Kvinnenes ønske om å forbli i en hvilken som helst alder var alltid attraktiv, og derfor brukte de en rekke metoder for hudpleie.

Moderne medisin gir en nyskapende måte å forynge og regenerere huden, som allerede har etablert seg på den positive siden i et faglig miljø.

Dette er en metode for plasmabehandling eller plasmaløfting, denne teknologien vil bli diskutert i denne artikkelen.

Hva er det

Plasmolifting er en grunne invasiv kosmetisk prosedyre, hvor aktive stoffer injiseres under pasientens hud. Egenheten ved denne effekten er at pasientens blodplasma spiller rollen av de aktive komponentene her.

Selve prosessen er at den injiseres under ansiktets hud til en dybde på 3 mm. Dette bidrar til aktivering av stamceller og generell foryngelse av ansiktets hud. Denne metoden er egnet for de som frykter eksponering for kjemikalier og tilhørende negative effekter, her er alt naturlig og naturlig gjort i nærvær av pasienten.

Lagring av et slikt legemiddel er utelatt, i neste sesjon tas nytt blod. For å oppnå maksimal effekt, er det vanligvis nødvendig med 4-5 økter, men det nøyaktige antallet kan bestemmes av legen, alt avhenger av alvorlighetsgraden av saken og på resultatet pasienten ønsker. Intervallet mellom øktene er i gjennomsnitt 2 uker, i hvilken tid personen har tid til å slappe av, og plasmaet - for å starte sin gunstige effekt.

Plasma funksjoner

Blodplasma har unike egenskaper, takket være kroppens stamceller aktivert, stoffskiftet forbedrer og som et resultat, forbedrer hudtilstanden betydelig, blir den mye yngre og friskere. Effekten kan vare ganske lang, men over tid må prosedyren gjentas.

Mulighetene ved denne nye metoden tillater å løse følgende problemer:

 • effekter av røyking eller skadelige effekter av miljøet, hvis ansiktets hud på grunn av dette har en usunn farge;
 • aldersendringer;
 • etterligne rynker;
 • for fet eller tørr hud.

Plasma kan ikke bare forynge huden, men også være en ekstra behandling for andre kosmetiske prosedyrer, som bidrar til å gjenopprette huden etter dem, samt øke effekten.

Alle fordeler og ulemper

Bruken av pasientens eget blod og oppgivelsen av det ferdige plasma laget av donert blod utelukker muligheten for infeksjon. Til tross for at metoden er ganske ung, klarte han å få popularitet blant pasienter og blant fagfolk. Det adskiller seg fra andre metoder i kosmetikk ved at det er helt trygt og ikke forårsaker allergier og andre bivirkninger.

Effekten av prosedyren er ikke bare langvarig, men vokser også og kan vare i flere år.

Denne metoden for behandling innebærer en viss ømhet, og dette skremmer mange, faktisk er følelsene ganske tolerable.

En annen verdt å merke seg er det ganske høye kostnader. Etter kurset venter mange på umiddelbare resultater og finner seg skuffet når de kommer hjem uten å finne dem.

Du bør ikke umiddelbart gjøre negative konklusjoner, resultatet vil vise seg i 8-10 dager, når plasmaet vil manifestere seg i alle sine evner.

Indikasjoner for plasmabehandling

Blant de viktigste indikasjonene for behandlingsmetoden ved hjelp av metoden for plasmabehandling er:

 • aldersendringer;
 • plager eller usunn farge;
 • flabbighet og overdreven tørrhet
 • sløvhet i huden på grunn av vekttap;
 • acne;
 • effekten av over-tanning;
 • Tilstedeværelsen av rynker, inkludert dyp.

Vi tilbyr deg et bilde før og etter plasmaløfting:

Kontra

Som enhver behandlingsmetode har dette også kontraindikasjoner, både midlertidige, i nærvær av hvilken prosedyren skal utsettes, og permanent, i nærvær av hvilken denne behandlingsmetoden er helt utelukket:

 • graviditet når som helst
 • amming;
 • inflammatoriske eller smittsomme sykdommer;
 • onkologiske sykdommer av enhver form og stadium, selv mottakelig for dem;
 • hepatitt av enhver form;
 • blodforstyrrelser;
 • tar blodtynnende legemidler;
 • HIV;
 • andre virussykdommer.

Et strengt forbud mot prosedyren i nærvær av virussykdommer skyldes at når plasma innføres, begynner aktiv deling av stamceller, og dette kan ifølge eksperter føre til videre utvikling og komplikasjon av den eksisterende sykdommen.

Resultat og effektivitet av metoden

Resultatet etter behandlingsforløpet, og det er vanligvis 5-6 økter, vil ikke bli merkbart umiddelbart. Vi må vente i 8-10 dager for å komme inn i plasmaet begynte å handle.

Et positivt resultat varer vanligvis minst 1,5-2 år, kanskje mer. Når du opprettholder en sunn livsstil og utfører flere støttende metoder for hudpleie, kan resultatet holdes i opptil 5-6 år. Så kan behandlingen gjentas.

anbefalinger

Før du utfører et slikt behandlingsforløp, vil pasienten bli tildelt en blodprøve, og hvis det ikke foreligger kontraindikasjoner, kan du forberede prosedyren. Forberedelse for plasma-ansiktsløfting er ikke komplisert, det er en av fordelene ved denne metoden.

En persons ansiktsløfting gjøres vanligvis om morgenen, da blodet vanligvis blir tatt på tom mage for plasmapreparasjon.

Om kvelden bør du ikke overvære, en lys middag vil være nok, du bør heller ikke drikke alkohol 3-4 dager før en økt, dets tilstedeværelse i blodet kan påvirke sammensetningen negativt.

Gjenopprettingsperioden er 3-5 dager. På dette tidspunktet er det umulig å forbli i solen selv for kort tid for å utsette ansiktet for vind eller frost.

Under gjenoppretting etter en økt, bør man avstå fra å besøke bad og badstuer, samt å bruke kosmetikk. Du kan bruke en beroligende krem. Etter to uker kan du gjøre neste økt.

Funksjoner av prosedyren, hvordan er prosedyren

Prosedyren utføres kun i klinikken, hjemme er det ikke mulig, da det krever spesialutstyr, kvalifikasjoner og betingelser for personalet. Før begynnelsen av økten blir pasienten tatt blod fra en vene, det ligner en normal analyse, hvoretter blodet plasseres i et spesielt testrør i en sentrifuge, hvor plasmaet slippes ut.

