Kvinnenes ønske om å forbli i en hvilken som helst alder var alltid attraktiv, og derfor brukte de en rekke metoder for hudpleie.

Moderne medisin gir en nyskapende måte å forynge og regenerere huden, som allerede har etablert seg på den positive siden i et faglig miljø.

Dette er en metode for plasmabehandling eller plasmaløfting, denne teknologien vil bli diskutert i denne artikkelen.

Hva er det

Plasmolifting er en grunne invasiv kosmetisk prosedyre, hvor aktive stoffer injiseres under pasientens hud. Egenheten ved denne effekten er at pasientens blodplasma spiller rollen av de aktive komponentene her.

Selve prosessen er at den injiseres under ansiktets hud til en dybde på 3 mm. Dette bidrar til aktivering av stamceller og generell foryngelse av ansiktets hud. Denne metoden er egnet for de som frykter eksponering for kjemikalier og tilhørende negative effekter, her er alt naturlig og naturlig gjort i nærvær av pasienten.

Lagring av et slikt legemiddel er utelatt, i neste sesjon tas nytt blod. For å oppnå maksimal effekt, er det vanligvis nødvendig med 4-5 økter, men det nøyaktige antallet kan bestemmes av legen, alt avhenger av alvorlighetsgraden av saken og på resultatet pasienten ønsker. Intervallet mellom øktene er i gjennomsnitt 2 uker, i hvilken tid personen har tid til å slappe av, og plasmaet - for å starte sin gunstige effekt.

Plasma funksjoner

Blodplasma har unike egenskaper, takket være kroppens stamceller aktivert, stoffskiftet forbedrer og som et resultat, forbedrer hudtilstanden betydelig, blir den mye yngre og friskere. Effekten kan vare ganske lang, men over tid må prosedyren gjentas.

Mulighetene ved denne nye metoden tillater å løse følgende problemer:

 • effekter av røyking eller skadelige effekter av miljøet, hvis ansiktets hud på grunn av dette har en usunn farge;
 • aldersendringer;
 • etterligne rynker;
 • for fet eller tørr hud.

Plasma kan ikke bare forynge huden, men også være en ekstra behandling for andre kosmetiske prosedyrer, som bidrar til å gjenopprette huden etter dem, samt øke effekten.

Alle fordeler og ulemper

Bruken av pasientens eget blod og oppgivelsen av det ferdige plasma laget av donert blod utelukker muligheten for infeksjon. Til tross for at metoden er ganske ung, klarte han å få popularitet blant pasienter og blant fagfolk. Det adskiller seg fra andre metoder i kosmetikk ved at det er helt trygt og ikke forårsaker allergier og andre bivirkninger.

Effekten av prosedyren er ikke bare langvarig, men vokser også og kan vare i flere år.

Denne metoden for behandling innebærer en viss ømhet, og dette skremmer mange, faktisk er følelsene ganske tolerable.

En annen verdt å merke seg er det ganske høye kostnader. Etter kurset venter mange på umiddelbare resultater og finner seg skuffet når de kommer hjem uten å finne dem.

Du bør ikke umiddelbart gjøre negative konklusjoner, resultatet vil vise seg i 8-10 dager, når plasmaet vil manifestere seg i alle sine evner.

Indikasjoner for plasmabehandling

Blant de viktigste indikasjonene for behandlingsmetoden ved hjelp av metoden for plasmabehandling er:

 • aldersendringer;
 • plager eller usunn farge;
 • flabbighet og overdreven tørrhet
 • sløvhet i huden på grunn av vekttap;
 • acne;
 • effekten av over-tanning;
 • Tilstedeværelsen av rynker, inkludert dyp.

Vi tilbyr deg et bilde før og etter plasmaløfting:

Kontra

Som enhver behandlingsmetode har dette også kontraindikasjoner, både midlertidige, i nærvær av hvilken prosedyren skal utsettes, og permanent, i nærvær av hvilken denne behandlingsmetoden er helt utelukket:

 • graviditet når som helst
 • amming;
 • inflammatoriske eller smittsomme sykdommer;
 • onkologiske sykdommer av enhver form og stadium, selv mottakelig for dem;
 • hepatitt av enhver form;
 • blodforstyrrelser;
 • tar blodtynnende legemidler;
 • HIV;
 • andre virussykdommer.

Et strengt forbud mot prosedyren i nærvær av virussykdommer skyldes at når plasma innføres, begynner aktiv deling av stamceller, og dette kan ifølge eksperter føre til videre utvikling og komplikasjon av den eksisterende sykdommen.

Resultat og effektivitet av metoden

Resultatet etter behandlingsforløpet, og det er vanligvis 5-6 økter, vil ikke bli merkbart umiddelbart. Vi må vente i 8-10 dager for å komme inn i plasmaet begynte å handle.

Et positivt resultat varer vanligvis minst 1,5-2 år, kanskje mer. Når du opprettholder en sunn livsstil og utfører flere støttende metoder for hudpleie, kan resultatet holdes i opptil 5-6 år. Så kan behandlingen gjentas.

anbefalinger

Før du utfører et slikt behandlingsforløp, vil pasienten bli tildelt en blodprøve, og hvis det ikke foreligger kontraindikasjoner, kan du forberede prosedyren. Forberedelse for plasma-ansiktsløfting er ikke komplisert, det er en av fordelene ved denne metoden.

En persons ansiktsløfting gjøres vanligvis om morgenen, da blodet vanligvis blir tatt på tom mage for plasmapreparasjon.

Om kvelden bør du ikke overvære, en lys middag vil være nok, du bør heller ikke drikke alkohol 3-4 dager før en økt, dets tilstedeværelse i blodet kan påvirke sammensetningen negativt.

Gjenopprettingsperioden er 3-5 dager. På dette tidspunktet er det umulig å forbli i solen selv for kort tid for å utsette ansiktet for vind eller frost.

Under gjenoppretting etter en økt, bør man avstå fra å besøke bad og badstuer, samt å bruke kosmetikk. Du kan bruke en beroligende krem. Etter to uker kan du gjøre neste økt.

Funksjoner av prosedyren, hvordan er prosedyren

Prosedyren utføres kun i klinikken, hjemme er det ikke mulig, da det krever spesialutstyr, kvalifikasjoner og betingelser for personalet. Før begynnelsen av økten blir pasienten tatt blod fra en vene, det ligner en normal analyse, hvoretter blodet plasseres i et spesielt testrør i en sentrifuge, hvor plasmaet slippes ut.

På dette tidspunktet begynner legen å behandle ansiktsområdet med en desinfiserende løsning, som ved normal injeksjon. Plasmaet er klart, og prosessen med introduksjonen begynner ved hjelp av mange injeksjoner opptil 3 mm dyp. Prosedyren i seg selv kan virke smertefull. Dens varighet er fra 20 til 40 minutter, hvorefter pasienten hviler og kan gå hjem.

Gjennomsnittlige priser

Før plazmolifting bør spørre legen din hvor mange prosedyrer du trenger å gjøre, samt hvor ofte du kan gjøre plasmabehandling i ansiktet. Den vanlige behandlingsmetoden med denne metoden er 5-6 økter, men i noen tilfeller kan legen justere antallet, redusere eller øke.

For en økt kreves 2 rør av aktiv substans, kostnaden for hver plasmapreparasjonsprosedyre for ansiktet er ca. 4000 rubler, det vil si en økt koster 8000 rubler og et kurs på minst 36.000-40000 rubler.

Hva er kombinert

Denne prosedyren er universell, det vil si den kan brukes som en selvstendig separat, og i kombinasjon med andre typer kosmetiske tjenester.

Etter en slik prosedyre kan huden irritere seg og ha spor av mikroinnsnitt, og plasmaløfting hjelper huden å fullstendig gjenopprette. Sammen med plasmaterapi er det mulig å anvende prosedyren for fotorejuvenasjon, biorevitalisering og kjemisk peeling for ansiktet.

Plazmolifting bidrar til å redusere rehabiliteringsperioden etter installasjonen av mesonitter. Det går også bra med mesoterapi i hodebunnen og ansiktet, laser dermabrasjon og RF-løfting økter. Et bemerkelsesverdig resultat kan oppnås når plasmaløfting kombineres med en mezoroller.

Slike resultater kan oppnås ved å kombinere flere kosmetiske metoder:

Kundeuttalelse

Vurderinger om denne prosedyren er forskjellige, og før du benytter deg av denne metoden, bør du fortsatt bli kjent med dem, lære så mye informasjon som mulig, se bildene før og etter øktene, og bare da bestem deg selv om du skal gjøre plasma-ansiktsløfting eller ikke.

