Soda er et kjent og uunnværlig produkt på kjøkkenet, som vi er vant til å bruke daglig, uten å vite om alle dets fordelaktige egenskaper. Men foruten å bruke den til å vaske og bake en muffin, kan du bruke dette verktøyet til kosmetiske formål. Ansikts brus kan lykkes med å håndtere hudproblemer som akne i ansiktet, svarte flekker, overdreven greasiness av huden eller oljeaktig glans.

Hva kan brus til ansiktet?

Ansiktsrengjøring med brus vil hjelpe deg om noen dager for å kvitte seg med irriterende svarte flekker og kviser, det trekker ut alle henfallsprodukter fra huden

Få mennesker vet at det på tidspunktet for oldeforeldrene våre ble solgt bare i apotek og ble brukt utelukkende som medisin. Men etter en stund ble dette stoffet så utbredt i hverdagen, at dets medisinske egenskaper bare var glemt. Og veldig forgjeves.

Dette ansiktet rensing med brus vil hjelpe deg om noen dager for å kvitte seg med irriterende svarte flekker og pimples. Soda, som en svamp, trekker seg ut av huden alle forfallsprodukter, støvpartikler og rester av kosmetikk, samt overflødig fett som dannes på ansiktet på grunn av overdreven aktivitet av talgkjertlene. Med dette verktøyet kan du lage peeling eller kosmetiske masker.

Den positive effekten av brus på huden på grunn av kjemisk sammensetning av dette produktet. Dens komponenter inkluderer:
1. Karbon. Dette er den beste måten å eliminere fettete skinner på ansiktet. Det kan også normalisere aktiviteten til sebaceous kjertlene og helbrede eksisterende foci av betennelse.
2. Natrium. Dette er en emolent, det er i stand til å trenge inn dypt inn i hudcellene og bære sammen alle de fordelaktige stoffene som utgjør masken. Takket være natrium vil natriummasken, på grunn av natrium, ha en mer aktiv effekt på hudcellene.
3. Oksygen med hydrogen. Disse to stoffene har en mykende effekt på huden og minimerer aggressiviteten til andre komponenter.

Dyp rensing av ansiktet med brus hjemme vil hjelpe deg å gjenopprette strålingen og sunt utseende til huden, tørke ut eksisterende betennelser og forhindre utseendet på nye kviser.

Slik rengjør du ansiktet ditt hjemme, kan du lese her.

Soda handling på ansiktet

Indikasjoner for bruk av brus til ansiktet: fet og akne utsatt hud; Overflod av talgkjertler; ål og svarte punkter; fettete skinn av huden; tilstopping og poreforurensning

Det er viktig å vite at, avhengig av hvilke andre komponenter ansiktsmasken med brus består av, vil dens effekt på huden avhenge. I hjemmemedisiner med brus kan du legge til mange forskjellige produkter. For eksempel ble honning, rømme, krem, frukt og grønnsaker gnidd i vann, og salt.

Men de har alle sine egne egenskaper. Noen stoffer, som honning, egg, mel, kan redusere sine rensegenskaper samtidig, og redusere aggressiviteten til noen komponenter av brus. Men aktivert trekull, tvert imot, vil bare styrke effekten av masken, der brus er påført ansiktet.

Soda for ansiktshud kan brukes i følgende tilfeller:
1. Akne og fet hud.
2. Overskuddet av sebaceous kjertlene.
3. Tilstedeværelsen av ål og sorte prikker.
4. Ugly fettete skinn hud.
5. Alvorlig tilstopping og poreforurensning.

Mask og ansiktsskrubb fra brus er utmerket førstehjelp betyr for hudproblemer. Deres fortrinn er også i det faktum at de raskt og enkelt er forberedt, er svært rimelige og preges av deres absolutte naturlighet, i motsetning til ulike syntetiske innkjøpsformer.

Hvordan lage peeling soda?

Ansiktsskrubb med brus - den mest effektive måten å rense ansiktet på

Den enkleste måten er å legge dette stoffet til din favorittrensemiddel. 1-2 ts er nok. på 50 ml av midler. Rist det godt og søk med en masserende bevegelse til hele ansiktet. Skyll deretter med varmt vann.

Denne enkle måten å rengjøre ansiktet ditt med brus gjør at du raskt kan kvitte seg med døde hudceller, samt fjerne overflødige aktivitetsprodukter fra talgkjertlene.

Ansiktsskrubb med brus og salt har en sterkere effekt. For forberedelsen må du blande i like mengder brus og fint malt salt, det beste havet. Legg litt varmt vann slik at massen blir en slurry, og det er lett å påføre huden. Hvordan bruke en ansiktsskrubbe, kan du lære av artikkelen.

Soda og salt til ansiktet - dette er den beste måten å rense huden på.

De vil være spesielt nyttige under ungdomsårene når sebaceous kjertlene er mest aktive. Men hvis du behandler eiere av sensitiv og tørr hud, er det bedre å nekte å bruke dette verktøyet, ellers kan det forverre problemene med tørr hud. I tillegg til skrubbingen kan du også lage en ansiktsmaske med brus og salt. Det er forberedt på samme måte, men etter å ha påført det på huden, er det nødvendig å holde det en stund, som avhenger av hudtype. Imidlertid bør en slik maske ikke brukes i mer enn 10 minutter.

Ikke glem at salt er veldig tørr hud.

Ansiktsmasker fra brus: hvordan å tilrettelegge og anvende riktig

Det er mange oppskrifter for masker med brus. De vanligste er selvfølgelig ansiktsmasker laget av brus og salt.

Det er mange oppskrifter for masker med brus. Den vanligste er selvsagt en ansiktsmaske med brus og salt. Imidlertid er deres bruk bare mulig i ungdom eller med meget høy fet hud. Siden slike midler har mange bivirkninger, for eksempel ødeleggelse av lipidlaget av huden.

Olivenmaske med soda

For forberedelsen må du blande salt og natron i like store mengder. Deretter fortynnes til en tykk tilstand, tilsett noen dråper olivenolje. Massasje i ansiktet, hold i 5-10 minutter, skyll.

Ansiktsmaske med honning og brus

Forbered det helt enkelt. For å gjøre dette trenger du bare å blande maskinkomponentene i like store mengder, ansikt og hold i 10 minutter. Skyll deretter med varmt vann. I stedet for honning kan du bruke andre naturlige produkter, for eksempel banket egg, krem, kefir.

Ikke glem at du må bruke brus til ansiktets hud med forsiktighet. Når du bruker ansiktsmaske for akne fra brus, må du først utføre en test på armens skur. Hvis du opplever ubehag, er det bedre å nekte å bruke det.

Dermed kan vi konkludere med at brus til ansiktet, en maske og en skrubbe basert på den, kan løse de samme problemene som profesjonelle hudpleieprodukter. Den eneste forskjellen er at en beskjeden boks med brus vil koste deg 10 ganger billigere.

