Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Jeg lager en pop fra brus og sitronsyre, som umiddelbart fjerner svarte flekker og gir en bleking effekt. Jeg blander komponentene med 4 deler soda og 1 - sitron, og bedre - frisk juice, jeg legger til vann, blandingen begynner å boble og "skyte". På en våt, smurt med gel for å vaske ansiktet med en myk svamp, bruker jeg en pop og tørk i sirkulære bevegelser. Det viser seg veldig bra - tilstoppede porer åpne, alle muck av dem fjernet. Men vær oppmerksom på at blandingen er aggressiv, for delikat og meget sensitiv hud anbefales ikke, kan forårsake peeling, kløe og usunn rødhet.

Jeg bruker brus som et hjem peeling. Hvis du ikke bruker det ofte, vil det ikke skade eller tørke ut huden. Det er nok en gang i uken å bruke kokepulver sammen med vanlig gel eller melk for vasking.
Noen ganger lager jeg en brusemaske. Bare bland en matskje sodavann med vann og bland blandingen på huden. Etter tørking vasker jeg på og bruker en nærende krem.
Huden etter denne prosedyren er myk og glatt.
På enkeltutslett bruker jeg en blanding av brus og hydrogenperoksid. En blanding av disse komponentene tørker veldig raskt kimen og det helbringer.
Hvis det brukes ved sengetid, forsvinner nesten kimen nesten om morgenen.

Soda er et utmerket middel fra hjemmet kosmetologi, jeg er klar til å synge odes for det for alltid, at jeg ikke gjør noe med det, men nå forteller jeg deg hvordan du skal beseire ubehagelige blærer, pustler, betennelser og chirias.
Men først og fremst, uansett den fantastiske brusen, er det verdt å vite at seboré er primært en hormonell lidelse, en forsømmelse av fettstoffer og søte matvarer, en stressfaktor og hygiene.
Hvis du ikke forstår disse punktene, kan du alltid sitte fast i en sirkel: Betennelse-aknebehandling. Jeg forteller deg hvordan det virker: spis på bussen, hold deg på skitne rekkverk, og fjern deretter håret ditt, berør ansiktet og voila brakt smuss, bakterier, tette kjertler, bare et blikk av håndleddet. Her utelukker vi enhver kontakt med ansiktet og så videre.
Min favoritt SCRAB er fra brus.
Hvordan få den perfekte, glitrende huden, budsjettalternativ:
Jeg liker virkelig å blande brus med flytende såpe og forsiktig gni det T-formede området på pannen og nesen. Gjør lysende bevegelser, ikke mer enn 2 minutter. Skyll deretter og fukt med en feit krem.
Huden er umiddelbart ren, frisk. litt rødlig og dette bør ikke være redd.
Jeg liker også MASKET med eggeplomme. Oppskriften er enkel 1 teskje brus og eggeplommen av et stort kyllingegg. Påfør om 20 minutter.
Hold deg vakker i alle situasjoner!

Jeg var lei av den ubrukelige kampen mot akne ved hjelp av dyre kremer, på grunn av håpløshet bestemte jeg meg for å prøve vanlig natron, noe som er ganske billig og rimelig. Umiddelbart kan jeg si om proffene. Skin soda renser godt, fjerner små kviser, svarte flekker, all slags forurensning, ukjente porer. Anvendes ikke bare på ansiktet, men også på andre deler av kroppen.
Alt ville vært bra, men en forferdelig tørrhet og en sterk følelse av tetthet vises umiddelbart. Etter rengjøring med brus ble det nødvendig å fukte huden med forskjellige kremer i lang tid.
Men Internett er vår venn, fortalte meg mange effektive metoder med samme brus, men for å unngå denne forferdelige bivirkningen i form av tørrhet og tetthet. Du kan ganske enkelt legge til brus til scrubs eller peeling, som et supplement til grunnleggende sammensetning og gjelde som vanlig.
Det er ved å gå til denne metoden at jeg fant den beste løsningen for å bekjempe akne.
Hvis du ønsket å bli kvitt akne over hele kroppen din, ville du ta varme bad med brus og havsalt. Rett inn i badekaret la jeg til brus (150 g) og havsalt (300 g), men du må være i slikt vann i ikke lenger enn 15 minutter. Det er bedre å gjøre dette om natten, da søvn bidrar til konsolideringen av resultatet.

Soda er et veldig rimelig, enkelt produkt. Men hvis hun helt fjernet akne, så prisen hun ikke hadde. Likevel er det nødvendig med brus bare for den generelle rensingen av huden. Jeg peeling med jevne mellomrom: T-fettinnholdet minker, små kviser tørker ut, svarte prikker forsvinner. Alt dette skjer med vanlig bruk. Men det er ganske stressende å lage forskjellige masker med brus, samme peeling. Jeg har akne i lang tid. For å fjerne en stor mengde utslett fra ansiktet bruker skjønnhetspleieren fysioterapi, flytende nitrogen og så videre og så videre. Og brus - et improvisert middel.

Soda har fått ganske bred søknad på alle områder av livet vårt, inkludert bruken av akne. Baking soda har en rekke nyttige egenskaper - anti-inflammatorisk, lindrer kløe og rødhet, kan ha en tørke effekt på akne og redusere fettinnholdet i huden, har ikke dårlig bleking egenskaper. Det virker som soda er en godsend, men dessverre er det ikke. Natriumbikarbonat, som det kalles i vitenskapelig språk, er alkali, og alkali kan ha en negativ og til og med skadelig effekt på huden, inntil vevnekrose mest sannsynlig ikke kommer, er brus fortsatt svak alkali, men kontaktdermatitt kan oppnås. Derfor, hvis du bestemmer deg for å eksperimentere, er det bedre å ikke bruke en konsentrert løsning, men å legge til brus til ansiktsmasker. Men selv i sammensetningen av masker tørker og svekker det huden, for å unngå dette, må du legge til ingredienser i masken, myke virkningen av brus. For eksempel kefir, oljer, honning, etc. Masker med natriumbikarbonat kan ikke gjøres med hudskader eller åpne sår, og med akne er de hele tiden, så du må være forsiktig. Jeg tror brus, som et middel for å bekjempe akne, er mer egnet for menns hud, tynn ungdom og kvinne, det er mer sannsynlig å forårsake skade.

Regelmessig porsjonsvann perfekt renser porene og forhindrer utseendet av akne. Det er umulig å bruke brus i ren form, da det kan skade huden og danne mikroskrammer. Derfor prøver jeg å blande det med andre ingredienser og bruke det ikke mer enn 2 ganger i uken (onsdag og søndag).
Min favoritt oppskrift: 1 teskje brus + 1 teskje honning. Honning må tas flytende. Jeg blander komponenter i en håndflate og jevnt legger jeg på et ansikt. Etter ca 20-25 minutter med patting bevegelse, utfører jeg en ansiktsmassasje. På grunn av klebrigheten av honning er porene dypt rengjort. Etter å vaske ansiktet mitt med varmt vann. Ansiktet er rent, det er ingen tørrhet, tetthet, huden er veldig jevn og glatt.
Også, til tider legg litt brus i gelen for vasking. Slik bruk gjør at du kan bli kvitt kåt hud forsiktig.
Når du bruker brus + vann, tørker huden min litt.
Jeg liker også å bruke oppskriften soda + hakkede havregryn. Rensingen er myk, huden blir fløyelsaktig og glatt.
For å se et positivt resultat må du utføre disse prosedyrene systematisk.
Vården bør være permanent, da bare på denne måten kan vedvarende resultater oppnås ved behandling av problemhud.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Soda er et utmerket middel for akne, min erfaring med å bruke

Hva folk bare ikke prøver å behandle akne, men glemte brus. Nå blir soda popularitet på Internett, det tilskrives egenskaper fra alle sykdommer, inkludert kreft. I denne artikkelen vil jeg ikke snakke om disse sykdommene, jeg vil utarbeide emnet for hvordan brus hjelper med akne i ansiktet.

