke den beskyttende og nærende balansen i huden.

På grunn av de brede mulighetene for ferskenolje, kan den brukes i en rekke situasjoner. Den er egnet for alle typer hud, men anbefales oftest for tørr eller fading, noe som krever økt fuktighet og næring. Du kan også bruke dette verktøyet hvis huden din er utsatt for tidlig dannelse av rynker, og utseendet på ulike inflammatoriske reaksjoner, irritasjoner.

Fordelene ved slike kosmetikk observeres bare hvis de brukes ganske regelmessig. Den systematiske bruken av ferskenolje for huden vil lettere forynge den. I løpet av en måned eller to, opprettholdes huden, den blir næret, blir elastisk og elastisk. I tillegg har oljeekstraktet fra ferskenputt en beroligende effekt, undertrykker betennelse og irritasjon, slik at den kan brukes som et stoff i visse områder av huden.

Den særegne sammensetningen og konsistensen av denne oljen gjør den unik. Det har uttalt regenererende egenskaper, aktiverer prosessene for helbredelse og gjenoppretting av vev i skadede eller betent områder i huden, slimhinne. Det brukes også til å ta vare på de mest følsomme områdene, for eksempel øyelokk eller lepper. De fleste barneleger foreskriver bruken av ferskenhjelp når det gjelder å ta vare på den følsomme og skjøre huden på babyer. Ikke overraskende, dette verktøyet er ofte inkludert i grunnlaget for en rekke barns kremer, samt kosmetikk til omsorg for århundrer.

Selv allergiske reaksjoner er svært sjeldne når du bruker ferskenkjerneolje. Det anbefales imidlertid ikke å bruke det for ofte, siden overdreven inntak av vitaminer og mineraler i huden kan tvert imot oppveie balansen og derved forårsake skade.

Indikasjoner for bruk

Kosmetologer har notert følgende indikasjoner for bruk av ferskenfrøoljeekstrakt:

 • Bruk vil være nyttig dersom ulike inflammatoriske prosesser ofte dannes på huden. Det kan være enkelt akne, og til og med store foci av eksem. Kontraindikasjoner er bare åpne, rene sår og dype hudlidelser;
 • Mest egnet for aldrende hud, hvor mange rynker danner, da det gir elastisitet og mettet med alle næringsstoffer.
 • I nærvær av ulike symptomer på uttørking og stramming av huden. Den såkalte "kråkefødder", sprekker i hjørnene på leppene og på leppene selv, tørr, skumlet hud på øyelokkene;
 • Blek hudfarge er en indikator på nedsatt hudhelse. I dette tilfellet er det nødvendig å lade opp med ferskenolje;

I tillegg kan ferskenolje brukes til vanlig ansiktspleie. Dette vil forhindre forekomst av inflammatoriske reaksjoner eller tørking av huden, samt permanent bevare sin naturlige naturlige utseende.

Søknadsmetoder

Kosmetisk ferskenolje har en unik lys tekstur, takket være at den lett og effektivt absorberes i huden. Det kan brukes i stedet for krem, kombinert med det eller andre essensielle oljer, noe som gjør det mulig å oppnå mer imponerende resultater fra produkter som allerede har blitt kjent.

Peach olje ekstrakt brukes også som basis for massasje blandinger. Tellingly, slike verktøy kan til og med brukes til å massere et barns hud. Oljen lindrer ikke bare metningen, men renser også blandingen av blandingen, slik at huden ikke blir utsatt for irritasjon, den er lett fuktig, det blir fløyelsaktig og glatt.

Omtaler om bruk av ferskenolje for ansiktet

Ferskenolje er et nærende og perfekt absorberbart middel som er kilden til mange gunstige stoffer.

Den har lenge og veldig effektivt brukt i kosmetikk og medisin, da den har mange fantastiske kvaliteter.

Oljen er oppnådd fra frøet ved mekanisk pressing av fruktkjernen, og deretter filtrert for å fjerne avfall.

Kjemisk sammensetning og egenskaper

Sammensetningen av oljen inkluderer vitaminer - C, A, P, E og hele gruppen B. Av sporstoffer er kalium, jern, fosfor, kalsium.

I tillegg er oljen mettet med essensielle syrer - palmitolsyre, oljesyre, linolsyre, palmitinsyre, linolensyre, stearinsyre. Den inneholder også karotenoider, bioflavonoider og sukkerarter.

På grunn av sin bemerkelsesverdige sammensetning har ferskenolje mange verdifulle egenskaper for hud og hår:

 • Det har uttalt antioksidantegenskaper, presser og senker aldring av celler.
 • Fungerer som et adaptogen.
 • Tilhører allergifremkallende produkter, bidrar til å bekjempe manifestasjoner av hudirritasjon - kløe, utslett.
 • Forbedrer bloddannelsen, reduserer skjøtheten og sårbarheten til små kar, reduserer permeabiliteten.
 • Deltar i bygging og bevaring av integriteten til alle hudceller.
 • Helbreder hudskade, langs veien fungerer det som smertestillende middel.
 • Den har antiinflammatoriske egenskaper.
 • Fjerner skadelige tungmetallforbindelser.

Fordelene med å bruke olje

Ferskenolje kan brukes til å forbedre tilstanden til enhver type hud, til og med fet.