Ofte stilte spørsmål

Alena, 35 år gammel
-Velkommen! Hvor ofte kan du lage ansiktsmasker med brus og salt?

Ekspertkommentar
- Hei! Fortrinnsvis ikke mer enn to ganger i uken.

Karina, 40 år gammel
-Velkommen! Fortell meg, er en ansiktsmaske med brus og salt fra hvilken alder anbefales?

Ekspertkommentar
-Velkommen! I alle fall avhenger det alt av typen av huden din og på mangel på allergi mot honning. Det er bedre å pre-test for hudreaksjon på honning og bare da utføre prosedyren.

Ansiktsrensing og masker med brus hjemme

Soda er et produkt som kan finnes på kjøkkenet av noen vertinne. Men bare få vet at det kan brukes ikke bare for økonomiske formål. Soda er godt i å håndtere ulike hudproblemer, på grunnlag av hvilke du kan forberede forskjellige masker, rensemidler, lotioner, geler, skrubber, peeling og kremer.

Nyttig sammensetning av brus til ansiktet

 • Vann sammensatt av oksygen og hydrogen. Selv om det er litt, kan det glatte ut skadelige effekter av andre komponenter.
 • Natrium. Takket være ham er huden godt absorbert sodavandeler.
 • Kull. Produktet er kjent for sine egenskaper, det sliter med ulike problemer som strekker seg fra akne og slutter med betennelse.

I tillegg har brus følgende effekt:

 1. Rensing.
 2. Antiseptisk.
 3. Mykgjørende.
 4. Anti-inflammatorisk.
 5. Dizenfektsiruyuschee.
 6. Antiallergic.

Ansiktsrensing med brus

Sammensetningen av brus inneholder noen nyttige komponenter, men det har et effektivt resultat for ansiktssoda. Ved bruk av dette produktet er det nødvendig å bruke anbefalingene som presenteres nedenfor:

 • Hold masken i 7-10 minutter, men ikke mer.
 • Ta renset eller kokt vann. Du kan bruke mineralvann, men uten gasser.
 • Før du bruker agensen, applicer soda på en hvilken som helst del av huden for å se om det er en allergisk reaksjon.
 • Lag en maske hver 7-9 dager.
 • Ikke bruk rundt øynene og leppene.
 • Rengjør ansiktet før påføring.
 • Etter prosedyren, vask med varmt vann og ta en krem.
 • Før prosedyren, damp ut ansiktet.
 • Bruk ferskt produkt.
 • Ikke bruk produktet som forebygging.

Soda Mask Oppskrift for ansiktsrensing

ingredienser:

 • ¼ Art. skjeer av brus;
 • 1 ss. skjeer av mel;
 • Vann.

Oppskriften på produksjon og bruk:

 1. Kombiner ingrediensene.
 2. Bruk.
 3. Vask opp etter 10 minutter.

Oppskrifter til hjemmelagde soda ansiktsmasker

Men det er verdt å merke seg at brus til ansiktet har kontraindikasjoner, og derfor, før du bruker det til kosmetiske formål, må du konsultere en lege.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Indikasjonene for bruk av brus som kosmetikk inkluderer følgende:

 1. Utseendet til sorte prikker.
 2. Fet skinn.
 3. Fremveksten av akne, utslett.
 4. For tidlig aldring.
 5. Clogged celler på ansiktet.

Men skjønnhetseksperter anbefaler ikke en til brus, så det kan være skadelig. Nedenfor beskrives de ti beste oppskriftene fra brus til huden, med forskjellige ingredienser. Rengjøring av huden med brus er en effektiv prosedyre for en kvinne.

Kontraindikasjoner for bruk av brus til huden kan kalles følgende:

 1. Tilstedeværelse av sår eller skade.
 2. Peeling hud.
 3. Overfølsomhet.
 4. Allergiske reaksjoner.

Ansiktssoda Skrubbe

For å helbrede huden og håndtere mange problemer, kan du bruke en skrubbe. Ansiktsrensing med brus på denne måten passer til forskjellige typer.

ingredienser:

 • brus - ½ st. skjeer;
 • sukker - ½ ts;
 • solsikkeolje - 4 ts.

Variant av forberedelse og påføring av masken med brus:

 1. Kombiner ingredienser, sukker bør ikke oppløses.
 2. Bruk.
 3. Vask av om en kvart time.
 4. Putt ansiktet ditt med et mykt håndkle.
 5. Påfør en beroligende tonic.

Akne maske

For å forhindre akne, kan du bruke brusemaskeoppskriften på problemhud. Men du bør være forsiktig, disse masker er kontraindisert i purulent akne og koiler.

ingredienser:

 • brus - 1 gr.
 • honning;
 • tung krem.

Oppskriften på forberedelse og bruk av en effektiv ansiktsmaske:

 1. Bland honning og krem ​​i like stor andel.
 2. Legg til brus.
 3. Påfør masken.
 4. Etter 10-12 minutter å vaske.

Black Point Remedy

For å eliminere de svarte prikkene, kan du bruke brus til ansiktet med leire. Denne masken, tilberedt på egen hånd, har en anti-inflammatorisk effekt. Anbefales til bruk av personer med forskjellige hudtyper.

ingredienser:

 • leire - Art. skje;
 • Soda - Art. skje;
 • vann.

Oppskriften på forberedelse og anvendelse:

 1. Alt bland til konsistensen av rømme.
 2. Bruk.
 3. Etter 10 minutter fjerne.

Mask av brus og salt

Salt og brus til ansiktet kan være nyttige da de sliter med ulike problemer.

Takket være disse komponentene kan du bli kvitt:

 1. Acne.
 2. Forstørrede porer.
 3. Hudkontaminering.
 4. Pore ​​tilstoppet.

Hva kreves:

 • salt;
 • soda;
 • olivenolje.

Alternativ forberedelse og anvendelse av naturlige rettsmidler:

 1. Kombiner salt og brus i like stor grad.
 2. Tilsett smør.
 3. Fordel massasjebevegelsene jevnt.
 4. Etter 7 minutter, skyll, observere kontrasten.

Mask av brus og aspirin

Dette tiltaket gjør hudfargen naturlig og virker som en skrubbe. Effektiv mot akne, rødhet og pigmentering.

ingredienser:

 • aspirin - 5 tab.
 • brus - ½ st. skjeer;
 • vann - 30 ml.;
 • calendula.

Oppskriften på produksjon og bruk:

 1. Forbered en avkok av kalendula.
 2. Tabletter knuses til et pulver.
 3. Tilsett resten av ingrediensene.
 4. Steam ansikt.
 5. Å distribuere.
 6. Etter 8 minutter, vask.
 7. Gni en avkok av kalendula.

Soda og barberskum

Hjemmelaget ansiktsmaske tilberedt med egne hender har bare en positiv effekt på huden og bidrar til innsnevring av porene.