På dette tidspunktet begynner legen å behandle ansiktsområdet med en desinfiserende løsning, som ved normal injeksjon. Plasmaet er klart, og prosessen med introduksjonen begynner ved hjelp av mange injeksjoner opptil 3 mm dyp. Prosedyren i seg selv kan virke smertefull. Dens varighet er fra 20 til 40 minutter, hvorefter pasienten hviler og kan gå hjem.

Gjennomsnittlige priser

Før plazmolifting bør spørre legen din hvor mange prosedyrer du trenger å gjøre, samt hvor ofte du kan gjøre plasmabehandling i ansiktet. Den vanlige behandlingsmetoden med denne metoden er 5-6 økter, men i noen tilfeller kan legen justere antallet, redusere eller øke.

For en økt kreves 2 rør av aktiv substans, kostnaden for hver plasmapreparasjonsprosedyre for ansiktet er ca. 4000 rubler, det vil si en økt koster 8000 rubler og et kurs på minst 36.000-40000 rubler.

Hva er kombinert

Denne prosedyren er universell, det vil si den kan brukes som en selvstendig separat, og i kombinasjon med andre typer kosmetiske tjenester.

Etter en slik prosedyre kan huden irritere seg og ha spor av mikroinnsnitt, og plasmaløfting hjelper huden å fullstendig gjenopprette. Sammen med plasmaterapi er det mulig å anvende prosedyren for fotorejuvenasjon, biorevitalisering og kjemisk peeling for ansiktet.

Plazmolifting bidrar til å redusere rehabiliteringsperioden etter installasjonen av mesonitter. Det går også bra med mesoterapi i hodebunnen og ansiktet, laser dermabrasjon og RF-løfting økter. Et bemerkelsesverdig resultat kan oppnås når plasmaløfting kombineres med en mezoroller.

Slike resultater kan oppnås ved å kombinere flere kosmetiske metoder:

Kundeuttalelse

Vurderinger om denne prosedyren er forskjellige, og før du benytter deg av denne metoden, bør du fortsatt bli kjent med dem, lære så mye informasjon som mulig, se bildene før og etter øktene, og bare da bestem deg selv om du skal gjøre plasma-ansiktsløfting eller ikke.

Irina, 38 år gammel, designer:

"Ansiktets hud begynte å miste fargen, ble kjedelig og grå, på råd fra venner det tok et plasmaløft kurs, var fornøyd med resultatet, ansiktet hennes er lyst og skinnende. I fremtiden vil jeg gjennomføre det regelmessig, jeg håper resultatet blir det samme. "

Anna, 55 år gammel, pensjonert:

"Over årene har ansiktets hud mistet sin naturlige elastisitet, mange rynker har dukket opp, bestemte deg for å gjøre en plasmaløfting, etter å ha konsultert legen foreskrevet 7 økter.

Etter å ha fullført kurset har antall rynker blitt redusert, og noen har helt forsvunnet, og huden har blitt mer elastisk og yngre.

Denne metoden er bare et mirakel. "

Catherine, 42 år gammel, veterinær:

"Jeg bestemte meg for å oppdatere ansiktet mitt før jeg dro. Passet 4 økter med plasmaprehandling, men resultatet var ikke i det hele tatt det samme som forventet. "

Olga, 34, prosjektleder:

"Jeg bestemte meg for å ta et kurs med ansiktsplasma-terapi for å kvitte seg med usunn hudfarge. Jeg var i stand til å motstå bare en økt, siden denne prosedyren var for smertefull for meg, vil jeg se etter andre alternativer. "

Kristina, 32, kunstdirektør:

"Jeg bestemte meg for å oppdatere ansiktet mitt og bli kvitt overdreven fet hud, jeg ble rådet til å bruke en plasma terapi metode. Jeg gikk gjennom 4 økter, det var nok, resultatet var fornøyd, nå er ansiktet mitt helt normalt. "

Når teknologien for implementeringen er observert og alle regler blir observert i gjenopprettingsperioden, er den sikker og effektiv, reduseres risikoen for bivirkninger til null. Lykke til, vær vakker og glad!

Vi tilbyr å se en video der kosmetologen vil vise og fortelle hvordan plasmaløftprosedyren i ansiktet går og hva den gir:

Hva er et ansikts- og kroppsplasmaheis

Alder påvirker betydelig helsen til enhver person. Men først og fremst, i løpet av årene begynner utseendet generelt og tilstanden til huden spesielt å forandre seg. Dette er spesielt merkbar på ansiktet - tørrhet vises, konturene i ansiktet slår seg. Ulike biomethodiki i kampen for skjønnhet og naturlige forandringsmetoder blir stadig mer populært. Takket være revitalisering av dine egne ressurser, kan du returnere og bevare skjønnheten og ungdommen. I kosmetologi har plasmolifting av ansikt og kropp nylig vært mye brukt. Dette er en moderne medisinsk og kosmetologisk teknologi som gjør at du kan gjøre hudpolering og foryngelse uten unødvendig risiko. Vurder effekten, resultatet og sikkerheten til en slik prosedyre, og om det vil bidra til å håndtere de uunngåelige konsekvensene av alder.

Historien til oppfinnelsen av metoden for plasma-løfting

La oss først gå til definisjonen av ordet: "plasmaløfting" dannes ved å kombinere to ord - plasma og løft.

En slik kosmetisk prosedyre som ansiktsløftning, med andre ord en ansiktsløftning, er kjent for nesten alle kvinner. Egenheten ved plasma-løft er at for å løfte og rette opp ansiktet og kroppen, brukes blodplasma beriket med blodplater. Det er viktig at prosedyren tar pasientens eget plasma.

Plasma består av 90% vann og 10% tørr rester, som representeres av uorganiske og organiske stoffer. Dens komponenter har en positiv effekt på helse, nemlig at de stimulerer produksjonen av hyaluronsyre, kollagen og elastin. Takket være dem, får huden elastisitet, cellene fornyes raskere, og aldring bremser, nye stamceller begynner å danne, som aktiverer immunsystemet.

Rynker er spesielt synlige på pannen og nær nasolabiale folder. Og hvis en mann på en eller annen måte kan forholde seg til forverringen av utseendet, prøver en kvinne å se yngre ut enn hennes alder til sist. Forskere har oppdaget at når blodplater øker omtrent 10 ganger i plasma, blir et slikt plasma en kraftig biostimulator av regenererende krefter.

Kosmetisk plasmolifting av ansikt og kropp utføres på denne måten: plasmakomponenter injiseres under huden. Prosedyren kan virke litt smertefull, noe som er den eneste ulempen.

