"Nagipol 1" er beriket med biologisk aktive stoffer som bidrar til normalisering av tilstanden til negler, hår og hud som har mistet helsen på grunn av mangel på det daglige kostholdet av proteiner, vitaminer og mineraler.

Inneholdt i stoffet
Vitamin B2 - hjelper til med å forhindre dermatitt, eksem og flass, og normaliserer også funksjonen til talgkjertlene, hindrer seborrhea og håravfall.
Vitamin B5 - hjelper til med behandling av dermatitt, bidrar til forsvinning av hudutslett, tørr peeling og grovhet i huden, utjevning av tidlige rynker;
Vitaminer B1, E, og også selen - skape kraftig antioksidant beskyttelse, myke skadelig effekt av ultrafiolette stråler, bidra til forsvunnet pigment flekker og redusere risikoen for ondartede svulster på huden;
Kalsium, sink og jern - eliminere sprø negler, gjør dem glatte, sterke og transparente; I tillegg gir sink naturlig vekst av hud og hårceller.

Tips mestere

Nok en lang stund, en fantastisk og enkel måte å bekjempe hårtap er brygger gjær. De har bare positive vurderinger, til tross for flere kontraindikasjoner.

Brewer's gjær for hårvekst (og fra tap): en gjennomgang, bruksanvisninger, tilbakemelding om effektiviteten

Problemet med vekst og håravfall

På dagsordenen er det i dag problemer med vekst og håravfall. Dette problemet er smertefullt for mange mennesker.

Nok en lang stund, en fantastisk og enkel måte å bekjempe hårtap er brygger gjær. De har bare positive vurderinger, til tross for flere kontraindikasjoner. De er også vant til å akselerere veksten av hår.

struktur

Brygger gjær består av mikroskopiske sopp. De inneholder mange næringsstoffer:

 • Organisk protein
 • Jern, selen, magnesium, kalium, sink og mangan
 • Aminosyrer
 • Sorbenter (fjern skadelige stoffer fra kroppen som forårsaker håravfall)
 • enzymer
 • lipider
 • Vitaminer E, B, PP, F, D.

Hemmeligheten er at stoffene er i preparatet i en slik proporsjon som gjør at de lett kan absorberes og nytte kroppen.

Brewer's gjær i form av tabletter

Indikasjoner for bruk

 • flass
 • Hårfraghet
 • Redusert hårets elastisitet
 • Langsom vekst
 • Hårtap
 • seborrhea
 • eksem

Søknadsmetoder

Brygger gjær påføres eksternt og internt. Før du begynner å bruke noen av legemidlene, bør du konsultere en spesialist, som må foreskrive riktig legemiddelbehandling. Behandlingsforløpet kan være omtrent to uker. Behandlingen gjentas flere ganger i året.

Søknadsformer betyr:

 • Tableted (solgt på apotek i form av kosttilskudd). Det beste tilsetningsstoffet er bryggergær med tilsetning av sink. De styrker hår, negler, samt forbedrer generell helse. Påfør daglig to tabletter tre ganger daglig før måltider.
 • Naturlig bryggers gjær (brukt i sammensetningen av masker for ekstern bruk)

Håndboken inneholder opplysninger som, for å oppnå effekten, bør kombineres de eksterne og interne metodene til preparatet.

Fordeler med Dry Brewer's Yeast

Hair Balm Brewer's Yeast

 1. Lagringsplass (utstedes i pakninger eller piller)
 2. Lengre holdbarhetstid
 3. Hastighet for bruk (fjernet fra pakken og drakk, krever ikke ytterligere forberedelser)
 4. Brukes inne

Fordeler med naturlig brygger gjær

 • Brukes eksternt i form av hårmasker
 • Effektivere fordi de har en lokal effekt (resultatene på håret er allerede synlige etter det andre programmet)

Hår masker

For å akselerere veksten av hår og forhindre håravfall, bruk en maske, hoveddelen av denne er brygger gjær:

 1. 30 gram fersk brygger gjær fortynnes med 20 mg varmt vann. Til den resulterende løsningen, legg til to skjeer med peppertinktur, bland og fordel over hodebunnen og hele hårlengden. Skyll ikke masken i en halv time, skyll deretter med varmt rennende vann.
 2. I 50 ml kamille-avkok tilsetter eggeplommen og 20 mg burdockolje, bland alt. I den resulterende løsningen, legg til fem dråper essensiell olje (noe, etter eget skjønn). Masser masken inn i hodebunnen. Deretter med hjelp av en kam for å spre hele lengden. Dekk hodet med en plastpose og et håndkle. Skyll grundig med varmt vann og en nærende sjampo etter 60 minutter. Bruk masken flere ganger i uken i en måned.

Bryggerens gjærmasker

Kontra

Til tross for stoffets naturlighet, anbefales det ikke å bruke bryggergjær inni hvis:

 • Det er en individuell intoleranse for komponentene i stoffet
 • Det er sykdommer i mage-tarmkanalen (som dysbiose)
 • Mennesket lider av soppsykdommer
 • En historie med nyresykdom.

Brewer's gjær legger ikke vekt, men øker appetitten. Derfor må du være oppmerksom på det ved å bruke verktøyet.

anmeldelser

Jeg bruker brygger gjær i en tablettform. Forbedret tilstand av negler og hår. Tidligere var håret sprøtt og tørt. Svært ofte skinken dukket opp. Legen foreskrev brygers gjær. Instruksjoner for bruk av stoffet gjorde ikke skremme meg, så jeg satte gjerne om behandling. Etter en uke med å bruke biologisk tilsetningsbryggergær med sink, begynte jeg å legge merke til forbedringer. Nå bruker jeg dem jevnlig i høstårsperioden, når kroppen min mangler vitaminer, og den klare ikke med sine funksjoner.

Min bestemor vasket regelmessig håret med øl. De var så tykke og vakre, voluminøse og lydige, at man bare kunne misunne. Dette var grunnen til at jeg begynte å bruke ølgær utad. Jeg har et hårtap problem, så jeg lager masker basert på gjær regelmessig. Den mest effektive, etter min mening, er løk-gjærmasken.

Brewer's gjær begynte først å bruke for tre år siden. Mitt hovedproblem var håravfall. Legen tildelte meg den komplekse bruken av stoffet både ute og inne. Jeg drikker regelmessig ølgær med sinktilskudd og gjør masker på håret mitt. Effekten kommer etter to uker. Prøv det, og du vil bli fornøyd.

Artikkel struktur: Hva er brygger gjær. Omtaler om bruken av hår. Før vi går videre til analysen av omtaler av ølgjær til håret, la oss vurdere de mulige bivirkningene.

Brewer's gjær for hår: anmeldelser og pris

Artikkelen er ganske stor, så du kan gå direkte til ønsket seksjon. Artikkelenes struktur:

Hva er bryggergær?

La oss gå til vår ølkunnskapsordbok:

Brewer's gjær er en single-celled sopp organisme som er opprettet som følge av fermentering prosessen med en øl wort. Denne urten består av innfødte ølingredienser - humle og malt.

Hva er det spesifikke ved bruk av ølgjær i kosmetikk? Faktum er at disse unicellulære soppene består av protein, aminosyrer (proteiner og aminosyrer utgjør mer enn 40% av gjærstrukturen) og en stor mengde vitaminer. Herfra kan vi trekke de første konklusjonene om fordelene med ølgjær til hår:

 1. Den raske absorpsjonen av proteiner og aminosyrer.
 2. Aktiv vitaminstøtte hår.

I tillegg inneholder de en stor mengde mineralkomponenter: kalium, kobber, magnesium, fosfor og andre!

