Akne kan oppstå av ulike årsaker: irritasjon, kulde, smuss, svette, etc.

Alle behandlet dette problemet. Og han bestemte seg for det individuelt: kjemper for renslighet av ansiktet med alle slags lotioner, masker, prosedyrer, medisiner. Og noen - knuse akne. Vi appellerer til denne gruppen av "bærere" av akne - dette kan ikke gjøres i alle fall. Men de kjenner det selv. Men knust. Jevnlig.

Hvorfor ikke?

Det korte svaret skyldes årsak, opprinnelse og spredning av akne. Pimple er ikke bare et tilsynelatende ubehagelig utslett på huden. Dette er en inflammatorisk prosess i huden, en dermatologisk sykdom, komplisert av andre sykdommer i kroppen, ofte tarmene. Derfor kan det være en kamp med kroppen din som er ulikt sett mot dem. Ikke smig deg selv med morgendagene dine over et par friske ål!

Alle forstår hvorfor du ikke kan knuse akne - og alt er forelsket!

Klemme akne, du vil åpne et vindu for å treffe et svekket sted (sår etter klemme) infeksjoner som ditt immunsystem lett klarte uten akne. Konsekvensene kan være mest alvorlige (jeg ønsker ikke å skremme noen, en ung kjekk mann som har klemt akne i badekaret, døde av blodforgiftning - Gud forby alle!). Spesielt farlig er "nasolabial trekanten" - et mangfold av fartøy som direkte fôrer hjernen. Det er en ikke-null risiko for å tjene meningitt eller encefalitt. Legg merke til at kvise selv ikke er en infeksjon.

Infeksjon koker - purulent betennelse i hårsekken (tilstøtende vev). De kan ikke bare være på ansiktet, men også på baksiden av hodet, nakken, ryggen, kan "migrere" gjennom kroppen. Furunkulose er en smittsom sykdom, oftest forårsaket av Staphylococcus aureus. Han må behandles veldig seriøst.

Med hver ny ekstrudering (spesielt i et ikke-sterilt miljø og med skitne hender) øker antallet deres: den ekstruderte væsken trenger gjennom huden i naboborene og smitter sunt vev. Selv om infeksjonen ikke forekommer, vil huden bli mekanisk skadet, ar og blemmer forblir.

Nyttige tips

Følgende generelle retningslinjer kan gis:

 • ikke presse akne;
 • rengjør ansiktet med nøytrale geler og ansiktsskum, og helst med kamilleavkok, naturlig agurkjuice;
 • Ikke overdrykk huden (alkoholbaserte lotioner, derfor ikke egnet, bare nøytrale);
 • Ikke bruk pulver, krem ​​(de inneholder oljer som forverrer akne og kan tette porene og kanalene i sebaceous kjertlene);
 • hvis det er helt "uutholdelig å undertrykke en pimple" - da bare med et sterilt serviett, uten å "smøre innholdet", umiddelbart behandle det med antiseptisk eller alkohol.

Hvordan unlearn?

Spørsmålet er: hvordan bli kvitt akne - spørsmålet er heller en psykolog. Akne er ofte hos individer med økt tendens til hygiene, renslighet, antiseptisk. Ofte observeres dette under pubertet, forfødselsperioden. Når det ikke er noen verdig kandidat. Det er viktig å avgjøre hvor beina vokser fra (manifestasjon av frykt, stolthet, underlegenhet, etc.).

For å slutte å gjøre dette, må du finne et "sted for hendene dine". For eksempel, knuse boblefilm. Se mindre i speilet, spesielt når du har ledig tid. Få båret med noe (eller noen).

Pass på å gå til skjønnhetspleieren, kanskje, og til psykologen.

Hvordan behandles?

For det første er enkelt akne normalt, spesielt hos ungdom. Hvis det er mange av dem, oppstår de regelmessig og forårsaker psykisk ubehag - du trenger behandling. Behandlingen gjelder først og fremst kanalene til talgkjertlene (det er nødvendig å frigjøre dem, rense, forbedre), hårsekkene (det er nødvendig å redusere antall bakterier, redusere betennelser).

Hvis du ikke vet hvordan du slutter å presse akne - se på Internett-ressurser, fora, er det mange tips og populære oppskrifter.

Det er mulig at det er nødvendig å sjekke om demodex (mikro-myter som fôrer på sebum og hudskall). I prinsippet er de mange og ufarlige, hvis de ikke blir sterkt multiplisert.

Enhver metode for behandling av akne bør ta hensyn til de individuelle egenskapene til organismen, bør baseres på en analyse av immunstatus og tarmflora. Bare da kan du trygt få kvitt dem.

Hvorfor kan ikke presse akne, og hvorfor er det farlig?

Akne i ansiktet, akne er hyppige følgesvenner av overgangsalderen. På dette tidspunktet fremkaller deres utseende en endring i hormonnivået. Ønsker å bli kvitt akne begynner mange ungdommer å presse dem grundig, ikke forstå hvorfor kviser ikke kan knuses. Slike handlinger kan føre til hudinfeksjon.

Hvilken akne kan presses ut, og hvilken - ikke?

I de fleste tilfeller, leger til spørsmålet om det er mulig å sette press på acne på ansiktet, svare negativt. Årsaken til dette er den høye risikoen for infeksjon av såret, som dannes ved stedet for den tidligere kosmetiske defekten. Slike handlinger kan føre til negative konsekvenser i form av suppuration eller abscess.

Legene har en negativ holdning til denne metoden for å justere utseendet, men underlagt regler og hygiene, kan du bli kvitt akne uten konsekvenser. Du kan knuse akne, men bare de ålene som ikke er betent. Samtidig på overflaten av huden i midten av utdanningen er det en klar, formet aksel av hvitaktig fargetone. Hvis det er gult eller grønt, er en infeksjon tilstede i betennelsen. Hvorfor du ikke kan presse slik akne enn det er farlig beskrevet nedenfor.

Typer av akne på ansiktet

For å forstå fullt ut om det er mulig å knuse akne, er det nødvendig å nevne hovedtyper. Så, kviser uten betennelse - rødmen av huden, som er små støt eller mørke prikker. De kalles komedoner. Slike akne dannes når porene er tilstoppet på toppen av sebum eller døde celler.

Separat isolert stengt komedos eller milia. De ser ut som små støt og utvikler seg på grunn av blokkering av porene nedenfra. Eksternt kan de være usynlige, men de er håndgripelige. Med et stort antall slike formasjoner tar overflaten av ansiktet form av sitronskall.

Når du legger på en infeksjon, kan inflammet akne oppstå på hudoverflaten:

 1. Papuler - Røde eller rosa tuberkler, uten hvitt hode.
 2. Pustlene er små tuberkler, hvor purulent innhold fremheves gjennom huden. De har en konisk form, mindre ofte dannet i form av en halvkule. Huden rundt er betent og hyperemisk.