Gå til leverandørens nettsted

I begynnelsen ble effekten av plasmaløfting brukt i dental praksis og i å løse oppgaver med maksillofacial kirurgi. Som det viste seg, kan plasmaløftingsprosedyren brukes til å løse mange problemer i kosmetologi, tannbehandling, gynekologi, for behandling av ledd, og også som en selvstendig metode for utvinning generelt.

Det er nødvendig å merke den kumulative egenskapen til prosedyren. Effekten øker over tid da de aktive stoffene i plasmaet akkumuleres i huden. Generelt følte hver andre person forbedringer etter den første økten. Det anbefales å ha flere økter, hvorav antallet bestemmes av en kosmetolog.

Denne teknikken er ikke vanedannende, men hvis du ikke gjentar øktene i ganske lang tid, vil cellene sakte gå tilbake til sin opprinnelige tilstand før gjenbehandling.

Hvordan kom denne prosedyren?

Det faktum at kroppens egne ressurser kan fungere som en naturlig måte å helbrede på, har lenge vært kjent. Hittil, i noen medisinske praksiser, brukes en av de eldste teknologiene - den såkalte autohemoterapi, når en persons blod først tas intravenøst ​​og injiseres uendret intramuskulært. Denne teknikken er ganske smertefull, og de oppnådde resultatene passerer raskt.

Russisk medisin kan være stolt av at russiske leger Renat Rashitovich Akhmerov og Roman Feliksovich Zarudiy ble forfatterne av oppfinnelsen av behandlingen med sitt eget plasma. Det var de som i 2004 la merke til at deres eget blod kan brukes til utvinning. Bivirkninger er helt utelukket.

På den tiden hadde russiske forskere ikke de økonomiske ressursene for å fremme oppfinnelsen, derfor publiserte Akhmerov og Zarudiyev aktivt sine vitenskapelige verk. I sine publikasjoner snakket forfatterne i detalj om virkemekanismen til teknikken. Som et resultat ble oppfinnelsen av russiske forskere blitt populær over hele verden, begynte medisinske spesialister fra forskjellige land å besøke professorer for opplæring.

Senere har forskere oppdaget at bruk av blodplate-rik plasma kan redusere håravfall og helbrede fra skallethet. Til slutt var kosmetologer oppmerksom på denne teknologien, som fant ut at den var utmerket for å håndtere de tidlige tegn på aldring og merkbar hudfeil.

Prosedyre Prosedyre

 1. Det første trinnet er nødvendigvis en konsultasjon av en kosmetolog, hvor du kan og bør (uten å nøle) stille alle spørsmålene som angår deg. Da vil legen advare deg om reglene til dagen da det vil være nødvendig å sende en biokjemisk analyse, og når plasmaløfting finner sted. Blodprøvetaking bør ikke skremme deg, det estimerte volumet vil være 100 ml.
 2. Da blir blodet plassert i et spesielt apparat - en sentrifuge. Der vil spesialister skille plasma fra andre komponenter.
 3. Deretter vil de rense ansiktet ditt og, hvis ønskelig, bruke en bedøvelse krem, siden plasmaløftingen selv er litt smertefull.
 4. Etter at smertestillende fungerer, vil du få flere injeksjoner i de mest problematiske områdene i ansikt og nakke. I hvilken nøyaktighet må du først diskutere under samråd med legen.

Det er nødvendig å starte manipulasjonen nesten umiddelbart etter at plasmaet er klart. Ellers vil det innen ti minutter bli tykkere og bli tett. I dette tilfellet er det fare for at papulene forblir på huden. Etter injeksjonen, i kroppen vil produsere nye celler av elastin og kollagen, vil du føle en håndgripelig naturlig hudstramming. Alle tiltak tar ikke mer enn en time.

Etter tre dager kan leger anbefale å avstå fra andre kosmetiske manipulasjoner, så vel som ikke å overopphete, inkludert å besøke badstuer, bad, solarium og stranden. For å oppnå resultatet, bør du følge alle instruksjonene.

Klargjøring for plasmaløfting

En liten tid må tilbringe for å forberede seg på den kommende foryngelsen. Siden vi snakker om pasientens eget blod, er det nødvendig å gjennomgå alle laboratorieundersøkelser og identifisere mulige kontraindikasjoner, uten at det blir sviktet, etter samråd med en spesialist. Hvis testresultatene er positive, får du en dato og klokkeslett.

For å få det beste resultatet, vil legen anbefale at du gir opp feil mat en dag eller to før plasmaløfting: fjern alt fett, krydret, salt, røkt, samt alkohol, narkotika, sterke drikker i form av te og kaffe. Det er tilrådelig å ikke røyke eller redusere antall sigaretter som er røkt i løpet av få dager.

Ca 4 timer før prosedyren er bruk av mat ikke tillatt. Frokost er tillatt om morgenen. Og i dette tilfellet vil det være bedre å velge mat rik på karbohydrater. Hvis ønskelig, og for å forbedre resultatet, kan du holde en lett overfladisk hudskalling, som lar deg fjerne døde hudceller.

Hva er risikoen plazmolifting

Metoden er vanligvis ikke farlig, men komplikasjoner, som etter noen medisinske prosedyrer, er ikke utelukket. Hovedfaren kan være en smittsom blodinfeksjon når du tar den fra en blodåre.

Gå til leverandørens nettsted

Din hud må desinfiseres før injeksjon, ellers kan mange bakterier, en gang inne, føre til infeksjon. Med nedsatt immunitet kan det begynne å bli betennelse eller suppurering av huden på injeksjonsstedet.

Det kan også være fare for muligheten for gjentatt bruk av blodbehandlingsutstyr, i så fall er risikoen for å oppnå hepatitt eller aids ikke utelukket. For å eliminere alle risikoer, anbefales det å utføre alle kosmetiske prosedyrer assosiert med brudd på hudens integritet eller med innføring av blod, som angitt ovenfor, bare i lisensierte medisinske institusjoner. Ikke vær lat for å sjekke anbefalingene fra denne institusjonen.

fordeler

De som har gjennomgått en plasmaløftprosedyre minst en gang, merker straks foryngelseseffekten og positive endringer på ansiktets og kroppens hud. Rynker og rynker blir glatt, huden blir elastisk, mørke sirkler under øynene forsvinner, fargen og strukturen i ansiktet forbedrer, personen ser yngre ut.

