I hver persons kropp er det nødvendige stoffer for egen foryngelse. Det er bare nødvendig å aktivere dem for å starte regenerering og foryngelse av kroppen, ansiktets hud.

Dette prinsippet brukes til ikke-kirurgiske ansiktsløftningsprosedyrer ved å injisere plasma rik på blodplater (såkalt PRP-teknologi) med injeksjoner av pasientekstrahert plasma.

Gjennom PRP-metoden som brukes over hele verden, aktiveres prosessene for metabolisme mellom celler, deres egen hyaluronsyre, kollagen og elastin blir aktivt syntetisert.

Hvordan går det med å løfte med plasmainjeksjon?

Løftesesjon varer omtrent en time og foregår i en dispensar.

1. Blod er tatt fra klientens vene (ca. 30 ml). Deretter separeres ved hjelp av en spesiell sentrifuge, leukocytter, erytrocyter og overskytende plasma fra dette blodet.

Hvis vi sammenligner sammensetningene av utgangsmaterialet og plasmaet som er oppnådd for løfteprosessen, øker konsentrasjonen av blodplater i den med 4-5 ganger. En nyttig komponent av det oppnådde stoffet er stamceller, som i kroppen omdannes til nye hud- og vaskulære celler.

2. Straks blir det resulterende plasma injisert i pasientens derma i henhold til en bestemt ordning. Når du løfter med det meso-terapeutiske prinsippet, går plasmaet i dermis ikke dypere enn papillærlaget.

I dette tilfellet oppstår løftingen hovedsakelig ved produksjon av sin egen hyaluronsyre. Anestesi er ikke nødvendig under økten. I spesielle tilfeller, mulig lokalbedøvelse.

Plazmolifting: "for" og "mot"

Å løfte ansiktets hud med plasma gir følgende positive endringer:

 • aldringsprosesser sakte ned;
 • elastisitet øker;
 • aktiv hudhydrering forekommer;
 • forbedret hudstruktur og farge;
 • rynker blir rettet;
 • peeling og tørrhet reduseres og forsvinner.

Prosedyren brukes også til å gjenopprette ansiktets hud etter overdreven isolasjon eller peeling med en laser.

Kontra

Ansiktsløfting ved hjelp av plasma utføres ikke i nærvær av:

 • alvorlige sykdommer i indre organer;
 • graviditet;
 • hepatitt viral opprinnelse;
 • diabetes;
 • blodforstyrrelser;
 • hudbetennelser;
 • vevsptose;
 • HIV-infeksjon;
 • syfilis;
 • psykisk lidelse.

Bivirkninger og komplikasjoner

Løfting ved bruk av plasma-injeksjoner er en relativt sikker behandling, men det er fortsatt bivirkninger og påfølgende komplikasjoner fra denne typen ansiktsløfting.

 • Selv om sannsynligheten for en allergi er liten, kan den manifestere seg som en reaksjon på nålermetaller og til antikoagulantia som introduseres i blodet slik at det ikke stikker.
 • Ca. en uke etter løfting, hevelse og rødhet i ansiktet, holdes blåmerker på injeksjonsstedene av legemidlet.
 • En alvorlig komplikasjon av bloddonasjon kan være infeksjon. Dette er sjeldent. For å unngå problemer, bør du kontakte klinikken med godt omdømme, lisenser og erfarne medarbeidere.
 • I akne av smittsom opprinnelse kan forverring av sykdommen forekomme.
 • Det er fare for overføring av infeksjon fra blod fra en klient til blodet til en annen ved bruk av blodbehandlingsapparatet.
 • Mulige bivirkninger forbundet med økt pigmentering etter prosedyren. Utseendet på flekker på ansiktets hud er provosert fra å besøke badstuer og solsenger, under sola.
 • Kroniske sykdommer kan bli forverret.
 • Løfte PRP er kortvarig.
 • Gitt behovet for å gjenta løfteprosedyrer, har kostnaden av behandling betydelig vekt.

Prisplasmaløfting

Kostnaden for ansiktsløfting ved hjelp av plasma kan være annerledes. Det avhenger av regionen, på medisinsk klinikk. Det skal huskes at i gjennomsnitt, for å få løfteeffekt fra øktene, må tallet være minst tre til fire.

Og for å opprettholde løfteeffekten, anbefales det å utføre denne type ansiktsforyngelse en gang i året. Prisen på plasmaløftprosedyrer varierer i vidt omfang: fra 8 000 rubler til 22 000 rubler.

Face Lifting Anmeldelser med plasma

Negative vurderinger reduseres hovedsakelig til krav på nivået på prosesskostnader. Videre må plasmaløftprosedyren etter noen tid gjentas. Den nest vanligste klagen om å løfte ved hjelp av plasma er vurderinger av smertefulle prosedyrene selv.

For det meste er tilbakemeldinger fra kunder som har gjennomgått løftinger, entusiastiske.

Gjennomgang av Jeanne, 45 år:

"Jeg dro til PRP etter å ha hørt rave vurderinger fra en venn. Jeg beklager ikke: rynkene glattet ut, huden i ansiktet mitt skinner utrolig, det har blitt tettere, ser så friskt ut som et barn. "

Gjennomgang av Arina, 29 år gammel:

"To uker etter den andre prosedyren stoppet jeg nesten rynkene, og med ålene som plaget meg, var det over."
til menyen ↑

Plazmolifting: bivirkninger og hvordan du unngår dem

Plasmolifting prosedyren anses som en av de sikreste og mest effektive foryngelsesmetoder, som også kan utføres for terapeutiske formål. Men mange pasienter tviler fortsatt på om det skal gjøres. Og det er ikke bare den høye prisen som stopper dem, selv om det er en viktig faktor. De fleste er redd for komplikasjoner som ofte oppstår under uforsiktig arbeid med blod. Hva kan være bivirkningene ved plasma-løfting, spurte vi profesjonelle skjønnhetseksperter.

Innholdet i artikkelen

Kjernen i prosedyren

Hemmeligheten med høy effektivitet av prosedyren er i egenskapene til plasmaet renset fra røde blodceller. Det er faktisk en ren intercellulær væske, hvor blodplater forblir og i en liten mengde stamceller som er i stand til å fullstendig reparere skadet vev, inkludert beinvev.

Etter at pasienten er tatt fra pasientens blodår, blir blodet plassert i et sentrifugeringsapparat, hvor det er delt inn i to eller (med høyteknologiske behandlingsmetoder) tre lag. Den første er røde blodlegemer eller røde blodlegemer. Den andre inneholder for det meste næringsstoffer, og den tredje, den mest verdifulle - en høy konsentrasjon av blodplater.

Blodplater utfører to hovedfunksjoner - de tetter opp skadede kar og kapillærer, beskytter kroppen mot blodtap og stimulerer regenereringsprosesser, slik at kroppen raskt kan reparere skader.

Subkutant plasma:

 • blodsirkulasjonen er aktivert;
 • utvidende kapillærnettverk;
 • utvekslingsprosesser er akselerert;
 • cellulær ernæring er forbedret;
 • celler begynner å vokse og dele raskere.

Faktisk blir hastigheten til alle vitale prosesser den samme som for en ung utviklende organisme. Dette gjør at du raskt kan stoppe betennelsesprosesser, glatte rynker, eliminere små arr og arr, forbedre hudens elastisitet og elastisitet.

søknad

Prosedyren har blitt brukt ikke bare i kosmetikk. Det blir stadig brukt i gjenopprettende idrettsmedisin, for å akselerere helbredelsen av brudd og skader. De nyttige egenskapene til plasma har blitt vedtatt av ortopedister og dermed behandlet gikt, leddgikt og artrose i hoften eller knæret, osteokondrose og andre sykdommer.