Irina, 38 år gammel, designer:

"Ansiktets hud begynte å miste fargen, ble kjedelig og grå, på råd fra venner det tok et plasmaløft kurs, var fornøyd med resultatet, ansiktet hennes er lyst og skinnende. I fremtiden vil jeg gjennomføre det regelmessig, jeg håper resultatet blir det samme. "

Anna, 55 år gammel, pensjonert:

"Over årene har ansiktets hud mistet sin naturlige elastisitet, mange rynker har dukket opp, bestemte deg for å gjøre en plasmaløfting, etter å ha konsultert legen foreskrevet 7 økter.

Etter å ha fullført kurset har antall rynker blitt redusert, og noen har helt forsvunnet, og huden har blitt mer elastisk og yngre.

Denne metoden er bare et mirakel. "

Catherine, 42 år gammel, veterinær:

"Jeg bestemte meg for å oppdatere ansiktet mitt før jeg dro. Passet 4 økter med plasmaprehandling, men resultatet var ikke i det hele tatt det samme som forventet. "

Olga, 34, prosjektleder:

"Jeg bestemte meg for å ta et kurs med ansiktsplasma-terapi for å kvitte seg med usunn hudfarge. Jeg var i stand til å motstå bare en økt, siden denne prosedyren var for smertefull for meg, vil jeg se etter andre alternativer. "

Kristina, 32, kunstdirektør:

"Jeg bestemte meg for å oppdatere ansiktet mitt og bli kvitt overdreven fet hud, jeg ble rådet til å bruke en plasma terapi metode. Jeg gikk gjennom 4 økter, det var nok, resultatet var fornøyd, nå er ansiktet mitt helt normalt. "

Når teknologien for implementeringen er observert og alle regler blir observert i gjenopprettingsperioden, er den sikker og effektiv, reduseres risikoen for bivirkninger til null. Lykke til, vær vakker og glad!

Vi tilbyr å se en video der kosmetologen vil vise og fortelle hvordan plasmaløftprosedyren i ansiktet går og hva den gir:

Hva er et ansikts- og kroppsplasmaheis

Alder påvirker betydelig helsen til enhver person. Men først og fremst, i løpet av årene begynner utseendet generelt og tilstanden til huden spesielt å forandre seg. Dette er spesielt merkbar på ansiktet - tørrhet vises, konturene i ansiktet slår seg. Ulike biomethodiki i kampen for skjønnhet og naturlige forandringsmetoder blir stadig mer populært. Takket være revitalisering av dine egne ressurser, kan du returnere og bevare skjønnheten og ungdommen. I kosmetologi har plasmolifting av ansikt og kropp nylig vært mye brukt. Dette er en moderne medisinsk og kosmetologisk teknologi som gjør at du kan gjøre hudpolering og foryngelse uten unødvendig risiko. Vurder effekten, resultatet og sikkerheten til en slik prosedyre, og om det vil bidra til å håndtere de uunngåelige konsekvensene av alder.

Historien til oppfinnelsen av metoden for plasma-løfting

La oss først gå til definisjonen av ordet: "plasmaløfting" dannes ved å kombinere to ord - plasma og løft.

En slik kosmetisk prosedyre som ansiktsløftning, med andre ord en ansiktsløftning, er kjent for nesten alle kvinner. Egenheten ved plasma-løft er at for å løfte og rette opp ansiktet og kroppen, brukes blodplasma beriket med blodplater. Det er viktig at prosedyren tar pasientens eget plasma.

Plasma består av 90% vann og 10% tørr rester, som representeres av uorganiske og organiske stoffer. Dens komponenter har en positiv effekt på helse, nemlig at de stimulerer produksjonen av hyaluronsyre, kollagen og elastin. Takket være dem, får huden elastisitet, cellene fornyes raskere, og aldring bremser, nye stamceller begynner å danne, som aktiverer immunsystemet.

Rynker er spesielt synlige på pannen og nær nasolabiale folder. Og hvis en mann på en eller annen måte kan forholde seg til forverringen av utseendet, prøver en kvinne å se yngre ut enn hennes alder til sist. Forskere har oppdaget at når blodplater øker omtrent 10 ganger i plasma, blir et slikt plasma en kraftig biostimulator av regenererende krefter.

Kosmetisk plasmolifting av ansikt og kropp utføres på denne måten: plasmakomponenter injiseres under huden. Prosedyren kan virke litt smertefull, noe som er den eneste ulempen.

Gå til leverandørens nettsted

I begynnelsen ble effekten av plasmaløfting brukt i dental praksis og i å løse oppgaver med maksillofacial kirurgi. Som det viste seg, kan plasmaløftingsprosedyren brukes til å løse mange problemer i kosmetologi, tannbehandling, gynekologi, for behandling av ledd, og også som en selvstendig metode for utvinning generelt.

Det er nødvendig å merke den kumulative egenskapen til prosedyren. Effekten øker over tid da de aktive stoffene i plasmaet akkumuleres i huden. Generelt følte hver andre person forbedringer etter den første økten. Det anbefales å ha flere økter, hvorav antallet bestemmes av en kosmetolog.

Denne teknikken er ikke vanedannende, men hvis du ikke gjentar øktene i ganske lang tid, vil cellene sakte gå tilbake til sin opprinnelige tilstand før gjenbehandling.

Hvordan kom denne prosedyren?

Det faktum at kroppens egne ressurser kan fungere som en naturlig måte å helbrede på, har lenge vært kjent. Hittil, i noen medisinske praksiser, brukes en av de eldste teknologiene - den såkalte autohemoterapi, når en persons blod først tas intravenøst ​​og injiseres uendret intramuskulært. Denne teknikken er ganske smertefull, og de oppnådde resultatene passerer raskt.

Russisk medisin kan være stolt av at russiske leger Renat Rashitovich Akhmerov og Roman Feliksovich Zarudiy ble forfatterne av oppfinnelsen av behandlingen med sitt eget plasma. Det var de som i 2004 la merke til at deres eget blod kan brukes til utvinning. Bivirkninger er helt utelukket.

På den tiden hadde russiske forskere ikke de økonomiske ressursene for å fremme oppfinnelsen, derfor publiserte Akhmerov og Zarudiyev aktivt sine vitenskapelige verk. I sine publikasjoner snakket forfatterne i detalj om virkemekanismen til teknikken. Som et resultat ble oppfinnelsen av russiske forskere blitt populær over hele verden, begynte medisinske spesialister fra forskjellige land å besøke professorer for opplæring.

Senere har forskere oppdaget at bruk av blodplate-rik plasma kan redusere håravfall og helbrede fra skallethet. Til slutt var kosmetologer oppmerksom på denne teknologien, som fant ut at den var utmerket for å håndtere de tidlige tegn på aldring og merkbar hudfeil.

Prosedyre Prosedyre

 1. Det første trinnet er nødvendigvis en konsultasjon av en kosmetolog, hvor du kan og bør (uten å nøle) stille alle spørsmålene som angår deg. Da vil legen advare deg om reglene til dagen da det vil være nødvendig å sende en biokjemisk analyse, og når plasmaløfting finner sted. Blodprøvetaking bør ikke skremme deg, det estimerte volumet vil være 100 ml.
 2. Da blir blodet plassert i et spesielt apparat - en sentrifuge. Der vil spesialister skille plasma fra andre komponenter.
 3. Deretter vil de rense ansiktet ditt og, hvis ønskelig, bruke en bedøvelse krem, siden plasmaløftingen selv er litt smertefull.
 4. Etter at smertestillende fungerer, vil du få flere injeksjoner i de mest problematiske områdene i ansikt og nakke. I hvilken nøyaktighet må du først diskutere under samråd med legen.

Det er nødvendig å starte manipulasjonen nesten umiddelbart etter at plasmaet er klart. Ellers vil det innen ti minutter bli tykkere og bli tett. I dette tilfellet er det fare for at papulene forblir på huden. Etter injeksjonen, i kroppen vil produsere nye celler av elastin og kollagen, vil du føle en håndgripelig naturlig hudstramming. Alle tiltak tar ikke mer enn en time.

Etter tre dager kan leger anbefale å avstå fra andre kosmetiske manipulasjoner, så vel som ikke å overopphete, inkludert å besøke badstuer, bad, solarium og stranden. For å oppnå resultatet, bør du følge alle instruksjonene.

