Akne i ansiktet - problemet er ganske alvorlig og ekstremt ubehagelig. I ungdomsårene står nesten alle overfor det. Men ikke alle kan komme gjennom denne perioden raskt. Og voksne er ikke immune mot forekomsten av akne, noe som kan utløses av eksterne eller interne faktorer. Effektive og sikre måter å håndtere akne er få. Plasmolifting med akne gir de raskeste resultatene som et middel for å eliminere blemmer og grunne arr etter akne.

Innholdet i artikkelen

Årsaker til problemet

Bli kvitt akne, ikke finne ut årsaken til deres utseende, kan du bare kort. De vil bli dannet igjen og igjen til de viktigste faktorene som forårsaker problemet blir eliminert. Derfor er det verdt å starte med en analyse av tilstanden av helse og livsstil, uavhengig eller med hjelp av leger.

Akne i ansiktet kan forårsake:

 1. Hormonale lidelser. Det er på grunn av signifikante hopp i hormonnivåer som akne oppstår hos ungdom. Ofte står kvinner overfor det samme problemet under graviditet eller overgangsalder. Når hormonnivåene er nede, forsvinner de uten ytterligere behandling. Når endokrine sykdommer feiler, er det nesten umulig å bli kvitt akne.
 2. Feil ernæring. Overfloden av fettete krydret, søtt og stekt mat stimulerer økt sebumsekresjon. Porene blir tette, huden blir fet. Det føles fine patogene mikroorganismer som begynner å formere seg og provosere inflammatoriske prosesser.
 3. Uregelmessig eller feil omsorg. Ofte årsaken til akne hos kvinner er misbruk av dekorative kosmetikk, spesielt langvarige tonalkremer. De tetter porene, ikke la huden puste, bidrar til reproduksjon av patogene bakterier. Overraskende, kan akne også forekomme med hyppig bruk av midler med triclosan, som dreper ikke bare skadelig, men også nyttig mikroflora.
 4. Allergiske reaksjoner. Liten akne forsvinner vanligvis bokstavelig talt noen få timer etter at eksponeringen for allergenet er avsluttet. Men med svært sensitiv hud (eller, hvis ikke eliminere den irriterende faktoren), kan de bli kroniske og forbli på ansiktet i opptil flere måneder.
 5. Kroniske sykdommer. Vanligvis fremkaller utseendet av akne feil i fordøyelseskanalen. Dette skyldes kronisk forgiftning av kroppen, som med dårlig fordøyelse, får huden utilstrekkelig ernæring, og den normale produksjonen av toksiner og toksiner er ødelagt.

Ikke alle de ovennevnte faktorene kan raskt elimineres. Og i dette tilfellet kan akne plasmalifting være en viktig del av kompleks terapi, noe som vil markere rask oppnåelse av det ønskede resultatet.

Operasjonsprinsipp

For terapeutiske formål injiseres blodplate-rik plasma av sitt eget blod under pasientens hud. Denne teknikken ble oppdaget i midten av forrige århundre og selv da begynte å bli brukt i medisin. Det har en komplisert effekt på huden:

 • stimulerer produksjonen av kollagen og elastin;
 • øker konsentrasjonen av hyaluronsyre;
 • subkutan blodsirkulasjon er aktivert;
 • cellulær ernæring er forbedret;
 • økt immunforsvar;
 • utvikling av kapillært nettverk.

Faktisk er det en stimulering av den naturlige foryngelsen av huden. I tillegg har blodplasma en utbredt antiinflammatorisk effekt, noe som gjør det mulig å effektivt bruke den til behandling av ulike typer akne.

Forventede resultater

Hovedformålet med plasmabehandling for akne er å eliminere utslett. Og med riktig behandling av prosedyren (spesielt i kombinasjon med andre behandlingsmetoder: diett, mesoterapi, masker, kompetent hudpleie), gir det virkelig gode resultater. Videre kan du motta flere bonuser etter et løft med plasmaløfting:

 • forsvinner av akne flekker;
 • eliminering av hyperpigmentering;
 • innsnevring av porene;
 • normalisering av sebum sekresjon;
 • fjerning av små arr og arr;
 • lett hudløfting;
 • øke dens elastisitet og elastisitet
 • utjevne fine rynker
 • forfriskende hud;
 • gjenopprette oval definisjon.

Prosedyren har ikke bare en utmerket terapeutisk effekt, men også en utpreget estetisk effekt, noe som er svært viktig for pasienter som lenge har opplevd enorme ubehag på grunn av akne og utslett i ansiktet.

Funksjoner av prosedyren

Plasma terapi er populær i dag. Men oftere utføres det for hudløfting og generell forbedring av tilstanden. Hvorvidt det vil være effektivt som behandling for akne i hvert tilfelle, må legen bestemme. Han bestemmer også det nødvendige antall prosedyrer og varigheten av intervallet mellom dem.

Forberedelsesprosess

Enhver behandling begynner med en primær konsultasjon. På den, undersøker kosmetologen nøye huden, identifiserer typen og mulige årsaker til akne. Ofte blir nødvendig for laboratorietester, og selv konsultert andre spesialister: en hudlege, allergolog, endokrinolog, gastroenterolog.

Hvis det ifølge resultater fra undersøkelsen er fastslått at ansiktsløftende plasmaløfting er nyttig for denne typen akne, så er datoen for den første prosedyren satt. Spesiell forberedelse av huden for det er ikke nødvendig. Før besøket til legen trenger du simpelthen ikke å bruke dekorative kosmetikk. Men på kroppen som helhet bør du passe deg, og overholde slike anbefalinger:

 • før starten av fremgangsmåten er det ønskelig å gjennomgå avgiftning;
 • juster kostholdet, unntatt krydret, fett og stekt mat;
 • helt slutte å røyke, alkohol, sukkerholdige karbonatiserte drikker, hurtigmat;
 • Beskytt huden mot direkte sollys.
 • ikke bruk peeling, ikke gjør aggressive kosmetiske prosedyrer;
 • Bruk bare medisinsk og / eller allergivennlige kosmetikk.

Ideelt hvis prosedyren utføres på tom mage. Det bør ikke falle på menstruasjonsdagen - risikoen for blødning øker og følelser kan være svært ubehagelige.

Ytelsesteknikk

Prosedyren begynner med en grundig rensing av huden. Deretter kan en applikasjon med bedøvelsesmiddel påføres det. Selv om mange pasienter lett tolererer injeksjoner utført av en sprøyte med en veldig tynn nål, uten anestesi. Mens følsomheten i huden reduseres av virkningen av preparatene som påføres det, tas blod.

Dette er kanskje det mest pinlige øyeblikket, men det varer ikke mer enn 2-3 minutter, siden bare 20-40 ml er nødvendig. Biomaterialet helles i spesialutstyr, hvor det stratifiseres i en sentrifuge. Erytrocyter og det utarmede plasmagelet skilles fra, og blodplate-rik medium helles i en sprøyte med tilsetning av en liten mengde heparin, som forhindrer rask fortykning.