Det er også medisinske indikasjoner på plasmaløfting i ansiktet. Det påskynder helbredelsen av kjemiske og termiske forbrenninger, økningen av kantene av innsnevrede sår, bidrar til å bli kvitt akne og normalisere prosessen med sebaceøs utskillelse, derfor brukes den ikke bare i estetisk, men også i medisinsk kosmetologi.

Komplikasjoner: årsaker og effekter

Det virker fra en slik prosedyre - eneste fordel. Hva slags komplikasjoner, i prinsippet, kan vi snakke om dyp vevsforyngelse oppstår? Men plasmaløfting har en sterk effekt på kroppen og kan derfor forårsake ulike bivirkninger.

Mulige årsaker

Vanligvis oppstår komplikasjoner etter plasma-løft gjennom selve pasientens feil. Spesielt hvis du brukte moderne høyteknologiske teknikker PRP, Regenlab og lignende. For å kunne jobbe med dem og kjøpe merkenavn, gjennomgår kosmetologer obligatorisk forhåndsopplæring, der de får klare, trinnvise instruksjoner.

Tradisjonell plasmaløfting er ikke like effektiv og sikker som blodet samles i konvensjonelle (i stedet for vakuum) rør og behandles i en laboratoriesentrifuge. Der er cellemembranene delvis skadet, og plasmaet ligner en cocktail av knuste blodplater og næringsstoffer. Det er nyttig for å forbedre turgor og fukte huden, men stimulerer ikke regenereringsprosesser så aktivt. Ja, og sannsynligheten for infeksjon i blodet under behandlingen er til tider høyere.

En annen viktig årsak til utviklingen av komplikasjoner kan være tilstedeværelse av skjulte sykdommer, spesielt kreft, og pasientens genetiske predisponering mot autoimmune sykdommer.

Folk som lider av kroniske sykdommer i indre organer må være helt sikre på at de er i remisjon.

Sol eller ultrafiolette lamper i et solarium kan forårsake hyperpigmentering hvis de påvirker huden i de første dagene etter prosedyren. På grunn av flere punkteringer, er dets beskyttende egenskaper midlertidig redusert, derfor er det nødvendig å håndtere ansiktet med stor forsiktighet.

Feil behandling av behandlet område og unøyaktighet av pasientene selv forårsaker alle de hyppigst forekommende komplikasjonene.

Det ser ut til at prosedyren lett oppfattes av kroppen. Faktisk fører det til dype forandringer på mobilnivå, og huden trenger tid til å gjenopprette fra stresset.

Bivirkninger

Oftest opplever pasientene slike komplikasjoner og bivirkninger fra plasmaløfting:

 1. Lang puffiness. Det kan være et symptom på en allergi mot heparin, som legges til plasmaet etter at det er behandlet. Fjern det raskt, hjelp antihistaminer.
 2. Infeksjon og suppuration av sår. Oppstår når du sliter av de dannede skorpe eller utilstrekkelig forsiktig hudpleie den første dagen etter prosedyren.
 3. Blåmerker og hematomer. De virker svært sjelden hvis nålen har skadet et blodkar i stor eller nær hudflaten under prosedyren. Passer uavhengig i 4-7 dager.
 4. Autosensibilisering av huden. En type autoimmun sykdom som pasienten kanskje ikke er klar over. Det manifesteres av alvorlig rødhet, kløe og ser ut som en langvarig allergisk reaksjon. Krever kvalifisert hjelp.
 5. Fibrose. Dannelsen av knuter eller arr i bindevev på injeksjonsstedet. Vanligvis er en person oppmerksom på en slik tilbøyelighet til kroppen sin, siden spor på kroppen forblir selv etter mindre skader.

Noen pasienter klager også på resultatets skjørhet eller fullstendig fravær. Det er allerede avhengig av mange faktorer: den generelle tilstanden og de individuelle egenskapene til organismen, kvaliteten og typen plasmaløfting, livsstilen og alderen til pasientene.

Hvordan unngå problemer

For å unngå mulige negative konsekvenser av prosedyren, er det nødvendig å oppføre seg riktig på hvert trinn. Alt begynner med en foreløpig konsultasjon, hvor legen gjennomfører en detaljert undersøkelse av pasienten for å identifisere kontraindikasjoner. Alle spørsmål må besvares så ærlig som mulig, og hvis du er i tvil om muligheten eller muligheten til å utføre en plasmaløfting, bør du bestå testene.

En uke før prosedyren slutter de å ta antikoagulantia og rusmidler med salisylsyre. Det er svært ønskelig å helt slutte å røyke og drikke alkohol. Du trenger ikke å sole deg og besøke solseng, for ikke å provosere hudforbrenning eller hyperpigmentering.

Mikrokanaler fra injeksjoner strammes fullstendig om to dager. I mellomtiden er de den åpne porten for patogener. Derfor er det svært viktig å observere slike anbefalinger innen 2-3 dager:

 • ikke bade på badet;
 • ikke svøm i åpent vann;
 • Ikke rør ansiktet med hendene dine;
 • ikke massasje og maske
 • ikke bruk dekorative kosmetikk;
 • ikke svette eller overopphete;
 • ikke sov ansikt i puten.

Det er mulig å fjerne sterkt ødem ved å påføre tøris i ansiktet eller ved å utføre en lysmassasje med en marmorball som tidligere har blitt behandlet med et antiseptisk middel.

Hvis ødemet ikke går bort innen 3-4 dager, vises rødhet og / eller utslett på huden, kløe og alvorlig avskalling har begynt, kroppstemperaturen har steget (enda litt) - det er bedre å konsultere en lege. Disse kan være tegn på en allergisk reaksjon eller infeksjon.

Fordeler og ulemper med plasmaløfting

Ekspertuttalelsen er utvetydig - plasma-løft er virkelig en super effektiv måte å raskt forynge huden og forhindre tidlige rynker. Blant proffene er de viktigste:

 1. Smertefri. Prosedyren krever ikke en lokalbedøvelse. Injiseringer utføres med en veldig tynn nål og gir kun mindre ubehag. Imidlertid gjør noen ganger følsomme pasienter applikasjoner med bedøvelse til problemområdene.
 2. Allergivennlig. Allergier til eget blod kan ikke oppstå i prinsippet. Sjeldne tilfeller av manifestasjon oppstår ved intoleranse mot heparin, som brukes til å forhindre rask koagulering av plasma. Det er også mennesker hvis hud reagerer negativt på kontakt med metallet.
 3. Omfattende innvirkning. På grunn av stimulering av naturlige regenereringsprosesser, har ikke plasmaløfting et smalt målrettet, men en kompleks effekt på problemområdet. Videre er det forlenget, siden en tid etter injeksjonene opprettholdes en høy grad av metabolske prosesser, og effekten øker bare.
 4. Utførelseshastigheten. Sammen med gjerdet, sentrifugeringen og subkutan injeksjon av plasma, tar prosedyren ikke mer enn 15-20 minutter. Hvis en maske påføres ansiktet etter det, må du legge til så mye. Og det mest ubehagelige øyeblikket - introduksjonen av stoffet varer i det hele tatt ca 5 minutter. Men resultatet varer fra flere måneder til to år.
 5. Forbedre immunitet. Siden innføringen av plasma aktiveres alle funksjoner av vev og celler, blir de beskyttende egenskapene til huden forbedret. Det er derfor som et forebyggende tiltak, anbefaler plasma-løftende leger å gjøre 1-2 måneder før høytiden. Den vil forberede og beskytte huden mot de negative effektene av tradisjonelle sommerfaktorer: solen, høye temperaturer og ikke nok vann.