Hva kreves:

 • ½ ss. skjeer av barberkrem;
 • ¼ ts med brus
 • calendula urt;
 • ¼ Art. skjeer av salt.

Metode for forberedelse og påføring av masken med brus:

 1. Pre-lage en avkok av calendula for vasking.
 2. Bland ingrediensene.
 3. Bruk.
 4. Etter 10 minutter gni huden med buljong.

Mask av brus og honning

Baking brus til ansikt med honning løser mange problemer som den vakre halvdelen av menneskeheten har å møte.

Takket være kosmetikkbaserte produkter kan oppnå følgende:

 1. Å tørke huden.
 2. Bli kvitt skinne.
 3. Rengjør porene.
 4. Fuktighet, stram og oppfrisk huden.

ingredienser:

 • ½ agurk;
 • 1 ts brus
 • 1 ts havregryn;
 • 1 ss. skje av honning;
 • egg;
 • ½ ts eddik, bedre enn eple.

Kosmetisk forberedelse:

 1. Fjern huden fra agurk.
 2. Grind grønnsaken i en blender.
 3. Skille den hvite fra eggeplommen.
 4. Legg til protein.
 5. Kross havregryn.
 6. Alle blandet.
 7. Spred over ansiktet.
 8. Etter 8 minutter, skyll med en bomullspinne.

Mask av brus og sitron

Om de fordelaktige egenskapene til sitron er kjent på forhånd, er det nyttig ikke bare i kampen mot ulike sykdommer. Mask av den nasjonale oppskriften tørker, whitens, fukter huden og renser tilstoppede porene av urenheter.

Hva kreves:

 • ½ sitron
 • ½ oransje;
 • ½ ss. skje av brus.

Forberedelse og anvendelsesmåte:

 1. Skal frukten.
 2. Klem juicen.
 3. Legg til brus.
 4. Å flytte
 5. Søk om i 10 minutter.
 6. Vask av.

Mask av brus og havregryn

Havregryn og naturgass til ansiktet er effektive som kosmetiske produkter, og beriker cellene med gunstige stoffer. Takket være blandingen gjenopprettes døde celler, noe som gir en anti-aging effekt.

Hva kreves:

 • havremel - 50 gr.
 • brus - 1/4 ss. skjeer;
 • vann.

Produksjons- og applikasjonsalternativer:

 1. Grind havregryn til en melstat.
 2. Legg til resten, og bring masken til konsistensen av rømme.
 3. Fordel i 10 minutter.
 4. Vask av.

Mask av brus og såpe

Hjemmelaget ansiktsmaske er effektiv i pigmentering, mørk hudfarge, utseendet på akne, som kan tørkes godt, fremmer rask healing. En naturlig maske basert på disse ingrediensene er egnet for tenåringer.

Hva kreves:

 • såpe, bedre baby;
 • soda;
 • vann.

Oppskrift på produksjon og bruk av peeling soda:

 1. Oppløs soda i vann.
 2. Fukt svampen.
 3. Skum såpe.
 4. Sprøyt skummet.
 5. Legg opp løsningen oppnådd i trinn 1 ovenfor.
 6. Vask ansiktet etter 8-10 minutter.
 7. Bruk en fuktighetskrem.

Videooppskrift på en hjemmelaget maske som whitens, strammer og renser

Søknadsanmeldelser

Når svarte flekker dukket opp på huden, brukte jeg masker med brus og leire, takket være problemet løses. Det tok meg en måned å kvitte seg med problemene, jeg lagde masker hjemme en gang i 10 dager.

For å eliminere skinnet fra ansiktet måtte jeg lage forfriskende masker med agurk og brus. Etter løpet av prosedyrene ble ansiktet mitt friskere og mer attraktivt.

Baking soda for ansiktsfordeler og skade

Hjem Beauty Soda i kosmetologi: fordeler og skade, søknad, oppskrifter

Kunstig natron ble kjent så tidlig som 1700. Men på den tiden ble den brukt utelukkende til matlaging. Over tid, bruk natriumbikarbonat (brus) til stål som vaskemiddel, å nøytralisere syrer, og til og med for kosmetiske formål. Hva er bruken av dette billige pulveret? Er det noen kontraindikasjoner for bruk av skjønnhetsprodukter? La oss snakke om dette i mer detalj og vurdere alle fordeler og ulemper med natron for å lage kosmetikk hjemme.

Soda fordeler

Soda har en bakteriedrepende og antiinflammatorisk virkning. For eksempel kan det brukes til å eliminere rødhet på huden, spesielt etter insektbitt. For å gjøre dette er det nok å lage en komprimering, som bare skal omfatte vann og brus i det berørte stedet.

Mange mennesker vet ikke hvordan å lage et smil snøhvit. I dette tilfellet kan du også bruke kokepulver, sette den på tannkremet. Daglig en slik prosedyre vil bidra til å blanke tennene dine.

For kosmetiske formål er brus brukt til å lage masker for ansikt, kropp og hår, scrubs, håndbad. Særlig relevante slike prosedyrer i nærvær av irritasjon, utslett på kroppen.

For eksempel vil en ansiktsmassasje med brus og freset Hercules bidra til å kvitte seg med svarte flekker og smale porer.

Natriumbikarbonat er like nyttig for å eliminere poser under øynene og ødemet. Soda er også brukt til å myke grov hud på hender og føtter. Siden dette hvite pulveret er harmløst og er ganske billig, brukes det på alle områder av kosmetikk.

Soda skade

Soda har kontraindikasjoner som du bør være oppmerksom på før du bruker den:

 1. Individuell intoleranse av pulveret.
 2. Hvis det kommer i kontakt med slimhinner, kan det forårsake allergisk reaksjon eller brenning.
 3. Ved langvarig hudkontakt kan natriumbikarbonat irritere huden og gi karakteristiske karakterer.
 4. Ved å bruke internt til å rense kroppen (når det gjelder utslett og akne), kan bivirkninger som oppblåsthet, surhet, etc. oppstå.

Derfor er det nødvendig å bruke brus på riktig måte, med tanke på alle regler for å arbeide med dette pulveret.

Baking soda for vekttap

Kvinner vil alltid se vakre ut, så noen ganger tar de til farlige metoder for å miste vekt. En av dem er bruk av brusløsning. Selvfølgelig, i fravær av kontraindikasjoner (problemer med mage-tarmkanalen) og en følelse av proporsjon, er det lite sannsynlig at helseproblemer oppstår. Men det er ikke verdt risikoen, fordi behandlingen vil være ubehagelig.

Det er mye hyggeligere og mer gunstig å ta brusebad. For det første gjør de ikke skade, for det andre, under slike relaks, slapper musklene av og nervesystemet beroliger seg.

Soda-bad bidrar til raskere metabolisme og svette. Følgelig hjelper de å miste vekt på en trygg måte, uten skade på kroppen og spesielle anstrengelser. For å forberede et slikt bad, må du få varmt vann og tilsett 250-300 gram brus. Etter at den er oppløst, kan du trygt gå til vannet og slappe av.