Måter å bruke ølgær for hår ponapridumyvali over taket:

 1. Hår masker.
 2. Wraps.
 3. Vitaminkomplekser på gjærbasis.

De to første metodene (ekstern) brukes ofte for en mer radikal og operativ innvirkning på hårets tilstand. I form av vitaminkomplekser og biologiske tilsetningsstoffer er brygger gjær perfekt for de som bryr seg om helsen til håret på forhånd - som det var, for forebyggende formål.

Hvorfor er gjær bra for hår? Det er enkelt - i gruppen av vitaminer av produktet domineres av vitaminer B, som er mest etterspurt av kroppen for å opprettholde styrken av hårrøttene og forbedre hodet på hodet.

Men gjær brukes også til andre formål - for eksempel å styrke nervesystemet, forbedre fordøyelsen, eller fjerne uønskede elementer fra blodet.

Før vi går videre til analysen av omtaler av ølgjær til håret, la oss vurdere de mulige bivirkningene.

Kontraindikasjoner til bruk av ølgjær:

 • Allergiske reaksjoner er vanlige.
 • Dysbiosdannelsen i tarmkanalen er mulig (for intern bruk).
 • Det er forbudt å ta gjær hvis du har nyresvikt eller gikt.

Vel, nå vet du hva ja hvordan. La oss analysere hva folk sier.

La oss starte med positiv tilbakemelding. Under utarbeidelsen av artikkelen ble mer enn 200 anmeldelser av personer fra følgende steder analysert:

Så de positive øyeblikkene fra anmeldelser av ølgjær til hår:

 • Mye positiv tilbakemelding om kosttilskudd Nagipol, basert på ølgjær.
 • For noen er de første resultatene merkbare etter den andre uken i bruk.
 • Håret blir ikke bare sterkere, men vokser også raskere.
 • Ikke bare hår, men også negler styrkes.
 • Huden på ansiktet er også rengjort (effektiv i bekjempelse av akne).
 • For hår er det bedre å bruke fersk gjær, og påfør eksternt (masker, wraps, etc.).
 • I noen vurderinger er det rapportert at med intern bruk øker brystet. Så her! Bare nå, sammen med brystet, øker andre deler av kroppen vanligvis - men mer på det under, i negative poeng :).
 • Forbedring i konsentrasjon og minne er mulig.
 • En av de interessante tipsene er å blande gjær med melk og bruke den resulterende væsken til håret ditt to ganger i uka.

Negative øyeblikk:

 • Solo-høyttalere sier at "ikke la merke til handlingen."
 • Noen vurderinger på brygger gjær for hår sier at vektøkning er mulig når det brukes oralt. Sannsynligvis, som de sier i kommentarene, skyldes dette en forbedring av appetitten. Så vær forsiktig!

Ingen andre interessante nyanser ble notert i vurderinger. Så du kan gå til et like viktig spørsmål - hvor mye er ølgjær for hår.

Pris på ølgjær til hår

Her avhenger mye av hvilken type gjær som trengs. La oss starte med de som kalles kosttilskudd. Jeg vil skrive prisen i dollar, siden "treet" noe har feilet nylig.

På salg kan du finne en rekke kosttilskudd - med svovel, sink, jern, etc. Vurder de vurderinger som de hyppigste og positive. Gjennomsnittlig pris for hele spekteret av ølgjær til hår - fra 70r til 250r.

Brewer's gjær tabletter: drug action, bruk, anmeldelser

Bruk av kosttilskudd har blitt vanlig for de som bryr seg om deres helse. Ubalansert ernæring, høy rytme i livet og stress fører til mangel på vitaminer og sporstoffer. Det finnes mange typer kosttilskudd som kan hjelpe ikke bare å gjenopprette tapt helse, men også utføre andre funksjoner som kreves i denne situasjonen.

Brewer's Yeast Beskrivelse

Ofte tar kosttilskudd ganske friske mennesker for å opprettholde skjønnhet og ungdom. For eksempel er brygger gjær kjent som et utmerket verktøy som brukes til å gjenopprette hår og bli kvitt akne. Kosttilskudd basert på dette produktet er svært populære blant både menn og kvinner.

Gjærtyper

Hva er disse soppene? Disse er single-celled organismer som vokser i prosessen med gjæring av wort fra humle og malt. Takket være gjæringen får soppene alle nødvendige næringsstoffer fra bygg og humle. Det finnes to typer øl sopp som brukes som kosttilskudd:

 • Væskedriksgjødsel, som kun kan kjøpes på bryggerier. Deres handling er litt høyere enn tørrproduktets, men de er praktisk talt ikke lagret hjemme.
 • Tør gjær i form av tabletter selges i apotek og er tilgjengelig for alle. Frigjør dem i ulike pakker. Og også formen og vekten av innholdet er forskjellig. Det er sopp i form av pulver, autolysat eller tabletter. Ofte er de beriket med ulike komponenter og har en bestemt oppgave.

Sammensetningen av tabletter

Kosttilskudd i pakninger kan være i form av granulater eller små tabletter. De har en bitter smak og en bestemt lukt. Fargen på produktet er brun uten skall. Hver tablett inneholder følgende komponenter:

 • Vitaminer B, som er representert av nesten hele gruppen.
 • Folsyre
 • Antioxidant vitaminer - E og C.
 • Aminosyrer.
 • Mange sporstoffer: selen, sink, kalsium, kalium, jern og så videre.

Hvordan virker stoffet

Handlingene til dette verktøyet skyldes i stor grad de aktive komponentene i den.

 • Gjær påvirker fordøyelseskanalen, øker stoffskiftet.
 • Regulere metabolske prosesser og delta i redoks prosesser.
 • Reduser kolesterol og lipider.
 • Normaliserer kardiovaskulærsystemet.
 • Reduser appetitten, noe som bidrar til vekttap.
 • De anbefales for anemi. Takket være kjertelen, som finnes i sammensetningen av dette produktet, blir blod oppdatert.
 • Pasienter med diabetes mellitus tar dem til å normalisere sukkernivåene.
 • En stor mengde vitamin B bidrar til å styrke nervesystemet, for hvilket dette vitaminet er viktig.

Øl sopp gir gode fordeler i omsorg for krøller. Etter et kurs med å ta gjær, forbedrer tilstanden til håret betydelig, og veksten blir akselerert. Anmeldelser av gjær for hår snakker om den høye effekten av dette stoffet. De er også vant til å bli kvitt akne og akne. I henhold til instruksjonene for bruk av brygger gjær, bør de konsumeres daglig.

Gjærtilsetninger

De er ofte beriket med ekstra gunstige ingredienser for å gjøre dette produktet så nyttig som mulig. Vanligvis brukes selen, sink og ravsyre som tilsetningsstoffer.