Motstandere av plasmaløfting fremførte sine argumenter. De tror at prosedyren ikke er helt trygg, da dette jobber med blodprodukter. I en liten andel pasienter fremkaller det en forverring av skjulte sykdommer og kan faktisk føre til alvorlige komplikasjoner.

Prisen på høyhastighets plasmaløfting er høy, og effekten av den forblir i gjennomsnitt i omtrent et år.

Oppsummering

Ifølge vurderinger fra de fleste pasienter forekommer slike alvorlige bivirkninger av plasmaløfting, som forverring av kroniske sykdommer eller lansering av autoimmune, svært sjelden, og vises ikke umiddelbart. Dette er hovedfaren for prosedyren. Hvis det er kreftceller i kroppen, kan de aktivt formere seg, og symptomene på kreft vil bare vises etter en stund.

Men generelt gir prosedyren en utmerket foryngende effekt og tolereres veldig lett. Naturligvis, etter 60 år, når metabolske prosesser er sterkt redusert, vil reaksjonen på plasmagløfting være langt fra det samme som i 40. Prosedyren kan heller ikke lagre fra dype ansiktsrynker og kraftig sagge hud.

Derfor håper du ikke på et mirakel, men du må virkelig vurdere situasjonen. For pasienter i moden alder er plasmaløfting bedre å bruke som et middel for å akselerere rehabilitering etter kirurgisk stramming, kjemisk eller laserskalering. Styr løfteeffekten ved å kombinere plasmabehandling med andre injeksjons- eller fysioterapi teknikker.

Det er bedre å evaluere resultatene et par uker etter slutten av hele kurset, selv om de første positive endringene manifesterer seg om noen dager. Hvis du sammenligner bildene før og etter ansiktsløftingen, forekommer det noen ganger at forskjellen mellom bildene er noen få år - den visuelle effekten av foryngelse er så sterk. Dette bekreftes av mange innlegg i kvinners forum. Så det er fortsatt flere tilhengere for denne prosedyren.

Plasma ansiktsløftning - Eliksiret av ungdommelig hud uten komplikasjoner!

Den vellykkede løsningen av aldersrelaterte endringer i ansiktets hud, som forstyrrer sinnet til den kvinnelige halvdelen, ble funnet i 2004. Hovedkomponenten av ungdoms eliksir er plasma med høyt innhold av blodplater, som frigjøres fra pasientens blod. Derfor kalles teknikken plasmaløfting for ansiktet. Det handler om at hun vil bli diskutert videre.

Kjernen i teknikken

Face Plasma Lifting - En nyskapende teknologi for å bekjempe fading, moden hud. Teknikken er basert på injeksjon av behandlet plasma oppnådd fra pasientens blod. Stoffet kalles blodplateautoplasma. Injeksjon aktiverer kroppens evne til å produsere hyaluronsyre, kollagen, stimulerer akselerert stamcelledeling og har en gunstig effekt på hudens funksjon.

En nyskapende teknikk kom til kosmetikk fra medisin, takket være russiske forskere Akhmerov R.R. og Zarudiyu RF Unge plasmaforyngelsesprosedyrer (mindre enn 20 år) er populære, brukt i kjente klinikker, takket være de betydelige resultatene og helsevesenet.

Fordeler og ulemper ved plasma-løfting

Den største fordelen med ansiktsforyngelsesmetoden er den effektive virkningen fra innsiden av cellene, omprogrammering av regenereringsprosessene, fornyelse av hudvev, stimulering av akselerert syntese av kollagen og elastinfibre.

I sin tur er injeksjonsavvisning, allergiske reaksjoner eller bivirkninger assosiert med det aktive stoffet utelukket. Bare pasientens autoplasma er involvert i prosedyren - ingen utenlandske proteiner eller cellulære komponenter.

Plasmolifting kan kombineres med russisk ansiktsløfting og andre salongforyngelsesmetoder.

Det er verdt å merke seg at foryngelsen av det behandlede plasmaet har en liten aldersgrense. Det anbefales til pasienter i alderen 25-60 år.

Ulempene med løfte teknikker inkluderer:

 • Enhver injeksjon er et brudd på integriteten til overflaten av huden, så risikoen for infeksjon er tilstede;
 • prosedyren ledsages av mindre smerte under blodprøvetaking, direkte injeksjon av injeksjonen i huden;
 • utilstrekkelig tilslutning av klinikken til hygieniske og hygieniske standarder, krenkelse av desinfeksjon av medisinsk utstyr (for eksempel sentrifugerør) truer med mulig infeksjon med viral hepatitt, HIV, syfilis og andre sykdommer som kan overføres via blod fra en tidligere klient;
 • risikoen for aktivering av virus som var i blodet og ikke manifesterte seg (for eksempel herpes);

Se den umiddelbare effekten på den første dagen, vil ikke fungere. Kroppen må starte mekanismen for foryngelse og reproduksjon av dermis. Derfor, med den forventede effekten vil måtte lide.

Indikasjoner og positive effekter av teknikken

Plasmaløfting vil eliminere eller redusere følgende ansiktsmangler:

 • strekkmerker, arr;
 • etterligne, aldring rynker;
 • vaskulært retikulum;
 • fotobehandling av huden med alderen;
 • akne, psoriasis og dermatologiske sykdommer;
 • overdreven pigmentering;
 • behovet for å akselerere vev reparasjon etter laser, kjemisk peeling, ablativ foryngelse prosedyre.

Dessverre vil de første synlige forbedringene bli merkbare etter en uke. Fornyelsesprosessen vil bli forsinket opptil seks måneder. Du vil imidlertid være fornøyd med resultatene:

 • den samlede effekten av ansiktsforyngelse,
 • strålende og sunn farge;
 • ansikts rynker alder forsvinne;
 • nivået på ansiktet
 • arr, strekkmerker og arr blir mindre merkbar;
 • kur akne og akne;
 • hyperpigmentering, tørr hud vil forsvinne;
 • Konturene i ansiktet vil hente opp, få en klar oversikt;
 • bivirkninger fra kosmetiske prosedyrer, vil ultrafiolette brannskader raskt forsvinne;
 • Aldringsprosessen vil bli redusert ved å øke antall syntetiserte kollagenfibre, normalisere vannbalansen i cellene, oksygenering og aktiv regenerativ funksjon av huden.

Kontraindikasjoner for plasmaløfting

Plasmaløfting er strengt kontraindisert med pasientens helseproblemer som:

 • akutte og forverrede kroniske sykdommer;
 • diabetes mellitus;
 • smittsomme og autoimmune sykdommer;
 • onkologi;
 • HIV-infeksjon
 • hepatitt B, C;
 • graviditet og amming
 • blødningsforstyrrelser, hemofili;
 • psykiske lidelser, epilepsi;
 • immundefekt av klienten.

Plasma løfteprosedyre

Det skal bemerkes at denne teknikken utføres utelukkende i spesialiserte klinikker, medisinske sentre, med bruk av dyrt utstyr av en kvalifisert spesialist. Å utføre prosedyren hjemme er umulig.