Ifølge eksperter er det enda mulig å eliminere noen av manglene og tegnene på aldring, mens andre - å vesentlig gjemme seg. Et stort pluss og fordel med denne prosedyren er at pasientens kropp vil få et godt incitament til å starte sine egne foryngelsesprosesser: produksjonen av hyaluronsyremolekyler og kollagen og elastinfibre.

En forbedring i metabolismen er notert, bloddannelsen og blodsirkulasjonen er normalisert. Plasmolifting kan føre til visuelle forbedringer i tilstanden til ansiktets og kroppens hud: nakke, hender, hals, buk og lår. Eksperter anbefaler å gjøre 2-3 prosedyrer for å oppnå disse resultatene i løpet av året.

Effekten av prosedyren varer i 1-1,5 år og avhenger av immunitetens individuelle egenskaper, så vel som det arvelige passet til en person. Alderen der pasienten først begynte å anvende plasmaløftingsprosedyren, er også viktig. En ting bekreftes sikkert - plasma-løft gir en impuls til kroppens egne ressurser og bidrar til utviklingen av naturlige fornyelsesprosesser som har eksistert lenge etter prosedyren.

vitnesbyrd

Plasmolifting er egnet for alle som ønsker å forbedre utseendet deres, skjule aldersrelaterte endringer og hudfeil.

Prosedyren er foreskrevet for de som har:

  • peeling, flabbiness av huden, cellulitt;
  • hår tap, svakt hår, split end problem;
  • usunn hud, mørke sirkler under øynene;
  • Hudkomplikasjoner etter laser eller kjemiske prosedyrer;
  • overdreven svette
  • psoriasis og dermatitt;
  • Tilstedeværelsen av strekkmerker på kroppen.

Kontra

Siden klientens eget blod er brukt, er sannsynligheten for ikke å ta et plasma med sin egen kropp veldig liten. Imidlertid, som med medisinsk eller kosmetologisk inngrep, bør plasmaløftingsprosedyren tas alvorlig. Sørg for å konsultere avtalen med legen din om mulige kontraindikasjoner. Spesiell oppmerksomhet bør gis til eksisterende kroniske sykdommer.

Så, plasmaløfting kan ikke gjøres med tilgjengelig:

  • alvorlige patologier av indre organer;
  • arvelige eller kjøpte blodforstyrrelser;
  • diabetes av alle typer;
  • virussykdommer, inkludert aids og hepatitt;
  • aktiv betennelse i huden;
  • psykiske lidelser, inkludert sesongmessige;
  • hemofili og anemi;
  • sepsis;
  • lever og nyresykdom;
  • onkologiske sykdommer.

Gå til leverandørens nettsted

Det er nødvendig å avstå fra prosedyren under graviditet, ukonvensjonell behandling, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler.

Anmeldelser av prosedyren

Jeg gjorde prosedyren tre ganger i fortiden og i år. Jeg anbefaler alle å gjøre med bedøvelse krem, som jeg gjorde den første prosedyren "lønnsom", og det var litt ubehagelig, det prikket. Og kremet er mye mer behagelig. Og jeg var også redd for at jeg skulle forlate lenge etter det. Men ærlig talt, forventer ikke engang at alt vil passere så fort. Jeg hadde ikke spor etter 3 timer, men et par dager så ansiktet mitt litt puffet ut.

Men effekten var verdt det, det er sikkert! På dagen for prosedyren ble ansiktet glødende direkte med helsen, fargene merkbart nivellert. En uke senere merket hun at huden ikke bare jevnet, men ble også mer elastisk og jevn, selv fløyelsaktig. Jeg vil gjenta kurset i nær fremtid. Jeg er glad for at han nesten ikke har kontraindikasjoner... I hvert fall for meg. Metoden passer godt til de som ønsker å forbedre hudens utseende, men hvis målet ditt er å fjerne dype rynker, er det bedre å vende seg til andre prosedyrer, for eksempel plast.

Inna Galaktionova, 39 år gammel, Ufa

Jeg vet ikke hvordan jeg uttrykker i ord min glede! Jeg trodde virkelig ikke det, jeg tenkte til sist at det var en slags skilsmisse. Når jeg leste vurderinger om plasmaløfting på Internett, fra serien "Foto før og etter", tok jeg det ikke alvorlig. Men da min venn gjorde det, og jeg så hvordan hun hadde endret seg, bestemte jeg meg selv da... Dette er noe, ansiktets hud er rett og slett ikke gjenkjennelig! Det gløder, skinner, ser yngre ut av 10 år. Det var ingen bivirkninger eller allergier, alle sporene av injeksjoner var om kvelden, og hevelsen forsvant om morgenen. Generelt er jeg veldig imponert. Alle som ønsker å se yngre ut og se bra ut, anbefaler jeg plazmolifting! Det er billig, rimelig og hjelper virkelig å forynge. I vår by er det allerede to klinikker som gjør denne prosedyren, noe som betyr at det er etterspørsel.

Anzhela Kupriyanov, 41 år gammel, St. Petersburg

Andre populære prosedyrer:

Lev bra! Hvordan bli kvitt rynker rundt leppene?

Hele sannheten om plasmaløfting for ansiktsløftning - er det verdt å gjøre denne prosedyren

Spørsmålet om å velge den beste kosmetiske prosedyren som vil bidra til å returnere et friskt, ungt utseende, er alltid relevant. Til tross for at leger er klare til å tilby forskjellige alternativer, må mange av dem avvikles av ulike årsaker. Tilhengere av en naturlig, trygg måte å forynge, ta hensyn til plasmaløfting. Teknologien er preget av sin spesifisitet, det gir et naturlig, uttalt resultat. Hva er en ansiktsløftende plasmaboarding mange foreslår ikke engang. Essensen av intervensjonen er injeksjonen av egne blodplater under huden. Plasma har en immunostimulerende, regenererende, nivåering intern prosesshandling. Vurder de viktigste teknologiske punktene mer detaljert.

Effektivisering av bruk

Plasmolifting brukes av medisinske grunner (tannlege, gynekologi, traumatologi), for estetiske formål. Effekten hemmer betennelse, aktiverer vevregenerering, har en positiv effekt på strømmen av interne prosesser. Innføringen av blodplasma i vevet "utløser" det naturlige forløpet.

I kosmetikk hjelper plasmaløfting å oppnå resultater:

 • hudutjevning: små rynker forsvinner, dybden på store bretter og flekker avtar;
 • forbedring av tilstanden til integumentet: normal hudfarge, tørrhet, peeling forsvinner, hudelasticitet, elastisitetsøkninger, poser, mørke sirkler, hyperpigmentering forsvinner;
 • økning av regenerative evner: betennelse forsvinner, arr blir jevnet, forbedrer vevsreparasjonen;
 • senker aldringsprosessen: aktiv cellefornyelse, forbedring av kvaliteten på vev.

