Spredning av sykdommen, men på grunn av den ofte asymptomatisk diagnostiruetsya.Vstrechaetsya i alle aldersgrupper, etniske og sosiale grupper, ofte i zhenschin.Otdelnoy slag er barn pezogennye papler observert i 6% av tilfellene hos spedbarn og novrozhdennymi vozrasta.Etiologiya ikke nøyaktig kjent. Hovedmekanismen for forekomsten anses gryzhevidnoe klemme fettvev gjennom sprekker veggene av plantar fascia, som består av kollagen og elastin volokon.Zabolevanie er mest vanlig hos mennesker lenge som holdes i den stående stilling (arbeidere, leverandører), idrettsutøvere (løpere, løpere, fotballspillere), danserne hos personer som lider av fedme og flatfoot. Til tross for de beskrevne enkeltfamiliesaker, er sykdommens arvelighet ikke bevist. Den rapporterer sykdomsforening med Ehlers-Danlos syndromer og Prader-Willi syndrom, antagelig på grunn av brudd på syntesen av kollagen.

Sykdommen er karakterisert ved utseendet av flere, i det minste én, myke, elastiske papler eller moderat størrelse på 2 til 10 mm faste, hvite eller gule i farge med glatt poverhnostyu.Elementy klart synlig når man står, ligger eller står opp på tå avtar inntil ischeznoveniya.Pri palpasjon, som regel smertefri. Med en lang sykdomsforløp blir det mer solid med uutpresset hyperkeratose på overflaten og smertefull. Spyting er nesten alltid symmetrisk og lokalisert i områder og medial, rygg og sidekantene av hælene og noen ganger på den indre overflaten av håndledd og hendene (på dette sted de er godt synlig ved bøying av hånden eller på håndens trykk).
Baby piezogenic papules er større og vanligvis lokalisert i helsens mediale område.

Sykdommen er et klinisk diagnozom.V sjelden nødvendig ultralyd i hvilken finnes på innsiden av subkutane izoehogennoe utdannelse kletchatki.Pri histologisk undersøkelse observerte fragmentering av elastiske fibre, degenerering av det tynne fiberskilleveggene mellom fett lobules og hernial fremspring av subkutant fett inn i dermu.Pri smertefulle papler bemerkes giperkeratoz.Detskie Papules er definert som veldefinerte segmenter av modent fett i midten og dyp dermis, ofte kollagen, spesielt rundt eccrine kjertler.

 • fibroma
 • Ungdom aponeurotisk fibroma
 • Plantar Warts
 • Epidermal cyste

I de fleste tilfeller er behandling ikke nødvendig. Ved smertefulle papiller anbefales det:

 • Den første linjen av terapi. I fedme - en diett for å redusere vekt, unngå langvarig stående og begrense fysisk anstrengelse.
 • Den andre linjen terapii.Kompressionnye strikkevarer, ortopedisk fottøy for å redusere presset på hælen, elektroakupunktur, 3x intralesjonal administrering av betametason med bupivakain i like proporsjoner.
 • Den tredje linjen av terapi. Papirutskrift, men høy sannsynlighet for tilbakefall.

Årsaker til piezogene papiller og behandlingsmetoder

Den piezoal fot papule er en brokk av hæl fettvev. Denne formasjonen er fra 8 til 10 mm i diameter med fargen på huden. Utvikle under overdreven trykk på foten som en hevelse av fettvev i det subkutane vevet. Fra det engelske språket betyr "piezo" trykk. Denne faktoren er grunnleggende i dannelsen av fettbrød.

Hva er årsakene til piezogene papiller

Begynte å virke litt ubehagelig bulging etter en løp? I en stille stat er de praktisk talt usynlige, de gjør ikke vondt, men det estetiske utseendet på foten er bortskjemt.

Dessuten, hva om dette er en svulst? Legen overrasket ham med diagnosen "piezogenic papules".

Vanligvis finnes fettstoffer i hælvevet i spesielle kapsler som danner fibrøse partisjoner. Lipid vev spiller en pute rolle, reduserer belastningen på foten.