Klargjøring for plasmaløfting

En liten tid må tilbringe for å forberede seg på den kommende foryngelsen. Siden vi snakker om pasientens eget blod, er det nødvendig å gjennomgå alle laboratorieundersøkelser og identifisere mulige kontraindikasjoner, uten at det blir sviktet, etter samråd med en spesialist. Hvis testresultatene er positive, får du en dato og klokkeslett.

For å få det beste resultatet, vil legen anbefale at du gir opp feil mat en dag eller to før plasmaløfting: fjern alt fett, krydret, salt, røkt, samt alkohol, narkotika, sterke drikker i form av te og kaffe. Det er tilrådelig å ikke røyke eller redusere antall sigaretter som er røkt i løpet av få dager.

Ca 4 timer før prosedyren er bruk av mat ikke tillatt. Frokost er tillatt om morgenen. Og i dette tilfellet vil det være bedre å velge mat rik på karbohydrater. Hvis ønskelig, og for å forbedre resultatet, kan du holde en lett overfladisk hudskalling, som lar deg fjerne døde hudceller.

Hva er risikoen plazmolifting

Metoden er vanligvis ikke farlig, men komplikasjoner, som etter noen medisinske prosedyrer, er ikke utelukket. Hovedfaren kan være en smittsom blodinfeksjon når du tar den fra en blodåre.

Gå til leverandørens nettsted

Din hud må desinfiseres før injeksjon, ellers kan mange bakterier, en gang inne, føre til infeksjon. Med nedsatt immunitet kan det begynne å bli betennelse eller suppurering av huden på injeksjonsstedet.

Det kan også være fare for muligheten for gjentatt bruk av blodbehandlingsutstyr, i så fall er risikoen for å oppnå hepatitt eller aids ikke utelukket. For å eliminere alle risikoer, anbefales det å utføre alle kosmetiske prosedyrer assosiert med brudd på hudens integritet eller med innføring av blod, som angitt ovenfor, bare i lisensierte medisinske institusjoner. Ikke vær lat for å sjekke anbefalingene fra denne institusjonen.

fordeler

De som har gjennomgått en plasmaløftprosedyre minst en gang, merker straks foryngelseseffekten og positive endringer på ansiktets og kroppens hud. Rynker og rynker blir glatt, huden blir elastisk, mørke sirkler under øynene forsvinner, fargen og strukturen i ansiktet forbedrer, personen ser yngre ut.

Ifølge eksperter er det enda mulig å eliminere noen av manglene og tegnene på aldring, mens andre - å vesentlig gjemme seg. Et stort pluss og fordel med denne prosedyren er at pasientens kropp vil få et godt incitament til å starte sine egne foryngelsesprosesser: produksjonen av hyaluronsyremolekyler og kollagen og elastinfibre.

En forbedring i metabolismen er notert, bloddannelsen og blodsirkulasjonen er normalisert. Plasmolifting kan føre til visuelle forbedringer i tilstanden til ansiktets og kroppens hud: nakke, hender, hals, buk og lår. Eksperter anbefaler å gjøre 2-3 prosedyrer for å oppnå disse resultatene i løpet av året.

Effekten av prosedyren varer i 1-1,5 år og avhenger av immunitetens individuelle egenskaper, så vel som det arvelige passet til en person. Alderen der pasienten først begynte å anvende plasmaløftingsprosedyren, er også viktig. En ting bekreftes sikkert - plasma-løft gir en impuls til kroppens egne ressurser og bidrar til utviklingen av naturlige fornyelsesprosesser som har eksistert lenge etter prosedyren.

vitnesbyrd

Plasmolifting er egnet for alle som ønsker å forbedre utseendet deres, skjule aldersrelaterte endringer og hudfeil.

Prosedyren er foreskrevet for de som har:

  • peeling, flabbiness av huden, cellulitt;
  • hår tap, svakt hår, split end problem;
  • usunn hud, mørke sirkler under øynene;
  • Hudkomplikasjoner etter laser eller kjemiske prosedyrer;
  • overdreven svette
  • psoriasis og dermatitt;
  • Tilstedeværelsen av strekkmerker på kroppen.

Kontra

Siden klientens eget blod er brukt, er sannsynligheten for ikke å ta et plasma med sin egen kropp veldig liten. Imidlertid, som med medisinsk eller kosmetologisk inngrep, bør plasmaløftingsprosedyren tas alvorlig. Sørg for å konsultere avtalen med legen din om mulige kontraindikasjoner. Spesiell oppmerksomhet bør gis til eksisterende kroniske sykdommer.

Så, plasmaløfting kan ikke gjøres med tilgjengelig:

  • alvorlige patologier av indre organer;
  • arvelige eller kjøpte blodforstyrrelser;
  • diabetes av alle typer;
  • virussykdommer, inkludert aids og hepatitt;
  • aktiv betennelse i huden;
  • psykiske lidelser, inkludert sesongmessige;
  • hemofili og anemi;
  • sepsis;
  • lever og nyresykdom;
  • onkologiske sykdommer.

Gå til leverandørens nettsted

Det er nødvendig å avstå fra prosedyren under graviditet, ukonvensjonell behandling, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler.

Anmeldelser av prosedyren

Jeg gjorde prosedyren tre ganger i fortiden og i år. Jeg anbefaler alle å gjøre med bedøvelse krem, som jeg gjorde den første prosedyren "lønnsom", og det var litt ubehagelig, det prikket. Og kremet er mye mer behagelig. Og jeg var også redd for at jeg skulle forlate lenge etter det. Men ærlig talt, forventer ikke engang at alt vil passere så fort. Jeg hadde ikke spor etter 3 timer, men et par dager så ansiktet mitt litt puffet ut.

Men effekten var verdt det, det er sikkert! På dagen for prosedyren ble ansiktet glødende direkte med helsen, fargene merkbart nivellert. En uke senere merket hun at huden ikke bare jevnet, men ble også mer elastisk og jevn, selv fløyelsaktig. Jeg vil gjenta kurset i nær fremtid. Jeg er glad for at han nesten ikke har kontraindikasjoner... I hvert fall for meg. Metoden passer godt til de som ønsker å forbedre hudens utseende, men hvis målet ditt er å fjerne dype rynker, er det bedre å vende seg til andre prosedyrer, for eksempel plast.

Inna Galaktionova, 39 år gammel, Ufa

Jeg vet ikke hvordan jeg uttrykker i ord min glede! Jeg trodde virkelig ikke det, jeg tenkte til sist at det var en slags skilsmisse. Når jeg leste vurderinger om plasmaløfting på Internett, fra serien "Foto før og etter", tok jeg det ikke alvorlig. Men da min venn gjorde det, og jeg så hvordan hun hadde endret seg, bestemte jeg meg selv da... Dette er noe, ansiktets hud er rett og slett ikke gjenkjennelig! Det gløder, skinner, ser yngre ut av 10 år. Det var ingen bivirkninger eller allergier, alle sporene av injeksjoner var om kvelden, og hevelsen forsvant om morgenen. Generelt er jeg veldig imponert. Alle som ønsker å se yngre ut og se bra ut, anbefaler jeg plazmolifting! Det er billig, rimelig og hjelper virkelig å forynge. I vår by er det allerede to klinikker som gjør denne prosedyren, noe som betyr at det er etterspørsel.

Anzhela Kupriyanov, 41 år gammel, St. Petersburg

Andre populære prosedyrer:

Lev bra! Hvordan bli kvitt rynker rundt leppene?

Plazmolifting ansikter

Ansikts plasmolifting er den nyeste, ikke-kirurgiske metoden for hudforyngelse og korreksjon. Plasmoliftingsteknikk brukes ikke bare i kosmetikk (for å forynge ansiktets, décolletéens, nakkens hud), men også i medisin (urologi, traumatologi, gynekologi, ortopedi). Denne prosedyren anses som trygg og naturlig fordi den er basert på bruk av pasientens blod beriket med blodplater.

Hva er kjernen i metoden for plasmaløfting

Plasmolofting kalles også PRP-metoden (blodplate-rik plasma-metoden). Under plasmolifting frigjøres plasma fra pasientens eget blod og injiseres deretter i problemområdene. Plasma er beriket med blodplater som stimulerer helbredelsen av celler og vev i kroppen, avgir vekstfaktorer - spesielle proteiner som stimulerer celledeling.

Innføringen av plasmagjenger regenereringsprosesser i problemområdet: De metabolske mekanismene er reaktivert, kollagen, stamceller, hyaluronsyre, elastin og fibroblaster, som fungerer som byggematerialer for nye vev og celler, blir restaurert, noe som gjør huden ungdommelig og elastisk.

