Eiere av tørr og sensitiv hud blir tvunget til å kjøpe dekorative kosmetikk med forsiktighet - standardprodukter forårsaker irritasjon og en ubehagelig følelse av tett hud, noe som senere truer med å bli et nett av fine rynker.

Når du kjøper et fundament for tørr hud, er det viktig å vurdere at det ikke bare skal maskere feil og forandre den naturlige overflaten, men også opprettholde en normal fuktighetsbalanse gjennom dagen, nærme epidermalcellene, slik at de ikke fades tidlig. Kosmetikkprodusenter fokuserer på dette når man lager nye produkter blant tonale produkter for tørr og sensitiv hud.

Hva skal du se etter når du kjøper?

Vanligvis indikerer produsenten på etiketten hvilken type hud som grunnlaget er anbefalt, men denne regelen blir ikke alltid observert - det er også universale rettsmidler - derfor bør du grundig studere sammensetningen før du kjøper.

Oljebasen skaper en beskyttende film som inneholder verdifull fuktighet, og samtidig er mediet der vitaminene løses, som er nødvendige for næring av cellene i epidermisene.


Midler er forskjellige i tekstur. Lys krem ​​utdanner den generelle hudtonen, gir den skinn, metter med fuktighet, men praktisk talt ikke maskerer - den passer til dagtid i den varme sesongen.

Fond med tett konsistens gjemmer feil, gjør huden mat og fløyelsaktig, beskytter været mot forvitring og temperaturendringer - om vinteren eller høsten er det bedre å bruke dem.

Hvilke tonale ressurser presenteres i russiske butikker?

Kosmetikkprodusenter betaler nok oppmerksomhet til alle hudtyper, inkludert tørr og sensitiv hud. På stativ med produkter av kjente merkevarer, kan du enkelt velge et fundament for beskyttelse mot kaldt vær eller en delikat toningemulsjon for sommeren.

Kostnaden for produktet er hovedsakelig avhengig av selskapets markedsføringspolitikk når det gjelder merket som fremmes. Derfor er effektive løsninger for tørr og sensitiv hud presentert i ulike prisklasser, og den beste concealer for tørr hud er ikke alltid den dyreste. Så, hvilket fundament er bedre for tørr og sensitiv hud?

Økonomisk alternativ: 100-400 rubler

Svart perle 9 i 1

Anti-aging fuktighetsgivende fundament med hyaluronsyre. Det nærer, bidrar til bevaring av fuktighet og forhindrer utseendet til nye rynker. På grunn av sin lette tekstur ligger den jevnt, toner mindre feil, men klare ikke med merkbare kviser og uttalt rødme, som Det er et kryss mellom et fundament og en fuktighetskrem for ansiktet.

Belita-Vitex 2 i 1 (Hviterussland)

Fuktighetsgivende concealer med vitamin E. Jevnt fordelt, fuktiggjør, ser naturlig ut. Passer til tørr hud uten synlige mangler. Vurderinger er positive, men det er individuelle tilfeller av individuell intoleranse.

Belita-Vitex Amore (Hviterussland)

Tonal løftekrem med hyaluronsyre. Omsorg og gir toning effekt. Konsistensen er lett - produktet er egnet for elskere av naturlig sminke, og det vil være svært nyttig om sommeren eller våren.

Relouis Double Touch (Hviterussland)

Fuktighetsgivende concealer for tørr hud, ifølge vurderinger virkelig varig og effektiv - eliminerer tørrhet og peeling, beholder fuktighet i løpet av dagen. Om sommeren kan du søke i stedet for fuktighetskrem, om vinteren trenger du et ekstra verktøy som en base for sminke.

Maybelline Affinitone Vitamin E

Spesiell fuktighetsgivende formel med vitamin E. Tone har en lett tekstur, påføres jevnt, gjør at huden kan puste, egnede eiere av tørr hud. Allsidig, og kan brukes når som helst på året.

Gjennomsnittlig prissegment: 500-900 rubler

L'Oreal Lumi Magique

Den oljeaktige sammensetningen og langvarig fuktighet som leveres av tonalbasen, gjør produktet populært blant eiere av tørr hud. Kremet faller jevnt, i et tynt lag, tilpasser seg den naturlige overflaten slik at grensene er nesten usynlige. Motstandskraft - som alle L'Oreal-produkter - er utmerket, tonen opprettholdes hele dagen.

Bourjois Sunn blanding repack

Krem med frukt ekstrakter, delikat tekstur og langvarig fuktighetsgivende og toning effekt. Det gir strålende nyanse, maskerødhet, kviser og andre feil.

Bourjois 123 perfekt

Det varer lenge, perfekt nivåer, skjuler mangler og metter de øvre lagene av epidermisene med fuktighet. Kremet er universelt, egnet til bruk når som helst på året, beskytter mot været, og med vanlig bruk eliminerer tørrhet og peeling.

Pupa Aktivt lys

Fuktighetskrem med mallow ekstrakt og skinnende pigmenter. Ikke-irriterende, hypoallergenisk, egnet for eiere av den tørre typen.

Isadora Hydralight (Sverige)

Lett fundament vannbasert. Moisturizes i løpet av dagen, utmerker hudfarge og "fremhever" det. Ideell for de som ikke vil overbelaste ansiktet med pulver, men trenger en enkel korrigering og ekstra fuktighet.

Elite kosmetikk for tørr og sensitiv hud: 1000-3000 rubler og over

Clarins ekstra komfort

Nærende krem ​​med foryngende kompleks, arganolje og aktiv fuktighetsgivende komponent. Til tross for at konsistensen er ganske tett, brukes verktøyet jevnt, gir huden en lysglød, maskerer feilene. Resultatet er et naturlig og velholdt utseende gjennom hele dagen.

Lancome Teint Renergie Lift Sjeldne

Midler for normal og tørr hud med løfteeffekt. Med regelmessig bruk garanterer utviklerne en foryngende effekt - en strammet ansiktets hud og en reduksjon i antall fine rynker. Kremet er vedvarende, godt skjuler feil og oppfrisker ansiktet takket være perlemor-mikropartikler.

Bobbi Brown Nude Finish Tinted Moisturizer

Fuktighetsgivende tynnkrem for toning av tørr hud, som vil sette pris på elskeren av naturlig sminke. Passer som en dekorativ tone om sommeren - en gjennomsiktig agent utventer tonen, holder vannbalansen og beskytter mot ultrafiolett stråling.

Clarins Teint Multi-Regenerant

Regenererende concealer med strammeffekt og aktiv fuktighet. Beskyttelse mot hudens aldring og forurensning er gitt av urtekomplekset i kombinasjon med vitamin E.

Shiseido Radiant Lifting

Stift med reflekterende partikler designet for tørr og meget tørr hud. Gjenoppretter normale fuktighetsnivåer i cellene i epidermis, reduserer utseendet på rynker og stimulerer produksjonen av naturlig kollagen.

