«Ønsker du å ha langt tykt hår?», «Tror du at det er umulig å stoppe skallethet?», «Helt sikkert hårgjenoppretting!» - Slik begynner reklame slagord av klinikker og skjønnhetssalonger, og tilbyr den nå veldig populære prosedyren kalt plasmaløftende hår.

Men er det alt "vakkert" og trygt for helse i virkeligheten, som i reklame. Disse fallgruvene og andre interessante fakta, som du ikke bare vil fortelle før prosedyren, vil bli diskutert nedenfor.

Hva er hårplasmaløfting?

Nylig er denne metoden veldig populær, fordi ikke alle kvinner kan skryte av luksuriøst hår. Ja, hva virkelig kvinner! Ikke skjul det faktum at menn ty til å holde slike hendelser enda oftere for kvinner!

La oss se på hva plazmolifting håret er så bra, hva er fordelene i forhold til andre prosedyrer for å gjenopprette hårveksten, og hva er ulempene.

Konseptet med vevregenerering og regenerering ved hjelp av plasma isolert fra pasientens blod i 2004 ble tatt som grunnlag av russiske forskere R. Zarubiy og R. Akhmerov. I utgangspunktet ble metoden mye brukt i tannlegen, og så var trichologer og kosmetologer interessert i dem.

Hvordan er prosedyren?

Først av alt, før prosedyren, må du ta en blodprøve for å utelukke kontraindikasjoner og, om nødvendig, besøke de aktuelle legene.

Noen dager før økten bør du forlate bruken av stekt og krydret mat, alkoholholdige drikker. Det er også svært viktig å ikke ta Aspirin eller Heparin 1 dag før starten!

Prosedyren selv utføres i flere faser:

 1. Blod tatt fra pasientens vene (på tom mage!) I plasma-sertifiserte rør plasseres i en sentrifuge, hvor plasma skilles fra det.
 2. Plasma samles i en sprøyte og en tynn nål (som brukt i mesoterapi) injiseres under hodebunnen. Injeksjoner er laget fra toppen ned, det vil si fra kronen og templene til baksiden av hodet.

Etter prosedyren innen 3 dager må du avstå fra:

 • badstue og basseng besøk;
 • vaske hodet;
 • unngå eksponering for ultrafiolett stråling.

For å fullstendig bli kvitt problemet med hårtap, anbefaler eksperter å holde fra 4 til 8 økter med et intervall mellom dem på 10-14 dager.

Hva er så nyttig plasmaløfting for håret?

Faktum er at plasma er en blodkomponent, renset fra leukocytter og erytrocytter, men beriket med blodplater. Selv fra skolens kurs i biologi, vet vi at blodplater bidrar til vevregenerering og til tider akselererer utvinningen og veksten av syke celler.

I tillegg til blodplater inneholder plasmaet enzymer, proteiner, aminosyrer, lipider, og det stimulerer produksjonen av hyaluronsyre. Sammen, disse stoffene og har en effektiv effekt.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Prosedyren vises når:

 • hårtap
 • seborrhea;
 • Ønsket om å øke tetthet av hår og akselerere veksten deres;
 • alopecia (alopecia);
 • akne (som anbefalt av legen).

Kontraindikasjoner for plasmaløfting er følgende:

 • ondartede sykdommer;
 • smittsomme, autoimmune sykdommer;
 • blodforstyrrelser;
 • graviditet og amming
 • hudsykdommer, tendensen til allergi.

Hvor mye løfter plasmahår?

I dag er prisene på plazmolifting for hår som følger:

 • Ukraina: 1500 - 2000 hryvnia;
 • Russland: fra 4000 i regionene til 6.000-8.000 rubler i Moskva;
 • US $ 1000;
 • Israel - 700 dollar;
 • India - 150 dollar;
 • Sveits - 3 tusen franc.

Det skal bemerkes at kostnaden er indikert for 1 økt, og de kan ha behov for minst 4. Derfor, før du bestemmer deg for prosedyren, vær oppmerksom på at det er betydelige utgifter i forkant, men noen ganger er det verdt det!

7 falske fakta om plazmolifting hår

For å annonsere og tiltrekke seg kunder, gjør klinikker ofte feil informasjon om prosedyren offentlig. La oss se hva som er en løgn og et ønske om å lokke pengene dine fra deg, og hva som er sant:

False # 1: Den visuelle effekten vises umiddelbart etter den første økten.

Kjære lesere og alle som ønsker å oppleve plazmolifting hår, vet at de første synlige resultatene etter den første økten vises som hårgenvekst. Hos noen pasienter kan den visuelle effekten kun ses etter 6 behandlinger.

Falsk # 2: Plasmolifting er helt smertefri.

Ikke tro en spesialist som i utgangspunktet forsikrer deg om at alt vil være perfekt og at du ikke vil oppleve ubehag og smerte. I nåtiden avhenger alt av den individuelle terskelen av følsomhet. Les de virkelige vurderingene av smerte nedenfor.

Falsk # 3: Det er ikke nødvendig å bestå noen tester for forberedelse.

Bypass slike klinikker ved siden, da det er fulle ikke bare for helsen din, men også for livet direkte! Husk, en blodprøve, og ikke bare blod, før prosedyren er nødvendig!

Lie nummer 4: Effekten er merkbar i mange år eller en levetid

I gjennomsnitt kan effekten vare i 2 år. Siden antallet og strukturen av håret er lagt genetisk, kan de ved hjelp av prestasjonene av estetisk medisin bare endres for en stund. Da bør prosedyren gjentas.

Lie nummer 5: "Ja det du! Ingen uønskede reaksjoner!"

Siden kroppens ressurser brukes, er allergi ved bruk av metoden helt utelukket. Ja, sannsynligheten for uønskede reaksjoner er mye mindre enn med andre injeksjonsmetoder, men allergier kan manifestere seg i sitt eget plasma (i visse autoimmune sykdommer) og i sammensetningen av den medisinske nålen. I tillegg kan det være uønskede bivirkninger fra kroppen og på aktivatorer av hårvekst, som noen ganger legges til plasma.

Lie nummer 6: Hårtap stopper helt

Ikke virkelig sant. Men om lag 30-50 hår per dag går tapt, selv om prisen er 100-150.

Falsk nummer 7: Prosedyren er effektiv i 100% tilfeller og i "vær"!

Faktisk hjelper metoden bare 70% av pasientene, og dette burde være kjent før du betaler et betydelig beløp for det!

anmeldelser

Pasientanmeldelser er for det meste positive. De første resultatene blir synlige etter noen måneder. Klientklienter sier at håret blir mye tykkere og mer voluminøse, skallede områder forsvinner, arbeidet i sebaceous kjertlene i hodet vender tilbake til det normale.