Hva akne kan klemme ut?

Ungdommer tror ofte at du kan knuse akne i ansiktet uten å skade helsen, slik at de hensynsløst fjerner alle kosmetiske feil. Som et resultat av slike prosedyrer blir huden ujevn, med uttalt groper. Selve huden taper sin elastisitet, blir flabby. For å hindre at dette skjer, må du bestemme typen før du klemmer en kvise. Lukket akne, som ser ut som en høyde over huden, bør ikke berøres, så vel som akne med åpenbare tegn på betennelse:

 • hevelse;
 • rødhet;
 • Tilstedeværelse av pus under huden.

Hvor kan ikke presse akne?

Legene har en negativ holdning til lignende prosedyrer utført uavhengig, uten spesialverktøy. Samtidig utelater legene ikke bestemte områder av kroppen der en slik prosedyre, utført selvstendig, ikke kan føre til konsekvenser. Alle eksperter som en hevder at det er umulig å knuse akne i nasolabial trekant (regionen fra øvre kant av nesen til overleppen). Dette forklares av det faktum at dette området er tett tilført med små blodkar.

Etter å ha funnet ut hvorfor det er umulig å knuse akne i nasolabial trekant, la oss være oppmerksom på konsekvensene. Hvis en infeksjon i løpet av prosedyren kommer inn i såret igjen i stedet, vil infeksjonen oppstå. Denne situasjonen er full av utvikling av sepsis - blodforgiftning, som i fravær av kvalifisert medisinsk behandling forårsaker død. Så ofte forklarer leger hvorfor du ikke kan knuse akne i ansiktet.

Klemme akne - konsekvensene

Å vite om forbudet mot slike prosedyrer, er mange pasienter ofte interessert i leger, noe som truer med å presse akne på ansiktet. I de fleste tilfeller er slike formasjoner resultatet av betennelse i blokkerte porer. Deres trykk provoserer videre utvikling av betennelse. Situasjonen kan forverres når patogene mikrober fra skitne hender og fra under negler kommer inn i såret. Legene beskriver denne situasjonen når de forklarer hvorfor kviser ikke kan knuses. Resultatet av uavhengige manipulasjoner er:

 • arr;
 • arr;
 • kosmetiske feil;
 • inflammatoriske prosesser.

Hvordan presse akne?

Før du klemmer pimpleet, må du klargjøre huden for denne prosedyren. Behandling må først starte etter grundig håndvask. Tidligere ble huden i kvise og dens overflate behandlet med et antiseptisk middel (alkohol, klorhexidin). Hvis du må fjerne akne, før prosedyren er bedre å dampe huden.

Behandlingen selv utføres som følger:

 1. Indeksfingrene i begge hender er innpakket med gasbind.
 2. Ta forsiktig fingrene til akne (ål) og begynn å sette press på roten.
 3. Hvis det ikke ble arbeidet etter 2-3 klemmer, ble prosedyren avsluttet.
 4. Etter ferdigstillelse av manipuleringen blir huden smurt med et antiseptisk middel.

Hvordan slutte å presse akne?

Det er ingen universell metode. Mange mennesker har vane med å knuse akne, men ikke alle kan bli kvitt det. Svar på spørsmålet om hvordan du slutter å presse akne på ansiktet, anbefaler leger:

 1. For å forhindre utseendet av akne ved bruk av nøytrale geler, skum, spesielle salver.
 2. Vask med antibakteriell såpe om morgenen og om kvelden.
 3. Ikke overdrykk huden, begrense bruken av pulver og rødme.

Hvorfor ikke klemme akne

Hvorfor vises akne på ansiktet?

Det kan være flere grunner:

 1. Indre sykdommer;
 2. Krenkelse av hormonelle prosesser;
 3. Feil diett, nemlig forbruk av fett, søt mat, karbonatiserte drikker og næringsmiddelfôr;
 4. Dårlige vaner;
 5. Nervøs stress.

Faren for akne er at fett tresko huden porene, huden kan ikke fullt ut puste og betennelse begynner. Ikke et veldig fint bilde, va? Ikke bare mister huden sitt attraktive utseende, betennelse kan også bli en alvorlig hudsykdom. I tillegg klemmer mange mennesker på akne, og tenker at ved slike tiltak vil de raskt forsvinne fra huden. Men i virkeligheten er det ikke. Klem acne på huden i alle fall umulig.

Konsekvenser av klemme akne på huden

Sannsynligvis hadde hver person et ønske om å presse ut en hatet pimple, spesielt hvis han poppet opp på et fremtredende sted, for eksempel på nesen eller pannen. Og de fleste mennesker kan ikke begrense seg selv, selv om de vet hvorfor det er umulig å knuse akne. Fordi det er et brudd på de grunnleggende hygieneregler. En person som knuser en kvise som har hoppet ut, er ikke sannsynlig å vaske hendene før dette, setter dem med alkohol og behandler så såret med samme alkohol eller hydrogenperoksid. Klemming av akne kan forårsake uopprettelig skade på huden:

 1. Infeksjon gjennom skitne hender;
 2. Retning av pus til innsiden av kvise; Brudd på integriteten til huden:
 3. Blodinfeksjon

Spesielt er det umulig å klemme akne, som ligger i nasolabialområdet i ansiktet. På denne delen av ansiktet er mange blodkar forbundet med hjernen. Næringsstoffer og andre næringsstoffer går inn i hjernen gjennom disse fartøyene gjennom blodbanen. Derfor klemmer en kvise i nasolabialområdet, du kan ta med en infeksjon som vil ramme hjernen.

Selv om eksponering for akne med hendene ikke hadde alvorlige konsekvenser i form av infeksjoner og infeksjoner, ble huden fortsatt skadet. Arr og arr, forstørrede porer, som vil være umulig å bli kvitt, kan forbli i stedet for den pressede akne. Hvordan forebygge disse forferdelige konsekvensene?

Hvis akne oppstår på huden, må de behandles. Først må du identifisere årsaken til sykdommen. Hvis det for eksempel handler om skjoldbrusk sykdom, så er det nødvendig å behandle det, og akne vil forsvinne. Både tradisjonell og tradisjonell medisin kan tilby mange effektive rettsmidler for akne. Alle metoder og verktøy må koordineres med en hudlege. Og selvfølgelig, riktig forebygging. Betennelse vil ikke være skummelt for huden, hvis den alltid er ren. Huden må puste, så bruk ikke en grunn eller et pulver igjen. I stedet for kremer er det bedre å bruke rensende lotioner eller urtete. Det er nødvendig å lede en helt sunn livsstil, følg dietten. Og så blir huden din for alltid ung og sunn!