Guerlain Parure de Lumiere

Fuktighetsgivende concealer med en glans effekt. Som andre produkter av dette merket, oppfrisker det perfekt ansiktet, som om lyset lyser fra innsiden.

Hvert segment har sine egne ledere - produkter som har vist seg å være effektive og sikre. Blant de økonomiske alternativene, kan du hente en utjevningston - den gir den ønskede nyansen og fuktighet.

Hvis du trenger en krem ​​med en mer tett tekstur, som samtidig ser naturlig og naturlig ut, bør du se etter tonal betyr dyrere - L'Oreal, Bourjois. Luksus kosmetikk - Clarins, Shiseido, Lancome - gjemmer feil, forbedrer hudfarge, forlenger ungdom og reduserer antall rynker takket være patenterte komplekser.

Nøye undersøke sammensetningen, lytt til anbefalinger fra venner og besøkende på kvinners forum, og i butikken, vær oppmerksom på de "gule prislappene" - noen ganger er dyre produkter solgt med store rabatter.

Nyttig video

Hva tonal krem ​​for tørr hud å velge?

Stiftelse for tørr hud. Toppkarakter: fuktighetsgivende, budsjett, luksus. anmeldelser

Ved hjelp av fundamentet kvinner med tørr hud kan gjøre en vakker sminke. For dette må du finne det beste verktøyet som ikke bare kan gjøre huden perfekt, men også ta vare på den.

Fungerer tørr hud

Dermatologer skiller ut slike særegne egenskaper som er utsatt for tørr hud:

 • huden har en kjedelig skygge og kjedelighet;
 • huden er tynn og sårbar, reagerer på temperaturfall, hardt vann og eksponering for UV-stråler;
 • huden har en svak beskyttende barriere;
 • utsatt for flaking;
 • på grunn av dehydrering mister elasticitet;
 • utsatt for tidlig utseende av rynker og alder flekker.

Sammensetningen av tinting agent

Sammensetningen av tinting agent, ideell for tørre epidermis, bør omfatte følgende komponenter:

 1. Hydrofixers - designet for å hjelpe huden å holde fuktighet inne i vevet. Disse inkluderer glyserin og hyaluronsyre.
 2. Naturlige oljer. Disse inkluderer sheasmør, aprikoskjernen.
 3. Vitamin E. Det virker som en antioksidant, hjelper huden å motstå aldringsprosessen.
 4. Termisk vann. Mineraler og sporstoffer i sammensetningen øker hudtonen.
 5. UV-filtre. De gir hud beskyttelse mot tidlig aldring og dannelse av pigmentering under påvirkning av sollys.
 6. Minerale og fargede pigmenter. Bestem grunnlaget for fundamentet.
 7. Reflekterende pigmenter. Hjelper tonalverktøyet mest naturlig å se på huden.

Kremegenskaper

I tillegg til andre bør grunnlaget for tørr hudtype ha følgende egenskaper:

 • Må fastsette fuktighetsnivået i huden, så det bør inkludere fuktighetsgivende ingredienser.
 • Det bør inneholde næringsoljer. Takket være ernæring, vil huden finne en sunn nyanse. En slik sammensetning er kontraindisert for fet hud.
 • Kremet må ha beskyttende funksjoner. Det krever SPF-filtre.

Kriterier for valg av tinting agent for tørr hud

Når du velger et fargetone, bør du styre av følgende nyanser:

 • Velg organiske forbindelser laget av naturlige ingredienser.
 • Teksturens struktur bør være lett og plastisk.
 • Gi preferanse til kremet med en skinnende overflate.
 • Pakken må merkes at produktet er beregnet på hudtype.

Valg av tekstur

Tintingverktøy for teksturer er av følgende typer:

 1. Flytende teksturerte produkt: væske, essens, pute. Oppfyller hudens behov med en minimal mengde flekker.
 2. Tonal verktøy med tett tekstur (kamuflasje). Det brukes når du må skjule store feil på huden i form av arr, fødselsmerke.
 3. Tonal hud. Dens sammensetning inneholder små farger pigmenter. Betyr gjennomsiktig tone faller på huden og ser naturlig ut.
 4. Stift krempinne. Egnet for lokal korreksjon av problemområder. Ikke bruk verktøyet på huden i nærheten av øynene.
 5. Stift krem ​​pulver. Midler med vellykket hud mattes. Ikke egnet for tørr hud, så vel som for forstørrede porer på dermis.
 6. Tonal dagkrem. Det gir enhver hud en jevn tone og sløvhet, som består av pulver og fargestoffer.

Valg av hudton

Når du velger et fargetone, er det lov å trekke seg tilbake fra naturlig hudfarge med 1-2 toner. Paletten blir skiftet til en lysere eller mørkere nyanse. Du kan samtidig bruke flere nyanser i kombinasjon med pulver og rouge til å skulpturere ansiktet.

De beste fuktighetsgivende toningmidlene

 • Grunnlaget for det amerikanske merket "Urban Deke" - "Naked Skin One-and-Dan" SPF-20.

Kremet tok over tre funksjoner samtidig: fuktighetskrem, primer og fundament. Takket være de lysreflekterende partiklene som er dens del, skaper effekten av glans på ansiktet.

 • Stiftelsen "Taynt Aydiel", presentert av laboratorier Vichy.

Teint Ideal SPF-20 skaper en jevn tone på huden. Dens sammensetning er beriket med hyaluronsyre og et korrigerende vitaminkompleks (C, E). Teknologien til "flytende lys" skaper effekten av frisk utstråling for huden.

 • Tonalvæske "Miracle Cush" Fransk merkevare Lancôme.

Pute fukter og glatter huden. Sikrer beskyttelse mot de negative effektene av UV-stråler. Enkel å bruke: Ta bare en liten mengde på pulverlakken og legg den på ansiktet.

De beste anti-aging tintene

 1. Foundation Cream Lift italiensk merke Giorgio Armani.

Det er karakterisert som grunnlag for tørr hud. Det beste alternativet for en slik derma er når det er komponenter i krem ​​som aktiverer produksjonen av kollagen i den. I Designer Lift, utføres denne funksjonen av adenosin. En viktig del av kremet er en blå perleekstrakt som gir huden en edel stråling.

 1. Foundation Prodigy Powercell Foundation Fransk merkevare Helena Rubinstein.

Kremet er et lett væskefluid. Den består av et planteekstrakt av havet Cretanma. Det har en foryngende og toning effekt på huden.

Den beste matting toning ansikts

 1. "Maestro Fusion Make-up" merket Giorgio Armani.

Stiftelsen har nærende, mykgjørende og beskyttende funksjoner på grunn av lotusoljen den inneholder. Det gjør ikke bare huden mat, men beskytter den også mot aldring.

 1. Stiftelsen Sisleya Le Teint av det franske merkevaren Sisley.

Verktøyet er basert på planteekstrakter (mimosa av Konstantinopel). Det inkluderer ikke oljer, så det er - et egnet alternativ for normal og fet hud. Gir ansiktet en liten glød.