Ved økt fysisk anstrengelse kan brudd på dannelsen av fibrøse fibre forekomme i subkutant rom. Samtidig dannes en hæl på beinet.

Årsaker til den patologiske prosessen:

 • genetisk predisposisjon;
 • en historie med revmatisk hjertesykdom;
 • økt statisk stress i benene til utøvere - skatere, skatere;
 • Overvekt i 3 og over faser av fedme.

Funksjoner av piezogenic papules på hæler og føtter

De viktigste betingelsene for pasienter med denne patologien i bena er det rettferdige kjønn. Hos menn er sykdommen sjelden, selv om det i medisinsk litteratur er blitt beskrevet tilfeller av forekomst av slike tumorer i et barn.

Under den histologiske undersøkelsen av prøvene oppdaget legene fravær eller degenerative forandringer i vevene i fibrøs septa på føttene.

Plasseringen av disse svulstene på de laterale, dorsale og mediale flater av hælene, men i medisinsk litteratur er det tilfeller av utvikling av piezogene papiller på skinnen, fotbue og håndledd.

 • myke formasjoner;
 • hvit, naturlig eller gulaktig;
 • smertefri, men i noen tilfeller klaget pasienter på ubehag når de presset, etter langvarig fysisk aktivitet. Ubehagelige opplevelser utvikles med iskemisk kompresjon av det omkringliggende vevet med en neoplasma.

Tradisjonell og ukonvensjonell behandling

Når noen svulster av et hvilket som helst sted vises, må du konsultere en lege. Og selv om WHO-protokollene ikke spesifiserer spesialisering av en lege som skal håndtere slike formasjoner, anbefales det å besøke en hudlege, onkolog og ortopedist.

Vi anbefaler å lese:

Neoplasma skal differensieres av fibromas, leiomyomer, lipomer, reumatiske plakk, helminthic invasjoner. Biopsi ikke vist. Men hvis studien ble utført, ble det funnet tynning eller ødeleggelse av fibrøse partisjoner og sammenpressing av fotvevet.

Hudformasjoner er en slags lipom, da de består av fettvev. Sannsynligheten for transformasjon til en malign neoplasm er minimal. Slike tilfeller er ikke beskrevet i medisinsk litteratur.

Behandling av denne patologien utføres bare dersom papulen forårsaker ubehag eller smerte.

Hva tilbyr offisiell medisin? WHO-protokollen for behandling av denne sykdommen eksisterer ikke, siden sykdommen er sosialt i naturen og hvordan patologien er beskrevet i medisinsk litteratur relativt nylig.

Hvordan behandle en svulst på hælene:

 • Betametason- og bupivakaininjeksjoner er ikke en standardbehandling, men tilfeller av å bli kvitt patologien etter et forløb av disse legemidlene er beskrevet i litteraturen;
 • elektrisk neoplasi;
 • fysioterapi metoder som elektroakupunktur;
 • en rekke ortopediske hendelser;
 • iført caps for hæl og spesiell sengetøy;
 • innføringen av steroid medisiner i lesjonen;
 • når smertsyndrom viser bruken av smertestillende NSAIDs;
 • behandling innebærer hvile, reduksjon av statisk og økt dynamisk belastning på føttene;
 • Ved utvikling av vedvarende smertesyndrom anbefales kirurgisk eksfoliering av svulster.

I tillegg anbefales pasienter å normalisere diett- og drikkregimet, basert på prinsippene for sunt å spise.

Tradisjonell medisin har ingen oppskrifter for behandling av slike svulster i huden.

forebygging

Spesifikke tiltak for å forhindre fettutspring i foten finnes ikke. Det er anbefalinger for bruk av spesielle ortopediske caps, reduserer fysisk aktivitet og normaliserer kroppsvekt. Overvektige pasienter bør vurdere kostholdet og prøve å normalisere vekten.

Piesis papules - denne vevspatologien finnes ikke bare hos idrettsutøvere, men også hos pasienter som fører en usportslig livsstil. Foreløpig har medisin ikke metoder for behandling for å kvitte seg med disse svulstene. Derfor, for å redusere risikoen for å utvikle patologi, er det nødvendig å normalisere treningsmåten og hvile, juster kroppsvekten.