Dette emnet etter min mening krever spesiell oppmerksomhet, siden brus løsner mange hudproblemer, ikke bare forbundet med akne. Etter masker med brus blir ansiktets hud elastisk, glatt, fløyelsaktig, men først ting først.

Hudegenskaper

 1. anti-inflammatorisk.
 2. du fjerner kløe og rødme.
 3. tørker.
 4. fjerner overflødig sebum fra ansiktet.
 5. helbreder arr.
 6. fjerner flekker etter akne.
 7. Fjerner døde hudlag.
 8. hjelper fra sorte prikker.

Som du kan se egenskapene til brus i overflod, bare en slags panacea :)

Hvordan gjør det

Soda i apotekets faglige språk lyder som natriumbikarbonat, har form av et fint krystallinsk pulver, jeg vet i utgangspunktet alt :) Hovedkvaliteten på grunn av hvilken brus behandler akne er dens alkaliske egenskap.

Ikke bekymre deg, det er en svak alkali, og ikke så inneholdt i batteriene :)

Det er alkali som har en antimikrobiell effekt, og fjerner også det kåte laget av hud og overflødig fett. Folk som har slitt med akne lenge, vet hvor viktig disse egenskapene er!

La oss sortere egenskapene i rekkefølge

№1. Anti-inflammatorisk. På grunn av dette, vil mikrober ikke utvikle seg på huden, henholdsvis, vil akne ikke vises. Eksisterende akne, brus vil tørke og lindre rødhet, men det er fortsatt bedre å kurere akne som dukket opp ved å snakke med levomycetinum, og å bruke brus som et profylaktisk middel.

№2. Regulerer talg. Soda maske fjerner fett fra ansiktet ditt, slik at porene ikke vil bli tilstoppet. Og når fettet kommer ut fritt, har bakteriene ingen steder å vokse.

№3. Post acne og arr. På grunn av feil behandling av akne, så vel som klemming, kan stagnerende flekker dannes, strømmer blodet til slike områder svakt, ettersom den cellulære balansen er forstyrret, pluss en sopp. På grunn av dets alkaliske egenskaper bekjemper bruset sopp, eksfolierer stratum corneum, på grunn av dette økes blodstrømmen til hudceller, og dermed blir flekker og arr fortløpende.

Når det gjelder arr, er dette et spesielt emne, det er lett å tjene dem, men det er vanskelig å helbrede, så trykk aldri på akne!

№4. Svarte prikker. Hvis du blander hvit leire, brus og salt, så vil denne fantastiske blandingen trekke ut disse små ansiktsproblemer. Dette skjer fordi bruset desinfiserer, og leire og salt, som fungerer som absorberende, trekker ut akkumulert smuss i porene.

SODA FRA EN FACE LEAK

Masker med brus er veldig lett å forberede.

Bland i en bolle 1-2 ss brus og vann. Vann legger så mye til å gjøre vassel, som vi legger på ansiktet. Det er nødvendig å søke om 15-20 minutter. Som regel tørker masken ut veldig raskt, på grunn av dette begynner å smuldre.

Vask først først med varmt, og bruk deretter kaldt vann (for at de rensede porene skal smale). Det er nødvendig å bruke dette 1-2 ganger i uken, det har ingen bivirkninger, men det er ikke nødvendig å tørke huden for ofte.

Hvilke komponenter kan jeg legge til mer?

Maskens brus er veldig enkel å forberede og samtidig veldig effektiv. For å øke effekten må du legge til masken: Salt og hvit leire, som jeg sa tidligere, vil disse komponentene bidra til å strekke de sorte prikkene, samt akselerere helingen av arr og bleking av flekker.

Denne masken blir forberedt slik:

En spiseskje med hvit leire og brus, pluss en teskje bordssalt. Alt dette er blandet og påført ansiktet. Hold i 10-20 minutter.

Hvis ansiktet er sterkt tweaked, vask deretter av tidligere, og neste gang redusere mengden salt.

Soda og uten leire vil vise et kjølig resultat. Jeg bruker den første typen maske, og den andre.

anmeldelser

Min mening om effekten av akne og flekker etter dem.

Jeg likte brusen! Takket være disse maskene, ble den fete huden betydelig redusert, flekkene begynte å passere mye raskere. Spesielt vil jeg merke den andre masken med leire. Etter min mening - dette er en av de beste masker for ansiktet, spekteret av handlinger er ekstremt stort.

Jeg anbefaler alle å inkludere denne masken i listen over hudpleieprodukter.

Jeg merker at masken er først og fremst nødvendig for å rense porene, behandle flekker etter akne, men mot et stort antall akne, spesielt subkutan, vil brusen være maktløs. Hva i dette tilfellet bruker jeg antibakterielle stoffer

De vil bidra til å drepe bakteriene, så det blir ingen betennelse i ansiktet, og etter det bruker jeg masker for å fjerne hælen og forhindre utseende av nye kviser.

Her er et enkelt behandlingsregime.

Andre vurderinger:

konklusjon

Aknebehandling er en integrert tilnærming. Soda, i sin tur, vil bidra til å fjerne overflødig talg, slik at porene ikke blir tilstoppet, vil tørke eksisterende kviser, samt fjerne pigment flekker.

Pass på å prøve å bruke, resultatet vil definitivt behage deg. Det viktigste er ikke å være nidkjær i søknaden, 1-3 ganger i uken vil være ganske nok.

Jeg har alt i dag, hvis du har dine egne oppskrifter for bruk av brus til ansiktet, skriv dem i kommentarene.

Soda Face - ren, godt preparert hud er enkel, billig og rask

Skjønnhet og helse i huden ligger i riktig, høykvalitetspleie. Det mest interessante er at du ikke trenger å bruke dyre kosmetikk, du kan gjøre med vanlige produkter som omgir oss i hverdagen. Bright proof - natron. Facial soda er en trofast assistent i mild rensing av huden, bli kvitt akne, svarte flekker. Hvordan bruke brus til ansiktet i ditt hjem kosmetiske bag, å alltid se ut som "utmerket", les videre.

Ansiktsfordel

Baking soda for ansiktshud er en slags hjemmelaget såpe. Det kan om et par minutter forsiktig rengjøre epidermis, porer fra restene av fundamentet, gjørme, sebaceous sekresjoner.

Til tross for enkelhet, rutine av produktet, er bulkbestanddelen mye brukt i kosmetikk. Det fjerner effektivt, effektivt hudproblemer, deltar aktivt i transformasjonen av vev, og forbereder perfekt epidermis for bruk av favoritt næringsstoffer.