De beste fargetoner med solbeskyttelse

 1. Spektakulær SPF-10-merke Helena Rubinstein.

Tonalvæske har fuktighetsgivende og mykende effekt på huden. Han justerer tonen. Forhindrer rødhet og pigmentering på huden. Utelukker utseendet av oljeaktig glans på huden, som det mattes det.

 1. Naken Magique av det franske merket L'Oreal.

Pute skaper et jevnt belegg på huden, som tilpasser seg tonen. Aktivt beskytter huden mot aggressiv virkning av sollys. Huden er pålitelig beskyttet mot pigmentering og utseendet på nye rynker.

Det beste verktøyet til 30 år

I en ung alder fungerer kroppens hormonelle system aktivt. Dette påvirker tilstanden til huden:

 • dets fettinnhold øker;
 • hun blir fettete;
 • det er betennelser;
 • utvide porene.

I en alder av 30 år er det best å bruke fargetoner med en matteffekt. Deres sammensetning inkluderer ikke fett. Antiseptiske komponenter i sammensetningen av midlene hindrer dannelsen av lesjoner på huden.

En god løsning vil være grunnlagskrem "Stay Mait Oil Free MJ" fra Clinique. Formelen inneholder absorberende sebumkomponenter. Matte krem ​​har en lys konsistens, men gir et permanent belegg i sminke.

Det beste middelet fra 30 til 40 år

Alder etter 30 år er en periode hvor huden trenger anti-aging terapi. Dette skyldes dens sløvhet og utseendet til de første rynkene. Huden lider av sebummangel, og på grunn av dette blir lipidfilmen på den tynnere.

Når du velger tinting agenter, bør det gis fortrinn til fuktighetsgivende kosmetikk med lysdispererende partikler i sammensetningen. Dolce Tone Base Fluid oppfyller disse kravene. Gabbana. Luminous Liquid Foundation gir huden en perfekt tone med en sateng glans.

Det beste middelet etter 40 år

På 40 år begynner kroppen hormonell justering, og dette påvirker tilstanden til huden. Hun mister turgor, blir mindre elastisk. Endringer er de dype lagene i epidermisene. De viktigste problemene i huden er tilstedeværelsen av pigmentering og tap av tone.

I denne alderen må du velge toneværktøy med løfteeffekt. Den inneholder stoffer som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin. Tekstur betyr at det skal være lett, med en satin finish.

Parure Gold fundamentet fra Guerlain, presentert i 6 nyanser, forynger huden. Produktet er lett påført på ansiktet og gjemmer hudfeil. Kremens sammensetning er beriket med et foryngende kompleks og Eclat d'Or gyldne pigmenter. Takket være det betyr huden skinner og ser yngre ut.

De beste kremer for vinteren

 1. Stiftelsen All Nighter av merkevaren Urban Decay.

Motstandsdyktig verktøy skaper et pålitelig lag på huden, som ikke sprer seg under påvirkning av værforhold. Vanntett krem ​​med en stor mengde fargepigment gir huden en matt overflate.

 1. Tonmusen "Dream Mait Mousse" av det amerikanske merket Maybelline.

For følsom hud er dette et egnet fundament. For tørr hud er den beste komponenten i krem ​​silikon, som er i stand til å forsiktig maskere feilene. Dream Matte Mousse har en lett tekstur med luftbobler. Det myker og mattes huden.

De beste kremer for sommeren

 1. Vitalumiere Aqua selskap Chanel.

Fluidet fukter huden og gjør det skinnende. Et jevnt lag beskytter huden mot fuktighetstap. Produktet er lett å påføre og har en behagelig aroma.

 1. Super Stay 24 Cream fra Maybelline.

Kremet matter huden, og gir ikke utseendet til fet skinn. Skjuler irritasjon, svarte flekker og brede porer. Den ligger i en gjennomsiktig, naturlig tone på ansiktet.

Vurder best budsjettkrem

 1. "Match Perfacation Foundation" av Rimmel.

Pris - 422 rubler.

Det britiske merkevaren Rimmel utviklet Smart Tone-formelen. Takket være at kremet tilpasser seg hudtonen. Den har en satin finish. Presentert i 15 nyanser. Produktet inkluderer solkremfiltre (SPF-20).

 1. Ton Elixir CC crème fra Vivienne Sabo.

Pris - 420 rubler.

Verktøyet maskerer hudfeil, og bryr seg også om det. Den rike tekstur av krem ​​er beriket med sin bestanddel av hyaluronsyre, vitamin E og hvetekimekstrakt. Utvalget av nyanser inneholder 3 toner.

 1. "Ballett 2000" Superstabilt merke Svoboda.

Det er ingen oljer og alkohol i stiftelsen. For tørr hud er det beste alternativet. Produktet matter huden, gjemmer lett pigmentflettene og utjevner tonen. E-vitamin som er en del av krem, har foryngende effekt på huden.

Vurdering av de beste kremer av gjennomsnittlig pris nisje

 1. 24-Ower Calerstey flytende sminke kombinere / fet av Revlon.

Resistent fundament har viskøse egenskaper. På grunn av sin lette tekstur ligger den på huden i et jevnt, matt lag. Imponerer med en rik palett: 21 nyanser. Produktet vaskes av med hydrofil olje.

 1. "Halsey Mix Serum Jel" av Bourjois.

Kremet er rik på vitaminer takket være dets ekstrakter av litchi, granateple og goji. Verktøyet er preget av en lett tekstur med fløyelfinish. Det maskerer mindre defekter på huden og utligner sin lettelse. Verktøypaletten inneholder 6 nyanser.

 1. Alliansen Perfekt av L'Oreal.

Kremens formel gir den muligheten til å tilpasse seg hudtonen. Den har en bred fargepalett: 10 nyanser. Egnet for å skape naturlig sminke med strålende hudeffekt. Kremens formel inneholder reflekterende partikler.

Topp kremer luksus

 1. Fluid Diorskin Forever merker Christian Dior.

Verktøyet tilpasser seg hudtype. Fuktighetsgivende ingredienser i blandingen er akaciaharpiks og tangekstrakt. Væsken inneholder også kollagen og sink. Den har en smeltende tekstur, men gir et tett belegg. Skjuler rødme og ujevnhet, beskytter mot ultrafiolett stråling (SPF-25).

 1. Phyto Teint Eclat fra Sisley.

Produktet er plassert på huden med et ultra-tynt lag, maskerer de forstørrede porene og matt overflaten. Passer til alle hudtyper. Lime blossom ekstrakter, gardenias og mallow ekstrakter myke og fukte huden.

 1. Tonalrammen Lingerie de Peau fra det franske merket Guerlain.

Kremets lyse konsistens gjør det mulig å ligge på huden med et ufattelig lag. Verktøyet er presentert i 8 nyanser. Kremet beskytter mot de negative effektene av sollys (SPF-20). Den har en delikat aroma av fioler.