Samtidig klager kvinner om ekstrem smerte i prosedyren, injeksjoner på toppen av hodet og på templene er spesielt ubehagelige, og for mange blir det en barriere for ytterligere økter. Noen vurderinger indikerer dårlig helse etter blodprøve.

Hva er bivirkningene og andre farer ved plasma-løftende hår?

Selv om plazmolifting for hår er plassert som en helt sikker prosedyre, har den fortsatt bivirkninger.

I tillegg til allergiske reaksjoner som nevnt ovenfor, forekommer slike uønskede konsekvenser som:

 • infeksjon i blodet i strid med lagringsteknologi og videre bruk av komponentene som er nødvendige for prosedyren;
 • forekomsten av hematomer på injeksjonsstedet;
 • aktivering av virusinfeksjoner;
 • pigmentering av hodebunnen.

Som du kan se, er konsekvensene, selv om de er sjeldne, veldig ubehagelige. Selv om de fleste av dem skyldes mangel på doktorgrad, feil lagring eller bruk av ikke-sertifiserte materialer. I jakten på lønnsomme klinikker går du til ulike triks. Sjokkerende tilfeller når plasmanørrør ikke er noe som ikke var sertifisert, men ikke engang hadde individuell emballasje! Ja, ja, og dette er mulig!

Gitt ovenstående, før du utfører prosedyren, må du sørge for:

 1. Klinikken har tillatelse til å jobbe med blodprodukter og et sertifikat for plasmaløfting.
 2. Det faktum at legen har fått riktig opplæring, har tilstrekkelig erfaring og positiv tilbakemelding på sine aktiviteter.
 3. Mangel på kontraindikasjoner; Spesielt gjelder det onkologiske sykdommer eller arvelig disposisjon til dem. I følge en av teoriene forårsaker plasmaplattene som møter kreftceller i deres vei, deres forbedrede deling, som kan utvikle seg til ondartede sykdommer eller forårsake utviklingen av eksisterende.

Husk at valget av klinikken og legen under prosessen "plasmaløft hår" avhenger av helsen din, og kanskje til og med livet!

En kommentar

Når tiretoksikoze og australsk antigen når overført hepatitt B plasma terapi mulig?

Legg til en kommentar Avbryt svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å bekjempe spam. Finn ut hvordan dine kommentardata behandles.

Hva er et ansiktsløftende plasma

Plasmolifting brukes til helt forskjellige formål: å forynge huden og forbedre sårheling, å revitalisere hår og å kurere mange sykdommer.

Foto: røde blodlegemer

Dette er den nyeste og unike fornyelsesmetoden, som har et bredt spekter av anvendelser både i kosmetikk (plasmaløfting rundt øynene, i decollete, nakke og ansikt) og på andre områder, for eksempel i medisin (ortopedikk, urologi, gynekologi, traumatologi).

Den er basert på bruk av pasientrike blodplater, noe som gjør at vi kan vurdere denne prosedyren naturlig. Røde blodlegemer har en rekke fordeler.

For eksempel er de:

 • produsere biologisk aktive stoffer
 • aktiver celle divisjon;
 • forny de dermis dype lagene;
 • øke produksjonen av kollagen og elastin;
 • forbedre sårheling.
Takket være spesialutstyr er plasmaløfting en helt sikker prosedyre, siden blod ikke kommer i kontakt med miljøet og risikoen for infeksjon reduseres til null. Blodprøvetaking er gjort i et spesielt rør, som forhindrer dets koagulering, mens det ikke påvirker dets terapeutiske egenskaper.

Essensen av PRP-metoden

Essensen av PRP-metoden (blodplate-rik plasma) er å injisere plasma ekstrahert fra blodet under huden til problemområder. Det er beriket med blodplater, som er ansvarlige for å stimulere helbredelsen av kroppens celler.

Det sikrer også fraværet av en allergisk reaksjon. I seg selv utskiller blodplater vekstfaktorer - spesielle proteiner som stimulerer celledeling.

Oftest, når det er skadet, akkumuleres røde blodlegemer rundt såret og utløser helbredingsmekanismer. For å lure organismen, skal blodplater legges til problemområdet, og han vil ta det som et signal for å starte regenerering.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Som med hvilken som helst prosedyre har plasma ansiktsløfting sine egne indikasjoner og kontraindikasjoner. Indikasjonene inkluderer:

 • aldersrelaterte endringer i huden, forverring av tilstanden;
 • akne, akne, postacne;
 • alder elastose (endringer i bindevev fibre);
 • rehabilitering etter eksponering for ultrafiolette stråler;
 • rehabilitering etter dyp peeling;
 • sparsomt hår og skallethet;
 • tilstedeværelse av flass;
 • leddgikt og artrose;
 • sportsskader;
 • ryggsmerter;
 • muskelspasmer;
 • cervical sykdom;
 • cervikal erosjon;
 • leukoplaki;
 • cystitt;
 • uretritt.

Video: Ansiktsforyngelse

Kontra

 • graviditet og amming
 • menstruasjon;
 • tar ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer mindre enn to dager før prosedyren;
 • allergi mot antikoagulantia (legemidler som hemmer blodpropp);
 • hepatitt;
 • onkologiske sykdommer;
 • kortikosteroid injeksjoner;
 • autoimmune sykdommer;
 • lavt hemoglobinnivå;
 • lav trombocyt dysfunksjon eller dysfunksjon;
 • hypofibrinogenemi (lavt fibrinogen i blodet);
 • feber,
 • smittsomme sykdommer;
 • psykiske lidelser;
 • forverring av kroniske sykdommer.

Komplikasjoner og bivirkninger

Bivirkninger kan også oppstå hvis du er allergisk. Før du går videre med prosedyren, er det nødvendig å passere alle tester og sørge for at det ikke er infeksjoner eller andre dysfunksjoner i kroppen.

Hvis du er allergisk mot antikoagulantia, er det bedre å avstå fra prosedyren, ellers følgende mulige bivirkninger:

 • hevelse på injeksjonsstedet;
 • utseende av hematomer (store blåmerker);
 • utslett.
Hvis plasmaløfting er nødvendig for å bli kvitt lesjoner som ikke er hormonelle, men smittsomme, er det mulig i en periode på opptil fire uker, men etter at huden er rengjort og det oppstår lang remisjon.

Fordeler og ulemper

Hovedprosjektet er bruk av innfødte, ikke utenlandske stoffer. Denne faktoren eliminerer muligheten for immun, allergiske og andre negative reaksjoner i kroppen. En annen fordel er nullsannsynligheten for infeksjon, for i løpet av prosedyren er verken doktoren eller miljøet i kontakt med pasientens plasma - det lagres i et spesielt testrør, noe som ikke tillater at blodet stikker.