Visninger: | Publiseringsdato: torsdag 26. oktober 2017

Hvorfor ikke presse akne?

Min erfaring: Hva er faren for å klemme på akne?

I min ungdom hadde jeg, som mange, akne. Og jeg knuste dem. Nei, jeg gjorde ikke knuse dem, jeg undertrykte dem. Jeg ødela dem til roten, utilsiktet utvist fra ansiktet, hatet med alle fibrene i min girlish sjel, foraktet. Selv, forresten, også. På samme tid. For det faktum at det var mitt ansikt som ikke var dårlig, forresten, og til og med ganske vakkert, ble et så innbydende og vennlig springbrett for dem.

Alt begynte i ungdomsårene, som nesten alltid og nesten alle. For øvrig, i en alder av 13-15, var disse formasjonene på ansiktet og på ryggen, vel, fortsatt på brystet, ganske filosofisk, og forstått at overgangsalderen og hormonal justering uunngåelig vil ende, og irriterende akne bør ende med dem. Videre, i klassen var jeg ikke den eneste, generelt lider jeg ikke veldig mye.

De pimples som dukket opp på huden på ryggen og brystet, kunne generelt ikke se under klærne, og gjenstandene i ansiktet var plassert ganske bra: på pannen og på nesen. Pannekamouflaget smelter, vel og nesen - og hvem i tenåringsmiljøet har ikke akne og svarte flekker på nesen?

Dessuten studerte vi bare i denne alderen anatomi. Og vi hadde til og med separate leksjoner: separat - for gutter, hver for seg - for jenter. I disse leksjonene lærte vi om egenskapene til puberteten og dets bivirkninger, så å si.

Faktisk, om hvorfor det er umulig å legge press på akne, vi, jentene, lærte nettopp på disse leksjonene, den delikate og hyggelige læreren, Dina Andreevna, forklarte klart alt. "Og hvis du ikke kan holde igjen," la hun til, "vent til pimpleet er fullt moden, en pustule dukker opp - et hvitt eller gult hode - og deretter, med veldig rene hender, gni den med alkohol eller hydrogenperoksid, klem det til rent blod vil ikke vises.

Og klemme pimple er bedre ikke med neglene dine, men gjennom en ren liten det. Og etter klemme ut, er det nødvendig å i tillegg skille minst med alkohol, selv med jod, selv med grønn, selv med samme peroksid. "

Vi trodde Dina Andreevna. Men. Jeg hadde en mor. Og hun kunne ikke la ekkel akne komme opp i ansiktet mitt. Verken på pannen eller på nesen. Jeg forklarte ærlig for henne at de ikke burde knuses. Vel, det er umulig. Usikre og noen ganger uhygieniske.

Og hva om en pimple ville være bedre enn et ripet sår. Men hun visste bedre. Så snart et pimple dukket opp på min uheldig nese, sprang hun for å klemme den ut. Spiker og vondt. Faktisk klemte hun ikke ham, men rev ham fra hverandre. Deretter brente hun med calendula tinktur, for desinfeksjon.

Og jeg kom til skolen neste dag med riper og tørke sår på nesen, og klassekamerater ble festet: "Har du blåst en nese på asfalten?" Eller: "Har du en katt hjemme?" Eller: "Har draken kyss myggen?" (Forresten, klarte den yngre søsteren å unngå denne skjebnen. Hun klarte på en eller annen måte å ikke berøre ansiktet hennes).

Og Dina Andreevna fortalte oss at du ikke kan knuse akne på grunn av mulig etterfølgende betennelse. Som i strid med hygieneregler, kan du bringe infeksjonen gjennom skadet hud. Eller, hvis du klemmer uheldig, kan du ikke klemme en pimple, men knuse den, den vil ikke briste utover, men innover, og så vil den pustulære massen falle inn i blodet og spre seg over de tilstøtende områdene i ansiktet, og til og med hele organismen.

Og hvis kviser ser ut i den nasolabiale triangelen, bør de ikke berøres på noen måte, siden denne delen av ansiktet er direkte forbundet med hjernen med blodkar, og Gud forbyder at infeksjonen kommer dit.

Meningitt og til og med død - hvorfor trenger du det? Er slike risikoer sammenlignbare med noen akne? Og hvis du har hoppet opp, ikke bare en kvise, men en koking - en koking, så her, uten å nøle og uten hyller, løp til kirurgen! For det er allerede en smittsom sykdom, ledsaget av dannelsen av purulente fremspring, og her er risikoen for hjernen spesielt stor.

Åpne en slik abscess kan, bør og har rett bare medisinsk spesialist. Og i spesielt vanskelige tilfeller, dersom det dannes koker, for eksempel i nesen eller øret, og det ikke er "tilgjengelig", administreres et antibiotikaforløp intravenøst ​​og kan til og med bli satt på sykehus.

Årsaker til akne i ansiktet og fjerning av dem

Vi vokste opp. Tenårene er over, akne er borte. Men det viste seg at dette problemet ikke bare er tenåring. Hos voksne med veletablerte hormoner kan det også være akne.

Og de er lokalisert ikke bare på pannen og på nesen, men oftere kryper de ut på kinnene. Og årsakene til dette kan være mange:

acne

Rødt utslett på ansiktet i form av pustler er en konsekvens av den vitale aktiviteten til den mikroskopiske parasittmite Demodex. Tippen er kolonisert i sebaceous kjertlene og i hårsekkene, slik at utslettene sprer seg på ansiktets hud, i pannehvelvene, pannen, haken og kinnene.

Det oppdages et kryss i laboratoriet, så det er nødvendig å konsultere en dermatolog for en nøyaktig diagnose. Demodekoz behandles med antiparasittiske antibiotika inne og lokalt, kombinert med antihistaminer.

"Problem hud"

Oljete eller kombinert, med den såkalte fete T-sonen - hake / nese / paranasale områder / panne fører ofte til utseende av kviser. Hvis det er fete hudområder, betyr dette at overflødig sebum blir produsert, og sebaceous kjertler kan bli blokkert. Akne er dannet på denne fettrike jorda.

Det er nettopp i forbindelse med et slikt problem at folk begynner å trykke akne oftere. Og med horror ser han hvordan ansiktet hans blir verre og verre, mer og mer pimply og pimply (denne effekten illustrerer bildet nedenfor), selv omliggende porer påvirkes og forstørres.

Dessuten legges effekten av "post-acne" til, da en pimple ble presset ut, og et styggt spor gjenstår, i form av et pigmentspot eller et infiltrat eller et arr eller en rumpe som etter kopper. Og slike spor kan være veldig mye.

I dette tilfellet er det bedre å forlate din egen innsats og stole på en profesjonell: gå til skjønnhetspleie. I det minste vil du få en rensing av ansiktet ditt riktig, med foreløpig forberedelse og en endelig maske som strammer porene.