Soda for ansikt

Soda i kosmetologi brukes ganske ofte. For hva kan den brukes til?

 1. For å fjerne puffiness under øynene, fortynn en teskje brus i et glass varmt vann. Etter fukting av bomullsdynene med denne løsningen, bør de påføres øyelokkene i noen minutter. Siden soda fjerner overflødig væske fra kroppen, er denne prosedyren ganske effektiv, men gjentatt det for ofte kan påvirke kroppen negativt, slik at du ikke bør misbruke den heller.
 2. Peeling hjemme kan gjøres ved å blande vaskemiddel med en klype natron. Lys massasje av ansiktet under prosedyren vil gjøre det mer effektivt. Denne skrubbe er egnet selv for den mest følsomme huden.
 3. Natriumbikarbonat hjelper perfekt til å takle akne. I nærvær av sterke betennelser er det bedre å bruke bruspotte, men en "sterk" løsning, det vil si en mettet løsning, er ideell for vasking.
 4. Vinneren av problem hud anbefaler en gang i uken å lage en maske, som inkluderer 1 ts. brus, 2 ss. noe mel, for eksempel havregryn, og litt vann. Du kan vaske av masken etter 10 minutter. Det bidrar til å gjenopprette hudbalansen og reduserer fettinnholdet betydelig.
 5. Soda kan brukes ikke bare for ansiktet, men også rengjort med en løsning av svamper, makeup børster, kammer, etc. En slik prosedyre hjelper ikke bare å rense de instrumentene som tilstanden av huden i ansiktet og hodet avhenger av, men også å fjerne plakk fra dem.

Soda Face Mask

Siden brus er et ganske hardt pulver, brukes det i ren form for masker, skrubber, etc. daglig bruk kan skade huden. Derfor har alle ansiktsmasker fra brus til ansiktet minst noen få komponenter som forbedrer ytelsen til brus, men samtidig myke effekten på huden. Så hvordan å kombinere brus og hvordan du skal på riktig måte masken med brus?

 1. Blander fint salt og brus i samme forhold og fortynner det med vann, får en blanding for en maske som bidrar til å kvitte seg med støv på huden, overflødig fett og betennelse. Men det er nødvendig å søke veldig forsiktig, da sunne hudceller kan bli skadet. Massasjebevegelser kan bare gjøres på problemområder. Skyll ut etter noen minutter.
 2. Sammensetningen, som kommer ned til 2 ss. brunt sukker og brus, samt 120 g sitronsaft, hjelper til med å desinfisere huden, redusere fet hud, gjør alder flekker mindre merkbar, jevn hudton. Det er nok å sette en maske på i 10 minutter, og skyll deretter med varmt vann, og effekten vil bli merkbar umiddelbart.
 3. For tørr hud er mer egnet maske, som bør inkludere brus og kokosnøttolje, som bidrar til å fukte epitelet. Bland ingrediensene i samme mengde.
 4. Forfriskende huden hjelper en blanding av brus og appelsinjuice (bland i samme mengde). Skyll av etter 5 minutter.
 5. Akne vil hjelpe maske med brus og gjær, som må kombineres i samme proporsjoner og tilsett litt vann slik at våpen kommer ut. Etter 10 minutter, anbefales det å skylle. Denne masken vil bidra til å eliminere sterk betennelse, rense huden og redusere porene betydelig.

Gitt slipe brus, bør vurdere denne faktoren under påføringen av masker, ettersom slurvete massasje bevegelser kan ikke bare fjerne huden av horn, men også irritere sunn.

Baking soda er et allsidig produkt som har funnet anvendelse i kosmetikk og medisin. Soda har en rekke nyttige egenskaper som kan forbedre tilstanden til ansiktet og lindre det fra ulike utslett, inkludert akne og akne.

Soda fordeler

Først av alt fungerer brus som et utmerket antiseptisk middel, desinfiserer huden og renser huden. Produktet har en alkalisk reaksjon, slik at den nøytraliserer fett og fjerner fet skinn, normaliserer sekretene av talgkirtler og smalrer porene i huden. I tillegg blir huden fjernet av døde celler, og frigjør sunt vev og gir dem tilgang til oksygen og næringsstoffer.

Soda ødelegger foci av infeksjoner i ansiktet, som gjør det mulig å kvitte seg med akne, hudormer og andre typer utslett, samt sopp. Dette produktet har antiallergiske egenskaper som kan eliminere irritasjon og kløe forårsaket av eksterne faktorer.

Skader og kontraindikasjoner

Ved langvarig bruk tørker bruset ut og dehydrerer huden, så du bør være forsiktig så du ikke overskrider dosen eller varigheten av prosedyren.

Det kan ikke brukes med åpne eller dype, ikke-helbredende sår på ansiktets hud eller signifikante smittsomme prosesser. Bruk er bare tilgjengelig etter helbredelse av et sår eller kur for en infeksjon.

Bruk av brusbaserte produkter til lakterende og gravide mødre anbefales ikke, da det er mulig å få negative reaksjoner av fosteret eller barnet til dette produktet.

Mask Oppskrifter

Soda brukes hovedsakelig til å rengjøre ansiktet på døde hudvev og eliminere betennelse i form av utslett. På grunnlag av sodavann forbereder skrubber og masker, hvor oppskriftene er ganske populære og effektive:

 • Mild ansikt peeling. Ta en håndfull brus i håndflaten din og fortynn med varmt vann. Litt bland og du kan peeling. For å gjøre dette gni bruset i huden med milde sirkulære bevegelser i et minutt. Denne prosedyren gjør det mulig å kvitte seg med svarte flekker, døde celler og akne. Huden blir myk og glatt, og resultatet blir merkbart etter første søknad.
 • Peeling med honning. For peeling må du ta en skje med honning og brus og bland godt sammen, og legg til litt vann. Produktet påføres huden med myke sirkulære bevegelser i ca. 2 minutter. Verktøyet renser huden på døde celler og har en antibakteriell effekt. I tillegg nærer honning vevet med gunstige vitaminer og mineraler.
 • Soda og havsalt. Ta like store mengder brus og havsalt, tilsett varmt vann og bland. Produktet renser huden og gjør den myk og fløyelsaktig. I tillegg trengs havsalt dypt inn i vevet og nærer dem med nyttige mineraler, hvoretter ansiktets hud blir sterk og elastisk.
 • Appelsinjuice og brus. Soda fortynnes med fersk appelsinjuice med masse og påføres huden i form av en maske. Verktøyet eliminerer svarte flekker og pigmentspots. I tillegg er appelsinjuice en kilde til vitaminer og andre næringsstoffer.
 • Soda og havregryn. I like mengder blandes tørr havregryn og brus. Parallelt, forbereder en flytende base i form av kefir og appelsinjuice, også i like store mengder. Deretter blandes alle ingrediensene og infiseres i flere minutter. Etter denne masken påføres i en halv time. Prosedyren bidrar til å bli kvitt allergi eller irritasjon i ansiktet. I dette tilfellet nøytraliseres tørkeeffekten av bruset av mykgjørende og fuktighetsgivende egenskaper av kefir og havregryn. Meget effektiv for alle hudtyper, men primært for tørr hud, som er mest utsatt for de negative effektene av brus.
 • Såpe og brus. Først må du kutte klesvasken i små sjetonger, og deretter blande den med brus og fortynn den med en liten mengde vann. Utmerket maskeskrubb for å rense huden på døde celler og fett.
 • Soda og protein. For matlaging må du slå egghvite med en mikser (uten eggeplommer). Bland dem deretter med brus og lage en maske. Egenheten ligger i mykningseffekten av protein, som mykner akne. Soda, i sin tur, penetrerer dypt og ødelegger dem. Etter flere behandlinger vil akne forsvinne.