 • Kosttilskudd med sink er laget for personer med seksuell dysfunksjon. Det bidrar til å gjenopprette seksuell aktivitet. Hjelper å bekjempe infertilitet hos kvinner og prostata problemer hos menn. På Internett finner du mange positive vurderinger av gjær med sink.
 • Fra anemi vil hjelpe stoffet, beriket med jern eller magnesium AMT.
 • Kosttilskudd med jod normaliserer skjoldbruskkjertelen og stimulerer hjernens funksjon.
 • Succinsyre i sammensetningen av sopp er ment for folk som leder en aktiv livsstil og idrettsutøvere. Det fremmer muskelelasticitet og øker utholdenhet.
 • Mikroelementkalium har en lignende effekt. I tillegg påvirker det helsen til hjertet og blodårene.
 • For de som ønsker å bevare ungdommen og forbedre hudens tilstand, er kosttilskudd med svovel Evisent solgt. Etter å ha fullført kurset blir huden elastiskere.

Kontra

Brewer's gjær er kontraindisert i følgende sykdommer:

 • Dysbacteriosis.
 • Allergi eller intoleranse mot gjær.
 • Leber sykdom.

Vanligvis forekommer ikke bivirkninger, men i tilfelle av overdose er utslag på huden i form av urticaria mulig.

anmeldelser

På en gang bestemte jeg meg for å prøve bryggerjær, fordi jeg, etter å ha lest anmeldelser, var overrasket over deres nyttige egenskaper. Min første gjær var "Nagipol 3".

Etter å ha lest sammensetningen oppdaget jeg at i dette kosttilskudd er det mange vitaminer, som B, C og mineralstoffer. Også på pakken ble det skrevet at denne gjæren også er en immunmodulator.

Beholderen inneholder 100 tabletter som veier 0,5 g. Bruk på voksne og barn over 14, 4 til 5 tabletter 3 ganger daglig med måltider. Jeg brukte dem på 3 tabletter 1 gang per dag, og resultatet var ikke lenge i kommer.

Sannsynligvis forbedret huden min i en uke: fargen ble jevnere, det var mindre betennelse og rødhet. Hår kjøpt skinn ble tykkere. Selv mine negler er blitt vanskeligere og vokser raskere.

Jeg likte disse gjærene, nå vil jeg alltid ta dem for meg selv og anbefale deg å prøve.

Brygger gjær ble produsert separat, og nå har de begynt å gjøre med tilsetningsstoffer, spesielt her ble jeg tiltrukket av tilsetning av kalsium og magnesium. Jeg drakk en måned. På en eller annen måte ble det litt puffet, og det var en følelse av mage i magen. Kanskje de trenger å annonsere fra økt appetitt.

Kalsium med magnesium følte ikke mye, tilsynelatende er dosen i hver pille for liten. Generelt har nå produsenter gått for et nytt triks. Reduser dosen av medisinering.

Jeg har vært redd for å drikke i lang tid for ikke å gå ned i vekt, og jeg kan gi råd til tynne. Forresten blir håret silkeaktig, dette er virkelig en av de merkbare fordelene.

Sener, forresten, også søler godt. Og gitt at stoffet er billig, risikerer du ingenting.

Hei til alle som leser og skriver! Sesongperioden ser ut til å være over, vinteren har begynt, men i en storby er det ingen vinter som sådan, gråhet og dreg vises hver dag, solen ser så mange ganger på himmelen at du kan telle fingrene på fingrene dine... og vitaminer.

For meg er denne perioden ledsaget av sesongmessig "molt", grå hudfarge, og generelt er stemningen ikke veldig...

Igjen, på apoteket begynte jeg å studere sortimentet, velge hva jeg skulle kjøpe, for ikke bare å ha kjemi, men også å få et resultat, og ikke en "placebo".

Brewer's gjær kom over, deres valg var flott, men jeg så en kjent produsent, Alkoy-Farm (jeg hadde allerede opplevd mange av sine produkter) og bestemte seg for å kjøpe en gjærbatch fra sjampo, balsam balsam og gjær selv.

Jeg var på apoteket med datteren min, hun bestemte seg også for å bli med meg og valgte gjær med metionin for seg selv, raskt "googling" hva metionin var, og bestemte seg for at de ville jobbe for meg også. Gjerningen er ferdig - stoffene er kjøpt... Dette er en så morsom emballasje, i stil med graffiti, og til og med det er et innskrift "fra akne til vakker hud", det gjorde ikke plage meg, det viktigste er å få et resultat...

100 tabletter per pakke. På baksiden - all nødvendig informasjon om sammensetningen (metionin, vitaminer B1, B2, B6). Anbefalt dose av bruk - 9 tabletter. Og kontraindikasjoner: individuell intoleranse, graviditet og amming.

Det er også indikert at det er kosttilskudd og ikke er et stoff. I pakning 10 standardblister.

Fargen og lukten av tabletter, som denne gjæren. Tablettene er ikke store, bikonvekse, du må drikke rikelig med vann (jeg svelger dem tett). Hva annet jeg betalt, med tanke på emballasjen, er at disse gjærene produseres av OJSC "Institute of Engineering Immunology" (ikke en sharash-montage hva...) etter rekkefølgen av "Alkoy-Farm".

Så, hva er metionin i sammensetningen er en svovelholdig aminosyre som ikke syntetiseres i kroppen, men kommer bare fra utsiden med mat (eller som i vårt tilfelle med gjær).

Godkjennelse av metionin etter treningsbelastning øker gjenopprettingsprosessen. Methionin har en svært positiv effekt på leveren, forhindrer fedme, og normaliserer også lipidmetabolismen. Det bidrar til forebygging av aterosklerose.

Vel og tradisjonelt - en gunstig effekt på vekst og styrke av hår og negler.

Som vanlig følger jeg sjelden følge anbefalingene for bruk (med mindre det gjelder rusmiddelbehandling), jeg drikker ikke gjæren i henhold til instruksjonene, noen ganger glemte jeg det, i gjennomsnitt, det var 6 tabletter, 2 hver morgen, ettermiddag og kveld. Så i tre uker, det var ingen vektøkning, det var ingen bivirkninger heller.

I løpet av denne tiden vokste neglene rett og slett vilt, hårfallet stoppet noe (kanskje effekten av sjampo og balsam). Jeg tror gjæren har en positiv effekt på kroppen, noe på en eller annen måte begynte alt å se mer gøy ut.

Ved slutten av vinteren tror jeg at jeg skal drikke en gang, det er ingen skade, men det er tross alt fordelene jeg tror. Jeg kan anbefale, hvis du ikke har kontraindikasjoner for bruk av gjær.

God dag! Jeg vil si noen ord om fordelene)

Slike emballasje koster meg bare 50 med noe rubler) Jeg er glad, fordi overalt de er med alle slags tilsetningsstoffer og med en dyrere pris.

Men her er en slik ting... De er kort sagt 100 stykker, og du må drikke 15 om dagen. Jeg har dette i en uke, og jeg må drikke et par måneder! Lukten er nesten øl. Snarere, selvfølgelig, bare gjær.

De bør være full før de spiser! Jeg rystet litt og drikk ikke 15 om gangen) i tre trinn, for tiden prøver jeg. Dette er mye, veldig mye. Jeg følte umiddelbart det bedre.

Hva er meningen deres? Det er mye vitamin B. Og han er så nødvendig. Det vil forbedre appetitten din, motvirke ønsket om å spise søtt i ubegrensede mengder. Tynn vil bidra til å vokse fett og fett å gå ned i vekt! De er full av atleter for å få vekt. Så ta, ikke redd.

