Brewer's gjær med svovel er et kosttilskudd som inneholder mye vitamin B. Den brukes til akne, akne eller for vektøkning.

Omtaler av ølgær med svovel

og fra dem blir de fete?

Jeg har ikke gjenopprettet. Generelt tykker håret med langvarig bruk (3 måneder.)

men jeg drikker bare i en uke, og jeg har ikke lagt merke til noen brudd på ulike slag. alt er fint med fordøyelsen. bare veldig redd som det ikke ville komme seg tilbake.. Jeg håper alt kommer til å bli bra

Jeg har hatt hudproblemer hele livet mitt (jeg ble til og med behandlet for demodecosis), nå takk Gud gikk alt, men ålene kommer ut av det søte melet en gang i måneden et par kviser. Jeg fant denne gjæren for 3 år siden, og nå drikker jeg 2 måneder på et halvt år, effekten er super, huden er perfekt, håret mitt er veldig lenge, mine negler er i kataloger! Jeg anbefaler alle. Sant tror jeg de bare hjelper de med vitaminmangel eller mageproblemer.

Jeg drikker dem i nøyaktig 4 dager og har allerede lagt merke til forbedringer - styrken har økt og som om huden lyser. selv om jeg ikke har noen spesielle problemer med huden. men håret etter graviditet og amming klatrer og sover hele tiden du vil, og irritabilitet. og nå er jeg på en slags stigning.. la oss se hva som skjer neste

Jeg har tatt med dokumenter (((((((((

Jeg drikker 2 uker gjenopprettet på 3 kg. men forbedringer med hudhår og negler er selvfølgelig på ansiktet. alt annet

En gang anbefalte en terapeut meg en ølgis lenge på grunn av en alvorlig mangel på vitamin B (furunkulose startet, bygg, et annet ubehagelig emne). Sagt et kurs på to pakker (jeg husker ikke hvor mange piller). ble bedre i tre år nå, hvis ikke syk av dette og ubehagelige ting (t-t) Nå er hjørnene på leppene sprakk, akne har kommet ut på huden, alt er trist, det er mangel på vitaminer på ansiktet igjen. Jeg skal kjøpe i morgen. En gang for tre år siden hjalp det, det burde nå. )

Vær alltid
åpen og aktiv

Bryggergær med svovel "Evisent": vurderinger, instruksjoner, fordeler

Fra masterweb

Ofte har folk, som har problemer med hud eller hår, begynt å ta seg av selvbehandling, og studerer alle mulige måter å korrigere deres lidelse på. Det skjer at folk ty til bruk av tradisjonell medisin, så vel som på de midler som de anbefalte venner og bekjente. Her vil vi snakke om en annen måte å løse spørsmålet om skjønnhet og helse på hud, hår og negler.

Bryggergær med svovel "Evisent"

Så snart de ikke extol multivitamin mineralsk komplekset "Brewer's Yeast with Sulfur Evisent" i anmeldelser av forbrukere. Mange evaluerer resultatene som gode. Kjøpere noterer at kvaliteten på negler, hår og hud har blitt dramatisk forbedret etter bruk av dette produktet. Huden ble jevnere og renere, håret mindre sprø, og neglene ble sterkere.

Meningsforskjell

En oppmerksom leser, som har studert alle vurderinger av bryggergær med svovel "Evisent" og kommentarer til dette komplekset, vil legge merke til at spekteret av meninger om dette produktet er ganske stort. Det er både en positiv holdning til denne gjæren, og en negativ. Det er nøytrale meninger. En slik divisjon beskriver nøyaktig det virkelige bildet av ting, så du bør forstå hvorfor det er en slik meningsforskjell når det gjelder det biologisk aktive supplementet? Hvem forteller sannheten, og hvem gjør feilaktige meninger?

Farmakologisk komponent av kosttilskudd og hva den består av?

Produsentene av kosttilskudd av tørrrenset bryggergær med svovel "Evisent" brukte en unik teknologi for produksjon av gjær ved lave temperaturer for å bevare så mange sporstoffer og vitaminer som mulig, som finnes i gjærceller. Resultatet er en utmerket fordøyelighet av dette tilskudd i menneskekroppen. La oss liste hele settet med vitaminer som utgjør komplekset.

Så først og fremst - dette er tilstedeværelsen av en hel vitamingruppe B. Deretter kommer et fettløselbart multivitamin E, som også kalles "vitamin av ungdom og skjønnhet". Det er også verdt å merke seg tilstedeværelsen av PUFA - flerumettede fettsyrer, samt ulike næringsstoffer og elementer. Fra additivens navn kan du gjette at kosttilskuddet inneholder en anstendig mengde svovel. Dette er et svært nyttig element for menneskekroppen. Og i dette tillegget er det veldig mye. Anmeldelser av leger på bryggerjær med svovel "Evisent" merker betydningen av svovel for hele menneskelivet, da det er involvert i reguleringen av metabolske prosesser som er ansvarlige for hudtilstanden. Når balansen mellom svovel i kroppen i en normal tilstand, så kan personen ikke være redd for utseendet av akne.

Hva er nyttig bryggergær med svovel?

Det ble lagt merke til over hva slags epiter ikke dekorere tilsetningen "Brewer's gjær med svovel" Evisent ". Ikke rart at svovel kalles "mineral av skjønnhet". Som vi alle vet, er hud, hår og negler bygget av kollagenceller - et protein kjent for oss alle av et annet navn - gelatin. Så er svovel involvert i syntese av kollagenfibre i kroppen vår. Uten svovel, vil ikke hud og hår fornyes, men bare bli gammelt og visne. Det er derfor svovel også tilskrives regenererende egenskaper sammen med antioksidant - antioksidasjon. Dette betyr at aldringsprosessen i kroppen vil avta, og du vil se yngre mye mer ut enn andre. Svovel spiller også en viktig rolle i produksjonen av insulin fra kroppen, insulinmangel kan øke blodnivået i kroppen, noe som fører til metabolske forstyrrelser og utvikling av betennelse på huden.

Imidlertid bør vi ikke glemme at hos voksne mennesker er insulin allerede på et høyere nivå, og et høyt nivå av insulin utvikler insulinresistens, noe som kan forårsake type 2 diabetes. Men bidraget fra svovel til det er ubetydelig. Kvinner noterer seg fordelene med å ta brygger gjær med svovel for hår.

Hva sier leger om å behandle akne med denne gjæren?

Mange kosmetologer sier at bryggergær med akne svovel er en fin måte å kvitte seg med akne. De forklarer dette som følger: Svovel, som er en del av dette tilskudd, er som nevnt ovenfor involvert i syntese av kollagen, et sett med aminosyrer hvorfra hud, hår og negler er bygget. Svovel er en katalysator for syntese av keratin i menneskekroppen, så hudregenerering er raskere. Også, antioksidantegenskapene til svovel gjør at du kan rense kroppen av giftstoffer og giftstoffer, som et resultat, blir huden renere og akne forsvinner.