Indikasjoner for bruk

Gjennomføring av plasmaløfting med eget blod for estetiske formål utføres i henhold til følgende indikasjoner:

 • akne, post-akne, arr, dårlig helbredende sår;
 • hyperpigmentering;
 • ulike aldersendringer.

Med innføring av blodplasma under huden, vil det være mulig å forbedre tilstanden til ansikt, hender, nakke, decollete og andre områder med alvorlige problemer. Teknikken lar deg oppdatere utseendet.

Virkningen utføres i henhold til indikasjoner. Det er ingen hard aldersgrense for innføring av blodplasma. Fra hvilket punkt er det bedre å slå til metoden, vil legen fortelle deg. Plasmaløfting er rettet mot å oppnå et naturlig resultat. Det er en kur, ikke en forkledning av problemer.

Advarsel! Teknikken er ikke en panacea. Oppnå øyeblikkelig, fullstendig forsvinning av problemer vil ikke fungere. Når en pasient er over 45 år, anses teknologien for ineffektiv for foryngelse.

Typer av prosedyre

Plasmolifting er basert på innføring av blod under huden. For å påvirke pasienten oppsamles venøs blod. Etter spesialbehandlingsutstyr injiseres de separerte blodplater via mikroprotoler under huden. Prosedyren ligner mesoterapi. Følgende typer teknologier brukes i kosmetologi:

 • på swiss regenlab maskiner;
 • i henhold til den spanske metoden for endoret prgf;
 • ifølge den russiske ordningen plasmolifting.

Alle varianter involverer behandling av pasientens eget blod i en sentrifuge. Enheter regen lab, Endoret anses mer effektive. Maskiner lar deg lagre et større antall blodplater.

PRGF teknologi er preget av den beste kvaliteten på materialet som produseres. Brukt plasma har økt vekstfaktor, noe som akselererer oppnåelsen av et foryngende resultat.

Teknologien ved introduksjon av blodplater gir deg mulighet til å erstatte konturen til plastisk hyaluronsyre eller akvashaynom, plasma-fylling utføres. For å gjøre dette, blir blodet etter behandling i sentrifugen anriket med et fortykningsmiddel eller utført oppvarming.

Den resulterende gel injiseres med en kanyle i problemområder (nasolabial fold, kinn-kinnbenet område, dype kremer) for volumisering, styrking av vev.

Noen kosmetologer tilsvarer resultatene oppnådd av PRP terapi og fraxel. Laserteknikken kalles ofte den kalde metoden for å oppnå effekten. Fraxel og plasmaløfting kan ikke likestilles. Resultatet er lik, men forskjellen på måter å oppnå betydelig.

Forberedelse for inngrep

Plasmolifting innebærer gjennomføring av obligatorisk forhåndshøring med en kosmetolog. Legen vurderer tilstanden til huden, bekrefter muligheten for manipulering, gir anbefalinger for preparatet. For den endelige avgjørelsen er en helsevurdering basert på tester obligatorisk. Legene foreskriver en standard klinisk blodprøve. Viktige indikatorer: ESR, glukose, blodplate nivåer. Påvisning av eventuelle avvik fra normen er underlagt forhåndsjustering.

Som en selvstendig forberedelse til hjemmegrep, vil legen anbefale:

 • nekte antibiotika, antikoagulantia i 2-7 dager;
 • følg en diett: ikke drikk alkohol, fjern fettstoffer i 2-3 dager;
 • dagen før for å begrense bruken av søte, "skadelige" produkter.

Venøs blod for en økt blir tatt under manipulasjonen. Vis på prosedyren helst på tom mage. Det er lov å drikke et glass vann om morgenen, unntatt te og kaffe før eksponering. Når du gjennomfører en økt på kvelden, kan du spise 4 timer før prosedyren, men maten bør være lett, raskt absorbert.

Gjennomføring av prosedyren

Plasmaløfting varer ikke mer enn en time. Legen fungerer i henhold til prosedyren protokollen. Hvordan teknikken fungerer, vil skjønnhetspleieren fortelle ved den foreløpige konsultasjonen. Prosedyren begynner med blodprøvetaking.

Hvor mange baser trenger du legen, bestemmer hver for seg. 20-60 ml venøst ​​blod er vanligvis tilstrekkelig. Legen legger stoffet i et reagensrør. Blodet er supplert med et antikoagulant, en spesiell gel. Stoffet behandles i en laboratoriesentrifuge, som tillater separasjon av komponentene.

For manipulasjonen vil trenge blodplater fra testrør.

Under prepareringen av materialet blir pasientens hud rengjort og behandlet med et antiseptisk middel. Anestesi er ikke nødvendig i de fleste tilfeller. Pasienten kan føle seg litt smerte, som ligner på en insektbit. Legen utarbeider behandling av problemområder i henhold til en planlagt ordning med tynne nåler. Mulig papulær, dyp injeksjon av stoffer, bruk av en kanyle. For å fullføre økten, må huden tørkes igjen med et antiseptisk middel.

Behandlingssoner

Plasmastramming utføres på forskjellige deler av ansikt og kropp. For å oppnå total foryngelse, behandles ansiktet, halsen og dekolleteområdet jevnt. Valg av et bestemt område er mulig. Plasmolifting rundt øynene, lepper, i nakken er populær.

Den avkortede prosedyren tar mindre tid, gir en smal effekt. I soner med delikat hud brukes hovedsakelig papulære prosesseringsteknikker: stoffet administreres overfladisk og fyller det intercellulære rommet med et stoff med dannelsen av en "boble".

I områder med et uttalt fettlag brukes teknikken til dyp injeksjon under huden. Manipulasjon gjør det mulig å eliminere cellulitt, strekkmerker, redusere alvorlighetsgraden av den andre haken.

Ved hjelp av plasmofili utført av kanylen, vil det være mulig å modellere konturene for å eliminere feilene. Varianten brukes oftest i kinnbenet. Ved hjelp av denne teknikken er det mulig å fylle leppene, øyelokkene. Et naturlig resultat oppnås, ligner effekten av ikke-invasiv blepharoplasty eller munnforstørrelse med fyllstoffer.