Den mest fordelaktige oljen bringer imidlertid tørr hud, som er i fadingstadiet:

 • Oljen strammer huden, forbedrer elastisiteten.
 • Fremmer kollagen syntese, stimulerer en økning i elastisitet.
 • Eliminerer små og grunne rynker, inkludert ansiktsrynker.
 • Fjerner peeling av huden, bidrar til å redusere tørrhet.
 • Behandler betennelsesprosesser og irritasjoner av enhver etiologi, inkludert eksem, brannskader, dermatitt.
 • Whitens huden, eliminerer alder flekker og gir ut fargen.

Skjønnhetstips

Ferskenolje er helt klar til bruk og kan brukes til og med i ren form i stedet for ansiktscreme. Det kan også brukes som en del av terapeutiske masker, hjemmelagde kremer og salver.

Appliques er laget av olje for å søke på problemområder, det brukes som en base for å bruke essensielle oljer og et middel for å fjerne jevn sminke.

En annen olje kan brukes som en leppebalsam, smøre dem med en økning i tørrhet og peeling. I dette tilfellet brukes en kombinasjon av tre oljer - jojoba, fersken og hvetekim ofte for å forbedre egenskapene.

De viktigste tipsene kosmetologer når du bruker ferskenolje for ansiktet:

 • For å få en god jevn hudfarge, styrke kapillærene og rengjør porene av ferskenolje skal brukes regelmessig og i lang tid.
 • En lett massasje av øyelokkhuden med fingerputer med bruk av ferskenolje bidrar til å styrke huden og redusere alvorlighetsgraden av hevelse under øynene og blåaktig farge.
 • Smøring av øyevipper og øyenbryn med ferskenolje bidrar til å forbedre ernæringen og som følge av tilstanden og utseendet.
 • I kalde perioder virker ferskenolje som en barriere mot aggressive klimatiske faktorer, så vanlig bruk av oljen som en krem ​​beskytter huden mot flak, sving og tørrhet.
 • Det anbefales å bruke ferskenolje etter et bad, dusj eller bad, da dampet hud gir bedre penetrasjon av gunstige stoffer.

Peach olje for ansikt

Fading og tørr hud anbefales å smøre med ren olje, påfør et tynt lag på hele overflaten av ansikt og nakke. La på i 15-20 minutter, flekk med en ren, tørr klut, ikke gni. Prosedyren utføres om kveldene.

Peeling og hudsykdommer behandles med applikasjoner. Et serviett eller bomullspinne er rik fuktet i ferskenolje og påføres problemområder.

For å rense huden og fjerne sminke, blandes olje med tonic, gel eller lotion for vasking. Blandingen fremstilles umiddelbart før bruk, og tilsettes noen dråper olje til en del av produktet. Det er mulig å bruke ren olje, litt oppvarming og å sette på en tampong fra bomullsull.

For enhver hudtype, brukes kremer og masker der ferskenolje vil fungere som en base. Den kan blandes med andre kosmetiske og essensielle oljer, krem, honning, cottage cheese og andre produkter som brukes til å lage hjemmelagede pleieprodukter.

Dyp rensing av hud og forurenset porer er utført med ferskenolje skrubber. Det er nødvendig å tilsette mandel, havre og riskli i forholdet 1: 1 og tørk ansiktet etter vask. Denne prosedyren fjerner døde partikler, eventuelle urenheter og bidrar ikke bare til å rense huden, men også til ernæringen.

Forbrukeranmeldelser om ferskenolje til ansiktet

Margarita, 27 år gammel

Ferskenolje bestemte seg for å prøve et år siden. Nå bruker jeg hele tiden. Først bruker jeg det som sminkefjerningsmelk. For det andre, som nattkrem, veksler med vanlig nattkrem, natt - rent smør.

Effekten av bruken - pigmentflettene forsvinner, fargen er jevn, hudtilstanden er utmerket. Bemerkelsesverdig fjerner tørrhet og peeling, inkludert på leppene.

Arina, 21 år gammel

Her vil du ikke tro! Jeg helbredet akne og oljeaktig glans med ferskenolje. Tidligere brukt mange tørkeverktøy. Inntil en kosmetolog sa at min hud, i gjengjeldelse for slike handlinger, prøver å produsere enda mer fett. Derfor, akne, og skinne, og manglende evne til å fjerne dem. Han anbefalte ferskenolje.

Jeg bruker den på huden før sengetid i ren form. Akne begynte å passere om en uke! I øyeblikket har jeg brukt olje i 4 måneder, husker jeg bare gamle problemer. Huden er glatt, jevn tone, sunn glans, ingen akne. Og alt dette til en latterlig pris.

Ferskenolje for ansiktet: hvordan man bruker, gunstige egenskaper for huden

Peach ansiktsolje er et utmerket hudpleieprodukt. Den har et bredt spekter av handling og bidrar til å bekjempe betennelse, akne, tørrhet og tidlig aldring.

En av fordelene med verktøyet er at det praktisk talt ikke forårsaker allergier og passer for alle hudtyper. Disse egenskapene til ferskenolje lar deg aktivt bruke den i kosmetikk, den er en del av forskjellige kremer, lotioner og masker.

Nyttige egenskaper av ferskenolje for ansiktshud

Ferskenolje er bra for alle hudtyper, da den inneholder følgende næringsstoffer:

 • vitaminer i gruppe A, B, C, E, P;
 • fosfor;
 • jern,
 • kalium;
 • kalsium;
 • niacin;
 • tokoferol;
 • pyridoksin;
 • fosfolipider;
 • bioflavonoider;
 • karotenoider;
 • linolsyre, linolensyre, stearin- og palmitinsyrer.