Ansiktsforyngelse ved denne metoden krever en forberedende fase. Det gir:

 • Levering av 4 blodprøver: For HIV, hepatitt B, C og АТ til Treponema pallidum (totalt). Testing er ikke nødvendig i klinikken for prosedyren. Det utfylte skjemaet med utskrift av et annet laboratorium er også gyldig;
 • prøvetaking 10-20 ml venøst ​​blod til fremstilling av terapeutisk plasma.

Injeksjonen gjøres i klinikken i nærvær av klienten og inkluderer følgende trinn:

 1. I et spesielt lite sentrifugeringssted plasseres 1-2 engasjerende rør fylt med blod.
 2. Sentrifugen begynner å rotere raskt, blodet er delt inn i flere fraksjoner, forskjellig i tetthet. Dette plasmaet er dårlig, blodplaterrikt plasma og røde blodlegemer. Rørene har en spesiell avsetning, slik at blodet ikke stikker seg.
 3. For plasmalifting brukes bare blodplate rik plasma (PRP). Antall blodplater i 1 ml plasma når 1 million.

Injeksjonspreparatstrinnet tar ca. 15 minutter i streng overholdelse av rekkefølgen og teknologien til prosessen. Deretter injiseres den resulterende substansen med en tynn nål med en sprøyte (som under mesoterapi) i de indre lagene av dermis, direkte inn i problemområdene.

Tilfeller av kutan ikke-invasiv plasmaløfting er tillatt. Denne teknikken sørger for fordelingen av det resulterende produkt til problemområder uten injeksjoner.

Ved den tid som foryngelsen tar 20-60 minutter, avhengig av størrelsen på de feilene som blir behandlet. Det anbefales å gjenta injeksjonen etter 1-2 uker. Plasmaterapi er som regel 4-6 besøk.

Hvordan forberede deg på prosedyren

Plazmolifting - planlagt, men ikke bestått handling. Testing og konsultering av en lege er ikke alt. For å oppnå større effektivitet fra prosedyren i 2-3 dager før prosedyren anbefales:

 • nekte å ta anti- og prokoagulerende legemidler, aspirin og citramon;
 • ikke konsumere alkohol, ikke røyk
 • drikke mer vann (mer enn 2 liter per dag);
 • fett, krydret og usunn mat (for eksempel sjetonger) for å utelukke, ta hensyn til anti-aging produkter og friske grønnsaker, frukt;
 • trene, om mulig, redusere eller stoppe.

Når det gjelder dagen for plasma-løftingen, det vil si 3 timer før prosedyren er uønsket.

Subtiliteter og kombinasjon med andre fornyelsesmetoder

Absolutt sterilitet, streng etterlevelse av klinikken til kravene til en septiktank og antiseptisk - hovedbetingelsen for prosedyren. Derfor, når du velger en klinikk, spør om tilgjengeligheten av relevante dokumenter:

 • Tillatelse til å engasjere seg i medisinsk virksomhet;
 • opptak til klinikken for å arbeide med blod og dets derivater
 • sertifikat for plasma løfting.

Sikkerhet av helse og effektivitet av metoden avhenger av den.

Oppbevaring, frysing eller transport av det ferdige plasma er ikke tillatt. Derfor er det viktig at fremstillingen av injeksjonen ble utført i din nærvær.

Bruising og hematom kan oppstå på injeksjonsstedene. Du bør ikke bekymre deg, de vil passere om 2-3 dager uavhengig.

Rehabiliteringsforanstaltninger er ikke nødvendig. Men for å unngå overdreven eksponering for ultrafiolett behov. Det er bedre å utsette besøk til solarium, bad, basseng for en stund.

Plasma løfte kombinert laser foryngelse av huden. Mange spesialiserte klinikker tilbyr også brøkteknologi. Denne tilnærmingen vil styrke og utvide den oppnådde effekten.

En integrert tilnærming til hudens aldring

Ikke stole bare på resultatet av plasmaløft. Organiser riktig omsorg, ernæring og en sunn livsstil med god søvn i opptil 8 timer.

Ikke glem massasje og ansiktsgymnastikk. Slike øvelser støtter perfekt hudvevet i tone. For detaljer om hvordan du skal utføre massasje hjemme, les her.

Plasmaløfting gjør at du kan fortsette å bruke anti-aging kosmetikk tilberedt på egen hånd. Mange oppskrifter fra kelp eller naturlig olivenolje, rik på næringsstoffer.

Kostnaden for plasmaforyngelse

Plasmaløfting er en ganske dyr metode for hudforyngelse. Dette skyldes dyrt utstyr, skaffe dokumenter for sin oppførsel.

Prisen på en økt varierer fra 6 til 12 tusen rubler, avhengig av størrelsen på problemområdet og prestisjen til klinikken. Den laveste prisen på prosedyren er mistenksom. Derfor må du kontrollere tilgjengeligheten av relevant autorisasjonsdokumentasjon. Den økte kostnaden av prosedyren er også uakseptabelt, eventuelt avbrudd av klinikk patentert teknikker (importert utstyr, reagensrør - det er en mismatch).

Nøye tilnærming valget av klinikken for å få effekten som vil begrunne investeringen.

Kontraindikasjoner for plasmaløft og bivirkninger av prosedyren

Plasmolifting skal utføres i en spesialisert medisinsk institusjon som har riktig lisens og har rett til å arbeide med blodprodukter fra Helse. En av kontraindikasjonene er alder under 18 år. Det er kontraindisert i diabetes, endokrine sykdommer. Eksperter anbefaler ikke plazmolifting for unge mennesker (under 25 år). Pasienter med tynn og sensitiv hud bør foretrekke den sveitsiske versjonen av prosedyren.

Hva er en plasmaløfting?

Plasmolifting er en sikker og moderne anti-aldringsteknikk. Hans utseende er i stor grad på grunn av metoden for autohemoterapi, hvor essensen er at pasienten administreres sitt eget venøse blod under huden. Denne metoden bidro til å styrke immunforsvaret, mettet cellene i kroppen med oksygen, regulere vannbalansen i huden.

Plasmolifting innebærer bruk av renset humant plasma beriket med blodplater. Metoden ble patentert nylig, i 2004, men klarte allerede å tjene tillit hos pasienter. Det aktiverer produksjonen av kollagen av huden, gjenoppretter forsiktig skadet vev.

Denne teknikken brukes i medisin: i ortopedi og tannlege. Plasmaløfting hjelper med gynekologiske og urologiske sykdommer. Fordelene ved metoden kan oppregnes uendelig. I kosmetologi brukes den til:

 • eliminering av kosmetiske feil i huden;
 • bli kvitt akne;
 • redusere antall ansiktsrynker;
 • justere det ovale ansiktet;
 • Forbedre utseendet på hendene: å fjerne aldersplassene, myke, fukte huden;
 • styrke håret, redusere håravfall
 • fjerning av edderkoppen på bena;
 • utvinning av dermis etter laser peeling.

Hvordan oppfører seg før og etter prosedyren?

Til det må du forsiktig forberede: noen dager før det er nødvendig å slutte å ta medisiner som påvirker blodproppene.

Det vanlige dietten bør også justeres:

 • ikke spis mat som inneholder mange kalorier;
 • Fra den daglige menyen utelukkes matvarer som inneholder store mengder fett.