Pezogennye fotpapir

Den første rapporten kom i 1968 (Shelly og Rawnsley, 1968), i litteraturen av pezogennyh beinet papule nevnt nesten 400 ganger, og 4,4% av disse tilfellene var forbundet med å spille sport (Redbord og Adams er 2006). I en studie undersøkte forfatterne 412 utvalgte pasienter tilfeldig og fant at 2,5% hadde piezogene legepapuler. 100% av disse menneskene var aktivt engasjert i fysisk aktivitet, som ble notert i deres historie (Kohn og Blasi, 1972). Piezo betyr "trykk", og genisk betyr "generativ", som er knyttet til etiologien til disse papillene. Denne tilstanden er demonstrert av avstandsløpere.

Pyezogennye papuler blir kun gjenkjent ved påføring av trykk på foten. De fleste av de piezogene benpappene gir ikke smerte (90%), men smerten kan oppstå etter at du har gått videre med aktive sportsaktiviteter (for eksempel under marathon treningsøkter). Fraværet av smerte eller ubetydeligheten kommer fra iskemi til blodkar og nerver, ettersom fettskivene trer inn i papillærhuden. Det antas at strukturell svakhet i bindevevet gjør at fett kan presses inn i de øvre lagene i huden. Med dette trykket har idrettsutøvere flere, mindre enn 5 mm, tydelig skilt, farget for å matche hudfarge, harde papiller på medial og lateral side av hælen (Foto 14-3, se fargeinnsats).

Foto 14-3. Median gulaktig til hudfargede knuter, som representerer piezogene fotpapir.

Diagnosen av den smertefulle variasjonen av piezogene fotpapirer kan kreve betydelig innsats. I tilfelle smertefulle, piezogene legepapuler, utfører klinikere ofte et grundig søk etter muskuloskeletale årsaker. Diagnostisk manøvrering for piezogene fotpapir kan ikke passe inn i den vanlige vurderingen av smerte i utøverens fot. Under denne manøvren observerer klinikeren fremspringet av fete lobulene gjennom huden på hælen når idrettsutøveren lener seg på foten, og bruker så mye press som mulig. Manøveren oppdager ikke bare fremspringet av fettputen, men kan også gjengi smerten til en idrettsutøver.

En biopsi utføres sjelden, men viser komprimert hud, tap av typisk knusing av fettloblene og tynning av tverrstengene i det subkutane fettet.

Behandling av symptomatiske piezogene legepapuler er vanligvis utilfredsstillende. Den strategiske behandlingen skal omfatte: caps for beina, elastiske strømper, akupunktur, steroider og smertestillende midler i lesjonen; unngå repeterende fotskader og kirurgisk excisjon (Woodrow et al., 1997).

Det finnes ingen forebyggende tiltak, men noen forfattere anbefaler at de har hatt på hælen.

BALLER I FEM

SKAP EN NY MELDING.

Men du er en uautorisert bruker.

Hvis du har registrert deg før, så logg inn (innloggingsskjema øverst til høyre på siden). Hvis du er her for første gang, registrer deg.

Hvis du registrerer deg, kan du fortsette å spore svarene på innleggene dine, fortsette dialogen i interessante emner med andre brukere og konsulenter. I tillegg vil registrering gi deg mulighet til å foreta privat korrespondanse med konsulenter og andre brukere av nettstedet.

Forumsted MedLabNews.ru

Fra personlig erfaring

Re: Fra personlig erfaring

snv585 »02 mar 2015, 00:31

Jeg ser at du er alt for utdannet her, jeg skal ikke bevise deg alt han har gikt eller ikke. Og jeg skal heller ikke gi alle utdrag fra Institutt for revmatologi heller! Og ikke fortell meg hvordan gikt slår, jeg har sett dette i mange år nå!