Baking brus er veldig nyttig.

for ansiktsrensing

fra noen patologier, men med det må du være forsiktig, da den tørker huden og svekker den. For å forhindre dette, må du bruke ekstra ingredienser som myker effekten av brus. For eksempel, honning eller kefir, som har motsatt egenskaper og i tillegg nærer hudcellene med gunstige stoffer.

Kvinne vurderinger

Maria, 30 år gammel:

Jeg bruker ofte brus som en skrubbe for å rense ansiktet. Veldig effektiv og billig løsning. Sannheten er at i begynnelsen renset jeg soda med skrubber og brente ansiktet mitt, men da begynte jeg å prøve forskjellige tilsetningsstoffer og fant ut at med kefir er det best for meg. Min hud er tørr og tynn, og akne er stadig bekymret. Det hjalp.

Irina, 25 år gammel:

Jeg har laget en maske et par ganger, og huden begynte å brenne. Hun ble rød og den brennende følelsen stoppet ikke et par dager. Jeg ville bare lage peeling og det virket som å brenne.

Olga, 45 år gammel:

Datteren min har en tenåringsperiode og mye akne. Hun bruker mye penger på kosmetikk og nesten ingen effekt.

Jeg husket hvordan vi ble kvitt akne i vår ungdom og rådet henne. Hun prøvde og hjalp henne. En god folkemedisin vil ikke erstatte noen kosmetikk.

Alla, 27 år gammel:

Jeg har fet hud og sorte prikker. Gjør regelmessig masker av brus og honning. Fet skinn forsvinner med prikker. Det viktigste er å være forsiktig så du ikke gni for hardt, slik at huden ikke gjør vondt og finner de riktige proporsjonene. God billig og effektiv løsning for masker og skrubber.

Video oppskrift masker for fet hud:

Drikke (bakervarer) brus til ansiktet er et enkelt og unikt verktøy som du kan utføre alle de kosmetiske prosedyrene for å ta vare på ansiktet på egen hånd.

Fordel og skade

Natriumbikarbonat, som er på kjøkkenet av noen vertinne, er det minste hvite pulveret. Den er helt løselig i vann, har en salt smak, beroligende for berøring.

Drikke soda er mye brukt i kjemisk, mat og farmasøytisk industri. Ikke det siste stedet det tar og når du utfører kosmetiske prosedyrer.

Nyttige egenskaper av natriumbikarbonat:

 • Bakterisk og antiinflammatorisk. Natriumhydrogenkarbonatløsning brukes til å behandle sykdommer i halsen, trøst, soppsykdommer, rense ansiktets hud.
 • Emollients for behandling av hoste, kåt hud, hårvask.
 • Den har en bleking eiendom. Det brukes til å hvite tenner og ansiktshud.
 • Beroligende effekt. Brukes til bad, lindrer kløe fra insektbitt.
 • Hjelper å takle ubehagelige lukter fra munnen og fra svette.

Natriumbikarbonatskade:

 • Langvarig hudkontakt forårsaker irritasjon.
 • Hvis du er overfølsom, kan du få allergiske reaksjoner.
 • Hvis tørt pulver kommer inn i øynene, kan det forårsake hornhinneforbrenning.
 • Bruken av natriumbikarbonat inne fører til tap av appetitt, kvalme, og noen ganger gastritt og magesår.
 • Bruk av dette stoffet bør kontaktes med forsiktighet og følg nøye reglerne for bruk.

Funksjoner for bruk

Når kokekrem bare kan kjøpes på apoteket som medisin. Tiden gikk, og drikkeglass begynte å bli brukt hovedsakelig i hverdagen, men dessverre glemte alle bare sine helbredende egenskaper. Men alt nytt er den glemte gamle og brusen finner igjen sin anvendelse i kosmetologi og brukes til behandling av ulike sykdommer.

Effektiv effekt av natriumbikarbonat på huden oppstår på grunn av innholdet i følgende kjemiske elementer i det:

Karbon, som normaliserer talgkjertlene. Stopper betennelsesprosesser;
natrium går inn i hudcellene og bærer næringsstoffene fra masken inn i dem
oksygen og hydrogen, reduserer de aggressiviteten til komponentene og myker deres påvirkning på huden.

Hjemme med natriumbikarbonat kan du bruke frukt, honning, salt, rømme, grønnsaker, kefir.

Påfør natron til huden bør være i nærvær av:

 1. blackheads og svarte flekker;
 2. oljeaktig skinne;
 3. tette porene.

Bruk natriumbikarbonat ansiktsmasker med normal og tørr hud en gang i uken. Når oljeaktig - kan brukes hver annen dag. Når masken utsettes, utelukker området rundt leppene og øynene. Ikke hold masken i mer enn 10 minutter, for ikke å overdrive det øverste lag av huden. Etter at du har fjernet masken på ansiktet, bruk en nærende krem ​​som passer til din hudtype og alder.

For å forhindre masker fra natriumbikarbonat anbefales ikke.

For å få et positivt resultat av å bruke brus, er det nødvendig å utføre daglig kamp for ansiktets skjønnhet. Tidlig å rense, exfoliere, tone og nærme ansiktets hud.

Ansiktsmaskeoppskrifter med soda

Det er mange ansiktsmasker med natriumbikarbonat. Før du setter på en maske, blir ansiktet dampet over kokende vann, du kan legge til urter til det, da vil maskens effekt øke. Etter at prosedyren er fullført, fjernes masken med en våt vattpinne eller skylles med kaldt vann.

 1. Honning, olje (kosmetisk eller vegetabilsk), natriumbikarbonat, ta alle ingrediensene i like mengder og bland. Olje gir en mykende effekt, honning fremmer fjerning av giftige stoffer fra hudceller. Mask gjør 3 ganger i måneden.
 2. Eggeplomme, natriumbikarbonat, bryggers gjær. Bland en spiseskje gjær, eggeplommen av ett egg, en teskje natriumbikarbonat. Det har en bleking effekt.
 3. En teskje natriumbikarbonat blandes med to ss rømme. Masken holder 10 minutter. Denne sammensetningen kan brukes som en skrubbe, bare surkrem skal tas i halvparten og tilsett litt vann. Påfør i sirkulære bevegelser på ansiktet.
 4. Ta to spiseskjeer rismel, en halv kopp yoghurt og en teskje natriumbikarbonat, bland alt opp til konsistensen av rømme og sett på ansiktet i 10 minutter.

