Plazmolifting-Gel (Plazmofilling) - en moderne tilnærming til ansikts stereo

Plazmolifting-Gel (Plazmofilling, Plasmofilling, PlasmoGel, plazmagel, plazmogel, plazmogel, plazmodzhel) - teknologi, som består i innføringen av den oppvarmede sone i blodplate autoplasma nasolabial folder, rynker horisontale hake, øreflippen. Jeg anbefaler at du bruker denne teknikken i kombinasjon med Plasmolifting-teknologi for stereoposisjonelle ansiktsvev. Effekten av "fylling rynker" varer fra 3 uker til 2 måneder, trygt for pasienter, forårsaker ikke allergiske reaksjoner og uttalt ødem.

Fremstilling plazmogelya: trombotsitarno autoplasma stilles i henhold Plazmolifting teknologi, plasma tatt en konvensjonell sprøyte (anbefales bruk sprøyter Luer-lock ternært system på 2-2,5 ml), deretter plassert i en sprøyte uten nål spesialisert termostat i 12 minutter. Etter oppvarming i sprøyten er dannet av plasma-gel, som ikke behøver å bli administrert gjennom kanylen 23-25 ​​G, 5-7 cm lange. Formulering innført lineær teknikk (nasolabiale område, en dyp rynke hake), bolus (øreflipp sone rynke hake) tillatt vifte teknikk. Etter introduksjonen krever en liten, lavintensitetsmassasje. Gjentatt administrering av medikamentet er tillatt etter 2 uker.

Denne teknikken gjør det mulig å korrigere den volumetriske endringer i den nedre flate som mottar «naturlig utseende», er denne teknikken også egnet for pasienter med en allergisk reaksjon på hyaluronsyre. Plasmophiling og plasmaløfting er tillatt å gjøre i en prosedyre, og utfører prosedyren for "stereoposisjonering av ansiktet."

Fig. 1 Spesialisert termostat for fremstilling av plasma

Fig. 2 Plasmagel (Plasmofilling, Plasmofilling, PlasmoGel, Plasmagel, Plasmogel, Plasmagel)

Fig. 3 Umiddelbart etter korreksjon av den nasolabiale foldsonen med plasmagel.

Plasmolifting Gel.

Plazmolifting gel (Plazmolifting-Gel, Plazmofilling, Plasmofilling, PlasmoGel, plazmagel, plazmogel, plazmogel, plazmodzhel) - teknologi, som består i innføringen av den oppvarmede sone i blodplate autoplasma nasolabial folder, rynker horisontale hake, øreflippen. Dette er en minimalt invasiv, ikke-traumatisk, produktiv injeksjonsteknikk foryngelse, slik at fremstilt fra pasientens plasma naturlige fyllstoffer, som brukes for å fjerne rynker, ujevnheter i ansiktet og korrigering av ansiktskonturer.

Plasmolifting Gel anbefales å brukes i kombinasjon med Plasmolifting-teknologien, den unike utviklingen av russiske forskere, professor, MD. Renat Rashitovich Akhmerov og MD. Roman Feliksovich Zarudia, som ble anerkjent og støttet av mange leger, for stereoposisjonering av ansiktsservietter.

Blodplate autoplasma fremstilt i henhold Plazmolifting teknologi, plasma tatt en konvensjonell sprøyte (anbefales bruk sprøyter Luer-lock ternært system på 2-2,5 ml), deretter plassert i en sprøyte uten nål spesialisert termostat i 12 minutter. Etter oppvarming dannes en plasmoliftende gel i sprøyten, som må administreres gjennom en kanyle på 23-25 ​​G, 5-7 cm lang.

Plasmolifting Gel er en injeksjonsprosedyre for naturlig stimulering av vevsregenerasjonsprosesser, basert på bruk av pasientens eget blodplaterikt plasma. Dette er en moderne metode for regenerativ medisin, som ikke bare korrigerer de visuelle manglene i huden, men bidrar også til omorganiseringen av mikrostrukturen.

Gelen innføres Plazmolifting lineær teknikk (nasolabiale område, en dyp rynke hake), bolus (øreflipp sone rynke hake) atte viftestråle teknikk. Etter introduksjonen krever en liten, lavintensitetsmassasje. Gjentatt administrering av medikamentet er tillatt etter 2 uker.

Denne metoden gjør det mulig å korrigere volumetriske endringer i den nedre tredjedel av ansiktet, etter å ha fått et "naturlig utseende", og denne metoden er også egnet for pasienter med en allergisk reaksjon på hyaluronsyre. Plasmophiling og plasmaløfting er tillatt å gjøre i en prosedyre, og utfører prosedyren for "stereoposisjonering av ansiktet."