Gruppen av vitaminer B, som er en del av dette tilskudd, leverer perfekt hudcellene med væske, det vil si, at de er fullstendig nærende. Som et resultat øker stoffskiftet i hudceller, immunforsvaret øker, cellene i epidermis blir mer beskyttet mot ytre stimuli, som for eksempel sollys. Hudens elastisitet øker. Eldre hud begynner å regenerere under påvirkning av ølgjær, noe som gir en foryngende effekt. Mange dermatologer vurderer bruken av bryggergær i kombinasjon med aknebehandling som uunnværlig.

Positive egenskaper til bryggergær med svovel "Evisent"

Mange brukere har notert fordelene med bryggergær med svovel for både hår og negler. Imidlertid bemerker de at resultatene kun vil bli merkbare dersom behandlingsregimet blir observert. Regelmessighet er en viktig faktor. Det ble også funnet at allergiske reaksjoner på brygger gjær forekommer nesten umiddelbart, så hvis det ikke oppdages bivirkninger ved første opptak, vil de ikke oppstå i fremtiden. Instruksjonene viser tydelig hvordan man skal ta bryggergær med svovel.

Produsenter av stoffet er gitt følgende anbefalinger: voksne og barn over 12 år skal ta tre tabletter tre ganger om dagen mens de spiser mat. Men omtaler av ølgær med svovel "Evisent", er mange jenter enige om at du må starte med lavere doser, fordi effekten fortsatt er merkbar. Håret faller ut mindre, neglene blir sterkere, antall akne avtar. Resepsjonens varighet - ikke mindre enn en måned. Mange frykter at konstant bruk av gjær skjuler vektøkning. Dette er ikke tilfellet, fedme skal ikke knyttes til tillegget. Du må overvåke dietten, og det blir ingen problemer. Du kan også legge til sport.

Vitamin B1 øker appetitten til en person, men vær ikke redd for overdreven lyst til å spise noe. Hele effekten av dette vitaminet overlappes av virkningen av pantotensyre, da det normaliserer metabolismen av fettceller og aminosyrer. Det er derfor instruksjonen til ølgær med svovel "Evisent", sier at vektøkning på grunn av å ta piller er umulig. Mange vurderinger stemmer overens med dette. I tillegg til effekten av svovel på huden som et antiinflammatorisk middel, er det også mulig å merke seg det faktum at man forbedrer stoffskiftet. Men det er et lite ubehagelig øyeblikk, bryggergær kan føre til ubehag i magen og ha en avføringsvirkning. Folk som har en god metabolisme, sier at dette ubehagelige øyeblikket ikke er merkbart.

Nøytral mening

Det er en gruppe mennesker som ikke er spesielt fornøyd med effekten av bryggers gjær og svovel. De forventet mye lysere resultater, det var det de forventet. Jenter med hormonelle lidelser legger merke til en utmerket effekt av ølgjær på hår og negler. Ett problem med akne i ansiktet er ikke løst. Det var bare en liten forandring, som praktisk talt ikke påvirket det generelle bildet - akne ble ikke kurert. Svovel hadde sin farmakologiske effekt. Huden ble jevnere, glansen ble mindre, antall akne minket litt. For fullstendig utvinning behøvde imidlertid spesialisert medisinsk behandling.

Ikke glem at bryggergær med svovel "Evisent" er ikke et stoff. Dette er et kosttilskudd som bare har en tilleggsvirkning. For behandling er det nødvendig å finne årsaken til sykdommen og eliminere den. Og dermatologer og andre profesjonelle medisinske arbeidere er allerede involvert i dette.

Negativ mening

Mange negative vurderinger av bryggergær med svovel "Evisent" er ofte forbundet med det faktum at gammel behandling av akne ikke forsvant, men tvert imot oppstod nye. Videre gjelder de fleste ikke engang for spesialisert medisinsk personale. Årsakene er mange, og det er flere måter å eliminere dem på. Hovedfaktoren - hormonell svikt eller feil diett. Tilstedeværelsen av store mengder søte og fete matvarer kan forårsake lignende effekter. Ikke glem om sykdommens mulige smittsomme natur.

Noen kvinner er rasende av utseendet av trøst. De forbinder det med bruk av ølgjær. Gynekologer anbefaler i dette tilfellet sterkt å konsultere lege, slik at selv fra ulike ufarlige kosttilskudd ikke har noen ubehagelige situasjoner, særlig kvinnelige asymptomatiske sykdommer. Tilstedeværelsen av infeksjon før du tar stoffet kan vise seg under kurset, siden en forandring i mikrofloraen i kjønnsorganene kan aktivere patogene mikroorganismer. Dette betyr at sykdommen var før behandlingsforløpet, og ikke på grunn av gjæren. Med et lavt nivå av immunitet blir slike problemer mer merkbare.

Besøk leger før det er for sent. Dette vil fjerne alle mulige konsekvenser fra mottak av ølgær med svovel "Evisent".

Om fordelene med hår

Det er også en måte å bruke bryggergær med svovel som fôrmasker. Inkludert hår. Ved å legge til brygger gjær til forskjellige masker kan ulike positive effekter oppnås. Sebaceous kjertlene rengjøres og i god stand begynner hårsekkene deres arbeid, selv om de er inaktive, blir håret mer velpleidede.

Den første masken bruker honning, gjær og aloe juice som ingredienser. For å gjøre dette, med to spiseskjeer knust øl gjær tabletter med svovel legg til samme honning, og deretter juice av gjennomsnittlig blad av aloe. Med en mild bevegelse gniles denne blandingen inn i håret og hodebunnen, og fuktiger alle overflater. Hvorfor bryte en tretti minutter, hvorpå du må vaske blandingen grundig. Denne masken reduserer mengden tapt hår, gir skinn og elastisitet.

For fet hår er en teskje av betraktet gjær fra en spiseskje kefir eller et lignende produkt nødvendig, da må du slå hele greia til en homogen masse. Forsiktig distribuere håret og massere, gni inn i huden. Du må vikle hodet med et mykt håndkle og la det stå i tretti minutter. Denne masken normaliserer fete sekreter, huden stikker sammen mindre og "blir fett".

Den siste versjonen av masken er designet for å akselerere hårveksten og redusere prosentandelen av å falle ut. For å gjøre dette må du blande 30 gram gjær med vann til en halvflytende tilstand, deretter tilsett juice av en løk og 10 gram vegetabilsk olje. Håret er fuktet med denne masken og innpakket med klamfilm i en halv time.

For den beste effekten må du lage slike masker et par ganger i uken i en måned.

Og hva slags masker er det for hudpleie?

Essensen av disse masker - anti-inflammatorisk effekt og normal regulering av talgkjertlene.

