Plasmolifting er en av de effektive måtene å bekjempe akne. Prosedyren, hvis essens består i å opprettholde pasientens plasma i det subkutane laget av ansiktet, anses ikke bare trygt, men har også mange fordeler:

- bidrar til å eliminere ikke bare akne og kviser, men også arr som oppstår etter dem

- har en utjevningseffekt

- virker som foryngelse

- forårsaker ingen allergisk reaksjon

I gjennomsnitt, for å oppnå et positivt resultat, er det nødvendig å utføre 4-6 injeksjoner med et gap på 7-10 dager, som kan nå to uker. Antall injeksjoner og pause mellom dem er foreskrevet av en kosmetolog, avhengig av tilstanden til huden. Som enhver hudmanipulasjon har plasmolifting for akne noen kontraindikasjoner, så det er bare nødvendig å gjennomgå denne prosedyren først etter at alle tester og obligatorisk konsultasjon med en praktiserende læge er bestått.

Negative vurderinger

Svetlana, 34 år gammel

"Jeg gjorde plasma ansiktsløftning seks måneder siden. De lovet at jeg vil bli kvitt akne. Til slutt, etter alle prosedyrene, ble huden merkbart strammet, lyset, akne nesten alle forsvunnet. Arr fra tidligere mekanisk rensing gikk ikke bort. Det har vært 6 måneder og huden har returnert til sin tidligere tilstand. De lovet effekten i 2-3 år, men "alas". Og prosedyren er ikke billig.

Neutrale vurderinger

"Jeg lider av akne siden tenårene mine. Tallrike rengjøringer, masker, etc., har kommet til ingenting. Effekten av så kort at de gir opp. De anbefalte å gjøre plasma-løft for akne. Jeg hørte mange vurderinger, alle positive. Derfor tenkte jeg ikke engang på om jeg skulle gjøre det eller ikke. Passerte 6 behandlinger med intervaller på 10 dager. Prosedoen viste seg å være svært smertefull for meg, huden forbedret, de forstørrede porene strammet litt. Jeg kan ikke si at huden har blitt glatt og fløyelsaktig, men hudens tilstand kan selvsagt ikke sammenlignes med hva det var. Etter prosedyren ble de som små røde flekker, som om kapillærene briste. De sa at de ville passere om noen dager. En måned har gått, men rødheten har ikke gått. Vi må gå tilbake til klinikken og finne ut årsaken. "

"Tidligere ble plasma løfting av hode og hender gjort, ansiktet var redd. Generelt er jeg redd for ulike injeksjoner i ansiktet. Men mesteren overtalte meg. Hovedårsaken - arr etter akne. Etter analyser ble 4 prosedyrer foreskrevet. Omfattende koster meg 30 tusen rubler. Hun merket ikke en spesiell effekt fra plasmaløfting i forhold til arrene, men huden ble jevnere og av en behagelig rosa sunn farge. Stramt "kråkefødder" og rynker rundt leppene. For denne effekten, og ikke sett tilbakemeldingene dine som negative. "

Positive anmeldelser

"Plasmolifting for akne ble foreslått for meg av min kosmetolog. Med henne har vi lenge jobbet med utseendet mitt, og hun overtalte stadig å gjøre plasmaløft. Jeg er veldig redd for injeksjoner, og dette var en tung grunn for meg, som jeg hele tiden nektet. Først gjorde min søster en plasmaløfting, og jeg misunnelig bare henne for resultatet. Umiddelbart spurte hun om smertestillende og lukket øynene av frykt. Prosedyren var ikke så smertefull som det var tenkt. Siden jeg betalte separat for prosedyren, beklaget jeg at jeg ikke umiddelbart tok komplekset. Som et resultat overbetalt jeg nesten 4000 for 4 injeksjoner. Hvis du tar komplekset umiddelbart - mye billigere. Om resultatene: huden ble fløyelsaktig, den oljede glansen sluttet å dukke opp, akne forsvant og til og med brede porer ble innsnevret. Har sluttet å bruke en utjevningsbase for sminke, da det ble nok BB-krem. Huden puster og er bare glad. Jeg forstår at effekten vil passere etter en tid, men jeg vil definitivt gjenta det igjen. "

"Jeg gjorde plasma-løfte prosedyren på ansiktet mitt. Foreskrevet 4 behandlinger med intervaller på tre uker. Jeg vil si en ting: Jeg har aldri hatt en slik hudtilstand som etter denne prosedyren. Ansiktet var ikke bare friskt, men merkbart passet, og jeg hadde også noen uregelmessigheter og arr på ansiktet fra akne. Alle feilene forsvant. Jeg har en blandet hudtype, så jeg var glad for at mangelen på oksygen og fuktighet ble eliminert, peeling og tetthet i huden min gikk like etter den første prosedyren. Bedre enn mesoterapi. Absolutt anbefalt. "

"Så snart 50 heiser rammet, var det en merkbar forandring på ansiktets hud. Hele mitt liv kjempet jeg for hennes perfekte utseende, ikke sparing verken styrke eller betyr. Bare ett tabu var - dette er plast. Jeg er redd for operasjoner til knærne skjelver og mitt hjerte stopper. Og nå ville jeg aldri ha blitt enige om noe sånt. Kosmetologen min la merke til at akne begynte å dukke opp, huden ble grå, og jeg holder stille om rynker. Hun sa å kontakte en gynekolog. Etter å ha bestått alle testene viste det seg at hormonelle endringer hadde begynt, han tok et kurs av hormoner, men akne begynte å vises med enda større kraft. Etter å ha rådført seg med en gynekolog, en lege, en hudlege og en kosmetolog, bestemte hun seg for en ansiktsløftende plasmaheis. Gikk 3 prosedyrer. Mitt eget plasma, skilt fra mitt eget blod, ble injisert i ansiktet mitt. Prosedyren er ikke smertefull, men ubehagelig. Tolerert. Resultatet var rett og slett gledelig: ansiktsgraynheten gikk, rynker utjevnet, kviser og spor av dem forsvant bare. Huden har blitt behagelig å ta på, frisk og stram. Samtidig fortalte de meg å observere gynekologen og overvåke hormonbalansen, men hvis tilstanden forverres, vil jeg fortsatt komme tilbake til neste del av "plasma". Skjønnhet og helse i huden for meg er mer verdifull enn penger. "