Før en uplanlagt hendelse er det ganske enkelt å transformere selv fra improviserte midler. Først bruker du soda peeling, og deretter påfør 2-3 dråper arganolje på ansiktet, argan har høye anti-aging og firming egenskaper.

 • Rensing - er hovedoppgaven til verktøyet. Soda pulver vil eliminere problemet med tilstoppede porer, avlaste fra restene av dagen sminke, sekreter av sebaceous kjertler;
 • Forstørrer porene - takket være denne funksjonen, er porene alltid ikke tilstoppede, rene. Huden puster fritt, og næringsmiddelkomponentene i masken kommer raskere inn i cellene;
 • Antimikrobielle, desinfeksjonsmiddel - Aktiv soda fra akne på ansiktet. Den fremmer rask helbredelse av mikroskader, små sår;
 • Anti-inflammatorisk - pulver bidrar til å eliminere rødhet, beroliger betennelse, forhindrer komplikasjoner av problemet;
 • Skrubbing - mikropartikler av bulkmedikamentgaranti avhending av svarte flekker, døde epidermale celler. Det virker forsiktig, etter rensingsprosedyren er det ingen spor, irritasjoner;
 • Whitening - kosmetologer anbefaler å bruke dette kjøkkenproduktet for ansiktsbleking. Juster skyggen av epidermis, litt lett det vil hjelpe en spesiell skrubbe med brus.

Face peeling med brus er egnet for problem, kombinasjon og fet hud. Men eierne av den tørre typen for å bruke denne ingrediensen anbefales ikke.

Søknad i hjemmet kosmetikk

Du kan bruke ansiktssoda alene eller med andre ingredienser. Alt avhenger av tilstanden til personen, de tiltenkte målene, det forventede resultatet.

Tenk på mulige anvendelser av produktet i hudpleie:

 • Ansiktsskrubb - en konstant egenskap for kvalitetspleie. Scrub garanterer magisk rensing av overflaten og porene. I tillegg vil de ekstra ingrediensene i skrubbe (kosmetiske oljer, urtete, naturlig honning) gi næring, toning;
 • Soda-løsning brukes til terapeutisk, anti-inflammatorisk vasking. Forberede den nødvendige 1 ts. Løst pulver, 1 ss. kokt vann. Oppløs pulveret i varmt vann, vask, straks påfør krem ​​med løfteeffekt. Etter prosedyren vil epidermis tilfredsstille deg med en sunn, stram tilstand. Utfør vask en gang i 7 dager;
 • En ansiktsmaske laget av brus er et annet alternativ for å kombinere ernæring med rensing. Prosedyren sørger for forsiktig behandling av problemområdene, lyser, beroliger integumentet;
 • Spesielle lotioner for området nær øynene reduserer puffiness, poser. Noen få minutter av prosedyren - og fra en søvnløs natt, vil tretthet ikke forbli et spor.

Rensing av ansiktet med brus hjemme er en utmerket metode for å forberede huden før du bruker foryngelsesapparater.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Soda behandlinger er ikke for alle. Det er ingen kategoriske kontraindikasjoner for bruken av produktet, men noen ekspert anbefalinger er tilstede:

 • Det er uønsket å utføre ansiktsskalning med brus med en tørr type epidermis. Som et alternativ, må du sørge for å bruke fuktighetskrem for å fylle opp tapt fuktighet etter rengjøring.
 • Med økt følsomhet, irritabilitet i huden, vær forsiktig med brusbehandlinger. De kan provosere rødhet og ubehag;
 • Hvis det er edderkopper, er masker, skrubber med tilsetning av en bulkbestanddel uønsket.

For oljeaktig, kombinert type, rensing av ansiktet med brus er et godt funn. Det vil rense integrasene, normalisere arbeidet i sebaceous kjertlene, tørr akne, lindre akne og roe ned problemområder.

For en fullstendig vurdering av tilstanden, må omfanget av problemet, før du bruker brus til kosmetiske formål, konsultere en hudlege, kosmetolog. Deres råd og anbefalinger vil bidra til å organisere riktig ansiktspleie.

Beste Soda Oppskrifter

Det er nok oppskrifter av kosmetikk på grunnlag av løs forberedelse. Følgende komposisjoner fortjener spesiell oppmerksomhet.

Forfriskende Hjemmelaget Mask

Returner vital energi av huden, oppdatere og fylle opp mangelen på vitaminer i cellene vil hjelpe maske med tilsetning av fersk appelsinjuice. Tilberedning av midler blande snøvit pulver med juice. Det burde ha vist seg en tykk, homogen masse. Spred masken over ansiktet i 5-10 minutter. Lett massasje bevegelser vil ikke skade. De vil øke blodstrømmen, øke effektiviteten av kosmetiske prosedyrer.

Nærende maske

Honning og brus er ansett som en utmerket kombinasjon for hjemmepleie. Dette er en magisk skrubbe og nærende maske samtidig. Sammensetningen er i stand til å kvitte seg med skitt, stygge sorte prikker, blekemiddel, smale porer og gi anstendig næring til cellene. For matlaging trenger du:

3 ss. Soda anordningen;
100 ml renset vann;
1 ss. naturlig honning.

Ingredienser kombinerer. Mask spredt over overflaten av ansiktet. Etter 15 minutter vaskes resten av næringsblandingen med vann.

Mask for sensitiv hud

Når som helst, vil en lett maske med tillegg av kefir bidra til å myke, berolige huden, eliminere inflammatoriske reaksjoner. For å forberede sammensetningen trenger ingredienser:

0,5 ss. brus pulver;
3 ss. lav-fat kefir;
1 ss. havregryn (knust flager);
3 dråper borsyre.

Kombiner næringsstoffer i en enkelt blanding. Påfør massen på ansiktet. Ikke vaske av 15 minutter.

Skru av fettete skinn og ål

I lang tid å bli kvitt akne, vil stygg fett skinn hjelpe til med enkle hjemskrubber. Den består av brus og hydrogenperoksid i forholdet 1: 2. Bland ingrediensene, bland blandingen på ansiktet. Etter 10 minutter, vask med varmt vann, bruk en nærende krem.

Effektiv eksplosjon

Kombinasjonen av brus og salt i ansiktet sikrer øyeblikkelig rensing, fjerning av døde celler, tørking og behandling av akneproblemer. Masser saltet over fuktig overflate. Deretter må du bruke brus på ansiktet, og massere også i 1 minutt. Du trenger ikke å tåle, skyll straks med varmt vann. Pass på å bruke fuktighetskrem eller lavendelolje. Denne prosedyren er over, og resultatet blir hyggelig overrasket av integritets renhet, mykhet.

Denne skrubbe er perfekt kombinert med selvmassasje. Du kan bli kjent med teknikkene til klassisk massasje her.

Lett peeling

Rengjøring av ansiktet med brus hjemme er ofte forbundet med aggressive skrubber. Det er det ikke. Effektiv og forsiktig ren huden er i stand til sammensetning av ingredienser:

1 ts kjøkken produkt;
1 ts sitronsaft;
1 ts naturlig honning.

Sluk sodavann med sitronsaft. Legg til flytende honning. Spred blandingen på ansiktet i 10-15 minutter. Vask masken med varmt vann, fukt med olivenolje eller krem.