Re: Fra personlig erfaring

svet »02 mar 2015, 14:02

Re: Fra personlig erfaring

snv585 »02 mar 2015, 16:26

Re: Fra personlig erfaring

svet »02 mar 2015, 18:20

Først og fremst, slå ned mikronen til sane verdier (diett medisiner)
den andre er å stoppe giktartitt og mest sannsynlig ikke bare gouty (medisin-komprimerer-bad)
den tredje er å jobbe med å øke produksjonen av syre fra kroppen (urter-infusjoner-diett)

Vel, testene testes jevnlig, kontroller nyrene, gå gjennom spesialister, det er ingen magisk pille eller salve :(

Re: Fra personlig erfaring

Aleksey83 »02 Mar 2015, 19:43

Og før du ble behandlet på en eller annen måte? MK kontrollert?
Eller ektemannen scoret for alt på grunn av det faktum at observeringen av dietten og reseptene fra legene ikke ble bedre.

Re: Fra personlig erfaring

Aleksey83 »13 mar 2015, 16:20

Noen kjente piezo papules hæler.
Noen slike:
https://www.google.com/search?q=piezogenic+pedal+papulesnewwindow=1biw == 6666hh = 623source = Lnmstbm = ischsa = Xei = R-MCVZ-ZHOWqywPyhoGwDAsqi = 2ed = 0CAYQ_pasho 3BRHdRePRKw4IjxM% 3Bhttp% 253A% 252F% 252Fwww.huidziekten.nl% 252Fafbeeldingen% 252Fpiezogenepapels3.jpg% 3Bhttp% 253A% 252F% 252Fwww.huidziekten.nl% 252Fzakboek% 252Fdermatosen% 252Fptxt% 252FPiezogenepapels.htm% 3B768% 3B509

Nylig lagt merke til på begge hæler på innsiden av foten. Interessant, er det på en eller annen måte relatert til gikt?
Først trodde jeg kanskje tophi, men utover ser det ut som de samme piezogene papulene.

Re: Fra personlig erfaring

svet »13 mar 2015, 16:31

Re: Fra personlig erfaring

Aleksey83 »13 Mar 2015, 17:49

Svet, takk for kommentaren.
Generelt har bena alltid blitt trent. I sin ungdom, engasjert i fotball.
Sannsynligvis er kjøreteknikken trolig uregelmessig og overvektig (før).

Re: Fra personlig erfaring

svet »13 mar 2015, 21:03

Re: Fra personlig erfaring

Subbota »Apr 03 2015, 9:17

Skriver på veggen

Piezogenny nodules (papules)

Piezogennye nodules er myke, kjøttfargede papiller på bena og håndleddene. Forskjellig: flere hernier av subkutan fettvev.

Hva kommer de fra?

Folk i alle aldre, kjønn og nasjonaliteter er gjenstand for dannelsen av disse papillene. De observeres vanligvis hos kvinner som er overvektige eller overvektige. De er også forbundet med store sykdommer i bindevevet, som Ehlers-Danlos syndrom, flatfoot eller andre som er forbundet med overdreven fysisk anstrengelse.
Årsakene til dannelsen er ukjente.

Kliniske egenskaper av papiller.

Denne sykdommen er for det meste asymptomatisk. Noen ganger kan de være smertefulle.

Hvordan blir diagnosen gjort?

Piesis papules blir vanligvis diagnostisert klinisk på grunn av følgende funksjoner:

Papiller vises hvis de er under trykk
De er hovedsakelig plassert på baksiden og siden av hælen
De er ofte bilaterale.

Behandling av piezogene papiller:

Ingen behandling er nødvendig i fravær av symptomer.

For smertefulle lesjoner er det en rekke anbefalinger.

Begrensning på styrkeøvelser
Vekttap
Kompresjon Strømper
Skumgummi på hælputer i sko
Konsultasjon ortopedisk.

For å gi noen lettelse for symptomene på Pz-papirer hos pasienter med Ehlers-Danlos syndrom, brukes lokale injeksjoner av kortikosteroider.

Hvis symptomene vedvarer, er kirurgisk inngrep sjelden brukt.