Alle masker er laget av preformed gjær.

Den første masken for flaky hud. 30 gram gjær blandes med 15 gram vegetabilsk olje. Påfør i 10-15 minutter, skyll deretter. Ansiktet må renses på forhånd. For fet hud er det nødvendig å begrense porene og fjerne fettskinn. Bruk kefir eller lignende produkter i en blanding med bryggergær og svovel i samme forhold som nevnt ovenfor. Påfør på ren hud i 15 minutter, skyll deretter.

For bedre hudernæring trenger du en teskje gjær, 50/50 sitronsaft og en spiseskje honning. Tiden er den samme som ovenfor, gjelder, vent, vask bort.

For den beste effekten er det nødvendig å observere regelmessighet og ta kurs, etter instruksjonene for ølgær med svovel "Evisent".

Hva med prising?

Brygger gjær med "Evisent" svovel er innenlands, og prisen for dem er ikke så stor. Avhengig av størrelsen på pakken (antall tabletter), varierer prisen fra 155 rubler til 252 rubler. I alle fall er kostnaden for dette komplekset svært lav, derfor er det attraktivt for mange kjøpere.

En viktig nyanse!

Selv om brygger er gjær og ikke er et stoff, men bare et kosttilskudd, avbryter konsultasjon med legen ingen. Derfor var effekten merkbar og det var ingen ubehagelige situasjoner. Husk å kontakte legen din før bruk. Dette vil bidra til å unngå problemer. Faktisk vil bare riktig bruk og overholdelse av alle anbefalinger gi et positivt resultat! Ta vare på deg selv og din helse, fordi vi har en. Det er bedre å spare enn å bruke mye penger på behandling.

konklusjon

Generelt er "Evisent" et godt supplement som ikke bare gir kroppen nyttige vitaminer og mineraler, det kan brukes til å lage gode masker for hud og hår.

Anmeldelser av Brewer's Yeast and Sulfur Evisent

5 - 1

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

Det har lenge vært på jakt etter en erstatning for syntetiske multivitaminer. Og jeg fant - gjær med svovel i tabletter fra vårt "innfødte" merke Evisent. I prinsippet, etter å ha tatt kurs, er resultatet like godt som etter et multivitamin, men det er en ting - gjær er billigere!
Hvorfor tar jeg gjær med svovel og ikke multivitamin.
Enkel beregning. Vitrum Beauty koster nå ca 1000 (en pakke med 30 tabletter), og gjær og svovel - bare 260 (en pakke med 100 tabletter!). Jeg tror forskjellen er åpenbar.
Produksjonsteknologi. Det er mye gjær, men Evisent er laget med en unik teknologi. Svovel er biotilgjengelig der, slik at stoffet absorberes nesten helt. Hvem tror ikke - les resultatene av kliniske forsøk på of.sayte.
Massevis av godbiter. I gjær er et høyt innhold av vitaminer B og PP, svovel, kalsium, silisium, sink og mange flere veldig nyttige for hår, hud og negler. Det viser seg en cocktail av vitaminer og mikroelementer.
Jenter, la oss være vakre og vi vil ikke betale for det!))

Min mann bruker ikke gjær for første gang for å forbedre sin hudtilstand. Og nylig, i et apotek, bestemte han seg for å kjøpe sine dyrere motstykker - brygger gjær med svovel kalt Evisent.
mening:
Dette stoffet viste seg å være veldig effektivt og bidro til å bli kvitt min ektefelle, inkludert akne på ryggen, som periodisk forstyrret ham. I tillegg forbedrer dette vitaminkomplekset den generelle tilstanden til neglene, håret og huden, og renser det fra innsiden.
Selges i pilleform. Dette stoffet er relativt billig - hundre og åtti rubler for seksti tabletter. Sann å drikke dem gir ikke mye glede, men skjønnhet krever ofre. Kan tas med måltider tre ganger om dagen.
proffene:

 • rimelig pris
 • kroppsfordeler
 • narkotikapåvirkning
ulemper:

Av minusene kan noteres er ikke den hyggeligste lukten og smaken.
konklusjon:
Jeg kan anbefale alle gode brygger gjær med svovel Evisent for å forbedre helsetilstanden! Min poeng er fem poeng av fem!

Evisent, brygger gjær med svovel. Dine vurderinger.

Det er piller, sjampo, balsam og alle slags lotioner, kremer, jeg lurte på vurderinger på internett, nesten alle var positive, og neglene begynte å vokse godt, og håret begynte å vokse og ble mer voluminøst, huden ble renere, jevnere og hadde akne. ble kvitt. Og er de virkelig så gode, bestemte jeg meg for å begynne å bruke. Fortell meg, jenter, brukte du? din tilbakemelding?

Mobilapplikasjon "Happy Mama" 4.7 Kommunikasjon i applikasjonen er mye mer praktisk!

Jeg vet at gjærpiller er veldig gode som det pleide å være, for 5-6 år siden. trenger å drikke igjen. og deretter gå skallet (((

Det er interessant og systemet kan bli bedt om at magnesia skal settes som vitaminer? da jeg lå på B og magnesia droppet. Jeg forstår mine negler var

Men for meg bidro den evisente bryggerens gjær til å bli kvitt akneflater, siden ungdommen min fortsatt var mørkere på huden, ble dummen klemt ut akne sterkt (men kurset har skjedd i 3 måneder og hudtonen har blitt mye jevnere og akne vises ikke praktisk talt.

Jeg aksepterer Evisent gjær for 2. måned, jeg begynte å drikke på grunn av hårtap, det er et resultat, så jeg anbefaler i prinsippet deg å prøve. Og akne fra min evisent - brygger gjær lotion med svovel, liker jeg.

Jeg liker å bruke det! Jeg har allerede kjøpt 3 pakker med bryggergis tabletter med svovel - jeg liker det veldig). Jeg tok også ansiktsvask, lotion og krem ​​av punkt-effekt - alt er evisent. Tilstanden av hud og hår har forbedret seg markant)

mmm... god ting! Jeg begynte å drikke det om høsten, nå ser jeg på hva som er) det ser ut til at ansiktets hud har blitt bedre, jeg har også tatt masken fra Evisent-serien, jeg ser hvordan det vil være, det kan være fornuftig å ta noe annet.

Brygger gjær hjelper meg

Et godt verktøy. Med hår og negler hjelper det fantastisk. Men det er viktig å forstå at doseringen der opptil 9 tabletter per dag og kurset ikke er en uke eller to. Bare vær tålmodig og følg instruksjonene. Da blir effekten stor. Personlig hjalp jeg veldig mye på en gang.