Under plasmolifting effekten på de dype lagene i huden utføres, blir de naturlige prosessene for fornyelse, foryngelse og fuktighet av huden lansert.

Teknikken ble utviklet av innenlandske forskere (professorer Akhmerov og Zarudiy), den brukes relativt nylig i kosmetikk, men det har allerede klart å etablere seg vellykket, noe som bekreftes av positive vurderinger og resultater. Kliniske studier av metodikkens sikkerhet og effektivitet ble utført over 8 år.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Indikasjoner for å utføre ansiktsløfting er:

 • Alderrelaterte hudendringer, utseendet til de første tegn på aldring.
 • Ønsker, skitten hud.
 • Akne, akne, akne.
 • Tørr, peeling hud.
 • Ansiktets hud er jordaktig, grå (ofte observert hos personer som røyker mye, slik at de akkumulerte slaggene ikke fjernes fra huden).
 • Mørke sirkler og poser under øynene.
 • Etterligne og alder rynker.
 • Arr, arr, spor av post-acne, rosacea.
 • Downy hake.
 • Tap av ansiktshudets elastisitet og elastisitet.
 • Endre formen på ansiktet.
 • Fotodamasje av huden, huddeformasjon etter kirurgi, laser og kjemiske effekter.
 • Elastose (aldersrelaterte endringer i bindevevfibre).
 • Redusert hud turgor.
 • Manifestasjoner av ptosis av ansiktsvev i første fase.

Som enhver kosmetisk og medisinsk prosedyre har en ansiktsløftende plasmaheis en rekke kontraindikasjoner, slik at prosedyren ikke utføres i nærvær av følgende faktorer eller sykdommer:

 • Graviditet og amming.
 • Viral hepatitt.
 • Diabetes mellitus.
 • Blodforstyrrelser.
 • Alvorlige sykdommer i indre organer.
 • Psykiske lidelser.
 • Onkologiske sykdommer.
 • Betennelse på huden av bakteriell, sopp, virus eller infeksjon.
 • Utprøvd vevsptose, som kun kan korrigeres kirurgisk.
 • Immunsuppressiv tilstand.
 • Feber, høy feber.
 • Autoimmune sykdommer.
 • Menstruasjon.
 • Kortikosteroidinjeksjoner.
 • Lavt hemoglobin.
 • Dysfunksjon eller lavt antall blodplater.
 • Allergi mot antikoagulantia (legemidler som stopper blodproppene).
 • Lavt fibrinogeninnhold i blodet (hypofibrinogenemi).
 • Forverring av kroniske sykdommer.

Dette er viktig! Før du utfører plasmolifting, er det nødvendig å konsultere legen din for å sikre at det ikke er kontraindikasjoner for prosedyren.

Fordeler og ulemper

Følgende fordeler skiller seg ut for å utføre ansiktsplasmaløftingsprosedyren:

 • Sikkerhet. For å få plasma rik på blod, kan det være nødvendig fra 20 til 100 milliliter blod, noe som ikke utgjør en fare for menneskekroppen og ikke fører til forstyrrelser i de indre organers funksjon.
 • Naturlighet. Pasienten injiseres med eget blod, hvor det ikke finnes utenlandske elementer og tilsetningsstoffer, kjemikalier.
 • Lav risiko for allergi, avslag og andre negative reaksjoner i kroppen.
 • Ingen rehabilitering eller gjenopprettingstid.
 • Fravær av arr og arr etter prosedyren, da den utføres uten bruk av en skalpell.

Ulempene med prosedyren er:

 • Høy pris
 • Infeksjoner med seruminfeksjoner, inkludert viral hepatitt, autoinfeksjon (aktivering av viruset som er inneholdt i humant blod på grunn av endring i omgivelsene). For å unngå slike problemer, er det nødvendig å velge en spesialisert klinikk eller et medisinsk senter, hvor kvalifiserte spesialister arbeider. Klinikken må være lisensiert, ha positive anmeldelser, sertifikater for plasmaløfting og medisinske aktiviteter, tillatelse til å jobbe med blodprodukter, samt praktisk erfaring i plasmaløftingsprosedyren.
 • Allergiske reaksjoner på metallene hvor sprøyte nåler er laget eller til antikoagulantia. For å minimere risikoen for allergi, bør legen teste for et allergen før prosedyren.

Utføre prosedyren for ansiktsløfting

For å få blodplaterikt plasma, tas blod fra pasientens blodår. Blodet er plassert i et spesielt apparat, der det blir utsatt for sentrifugering, tar plasmautvinningsprosessen 15-20 minutter. Da injiseres plasmaet i problemområdene i ansiktets hud.

Prosedyrens varighet - 40 minutter - 1 time. Plasmolifting krever ikke obligatorisk anestesi, men det er ønskelig å behandle huden med en spesiell gel eller krem ​​for å redusere følsomheten før injeksjon.

Antall prosedyrer og intervallet mellom dem er valgt individuelt for konsultasjoner, avhengig av tilstanden til huden og typen problemer som løses ved hjelp av plasmaløfting. I gjennomsnitt utføres 3-4 prosedyrer med et intervall på 2 uker til 2 måneder.

Anbefalinger til pasienten

Før den første plasmaløftingsprosedyren anbefales det å bestå følgende tester:

 • Klinisk analyse av blod.
 • Biokjemisk analyse av blod.
 • Test for markører av HIV, hepatitt og andre smittsomme sykdommer.

I 3 dager om prosedyren må du slutte å ta medisiner som reduserer blodpropp. Dagen før ansiktsløftning, bør du eliminere fete og stekte matvarer, matvarer som inneholder konserveringsmidler, alkohol og kaffe fra kostholdet.

4 timer før prosedyren du ikke kan spise noe, må du begrense mengden væske du drikker. Prosedyren utføres best om morgenen til klokka 12 om ettermiddagen.

Eksperter anbefaler å gjennomgå et løft på plasma om sommeren, for i løpet av denne perioden blir huden utsatt for intens soleksponering, det er fare for brannskader og pigmentflekker. Plasmolifting kurs før og etter ferie bekjemper effektivt de negative effektene av soleksponering, forhindrer fotoaldering.

De første 3 dagene etter ansiktsløfting bør unngå å besøke bad, solarium, badstuer og andre kosmetiske prosedyrer.

Mulige komplikasjoner

Hvis det ikke ble utført en allergenprøve før prosedyren, er det liten risiko for puffiness, rødhet, blåmerker, hematomer eller hyperemi ved injeksjonssteder. Disse komplikasjonene forsvinner vanligvis innen 4-7 dager.

Å gjennomføre plasmolifting for å eliminere akneutbrudd av en smittsom natur kan føre til en forverring av sykdommen (opptil en måned), hvoretter en langsiktig remisjon oppstår ved rensing av hudintegumentet.

effekt

Effekten er merkbar etter den første prosedyren, men for å oppnå maksimale resultater må du fullføre et fullt kurs. Passasje av plasma ansiktsløft kurset bidrar til:

 • Hudforyngelse, eliminering av fine og dype rynker.
 • Eliminer blåmerker og poser under øynene.
 • Juster den generelle hudtonen og forbedre hudfarge.
 • Styrke kroppens immunitet.
 • Normaliser hudfukta.
 • Eliminering av arr og arr, akne, akne.
 • Forbedre hudfasthet og elastisitet.

Visuelt, resultatene av ansiktsplasmolifting ligner overflate kjemisk ansiktsløftning, huden blir fløyelsaktig og glatt, merkbart strammet.

Resultatene av prosedyren avhenger av tilstanden til huden og kroppen, samt pasientens alder. Effekten av plasma-løft fortsetter i 1-2 år.

Plasmaløfting går bra med følgende kosmetiske og medisinske prosedyrer:

 • Bio-revitalisering.
 • Kjemisk peeling med ulike eksponeringsdybder.
 • Radio løfting.
 • Bioreinforcement.
 • Laserfotothermolyse.
 • Laser hyaluronoplastikk.
 • Eksponering for en kombinert laser.

Effekten av en kombinert laser forbedrer effekten av foryngelse etter plasmaløfting, laserhyaluronoplastikk - forbereder huden for økt innhold av hyaluronsyre, laserfotothermolyse - forsterker resultatene av plasmaløfting av ansiktet.

For å opprettholde effekten av ansiktsløfting, anbefales det å gjenta en gang om 1-2 år.