Ikke-smertefulle sel i hælområdet med en belastning på dem

Hei Svetlana! Jeg skynder meg å berolige deg. Tilsynelatende er det som du noen ganger ser på dine hæler, ikke noe mer enn piezogene papler i hælene. Ellers blir de også kalt flere hernia fettvevhæl. Disse er avrundede, litt fremspringende papulignende formasjoner av hudfarge med en diameter på opptil 1 cm, som er symmetrisk plassert på sidene, medial og dorsale overflater av hælene. De forekommer og stiger sterkere med en langvarig stilling oftere hos kvinner, så vel som med en tung belastning på beina, lange løp og forsvinner med den horisontale posisjonen på lemmer. Subjektive følelser er fraværende. Kan være et resultat av omfordeling av subkutant vev. Ifølge andre kilder er de piezogene papulene på beina en konsekvens av dannelsen av brokk, forårsaket av trykk gjennom feil i huden. Papuler dannes ved påvirkning av kroppsvekt på foten. De kan forårsake ubehag. Predisponerende faktor er fedme. Ingen behandling er nødvendig.

Dessverre er det svært lite informativ informasjon på Internett om piezoe av fotpapir. Jeg fant neppe dem bare på følgende to lenker: http://pharm-rating.ru/kozhnie_zabolevaniya/p/papuly_pezogen_pyat.php og

Hvis du trenger mer informasjon enn jeg kan gi, anbefaler jeg deg å finne følgende utgave: Russian Journal of Skin and Venereal Diseases. Publiseringsår: 2007. N 6.-С.31-33. Som følge av merknadene, forklarte forfatterne (Molochkov VA, Kryazheva SS, Snarskaya ES, Kushkhova MA) de kliniske observasjonene fra to pasienter (kvinner 56 og 40 år) med piezogene papuler av føttene. En litteratur gjennomgang om etiologi, patogenese, kliniske manifestasjoner, histologi og behandling av denne patologien er gitt. Se på følgende lenke http://www.fesmu.ru/elib/Article.aspx?id=173997 og du kan kanskje få denne magasinet til å bli kjent med informasjonen som er beskrevet i det, mer detaljert.

Hvis du har grunn til å tro at dette fortsatt er noe annet, og ikke piezogene papler i hælene, så er det bedre å kontakte den medisinske spesialisten internt for å fjerne all tvil, og hvis det viser seg at disse ikke er egentlig papules sammen med legen i hovedsak av fenomenet og gjennomgå et behandlingsforløp.

Papiller - årsaker og behandling

Hva er papules?

Spesielt er alle patologiske forandringene som oppstår når papulet lokalisert i overflaten av dermis eller epidermis. Papirstørrelsene kan variere fra et pinhode til størrelsen på en negl. For de papules hvis størrelse overskrider spikens størrelse, er det uttrykket "plakett".

papler

Årsaker til papiller

Hovedårsakene til papules er:

Utseendet til papules kan være et symptom på følgende sykdommer:

Typer papiller

I dag er det to typer papiller: inflammatoriske og ikke-inflammatoriske papiller.

Inflammatoriske papiller

Denne typen papiller er preget av det faktum at det er infiltrering i dermis. I nærvær av inflammatoriske papiller øker blodkarene, og visse områder av huden svulmer. Hvis du trykker på en slik papula, endres fargen til en blekere, men forsvinner ikke. Inflammatoriske papiller løser seg selv. Imidlertid forlater de ingen synlige spor. Unntakene er hudpigmentering.

Ikke-inflammatoriske papiller

Denne typen papiller er preget av proliferasjon av epidermis (vorte) eller dermisvev (papilloma), og forekomster av patologiske produkter i dermislaget (xanthom) er også mulige.

Typer papiller

Papuler er klassifisert i henhold til formen av følgende typer:

 • flate (lentikulære papiller);
 • koniske (miliære papiller).

I sin tur fordeler de lentikulære papulene, i henhold til formen, i følgende typer:

Lentikulære papiller ligner linser utvendig.

Miliære papiller har en tydelig konisk form. Utad, de ser ut som hampfrø. Papirstørrelsen er vanligvis liten; plassering - rundt hårsekkene.

Behandling av papiller

Hvis huden din blir mer og mer betennelse, bør du kontakte en hudlege som svarer på alle dine spørsmål knyttet til hvordan du blir kvitt inflammatorisk akne med høy effektivitet og uten å skade kropp og hud. Tidlig behandling vil spare deg for unødvendige opplevelser.