Du kan kjøpe på et apotek. Det viktigste er å velge et selskap... Jeg vil virkelig si at de har redusert appetitten min, selv om det er mindre lyst til å spise. Noen litt otozhralsya i de endeløse turene og går ikke på en diett kan det ikke. Fordi jeg bestemte meg for å starte med vitaminer)

Jeg ser ikke noen spesiell fordel for ansiktet, noen hjelpe bli kvitt akne og generelt forbedre tilstanden til hår og negler. Dette er en annen grunn til å kjøpe dem.

Jeg anbefaler, men først prøv litt, du vet aldri, plutselig en allergi.

Jeg husker en tid da mine voksne kvinner kjørte og ikke kunne kjøpe (få det). Nå er tiden da denne tidligere mangelen kan kjøpes på et hvilket som helst apotek.

Jeg prøver å kjøpe en krukke av produktet på høsten og drikke dem om en måned (mer presist, om 25 dager). Pakken inneholder 100 tabletter, jeg drikker dem to tabletter to ganger daglig etter måltider. Gruven skrues komfortabelt, under lokkfolien og bomullet.

Lukten av gjær, men du kan tåle og raskt svelge tabletter. Deres pris er 24 hryvnia (70 rubler). Etter kurset forbedrer håret merkbart, skinner og slutter å falle ut. Negler erverver hardhet og ikke eksfolierer. Søvn og nervesystem roe seg ned.

Gæren inneholder vitaminer fra gruppe B, naturlige forbindelser som har en positiv effekt på kroppen.

Jeg drikker for å forhindre hjertefunksjon, styrke blodårene, forbedre huden og forhindre magesmerter. Det er også godt for overvektige mennesker - piller normaliserer metabolske prosesser.

Noen ganger løser jeg en tablett i vann og bruker den til masker.

Jeg anbefaler deg å ta hensyn til det forebyggende arbeidet rettet mot helse og et kaldt liv om vinteren!

Jeg har vært plaget av akne i lang tid. Jeg besøkte mange kosmetikkkontorer og høyt kvalifiserte leger. De gjennomførte forskjellige prosedyrer, tok ulike analyser, skrapt, sjekket hele kroppen. Ingenting hjalp, ingenting kunne bli funnet. De sa: alt er bra, hvis du fødes, vil det passere. Men hvordan kan jeg bli gravid hvis ingen ser på meg med det ansiktet. Jeg lyttet til ulike råd folk, selv fremmede. Vi anbefalte mange forskjellige salver, kremer, geler, fra billige til svært dyre. Men ingenting hjalp.

En gang, min venn og jeg ble sittende om kvelden å drikke øl. Neste morgen, til min overraskelse, var det færre kviser. Jeg innså straks at saken var i gjær. Siden jeg ikke kan drikke øl hver dag, kjøpte jeg Osokor. Etter seks måneder med å bruke stoffet, overrasket effekten meg sterkt. Akne har blitt mye mindre. Og jeg møtte en gutt.

Hvem blant oss drømmer ikke om sterk tykt hår, strålende helse, glatt hud, sterke naturlige negler? For å oppnå dette i det moderne markedet er det et stort utvalg av alle slags hjelpemidler for enhver smak og budsjett.

Ulike syntetiske vitamintilskudd forårsaker alltid den samme reaksjonen i meg: Etter en ukentlig søknad er huden min dekket av alle typer inflammatoriske elementer, kviser og kløe. Derfor tok jeg kurs for maksimal naturlighet i sammensetningen.

Et av disse verktøyene, designet for å gjøre meg til en skjønnhet, ble bryggers gjær og svovel. Det er mye informasjon om fordelene og egenskapene på Internett. Kort sagt, de er designet for å forbedre tilstanden til hud, hår og negler.

Selges i et apotek, produsenter tilsynelatende usynlige. Jeg kjøpte BioTerra merkevaren gjær, de er produsert i Minsk-regionen i Hviterussland.

Emballasjen er enkel - en plastkanne med lokket, en etikett med all informasjon som er vedlagt. Etter at du har fulgt instruksjonene, må du ta 15 tabletter per dag, i en pakke med 100 stykker, det vil si at du må fylle opp på banen ca 8 glass.

Under mottak av gjær er daglig vannforbruk minst 2 liter.

Effekten er definitivt der, håret har blitt mye mindre å falle ut og mindre seiling, betennelse vises ikke på huden, neglene eksfolierer ikke og bryter ikke.

Men det negative øyeblikket skjedde fortsatt med meg. Som jeg allerede nevnte, er det nødvendig å bruke 2 liter vann, for meg viste det seg å være for høyt på grunn av å være opptatt. Etter omtrent tre dager med ikke-overholdelse av instruksjonene ble ansiktet mitt angrepet av sværmer, sårt, smertefullt og fryktende kløende, rødt, betent akne i området av mandellinjen ved halsen. På samme tid i magen følte gjæringen, ubehag. Mottak av gjær måtte stoppe og kaste all kraft for å gjenopprette riktig utseende.

Men dette er min feil, og det er ingen å klandre for det, bortsett fra meg selv. Produsent angitt pris.

Kostnaden for en krukke (100 tabletter) er 55 rubler.

Jeg går på treningsstudioet i et halvt år, jeg bestemte meg for å stramme figuren. For de første to månedene tvinges kun økt, men ikke mye. Venner anbefalte alle slags Proteiner, Gainers, etc., men jeg er imot denne kjemi, og menns helse er fortsatt nødvendig. Jeg bestemte meg for ikke å friste skjebnen og drakk bare vitaminer og kalsium slik at det ikke var noen skader. Når jeg kom over en annonse, bare et annet selskap. Jeg leste vurderinger og bestemte meg for å prøve, men i apoteket var bare fra "Farmkom", vel, jeg tror jeg vil ta det, prisen er fortsatt liten. Neste dag begynte jeg å ta 4 tabletter, ingen bitterhet eller en skarp lukt, som vi snakket om i anmeldelser.

Etter 5 minutter våknet appetitten, som også er bra. Etter trening kjøpte jeg en annen boks, etter 3 uker fikk jeg 4 kilo på bare 30 hryvnias, og mine venner, kaster 200-500 hryvnias i proteiner, fikk 2-3 kg hver. I de siste 3 månedene har jeg ikke tatt gjær, men vekten min går ikke bort, og akne har også redusert (gjær hjelper med dette). Så å si, drepte to fugler med en stein.

Brewer's Yeast /

Brewer's gjær er en kilde til naturlige proteiner og vitaminer, et effektivt terapeutisk og profylaktisk middel. For terapeutiske formål dyrkes de i prosessen med gjæring av urte, som er hentet fra høykvalitets humle og byg malt.

Sammensetningen av bryggers gjær

I naturen er gjær distribuert mye. Proteinet som finnes i dem er svært fordøyelig. De essensielle aminosyrene, som er nesten helt inneholdt i gjærprotein, gir det enormt verdifullt.

Av andre verdifulle næringsstoffer inneholder brygger gjær:

 • karbohydrater;
 • fjorten vitaminer: alle B-vitaminer (kolin, tiamin, pyridoksin, pantotensyre og folsyre) og vitaminer E, PP, H, provitamin D og andre;
 • essensielle fettsyrer;
 • p-fruktofuranosidase-enzymer, glukosidase, peptidase, proteinase;
 • en stor mengde mineralstoffer: kalsium, magnesium, mangan, sink, jern, fosfor, selen og andre.
Fordelene med ølgjær

Det skyldes et stort antall verdifulle næringsstoffer. Brewer's gjær er mye brukt i medisinsk praksis som et effektivt middel for å fremme kroppens motstand mot infeksjon og øke sin tone og generelle trivsel, forbedre effektiviteten, styrke immunsystemet og motstand mot overarbeid og stress.

