Nå skal jeg skrive om mine vårhjelpere i kampen for ren hud og vakkert hår. Jeg har allerede skrevet en anmeldelse om "AEvita", dette er et vitamin A- og E-preparat, det har et bredt spekter av effekter. Men med "NAGIPOL" møtte jeg forrige vår. Meget godt forbedre utseendet på hår, hud og negler.

SAMMENSETNING: Ølgjær autolysat, Kalsium-Kryo Kosttilskudd, Havkalsium, Vitaminforblanding: Vitaminer E, B1, B6, B12, PP, C, folsyre, kalsiumpantotenat, biotin. Jernsulfat, Zink-Bio kosttilskudd / sinkoksyd. Selen.

Anbefalinger for bruk: Voksne og barn over 14 år, 3-5 tabletter per dag med mat. Resepsjonens varighet er 30-60 dager.

Kontraindikasjoner: Graviditet og amming.

Fra meg selv vil jeg si dette: Jeg tar nagipol for tredje gang, jeg vil drikke i 60 dager, jeg tar 15 tabletter om dagen. Meget godt og merkbart resultat etter 3 uker. På tidligere erfaringer var jeg overbevist om at dette stoffet ikke påvirker vekten (mange er redd for gjær). Pris 142 rubler. i apoteket "Førstehjelp". Jeg anbefaler!

BAA Nagipol 1 Brewer's gjær for negler, hår og hud

"Nagipol 1" er beriket med biologisk aktive stoffer som bidrar til normalisering av tilstanden til negler, hår og hud som har mistet helsen på grunn av mangel på det daglige kostholdet av proteiner, vitaminer og mineraler.

Inneholdt i stoffet
Vitamin B2 - hjelper til med å forhindre dermatitt, eksem og flass, og normaliserer også funksjonen til talgkjertlene, hindrer seborrhea og håravfall.
Vitamin B5 - hjelper til med behandling av dermatitt, bidrar til forsvinning av hudutslett, tørr peeling og grovhet i huden, utjevning av tidlige rynker;
Vitaminer B1, E, og også selen - skape kraftig antioksidant beskyttelse, myke skadelig effekt av ultrafiolette stråler, bidra til forsvunnet pigment flekker og redusere risikoen for ondartede svulster på huden;
Kalsium, sink og jern - eliminere sprø negler, gjør dem glatte, sterke og transparente; I tillegg gir sink naturlig vekst av hud og hårceller.

Den mest effektive av alle testet (+ bilde av resultatet, analyse av sammensetningen)

Jeg elsker knopper og vitaminer, resepsjonen selv er ikke en liten glede (oddity, vel, ok).

Brygger gjær er en ekstra kilde til B-vitaminer, naturlige proteiner, vitamin C og kalsium. I Bad er de fortsatt beriket med jern, sink, selen, etter produsentens skjønn.

Jeg valgte denne gjæren, jeg prøvde Nagipol2 mot akneutslett (som jeg ikke har, så jeg kan ikke evaluere resultatet) og Ekko Plus med kalsium (jeg likte det ikke i det hele tatt).

Vi analyserer den påståtte sammensetningen:

Autolysér bryggergær. Begrepet autolysat er oversatt som nedbrytning, forfall, det vil si at denne gjæren ikke er i ren form, men i en lettere fordøyelig form. Hvordan er det forskjellig fra vanlig gjær? - de er lettere å fordøye og kroppen bruker mindre energi, men konsentrasjonen av inntaket er høyere, fra 9 til 15 tabletter per dag. Brewer's gjær er hovedsakelig vitamin B (konsentrasjonen er svært høy). Vannløselige vitaminer som ikke akkumuleres i kroppen og krever konstant inntak. Spesielt inneholder gjæren selv vitamin B1 (tiamin), B2 (riboflavin), B6 ​​(pyridoksin), B12 (cyanokobalamin).
Kalsiumpantotenat Vitamin B5 (syntetisert). Ansvarlig for hårets struktur. En svært viktig komponent i hårpleie.
Folsyre er vitamin B9. Gir et balansert vedlikehold av nye celler i kroppen.
Biotin - Vitamin B7. Regulerer protein og fettmetabolismen. Svovelkilde.
Kalsium. Et viktig element for mange prosesser i kroppen vår.

Iron. Det aktive elementet i hemoglobin. Katalysatoren for oksygenutvekslingsprosessen.
Selen. Deltar i en rekke utvekslinger av ulike vitaminer og enzymer. Det meste av det er i leveren, nyre, milt. Ifølge statistikken har om lag 80% av russerne mangel på selen i kroppen.
Sink. Nødvendig for metabolisme, vitamin E-arbeid, hormonsyntese.
Vitamin E. Cell membranbeskytter. Deltar i nesten alle prosesser i kroppen vår.

Hvordan brukes: voksne og barn over 14 år, 3 ganger daglig for 3-5 tabletter. Ta fra 30 til 60. Tok 2 måneder.

Jeg drakk 4, det vil si 12 tabletter per dag. Ikke vær redd, dette er litt. Ren gjær (ikke autolysat) tar 6 tabletter.

På emballasjen erklærte "bidrar til å forbedre tilstanden til negler, hår og hud."

Skinn. Jeg har det ikke mye problem, ingen akne, litt fett i T-sonen. Noen ganger er det enkelt akne, ikke mer. bortsett fra at fargen ble mykere, smalt porene litt inn.

Hair. Egentlig for hva de ble akseptert av meg. håret begynte å vokse litt raskere, jeg la merke til dette etter trimming av tipsene med så mye som 10 cm. En måned senere. Det var allerede 3 cm i svart! ) Og fra røttene er de så tette, sterke, la oss håpe at situasjonen ikke endres. Mye mer skinner på håret, om å eliminere skjøthet til jeg forstod effekten, stadig trimning av tipsene (jeg vil bytte de gamle til nye).

Negler. Neglene vokser lenge, men noen ganger sprø. Shivers løste dette problemet! ) De vokser ganske raskt og er ikke lagdelt.

Selvfølgelig er effekten rent individuell, men tilbakemeldingen er fortsatt positivere enn negativ.

Hovedspørsmålet, omsorg for alle kvinner før de tar seg ut fra gjær?

Nei (!), Pillene selv blir ikke bedre! Verken per gram. Men gjær øker appetitten, og hvis den ikke er kontrollert, kan du lett få vekt. Hvis du ikke endrer ditt daglige kosthold, blir det ingen endring i vekt. Ikke vær redd)

Prisen er omtrent 100 rubler, avhengig av apoteket, i en krukke 100 stk.

Anmeldelser av Nagypol 2 Brewer's Yeast

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

Jeg hadde hud alt i akne. Hva jeg nettopp gjorde. Salver, masker, åndtinkturer. Så begynte hun å drikke antibiotika. Det var nesten ikke noe resultat. Gamle kviser igjen, nye dukket opp.

De anbefalte meg å drikke bryggerjæren Nagipol 2. Ærlig trodde jeg ikke at de ville hjelpe. Men hun begynte fortsatt å ta. Så 2 ting 2 ganger om dagen.
En uke senere, la jeg merke til at jeg ikke lenger har betennelse. De gamle gikk ikke vekk, men allerede nye bumser ble ikke vist. Men etter en måned ble huden min halvt renset. Jeg var sjokkert. kjøpte en ny boks. Begynte å drikke i samme beløp.
Resultatet i 2 måneder, huden min var ren og ikke bare huden. Håret ble tykkere og sluttet å bryte.