Regelmessig og korrekt bruk av ferskenolje gjør det mulig å legge merke til følgende positive endringer snart:

 • sår og microcracks helbrede;
 • forbedrer hudtone
 • rynker og kråkefødder rundt øynene er utjevnet;
 • akne og akne forsvinner;
 • normal funksjon av sebaceous kjertler;
 • sirkler og hevelse under øynene forsvinner;
 • jevnt hudfarge;
 • huden blir myk og smidig.

Det er viktig! Under varmebehandling mister ferskenoljen de fleste av sine fordelaktige egenskaper. Derfor, når du gjør kosmetikk hjemme, er det bedre å bruke "kalde" metoder.

Indikasjoner for bruk av kosmetikk

Ferskenfrøolje er egnet for tørr, oljeaktig og kombinasjonshud. Og også det brukes til forebygging i fravær av problemer.

Indikasjoner for bruk av kosmetikk er:

 • forstyrrelser av talgkjertlene;
 • peeling av huden;
 • akne og akne;
 • eksem og dermatitt;
 • Tilstedeværelsen av rynker og "krager føtter";
 • mørke sirkler og hevelse under øynene;
 • tap av hudens elastisitet;
 • vaskulært "grid" og ujevnt hudfarge.

Advarsel! Før du bruker kosmetikkolje, bør du teste for allergier og bruke produktet på innsiden av håndleddet. Hvis det ikke er noen negative manifestasjoner innen noen timer, kan du begynne å produsere hudpleieprodukter.

Slik bruker du ferskenfrøolje for ansiktshud

Ferskenolje for rynker eller andre problemer anbefales ikke å brukes i ren form. Det er bedre å forberede på grunnlag en maske eller lotion.

Tørr hudpleie oppskrift

For å eliminere tørrhet og peeling av huden, som ofte forstyrres i løpet av den kalde perioden, vil en maske av slike komponenter hjelpe:

 • en teskje olivenolje;
 • 20 dråper ferskenolje;
 • 10-15 dråper vitamin A (hvis kapsler brukes, bør de tas 2-3 stk.).

Alle forberedte komponenter må blandes og påføres på et forrenset ansikt i 30-40 minutter. Deretter fjern masken med en bomullspute dyppet i kamille kjøttkraft og bruk en nærende krem.

Nærende maske

For å mette huden med vitaminer og gi den et sunt og blomstrende utseende, kan du lage en maske med følgende sammensetning:

 • vitamin A;
 • vitamin E;
 • fersken smør.

Alle komponenter tar i like store mengder, blandes grundig og påføres ansiktet. Du kan suge et serviett med denne forbindelsen og lage en komprimering.

Etter 30-40 minutter vil det være nødvendig å tørke ansiktet med micellar vann og påfør en krem ​​som er egnet for en bestemt hudtype.

Hvordan søke å bekjempe rynker?

Denne masken kan brukes som profylaktisk mot rynker for kvinner som har fylt 25 år.

Forbered en foryngende sammensetning:

 • 15-20 g bodyagi;
 • 20-30 dråper kongelig gelé;
 • en teskje ferskenolje.

Alle komponenter blandes og påføres ansiktet jevnt i 40-45 minutter, hvorpå masken fjernes med en bomullspinne dyppet i varmt vann.

Separat bør det sies om kampen mot "kråkenes føtter". I dette tilfellet komprimerer fra en blanding av fersken, oliven og mandelolje vil hjelpe. Verktøyet påføres en bomullspinne og legges på øvre øyelokk for en kvart time.

Skrubbe for problem hud

For å bekjempe akne og akne er det bedre å bruke en ferskenoljebasert skrubbe.

Det er flere effektive måter å gjøre det på:

 1. Bland 10 g fint havsalt med ferskenolje og tilsett et par dråper tea tree olje.
 2. Kombiner en spiseskje med ferskenolje med en tilsvarende mengde honning og tilsett litt naturlig kaffe.
 3. Varm oljen i et vannbad og bland med 10-15 g hakket havregryn.

Enhver av de valgte formuleringene på ansiktet og gni huden forsiktig i 2-3 minutter, vask deretter av med varmt vann.

Ferskenolje basert lotion

For å rengjøre, eliminere den oljeaktige glansen, fukte huden og gjenopprette elastisiteten, vil det hjelpe ferskenolje.

For å gjøre det trenger du:

 • 100 g rose eller wild rose petals;
 • 30 ml ferskenolje;
 • renset vann.

Inflorescences må blandes med olje og varme i et vannbad til de mister farge, og deretter kule og insistere på en dag. Deretter spenne billetten, litt fortynnet med renset vann og tørk ansiktet over natten med det oppnådde produktet.

Helbredende maske

Mindre skade på huden og sprekker på leppene vil bidra til å eliminere masken, utarbeidet på grunnlag av følgende ingredienser:

 • fersken og jojoba olje i like deler;
 • 10-12 dråper vitamin A;
 • noen dråper av noe essensiell olje.

Komponenter blandes og brukes på problemområder. Denne prosedyren kan utføres 2-3 ganger om dagen til fullstendig helbredelse.

Merk. Ferskenolje kan brukes til massasje, bruke den på huden med et tynt lag og massere ansiktet med lette bevegelser.