Vurdering av de beste profesjonelle verktøyene

 1. Normaderm Teint by fra Vichy.

Tonalkremet som presenteres i 3 nyanser gjør huden tone jevn og mattes den. Kremet inneholder UV-filtre. Verktøyet forhindrer dannelsen av fet skinn på huden. Lette tekstur av kremen maskerer effektivt problemområder på huden.

 1. Teint Miracle fra Lancôme.

Takket være den lette, nesten gjennomsiktige tekstur, er kremet jevnt fordelt over huden. Den har nærende, fuktighetsgivende og beskyttende egenskaper. Gjelder ansiktets tone, glatter huden og maskerer feilene sine.

 1. Alliansen Perfekt av L'Oreal.

Dette verktøyet - det beste alternativet for tørr hud. Det beste gjør det fuktighetsgivende ingredienser inkludert i sin formel. De myker og glatter huden, tar vare på det. Kremblandingen har en naturlig hudtone og er ikke synlig på den. Det forårsaker ikke allergier, derfor er det egnet for sensitiv hud.

Tørr hud søknad regler

Ved bruk av et tintingmiddel følges en bestemt rekke handlinger:

 1. Fukt huden med en passende krem.
 2. Påfør primer på den.
 3. Pensel eller fingre for å fordele en liten mengde midler på T-sonen og kinnbenet.
 4. Bruk en fuktet svamp eller en pensel, spred produktet jevnt over ansiktet. Flytt fra sentrum til side, fra forgrunnsområdet.
 5. Hvis makeup brukes concealer mørk skygge, så det er brukt under kinnbenet og hårfestet, og deretter forsiktig fjær med en lysere nyanse.
 6. Påfør litt pulver på toppen av tonen.

Regler for spyling av tørr hud

Huden ryddes av tinting agent mens du observerer følgende kronologi av handlinger:

 1. En liten kosmetisk melk, micellar gel eller vann påføres ansiktets hud.
 2. Masser ansiktet med sirkulære bevegelser for å oppløse sminke laget.
 3. Skal av et sminklag med en bomullspute.

Stiftelsen for tørr hud skader ikke og er lett å fjerne melk, etc.

 • Vask ansiktet med gel eller ansiktsvask.
 • Soak ansiktet med et håndkle og bruk en nærende krem ​​på huden.
 • Tips fra sminkeartister og skjønnhetseksperter

  Når du velger en fargetone, anbefaler fagpersoner deg å følge de følgende anbefalingene:

  1. Kremens tone bør være så nær som mulig for den naturlige hudtonen.
  2. Fargen kan være 1-2 toner forskjellig fra den naturlige hudtone for å skape en solbrent effekt, eller for å gi ansiktet en ferskere nyanse.
  3. Preferanse bør gis til lette teksturer som blander seg godt.
  4. Kremt tett konsistens er mest egnet for hud med et minimum av feil.
  5. Før du bruker verktøyet må du teste det på huden.

  Stiftelsen er en uunnværlig ting i sminke av enhver moderne kvinne. Den beste måte for tørr hud type er de som ikke gjør det bare maskere defekter, men også bidra til de terapeutiske effekter - fukte, fuktighetsretensjon i vev av epidermis ernæring.

  Derfor bør slike kosmetikk velges svært nøye, basert på hudens individuelle egenskaper.

  Video om grunnlaget for tørr hud

  Topp 5 grunnkrem for meget tørr hud:

  10 næringsrike kremer som beskytter i kulde

  Duggregn, vind og kulde er gode grunner til å kjøpe et nytt fundament. For sent høst og vinter er det verdt å velge fuktighetskrem eller næringsstoffer - de vil gi ytterligere beskyttelse for huden og samtidig utelukke tonen. Forresten er det bedre å velge en nyanse lysere enn din nåværende tone: sikkert midt i vinter vil alle rester av brunfarge forsvinne og den vanlige tonen blir mørk.

  Bourjois Healthy Mix Serum

  Bourjois Healthy Mix Serum er bedre egnet for tørr hud og blåsende vær enn sin første, mer tette og pigmenterte inkarnasjon Bourjois Healthy Mix. Konsistensen av det ser virkelig mer ut som et serum, mens det justerer hudens hud og gjemmer spor av ikke de mest alvorlige betennelsene. Tatt i betraktning det faktum at dekket av tonal er fuktig, er det nyttig for de som trenger minimal maskering og det mest naturlige utseendet på huden.

  Smashbox Kamera Klar BB Krem Bred Spektrum

  Til tross for at Smashbox ble lansert som en merkevare av kosmetikk for foto- og videofilmering, og fortsetter å følge det som var planlagt, passer de også inn i det "vanlige" livet like bra. Du trenger bare å ta hensyn til egenskapene til merkevaren: Hvis du ikke liker motstandsdyktige produkter med høyt innhold av silikon og pigment, bør du se etter tonal på andre stativ. Denne spesielle BB utvikler seg ut i tynnhet og tenner ut huden, selv når den er tynt påført, gjør den ikke skinnende, og takket være den høye SPF 35, beskytter den mot ultrafiolett stråling (den forsvinner ikke noe sted om vinteren).

  MAC Mineraliser Satinfinish

  Ifølge tekstur er Mineralize Satinfinish et væske med merkbar mengde reflekterende partikler (det passer inn i trenden for strobing på alle 100). Det kan også brukes på kombinasjonshud, selv om du må fikse det med minst T-sonen med pulver. Gjennomføringsverdien til mediet er gjennomsnittlig, mens den kan være lagdelt; SPF er lavt, men hyggelig, og sheasmør lover komfort selv for å tørke huden.

  Laura Mercier farget fuktighetskrem belyser

  Krem med en toning effekt på merkevaren to, gir versjonen av Illumineringen ikke bare en sunn glød, men gir en betydelig fuktighet. Som en del er det allerede to oljer (oliven og shea), så denne fargen er egnet for tørr hud, selv om vi ikke ville skimp på dagkremet. Under alle omstendigheter bør et semi-restaurerende semi-dekorativt verktøy startes uansett årstid: om sommeren kan den brukes solo, om vinteren - på krem ​​eller serum og med concealer, hvis du trenger pinpoint maskering.

  Bobbi Brown Tinted Moisturizing Balm

  Den mest nærende middel fra hele samlingen, dårlig pigmentert balsam Bobbi Brown ser virkelig mer ut som en omsorg enn en sminke. Det er bedre å bruke det, henholdsvis på svært tørr eller moden hud sammen med vanlig dagkrem, eller på vanlig, kombinasjon og tørr, men her kan du komme forbi med serum. Det faktum at denne tonen er nærende er synlig for det blotte øye, så hvis du liker matt hud, vil det ikke fungere.