Minus - luktene og størrelsen på tabletter. Plus - et utmerket middel for hårtap. Jeg ble behandlet for seks måneder siden, fortsatt er effekten vedvarende. Hår fra hodet flyr ikke og ser bra ut. Forresten, jeg er ikke sikker på at den er tilkoblet, men etter Evisenta forsvant skinken.

kvikksølv, og du tygge det? Hvilken forskjell smaker det, spesielt hvis resultatet er bra. Evisent hjalp meg mye når det var problemer med huden.

Jeg elsker vanligvis produktet Evisent. Jeg kjøper fra dem bryggergær med svovel i tabletter, sjampo og hårbalsam. Sjampo og balsam på håret mitt virker bra, styrker godt, gir en veldig vakker glans. En bryggers gjær med svovel i kapsler, jeg drikker gjennom kurset fra tid til annen. Kroppen min reagerer godt på dem, neglene mine blir sterkere, ansiktskinnet mitt er renere og yngre ser ut :) Jeg liker det :)


Jeg elsker Evisent veldig mye! Og prisen er rimelig, og kvaliteten er utmerket! Jeg drikker gjæren selv og tvinger hele familien - som en supplerende kilde til vitaminer drikker vi kurs, sikkert. Tidligere hadde jeg og min datter problemer med hud og negler exfoliert - nå har de glemt disse problemene! Vi bruker også sjampo og balsam. Hårene er silkeaktig, glatt og mykt. Jeg er veldig fornøyd!

Jeg aksepterer i stedet for multivitaminer, resultatet er bra

Mellom de syntetiske skjønnhetsvitamiene og gjæren i pillene stoppet hun sist, nemlig på "Brewer's Yeast with Sulphur" -komplekset av "Evisent" -merket. Med vanlig inntak gir både vitaminer og gjær et godt resultat, men Evisent er billigere og bedre absorbert. Til sammenligning, min vanlige Vitrum Beauty etter krisen gikk opp nesten 1000 rubler for 30 tabletter, gjær kostet 260 rubler for 100 tabletter. Gjær i apoteket er mye annerledes, det er billigere.

Valget for Evisent falt for sammensetningen og unik produksjonsteknologi: 1). Naturlig brygger gjær inneholder vitaminer, spesielt, det er høyt innhold av B og PP vitaminer, som i Vitrum; 2). Svovel regnes som et mineral av skjønnhet, bidrar til å produsere kollagen, noe som forbedrer hudtone, glatter rynker, beholder fuktighet i hår og negler. 3). Silisium, kalsium, selen, jern, sink, fosfor, krom kan ikke si nøyaktig hva de er, men fordelene med mineraler for hele kroppen kan nesten ikke bestrides. 4). Oppdrett av gjærkulturer skjer på spesielle berikede svovelmiljøer, noe som gir et høyt innhold og høy biotilgjengelighet av svovel. En lavtemperaturtørketeknologi ved sluttproduksjonsstadiet gir et høyt innhold av vitaminer fra gruppe B.

Hva lover produsenten: forbedring av hud, hår og negler uten å gå ned i vekt, antioksidant beskyttelse av kroppen, senker aldringsprosessen.

Min erfaring for 2 kurs i 2 måneder (jeg drikker i henhold til reglene - 3 tabletter 3 ganger daglig): Hud - i begynnelsen av resepsjonen kom akne ut på pannen før menstruasjon, men i neste syklus var det ingen utslett, jeg merket ikke andre endringer. Hår - og så var anstendig, fra Evisenta forverring ikke observert, god tilstand opprettholder hår. Neglene er ganske sterke, men jeg smør i tillegg dem med essensiell olje av ylang-ylang (tilgjengelig i alle apotek, det koster ca 70 rubler). Vekt - ingen endring. Jeg bruker ikke spesielle eksterne midler til hud, da det var akne, tørket jeg dem med sink-salisylsalve. Og så vanlig fuktighetskrem under toneren og om natten. Hodet mitt i mange år med min sjampo og balsam Schwarzkopf for volum. Evisenta har en spesiell hårlinje, men hun prøvde ikke - bare noen piller er nok.

Min vurdering av ølgjær med svovel Evisent - "excellent", et eget ros for en rimelig pris. Hvem trenger en effektiv og rimelig måte å opprettholde skjønnhet, anbefaler jeg.

Evisent /

Evisent bryggergær med høyt svovelinnhold er et naturalt vitamin-manalkompleks, maksimalt antall B-vitaminer, mikro- og makronæringsstoffer, flerumettede fettsyrer. Økt svovelinnhold bidrar til forbedring og forbedring av huden, støtter naturlig metabolisme.

Dette er ikke bare kosttilskudd, men også en omsorgsfull serie.

God botemiddel

Godt hår produkt. Taki styrker!

Flott verktøy for problem hud))

Min hud er i prinsippet ikke uten feil, så du må på en eller annen måte takle kviserene som kommer ut. Jeg prøvde mange produkter generelt, blant dem var både dyre og massemarkedsprodukter, men det jeg likte mest var Evisent apotekskrem med svovel og bryggerjære.

Sammensetningen av den er naturlig - jeg sto lenge før jeg kjøpte og studerte sammensetningen, fordi jeg ikke ville legge noe på ansiktet mitt)) og jeg likte beskrivelsen som helhet. Så jeg bestemte meg for å prøve det selv)

Separat, jeg likte dobbeltdekselet på flasken - bare for folk som meg, som stadig spretter noe og slår det over)) og her har vi dobbel beskyttelse.

Lotionen selv har en nøytral, behagelig lukt, før bruk jeg ristet den opp, som angitt i instruksjonene. Lotionen forlater ikke en film på ansiktet, den absorberes nesten umiddelbart. Huden strammer ikke og tørker ikke ut, det er så lett, frisk følelse.

Etter to uker har jeg allerede lagt merke til at utslettet hadde blitt mye mindre - huden ble mye renere, og enda ferskere i seg selv ble veldig fornøyd med dette verktøyet))

Til slutt bestemte jeg meg for å kjøpe mer skum fra samme serie, jeg vil nå teste det)

Flott sjampo for fet hår)

Jeg elsker sjampo basert på naturlige ingredienser, så jeg prøver å velge noe ikke i massemarkedet, men blant apotekverktøy. Jeg husker hvor lenge håret var mykt og fasjonabelt. Generelt bestemte jeg meg for å prøve dette verktøyet)

Sjampoen inneholder gjærekstrakt, biosera og hvitløkekstrakt.
Sjampoen er av seg selv myk i tekstur, hvit. Lukten er behagelig) Det er ikke veldig skummende, det betyr at det ikke er nok sulfater der). Håret vasker godt og vaskes helt ut, forblir ikke på håret.