Og forklar hvordan du skal ta vare på slik hud:

 1. Først og fremst grundig rensing med spesielt utvalgte produkter, omfattende pleie og fuktighet i huden, nøye utvalg av spesialiserte kosmetikk som ikke tetter porene.
 2. Sørg for at ingen fremmedlegemer berører ikke-sterile gjenstander, inkludert dine egne skitne hender. Aliens, selvfølgelig, enda mer.
 3. Og mest sannsynlig, i tilfelle av problem hud, vil det bli nødvendig med regelmessig besøk til en skjønnhetspleie, fordi i dette tilfellet er ansiktsrensing terapeutiske prosedyrer.

Hormonelle endringer

Huden i ansiktet, ryggen, brystet kan bli fetere under graviditet, for eksempel, eller i endokrine system sykdommer. I det første tilfellet skal ansiktet behandles som om det er en problemhud i det andre - å kontakte en endokrinolog og få en omfattende behandling med hormonelle legemidler.

Gjær på huden

Generelt sett lever en gjærsvin vanligvis fredelig sammen med andre leietakere av hudceller, men med en reduksjon i immunitet kan den overmultifisere. (Det samme er sagt om demodexmider, men jeg vil ikke tro det. Vi antar at disse parasittene normalt lever separat fra ansiktets hud).

På grunn av gjæren kan det forekomme utslett i form av små og store papiller på ansiktet. I dette tilfellet fører klemme ut akne bare til en mer omfattende lesjon, dvs. Denne handlingen er absolutt ikke effektiv, men tvert imot forverrer sykdommen.

Her vil bare en hudlege hjelpe, hvem vil utpeke en undersøkelse av formasjonenes form i ansiktet, og deretter velge antimykotiske legemidler lokalt og innover.

Psykologi: Hva er årsaken til den konstante klemmen av kviser?

Neurose-lignende tilstand

Faktisk, hvis du allerede er involvert i denne saken, til tross for alle advarsler om faren, er det veldig vanskelig å unlearn det. For det er en neurose. Noen på ethvert praktisk og til og med ubehagelig tilfelle rushes til speilet, for å utsette personen for en grundig sjekk om emnet, forby Gud, sorte prikker eller verre, kvise. Og hvis de blir oppdaget - pass opp, ansikt! Klemmet og knust.

Den andre kontrollerer kontinuerlig taktil, dvs. de veldig ikke veldig rene hender: jevn eller ujevn. Hvis ujevn - vi vil like! Her er det ikke nødvendig med et speil, det er nok bare å rive ut bulgen med neglen. Hvis det er nok viljestyrke for ikke å skumme med en gang, vil ingen forbudt å regelmessig sjekke og røre denne bølgen. Og hver slik "sjekk" legger til forurensning.

Reaksjon på en negativ psykologisk faktor

Det er en annen slags neurose som tvinger en til å trykke ens eget ansikt - dette er en negativ reaksjon på en negativ psykologisk faktor.

 • uventet fornærmet deg
 • hyle,
 • gjorde en stygg gjerning
 • brakt til tårer, - og du er opprørt, gå for å fjerne en usynlig pimple.

Hvis det er synlig, så til full "seier". Raschet ansiktet slik at ingenting forblir, men en rød mos, eller i ekstreme tilfeller et stort revet eller hovent sted. Det viser seg at det var en liten merkbar pimple, men det viste seg å være et stort, vidtgående problem på ansiktet.

Psykologer sier at en slik reaksjon er en nevrotisk og ubevisst måte å straffe seg på, og dermed bevise forseelsen til forseelsen.

Hvordan spenne deg selv fra å klemme ut akne?

Og hvordan kan du svekke deg selv fra alt dette? Det er veldig nyttig å kontakte en psykolog når alt kommer til alt. Og parallelt med kosmetologen. Her er det viktig å finne den personen, en spesialist, som du kan stole på, og hvordan du skifter dette ansvaret for "rensligheten" av ansiktet ditt på ham.

Og når du igjen vil unbearably legge hendene i ansiktet, si til deg selv: Denne kvise vil rolig leve opp til mitt besøk til en kosmetolog eller en psykolog. Og han / hun vil ta vare på meg.

Hvis du prøver å unlearn klemme akne uten en psykolog, bør du jobbe med tankene dine. Å forstå årsaken til hans neurose er allerede halvparten av kampen. Men den andre halvdelen: Hver gang, når du prøver å "rydde opp" et ansikt, husk at dette er en nevrotisk reaksjon, og hold igjen, ikke la deg bli bortskjemt av ditt eget utseende, og innse at smerte, skade og deformitet er det sanne målet med nevroseri, og ikke selv-forbedring.

Hvorfor ikke sette press på akne i ansiktet?

Mange står overfor problemet med akne. Betennelser som vises på huden, kan ødelegge humøret ditt. Spørsmålet om hvorfor du ikke kan knuse akne i ansiktet, er fortsatt relevant. Vi hørte alle at det er helt umulig å gjøre dette.

Er det så? Hva kan konsekvensene av disse manipulasjonene være? La oss finne ut det.

Klemme pimple

Hva skjer når de klemmer en pimple? Det betente området av huden indikerer at kroppen vår prøver å beskytte seg mot penetrasjon av infeksjonen inne i epidermis. Den purulente væsken som har akkumulert i akne er ikke noe mer enn mikroorganismer som allerede har fullført oppgaven sin.

Som et resultat av mekanisk ekstrudering av pimple kommer pus ut av det. Hvis vi snakker om et modent inflammatorisk element, så skjer ingenting forferdelig. Det skjer ofte at når en kvise klemmes, er beskyttelsesbarrieren som omgir den skadet. Gjennom de skadede veggene trer bakterier inn i huden, beveger seg gjennom blodet til venøse kar. Dette kan føre til dannelse av blodpropp. Så uskyldige manipulasjoner kan føre til et beklagelig utfall. Derfor, før du fjerner sår ved ekstrudering, er det nødvendig å finne ut årsaken til utseendet deres. Legen vil også kunne fortelle deg i detalj om hvorfor det er umulig å trykke akne på hodet også.