Problemer soner er kuttet av plasma med firkanter med en side på ca 1-1,5 cm. Dybden av injeksjoner er fra 2 til 4 mm. Etter det blir ansiktet grundig gnidd med en antiseptisk og en panthenol gel eller en beroligende maske påføres huden. Etter 20-30 minutter kan pasienten gå hjem.

rehabilitering

Som sådan er det ingen gjenopprettingstid etter prosedyren. En liten hevelse i ansiktet forsvinner vanligvis neste morgen. Hvis blodkarene ikke var påvirket, er det ingen blåmerker og hematomer. Rødhet fra injeksjoner passerer om 1-2 dager. Men prosessen med aktiv hudregenerasjon varer i ytterligere 2-3 uker.

Det er mulig å forhindre infeksjon av sår ved å gni ansiktet med et antiseptisk middel to ganger daglig til de er helt helbredet. For å øke effektiviteten av prosedyren og unngå utvikling av komplikasjoner, anbefales det å observere følgende anbefalinger av spesialister i minst 14 dager:

 • vask med hypoallergen gels;
 • ikke misbruk sminke
 • ikke besøk badstuen og solarium, ikke solbat;
 • Ikke svøm i bassengene og åpne vann;
 • ikke ta for varmt bad;
 • Ikke masser ansiktet og harde peeling;
 • unngå alvorlig fysisk anstrengelse.

Plasmaløfting er ikke kombinert med alle fysioterapeutiske prosedyrer. Derfor, hvis du har hjemme bærbare enheter, kan du bare bruke dem med legens tillatelse.

Oppsummering

Ifølge de fleste pasienter er plasmaløfting med akne virkelig en svært effektiv måte å raskt kvitte seg med akne. Imidlertid, bare i tilfelle når eksterne og interne årsaker provoserer deres utseende elimineres så mye som mulig. Hvis de ikke er avklart, kan prosedyren ikke gi et signifikant resultat.

Mange sier at akne umiddelbart etter at plasmaløfting begynner å strømme ut med en ny kraft. Du bør ikke være redd - det er en prosess med naturlig rensing av huden. Det er ubehagelig, men er en forutsetning for en rask gjenoppretting, som alt som har gjemt seg i dypet til overflaten kommer til overflaten.

Det vil ikke være mulig å eliminere dype postacnespor og gamle arr på denne måten - laserpolering vil være mer effektiv her, hvoretter plasmaprehandling ofte utføres for å øke hastigheten på rehabilitering. Detaljer om prosedyren kan ses på den oppslåtte videoen, og resultatene kan vurderes ut fra bildene tatt før og etter behandlingsforløpet.

Akne Plasmolifting

Hudproblemer er ikke alltid i våre planer. Akne, akne, rødhet - ikke gi hvile, noe som gjør huden estetisk uattraktiv. I dag, hvis det er mange måter å håndtere ufullkommenhetene, er en av dem plasmaløfting. Denne prosedyren brukes i kirurgi, gynekologi, tannlegen, gynekologi, kosmetologi, og har allerede klart å vinne mange gode anmeldelser.

Plasmolifting for akne er en ganske vanlig prosedyre som brukes av ulike institusjoner av estetisk medisin. Vurder denne prosedyren mer detaljert.

Plazmolifting og akne

Mange vet at hvis du blir kvitt akne riktig, kan arr og sprekker forbli. Kosmetologer står overfor slike øyeblikk når pasienter med problemhud kommer til dem. Disse arrene er ikke lett å fjerne. Etter plasmaløftingsprosedyren forsvinner arr, akne, utslett.

Prosedyren foregår i flere faser:

 • Kosmetologen gjør prosedyren for laserpolering og peeling - dette vil tillate å aktivere produksjonen av epidermale celler og øke deres metabolisme. På grunn av dette er det naturlig erstatning for skadet vev med friske.
 • Den andre fasen, som er plasma-løft, som starter prosessen med hudfornyelse. Denne prosedyren har ikke bare en helbredende effekt, men også på grunn av akselerasjonen av utvinningen av epidermale vev, ser ansiktet rent og vakkert ut.

Det er viktig! Injiserbare legemidler med blodplateautoplasma bidrar til å normalisere pleie av sebaceous kjertler, styrke kroppens forsvar.

Plasmaløfting tillater ikke at sykdommen forverres i lang tid, noe som gir langvarig skjønnhet og perfekt hud.

Hva plasma-løft gjør

Plasmolifting er unik på grunn av det faktum at prosessene for regenerering av huddekselet på grunn av blodet lanseres. Pasienten er tatt blod i blodet, fra det står blodplatet autoplasma, som skal injiseres i ansiktet. Blodplater, som trer inn i det epidermale vevet, begynner å aktivere vekstfaktorene som er nødvendige for fornyelse.

Noen få minutter etter innføringen av den observerte utvidelsen av blodårene begynner cellene å suge. Blodplater begynner å frigjøre fibroblaster, som aktiverer dannelsen av kollagen og elastin, ansvarlig for elastisitet, tone, tetthet av huden. Dette fører til en økning i mengden av hyaluronsyre i det epidermale vevet, og elastisiteten gjenopprettes, og fuktighet opprettholdes.

Hvem skal gjøre plasma løfting

I kosmetologi er denne prosedyren en av de mest populære og effektive. På grunn av det faktum at etter introduksjon av blodplaterautoplasma er dannet unge celler, har prosedyren bevist seg i forskjellige dermatologiske problemer.

Hvem skal gjøre:

 • for å hindre små rynker
 • å redusere hudfoldene;
 • folk som lider av hudslaphet;
 • for behandling av akne og andre utslett, inflammatorisk natur;
 • med alvorlig tørrhet i huden;
 • utvinning etter peeling;
 • for ødeleggelse av høypigmenterte hudområder.

Det er viktig! Plasmolifting har en lignende effekt som biorevitalisering og botulinumtoksinprosedyrer.

Denne teknikken viser de beste resultatene hos pasienter fra 26 til 42 år. Etter 43 er det nødvendig å utføre plasmaløft med felles samvittighet med andre kosmetologiske prosedyrer.

Kontraindikasjoner for plasmaløfting

Til tross for fullstendig sikkerhet, bør man huske på at dette er en injeksjonsmetode, slik at risikoen for penetrering av patogene bakterier eller infeksjon under huden er mulig. Hvis det er små betennelser eller sår i ansiktet, så er det bedre å ikke utføre plasmaløft. Ikke tillatt for aids, hepatitt C.

Dessuten utføres ingen kosmetisk prosedyre for klienter som har ondartede neoplasmer, kronisk nyresykdom. Under graviditet og amming er det også kontraindisert på grunn av svekkelsen av kroppens forsvar.

Fordeler med plasmahefting

Prosedyren i sammenligning med andre injeksjonskosmetiske metoder har flere fordeler:

 • forårsaker ikke allergier
 • forårsaker ikke bivirkninger;
 • Effekten varer lenge.

De viktigste fordelene ved prosedyren kan bemerkes at stoffer og giftige forbindelser, som i de fleste tilfeller forårsaker bivirkninger, ikke blir introdusert i kroppen. Hudfornyelse skjer på bekostning av egne ressurser.