- Ikke forårsaker allergi, avvisning
- Ikke mutagent;
- Trygt og naturlig;
- smertefri;
- Ikke giftig;
- inneholder ikke skadelige komponenter Eliminerer muligheten for infeksjon;
- Fullstendig avledet fra vev
- Krever ikke rehabilitering
- Tilgjengelig.

Rør for Plazmolifting Plasmolifting ™ kvalitativt blod separeres i 3 fraksjoner: pakkede røde blodlegemer, plasma, og fraksjonen anriket med blodplater og vekstfaktorer. De inneholder antikoagulerende - natriumheparin infusjon kvalitet med høy renhet og biologisk inert gel som gir en klar separasjon av blodfraksjoner ved tetthetsgradient, og samtidig opprettholde sammensetningen og egenskapene til plasmaet.

Oppdaterte testrør av andre generasjon Plasmolifting Plasmolifting ™, reagensrør i individuelle poser, pris 8600 rubler / 1 stk. / 20 stk. (430 rubler / 1 stykke)

Plasmolifting ™ stomatologi testrør brukes mye i terapeutiske og kirurgiske traumer. Blodplateautoplasmaen oppnådd i et testrør for tannbehandling, på grunn av vekstfaktorene i den, øker oksygeneringen av vev i løpet av de første dagene etter injeksjon. Da øker antall kapillærer gradvis, noe som også bidrar til ytterligere oksygenering (antiogenese).

Testrør for tannbehandling Plasmolifting Plasmolifting ™ pris 8600 rubler / 1 stk. / 20 stk. (430 rubler / 1 stykke)

Sentrifuger Eva 200 - en ny avansert sentrifuge. Den har en rotasjons- og ubalanse sensor og et avansert kontrollpanel. Sentrifugen har et bredere spekter av rotasjonshastigheter fra 200 til 6000 rpm, noe som skiller det fra andre sentrifuger.

Sentrifuger EVA 200 når den maksimale relative sentrifugalkraften (RCF) 3461 og mest etterspurt i metoden Plazmolifting (Plasmolifting), og fremgangsmåten Plazmolifting gel (Plasmolifting Gel).

Kostnaden for en EVA Centrifuge 200 er 62700 rubler.

Sentrifuger labolatorneaya 80-2s har små dimensjoner, lett vekt, lav støy, lavt nivå av vibrasjon, enkelhet og driftssikkerhet. Denne bærbare sentrifugen er utformet for å skille uniforme væskesystemer med en tetthet på opptil 2 g / cm3 innen sentrifugalkrefter.


De påførte rørene er standard, sylindriske og koniske, opp til 17 mm i diameter, opp til 150 mm høye. Denne sentrifugen gir rotasjonshastighet opp til 4000 rpm.

Kostnaden for en sentrifuge for 80-2s er 14,290 rubler.


SM-12-sentrifugen har liten størrelse og vekt, er enkel og pålitelig å bruke, noe som gjør den veldig attraktiv. Den er utstyrt med akselerasjon og retardasjonstaster. Når du trykker på akselerasjonstasten, kan du øke settet rotasjonshastighet, og når du trykker på retardasjonstasten, kan du redusere den.

SM-12-sentrifugen har også nøkler for å øke og redusere tidsintervallet, noe som gjør at du kan øke eller redusere den angitte tidsperioden. Sentrifugen er utstyrt med en bakgrunnsbelysningstast.

Kostnaden for en SM-12-sentrifuge er 19.500 rubler.


Termostat PT Plasmolifting Gel brukes til injeksjonsforyngingsteknikker Plasmolifting Gel. Blodplate autoplasma oppnådd i henhold Plazmolifting teknologier ta en konvensjonell sprøyte, deretter plassert i en sprøyte uten nål PT Plasmolifting Gel termostat i 12 minutter.
Mer informasjon på siden Termostat PT Plasmolifting Gel

Kostnaden for termostaten PT Plasmolifting Gel - 48.000 rubler.

Plasmofilling (plasmoplastisering)

Plazmoplastika (plasmofilling) er en medisinsk teknologi som kombinerer to prosedyrer: plasma løfting og konturering.
Prosedyren bruker plasma-gel-autolog fyllstoff basert på termisk behandlet blodplasma. Varmebehandling foregår i et spesielt apparat, som sikrer dannelsen av en fibringel, rik på cellevækstfaktorer, albumin og aminosyrer.
Den biologiske aktivitet av fibringelen med de absorberte derpå aktiverte blodplater stimulerer dannelsen av kollagen og matriks-syntese fibroblaster (hud-celler). Høy plastisitet av modellering og egenskapene til plasmaet gel gjør det tilsvarende hyaluronsyre-fyllstoffer, som gjør at man for å kunne bruke det til plastisk ansikt, hals, armer.