Brygger gjær forbedrer opptaket av mat, forbedrer motiliteten, bukspyttkjertelen sekresjon, øker appetitten, fremmer fjerning av giftige stoffer fra kroppen.

Det er veldig nyttig å ta brygger gjær for å forbedre hårets tilstand - håret begynner å vokse raskere og sterkere.

Huden fungerer godt under virkningen av komponentene i brygger gjær, med skader og kutt, skjer rask vevsgenerering. For hud er bryggergis en ekte pantry av gunstige stoffer som hjelper til med å eliminere mange hudproblemer.

Bryggergis betraktes som et kosttilskudd som kompenserer for mangelen på vitaminer i gruppe B.

Den daglige dosen på 5-7 gram gjær gir hele kroppen i riboflavin og tiamin.

Nå beriket brygger gjær er utbredt.

Beriket Brygger Gjær:

 • Succinsyre, i samspill med proteinrikt ølgjær, øker muskelelasticiteten, som følge av hvilken smerte er forhindret i overarbeidede muskler, kroppens evne til å tilpasse seg økt fysisk aktivitet øker, og det er ingen utmattelse.
 • Magnesium er nødvendig for proteinsyntese og energilagring i kroppen. Magnesiummangel forårsaker ubehagelige symptomer, som forhindres av magnesiumrik bryggergær.
 • Sink har anti-giftige og antivirale egenskaper, noe som øker motstanden mot forkjølelse og stress. Mangel på sink i kroppen fører til økning i kolesterolnivå, prostatakjertesykdommer, inhibering av spermatogenese, tap av seksuell aktivitet, infertilitet, nedsatt smak og lyktighet, utvikling av ulike hudsykdommer og ødeleggelse av neglene og hårstrukturen.
 • Brewer's gjær med jern er forebygging av å senke nivået av hemoglobin i blodet og anemi.
 • Bryggergær med selen er en av de beste kildene til selen, da selen er i en lett fordøyelig, biotilgjengelig form. Selen øker kroppens motstand, har en immunmodulerende virkning, aktiverer antiviral beskyttelse, og har også en gunstig effekt på leveren som lider av en akutt eller kronisk sykdom. I tillegg bidrar innføringen av ølgjær med selen til det daglige kostholdet til å forhindre for tidlig aldring, utvikling av smittsomme sykdommer og til og med ondartede svulster.
Indikasjoner for bruk av bryggergær:
 • forebygging av B-hypovitaminose;
 • dårlig og ubalansert ernæring;
 • sykdommer i mage-tarmkanalen;
 • brudd på vitamin-mineral og protein-karbohydrat metabolisme;
 • stort fysisk og psykisk stress;
 • røyking eller hypertensjon (for å forhindre utvikling av kardiovaskulære sykdommer);
 • anemi,
 • nevralgi;
 • eksponering for stråling og farlige kjemikalier;
 • diabetes mellitus;
 • alkoholisme;
 • furunkulose, akne, dermatose, eksem, psoriasis;
 • fedme;
 • for å forbedre tilstanden til huden, neglene og håret.
Hvordan drikke øl gjær

Brygger gjær skal tas oralt etter måltider. Dosen må angis på pakken hvis du aksepterer gjær kjøpt på apotek. Hvis gjær fra bryggeriet ble brakt til deg, er doseringen som følger: For voksne, 2 ts, fortynnet i et halvt glass vann per dag, og barn - 1 teskje.

Resepsjonens varighet er 1-2 måneder, hvorpå du må ta en pause i 2-3 måneder.

For profylaktiske formål bør en måned tas: voksne, 2 ganger daglig, 1 gram hver, barn mellom tre og syv år - en gang om dagen, 0,25 gram; og for barn fra 7 til 12 år - 2 ganger om dagen på 0,5 gram. Etter en måned med å ta en pause i 3 måneder, og igjen begynne å forebygge.

Når du tar øl kan gjær være allergiske reaksjoner - kutan tann eller urticaria.

Du kan ikke ta brystgær med overfølsomhets nyresykdom, og de anbefales ikke for eldre mennesker, fordi de inneholder en stor mengde nukleinsyrer.

Brewer's gjær for uvillig til å bli bedre

Mange mennesker nekter å drikke brygger gjær, for frykt for at de kan komme seg fra dem. Dette er imidlertid ikke helt sant, selv om bryggergær og økt appetitt, som oppstår som følge av forbedret metabolisme. Men dette betyr ikke at du vil slå på mat, hvis du er vant til å justere antall måltider.

De viktigste aminosyrene som finnes i bryggers gjær, er involvert i bygging av ulike vev i kroppen, men bare i nærvær av en kraftbelastning oppstår en økning i muskelmasse. Ellers, hvis kvaliteten og mengden av maten etterlater mye å være ønsket, vil det oppstå en økning i fettmasse.

I sin tur fører en økning i muskelmasse også til en økning i kroppsvekt, men mer proporsjonal og mer uttalt.

Feil metabolisme - dette er hovedårsaken til overvekt, samt overvekt.

Men brygger gjær, bare i stand til å normalisere metabolismen, og med en integrert tilnærming til løsningen av problemet, fører til ønsket resultat.

Brewer's Yeast Evisent

Beskrivelse:

Brygger gjær "Evisent" - produsert av en innovativ lav temperatur teknologi, vitamin-mineral kompleks. Den opprettholder maksimale mengder vitaminer fra gruppe B, E, fett flerumettede syrer, mikro- og makroelementer som er nødvendige for vital aktivitet. Det betydelige svovelinnholdet gir kort tid for å få en synlig positiv effekt: frisk, sunn, aknefri hud. Høyt innhold og optimal biotilgjengelighet av mikronæringsstoffer i Evisent oppnås ved å bruke en spesiell teknologi for å dyrke (inkuberer) gjærkultur på beriket medium. Denne unike teknologien bidrar til absorpsjon og videre bevaring av mikronæringsstoffer av gjærcellen, som har de beste absorpsjonsegenskapene i kroppen.

indikasjoner:

Som et bioaktivt additiv - en ekstra kilde til svovel og vitaminer i gruppe B. "Evisent" brukes som et effektivt middel for akne og akne, samt bryggers gjær forbedrer tilstanden til huden, håret og svekket sprø negler.

Mottakssystem:

Voksne og barn fra 12 år: 2-3 stk. tre ganger om dagen, sammen med et måltid. Kursets varighet - 1-2 måneder.

Former for utgivelse:

40, 60, 80 eller 100 bord. i en kartongpakning med 0,5 g gjærrenset uten å inneholde urenheter.

"Gjær" terapi for hårets skjønnhet

Vitaminskamp

Som om det høres uappetittlig, er alle typer gjær, inkludert øl, levende sopp med en spesiell struktur og utviklingssyklus. Men etter spesiell varmebehandling dør de. Det er i denne inaktive tilstanden at gjæren kommer til oss i form av tabletter og pulver. Imidlertid er vitaminer og mineraler som er nyttige for menneskekroppen, bevart i dem.

Spesielt brygger gjær kan skryte av dette. Halvparten består av høyverdig protein, og den andre er mettet med vitaminer i gruppe B, PP, D og mikroelementer (fosfor, kalsium, jern, magnesium, sink, etc.). Takket være protein kan brygger gjær absorberes og raskt mates kroppen med næringsstoffer, som forbedrer utseendet til huden, neglene og håret betydelig.