"Jeg lærte om denne prosedyren i utlandet, hvile i Hellas. Hun hørte samtalene til våre landsmenn og, ved å kjenne hennes problemer med huden, kunne ikke hjelpe, men overhørte samtalen. Når jeg kom tilbake til Moskva, begynte jeg umiddelbart å se etter en klinikk med en slik prosedyre. Det viste seg at denne prosedyren har blitt praktisert i lang tid. Jeg ble sendt for å gjennomgå tester for alle mulige sår, da gikk jeg gjennom en konsultasjon med en hudlege som tilordnet meg 3 plasmaløftprosedyrer. Injiseringene var ganske tolerante i følsomhet, og den lovede effekten (jeg måtte bli kvitt akne, deres negative effekter og fjerne den fete huden) var ikke lang i komme. Sikker, ikke allergifremkallende, ditt rensede plasma injiseres. Bare positive inntrykk og følelser. "

Akne Plasmolifting

Hudproblemer er ikke alltid i våre planer. Akne, akne, rødhet - ikke gi hvile, noe som gjør huden estetisk uattraktiv. I dag, hvis det er mange måter å håndtere ufullkommenhetene, er en av dem plasmaløfting. Denne prosedyren brukes i kirurgi, gynekologi, tannlegen, gynekologi, kosmetologi, og har allerede klart å vinne mange gode anmeldelser.

Plasmolifting for akne er en ganske vanlig prosedyre som brukes av ulike institusjoner av estetisk medisin. Vurder denne prosedyren mer detaljert.

Plazmolifting og akne

Mange vet at hvis du blir kvitt akne riktig, kan arr og sprekker forbli. Kosmetologer står overfor slike øyeblikk når pasienter med problemhud kommer til dem. Disse arrene er ikke lett å fjerne. Etter plasmaløftingsprosedyren forsvinner arr, akne, utslett.

Prosedyren foregår i flere faser:

 • Kosmetologen gjør prosedyren for laserpolering og peeling - dette vil tillate å aktivere produksjonen av epidermale celler og øke deres metabolisme. På grunn av dette er det naturlig erstatning for skadet vev med friske.
 • Den andre fasen, som er plasma-løft, som starter prosessen med hudfornyelse. Denne prosedyren har ikke bare en helbredende effekt, men også på grunn av akselerasjonen av utvinningen av epidermale vev, ser ansiktet rent og vakkert ut.

Det er viktig! Injiserbare legemidler med blodplateautoplasma bidrar til å normalisere pleie av sebaceous kjertler, styrke kroppens forsvar.

Plasmaløfting tillater ikke at sykdommen forverres i lang tid, noe som gir langvarig skjønnhet og perfekt hud.

Hva plasma-løft gjør

Plasmolifting er unik på grunn av det faktum at prosessene for regenerering av huddekselet på grunn av blodet lanseres. Pasienten er tatt blod i blodet, fra det står blodplatet autoplasma, som skal injiseres i ansiktet. Blodplater, som trer inn i det epidermale vevet, begynner å aktivere vekstfaktorene som er nødvendige for fornyelse.

Noen få minutter etter innføringen av den observerte utvidelsen av blodårene begynner cellene å suge. Blodplater begynner å frigjøre fibroblaster, som aktiverer dannelsen av kollagen og elastin, ansvarlig for elastisitet, tone, tetthet av huden. Dette fører til en økning i mengden av hyaluronsyre i det epidermale vevet, og elastisiteten gjenopprettes, og fuktighet opprettholdes.

Hvem skal gjøre plasma løfting

I kosmetologi er denne prosedyren en av de mest populære og effektive. På grunn av det faktum at etter introduksjon av blodplaterautoplasma er dannet unge celler, har prosedyren bevist seg i forskjellige dermatologiske problemer.

Hvem skal gjøre:

 • for å hindre små rynker
 • å redusere hudfoldene;
 • folk som lider av hudslaphet;
 • for behandling av akne og andre utslett, inflammatorisk natur;
 • med alvorlig tørrhet i huden;
 • utvinning etter peeling;
 • for ødeleggelse av høypigmenterte hudområder.

Det er viktig! Plasmolifting har en lignende effekt som biorevitalisering og botulinumtoksinprosedyrer.

Denne teknikken viser de beste resultatene hos pasienter fra 26 til 42 år. Etter 43 er det nødvendig å utføre plasmaløft med felles samvittighet med andre kosmetologiske prosedyrer.

Kontraindikasjoner for plasmaløfting

Til tross for fullstendig sikkerhet, bør man huske på at dette er en injeksjonsmetode, slik at risikoen for penetrering av patogene bakterier eller infeksjon under huden er mulig. Hvis det er små betennelser eller sår i ansiktet, så er det bedre å ikke utføre plasmaløft. Ikke tillatt for aids, hepatitt C.

Dessuten utføres ingen kosmetisk prosedyre for klienter som har ondartede neoplasmer, kronisk nyresykdom. Under graviditet og amming er det også kontraindisert på grunn av svekkelsen av kroppens forsvar.

Fordeler med plasmahefting

Prosedyren i sammenligning med andre injeksjonskosmetiske metoder har flere fordeler:

 • forårsaker ikke allergier
 • forårsaker ikke bivirkninger;
 • Effekten varer lenge.

De viktigste fordelene ved prosedyren kan bemerkes at stoffer og giftige forbindelser, som i de fleste tilfeller forårsaker bivirkninger, ikke blir introdusert i kroppen. Hudfornyelse skjer på bekostning av egne ressurser.

Hvordan er plasmaløftingsprosedyren for å eliminere akne

Under prosedyren er det ingen sterk ubehag, så mange pasienter raskt og uten problemer tolererer det. Svak smerte kan oppstå bare ved injeksjonstidspunktet. Hvis pasienten lider av nedsatt smertegrense, kan man bruke en bedøvelsessalve.

Først rengjøres huden, desinfiseres med desinfeksjonsmidler. Slike behandlinger er nødvendige slik at en inflammatorisk reaksjon ikke oppstår, infeksjon eller patogene mikroorganismer går ikke inn i blodet.

Deretter blir venøst ​​blod tatt fra en person og sentrifugert for å distribuere alle komponenter.

Det er viktig! For prosedyren brukes en spesiell kraftig sentrifuge, kvaliteten på blodplateautoplasma avhenger av kvaliteten på arbeidet.

Resultatet er en gul væske som er klar til administrasjon. Etter sentrifugering må det injiseres raskt, fordi plasmaet har en tendens til å kollapse raskt. Hvis prosedyren skal utføres senere, tilsettes et antikoagulant til autoplasma-røret for lengre lagring.

Beautician injiserer typen mesotherapy. Derfor føler pasienten nesten ikke ubehag. Varigheten av prosedyren er fra 30 til 45 minutter.