Rengjøringsmasker:

Ta vilkårlige proporsjoner av havregryn og natriumbikarbonat, tilsett litt vann, bland til tykkere rømme. For fet hud ta like mengder ingredienser, og i andre tilfeller må mel tilsettes tre ganger mer enn natriumbikarbonat;
I en juice av en sitron eller oransje, legg til en teskje natriumbikarbonat. Smør huden med en bomullspinne og vask av masken. Det renser huden godt, brukes til fet og problem hud.

Akne og akne masker

Antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaper av natriumbikarbonat kan brukes til å rengjøre ansiktet fra akne og akne.

Den enkleste måten er å vaske om morgenen med brusoppløsning. For å gjøre dette, bland natriumbikarbonatet med vann til en grøt tilstand. Sett blandingen på ansiktet og hold i 30 minutter, skyll med varmt vann. Prosedyren utføres i løpet av måneden to ganger i uken.

Du kan bruke en annen oppskrift. Bland natriumbikarbonat og salt i like mengder. Skyll ansiktet og såpe det med såpe, bruk den tilberedte blandingen til det soppede ansiktet. Massasje, ikke gni innholdet, og la det stå i 10 minutter. Skyll med lunkent vann.

For å fjerne akne og akne, vil hydrogenperoksid og natriumbikarbonat hjelpe, bland ingrediensene 2/1, påfør de skadede områdene og hold i 10 minutter. Skyll med kaldt vann.

Rynke soda masker

Rynker vises fra ansiktsmuskulaturen eller som følge av en kvalitativ forandring i huden med alderen. Stress og alvorlig sykdom, dårlig ernæring, raskt vekttap, dårlig kvalitet på påført kosmetikk - alt dette påvirker utseendet på for tidlige rynker i ansiktet.

Natriumbikarbonat er et aggressivt stoff og brukes ofte til å rense huden, så det er ikke så mange oppskrifter på rynker i ansiktet. Her er to eksempler:

En effektiv og ganske mild ansiktsmaske som bruker natriumbikarbonat med honning. Den kan brukes til aldring og tørr hud. Den har en mild effekt, selv om den gjør dyp rensing, nærer og fukter huden.

For å forberede masken må du ta rosa vann, en banan og natriumbikarbonat. Bland en banan med en gaffel, tilsett 15 g rosevann og 5 g natriumbikarbonat. Huden blir elastisk og fine rynker blir mindre synlige.

Masker fra alder flekker

En av årsakene til utseendet på aldersplassene er arvelighet. Dette gjelder spesielt for fregner. Andre pigmentflekker forekommer av ulike årsaker, for eksempel under graviditet eller i alderdom.

Natriumbikarbonat er en av de sterkeste og sikreste midlene for å redusere og fjerne pigmentflekker. Det lyser huden uten å skade det.

Oppskriften er veldig enkel: Oppløs bare 45 g natriumbikarbonat i en kvart liter varmt vann og tilsett 75 g sitronsaft. Påfør oppløsningen til huden flere ganger i løpet av dagen.

Fortynn natriumbikarbonat med vann i like store mengder, sett på de stedene der det er pigmentspots og fregner. Lett å massere og skyll med lunkent vann.

Leir og melk tar 30 gram, 15 ml honning og avkok av urter: morgenfru, kamille og peppermynte, en halv teskje natriumbikarbonat. Masken har en bleking effekt bare for fet og normal hud. I stedet for leire kan du bruke mel.

Gjennomføring av regelmessige prosedyrer, hvite du huden og til og med sin lettelse. Det blir elastisk, de døde cellene vil bli fjernet og epidermiene vil bli fornyet.

Kontraindikasjoner for bruk av masker med brus

 • Følsom og tørr hud.
 • Tilstedeværelsen av ansiktsskjæringer, slitasje eller sår.
 • Hyppig bruk.
 • Bruk av stoffer i ren form.

Forbrukeromtaler

Noen vurderinger av de som allerede har brukt brus i ansikts hudpleie:

For ansiktsrensing bruker jeg natriumbikarbonatskrubbe. Verktøyet er veldig effektivt og rimelig. Først brente hun ansiktet, da hun gjorde rengjøringen med en brus, men senere begynte hun å bruke forskjellige tilsetningsstoffer. Jeg likte kefir skrubbe. Jeg har tynn hud og har hele tiden akne. Resultatet overgikk forventningene.
Fantastisk folkemiddag, uunnværlig i kampen mot ungdommelig akne. Bedre dyre kosmetikk.
Med jevne mellomrom lager jeg masker fra honning og natriumbikarbonat. For fet hud med svarte flekker, er dette det mest ideelle alternativet. Det viktigste er å bruke blandingen forsiktig, ikke gni den sterkt. Andelene valgte sine egne.

Veldig billig og effektiv.
Dette er et enkelt, rimelig, kostnadseffektivt og allsidig verktøy. Gir et godt resultat.
Vask straks ansiktet mitt. Bruk en blanding av såpe og natriumbikarbonat. Etter prosedyren: huden er elastisk, blir svarte flekker mindre, kviser tørker opp. Heal gamle arr på huden og forsvinner fettete. Generelt blir ansiktets hud mye bedre enn etter å ha besøkt skjønnhetssalonger.

Fra negative anmeldelser:

Laget en maske av en brus og brente huden. Det er rødhet og brenning;
Sterkt stikk, det er nødvendig å vaske forsiktig ut.

Enhver natriumbikarbonat ansiktsmaske gir resultater. Med tanke på alle anbefalinger og tips for bruk av et så enkelt og unikt verktøy, vil du løse mange hudproblemer.

Baking soda er et effektivt, rimelig og universelt middel som bidrar til å løse ulike hudproblemer. I kombinasjon med forskjellige ingredienser renser bruset like godt huden, eliminerer akne og deres effekter, og til og med fremmer foryngelse. Det viktigste ved bruk av brus i hjemmet kosmetikk er å respektere proporsjoner av oppskrifter og regler for å bruke midler til ansiktet.

Soda ansiktsfordeler

 • normaliserer funksjonen av talgkjertlene;
 • Delikat fjerner døde celler uten å skade huden;
 • fjerner betennelse og desinfiserer huden;
 • hindrer bakterier i å vokse og akne;
 • behandler wen og suppurations;
 • renser og strammer porene;
 • fjerner stillestående flekker;
 • Hjelper glatte fine rynker.