Soda lotion på øynene

Soda for huden garanterer ikke bare rensing. Hun blir også kvitt poser, puffiness under øynene, lindrer tretthet. Forbered 200 ml kamille, salvedekoksjon (les mer om egenskaper, virkninger av urter her). Legg til 1 ts. bruspulver. Rengjør bomullsputer, kut bandasene suge i løsningen og legg på øyelokkene. Etter 5 minutter oppdater gadgets. Gjenta prosedyren flere ganger. Effekten er ikke lang i kommende, og viktigst - det er helt ufarlig, ingrediensene er alltid til stede. Sørg for å behandle følsomt område med øyekrem.

Før prosedyren, bruk noen dråper patchouli olje rundt øynene for å beskytte den delikate huden mot aggressive effekter av slipende partikler. Eiere av tørr, sensitiv hud, dette rådet er også nyttig.

Clearing klokt

Det er nødvendig å bruke brusløsninger i hjemmet kosmetiske prosedyrer med største forsiktighet. Til tross for sammensetningenes enkelhet, kan tilgjengeligheten av stoffet skade huden. Enkel, men viktig for oppfatningen av reglene, vil bidra til å unngå unødvendige problemer og problemer:

 1. For å møte rensing med soda slutter ikke med rødhet, kløe, allergisk reaksjon, sørg for å utføre en rask test. Plasser en liten blanding på armlenes indre fold, på håndleddet. I tilfelle en negativ reaksjon, ikke bruk agensen, erstatt den med andre hjemmelagde ekspressmasker.
 2. Produkter av tvilsom kvalitet, med mugg, uvanlige lukt for fremstilling av kosmetikk, bruker ikke. Dette er full av ubehagelige konsekvenser.
 3. Før peelingprosedyren, bruk en liten baseolje på epidermis. Rens deretter ansiktet ditt med sodavann. Denne teknikken er spesielt viktig for hud følsom for tørrhet, for følsom periorbital sone.
 4. Ikke hold produktet på ansiktet i mer enn 10-15 minutter, du kan tørke epidermis.
 5. Vask av ansiktsblandingen fra brus med varmt, kaldt vann. Herbal infusjoner er også egnet for dette formålet.
 6. Sikre det oppnådde resultatet med en nærende krem ​​eller oljesammensetning.

Soda pulver ble mye brukt i kosmetologi. Den brukes i kroppsmasker, hår, sammen med skum til svømming. I alle fall er resultatet fantastisk. Huden ser uthvilt, ren, puster og utstråler helse.

Soda for ansiktet - anmeldelser, oppskrifter masker

De unike egenskapene til natron gjør en utmerket jobb med pigmentering, akne, akne. De minste pulver-enzymer kommer inn i porene i ansiktet dypt og effektivt renser urenheter, forebygger betennelse og utjevner hudens hud.

I forhold til skjønnhetssalonger utføres slike prosedyrer daglig. Men samtidig må kundene betale store summer for den enkleste prosedyren som kan utføres hjemme.

Soda nuggets kan skrape følsom hud, så det bør brukes med forsiktighet. Ansiktsmasker med brus, i henhold til omtaler av skjønnhetseksperter, brukes:

 • å fjerne blackheads;
 • forurenset porer, deres slagge.

Før bruk, ta en følsomhetstest og smør håndleddet med en løsning.

 • Du kan ikke bruke en maske med brus og salt:
 • Med overfølsom og tynn hud;
 • Hvis det er sår, slitasje, riper, betennelser;
 • Med nærhet av kapillærer og blodsystemer til huden.

Med utseende av rødhet, hevelse, utslett maske er det absolutt umulig å søke!

 1. For å redusere virkningen av sammensetningen på huden, før påføring, påfør ikke raffinert olje på huden.
 2. Etter påføring skylles av vekselvis med varmt og kjølig, men ikke kaldt vann.
 3. Påfør antiseptisk krem.
 • 2 ss. l. vaskevæske fortynnet i 1 ss. l. vann, fyll en liten klype salt (liten) og brus.
 • Påfør i 10-15 minutter, skyll med varmt rennende vann.
 • Oppløs soda og fint salt i like store deler i en liten mengde olje.
 • Påfør i ryddige sirkulære bevegelser i 15 minutter, skyll med varmt rennende vann, så kaldt.
 • Grate baby såpe, tilsett en klype med natron og fint salt, bland godt.
 • Påfør ansiktet i sirkulære bevegelser, la det stå i 10 minutter og skyll.

Denne oppskriften er aggressiv og er absolutt kontraindisert for personer med følsomt vev.

 • Å vaske ansiktet, å smøre ved første brus, som om det gnis på et ansikt, så små, bordsaltblanding.
 • Etter prosedyren, skyll med varmt vann, spre antibakteriell, antiseptisk krem.
 • En klype natron og saltblanding fortynnet i 2 ss barberkrem.
 • Spreid jevnt i sirkulære bevegelser.

En blanding av salt og natron er et utmerket kosmetisk. Hvis du bruker oppskriften regelmessig, vil huden bli jevn, alderpigmentering vil forsvinne, svarte flekker, akne. Ansiktsvevene vil skinne, den forbedrede blodstrømmen vil forynge cellene, fine rynker blir utjevnet.

Slik bruker du natron til ansikt

Drikke (bakervarer) brus til ansiktet er et enkelt og unikt verktøy som du kan utføre alle de kosmetiske prosedyrene for å ta vare på ansiktet på egen hånd.

Fordel og skade

Natriumbikarbonat, som er på kjøkkenet av noen vertinne, er det minste hvite pulveret. Den er helt løselig i vann, har en salt smak, beroligende for berøring.

Drikke soda er mye brukt i kjemisk, mat og farmasøytisk industri. Ikke det siste stedet det tar og når du utfører kosmetiske prosedyrer.

Nyttige egenskaper av natriumbikarbonat:

 • Bakterisk og antiinflammatorisk. Natriumhydrogenkarbonatløsning brukes til å behandle sykdommer i halsen, trøst, soppsykdommer, rense ansiktets hud.
 • Emollients for behandling av hoste, kåt hud, hårvask.
 • Den har en bleking eiendom. Det brukes til å hvite tenner og ansiktshud.
 • Beroligende effekt. Brukes til bad, lindrer kløe fra insektbitt.
 • Hjelper å takle ubehagelige lukter fra munnen og fra svette.

Natriumbikarbonatskade:

 • Langvarig hudkontakt forårsaker irritasjon.
 • Hvis du er overfølsom, kan du få allergiske reaksjoner.
 • Hvis tørt pulver kommer inn i øynene, kan det forårsake hornhinneforbrenning.
 • Bruken av natriumbikarbonat inne fører til tap av appetitt, kvalme, og noen ganger gastritt og magesår.
 • Bruk av dette stoffet bør kontaktes med forsiktighet og følg nøye reglerne for bruk.

Funksjoner for bruk

Når kokekrem bare kan kjøpes på apoteket som medisin. Tiden gikk, og drikkeglass begynte å bli brukt hovedsakelig i hverdagen, men dessverre glemte alle bare sine helbredende egenskaper. Men alt nytt er den glemte gamle og brusen finner igjen sin anvendelse i kosmetologi og brukes til behandling av ulike sykdommer.