Nagypole Brewer's Yeast 1 EKKO Plus: Hvordan ta priser vurderinger

Leter du etter et billig, men effektivt middel mot hårtap, akne? Kanskje du må øke immuniteten din? Eller lider du av diabetes, men du vet ikke hvordan du skal lindre tilstanden? Alle disse problemene og ikke bare kan fikse den medisinske gjæren "Nagipol".

Dette er kosttilskudd (heretter kosttilskudd), som vil hjelpe folk å fikse ulike mangler i kroppen. I dag finner vi ut hva stoffet "Nagipol" er, hvordan man bruker det, hvilke problemer det løser.

Og vi vil også avgjøre hvilken mening av dette verktøyet pasientene som brukte det.

Formutgivelse. struktur

Gjær "Nagipol", vurderinger som gir grunn til å tro at de virkelig hjelper mennesker, er tilgjengelige i form av tabletter (0,25, 0,5 og 0,6 g), samt piller (0,5 g). Sammensetningen av det biologiske additivet er som følger: Ølgær autolysat med proteiner og aminosyrer, vitaminer B, E, H, F, karbohydrater, lipider, enzymer, makro- og mikroelementer.

Midler til salgs i banker på 100 stk.

Landet for fremstilling av stoffet er Russland.

Handling betyr

Biologisk aktiv additiv "Nagipol", instruksjoner for bruk som er forståelig og enkel, hjelper menneskekroppen som følger:

- Aktiverer immunforsvaret.

- Forbedrer stoffskiftet.

- Reduserer de negative resultatene av stress.

- Øker lastmotstanden.

- Stabiliserer pasientens blod.

- Fjerner skadelige stoffer.

Varianter av medisin

Under merkenavnet "Nagipol" produseres en hel gruppe medisiner, som hver har et kompleks av bioaktive komponenter som har til hensikt å beskytte kroppen mot ulike helseproblemer. Hver klasse medisin er merket med et tall fra 1 til 11.

- Midler "Nagipol-1" anbefales for å forbedre tilstanden til hår, negler, hud. I dette tilfellet mottar kroppen alle nødvendige mineraler, proteiner, vitaminer.

- Under nummer 2 er stoffet "Nagipol" gjemt av akne. Verktøyet gjenoppretter skadede hudceller, forbedrer metabolisme.

- Kosttilskudd "Nagipol-3" kan forbedre immuniteten. Takket være henne stopper en person lider av hyppige hodepine, appetittproblemer, økt tretthet.

- Et middel med samme navn, men nummerert 4, bidrar til å forbedre hjernefunksjonen.

- Narkotika "Nagipol-5" blir uunnværlig for kronisk tretthetssyndrom. På grunn av virkningene av denne gjæren, vil immuniteten komme tilbake til normal, ernæring vil være riktig, og fysisk og psykisk stress vil ikke lenger virke så kjedelig.

- Verktøyet under det sjette nummeret brukes til osteoporose.

- Gjær "Nagipol-7" kommer til hjelp av personer som lider av diabetes. Tross alt vil stoffet påvirke stoffskiftet positivt, forhindre komplikasjoner i å utvikle, redusere insulinavhengighet.

- Midler "Nagipol-8" kan brukes til aterosklerose.

- Narkotika på nummer 9 anbefales å kjøpe som tonisk medisinering.

- Midler "Nagipol-10" vil hjelpe til med anemi.

- Legemidlet under det siste, 11. nummeret, er ment for behandling av herpes, samt for å hindre at det kommer tilbake.

I hvilke tilfeller er det utnevnt?

Verktøyet "Nagipol", instruksjonen som nødvendigvis skal festes til pakken med preparatet, er angitt for slike problemer som:

- Hypo- eller vitaminmangel, redusert immunitet.

- Problemer med hår, hud, negler.

- Forgiftning av kroppen med ulike metaller.

- Fordøyelsesproblemer.

Og stoffet "Nagipol" kan utnevnes:

- Idrettsutøvere for å bygge muskler.

- Personer som er utsatt for onkologiske sykdommer, samt de som bor i områder med høyt nivå av stråling.

- Pasienter etter operasjon, samt med økt blodtap for rask gjenoppretting.

- Som en del av en omfattende behandling for hepatitt, respiratoriske sykdommer.

dosering

Gjær "Nagipol", hvis anmeldelser er bare positive, bør tas før måltider (15 minutter), 1 pille eller 0,5 g piller 1 til 3 ganger om dagen. Varigheten av behandlingen bestemmes av legen og kan være fra 1 uke til 2 måneder. Deretter er det nødvendig å ta en pause i minst 2 uker, hvoretter behandlingen kan fortsette igjen (med doktors tillatelse).

Hvis en person bor i områder hvor luften er veldig dårlig, må han drikke dette verktøyet med kurs i 2 måneder, som kan dupliseres opptil 3 ganger i året.

Kostnad for

Verktøyet "Nagipol", hvis pris ikke er fast, som det avhenger av mange faktorer, kan kjøpes på et hvilket som helst apotek i Russland.

Kostnaden for denne gjæren er påvirket av slike øyeblikk: En slags tilsetningsstoff (fra 1. til 11. versjon), en produsent (det er flere av dem i Russland), fusk av institusjonen hvor det medisinske produktet selges. For eksempel koster verktøyet "Nagipol-1" ca 170 rubler.

Legemidlet "Nagipol-2" kan kjøpes for 95 rubler. Et verktøy under det tredje nummeret vil koste 100 rubler. Som du kan se er prisen på dette kosttilskudd ganske akseptabelt.

Svarene fra folk om den første versjonen av stoffet for å styrke hår, negler

Midler til vakkert hår, lang manikyr og perfekt hud "Nagipol" vurderinger er for det meste positive. Så de jentene som drakk dette kosttilskuddet, merker at etter ham blir huden i ansiktet ren, uten røde flekker og akne. I tillegg slutter håret å falle ut, splitte, de begynner å vokse med to ganger hastigheten.

Og neglens tilstand forbedrer seg: de blir sterke. Også stoffet "Nagipol-1" er også likt av mange fordi, bortsett fra, selvfølgelig, en flott effekt, vil dette tillegget være rimelig for enhver kvinne. Også dette verktøyet gjør ikke mye arbeid, og smaken av tabletten er ganske akseptabel.

Den eneste ulempen som jentene legger merke til er at additivet vekker sterk appetitt.

Svarene fra folk om den andre versjonen av anti-akne-legemidlet

Medikamentet for den perfekte huden, uten svart prikker, "Nagipol", mottar godkjenning av anmeldelser. Jentene er glade for dette kosttilskuddet, de anser det som et av de beste middelene mot akne i dag.

Hvis tidligere kvinner pleide å kjøpe dyre scrubs, kremer, nå mange bruker kostnaden av "Nagipol-2" gjær. Tross alt er prisen rimelig, og resultatet er fantastisk.

Etter en uke i bruk oppdager jentene at ansiktet blir merkbart renere, svarte flekker forsvinner, og hudflekten oppdateres.