  Becca Ultimate Coverage Complexion Creme

  Becca vet alt om hvordan man lager naturlig sminke. Linjen med tonalkremer de har er konsistent - når du velger en vintervariant, bør du definitivt være oppmerksom på Universal Ultimate Coverage Complexion Creme. Det er tungt pigmentert (sminkeartister anbefales til å velge en nyanselyser hvis det er tvil), mens det har en vannaktig tekstur - denne kombinasjonen gir deg mulighet til å oppnå et lett belegg som ikke "dreper" hudtekstur, men bare gir ut tonen og skjuler rødhet.

  MUFE Ultra HD Invisible Cover Foundation

  Den nye versjonen av den klassiske tonen av merkevaren (også fra HD-serien, det vil si designet for skyting). Den oppdaterte Ultra HD er tykk og pigmentert, men er tynn og lett fordelt over huden, så et klikk på dispenseren er nok for hele ansiktet. En annen fordel er usynligheten, en fin plastflaske som aldri vil bryte eller slå seg ned med en tung last i en pose og et universelt, moderat skinnende belegg. En liten pokapitanim: i bildene ser denne tonen ut super.

  Dr. Jart + BB Bounce Beauty Balm

  Populært, men ikke det mest hygieniske emballasjealternativet, Cushon Dr. Jart har bare 11 gram pitch. Det fascinerer andre: pigmentering, tilstedeværelsen av SPF 30 (mineralfiltre er egnet for sensitiv hud) og fuktighetsgivende ingredienser, og også ved å redusere sannsynligheten for betennelse og lettelse alder flekker. Bounce BB-saken har et innebygd speil slik at det er designet for å bli båret med deg.

  Bobbi Brown Skin Foundation Stick

  Bobby Brown vet mye om toner, så hva. Denne pinnen er sin første tone, i tjue år fra øyeblikket av utgivelsen har linjen i nyanser blitt vokst mange ganger. Krem smelter lett fra kontakt med huden, overlapper svake betennelser og fregner, samtidig som det er godt skygget og lagdelt. Det er sant at det ikke kan kalles vektløst på grunn av voksens nærvær, men takket være mykningsskvalen er huden fortsatt behagelig.

  Dior Diorskin Naken Luft Serum

  Et veldig lett middel som gir mer forsiktighet enn forklædning. Diorskin naken luft serum som et oljeaktig serum, men ansiktet med det skinner ikke, men skinner på en sunn måte (det er imidlertid oljer i sammensetningen, og det er de som nærer). Det er bedre å bruke det med hendene: drypp litt rett inn i håndflaten, gni litt og klapp det på ansiktet - dette vil varme opp kremet og legge seg ned med et pent tynt lag.

  Stiftelse for tørr hud

  Overbevisende bevise at tørr hud trenger en spesiell concealer. Og for klarhet, opplister vi hvilke problemer han vil løse, hvilke egenskaper som skal ha, og hva er den særegne formelen sin. Listen over de beste grunnlaget kremer for tørr hud, ifølge opinionen av skin.ru, er vedlagt.

  • Tørr hud: egenskaper og tegn
  • Hvordan velge et fundament for tørr hud
  • Egenskaper av tonal remedies for tørr hud
  • Søknadsregler
  • Stoffets sammensetning for tørr hud
  • Prinsippet om sesongmessighet i anvendelsen av tonalrammen for tørr hud
  • Tørr hud makeup fjerning regler
  • Beste midler vurdering

  Tørr hud: egenskaper og tegn

  Du vil umiddelbart gjenkjenne tørr hud: Den er tynn, sårbar, ofte kjedelig på grunn av mangel på fuktighet, utsatt for tidlig dannelse av rynker. Det utilstrekkelige hydrolipidlaget er skyld i disse funksjonene. I tørr hud holder den ikke pålitelig fuktighet. Så ikke bare kosmetikk til daglig pleie, men sminkeprodukter til denne huden trengs med fuktighetsgivende effekt.

  Hvordan velge et fundament for tørr hud

  "Tørr hud flager ofte, har mange tynne spor," sier Alexandra Grebenyuk, makeup artist, treningsleder for Lancôme-merkevaren. - Kapillærer vises ofte gjennom den. Et annet problem er mangelen på naturlig utstråling. " Tonal krem ​​bør fylle alle disse ufullkommenhetene.

  For tørr hud, velg et fundament med fuktighetsgivende effekt. © iStock

  Vær oppmerksom på tekstur

  Strukturen av fundamentet for tørr hud bør være lett, nesten vektløs og plast. Dette vil tillate det å være godt fordelt og fusjonere bokstavelig talt med huden. Slike krav er oppfylt couchon, flytende væsker og essenser.

  Se etter et produkt med en skinnende (satin) finish.

  Radiance er en uunnværlig tilstand for tørr hud. En slik "intern" glød vil gi den et godt preparert, fuktet utseende. Og glitrende partikler og lysdisperspigmenter vil bidra til å synlig justere lindringen.

  Egenskaper av tonal remedies for tørr hud

  I tillegg til å gi skygge og maskeringsfeil, bør grunnlaget for tørr hud ha minst tre funksjoner.

  Restaurering av fuktighet og fiksering i huden er en oppgave for kraftige fuktighetsgivende ingredienser, så les innholdet nøye på etiketten på produktet, eller velg straks en pute eller BB-krem. De innebærer en høykvalitets fuktighetsgivende.

  Hvis huden lider så mye fra tørrhet at den har erstattet en sunn nyanse med en blekgrå, så er det mest sannsynlig at grunnlaget for næringsoljer i sammensetningen ikke vil forhindre det. Slike verktøy er oljete å røre, men ikke la en fettete glans.

  Påfør grunnlaget for tørr hud kan være våt svamp. © iStock

  Søknadsregler

  "Alle bevegelser når du lager sminke bør være pent og gjennomtenkt," sier Alexandra Grebenyuk. Og deler profesjonelle hemmeligheter og liv hacking.

  Hvis peeling er forstyrret, ta en flat børste og legg fundamentet med glatte bevegelser fra midten av ansiktet til periferien.

  Alternativt kan du bruke en svamp (for eksempel en skjønnhetsblender). Distribuere betyr tett pressing av sponzh på huden. Så overflaten av huden vil være helt jevn.

  Et annet enkelt tips for å lage en jevn tone på tørr hud: Før du bruker et toneværktøy, fukt litt svampen med vann. Kremet vil bli distribuert i det tynneste laget, og sminken blir så naturlig som mulig.

  På tørr hud vises fine rynker ofte. Med sin maskerende perfekte børste med dobbel bunke - duofiber. Hennes villi (oftest to farger) skjerpes av en laser, så hun gjør kremet til et vektløst slør, fordeler det i et jevnt lag og "polerer" hudens overflate. Forbruk av krem ​​på samme tid omtrent tre ganger mindre enn vanlig.

  Stoffets sammensetning for tørr hud

  I metning med nyttige ingredienser, er moderne tonale midler i stand til å konkurrere med hudpleieprodukter. Spesielt i tonalkremer for tørr hud vil du definitivt finne noen av disse stoffene, og til og med alle samtidig.