Effektiv effekt av natriumbikarbonat på huden oppstår på grunn av innholdet i følgende kjemiske elementer i det:

Karbon, som normaliserer talgkjertlene. Stopper betennelsesprosesser;
natrium går inn i hudcellene og bærer næringsstoffene fra masken inn i dem
oksygen og hydrogen, reduserer de aggressiviteten til komponentene og myker deres påvirkning på huden.

Hjemme med natriumbikarbonat kan du bruke frukt, honning, salt, rømme, grønnsaker, kefir.

Påfør natron til huden bør være i nærvær av:

 1. blackheads og svarte flekker;
 2. oljeaktig skinne;
 3. tette porene.

Bruk natriumbikarbonat ansiktsmasker med normal og tørr hud en gang i uken. Når oljeaktig - kan brukes hver annen dag. Når masken utsettes, utelukker området rundt leppene og øynene. Ikke hold masken i mer enn 10 minutter, for ikke å overdrive det øverste lag av huden. Etter at du har fjernet masken på ansiktet, bruk en nærende krem ​​som passer til din hudtype og alder.

For å forhindre masker fra natriumbikarbonat anbefales ikke.

For å få et positivt resultat av å bruke brus, er det nødvendig å utføre daglig kamp for ansiktets skjønnhet. Tidlig å rense, exfoliere, tone og nærme ansiktets hud.

Ansiktsmaskeoppskrifter med soda

Det er mange ansiktsmasker med natriumbikarbonat. Før du setter på en maske, blir ansiktet dampet over kokende vann, du kan legge til urter til det, da vil maskens effekt øke. Etter at prosedyren er fullført, fjernes masken med en våt vattpinne eller skylles med kaldt vann.

 1. Honning, olje (kosmetisk eller vegetabilsk), natriumbikarbonat, ta alle ingrediensene i like mengder og bland. Olje gir en mykende effekt, honning fremmer fjerning av giftige stoffer fra hudceller. Mask gjør 3 ganger i måneden.
 2. Eggeplomme, natriumbikarbonat, bryggers gjær. Bland en spiseskje gjær, eggeplommen av ett egg, en teskje natriumbikarbonat. Det har en bleking effekt.
 3. En teskje natriumbikarbonat blandes med to ss rømme. Masken holder 10 minutter. Denne sammensetningen kan brukes som en skrubbe, bare surkrem skal tas i halvparten og tilsett litt vann. Påfør i sirkulære bevegelser på ansiktet.
 4. Ta to spiseskjeer rismel, en halv kopp yoghurt og en teskje natriumbikarbonat, bland alt opp til konsistensen av rømme og sett på ansiktet i 10 minutter.

Rengjøringsmasker:

Ta vilkårlige proporsjoner av havregryn og natriumbikarbonat, tilsett litt vann, bland til tykkere rømme. For fet hud ta like mengder ingredienser, og i andre tilfeller må mel tilsettes tre ganger mer enn natriumbikarbonat;
I en juice av en sitron eller oransje, legg til en teskje natriumbikarbonat. Smør huden med en bomullspinne og vask av masken. Det renser huden godt, brukes til fet og problem hud.

Akne og akne masker

Antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaper av natriumbikarbonat kan brukes til å rengjøre ansiktet fra akne og akne.

Den enkleste måten er å vaske om morgenen med brusoppløsning. For å gjøre dette, bland natriumbikarbonatet med vann til en grøt tilstand. Sett blandingen på ansiktet og hold i 30 minutter, skyll med varmt vann. Prosedyren utføres i løpet av måneden to ganger i uken.

Du kan bruke en annen oppskrift. Bland natriumbikarbonat og salt i like mengder. Skyll ansiktet og såpe det med såpe, bruk den tilberedte blandingen til det soppede ansiktet. Massasje, ikke gni innholdet, og la det stå i 10 minutter. Skyll med lunkent vann.

For å fjerne akne og akne, vil hydrogenperoksid og natriumbikarbonat hjelpe, bland ingrediensene 2/1, påfør de skadede områdene og hold i 10 minutter. Skyll med kaldt vann.

Rynke soda masker

Rynker vises fra ansiktsmuskulaturen eller som følge av en kvalitativ forandring i huden med alderen. Stress og alvorlig sykdom, dårlig ernæring, raskt vekttap, dårlig kvalitet på påført kosmetikk - alt dette påvirker utseendet på for tidlige rynker i ansiktet.

Natriumbikarbonat er et aggressivt stoff og brukes ofte til å rense huden, så det er ikke så mange oppskrifter på rynker i ansiktet. Her er to eksempler:

En effektiv og ganske mild ansiktsmaske som bruker natriumbikarbonat med honning. Den kan brukes til aldring og tørr hud. Den har en mild effekt, selv om den gjør dyp rensing, nærer og fukter huden.

For å forberede masken må du ta rosa vann, en banan og natriumbikarbonat. Bland en banan med en gaffel, tilsett 15 g rosevann og 5 g natriumbikarbonat. Huden blir elastisk og fine rynker blir mindre synlige.

Masker fra alder flekker

En av årsakene til utseendet på aldersplassene er arvelighet. Dette gjelder spesielt for fregner. Andre pigmentflekker forekommer av ulike årsaker, for eksempel under graviditet eller i alderdom.

Natriumbikarbonat er en av de sterkeste og sikreste midlene for å redusere og fjerne pigmentflekker. Det lyser huden uten å skade det.

Oppskriften er veldig enkel: Oppløs bare 45 g natriumbikarbonat i en kvart liter varmt vann og tilsett 75 g sitronsaft. Påfør oppløsningen til huden flere ganger i løpet av dagen.

Fortynn natriumbikarbonat med vann i like store mengder, sett på de stedene der det er pigmentspots og fregner. Lett å massere og skyll med lunkent vann.

Leir og melk tar 30 gram, 15 ml honning og avkok av urter: morgenfru, kamille og peppermynte, en halv teskje natriumbikarbonat. Masken har en bleking effekt bare for fet og normal hud. I stedet for leire kan du bruke mel.

Gjennomføring av regelmessige prosedyrer, hvite du huden og til og med sin lettelse. Det blir elastisk, de døde cellene vil bli fjernet og epidermiene vil bli fornyet.

Kontraindikasjoner for bruk av masker med brus

 • Følsom og tørr hud.
 • Tilstedeværelsen av ansiktsskjæringer, slitasje eller sår.
 • Hyppig bruk.
 • Bruk av stoffer i ren form.

Forbrukeromtaler

Noen vurderinger av de som allerede har brukt brus i ansikts hudpleie:

For ansiktsrensing bruker jeg natriumbikarbonatskrubbe. Verktøyet er veldig effektivt og rimelig. Først brente hun ansiktet, da hun gjorde rengjøringen med en brus, men senere begynte hun å bruke forskjellige tilsetningsstoffer. Jeg likte kefir skrubbe. Jeg har tynn hud og har hele tiden akne. Resultatet overgikk forventningene.
Fantastisk folkemiddag, uunnværlig i kampen mot ungdommelig akne. Bedre dyre kosmetikk.
Med jevne mellomrom lager jeg masker fra honning og natriumbikarbonat. For fet hud med svarte flekker, er dette det mest ideelle alternativet. Det viktigste er å bruke blandingen forsiktig, ikke gni den sterkt. Andelene valgte sine egne.