Hvordan er plasmaløftingsprosedyren for å eliminere akne

Under prosedyren er det ingen sterk ubehag, så mange pasienter raskt og uten problemer tolererer det. Svak smerte kan oppstå bare ved injeksjonstidspunktet. Hvis pasienten lider av nedsatt smertegrense, kan man bruke en bedøvelsessalve.

Først rengjøres huden, desinfiseres med desinfeksjonsmidler. Slike behandlinger er nødvendige slik at en inflammatorisk reaksjon ikke oppstår, infeksjon eller patogene mikroorganismer går ikke inn i blodet.

Deretter blir venøst ​​blod tatt fra en person og sentrifugert for å distribuere alle komponenter.

Det er viktig! For prosedyren brukes en spesiell kraftig sentrifuge, kvaliteten på blodplateautoplasma avhenger av kvaliteten på arbeidet.

Resultatet er en gul væske som er klar til administrasjon. Etter sentrifugering må det injiseres raskt, fordi plasmaet har en tendens til å kollapse raskt. Hvis prosedyren skal utføres senere, tilsettes et antikoagulant til autoplasma-røret for lengre lagring.

Beautician injiserer typen mesotherapy. Derfor føler pasienten nesten ikke ubehag. Varigheten av prosedyren er fra 30 til 45 minutter.

Bivirkninger eller hvordan du bryr deg om ansiktet etter prosedyren

Ingen av inngrepene i kroppen går uten spor, og plasma-løft er ikke noe unntak. Etter at injeksjonen er introdusert, vil en liten pastyness av området bli merkbar. Men det er ikke skummelt, fordi sted fra injeksjonen vil være i morgen.

Hva ikke å gjøre etter prosedyren:

 • De første 24 timene etter injeksjonen kan ikke påføres sminke og kosmetikk.
 • Det er nødvendig å nekte å besøke badet, bassenget, badstuen i 7 dager.
 • For en uke å slutte å røyke, drikker alkohol;
 • I lang tid ikke å være i solen.

Det er viktig! Hvis det er tegn på sterk inflammatorisk prosess, må det haster med å konsultere lege.

Plasma løfting gjøres hver annen uke. Antall prosedyrer avhenger av alvorlighetsgraden av hudens lesjon. Noen vil være nok 2 ganger om seks måneder for å oppnå effekten, noen flere. Maksimalt antall injeksjoner per kurs er 6. Ved riktig hudpleie kan effekten vare opptil 2 år.

Plasmolifting for akne: essensen, effekten og tilbakemeldingen

Plasmolifting er en av de effektive måtene å bekjempe akne. Prosedyren, hvis essens består i å opprettholde pasientens plasma i det subkutane laget av ansiktet, anses ikke bare trygt, men har også mange fordeler:

- bidrar til å eliminere ikke bare akne og kviser, men også arr som oppstår etter dem

- har en utjevningseffekt

- virker som foryngelse

- forårsaker ingen allergisk reaksjon

I gjennomsnitt, for å oppnå et positivt resultat, er det nødvendig å utføre 4-6 injeksjoner med et gap på 7-10 dager, som kan nå to uker. Antall injeksjoner og pause mellom dem er foreskrevet av en kosmetolog, avhengig av tilstanden til huden. Som enhver hudmanipulasjon har plasmolifting for akne noen kontraindikasjoner, så det er bare nødvendig å gjennomgå denne prosedyren først etter at alle tester og obligatorisk konsultasjon med en praktiserende læge er bestått.

Negative vurderinger

Svetlana, 34 år gammel

"Jeg gjorde plasma ansiktsløftning seks måneder siden. De lovet at jeg vil bli kvitt akne. Til slutt, etter alle prosedyrene, ble huden merkbart strammet, lyset, akne nesten alle forsvunnet. Arr fra tidligere mekanisk rensing gikk ikke bort. Det har vært 6 måneder og huden har returnert til sin tidligere tilstand. De lovet effekten i 2-3 år, men "alas". Og prosedyren er ikke billig.

Neutrale vurderinger

"Jeg lider av akne siden tenårene mine. Tallrike rengjøringer, masker, etc., har kommet til ingenting. Effekten av så kort at de gir opp. De anbefalte å gjøre plasma-løft for akne. Jeg hørte mange vurderinger, alle positive. Derfor tenkte jeg ikke engang på om jeg skulle gjøre det eller ikke. Passerte 6 behandlinger med intervaller på 10 dager. Prosedoen viste seg å være svært smertefull for meg, huden forbedret, de forstørrede porene strammet litt. Jeg kan ikke si at huden har blitt glatt og fløyelsaktig, men hudens tilstand kan selvsagt ikke sammenlignes med hva det var. Etter prosedyren ble de som små røde flekker, som om kapillærene briste. De sa at de ville passere om noen dager. En måned har gått, men rødheten har ikke gått. Vi må gå tilbake til klinikken og finne ut årsaken. "

"Tidligere ble plasma løfting av hode og hender gjort, ansiktet var redd. Generelt er jeg redd for ulike injeksjoner i ansiktet. Men mesteren overtalte meg. Hovedårsaken - arr etter akne. Etter analyser ble 4 prosedyrer foreskrevet. Omfattende koster meg 30 tusen rubler. Hun merket ikke en spesiell effekt fra plasmaløfting i forhold til arrene, men huden ble jevnere og av en behagelig rosa sunn farge. Stramt "kråkefødder" og rynker rundt leppene. For denne effekten, og ikke sett tilbakemeldingene dine som negative. "

Positive anmeldelser

"Plasmolifting for akne ble foreslått for meg av min kosmetolog. Med henne har vi lenge jobbet med utseendet mitt, og hun overtalte stadig å gjøre plasmaløft. Jeg er veldig redd for injeksjoner, og dette var en tung grunn for meg, som jeg hele tiden nektet. Først gjorde min søster en plasmaløfting, og jeg misunnelig bare henne for resultatet. Umiddelbart spurte hun om smertestillende og lukket øynene av frykt. Prosedyren var ikke så smertefull som det var tenkt. Siden jeg betalte separat for prosedyren, beklaget jeg at jeg ikke umiddelbart tok komplekset. Som et resultat overbetalt jeg nesten 4000 for 4 injeksjoner. Hvis du tar komplekset umiddelbart - mye billigere. Om resultatene: huden ble fløyelsaktig, den oljede glansen sluttet å dukke opp, akne forsvant og til og med brede porer ble innsnevret. Har sluttet å bruke en utjevningsbase for sminke, da det ble nok BB-krem. Huden puster og er bare glad. Jeg forstår at effekten vil passere etter en tid, men jeg vil definitivt gjenta det igjen. "

"Jeg gjorde plasma-løfte prosedyren på ansiktet mitt. Foreskrevet 4 behandlinger med intervaller på tre uker. Jeg vil si en ting: Jeg har aldri hatt en slik hudtilstand som etter denne prosedyren. Ansiktet var ikke bare friskt, men merkbart passet, og jeg hadde også noen uregelmessigheter og arr på ansiktet fra akne. Alle feilene forsvant. Jeg har en blandet hudtype, så jeg var glad for at mangelen på oksygen og fuktighet ble eliminert, peeling og tetthet i huden min gikk like etter den første prosedyren. Bedre enn mesoterapi. Absolutt anbefalt. "