Dette alternativet er helt utelukket, for før det påbegynnes utføres en forberedende fase, hvor menneskekroppen gjennomgår en fullstendig kontroll (for nærvær av kroniske, autoimmune, smittsomme og andre sykdommer). Den eneste ulempen er prisen, som overstiger kostnadene ved de fleste andre lignende prosedyrer.

Vil du vite alt om den nyeste prosedyren for å senke hudens aldring? Les artikkelen mikrostrømmer for ansiktet.

Det er nødvendig å fjerne svulster bare i medisinske sentre, slik at fjerning av papillomer med laser er smertefri og sikker. Les videre.

Som allerede nevnt, er dette ganske dyrt. Videre krever det en fasetilnærming, det vil si en serie økter. I gjennomsnitt, for å forynge huden til en person i tretti år, tar det omtrent 2-3 prosedyrer, i alderen av førti år allerede 4-5, etc. Gjennomsnittlig pris på prosedyren i Moskva er ca 6000-8000 rubler, avhengig av klinikken.

Kontraindikasjoner for plasmaløft og bivirkninger av prosedyren

Plasmolifting skal utføres i en spesialisert medisinsk institusjon som har riktig lisens og har rett til å arbeide med blodprodukter fra Helse. En av kontraindikasjonene er alder under 18 år. Det er kontraindisert i diabetes, endokrine sykdommer. Eksperter anbefaler ikke plazmolifting for unge mennesker (under 25 år). Pasienter med tynn og sensitiv hud bør foretrekke den sveitsiske versjonen av prosedyren.

Hva er en plasmaløfting?

Plasmolifting er en sikker og moderne anti-aldringsteknikk. Hans utseende er i stor grad på grunn av metoden for autohemoterapi, hvor essensen er at pasienten administreres sitt eget venøse blod under huden. Denne metoden bidro til å styrke immunforsvaret, mettet cellene i kroppen med oksygen, regulere vannbalansen i huden.

Plasmolifting innebærer bruk av renset humant plasma beriket med blodplater. Metoden ble patentert nylig, i 2004, men klarte allerede å tjene tillit hos pasienter. Det aktiverer produksjonen av kollagen av huden, gjenoppretter forsiktig skadet vev.

Denne teknikken brukes i medisin: i ortopedi og tannlege. Plasmaløfting hjelper med gynekologiske og urologiske sykdommer. Fordelene ved metoden kan oppregnes uendelig. I kosmetologi brukes den til:

 • eliminering av kosmetiske feil i huden;
 • bli kvitt akne;
 • redusere antall ansiktsrynker;
 • justere det ovale ansiktet;
 • Forbedre utseendet på hendene: å fjerne aldersplassene, myke, fukte huden;
 • styrke håret, redusere håravfall
 • fjerning av edderkoppen på bena;
 • utvinning av dermis etter laser peeling.

Hvordan oppfører seg før og etter prosedyren?

Til det må du forsiktig forberede: noen dager før det er nødvendig å slutte å ta medisiner som påvirker blodproppene.

Det vanlige dietten bør også justeres:

 • ikke spis mat som inneholder mange kalorier;
 • Fra den daglige menyen utelukkes matvarer som inneholder store mengder fett.

Måltider må tilberedes i dobbeltkoker. Ved gjennomføringen av disse anbefalingene, tolereres prosedyren godt av pasientene. Før plazmoliftingom anbefales ikke å røyke sigaretter. 5 timer før prosedyren, trenger du ikke å spise noe, mengden væske du drikker må også kontrolleres.

I de første dagene etter bruk av en helseforbedrende teknikk er det umulig å bruke kosmetikk.

Innen 3 dager kan du ikke:

 • svømme i bassenget
 • å besøke badet,
 • soling i solariumet,
 • vær i solen.

Hvem skal ikke gjøre plasmaløfting?

Hårplasma terapi

Før prosedyren må du bestå de riktige testene, hvis de viser noen avvik fra normen, vil spesialisten nekte å utføre plasmaoppheving av hodebunnen.

Du bør ikke bruke denne kosmetiske teknikken hvis hårproblemer skyldes hormonelle lidelser. I dette tilfellet foreskrives pasienten en omfattende behandling for å redusere hårtap og sprøtt hår.

Prosedyren er kontraindisert ved nervesykdommer og frykt for injeksjoner.

Kontraindikasjoner til ansikt plazmoliftingu

Kvinner anbefales ikke å utføre prosedyren under menstrual blødning. Ansikts plasma behandling er forbudt for pasienter som lider av autoimmune sykdommer. Det er kontraindisert hos personer hvis kropp har mangel på fibrinogen.

Plazmoliftende personer har ikke lov til å gjøre i følgende tilfeller:

 • med individuell følsomhet mot antikoagulant
 • under graviditet, under amming;
 • i nærvær av irritasjon, mol, rødhet på huden, med allergisk dermatitt;
 • med streptoderma og smittsomme sykdommer;
 • med intoleranse mot bedøvelsesgelen.

Er plasmaløfting alle leddene?

Takket være denne terapeutiske metoden forsvinner smerter i leddene i en person, den inflammatoriske prosessen reduseres, bruskvævet gjenopprettes raskt. En person trenger ikke lenger å starte dagen med bruk av smertepiller, han kan igjen føle livets glede. Dette forklares av det faktum at smertestillende midler bare lindrer smerte for en stund, og plasmaløfting påvirker selve årsaken til leddsykdom.

Men noen forskere mener at plazmolifting for ledd aktiverer prosessen med stamcelleproduksjon. En slik kunstig innblanding kan være fulle av alvorlige konsekvenser. Mekanismen for stamcelleaktivitet er ikke fullt ut forstått.

I tillegg er det antatt at plasmaløfting øker sannsynligheten for kreft i leddene. Derfor, hvis en pasients nærmeste familie er diagnostisert med kreft, bør han gjennomgå en full undersøkelse, veie fordeler og ulemper.

Plasmolifting skal ikke brukes med løpende form av revmatoid artritt, og i det siste stadium av sykdommen kan det ganske enkelt være ineffektivt.

Plasmoterapi av leddene bør ikke brukes til personer som lider av hypertensjon, som under prosedyren i en person kan:

 • øke blodtrykket
 • pulsfrekvensen vil øke.

Plasmolifting er kontraindisert, og hvis nyrene er svekket, kan en person utvikle vedvarende hevelse i beina. I dette tilfellet vil han trenge alvorlig medisinsk behandling.

Hvis pasienten har en tendens til å danne keloider, bør prosedyren også bli forlatt.

Har plasma-løft noen bivirkninger?

Etter en kosmetisk prosedyre kan en person oppleve slike uønskede effekter:

 • liten hevelse;
 • rødhet av huden på injeksjonsstedet;
 • forverring av kroniske sykdommer i indre organer.