Indikasjoner og kontraindikasjoner av plasmaplasti (plasmofilling)

Plasmoplastisk prosedyre er indisert for pasienter med alvorlig flabbhet i huden og mangel på bløtvevsmengder.
De mest berettigede sonene for å påføre en viskøs form av plasma:

 • kinnben-zygomatisk område - bioforsterkning for å eliminere flabbhet og samtidig fylle underskuddet i volumet av subkutant fett;
 • området rundt øynene - bioforsterkning og fylling av små rynker rundt øynene;
 • nakke og decollete - bioforsterkning for å eliminere hudslaphet og eliminere uønskede nakke- og halsrynker;
 • Området rundt ørene er bioforsterkende og eliminerer rynker;
 • hender - bioforsterkning og påfylling av volumer.

Kontraindikasjoner til plasmaplastikkprosedyren (se kontraindikasjoner for plasmolifting).

Hvordan er plasmofilieprosedyren (plasmaplastikk)

Prosedyren utføres ved bruk av kanylteknikk, derfor er den ikke-traumatisk og har lite smertefulle effekter. Av bivirkningene ble ødem observert på korrigeringsstedet, som forsvinner om 1-2 dager, er små hematomer på injeksjonsstedet mulig, noe som tar 7-10 dager.

Anbefalt kurs: Plasmofilus (plasmaplasti) -prosedyren utføres en gang hver 30-90 dager. Effekten av prosedyren utvikler seg gradvis over en måned eller mer, mens biologisk nedbrytning (resorpsjon) av plasmagelen pågår. For å oppnå et godt resultat, utfører vi minst 3 prosedyrer en gang i måneden, deretter bytt til en støttemodus en gang hver 3-4 måneder (om vinteren oftere - hver 2. måned).

Klinisk erfaring:

Bioforsterkning og etterfylling av volumunderskuddet av kinnbenet, eksempel 1

Plasmolifting og Plasmofilling

Face plasmolifting er den nyeste ikke-kirurgiske metoden for foryngelse.

Under plasmolifting frigjøres plasma fra pasientens eget blod og injiseres deretter i problemområdene.

Innføringen av plasma utløser regenereringsprosessene i dermis: de metabolske mekanismer er reaktivert, kollagen, stamceller, hyaluronsyre, elastin og fibroblaster, som er byggematerialene for nye vev og celler, stimuleres sterkt, noe som gjør huden ung og elastisk.

Som en hvilken som helst kosmetisk og medisinsk prosedyre, har en ansiktsløftende plasmaløfting en rekke kontraindikasjoner. Før du utfører en plasmaløfting, bør du alltid kontakte legen din for å forsikre deg om at det ikke er kontraindikasjoner for prosedyren.

Effekten er merkbar etter den første prosedyren, men for å oppnå maksimale resultater må du fullføre et fullt kurs. Antall prosedyrer og intervallet mellom dem er valgt individuelt for konsultasjoner, avhengig av tilstanden til huden og typen problemer som løses ved hjelp av plasmaløfting. I gjennomsnitt utføres 3-4 prosedyrer med et intervall på 2 uker til 2 måneder. Plasmolifting kurs før og etter ferie bekjemper effektivt de negative effektene av soleksponering, forhindrer fotoaldering.

Passasje av plasma ansiktsløft kurset bidrar til:

- hudforyngelse, eliminering av fine og dype rynker.

- eliminering av blåmerker og poser under øynene.

- justering av den generelle hudtonen og forbedring av hudfarge.

- styrke kroppens immunitet

- normalisering av hudfuktighet

- eliminering av arr og arr, akne, akne.

- Øk elastisiteten og elastisiteten i huden.

Visuelt, resultatene av ansiktsplasmolifting ligner overflate kjemisk ansiktsløftning, huden blir fløyelsaktig og glatt, merkbart strammet.

Anbefalinger til pasienten:

I 3 dager om prosedyren må du slutte å ta medisiner som reduserer blodpropp.

Dagen før ansiktsløftning, bør du eliminere fete og stekte matvarer, matvarer som inneholder konserveringsmidler, alkohol og kaffe fra kostholdet. 4 timer før prosedyren du ikke kan spise noe, må du begrense mengden væske du drikker.

Prosedyren utføres best om morgenen til klokka 12 om ettermiddagen.

Plasmaløfting går bra med følgende kosmetiske og medisinske prosedyrer:

Kjemisk peeling med ulike eksponeringsdybder.

Eksponering for en kombinert laser.

Plazmofilling er mye mer enn en ny prosedyre som gir deg mulighet til å returnere ansiktet til den tidligere unge formen og hudens ungdom og helse. Dette er et viktig skritt i moderne kosmetologi og visuelle bevis på at effektive foryngelses teknikker kan være helt naturlige.