Generelle regler for bruk i kosmetikk

 1. Ikke gni midlene inn i huden, de må være nøye fordelt på massasjelinjer i ansiktet.
 2. Huden rundt øynene og leppene bør beskyttes mot å få brus kosmetisk olje eller fettete krem.
 3. Før du påfører blandingen på ansiktet, bør du teste for allergier på krøllen av albuen eller bak øret.
 4. Optimal eksponeringstid er 15 minutter, med mindre annet er oppgitt i oppskriften.
 5. Deler må tilberedes om gangen.
 6. Skyll av med vann ved romtemperatur, ikke kaldt og ikke varmt.
 7. Brukfrekvens: 1-2 ganger i uken.
 8. Ved slutten av prosedyren er det nødvendig å bruke en nærende krem.

Hjemmelagde oppskrifter

Soda fjerner perfekt smuss og overflødig fett.

Face rensing soda

Det anbefales å eiere av oljeaktig og blandet hud, da tørr og tynn brus kan tørke ut og forårsake tette følelser.

vasking

 • 1 ts. soda;
 • 1 ts. vann.

Bland i en ikke-metallisk beholder, skriv gruel med fingertoppene og masser forsiktig med ansiktet med dem under vaskeprosessen. Fullfør prosedyren med skylling med varmt vann. Med oljeaktig og kombinasjonshud kan sodavask gjøres 1 gang om 3 dager, med tørr hud, ikke mer enn 2-3 ganger i måneden.

Øl gjær maske

 • 1 ss. l. soda;
 • 1 ss. l. øl gjær;
 • 1 ts. vann;
 • 1 kapsel vitamin C.

Ingredienser må blandes strengt i oppført rekkefølge.

Banan Remedy

 • 1 ts. soda;
 • 1/2 ts gurkemeie;
 • 4 ts. massen av en moden banan;
 • 1 ts. kokt vann.

Banan maskerer mer praktisk å bruke en bred børste

Den påførte masken kan forårsake en brennende følelse, huden blir rød, en liten eller liten irritasjon vil oppstå - dette er normalt.

Skru maske med havremel og sitron

 • 2 ss. l. havregryn
 • 1 ts. sitron;
 • 2 ss. l. kefir eller valle;
 • 1 ts. soda.

Påfør masken på dampet ansikt, skyll - med varmt avkok av kamille for å berolige huden.

Honning peeling for rengjøring

 • 1 ss. l. ikke sugared honning;
 • 1/2 art. l. brus

Den maksimale prosedyretiden er 5 minutter.

Flasker med brus for akne og hudormer

Viktig: bruk av produkter med brus til behandling og forebygging av akne er mulig bare i fravær av åpne abscesser og sår.

Med mel og rullet havre

 • 1 ss. l. mel;
 • 1 ss. l. bakken hercules flak;
 • 1/2 art. l. soda;
 • 2 ss. l. varmt vann.

En ekstra effekt fra hercules eller havremel - kampen mot pigmentflettene

Med fargeløs henna

 • 2 ss. l. henna;
 • 1/2 ts soda;
 • 1 ts. varmt vann.

Bruk ikke mer enn 1 gang per uke.

Med rømme for problemfri hud

 • 1 ts. rømme;
 • 1/2 ts soda.

Påfør på dampet hud før sengetid.

Med barberskum og hydrogenperoksid

 • 1 ts. peroksyd;
 • 1 ts. soda;
 • 2 ts. barberskum.

Peroksidkonsentrasjon - 3%

Masken forhindrer ikke bare akne, men også godt tørker og helbreder eksisterende utslett.

Hvordan drikke brus fra akne

 • 1 ts. soda;
 • 1 kopp varmt vann.

Rør soda i vann og drikk i små søppel på tom mage, helst om morgenen. Hvis prosedyren gjentas i 2 uker, blir ansiktet synlig klart, og utslett på kroppen vil også redusere.

I de fleste tilfeller problemer med ansiktets hud - en refleksjon av problemene med kroppens indre systemer. Forbruk inne i brusoppløsningen renser effektivt mage-tarmkanalen og normaliserer syre-basen balansen, som har en gunstig effekt på huden, men det er ikke i stand til å eliminere problemet med oppløsning. Rådfør deg med en dermatolog for diagnose: slik at du kan håndtere problemet mye raskere!

Midler fra svarte flekker på nesen og andre områder

Ekstrudering av svarte prikker er strengt forbudt, det er fulle av innføring av infeksjon og utseendet av akne

Maskefilm med protein

 • 1 egg hvit;
 • 1/2 ts sitronsaft.
 • 1 ts. soda.

Bland alle ingrediensene og fordel blandingen over ansiktet i flere tynne lag (de tørker ut veldig raskt), skyll deretter med rikelig med vann. Påfør ikke mer enn 1 gang per uke.

Peeling med vann og salt

 • 1 ts. fint salt;
 • 1 ts. soda;
 • 1 ts. varmt vann.

Salt bør gis for å oppløse helt slik at det ikke kliper på huden. Masser ansiktet med blandingen i 5-7 minutter, skyll deretter med vann.

Hvordan rengjøre huden med peroksid hjemme

 • 2 ts. soda;
 • 1 ts. peroksyd.

Påfør bare blandingen til lokaliseringsstedene til komedoner, masser dem i 5 minutter, skyll av rester av produktet med vann. Bruk 1 gang om 10 dager.

Mask med såpe fra komedoner

 • 1 ts. flytende såpe;
 • 1 ts. soda;
 • 1 ts. vann.

Slå såpen i et skum, spred det over ansiktet, topp med en oppslemming av brus og vann, vask av etter 10 minutter. Virkningen av masken kan ledsages av prikking, det er en naturlig hudreaksjon.

Behandling av wen natron

Aloe er egnet selv for sensitiv hud utsatt for irritasjon.

 • 1/2 ts soda;
 • 2 dråper vann;
 • kutt langs bladskarlet.

Bland soda med vann i en tykk slurry, bland blandingen til og rundt vinen, la den tørke en stund. Sett ovenfra et stykke aloe (kutt på en wen), fikse komprimeringen med en gips eller bandasje; Hver 6-8 timer ingredienser må endres til frisk.

Soda bidrar til å trekke infeksjonen ut, aloe desinfiserer lesjonen. Kompressen skal brukes i 2 dager, etter denne tiden vil wen løses eller komme ut.

Hvordan tørke ansiktet med alder flekker og fregner

 • 4 ts. soda;
 • 1 kopp varmt vann.

Oppløs soda i vann og tørk de pigmenterte områdene med denne forbindelsen flere ganger om dagen; Etter tørking av huden er det ikke nødvendig å skylle resten av løsningen. Innen en uke blir pigmenteringen 2-3 tonn lysere.

Løsning for akne merker

 • 1 ts. soda;
 • 1/2 ts vann;
 • 2 dråper tea tree essensielle olje.

Påfør en maske hver annen dag i 2 uker, ta en pause i en uke, og kurset kan gjentas. For effektivitet anbefales masken å bli kombinert med brusvask 1-2 ganger i uken.