Bilde før og etter

Rehabiliteringstid

Plasmolifting preges av det faktiske fraværet av rehabiliteringstid. Etter prosedyren, med tanke på injeksjonseffekten på huden, kan det forekomme små blåmerker, rødhet av integumentet kan danne seg, ødem vises i sjeldne tilfeller. Manifestasjoner vil passere uavhengig i løpet av 2-5 timer, det kreves ingen ekstra behandling.

Umiddelbart etter økten kan du trygt gå på jobb, gjøre de vanlige tingene. Det er tilrådelig å gi huden din resten for resten av dagen: avvise kosmetikk, begrense kontakt, friksjon. Pass på å nekte i 2-4 dager fra bad, badstue, svømmebasseng, massasje, fysioterapi. Soling er ikke anbefalt i løpet av uken. Det er bedre å eliminere direkte treff av ultrafiolett stråling på huden. Det er ikke tilrådelig å underkaste kroppen økt fysisk anstrengning i 2-3 dager.

Plasmaløfting gir et positivt resultat etter en enkelt prosedyre. For å oppnå en bærekraftig effekt er det nødvendig å gjennomgå et tiltak. Avhengig av den opprinnelige tilstanden til huden, må du gjøre 2-3 til 5-8 økter. Prosedyrer utført med et intervall på 1-4 uker.

Det er viktig! Det er mulig å bytte med andre populære anti-aldringsmetoder: trådløfting, introduksjon av lipolitikov, kjemiske peeling, mesoterapi, biorevitalisering, Botox. Noen kosmetologer kombinerer samtidig ulike behandlingsalternativer. I dette tilfellet kommer effekten raskere.

Etter kurset anbefales det at kvartalsvis vedlikeholdsstøtte utføres. Resultatet varer 6-12 måneder.

Kostnad for økt

Prisen på plasmaløfting avhenger av den nødvendige prosesskalaen. Vanligvis kalles kostnaden akseptabel. I gjennomsnitt, for å utføre prosedyren med full dekning av ansiktet vil være 5-25 tusen rubler. En prosedyre er sjelden nok.

Behandling med bruk av husholdningsutstyr vil være billigere, men å oppnå effekten vil kreve å utføre et større antall økter.

Når man velger en klinikk, er det nødvendig å tenke ikke bare på en kosmetologs kompetanse, men også å bekymre seg for kvaliteten på utstyret. Det anbefales å vite viktige nyanser på forhånd.

Kontra

Plasmolifting er rangert blant de sikreste anti-aldringsbehandlinger. Du kan til og med manipulere allergier. Selv om plazmolifting også har en rekke kontraindikasjoner:

 • blodforstyrrelser;
 • autoimmune, onkologiske prosesser i kroppen;
 • Aids, hepatitt, diabetes;
 • graviditet, amming;
 • infeksjoner, akutt for vanlige, kroniske sykdommer.

Prosedyren utføres ikke ved påvisning av brudd basert på blodprøver, i perioden med antibiotika, under menstruasjon. Separat identifiserer legen muligheten for å bruke antikoagulantia. Du kan ikke utføre manipulasjonen i kaldtiden.

effekter

Forekomsten av bivirkninger ved plasmainjeksjon er usannsynlig. Individuelle reaksjoner i kroppen observeres i sjeldne tilfeller. Under manipulasjonen observeres sterilitet nødvendigvis, vil det ikke fungere for å bli smittet av ulike sykdommer.

Komplikasjoner oppstår bare ved feilaktig eksponering. Når du kontakter en erfaren skjønnhetspleie, er risikoen for uønskede konsekvenser minimert.

Noen pasienter ser ømhet på injeksjonsstedene, økt trykk, aktivering av herpesvirus. Veksten av kreftceller, i motsetning til skeptikere, kan ikke provosere tiltaket. Skader på kroppen er ikke brukt.

Fordeler og ulemper

En klar fordel ved anti-aging metoder anerkjenner prosessenes naturlighet. Som et resultat av prosedyren oppnås forbedring av hudtilstanden, utjevning av feil, aldersrelaterte manifestasjoner. Behandling tar minimum tid, krever ikke spesiell trening, rehabilitering.

Ulempene ved teknikken inkluderer lav effektivitet av foryngelse, behovet for et innledningsforløp. Før du må ta en blodprøve. Metoden gir ikke resultater når du løper problemer. Effekten er ikke nok for lenge, du må opprettholde prestasjoner, gjenta kurs.

Sammenligning med analoger

Når det gjelder effektivitet, blir plasmaløfting ofte sammenlignet med apparatets termiske eksponering, mesoterapi, biorevitalisering, trådløfting. Plasma terapi anses som en mer perfekt og sikrere metode. Allergiske reaksjoner, bivirkninger minimeres. Plasmolifting bryter ikke opp vevets struktur, men har en merkbar foryngende regenereringseffekt når den påføres i henhold til indikasjoner.

Utsikt kosmetologer

Legene bruker ofte teknikken i arbeidet. Plasmainjeksjoner gir et svakt men merkbart resultat. Alternativet hjelper unge pasienter med akne, arr, de første tegn på aldring. For å oppnå en mer uttalt effekt, foretrekker leger å kombinere behandlingsmetoder. For spesialister er teknikken en god mulighet til å forsinke behandling av pasienter til plastikkirurger.

Kosmetologen er sikker på effektiviteten av plasmaterapi, men bruker metoden utelukkende i henhold til indikasjoner.

I en beauticians arsenal finnes det forskjellige måter å løse problemer på, men han foretrekker å begynne med mer delikate metoder.

Kosmetologer kombinerer ofte ulike teknikker for å oppnå et mer merkbart resultat.

Kosmetologen er ikke fornøyd med effektiviteten av teknikken.

Pasientanmeldelser

Det er ulike vurderinger av pasienter om estetisk plasmabehandling. Noen ros prestasjoner, gjentatte ganger gjenta manipulasjonen, andre er skuffet over teknikkens svake effektivitet. Negative meninger om plasmaløftingsprosedyren er mindre vanlige. I vurderinger av fremmede inneholder ikke hele sannheten, det anbefales å konsultere lege.

Pasienten er fornøyd med resultatet av prosedyren.

Pasienten har lenge slitt med akne. Plasma terapi gir et svakt resultat, men en foryngende effekt er merkbar.

Nyttige videoer

Plasmolifting ansikt og hår.

Prosedyren for plasmaløfting av ansiktet ble utført av Dr. Ekaterina Rodochinskaya.