Brygger gjær "Nagipol" vil være i stand til å hjelpe kroppen å gjenopprette sine forsvar. Vurderinger om dem, som i de to første tilfellene, er i utgangspunktet alle smigrende. Folk liker effekten av dette kosttilskudd.

Hvis tidligere kvinner eller menn hadde virusinfeksjoner 4-5 ganger i året, så begynte de å gå til sykehuset med begynnelsen av bruken av gjæren "Nagipol-3".

Og til og med i influensapidemien ble folk ikke borte, noe som betyr at stoffet er veldig effektivt.

Til tross for det faktum at hver av alle tre typer midler "Nagypol" har en bestemt effekt på kroppen, er de fortsatt alle universelle, og dette er bevist av pasientene selv.

De som kjøpte kosttilskuddet "Nagipol-3", merk at tilstanden til huden, neglene har forbedret seg.

Det viser seg at alt av de 11 alternativene til dette verktøyet en person kjøpte, vil verktøyet fortsatt ha en positiv effekt på hele kroppen.

konklusjon

Nå vet du grunnleggende og nyttig informasjon om kosttilskuddet "Nagipol": vurderinger om det, sammensetning, bruksregler, pris. Du skjønte at dette er et virkelig effektivt stoff som kan forbedre menneskers helse, så vel som utseendet. Tallrike svar fra folk om dette verktøyet i ulike fora viser kun sin effektivitet igjen.

8 beste ølgjær

Brygger gjær, ifølge forskere, er et ekte lagerhus av lett fordøyelige vitaminer og mikroelementer. Omfanget av bruken inkluderer behandling og forebygging av gastrointestinale sykdommer, samt forbedring av kroppens immunmotstand. Dette påvirker godt skjønnheten i hår, negler og hud. Anmeldelser bekrefter at brygger gjær avlaste akne, stoppe hårtap, og bidrar også til vektøkning.

Distinguish Brewer's Yeast Live (flytende), tørr og preformed. Blant kontraindikasjoner av barn (opptil 3 år) og eldre (60 år) alder, nyresykdom, overfølsomhet overfor komponentene. Graviditet og ammingstid er ikke en begrensning for inntak av ølgær, da de ikke inneholder alkohol, men krever samordning med en lege.

Vi tilbyr deg rangeringen av den beste bryggergæren. Fordelingen av stillinger tok hensyn til slike aspekter som:

 • bruker kunnskap;
 • positive og negative kundeanmeldelser;
 • populariteten til produsenten og prisen på varer.

Brygger gjær bidrar til å oppnå optimal vekt. Dette er et universelt middel. Så med overvekt gjennom akselerasjon av metabolske prosesser gå de ekstra pundene. Og med en mangel blir masse tilsatt på grunn av forbedret appetitt og normalisering av fordøyelsen.

2 Amateg

Brygger gjær fra Amateg (AMT) anbefales for å forbedre kroppens ytelse. Dette kosttilskuddet har en generell tonisk effekt, regulerer stoffskiftet og normaliserer fordøyelsessystemet.

Dette er et svært effektivt middel for fjerning av giftige stoffer. Brukere rapporterer forbedring i appetitten etter gjærinntak, samt vektøkning.

Brukere liker ikke lukten, så vel som doseringen - fra 10 til 15 tabletter per dag.

 • fremmer vektøkning
 • fjerner giftstoffer;
 • forbedrer appetitten
 • regulerer mage-tarmkanalen;
 • lav pris
 • ubehagelig lukt;
 • stor daglig dosering.

Eco-mon brygger gjær renser og forbedrer mage-tarmkanalen. Ifølge brukerne bidrar dette kosttilskudd til å øke appetitten og normalisere muskelaktiviteten, øker kroppens motstand mot sykdom og forhindrer tretthet.

Alt dette har en positiv effekt på de som ønsker å fylle kroppsmassekortet. Kjøperne understreker i vurderinger at når man spiser brygger gjær, bør man gjøre et valg for en mer næringsrik diett, mens man ikke glemmer moderat fysisk anstrengelse.

Ulempen er oppblåst mens du tar kosttilskudd.

 • lav pris;
 • normaliserer fordøyelsessystemet
 • forbedrer appetitten
 • hindrer tretthet.
 • overdreven akkumulering av gass i tarmene.

Brewer's gjær bidrar til å kvitte seg med ungdommelig akne og utslett. Brukere noterer seg i vurderingene en merkbar forbedring i den generelle tilstanden til huden.

Dermatologer og kosmetologer anbefaler ofte å henvise til brystgærpasienter med hudsykdommer (psoriasis, furunkulose, eksem, etc.).

Snarere ansiktsmasker med bryggergær, supplert med kefir eller varm melk, kan også bidra til å rengjøre ansiktet fra akne.

3 Bioterra

Bioterra brygger gjær er et effektivt kosttilskudd som kvalitativt eliminerer akne og utslett til en svært beskjeden pris. Brukere i vurderingene beskriver de positive effektene på ansiktets hud på kort tid - fra 2 uker.

Ulempen er en stor daglig dose - 15 tabletter, som skal tas 10 minutter før et måltid. En annen ulempe er en ubehagelig lukt. Noen brukere har problemer med mage-tarmkanalen, spesielt med gjæring.

Mange har registrert en økning i vekt på grunn av sterk appetitt.

 • lav pris;
 • lindrer akne
 • Effekten er merkbar etter to ukers bruk.
 • stor daglig dosering;
 • øker vekten;
 • provoserer gjæring.

Osokor Brewer's gjær er utviklet for å forbedre metabolisme og berike kroppen med vitaminer og sporstoffer. Dette kosttilskudd brukes som et hjelpemiddel for akne. Sammensetningen inneholder oksider av sink og selen, B-karoten, svovel, laktose, kalsium, ascorbinsyre.

Det anbefales å ta 2-3 tabletter to ganger eller tre ganger daglig med måltider. Brukere reagerer positivt på disse ølgjærene, og legger merke til at ansiktets hud blir renere og mykere. Et vesentlig resultat holder deg imidlertid venter - fra 2 til 6 måneder. Blant manglene - en høy sannsynlighet for å øke vekten.

 • beriket med vitaminer og sporstoffer;
 • forbedrer hudtilstanden;
 • akseptabel daglig dose (4-9 stk / dag);
 • rimelig pris.
 • risiko for vektøkning
 • resulterer i 2 måneder.

Nagipol Brewerys gjær er et kosttilskudd i form av tabletter, beriket med vitaminer B6, B9, B12, E, samt de viktigste mikroelementene - selen, krom og sink. Tiltenkt middel for å bekjempe akne. På grunn av balansert sammensetning fornyes hudcellene og blodtilførselen blir normalisert.

Brukere bekrefter at disse bryggergjærene effektivt behandler akne og beskytter ansiktets hud mot negative ytre påvirkninger. I anmeldelsene merker de at de første resultatene er merkbare etter en ukes brukstid. Ubehag ledsages av å ta piller på grunn av en bitter smak og en ubehagelig lukt. Dosering (3-5 stk.

/ 3 ganger om dagen) virker ubehagelig for mange.