Kontra

Som nevnt ovenfor er ferskenolje egnet for alle, og gir nesten ingen allergi. Det er forbudt å bruke det bare i tilfeller der det er åpne sår, sår og andre dype skader på huden.

Ferskenolje kan også være skadelig hvis den brukes overdrevet. Det er viktig å huske at dette effektive legemidlet inneholder en stor mengde fett, som kan føre til forverring av huden.

Ferskenolje for ansiktet: egenskaper og anvendelse

I dag foretrekker et økende antall mennesker naturlige kosmetiske produkter til kjemiske analoger. Menn og kvinner begynner å forstå det for selvomsorg, bør du velge de sikreste produktene med en enkel sammensetning. Disse inkluderer ferskenfrøolje. Ved å bruke riktig valgt klemme, kan du være trygg på naturen og sikkerheten til produktet som brukes på huden eller håret. Men ikke glem at du først bør gjøre deg kjent med oppskrifter og anbefalinger for utnyttelse av olje.

Hva er ferskenolje

Peach squeeze er en oljeaktig substans, som er produsert fra kjernene som er inne i frøene av frukten med samme navn. Midler blir som regel oppnådd ved kaldpressing, slik at den maksimale mengden nyttige stoffer fra råmaterialet blir bevart i sluttproduktet.

Interessant, opptil 55% av oljen kan være inneholdt i beinene av en moden fersken.

De viktigste stadiene i å trekke ut marc fra frø av lyse frukter er:

 1. Høsting.
 2. Ekstraksjon av nukleoler fra frukten.
 3. Ekstraksjon av frø inni nukleolene.
 4. Kaldpresset.
 5. Filtreringen består av et sett av trinn. Takket være dette stadiet er det oljeaktige stoffet kvitt skadelige stoffer og forskjellige urenheter.
 6. Hydrering, nøytralisering og bleking. Det er et sted å være utelukkende for masseproduksjon av produktet. Hvis produktet passerer disse rengjøringsstrinnene, anses det praktisk talt ubrukelig. Dette produktet er luktfritt, men har en hyggelig ettersmak.

Ferskenolje er laget av kjernene av samme frukt

Den uraffinerte oljesubstansen fra ferskenpits har en rik gul farge, en behagelig fruktig-mutter lukt og en delikat smak. En slik klemming anbefales for bruk i ansiktets ansikt. Interessant er produktet i økende grad brukt utenfor hjemmet kosmetikk, noe som gjør det vanskeligere å finne det på butikkhyllene.

Peach squeeze anses som et grunnleggende verktøy. Dette betyr at oljen kan brukes ikke bare ved blanding av forskjellige formuleringer (masker, skrubber, kremer, etc.), men også som et eget kosmetisk produkt.

Historie av

Den historiske fødestedet til frukten regnes som Kina. For noen årtier siden var fersken spesielt verdifull i dette landet. Men populariteten til produktet skyldtes ikke smaken sin. I Kina brukte de aktivt ferskenolje for å forbedre kroppens helse og forbedre utseendet.

Fersken ble opprinnelig vokst i Kina

Senere ble frukten brakt til asiatiske land og Kaukasus, og deretter til Hellas og Roma. I Russland ble sorte fersken dyrket bare i det sekstende århundre. I dag produseres olje oftest av land som:

I dag brukes verktøyet som hovedkomponent i hjemmet kosmetiske komposisjoner (for hår, hud, øyenvipper, øyenbryn, skjegg og til og med negler) og for behandling av visse sykdommer i kroppens indre systemer.

Kjemisk sammensetning

Ferskenolje inneholder i sin sammensetning følgende hovedkomponenter:

 • Flerumettede fettsyrer. Disse stoffene danner en tynn beskyttende film på overflaten av dermis, noe som reduserer sårbarheten til huden til personen med den aggressive innflytelsen av vind, sollys og andre miljøfaktorer på den. I tillegg hindrer fettsyrer ødeleggelsen av kollagenfibre, noe som er spesielt viktig i voksen alder.
 • Antioksidanter. Frie radikaler er funnet og nøytralisert. Sistnevnte, når de akkumuleres i vev, bidrar til akselerasjonen av aldringsprosessen og celledød, så vel som utseendet av andre patologier av dermis.
 • vitaminer:
  • B15. Effektivt forbedrer hudtonen.
  • E. Det har en foryngende effekt på cellene. Forhinder for tidlig aldring av vev, og hjelper dem derfor å holde seg elastisk og sunn. E-vitamin fjerner slagg fra celler, på grunn av hvilket bruken anses å være en god forebygging av forgiftning.
  • A. Bidrar til justering av farge og overflate av huden.
  • D. Det bidrar til å styrke alle kroppsvev, inkludert dermis.
  • B6. Bekjemper sprøhet og tynnhår på cilia og øyenbryn.
  • Andre: P, C, etc.
 • Fosfolipider. Fremskynde intracellulær metabolisme, takket være bedre hudutseende.
 • Mineraler: kalium, silisium, magnesium, fosfor, kobber, mangan, selen og andre. Uten disse komponentene er normal funksjon av hudceller umulig.
 • Andre stoffer: karotenoyler, tokoferoler etc.