Hva er en ansiktsløftemaskin: Ulemper med prosedyren

Alderrelaterte endringer i menneskekroppen er en uunngåelig prosess som alle står overfor. Derfor er det spørsmål om hvilke effektive metoder for å bekjempe aldring eksisterer i vår tid. Det er mange teknologier som returnerer ungdom. Noen av dem har fått mye popularitet.

En av disse prosedyrene er ansiktsløfting. Hva er dette begrepet, og hva er selve prosessen, la oss prøve å finne ut det.

Hva er plasmaløfting

Plasmolifting er en teknikk for foryngelse, som utføres uten å gripe til kirurgisk inngrep.

Teknologien er nyskapende, aktiverer i menneskekroppen gjenopprettingsprosessene som er i reserve.

Under plasmaløftingsprosedyren injiseres sitt eget plasma under pasientens hud. For å skape en injeksjon for denne teknikken tar en person blod fra en vene.

Videre, ved hjelp av en spesiell teknikk, er den delt inn i brøker. Spesielt for denne prosedyren, bruk plasma-delen, som er beriket med blodplater.

Det er de som starter prosessene i kroppen, og begynner å gjenopprette sin egen kropp, og effekten av dette vises umiddelbart.

Blodplater har flere fordeler. For eksempel takk til dem:

 1. Biologiske aktive stoffer produseres.
 2. Cell divisjon oppstår.
 3. Hudlagene fornyes.
 4. Kollagen og elastin er produsert.
 5. Sårheling er akselerert.

På grunn av det høyeste utstyret, er plasmaløfting en helt sikker prosedyre. Å bringe inn i blodet av noe virus er nesten umulig, siden det ikke kommer i kontakt med miljøet. Analysene samles inn i spesielle rør, der det ikke er begrenset og ikke mister sine egenskaper.

anvendelsesområde

Ved hjelp av plasmaløfting i kosmetikk er aldringsprosesser hemmet. På grunn av de oppnådde stoffene blir kroppen ikke bare yngre, men begynner også å jobbe med nye krefter. Pasienten mottar resultatene etter en enkelt prosedyre.

Mange kvinner bruker bare plasma-løft for ansiktet. Effekten oppnås umiddelbart, huden produserer kollagen, elastin og hyaluronsyre. Endringer vises umiddelbart, ansikts konturer strammer, rynker forsvinner.

Her er områder hvor plasmaløfting kan brukes:

 • Fjern ansiktsrynker.
 • Forbedre hudtilstanden.
 • Endring i hudfarge.
 • Starte celle reparasjon.
 • Fjern tegn på aldring.

Plasmolifting fant sin bruk i ortopedi og traumatologi. Hvis leddene er skadet, blir det injisert i det myke vevet rundt det, eller inn i felleshulen selv.

Søknad er mulig for følgende sykdommer:

 • Slitasjegikt.
 • Muskelspasmer.
 • Periarthritis.
 • Osteochondrose.
 • Skader mottatt i sport.

Resultatet av bruk av plasmaløfting for slike sykdommer kan være:

 • Forbedret blodsirkulasjon.
 • Mangel på muskelspasmer.
 • Redusert felles trykk.
 • Akselerert rehabilitering.

Den regenerative prosedyren for behandling av muskel-skjelettsystemet bidrar til å kurere det syke fellesområdet. Poenget er å gjenopprette kapillærene, som forekommer på stedet for plasma-løfteinjeksjonen.

Som et resultat begynner den nødvendige mengden stoffer å strømme til den berørte ledd, og gjenoppretter dermed arbeidet. Hvis sykdommen er i utgangspunktet, kan pasienten unngå operasjon ved plasmaplasmaheving. Dette er et stort pluss av denne prosedyren.

Plasmaløfting brukes effektivt innen gynekologi.

De unike egenskapene til plasma, akselerere veksten og regenerering av vev.

Derfor kan kvinner bruke prosedyren ikke bare for å forbedre deres utseende, men også for å gjenopprette reproduktive systemet. Mange kjønnsykdommer er kurert og pasientene går tilbake til fullverdig liv.

Sykdommer som denne teknikken hjelper til med:

 1. Leukoplaki.
 2. Patologi av livmorhalsen.
 3. Kraurosis.
 4. Endocervicitis.

Forventet effekt ved bruk av injeksjoner av disse sykdommene:

 • Restaurering av livmorhalsen.
 • Restaurering av menstruasjon.
 • Økt muskel tone i bekkenet.
 • Ingen gjentakelse.

Plasma løft funnet søknad i urologi. Det er effektivt i behandlingen av blæren. Injiser med blodplater settes inn i organets vegger, på grunn av hvilke de berørte områdene begynner å gjenopprette seg.

Plasma løft hjelper i tilfeller av kroniske og langvarige sykdommer. Én - to økter, og resultatet vil ikke ta lang tid.

Indikasjoner i urologi som prosedyren kan hjelpe til med:

Dentalprosedyrer gjør det heller ikke uten plasmaløfting. Målet er å redusere betennelse og naturlig beinreparasjon.

Tilfeller hvor injeksjoner er laget:

 1. Periodontitt.
 2. Tannfjerning.
 3. Gingivitt.
 4. Implantasjon.
 5. Periodontal sykdom.
 • Drep smerten.
 • Ingen ubehagelig lukt.
 • Rask helbredelse.
 • Forbedre implantat engraftment prosessen.

Plasmolifting eliminerer akne og akne hvor som helst i ansiktet. Dette er den nyeste metoden som sliter med slike ubehagelige problemer. Mesoterapi utføres i de nederste lagene i huden.

Etter prosedyren blir ikke bare rynker, men også gamle arr helt eliminert. Som et resultat utløser blodplater foryngelsesprosessen, og huden blir fornyet og sunn.

Plasmaløfting er bra for personer med hår og hodebunns sykdommer. Det er effektivt i bekjempelse av alopecia, flass, perfekt gjenoppretter hår etter ulike frisørprosedyrer.

Prosessen består av en serie injeksjoner som injiseres under huden i hodebunnen. Plasma, som faller dypt inn i hudens lag, gjenoppretter hårsekkene, og dermed stopper skallethet.

Regenererer hodebunnen, kjemper han med seborrhea. Anmeldelser etter prosedyren tyder på at hårstrengene ikke lenger er tørre eller tvert imot oljete.

Indikasjoner for plasmaløfting

Som alle andre kosmetiske prosedyrer, har denne visse indikasjoner på bruk.