Når en stor blåmerke dukker opp, må du konsultere en lege, han vil foreskrive den nødvendige behandlingen. Hvis det oppstår en allergisk reaksjon, bør antihistaminer tas.

En kosmetolog forteller om plasmabehandling som en forandringsmetode:

Plasmolifting brukes relativt nylig i kosmetologi, slik at kontraindikasjonene ikke er fullt undersøkt, det er mulig at over tid vil listen øke litt.

Du finner mer informasjon om dette emnet i Plasmolifting-delen.

Listen over kontraindikasjoner for plasmaløfting

Kontraindikasjoner for plasmaløfting er tilstede sammen med fordelene ved prosedyren. For noen anti-aging prosedyrer, er det visse forbud, alle disse aspektene bør tas i betraktning av en spesialist som vil utføre hudforyngelse på denne måten.

Hvis vi snakker om plasmaløft, er det en injeksjonsprosess direkte under injeksjonshuden, som består av pasientens blodplasma. Forskere kunne bevise at blodplater inneholdt i plasmaet, har en gunstig effekt på tilstanden til hud og menneskevev. Å øke nivået på enkelte områder bidrar til en mer intensiv produksjon av vitaminer, kollagen og andre komponenter som er ansvarlige for cellefornyelse, noe som gjør at huden kan gjenopprettes på kortest mulig tid. Denne prosedyren er blant de ikke-kirurgiske metoder for foryngelse.

Plasma løfteapplikasjoner

Plasmolifting brukes veldig aktivt i mange land for å eliminere følgende problemer:

 • første tegn på hudens aldring på ansikt og kropp;
 • tørr hud, flak, økt blodgass og tilhørende mangler;
 • den første fasen av utelatelse av øyelokkene;
 • utvikling av den inflammatoriske prosessen i talgkjertlene;
 • acne;
 • strekkmerker på huden etter et kraftig vekttap eller fødsel;
 • Hudfeil, inkludert arr og arr;
 • skallethet og utvikling av seborrhea;
 • hud restaurering etter laser eller kjemisk peeling.

I tillegg til kosmetikk, Plazmolifting brukes aktivt i ortopedi for behandling av slitasjegikt, ryggsmerter, idrettsskader, for å eliminere smerte og muskelkramper. I gynekologi er indikasjonene på prosedyren erosjon og andre sykdommer i livmoderhalsen, endocervisitt. Tannleger er meget aktivt ved hjelp av denne metode for behandling av tannkjøttsykdom, tanntrekking, utviklingen av betennelse i tannkjøttet og implantater. Kosmetisk maksimal effekt kan oppnås dersom det anvendes en kompleks tilnærming, hvor den spesialiserte vil kombinere Plazmolifting, for eksempel Bio-revitalisering.

Kosmetologer behandler plasmaløfting positivt, vurderer slik manipulering å være harmløs. Etter deres mening gjør denne prosedyren det mulig å frigjøre kroppens eksisterende ressurser. Dermed er det mulig å aktivere pasientens regenerative, immun og metabolske systemer.

Før prosedyren må pasienten konsultere en lege eller en kosmetolog som vil gjøre dette. Spesialisten vil foreta en foreløpig undersøkelse av huden, lage en historie av sykdommen og foreskrive den nødvendige undersøkelsen. Dette stadiet er svært viktig, fordi legen vil kunne ta hensyn til mulige komplikasjoner og forhindre dem.

I tillegg til undersøkelse av lege og levering av analyser, må pasienten få dager før forventet dato for prosedyren for å fjerne fra kostholdet sterk kaffe og te, røkt, krydret og salt, salt, surt og stekt mat, alkoholholdige drikkevarer.

Under hele denne tiden til å være så mye som mulig for å konsumere drikkevann eller urtete å forlate tobakksprodukter, samt ta vare på det siste måltidet var i 4-5 timer før prosedyren. Det er nødvendig å ta hensyn til at kvinner Dato for Plazmolifting bedre å velge i den første fasen av menstruasjonssyklusen, etter slutten blødning.

Fordeler og ulemper med prosedyren

Plasmolifting er en relativt ung type terapi, slik at eksperter uttrykker motstridende synspunkter og fremhever fordeler og ulemper.

Dermed kan fordelene ved denne fremgangsmåten identifiseres:

 • sikkerhet;
 • konkret effekt;
 • ingen sannsynlighet for en allergisk reaksjon;
 • få bivirkninger.
 1. Den høye prisen på prosedyren. For å gjøre en slik prosedyre, vil en spesialist trenge dyrt utstyr, i tillegg vil arbeidet til en høyt kvalifisert kosmetolog koste mer.
 2. Sårhet i prosedyren.
 3. Mange kontraindikasjoner.

Mulige kontraindikasjoner for plasmaløft

Mulige kontraindikasjoner for plazmoliftinge hår:

 1. Dersom plasmoterapi er planlagt for håret, skal pasienten gjennomgå hensiktsmessige laboratorietester før prosedyren. Hvis resultatene ikke oppfyller standardene, blir prosedyren forsinket.
 2. Prosedyren vil bli kansellert hvis problemet med håret skyldes hormonelle lidelser. I denne situasjonen kan legen foreskrive en kompleks terapi til pasienten, noe som vil redusere brølhet og håravfall.
 3. Fremgangsmåten anbefales imidlertid ikke selv i nærvær av nervesykdommer eller frykt for injeksjon.

I en prosedyre som ansiktsløfting kan en kontraindikasjon være relatert til forekomsten av autoimmune sykdommer.

Enhver spesialist vil nekte å utføre prosedyren hvis en kvinne vender seg til en skjønnhetsekspert under menstruasjonen. Det er ingen definitive kontraindikasjoner Plazmolifting i disse dager, da begynnelsen av en ny menstruasjonssyklusen, men egenskapene til de plasmaceller er avhengig av hormonell status og tilstand av immunsystemet hos kvinnen som har et direkte forhold til menstruasjonssyklusen. Med menstrual blodplätt-teller betydelig redusert, noe som signifikant reduserer den terapeutiske effekten av en så kostbar prosedyre.

Sikkert mange kvinner vil lure på om det er mulig å gjøre plasmaløft i løpet av barneperioden. Graviditet og amming er direkte kontraindikasjoner for denne typen eksponering. Dette skyldes at i løpet av denne perioden er blodproppene forstyrret og ulike typer hormonforstyrrelser kan forekomme. Tilbake til spørsmålet om å gjenopprette kroppens elastisitet kan være etter slutten av amming.

Muligheten for å bruke plasma-løft i nærvær av sykdommer i leveren, nyrene og kardiovaskulærsystemet i kronisk form er fraværende. Dette skyldes det faktum at immunforsvaret i pasienten i dette tilfellet er redusert.