 • naturlig sammensetning
 • effektivt behandler huden fra akne;
 • lindrer akne etter en uke med inntak;
 • Beskytter huden mot eksterne faktorer;
 • lav pris
 • bitter smak og ubehagelig lukt;
 • stor daglig dose (9-15 deler / dag).

Brewer's gjær stopper tapet og har en tonic effekt på sprøtt, fritt, skadet og tynt hår. Til dette formål kan de ikke bare inntas, men også brukes til å forberede medisinske masker på deres grunnlag. Best for tørt hår kombinerer brygger gjær med kefir og honning, og for fet hår med vann og kyllingegg.

3 nå matvarer

Know Foods merkevarebrygger er gjentatt i protein og B-vitaminer. Som nevnt av kunder i sine vurderinger, etter behandlingsforløpet, er det en merkbar forandring av håret. I motsetning til andre kosttilskudd er disse bryggergjærene inaktive - de mangler soppen av slekten Candida, som kan provosere trøst. Utgivelsesformflakene er spesielt populære hos brukerne.

De trenger ikke å lage mat, bare sprinkle dem med parabolen. Som en bonus - en hyggelig smak og aroma. Det er også et mer kjent problem - pillen. Den åpenbare ulempen er den høye prisen, samt vanskeligheten med søket, siden ikke alle spesialiserte butikker og spesielt apotek har disse ølgjærene til salgs.

Et annet pluss - deres bruk påvirker ikke vekten.

 • forbedrer hårtilstanden;
 • frigjøringsform - flak og tabletter;
 • sikker sammensetning;
 • behagelig smak og lukt;
 • påvirker ikke vekten.
 • høy pris;
 • kompleksiteten av oppkjøpet.

Kosttilskudd Ekko pluss har en markant positiv effekt i forhold til håret. Brukere bekrefter at ved å forbruke disse bryggerens gjær, er det mulig å stoppe tapet.

Dette resultatet er forklart av det høye innholdet av kalsium, magnesium, vitamin D3 og askorbinsyre. Etter behandlingsforløpet, dommere etter vurderinger, er styrken av håret og reduksjonen av deres fettinnhold merkbar.

Av de negative punktene angitt gjæring i magen under bruk. Mange beskriver vektøkning som en bivirkning.

 • lav pris;
 • styrker håret;
 • suspenderer utfallet;
 • reduserer fettinnholdet.
 • forårsaker gjæring
 • fremmer vektøkning.

Brewer's Yeast Evisent er leder blant svært effektive komplekse naturlige vitaminhårforbedringsprodukter, i henhold til brukerens kunnskaper. Legemidlet virker som en ekstra kilde til vitaminer B1, B2, B6, PP. En særegen egenskap er at bruken ikke forårsaker økt kroppsvekt.

Disse bryggergjærene aktiverer hårvekst, reduserer fett, har en oppstrammende og regenererende effekt. I anmeldelsene merker de at på grunn av inkorporering av svovel, går hårets tilstand tilbake til normal så snart som mulig. Allerede etter en uke med å motta tapet. Håret blir mykt og håndterbart.

Som en bivirkning har noen brukere notert økt appetitt. Kostnaden for mange anses oppblåst.

 • suspenderer utfallet;
 • stimulerer hårvekst;
 • reduserer fettinnholdet;
 • bidrar ikke til vektøkning.
 • kan øke appetitten
 • priset.

Advarsel! Ovennevnte informasjon er ikke en veiledning for ditt kjøp. For noen råd bør du kontakte ekspertene!

Anmeldelser om bryggergær "Nagipol"

"Nagypol" er en linje av varer som frigjøres ved hjelp av teknologien for ølgæring, som ødelegger cellulære molekyler. "Nagpipol" styrker hår, negler, fjerner tegn på aldring, gjør huden elastisk, øker hastigheten på regenerering av hudceller.

Frigi form og sammensetning

"Nagipol" er tilgjengelig i form av tabletter og pulver.

ingredienser:

 • Øl gjær;
 • proteiner;
 • karbohydrater;
 • enzymer;
 • polysakkarider;
 • lipider;
 • Vitamin B1;
 • Vitamin B2;
 • Vitamin B5;
 • Vitamin K;
 • Vitamin F;
 • Vitamin K;
 • kalsium;
 • jern,
 • selen;
 • sink;
 • Aminosyrer;
 • lysin;
 • Fenilalalin;
 • Isoleucin.

Legemidlet inneholder ikke kunstige kjemiske forbindelser.

Brewing er en interessant prosess. Gjær dele seg raskt og formere seg. Gjær kan eksistere i aerob og anaerobe forhold, det vil si i luftrom og i vakuum.

"Nagipol" består av aktive stoffer som gjenoppretter stoffskiftet, forbedrer fordøyelsessystemet, immuniteten, stimulerer mentale og fysiske evner.

BAA eliminerer radionuklider og giftige stoffer, øker kroppens evne til å motstå stress.

Kosttilskudd består av 18 aminosyrer:

 • peptider;
 • vitaminer;
 • makronæringsstoffer;
 • Sporelementer.

"Nagypol" gjenoppretter den daglige forespørselen av kroppen i disse forbindelsene med 20-50%.

Typer av stoffet "Nagipol"

Under varemerket produserte en linje av varer, beriket med en rekke stoffer. Hver komponent er merket fra 1 til 11:

 • Den første "Nagypol" for hår: styrker negler, forbedrer hud og hårfarge, akselererer veksten. Denne type kosttilskudd kompenserer for mangel på proteiner, mineraler og vitaminer i kroppen;
 • Den andre "Nagypol" behandler akne og akne, forbedrer metabolske prosesser i kroppen, akselererer regenerering av skadet epitel og beskytter det mot skadelige effekter;
 • Den tredje "Nagipol" styrker immunforsvaret, fjerner symptomene på hodepine, tretthet, tap av appetitt, inhibering av hjernefunksjon og reduksjon i seksuell lyst;
 • Den fjerde "nagipol" forbedrer hjernens aktivitet. Legemidlet av denne typen er nyttig for psyko-emosjonelle lidelser og depresjon;
 • Den femte "Nagypol" eliminerer tretthetssyndromet som oppstår med økt mental og fysisk stress. Legemidlet er anbefalt for personer som lider av ugunstige miljøforhold, underernæring og andre eksterne faktorer som svekker immunforsvaret.
 • Den sjette "Nagapol" brukes til å behandle osteoporose, for å gjenopprette muskuloskeletale vev og fylle opp kalsiummengden i beinvevet.
 • Den syvende "Nagapol" er skrevet ut til personer med diabetes. Det fremmer riktig metabolisme og reduserer avhengighet av insulin, styrker nervefibrene og forbedrer pasientens velvære;
 • Den åttende typen "Nagapola" er vist i aterosklerose, og effekten av stoffet er rettet mot å redusere kolesterol. Denne typen styrker veggene i blodkarene;
 • Den niende "nagipol" har en tonic effekt, og er også en kilde til selen:
 • Den tiende "Nagipol" er indikert for anemi. Dette stoffet normaliserer prosessene for produksjon av blodceller, beskytter dem mot aggressiv handling og gjenoppretter kroppens ytelse;
 • Den ellevte "Nagipol" kjemper effektivt herpes, hindrer aktiveringen av viruset og reduserer risikoen for tilbakefall.

vitnesbyrd

Legemidlet er indikert for følgende sykdommer:

 • hepatitt;
 • onkologi;
 • Protein fasting;
 • immunsuppresjon;
 • Blodtap;
 • anemi,
 • vitamin-mangel;
 • I tilfelle forgiftning med tungmetaller og kjemiske elementer;
 • I strid med prosessene for fordøyelsen;
 • Med mental og nervøs utmattelse;
 • Med overdreven fysisk anstrengelse og trening;
 • Skrubbsår.