Måltider må tilberedes i dobbeltkoker. Ved gjennomføringen av disse anbefalingene, tolereres prosedyren godt av pasientene. Før plazmoliftingom anbefales ikke å røyke sigaretter. 5 timer før prosedyren, trenger du ikke å spise noe, mengden væske du drikker må også kontrolleres.

I de første dagene etter bruk av en helseforbedrende teknikk er det umulig å bruke kosmetikk.

Innen 3 dager kan du ikke:

 • svømme i bassenget
 • å besøke badet,
 • soling i solariumet,
 • vær i solen.

Hvem skal ikke gjøre plasmaløfting?

Hårplasma terapi

Før prosedyren må du bestå de riktige testene, hvis de viser noen avvik fra normen, vil spesialisten nekte å utføre plasmaoppheving av hodebunnen.

Du bør ikke bruke denne kosmetiske teknikken hvis hårproblemer skyldes hormonelle lidelser. I dette tilfellet foreskrives pasienten en omfattende behandling for å redusere hårtap og sprøtt hår.

Prosedyren er kontraindisert ved nervesykdommer og frykt for injeksjoner.

Kontraindikasjoner til ansikt plazmoliftingu

Kvinner anbefales ikke å utføre prosedyren under menstrual blødning. Ansikts plasma behandling er forbudt for pasienter som lider av autoimmune sykdommer. Det er kontraindisert hos personer hvis kropp har mangel på fibrinogen.

Plazmoliftende personer har ikke lov til å gjøre i følgende tilfeller:

 • med individuell følsomhet mot antikoagulant
 • under graviditet, under amming;
 • i nærvær av irritasjon, mol, rødhet på huden, med allergisk dermatitt;
 • med streptoderma og smittsomme sykdommer;
 • med intoleranse mot bedøvelsesgelen.

Er plasmaløfting alle leddene?

Takket være denne terapeutiske metoden forsvinner smerter i leddene i en person, den inflammatoriske prosessen reduseres, bruskvævet gjenopprettes raskt. En person trenger ikke lenger å starte dagen med bruk av smertepiller, han kan igjen føle livets glede. Dette forklares av det faktum at smertestillende midler bare lindrer smerte for en stund, og plasmaløfting påvirker selve årsaken til leddsykdom.

Men noen forskere mener at plazmolifting for ledd aktiverer prosessen med stamcelleproduksjon. En slik kunstig innblanding kan være fulle av alvorlige konsekvenser. Mekanismen for stamcelleaktivitet er ikke fullt ut forstått.

I tillegg er det antatt at plasmaløfting øker sannsynligheten for kreft i leddene. Derfor, hvis en pasients nærmeste familie er diagnostisert med kreft, bør han gjennomgå en full undersøkelse, veie fordeler og ulemper.

Plasmolifting skal ikke brukes med løpende form av revmatoid artritt, og i det siste stadium av sykdommen kan det ganske enkelt være ineffektivt.

Plasmoterapi av leddene bør ikke brukes til personer som lider av hypertensjon, som under prosedyren i en person kan:

 • øke blodtrykket
 • pulsfrekvensen vil øke.

Plasmolifting er kontraindisert, og hvis nyrene er svekket, kan en person utvikle vedvarende hevelse i beina. I dette tilfellet vil han trenge alvorlig medisinsk behandling.

Hvis pasienten har en tendens til å danne keloider, bør prosedyren også bli forlatt.

Har plasma-løft noen bivirkninger?

Etter en kosmetisk prosedyre kan en person oppleve slike uønskede effekter:

 • liten hevelse;
 • rødhet av huden på injeksjonsstedet;
 • forverring av kroniske sykdommer i indre organer.

Når en stor blåmerke dukker opp, må du konsultere en lege, han vil foreskrive den nødvendige behandlingen. Hvis det oppstår en allergisk reaksjon, bør antihistaminer tas.

En kosmetolog forteller om plasmabehandling som en forandringsmetode:

Plasmolifting brukes relativt nylig i kosmetologi, slik at kontraindikasjonene ikke er fullt undersøkt, det er mulig at over tid vil listen øke litt.

Du finner mer informasjon om dette emnet i Plasmolifting-delen.

Listen over kontraindikasjoner for plasmaløfting

Kontraindikasjoner for plasmaløfting er tilstede sammen med fordelene ved prosedyren. For noen anti-aging prosedyrer, er det visse forbud, alle disse aspektene bør tas i betraktning av en spesialist som vil utføre hudforyngelse på denne måten.

Hvis vi snakker om plasmaløft, er det en injeksjonsprosess direkte under injeksjonshuden, som består av pasientens blodplasma. Forskere kunne bevise at blodplater inneholdt i plasmaet, har en gunstig effekt på tilstanden til hud og menneskevev. Å øke nivået på enkelte områder bidrar til en mer intensiv produksjon av vitaminer, kollagen og andre komponenter som er ansvarlige for cellefornyelse, noe som gjør at huden kan gjenopprettes på kortest mulig tid. Denne prosedyren er blant de ikke-kirurgiske metoder for foryngelse.

Plasma løfteapplikasjoner

Plasmolifting brukes veldig aktivt i mange land for å eliminere følgende problemer:

 • første tegn på hudens aldring på ansikt og kropp;
 • tørr hud, flak, økt blodgass og tilhørende mangler;
 • den første fasen av utelatelse av øyelokkene;
 • utvikling av den inflammatoriske prosessen i talgkjertlene;
 • acne;
 • strekkmerker på huden etter et kraftig vekttap eller fødsel;
 • Hudfeil, inkludert arr og arr;
 • skallethet og utvikling av seborrhea;
 • hud restaurering etter laser eller kjemisk peeling.

I tillegg til kosmetikk, Plazmolifting brukes aktivt i ortopedi for behandling av slitasjegikt, ryggsmerter, idrettsskader, for å eliminere smerte og muskelkramper. I gynekologi er indikasjonene på prosedyren erosjon og andre sykdommer i livmoderhalsen, endocervisitt. Tannleger er meget aktivt ved hjelp av denne metode for behandling av tannkjøttsykdom, tanntrekking, utviklingen av betennelse i tannkjøttet og implantater. Kosmetisk maksimal effekt kan oppnås dersom det anvendes en kompleks tilnærming, hvor den spesialiserte vil kombinere Plazmolifting, for eksempel Bio-revitalisering.

Kosmetologer behandler plasmaløfting positivt, vurderer slik manipulering å være harmløs. Etter deres mening gjør denne prosedyren det mulig å frigjøre kroppens eksisterende ressurser. Dermed er det mulig å aktivere pasientens regenerative, immun og metabolske systemer.

Før prosedyren må pasienten konsultere en lege eller en kosmetolog som vil gjøre dette. Spesialisten vil foreta en foreløpig undersøkelse av huden, lage en historie av sykdommen og foreskrive den nødvendige undersøkelsen. Dette stadiet er svært viktig, fordi legen vil kunne ta hensyn til mulige komplikasjoner og forhindre dem.

I tillegg til undersøkelse av lege og levering av analyser, må pasienten få dager før forventet dato for prosedyren for å fjerne fra kostholdet sterk kaffe og te, røkt, krydret og salt, salt, surt og stekt mat, alkoholholdige drikkevarer.

Under hele denne tiden til å være så mye som mulig for å konsumere drikkevann eller urtete å forlate tobakksprodukter, samt ta vare på det siste måltidet var i 4-5 timer før prosedyren. Det er nødvendig å ta hensyn til at kvinner Dato for Plazmolifting bedre å velge i den første fasen av menstruasjonssyklusen, etter slutten blødning.