"Så snart 50 heiser rammet, var det en merkbar forandring på ansiktets hud. Hele mitt liv kjempet jeg for hennes perfekte utseende, ikke sparing verken styrke eller betyr. Bare ett tabu var - dette er plast. Jeg er redd for operasjoner til knærne skjelver og mitt hjerte stopper. Og nå ville jeg aldri ha blitt enige om noe sånt. Kosmetologen min la merke til at akne begynte å dukke opp, huden ble grå, og jeg holder stille om rynker. Hun sa å kontakte en gynekolog. Etter å ha bestått alle testene viste det seg at hormonelle endringer hadde begynt, han tok et kurs av hormoner, men akne begynte å vises med enda større kraft. Etter å ha rådført seg med en gynekolog, en lege, en hudlege og en kosmetolog, bestemte hun seg for en ansiktsløftende plasmaheis. Gikk 3 prosedyrer. Mitt eget plasma, skilt fra mitt eget blod, ble injisert i ansiktet mitt. Prosedyren er ikke smertefull, men ubehagelig. Tolerert. Resultatet var rett og slett gledelig: ansiktsgraynheten gikk, rynker utjevnet, kviser og spor av dem forsvant bare. Huden har blitt behagelig å ta på, frisk og stram. Samtidig fortalte de meg å observere gynekologen og overvåke hormonbalansen, men hvis tilstanden forverres, vil jeg fortsatt komme tilbake til neste del av "plasma". Skjønnhet og helse i huden for meg er mer verdifull enn penger. "

"Jeg lærte om denne prosedyren i utlandet, hvile i Hellas. Hun hørte samtalene til våre landsmenn og, ved å kjenne hennes problemer med huden, kunne ikke hjelpe, men overhørte samtalen. Når jeg kom tilbake til Moskva, begynte jeg umiddelbart å se etter en klinikk med en slik prosedyre. Det viste seg at denne prosedyren har blitt praktisert i lang tid. Jeg ble sendt for å gjennomgå tester for alle mulige sår, da gikk jeg gjennom en konsultasjon med en hudlege som tilordnet meg 3 plasmaløftprosedyrer. Injiseringene var ganske tolerante i følsomhet, og den lovede effekten (jeg måtte bli kvitt akne, deres negative effekter og fjerne den fete huden) var ikke lang i komme. Sikker, ikke allergifremkallende, ditt rensede plasma injiseres. Bare positive inntrykk og følelser. "

Plasmolifting for ansiktet

Metoder for å helbrede en person ved å injisere sitt eget blod har lenge vært brukt i medisin - kirurgi, traumatologi, gynekologi. En rekke observasjoner har vist at anvendelsen av plasma, i tillegg til terapeutisk virkning, og har en "side-effekt" - i området for injeksjoner reduserer rynker og gjenoppretter hudfarge. Så plasmainjeksjoner "migrert" til kosmetikk. For tiden er ansiktsløfting et av de mest populære prosedyrene i estetiske medisinsklinikker.

Hvordan løfter plasmaet

Under plasmolifting brukes pasientens eget blod. Plasma frigjøres fra det - en brøkdel beriket med blodplater. Når de administreres subkutant, syntetiserer disse unike blodceller vekstfaktorer som er nødvendige for å aktivere regenereringsprosessene. Det er en utvidelse av nettverket av blodårer, noe som bidrar til en rikere ernæring av hudceller. Fibroblaster utskilt av blodplater akselererer produksjonen av elastin og kollagen, som er ansvarlige for tettheten av hudens "rammeverk". Innholdet av hyaluronsyre i cellene i dermis øker, gjenoppretter fuktighet og elastisitet.

Vet du hva plasmaløfting er? Skuespillerinne Lisa Hochstein vet, og sendte et bilde under og etter plasmaløftprosedyren i ansiktet i hennes instagram.

Indikasjoner for prosedyren

Siden introduksjonen av plasma stimulerer dannelsen av unge, sunne celler, gir ansiktsplasmaløftingsprosedyren gode resultater for en rekke hudproblemer. indikasjoner:

 • å eliminere grunne rynker
 • for å redusere alvorlighetsgraden av hudfeller og rynker;
 • å redusere sagging;
 • i behandling av akne og akne;
 • å eliminere tørr hud;
 • etter å ha utført forskjellige peeling;
 • for bleking av hyperpigmenterte områder.

Effekten av plasmaløfting er sammenlignbar med resultatene av biorevitalisering i ansiktet og botulinumtoksininjeksjoner. Teknikken viser den beste effekten hos pasienter fra tjuefem til førti år. I mer moden alder anbefales det å kombinere plasmaløfting med andre anti-aldringsprosedyrer.

Fotografi av prosessen med plasmaløfting av ansiktet fra bladet Vogue Italia, der det var gode vurderinger og anbefalinger fra kosmetologer.

Kontraindikasjoner for ansikt plazmoliftinga

Siden plasmolifting er en injeksjonsteknikk, bør prosedyren ikke utføres i nærvær av pustulære hudbetennelser for å eliminere risikoen for infeksjon. Plasmolifting er også kontraindisert for hepatitt C og HIV-infeksjon. Onkologi pasienter og de med alvorlige kroniske sykdommer i den akutte fasen anbefales ikke. I løpet av perioden med bære og fôring av et barn med morsmelk, bør ikke plasmaløfting utføres på grunn av svekket immunitet.

Fordeler med plasmaløfting

Plasmolifting har flere fordeler i forhold til andre injeksjonsteknikker:

 • minimal risiko for allergiske reaksjoner;
 • ingen bivirkninger;
 • langsiktig resultat.

De viktigste fordelene ved plasma-løfting skyldes fraværet av innføring av utenlandske og syntetiske stoffer som kan forårsake avstøtning og inflammatoriske prosesser.

Chloe Goodman modell på ansikt plazmolifting. På grunn av prosessens karakter og blodet på ansiktet i Vesten, er plasmaløfting kjent som Vampyr Facial.

Hvordan går PRP ansiktsbehandling?

Prosedyren har en liten ømhet. De fleste pasienter tolererer det lett uten bruk av smertestillende midler. Hvis du har en lavere smertegrense, kan du bruke bedøvelsesalve.

Etter å ha rengjort ansiktet av sminke og smuss, behandles huden med desinfeksjonsmidler. Dette er nødvendig for å redusere risikoen for betennelse på grunn av betinget patogene mikroorganismer som kommer inn i blodet fra huden.

Det medisinske personalet tar den nødvendige mengden blod fra pasienten og plasserer den i en sentrifuge for å skille plasmaet. Den resulterende substansen, som har en gul farge, bør brukes så snart som mulig, siden den raskt kollapser. Noen ganger blir et antikoagulant tilsatt plasmaet for å øke holdbarheten.