Veldig billig og effektiv.
Dette er et enkelt, rimelig, kostnadseffektivt og allsidig verktøy. Gir et godt resultat.
Vask straks ansiktet mitt. Bruk en blanding av såpe og natriumbikarbonat. Etter prosedyren: huden er elastisk, blir svarte flekker mindre, kviser tørker opp. Heal gamle arr på huden og forsvinner fettete. Generelt blir ansiktets hud mye bedre enn etter å ha besøkt skjønnhetssalonger.

Fra negative anmeldelser:

Laget en maske av en brus og brente huden. Det er rødhet og brenning;
Sterkt stikk, det er nødvendig å vaske forsiktig ut.

Enhver natriumbikarbonat ansiktsmaske gir resultater. Med tanke på alle anbefalinger og tips for bruk av et så enkelt og unikt verktøy, vil du løse mange hudproblemer.

Mat brus - anmeldelse

PEELING SODA FRA SVARTE PUNKTER. En effektiv måte å gjøre huden din mye renere! (bilde "før" og "etter")

Mange anmeldelser om brus er allerede skrevet i denne tråden, den er så allsidig, og du kan finne mange bruksområder for den.

Soda er alltid til fingertuppene, og jeg bruker den på alle mulige måter, starter med matlaging og helt opp til kosmetikk)

Hva jeg bare gjorde med hennes hjelp. Hun blete tennene sine, kjempet med trøst, og da barnet var lite, vasker hun ofte opp med det. Dette er en flott rengjøringsmiddel som ble brukt av våre bestemødre.

I dette innlegget vil jeg snakke om peeling med brus fra svarte flekker, som jeg har praktisert i lang tid.

Dette problemet sannsynligvis bekymrer mange jenter, fordi det ikke er lett å kjempe med sorte prikker.

Dyrt masker, rensestrimler, etc. hjelper ikke alltid, hvis det er en effekt, er det svakt og ikke så merkbart.

Nylig bruker jeg ikke penger på alle disse tingene (gjelder forskjellige striper), fordi jeg var litt skuffet over dem.

Hjemme kan du lage en maske med svart kull og peeling med brus, noe som gir et mer produktivt resultat, så jeg bytter dem fra tid til annen, og effekten passer meg perfekt.

Jeg har en kombinasjonshud og en klynge med svarte flekker, spesielt på nesen og vingene. Den beste og 100% metoden er mekanisk rengjøring, men hvor mange har lest og hørt at det er bedre å ikke røre dette området av trekanten, siden hele kapillærsystemet passerer gjennom det.

Spesielt er det umulig å trykke pimples på dette stedet. Det samme er atraumatisk rengjøring mer mild og ikke farlig.

Det er mange oppskrifter. Ofte gjør jeg med brus og salt.

Oppskriften er ekstremt enkel og krever ikke en stor investering i tid.

Bland like mengder brus og salt og rør med vann.

Som et resultat får vi dette stoffet. Det er lett å påføre, men kan fade litt under friksjon, så prosedyren gjøres best over vasken.

Huden er pre-cleaned av kosmetikk og satt på en blanding i form av en maske. Jeg holder i et par minutter akkurat slik, og deretter gni jeg med lette bevegelser i 3 minutter. Følelser under prosedyren er normale. Huden stikker ikke eller bake. Denne peeling er gjort bare på nesen.

Etter å ha blitt tørket i ansiktet med kaldt vann og påført en nærende eller fuktighetsgivende krem, fordi brus kan tørke huden din litt. Etter en slik peeling kan huden redde litt, men rødheten forsvinner raskt.

Som et resultat blir porene mye renere, huden er glatt, og det er færre sorte prikker, selv om de er fjernet og ikke alle (spesielt dype), men resultatet er merkbart.

Også, brus har en bleking effekt.

Du kan også lage peeling med brus, honning og sitronsaft, noe som ikke gir mindre positiv effekt. Operasjonsprinsippet er identisk med det ovennevnte.

Slike prosedyrer (med brus) Jeg gjør ikke mer enn en gang i uken, eller til og med 10 dager.

Det er best å kjempe med svarte prikker i komplekset, ved hjelp av ulike masker, leire og scrubs, så blir resultatet mer uttalt.

Jeg merket ikke noen negative effekter av peeling med brus, men eiere av tørr og sensitiv hud bør være forsiktig.

SODA BATHS

Med jevne mellomrom lager jeg brus, som har en gunstig effekt på huden og hjelper til med å bli kvitt appelsinskall og til og med fjerne noen "volumer", fordi Soda har evnen til å fjerne overflødig væske fra vev.

Slike bad er spesielt relevante for de som ønsker å gå ned i vekt.

Rensing og omsorg for ansikts brus: skjønnhetspleie råd

Vi undervurderer uskadelig soda, og tenker at dette bare er et pulver for å lage deig. Dette var imidlertid ikke alltid tilfelle: våre bestemødre visste sikkert verdien av dette produktet, fordi de måtte bevare skjønnheten uten de millioner av rør av moderne verktøy som nå er tilgjengelige for oss. Er de like gode som nevnt i reklame? Ikke prøv å gå tilbake til bestemorens skjønnhetsoppskrifter? Forstå at brus - for ansiktet den beste måten kan bare dristige skjønnheter. Vil du ta risikoen?

Hvordan brus påvirker huden

Et vanlig kjøkkenprodukt - natriumbikarbonat kan erstatte seg med en krem ​​til ansiktet, en kosmetisk maske, og også et peelingprogram. En slik magisk effekt forklares av en eksepsjonell sammensetning, hvor de gunstige ingrediensene, når de kombineres, øker effektiviteten betydelig.

 1. Oksygen, som bokstavelig talt gjenoppliver huden.
 2. Natrium er en slags "leder" av alt som er nyttig, og bærer livsgivende rettsmidler fra overflaten av huden til de dype dermislagene, hvor de heler, nærer huden fra innsiden.
 3. Hydrogen som beskytter ansiktet mot aggressiviteten av de skadelige effektene av hele miljøet.
 4. Karbon er fienden av fettete skinn og akne, noe som er en plage for skjønnhet.

Hva er bruken

Du har allerede innsett at natriumbikarbonat er en av de beste naturlige kosmetikkene, la oss se på eksempler på hvor nyttig brus er til ansiktet, som det kan kurere og overvinne. så:

 • Forurensning, av hvilken som helst type - selv fra støv / smuss, selv fra kosmetikk / sminke.
 • Akne av alle slag - til og med tenåring, til og med hormonell.
 • Fettete glans, ødelegger noe bilde.
 • Rødhet.
 • Insektbiter, medfølgende kløe.
 • Svarte prikker.
 • Lukking av kjertler.
 • Hevelse og blåmerker rundt øynene.
 • Overdreven fet hud.

De sier at hvis du vasker bruset, vil det ikke komme gammel alder, men det er viktig å huske balansen, fordi du umiddelbart bør forstå i hvilke tilfeller natriumbikarbonat ikke er assistent.

Kontraindikasjoner og skade

Selv den mest nyttige medisinen kan være en gift hvis du er allergisk mot det, natriumbikarbonat er ikke noe unntak. For å forstå om du har en individuell intoleranse mot mirakelpulveret, gjør en test: Forbered en mush, gjelder for et ømområde i albuen, vent 15 minutter, kontroller om det er en negativ reaksjon i form av rødhet, peeling, kløe.