Fordeler og ulemper med prosedyren

Plasmolifting er en relativt ung type terapi, slik at eksperter uttrykker motstridende synspunkter og fremhever fordeler og ulemper.

Dermed kan fordelene ved denne fremgangsmåten identifiseres:

 • sikkerhet;
 • konkret effekt;
 • ingen sannsynlighet for en allergisk reaksjon;
 • få bivirkninger.
 1. Den høye prisen på prosedyren. For å gjøre en slik prosedyre, vil en spesialist trenge dyrt utstyr, i tillegg vil arbeidet til en høyt kvalifisert kosmetolog koste mer.
 2. Sårhet i prosedyren.
 3. Mange kontraindikasjoner.

Mulige kontraindikasjoner for plasmaløft

Mulige kontraindikasjoner for plazmoliftinge hår:

 1. Dersom plasmoterapi er planlagt for håret, skal pasienten gjennomgå hensiktsmessige laboratorietester før prosedyren. Hvis resultatene ikke oppfyller standardene, blir prosedyren forsinket.
 2. Prosedyren vil bli kansellert hvis problemet med håret skyldes hormonelle lidelser. I denne situasjonen kan legen foreskrive en kompleks terapi til pasienten, noe som vil redusere brølhet og håravfall.
 3. Fremgangsmåten anbefales imidlertid ikke selv i nærvær av nervesykdommer eller frykt for injeksjon.

I en prosedyre som ansiktsløfting kan en kontraindikasjon være relatert til forekomsten av autoimmune sykdommer.

Enhver spesialist vil nekte å utføre prosedyren hvis en kvinne vender seg til en skjønnhetsekspert under menstruasjonen. Det er ingen definitive kontraindikasjoner Plazmolifting i disse dager, da begynnelsen av en ny menstruasjonssyklusen, men egenskapene til de plasmaceller er avhengig av hormonell status og tilstand av immunsystemet hos kvinnen som har et direkte forhold til menstruasjonssyklusen. Med menstrual blodplätt-teller betydelig redusert, noe som signifikant reduserer den terapeutiske effekten av en så kostbar prosedyre.

Sikkert mange kvinner vil lure på om det er mulig å gjøre plasmaløft i løpet av barneperioden. Graviditet og amming er direkte kontraindikasjoner for denne typen eksponering. Dette skyldes at i løpet av denne perioden er blodproppene forstyrret og ulike typer hormonforstyrrelser kan forekomme. Tilbake til spørsmålet om å gjenopprette kroppens elastisitet kan være etter slutten av amming.

Muligheten for å bruke plasma-løft i nærvær av sykdommer i leveren, nyrene og kardiovaskulærsystemet i kronisk form er fraværende. Dette skyldes det faktum at immunforsvaret i pasienten i dette tilfellet er redusert.

En kategorisk kontraindikasjon til den utpekte kosmetiske prosedyren, tror eksperter på forekomst av kreftpatologier og en allergisk reaksjon på injeksjonen av koagulanter. I tillegg til ovennevnte kontraindikasjoner er det mulig å merke tilstedeværelsen av hepatitt i pasientens historie, ta antibiotika, forverring av kroniske patologier, alkohol.

Mulige komplikasjoner og bivirkninger

Selv om denne prosedyren anses som trygg, kan det oppstå noen komplikasjoner. Det er alltid en risiko for en allergisk reaksjon. Det kan være allergisk mot metallet der nålen er laget, så vel som kroppens reaksjon på antikoagulantene som brukes.

Visuelt manifesterer denne reaksjon seg i form av puffiness og rødhet på huden, blåmerker av liten størrelse eller hyperemi. Som regel går alt innen en uke etter eksponering for problemområdet.

Som de farligste konsekvensene, identifiserer eksperter blodinfeksjon når den er gitt for senere behandling i en sentrifuge. Hvis pasientens immunsystem er i en tilfredsstillende tilstand, vil kroppen takle infeksjonen selv. Ellers er det fulle av utviklingen av en purulent prosess på injeksjonsstedet.

Hvis den angitte kosmetiske manipulasjonen ble utført med akne, så er det i løpet av 1 måned etter det mulig å forverre acne. Ved gjentatt bruk av utstyr for behandling av blod, er det en sjanse til å overføre infeksjon fra en pasient til en annen.

Det er en risiko for hud pigmentering lidelser, men bare hvis pasienten har ignorert anbefalinger fra eksperter og etter inngrepet er fortsatt å besøke et solarium, svømmebasseng eller badstue. Eksperter anbefaler å forlate det lange oppholdet i solen, samt ansiktsmassasje og fysioterapi.

Så, plazmolifting, til tross for de åpenbare fordelene, har en rekke kontraindikasjoner som ikke kan ignoreres. Ellers er det tungt med alvorlige konsekvenser for pasientens helse. Derfor er oppgaven til hver spesialist å ta hensyn til alle eksisterende nyanser og gi pasienten det ønskede resultatet.

Plasmolifting: Komplikasjoner, bivirkninger, og hvordan å forebygge dem

Selv om plasmaløfting er plassert som en relativt sikker prosedyre, kan det likevel oppstå noen bivirkninger og komplikasjoner. La oss gi dem behørig oppmerksomhet, samt hvordan å forhindre dem.

Prosedyren anses å være hypoallergen, men allergiske reaksjoner kan noen ganger forekomme (de er ikke særlig sannsynlige), spesielt til metallene hvor nålene er laget, samt til legemidler som blir tilsatt til blodet slik at det ikke stikker seg (antikoagulantia).

Eksternt ser disse reaksjonene ut som hevelse og rødhet i huden, små blåmerker på injeksjonsstedene (hematomene) eller dannelsen av lys hudfarge (hyperemi). Men vanligvis går disse problemene av seg selv på mindre enn en uke.

En mer farlig komplikasjon er infeksjon i blodet når den er gitt for etterfølgende sentrifugering. God immunitet vil takle problemet, men med et svekket immunforsvar er suppurasjon på injeksjonsstedet mulig. Selvfølgelig, i teorien, er de mer alvorlige konsekvensene av blodforgiftning sannsynlig, men slike tilfeller er statistisk sjeldne og løses ved å velge en god klinikk med erfarne medisinske medarbeidere.

I nærvær av akneutbrudd av en smittsom natur kan en forverring av sykdommen oppstå i en måned etter prosedyren. Deretter oppstår en langsiktig remisjon med rensing av huden.

En annen blodrelatert komplikasjon kan oppstå ved gjentatt bruk av blodbehandlingsapparatet, noe som kan resultere i overføring av infeksjon fra blod fra en pasient til blodet til en annen. For å forhindre en slik feil må klinikken helt ignorere sitt eget rykte.

Kanskje utviklingen av pigmentering - men dette er mer en bivirkning, i stedet for den faktiske komplikasjonen, og det kan unngås ved å avstå fra å besøke badstuer, svømmebassenger, solsenger, samt å være under den åpne solen.

Flere komplikasjoner:

 • Forverring av kroniske sykdommer
 • autoserotherapy
 • Rask fibrose
 • Kortvarig resultat

Alternativt kan du velge volumetrisk plast, hvor elasticitet og hud turgor gjenopprettes på grunn av autoimplantater opprettet fra pasientens fettvev. Dette vil imidlertid ikke lenger være en foryngelse eller ansiktsløftning, men bare en gjenoppretting av volum.