Med vanlige sjampoer vasket jeg håret mitt i omtrent en dag. Nå kan jeg ikke vaske dem i to hele dager, håret mitt blir fett mye mindre) og selve håret har blitt mykere)
Generelt er jeg veldig fornøyd med denne sjampoen :)) Jeg bestemte meg også for å kjøpe en balsam fra samme serie for ham i et par, jeg vil se hvilken effekt det vil ha på ham)

Jeg er ikke skuffet

Jentens mening

Sommer, men jeg var dekket av kviser. Ikke kle av, ikke solbat. Behandlet på apoteket, rådet gjær Evisent. Fit. Som en del av autolysat gjær, men det gjenoppretter ikke. Og dette er det viktigste... Svovel blir alltid tørket i salver, og som en del av bryggergær fjerner den giftstoffer, kjemper mot abscesser. For meg, det perfekte alternativet. Evisent må ta brystgær mens du spiser, for meg er det ikke et problem. Jeg bestemte meg for å slå huden ufullkommenhetene på en komplisert måte og kjøpte mer skum, lotion og krem ​​for pekeffekter på problemene, også Evisent. Utmerket hjalp alle med å normalisere tilstanden til huden!

Effektiv og ikke dyrt

Effektiv og rimelig

Super lotion!

Hei alle sammen! Jeg vil dele historien om kisten

God effekt for et kurs på 30 dager

Sjampo passet meg.

Balm conditioner Evisent gjær med svovel

det er ingen pustler!

Grå gjær er god for hår og hudproblemer.

Så dette middelet med øl gjær og svovel i et par år,
etter hver ankomst fra sjøen. Du forstår hva sjøvann gjør med
hår - veldig mye begynner å splitte, pause, bli etter solen
veldig blek. Ja, ikke bare på stranden i skyggen jeg sitter, jeg prøver å komme videre
en utflukt et sted, hvor det heller ikke er noen skygger) Evisent, etter å ha drukket, er umiddelbart synlig
Den store forskjellen - klipp av hva som skjedde, drikk vitaminer i tre uker, og hår
"som ny", som de sier) Ikke bry deg eller tørk lenger.

Jeg hadde aldri spesielt vakkert og frodig hår som
et par av mine venner (vel, du forstår, denne kvinnens misunnelse ;-)), men ganske
nylig begynte med meg (eller rettere med håret) en slags stille horror. Jeg er tilbake
fra en turist tur, hvor ikke spesielt vil du ikke ta sivilisasjonens gaver, og for
Jeg kunne ikke ta vare på håret mitt der normalt, jeg har bare vasket det hver tredje dag i to uker
og alt Returnert derfra for ikke å si det med et håndkle på hodet mitt, men en hårklipp
igjen mye å være ønsket. Alt håret mitt ble avbrutt og ødelagt av solen og
vann, fargen på brennende brunette forsvant uten spor - i stedet for ham var bare blek
mørkt hår. Hun kom opp til restaureringen radikalt - jeg var salongmesteren
Rådgivende betyr med brygger gjær Evisent og hensynsløst fjernet de døde
tipsene. Etter å ha gått til mesteren, kjøpte jeg meg en hel masse Evisenta - gjær
med svovel, sjampo og balsam. Jeg brukte alt sammen for
av måneden. Resultatet er ekstremt fornøyd - tynne hår erstattes av tykkere og
sunt, håret er ikke lenger kuttet og brytes med hver berøring, og viktigst av alt -
Jeg begynte å returnere en veldig mørk naturlig hårfarge for meg, dette
fading, musegrå. Verktøyet likte det veldig godt og klarte
gjenopprettet mine effekter av kampanjen.

Evisent akne gjær - Aktiv og sikker behandling

Blant mangfoldet av moderne skjønnhetsprodukter, er et eget sted gitt til en slik oppdatert versjon av den tradisjonelle måten, som evisent gjær, fra akne som hjelper briljant. Deres fordel er ikke bare dette. Denne sammensetningen gir en unik sjanse til å håndtere utslett over hele kroppen, raskt og effektivt, også på overflaten av ansiktet. Det er derfor, til tross for den enorme mengden lignende produkter, er produkter i stor etterspørsel sammen med akne scrubs. I tillegg er det svært rimelig, noe som bekrefter det store antallet vurderinger av personer som allerede har testet effekten av disse bryggerens gjær på seg selv.

Sammensetningen av gjæren er avgjørende

Medikamentet evisent har en høy konsentrasjon av svovel i sammensetningen. Men ikke bare handlingen bidrar til å briljant takle akne på kroppen. Gjær av dette merket er et unikt vitamin-mineralprodukt som amazes med sin rike sammensetning. Fokus er på vitamin E og stoffer i gruppe B. Kombinasjonen av disse fordelaktige komponentene har en virkelig unik effekt på menneskekroppen.

Kompleks evisent gjær akne hjelper mer effektivt enn mange annonserte produkter. Tilstanden til huden er normalisert, dens struktur er utjevnet, og gir ingen sjanse for en ny forekomst av inflammatoriske utbrudd.

Fordeler med gjær evisent

De menneskene som er vant til å bruke de mest naturlige og sunne produktene og husholdningsartikler i hverdagen, vil sette pris på ølgjæren fra merkevaren og ikke gi opp amoxicillin fra akne. Det er ikke noe syntetisk kompleks av vitaminer i produktet. I løpet av å skape midler, ble en unik ny teknologi anvendt, noe som innebærer vekst av gjærkulturer på grunnlag av spesielle næringsstimulerte medier. Derfor er alle komponentene preget av høy biotilgjengelighet.

En annen fordel med disse ølgjærene kan kalles muligheten for bruk av personer med litt overvekt. Som praksis har vist, kan deres vanlige vekt øke med maksimalt 1-2 kg, noe som generelt ikke er forferdelig og helt opprettelig. Imidlertid ble disse tallene gitt etter en lang brukstid av midler. Til de menneskene som ikke hadde drukket gjær i svært lang tid, ble denne figuren ikke en trussel i det hele tatt.

Imidlertid er det et medisinsk evisent og noen negative nyanser av bruk. Så, ikke alle vil like rette på grunn av sin spesifikke og på ingen måte den mest appetittvekkende lukten. Ordningen for påføring av gjær er ikke særlig praktisk. Du bør drikke dem tre ganger om dagen. Samtidig for en enkelt dose må du umiddelbart absorbere 3 tabletter, noe som ikke er veldig praktisk.

Brewer's gjær med svovel evisent vurderinger

Sparer du på å kjøpe medisiner?

Gjærøl Yevisent med svovel, tbl nr. 100

Ønsker du å kjøpe dette produktet billigere, men uten levering med bud?

Kjøp på www.skajite-a.ru for 273,00 gni.

 • beskrivelse
 • Anmeldelser (15)
 • Andre former (1)
 • - Beskrivelse og bilder på kort av varer kan variere med hva som presenteres på apoteket. Vennligst sjekk informasjonen med operatørene før du legger inn bestillingen.
 • - Dette produktet kan ikke byttes ut og returneres på grunnlag av resolusjonen 55 av 01/19/1998.

Hun tok evisent på råd fra en lege, betydelig forbedring av huden er merkbar.