Legen utfører injeksjoner ved hjelp av teknikker som er identiske med de som brukes til injeksjon mesoterapi. Hele prosessen tar 30 - 40 minutter.

Bivirkninger og ansiktspleie

Umiddelbart etter prosedyren er svak hevelse mulig. De merkbare merkene fra injeksjoner forsvinner veldig neste dag. Hvis du opplever alvorlig betennelse, kontakt lege omgående.

Den første dagen anbefales ikke bruk av kosmetikk og kremer. Tilgang til bassenget og badstue for den første uka er begrenset. Det anbefales ikke å misbruke oppholdet i solen.

Kursets varighet

Plasmaløftinger holdes hver annen uke. Ofte er det nødvendig med to prosedyrer hvert halvår. I dårlig hudtilstand økes kurset til seks økter. Effekten av plasmaløfting er allerede synlig etter den andre prosedyren, med skikkelig hudpleie, kan det vare opptil en og en halv til to år.

Ofte stilte spørsmål

Hjelper plasma-løft for akne i ansiktet?

Hvor mange prosedyrer er nødvendig for en merkbar effekt?

Hvor smertefull er denne prosedyren?

Gjennomsnittlige priser for plazmolifting for ansikt

Kostnadene ved plasma-løft er sammenlignbare med prisene på mesoterapi og biorevitalisering - fra 2500 til 8000 rubler per økt. Det er ikke verdt å spare, velge de mest budsjettklinikker. Risikoen for infeksjon med sprøyte er stor nok i fravær av disponible instrumenter og riktig sterilisering. Det ville ikke være overflødig å minne om at det utføres forbud mot å gjennomføre kosmetologiske prosedyrer knyttet til brudd på integriteten til huddekselet.

Plasmolifting viser utmerket ytelse når det gjelder å fjerne aldersrelaterte hudforandringer. Kombinasjonen av metoder med tilhørende prosedyrer gir en tydelig løft og utjevning av rynker. Fraværet av risikoen for avvisning øker tilgjengeligheten av prosedyren og minimerer mulige bivirkninger.

Foto collage av ansikt plazmolifting før prosedyren, under og etter i kombinasjon med RF løfting. Bilde tatt fra Beauty Now App-bloggen.

anmeldelser

Olga, 39 år gammel
"I løpet av det siste året har ansiktet mitt på en eller annen måte blitt drastisk alderen. Det er fortsatt for tidlig å lage plast, men du vil heller ikke se på din løse hud heller. I lang tid har jeg samlet inn informasjon og vurderinger om ulike anti-aldringsmetoder for ansiktet, jeg bestemte meg for å holde meg i plasmaløftingen - ingenting blir introdusert til en outsider. Gikk til skjønnhetspleieren 4 ganger, effekten er - ansiktet er merkbart friskere. Store rynker har ikke forsvunnet. Vi ser hva som skjer etter hele kurset. "

Maria, 32 år
"Fra skolen prøver jeg å forbedre tilstanden til huden, det er merkbare akne arr på kinnene mine. Jeg bruker tonalkrem hele året, men det hjelper ikke å skjule feilen. Passerte laser peeling, i tillegg bestemte hun seg for plasma-løft fra post-acne. Ansiktet ble mye renere, rødheten ble redusert. Jeg vil endelig bli kvitt problemet, så jeg bestemte meg for å gjenta kurset regelmessig. "

Kristina, 29 år gammel
"Jeg har veldig tørr hud, jeg har alltid en følelse av tetthet og flaking. Moisturizers hjelper ikke. Mange stoffer passer meg ikke så snart det er allergi. Plasmolifting virker virkelig, etter den andre økten har tilstanden bedret seg betraktelig. "

Medico-estetisk senter "MEDERA"

En ny epoke med skjønnhet og helse!

Velg en kosmetikk seksjon nederst.
du er interessert

avtaler

Vår spesialist vil kontakte deg og hjelpe deg.
Velg riktig tjeneste for deg

BOTOX / DISPORT / XEOMIN

HARDWARE COSMETOLOGY BY FACE

HUDPLEIEPROGRAMMER

Behandling av varmesykdom

BEHANDLING AV CUPEROIS OG PIGMENT STAINS

Behandling av hudsykdommene

Spørsmål om kropp og hårfjerning

ANDRE EPILERINGTYPER

Behandling av cellulitt og korrigering av figuren

BEHANDLING AV STRETCHING OG SCARS

RESTORASJON ETTER MODERNE

Videoer, artikler og mer

Våre lærere på TV

ARTIKLER: FACE COSMETOLOGY

ARTIKLER: BODY COSMETOLOGY

ARTIKLER: KOSMETOLOGISKE TILBEREDNINGER

Acne Plasma Lifting

I dag har plasmaløfting vunnet kjærlighet til mange kvinner og menn, og det er absolutt fortjent. Tross alt gir denne unike teknikken deg muligheten til å løse mange problemer. I dag vil vi fokusere mer på behandling av akne med plasmaløfting.

En stor fordel ved plasma-løft er absolutt sikkerhet og komplett biokompatibilitet. Derfor er bivirkninger og allergiske reaksjoner fraværende.

Hvordan er plasmaløftingsprosedyren?

Venøst ​​blod samles fra pasienten, og blodrørene plasseres i en sentrifuge. Etter sentrifugering er blodet i testrøret delt inn i to fraksjoner: plasma med en beriket trombocytmasse (klar fraksjon) og røde blodlegemer (rød fraksjon). Derefter injiserer legen det fornyede plasmaet i dermis. I henhold til indikasjonene kan forskjellige vitaminer, aminosyrer, mikroelementer, antiinflammatoriske stoffer og hyaluronsyre tilsettes i plasma.

Hva er mekanismen for plasmoliftende virkning i behandlingen av akne?

Blodplater inngår i en aktiv reaksjon med blodproteinfibrin. Som et resultat dannes et intradermalt skjelett fra biologisk aktive filamenter. Nye kollagenfibre, den ekstracellulære matriksen og blodkarene blir aktivt dannet. Som et resultat av en så kraftig lansering av lokal immunitet, blir vevets respirasjon og vannbalanse normalisert, metabolske prosesser forbedret, mikrosirkulasjonen er forbedret, og regenereringsprosesser blir akselerert. Alt dette har en gunstig effekt på problematisk seborrheisk hud. Inflammatoriske elementer avtar, oljeaktig glans forsvinner, porene krympes, stillestående flekker oppløses raskere, hudfarge forbedres, huden blir sunn.

I tilfelle av akne, er plasmaløfting en ekstra, men svært effektiv prosedyre, noe som gjør det mulig å øke effekten av generell og lokal terapi betydelig. Faktisk var autohemoterapi (venøs blodprøveuttagning og intramuskulær injeksjon av skjemaet) forløperen til plasmapreparat for å forbedre immuniteten i pustulære hudsykdommer. Lokal administrasjon av plasma gjør det mulig å oppnå enda mer uttalt effekt.