Den største "komplikasjonen" er å komme til klinikken med uutdannede eller uerfarne kosmetologer eller til en klinikk som ikke har en tilsvarende lisens.

For å lage et mer komplett bilde, vil jeg gjerne veie fordelene og ulemper ved prosedyren.

Plazmolifting: Fordeler og ulemper

Hovedfordelen ved prosedyren eller "FOR" er effekten av plasma-løfting, dvs. ansiktsforyngelse (eller annen del av kroppen); plazmolifting kan også bidra til å bekjempe skallethet. Teknikken stimulerer de naturlige prosessene for hudgjenoppretting, mens man bruker de "native" komponentene - blodplasmaet til pasientene selv, dvs. i prosessen er det ingen utenlandske elementer i form av protein og cellulære preparater. På grunn av dette reduseres alle mulige komplikasjoner av immun-, allergisk og annen natur til et minimum, med riktig implementering av plasmaløftprosedyren.

"Mot":

 • Det samme gjør det ikke uten medisinsk inngrep i form av mikroinjeksjoner.
 • Infeksjon med seruminfeksjoner, inkludert viral hepatitt, er mulig ved gjentatt bruk av reagensrør og annet utstyr.
 • Oppvåkning av "sovende" infeksjoner (autoinfeksjon) - hvis en person er bærer av et virus, for eksempel herpes, som ikke manifesterer seg, da under prosedyren kan viruset aktiveres fordi det er en endring i sin habitat.
 • Generelt kan plasmoliftende resultater vare opptil to år; Men for å holde huden ung, må du gå gjennom prosedyren igjen. Samtidig belastes kostnadene ved plasma-løfting budsjettet betydelig.

Vi konkluderer med artikkelen med enkle tips om hvordan du unngår komplikasjoner og bivirkninger av plasmaløfting:

 • Velg en lisensiert klinikk med gode anmeldelser.
 • Vurder egenskapene til din egen helse (følsomhet overfor allergier, virussykdommer, etc.)
 • Husk om kontraindikasjoner, som inkluderer akutte infeksjoner, onkologiske sykdommer, graviditet, blødningstendens, somatiske sykdommer, immunodefekt, samt psykiske lidelser.

Bivirkninger av plasmaløfting - er de der og hvordan man kan unngå problemer

Dessverre er ikke alle kosmetiske metoder så trygge som de er plassert. Selv slik tilsynelatende uskyldig manipulering som plasmaløfting har ganske mange bivirkninger, som ofte er stille eller reduserer deres betydning. Selvfølgelig, å gi opp på grunn av dem fra anti-aldring prosedyren er ikke nødvendig, men ikke ta hensyn til de ubehagelige og noen ganger farlige konsekvenser er umulig. Derfor, la oss finne ut hva komplikasjoner eksisterer og hvordan du kan unngå dem.

Plazmolifting: Fordeler og ulemper

For første gang ble fordelene med blodplate-rik plasma omtalt i slutten av forrige århundre, med russiske forskere som pionerer på dette feltet. Teknikken tok raskt ledende stillinger i mange grener av medisin og ble anerkjent som en av de sikreste og mest effektive former for autoplasmoterapi.

Hva er fordelen med PRP-teknologi? Tydeligvis, i sin universalitet. Så, vi vil vurdere alle "for" prosedyrer.

Blodplaterikt blodplasma brukes til å behandle en rekke sykdommer, inkludert gynekologisk - uterine fibroider, adenomyose, vaginitt, kraurosis vulva. Samtidig reduseres alle mulige komplikasjoner av en inflammatorisk, allergisk eller immune natur til nesten null.

Traumatologi Plazmolifting tillater uten smerte og kirurgi for å håndtere artritt og artrose i kneleddet, spinal Osteochondrose. The dental bruk PRP bidrar til å gjenopprette tyggegummi struktur, for enkel periodontitt og eliminere halitosis.

Plasma terapi spiller en enorm rolle i kosmetologien. Indikasjonene for bruken er aldersrelaterte endringer, rosacea, sløvhet i huden i ansikt og nakke etter drastisk vekttap, fotoalder og cellulitt. Metoden lar deg trygt fjerne den utstående buken og redusere kroppsfett. Egnet PRP-løft og for å bekjempe hårtap.

Ofte plazmolifting kombinert med andre anti-aging prosedyrer - fraksjonert termolyse, botox, mesotherapy, peeling. Dette betraktes som et pluss av teknikken og et annet punkt i sin favør.

Når det gjelder PRP-teknologi minuser, har de dessverre et sted å være. Ulempene er:

 • traumer;
 • mulig aktivering av herpesviruset;
 • risikoen for komplikasjoner og bivirkninger;
 • høy pris;
 • resultatets skrøpighet.

Ofte, når man snakker mot plasmaløfting, snakker kvinner om smerten av manipulasjon, men mye avhenger av pasientens individuelle egenskaper.

Hva skal du se etter når du velger en klinikk

PRP-løft er først og fremst en medisinsk prosedyre assosiert med bruken av biomateriale, så det bør utføres i en spesialisert klinikk, og ikke i en skjønnhetssalong. Et kompetent valg av en medisinsk institusjon vil bidra til å unngå mange komplikasjoner i fremtiden.

Hva skal du se etter:

 • tilgjengeligheten av sertifikater som tillater medisinsk aktivitet og plasma-løfting;
 • Bekreftelse av arbeid med biologiske materialer;
 • trening av leger (høyere utdanning og tilstedeværelse av spesialist sertifikat kreves);
 • teknisk utstyr av klinikken;
 • Overholdelse av kravene til asepsis og antisepsis.

En kompetent kosmetolog bør først sende deg til en medisinsk undersøkelse bestående av en liten preoperativ liste: biokjemi og fullstendig blodtall, tester for hepatitt, HIV og andre smittsomme sykdommer.

Hvis spesialisten ikke engang nevner undersøkelsen, se etter en annen klinikk, til tross for de gode vurderingene og mange års erfaring fra denne institusjonen.

Etter å ha kommet til en foreløpig konsultasjon, ikke glem å nevne de bekymrende tilstandene: kroniske patologier, forekomst av virale og soppinfeksjoner, tendensen til allergi, å ta antibiotika og blodfortynningsmidler. En kvalifisert lege vil ta hensyn til alle kontraindikasjoner og redde deg fra ubehagelige konsekvenser.

Mulige komplikasjoner og bivirkninger

Det er mange bivirkninger og komplikasjoner, som er stille selv i anerkjente klinikker, og forklarer at de irriterende symptomene er individuelle og ikke alle observeres. Dette kan imidlertid ikke tjene som en unnskyldning for å tømme ubehagelige fakta.

Blant bivirkningene er mest vanlige:

 1. En allergisk reaksjon på et stoff som injiseres i plasma og forhindrer koagulasjon. Injeksjonsstedet blir rødt, hovent og begynner å klø.
 2. Utseendet på blåmerker og seler.
 3. Blodtrykk hopper.
 4. Sårhet med introduksjonen av PRP.

Forekomsten av hematomer og ødem indikerer en doktors lave kvalifikasjon eller brudd på prosedyreteknologien. Disse fenomenene er ikke farlige for kroppen og etter 2-3 dager går de av seg selv. Det er mye mer ubehagelig å se herpes sår, men dette er fikserbart. Drikk Acyclovir kurs i henhold til instruksjonene og følg hygienevilkårene.