Skader kan også forårsake mirakelpulver i slike tilfeller:

 • slår på slimhinner
 • overskrider varigheten av prosedyrene
 • øker dosen av konsentrasjonen av ingredienser i oppskrifter;
 • amatør i møte med rådgivende kosmetologer.

Unnlatelse av å overholde reglene er fulle av væskesår, irritasjon av dekselet, utslett på huden og andre ubehagelige bivirkninger. Derfor, lære hvordan du skal håndtere helbredelsesverktøyet, da vil det betale deg skjønnhet.

Hvordan lage peeling soda

Det er ikke bare viktig for hvilken oppskrift du rengjør ansiktet ditt med brus hjemme, men også hvordan du gjør det. De små tingene som noen ganger er "bak kulissene" av oppskriften, spiller noen ganger en avgjørende rolle. Selvfølgelig, kosmetologer tar slike detaljer for gitt, gjør dem "på maskinen", men du har et annet yrke, ikke sant? Derfor, la oss lære det grunnleggende om håndtering av brus, de grunnleggende reglene for å forberede huden for prosedyrer.

Så, de generelle reglene for rengjøring av dekselet med natriumbikarbonat - kosmetologer tips:

 1. Før prosedyren, undersøk integumentet, kontroller at det er tilstoppet områder, sår, slitasje, brannskader. Hvis det er noe, må rensingssesjonen bli utsatt. Ikke skell etter soling, det er bedre å rengjøre ansiktet ditt før soling.
 2. Den første fasen av peeling renser alltid ansiktet på dekorative kosmetikk. Den andre - dampingen av huden. Videre handle strengt i henhold til oppskriften du likte.
 3. Bruk kun matversjon av produktet, ingen andre typer er ment å komme i kontakt med dekselet og kan forårsake uopprettelig skade på skjønnheten.
 4. Hvis du gjør peeling for første gang, så start med en liten del av dermis, for eksempel fra pannen.
 5. Ved påføring av sammensetningen omgir sidene rundt leppene, øynene.
 6. Uansett hva du sier kosmetologer eller dikterer oppskrifter, er det ikke verdt det å holde blandingen med natriumbikarbonat på ansiktet i mer enn en kvart time.
 7. Den endelige delen av peeling inkluderer alltid en rikelig vasking og deretter påføring av en fuktighetskrem egnet for din hudtype.

Dette er viktig å vite! Ta hensyn til reaksjonen av huden din ikke bare til brus, men også til de andre komponentene i masken som du gjør peeling.

Video: brusbasert maskeinnsamling

Oppskrifter for rensing brus

Og nå, la oss snakke om hvordan du renser ansiktet ditt med brus ved hjelp av en eller annen oppskrift. I tillegg til brus kan andre ingredienser være til stede, det er bare til fordel for skjønnhet, men husk at du bør sjekke om du har allergier.

Kosmetisk såpe og soda

Kosmetologer kaller spøkende denne teknikken "peeling for the lazy", fordi det er grunner til dette: En såpefilm på huden hjelper ethvert middel overført til å bli fordelt like jevnt som mulig, noe som betyr at hver millimeter av ansiktet er garantert å gjennomgå handlingen. Derfor kan du ved hjelp av såpe forenkle hele teknologien: Ikke bland forskjellige ingredienser, ikke jord oppvaskene, ikke se etter andre komponenter.

Nøkkelen til prosessens suksess ligger i valg av såpe - for ansiktet må du bruke barn, som har antibakteriell effekt. Og så er alt enkelt:

Trinn 1. Rengjør og damp på dekselet.

Trinn 2. Smør ansiktet med såpe.

Trinn 3. Påfør såpefilmen en oppslemming av brus (1: 1 natriumbikarbonat + vann).
Trinn 4. Hold i 15 minutter.

Trinn 5. Vask grundig med varmt vann.

En slik prosedyre vil ikke bare rense huden, avlaste deg med svarte flekker, rydde ut kjertlene, men lind ansiktet fra akne, peeling.

Soda Mask med salt og barbering skum

Følgende oppskrift er spesielt god for fettsykefragmenter. Det er også en favoritt måte for skjønnhetene for å forbedre tanningseffekten, så tenk på det før du reiser til sjøen.

For sammensetningen trenger du en liten skje med fint salt og natron, som må blandes, kombinert med barberskum (du kan til og med bruke et mannlig merke).

Det rensede, dampede ansiktet skal behandles med den forberedte massen; Gi en mirakelmaske 10 minutter for å konkurrere med fettete fett, akne, gjørme og glans. Du kan fjerne sammensetningen med massasjebevegelser som vil fordyre rensingen. Kosmetologer anbefaler å vaske dem av alternativt med varmt vann til å begynne med, kaldt vann i enden, noe som gjør at de rensede porene kan lukkes igjen, hindrer at smuss kommer inn i talgkjertlene og tettes dem igjen.

Rensende soda maske med øl gjær

Oppskriften med tilsetning av gjær er god fordi huden ikke bare er renset, men også forynget, får en forfriskende næring.

 • Skjeeg og natriumbikarbonat,
 • legg til massen av en kapsel av vitamin C (du finner den på apoteket),
 • fortynn komposisjonen med vann til konsistensen av rømme,
 • bruk en fantastisk blanding
 • en kvart time går om virksomheten din
 • vask av restene av massen.

Egg hvit brus til ansiktet

Peeling med protein når det gjelder hastighet og effektivitet er ikke like når det er nødvendig å tørke uventede pimples på tvelden til en fest eller en dato. Ikke la det være et spor med sammensetningen av de svarte prikkene, forræderisk forvirrende sminke.

For å gjøre en slik oppskrift enklere å bruke: separer proteinet, tilsett en halv skje natriumbikarbonat, bland, applicer, la blandingen virke i en kvart time over feilfriheten av dekselet. Kosmetologer anbefaler å vaske av restene med masserende bevegelser, dette vil øke effekten.

Kamille, barberskum, brus

Hvis du er eier av en følsom, utsatt for rødhet og irritasjon i huden, foreskriver du kosmetologer å kombinere natriumbikarbonat med kamille - en mirakuløs plante, beroligende deksel og lindrer betennelse i celler. Kamille myker aggressiv påvirkning av mirakelpulveret, men reduserer ikke den magiske kraften i sin handling. Prøv det selv vil forstå! I tillegg bekjemper kamille infeksjoner, så hvis du mistenker deres tilstedeværelse, «arm deg» med en mirakuløs oppskrift.

Først bør du lage en kamille avkok. Det er ikke vanskelig: hell 100 ml kokende vann over en suppeske med blomster som finnes i apoteket.

Mens du forbereder væsken, kan du gjøre hovedfasen. Koble en skje med natriumbikarbonat med skummet du allerede vet, som brukes til barbering. Påfør våt å dekke nøyaktig en kvart time. Og vask deretter forsiktig av restene av blandingen med en bomullspute fuktet med kamilledekok. Det rensede ansiktet er igjen smakt med fantastisk te. Vann i denne prosedyren er ikke involvert.

Kokosolje og brus til ansiktet

En annen delikat sammensetning for et forsiktig, irritabelt deksel er med kokosolje, som perfekt nærer, fukter celler, helbreder sprekker, dreper bakterier og utgjør pH-balansen - kjernen i skjønnhet. En ekstra bonus er at etter en slik rensing, trenger ikke dermis å bli fuktet, kokosolje vil selv overta denne funksjonen.