Kontra:

 • hudsykdommer
 • allergi mot antikoagulantia
 • alvorlig diabetes
 • onkologiske sykdommer

Plasmolifting kombineres perfekt med andre injeksjons- og maskinvareteknikker, noe som gjør det mulig å forbedre effekten av hver prosedyre. For å oppnå en varig effekt er det nødvendig med en kurs på 4-6 prosedyrer med en frekvens på 1 hver 1-2 uker.

Etter plasma-løfte kurset, vil du glemme akne. Ansiktshuden blir jevn, ren og strålende skjønnhet og helse!

Modern Plasmolifting Behandling for akne, psoriasis, vitiligo og andre hudproblemer

Kosmetologinæringen har lenge opphørt å være prerogative av de rike og berømte. I dag, hver andre person har råd til ikke bare eksterne kosmetiske inngrep, men også fullverdige gjenopprettende tiltak. En av disse er plasmaløfting, en prosess der en persons eget plasma blir introdusert i området av et skadet område for å gjenopprette eller forynge.

Hva er det

Blodplater inneholder vekstfaktorer som ikke bare er ansvarlige for blodpropp, men også for foryngelse og vekst i vev.

Vi tilbyr å se en video om hva plasmaløfting er:

Er det trygt?

Prosedyren er 100% sikker, da den bare inneholder pasientens egne bakterier, som ikke forårsaker avvisning, allergier, blodinfeksjoner. I noen tilfeller behandles plasmaet i spesielle enheter som renser det fra alle slags infeksjoner som allerede finnes i blodet.

Med overholdelse av løfteteknologien og introduksjonsprosedyren, bør det ikke oppstå problemer.

proffene:

 • brukervennlighet;
 • bredt spekter av applikasjoner;
 • smertefri;
 • kortsiktig tilpasning.

ulemper:

 • det er nødvendig å være helt sunt på tidspunktet for operasjonen for ikke å forårsake komplikasjoner;
 • må testes
 • postoperativ behandling er viktig.
 • For operasjonen på ansiktet må betale 6000 rubler.
 • Operasjoner med hårets del av hodet - 6600 rubler.
 • Ansikt, nakke, brystområde - 9000 rubler.
 • Felles behandling - 3000 rubler.
 • Andre prosedyrer (fjerning av arr, strekkmerker, alder flekker, sagging hud) - fra 2000 til 15 000 rubler.

Indikasjoner for bruk

Også prosedyren er effektiv for behandling av arr og strekkmerker, akne, med akne og post-akne i ansiktet, for å gjenopprette huden etter fotografisk skade og peeling, eliminere cellulitter og strekkmerker. Prosedyren er effektiv mot alopecia (hårtap). For å gjøre dette injiseres plasmaet lokalt i huden i hodebunnen.

Som et resultat er blodsirkulasjonen forbedret, stoffskiftet normaliseres, den lokale hudimmuniteten styrkes.

Plasmolifting gir anti-inflammatorisk effekt, normaliserer arbeidet med svettekjertler og eliminerer seborrhea. I trichology, ved hjelp av denne teknikken stopper håravfall, forbedrer deres utseende og løser problemer med hodebunnen i bare et par prosedyrer.

Effekt mot akne

I dette tilfellet vil immunforsvaret som er inneholdt i plasma, bli levert til problemområdet i økt konsentrasjon.

Også plussen vil være ujevn konsentrasjon, noe som vil eliminere akne på kortest mulig tid. Den eneste ulempen er det store antallet injeksjoner, og betydningen av å gå etter prosedyren.

Vi tilbyr å se på en video om anvendelsen av prosedyren for behandling av akne:

Håndbehandlinger

Det vil tillate å bli kvitt problemet med usunn venøsitet, hevelse og sagging. Injiseringene administreres intramuskulært flere ganger om dagen. En pause mellom øktene - 2-3 dager, for det vil tillate å absorbere mengden substans som ble introdusert. Hyppigere injeksjoner har ingen mening.

Bli kvitt arr

Denne metoden vil glatte ut arrene, endre fargene litt, noe som gjør det mindre merkbart. I seg selv vil lårvevet ikke forsvinne, det erstattes av bindevev, som inneholder færre blodårer, og har derfor ingen farge.

Vi tilbyr å se på en video om anvendelse av plasmaløftprosedyre ved behandling av arr på huden:

Cellulitt Reduksjon

Veldig ineffektiv og utdatert teknikk. Det har ingen direkte effekt på fettcellene, men akselererer bare blodstrømmen på injeksjonsstedet. Dette aktiverer igjen aktiviteten av alfa-adrenoreceptorer, som påvirker nedbrytningen av fett.

Resorption strekkmerker

Strekkmerker vises på grunn av sirkulasjonsforstyrrelser i uelastiske hudområder. Plasma, når den slippes ut i det skadede området, danner et "depot" der, for hvilket den økte blodstrømmen er nødvendig.

Effekten av prosedyren for vitiligosykdom

Vitiligosykdom er blitt akutt de siste 50 årene. Årsaker og patogener er ikke fullt ut forstått, som er effekten av plasmaløfting på hudtilstanden. En ting er sikker på at plasma kan "rulle tilbake" vevtilstanden til det opprinnelige nivået.

Andre indikasjoner

Det kan også brukes til å stramme huden eller forbedre kvaliteten.

 • Plasma gjenoppretter tone og akselererer sårheling.
 • Fyller rynker og etterligner folder.

For skader på ledd eller leddbånd, kan du lokalt injisere plasma inn i skadestedet for å øke forsyningen av næringsstoffer. Ved brudd eller postoperative skader vil innføringen av plasma akselerere regenereringen og forbedre pasientens generelle tilstand.

Begrensninger på bruken av

Kontraindikasjoner kan være:

 1. graviditet;
 2. amming;
 3. sykdommer i sirkulasjonssystemet;
 4. inflammatoriske prosesser;
 5. ORZ eller ARVI.

prosedyre

Pasienten passerer tester på forhånd for å eliminere sjansen for blodforgiftning. Deretter plasseres blodet i en sentrifuge, der det roterer til hele plasmaet befinner seg på bunnen av karet. Deretter fjernes det fra fartøyet og administreres til pasienten på det angitte punktet.

Hvordan klargjøre du?

Forberedelse for prosedyren inkluderer:

 1. Ikke drikk alkohol og alkoholholdige drikker (cocktails, øl, etc.), da de tykker blodet og forringer koagulerbarheten av protein i blodet.
 2. Bare trenger ikke å spise en stor mengde fett, salt eller søt mat.
 3. Det er nødvendig å gå til sengs til kl. 22.00, ettersom mangel på søvn provoserer et brudd på blodet og vil påvirke kvaliteten på prosedyren.

Hvordan går det?

 1. For plasmoliftingsprosedyren oppsamles den nødvendige mengde venøs blod fra pasienten i en spesiell steril engangsbeholder.
 2. Derefter deler sentrifugeseparatoren blodet i rød blodcellemasse og plasma rik på blodplater. Formet plasma blir introdusert i behandlingsområdet ved injeksjon.