Følgende metoder brukes til behandling av papiller:

I tillegg til basiron brukes følgende preparater til behandling av papiller:

Søknadsmetoden er identisk med den som er beskrevet ovenfor.

Hvilke leger å behandle med papiller:

Pearlescent Papules

Utseendet til lys akne i leppene, kinnens slimhinne, lysken, på den mannlige penis, de kvinnelige kjønnsleppene og rundt brystvorterne, kalles Fordyce-granulater eller seborrhecyster. En form for Fordyde-granulat som finnes hos kvinner er Fox-Fordyce-sykdom, 35% av kvinnene lider av det, med andre ord, pearlescent papules.

Pearly papules hos menn

Små hvite kviser, som omgir basen av glanspenis, kalt perlepapir (perlering av penis, perlepapir). Det er den samme størrelsen, tett avstand, smertelige kjegleformede knuter med en kjedelig skinnende overflate, som ligner perler i utseende. Vanligvis dekker de penisens hode i form av en ring i en, to eller flere rader.

Pearlescent papules er et problem som bekymrer seg for 30% av unge menn i alderen 15 til 30 år. Selv om de i konvensjonell visdom er en variant av normen, som bare representerer en kosmetisk defekt. Samtidig er ikke pearly papules skadelig for helsen, de overføres ikke til partneren under samleie og forårsaker ikke komplikasjoner.

Årsaker til perlemorapulver hos menn

Årsakene til dannelsen av perlemorspapir er fremdeles ikke nøyaktig definert. Det er en hypotese at deres utseende er forbundet med blokkering av sebaceous kjertler og porer i penisens hode, men dette er bare en hypotese.

Den sannsynlige mekanismen for perle papuleddannelse er forbundet med puberteten, hvor en økning i androgenivået blir observert, forårsaker økt utskillelse av kjertlene i penisens hode og en økt frigivelse av smegma, noe som irriterer hodepitelet, noe som får den til å vokse.

Denne ideen foreslås av det faktum at perlepapir oftest dannes hos unge menn under puberteten og forsvinner alene eller betydelig redusert i antall etter slutten av denne perioden, det vil si det 24. til 25. år.

Ifølge statistikk synes perle papules mye oftere hos menn som ikke er blitt omskåret enn i omskjærte menn. I numeriske termer ser det slik ut: 33% mot 7% ​​for hvite menn og 44% mot 20,8% for svarte. Dermed bekrefter igjen det faktum at sekretjonen av kjertlene i hodet på penis forårsaker spredning (vekst) av kviser på et passende sted.

Behandling av perlemorpar til menn

Ved medisinsk undersøkelse betaler ikke leger nok oppmerksomhet til dette fenomenet. Derfor er beslutningen om behandling av perlepapir tatt av mannen selv. For å gjøre dette, kontakt din kosmetolog eller urolog.

Følgende metoder brukes som behandlingsmetoder:

 • electrocautery med skraping;
 • karbondioksydlaser koagulasjon;
 • kryoterapi;
 • kosmetisk kirurgi.

Foreløpig har effektive legemiddelbehandlinger ikke blitt utviklet.

Pearly papules skal ikke bløde, klø, slipp væske ut. Hvis disse symptomene er tilstede, er det nødvendig å konsultere en lege for å utelukke karsykdommer. Pearlescent papiller skal skille seg fra bløtdyrs contagiosum og anogenitale vorter (kjønnsvorter), som er forårsaket av HPV-infeksjon.

I motsetning til papler er kjønnsvorter myke, av ulik størrelse og ligger på et tynt "ben". Molluskum contagiosum vises sjelden i coronal sulcus, det har utslettformet utslett av ujevn størrelse, med en karakteristisk depresjon i midten, som ligner en menneskelig navle, ved å trykke hvor det osteinnholdet slippes ut.

Perlemorpar til kvinner

Apokrine svettekjertler ligger i huden på armhulene, pubisene, labia majora, perineum, areola og brystkirtlen. Årsaken til sykdommen er fortsatt ukjent. Det antas å være forbundet med dysfunksjoner av skjoldbruskkjertelen og eggstokkene. Det er uttalelser om individuell predisposisjon.