Hvordan velge og lagre produktet

Under oppkjøpet av husks fra ferskenkjerner, vær oppmerksom på noen punkter:

 • Oppkjøpsmetode. Verktøyet finnes i apotek, supermarkeder, oljesprøyter eller på nettsider. Sistnevnte anbefales ikke å bruke. Faktum er at når du kjøper marc online, øker du risikoen for å snuble på en falsk. På Internett kan du ikke lukte, smake og se oljen. Du vil bli vist bare et bilde som ikke alltid samsvarer med virkeligheten.
 • Produksjonsdato. Denne ferskenpressen blir vanligvis laget umiddelbart etter å ha hentet frukten. Dette er vanligvis oktober eller november.
 • Betyringsperioden. Må være merket for både forseglet og åpen olje.
 • Pakking. God olje produseres i flasker som er laget av mørkfarget glass. En eske eller boks anses også som en egnet beholder for oppbevaring av produktet. Derved oppnås det mulig å minimere muligheten for vekselvirkning av olje med lys, på grunn av hvilken midlet ikke forverres lenger. Husk at du ikke kan kjøpe klemmen i poser eller til flasking.
 • Integriteten til emballasjen. På sistnevnte bør ikke bli sett sprekker, sjetonger og andre skader.
 • Sertifikater. Spør selgeren om et dokument som bekrefter produktets kvalitet.
 • Hue. Peach squeeze har en hyggelig gul farge. Produktet kan enten være helt gjennomsiktig eller litt uklart. I sistnevnte tilfelle ristet du sannsynligvis flasken litt før du så på skyggen. Faktum er at i bunnen av tanken kan akkumulere naturlig sediment, som regnes som normen.

Ferskenolje har en hyggelig gul fargetone

Peach squeeze skal lagres i en mørk farget glassbeholder. Dette er vanligvis en flaske, karaffel eller flaske. Lokket må være tett lukket slik at samspillet mellom produktet og oksygen er minimal. Det bør også bemerkes at verktøyet ikke anbefales å holde seg i et vått rom (for eksempel på badet). Temperaturen bør ikke overstige 25 o C. Den uåpnede oljen beholder sine nyttige egenskaper i to år, og det åpne produktet anbefales å brukes i 3-4 måneder.

Peach squeeze anbefales å bli lagret i en mørk glassbeholder.

Kontra

Et middel fra ferskenpits har en absolutt kontraindikasjon: En allergisk reaksjon på komponenter av kjemisk sammensetning. Til den relative kan tilskrives:

 • Gestasjonsperiode På denne tiden bør kvinnen være forsiktig med alle brukte kosmetiske produkter, for ikke å skade helsen til babyen.
 • Inflammatoriske sykdommer i øynene, øyelokkene og slimete overflater. Disse områdene er svært følsomme for enhver form for ekstern inngrep, spesielt i nærvær av visse patologier (sykdommer, skader, etc.).
 • Fet hud I dette tilfellet brukes ikke squeeze fersken pits i sin rene form.

Det bør forstås at ferskenpresser akselererer hårveksten og aktiverer sovende follikler. I denne forbindelse bør produktet brukes med ekstrem forsiktighet til kvinner utsatt for utseendet av overflødig ansiktshår (for eksempel på overleppen).

Bivirkninger og forholdsregler

Ved ukorrekt bruk eller forsømmelse av forholdsregler, kan bruken av klemmende ferskenputt for ansiktet medføre følgende ubehagelige konsekvenser:

 • liten utslett
 • kløe sensasjon
 • sorte prikker
 • kviser,
 • overdreven aktivitet av sebaceous glands (og derfor utseendet av oljeaktig glans på huden),
 • Hårtap av øyenbryn og cilia.

For å forhindre forekomst av bivirkninger, bør du følge visse anbefalinger:

 • Test for en allergisk reaksjon: Påfør noe produkt på innsiden av albuen eller håndleddet. Hvis det etter noen timer ikke er rødhet, utslett og andre bivirkninger, må du ikke bruke olje. Det er nødvendig å gjøre testprosedyren hver gang du prøver å bruke en klemme fra en annen produsent eller utarbeide en uvanlig sammensetning basert på midlene. Faktum er at i noen tilfeller allergi mot bestemte kombinasjoner av produkter.
 • Ikke bruk klemmen hele tiden. En kontinuerlig periode med ferskenoljebruk for ansiktspleie bør ikke vare lenger enn 8 uker. Den konstante tilstedeværelsen på hudflaten av filmen, som danner verktøyet, bidrar til brudd på det naturlige miljøet til dermis. Dette er ofte årsaken til akne og svarte flekker.
 • Ikke legg til olje til kremer og andre kjøpte kosmetikk. Faktum er at takket være presset, trenger de aktive stoffene fra det oppkjøpte produktet dypere inn i lagene i huden. Krem og andre masseproduksjonsprodukter inneholder ofte ingredienser som negativt påvirker helsen til dermis. Derfor bør du ikke la kosmetiske produkter trenge inn for dypt.
 • Hvis huden er fet, bruk ikke ferskenpress i sin rene form. I oppskrifter av komposisjoner for pleie av denne typen dermis, må følgende komponenter være tilstede:
  • sitrus juice
  • fettfattig klassisk yoghurt,
  • kefir 0,1%
  • andre ingredienser som regulerer aktiviteten til sebaceous glands.

  Når du jobber med fet hud, anbefales ferskenolje kombinert med appelsinjuice eller andre ingredienser.