Bivirkninger eller hvordan du bryr deg om ansiktet etter prosedyren

Ingen av inngrepene i kroppen går uten spor, og plasma-løft er ikke noe unntak. Etter at injeksjonen er introdusert, vil en liten pastyness av området bli merkbar. Men det er ikke skummelt, fordi sted fra injeksjonen vil være i morgen.

Hva ikke å gjøre etter prosedyren:

 • De første 24 timene etter injeksjonen kan ikke påføres sminke og kosmetikk.
 • Det er nødvendig å nekte å besøke badet, bassenget, badstuen i 7 dager.
 • For en uke å slutte å røyke, drikker alkohol;
 • I lang tid ikke å være i solen.

Det er viktig! Hvis det er tegn på sterk inflammatorisk prosess, må det haster med å konsultere lege.

Plasma løfting gjøres hver annen uke. Antall prosedyrer avhenger av alvorlighetsgraden av hudens lesjon. Noen vil være nok 2 ganger om seks måneder for å oppnå effekten, noen flere. Maksimalt antall injeksjoner per kurs er 6. Ved riktig hudpleie kan effekten vare opptil 2 år.

Plasmolifting for ansiktet

Metoder for å helbrede en person ved å injisere sitt eget blod har lenge vært brukt i medisin - kirurgi, traumatologi, gynekologi. En rekke observasjoner har vist at anvendelsen av plasma, i tillegg til terapeutisk virkning, og har en "side-effekt" - i området for injeksjoner reduserer rynker og gjenoppretter hudfarge. Så plasmainjeksjoner "migrert" til kosmetikk. For tiden er ansiktsløfting et av de mest populære prosedyrene i estetiske medisinsklinikker.

Hvordan løfter plasmaet

Under plasmolifting brukes pasientens eget blod. Plasma frigjøres fra det - en brøkdel beriket med blodplater. Når de administreres subkutant, syntetiserer disse unike blodceller vekstfaktorer som er nødvendige for å aktivere regenereringsprosessene. Det er en utvidelse av nettverket av blodårer, noe som bidrar til en rikere ernæring av hudceller. Fibroblaster utskilt av blodplater akselererer produksjonen av elastin og kollagen, som er ansvarlige for tettheten av hudens "rammeverk". Innholdet av hyaluronsyre i cellene i dermis øker, gjenoppretter fuktighet og elastisitet.

Vet du hva plasmaløfting er? Skuespillerinne Lisa Hochstein vet, og sendte et bilde under og etter plasmaløftprosedyren i ansiktet i hennes instagram.

Indikasjoner for prosedyren

Siden introduksjonen av plasma stimulerer dannelsen av unge, sunne celler, gir ansiktsplasmaløftingsprosedyren gode resultater for en rekke hudproblemer. indikasjoner:

 • å eliminere grunne rynker
 • for å redusere alvorlighetsgraden av hudfeller og rynker;
 • å redusere sagging;
 • i behandling av akne og akne;
 • å eliminere tørr hud;
 • etter å ha utført forskjellige peeling;
 • for bleking av hyperpigmenterte områder.

Effekten av plasmaløfting er sammenlignbar med resultatene av biorevitalisering i ansiktet og botulinumtoksininjeksjoner. Teknikken viser den beste effekten hos pasienter fra tjuefem til førti år. I mer moden alder anbefales det å kombinere plasmaløfting med andre anti-aldringsprosedyrer.

Fotografi av prosessen med plasmaløfting av ansiktet fra bladet Vogue Italia, der det var gode vurderinger og anbefalinger fra kosmetologer.

Kontraindikasjoner for ansikt plazmoliftinga

Siden plasmolifting er en injeksjonsteknikk, bør prosedyren ikke utføres i nærvær av pustulære hudbetennelser for å eliminere risikoen for infeksjon. Plasmolifting er også kontraindisert for hepatitt C og HIV-infeksjon. Onkologi pasienter og de med alvorlige kroniske sykdommer i den akutte fasen anbefales ikke. I løpet av perioden med bære og fôring av et barn med morsmelk, bør ikke plasmaløfting utføres på grunn av svekket immunitet.

Fordeler med plasmaløfting

Plasmolifting har flere fordeler i forhold til andre injeksjonsteknikker:

 • minimal risiko for allergiske reaksjoner;
 • ingen bivirkninger;
 • langsiktig resultat.

De viktigste fordelene ved plasma-løfting skyldes fraværet av innføring av utenlandske og syntetiske stoffer som kan forårsake avstøtning og inflammatoriske prosesser.

Chloe Goodman modell på ansikt plazmolifting. På grunn av prosessens karakter og blodet på ansiktet i Vesten, er plasmaløfting kjent som Vampyr Facial.

Hvordan går PRP ansiktsbehandling?

Prosedyren har en liten ømhet. De fleste pasienter tolererer det lett uten bruk av smertestillende midler. Hvis du har en lavere smertegrense, kan du bruke bedøvelsesalve.

Etter å ha rengjort ansiktet av sminke og smuss, behandles huden med desinfeksjonsmidler. Dette er nødvendig for å redusere risikoen for betennelse på grunn av betinget patogene mikroorganismer som kommer inn i blodet fra huden.

Det medisinske personalet tar den nødvendige mengden blod fra pasienten og plasserer den i en sentrifuge for å skille plasmaet. Den resulterende substansen, som har en gul farge, bør brukes så snart som mulig, siden den raskt kollapser. Noen ganger blir et antikoagulant tilsatt plasmaet for å øke holdbarheten.

Legen utfører injeksjoner ved hjelp av teknikker som er identiske med de som brukes til injeksjon mesoterapi. Hele prosessen tar 30 - 40 minutter.

Bivirkninger og ansiktspleie

Umiddelbart etter prosedyren er svak hevelse mulig. De merkbare merkene fra injeksjoner forsvinner veldig neste dag. Hvis du opplever alvorlig betennelse, kontakt lege omgående.

Den første dagen anbefales ikke bruk av kosmetikk og kremer. Tilgang til bassenget og badstue for den første uka er begrenset. Det anbefales ikke å misbruke oppholdet i solen.

Kursets varighet

Plasmaløftinger holdes hver annen uke. Ofte er det nødvendig med to prosedyrer hvert halvår. I dårlig hudtilstand økes kurset til seks økter. Effekten av plasmaløfting er allerede synlig etter den andre prosedyren, med skikkelig hudpleie, kan det vare opptil en og en halv til to år.

Ofte stilte spørsmål

Hjelper plasma-løft for akne i ansiktet?

Hvor mange prosedyrer er nødvendig for en merkbar effekt?

Hvor smertefull er denne prosedyren?