Analoger og alternativer til ansikt plazmolifting

Plasma terapi er ofte sammenlignet med andre kosmetiske og medisinske prosedyrer, som også er rettet mot foryngelse og forbedring av ansiktets hud:

 • Mesotherapy. Under denne prosedyren blir en spesiell "cocktail" (blanding av preparater) introdusert under huden til pasienten, spesielt utvalgt for å løse spesifikke hudproblemer.
 • Injiseringer av hyaluronsyre, som gjenoppretter hudens elastisitet, eliminerer rynker.
 • Foryngelse med ozon, som injiseres i problemområdene. Ozon stimulerer cellemetabolisme, som bidrar til å oppdatere det subkutane vevet og til slutt fører til forbedret hudfarge og korrigering.
 • Injiseringer av Botox og Dysport, som korrigerer rynker, strammer huden. Under påvirkning av narkotika slapper ansiktsmuskulaturene, noe som gir en løftende effekt.
 • Konturplastikk. Under prosedyren innføres ulike fyllstoffer under pasientens hud, basert på hyaluronsyre, som sikrer utjevning og stramming av ansiktets hud.
 • Tread løft med maisonettes. Absorberbare mesothreads, som settes inn under huden, glatter ut rynker og lager en spesiell indre ramme.

Kostnaden for plazmoliftinga person

Kostnaden for plasmaløftingskurset avhenger av det nødvendige antall prosedyrer og slagområde. Den gjennomsnittlige kostnaden for en prosedyre er fra 8 000 til 20 000 rubler. For eksempel koster behandling av akneutslett i ansiktet, arr, arr, spor av akne ut fra 10 000 rubler.

Hva er en ansiktsløftemaskin: Ulemper med prosedyren

Alderrelaterte endringer i menneskekroppen er en uunngåelig prosess som alle står overfor. Derfor er det spørsmål om hvilke effektive metoder for å bekjempe aldring eksisterer i vår tid. Det er mange teknologier som returnerer ungdom. Noen av dem har fått mye popularitet.

En av disse prosedyrene er ansiktsløfting. Hva er dette begrepet, og hva er selve prosessen, la oss prøve å finne ut det.

Hva er plasmaløfting

Plasmolifting er en teknikk for foryngelse, som utføres uten å gripe til kirurgisk inngrep.

Teknologien er nyskapende, aktiverer i menneskekroppen gjenopprettingsprosessene som er i reserve.

Under plasmaløftingsprosedyren injiseres sitt eget plasma under pasientens hud. For å skape en injeksjon for denne teknikken tar en person blod fra en vene.

Videre, ved hjelp av en spesiell teknikk, er den delt inn i brøker. Spesielt for denne prosedyren, bruk plasma-delen, som er beriket med blodplater.

Det er de som starter prosessene i kroppen, og begynner å gjenopprette sin egen kropp, og effekten av dette vises umiddelbart.

Blodplater har flere fordeler. For eksempel takk til dem:

 1. Biologiske aktive stoffer produseres.
 2. Cell divisjon oppstår.
 3. Hudlagene fornyes.
 4. Kollagen og elastin er produsert.
 5. Sårheling er akselerert.

På grunn av det høyeste utstyret, er plasmaløfting en helt sikker prosedyre. Å bringe inn i blodet av noe virus er nesten umulig, siden det ikke kommer i kontakt med miljøet. Analysene samles inn i spesielle rør, der det ikke er begrenset og ikke mister sine egenskaper.

anvendelsesområde

Ved hjelp av plasmaløfting i kosmetikk er aldringsprosesser hemmet. På grunn av de oppnådde stoffene blir kroppen ikke bare yngre, men begynner også å jobbe med nye krefter. Pasienten mottar resultatene etter en enkelt prosedyre.

Mange kvinner bruker bare plasma-løft for ansiktet. Effekten oppnås umiddelbart, huden produserer kollagen, elastin og hyaluronsyre. Endringer vises umiddelbart, ansikts konturer strammer, rynker forsvinner.

Her er områder hvor plasmaløfting kan brukes:

 • Fjern ansiktsrynker.
 • Forbedre hudtilstanden.
 • Endring i hudfarge.
 • Starte celle reparasjon.
 • Fjern tegn på aldring.

Plasmolifting fant sin bruk i ortopedi og traumatologi. Hvis leddene er skadet, blir det injisert i det myke vevet rundt det, eller inn i felleshulen selv.

Søknad er mulig for følgende sykdommer:

 • Slitasjegikt.
 • Muskelspasmer.
 • Periarthritis.
 • Osteochondrose.
 • Skader mottatt i sport.

Resultatet av bruk av plasmaløfting for slike sykdommer kan være:

 • Forbedret blodsirkulasjon.
 • Mangel på muskelspasmer.
 • Redusert felles trykk.
 • Akselerert rehabilitering.

Den regenerative prosedyren for behandling av muskel-skjelettsystemet bidrar til å kurere det syke fellesområdet. Poenget er å gjenopprette kapillærene, som forekommer på stedet for plasma-løfteinjeksjonen.

Som et resultat begynner den nødvendige mengden stoffer å strømme til den berørte ledd, og gjenoppretter dermed arbeidet. Hvis sykdommen er i utgangspunktet, kan pasienten unngå operasjon ved plasmaplasmaheving. Dette er et stort pluss av denne prosedyren.

Plasmaløfting brukes effektivt innen gynekologi.

De unike egenskapene til plasma, akselerere veksten og regenerering av vev.

Derfor kan kvinner bruke prosedyren ikke bare for å forbedre deres utseende, men også for å gjenopprette reproduktive systemet. Mange kjønnsykdommer er kurert og pasientene går tilbake til fullverdig liv.

Sykdommer som denne teknikken hjelper til med:

 1. Leukoplaki.
 2. Patologi av livmorhalsen.
 3. Kraurosis.
 4. Endocervicitis.

Forventet effekt ved bruk av injeksjoner av disse sykdommene:

 • Restaurering av livmorhalsen.
 • Restaurering av menstruasjon.
 • Økt muskel tone i bekkenet.
 • Ingen gjentakelse.

Plasma løft funnet søknad i urologi. Det er effektivt i behandlingen av blæren. Injiser med blodplater settes inn i organets vegger, på grunn av hvilke de berørte områdene begynner å gjenopprette seg.

Plasma løft hjelper i tilfeller av kroniske og langvarige sykdommer. Én - to økter, og resultatet vil ikke ta lang tid.

Indikasjoner i urologi som prosedyren kan hjelpe til med:

Dentalprosedyrer gjør det heller ikke uten plasmaløfting. Målet er å redusere betennelse og naturlig beinreparasjon.

Tilfeller hvor injeksjoner er laget:

 1. Periodontitt.
 2. Tannfjerning.
 3. Gingivitt.
 4. Implantasjon.
 5. Periodontal sykdom.
 • Drep smerten.
 • Ingen ubehagelig lukt.
 • Rask helbredelse.
 • Forbedre implantat engraftment prosessen.

Plasmolifting eliminerer akne og akne hvor som helst i ansiktet. Dette er den nyeste metoden som sliter med slike ubehagelige problemer. Mesoterapi utføres i de nederste lagene i huden.

Etter prosedyren blir ikke bare rynker, men også gamle arr helt eliminert. Som et resultat utløser blodplater foryngelsesprosessen, og huden blir fornyet og sunn.

Plasmaløfting er bra for personer med hår og hodebunns sykdommer. Det er effektivt i bekjempelse av alopecia, flass, perfekt gjenoppretter hår etter ulike frisørprosedyrer.

Prosessen består av en serie injeksjoner som injiseres under huden i hodebunnen. Plasma, som faller dypt inn i hudens lag, gjenoppretter hårsekkene, og dermed stopper skallethet.

Regenererer hodebunnen, kjemper han med seborrhea. Anmeldelser etter prosedyren tyder på at hårstrengene ikke lenger er tørre eller tvert imot oljete.

Indikasjoner for plasmaløfting

Som alle andre kosmetiske prosedyrer, har denne visse indikasjoner på bruk.

Her er en liste over dem:

 1. Korrigering av aldersendringer.
 2. Foryngelse av huden på hendene, ansiktet, nakken.
 3. Fremskynder prosessen med å stramme sår.
 4. Eliminering av akne, akne.
 5. Fjerning av hyperpigmentering.
 6. Stopp prosessen med håravfall.

Kontra

Det antas at prosedyren for plasmaløfting er helt ufarlig, men det er en rekke kontraindikasjoner når det er farlig å utføre det. Noen medisinske leger lurer på om denne metoden kan forårsake kreft.