  De fordelaktige egenskapene til ferskenolje for ansiktet

  Når du tar vare på et ansikt, har klemmen av ferskenkjernene følgende effekt:

  • Bidrar til normalisering av talgkjertlene. Bare relevant ved blanding av produktet med andre ingredienser, for eksempel sitronsaft eller meieriprodukter.
  • Det akselererer metabolismen inne i dermiscellene, på grunn av hvilken hudfargen er merkbart forbedret og tonen økes.
  • Fremmer rask regenerering. Ferskenfrøproduktet bidrar til å "helbrede" sår og andre skader på dermis. Dette skyldes tilstedeværelsen i sammensetningen av stoffet av fettsyrer.
  • Skjemaer på overflaten av dermis den tynneste filmen. Sistnevnte beskytter ikke bare ansiktet mot vind, ultrafiolett og andre aggressive miljøpåvirkninger, men bidrar også til å tan jevnt. I tillegg forhindrer verktøyet dannelsen av brannsår med et langt opphold i solen, noe som er spesielt viktig for beboere i varme land.
  • Effektivt avlaster mindre betennelser.
  • Glatter rynker. Det bør forstås at ferskenpresser ikke kan takle merkbare depressioner, men med små innrykk - helt.
  • Fremmer rask eliminering av peeling. Sistnevnte bringer eierne av tørr hud betydelig ubehag, spesielt i løpet av den kalde årstiden.
  • Bidrar til innsnevring av porene. Denne egenskapen fungerer bare når oljen interagerer med andre komponenter (kefir, etc.)
  • Smerter irritert hud. Den pressete ferskenfrø fjerner raskt og effektivt rødhet av noe slag (unntatt for allergisk).
  • Fremskynder blodstrømmen. Den økte strømmen av fuktighet og næringsstoffer til cellene forbedrer sitt arbeid.
  • Gir økt kollagen og elastinproduksjon. Disse stoffene er ansvarlige for elastisiteten til dermis.
  • Strammer huden. Effekten er kun merkbar med vanlig bruk.
  • Det fremmer fjerning av giftstoffer fra vev. Den sistnevnte, som akkumuleres i cellene, forringer deres funksjon.
  • Renser overflaten av huden fra døde partikler.
  • Intensivt myker huden.
  • Awakens hårpærer.
  • Øker tettheten på øyevipper og øyenbryn.
  • Gjør hår sterkere og tykkere.
  • Eliminerer sprekker på leppene.

  Video: Hva er nyttig for ansiktsklemmer ferskenpits

  Ansiktsbehandling

  Ferskenfrøolje brukes mye i ansiktsbehandlinger. Vanligvis påføres stoffet på huden (inkludert lepper), øyevipper og øyenbryn.

  For hud

  Ferskenolje regnes som et universelt hudpleieprodukt. Faktum er at klemmen passer for enhver type dermis. I tillegg kan produktet behandle den delikate huden på leppene og rundt øynene. Ofte med omsorg for ansiktet betyr:

  • i ren form,
  • Som en del av hjemmelagde kosmetiske produkter: masker, kremer og skrubber.

  masker

  Den enkleste og mest effektive metoden for å bruke ferskenolje for ansiktets hud er en maske. Sistnevnte anbefales å brukes flere ganger i uken. Emnet består av 20 økter. Etter prosedyrene bør du hvile i en måned, og deretter, hvis du ønsker det, begynner du å bruke masker igjen. Før du bruker den aktive sammensetningen til huden, må du vaske med en gel og skrubbe. Renset dermis absorberer bedre næringsstoffer fra hjemmelaget kosmetisk produkt. Det anbefales også å ta et bad eller besøke badstuen for å åpne porene. Men hvis det ikke er mulig, bekymre deg ikke. Husk at masken må påføres i nedadgående retning for å oppnå en ekstra løfteeffekt.

  Interessant, når du bruker en sammensetning basert på ferskenolje, er det ikke nødvendig å unngå området rundt øynene (med unntak av oppskrifter som inneholder aggressive ingredienser: vodka, calendula tincture, etc.). Faktum er at klemmen har en positiv effekt på selv de mest sensitive områdene av dermis.

  Prøv følgende ansiktsmaskeoppskrifter med presset ferskenkjernefruktkjerner (heretter hovedbestanddelen):

   1 ss. naturlig flytende honning, 1 ss. hovedbestanddel. Bland komponentene grundig. Masken virker i 30 minutter. Ved slutten av økten bør det vaskes med rent vann. Verktøyet er ideelt for pleie av tørr og utsatt for flakende hud.

  Naturlig honning gir næring og mykner huden.

  Rå eggeplomme gir masken en viskøs konsistens og gir næring til huden.

  Jordbær inneholder en stor mengde vitamin C, som er en naturlig antioksidant.

  For å forberede masken trenger en moden myk fersken

  For å forberede masken, er det ønskelig å ta en ekte landsbyost, men du kan også bruke butikken

  Gel "Badyaga" finnes i nesten alle apotek

  Kikertmel kan gjøres selvstendig ved å bruke en kaffekvern

  Kakaopulver gir masken en behagelig aroma og toner huden effektivt.

  Spirulina pulver har en tendens til å tegne slagger og toksiner fra celler

  Tomater normaliserer aktiviteten til sebaceous kjertlene, som de ofte brukes til i pleie av fet hud.

  For å forberede masken, velg den mest myke og myke avokado.