Etter prosedyren blir huden hydrert og gir næringsstoffer til huden. I tillegg forbedrer pigmentet, pigmenteringen forsvinner, rynker, ansiktskonturen blir restaurert - det vises en merkbar stramming.

Vi tilbyr å se en video om prosedyren for ansiktsløfting av plasmaløfting:

Hva kan og kan ikke gjøre etter behandling?

 • Du kan ikke gå til badstuen, badet, dampbadet, kaste brett eller få vekt.
 • Det anbefales heller ikke å fylle om natten med raske karbohydrater, fordi det uunngåelig vil føre til hevelse og redusere effekten etter prosedyren.
 • Det anbefales ikke å utsette alle typer skader (blås, blåmerke, termisk skade) på injeksjonsstedet. Du kan gå i frisk luft eller kjøre i medium tempo for å øke absorpsjonen av stoffet.

Om resultatene

Avhengig av perspektivet og volumet av den injiserte væsken, vil resultatet også være forskjellig. I gjennomsnitt absorberes plasmaet om noen få dager.

Gjenta prosedyren er nødvendig når effekten ikke var nok.

Mulige komplikasjoner og konsekvenser

 • Ødem. Nesten ikke farlig. På grunn av de store dosene av injeksjonsstoffet øker trykket på injeksjonsstedet. Det elimineres med vanlig kaldkompress, som må påføres injeksjonsstedet.
 • Lymfesvulst. Ser ut som et blåmerke eller hematom. Også ikke bringer noen smertefulle opplevelser. Farge er ingenting annet enn lymfe, som kommer ut gjennom de øvre lagene i huden. Du kan også legge på en kald kompress eller en pose med kamille te.
 • Infiltrere. Farlig komplikasjon. Oppstår når et stoff ikke absorberes på injeksjonsstedet, men tværtimot blir det en film inntil immunsystemet gjenkjenner det og ikke lar det gå gjennom.

Husk at plasma er ditt eget materiale, og dets avvisning eller vanskeligheter med introduksjonen indikerer en alvorlig sykdom i immunsystemet. Ikke medisinert, hvis du kan gå på sykehuset - ikke nøl med.

konklusjon

Ny progressiv teknologi, som i utgangspunktet bare inneholder og det gamle prinsippet - hvis kroppen ikke leverer næringsstoffer til et bestemt tidspunkt, så vil legene gjøre det. Operasjonsstatistikken viser god effekt ved behandling av forstuinger. Også prosedyren er effektiv i behandlingen av brudd med varierende alvorlighetsgrad.

Hvordan slå acne? Del 4. Plasmolifting

Elena Loginova med hjelp av leger og fasiliteter TSIDK splitter Ultraceuticals behandler kviser - og resultatene av periodiske rapporter i en blogg (den første, andre, tredje).

En uke etter laser peeling kom jeg til CIDP for plasma-løfting. Essensen av prosedyren er enkel - pasienten injiseres i ansiktet med sitt eget plasma.

Hvorfor trenger du det? Plasmaløfting får huden til å syntetisere sitt eget kollagen, på grunn av dette dømmer man gjennom vurderinger av noen jenter, rynker blir jevnet og ar forsvinner. I tillegg desinfiserer plasma det subkutane vev (som er svært nødvendig for alle eiere av akne) og øker nivået av fuktighet (og dette er mer anti-aldring trick). Vel, den siste bonusen - eget plasma forårsaker ikke allergier, fordi kroppen ikke oppfatter det som noe utenlandsk.

I Magic Box: all omsorg og sminke

11 prøver av kosmetikk - og en brosjyre av den nye boken "Ultra-kosmetikk" i hver boks.

Personlig trengte jeg plasmaløfting for å øke hastigheten på hudgjenoppretting etter laseren og for å fukte det: Imidlertid fordamper laseren fuktighet.

Hvem kan ikke? Kontraindikasjonene for plasmaløfting er de samme som alltid:

 • akutte smittsomme sykdommer;
 • betennelse i ansiktet (ikke bare akne, men også for eksempel herpes);
 • graviditet;
 • blødningsforstyrrelser;
 • alvorlige sykdommer (diabetes, onkologi, etc).

Hvordan går det? Jeg kom til CIDC med full tillit: det vil ikke være mer smerte enn en laser. Minst lovet min behandlingshermatolog Ekaterina Vasilyeva det fast for meg -)

I dette skjemaet kom jeg til plazmolifting

Først blir blod tatt fra pasienten. Jeg trodde ikke noe slikt, selv om det logisk kunne antas: bør plasmaet mitt komme fra et sted. Dette øyeblikket var en moralprøve for meg: en gang på sykehuset donerte jeg for mye blod fra en vene og svimte. Siden da er jeg veldig redd for å svette, donere blod og generelt donere blod-)

Jeg ser med forferdelse på hvordan Ekaterina tar alle nødvendige verktøy.

Umiddelbart merker jeg at det mest psykologisk smertefulle øyeblikket passerte helt smertefritt fysisk. Hvis alle sykepleiere tok blod som Katarina gjorde, ville det være mye mindre frykt for dette emnet. Jeg donerte blod mens jeg lyver, og Catherine brukte en sommerfuglesprøyte. Alt er enkelt og enkelt med ham.

Etter å ha tatt blodet (det tok litt - ett eller to rør), blir det sendt til en sentrifuge. Ved hjelp av sentrifugalkraft er blod oppdelt i brøker, hvorav det ene er plasmaet vi trenger. Hun er rekruttert i en egen sprøyte, og utførelsesprosedyren begynner.

Personlig hadde jeg alltid en slags psykologisk barriere før injeksjonene i ansiktet. Median peeling? Vær så snill. Laser? Ta med deg Emla her. Injiseringer i ansiktet? Nei, vel, hvordan du holder noen nåler inn i mine dyrebare kinder)

Enhver som er så tvilsom som jeg handler om injeksjoner i ansiktet, kan jeg forsikre deg om: det er ikke smertefullt og ikke skummelt. Jeg har selv opplevd en injeksjon av skuffelse: og dette er den store lidelsen som jeg forventet?

Hvorfor ikke vondt? For det første fordi injeksjonene er vifteformede. Dette betyr at nålen ikke går dypt under huden, fast i muskelen, men parallelt med huden. Skuddene er grunne, vår oppgave er å levere plasmaet i det subkutane vevet, ikke dypere. I tillegg er plasmaet - en slags, det har samme tetthet som væsken inne i hudcellene. Derfor er det ikke denne motbydelige følelsen når det tette stoffet begynner å bli distribuert (alle som noen gang har blitt spottet av "Baralgin", husk dette øyeblikk og ta pusten med lettelse - det vil ikke være så gøy her)).

Til tross for det ovenstående tror jeg fortsatt ikke at plasmaløfting er en utvei spasertur -) Det er noen smertefulle opplevelser når injeksjoner blir gjort i templets og panneområdet. I tillegg serveres plasmaet i små porsjoner, noe som betyr at det vil være mange injeksjoner. Og over tid blir kroppen sliten til å tolerere disse myggbittene og begynner å be om barmhjertighet. Takk Gud, for øyeblikket slutter prosedyren.