Kontra

Kontraindikasjoner til mottaket "Nagipol" er:

 • Personlig intoleranse mot ølgjær;
 • Alder opptil 14 år;
 • Laktose mangel.

Instruksjoner for bruk

Tabletter må tas fra en til tre ganger om dagen. Når du velger doseringen, er å følge instruksjonene gitt til legemidlet.

En brygger gjær bur er en 80 mikron rund bur. Biomassen som brukes til gjæringsgjær, er milliarder celleklynger som utfører gjæringsprosessen. Gjærceller blir oftest multipliserende med spirende.

Dette er et tilsetningsstoff, ikke et medisinsk stoff, det vil ikke erstatte terapi.

Legemidlet brukes innen 1-8 uker. På slutten av denne perioden anbefales det å ta en pause, og gjenta deretter mottaket. Pasienter som bor i en region med dårlig miljø anbefales å bruke kurset tre ganger i året.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger:

 • allergier;
 • utslett;
 • Rødhet på huden;
 • Eksem.

analoger

Det er analoger av kosttilskuddet "Nagipol":

 • "Methionin" - brygger gjær, gjenoppretter immunitet, eliminerer akne. Pris: 86 rubler per pakke med 100 tabletter;
 • "Eco" - bryggers gjær brukes til å eliminere akne, utslett på huden, akne. Pris: 111 rubler per pakke med 100 tabletter;
 • "Evisent" - brygger gjær, regenerere immunforsvaret. Pris: 201 rubler per pakke med 100 stk.

anmeldelser

Jeg hadde problemer med immunsystemet, håret mitt var kjedelig og neglene mine var sprø. Jeg bestemte meg for å prøve en linje med naturlige kosttilskudd basert på ølgjær. Etter en uke ble helsetilstanden bedre, håret ble frisk og neglene ble sterke.
- Sveta, 55 år gammel.

Jeg er en profesjonell utøver, på grunn av mitt yrke, tåler jeg ofte tung fysisk anstrengelse. Jeg aksepterer den femte "Nagipol" for å øke utholdenheten i kroppen og gjenopprette balansen mellom vitaminer og sporstoffer.
- Stas, 25 år gammel.

Nagipol 1, 2, 3: instruksjoner for bruk av brygger gjær

Latinnavn: Autolysat cerevisiae depuratumfermentum siccum

ATX-kode: A16AX10

Aktiv ingrediens: Autolysér ølgjær kombinert med vitaminer og makronæringsstoffer

Produsent: Alina Pharma, Russland

Apotek Utgivelse Tilstand: Uten Resept

Nagipol er et biologisk aktivt kosttilskudd basert på ølgær-autolysat, er en ekstra kilde til vit. B-grupper, proteiner og en rekke makronæringsstoffer.

Indikasjoner for bruk

Ifølge varemerket produseres en rekke preparater, beriket med et annet kompleks av biologisk aktive komponenter, som aktiverer kroppens forsvar, opprettholder helse på riktig nivå. Hvert kompleks er merket med et tall:

 • Nagipol 1: hjelper til med å forbedre hudens generelle tilstand, negleplate og hår med utilstrekkelig innhold i kostholdet av vitaminer, mineralkomponenter, samt proteiner
 • Nagypol 2: kurerer akne, normaliserer metabolisme, akselererer regenereringsprosesser i skadede hudceller, beskytter huden mot negative ytre påvirkninger
 • Nagypol 3: stimulerer immunsystemet, danner en spesiell beskyttelse mot forekomsten av sekundær immundefekt, ledsaget av overdreven tretthet, hyppig hodepine, dårlig appetitt, nedsatt hjerneaktivitet og libido.

Hver av bryggerens gjærekomplekser anbefales til bruk i følgende tilfeller:

 • anemi
 • Gjenopprettingstid etter operasjon og med stort blodtap
 • furunkulose
 • Onkologiske sykdommer (behandling og forebygging)
 • Protein sult
 • Mangel på vitaminer
 • Redusert immunitet
 • Gastrointestinale sykdommer (inkludert smittsomme sykdommer)
 • hepatitt
 • Smittsomme sykdommer i øvre luftveier
 • Kardiovaskulære lidelser
 • Forgiftning med giftige stoffer, tungmetaller (akutt og kronisk form)
 • Overdreven tretthet
 • Stor fysisk anstrengelse, stimulering av muskelvekst.

struktur

Kosttilskudd Nagipol 1 inkluderer autolysat brygger gjær, Vit. B1, B2, B5, Vit. E, så vel som Ca (kalsium), Zn (sink), Se (selen), Fe (jern).

Grunnlaget for legemidlet Nagipol 2 er: autolysat bryggers gjær, Vit. B6, B12, Vit. E, Vit. C, Se (selen), Zn (sink), Cr (krom).

Hver tablett av Nagypol 3 inneholder: ølgær-autolysat, Vit. B1, B2, B3, B6, B12, Vit. E, Fe (jern), Zn (sink), Se (selen).

Medisinske egenskaper

Inkludert i kosttilskudd Nagipol 1 Vit. B2 hindrer utviklingen av hudsykdommer (dermatitt, overdreven peeling, eksem), bidrar til å normalisere arbeidet i talgkjertlene, forhindrer skjøthet og håravfall; vit. B5 akselererer de regenerative prosessene i dermatitt, bidrar til å forsvinne lesjoner på huden, grovhet, eliminerer de første rynkene; vit.

E i kombinasjon med Vit. B1 og selen danner antioxidantbeskyttelse, nøytraliserer de negative effektene av ultrafiolett stråling på huden, eliminerer pigmentering, reduserer risikoen for å utvikle hudkreft.

Ca, Zn og Fe bidrar til å styrke negleplaten, noe som gir det et sunt utseende; sammen med dette normaliserer Zn veksten av hudceller og hår.

Brygger gjær kalt Nagypol 2 er beriket med B-gruppe vitaminer, Vit. E og Se, er effektive mot akne:

 • Vit. B6 - bidrar til å gjenopprette hudceller, normaliserer metabolisme
 • Vit. B12 - gir en fullstendig blodtilførsel til alle hudceller.
 • Vit. C - tar en aktiv rolle i prosessene for fornyelse, samt veksten av hudceller
 • Vit. E og Se - danner den spesifikke beskyttelsen av huden mot negative påvirkninger fra utsiden.

Cr og Zn gir effektiv behandling av akne.

Nagypol 3 er beriket med B-gruppe vitaminer, takket være at stoffet akselererer proteinsyntese og øker også produksjonen av antistoffer som stimulerer immunforsvaret. vit.

E i kombinasjon med Se utviser antioxidantegenskaper, aktiverer prosessen med å fjerne frie radikaler, som svekker immunforsvaret; Fe og Zn stimulerer kroppen til mer aktivt å håndtere bakterier, samt negative effekter fra utsiden.