Årsaker til akne

For å ta det første skrittet mot sunn hud, bør du ikke bare finne ut hvorfor du ikke kan knuse akne, men også finne ut årsakene til utseendet deres. Fremhev følgende faktorer som påvirker helsen til epidermis:

 1. Krenkelser av hormonell bakgrunn. Det aktive arbeidet i sebaceous kjertlene skyldes ofte en økning i androgener i blodet. Som et resultat av produksjonen av en overdreven mengde fettsekresjon, er porene blokkert, komedoner vises. Hormonal ubalanse blir observert i ungdomsårene, hos kvinner under graviditet, i begynnelsen av menstruasjonssyklusen. Derfor står alle tenåringer overfor spørsmålet om hvorfor det er umulig å trykke på akne på nesen.
 2. Sykdommer i fordøyelsessystemet. Forstyrrelser i mage-tarmkanalen påvirker nesten alltid hudens tilstand.
 3. Feil hudpleie. Kosmetikk som ikke er egnet for hudtype, utilstrekkelig rensing fører til tilstoppede porer og manifesterer seg som utslett.
 4. Demodex-mytaktivitet.
 5. Sjeldne skifte av sengetøy.
 6. Arvelighet.
 7. Overdreven svette.
 8. Klimaforhold. Alvorlig varme eller kulde, høy luftfuktighet kan være ugunstig for huden.
 9. Medisinsk behandling. Ta p-piller og antibiotika kan forårsake akne.
 10. Dårlige vaner: alkohol, røyking.
 11. Uønskede miljøforhold.
 12. Svakhet i kroppens immunsystem.
 13. Konstant stress, overarbeid.

For å fastslå årsaken til akne, bør du konsultere en lege. Helt bli kvitt akne kan bare eliminere eller minimere påvirkning av skadelige faktorer.

Hvorfor ikke presse akne?

Leger og kosmetologer erklære enstemmig at det er umulig å knuse akne. Til fordel for denne oppfatningen bør følgende argumenter gjøres:

 1. Du kan bære infeksjonen. Bli kvitt akne og akne alene hjemme, husk at det er stor risiko for infeksjon. I dette tilfellet vil den skadede huden heles i svært lang tid og kan begynne å festes.
 2. Komplikasjoner. Sikkert har du lagt merke til at, til tross for desinfeksjon og nøyaktighet når du klemmer på akne, vises de igjen og igjen. Dette skyldes at prosedyren fremkaller blokkering av sebaceous kjertlene, og infeksjonen gjennom den skadede foringen av epidermis går inn i blodkarene og lymfesystemene.
 3. Arr og arr. Etter mekanisk avlastning fra akne, kan feil som arr og arr oppstå i ansiktet. Noen av dem forsvinner ikke, selv når de heler, noe som ødelegger utseendet betydelig.
 4. I fravær av riktig behandling, sår på stedet for akne helbrede med arrdannelse. Fremmer helbredelse av slitasje og små sårkrem "ARGOSULFAN®". Kombinasjonen av den antibakterielle komponenten av sulfathiazol sølv og sølvioner gir et bredt spekter av antibakteriell virkning av kremet. Påfør stoffet kan ikke bare sår, plassert i åpne områder av kroppen, men også under bandasjer. Verktøyet har ikke bare sårheling, men også antimikrobiell virkning, og fremmer også helbredelse av sår uten grovt arr 1 Det er kontraindikasjoner. Du må lese instruksjonene eller konsultere en spesialist.
 5. Klemming er en smertefull prosedyre, forårsaker svært ubehagelige følelser og provoserer utseendet av nye betennelser på stedet av hudlidelser. Kampen for klar hud blir uendelig.
 6. Post acne flekker. Det er etter å klemme akne på huden, se gale røde flekker, hvorfra det ikke er så lett å bli kvitt.
 7. Hvor du ikke kan presse akne på ansiktet, fortell hvilken som helst skjønnhetspleie. Den nasolabial trekant anses som det farligste området.

Før du trykker på akne, sørg for å huske alle mulige konsekvenser.

Hvordan klemme seg uten konsekvenser?

For å unngå det dårlige resultatet, bør du bruke noen anbefalinger:

 1. Bruk kun ekstrudering hvis kvise på ansiktet er enkelt og har en størrelse på opptil 5 mm i diameter. Denne metoden for rensing av huden kan ikke brukes hvis utslett er forårsaket av problemer i kroppen.
 2. Bruk steril bomullsull eller et serviett. Behandle såret med en løsning av etylalkohol eller et annet antiseptisk middel, unntatt jod.
 3. Hvis manipuleringen av huden forårsaker alvorlig smerte, har pimple ennå ikke nådd stadium av modning. Ikke klem det. Hvorfor er det umulig å trykke på akne i nasolabialtrekanten og i andre deler av ansiktet i dette tilfellet? Fordi det kan føre til dannelse av nye betennelser.
 4. Pass på å sikre at etter klemming kom pusen ut ichor. I stedet for såret dannes en tett skare, og det vil helbrede raskt.
 5. Ikke klem pimples som befinner seg i nasolabial trekant. Eksperter advarer om at dette stedet er ekstremt farlig for slike prosedyrer. Faktum er at i dette området begynner kapillærene, som fører til hjernen. En mislykket prosedyre kan til og med føre til et dødelig utfall. Nå blir det klart hvorfor det er umulig å knuse akne i nasolabial trekant.

Hva akne kan klemme ut?

Hvis du bestemmer deg for å klemme en pimple, må du først finne ut hvilken type den tilhører. Akne er klassifisert etter tilstedeværelse av inflammatoriske prosesser.

komedoner

Små støt som har fargen på huden eller mørke flekker, er akne uten betennelse, komoneser. De dannes som et resultat av blokkering av porene med sebaceøs sekresjon og døde celler.

Komedoner kommer i to former:

Åpne komedoner har form av små prikker, hvis farge, avhengig av alder, kan variere fra gul til svart. I utgangspunktet er den fettete korken lett. Over tid oksiderer og mørker den.

Lukkede komedoner er også et resultat av å blokkere porene, men fra bunnen. Små støt kan være visuelt umerkelig, men de føles godt av fingrene. Slike akne kan ikke presse. Rengjøring av komedoner ved å åpne porene kan kun utføres av en kosmetiker ved hjelp av spesialverktøy og instrumenter.

Akne med betennelse

Akne med betennelser er preget av signifikant rødhet. Selv gjennom huden kan du se deres purulente innhold. Når probing slike formasjoner, er det ubehag eller smerte.

De er delt inn i følgende typer:

 1. Papler. Formet som et resultat av penetrasjon i komedo-infeksjonen. Akne størrelse kan være opptil 1 cm i diameter. Rosa eller røde tuberkler har ikke et purulent hode. Hvorfor ikke sette press på kviser på nesen og kinnene? Klemme dem ut vil bare forverre den dårlige tilstanden til huden og provosere utviklingen av betennelse. Dyppapir (noder) med lyse farger og stor størrelse (fra 1 til 3 cm i diameter) går dypt inn i huden med basen. Du kan ikke presse dem.
 2. Pustler. Gjennom huden av slik akne kan det ses akkumulering av purulent væske. Tuberkulene er en halvkuleformet eller konisk form. På toppen av kvise er synlig hvitt punkt, er huden rundt den betent. Grønn eller gul ålinnhold indikerer en sekundær infeksjon. I de fleste tilfeller kan pustler fjernes uten egne konsekvenser hjemme.