№ 6805 | 09/08/12 10:28 PM | Nick

Min kosmetolog rådde meg til å drikke bryggergis tabletter med svovel evisent. Etter å ha tatt antibiotika, begynte en kontinuerlig utslett på ansiktet. Selvfølgelig kjøpte jeg litt mer Evisent-lotion, slik at jeg kunne bruke komplekset på ansiktet og innvendige tabletter for kroppen. Tross alt begynner problemene først og fremst i kroppen. Resultatet var en uke senere, da utslettene begynte å passere, ble ansiktet rent og til og med lyst etter en måned. Jeg anbefaler å bruke hele linjen evisent.

№ 15679 | 12/10/14 7:49 PM | Lily

Du må bare drikke kurset og to måneder. Og så blir det et resultat.

18610 | 02/04/16 13:07 | Masha

Min venn ble foreskrevet av en lege, så jeg løp inn i et slikt problem. Jeg gikk allerede og kjøpte det selv i et apotek, medisinsk evisent øl som rystet med svovel, og brukte også evisent lotion. Umiddelbart merket jeg ikke resultatene, men nærmere slutten av den andre måneden var det praktisk talt ingen akne. Nå bruker jeg bare lotion. Huden er ikke lenger fet, det er ikke mer akne eller akne. Det er ikke dyrt, tilgjengelig for alle.

№ 18611 | 02/04/16 1:11 pm | Diana

Så evisent i overgangsperioden da det oppstod hudproblemer. Veldig effektivt fjernet alle kviser fra ansiktet og wen. Jeg så det i lang tid.

№ 19419 | 05/23/16 15:50 | tro

Jeg drikker ølgær med svovel-evisent, ikke første gang. Min hud er nå perfekt, utslett gjør meg ikke mer, glatt og rent.
Under mottaket er det ingen bivirkninger, enda mer vektøkning. Tvert imot øker stoffskiftet og vekten minker.

Nr. 19940 | 08/23/16 11:01 PM | Marina Grigoryevna

Jeg begynte å bruke dette stoffet etter at jeg la merke til at neglene og håret fløy. Fingernails begynte å bryte, håret faller ut. Jeg kjøpte dette dårlig på råd fra en venn, begynte å ta kurs i henhold til instruksjonene 3 ganger om dagen. Etter en måned med opptak stoppet neglene mine, de ble vakre, glatte. Nå en pause i resepsjonen. Håret har blitt sterkere, fallende ut har blitt mye mindre. Veldig bra stoff, veldig fornøyd med det. Jeg hadde ingen bivirkninger.

№ 20906 | 12/29/16 3:59 pm | Speedwell

Hun tok brygger gjær med svovel noen få kurs. Jeg likte veldig mye hvordan de handlet på bena mine. Brittleness er borte, neglene er mye sterkere enn stål. Hår forresten, også, reagerte perfekt på mottak av gjær. De nesten stoppet å falle, de begynte å se bedre ut.

№ 21463 | 02.27.17 20:46 | Julia

Jeg begynte å ta brygger gjær med svovel evisent, på en eller annen måte støtte huden min. På det oppdager periodisk akne, så akne. Besley riktig! Jeg kjøpte en pakke for et utvalg, jeg tok 2 kurs med pauser. Huden begynte å se bedre ut, akne begynte å virke sjeldnere, og akne redusert. Nå tar jeg ett kurs hver 4-5 måneder for å holde huden min i god form. Det viser seg :)

№ 21600 | 03.28.17 19:54 | Diana

fortsatt i ungdomsår på grunn av akne, foreskrev en dermatologist brygger gjær å drikke. Nå, selv om det ikke er tenåring, kommer problemer med hudens regelmessige klatring, spesielt i våren, alt blomstrer ((jeg bestemte meg for å drikke bort gjær fra Evisent - jeg hadde ikke forventet det, men jeg merket raskt resultatet, jeg kommer ikke til å reflekteres i speilet))

№ 21798 | 04/28/17 2:02 PM | Inna

For et halvt år siden henvendte hun seg til en hudlege: det var hudproblemer - akne, akne og allergiske utslett. Jeg har allerede hengt opp rett. Og krem ​​og maske prøvde. Men på en eller annen måte hjalp det ikke. Jeg stemte på dommen til ukoloterapi, litt dyrt, men nesten til legenes ansikt lo da han fortalte meg at denne bryggerens gjær ville hjelpe - evisent. Og de hjalp! Nå har jeg begynt å bruke vaskemaskinen sin. Hud har blitt mye renere. For et par måneder, et godt resultat. Plus, neglene også opphørt å exfoliate, selv om jeg trodde det var vår familie ting og ikke engang oppmerksom på det.

22072 | 05.06.17 15:46 | Xomka

Jeg har en slik historie: Fra overgangsalderen (fra 14 år) Jeg led av hudproblemer, hadde et sterkt akneutslett, ansiktets hud var veldig tørt på enkelte steder, og noen steder for fet. Det var mye akne, jeg var veldig kompleks om det. Da ble jeg på en eller annen måte fanget med bryggergær og svovel, merket heter "Evisent" - etter det første kurset hadde jeg allerede et godt resultat - utslippet minskade, huden ble mykere og mykere! Det andre kurset ga enda flere forbedringer - siden da tar jeg stadig kurs på disse vitaminene. Veldig bra, jeg anbefaler det til alle! Plus, jeg bruker fortsatt ansiktsvask - myker og oppdaterer huden i ansiktet :) Veldig kult merke, rett reddet meg!

№ 22148 | 06/16/17 12:58 PM | Aminka Varlamova

Legemidlet ble behandlet evisent fra virkningene av anemi. Anemiene i seg selv ble herdet på annen måte, men etter sykdommen ble det fortsatt "hyggelige" konsekvenser - sprøtt hår og spiker negler. Evisent drakk en måned, så huden min tok av sløret av greyness og neglene med håret ser mer sunne og skinnende ut.

Nr. 22720 | 08/20/17 01:44 | olga

Må behandles når neglene er svært svake. Chipped, ingen skjønnhet. Jeg gråt nesten. Klokt folk i ansiktet av venner ga råd, Evisent drikke bort, piller. Det gjorde det også. Måned så dem, mens så, vekten har ikke endret seg i det hele tatt. Neglene er sterkere, stoppet å bryte, nå er manikyret holdt som det burde være i en uke, og gelpolen er tydelig på seg i 10-14 dager

№ 22748 | 08/23/17 2:53 pm | Valkyrie

Jeg hadde en periode da jeg tok mye medisiner... håret mitt led av dette, som ble mer intens enn det skulle falle ut, naglene som lagde seg, etc. Det er bra at hun lyttet til hennes mors råd og vendte seg om til gjær med svovel for hjelp, stoppet samtidig. For meg er evisent et veldig verdifullt verktøy, det fungerer virkelig med kroppen. Etter en måned med bruk ble resultatet merkbart, og vekten var den samme

Drikker jenter noen gang ølgjær fra Evisent eller andre selskaper?