Papirene er lokalisert i armhulene, på labia majora, pubis, perineum, rundt brystvorten. Ofte observeres prosessen på bare ett område av huden. Det er klynger av små koniske eller halvcirkulære tette papiller med en diameter på 2-3 mm, tett avstand til hverandre, men ikke tilbøyelige til å slå sammen.

Pearlescent papules hos kvinner er nesten normale i farge, men mellom dem er huden pigmentert. Det er intens eller moderat kløe, som forverres av menstruasjon og svekkes under graviditeten. I det berørte området faller håret ut eller bryter av.

Oftest forekommer sykdommen hos kvinner i ung eller middelalderen, men kan forekomme hos ungdom etter pubertet, og i overgangsalder. Prosessen kan fortsette i mange år og stoppe spontant etter 40 år. Fox-Fordyce sykdom skal skilles fra nevrodermatitt, kronisk fokal eksem, lav planus.

Behandling av perlemorapulver hos kvinner

For å forhindre spredning av gfgek, bruk jojobaolje og Retin-A.

I tillegg kan Fordyce-granulater fjernes ved bruk av mikrostrøm-elektrokoagulasjon eller en laser. Denne prosedyren er smertefri, den utføres av en lege under lokalbedøvelse. Pasienten vender tilbake til en normal livsstil umiddelbart etter fjerning. Pleie etter at prosedyren er enkel, ved bruk av spesielle preparater.

Etter fjerning av granulat på kjønnsorganene, er det nødvendig å observere seksuell fred i to uker. Imidlertid bør det bemerkes at i 80% av tilfellene er tilbakegangen av sykdommen observert i 2 eller 3 år.

Spørsmål og svar på "Papules"

Spørsmål: Jeg har paraplyer på penis og jeg vil gjerne vite hva jeg skal kjøpe for å bli kvitt dem?

Svar: Papir av penis er nerveender og finnes ofte hos unge voksne menn. De regnes som normale. Forekomsten av perle papules i penis varierer fra 8 til 48%. Ingen behandling er nødvendig, og om nødvendig innebærer det fjerning ved bruk av karbondioksid, laser og ekskisjonsoperasjon.

Spørsmål: Hei. Jeg er 15 år gammel. I går la jeg merke til på hodet mitt rundt en prikk, og de er små, som akne (perlemorapeller). Hvilken lege går til en avtale med dette problemet?

Svar: Til urologen.

Spørsmål: Hei! Det er små papiller på kinnet. Fortell meg hvordan kan du kurere dem?

Svar: En papule er bare et hudelement, som oppdages i så mange hudsykdommer, fra enkle vorter til psoriasis. Behandlingen er helt forskjellig i hvert tilfelle.

Spørsmål: Jeg er 16 år gammel. For seks måneder siden la jeg merke til at jeg hadde noen bobler på hodet på penis. Jeg ga ikke denne oppmerksomheten, jeg trodde at alle hadde det. Da så jeg navnet pearly papules i sosiale nettverk. Da skjønte jeg at dette er en sykdom og begynte å bekymre seg litt. Jeg vet at det er ufarlig og ikke overføres på noen måte, men fortsatt vil jeg bli kvitt den. Fortell meg hvordan du skal behandle eller spør legen din om hjelp.

Svar: Du bør kontakte en voksen urolog.

Piezogene pedalpapir

Opprettet: 1. juli 2013 | Sist oppdatert: 24. november 2014

Innledning

Piezogene pedalpapir er små fettherniforinger gjennom hjelene. Kan bli funnet på håndleddene og ulnarmargene av hendene. Piezogene pedalpapir er vanlig i en sunn befolkning som Ehlers-Danlos syndrom.