Gjennomsnittlige priser for plazmolifting for ansikt

Kostnadene ved plasma-løft er sammenlignbare med prisene på mesoterapi og biorevitalisering - fra 2500 til 8000 rubler per økt. Det er ikke verdt å spare, velge de mest budsjettklinikker. Risikoen for infeksjon med sprøyte er stor nok i fravær av disponible instrumenter og riktig sterilisering. Det ville ikke være overflødig å minne om at det utføres forbud mot å gjennomføre kosmetologiske prosedyrer knyttet til brudd på integriteten til huddekselet.

Plasmolifting viser utmerket ytelse når det gjelder å fjerne aldersrelaterte hudforandringer. Kombinasjonen av metoder med tilhørende prosedyrer gir en tydelig løft og utjevning av rynker. Fraværet av risikoen for avvisning øker tilgjengeligheten av prosedyren og minimerer mulige bivirkninger.

Foto collage av ansikt plazmolifting før prosedyren, under og etter i kombinasjon med RF løfting. Bilde tatt fra Beauty Now App-bloggen.

anmeldelser

Olga, 39 år gammel
"I løpet av det siste året har ansiktet mitt på en eller annen måte blitt drastisk alderen. Det er fortsatt for tidlig å lage plast, men du vil heller ikke se på din løse hud heller. I lang tid har jeg samlet inn informasjon og vurderinger om ulike anti-aldringsmetoder for ansiktet, jeg bestemte meg for å holde meg i plasmaløftingen - ingenting blir introdusert til en outsider. Gikk til skjønnhetspleieren 4 ganger, effekten er - ansiktet er merkbart friskere. Store rynker har ikke forsvunnet. Vi ser hva som skjer etter hele kurset. "

Maria, 32 år
"Fra skolen prøver jeg å forbedre tilstanden til huden, det er merkbare akne arr på kinnene mine. Jeg bruker tonalkrem hele året, men det hjelper ikke å skjule feilen. Passerte laser peeling, i tillegg bestemte hun seg for plasma-løft fra post-acne. Ansiktet ble mye renere, rødheten ble redusert. Jeg vil endelig bli kvitt problemet, så jeg bestemte meg for å gjenta kurset regelmessig. "

Kristina, 29 år gammel
"Jeg har veldig tørr hud, jeg har alltid en følelse av tetthet og flaking. Moisturizers hjelper ikke. Mange stoffer passer meg ikke så snart det er allergi. Plasmolifting virker virkelig, etter den andre økten har tilstanden bedret seg betraktelig. "

Plasmolifting for akne: hemmeligheter og funksjoner

Akne i ansiktet - problemet er ganske alvorlig og ekstremt ubehagelig. I ungdomsårene står nesten alle overfor det. Men ikke alle kan komme gjennom denne perioden raskt. Og voksne er ikke immune mot forekomsten av akne, noe som kan utløses av eksterne eller interne faktorer. Effektive og sikre måter å håndtere akne er få. Plasmolifting med akne gir de raskeste resultatene som et middel for å eliminere blemmer og grunne arr etter akne.

Innholdet i artikkelen

Årsaker til problemet

Bli kvitt akne, ikke finne ut årsaken til deres utseende, kan du bare kort. De vil bli dannet igjen og igjen til de viktigste faktorene som forårsaker problemet blir eliminert. Derfor er det verdt å starte med en analyse av tilstanden av helse og livsstil, uavhengig eller med hjelp av leger.

Akne i ansiktet kan forårsake:

 1. Hormonale lidelser. Det er på grunn av signifikante hopp i hormonnivåer som akne oppstår hos ungdom. Ofte står kvinner overfor det samme problemet under graviditet eller overgangsalder. Når hormonnivåene er nede, forsvinner de uten ytterligere behandling. Når endokrine sykdommer feiler, er det nesten umulig å bli kvitt akne.
 2. Feil ernæring. Overfloden av fettete krydret, søtt og stekt mat stimulerer økt sebumsekresjon. Porene blir tette, huden blir fet. Det føles fine patogene mikroorganismer som begynner å formere seg og provosere inflammatoriske prosesser.
 3. Uregelmessig eller feil omsorg. Ofte årsaken til akne hos kvinner er misbruk av dekorative kosmetikk, spesielt langvarige tonalkremer. De tetter porene, ikke la huden puste, bidrar til reproduksjon av patogene bakterier. Overraskende, kan akne også forekomme med hyppig bruk av midler med triclosan, som dreper ikke bare skadelig, men også nyttig mikroflora.
 4. Allergiske reaksjoner. Liten akne forsvinner vanligvis bokstavelig talt noen få timer etter at eksponeringen for allergenet er avsluttet. Men med svært sensitiv hud (eller, hvis ikke eliminere den irriterende faktoren), kan de bli kroniske og forbli på ansiktet i opptil flere måneder.
 5. Kroniske sykdommer. Vanligvis fremkaller utseendet av akne feil i fordøyelseskanalen. Dette skyldes kronisk forgiftning av kroppen, som med dårlig fordøyelse, får huden utilstrekkelig ernæring, og den normale produksjonen av toksiner og toksiner er ødelagt.

Ikke alle de ovennevnte faktorene kan raskt elimineres. Og i dette tilfellet kan akne plasmalifting være en viktig del av kompleks terapi, noe som vil markere rask oppnåelse av det ønskede resultatet.

Operasjonsprinsipp

For terapeutiske formål injiseres blodplate-rik plasma av sitt eget blod under pasientens hud. Denne teknikken ble oppdaget i midten av forrige århundre og selv da begynte å bli brukt i medisin. Det har en komplisert effekt på huden:

 • stimulerer produksjonen av kollagen og elastin;
 • øker konsentrasjonen av hyaluronsyre;
 • subkutan blodsirkulasjon er aktivert;
 • cellulær ernæring er forbedret;
 • økt immunforsvar;
 • utvikling av kapillært nettverk.

Faktisk er det en stimulering av den naturlige foryngelsen av huden. I tillegg har blodplasma en utbredt antiinflammatorisk effekt, noe som gjør det mulig å effektivt bruke den til behandling av ulike typer akne.

Forventede resultater

Hovedformålet med plasmabehandling for akne er å eliminere utslett. Og med riktig behandling av prosedyren (spesielt i kombinasjon med andre behandlingsmetoder: diett, mesoterapi, masker, kompetent hudpleie), gir det virkelig gode resultater. Videre kan du motta flere bonuser etter et løft med plasmaløfting:

 • forsvinner av akne flekker;
 • eliminering av hyperpigmentering;
 • innsnevring av porene;
 • normalisering av sebum sekresjon;
 • fjerning av små arr og arr;
 • lett hudløfting;
 • øke dens elastisitet og elastisitet
 • utjevne fine rynker
 • forfriskende hud;
 • gjenopprette oval definisjon.