Hvilke problemer løsner plasma-pilling?

Plasmophiling kombinerer effektiviteten av konturering med miljøvennlighet og sikkerhet for plasmaterapi. Takket være denne innovative prosedyren ble det mulig å legge til volum på problemområdene i ansiktet (kinnben, nasolabiale folder, etc.), ved hjelp av et helt naturlig fyllstoff. Og viktigst av alt er dette fyllstoffet laget av blodcellene til pasienten selv og inneholder plasmaets livgivende egenskaper. Derved gir plasmafilling ikke bare mulighet til å simulere ansiktets konturer, men har også en kraftig foryngende effekt på mobilnivå.

Kontra

 • inflammatorisk eller smittsom prosess i prosedyrens område
 • graviditet og amming

Forberedelse for prosedyren

Ingen spesiell trening er nødvendig.

Hva skjer i løpet av prosedyren?

Plasmablod som brukes til plasmofili, etter spesiell behandling (som i tilfelle av plasmabehandling), gjennomgår et spesielt oppvarmings- og kjølesystem, på grunn av hvilket det oppnår økt viskositet og elastisitet. Dette skaper et helt naturlig fyllstoff som sikkert og effektivt samhandler med pasientens vev. Den spesielle teknologien til å påføre og distribuere fyllstoffet gjør det ikke bare mulig å fylle rynker jevnt, men også å skape de ideelle konturene til et ungt tonet ansikt.

Hva er spesielt viktig når det gjelder deres fysiske egenskaper og virkningsvarighet, er det naturlige fyllstoffet på ingen måte dårligere enn det normale! Samtidig forbedrer det berikede plasmaet som det kommer inn i kroppen, blodsirkulasjonen, stimulerer metabolske prosesser og produksjon av sin egen hyaluronsyre. På grunn av dette begynner elastin å bli produsert aktivt, huden blir glatt, blir enda mer elastisk og stram.

Anbefalinger etter prosedyren

Umiddelbart etter at prosedyren er fullført, anbefales det ikke å berøre injeksjonsstedene, bruk dekorative kosmetikk. Etter noen timer kan du gå tilbake til den vanlige livsstilen.

Plazmofilling

Plasmophiling er en nyskapende teknikk som er rettet mot å korrigere ulike estetiske ufullkommenheter i huden, samt å forbedre sin lettelse og utseende. Ved hjelp av plasmofilingsprosedyren kan du kvitte seg med nasolabiale og nasolakrimale rynker, glatte rynker på pannen og mellom øyenbrynene, fylle huden med stråling og oppnå løfteeffekt.

Den største fordelen med plasmofilering er at pasientens blodplasma brukes som et materiale, og derfor blir ikke fremmede stoffer innført i kroppen. Spesiell plasma-basert gel er bokstavelig talt fylt med forskjellige gunstige stoffer, derfor har det en kompleks regenereringseffekt på huden. På grunn av det faktum at slik plasmagel er et stoff som er relatert til pasientens kropp, forårsaker det ikke bivirkninger eller allergier.

Hvordan er plasmofilingsprosedyren?

Prosedyren starter med pasientens blod. Deretter plasseres den i en spesiell sentrifuge, hvor plasmaseparasjonen oppstår. Derefter fordeles plasmaet i sprøyter og plasseres i et spesielt apparat, hvor det først blir utsatt for svært høye temperaturer, og deretter avkjøles raskt. Resultatet er en plasmagel mettet med fordelaktige komponenter, som injiseres under pasientens hud på de riktige stedene.

Prosedyren for innføring av gelen utføres under lokalbedøvelse - ultrakain injeksjoner brukes - og utføres ved hjelp av en spesiell, fleksibel nål (kanyle). Med hjelp av denne nålen fyller kosmetologen bokstavelig talt rynker med plasma, utjevner hudens lettelse og forbedrer strukturen. Når prosessen med plasmofilering ikke tar mer enn en time, må den gjentas etter tre uker - for å trene og glatte hudavlastningen mer nøye.

Effekten av prosedyren opprettholdes til seks måneder, da bør den gjentas. Når du systematisk utfører plasma-fylling, kan du hele tiden opprettholde huden din i utmerket tilstand og forsinke et besøk hos en plastikkirurg.

Hva er forskjellen mellom plasmafylling og plasmaløfting?

Plasmolifting regnes som en svært populær prosedyre i moderne kosmetologi, og mange tror at plasmalifting og plasmofilering er en og samme. I mellomtiden er likningen av disse prosedyrene bare i det faktum at plasma i begge tilfeller injiseres under pasientens hud. Ellers er plasmaløfting en slags foreløpig fase før plasmofyllingsprosedyren, og det gjør det bare mulig å jevne ut fine rynker og stimulere regenerative prosesser i huden.