Ansiktsrensing av skjønnhetspleie

For å klemme på akne, kan du kontakte din skjønnhetspleie. Spesialisten rengjør porene grundig ved å utføre mekanisk ansiktsrensing.

Prosedyren er et trykk på huden, som gjør at du kan rydde den fettete kanalen mot smuss og sekresjoner. Spesialistens skjønnhetspleie under rengjøringen virker sakte, forsiktig, og desinfiserer alle verktøy og tilbehør grundig. Tross alt, hvis du utfører prosedyren feil, kan du forårsake alvorlig skade på huden.

Forberedelse for ansiktsrengjøring

Rengjøring av kosmetologen antyder at huden vil være forberedt på prosedyren. Eksperter anbefaler at du grundig fukter ansiktet i en uke før du besøker salongen. For å gjøre dette, bruk en ikke-komedogen krem. Også i løpet av denne tiden er det nødvendig å tørke ansiktet med salisylalkohol en gang daglig. Dette vil fjerne eksisterende betennelse og forhindre utseendet av ny akne.

Rengjøring er kontraindisert hvis en person lider av rosacea, eksem, allergisk dermatitt, herpes. Og også i nærvær av rød betennelse i stor størrelse. Under konsultasjonen kan skjønnhetspleieren også fortelle deg hvorfor det er umulig å trykke på akne på brystet.

Rengjøringstrinn

Prosedyren utføres i trinn:

 1. Rengjør huden fra kosmetikk.
 2. Bruk av peeling mask, som lar deg fjerne rester av smuss og et lag av døde celler fra hudoverflaten.
 3. Hudbehandling med desinfeksjonsmidler. For å gjøre dette, bruk noe antiseptisk middel.
 4. Forsiktig dampende ansiktshud. I de fleste salonger brukes en spesiell enhet, en fordamper, til å utvide porene. På grunn av effekten på huden av varm damp blir den fete hemmeligheten mykere, noe som letter fjerningen.
 5. Mekanisk rengjøring. Prosedyren innebærer klemme sebum fra porene. Det utføres enten for hånd eller ved hjelp av slike kosmetologiske verktøy, for eksempel Vidal loop eller Uno skje.
 6. På sluttstadiet behandler spesialisten huden med et alkoholholdig middel. Dette gjør at du kan lukke porene og rense epidermisene.
 7. Beroligende maske.

Habit klemme akne

Psykologer har bevist at noen ganger klemmer akne blir en reell avhengighet for en person. Vanen med å plukke, knuse, røre hvilken som helst hud-neoplasma anses som en slags mani, og stopper ikke folk selv etter at de har lært hvorfor det er umulig å trykke på akne i en trekant. Spesialister har selv utviklet teknikker for å hjelpe folk å bli kvitt avhengighet.

Ikke alle tilfeller av klemme akne kan gjenopprette skjønnheten og helsen til huden. For ikke å skade, bør du ikke utføre slike manipulasjoner med personen selv hjemme. Det er best å kontakte en spesialist for hjelp.

1. E.I.Tretyakov. Omfattende behandling av nonhealing sår av ulike etiologi. Klinisk dermatologi og venereologi. - 2013.- №3.

Hvorfor ikke sette press på akne i ansiktet?

En kvise på ansiktet ved det mest uopprettelige øyeblikket er et problem kjent for hver kvinne. Det er vanskelig å motstå fristelsen til å presse de fattige tuberkelen - hendene, foruten viljen, prøver å fjerne feilen. Det anbefales sterkt ikke å gjøre dette - konsekvensene av en slik «forbrytelse» kan være svært beklagelig. Arr, rødhet, arr - bare en del av problemene som forblir etter klemmet pimple.

Hvordan starte kampen mot uønskede manifestasjoner i ansiktet, hvor du ikke kan knuse i alle fall, og hvilke enkle metoder vil bidra til å takle akne uten farlige konsekvenser?

Hvorfor ikke klemme akne?

Uavhengig fjerning av purulent akne kan møte ubehagelige konsekvenser, som ofte krever langvarig behandling og ikke alltid slutter med positive resultater. For å forhindre komplikasjoner kan være en måte - å ty til hjelp av narkotika som er i stand til å tørke akne og lindre betennelse.

Komplikasjoner som kan forventes når du fjerner akne:

 • Blokkert blodgass. Hvis fartøyene befinner seg nær overflaten av dermis, er det fare for å forårsake ytterligere suppuration.
 • For infeksjon. Skitne hender eller hud når de klemmes ut truer utviklingen av en alvorlig sykdom.
 • Utseende av arr. En av de vanligste problemene - feil fjerning av hvite akne ender med utseendet av stygge dype arr på huden.
 • Vaskulære skader. Purulent væske kan ikke bare gå utenfor, men også trenge inn i blodet, spre seg gjennom karene og forårsake komplikasjoner.
 • Pigment flekker. Ofte, etter fjerning av ål, selv om det lykkes, blir produksjonen av melanin forstyrret i huden, noe som fører til dannelsen av mørke områder.

Hvordan kan acne være dekket hvis det ikke anbefales å fjerne dem, og mangelen ligger på den åpne delen av ansiktet - på pannen eller på nesen? Det enkleste alternativet for å skjule manifestasjonen er å bruke et fundament eller pulver, men denne metoden anses som kortsiktig, og det er bedre å bruke det bare når det er nødvendig. Ved den første muligheten til å gå til en spesialist som vil bestemme opprinnelsen til akne og de mest effektive måtene å fjerne dem.

Det er viktig! Hvis du blir til en spesialist med spørsmålet om det er mulig å fjerne akne mekanisk, kan du få et positivt svar. Hva kan presse utdanning uten risiko for komplikasjoner? Oftest anbefales det å fjerne hvit akne, men forutsatt at de ikke indikerer komplekse sykdommer, og prosessen utføres riktig ved bruk av desinfeksjonsmidler.

Er det mulig å smøre akne med jod?

Jod er et stoff som oftest brukes på skadede områder av huden, og forhindrer smitte fra å trenge inn i vev. Bruk ofte et middel for akne eller store utslett. Er det mulig å brenne akne med jod eller bruke et mer aggressivt og effektivt legemiddel?

Meninger fra eksperter om dette emnet er ikke enkle, men de fleste medikere hevder at bruken av medisinen ikke vil gjøre noen skade, for å hindre at infeksjonen kommer inn i akne og påvirker betennelsen. De aktive komponentene i stoffet er i stand til å oppløse de purulente formasjonene, noe som vil bidra til å takle akne uten mekanisk fjerning. Positive resultater kan kun oppnås med riktig bruk av sammensetningen:

 1. vask huden med bruk av antibakterielle midler (såpe anbefales ikke, det tørker huden for mye);
 2. Fjern helt fuktighet fra problemområdet, fukt med en serviett;
 3. dyp en bomullspinne i komposisjonen, bruk en kvise, for dette formål, tåle løsningen på det purulente tuberklet i minst 2 minutter;
 4. Påfør antibakterielle på de behandlede områdene, lindrer irritasjon, følelse av tetthet.