  Rind er lett separert fra sitronen ved hjelp av en spesiell rist

  scrubs

  Scrubs er kosmetiske produkter som er rettet mot å rense huden fra akkumulerte urenheter: døde celler, overskytende sekresjon av talgkjertlene, og så videre. Sammensetningen skal påføres ansiktet, massere dermis med det i 2-3 minutter, og skyll deretter med vann. Under prosedyren anbefales det å flytte fra bunnen av (fra haken til pannen) og fra sentrum i periferien (fra nesen til templene). Bruk verktøyet skal være 1 gang på 7 dager på en kontinuerlig basis. Brudd på bruken av skrubbe bør kun gjøres dersom dermis er skadet (riper, sår, etc.). Det er viktig å huske at når du bruker produktet, bør området rundt øynene unngås. Bruk en av følgende ferskenolje-skrubbeoppskrifter:

   1 ss. hoved ingrediens, 1 ss. kli (havre, hvete eller mandel). La produktet stå i ansiktet i en kvart time. Skyll forsiktig med vann etter den tildelte tiden. Skrubbe er egnet for tørr og sensitiv type dermis.

  Kli for å lage skrubbe kan kjøpes på apotek eller i en matbutikk

  Havregryn renser forsiktig og nærer huden

  Malt kaffe er grov, men effektivt rengjør overflaten av epidermis og toner huden

  kremer

  Krem tilberedt med tillegg av klemme av ferskenpiter kan brukes til daglig hudpleie. Hjemmelagde kosmetiske produkter er svært forskjellige fra butikken, fordi de inneholder naturlige ingredienser og i fravær av individuell intoleranse er ikke farlig for dermis. Kremer fremstilt i henhold til følgende oppskrifter, bør ikke lagres i mer enn en uke. I dette tilfellet må beholderen med produktet være lukket og plassert i et kjølekammer. Ikke glem å periodisk slappe av fra å bruke hjemmelagde kremer. Det anbefales å gjøre dette 1 gang om 2 måneder. Pause bør vare minst en uke. Bruk en av følgende oppskrifter:

  • Eggeplomme av ett egg, 1 ss. oljer av ferskenkerner, 1 ts vodka. Ingredienser pisk i en blender. Hvis dette ikke er mulig, bruk en vanlig plugg. Kremet er egnet for fett og kombinerte typer dermis. For tørr hud, bruk ikke produktet. Verktøyet eliminerer de første rynkene og metter cellene med fuktighet. Produktet kan lagres i kjøleskapet i 48 timer, men det er bedre å lage en ny sammensetning hver gang.
  • 1 ts kokosnøttolje, 1 ts Peach kjerner. Kombiner komponentene, og oppvarm den resulterende massen litt i et vannbad. Sammensetningen kan være beregnet for bruk i huden rundt øynene. Kremet gjør smøreområdet jevnere og mykere, og reduserer også utseendet på fine rynker. I tillegg bidrar produktet til fjerning av ulike typer rødhet. Krem kan lagres i kjøleskapet i 1 måned.

  Kokosolje har en behagelig aroma og en høy konsentrasjon av hudvennlige egenskaper.

  Sitronester effektivt lyser pigmentflekker og bidrar til å forhindre tidlig aldring av huden.

  I ren form

  Bruken av produktet i sin naturlige form (uten å tilsette noen urenheter) er den enkleste metoden for å bruke ferskenstein for ansiktets hud. Prøv flere måter:

   Som en tonic. Legg en bomullspute i vann ved romtemperatur, og klem det godt. På midten av tampongen, bruk noen dråper ferskenpits. Brett platen og gni deler sammen slik at stoffet "sprawls" på overflaten. Swab ansikt. En slik substitusjon av kjemisk tonic kan brukes ikke bare for å fukte dermis, men også for å fjerne sminke. Verktøyet fjerner sminkeprodukter bedre enn de fleste kjøpte produkter. I tillegg har oljen en naturlig sammensetning og er svært godt reflektert i helsen til dermis, i motsetning til dens motstykker. Tonic kan brukes daglig og kontinuerlig. Imidlertid anbefales det å hvile 1-2 uker etter bruk av produktet en gang i noen måneder.

  Ferskenfrøolje som tonic bør brukes med en bomullspute.

  For lepper

  Ferskenfrøolje nærer og myker ikke bare leppens hud, men fremmer også helbredelsen av mikroskraper på dem. Verktøyet beskytter også det delikate området fra de negative effektene av kald vind om vinteren. Prøv en av flere oppskrifter for å bruke klemmehilsen:

   1 ts voks, 1,5 ts kakao smør, 2 ts middel til ferskenpiter. Smelt den harde ingrediensen i et vannbad. Når voksen har en myk tekstur, legg kakao smør og fersken til den. Fjern den resulterende massen fra varmen og bland godt sammen. Hell produktet i en tettsittende beholder. Sett produktet i kjøleskapet og smør det med lepper etter behov. Brudd i bruk kan ikke gjøres.

  Kakaosmør i kombinasjon med fersken bryr seg intenst til leppehud

  Lavendel essensiell olje gir leppekrem en behagelig duft.

  Vitamin E kapsler har vanligvis en rød fargetone.

  Interessant, kan ferskenfrøoljen brukes til leppepleie og separat. Smør huden 1-2 ganger om dagen. Du kan bruke denne metoden daglig.