Plasmophiling gir en dypere og større skala korreksjon: det tillater ikke bare å "fylle" ulike områder av ansiktet, men også å fylle ut de tapte volumene. Samtidig kan Plasmophiling brukes ikke bare til ansikts korreksjon, men også for hender - den perfekte løsningen for kvinner i voksen alder.

Er det noen kontraindikasjoner for plasmamålingsprosedyren?

Generelt kan det sies at plasmofilling passer nesten alle. Kontraindikasjoner inkluderer bare alvorlige sykdommer som uncompensated diabetes mellitus, hypertensjon og sykdommer av autoimmun natur.

Plasmofilingsprosedyre er perfekt kombinert med andre kosmetologiske metoder for ansiktskorreksjon, for eksempel introduksjon av fyllstoffer eller installasjon av filamenter. Derfor kan du gjøre flere prosedyrer samtidig for å oppnå maksimalt resultat på foryngelse og regenerering av huden din.

Kosmetologene på Mont Blanc-klinikken har et vell av erfaring med å utføre slike prosedyrer, slik at du kan være sikker på det gode resultatet! En individuell tilnærming til hver pasient praktiseres i vår klinikk, som garanterer den mest effektive løsningen på et hvilket som helst estetisk problem. Mont Blanc - vi tar godt vare på skjønnheten din!

Denne videoen er ikke tilgjengelig.

Watch Queue

sving

 • Slett alt
 • Slå av

YouTube Premium

Plasmofilling og plasmaløfting. Ansikts korreksjon. Plasmolifting i Moskva. Plasmoliftingsteknikk.

Vil du lagre denne videoen?

 • klage

Rapporter video?

Liker du det?

Ikke likte det?

Tekstvideo

Plasma fylling og plasma løfting.

Plazmofilling er en ny retning av moderne estetisk medisin, som først dukket opp i Japan og Korea. Koreanske og japanske spesialister i volumetrisk ansiktsmodellering, plastikkirurger fra Seoul og Tokyo, brukte for første gang plasma til administrasjon som en viskøs, bulk og tett gel.

Ikke forveksle plasma-fylling og plasma-løfting. Deres forskjell ligger i det faktum at hvis plasmaløftingsprosedyren utføres, blir det menneskelige plasma i sin rene form brukt som arbeidsmateriale, og under plasmafyllingen benyttes en spesiell viskøs, tett og voluminøs gel, som også produseres fra humant plasma.

Plasma brukes i tilfeller der bruk av selvfettinfusjon hos pasienter er ineffektiv, men det krever dannelse av bestemte volumområder, fylling av visse vevstynninger og gjenoppretting, som faktisk simulerer individuelle deler av ansiktet og submentalsonen igjen.

Plasmolifting i kosmetologi har vært brukt i lang tid. Plasmolifting teknikk er det som et arbeidsmateriale for å skape volumet på steder av lettelseavlastning ved hjelp av det menneskelige plasma. Ansiktskorreksjon ved hjelp av denne prosedyren gjør det mulig å oppnå gode resultater for relativt lite penger. Hvis du trenger korreksjon av deler av ansiktet, korrigering av den nedre tredjedel av ansiktet, vil denne prosedyren virkelig tilfredsstille deg med resultatene.

En annen svært viktig fordel ved denne prosedyren er at ansiktsplasmaløfting eliminerer risikoen for vevavvisning, fordi den bruker arbeidsmateriale med egen opprinnelse.

Kosmetologiklinikk Alla Khazovoy tilbyr deg plasmaoppheving i Moskva til rimelige priser på høyeste nivå, siden våre spesialister har lang erfaring i dette området! Hvis du bestemmer deg for å gjøre plasma-fylling eller ansiktsløfting i Moskva - vil vi gjerne se deg i vår klinikk!

Lær om prosedyrene for plasmaløfting og plasma-fylling flere opplysninger du kan på nettstedet til klinikken Alla Khazova: http://beauty-in-harmony.ru/uslugi/pl.

Telefoner klinikk Alla Khazovoy:
+7 (499) 195-99-23, +7 (985) 777-99-55 / fra 9:00 til 21:00 (syv dager i uken).

Kanal om moderne maskinvare kosmetologi. Vi snakker om komplekset i enkle ord.

Plazmofiling

Plasmophiling er en metode for hudforyngelse basert på blodplasmaets unike evne til raskt og effektivt å forny. Innovasjon ble utviklet i Sveits og har blitt brukt av spesialister fra mange land i nevrologi, dermatologi, ortopedi, og også i kosmetologi. For en tid har plasmofilering blitt anerkjent av kosmetologer som en svært effektiv måte å behandle skallethet på.