Siden injeksjonene aktiverer stamceller, som er ansvarlige for dannelsen av kreft. I tillegg til disse hypotesene er det reelle tilfeller der prosedyren ikke er mulig.

Faktorer som ikke tillater plasmaløftprosedyren:

 1. Ulike blodsykdommer.
 2. Svak immunitet.
 3. Onkologiske sykdommer.
 4. Hepatitt ulike former.
 5. Periode av menstruasjon.
 6. Antibiotisk terapi.
 7. Lavt blodnivå av fibrinogen.
 8. Blodplate dysfunksjon i kroppen.
 9. Infeksjon.
 10. Kroniske sykdommer i akutt stadium.
 11. Graviditet og amming.
 12. Allergisk reaksjon på antikoagulantia.

trening

Den forberedende prosessen krever at pasienten følger visse regler for en viss tid. Hva å gjøre:

 1. For noen få dager for å bestå en blodprøve. I følge det oppnådde vitnesbyrdet, vil spesialisten bestemme å godkjenne eller forby plasmaopphevingsprosedyren. Eller tilby en enklere måte å løse problemer som folk slått på.
 2. I to uker kan du ikke drikke alkohol og tobakk.
 3. Fjern fra kostholdet røkt, surt, salt og feit mat.
 4. Hvis prosedyren er godkjent, kom det bare på en tom mage. Derfor bruker de det hovedsakelig om morgenen.

Undersøkelsen må fullføres for ikke å få det motsatte resultatet.

Prosedyre Prosedyre

Før du går videre til plasmaløftingsprosedyren, er det nødvendig med forsiktig forberedelse. Det viktigste er doktors vurdering av pasientens tilstand, fravær av alle kontraindikasjoner og undersøkelse av testene. Hvis ingenting forstyrrer denne prosedyren, kan du fortsette til handling.

Så, hva er trinnene under plasmaløftingen:

 1. Venøs blod er tatt (ca. 100 ml, mindre er mulig, alt avhenger av applikasjonen) og plasseres i et reagensrør. Det er allerede en antikoagulant og gel som vil hjelpe til med å skille blodet.
 2. Beholderen med innholdet er plassert i en sentrifuge og plasmaseparasjonen begynner.
 3. Et bedøvelsesmiddel brukes på områdene som skal injiseres med. Dette vil redusere smerten.
 4. Plasma, som ble frigjort fra blodet, ved hjelp av mikroinjeksjoner, presses inn i steder der regenerering er nødvendig.
 5. For å konsolidere resultatene, utføres ca. 4 økter, med intervaller på 2 uker.

Bivirkninger og komplikasjoner

Selv om plasmaløfting antas å være trygt, oppstår det noen komplikasjoner. Bivirkninger kan oppstå hvis du er allergisk.

Før prosedyren må du bestå test og sørge for at det ikke er noen allergier mot visse stoffer. Hvis kroppen fortsatt ikke tåler antikoagulantia, er det ikke verdt risikoen. Ellers kan du få slike bivirkninger som:

 1. Hevelse i de stedene hvor punkteringene ble gjort.
 2. Dannelsen av hematomer (store blåmerker).
 3. Ulike utslett.

Hvis pasienten kommer med et problem med lesjoner som er smittsomme i naturen, vil eliminering ved hjelp av plasma-løft føre til forverring. Men etter ca fire uker vil huden rydde og gjenopprette.

En annen ulempe ved fremgangsmåten er smerte og ubehag. Selv om anestetika brukes i prosessen, for noen er det en ekte tortur. Derfor bør prosedyren bli forlatt for de som har psykiske problemer.

Antall prosedyrer

For at problemet med hvilken pasienten vender seg til legen for å forsvinne helt, er det nødvendig å gjennomføre flere økter. Det ville ikke ha, men en prosedyre er uunnværlig. Nummeret er foreskrevet av legen. Det kan være to eller fem økter, hvorav en pause på om lag to uker er obligatorisk.

For å lagre resultatet må du nøye omsorg for foryngede områder. En gang hvert annet år, blir behandlingen gjentatt. Et kurs er nok i tilfeller med behandling av alopecia og seboré. I disse situasjonene er det ikke nødvendig å gjenta plasmaløftingsprosedyren.

Kostnad for

Plasmoliftingsprosedyren er ganske dyr. I tillegg koster det ikke ett eller et par økter. For eksempel, hvis hudforyngelse utføres på 30 år, vil det ta fra 2 - 3 prosedyrer, etter 40 år vil resultatet bli synlig etter 4 - 5 prosedyrer.

Kostnaden for en prosedyre:

 • ca 5 tusen rubler, med manipulering av ansiktet;
 • ca 6.500 rubler i nakken og décolleté området;
 • fra 6 tusen rubler vil koste hodebunnen.

Fordeler og ulemper

De viktigste "fordelene" i å gjennomføre plasmaløftingsprosedyren er bruken av egne, native preparater. På grunn av dette er risikoen for allergisk, immun og andre uønskede reaksjoner i menneskekroppen minimal.

Et annet pluss er den komplette sikkerheten fra introduksjonen av infeksjoner. Under drift kommer plasmaet ikke i kontakt med miljøet og legene. Inneholder blod i et reagensrør som beskytter det mot koagulering.

Hvis et virus levde i pasientens kropp og ikke manifesterte seg i det hele tatt, så er det ikke i løpet av prosedyren mulig å re-enter det inn i kroppen. Fordi pasienten gjennomgår en fullstendig undersøkelse før plasmaløfting.

Den eneste ulempen med metoden er prisen. Det overgår til tider alle tilgjengelige kosmetiske prosedyrer av denne planen.

Beslutningen om denne fornyelsesmetoden står først etter at alle fordeler og ulemper er veid. Når det gjelder antall kontraindikasjoner, er prosedyren ikke egnet for alle, men på grunn av enkel implementering, effektivitet og sikkerhet for helse, bestemmer flertallet for plasmaløfting.

I tillegg eksisterer rehabiliteringsperioden ikke. Pasienten kan umiddelbart gå hjem og nyte resultatene.

Face plazmolifting - hva det er, indikasjoner, effektivitet, bilde før og etter

Plasmolifting av ansiktet, som en ikke-kirurgisk kosmetisk prosedyre for å forynge utseendet, ble utviklet av russiske forskere. Prosessen lanseres på grunn av naturlig aktivering av kroppens reserver for celleregenerering og vevforyngelse.

Fordeler med prosedyren

Teknikken er veldig populær på grunn av disse fordelene:

 • Enkel prosedyre.
 • Uten involvering av dyrt utstyr.
 • Bruk av blodplasma i seg selv eliminerer risikoen for infeksjon.
 • Kompatibilitet av prosedyren med andre terapeutiske kurs på foryngelse (biorevitalisering, kjemiske peeling, laserterapi, konturkorreksjon, fotorejuvenering);

Hvordan løfter plasma

En hudforyngelsesøkt inkluderer subkutan plasmaadministrasjon. Takket være blodplater som er inneholdt i det, blir regenerative prosesser i huden akselerert.

Plasma inneholder proteiner som stimulerer dannelsen av unge celler.

Hormoner, enzymer, vitaminer har en positiv effekt på hastigheten på utvinningsprosesser på injeksjonsstedet. Plasmaskudd anbefales for kvinner i alle aldre. Fordi ansiktsplasmolifting er slik målrettet regenerativ cellefornyelse på grunn av utseendet av nye elastin- og kollagenfibre, stamceller og hyaluron.

Prosedyren brukes i tilleggsbehandling for å akselerere helbredelsen og restaureringen av ansiktets hud etter kosmetiske effekter.

Plasmoliftingsprosedyre gir følgende effekter:

 • Blodstrømningen akselererer, hudfargen på ansiktet forbedrer seg.
 • Huds immunrespons er stimulert, og risikoen for akne er forhindret.
 • Eliminerer spor av akne, akne, skade på epidermis.
 • De regenerative prosessene i huden er akselerert.
 • Effekten av hudbleking blir observert.
 • Hevelse og mørke sirkler rundt øynene forsvinner.
 • Huden er fuktig, glatt.
 • Mimic rynker forsvinner.
 • Huden er forynget i 5 år.
 • Vannbalansen i epidermis-lagene gjenopprettes, cellene er mettet med oksygen. Holdere av tørr hud elimineres betennelse, peeling, fuktighet beholdes inne i cellene.
 • Dannelsen av unge endotelceller foregår aktivt. Elastin og kollagen syntetiseres, og støtter den elastiske og elastiske tilstanden til huden.
 • BCL-2 ungdomsgenet "våkner opp", som hemmer cellevisning.
 • Skaper en barriere for skadelig UV-stråling.
 • Aktiverte beskyttelsesfunksjoner i kroppen.
 • Foryngelsesprosessen utløser kroppens egne ressurser.
 • Fullstendig eliminering av estetiske hudfeil (biologisk aldring, mikrotraumas).
 • Sekretorisk funksjon av sebaceous glands er redusert, den fettete glansen på ansiktet forsvinner.
 • Tegn på ptosis (utelatelse av øvre øyelokk) i utgangspunktet elimineres.