  For øyenvipper og øyenbryn

  Ferskenfrøolje bidrar til å øke tykkelsen på øyevipper og gjør dem mer briljante. Prøv noen oppskrifter for bruk av skall i omsorg for hår på øyelokkene:

   1 kapsel vitamin E, 1 ts. ferskenoljer og avokadoer. Koble komponentene og hell det resulterende produktet i en flaske fra under den gamle kadaveren. Bruk en pensel, legg produktet på øyenvippene og la det stå i 25-30 minutter. Fjern deretter resten med et papirhåndkle. Utfør prosedyren hver dag i en måned. På slutten av kurset, hvile i 3-4 uker. Etter pause kan du gjenoppta økter.

  Avokado olje har en gul tinge og delikat tekstur.

  Kamille eterisk olje har en diskret lukt og delikat farge

  Når det gjelder øyenbrynene, anbefales det i dette tilfellet å bruke klemmen fra ferskensteinen i ren form. Smør hårene med produktet ved hjelp av fingertuppene for å kunne massere huden samtidig. Takket være dette vil du ytterligere akselerere blodsirkulasjonen, noe som vil øke effektiviteten av prosedyren. For en økt er 4-6 dråper olje tilstrekkelig, avhengig av tykkelsen og størrelsen på øyenbrynene. Det anbefales å bruke verktøyet hver dag i en måned. Deretter må du hvile i noen uker, og gjenta deretter kurset hvis ønskelig.

  anmeldelser

  Jeg bruker ferskenolje for å fjerne sminke: Jeg tar en bomullspute, våt den under springen med varmt vann og vri det litt ut. Drep deretter ca 3-4 dråper olje direkte på en våtdisk. Jeg bretter platen halvveis og, som den, legger halvdelene lett til hverandre og derved fordeler oljen over overflaten av platen så mye som mulig. Vel, og fjern deretter sminke. Mascara, øyenskygge, øye blyant og øyenbryn blyanter og selv concealer er fantastisk! Med mascara må du selv holde en bomullspute på øyelokket og gni det forsiktig med masserende bevegelser, men ikke mer enn 5-10 sekunder sikkert! Huden rundt øynene er da ikke tørr og ikke irritert, men fuktig! Øynene, som er svært viktige, er ikke irritert, det er ingen hylle eller tyngde, de gjør ikke vann.

  Ferskenolje fjerner sminke godt, men gjør det ikke første gang.

  june_07

  http://irecommend.ru/content/poslednie-pol-goda-makiyazh-s-glaz-tolko-im-i-smyvayu-vse-dvukhfazki-otstavila-v-storonu

  Generelt kjøpte jeg først ferskenolje for en helt annen bruk. Men nylig har jeg lært at det har en veldig god effekt på huden, ærlig jeg vil fortelle deg at du smør på ansiktet ditt var skummelt, fordi. min hud er veldig kresen og lunefull, og jeg bestemte meg for å smøre leppene deres, balmene klarte ikke i det hele tatt. Etter en natt begynte mine lepper å se mye bedre, og selv det var skummelt å se og alle måtte si det til meg... To dager senere ble mine lepper igjen å se tilstrekkelig, var jeg så glad, fordi jeg virkelig ville se bra ut for å studere.

  Ferskenolje effektivt fukter og myker leppene.

  FEYA_FEYA

  http://irecommend.ru/content/sos-veshch-dlya-moikh-gubvsego-odna-noch-i-vashi-guby-shikarnyfoto

  Det enkleste er at jeg bruker ferskenolje i stedet for ansiktskrem før sengetid. Jeg tar litt olje, smør ansiktet med den, og etter en stund blusser jeg den resterende oljen med et serviett. Resultatene overstiger forventningene! Huden er veldig øm, som en fersken :)

  Antuanetta

  http://irecommend.ru/content/beru-ot-nego-vse-sposoby-primeneniya-i-retsepty

  På råd fra en venn kjøpte jeg ferskenmør. Og et mirakel skjedde! For hvilke måtte imidlertid jobbe litt. Bruk den slik: bløt ørepinnen i oljen og tørk øyenbrynslinjen hver kveld du ønsker så lenge du trenger å finne dem. Det tok meg 4 måneder og akkurat en flaske penger. Øyebrynene har blitt mye tykkere.

  EliseyDobra

  http://irecommend.ru/content/iz-nitochki-ptichku-istoriya-dvukh-brovei-so-schastlivym-kontsom

  Jeg ble smurt med ferskenolje hver kveld etter å ha fjernet sminke. Og her: Det er ingen "fett pannekake" på ansiktet mitt om morgenen, som jeg var så redd for. FOR Uken (.) Jeg har allerede sett de første resultatene! Huden ble jevnere, glattere, mer elastisk. Og viktigst, akne ble passet. Og etter en måned med bruk glemte jeg nesten dem. Ingen lukt. Absolutt.

  Ferskenolje gir hudton og gjør det ser friskere ut

  mnemonic

  http://irecommend.ru/content/moya-oda-persikovomu-maslu-foto-kozhi-do-i-posle

  Produktet, laget av ferskenpits, brukes effektivt i ansiktet. Interessant er det oljeholdige stoffet brukt ikke bare for huden, men også for vegetasjon: øyenbryn og så videre. Verktøyet betraktes som universal og i kombinasjon med enkelte ingredienser kan passe hver person. Imidlertid bør det huskes at produktet har kontraindikasjoner og bivirkninger som på ingen måte kan ignoreres. Hvis du nøye følger doseringen som er oppgitt i oppskriftene, samt forholdsregler, vil ferskenoljen være ekstremt nyttig for ansiktspleie.

Flere Artikler Om Typer Acne