For prosedyren, bruk pasientens eget blod, noe som minimerer forekomsten av negative reaksjoner. Først deles blodet ved hjelp av en sentrifuge i en fast fraksjon (erytrocytter og leukocytter) og plasma med aktive blodplater. Plasma er flytende og viskøs, den brukes på forskjellige måter.

Et tykt, viskøst plasma injiseres under huden for å fylle dype rynker, simulere ansiktets kontur, forbedre hudens tekstur. Den aktiverer fibroblaster, dannelsen av kollagen, elastin, hyaluronsyre. Fornyelsesmekanismen skjer på mobilnivå.

Indikasjoner for plasmofilering

Indikasjoner for plasmofilering:

 • rynker, folder, arr;
 • løs nakke og décolleté;
 • forandringer i ansiktet;
 • dullness, lav hud turgor;
 • delvis og fullstendig skaldethet;
 • tynnhet og skjøthet av hår;
 • seborrhea;
 • tørr og fettete, flass, kløende hodebunn.
 • sikkerhet og fart;
 • utføre kvalifiserte kosmetologer;
 • god kombinasjon med andre kosmetiske prosedyrer;
 • ingen allergier på grunn av stoffets naturlighet
 • mangel på avvisning;
 • fullstendig fjerning fra vev
 • vist for alle hudtyper;
 • varig resultat i 6 - 8 måneder;
 • rimeligere.

trening

Prosedyren utføres på poliklinisk basis og krever ikke innlagt sykehusinnleggelse. Ved forberedelse til plasma-eksfoliering skal pasienten:

 • bestå den forrige medisinske undersøkelsen
 • i to eller tre dager for ikke å ta antikoagulantia
 • følg en diett (uten fettstoffer, alkohol);
 • doner 20-100 ml blod.

Legen utfører blodprøvetaking, lokalbedøvelse (om nødvendig), forbereder plasma til injeksjon. Egentlig tar prosedyren litt tid.

Takket være en spesiell behandling, oppnår plasma en gellignende konsistens og inneholder blodplater. Høy konsentrasjon av blodplater stimulerer celleregenerasjon, utløser mekanismen for naturlig foryngelse.

Plasmas evne til å katalysere naturlige prosesser etter den første prosedyren varer tre til fire måneder. Maksimal effekt gir et fullt kurs, anbefalt av en spesialist. Selv etter å ha fjernet, forlater kroppsplasmaet mikrorammen som støtter huden.

Hvordan utføres plasmofilering?

Du kan lære om plasmofilering i kosmetologiklinikker eller direkte fra pasienter som har opplevd prosedyren i ansiktet eller håret. Denne informasjonen vil bidra til å avgjøre for eller imot prosedyren, og samtidig velge en pålitelig klinikk og lege.

Plasma injiseres under huden med en sprøyte med en nål som er tykk nok til å passere et viskøst substrat. Hele prosessen, som starter med forberedelsen, tar mindre enn en time. Injiseringer gir ikke mye ubehag: pasienten føler smerte og spenning i huden. Etter noen timer skal nålmerkene forsvinne.

Essensen av plasmaterapi er å fylle rynker med et plasma beriket med hyaluronsyre. Geleoblaznoy-stoffet injiseres under huden av nasolabialfold, delvis har en terapeutisk effekt på hodebunnen.

Plasmolifting kombineres med andre operasjoner, det utføres i forbindelse med termografi, konturplast, ansiktsmodellering.

Hos pasienter med hårproblemer, fra den første økten, blir forbedring av pærens tilstand, reduksjon av seborrés tegn, normalisering av fettproduksjon, oppbremsing av fremdriften av alopecia notert.

Etterfølgende økter forsterker den synlige effekten; positiv dynamikk observert i behandlingen av hår. Kursets varighet bestemmes individuelt.

Kontra

Muligheten for å gjennomføre og antall prosedyrer bestemmes individuelt, siden det avhenger av pasientens helsetilstand, spesifikke kliniske tilfeller og andre faktorer. Kontraindikasjoner for bruk av plasmofilering:

 • Sykdommer i blod og hud.
 • Onkologiske problemer.
 • Seksuelt overførte sykdommer.
 • Allergi mot antikoagulantia.
 • Graviditet og amming.
 • Hepatitt, diabetes og noen kroniske sykdommer.
 • Depresjon, svekket immunitet.
 • Blodplateavvik.
 • Gipofibrinogenemia.
 • Innføringen av kortikosteroider.