Av stor betydning for å forhindre uønskede reaksjoner er preparatet for plasma-løfting.

Kosmetologer anbefaler at du unngår alkohol fra kostholdet 2-3 dager før prosedyren, for ikke å spise stekt og fettstoffer, søtsaker. Mat bør være variert og sunt, du bør drikke mer - du kan spise 2-2,5 liter væske per dag.

Alt dette vil bidra til å forbedre blodtellingen og opprettholde trombocytaktivitet, samt unngå blåmerker. Og kom ikke til plazmolifting sulten - en diett kan provosere besvimelse under blodprøvetaking. I tillegg er PRP-løft kontraindisert i forkjølelse og forkjølelse eller feber. Disse symptomene forårsaker overdreven blødning og hevelse.

Det anbefales ikke å utføre injeksjoner og onkologi. I motsetning til popular tro, provoserer ikke plasma veksten av kreftceller, men det vil få deg til å føle deg verre.

Hva er forbudt å gjøre etter plasmaløfting?

De som utførte PRP-terapi var heldig - rehabilitering etter at den var veldig kort. En time senere blir merkene fra injeksjonene umerkelig, men rush ikke for å komme tilbake til hverdagens bekymringer. Gi kroppen din minst en dag for å gjenopprette.

Hva er forbudt å gjøre i de første 24 timene etter prosedyren:

 • Våt injeksjonsstedene med vann, vask med såpe eller gel, gni huden;
 • bruk kosmetikk, smør ansiktskremer, sett på masker;
 • besøk badet, badstuen eller svømmebassenget;
 • spille sport;
 • soling, går til solarium eller til stranden.

Etter plasmainjeksjoner, avstå fra å gå uten solkrem. Hvis det er varmt og ansiktet ditt svetter tungt, klapp pannen og kinnene med et fuktighetsgivende serviett med antiinflammatoriske ingredienser. Nå er hovedoppgaven din ikke å bringe infeksjonen inn i behandlingsområdet.

Etter å ha gått gjennom plasma-terapi i kroppen, avstå fra fitness, gå til badet eller badstuen, ikke overtreng med et stramt belte eller sengetøy på injeksjonsstedet. Hvor lenge er begrensningsperioden? Siden behandlingsområdet på kroppen er vanligvis mer omfattende enn på ansiktet, bør du ta vare på deg selv lenger - minst 3 dager.

Etter plasmaløfting av hodebunnen i 1-2 dager, må du ikke vaske eller fargestille håret, vente med hårklipp og styling.

Overholdelse av disse anbefalingene vil bidra til å unngå bivirkninger og redde deg fra komplikasjoner. Og et annet tips - før PRP-løfting, spesifiser hvordan du kan kontakte en hudlege hvis det er nødvendig. Og ikke nøl med å ringe hvis du har spørsmål eller tvil.

I hvilke tilfeller er prosedyren ineffektiv.

Plasmolifting gir ikke alltid den ønskede effekten. Det skjer at kvinnen forberedt, oppfylt all legenes instruksjoner, ikke drikk alkohol og spiste riktig, og rynkene og folderne holdt seg på plass, huden strammet ikke. Når kan dette skje?

Ofte skrupelløse skjønnhetseksperter pålegger en unødvendig prosedyre, lovende en utmerket effekt, som ikke er mulig å oppnå i prinsippet. Som regel er det ingen fordel av plasmaløfting med dype aldersfeller og rynker, uttalt ptosis, senilbløhet og hudpigmentering.

Ofte, kvinner selv, å være i alderdom og å ha lest vurderinger, krever plasma-løft, ignorerer begeistring av kosmetologer. Slike damer kan rådes til å se på ting realistisk - etter 45 år er PRP-terapi ineffektiv. Sannsynligvis vil rynker falle noe, men vil ikke forsvinne helt.

Sannsynligvis vil det ikke være noen fordel av injeksjoner, utført uten å ta hensyn til kontraindikasjoner eller ved brudd på teknologi.

Svar på spørsmål

Kan jeg bli smittet med plasmaløfting og hva?

Dessverre er denne situasjonen ikke utelukket, selv om det i det siste har blitt møtt sjelden. Normalt forekommer infeksjon av pasienten når prosedyren utføres under forhold med utilstrekkelig sterilitet eller i tilfelle av urettferdig utførelse av deres oppgaver av klinikkpersonalet.

Genbrukbare reagensrør og annet medisinsk utstyr kan forårsake hepatitt, aids, herpes, syfilis og andre seruminfeksjoner.

For å unngå slike problemer utfører anerkjente institusjoner alle nødvendige blodprøver alene og bestemmer den strenge prosedyren for gjennomføring av PRP-terapi.

Er det mulig å utføre plasma-løft under menstruasjon?

Menstruasjon er ikke en absolutt kontraindikasjon for plasmabehandling, men det er bemerket at effekten av prosedyren i denne perioden er mye verre, siden blodtap reduserer blodplate-metning. I tillegg øker risikoen for bivirkninger under menstruasjonen. Derfor anbefaler kosmetologer på forhånd å forberede PRP-foryngelse og planlegge den optimale tiden for det.

Er det ikke ille å gjøre plasmaløfting om sommeren?

Plasmaterapi kan utføres når som helst på året. Den varme solen betraktes ikke som et forbud mot plasmaløfting, snarere tverrprosedyrer prosedyren de skadelige effektene av ultrafiolett stråling på huden.

Utført før du reiser på ferie, vil PRP-løft forberede stoffer for eksponering for solens stråler, laget etter - vil fjerne tegn på fotografering, rynker og tørrhet.

Hvorfor er plasma-løft kontraindisert under graviditet?

Prinsippet om ikke-forstyrrelser i fysiologiske prosesser ligger under begrensningen av prosedyren under graviditet. Siden effekten av plasmabehandling på kroppen ikke er godt forstått, kan effekten av PRP være uforutsigbar. I tillegg, i løpet av barneperioden, er noen injeksjonsteknikker uønskede på grunn av smertefulle pricks, noe som uunngåelig fører til økning i muskeltonen.

Laktasjonstid anses også som en kontraindikasjon for plasmabehandling. Når du slutter å amme, vent 4-5 måneder, og fortsett deretter med plasmainjeksjoner.

Vil plasmapreparasjon forårsake akutt akne?

Akne anses som en av indikasjonene på PRP-terapi. Imidlertid, umiddelbart etter prosedyren, oppdages en forverring av akne, men etter 14-20 dager normaliserer hudforholdet, blir ansiktet renset og utjevnet.

Hvis årsaken til akne har blitt en hormonell svikt, vil ikke plasmainjeksjoner hjelpe. I dette tilfellet bør du kontakte hudlege med henblikk på behandling.

Oppsummering

Uansett hva kosmetologer sier, finnes bivirkningene av plasmaløfting, og de er ikke veldig hyggelige. I de fleste tilfeller er årsaken til de irriterende konsekvensene legenes inkompetanse eller utilfredsstillende sterilitet av utstyret og reagensrørene, men noen ganger er kvinnen selv skyldig. Derfor ta vare på deg selv og følg nøye instruksjonene fra legen.

Vi håper at du ikke behøvde å håndtere bivirkninger eller komplikasjoner etter plasmaløfting, men hvis dette skjedde med deg, fortell historien din, fortell oss hvordan du klarte å løse problemet, gi tilbakemelding om prosedyren og klinikken.

Flere Artikler Om Typer Acne