En kategorisk kontraindikasjon til den utpekte kosmetiske prosedyren, tror eksperter på forekomst av kreftpatologier og en allergisk reaksjon på injeksjonen av koagulanter. I tillegg til ovennevnte kontraindikasjoner er det mulig å merke tilstedeværelsen av hepatitt i pasientens historie, ta antibiotika, forverring av kroniske patologier, alkohol.

Mulige komplikasjoner og bivirkninger

Selv om denne prosedyren anses som trygg, kan det oppstå noen komplikasjoner. Det er alltid en risiko for en allergisk reaksjon. Det kan være allergisk mot metallet der nålen er laget, så vel som kroppens reaksjon på antikoagulantene som brukes.

Visuelt manifesterer denne reaksjon seg i form av puffiness og rødhet på huden, blåmerker av liten størrelse eller hyperemi. Som regel går alt innen en uke etter eksponering for problemområdet.

Som de farligste konsekvensene, identifiserer eksperter blodinfeksjon når den er gitt for senere behandling i en sentrifuge. Hvis pasientens immunsystem er i en tilfredsstillende tilstand, vil kroppen takle infeksjonen selv. Ellers er det fulle av utviklingen av en purulent prosess på injeksjonsstedet.

Hvis den angitte kosmetiske manipulasjonen ble utført med akne, så er det i løpet av 1 måned etter det mulig å forverre acne. Ved gjentatt bruk av utstyr for behandling av blod, er det en sjanse til å overføre infeksjon fra en pasient til en annen.

Det er en risiko for hud pigmentering lidelser, men bare hvis pasienten har ignorert anbefalinger fra eksperter og etter inngrepet er fortsatt å besøke et solarium, svømmebasseng eller badstue. Eksperter anbefaler å forlate det lange oppholdet i solen, samt ansiktsmassasje og fysioterapi.

Så, plazmolifting, til tross for de åpenbare fordelene, har en rekke kontraindikasjoner som ikke kan ignoreres. Ellers er det tungt med alvorlige konsekvenser for pasientens helse. Derfor er oppgaven til hver spesialist å ta hensyn til alle eksisterende nyanser og gi pasienten det ønskede resultatet.

Bivirkninger av plasmaløfting - er de der og hvordan man kan unngå problemer

Dessverre er ikke alle kosmetiske metoder så trygge som de er plassert. Selv slik tilsynelatende uskyldig manipulering som plasmaløfting har ganske mange bivirkninger, som ofte er stille eller reduserer deres betydning. Selvfølgelig, å gi opp på grunn av dem fra anti-aldring prosedyren er ikke nødvendig, men ikke ta hensyn til de ubehagelige og noen ganger farlige konsekvenser er umulig. Derfor, la oss finne ut hva komplikasjoner eksisterer og hvordan du kan unngå dem.

Plazmolifting: Fordeler og ulemper

For første gang ble fordelene med blodplate-rik plasma omtalt i slutten av forrige århundre, med russiske forskere som pionerer på dette feltet. Teknikken tok raskt ledende stillinger i mange grener av medisin og ble anerkjent som en av de sikreste og mest effektive former for autoplasmoterapi.

Hva er fordelen med PRP-teknologi? Tydeligvis, i sin universalitet. Så, vi vil vurdere alle "for" prosedyrer.

Blodplaterikt blodplasma brukes til å behandle en rekke sykdommer, inkludert gynekologisk - uterine fibroider, adenomyose, vaginitt, kraurosis vulva. Samtidig reduseres alle mulige komplikasjoner av en inflammatorisk, allergisk eller immune natur til nesten null.

Traumatologi Plazmolifting tillater uten smerte og kirurgi for å håndtere artritt og artrose i kneleddet, spinal Osteochondrose. The dental bruk PRP bidrar til å gjenopprette tyggegummi struktur, for enkel periodontitt og eliminere halitosis.

Plasma terapi spiller en enorm rolle i kosmetologien. Indikasjonene for bruken er aldersrelaterte endringer, rosacea, sløvhet i huden i ansikt og nakke etter drastisk vekttap, fotoalder og cellulitt. Metoden lar deg trygt fjerne den utstående buken og redusere kroppsfett. Egnet PRP-løft og for å bekjempe hårtap.

Ofte plazmolifting kombinert med andre anti-aging prosedyrer - fraksjonert termolyse, botox, mesotherapy, peeling. Dette betraktes som et pluss av teknikken og et annet punkt i sin favør.

Når det gjelder PRP-teknologi minuser, har de dessverre et sted å være. Ulempene er:

 • traumer;
 • mulig aktivering av herpesviruset;
 • risikoen for komplikasjoner og bivirkninger;
 • høy pris;
 • resultatets skrøpighet.

Ofte, når man snakker mot plasmaløfting, snakker kvinner om smerten av manipulasjon, men mye avhenger av pasientens individuelle egenskaper.

Hva skal du se etter når du velger en klinikk

PRP-løft er først og fremst en medisinsk prosedyre assosiert med bruken av biomateriale, så det bør utføres i en spesialisert klinikk, og ikke i en skjønnhetssalong. Et kompetent valg av en medisinsk institusjon vil bidra til å unngå mange komplikasjoner i fremtiden.

Hva skal du se etter:

 • tilgjengeligheten av sertifikater som tillater medisinsk aktivitet og plasma-løfting;
 • Bekreftelse av arbeid med biologiske materialer;
 • trening av leger (høyere utdanning og tilstedeværelse av spesialist sertifikat kreves);
 • teknisk utstyr av klinikken;
 • Overholdelse av kravene til asepsis og antisepsis.

En kompetent kosmetolog bør først sende deg til en medisinsk undersøkelse bestående av en liten preoperativ liste: biokjemi og fullstendig blodtall, tester for hepatitt, HIV og andre smittsomme sykdommer.

Hvis spesialisten ikke engang nevner undersøkelsen, se etter en annen klinikk, til tross for de gode vurderingene og mange års erfaring fra denne institusjonen.

Etter å ha kommet til en foreløpig konsultasjon, ikke glem å nevne de bekymrende tilstandene: kroniske patologier, forekomst av virale og soppinfeksjoner, tendensen til allergi, å ta antibiotika og blodfortynningsmidler. En kvalifisert lege vil ta hensyn til alle kontraindikasjoner og redde deg fra ubehagelige konsekvenser.

Mulige komplikasjoner og bivirkninger

Det er mange bivirkninger og komplikasjoner, som er stille selv i anerkjente klinikker, og forklarer at de irriterende symptomene er individuelle og ikke alle observeres. Dette kan imidlertid ikke tjene som en unnskyldning for å tømme ubehagelige fakta.