Det endelige resultatet av prosedyren påvirkes av kvinnens alder og organismens individuelle egenskaper.

vitnesbyrd

Du bør kontakte plasmaløftingsprosedyren i følgende situasjoner:

 • Gjenopprettingsperioden etter et langt opphold i solen, i solsenger.
 • Perioden for rehabilitering etter dype peeling.
 • Korrigerende manipulasjoner etter mislykket botulinumtoksininjeksjon.
 • Akne, akne, deres spor.
 • Den første alderen rynker.
 • Mimic rynker.
 • Usunn hud.
 • Redusert hudelasticitet.
 • Tørr og fet ansiktstype.
 • Deformering av huden etter operasjonen.
 • Elastose (hud taper elastisitet).
 • Kuperoz (dilaterte kapillærer på huden i form av spindelvev, garn).
 • Ptose.
 • Pigment flekker.

Kontra

Ved kontraindikasjoner anbefales ikke prosedyren, da effekten kan oppstå på en uventet måte:

 • Sykdommer av viral opprinnelse.
 • Kronisk nyresykdom.
 • Antall blodplater i blodet under 100 000 mcl.
 • Mengden oksyhemoglobin i blodet under 100 g.
 • Godkjennelse av ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer (metamizolnatrium, acetylsalisylsyre, etc.).
 • Diabetes mellitus.
 • Fødselsperioder og amming.
 • Sykdommer i hematopoietisk system (hemofili, redusert fibrininnhold, etc.).
 • Onkologisk sykdom.
 • Inflammatoriske prosesser på ansiktets hud.
 • Økt kroppstemperatur.
 • Menstrual blødning.
 • Uttales senking av øvre øyelokk.
 • Autoimmune patologier (immunsystemets sykdommer, hvis reaksjon etter prosedyren er uforutsigbar).
 • Bruk av kortikosteroider.
 • Kronisk sykdom i den akutte fasen.
 • Alder under 18 år.
 • Kort periode etter peeling (kjemisk, laser). Hudfølsomheten øker, hvile er nødvendig.
 • Antibiotisk terapi.
 • Epilepsi.
 • Allergisk reaksjon på antikoagulantia (anti-koagulasjonsmidler).
 • Tilstanden av alkoholavhengighet (med skadet nervesystem og psyke - reaksjonen etter prosedyren er uforutsigbar).
 • I stedet for de påståtte injeksjonene forårsaket utslett mol.

Hva sier leger om prosedyren?

Ikke bare gode ting blir sagt om prosedyren. Noen pasienter er fortsatt misfornøyd med resultatet.

Leger, dermatologer og kosmetologer tror at årsaken til den negative effekten skyldes:

 • holder RegenLab for kontraindikasjoner;
 • feil fra legen, spesielt injeksjoner ikke i tråd med hudspenning. I dette tilfellet kan pasienten ha komplikasjoner, for eksempel hevelse;
 • uberettiget forventninger fra prosedyren. Plasma prosedyren vil ikke stramme sterkt hengende hud. Skylden for dette og legen som ikke ga en klar forklaring på prosedyren.

Hvis det endelige resultatet av PRP-ansiktsbehandling er forverringen av hudtilstanden eller mangel på resultat, forklarer legene dette ved manifestasjon av pasientens individuelle egenskaper. De merker at Dracula terapi behandler problem hud, i stedet for forynker. Plasma stimulerer beskyttende reaksjoner i problemområdet, forbedrer tilstanden av syk hud.

Legene anbefaler bruk av plasmainjeksjoner til de som er imot effekten av kjemikalier, da plasma er et naturlig, ikke-giftig stoff. Ifølge leger, som følge av prosedyren, reduseres antallet rynker, akne og akne forsvinner. Effekten vil øke.

Plasmolifting eller biorevitalisering - som er bedre?

Biorevitalisering er en foryngelsesprosedyre på grunn av innføringen av hyaluronsyre. Syr syntetiserer produksjonen av kollagen i kroppen, opprettholder ungdom og skjønnhet. Over tid senker produksjonen og huden svimmer.

Skille mellom stabilisert (kjemisk behandlet, for fylling av rynker) og ustabilisert syre (naturlig hyaluron). Injeksjonen av hyaluronsyre starter prosessen med å produsere kollagen for regenerative mikroprosesser i huden. Ved utløp absorberes det i kroppen uten konsekvenser.

Indikasjoner og kontraindikasjoner er identiske, som for plasmaløfting. Et unntak er blodkoagulasjonsforstyrrelser, der biorevitaliseringsøkter er tillatt. Begge metoder er trygge, giftfri. Det er en beskrivelse av isolerte tilfeller av allergiske reaksjoner som ikke krever medisinsk inngrep.

Beskrivelse:

 • Biorevitaliseringsprosedyren varer 40-50 minutter (plasmaløfting mindre enn 30 minutter) og koster et gjennomsnitt på 2.000 rubler mer enn plasmaløfting.
 • Forberedende tiltak for prosedyrer og rehabiliteringsperioder etter dem er ikke gitt.
 • Forskjellen mellom prosedyrene i de injiserte legemidlene. Det er kjent at i prosessen med ansiktsplasmaløfting er det en slik biologisk sak, hvor graden av allergenicitet reduseres til null. Legene anbefaler folk med allergier for å foretrekke plasmaløfting.

Biorevitaliseringsprosedyren er dyrere, men den er rettet mot kvinner med blodproppsproblemer, som prosedyren er forbudt.

Plasmolifting eller mesoterapi - som er bedre?

Mesoterapi, i motsetning til PRP-terapi, forhindrer ikke aldringsprosessen, men stopper den. Gjennom denne prosedyren blir individuelle utvalgte kombinasjoner av vitaminer, aminosyrer, ekstrakter, mikroelementer introdusert i huden.

Leger og kosmetologer anbefaler prosedyren for kvinner over 40 år.

Takket være mesoterapi, rynker, pigmentplater, edderkopper er fjernet, tørr hud fuktet, og en klar oval av ansiktet er opprettet. Effekten av visuell foryngelse er merkbar lenger. På slutten av terapien blir cellene raskt aldrende. Det er pålagt å umiddelbart gjennomføre en ny fremgangsmåte.

Hva er bedre, velger klienten klinikken sammen med kosmetikeren. Det er kjent at under behandlingen av mesoterapi ved bruk av farmakologiske midler, anses prosedyren for å være svært allergisk.

Face plasmolifting (hva det allerede er beskrevet i detalj) er en øvelse ved hjelp av vårt eget plasma. 1 økt vil være billigere plasma-løfting - 3000-6000 rubler. Kontraindikasjoner er de samme som for plasmaløfting, de er supplert med høyt blodtrykk og implantert pacemaker.

Plazmolifting for akne

Få vet når de skal gjøre en ansiktsløft, at dette er et aktivt middel for akne. Prosedyren bidrar til å eliminere akne, og fjerne arr etter det. Huden etter at prosedyren er glatt, blir elastisk og fløyelsaktig.

Klargjøring for plasmaløfting

Før prosedyren, tester for tilstedeværelse av kontraindikasjoner.

Det kreves samråd med en praktiserende læge.

Før prosedyren, bestå følgende tester:

 1. Blodtest (biokjemisk, klinisk).
 2. Identifikasjon av markører for seksuelt overførbare virusinfeksjoner.

24 timer før du donerer blod til biokjemisk analyse, ikke bruk fettstoffer og stekt mat, produkter som inneholder konserveringsmidler. 4 dager slutter å ta antikoagulantia. 4 timer før prosedyren, bør du nekte å spise. Trenger å drikke rent vann i tilstrekkelige mengder.