  Hydrofikser (glyserin og hyaluronsyre) er ansvarlige for å øke fuktighetsnivået i huden. Og de jobber med glattheten, fordi jo bedre huden er fuktet, jo bedre er den sikret mot utseendet av rynker.

  Naturlige oljer (aprikoskjernen, karitt) gir mykgjøring, næring og i det siste utstråling av huden.

  Vitamin E bidrar også til hudens utstråling, og virker også som en antioksidant: bekjemper frie radikaler og derved senker aldring.

  Termisk vann - en kilde til mineraler og sporstoffer.

  UV-filtre er uunnværlige i toner med en lett tekstur, som vil være nyttig om sommeren. SPF forhindrer for tidlig aldring, forhindrer pigmentering.

  Mineral, lys-spredning, fargede pigmenter gir grunnlaget, og derfor er huden den nødvendige skyggen og til og med ut av tonen i ansiktet.

  Prinsippet om sesongmessighet i anvendelsen av tonalrammen for tørr hud

  Om sommeren bruk grunnlaget med SPF og en fuktighetsgivende funksjon. © iStock

  Om sommeren

  Den første tingen som vil være nødvendig for enhver hudtype i solfylt vær, er UV-beskyttelse som forebygging av fotoalder, så sett deg ikke på kompromisser, og legg kun SPF-tonalverktøy i din kosmetikkpose.

  Nå er solkrem inkludert i formlene av mange tonale midler, spesielt for BB og CC kremer, samt puter.

  Og selvfølgelig, ikke glem at fargekosmetikk for tørr hud skal fuktighetsgjøre den.

  Om vinteren

  "På den kalde årstiden trenger tørr hud et fundament med funksjonen av forbedret ernæring," sier Alexandra Grebenyuk. Det vil bidra til å bevare den hydrolipide mantelen og beskytte huden mot effekten av aggressive miljøfaktorer:

  skarpe temperaturfall

  tørr luft i rom med sentralvarme;

  I kulden anbefaler Alexandra å legge til en dråpe kosmetisk olje til stiftelsen. Og selvfølgelig, ikke glem å rengjøre og fukte huden godt før du bruker sminke.

  En eller to ganger i uken er det verdt å bruke eksfolierende midler - da vil huden bli glatt og beholde evnen til å bli fornyet, og tonen vil ligge feilfritt.

  Tørr hud makeup fjerning regler

  For å sikre at du fjerner concealer fra tørr hud og samtidig for ikke å frata den, er det bedre å utføre renseprosedyren i flere stadier.

  Varm opp litt sminkefjerner eller rensende krem ​​i håndflatene.

  Spred produktet over ansiktets hud, unngå øyeområdet. I stedet for krem ​​og melk kan du bruke micellar vann eller micellar gel.

  Masser huden med lette sirkulære bevegelser, som beveger seg fra midten av ansiktet til periferien, slik at verktøyet effektivt vil oppløse dekorative kosmetikk.

  Fjern resterende rengjøringsmiddel med en bomullspute.

  Vask med mild pleie: mousse eller en spesiell krem ​​for å vaske tørr hud.

  7 næringstoner for vintersesongen

  Giorgio Armani, La Prairie og andre anstendige alternativer for fuktighet og beskyttelse av huden fra kulde

  Temperatur ekstremer, vind og frost - en god grunn til å velge et nærende fundament

  Ved under-null temperaturer, trenger huden beskyttelse og hydrering. Denne oppgaven er enkel å håndtere grunnlaget, du trenger bare å hente det riktig. Nedenfor - 7 produkter med beskyttende og fuktighetsgivende ingredienser i sammensetningen, som til og med uttoner hud og redder deg fra ubehag sent på høsten og vinteren.

  Maestro Glow av Giorgio Armani

  Et vektløst 5-i-1-toneværktøy som bryr seg mer enn skjuler feil. Konsistensen ligner et lysfluid, som samtidig nærer, fuktighet, toner, gir huden glød og til og med beskytter den mot solen. Ingredienser inkluderer caricoljer av aprikos, tropisk lidenskapsblomst og risklid.

  Maestro Glow fra Giorgio Armani, 3.850 gnid.

  Clarins Skin Illusion SPF 10

  Et lett fundament inneholder et urtekompleks, som opprettholder vannbalansen i huden. Rosa opalpulver gir huden en lysglød, og rosa alger ekstrakt fukter og myker. Passer til normale og blandede hudtyper.

  Skin Illusion SPF 10 fra Clarins, 2.850 gnid.

  Diorskin Eclat Satin av Dior

  Fuktighetsgivende concealer, tett i konsistens, legger et tynt lag uten maskeffekt. De minste skimrende partiklene i sammensetningen gir huden en myk satinglødning. Kremnivået pigment flekker og glatter fine linjer.

  Diorskin Eclat Satin fra Dior, 3 830 gni.

  Skin Caviar Concealer av La Prairie

  Stiftelsen og concealer i ett rør fra det sveitsiske merket er beriket med peptider og inneholder det tradisjonelle kaviarekstraktet til La Prairie. Midler godt fukter huden, maskerer mørke sirkler under øynene og andre ufullkommenheter. Ekstrakter av lavendel, grønn te og kamille i sammensetningen beroliger huden - førstehjelp i kulde.

  Skin Caviar Concealer fra La Prairie, 14 900 gni.

  Intensive Skin Serum Foundation SPF 40 av Bobbi Brown

  Fra serum og fundament har Bobbi Brown skapt en hybrid med en kraftig omsorgssammensetning. Litt fet til berøring betyr at den lett fordeles over huden og absorberes raskt, utjevner tonen. Cordyceps sopp i sammensetningen, ofte brukt i tradisjonell kinesisk medisin, er ansvarlig for hud toning, og bambus ekstrakt og alger er ansvarlig for å begrense porene og kontrollere skinnet.

  Intensive Skin Serum Foundation SPF 40 fra Bobbi Brown, 4.200 rubler.

  Flytende mineraler Et fundament av Jane Iredale

  Hit av det amerikanske merket av mineralsk kosmetikk - hyaluronsyre fundament. Ballene består av selve pigmentet, og rundt dem er konsentrert nyttige og næringsrike ingredienser: koenzym Q10, vitamin C, kamilleekstrakt, calendula, aloe vera og tang. Produktet passer godt til alder, dehydrert og følsom hud.

  Flytende mineraler Et fundament av Jane Iredale, 4.200 rubler.

  Phyto-Teint Expert av Sisley

  Blandingen av pulver og fuktighetsgivende gel er lett å legge seg ned og skaper et tynt mattlag på huden. Som en del av - en ekte cocktail av naturlige og næringsrike ingredienser: Gurka og glycerin fuktighet, lindrer D-panthenol, Gokko biloba ekstrakt bekjemper frie radikaler.

  Phyto-Teint Expert fra Sisley, 8 300 gni.