Jeg vil gjerne spørre deg, vakre jenter, om du har drukket vitaminer i form av ølgjær laget av evisent eller andre selskaper, og som et resultat, er det mulig å gjenopprette fra dem?

Se også

Svar (27):

Jeg kjøpte gjær for å forbedre tilstanden til huden. Situasjonen er den samme som Eva - hun glemte å drikke. Siden jeg tok det i kombinasjon med andre midler, hjelper det eller ikke, jeg kan ikke si det. Ikke bli bedre.

Gjær Evisent

Gjær Evisent med svovel - har en utrolig høy biologisk aktivitet, består bare av naturlige ingredienser.

De påvirker mennesker fra utsiden: hud, hår, negler, etc. Og fra innsiden: de påvirker hele kroppen likestilt.

Gjær Evisent med svovel - beskrivelse, sammensetning, utgivelsesform

Gjær Evisent er ikke et stoff, men bare et kosttilskudd, men det har en lignende terapeutisk effekt.

Med regelmessig inntak, er det en umiddelbar forbedring i helse, velvære, og dette påvirker igjen måten menneskene lever og deres levetid på. Aldring bremser ned.

Legemidlet virker på kroppen foryngende som et resultat av dette:

 • patogene mikroorganismer slutter å formere seg;
 • dermis er mettet med oksygen;
 • Slag og giftstoffer fjernes fra kroppen;
 • metabolisme er normalisert;
 • huden renses;
 • kroppen supplerer sine reserver: vitaminer, næringsstoffer, etc.;
 • produksjon av kollagen øker;
 • kroppen vil produsere insulin i riktig mengde, noe som betyr at sukkernivået vil falle;
 • oksidative prosesser vil bli langsommere;
 • hudfarge vil bli bedre;
 • øke immunitet
 • hårveksten vil akselerere;
 • tilstanden til negler vil bli bedre, etc.

struktur

Svovel - utfører virkelig uunnværlige funksjoner:

 • kjemper mot skadelige bakterier;
 • skaper romlig dannelse av proteinmolekyler;
 • bidrar til å beskytte celler og vev fra oksidative prosesser;
 • hindrer uønsket inntrenging av fremmede stoffer;
 • uunnværlig når du oppretter nye celler, og den riktige operasjonen av hele organismen.

Ja, og generelt er 0,22% av menneskelig vekt. Ikke rart at svovel er utformet akkurat som ellers - et element av skjønnhet.

Det er nødvendig å opprettholde menneskets helse og skjønnhet. Svovel er et viktig næringsstoff i menneskekroppen. Det er i fjerde plass etter de vitale komponentene av menneskelig eksistens etter: oksygen, vann, salt.

Det deltar i nesten alle metabolske prosesser, det finnes i alle vev, men spesielt det er rikelig: blod, lever, nervesvev, muskler, skjelett. Den inneholder vitaminer: B, E, makro-mikroelementer, flerumettede fettsyrer: B1; E; B: 2,3,4,5,6,9.

1 tablett (0,5 g) bør inneholde:

 • svovel - 0,0005 mg (1%);
 • gjær, skrelt - 0, 4895 mg (97,8%);
 • silisiumdioksid (Aerosil) - 0,006 mg (1%);
 • B2 (riboflavin) - 0,08 mg (5%);
 • B6 (pyridoksin) - 0,118 mg (6%);
 • Vitamin PP (niacin) - 1,36 mg (6%);
 • B1 (tiamin) - 0,18 mg (12%);
 • kalsiumstearat - 0,005 mg (1%).

Utgivelsesskjema

Dette tillegget har en litt merkelig lukt av gjær, tablettform, dets utseende: bikonveks, med en risiko i midten, uten skall, 12 mm i diameter.

Farge vil variere: Krem med yellowness, til en brunaktig nyanse. Kan ikke bare være monofonisk, men har flekker av en annen farge, slik marmorering er tillatt.

Tilgjengelig utelukkende i esker: 6 eller 10 blister, 10-30 hver.

Egenskaper av stoffet, handling

Egenskaper av stoffet:

 • God normaliserer: protein, fett, karbohydratmetabolisme;
 • om nødvendig kan øke appetitten;
 • fordøyelse av mat, absorpsjon og videre assimilering er bedre;
 • arbeidet i mage-tarmkanalen blir stabilere, gjenoppretter selv mageslimhinnen;
 • hjelper bukspyttkjertelen funksjonen normalt;
 • etterfyller kroppen med vitaminer, mineraler, tiamin, retinol, folsyre og mange andre;
 • fjerner giftstoffer.

Forbedrer den generelle helse og funksjonen til hele organismen. Det er veldig nyttig for diabetikere fordi det inneholder krom i høye konsentrasjoner, og det er kjent å indusere kroppen til å motvirke glukose.

Hvis du tar denne medisinen regelmessig:

 • Tilstanden til problemhuden forbedrer spesielt: oljeaktig, porøs, med akne og akne, akne, etc.;
 • Hårets struktur og tilstand vil forandre seg til det bedre: Flass vil forsvinne, håret vil skinne, hårsekkene blir sterkere, etc.

For større og raskere effekt blir masker brukt, men de har en, men en alvorlig ulempe er den vedvarende lukten av gjær.

Og du kan ikke vaske den av første gang. Gjær Evisent vil bidra: for å styrke immunforsvaret, senke aldring.

De har høye antioksidantegenskaper, betraktes som god profylakse for leverkreft og forhindrer den videre progresjon.

Du kan ta dem på samme tid og for vekttap, og for vektøkning, vil det i hvert tilfelle bare være tilnærming til behandling. En unik funksjon - stoffet er i stand til å øke sunn kolesterol i kroppen, og skadelig reduseres betydelig.

 • 2 ss. l. en dag, akkurat en måned, vil bidra til å redusere dårlig kolesterol med 15%.

Det er svært nyttig å ta i tilfelle skader: brudd, sår, alvorlige blåmerker, kutt, fordi når du tar stoffet, vil regenerative prosesser i kroppen bli betydelig akselerert.

Indikasjoner for bruk

 • å forbedre strukturen: hår, hud, negler;
 • behandling av alopecia
 • 2 grader av akne vulgaris og andre hudsykdommer;
 • dårlig ernæring;
 • behandling av beriberi, dens forebygging;
 • under tung belastning: mental, psykologisk, fysisk;
 • når utsatt for kroppen av farlige og skadelige kjemikalier. midler til stråling;
 • overdreven tynnhet;
 • nevralgi.

Instruksjoner for bruk

Klinisk farmakologi

Gjær Evisent er det mest effektive og rimelig komplekse vitaminkomplekset.