For hår er B viktigere enn A

Proteinet som finnes i bryggergær er et fantastisk byggemateriale for celler, inkludert håret vårt. En gang i menneskekroppen, bryter den ned i nyttige aminosyrer, som er nødvendige for normal hårutvikling. Rikheten til sink, selen, fosfor og kalsium har en gunstig effekt på hårets styrke, elastisitet og gjenopprettende evne.

Men kanskje den mest verdifulle delen av brygger gjær er B-vitaminer (folic (B9) og pantothenic (B3) syrer, tiamin (B1), pyridoksin (B6)). I fravær av deres tilstedeværelse i kroppen vokser håret raskt kjedelig, ofte knust, faller ut og lider av flass. Disse vitaminene bidrar til produksjon av keratin, hvorav 95% av håret vårt og det øvre laget av epidermis. Og med mangel på vitamin B3, mister håret sin farge og kan bli grå, fordi ved hjelp av pantotensyre produseres pigmentet ansvarlig for hårfarge.

Ut eller inn?

For å forbedre hårets tilstand kan brygers gjær tas på to måter: i form av tabletter og kapsler i eller i form av pulver, forbereder velværemasker fra den. I det første tilfellet er den gunstige effekten av gjær fra innsiden, gunstig påvirket av hele kroppen. I dette tilfellet er et minimum av innsats utført: det er bare viktig å ikke forstyrre kurset og antall tabletter. I andre tilfelle legges det vekt på en bestemt del av kroppen som har mest behov for behandling (for eksempel hår, negler eller ansiktshud). For å lage en maske fra pulver, må du tinker litt, men effekten, i motsetning til den første metoden, er merkbar raskere.

På dosen og varigheten av pillen bør du konsultere legen din, hvem må ta hensyn til mange faktorer, inkludert mulige kontraindikasjoner. Kurset varer vanligvis fra 7 dager til 3-4 måneder og, om nødvendig, gjentas opptil 3 ganger i året. Fra 3 til 10-15 tabletter er foreskrevet per dag, som som regel tas etter måltider.

Til tross for produktets naturlighet har bryggergær fortsatt en rekke kontraindikasjoner og bivirkninger. De kan påvirke en liten irritasjon i magen, forekomsten av flatulens eller allergiske reaksjoner (rødhet, kløe). I nærvær av gastrointestinale, soppsykdommer, med overfølsomhet av nyrene, individuell intoleranse av gjær, så vel som eldre, er ølgjær kontraindisert. Med stor forsiktighet bør bruk av gravide og ammende kvinner tas.

Gjær Oppskrifter Skjønnhet

Masker fra gjærpulver brukes både til profylakse (en gang i uken for 10-15 prosedyrer med en pause på opptil 3 måneder), og til behandling (to ganger i uken i opptil 20 prosedyrer). Her er noen populære tips for å lage øl gjær masker:

- Anti-flassemaske:
I 100 ml kefir fortynne ca 10 g gjær og la dem "vandre" i 30-40 minutter. Deretter påføres blandingen på håret, og hodet er dekket med en plasthett. En halv time senere blir masken skyllet av.

- Maske mot håravfall:
Tinktur av paprika rød pepper fortynnet med vann (1: 1). Deretter blandes hver 10 g gjær med en spiseskje tinktur. Mask forsiktig gni inn i hårrøttene. Etter 20-25 minutter kan du vaske den av.

- Mask for nærende tørt og skadet hår:
10 g gjær fortynnet i to spiseskjeer varmt vann, blandet med en teskje honning. Etter å ha ventet på begynnelsen av gjæringen, fordeles blandingen jevnt gjennom håret og ligger under hetten i 40-50 minutter. Skyll deretter av.

Brygger gjær og ekstra pounds

Det er en felles oppfatning at ved å ta brygger gjær, kan du raskt få overvekt. En slik kontroversiell dom stopper mange kvinner fra å ta et kurs av gjærterapi. Faktisk er bryggerjær takket være protein meget næringsrik. Dette bør huskes av de som følger en diett som eliminerer eller minimerer proteininnholdet. Men å gjenopprette fra inntak av gjær er neppe mulig.

Disse fantastiske organismene er i stand til å harmonisere de metabolske prosessene, og samtidig vekten av en person: den fulle kan gå ned i vekt, og for tynn kan bli bedre. Men samtidig øker brystgæren betydelig appetitten, noe som ofte fører til vektøkning. Men hvis du følger riktig dosering og diettbehandling, så om ekstra pounds, og du kan ikke bekymre deg.

Prøv de gunstige egenskapene til bryggergær, og la håret vokse "hopp og grenser", bli sunnere og vakrere!

Brewer's gjær tabletter: drug action, bruk, anmeldelser

Bruk av kosttilskudd har blitt vanlig for de som bryr seg om deres helse. Ubalansert ernæring, høy rytme i livet og stress fører til mangel på vitaminer og sporstoffer. Det finnes mange typer kosttilskudd som kan hjelpe ikke bare å gjenopprette tapt helse, men også utføre andre funksjoner som kreves i denne situasjonen.

Brewer's Yeast Beskrivelse

Ofte tar kosttilskudd ganske friske mennesker for å opprettholde skjønnhet og ungdom. For eksempel er brygger gjær kjent som et utmerket verktøy som brukes til å gjenopprette hår og bli kvitt akne. Kosttilskudd basert på dette produktet er svært populære blant både menn og kvinner.

Gjærtyper

Hva er disse soppene? Disse er single-celled organismer som vokser i prosessen med gjæring av wort fra humle og malt. Takket være gjæringen får soppene alle nødvendige næringsstoffer fra bygg og humle. Det finnes to typer øl sopp som brukes som kosttilskudd:

 • Væskedriksgjødsel, som kun kan kjøpes på bryggerier. Deres handling er litt høyere enn tørrproduktets, men de er praktisk talt ikke lagret hjemme.
 • Tør gjær i form av tabletter selges i apotek og er tilgjengelig for alle. Frigjør dem i ulike pakker. Og også formen og vekten av innholdet er forskjellig. Det er sopp i form av pulver, autolysat eller tabletter. Ofte er de beriket med ulike komponenter og har en bestemt oppgave.

Sammensetningen av tabletter

Kosttilskudd i pakninger kan være i form av granulater eller små tabletter. De har en bitter smak og en bestemt lukt. Fargen på produktet er brun uten skall. Hver tablett inneholder følgende komponenter:

 • Vitaminer B, som er representert av nesten hele gruppen.
 • Folsyre
 • Antioxidant vitaminer - E og C.
 • Aminosyrer.
 • Mange sporstoffer: selen, sink, kalsium, kalium, jern og så videre.

Hvordan virker stoffet

Handlingene til dette verktøyet skyldes i stor grad de aktive komponentene i den.

 • Gjær påvirker fordøyelseskanalen, øker stoffskiftet.
 • Regulere metabolske prosesser og delta i redoks prosesser.
 • Reduser kolesterol og lipider.
 • Normaliserer kardiovaskulærsystemet.
 • Reduser appetitten, noe som bidrar til vekttap.
 • De anbefales for anemi. Takket være kjertelen, som finnes i sammensetningen av dette produktet, blir blod oppdatert.
 • Pasienter med diabetes mellitus tar dem til å normalisere sukkernivåene.
 • En stor mengde vitamin B bidrar til å styrke nervesystemet, for hvilket dette vitaminet er viktig.