  Topp beste kremer for tørr hud

  Å plukke opp grunnlaget for tørr hud, slik at den ikke understreker hovedproblemene sine - tørrhet, peeling, irritasjon og dessuten omsorg for henne, fuktig, godt fordelt og vedvarende - ikke en lett oppgave. Portalen om skjønnheten av "velpleide" satte et mål for å finne det perfekte produktet for tørr hud. Hva kom ut av det - i neste gjennomgang.

  Bilder fra nettstedet: 10wallpaper.com

  Så, vurderingen av grunnlaget for tørr hud, på jakt etter det beste produktet.

  Stiftelse for tørr og sensitiv hud. Grunnleggende produktkrav

  Tørr hud er veldig lunefull, men hvis du tilfredsstiller alle sine "lunger", kan du oppnå det perfekte resultatet. Så, hva skal du se etter når du velger et fundament for tørr hud:

  Bilder fra nettstedet: kira-beauty.ru

  • Først og fremst, tørr hud gråter bokstavelig talt for fuktighet. Når du velger et fundament for tørr hud, se etter produkter merket "Moisturizing"!
  • Tørr hud er veldig tynn og delikat, man kan si nesten gjennomsiktig. Du vil aldri se forstørrede porer på den, men etterligne rynker er veldig opplagte. For å unngå effekten av "eple eple" sjenerøst smaksatt med kosmetisk glasur av tonal pigment, velg en lett pustekonsistens som ligger på huden med et vektløst slør. Tett concealer for tørr hud - en absolutt ondskap. Det vil understreke alle rynker og dessuten - visuelt forbedre deres manifestasjon.

  Eiere av tørr hud krever ikke bare lette teksturer, men også et lett belegg. Det er best å bruke en pensel for å påføre krem, eller å legge grunnlaget med en våt svamp, slik kan du oppnå en lys tone uten lagring.

  • Tørr hud utsatt for flaking. De mest problematiske områdene er pannen, nesens vinger, trekanten mellom øynene og nesen. For å skjule irriterende skalaer - se etter kremer som inneholder omsorgsfulle oljer. Ikke glem den fuktighetsgivende basen under sminke. Fuktighetskrem under grunnlaget for tørr hud MANDATORY!
  • Tørr hud utviser ofte irritasjon i form av røde flekker. Så eierne av denne typen hud står overfor oppgaven med å finne et produkt som perfekt justerer den generelle hudtonen. Vel, og, selvfølgelig, ikke glem om slike midler som korrekturleser og concealer, som vil bidra til å blokkere fargefeilene i huden.
  • Tørr hud kan sjelden skryte en glød, det er vanligvis kjedelig og har en jordaktig fargetone. For å gi det skinn, velg produkter som inneholder lysende elementer eller lysglans. De vil gi en delikat glød og revitalisere huden. Og, selvfølgelig, ikke glem om et slikt skjønnhetsprodukt som en highlighter som vil bidra til å skape effekten av våt hud.

  Generelt kan vi si at grunnlaget bare er laget for tørr hud, det hjelper å revitalisere og fukte det. Det viktigste - å velge riktig produkt. Vi prøvde å finne den beste concealer for tørr hud, men mer på det nedenfor.

  Hvilken fundament er bedre for tørr hud? Vurdering fra "velpleide"

  Mange makeup-artister og kvinner selv har notert at grunnlaget for tørr hud er det beste produktet fra hele serien av fargetoner. Så, for eksempel, mousse enda mer understreker tørrhet, pulver forresten betegner desquamation, BB-krem gir ikke tilstrekkelig ernæring. Tonalkremet er naturligvis velvalgt både i sin tone og, viktigst av alt, i sin type, forvandler den tørr hud, noe som gir den skinn og mykhet.

  Bilder fra nettstedet: bahroma.com.ua

  For å oppnå fullstendig fusjon av fundamentet med huden, er det imidlertid viktig å velge et godt produkt. "Velpleide" har laget sin egen vurdering. Det ville selvfølgelig være forutinntatt å sammenligne produkter fra forskjellige prissegmenter, og derfor valgte vi de beste produktene i hvert prisklasse.

  Så, den beste concealer for tørr hud.

  Stiftelse for tørr hud: vurderinger av massemarkedskosmetikk

  Du bør ikke forsømme massemarkedet. Ja, de inneholder ikke den rike basen i deres sammensetning, som luksus kosmetikk, men det skjer også at dekkekraften i budsjettlinjen tonalkremer overgår ytelsen til flere eliteprodukter.

  Vi har valgt de tre beste budsjettene tørre hudkremer.

  Voile Hydratant fra L'ETUAL

  Bilder fra nettstedet: talkyland.com

  Flertydig produkt. Tonal-verktøyet har gode fuktighetsgivende egenskaper, gir perfekt tone og til og med klarer seg med mindre hudfeil, for eksempel: rødhet, edderkoppårer, blåmerker under øynene. Naturligvis blir denne effekten oppnådd av en grunn - ved å velge produktets kamufleveringsegenskaper, har produsenten ofret den enkle applikasjonen. Stiftelsen har en ganske tett konsistens, som hensynsløst legger vekt på å etterligne alder rynker. Ikke bra for produktet og børsten som følger med røret, det gjør sminke enda tyngre.

  Men ikke alt er så ille. Det er nok å blande grunnlaget med en vanlig fuktighetsgivende krem ​​eller emulsjon, og den overdrevne tettheten av produktet vil bli overvunnet. Ikke vær oppmerksom på børsten som kommer i settet, det er bedre å bruke den vanlige tynne sminkeborsten. Ved hjelp av dette rådet vil du bli eier av en vakker tone, fuktig hud, og viktigst av alt - denne effekten varer i lang tid. Det noe, og motstanden til produktet i høyden.

  Drøm Satin Fluid fra MayBelline

  Bilder fra nettstedet: lars.in.ua

  Igjen er en uventet variasjon for tørre hudtyper en tett tekstur. Noe produsenter har nylig begynt å ignorere funksjonene i tørr hud, og fremhever kamuflasjekomponenten til produktet. Tonalkremen fra et velkjent merke dekker helt og holdent alle fargefeltene i ansiktet, men skamløs avslører alderen på eieren. Hvis du fortsatt er en veldig ung dame, så er det ingenting å være redd for - Dream Satin Fluid vil se bra ut på huden din. Vel, hvis du ikke kan skryte av den absolutte glattheten i huden, bruk igjen rådene som tilbys tidligere - bland toneproduktet med en vanlig fuktighetskrem, slik at du får den nødvendige belysningsgraden. Og ja, gjelder bare med en pensel eller en våt svamp.

  Men det som er veldig bra i dette produktet er effekten av satenglær, noe som gir Dream Satin Fluid til brukerne. Ansiktet ser ut til å være opplyst fra innsiden, og viktigst, ingen hint av tørrhet.

  Dessverre er Dream Satin Fluids motstand noe lavere enn det forrige produktet, så vær sikker på å bruke fikseringspulver. Men vær ikke nidkjær, 2 - 3 børstestropper vil være nok.