Kroppen trenger hvert sekund:

 • riktig funksjon av alle organer og systemer;
 • produksjon av nye celler.

Og det økte svovelinnholdet gir større effektivitet i kur: hudormer, akne. Fordi svovel er et uunnværlig byggemateriale av alle proteiner, bør organismen derfor motta denne makrocellen i tilstrekkelige mengder.

Dette stoffet inneholder bare biologisk aktive ingredienser som har:

 • uttalt antioksidant effekt;
 • regulere karbohydratmetabolismen;
 • gjenopprette cellulær respirasjon;
 • viser regenerering og helbredende effekt;
 • øker hudens elastisitet
 • hårvækst er aktivert og hårstruktur er justert;
 • spikerplaten er helbredet;
 • aldringsprosesser reduseres betydelig.

Produser dem i henhold til en unik teknologi: inkuber (vokser) gjærkulturer på spesialdesignede og berikede medier. Dette gir igjen et økt innhold og betydelig biotilgjengelighet av svovel.

Tilbyder i sluttproduktet et økt innhold av mange vitaminer: E; B. I tablettene, unntatt svovel og gjær, er det ingen tilsetningsstoffer ekstrahert med kjemiske midler, bare naturlige ingredienser. Her kan du lese mer om acne enterosgel, vurderinger.

Frigivelsesform, sammensetning

B1 tablett inneholder: gjær - 499,5 mg (97,9%), silisiumdioksyd - 6 mg (1%), kalsiumstearat - 7 mg (1%), svovel - 0,8 mg (0,1%) B2 (riboflavin) 0,07 mg (5%), B1 (tiamin) 0,19 mg (11%), B6 ​​(pyridoksin) 0,118 mg (6%), svovel 5,5 mg (90%), vitamin PP nikotinsyre, niacin) 1,45 mg (6%), sporstoffer.

Vitaminene som er i struktur, inneholder i den største daglige doseringen, mg. (% av dagpenningen). Pakningen inneholder: 60-100 tabletter.

Kort vitnesbyrd

dosering

Voksne og barn fra 12 år skal ta 3 tabletter, 3 ganger daglig, under måltider, drikke bare vann.

Varighet 1 kurs - 1 måned, videre av helsehensyn. Ikke dårlig før resepsjonen skal konsultere med legen.

Indikasjoner for bruk

Som en kilde til vitaminer: B1, B2, B6, PP, anbefalt som et tilsetningsstoff til mat.

Kontra

Personlig intoleranse, graviditet, amming.

Spesielle instruksjoner

 • øker ikke kroppsvekten;
 • har ikke genetisk modifiserte komponenter;
 • effektivitet i kur - dystrofi av nagelplaten av ukjent etiologi, og spesielt avansert diffus alopecia. Legemidlet er bekreftet av kliniske studier (GOU DPO);
 • Effektiv behandling - Akne 2 grader (klinisk bevist faktum).

Kontra

 • barn under 3 år;
 • amming;
 • for noen nyresykdom
 • individuell intoleranse: gjær og svovel;
 • Det er ikke tilrådelig å bruke eldre (inneholder nukleinsyrer);
 • gikt;
 • alle former for sopp natur;
 • med atrofi av optisk nerve;
 • graviditet.

Bivirkninger

Kun i form av en allergisk reaksjon: kløe, urtikaria.

Pris og analoger

100 stk - pris 280 p.

60 stk. - pris 169 s.

analoger:

 • "Nagipol" - også vist med tretthet, plager, gastroenteritt, pris: 88-95 s.
 • "Evisent" - designet for selvomsorg, pris: 175-210 s.
 • "Nagifen" - tonic, pris: 110-135 p.
 • "Osokor" - beriker kroppen med mikroelementer, vitaminer, en utmerket assistent for akne, pris: 75 p.

anmeldelser

 • Sofia, 36 år gammel

Jeg har nylig hatt en forferdelig influensa. Og snart begynte hun å legge merke til at det fortsatt var mye hår på kammen, selv med vanlig hårvasking, var det hår igjen på bunnen av kabinen. Jeg dro til sykehuset for en konsultasjon, jeg ble foreskrevet vitaminer.

De bidro til å våkne opp fra sykdommen, men håret klatret fortsatt. Nylig snakket jeg på Skype med en tidligere klassekamerat, og i en samtale med henne hørte jeg for første gang om denne gjæren. Jeg tenkte ikke lenge, jeg dro og kjøpte den på apoteket. Det var ingen umiddelbar mirakel, selvfølgelig, men etter hvert ble håret stoppet. Jeg er veldig, veldig glad!

Når håret mitt begynte å strømme inn gradvis, trodde jeg det var en alder. Men jeg er sjefsrevisor i et meget vellykket selskap, så jeg må alltid holde merkevaren. Jeg prøvde på meg selv ikke en mengde midler og nasjonalt, både kjemiker og kjemikalier.

Inntil nå er det skummelt og uforståelig å huske hvordan hele håret mitt ikke kom ut helt. Men av alle de prøvde, hadde bare gjær med svovel en positiv effekt på håret, og ikke bare, selv neglene ble vanskeligere og sluttet å bryte!

 • Svetlana, 28 år gammel

Først var jeg veldig forsiktig med pillene, for en eller annen grunn trodde jeg at lukten ikke ville være veldig bra, og smaken ville være ekkel. Men faktisk ble jeg hyggelig overrasket, pillene hadde et appetittvekkende utseende, nøytral smak og jeg begynte kampen for skjønnhet. Jeg ville ha hjelp med å bli kvitt stratifiserende negler og splitte ender.

Jeg ble imidlertid ikke kvitt problemet, men den verdsatte rundheten begynte å tilføyes gradvis. Alle mine venner har en fantastisk bust og ganske avrundede former, men dette er ikke min sak. Inntil nå har jeg foretrukket å ha mer jeans, T-skjorter, gensere og ikke vakre kvinner kjoler. Nå er jeg bare glad, og jeg vil prøve å løse problemet mitt på en annen måte.

 • Valeria, 21 år gammel

Akne begynte å dukke opp på skolen min på den tiden, som vi ikke gjorde. Min mor kjørte gjennom sykehus og bestemor i Travnitsa, gjorde forskjellige tester, sjekket magen osv. Men, og fortsatt der, lider jeg fortsatt og er veldig komplisert om dette, fordi jeg vil gifte meg.

Jeg har nylig lest på Internett om et privat sykehus, vurderingene var gode, og jeg bestemte meg for å besøke henne. Da legen tilskrev Evisent og svovel til meg, ble jeg overrasket, men jeg kjøpte dem og begynte å akseptere dem i henhold til instruksjonene. Og det som var overraskende er ikke bare akne borte, men energien fra meg og rushing, til tross for at nå våren mangler vitamin.

Flere Artikler Om Typer Acne