Prosedyren har ikke bare en utmerket terapeutisk effekt, men også en utpreget estetisk effekt, noe som er svært viktig for pasienter som lenge har opplevd enorme ubehag på grunn av akne og utslett i ansiktet.

Funksjoner av prosedyren

Plasma terapi er populær i dag. Men oftere utføres det for hudløfting og generell forbedring av tilstanden. Hvorvidt det vil være effektivt som behandling for akne i hvert tilfelle, må legen bestemme. Han bestemmer også det nødvendige antall prosedyrer og varigheten av intervallet mellom dem.

Forberedelsesprosess

Enhver behandling begynner med en primær konsultasjon. På den, undersøker kosmetologen nøye huden, identifiserer typen og mulige årsaker til akne. Ofte blir nødvendig for laboratorietester, og selv konsultert andre spesialister: en hudlege, allergolog, endokrinolog, gastroenterolog.

Hvis det ifølge resultater fra undersøkelsen er fastslått at ansiktsløftende plasmaløfting er nyttig for denne typen akne, så er datoen for den første prosedyren satt. Spesiell forberedelse av huden for det er ikke nødvendig. Før besøket til legen trenger du simpelthen ikke å bruke dekorative kosmetikk. Men på kroppen som helhet bør du passe deg, og overholde slike anbefalinger:

 • før starten av fremgangsmåten er det ønskelig å gjennomgå avgiftning;
 • juster kostholdet, unntatt krydret, fett og stekt mat;
 • helt slutte å røyke, alkohol, sukkerholdige karbonatiserte drikker, hurtigmat;
 • Beskytt huden mot direkte sollys.
 • ikke bruk peeling, ikke gjør aggressive kosmetiske prosedyrer;
 • Bruk bare medisinsk og / eller allergivennlige kosmetikk.

Ideelt hvis prosedyren utføres på tom mage. Det bør ikke falle på menstruasjonsdagen - risikoen for blødning øker og følelser kan være svært ubehagelige.

Ytelsesteknikk

Prosedyren begynner med en grundig rensing av huden. Deretter kan en applikasjon med bedøvelsesmiddel påføres det. Selv om mange pasienter lett tolererer injeksjoner utført av en sprøyte med en veldig tynn nål, uten anestesi. Mens følsomheten i huden reduseres av virkningen av preparatene som påføres det, tas blod.

Dette er kanskje det mest pinlige øyeblikket, men det varer ikke mer enn 2-3 minutter, siden bare 20-40 ml er nødvendig. Biomaterialet helles i spesialutstyr, hvor det stratifiseres i en sentrifuge. Erytrocyter og det utarmede plasmagelet skilles fra, og blodplate-rik medium helles i en sprøyte med tilsetning av en liten mengde heparin, som forhindrer rask fortykning.

Problemer soner er kuttet av plasma med firkanter med en side på ca 1-1,5 cm. Dybden av injeksjoner er fra 2 til 4 mm. Etter det blir ansiktet grundig gnidd med en antiseptisk og en panthenol gel eller en beroligende maske påføres huden. Etter 20-30 minutter kan pasienten gå hjem.

rehabilitering

Som sådan er det ingen gjenopprettingstid etter prosedyren. En liten hevelse i ansiktet forsvinner vanligvis neste morgen. Hvis blodkarene ikke var påvirket, er det ingen blåmerker og hematomer. Rødhet fra injeksjoner passerer om 1-2 dager. Men prosessen med aktiv hudregenerasjon varer i ytterligere 2-3 uker.

Det er mulig å forhindre infeksjon av sår ved å gni ansiktet med et antiseptisk middel to ganger daglig til de er helt helbredet. For å øke effektiviteten av prosedyren og unngå utvikling av komplikasjoner, anbefales det å observere følgende anbefalinger av spesialister i minst 14 dager:

 • vask med hypoallergen gels;
 • ikke misbruk sminke
 • ikke besøk badstuen og solarium, ikke solbat;
 • Ikke svøm i bassengene og åpne vann;
 • ikke ta for varmt bad;
 • Ikke masser ansiktet og harde peeling;
 • unngå alvorlig fysisk anstrengelse.

Plasmaløfting er ikke kombinert med alle fysioterapeutiske prosedyrer. Derfor, hvis du har hjemme bærbare enheter, kan du bare bruke dem med legens tillatelse.

Oppsummering

Ifølge de fleste pasienter er plasmaløfting med akne virkelig en svært effektiv måte å raskt kvitte seg med akne. Imidlertid, bare i tilfelle når eksterne og interne årsaker provoserer deres utseende elimineres så mye som mulig. Hvis de ikke er avklart, kan prosedyren ikke gi et signifikant resultat.

Mange sier at akne umiddelbart etter at plasmaløfting begynner å strømme ut med en ny kraft. Du bør ikke være redd - det er en prosess med naturlig rensing av huden. Det er ubehagelig, men er en forutsetning for en rask gjenoppretting, som alt som har gjemt seg i dypet til overflaten kommer til overflaten.

Det vil ikke være mulig å eliminere dype postacnespor og gamle arr på denne måten - laserpolering vil være mer effektiv her, hvoretter plasmaprehandling ofte utføres for å øke hastigheten på rehabilitering. Detaljer om prosedyren kan ses på den oppslåtte videoen, og resultatene kan vurderes ut fra bildene tatt før og etter behandlingsforløpet.

Plazmolifting for akne

I klinikken "Genesis" utføres plasmaløfting for akne. Moderne teknikker kan effektivt håndtere både ål og spor av dem. Prosedyren består i innføring av pasientens eget blodplasma, beriket med spesielle vekstfaktorer. Ofte er bare noen få økter nok. Hud etter plasmaløfting vil se frisk ut! Farge og tilstand vil bli bedre. Du vil sette pris på foryngende effekt av prosedyren og dens sikkerhet. Plasmolifting kan anbefales selv for allergiske reaksjoner og problemhud som er følsomme for andre metoder.