Dette kapittelet er beskrevet som følger:

historie

 • De finnes i alle aldersgrupper
 • Den vanligste årsaken til presentasjonen

Kliniske funn

 • distribusjon
  • bilateral
  • Hæl - spesielt medialgrensen
 • morfologi
  • Lesjoner blir tydelige når de står
  • Blek til hudfargede komprimerbare papler og knuter

bilder

Vennligst klikk på bildene for å forstørre eller laste ned. Dermatoweb, DermQuest (Galderma), og andre som har bidratt med bilder. Opprettholder opphavsrett til de relevante bildene. Denne nettsiden er kun til profitt formål. Eventuelle bilder lastet ned for kommersiell bruk. Kredittkort eller annen navngitt bidragsyter. Vennligst følg denne lenken hvis du kan bidra til nettsiden.

papler

Hva ligger bak det mystiske ordet "papules"? Det viser seg at dette er en type utslett, som er hva navnet i seg selv betyr, noe som betyr "knutepunkt". Dette begrepet brukes i medisin ganske mye når det beskrives ulike hud (og ikke bare) sykdommer.

Årsaker til

Utviklingen av papler kan provoseres av mange faktorer: Betennelse i overflaten av dermis, noe som fører til dannelse og vekst av hudområder med økt tetthet og økt volum, godartede og ondartede neoplasmer (calluses og vorter). Dette kan inkludere unormal fortykning av forskjellige lag av huden, referert til som hypertrofi.

Symptomer, tegn og diagnose

Disse kosmetiske feilene er ikke-inflammatoriske. I dette tilfellet oppstår det ikke ubehag, problemet er rent kosmetisk. Dette er typisk for de innledende stadiene. Deretter kan en betennelsesprosess ved videre infeksjon av innholdet begynne, hvor tegnene blir tydelige: smerte på palpasjon, hudavskall, erosjon, etc.

Å diagnostisere sykdommen under ekstern undersøkelse er ikke den minste vanskeligheten: papulene på huden er tette knuter, markert over hudens nivå. Videre bør det bemerkes at disse plakettene kan ha en rekke størrelser og former som er spesielt viktige for diagnose (spiss, sfærisk eller flat).

Hvordan behandle papiller på huden

Hver papule har sin egen personlighet, så det er veldig viktig å umiddelbart se en hudlege når slike mistenkelige knuter blir oppdaget. Bare en spesialist kan nøyaktig bestemme sykdommens art. Selvbehandling er ikke anbefalt, da enkelte sykdommer har lignende symptomer, for eksempel kyllingepok.

Behandling av papiller med legemidler

Det er gode farmasøytiske preparater som kan drepe noen bakterier som ødelegger utseendet. "Baziron" - antimikrobiell gel, som skal påføres hver knute separat. Zener og Dalacin har en lignende terapeutisk effekt, men er forskjellig fra Baziron fordi de er raskt vanedannende. Noen ord må sies om forberedelsen for alle tider - jod. Det tørker godt alle slags betennelser, men du bør ikke være for ivrig med det, ellers kan du provosere en brenning.

Alle disse stoffene tørker huden helt, så etter dem tar det på et ikke altfor elegant utseende. Som en redder fra overdreven tørrhet, er det mulig å anbefale Bepanten, som har et ganske bredt spekter av handling i kampen for å myke og helbrede huden i menneskekroppen.

Behandling av papiller med folkemidlene

Hvis en papule plutselig dukket opp, kan behandlingen påbegynnes med de midler som naturen ga oss. Den beste legen i tilfelle av hudsykdommer vil være aloe. Denne tornede planten kan hjelpe mot mange hudproblemer. Bare for dette må du forberede bladene riktig.

Et slikt biostimulert middel kan til og med fjerne bygg. Det bør bemerkes at det er bedre å ta ikke for mange blader, og lagre det resulterende stoffet bør også være i kjøleskapet.

forebygging

Det er lettere å forebygge sykdommen enn å kjempe med sin titaniske innsats. Derfor, for alle hudsykdommer, er anbefalingene uendret: en kategorisk avvisning av dårlige vaner, en sunn og aktiv livsstil, og selvfølgelig riktig ernæring.

Det må huskes at papules er en sykdom som ikke godtar amatørprestasjoner. Slike funksjoner har kun en spesialist. Derfor må du først og fremst konsultere en lege.

Flere Artikler Om Typer Acne