Hvordan utføre prosedyren?

I et 1: 2-forhold, kombinere natriumbikarbonat med kokosnøttolje, umiddelbart (dette er hovedhemmen), ved hjelp av sirkulære glatte bevegelser, bruk den resulterende pastaen til overflaten. Etter 4 minutter, vask av massen, alt - rensing i minutter, beundre resultatet, blomstre, pryder, nyt livet!

Det er verdt å være oppmerksom på! Det er viktig å bruke naturlig kokosnøttolje, ikke surrogatblandinger, og ta også hensyn til holdbarheten på produktet.

Hvordan hvite huden din med brus

Peeling er en nyttig prosedyre, men hva å gjøre hvis du trenger mer radikale tiltak, fordi du lider av "invasjonen" av hatet fregner eller flekker med en ubehagelig "farge". Ikke bekymre deg, natriumbikarbonat på skulderen for å takle like alvorlige problemer, det viktigste - å øke konsentrasjonen og arbeidet med å forbedre sammensetningen. La oss starte?

Før du erklære en pigmenteringskrig, la oss diskutere årsakene til utseendet av flekker, for da kan du enkelt forhindre en slik katastrofe i fremtiden.

Så, takket være hva er fregner født?

 • soleksponering
 • sjøreise
 • hormonell svikt,
 • graviditet,
 • tretthet,
 • dårlig ernæring
 • sykdom.

Selvfølgelig vil du eliminere alle disse grunnene, og du vil automatisk bli kvitt pigmentering, men hva skal du gjøre når du løser problemer, tar måneder, og du vil være vakker akkurat nå?

Legg til det allerede kjente natriumbikarbonatet følgende - velkjente ingredienser, og få et komplett fritak fra fregner:

Møt oppskrifter som kan takle pigmentering i løpet av få minutter.

 • Soda og aspirin for ansikt

En slik sammensetning er en slags skrubbe, derfor vil det lindre deg ikke bare av flekker, men også forny det øvre laget, lakk på dekselet, og i form av en bonus eliminere rødhet, betennelse, bakterier som slår seg på overflaten.

For masken må du fylle opp på vanlig penny aspirin. Fjern 5 tabletter fra pakken og skru dem til støv (med en rullestift, skje, ved hjelp av kaffekvern). Pulver hell en skje med vann og halvparten av dette - natriumbikarbonat. Bland godt, søk om 15 minutter for å dekke. Men det må skylles av kamilleavkok (men du vet allerede hvordan det er gjort).

Dette er en ganske aggressiv oppstilling. Det fungerer bra, men det er ikke verdt å bruke en maske til dels - ikke oftere enn en økt i 2 uker.

 • Peeling vann-soda løsning

Foruten brus ble det ikke funnet noe fra listen i huset? Det spiller ingen rolle, vedta den enkleste måten å bekjempe pigmentering. Løs opp natriumbikarbonat i kokt (ikke varmt) vann, ved hjelp av fingerputer, legg opp løsningen på huden med en bevegelse. La masken virke for en kvart time, fjern resteret ved å skille mot kontrast (varmt og kaldt vann). Og se nå i speilet: du kan se hvor lettere dekselet er blitt, fløyelsaktig har dukket opp, flekker, rødhet og skumle skorper er forsvunnet.

 • Rensing med brus, yoghurt og peroksid

Hvis fregner er mange, er flekkene mørke, og du ønsker å gjenopprette skjønnhet øyeblikkelig, bruk forbedret handlingsteknikk. Tilsett halvparten av natriumbikarbonat og et par dråper hydrogenperoksid med en konsentrasjon på 3% til en skje yoghurt. Rør, dekk huden, vask av etter 5 minutter og beundre forskjellen!

Det er verdt å være oppmerksom på! Yoghurt er ganske akseptabelt å erstatte med rømme eller kefir av noe fettinnhold.

 • Mask med havremel og brus

Når et deksel angripes ikke bare av flekker, men også av rynker, er det bare riktig å koble havregryn til prosessen som er kjent for sin brukbarhet. Denne prosedyren vil fjerne pigmentering, nivåere dermis, mette cellene med næringsstoffer, og gjøre deg yngre.

Oppskriften er enkel: slip havregryn med kaffekvern i et pulver, tilsett en skje med NaHCO3 og hell i så mye kokt vann for å oppnå konsistensen av rømme. Flytt deretter denne fantastiske blandingen til problemområdene. Etter 10 minutter, bli kvitt rester med varmt vann. Etter denne økten, anbefaler kosmetologer å bruke tonic. Rynker er borte, sjekk!

 • Mask med brus, sitron eller oransje

Hvis torturert pigmentering, lider av akne, ødelegger oljeaktig skinn sminke, deretter duftende sitrusassistent - sitronstråler for å hjelpe deg. Ta saften av halvdelene av frukt og suppeske av soda, etter blanding, belegge grueldekselet, og etter 10 minutter skylles. Fant ikke en sitron, men appelsiner står på bordet? En god erstatning, ta det igjen, skjønnhet vil også komme tilbake!

Hvis saken løper, er det mange steder, fregner er ikke lenger forkledd med fundamentet, bruk en maske med dobbel effekt - brus + leire. Sistnevnte har en mindre uttalt rensende effekt enn den første, og hvis du kombinerer dem, får du en mirakuløs effekt.

Sammensetningen er tilberedt uten bris: fortynn et like stort volum av begge komponentene med vann / melk / te. Bland prosessdekselet, glem prosedyren for en kvart time, vask av. Du kan gjenta hver uke, hvis en gang ikke er nok, men først sjekk!

 • Kefir oppskrift på ål og sorte prikker

Kefir-basen kan bidra til å returnere den naturlige skyggen til dekselet, fordi dette produktet også er kjent for dets rensingskvaliteter. Kombinér 50 ml kefir med et par spiseskjeer rismel, og tilsett deretter NaHCO-masse til knivens spiss3. For å oppnå effekten vil det bare ta 3 minutter eksponering av sammensetningen for dermis.

 • Soda lotion fra poser under øynene

Natriumbikarbonat er i stand til å vinne og hatet poser under øynene. For å kjempe med dem, bør pulveret fortynnes med vann til konsistensen av rømme, og deretter hell en klype havregryn. Gruel håndter forsiktigt de uredde posene, hvil i 5 minutter, vask av. Du vil se: Posene er glatt, vevene forsvinner, skyggen kommer ut, ingenting annet i deg vil forråde tretthet, alder, nervøs shock og miljøets skadelige virkninger.

Hvordan ta vare på ansiktet ditt etter rengjøring

For å konsolidere resultatet, er det viktig å oppføre seg riktig etter prosedyren.

Først fjern forsiktig rester fra dekselet.

For det andre, etter rensing, bruk en krem, tonic.

Tredje, ikke glem å gjenta øktene, fordi skjønnhet krever omsorg.

Video: grunnleggende hudpleie prinsipper

Som du kan se, kan vanlige produkter fungere så vel som utenlandske midler i fargerike krukker, så hvorfor overpay? Og den lagrede mengden kan investeres i nye antrekk, kosmetikk, parfymer eller reise, er det ikke, vakkert?

Flere Artikler Om Typer Acne