Resultat: Rett etter prosedyren var ansiktet rødt. Men dette kan være en egenskap i huden min: det rødmer lett, siden fartøyene ligger svært nært. Etter et par timer forblir bare små røde flekker på injeksjonsstedet. Sinyachkov var ikke i det hele tatt. Neste dag var det umulig å si at jeg hadde gjennomgått noen utenfor prosedyrer dagen før.

Resultatet av prosedyren selv manifesterte seg et sted i en uke, og nådde toppen etter to - huden ble gradvis glatt, strammet og ble en jevn farge. Etter plasmaløfting tok vi en pause, og jeg vil bare gå til neste laser i slutten av august.

I bekreftelse på mine ord om den ensartede fargen vil jeg vise et helt galleri med detaljerte bilder etter (korrigere feilene i innlegget på laseren)).

Pris: En plasmoliftingsprosedyre ved TsIDK - 7.000 rubler.

NB: Radiostasjonen "Kill Acne FM" tar en pause til slutten av august. Følg vår sendings-)

Plazmolifting - anmeldelse

Plasmolifting for akne og postacne. Når kan det gjøres? Hva bør ikke gjøres før prosedyren?

God dag!

I dag skal jeg snakke om prosedyren for ansiktsløfting

Jeg ble foreskrevet for alvorlig akne, det nodulære skjemaet. Det sprinkles 3-4 ganger i året og et par noder

Hva er en nodular form? Dette er når akne oppløses i lang tid eller ikke oppløses og atherom eller koker vises, så er det nødvendig å fjerne det fra en kirurg

Vanligvis min hud: 27 år gammel, huden er tykk, følsom, typen er normal og tørr, postacne, 2-3 akne i øyeblikket.

Jeg pleide å snakke lenge om legene, jeg kunne ikke finne årsaken.

Jeg helbredet Helicobacter, holder gastrit diett, gjorde analyse for demodikose (skraping). Alt er forgjeves, hormoner er normale, blodsukker er normalt, blod er sterilt.

I april 2016 bestemte jeg meg for å gå til lege dermatovenerolog, jeg ble foreskrevet ozon terapi injeksjoner. Jeg vil straks si at prosedyren er tom, hvem som er interessert, kan lese mer.

1. september 2016 endret jeg igjen dermatovenerologen

Jeg kom med et slikt ansikt

Behandlingen hun foreskrev er (for fortrolighet. Behandlingen er foreskrevet av legen ved intern undersøkelse.)

2. I morgen Clindovit

4. 10 ultralydprosedyrer med metrogil på ansiktet

Etter at jeg gjorde 2 mesoterapi + ble akne kuttet av med et antibiotika

Hvorfor trenger du plasmaløfting?

2. Løsner postacne og gjør huden frisk

3. Forbedrer hudfarge

4. Økt hud turgor

5. Øker hudens egen immunitet

Immunitet er viktig for meg, fordi legen mener at jeg ikke har det, smittet infeksjonen ham i 0

. Når 2-3 små flekker er igjen på huden min, så kan plasmaløfting gjøres.

Huden var slik, jeg har pulver på ansiktet mitt, fordi det er en dopig der!

Hvis du hugger av det betente ansiktet, vil effekten heller ikke eller infeksjonen sprer seg enda mer.

Nå skal jeg vise et bilde med 2 plasmaløftprosedyrer

Bilder før 2. prosedyre. Mat til plasmaløfting

La oss nå snakke om forberedelsene til prosedyren, hva som er mulig, hva som er umulig:

1. Kan ikke gjøres på CD, 2 dager før og 2 dager etter

2. Du kan ikke drikke alkohol på dagen (dag)

4. Hvis du tok medisiner i de siste 24 timene (du måtte), ring en lege, prosedyren kan være kontraindisert.

5. Ikke gjør plasmaløfting når du er på gaten -30 eller +30

6. Etter 8-12 timer kan du ikke gå ut i solen

7. Det er ikke tilrådelig å bruke junk food dagen før prosedyren.

8. Hvis du er syk, hoste, snot, konjunktivitt, sitter du hjemme og avbryter prosedyren!

Prosedyren selv

1. Du kommer og tar et blodrør fra deg fra en blodåre, og deretter separeres plasma i en sentrifuge

2. På dette tidspunktet gjør du rensing av huden.

3. Legg om nødvendig Emla bedøvelsessalve under filmen

4. Du får injeksjoner med ditt eget plasma i ansiktet. Dette er alt tolerabelt, det er syk av et sted rett forbi akne. Det er sykt nær nasolabial trekant. Knæret er ikke mer enn 20 minutter

Jeg er 2 timer etter plasmaløfting

De ble spottet av 2 teknikere, som en injeksjon og napad (nålen kunne knapt komme inn), napad uten injeksjoner i dybden bare på pannen

Men panne 2 timer etter plasmaløfting

Men ansiktet etter 6 dager

Huden er merkbart lysere, spesielt synlig på kinnene / haken

Og hvis dette er alt malt, er feilene ikke synlige i det hele tatt

Neste, snakk om hudpleie umiddelbart etter prosedyren!

1. Det er ønskelig å sitte i 3-4 timer hjemme, det er bedre å komme hjem raskt med bil.

2. Hvis det er veldig kaldt / varmt ute, sitter vi hjemme til morgenen.

3. Kan ikke males, helst en dag, men du kan og til morgenen

4. Om kvelden etter prosedyren og om morgenen vasker vi oss med vann eller en mild vask. Jeg har bare Avene unødvendig for meg, men så passer jeg perfekt inn

5. Ikke noen medisinske kremer, inkludert akne og ikke bruk for en dag. Fuktighetskrem kan påføres

6. Ikke rør ansiktet.

Effekten av plasmaløfting øker!

Fra den fjerde dagen er resultatene synlige, på den 14. dagen kommer det til å bli apogee. Den eksterne effekten av prosedyren er en måned.

Men her vil turgor, smarthet, glatt hud forbli med deg og vil ikke gå hvor som helst, immuniteten øker

Jeg har 2 flere behandlinger igjen i år.

Prosedyren kan gjentas etter en måned, det anbefales å ta en pause i mer enn 3 måneder (dette er når et kurs er skrevet ut, det er i mitt tilfelle.)

Om smerten

Sammenlignet med ozonterapi, søppel!

ansiktet totalt 5500

Den andre gangen gjorde jeg uten panne (han ble slått av, men med napa-teknikk), derfor 3500 pris

Prisen på prosedyren er for høy, sentrifugen er verdt ideen om en krone, juks på plazmolifting 1000%

Rådfør legen, vær ikke lat for å finne ut!

Jeg ønsker deg alt skjønnhet! Jeg kan gi kontakt til legen min i Chelyabinsk

Vel og det viktigste, siden 01 september hadde jeg ikke akne i nodular form. TTT! Min behandling slutter 1. september, hvis alt går bra, blir de overført til vedlikeholdsterapi.

08/17/2018 Jeg er på vedlikeholdsbehandling-2 prosedyrer per år!

Flere Artikler Om Typer Acne