Utgivelsesskjema

Pris fra 87 gnid. opptil 198 rubler

Autolyset bryggergær er produsert i form av tabletter av lysebrun eller kremskygge med nærvær av små inneslutninger. Brygger gjær kalt Nagipol utgitt i en plastkanne som inneholder 100 tabletter.

Instruksjoner for bruk av ølgjær

Komplekser Nagipol 1, 2, 3 påføres i henhold til samme skjema: 3-5 tab. tre ganger om dagen under hovedmåltidet. Hovedretten av behandlingen varer 30 dager. Etter 2 måneder kan du drikke ølgær for å konsolidere resultatet. I områder med ugunstige levekår og spesifikke miljøforhold vises et tre måneders behandlingsforløp gjennom hele året.

Bruk under graviditet og HB

Det er ingen data om effekten av brygger gjær på mors kropp, så vel som på barnet. Før du bruker stoffet, er gravide og ammende mødre bedre å konsultere med en spesialist.

Kontra

Det anbefales ikke å ta kosttilskudd hos pasienter med overdreven følsomhet overfor bryggergær, barn under 14 år, samt de som har laktasemangel.

Sikkerhets forholdsregler

Det anbefales ikke å overskride standarddosen som er angitt i instruksjonene. Før du begynner å ta brystgær, og når du identifiserer bivirkninger, bør du konsultere legen din.

Cross-drug interaksjoner

Til dags dato er data om samspillet mellom ølgjær og andre legemidler og kosttilskudd ikke presentert.

Bivirkninger

Mens du tar brygger gjær, kan allergiske reaksjoner oppstå.

Vilkår og holdbarhet

Autolyset bryggergis anbefales å lagres ved en temperatur på ikke over 20 ° C i 1 år fra produksjonsdatoen.

analoger

Ortho Taurin Ergo

Pris fra 450 rubler. opptil 900 rubler

Ortho Taurine Ergo er et kosttilskudd som inneholder vitaminer, mineraler, ravsyre og rosehip ekstrakt. Legemidlet brukes som en ekstra kilde til vitaminer og mineraler i behandlingen av ulike sykdommer og patologiske forhold. Ortho Taurine Ergo er tilgjengelig i kapselform.

proffene:

 • Lav risiko for bivirkninger
 • uten resept
 • Hjelper å bli kvitt overflødig vekt.

ulemper:

 • dyrt
 • Vanskelig å finne i apoteksnettverket
 • Det er ikke et stoff.

Brewer's Yeast Eco-Mon

Pris fra 72 til 152 rubler.

Eco-Mon er et kosttilskudd som inneholder autolysert bryggers gjær og et forsterket kompleks. Legemidlet kan brukes til behandling og forebygging av hudsykdommer, for å forbedre tilstanden til negler og hår. Eco-mon brygger gjær er produsert med ulike mineraltilsetninger, presentert i tablettform.

proffene:

 • Lav pris
 • Minste liste over kontraindikasjoner
 • Bryggergær kan kombineres med vitaminkomplekser.

ulemper:

 • Allergiske reaksjoner på komponentene er ikke utelukket.
 • Brewer's gjær er kontraindisert for gravide og ammende mødre
 • Effektiviteten av stoffet observeres ved langvarig bruk.

Last ned programguiden

Narkotika "Nagipol"
Last ned instruksjon "Nagipol"
93 kb

Nagipol - bruksanvisning, indikasjoner, doser

Nagypol er et kosttilskudd som inneholder autolysatinnholdet i bryggergær, kompenserer for mangel på B-vitaminer, mikro- og makronæringsstoffer og proteiner.

Frigi form og sammensetning

Doseringsformer av Nagipol:

 • 500 mg dragees (200 hver i bokser);
 • Pulver (i banker på 500 g);
 • Tabletter på 250, 500 eller 600 mg (i banker på 100 eller 200 stk.).

Aktiv substans Nagipol: autolysert bryggerigjær (inneholdende aminosyrer (inkludert 8-essensiell), enzymer, proteiner, karbohydrater, vitaminer, H, E, F, gruppe B (B1-B6, Bc), etc., nukleotider, polysakkarider, lipider, høyere. og lavere peptider, mikro- og makronæringsstoffer).

Indikasjoner for bruk

 • Jernmangel anemi, furunkulose, gjenoppretting i postoperativ periode og med økt blodtap, kreft, inkludert forebygging i områder med forhøyede nivåer av stråling;
 • Protein sult, a- og hypovitaminose, redusert kroppsresistens mot forkjølelse;
 • Fordøyelsessykdommer;
 • Hepatitt, smittsomme sykdommer i mage-tarmkanalen, respirasjonssystemet og kardiovaskulære systemer (i kombinasjon med andre medikamenter), akutt og kronisk forgiftning skadelige organiske forbindelser og tungmetaller;
 • Overarbeid (fysisk, mental og nervøs);
 • Økt fysisk aktivitet, samt behovet for å bygge muskler.

Kontra

Kontraindikasjoner for å motta Nagypol er forekomsten av overfølsomhet overfor komponentene.

Dosering og administrasjon

Kosttilskudd er tatt oralt, helst 10 minutter før måltider.

Frekvens i bruk - 1-3 ganger om dagen.

Anbefalt doseringsregime (avhengig av doseringsform, daglig dose):

 • Tabletter 500 eller 600 mg, dragee: 10-15 stk.
 • 250 mg tabletter: 20-30 stk.
 • Pulver: 5000-10 000 mg.

Varighet av søknad - fra 7 dager til 2 måneder. Om nødvendig, etter en pause, kan kurset gjentas.

Når man bor i ugunstige klimatiske og økologiske områder i 1 år, ble det anbefalt å gjennomføre 3 kurs i 2 måneder. Når det brukes til terapeutiske formål, er det mulig å øke dosene med 1,5-2 ganger.

Bivirkninger

Under bruk av Nagypol er bivirkninger ikke identifisert.

Spesielle instruksjoner

Ikke overgå doseringen anbefalt av legen din.

Før du begynner å bruke Nagypol, så vel som i tilfeller av bivirkninger, bør du konsultere en spesialist.

Drug interaksjon

Informasjon om samspillet mellom Nagipol og andre legemidler og / eller kosttilskudd er ikke presentert.

Vilkår for lagring

Oppbevares i en mørk, tørr, utilgjengelig for barn ved romtemperatur.

Holdbarhet - 2 år.

Nagypol: priser i nettapoteker

Nagipol 2 tabletter 100 stk.

Nagipol 1 tablett 100 stk.

Se alle tilbud fra apotek

Informasjon om legemidlet er generalisert, er gitt for informasjonsformål og erstatter ikke de offisielle instruksjonene. Selvbehandling er farlig for helsen!

Vet du det:

Den første vibratoren ble oppfunnet på 1800-tallet. Han jobbet på en dampmotor og var ment å behandle kvinnelig hysteri.

Den gjennomsnittlige forventet levetid for venstrehåndsherrer er mindre enn høyrehanders.

Allergiforbruk i USA alene bruker over 500 millioner dollar i året. Tror du fortsatt at en måte å endelig bekjempe allergien blir funnet?

I løpet av livet produserer den gjennomsnittlige personen så mange som to store bassenger av spytt.