Hvordan gjøre plasmaløfting

Prosedyren er som følger:

 1. Legen vurderer testresultatene, gir tillatelse til å gjennomgå prosedyren.
 2. Blod samles inn i et reagensrør (opptil 20 ml) som inneholder en separasjonsgel med et antikoagulant. Prosedyren for blodprøvetaking er trygt og smertefritt.
 3. Røret er sentrifugert. Blodcentrifugen deles i blodformede elementer og plasma med tilstedeværelse av blodplater 1 million mcl. og under 150 tys.mkl.
 4. Bedøv ansiktet med applikasjonsbedøvelse og behandle med et antiseptisk middel.
 5. Legen gjør en injeksjon av plasma som inneholder 1 million mcl. trombocyttall. Injeksjoner gjøres etter konturplastikk.
 6. Ansiktet blir igjen tørket med et antiseptisk middel, fjerner lekkede bloddråper.

For å forebygge utseendet av pigmentplettene med en nål ved punktering på huden, utelukkes i 3 dager:

 • solarium;
 • svømmebassenger;
 • sauna;
 • være under aktivt sollys.

Hvor mye

Prisene for plasmaløfting i gjennomsnitt i Russland er som følger:

 • 1 testrør - 3,5 tusen rubler;
 • 2 reagensrør - 6,3 tusen rubler;
 • 3 reagensrør - 9 tusen rubler;
 • 4 reagensrør - 11.2 tusen rubler;

terapi:

 • 1 testrør - 6-8000 rubler;
 • 2 reagensrør - 10,8-13 tusen rubler;
 • 3 reagensrør - 15,5-18 tusen rubler;
 • 4 reagensrør - 19,2 - 22 tusen rubler.

Hvor mange prosedyrer er nødvendig?

For å oppnå et positivt resultat, holdes 4-6 økter med ukentlige intervaller. Prosedyrer, vilkår, korrigerer skjønnhetspleie. Kun i 40% av tilfellene er effekten etter en økt merkbar. Kurset består av flere økter med en pause mellom dem 7-14 dager. Opprettholde effekten av årlige prosedyrer. Effekten varer opptil 24 måneder.

Laserplasmaløfting

Ved laserplasmaløfting brukes en plasmaklump som fordeles over huden og behandles av en laserstråle. Justering av strålestyrken regulerer strålingsdjennets dybde under huden og diameteren av skaden. En balanse oppnås mellom sikker eksponering og penetrasjon av aktive stoffer inn i dybden av huden. Denne metoden kalles "ikke-injeksjon Plasma LIFT".

Er det mulig å gjøre ansiktsløfting hjemme?

Hjemme er det umulig å utføre ansiktsløftning, fordi det er en slik "juvel" -bevegelse, som krever praktiske ferdigheter, spesialutstyr, overflate sterilitet og verktøy.

Prosedyren bør gjøres i spesialiserte lisensierte medisinske institusjoner.

Apparat (sentrifuge) for plasmaløfting - hvilken en å kjøpe

Sentrifugen selges i butikker spesialisert medisinsk utstyr.

Det er nødvendig å skaffe enheten med en funksjon på 5000 ob.min og sentrifugal akselerasjonskraft opp til 1500g.

Testrør for plasmaløfting

Rørene er laget av varmebestandig glass, fylt med antikoagulerende gel (gepherin, fraksiparin). Fyldstoffet opprettholder plasmas naturlige sammensetning under og etter sentrifugering. Rørene kan vridges vilkårlig uten frykt for å blande fraksjonene oppnådd etter sentrifugering. Gelen beholder kvaliteten på innholdet i rørene i 1,5 timer.

Nåle for plasmaløfting

Plasmolifting nåler er belagt med silikon, med skråt snitt og et skarpt skjerpt spiss for en behagelig, smertefri introduksjon. De er utstyrt med et ikke-latex pyrogenfritt hypoallergenisk kateter.

Påfør nåler:

 • dobbeltsidig, komplett med en tre-komponent sprøyte og et kateter;
 • "Butterflies" med en enhet for en sprøyte "Luer". Engangs, steril.

Sveitsisk plasmaløfting

Du må vite når du velger en sveitsisk plasma ansiktsløftning i ansiktet, at dette er en slik effekt, som utføres i forbindelse med laser manipulasjoner for å eliminere huddefekter (strekkmerker, arr, post-acne). Denne metoden anbefales ved behandling av peeling og tørr hud.

Bruk rør med separatorfiltre, som er sentrifugert på en spesiell måte. Det viser seg et autogel med en blodplatekonsentrasjon på 1 million mcl. og aktivt fibrin, beriket med naturlige vekstfaktorer. Gjennom denne tilnærmingen øker effektiviteten av prosedyren, behandlingen reduseres. I gjennomsnitt er 3 behandlinger nødvendig. Støtte økter gjentas hvert halvår.

Etter den første økten:

 • huden blir elastisk og glatt;
 • rynker er redusert;
 • akne forsvinner;
 • kinnbenets og hakenes linje blir tydeligere;
 • hudfarge mer sunt.

indikasjoner:

 • foryngelse av huden i ansiktet, halsen, halsen og hendene;
 • akne og akne terapi;
 • fjerning av "spor" av akne, strekkmerker, arr;
 • fornyelse av huden etter aggressive kosmetiske effekter.

fordeler:

 • høy foryngelse effektivitet;
 • minimum antall prosedyrer
 • ingen bivirkninger.

Stille bivirkninger

Bivirkningene er individuelle.

Allergier provoserer:

 • Antikoagulantia som brukes til blodpropper under prosedyren;
 • Metallet fra hvilket medisinske instrumenter er laget.

Andre bivirkninger:

 • Rødhet, blåmerker, dannelse av tetninger og hematomer kan oppstå ved plasmainjeksjonene.
 • Reduksjon eller økning i blodtrykk.
 • Overgangen av kronisk sykdom i den akutte fasen.
 • Nye utslett av akne (etterfulgt av en lang periode med remisjon, og huden blir ren).
 • Tilstedeværelse av ødem og smerte (dette indikerer analfabetisk utførelse av prosedyren av en lege).

Hvordan ta vare på ansiktet ditt etter plasmaløfting

Rehabiliteringsperioden er kort: 3-4 dager.

I denne perioden anbefales det å bruke solkrem med et SPF 50 filter.

Hva ikke å gjøre etter plasmaløfting

Innen 3 dager kan du ikke bruke badstuer, bad, solarium.

Er det mulig å gjøre plasmaløft under graviditet

I svangerskapet blir graviditet ikke holdt. Virkningen av plasma på kroppen er fortsatt ikke godt forstått, og det er ikke kjent hvordan effekten vil påvirke den fremtidige babyen. Arrangementet er bedre å holde etter barnets fødsel.

Er det mulig å gjøre plasmaløft under menstruasjon

Det er ikke noe kategorisk forbud mot å gjennomføre en økt i menstruasjonsperioden.

Men husk at:

 1. Med blodtap reduseres de helbredende egenskapene til plasma tatt for ansiktsplasmaløfting. Dannelsen av nye blodceller vil ta tid. Derfor, med introduksjonen av et biologisk stoff med lavt blodplastinnhold, vil resultatet av PRP-terapi være usynlig.
 2. I løpet av denne perioden kan det være problemer med blodpropp.
 3. Plasma på injeksjonsstedet vil oppløse lenger, noe som fører til hematom og ødem.

Kosmetologer anbefaler sterkt at kvinner utsetter prosedyren i flere dager.

Plazmolifting ansikter: positive og negative anmeldelser

Grået var grå. En venn snakket om PRP-terapi. Jeg bestemte meg for å prøve hva det er, ansiktsløfting. Resultatet fornøyd. Nå en vanlig klient i klinikken.

Alderrelaterte rynker ledet et søk etter prosedyrer for å eliminere dem. Ifølge kosmetologens råd ble det utført 7 plasmaløftinger. Antall rynker redusert. Plasmolifting prosedyre lykkelig.

På ferie bestemte jeg meg for å oppdatere huden min, fjerne mimic rynker. Gjorde prosessen plasma-løfting. Om kvelden var ansiktet hovent og blåst neste dag. Det har vært en uke. Ingen effekt ennå.

Bilder før og etter ansiktsløfting

Det er kjent at ansiktsløfting er en så fasjonabel og dyr innovasjon. PRP-terapi hjelper til med å løse mange hudproblemer om noen timer og i lang tid for å holde ungdom og skjønnhet.

Face Plasma Lifting Video

Fordeler og ulemper med ansikt plazmolifting, se i videoklippet:

Plazmolifting ansikter, finn ut i videoklippet hvordan prosedyren går:

Flere Artikler Om Typer Acne