Det er viktig! Jod cauterized anbefales ikke bare en purulent formasjon, men også en indre pimple. Tidlig behandling vil forhindre utseendet til stor ål. Om nødvendig anbefales jod å bli erstattet med grønn maling, men effekten av applikasjonen vil være litt lavere.

Hvordan presse akne

Hvis ansiktsrensing for akne på hudkontoret er umulig av en eller annen grunn, og det er ingen tid å besøke skjønnhetspleieren, kan du prøve å håndtere formasjonene selv. For dette må du lære noen grunnleggende regler og gjøre deg kjent med kravene til prosedyren. Det er strengt forbudt å trykke på akne i nasolabialtrekanten eller i øret - dette kan føre til helsekomplikasjoner. Huden i disse områdene er øm og sensitiv, i tillegg til smertefulle opplevelser, er det mulig å spre pus gjennom karene som passerer i de øvre lagene av dermis.

Prosedyren for fjerning av purulente formasjoner finner sted i flere stadier:

 1. Vask, behandle dermis med desinfeksjonsmidler, vent til det er helt tørt.
 2. For å desinfisere tidligere vasket hender, er det enda bedre å bruke sterile hansker i løpet av manipulasjonen.
 3. Forsiktig, uten å trykke på kraft, trykk på pimpleet. Hvis et lite pore punkt er merkbart, er dette et signal om at formasjonen har modnet og lett kan fjernes.
 4. Fest fingrene til selve formasjonen og begynn å forsiktig klemme ut, og forsøke å presse innholdet i tuberkulvet.
 5. Hvis akne ikke presses ut og det oppstår alvorlig smerte, må du straks slutte å trykke.
 6. Behandle huden med en tonic som vil bidra til å fjerne rødhet fra en presset pimple.

Hvis kvise, til tross for all innsats, ikke presses ut, tørk problemområdet med salisylsyre. Kan jeg rengjøre ansiktet ditt med klorhexidin, og for hvilket formål å bruke sammensetningen? Eksperter tillater om nødvendig å bruke dette stoffet med desinfeksjon og tørking kvaliteter.

Hva skal jeg gjøre hvis det etter noen få dager eller flere timer oppstod et øm i stedet for fjernformasjonen, hvordan å fjerne feilen raskt? Det anbefales å tørke med hydrogenperoksid. Manipulasjoner bør oppstå flere ganger om dagen til fullstendig manifestasjon er fjernet.

Hvordan klemme ut en kvise

Subkutane, såkalte interne formasjoner anses å være spesielt farlige. Det er vanskelig å fjerne dem mekanisk, det anbefales i slike tilfeller peeling med akne, utført på spesialistens kontor ved bruk av spesialverktøy og komposisjoner.

Du kan takle subkutan akne alene, men prosedyren bør utføres svært nøye, etter alle anbefalinger fra en spesialist:

 1. Fjern alle rester av kosmetikk, tørk dermis med et antibakterielt stoff.
 2. Kontroller forsiktig kimen - hvis den ikke har dannet seg, er det bedre før du berører den, flytt ekstruderingsprosedyren i flere dager. Ellers kan du ikke bare spre pus gjennom karene, men får også en ubehagelig bonus i form av uutholdelig smerte når du prøver å fjerne formasjonen.
 3. Påfør et tykt lag salisylsyre til kvise, la det stå i en halv time. Legemidlet desinfiserer huden, vil forårsake peeling av de øvre lagene, noe som vil bidra til å fjerne utdanning uten vanskeligheter.
 4. Fortsett å klemme ut skjult kvise, som utføres litt annerledes enn med enkel akne. Fingers strekker forsiktig huden i forskjellige retninger. Samtidig skal purulent utdanning gradvis komme ut.
 5. Prosessen fortsetter til pus opphører å vises, i noen tilfeller begynner blod å strømme. Dette indikerer at det purulente væsken er helt fjernet.
 6. For å forhindre dannelse av arr, må du opptre forsiktig og sakte, uten å påføre kraft og uten å skape kraftige energiske bevegelser.
 7. For å behandle de berørte områdene i huden med levomekolom eller hydrogenperoksid. Cotton bud, gjennomvåt i stoffet, på steder der det var subkutan akne, la i 1-3 minutter.

Neste dag, på steder hvor de subkutane formasjonene befant seg, vil det oppstå en tynn blodig skorpe. Det anbefales ikke å fjerne det eller gloss over med kosmetiske preparater - det vil falle av seg selv om noen dager, etterlater ren, jevn hud. Hvis prosedyren utføres feil, kan et arr forbli på korsstedet, derfor anbefales slike manipulasjoner kun i ekstreme tilfeller.

Hvorfor ikke sette press på akne i ansiktet?

En kvise på ansiktet ved det mest uopprettelige øyeblikket er et problem kjent for hver kvinne. Det er vanskelig å motstå fristelsen til å presse de fattige tuberkelen - hendene, foruten viljen, prøver å fjerne feilen. Det anbefales sterkt ikke å gjøre dette - konsekvensene av en slik «forbrytelse» kan være svært beklagelig. Arr, rødhet, arr - bare en del av problemene som forblir etter klemmet pimple.

Hvordan starte kampen mot uønskede manifestasjoner i ansiktet, hvor du ikke kan knuse i alle fall, og hvilke enkle metoder vil bidra til å takle akne uten farlige konsekvenser?

Hvorfor ikke klemme akne?

Uavhengig fjerning av purulent akne kan møte ubehagelige konsekvenser, som ofte krever langvarig behandling og ikke alltid slutter med positive resultater. For å forhindre komplikasjoner kan være en måte - å ty til hjelp av narkotika som er i stand til å tørke akne og lindre betennelse.

Komplikasjoner som kan forventes når du fjerner akne:

 • Blokkert blodgass. Hvis fartøyene befinner seg nær overflaten av dermis, er det fare for å forårsake ytterligere suppuration.
 • For infeksjon. Skitne hender eller hud når de klemmes ut truer utviklingen av en alvorlig sykdom.
 • Utseende av arr. En av de vanligste problemene - feil fjerning av hvite akne ender med utseendet av stygge dype arr på huden.
 • Vaskulære skader. Purulent væske kan ikke bare gå utenfor, men også trenge inn i blodet, spre seg gjennom karene og forårsake komplikasjoner.
 • Pigment flekker. Ofte, etter fjerning av ål, selv om det lykkes, blir produksjonen av melanin forstyrret i huden, noe som fører til dannelsen av mørke områder.