Øl sopp gir gode fordeler i omsorg for krøller. Etter et kurs med å ta gjær, forbedrer tilstanden til håret betydelig, og veksten blir akselerert. Anmeldelser av gjær for hår snakker om den høye effekten av dette stoffet. De er også vant til å bli kvitt akne og akne. I henhold til instruksjonene for bruk av brygger gjær, bør de konsumeres daglig.

Gjærtilsetninger

De er ofte beriket med ekstra gunstige ingredienser for å gjøre dette produktet så nyttig som mulig. Vanligvis brukes selen, sink og ravsyre som tilsetningsstoffer.

 • Kosttilskudd med sink er laget for personer med seksuell dysfunksjon. Det bidrar til å gjenopprette seksuell aktivitet. Hjelper å bekjempe infertilitet hos kvinner og prostata problemer hos menn. På Internett finner du mange positive vurderinger av gjær med sink.
 • Fra anemi vil hjelpe stoffet, beriket med jern eller magnesium AMT.
 • Kosttilskudd med jod normaliserer skjoldbruskkjertelen og stimulerer hjernens funksjon.
 • Succinsyre i sammensetningen av sopp er ment for folk som leder en aktiv livsstil og idrettsutøvere. Det fremmer muskelelasticitet og øker utholdenhet.
 • Mikroelementkalium har en lignende effekt. I tillegg påvirker det helsen til hjertet og blodårene.
 • For de som ønsker å bevare ungdommen og forbedre hudens tilstand, er kosttilskudd med svovel Evisent solgt. Etter å ha fullført kurset blir huden elastiskere.

Kontra

Brewer's gjær er kontraindisert i følgende sykdommer:

 • Dysbacteriosis.
 • Allergi eller intoleranse mot gjær.
 • Leber sykdom.

Vanligvis forekommer ikke bivirkninger, men i tilfelle av overdose er utslag på huden i form av urticaria mulig.

anmeldelser

På en gang bestemte jeg meg for å prøve bryggerjær, fordi jeg, etter å ha lest anmeldelser, var overrasket over deres nyttige egenskaper. Min første gjær var "Nagipol 3".

Etter å ha lest sammensetningen oppdaget jeg at i dette kosttilskudd er det mange vitaminer, som B, C og mineralstoffer. Også på pakken ble det skrevet at denne gjæren også er en immunmodulator.

Beholderen inneholder 100 tabletter som veier 0,5 g. Bruk på voksne og barn over 14, 4 til 5 tabletter 3 ganger daglig med måltider. Jeg brukte dem på 3 tabletter 1 gang per dag, og resultatet var ikke lenge i kommer.

Sannsynligvis forbedret huden min i en uke: fargen ble jevnere, det var mindre betennelse og rødhet. Hår kjøpt skinn ble tykkere. Selv mine negler er blitt vanskeligere og vokser raskere.

Jeg likte disse gjærene, nå vil jeg alltid ta dem for meg selv og anbefale deg å prøve.

Brygger gjær ble produsert separat, og nå har de begynt å gjøre med tilsetningsstoffer, spesielt her ble jeg tiltrukket av tilsetning av kalsium og magnesium. Jeg drakk en måned. På en eller annen måte ble det litt puffet, og det var en følelse av mage i magen. Kanskje de trenger å annonsere fra økt appetitt.

Kalsium med magnesium følte ikke mye, tilsynelatende er dosen i hver pille for liten. Generelt har nå produsenter gått for et nytt triks. Reduser dosen av medisinering.

Jeg har vært redd for å drikke i lang tid for ikke å gå ned i vekt, og jeg kan gi råd til tynne. Forresten blir håret silkeaktig, dette er virkelig en av de merkbare fordelene.

Sener, forresten, også søler godt. Og gitt at stoffet er billig, risikerer du ingenting.

Hei til alle som leser og skriver! Sesongperioden ser ut til å være over, vinteren har begynt, men i en storby er det ingen vinter som sådan, gråhet og dreg vises hver dag, solen ser så mange ganger på himmelen at du kan telle fingrene på fingrene dine... og vitaminer.

For meg er denne perioden ledsaget av sesongmessig "molt", grå hudfarge, og generelt er stemningen ikke veldig...

Igjen, på apoteket begynte jeg å studere sortimentet, velge hva jeg skulle kjøpe, for ikke bare å ha kjemi, men også å få et resultat, og ikke en "placebo".

Brewer's gjær kom over, deres valg var flott, men jeg så en kjent produsent, Alkoy-Farm (jeg hadde allerede opplevd mange av sine produkter) og bestemte seg for å kjøpe en gjærbatch fra sjampo, balsam balsam og gjær selv.

Jeg var på apoteket med datteren min, hun bestemte seg også for å bli med meg og valgte gjær med metionin for seg selv, raskt "googling" hva metionin var, og bestemte seg for at de ville jobbe for meg også. Gjerningen er ferdig - stoffene er kjøpt... Dette er en så morsom emballasje, i stil med graffiti, og til og med det er et innskrift "fra akne til vakker hud", det gjorde ikke plage meg, det viktigste er å få et resultat...

100 tabletter per pakke. På baksiden - all nødvendig informasjon om sammensetningen (metionin, vitaminer B1, B2, B6). Anbefalt dose av bruk - 9 tabletter. Og kontraindikasjoner: individuell intoleranse, graviditet og amming.

Det er også indikert at det er kosttilskudd og ikke er et stoff. I pakning 10 standardblister.

Fargen og lukten av tabletter, som denne gjæren. Tablettene er ikke store, bikonvekse, du må drikke rikelig med vann (jeg svelger dem tett). Hva annet jeg betalt, med tanke på emballasjen, er at disse gjærene produseres av OJSC "Institute of Engineering Immunology" (ikke en sharash-montage hva...) etter rekkefølgen av "Alkoy-Farm".

Så, hva er metionin i sammensetningen er en svovelholdig aminosyre som ikke syntetiseres i kroppen, men kommer bare fra utsiden med mat (eller som i vårt tilfelle med gjær).

Godkjennelse av metionin etter treningsbelastning øker gjenopprettingsprosessen. Methionin har en svært positiv effekt på leveren, forhindrer fedme, og normaliserer også lipidmetabolismen. Det bidrar til forebygging av aterosklerose.

Vel og tradisjonelt - en gunstig effekt på vekst og styrke av hår og negler.

Som vanlig følger jeg sjelden følge anbefalingene for bruk (med mindre det gjelder rusmiddelbehandling), jeg drikker ikke gjæren i henhold til instruksjonene, noen ganger glemte jeg det, i gjennomsnitt, det var 6 tabletter, 2 hver morgen, ettermiddag og kveld. Så i tre uker, det var ingen vektøkning, det var ingen bivirkninger heller.

I løpet av denne tiden vokste neglene rett og slett vilt, hårfallet stoppet noe (kanskje effekten av sjampo og balsam). Jeg tror gjæren har en positiv effekt på kroppen, noe på en eller annen måte begynte alt å se mer gøy ut.

Ved slutten av vinteren tror jeg at jeg skal drikke en gang, det er ingen skade, men det er tross alt fordelene jeg tror. Jeg kan anbefale, hvis du ikke har kontraindikasjoner for bruk av gjær.