Blant bivirkningene er mest vanlige:

 1. En allergisk reaksjon på et stoff som injiseres i plasma og forhindrer koagulasjon. Injeksjonsstedet blir rødt, hovent og begynner å klø.
 2. Utseendet på blåmerker og seler.
 3. Blodtrykk hopper.
 4. Sårhet med introduksjonen av PRP.

Forekomsten av hematomer og ødem indikerer en doktors lave kvalifikasjon eller brudd på prosedyreteknologien. Disse fenomenene er ikke farlige for kroppen og etter 2-3 dager går de av seg selv. Det er mye mer ubehagelig å se herpes sår, men dette er fikserbart. Drikk Acyclovir kurs i henhold til instruksjonene og følg hygienevilkårene.

Av stor betydning for å forhindre uønskede reaksjoner er preparatet for plasma-løfting.

Kosmetologer anbefaler at du unngår alkohol fra kostholdet 2-3 dager før prosedyren, for ikke å spise stekt og fettstoffer, søtsaker. Mat bør være variert og sunt, du bør drikke mer - du kan spise 2-2,5 liter væske per dag.

Alt dette vil bidra til å forbedre blodtellingen og opprettholde trombocytaktivitet, samt unngå blåmerker. Og kom ikke til plazmolifting sulten - en diett kan provosere besvimelse under blodprøvetaking. I tillegg er PRP-løft kontraindisert i forkjølelse og forkjølelse eller feber. Disse symptomene forårsaker overdreven blødning og hevelse.

Det anbefales ikke å utføre injeksjoner og onkologi. I motsetning til popular tro, provoserer ikke plasma veksten av kreftceller, men det vil få deg til å føle deg verre.

Hva er forbudt å gjøre etter plasmaløfting?

De som utførte PRP-terapi var heldig - rehabilitering etter at den var veldig kort. En time senere blir merkene fra injeksjonene umerkelig, men rush ikke for å komme tilbake til hverdagens bekymringer. Gi kroppen din minst en dag for å gjenopprette.

Hva er forbudt å gjøre i de første 24 timene etter prosedyren:

 • Våt injeksjonsstedene med vann, vask med såpe eller gel, gni huden;
 • bruk kosmetikk, smør ansiktskremer, sett på masker;
 • besøk badet, badstuen eller svømmebassenget;
 • spille sport;
 • soling, går til solarium eller til stranden.

Etter plasmainjeksjoner, avstå fra å gå uten solkrem. Hvis det er varmt og ansiktet ditt svetter tungt, klapp pannen og kinnene med et fuktighetsgivende serviett med antiinflammatoriske ingredienser. Nå er hovedoppgaven din ikke å bringe infeksjonen inn i behandlingsområdet.

Etter å ha gått gjennom plasma-terapi i kroppen, avstå fra fitness, gå til badet eller badstuen, ikke overtreng med et stramt belte eller sengetøy på injeksjonsstedet. Hvor lenge er begrensningsperioden? Siden behandlingsområdet på kroppen er vanligvis mer omfattende enn på ansiktet, bør du ta vare på deg selv lenger - minst 3 dager.

Etter plasmaløfting av hodebunnen i 1-2 dager, må du ikke vaske eller fargestille håret, vente med hårklipp og styling.

Overholdelse av disse anbefalingene vil bidra til å unngå bivirkninger og redde deg fra komplikasjoner. Og et annet tips - før PRP-løfting, spesifiser hvordan du kan kontakte en hudlege hvis det er nødvendig. Og ikke nøl med å ringe hvis du har spørsmål eller tvil.

I hvilke tilfeller er prosedyren ineffektiv.

Plasmolifting gir ikke alltid den ønskede effekten. Det skjer at kvinnen forberedt, oppfylt all legenes instruksjoner, ikke drikk alkohol og spiste riktig, og rynkene og folderne holdt seg på plass, huden strammet ikke. Når kan dette skje?

Ofte skrupelløse skjønnhetseksperter pålegger en unødvendig prosedyre, lovende en utmerket effekt, som ikke er mulig å oppnå i prinsippet. Som regel er det ingen fordel av plasmaløfting med dype aldersfeller og rynker, uttalt ptosis, senilbløhet og hudpigmentering.

Ofte, kvinner selv, å være i alderdom og å ha lest vurderinger, krever plasma-løft, ignorerer begeistring av kosmetologer. Slike damer kan rådes til å se på ting realistisk - etter 45 år er PRP-terapi ineffektiv. Sannsynligvis vil rynker falle noe, men vil ikke forsvinne helt.

Sannsynligvis vil det ikke være noen fordel av injeksjoner, utført uten å ta hensyn til kontraindikasjoner eller ved brudd på teknologi.

Svar på spørsmål

Kan jeg bli smittet med plasmaløfting og hva?

Dessverre er denne situasjonen ikke utelukket, selv om det i det siste har blitt møtt sjelden. Normalt forekommer infeksjon av pasienten når prosedyren utføres under forhold med utilstrekkelig sterilitet eller i tilfelle av urettferdig utførelse av deres oppgaver av klinikkpersonalet.

Genbrukbare reagensrør og annet medisinsk utstyr kan forårsake hepatitt, aids, herpes, syfilis og andre seruminfeksjoner.

For å unngå slike problemer utfører anerkjente institusjoner alle nødvendige blodprøver alene og bestemmer den strenge prosedyren for gjennomføring av PRP-terapi.

Er det mulig å utføre plasma-løft under menstruasjon?

Menstruasjon er ikke en absolutt kontraindikasjon for plasmabehandling, men det er bemerket at effekten av prosedyren i denne perioden er mye verre, siden blodtap reduserer blodplate-metning. I tillegg øker risikoen for bivirkninger under menstruasjonen. Derfor anbefaler kosmetologer på forhånd å forberede PRP-foryngelse og planlegge den optimale tiden for det.

Er det ikke ille å gjøre plasmaløfting om sommeren?

Plasmaterapi kan utføres når som helst på året. Den varme solen betraktes ikke som et forbud mot plasmaløfting, snarere tverrprosedyrer prosedyren de skadelige effektene av ultrafiolett stråling på huden.

Utført før du reiser på ferie, vil PRP-løft forberede stoffer for eksponering for solens stråler, laget etter - vil fjerne tegn på fotografering, rynker og tørrhet.

Hvorfor er plasma-løft kontraindisert under graviditet?

Prinsippet om ikke-forstyrrelser i fysiologiske prosesser ligger under begrensningen av prosedyren under graviditet. Siden effekten av plasmabehandling på kroppen ikke er godt forstått, kan effekten av PRP være uforutsigbar. I tillegg, i løpet av barneperioden, er noen injeksjonsteknikker uønskede på grunn av smertefulle pricks, noe som uunngåelig fører til økning i muskeltonen.