Plasmophiling Komplikasjoner

Plasmofiling komplikasjoner er sjeldne, men mulig:

 • Smertefulle seler i stedet for en større mengde plasma.
 • Bruises (når de slippes i et blodkar).
 • Gul under øynene.

Vanligvis forsvinner disse symptomene etter en dag eller to. Problematiske komplikasjoner kan provoseres ved mislykket operasjon eller feil omsorg etter det. Det manifesterer seg

 • hevelse, rødhet i punkteringsstedet;
 • smerte, kløe, hevelse;
 • uestetisk utseende.

For å unngå komplikasjoner, bør du holde seg til begrensningene i løpet av den tiden som skjønnhetseksperten oppgir (to uker):

 • På dagen for prosedyren kan du ikke bruke kosmetikk ved å berøre punkteringspunktene;
 • unngå overoppheting og alle termiske prosedyrer;
 • eliminere mekaniske prosedyrer på ansiktet (massasje, etc.);
 • Ikke bruk kosmetikk som aktiverer blodsirkulasjonen.

Noen pasienter anser restriksjonene i rehabiliteringsperioden til å være overdreven. Mange faktorer påvirker tilstanden til huden negativt, blant annet etter plasma-peeling, som mangel på søvn, kronisk tretthet, dårlige vaner, usunn mat.

Plasmophiling Anmeldelser

Blant vurderinger av plasmaamillasjon fra kvinner som har opplevd prosedyren for seg selv, er det den positive og til og med beundret. Som om effekten av prosedyren oversteg de mest optimistiske forventningene. Men:

 • For en varig effekt trenger du flere økter;
 • periodiske prosedyrer er også ønskelige i fremtiden.

Generelt noterer kvinner at det ikke er smertefullt og ikke skummelt å gjennomgå behandling, men det er raskt, effektivt og rimelig. I tillegg til foryngelse forbedrer plasma-løft huden, og har også en gunstig effekt på metabolisme, immunitet og generell kroppstilstand.

Metoden er relativt ny og medisinsk vitenskap er ikke dypt studert. Eksperter er forsiktige i evalueringer, men anser det som en åpenbar fordel at prosedyren er effektiv med minimal risiko for pasienten.

Kostnaden for plasmofiltering

Plasmophiling behandling utføres i mange byer hvor kosmetiske tjenester eksisterer. Sammenlignet med andre metoder, er slike økter billigere. Prisen avhenger av størrelsen på problemområdene, men varierer også noe i ulike klinikker. Følelsen av hodebunnen er litt dyrere enn ansiktet.

Ifølge prisene, minimumskostnaden for ett rør av materiale - fra 680 UAH. i de regionale sentrene og fra 1700 UAH. - i Kiev. Dette må behandles kritisk: for det første kan kostnadene variere på grunn av den økonomiske situasjonen; For det andre kan undervurderte priser indikere den tvilske kvaliteten på tjenestene som tilbys.

Ethvert inngrep i en levende organisme er fulle av overraskelser. Og selv om plasmofilering anses som en sikker prosedyre, er den fortsatt en behandling, og den kan bare stole på av pålitelige kosmetologer. Ikke mindre ansvarlig er pasientens forberedelse og rehabilitering. Kombinasjonen av pasientens ønsker og evner med kosmetologers erfaring og leseferdighet er i stand til å gi det ønskede resultatet.

Plazmofilling

Om prosedyren

Alderrelaterte endringer i utseende er ikke lenger en grunn til bekymring. Konturkorreksjon gjør det mulig å utjevne rynker uten kirurgi, øke volumet av leppene, fremheve kinnbeinene og korrigere ansiktsformen. Spesialister på Mesoterapi og Kosmetologi Clinic Dr. MESO sammen med moderne teknologi for foryngelse bruker i deres praksis en unik metode for å forlenge ungdom og skjønnhet - plasma-fylling.

Plasmophiling er en innovativ metode for anti-aldring ansiktsbehandling. Plasmagel brukes som et fyllstoff, som er forberedt på dagen for prosedyren fra pasientens blodplaterikt plasma. Medikamentet fyller ikke bare rynker, kompenserer for det tapte volumet og styrker hudrammen, men utløser også de fysiologiske prosessene som utløser syntesen av kollagen og elastin. Huden blir tykkere, elastisk og ung.

Bruken av blodplasma for konturering, prosedyrer for regenerering av gammel hud, etterfylling av tapte vevsmengder er en sann bestselger av anti-age kosmetologi. Bruk av plasmagel gir fravær av allergiske reaksjoner, puffiness og andre bivirkninger. I tillegg gjør det mulig å kontrollere mengden av stoffet, noe som gjør prosedyren kostnadseffektiv.