Prosedyrebeskrivelse

Subkutan injeksjon av blodplatemasse lar deg starte prosessen med celledeling. Vekstfaktorer inneholdt i det begynner å stimulere syntesen av elastin og kollagen. Disse stoffene er ansvarlige for elasticiteten og elastisiteten til dermis. I vevet blir også den intercellulære metabolisme akselerert, og øker dermed lokal immunitet. Denne effekten bidrar til å normalisere sebaceous kjertlene. Som et resultat blir huden jevn og vakker farge, og akne forsvinner. Selvfølgelig bør du ta hensyn til den generelle tilstanden til dermis, hvilken type betennelse som er tilstede på den og scenen av den patologiske prosessen. Akne på nesen, for eksempel å bringe svært vanskelig. Derfor utføres flere kosmetologiske prosedyrer (peelings og masker) ofte sammen med plasmaløfting. Apparatterapi teknikker kan også brukes. Ofte vises den første effekten etter den første prosedyren.

Det er viktig! Den enkleste måten å bli kvitt akne i utgangspunktet, så anbefaler vi sterkt å kontakte oss ved første tegn på utviklingen av den patologiske prosessen. Vær forberedt på det faktum at en tidlig reaksjon av problemhud kan være en kortsiktig eksacerbasjon av akne. Dette skyldes prosessene for selvrensing av huden.

Plazmolifting gjør at du effektivt kan håndtere akne (akne). Vanligvis gjennomføres behandlingen i komplekset. I tillegg utføres laser og kjemisk peeling. Også, i noen tilfeller kan du ikke uten å miste. Etter alle disse prosedyrene, blir arrene erstattet med sunt vev. Det neste trinnet i behandlingen er bare plasmaløfting. Det lar deg starte utvinningsprosesser, øke hastigheten og forkorte rehabiliteringsperioden etter ganske aggressive prosedyrer. I tillegg øker blodplastmasseinjeksjonen lokal immunitet og normaliserer sebaceous kjertlene. Dette gir deg mulighet til å opprettholde skjønnheten og helsen til huden, hindre gjentakelse av akne, gjennomføre effektiv forebygging av andre inflammatoriske prosesser.

Plasmolifting prosedyren har mange fordeler.

 1. Ingen risiko for allergisk reaksjon. Blodplasma er et produkt som er biokompatibelt. Det forårsaker ikke avvisning.
 2. Ingen bivirkninger.
 3. Hastigheten på oppførelsen.
 4. Muligheter for å kombinere med andre kosmetiske prosedyrer.
 5. Lang bevaringseffekt.
 6. Tilgjengelighet.

Det er også viktig at for behandling av akne trenger du ikke å bruke stoffer som kan påvirke arbeidet i ulike organer og kroppssystemer negativt. Hudfornyelse vil skje takket være egne ressurser. Du trenger bare å starte regenereringsprosessene, i god tid kontakte en spesialist.

Indikasjoner for prosedyren

Plazmolifting er ikke forgjeves regnet som en av de mest effektive og populære prosedyrene til dags dato.

Den kan brukes til behandling av akne og mange andre betennelseshudder. Også, prosedyren vil tillate å kvitte seg med spor etter ulike formasjoner.

I tillegg er indikasjonene for plasmaløfting:

 • fine rynker;
 • hud folder;
 • flabbiness;
 • endret ansiktsfarge;
 • overdreven fet hud.

Du kan samtidig bli kvitt akne og spor av dem, forynge huden, gjør den så attraktiv og godt preparert. Ved å bruke våre tjenester sparer du tid og reduserer kostnadene. Du trenger ikke å gå gjennom mange prosedyrer, bare ett kurs er nok!

Kontraindikasjoner for plasmaløfting

Kontraindikasjoner til prosedyren er:

 • graviditet;
 • onkologiske sykdommer;
 • blodkoagulasjonspatologier;
 • forsømte smittsomme og betennelsessykdommer.

En lege vil fortelle deg om alle kontraindikasjoner. Han vil avgjøre om det skal gjøres plasma løft for øyeblikket eller bedre å utsette det, erstatte det med en annen prosedyre eller deres komplekse.

Plazmolifting for akne: forberedelse

Vanligvis utføres peeling og hudpolering før plasmaløfting. Disse prosedyrene tillater deg å øke hastigheten på metabolske prosesser og aktivere produksjonen av nye epidermis celler. Skadet vev erstattes av friske.

Også pasienten blir undersøkt. Det lar deg identifisere alle kontraindikasjoner. Prosedyren vil bli utført bare i deres fravær.

Plasmolifting for akne: hvordan utføres prosedyren?

 1. Hudrengjøring. Spesialisten bruker et spesielt antiseptisk middel. På grunn av behandlingen på injeksjonsområdet er det ingen betennelse, aggressive mikroorganismer går ikke inn i blodet.
 2. Blodprøvetaking Vanligvis krever en liten mengde blod (50-100 mm). På grunn av denne prosessen er det ikke ubehag for pasienten.
 3. Blodsentrifugering. På dette stadiet er blodet delt inn i flere komponenter. Spesialisten krever plasma, som er beriket med vekstfaktorer.

Pasienten administreres straks produktet. Hvis prosedyren er forsinket, blir et antikoagulant nødvendigvis tilsatt til autoplasma-røret. Det gir lang lagring. Injiseringene administreres på prinsippet om mesoterapi. Under prosedyren opplever ikke pasienten smerte og ubehag. Hvis du har lav smertegrense, kan smertelindring også gis.

Vanligvis utføres prosedyren i 30-45 minutter hver 2. uke. Antall prosedyrer avhenger av graden av utvikling av den patologiske prosessen. Noen pasienter trenger 2 økter på 6 måneder, andre injeksjoner blir gitt oftere.

Hva å gjøre etter prosedyren

Etter injeksjonen kan du være oppmerksom på at ansiktet er hovent. Men denne effekten vil raskt passere. Injeksjonsstedene tar det kjente utseendet neste dag. For å redusere risikoen for komplikasjoner etter prosedyren må du:

 1. Overgi bruk av dekorative og pleie kosmetikk i 24-48 timer.
 2. Beskytt fra solen i minst 5-6 dager.
 3. Nekter å besøke badstuen, badet eller bassenget i 7-10 dager.
 4. Slutte å ta alkohol (minst 7-10 dager).
 5. Slutte å røyke for en uke.

Andre spesielle anbefalinger bør følges.

Det er viktig! Ved første tegn på betennelse, kontakt lege umiddelbart. Du bør ikke ta noen stoffer selv eller bruke helbredende geler, kremer og salver på huden. De kan bare forverre situasjonen.

anmeldelser

Vil du vite vurderingene fra våre kunder som allerede har gått gjennom plasmaløftingsprosedyren? Interessert i effekten av det? Spesielt for deg har vi lagt ut detaljerte vurderinger på nettstedet. Sjekk dem ut akkurat nå, og kontroller at prosedyren er veldig effektiv og høyt verdsatt av våre faste og nye kunder.