Hvordan kan acne være dekket hvis det ikke anbefales å fjerne dem, og mangelen ligger på den åpne delen av ansiktet - på pannen eller på nesen? Det enkleste alternativet for å skjule manifestasjonen er å bruke et fundament eller pulver, men denne metoden anses som kortsiktig, og det er bedre å bruke det bare når det er nødvendig. Ved den første muligheten til å gå til en spesialist som vil bestemme opprinnelsen til akne og de mest effektive måtene å fjerne dem.

Det er viktig! Hvis du blir til en spesialist med spørsmålet om det er mulig å fjerne akne mekanisk, kan du få et positivt svar. Hva kan presse utdanning uten risiko for komplikasjoner? Oftest anbefales det å fjerne hvit akne, men forutsatt at de ikke indikerer komplekse sykdommer, og prosessen utføres riktig ved bruk av desinfeksjonsmidler.

Er det mulig å smøre akne med jod?

Jod er et stoff som oftest brukes på skadede områder av huden, og forhindrer smitte fra å trenge inn i vev. Bruk ofte et middel for akne eller store utslett. Er det mulig å brenne akne med jod eller bruke et mer aggressivt og effektivt legemiddel?

Meninger fra eksperter om dette emnet er ikke enkle, men de fleste medikere hevder at bruken av medisinen ikke vil gjøre noen skade, for å hindre at infeksjonen kommer inn i akne og påvirker betennelsen. De aktive komponentene i stoffet er i stand til å oppløse de purulente formasjonene, noe som vil bidra til å takle akne uten mekanisk fjerning. Positive resultater kan kun oppnås med riktig bruk av sammensetningen:

 1. vask huden med bruk av antibakterielle midler (såpe anbefales ikke, det tørker huden for mye);
 2. Fjern helt fuktighet fra problemområdet, fukt med en serviett;
 3. dyp en bomullspinne i komposisjonen, bruk en kvise, for dette formål, tåle løsningen på det purulente tuberklet i minst 2 minutter;
 4. Påfør antibakterielle på de behandlede områdene, lindrer irritasjon, følelse av tetthet.

Det er viktig! Jod cauterized anbefales ikke bare en purulent formasjon, men også en indre pimple. Tidlig behandling vil forhindre utseendet til stor ål. Om nødvendig anbefales jod å bli erstattet med grønn maling, men effekten av applikasjonen vil være litt lavere.

Hvordan presse akne

Hvis ansiktsrensing for akne på hudkontoret er umulig av en eller annen grunn, og det er ingen tid å besøke skjønnhetspleieren, kan du prøve å håndtere formasjonene selv. For dette må du lære noen grunnleggende regler og gjøre deg kjent med kravene til prosedyren. Det er strengt forbudt å trykke på akne i nasolabialtrekanten eller i øret - dette kan føre til helsekomplikasjoner. Huden i disse områdene er øm og sensitiv, i tillegg til smertefulle opplevelser, er det mulig å spre pus gjennom karene som passerer i de øvre lagene av dermis.

Prosedyren for fjerning av purulente formasjoner finner sted i flere stadier:

 1. Vask, behandle dermis med desinfeksjonsmidler, vent til det er helt tørt.
 2. For å desinfisere tidligere vasket hender, er det enda bedre å bruke sterile hansker i løpet av manipulasjonen.
 3. Forsiktig, uten å trykke på kraft, trykk på pimpleet. Hvis et lite pore punkt er merkbart, er dette et signal om at formasjonen har modnet og lett kan fjernes.
 4. Fest fingrene til selve formasjonen og begynn å forsiktig klemme ut, og forsøke å presse innholdet i tuberkulvet.
 5. Hvis akne ikke presses ut og det oppstår alvorlig smerte, må du straks slutte å trykke.
 6. Behandle huden med en tonic som vil bidra til å fjerne rødhet fra en presset pimple.

Hvis kvise, til tross for all innsats, ikke presses ut, tørk problemområdet med salisylsyre. Kan jeg rengjøre ansiktet ditt med klorhexidin, og for hvilket formål å bruke sammensetningen? Eksperter tillater om nødvendig å bruke dette stoffet med desinfeksjon og tørking kvaliteter.

Hva skal jeg gjøre hvis det etter noen få dager eller flere timer oppstod et øm i stedet for fjernformasjonen, hvordan å fjerne feilen raskt? Det anbefales å tørke med hydrogenperoksid. Manipulasjoner bør oppstå flere ganger om dagen til fullstendig manifestasjon er fjernet.

Hvordan klemme ut en kvise

Subkutane, såkalte interne formasjoner anses å være spesielt farlige. Det er vanskelig å fjerne dem mekanisk, det anbefales i slike tilfeller peeling med akne, utført på spesialistens kontor ved bruk av spesialverktøy og komposisjoner.

Du kan takle subkutan akne alene, men prosedyren bør utføres svært nøye, etter alle anbefalinger fra en spesialist:

 1. Fjern alle rester av kosmetikk, tørk dermis med et antibakterielt stoff.
 2. Kontroller forsiktig kimen - hvis den ikke har dannet seg, er det bedre før du berører den, flytt ekstruderingsprosedyren i flere dager. Ellers kan du ikke bare spre pus gjennom karene, men får også en ubehagelig bonus i form av uutholdelig smerte når du prøver å fjerne formasjonen.
 3. Påfør et tykt lag salisylsyre til kvise, la det stå i en halv time. Legemidlet desinfiserer huden, vil forårsake peeling av de øvre lagene, noe som vil bidra til å fjerne utdanning uten vanskeligheter.
 4. Fortsett å klemme ut skjult kvise, som utføres litt annerledes enn med enkel akne. Fingers strekker forsiktig huden i forskjellige retninger. Samtidig skal purulent utdanning gradvis komme ut.
 5. Prosessen fortsetter til pus opphører å vises, i noen tilfeller begynner blod å strømme. Dette indikerer at det purulente væsken er helt fjernet.
 6. For å forhindre dannelse av arr, må du opptre forsiktig og sakte, uten å påføre kraft og uten å skape kraftige energiske bevegelser.
 7. For å behandle de berørte områdene i huden med levomekolom eller hydrogenperoksid. Cotton bud, gjennomvåt i stoffet, på steder der det var subkutan akne, la i 1-3 minutter.

Neste dag, på steder hvor de subkutane formasjonene befant seg, vil det oppstå en tynn blodig skorpe. Det anbefales ikke å fjerne det eller gloss over med kosmetiske preparater - det vil falle av seg selv om noen dager, etterlater ren, jevn hud. Hvis prosedyren utføres feil, kan et arr forbli på korsstedet, derfor anbefales slike manipulasjoner kun i ekstreme tilfeller.

Flere Artikler Om Typer Acne