Laktasjonstid anses også som en kontraindikasjon for plasmabehandling. Når du slutter å amme, vent 4-5 måneder, og fortsett deretter med plasmainjeksjoner.

Vil plasmapreparasjon forårsake akutt akne?

Akne anses som en av indikasjonene på PRP-terapi. Imidlertid, umiddelbart etter prosedyren, oppdages en forverring av akne, men etter 14-20 dager normaliserer hudforholdet, blir ansiktet renset og utjevnet.

Hvis årsaken til akne har blitt en hormonell svikt, vil ikke plasmainjeksjoner hjelpe. I dette tilfellet bør du kontakte hudlege med henblikk på behandling.

Oppsummering

Uansett hva kosmetologer sier, finnes bivirkningene av plasmaløfting, og de er ikke veldig hyggelige. I de fleste tilfeller er årsaken til de irriterende konsekvensene legenes inkompetanse eller utilfredsstillende sterilitet av utstyret og reagensrørene, men noen ganger er kvinnen selv skyldig. Derfor ta vare på deg selv og følg nøye instruksjonene fra legen.

Vi håper at du ikke behøvde å håndtere bivirkninger eller komplikasjoner etter plasmaløfting, men hvis dette skjedde med deg, fortell historien din, fortell oss hvordan du klarte å løse problemet, gi tilbakemelding om prosedyren og klinikken.

Plazmolifting: bivirkninger og hvordan du unngår dem

Plasmolifting prosedyren anses som en av de sikreste og mest effektive foryngelsesmetoder, som også kan utføres for terapeutiske formål. Men mange pasienter tviler fortsatt på om det skal gjøres. Og det er ikke bare den høye prisen som stopper dem, selv om det er en viktig faktor. De fleste er redd for komplikasjoner som ofte oppstår under uforsiktig arbeid med blod. Hva kan være bivirkningene ved plasma-løfting, spurte vi profesjonelle skjønnhetseksperter.

Innholdet i artikkelen

Kjernen i prosedyren

Hemmeligheten med høy effektivitet av prosedyren er i egenskapene til plasmaet renset fra røde blodceller. Det er faktisk en ren intercellulær væske, hvor blodplater forblir og i en liten mengde stamceller som er i stand til å fullstendig reparere skadet vev, inkludert beinvev.

Etter at pasienten er tatt fra pasientens blodår, blir blodet plassert i et sentrifugeringsapparat, hvor det er delt inn i to eller (med høyteknologiske behandlingsmetoder) tre lag. Den første er røde blodlegemer eller røde blodlegemer. Den andre inneholder for det meste næringsstoffer, og den tredje, den mest verdifulle - en høy konsentrasjon av blodplater.

Blodplater utfører to hovedfunksjoner - de tetter opp skadede kar og kapillærer, beskytter kroppen mot blodtap og stimulerer regenereringsprosesser, slik at kroppen raskt kan reparere skader.

Subkutant plasma:

 • blodsirkulasjonen er aktivert;
 • utvidende kapillærnettverk;
 • utvekslingsprosesser er akselerert;
 • cellulær ernæring er forbedret;
 • celler begynner å vokse og dele raskere.

Faktisk blir hastigheten til alle vitale prosesser den samme som for en ung utviklende organisme. Dette gjør at du raskt kan stoppe betennelsesprosesser, glatte rynker, eliminere små arr og arr, forbedre hudens elastisitet og elastisitet.

søknad

Prosedyren har blitt brukt ikke bare i kosmetikk. Det blir stadig brukt i gjenopprettende idrettsmedisin, for å akselerere helbredelsen av brudd og skader. De nyttige egenskapene til plasma har blitt vedtatt av ortopedister og dermed behandlet gikt, leddgikt og artrose i hoften eller knæret, osteokondrose og andre sykdommer.

Det er også medisinske indikasjoner på plasmaløfting i ansiktet. Det påskynder helbredelsen av kjemiske og termiske forbrenninger, økningen av kantene av innsnevrede sår, bidrar til å bli kvitt akne og normalisere prosessen med sebaceøs utskillelse, derfor brukes den ikke bare i estetisk, men også i medisinsk kosmetologi.

Komplikasjoner: årsaker og effekter

Det virker fra en slik prosedyre - eneste fordel. Hva slags komplikasjoner, i prinsippet, kan vi snakke om dyp vevsforyngelse oppstår? Men plasmaløfting har en sterk effekt på kroppen og kan derfor forårsake ulike bivirkninger.

Mulige årsaker

Vanligvis oppstår komplikasjoner etter plasma-løft gjennom selve pasientens feil. Spesielt hvis du brukte moderne høyteknologiske teknikker PRP, Regenlab og lignende. For å kunne jobbe med dem og kjøpe merkenavn, gjennomgår kosmetologer obligatorisk forhåndsopplæring, der de får klare, trinnvise instruksjoner.

Tradisjonell plasmaløfting er ikke like effektiv og sikker som blodet samles i konvensjonelle (i stedet for vakuum) rør og behandles i en laboratoriesentrifuge. Der er cellemembranene delvis skadet, og plasmaet ligner en cocktail av knuste blodplater og næringsstoffer. Det er nyttig for å forbedre turgor og fukte huden, men stimulerer ikke regenereringsprosesser så aktivt. Ja, og sannsynligheten for infeksjon i blodet under behandlingen er til tider høyere.

En annen viktig årsak til utviklingen av komplikasjoner kan være tilstedeværelse av skjulte sykdommer, spesielt kreft, og pasientens genetiske predisponering mot autoimmune sykdommer.

Folk som lider av kroniske sykdommer i indre organer må være helt sikre på at de er i remisjon.

Sol eller ultrafiolette lamper i et solarium kan forårsake hyperpigmentering hvis de påvirker huden i de første dagene etter prosedyren. På grunn av flere punkteringer, er dets beskyttende egenskaper midlertidig redusert, derfor er det nødvendig å håndtere ansiktet med stor forsiktighet.

Feil behandling av behandlet område og unøyaktighet av pasientene selv forårsaker alle de hyppigst forekommende komplikasjonene.

Det ser ut til at prosedyren lett oppfattes av kroppen. Faktisk fører det til dype forandringer på mobilnivå, og huden trenger tid til å gjenopprette fra stresset.