Bilder før og etter plasmaløfting

Vil du vite hvordan huden ser ut etter prosedyren, hvilke problemer elimineres i løpet av plasmaløfting? Se på bildene som presenteres. De demonstrerer levende den høye effektiviteten til plasmaløfting og viser at prosedyren virkelig hjelper i kampen mot akne og akne.

Gjer Lee Plasmolifting Away From Acne Help?

Sværheten i å behandle akne eller akne er at sykdommen har mange årsaker, og å velge riktig behandling må du vite årsaken. Oppgaven med å behandle akne er å gi antiinflammatoriske, regenererende og immunokorrektive effekter ved å regulere funksjonene i huden som er ansvarlig for betennelse. Samtidig brukes ganske aggressive midler ofte, bivirkningene som legen bør minimere.

Akne Behandling og Plasmolifting

Essensen av plasmoliftingsteknikken ved behandling av akne er bruken av pasientens blodplasma som hovedkomponent i behandlingen som er oppnådd ved hjelp av en spesiell teknologi. I et slikt plasma er konsentrasjonen av blodplater flere ganger høyere enn normalt. Blodplater inneholder proteinmolekyler som fremmer hudregenerering. Pasientens blodplasma injiseres ved injeksjon i de dype lagene i huden (på samme måte som i mesoterapi), hvor prosessen med fornyelse og selvhelbredelse av huden er startet.

Hva er fordelen med plazmoliftinga med akne?

For det første er det selvfølgelig en ganske høy effektivitet i prosedyren. Blodplate-rik plasma stimulerer regenerering av hudceller, forbedrer metabolske prosesser i den, reduserer betennelse, og bidrar til å kvitte seg med akne.

For det andre fordi Plasmaet er tatt fra pasientens eget blod, bivirkningene av plasmaløftingen minimeres (for det meste gjelder de blodsamlingen, så vel som selve prosedyren, dvs. selve stoffet - blodplasmaet ditt - de har ingenting å gjøre så velg en lisensiert klinikk med gode anmeldelser).

Face plazmolifting: Hvor mange prosedyrer er nødvendig

Fire prosedyrer er vanligvis nok, men dette er bare en gjennomsnittlig mengde; alt avhenger av ditt spesielle tilfelle.

Plasmaheising og postacne

Akne, i tillegg til bortskjemt utseende, har også en annen ubehagelig konsekvens - arrdannelse. Fordelen ved plazmolifting er at den ikke bare kan hjelpe til med behandling av akne, men kan også takle arr og arr etter dem.

Sann, det kan hende du trenger en integrert tilnærming til problemet. For eksempel blir laser eller kjemisk peeling og hudpolering først brukt, noe som provoserer en akselerert syntese av hudceller i ansiktet, som et resultat av hvilke naturlige arr blir erstattet med sunn hud.

Deretter utføres plasmaløftprosedyren, noe som ytterligere stimulerer regenerative prosesser, samt forkorter rehabiliteringsperioden. Som en annen positiv effekt, på grunn av injeksjoner av blodplateautoplasma, øker lokal immunitet, samt normalisering av talgkjertlene. Med andre ord manifesteres effekten av plasma-løft ikke bare i behandlingen av akne, men også for å forhindre sykdomsproblemer.

Mulige komplikasjoner etter plasmaløfting

Generelt er komplikasjoner ekstremt sjeldne hvis du går gjennom prosedyren i et sertifisert senter. Komplikasjoner kan inkludere irritasjon og betennelse i huden, noen ganger en allergisk reaksjon som oppstår under blodprøvetaking.

Hva kan ikke gjøres etter plasmaløfting for å holde huden frisk

For å forhindre akne bør du følge enkle retningslinjer:

 • Drikk nok vann. I gjennomsnitt må en voksen drikke 2 liter vann per dag (pluss eller minus, avhengig av individet, så vel som sesongen).
 • Gi næring, gi kroppen nok vitaminer og mineraler.
 • Minimere stekt mat, så vel som de som inneholder mye sukker - slik mat er spesielt dårlig for skjønnheten i huden. Hvis akne allerede er tilstede, bør du prøve å unngå slik mat i det hele tatt. Spis mer frisk frukt og grønnsaker, og også balansere proteiner og karbohydrater i kostholdet ditt.
 • Ta vare på dine nerver! Stress påvirker huden og håret negativt, så prøv å redusere mengden stress i livet ditt, eller lære å motstå det, og effektivt håndtere effektene.

Alle fordeler og ulemper med plasmaløfting


En ansiktsløftning er en moderne injeksjonsmetode for behandling av akne, som utelukker kirurgisk inngrep, som har et høyt nivå av sikkerhet og effekt.

I flere tiår har autohemoterapimetoden blitt brukt, som består i subkutan administrering av pasientens eget venøst ​​blod. Denne metoden stimulerte lokal immunitet, og skapte forutsetningene for en vellykket behandling ved å aktivere kroppens indre krefter.

Veien for auto-stimulering har funnet sin fortsettelse i en mer effektiv, sikker medisinsk metode for regenerering som kalles plasma-løft, patentert i 2004. I dette tilfellet brukes pasientens blodplasma som inneholder et stort antall blodplater for subkutane injeksjoner, i stedet for venøs blod.

Essensen av plasmolifting for akne ligger i den dype introduksjonen av sitt eget spesialbehandlede plasma i lagene av dermis, pasienten som trenger behandling etter metoden for mesoterapi - injeksjonen av biologisk aktive stoffer i kroppen.

Prinsipp for metoden

Blodplateautoplasma isoleres under spesiell behandling av blod ved bruk av sentrifugering. Blodplastene som er inneholdt i det, er blodlegemer som danner blodets evne til å koagulere og påvirker også kroppens naturlige gjenopprettingsprosesser.

Proteinmolekyler som er blodplatevekstfaktorer, kan regulere cellevekst og akselerere celledeling. I tillegg inneholder plasmakonsentratet hormoner, enzymer, vitaminer som kan forbedre den restorative og foryngende effekten.

Maksimal sikkerhet

På grunn av det faktum at plasmaet brukes er en del av pasientens blod, inneholder den ikke utenlandske komponenter, er ikke en kilde til negative bivirkninger og avvises ikke av kroppen. Som et resultat av innføringen i huden normaliserer respirasjonen av vev, oksygenering, regulering av vannbalanse, akselerasjon av kollagenformasjon med elastin og intercellulær substans. Dette fører til aktivering av beskyttelsessystemet i huden, bidrar til raskere utvinning av skadede vev og helbredelse.