Her er en liste over dem:

 1. Korrigering av aldersendringer.
 2. Foryngelse av huden på hendene, ansiktet, nakken.
 3. Fremskynder prosessen med å stramme sår.
 4. Eliminering av akne, akne.
 5. Fjerning av hyperpigmentering.
 6. Stopp prosessen med håravfall.

Kontra

Det antas at prosedyren for plasmaløfting er helt ufarlig, men det er en rekke kontraindikasjoner når det er farlig å utføre det. Noen medisinske leger lurer på om denne metoden kan forårsake kreft.

Siden injeksjonene aktiverer stamceller, som er ansvarlige for dannelsen av kreft. I tillegg til disse hypotesene er det reelle tilfeller der prosedyren ikke er mulig.

Faktorer som ikke tillater plasmaløftprosedyren:

 1. Ulike blodsykdommer.
 2. Svak immunitet.
 3. Onkologiske sykdommer.
 4. Hepatitt ulike former.
 5. Periode av menstruasjon.
 6. Antibiotisk terapi.
 7. Lavt blodnivå av fibrinogen.
 8. Blodplate dysfunksjon i kroppen.
 9. Infeksjon.
 10. Kroniske sykdommer i akutt stadium.
 11. Graviditet og amming.
 12. Allergisk reaksjon på antikoagulantia.

trening

Den forberedende prosessen krever at pasienten følger visse regler for en viss tid. Hva å gjøre:

 1. For noen få dager for å bestå en blodprøve. I følge det oppnådde vitnesbyrdet, vil spesialisten bestemme å godkjenne eller forby plasmaopphevingsprosedyren. Eller tilby en enklere måte å løse problemer som folk slått på.
 2. I to uker kan du ikke drikke alkohol og tobakk.
 3. Fjern fra kostholdet røkt, surt, salt og feit mat.
 4. Hvis prosedyren er godkjent, kom det bare på en tom mage. Derfor bruker de det hovedsakelig om morgenen.

Undersøkelsen må fullføres for ikke å få det motsatte resultatet.

Prosedyre Prosedyre

Før du går videre til plasmaløftingsprosedyren, er det nødvendig med forsiktig forberedelse. Det viktigste er doktors vurdering av pasientens tilstand, fravær av alle kontraindikasjoner og undersøkelse av testene. Hvis ingenting forstyrrer denne prosedyren, kan du fortsette til handling.

Så, hva er trinnene under plasmaløftingen:

 1. Venøs blod er tatt (ca. 100 ml, mindre er mulig, alt avhenger av applikasjonen) og plasseres i et reagensrør. Det er allerede en antikoagulant og gel som vil hjelpe til med å skille blodet.
 2. Beholderen med innholdet er plassert i en sentrifuge og plasmaseparasjonen begynner.
 3. Et bedøvelsesmiddel brukes på områdene som skal injiseres med. Dette vil redusere smerten.
 4. Plasma, som ble frigjort fra blodet, ved hjelp av mikroinjeksjoner, presses inn i steder der regenerering er nødvendig.
 5. For å konsolidere resultatene, utføres ca. 4 økter, med intervaller på 2 uker.

Bivirkninger og komplikasjoner

Selv om plasmaløfting antas å være trygt, oppstår det noen komplikasjoner. Bivirkninger kan oppstå hvis du er allergisk.

Før prosedyren må du bestå test og sørge for at det ikke er noen allergier mot visse stoffer. Hvis kroppen fortsatt ikke tåler antikoagulantia, er det ikke verdt risikoen. Ellers kan du få slike bivirkninger som:

 1. Hevelse i de stedene hvor punkteringene ble gjort.
 2. Dannelsen av hematomer (store blåmerker).
 3. Ulike utslett.

Hvis pasienten kommer med et problem med lesjoner som er smittsomme i naturen, vil eliminering ved hjelp av plasma-løft føre til forverring. Men etter ca fire uker vil huden rydde og gjenopprette.

En annen ulempe ved fremgangsmåten er smerte og ubehag. Selv om anestetika brukes i prosessen, for noen er det en ekte tortur. Derfor bør prosedyren bli forlatt for de som har psykiske problemer.

Antall prosedyrer

For at problemet med hvilken pasienten vender seg til legen for å forsvinne helt, er det nødvendig å gjennomføre flere økter. Det ville ikke ha, men en prosedyre er uunnværlig. Nummeret er foreskrevet av legen. Det kan være to eller fem økter, hvorav en pause på om lag to uker er obligatorisk.

For å lagre resultatet må du nøye omsorg for foryngede områder. En gang hvert annet år, blir behandlingen gjentatt. Et kurs er nok i tilfeller med behandling av alopecia og seboré. I disse situasjonene er det ikke nødvendig å gjenta plasmaløftingsprosedyren.

Kostnad for

Plasmoliftingsprosedyren er ganske dyr. I tillegg koster det ikke ett eller et par økter. For eksempel, hvis hudforyngelse utføres på 30 år, vil det ta fra 2 - 3 prosedyrer, etter 40 år vil resultatet bli synlig etter 4 - 5 prosedyrer.

Kostnaden for en prosedyre:

 • ca 5 tusen rubler, med manipulering av ansiktet;
 • ca 6.500 rubler i nakken og décolleté området;
 • fra 6 tusen rubler vil koste hodebunnen.

Fordeler og ulemper

De viktigste "fordelene" i å gjennomføre plasmaløftingsprosedyren er bruken av egne, native preparater. På grunn av dette er risikoen for allergisk, immun og andre uønskede reaksjoner i menneskekroppen minimal.

Et annet pluss er den komplette sikkerheten fra introduksjonen av infeksjoner. Under drift kommer plasmaet ikke i kontakt med miljøet og legene. Inneholder blod i et reagensrør som beskytter det mot koagulering.

Hvis et virus levde i pasientens kropp og ikke manifesterte seg i det hele tatt, så er det ikke i løpet av prosedyren mulig å re-enter det inn i kroppen. Fordi pasienten gjennomgår en fullstendig undersøkelse før plasmaløfting.

Den eneste ulempen med metoden er prisen. Det overgår til tider alle tilgjengelige kosmetiske prosedyrer av denne planen.

Beslutningen om denne fornyelsesmetoden står først etter at alle fordeler og ulemper er veid. Når det gjelder antall kontraindikasjoner, er prosedyren ikke egnet for alle, men på grunn av enkel implementering, effektivitet og sikkerhet for helse, bestemmer flertallet for plasmaløfting.

I tillegg eksisterer rehabiliteringsperioden ikke. Pasienten kan umiddelbart gå hjem og nyte resultatene.

Flere Artikler Om Typer Acne