Hudbleking masker

Sitronsaft renser porene og reduserer rødhet.

Med sitronsaft

 • 1/2 ts soda;
 • 2 dråper vann;
 • 2 dråper sitronsaft.

Påfør massen på hudområder som trenger avklaring, etter 5-7 minutter, skyll med vann. Du kan søke daglig i 1 uke med en pause i samme periode. Ikke bruk før du besøker stranden og solarium.

Med aspirin

 • 1 ss. l. soda;
 • 5 knuste aspirintabletter;
 • 1/2 ts vann.

Påfør ved sengetid ikke mer enn 2 ganger i måneden.

Med rismel

 • 2 ss. l. rismel;
 • 1 ts. soda;
 • 1 ss. l. kefir.

Påfør en gang i uken på dampet hud.

Fra rynker

Kremaktig maske anbefales for eiere av tørr og flakket hud

Med krem

 • 1 ss. l. tung krem;
 • 1/2 ts varm flytende honning;
 • 1/2 ts soda.

Vask av med en hvilken som helst varm urteinfusjon. Påfør 2 ganger i uken i en måned, og ta en pause i en måned.

Med olivenolje

 • 1 ss. l. olivenolje;
 • 1 ss. l. havregryn.
 • 1 ts. soda;

Spred masken over ansiktet, dekk først med et bomullserviett, på toppen - med et litt fuktig varmt håndkle. Ligge ned med denne komprimeringen i 10 minutter, skyll med vann.

Fra kråkens føtter rundt øynene

 • 1 eggeplomme;
 • 1 ts. sitronsaft;
 • 1 ts. malt sitronskall;
 • 1 ts. olivenolje;
 • 1/2 ts soda.

Påfør blandingen med et tykt lag rundt øynene (unntatt det mobile øyelokket), dekk med bomullsklut og legg deg ned i 15 minutter med en slik kompress. Påfør 2-3 ganger per måned.

Komprimer fra poser og puffiness under øynene

 • 1 ts. soda;
 • 200 ml kamilleavkok.

Løs opp bruset i buljongen, hell blandingen i en glassbeholder med lokket. Hvis nødvendig, suge bomullsplater med væske og påfør dem på øyelokkene i 5 minutter.

Midler for ansiktsforyngelse

Kefir bruker frisk, forsinket er kun egnet for problem hud!

Soda maske med kefir og borsyre

 • 3 ts. yoghurt;
 • 3 dråper borsyre;
 • 1/2 ts soda;
 • 1 ts. havregryn.

Masken har en dyp fuktighetsgivende effekt og fornyer hudens hud, egnet til følsom og irritert hud.

Sukker salt skrubbe

 • 1 ss. l. olivenolje;
 • 1 ts. sukker sand;
 • 1/2 ts fint salt;
 • 1/2 ts soda.

En slik skrubbe renser forsiktig fading hud, gjør den mer elastisk og masker rynker.

Toning Orange Mask

 • 1 ts. naturlig appelsinjuice uten sukker;
 • 1 ts. soda.

Blandingen trenger ikke å gnides inn i huden, fordeler det jevnt fordelt over ansiktet; Ikke gå lenger enn 10 minutter.

Video: Forberedelse av sammensetningen med honning, olivenolje og vitamin E

Kontraindikasjoner og potensiell skade

 • Åpne abscesser, betennelser og andre hudlelater.
 • Individuell intoleranse og allergi.
 • Burstkapillærer og synlig vaskulært retikulum.
 • Godkjennelse av enkelte antibiotika og hormonelle stoffer kan ikke kombineres med behandling av huden med brus, så du bør konsultere legen din før bruk;
 • Graviditet og amming - dette gjelder både ekstern bruk og inntak.
 • Inntak av sodavand er også kontraindisert i sykdommer i mage-tarmkanalen, kardiovaskulærsystemet og problemer med gynekologi.

Tilbakemelding om handlingen av midler

Jeg er allergisk mot de fleste akne behandlinger. Jeg tar like mye brus og fint malt salt, bland det med hydrogenperoksid. Jeg bruker dette produktet annenhver dag, og huden min føles bra. Jeg liker denne måten, og det fungerer best som jeg noensinne har prøvd!

Noen uker senere forsvant akne helt uten grimme spor i form av blåaktige flekker

Anna
http://protiv-acne.ru/otzyvy-o-pishhevoj-sode-protiv-pryshhej/

Det hjelper meg å fjerne svarte prikker, den enkleste skrubbe av salt og brus. For øyeblikket er det den mest effektive. Jeg vil advare deg om at jeg har en kombinasjonshud med forstørrede porer, jeg tror det ikke vil virke for tørr hud, selv om den kan blandes med olivenolje.

En enkel brus og saltskrubbe renser porene vidunderlig uten å skade huden.

lapo4ka19072012
http://irecommend.ru/content/vsem-izvestnyi-skrab-v-ispolnenii-sody-s-solyu-osvetlyaem-chernye-tochki-i-matiruem-kozhu-po

For meg var det en oppdagelse at brus kan legges til ansiktsmasker. Jeg prøvde å lage en maske med havregryn, da jeg har tørr hud, noe som er litt flakket. Overraskende var det ingen tetthet og tørrhet etter masken, tvert imot ble huden mer fuktig og myk til berøring. Ansiktet lystes og friskere. Nå vil jeg prøve en maske for øynene.

marina
http://looktips.org/skin/maski-iz-sodyi-dlya-litsa/

Gjør denne rengjøringen regelmessig (jeg bruker brus, salt og barberskum, og gni ansiktet mitt som en skrubbe) et par ganger i uken. Deretter må du sørge for å bruke et nærende ansiktskrem. I en måned vil du bli hyggelig overrasket av tilstanden til huden - ren, rosa, frisk, forynget. Prøv det.

Lara
http://3koketki.ru/maska-dlya-lica-soda-sol-neveroyatnyj-effekt-pilinga-v-domashnix-usloviyax.html

Rimelig bruk av brus i sammensetningen av hjemme kosmetikk bidrar til å holde ansiktet ditt sunt, jevnt og ungt uten mye kostnad. På grunn av sin kjemiske sammensetning er soda perfekt kombinert med andre komponenter som optimaliserer terapeutisk effekt. Forbedre effekten av ekstern bruk kan motta drikkevarer med lavt innhold av brus - de hjelper med å rense kroppen og ha en positiv effekt på huden.

Jeg heter Marina, jeg er 29 år gammel. Ved utdanning - annonsering spesialist og designer. Skrive artikler om skjønnhet, sunn livsstil, dietter, hjemme kosmetikk har blitt en integrert del av livet mitt. Det gir meg stor glede å "pakke" oppskrifter av ungdom og egenskaper av produkter i de riktige ordene. Vurder denne artikkelen:

Flere Artikler Om Typer Acne