God dag! Jeg vil si noen ord om fordelene)

Slike emballasje koster meg bare 50 med noe rubler) Jeg er glad, fordi overalt de er med alle slags tilsetningsstoffer og med en dyrere pris.

Men her er en slik ting... De er kort sagt 100 stykker, og du må drikke 15 om dagen. Jeg har dette i en uke, og jeg må drikke et par måneder! Lukten er nesten øl. Snarere, selvfølgelig, bare gjær.

De bør være full før de spiser! Jeg rystet litt og drikk ikke 15 om gangen) i tre trinn, for tiden prøver jeg. Dette er mye, veldig mye. Jeg følte umiddelbart det bedre.

Hva er meningen deres? Det er mye vitamin B. Og han er så nødvendig. Det vil forbedre appetitten din, motvirke ønsket om å spise søtt i ubegrensede mengder. Tynn vil bidra til å vokse fett og fett å gå ned i vekt! De er full av atleter for å få vekt. Så ta, ikke redd.

Du kan kjøpe på et apotek. Det viktigste er å velge et selskap... Jeg vil virkelig si at de har redusert appetitten min, selv om det er mindre lyst til å spise. Noen litt otozhralsya i de endeløse turene og går ikke på en diett kan det ikke. Fordi jeg bestemte meg for å starte med vitaminer)

Jeg ser ikke noen spesiell fordel for ansiktet, noen hjelpe bli kvitt akne og generelt forbedre tilstanden til hår og negler. Dette er en annen grunn til å kjøpe dem.

Jeg anbefaler, men først prøv litt, du vet aldri, plutselig en allergi.

Jeg husker en tid da mine voksne kvinner kjørte og ikke kunne kjøpe (få det). Nå er tiden da denne tidligere mangelen kan kjøpes på et hvilket som helst apotek.

Jeg prøver å kjøpe en krukke av produktet på høsten og drikke dem om en måned (mer presist, om 25 dager). Pakken inneholder 100 tabletter, jeg drikker dem to tabletter to ganger daglig etter måltider. Gruven skrues komfortabelt, under lokkfolien og bomullet.

Lukten av gjær, men du kan tåle og raskt svelge tabletter. Deres pris er 24 hryvnia (70 rubler). Etter kurset forbedrer håret merkbart, skinner og slutter å falle ut. Negler erverver hardhet og ikke eksfolierer. Søvn og nervesystem roe seg ned.

Gæren inneholder vitaminer fra gruppe B, naturlige forbindelser som har en positiv effekt på kroppen.

Jeg drikker for å forhindre hjertefunksjon, styrke blodårene, forbedre huden og forhindre magesmerter. Det er også godt for overvektige mennesker - piller normaliserer metabolske prosesser.

Noen ganger løser jeg en tablett i vann og bruker den til masker.

Jeg anbefaler deg å ta hensyn til det forebyggende arbeidet rettet mot helse og et kaldt liv om vinteren!

Jeg har vært plaget av akne i lang tid. Jeg besøkte mange kosmetikkkontorer og høyt kvalifiserte leger. De gjennomførte forskjellige prosedyrer, tok ulike analyser, skrapt, sjekket hele kroppen. Ingenting hjalp, ingenting kunne bli funnet. De sa: alt er bra, hvis du fødes, vil det passere. Men hvordan kan jeg bli gravid hvis ingen ser på meg med det ansiktet. Jeg lyttet til ulike råd folk, selv fremmede. Vi anbefalte mange forskjellige salver, kremer, geler, fra billige til svært dyre. Men ingenting hjalp.

En gang, min venn og jeg ble sittende om kvelden å drikke øl. Neste morgen, til min overraskelse, var det færre kviser. Jeg innså straks at saken var i gjær. Siden jeg ikke kan drikke øl hver dag, kjøpte jeg Osokor. Etter seks måneder med å bruke stoffet, overrasket effekten meg sterkt. Akne har blitt mye mindre. Og jeg møtte en gutt.

Hvem blant oss drømmer ikke om sterk tykt hår, strålende helse, glatt hud, sterke naturlige negler? For å oppnå dette i det moderne markedet er det et stort utvalg av alle slags hjelpemidler for enhver smak og budsjett.

Ulike syntetiske vitamintilskudd forårsaker alltid den samme reaksjonen i meg: Etter en ukentlig søknad er huden min dekket av alle typer inflammatoriske elementer, kviser og kløe. Derfor tok jeg kurs for maksimal naturlighet i sammensetningen.

Et av disse verktøyene, designet for å gjøre meg til en skjønnhet, ble bryggers gjær og svovel. Det er mye informasjon om fordelene og egenskapene på Internett. Kort sagt, de er designet for å forbedre tilstanden til hud, hår og negler.

Selges i et apotek, produsenter tilsynelatende usynlige. Jeg kjøpte BioTerra merkevaren gjær, de er produsert i Minsk-regionen i Hviterussland.

Emballasjen er enkel - en plastkanne med lokket, en etikett med all informasjon som er vedlagt. Etter at du har fulgt instruksjonene, må du ta 15 tabletter per dag, i en pakke med 100 stykker, det vil si at du må fylle opp på banen ca 8 glass.

Under mottak av gjær er daglig vannforbruk minst 2 liter.

Effekten er definitivt der, håret har blitt mye mindre å falle ut og mindre seiling, betennelse vises ikke på huden, neglene eksfolierer ikke og bryter ikke.

Men det negative øyeblikket skjedde fortsatt med meg. Som jeg allerede nevnte, er det nødvendig å bruke 2 liter vann, for meg viste det seg å være for høyt på grunn av å være opptatt. Etter omtrent tre dager med ikke-overholdelse av instruksjonene ble ansiktet mitt angrepet av sværmer, sårt, smertefullt og fryktende kløende, rødt, betent akne i området av mandellinjen ved halsen. På samme tid i magen følte gjæringen, ubehag. Mottak av gjær måtte stoppe og kaste all kraft for å gjenopprette riktig utseende.

Men dette er min feil, og det er ingen å klandre for det, bortsett fra meg selv. Produsent angitt pris.

Kostnaden for en krukke (100 tabletter) er 55 rubler.

Jeg går på treningsstudioet i et halvt år, jeg bestemte meg for å stramme figuren. For de første to månedene tvinges kun økt, men ikke mye. Venner anbefalte alle slags Proteiner, Gainers, etc., men jeg er imot denne kjemi, og menns helse er fortsatt nødvendig. Jeg bestemte meg for ikke å friste skjebnen og drakk bare vitaminer og kalsium slik at det ikke var noen skader. Når jeg kom over en annonse, bare et annet selskap. Jeg leste vurderinger og bestemte meg for å prøve, men i apoteket var bare fra "Farmkom", vel, jeg tror jeg vil ta det, prisen er fortsatt liten. Neste dag begynte jeg å ta 4 tabletter, ingen bitterhet eller en skarp lukt, som vi snakket om i anmeldelser.

Etter 5 minutter våknet appetitten, som også er bra. Etter trening kjøpte jeg en annen boks, etter 3 uker fikk jeg 4 kilo på bare 30 hryvnias, og mine venner, kaster 200-500 hryvnias i proteiner, fikk 2-3 kg hver. I de siste 3 månedene har jeg ikke tatt gjær, men vekten min går ikke bort, og akne har også redusert (gjær hjelper med dette). Så å si, drepte to fugler med en stein.

Flere Artikler Om Typer Acne