Det er svært nysgjerrige medisinske syndrom, for eksempel obsessiv inntagelse av objekter. I magen til en pasient som lider av denne manien, ble det funnet 2500 fremmede gjenstander.

Ifølge statistikk, på mandager, øker risikoen for ryggskade med 25%, og risikoen for hjerteinfarkt - med 33%. Vær forsiktig.

For å si selv de korteste og enkleste ordene, vil vi bruke 72 muskler.

Det velkjente stoffet "Viagra" ble opprinnelig utviklet for behandling av arteriell hypertensjon.

Menneskelige bein er fire ganger sterkere enn betong.

Under nysing stopper kroppen vår helt og holdent. Selv hjertet stopper.

En utdannet person er mindre utsatt for hjernesykdommer. Intellektuell aktivitet bidrar til dannelsen av ytterligere vev, kompensere for de syke.

Det pleide å være det som gjenspeiler kroppen med oksygen. Men denne oppfatningen har blitt avvist. Forskere har bevist at en person avkjøler hjernen og forbedrer ytelsen.

Faller fra et esel, du er mer sannsynlig å bryte nakken din enn å falle fra en hest. Ikke prøv å motsette seg denne utsagnet.

Ifølge studier har kvinner som drikker noen glass øl eller vin en uke, økt risiko for å utvikle brystkreft.

I Storbritannia er det en lov som en kirurg kan nekte å utføre en operasjon på en pasient hvis han røyker eller er overvektig. En person må gi opp dårlige vaner, og kanskje vil han ikke trenge kirurgi.

Behandling av stillestående galle

Bile stasis (kolestase) - en vanlig patologi som konservativ medisin behandler lenge og er ikke alltid effektiv. Stagnasjon av galle blir en årsak til forstyrrelse...

Dårlig ekko pluss ølgær

Gjær er et universelt produkt, de eksisterer i forskjellige former, og på grunn av dette er det de som vil bidra til å gi vekt. Det er de som vil holde formen, men vil ha en god effekt på hår og hud.

Hva er forskjellen mellom en autolysat og bare bryggergær: Jeg valgte ikke lenge, grep den første som var tilgjengelig, og gikk til kassen.

Hjemme, etter å ha begynt å studere den oppsamlede krukken med bads, viste det seg at jeg ikke hadde kjøpt autolysat av ølgjær, men ølgjæren selv.

Faktum er at brygger gjær inneholder mye proteiner og aminosyrer, for deres assimilering er det mye energi, apptetit stiger, det er et sett med kroppsvekt.

Autolysér bryggergær er det samme, men alle har allerede blitt tweaked for deg! Som et resultat er fordøyeligheten høyere! Energi er brukt mindre, appetitten øker ikke brutalt - vektøkning oppstår ikke.

For det andre viste det sig at den kjøpte gjæren er beriket med vitaminer i en slik grad at det er nødvendig å drikke bare 2 tabletter per dag, i stedet for 15 tabletter i vanlig nagipole eller 9 tabletter av Euvista... Det er sikkert plusser! - Komfortabelt? - Ja. Berikningen er mye høyere enn i 15 tabletter av nagipol eller 9 evisenta.

Men det er også ulemper! - De la til vitaminer, men bruker bare 2 tabletter, og vi får mindre proteiner og proteiner med viktige aminosyrer.

Mens gjær er kjent for sin utmerkede effekt på hårvekst på grunn av ikke bare vitaminer, men også aminosyrer! Så, hva-jeg har en slik dosereduksjon var ikke en glede... vel, til hver sin egen! Og dette er nyttig for noen.

Allerede fra de første dagene i resepsjonen følte jeg all glede av animalsk appetitt! Uansett hva jeg spiste, følte jeg ikke noen metning, overraskende, men følelsen av tyngde i magen kom ikke etter en hjertelig lunsj... selv om det pleide å skje...

Jeg følte meg som en slags svart hull)) - Jeg spiser det, men jeg har ikke følelse av fullhet etter kjøtt, enten etter salat eller etter pannekaker... Etter å ha forstått at dette kunne fortsette på ubestemt tid))) - Jeg kontrollerte fortsatt min appetitt.

I 2 uker fikk jeg 1 kg.

Og en annen 500g i løpet av de neste 2 ukene.

Imidlertid hadde disse bryggerens gjær en prøvekjøring: katten min er veldig kresen. Han er en brygger gjær evisent, men berører ikke Nagypol og noen andre billige gjær.... hvis navn jeg ikke husker...
Disse bady verdsatt han og spiste. - Så de tjente en tick)

Ingen flere endringer jeg la merke til. Jeg tror produktet er egnet for de som ønsker å gå ned i vekt. Til andre formål er det andre alternativer for ølgjær. Kanskje har selskapet selv autolysat. Og hvis ikke, så evisent eller nagipol... ja mange av dem. Jeg elsker bare disse to firmaene. Først mer!

+ Pluss: Hårglans, hår ble tykkere, neglene ble sterke

Jeg lærte om disse fantastiske gjærene fra vurderingene av Yulia-Teddy. Etter å ha lest om deres positive effekt på håret (nemlig for dem skyldte jeg til apoteket), bestemte jeg meg for å ta kurs. Burning med håp om mirakel effekten, kjøpte jeg Ekko Plus brygger gjær med kalsium, studerte instruksjonene og kom ned til virksomheten, fant meg hva slags hår jeg vil ha etter kurset!

Parallelt med denne gjæren begynte jeg å lage et kurs med tørr kelp. Så en teskje daglig med vann. Tørk kelp inneholder jod, kalsium, som er nødvendig for hårvekst.

En krukke gjær varer nesten en måned.

Jeg kjøpte ikke en annen, jeg bestemte meg for å fullføre kurset, men jeg var ganske fornøyd! Håret mitt er utmattet av mange flekker, to ganger lettet, du kan fortsatt si endret! De begynte å skinne, tetthet dukket opp, det har også en effekt på neglene: de vokser raskere, er sterkere, ikke eksfolierer, generelt, skjønnhet! I fremtiden vil jeg gjøre et annet kurs av gjær.

Jeg tror bildet viser at tilstanden til håret har forbedret seg! Jeg håper min tilbakemelding var nyttig :)

Takk for din oppmerksomhet!

Etter 2 dagers søknad måtte kurset stoppes - forferdelig hodepine!

Vurdert av:
goryushko goryushko

Ganske tilfeldig så jeg dem på apotek og bestemte meg for at mens jeg ikke drikk noe, kunne du starte en måned, plutselig vil sannheten begynne å vokse hår som gjær
Etter å ha konsultert en apetkarsha, kjøpte jeg det og begynte å ta det.

Søknaden er enkel, bare 2 ganger daglig for 1 tablett. Smaken er ganske behagelig, slik en brennende lukt fra dem.

De må tas strengt med matinntak, ellers blir det fast i matpassasjen og blir ikke presset av noe vann.

Jeg tok dem litt mer enn en måned, men fordi jeg i en pakke med 150 tabletter, og i 1 måned måtte spise 60-62.

Dette er ikke veldig praktisk, fordi de vanlige vitaminer løper ut - og det betyr at kurset er over, men her så jeg ikke det i tide, fordi det fortsatt var mer enn en halv pakke. Jeg skjønte ikke hvorfor så mange gjorde.