Videre bruk av plasma-løft viste sin multifunksjonalitet. I dag er den vellykket brukt i verdens ledende klinikker for behandling av et stort antall sykdommer innen tannbehandling, traumatologi, urologi og gynekologi. Med det kan du oppnå en betydelig reduksjon i et stort antall kosmetiske feil og forbedre behandlingsresultatene:

 • kurere akne og post acne;
 • assistere i eliminering av fine, retikulære og reduserende ansikts- og alder rynker;
 • juster, stram den ovale av ansiktet;
 • redusere arr, arr, strekkmerker, gjør dem mye mindre merkbare;
 • redusere håravfall, forhindre skallethet;
 • akselerere utvinningen av dermis etter laser eller kjemisk peeling;
 • forynge hender, glatt, fjern hyperpigmentering, tørrhet, sagging.

Funksjoner og fordeler med plasmaløft i behandling av akne

Plasmolifting blir en av de mest effektive, pålitelige og sikre metoder for behandling av akne. Metoden opprettet av russiske leger for behandling av pasienter med maksillofacial sykdommer har vist seg å være ekstremt effektiv.

Når den brukes, er det en betydelig forbedring i hudens generelle tilstand, en merkbar foryngelse finner sted, gjenopprettingsprosesser blir akselerert, rynker reduseres, porer smal, akne rydder og forsvinner, arr og arr blir mindre merkbare.

Når subkutane injeksjoner av blodplateautoplasma umiddelbart begynner prosessen med vekst og cellefordeling. Det er stimulering av vekst og syntese av kollagenproteiner, elastin, og skaper en fast, tett hud. Den ekstracellulære metabolismen er betydelig akselerert, noe som bidrar til normalisering av funksjonene til talgkjertlene, noe som fører til at akne blir forsvunnet.

Er det mulig å bruke plazmolifting for akne i kombinasjon med andre prosedyrer?

Prosessen med å behandle akne og påfølgende gjenoppretting avhenger av typen betennelse, stadium og grad av forsømmelse av sykdommen, den generelle tilstanden til huden og organismen som helhet. Bruk av plasmaløft i kombinasjon med apparatterapi, kosmetologiske prosedyrer for pleie, rensing av porer og peeling viser meget gode resultater.

Den første fasen av akne er lett behandlet. Effekten observeres etter de første øktene. Som et resultat av en skarp stimulering av selve renseprosessen, kan det oppstå en kortvarig eksacerbasjon av sykdommen.

Vanligvis, for å oppnå ønsket effekt og for å oppnå ren, sunn hud med akne, er et kurs i mengden av fire prosedyrer tilstrekkelig. De utføres med intervaller på opptil to uker to ganger i året. Varigheten av prosedyrene som utføres, er forskjellig, avhenger av organismens individuelle egenskaper og er som regel en periode på opptil to år.

Hvor mye koster en økt?

Før du begynner behandling, bør du konsultere en spesialist for å finne ut hvilken type sykdom og valg av egnet teknikk. Kostnaden for en prosedyre er i området 10.000 rubler, som kan variere avhengig av behandlingsområdet og egenskapene til klinikken.

Varigheten av en økt er ca. 1 time. Det anbefales å gjennomføre på tom mage. 20 ml venøst ​​blod tatt fra en pasient er plassert i et rør med spesielle antikoagulantia og utsatt for laboratoriesentrifugering. Umiddelbart før starten av økten behandles huden med en antiseptisk løsning. I noen tilfeller brukes lokal anestesi ved overfølsomhet.

Teknikk og mulige bivirkninger

Etter beregning av områdene som skal behandles, injiseres plasma injisert subkutant, intrakutant. Ved 2 cm2 av overflaten av epidermis må du bruke en injeksjon med mengden av legemidlet i en mengde på 0,5 ml.

På punktene for injeksjoner og injeksjoner av medisinering, kan små hematomer forekomme, som forsvinner på egen hånd om 2-3 dager. Rehabiliteringsprosedyrer etter plasmabehandling er ikke nødvendig. Det er nødvendig å beskytte ansiktet mot UV-eksponering og vann i en uke, ikke å besøke bad, badstue, svømmebasseng, solarium i denne perioden, for ikke å utføre massasje og kosmetiske prosedyrer.

Generelt tolereres prosedyren veldig bra.

 • amming;
 • graviditet;
 • immunforsvar;
 • smittsomme sykdommer.

Plasmolifting eller biorevitalisering: Hva er mer effektivt?

Biorevitalisering er en moderne rask og effektiv måte å forynge. Den bokstavelige oversettelsen av begrepet betyr revitalisering av huden på en naturlig måte. Som et resultat av biorevitaliseringsøktene stimuleres kollagenfibrene som er ansvarlige for elastisitet, ansiktskonturene blir mer uttalt, huden blir frisk, porene krympes, hudslakhet, rynker, arr og etter akne reduseres. Før du velger mellom to prosedyrer, må du bestemme hvilket problem som plager deg mest.

Sammensetningen av fyllstoff-injeksjonsmedikamentet, inkluderer hyaluronsyre, som er blant komponentene i strukturen av menneskelig hud. Det avhenger av vannbalansen i dermis, dens elastisitet, elastisitet, tetthet. Aldringsprosessen er ledsaget av en reduksjon i produksjonen av hyaluronsyre, som fører til tynning av epidermis, flabhet og dannelse av rynker.

Resultatet av biorevitalisering er en rask foryngelse av huden, det returnerer elastisitet, rynker og bretter blir jevnet, noe som gir en sunn og strukket lindring av huden. Metabolisme øker på mobilnivå, antioksidantbeskyttelse er opprettet.

Det finnes et stort antall permanente eller midlertidige fyllstoffer som inneholder flere forskjellige komponenter, hvilket resulterer i at preparatene er delt inn i syntetiske, biosyntetiske, biologisk nedbrytbare geler. Prisene på biorevitaliseringssessene varierer vesentlig avhengig av type forberedelse, formålet med prosedyrene som utføres, det valgte forløpssystemet.

Effekten av biorevitalisering er viktig hvis nødvendig for å korrigere ansiktsformen, fylle på fyllstoffrynkene, brett, endre formen på nesen, leppene. Injiseringene forbedrer utseendet så mye at de også kalles skjønnhetsinjeksjoner. En langsiktig positiv effekt kan imidlertid kun garanteres av en erfaren lege, ved å bruke de riktige stoffene i riktig proporsjoner. Hvis vi snakker om å korrigere bare vannfettbalansen, reduserer de inflammatoriske prosessene i ansiktet uten å påvirke konturene, er det bedre å velge en plasmaløfting.

Flere Artikler Om Typer Acne