Bivirkninger

Oftest opplever pasientene slike komplikasjoner og bivirkninger fra plasmaløfting:

 1. Lang puffiness. Det kan være et symptom på en allergi mot heparin, som legges til plasmaet etter at det er behandlet. Fjern det raskt, hjelp antihistaminer.
 2. Infeksjon og suppuration av sår. Oppstår når du sliter av de dannede skorpe eller utilstrekkelig forsiktig hudpleie den første dagen etter prosedyren.
 3. Blåmerker og hematomer. De virker svært sjelden hvis nålen har skadet et blodkar i stor eller nær hudflaten under prosedyren. Passer uavhengig i 4-7 dager.
 4. Autosensibilisering av huden. En type autoimmun sykdom som pasienten kanskje ikke er klar over. Det manifesteres av alvorlig rødhet, kløe og ser ut som en langvarig allergisk reaksjon. Krever kvalifisert hjelp.
 5. Fibrose. Dannelsen av knuter eller arr i bindevev på injeksjonsstedet. Vanligvis er en person oppmerksom på en slik tilbøyelighet til kroppen sin, siden spor på kroppen forblir selv etter mindre skader.

Noen pasienter klager også på resultatets skjørhet eller fullstendig fravær. Det er allerede avhengig av mange faktorer: den generelle tilstanden og de individuelle egenskapene til organismen, kvaliteten og typen plasmaløfting, livsstilen og alderen til pasientene.

Hvordan unngå problemer

For å unngå mulige negative konsekvenser av prosedyren, er det nødvendig å oppføre seg riktig på hvert trinn. Alt begynner med en foreløpig konsultasjon, hvor legen gjennomfører en detaljert undersøkelse av pasienten for å identifisere kontraindikasjoner. Alle spørsmål må besvares så ærlig som mulig, og hvis du er i tvil om muligheten eller muligheten til å utføre en plasmaløfting, bør du bestå testene.

En uke før prosedyren slutter de å ta antikoagulantia og rusmidler med salisylsyre. Det er svært ønskelig å helt slutte å røyke og drikke alkohol. Du trenger ikke å sole deg og besøke solseng, for ikke å provosere hudforbrenning eller hyperpigmentering.

Mikrokanaler fra injeksjoner strammes fullstendig om to dager. I mellomtiden er de den åpne porten for patogener. Derfor er det svært viktig å observere slike anbefalinger innen 2-3 dager:

 • ikke bade på badet;
 • ikke svøm i åpent vann;
 • Ikke rør ansiktet med hendene dine;
 • ikke massasje og maske
 • ikke bruk dekorative kosmetikk;
 • ikke svette eller overopphete;
 • ikke sov ansikt i puten.

Det er mulig å fjerne sterkt ødem ved å påføre tøris i ansiktet eller ved å utføre en lysmassasje med en marmorball som tidligere har blitt behandlet med et antiseptisk middel.

Hvis ødemet ikke går bort innen 3-4 dager, vises rødhet og / eller utslett på huden, kløe og alvorlig avskalling har begynt, kroppstemperaturen har steget (enda litt) - det er bedre å konsultere en lege. Disse kan være tegn på en allergisk reaksjon eller infeksjon.

Fordeler og ulemper med plasmaløfting

Ekspertuttalelsen er utvetydig - plasma-løft er virkelig en super effektiv måte å raskt forynge huden og forhindre tidlige rynker. Blant proffene er de viktigste:

 1. Smertefri. Prosedyren krever ikke en lokalbedøvelse. Injiseringer utføres med en veldig tynn nål og gir kun mindre ubehag. Imidlertid gjør noen ganger følsomme pasienter applikasjoner med bedøvelse til problemområdene.
 2. Allergivennlig. Allergier til eget blod kan ikke oppstå i prinsippet. Sjeldne tilfeller av manifestasjon oppstår ved intoleranse mot heparin, som brukes til å forhindre rask koagulering av plasma. Det er også mennesker hvis hud reagerer negativt på kontakt med metallet.
 3. Omfattende innvirkning. På grunn av stimulering av naturlige regenereringsprosesser, har ikke plasmaløfting et smalt målrettet, men en kompleks effekt på problemområdet. Videre er det forlenget, siden en tid etter injeksjonene opprettholdes en høy grad av metabolske prosesser, og effekten øker bare.
 4. Utførelseshastigheten. Sammen med gjerdet, sentrifugeringen og subkutan injeksjon av plasma, tar prosedyren ikke mer enn 15-20 minutter. Hvis en maske påføres ansiktet etter det, må du legge til så mye. Og det mest ubehagelige øyeblikket - introduksjonen av stoffet varer i det hele tatt ca 5 minutter. Men resultatet varer fra flere måneder til to år.
 5. Forbedre immunitet. Siden innføringen av plasma aktiveres alle funksjoner av vev og celler, blir de beskyttende egenskapene til huden forbedret. Det er derfor som et forebyggende tiltak, anbefaler plasma-løftende leger å gjøre 1-2 måneder før høytiden. Den vil forberede og beskytte huden mot de negative effektene av tradisjonelle sommerfaktorer: solen, høye temperaturer og ikke nok vann.

Motstandere av plasmaløfting fremførte sine argumenter. De tror at prosedyren ikke er helt trygg, da dette jobber med blodprodukter. I en liten andel pasienter fremkaller det en forverring av skjulte sykdommer og kan faktisk føre til alvorlige komplikasjoner.

Prisen på høyhastighets plasmaløfting er høy, og effekten av den forblir i gjennomsnitt i omtrent et år.

Oppsummering

Ifølge vurderinger fra de fleste pasienter forekommer slike alvorlige bivirkninger av plasmaløfting, som forverring av kroniske sykdommer eller lansering av autoimmune, svært sjelden, og vises ikke umiddelbart. Dette er hovedfaren for prosedyren. Hvis det er kreftceller i kroppen, kan de aktivt formere seg, og symptomene på kreft vil bare vises etter en stund.

Men generelt gir prosedyren en utmerket foryngende effekt og tolereres veldig lett. Naturligvis, etter 60 år, når metabolske prosesser er sterkt redusert, vil reaksjonen på plasmagløfting være langt fra det samme som i 40. Prosedyren kan heller ikke lagre fra dype ansiktsrynker og kraftig sagge hud.

Derfor håper du ikke på et mirakel, men du må virkelig vurdere situasjonen. For pasienter i moden alder er plasmaløfting bedre å bruke som et middel for å akselerere rehabilitering etter kirurgisk stramming, kjemisk eller laserskalering. Styr løfteeffekten ved å kombinere plasmabehandling med andre injeksjons- eller fysioterapi teknikker.

Det er bedre å evaluere resultatene et par uker etter slutten av hele kurset, selv om de første positive endringene manifesterer seg om noen dager. Hvis du sammenligner bildene før og etter ansiktsløftingen, forekommer det noen ganger at forskjellen mellom bildene er noen få år - den visuelle effekten av foryngelse er så sterk. Dette bekreftes av mange innlegg i kvinners forum. Så det er fortsatt flere tilhengere for denne prosedyren.

Flere Artikler Om Typer Acne