Plasmolifting-Gel (Plasmofilling)

Plazmolifting-Gel (Plazmofilling) - en moderne tilnærming til ansikts stereo

Plazmolifting-Gel (Plazmofilling, Plasmofilling, PlasmoGel, plazmagel, plazmogel, plazmogel, plazmodzhel) - teknologi, som består i innføringen av den oppvarmede sone i blodplate autoplasma nasolabial folder, rynker horisontale hake, øreflippen. Jeg anbefaler at du bruker denne teknikken i kombinasjon med Plasmolifting-teknologi for stereoposisjonelle ansiktsvev. Effekten av "fylling rynker" varer fra 3 uker til 2 måneder, trygt for pasienter, forårsaker ikke allergiske reaksjoner og uttalt ødem.

Fremstilling plazmogelya: trombotsitarno autoplasma stilles i henhold Plazmolifting teknologi, plasma tatt en konvensjonell sprøyte (anbefales bruk sprøyter Luer-lock ternært system på 2-2,5 ml), deretter plassert i en sprøyte uten nål spesialisert termostat i 12 minutter. Etter oppvarming i sprøyten er dannet av plasma-gel, som ikke behøver å bli administrert gjennom kanylen 23-25 ​​G, 5-7 cm lange. Formulering innført lineær teknikk (nasolabiale område, en dyp rynke hake), bolus (øreflipp sone rynke hake) tillatt vifte teknikk. Etter introduksjonen krever en liten, lavintensitetsmassasje. Gjentatt administrering av medikamentet er tillatt etter 2 uker.

Denne teknikken gjør det mulig å korrigere den volumetriske endringer i den nedre flate som mottar «naturlig utseende», er denne teknikken også egnet for pasienter med en allergisk reaksjon på hyaluronsyre. Plasmophiling og plasmaløfting er tillatt å gjøre i en prosedyre, og utfører prosedyren for "stereoposisjonering av ansiktet."

Fig. 1 Spesialisert termostat for fremstilling av plasma

Fig. 2 Plasmagel (Plasmofilling, Plasmofilling, PlasmoGel, Plasmagel, Plasmogel, Plasmagel)

Fig. 3 Umiddelbart etter korreksjon av den nasolabiale foldsonen med plasmagel.

Plazmofilling

Populær prosedyre "plasmaløfting" har bevist seg fra den beste siden på mange områder av medisin. I dag omfatter søknadsområdet tannbehandling, traumatologi, urologi, gynekologi og, selvfølgelig, kosmetologi, sammen med trichology.

Essensen av metoden ligger i injeksjonsinjeksjonen i kroppens vev av blodplaterrikt plasma oppnådd fra pasientens blod. Den terapeutiske foryngelseseffekten oppnås ved å øke cellens evne til å gjenvinne ved sin naturlige stimulering av vekstfaktorene som blodplater er så rike med. I sin tur er dette nøkkelen til prosessens suksess. Tross alt gir bruken av egne blodceller absolutt biokompatibilitet og eliminerer helt risikoen for å utvikle komplikasjoner i form av allergisk intoleranse.

I kosmetikk brukes plasmaløfting til å bekjempe aldring. Dette er en effektiv måte å forbedre hudens egenskaper på: å gi den en sunn farge og øke dens elastisitet. Etter en rekke prosedyrer er det observert en reduksjon i alvorlighetsgraden av rynker og hyperpigmenteringspunkter. Huden får et sunt og strålende utseende. I tillegg er autoplasma-injeksjoner mye brukt til å behandle hårtap. Blodplate-rik plasma lar deg stoppe hårsekkene, tynne håret og stimulere veksten av nye.

I dag, basert på plasmagløftingsteknologi, utvikles nye metoder for å utvide omfanget av autoplasma og oppnå bedre resultater. Så nylig dukket opp slike modifikasjoner av prosedyren som "laserplasmaheving" og plasma-fylling.

Plasmophiling har et annet navn - plasmagel, siden den representerer alle de samme plasmaene beriket med blodplater, men i en gelform. Derfor er det vant til å fylle opp vævsmengder, dvs. fylle ansiktsrynker. Plasmagel gjør foldene mindre dype, men det endrer ikke den naturlige avlastningen av ansiktet. Denne metoden kombinerer fordelene med plasmaløft, gir en foryngende effekt og konturplast, fylle volumer. Imidlertid, i sammenligning med midlertidige fyllstoffer, for eksempel på basis av hyaluronsyre eller kalsiumhydroksyapatitt, blir plasmagel biodestruktert i 1-2 måneder, men kostnaden er også lavere.

Til slutt vil jeg legge merke til at stoffene basert på kroppens egne celler: blodplasma, stamceller, representerer de avanserte mulighetene for medisin, for hvilken fremtiden.

Flere Artikler Om Typer Acne