Selv om kurset var 2 måneder, ville 120-124 stykker være nødvendig, og ikke bare 150... Generelt, hvis du aksepterer - teller dagene selv.

Det har allerede vært akkurat en måned siden jeg sluttet å ta dem. Men jeg så ingen synlige endringer. Fortykkingen skjedde heller ikke, selv å miste vekt. Hyggelig å bruke, men de forårsaket ingen direkte entusiasme, håret vokste i samme hastighet, neglene var så lagdelte og myke og forblev så.

Selv om jeg må merke seg at fra mange vitaminkurs som ladis formel, invone, mertz, perfectil, etc. Jeg har heller ikke hatt noen wow effekter eller til og med noen synlige effekter.

Kanskje kroppen min bare ikke oppfatter slike behandlede vitaminer.

I alle fall er det verdt å prøve, de selv er ikke dyre, de er hyggelige å bruke, kanskje B-vitaminer er det kroppen din mangler

På håret har ikke ennå lagt merke til resultatet

Vurdert av:
Artem Khalevchuk

Nylig har jeg lært om fordelene med ølgjær til negler, hår og hud. Vel, på grunn av det faktum at jeg vokser hår, har jeg fet hud, og neglene mine har en særegenhet med å bryte på det mest upassende øyeblikket, bestemte jeg umiddelbart å begynne å ta dette kosttilskuddet.

Egentlig ønsket jeg å kjøpe Nagipol fordi jeg leste mange positive vurderinger om det, men på apoteket var det bare Ekko pluss gjær. Siden opptakstidspunktet er liten (2 uker) så jeg ikke noen spesielle forbedringer, men det er fortsatt et resultat.

De har blitt sterkere, har sluttet å bryte, ikke eksfolierer, vokse sakte, men sikkert. I løpet av disse 2 ukene vokste de med ca 2 mm. Men alle disse prestasjonene ble oppnådd ikke bare ved hjelp av gjær, men også med deltagelse av "Smart Enamel" og "Doctor of Calcium".

Skinn.
T-sonen er ikke så skinnende, akne er mindre.

Sammen med å ta gjær, begynte jeg å vaske med is og tjære såpe. Så resultatet er ikke bare på grunn av dem.

Hair.
Håret mitt så alltid bra ut. De skinner, nesten aldri flyter, selv om jeg ikke besøker frisøren i et år, har de et sunt utseende. Men vokse veldig sakte. Det er klart at i 2 uker med vekst så jeg ikke merke, men la oss se hva som skjer neste.

Du må ta 2 tabletter 3 ganger om dagen. I en pakke 100 stk. Det er nok i 16 dager. Pris - 87 rubler.

Forresten, jeg har fortsatt Nagipol og nå vil jeg akseptere den.

Konklusjon.
Brygger gjær er et utmerket produkt for å forbedre tilstanden til huden, neglene og håret. Jeg likte Ekko pluss, selv om det ikke er noe å sammenligne med ennå. Jeg anbefaler)

Det sikreste middel for problemer med negler

Vurdert av:
Natasha Yagodnikova

+ Plusser: hårglans, negler blir sterke

Jeg hadde et så ubehagelig problem, neglene ble deformert. På hver spik var det høner, huler. Naturligvis så det ut, for å si det mildt, ikke vakkert, og det kunne ikke være snakk om noen lakk.

"Før" drakk jeg ulike vitaminer, fra gjær - "Evisent" med forskjellige tilsetningsstoffer. Jeg la ikke merke til noen spesiell effekt fra dem, og denne gangen bestemte jeg meg for å ta noe "annet".

Så 2 tabletter under måltider. To ganger om dagen.

Etter den første kanen var alle mine problemer med neglene gått på nettet, platen ble jevn og jevn. Den ujevne delen vokste raskt. Neglene har fått en sunn farge og har vokst merkbart.

Ansvarsfraskrivelse: Neglene mine har alltid vært myke, skjøre og sprø. Et par mm. for meg er det mye.

Det er ingen problemer med huden heller (selv om jeg vil si at jeg aldri har hatt problem hud.

Bivirkninger blir ikke lagt merke til. Kjøpte 3 flere pakker

Nei! Nei! Min effekt!

Vurdert av:
Legkii golod

- Ulemper: akne dukket opp

Jeg har problemhud, og gjentatte ganger hørte jeg fra overalt at ølgjær hjelper med dette problemet.

Jeg bestemte meg for å drikke kurset, kjøpte den første pakken, leste ikke på det, hvor mye tid å drikke, og da det endte, måtte jeg gå til butikken, men det var dette selskapet som ikke lenger var der, og jeg ble tilbudt en annen - bare Ekko Plus, og da Jeg har allerede tatt et fullt kurs, to krukker, med en margin, så å si.

Etter den gamle gjæren, som jeg drakk før Ecko, følte jeg ikke noen spesielle endringer - heller ikke i vektøkning eller i å forbedre hud eller hår. Jeg trodde alt kommer i prosessen.

Og her har alt dette kommet! Til min overraskelse ble ansiktet mitt enda mer problematisk! Akne rundt, og ikke bare på ansiktet, skuldre, tilbake, litt der, selvfølgelig, men fortsatt dukket opp. Men jeg kunne ikke få det ut av ansiktet mitt. Alle trodde det var på grunn av en hormonell svikt av noe slag, våren er der, eller før kritiske dager.

Jeg drakk gjær, behandlet huden min og ventet på forbedring. Men ingenting av det slaget dukket opp, akne så på huden med en slik hastighet at jeg ble maktløs.

Jeg bestemte meg for at saken var i disse veldig gjærassistentene, jeg nektet dem, og nå forsvant alt mirakuløst, akne redusert, jeg fortsatte å rense huden på ulike måter og metoder, men jeg kom aldri tilbake til gjær og vil sannsynligvis ikke komme tilbake.

Resultatet er der og det er merkbart.

+ Plusser: Håret ble tykkere, neglene ble sterke

Før du begynner å ta ECCO Plus-bryggerens gjær, leser jeg at du enten kan bli bedre eller gå ned i vekt. Nesten hver person fortalte meg dette, men jeg ble ikke bedre og gikk ikke ned i vekt. Vekten min forblir den samme som den var. Og det var ikke mitt mål. Irritasjoner, allergier, utslett, jeg observert heller ikke.

Jeg tok kalsiumbryggerens gjær. Etter 33 dagers bruk (100 pakninger i en pakke, må du drikke 6 tabletter per dag. Kurset er en måned. Jeg kjøpte to pakker og jeg hadde nok i 33 dager) Jeg kan si at jeg har forbedret seg, selv om tilstanden til håret mitt og neglene. Jeg fant ingen forbedring i ansiktets hud, men det virket ikke verre.

En bank var verdt 90 rubler. Jeg tror det er ganske vanlig pris.

Tabletter er små, de bør tas med måltider. Jeg svelger dem bare med mat. De lukter og smaker tolerant. Det er ikke noe galt.

Jeg tar en pause og drikker denne bryggergæren igjen.

Kategori: Helseprodukter

© 2018 Brukeranmeldelser av produkter rjwk Regler | Avtale | Personvernregler | tilbakemeldinger

Flere Artikler Om Typer Acne