  Eiere av tørr hud bør ikke være redd for pulver i det hele tatt. Ja, det kan understreke etterligning og aldring av rynker, men dette er bare mulig hvis pulveret brukes som det viktigste tonale verktøyet, og deretter på uutdannet hud. Så gjør det til en regel for alltid å fukte huden før du bruker sminke, og viktigst av alt - bruk produkter som bare passer for din hudtype.

  Sunn blanding av BOURJOIS PARIS

  Bilder fra nettstedet: tokobranded.com

  Flott produkt - det toner og bryr seg om huden, og alt fordi den inneholder i sin sammensetning en ekte vitamincocktail. Her og ekstrakter av melon, aprikos, ingefær, eple - de alle fukter helt tørr hud. Og viktigst - Sunn Mix, i motsetning til sine forgjengere, er virkelig et enkelt middel. Produsenten ga ikke særlig oppmerksomhet til kamuflasjonsegenskaper, og med rette! Korrigerende produkter vil takle fargefeil, og kremen gir en liten utstråling av friskhet og perfekt tone.

  Men selv i dette skjønnhetsmiraklet var det et sted for en liten fly i salven - produktet har den laveste stabilitetsindikatoren blant alle tonale ressursene som presenteres i vurderingen. Men jeg tror godt pulver vil bidra til å korrigere denne feilen.

  Velger et godt fundament for tørr hud i middelsegmentet

  Kosmetikk kategori medium er også kalt mellomliggende. Når det gjelder prispolitikk, refererer det til betinget prisgunstig, men den høyere kostnaden er begrunnet av innholdet i sammensetningen av omsorgsrediensene. Med andre ord, å anskaffe slike produkter, kan du være sikker på at i tillegg til høykvalitets "natur" vil du få ordentlig omhu.

  Vurder det beste fuktighetsgivende fundamentet for tørr hud i dette prissegmentet.

  Teint Divin fra CAUDALIE

  Bilder fra nettstedet: mysconto.it

  Ultralett produkt, ideelt for tørr og sensitiv hud. I tillegg inneholder kremet mineraler som tynner huden og gir det et uthvilt utseende. Som en del av Teint Divin, kan du finne mange næringsstoffer som primært er rettet mot å løse hovedoppgaven - fukter huden.

  I tillegg inneholder Teint Divin blekningsbestanddeler. dvs. Krem dekker ikke bare hudens mangler, men bekjemper også pigmentering.

  Den eneste ulempen er overdreven yellowness av pigmentet, men hvis alt er forsiktig og raskt skyggelagt, slik at kremet ikke tørker ut, vil overgangsgrenene være usynlige.

  High Performance, IsaDor fra "ISA DORA"

  Bilder fra nettstedet: starstore.ru

  En annen representant i linjen av toneprodukter, der produsenten har stått på kameraets egenskaper. Høy ytelse dekker ikke bare fargefeilene, men også lindringsfeil - akne, utslett, akne. Men for denne muligheten må du ofre alder. På grunn av den ganske tette tekstur begynner rynkene etter en tid å virke forvirrende. Men hvis umiddelbart etter påføring av produktet for å kutte overflødig krem ​​med en bomullsstoff, kan denne effekten bli noe minimert uten å miste den perfekte jevne hudtekstur.

  Persistens uten klager - 6 timer uten sminkeendringer er garantert.

  Den beste fuktighetsgivende concealer for tørr hud luksus kategori

  Høy pris er ikke bare en overbetaling for et merke, det er berettiget. Alle selvrespekterende merkevarer med høy anseelse utfører konstant laboratorie- og klinisk forskning på jakt etter den beste formelen. Ved å kjøpe et produkt fra Lux-segmentet, kan du være sikker på sin høye kvalitet og, viktigst, av upåklagelig pleie, fordi alle Lux-kosmetikk først og fremst streber etter å ordne og vedlikeholde skjønnhet, og bare da være oppmerksom på dekorative egenskaper. Dessuten er disse svært dekorative egenskapene fortsatt ledende, fordi alle Lux-produkter er basert på innovative teknologier.

  Vi kan si at kosmetikkene i denne klassen vil bli vurdert som ideelle, men vi prøvde fortsatt å finne det beste av de beste tonalkremerne for meget tørr hud.

  Luminous Moisturizing Foundation fra BOBBI BROWN

  Bilder fra nettstedet: wr2buy.com

  Et virkelig magisk produkt. Den legger seg ned med et tynt, vektløst slør, samtidig som det justerer tonen perfekt, skaper en fløyelsaktig tekstur og fjerner helt rynker. Kremet har en væskekonsistens, og danner dermed et jevnt belegg uten overganger.

  Verktøyet er veldig behagelig å bære, det veier ikke ned i ansiktet og lar huden puste. Med andre ord, med Luminous Moisturizing Foundation, vil huden se ut som om det ikke er sminke på det, med mindre det er enda bedre...

  Reparasjonsklær Laserfokus All-Smooth Makeup SPF15 fra CLINIQUE

  Bilder fra nettstedet: temaquillo.com

  Den har en uvanlig lys, nesten vektløs tekstur. Hele linjen presenteres i en versjon med et delikat rosa pigment, som intelligent tilpasser seg den naturlige hudtonen, og skaper effekten av et "naken ansikt". Til tross for den vektløse teksten dekker kremet fargefeilene godt - nært plassert fartøy og blåmerker under øynene, slik at det ikke er nødvendig med ekstra hjelp fra korrigerende midler.

  Fuktighetsgivende egenskaper i en høyde, slik at ikke bare merkbare rynker, forsvinner de til slutt. Når det gjelder produktets holdbarhet, er alt uten klager - 8 timers garantert resultat, og dette er uten ytterligere fiksering med pulver!

  Skin Caviar Foundation, Concealer fra "La Prairie"

  Bilder fra nettstedet: modmod.ru

  Ifølge portalen "Velpleie" Skin Caviar Foundation, er Concealer det beste tonalproduktet for tørr hud. Dette er virkelig et luksuriøst verktøy - lett tekstur, fuktighetsgivende kompleks, kraftig beskyttelse mot negative ytre påvirkninger, støtte til huden i form av antioksidanter som senker aldring.

  Det skaper et vektløst belegg på ansiktet, men av denne grunn overlapper ikke fargefeilene. Men det spiller ingen rolle - i kit til Skin Caviar Foundation, kommer Concealer med en spesiell børste. Så selv tone uten feil garantert. Motstand - mer enn 8 timer, og uten ytterligere fiksering.
  Behandlingen har bare en ulempe - en svært høy pris, men kompenseres av en upåklagelig hudtone og en kraftig omsorgssammensetning.

  For øyeblikket er disse de beste alternativene. Hvilken fundament er egnet for tørr hud i ditt tilfelle - det er opp til deg. Vi prøvde å hjelpe i dette vanskelige valget.

  Flere Artikler Om Typer Acne